Idea příborník s nástavcem 3 dveře topazio (206462)

Produkt Idea příborník s nástavcem 3 dveře topazio (206462) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Idea příborník s nástavcem 3 dveře topazio (206462) upraviť a produkt hľadať znova.

IDEA Příborník s nástavcem 3 dveře TOPAZIO (206462)

IDEA Příborník s nástavcem 3 dveře TOPAZIO (206462)
Detail

Příborník - rozměry 195 x 126 x 45 cm (V׊×H), dvířka, bez nožiček, materiál masiv, dekor dřeva borovice Jestliže máte rádi pořádek, jistě budete chtít mít místo i pro příbory. K tomuto účelu skvěle poslouží příborník IDEA nábytek, který je navíc elegantním doplňkem do vaší kuchyně. Při výběru místa pro tento kus nábytku byste měli myslet na to, že se vyrábí v rozměrech 195 × 126 × 45 cm. Co se týče jeho vzhledu, tak se může pochlubit dekorem dřeva, který vypadá jako borovice. Zajisté také oceníte, že má dvířkové otevírání. Stojí na konstrukci bez nožiček. Díky jeho tvaru ho můžete postavit téměř na jakékoliv místo. Příborník je z materiálu, jímž je masiv. Zajímavé funkce příborníku IDEA Příborník s nástavcem 3 dveře TOPAZIO Uložte své příbory do nového příborníku IDEA nábytek Příborník vás potěší jak svým vzhledem, tak i praktičností Pro jeho umístění je třeba mít volný prostor s těmito rozměry 195 × 126 × 45 cm Tento typ bude jako dělaný právě pro vás, pokud... (alza.cz)

Podobné produkty ako IDEA Příborník s nástavcem 3 dveře TOPAZIO (206462) , Titan funkční sítko s nástavcem (t-x101)

IDEA Příborník s nástavcem 2 dveře TOPAZIO (206461)

IDEA Příborník s nástavcem 2 dveře TOPAZIO (206461)
Detail

Příborník - rozměry 195 x 86 x 45 cm (V׊×H), dvířka, bez nožiček, materiál masiv, dekor dřeva borovice Jestliže považujete za důležité mít vše uklizené, měly by i příbory být pěkně a přehledně sklizené. K tomuto účelu skvěle poslouží příborník IDEA nábytek, který ještě navíc poslouží jako moderní doplněk vaší kuchyně. Při hledání toho správného místa k umístění tohoto kusu nábytku nezapomínejte na to, že se vyrábí v rozměrech 195 × 86 × 45 cm. Jestliže se jedná o jeho vzhled, ten má podobu dřeva, který vypadá jako borovice. K modernímu designu patří též to, že má dvířkové otevírání. Stojí na konstrukci bez nožiček. Díky svému tvaru je vhodný na jakékoliv místo. Příborník byl zhotoven z materiálu, kterým je masiv. Důležité parametry příborníku IDEA Příborník s nástavcem 2 dveře TOPAZIO Poskládejte si své příbory do příborníku IDEA nábytek Příborník se chlubí nejen svým vzhledem, ale i praktičností Chcete-li jej umístit potřebujete volný prostor o rozměrech 195... (alza.cz)

Podobné produkty ako IDEA Příborník s nástavcem 2 dveře TOPAZIO (206461) , Concept sr3310 ruční šlehač s tyčovým nástavcem

IDEA nábytek Příborník s nástavcem 3 dveře TOPAZIO

IDEA nábytek Příborník s nástavcem 3 dveře TOPAZIO
Detail

materiál masiv borovice, barevné provedení bílý / hnědý lak tři zásuvky s kovovými úchytkami a pojezdy troje plné a troje prosklené dveře Balení: KARTON: 2 ks Parametry produktušířka126 výška 45 délka 195 cm Hmotnost72 Šířka126 Hloubka45 Výška195 BalenoKARTON: 2 ks Povrchbílý lak MateriálMasiv kategorie IDEA nábytekPokoj a jídelna - Komody / Vitríny (patro.cz)

Podobné produkty ako IDEA nábytek Příborník s nástavcem 3 dveře TOPAZIO , Yato sada kartáčů drátěných s nástavcem do vrtačky 3 ks pomosazený drát (5906083947551)

Příborník s nástavcem 3 dveře TOPAZIO

Příborník s nástavcem 3 dveře TOPAZIO
Detail

Příborník s nástavcem 3 dveře TOPAZIO v provedení masiv borovice, bílý/hnědý lak, obsahuje část na vystavení věcí a část k jejich uschování. Ve vrchní části se totiž nacházejí troje prosklené dveře, ve spodní části pak troje plné. Uprostřed příborníku jsou tři zásuvky s kovovými úchytkami a pojezdy.Příborníky se opět vrací do módy, pokud se ještě hodí k dalšímu nábytku v jídelně, máte vyhráno. Příborník s nástavcem 3 dveře TOPAZIO v provedení masiv borovice, v barevném provedení bílý/hnědý lak obsahuje část na vystavení věcí a část k jejich uschování. Ve vrchní části příborníku se totiž nacházejí troje prosklené dveře, ve spodní části pak troje plné. Uprostřed příborníku jsou tři zásuvky s kovovými úchytkami a pojezdy. Za prosklená dvířka lze vystavit sváteční servis či hezké hrnky a talíře. Za plná dvířka pak uložíte hrnce, pánvičky či plechy. Tři zásuvky poslouží na příbory či kuchyňské náčiní. Všechny věci tak budete mít při vaření po ruce. (idea-nabytek.cz)

Podobné produkty ako Příborník s nástavcem 3 dveře TOPAZIO , Idea corona

IDEA Příborník 3 dveře + 3 zásuvky TORINO (8062)

IDEA Příborník 3 dveře + 3 zásuvky TORINO (8062)
Detail

Příborník - rozměry 80 x 129 x 40 cm (V׊×H), dvířka, šuplíky, s nožičkami, materiál masiv, dekor dřeva borovice Jestliže si libujete v úklidu, zajisté by i vaše příbory měly být vždy na svém místě. Potom by vám neměl chybět příborník IDEA nábytek, který ještě navíc poslouží jako moderní doplněk vaší kuchyně. Až budete vybírat místo pro tento kus nábytku je nutné pamatovat na to,, že disponuje rozměry 80 × 129 × 40 cm. Pokud se jedná o jeho vzhled, ten dokresluje dekor dřeva, jenž vypadá jako borovice. K jeho výhodám patří to, že má dvířkové a šuplíkové otevírání. Nechybí mu ani praktické nožičky pro snadný úklid pod ním. Díky jeho tvaru nebude mít problémy s umístěním. Podobu příborníku IDEA Příborník 3 dveře + 3 zásuvky TORINO dotváří dřevěná barva. Příborník byl zhotoven z materiálu, kterým je masiv. Rozhodující přednosti příborníku IDEA Příborník 3 dveře + 3 zásuvky TORINO Srovnejte své příbory do moderního příborníku IDEA nábytek Příborník vás potěší jak... (alza.cz)

Podobné produkty ako IDEA Příborník 3 dveře + 3 zásuvky TORINO (8062) , Concept tm5020 tyčový mixér s chopperem a nástavcem na pyré

IDEA Nástavec příborníku 3 dveře CORONA vosk (16465)

IDEA Nástavec příborníku 3 dveře CORONA vosk (16465)
Detail

Příborník - rozměry 110 x 132 x 37 cm (V׊×H), dvířka, materiál masiv, dekor dřeva borovice Pokud je u vás na prvním místě pořádek, jistě i vaše příbory by měly být pěkně vyrovnané na přiděleném místě. Potom by vám neměl chybět příborník IDEA nábytek, který se bude skvěle vyjímat ve vaší kuchyni. Až budete vybírat místo pro tento kus nábytku je nutné pamatovat na to,, že se dodává v rozměrech 110 × 132 × 37 cm. Jestliže se jedná o jeho vzhled, ten dotváří dekor dřeva, jenž vypadá jako borovice. Jistě oceníte , že má dvířkové otevírání. Jeho tvar je umístitelný prakticky kamkoliv. Vzhled příborníku IDEA Nástavec příborníku 3 dveře CORONA vosk dokresluje dřevěná barva. Příborník je z materiálu, kterým je masiv. Nejdůležitější vlastnosti příborníku IDEA Nástavec příborníku 3 dveře CORONA vosk Srovnejte své příbory do moderního příborníku IDEA nábytek Příborník vás zaujme svým vzhledem i praktičností Pro jeho umístění je nutné mít volný prostor o rozměrech 110 ×... (alza.cz)

Podobné produkty ako IDEA Nástavec příborníku 3 dveře CORONA vosk (16465) , Green-idea sprchový olej - zelený čaj s opuncií (60981)

Příborník s nástavcem 3 dveře RUBI lak

Příborník s nástavcem 3 dveře RUBI dub/bílá

Příborník s nástavcem 3 dveře RUBI dub/bílá
Detail

(idea-nabytek.cz)

Podobné produkty ako Příborník s nástavcem 3 dveře RUBI dub/bílá , Candy fidc x502 idea (33703434)

Příborník s nástavcem 3 dveře RUBI tmavě hnědá

IDEA nábytek Příborník s nástavcem 2 dveře TOPAZIO

IDEA nábytek Příborník s nástavcem 2 dveře TOPAZIO
Detail

materiál masiv borovice, barevné provedení bílý / hnědý lak dvě zásuvky s kovovými úchytkami a pojezdy dvoje plné a dvoje prosklené dveře Balení: KARTON: 2 ks Parametry produktušířka86 výška 45 délka 195 cm Hmotnost48 Šířka86 Hloubka45 Výška195 BalenoKARTON: 2 ks MateriálMasiv Povrchbílý lak kategorie IDEA nábytekPokoj a jídelna - Komody / Vitríny (patro.cz)

Podobné produkty ako IDEA nábytek Příborník s nástavcem 2 dveře TOPAZIO , Idea: tempo - cd (669226-2)

IDEA Nástavec příborníku 2 dveře + police TORINO (8063)

IDEA Nástavec příborníku 2 dveře + police TORINO (8063)
Detail

Příborník - rozměry 100 x 129 x 33 cm (V׊×H), dvířka, bez nožiček, materiál masiv, dekor dřeva borovice Máte-li rádi vše pěkně srovnané, jistě i vaše příbory by měly být pěkně vyrovnané na přiděleném místě. Pro tento účel je vhodný příborník IDEA nábytek, který navíc poslouží jako skvělý doplněk do interiéru vaší kuchyně. Hledáte-li vhodné místo pro tento kus nábytku, pamatujte na to, že u něho jde o tyto rozměry 100 × 129 × 33 cm. Pokud jde o jeho vzhled, ten tvoří dekor dřeva, jenž vypadá jako borovice. Velkou výhodou je též to, že má dvířkové otevírání. Díky konstrukci je stabilní i bez nožiček. Díky jeho tvaru ho můžete postavit téměř na jakékoliv místo. Vzhledově příborník IDEA Nástavec příborníku 2 dveře + police TORINO dokresluje dřevěná barva. Příborník se vyrábí z materiálu, jímž je masiv. Základní přednosti příborníku IDEA Nástavec příborníku 2 dveře + police TORINO Urovnejte si příbory ve své kuchyni do příborníku IDEA nábytek Příborník se chlubí... (alza.cz)

Podobné produkty ako IDEA Nástavec příborníku 2 dveře + police TORINO (8063) , Candy csg6b/4u2 idea (33803206)

IDEA Nástavec příborníku 2 dveře CORONA vosk (16463)

IDEA Nástavec příborníku 2 dveře CORONA vosk (16463)
Detail

Příborník - rozměry 110 x 92 x 37 cm (V׊×H), dvířka, materiál masiv, dekor dřeva borovice Pokud vás těší mít vše uklizené, zajisté budete potřebovat i místo na příbory. Potom je ideální volbou příborník IDEA nábytek, který oživí interiér vaší kuchyně. Hledáte-li vhodné místo pro tento kus nábytku, pamatujte na to, že se dodává v rozměrech 110 × 92 × 37 cm. Jde-li o jeho vzhled, ten dokresluje dekor dřeva, který vypadá jako borovice. Zajisté vás potěší, že má dvířkové otevírání. Svým tvarem se hodí pro umístění kamkoliv. Podobu příborníku IDEA Nástavec příborníku 2 dveře CORONA vosk dotváří dřevěná barva. Příborník se vyrábí z materiálu, kterým je masiv. Zajímavé funkce příborníku IDEA Nástavec příborníku 2 dveře CORONA vosk Umístěte své příbory do příborníku IDEA nábytek Příborník vás potěší jak svým vzhledem, tak i praktičností K jeho umístění potřebujete prostor s těmito rozměry 110 × 92 × 37 cm Tento typ bude jako dělaný právě pro vás, jestliže se vám líbí... (alza.cz)

Podobné produkty ako IDEA Nástavec příborníku 2 dveře CORONA vosk (16463) , Candy ch64ccb/4u2 idea (33803209)

IDEA nábytek noční stolek 3 zásuvky topazio (206342)

IDEA nábytek noční stolek 3 zásuvky topazio (206342)
Detail

Noční stolek - bílá barva, dekor dřeva borovice, obdelníkový, klasický styl, materiál desky masiv, materiál konstrukce masiv, klasické nohy, 4 nohy, s úložným prostorem, se šuplíky, rozměry 68 × 41 × 46 cm (V׊×H) Na budík či rozečtenou knihu pro vás máme připravený praktický noční stolek IDEA nábytek. Po designové stránce zaujme jeho klasický styl. Je populární pro své obdélníkové provedení, které je vkusně řešeno. Vespod se nachází 4 klasické nožičky, které se postarají o výbornou stabilitu. Umožňují dobrou cirkulaci vzduchu a pohodlný úklid pod stolkem. Obsahuje přidané šuplíky a úložný prostor, kam můžete uložit menší věci. Noční stolek IDEA nábytek perfektně oživí váš interiér. Zásadní vlastnosti produktu IDEA nábytek noční stolek 3 zásuvky topazio Klasický noční stolek IDEA nábytek poskytne dostatek místa pro vaši lampičku, budík nebo knihu Obdélníkové provedení působí nadčasovým a elegantním dojmem Vespod jsou umístěny klasické nožičky pro výbornou... (alza.cz)

Podobné produkty ako IDEA nábytek noční stolek 3 zásuvky topazio (206342) , Příborník se 3 zásuvkami masivní recyklované dřevo (243273)

Příborník s nástavcem 2 dveře TOPAZIO

Příborník s nástavcem 2 dveře TOPAZIO
Detail

Příborník s nástavcem 2 dveře TOPAZIO v provedení masiv borovice, bílý/hnědý lak má 2 zásuvky s kovovými úchytkami a pojezdy, 2 plné a 2 prosklené dveře. Do vysokého příborníku vystavíte i uložíte nejrůznější věci. Bílý příborník obsahuje jak prostor pro ukrytí, tak prostor pro prezentaci věcí.Příborník s nástavcem 2 dveře TOPAZIO v provedení masiv borovice, bílý/hnědý lak má dvě zásuvky s kovovými úchytkami a pojezdy a dvoje plné a dvoje prosklené dveře. Do vysokého příborníku tak vystavíte i uložíte nejrůznější věci. Příborník s nástavcem 2 dveře TOPAZIO obsahuje jak prostor pro ukrytí kuchyňského náčiní, tak prostor pro prezentaci hezkých věcí jako nádobí a kořenek. Na policích za prosklenými dvířky se na věci nebude prášit. Za plná dvířka pak uložíte hrnce či plechy a do zásuvek umístíte příbory. Bílý příborník s hnědými deskami bude, spolu s ostatním nábytkem TOPAZIO, ozdobou jídelny. (idea-nabytek.cz)

Podobné produkty ako Příborník s nástavcem 2 dveře TOPAZIO , Reer zarážka na dveře 3 ks transparentní (4013283700594)

IDEA Příborník 8045 (8045)

IDEA Příborník 8045 (8045)
Detail

Příborník - rozměry 81 x 119 x 38 cm (V׊×H), dvířka, šuplíky, s kolečky, materiál masiv, dekor dřeva borovice Pokud máte rádi pořádek, měli byste mít srovnány i příbory. Pro tento účel je správnou volbou příborník IDEA nábytek, který vám navíc může posloužit také jako skvělý designový doplněk. Při výběru správného místa pro umístění tohoto kusu nábytku myslete na to, že disponuje rozměry 81 × 119 × 38 cm. Jestliže se jedná o jeho vzhled, tak ten dokresluje dekor dřeva, jenž má podobu jako borovice. Velkou výhodou je též to, že má dvířkové a šuplíkové otevírání. Podobu příborníku IDEA Příborník 8045 zvýrazňuje dřevěná barva. Příborník je z materiálu, jímž je masiv. Důležité přednosti příborníku IDEA Příborník 8045 Umístěte své příbory do příborníku IDEA nábytek Příborník vás potěší jak svým vzhledem, tak i praktičností Chcete-li jej umístit potřebujete volný prostor o rozměrech 81 × 119 × 38 cm Tento model oceníte, jestliže vám vyhovuje dvířkové a šuplíkové... (alza.cz)

Podobné produkty ako IDEA Příborník 8045 (8045) , Dveře do pohádky (978-80-765-0142-3)

IDEA nábytek Dvoulůžko 160x200 TOPAZIO (206363)

IDEA nábytek Dvoulůžko 160x200 TOPAZIO (206363)
Detail

Postel - 171 × 214 cm (Š×D), výška 110 cm, manželská, s čelem, materiál borovicové dřevo a masiv, dekor dřeva borovice, pro matraci 160 × 200 cm, bílá a hnědá barva Uvažujete nad novou postelí, která do vaší ložnice ideálně padne? V tom případě by vás mohla upoutat postel IDEA nábytek. S kvalitou spánku souvisí také kvalita dne, a proto je potřeba si postel správně vybrat. Dvoulůžková postel není vhodná pouze pro páry, ale na své si přijdou i jednotlivci, kteří si rádi vychutnají dostatek prostoru. Postel měří 110 × 171 × 214 cm (vך×h). Zatímco její bílá a hnědá barva umocní zdařilý vzhled, kvalitní materiál zase propůjčí dlouhou životnost, tudíž postel bude sloužit po dlouhá léta. Výrobním materiálem postele je borovicové dřevo a masiv. Nejen, že postel IDEA nábytek dobře vypadá, ale přinese do domova nevšední styl. Zásadní přednosti produktu IDEA nábytek Dvoulůžko 160x200 TOPAZIO Kvalitní postel IDEA nábytek je vybavena čelem Rozměry jsou 110 × 171 × 214 cm... (alza.cz)

Podobné produkty ako IDEA nábytek Dvoulůžko 160x200 TOPAZIO (206363) , Zamkni poslední dveře (978-80-758-5787-3)

IDEA nábytek noční stolek topazio (206341)

IDEA nábytek noční stolek topazio (206341)
Detail

Noční stolek - bílá a hnědá barva, obdelníkový, klasický styl, materiál desky dřevo, materiál konstrukce masiv, klasické nohy, 4 nohy, s úložným prostorem, se šuplíky, rozměry 56 × 41 × 46 cm (V׊×H) Lampičku, budík či rozečtenou knihu můžete položit na námi doporučený noční stolek IDEA nábytek. Líbit by se vám mohl jeho klasický styl. Je velmi oblíbený pro své obdélníkové provedení, které je velmi vytříbené. Na spodní straně stolku jsou 4 klasické nožičky, které se postarají o výbornou stabilitu. Usnadní vám úklid pod stolkem a zajistí dobrou cirkulaci vzduchu. Zahrnuje přidané šuplíky a úložný prostor k uložení menších věcí. Balení je tvořeno jedním nočním stolkem pro samostatnou postel. Noční stolek IDEA nábytek bude tou pomyslnou třešničkou v dolaďování interiéru. Hlavní přednosti produktu IDEA nábytek noční stolek topazio Klasický noční stolek IDEA nábytek přináší dostatek prostoru pro budík či rozečtenou knížku Obdélníkové provedení má nadčasový vzhled... (alza.cz)

Podobné produkty ako IDEA nábytek noční stolek topazio (206341) , Zamkni poslední dveře (978-80-7585-787-3)

IDEA nábytek Dvoulůžko 140x200 TOPAZIO (206362)

IDEA nábytek Dvoulůžko 140x200 TOPAZIO (206362)
Detail

Postel - 151 × 214 cm (Š×D), výška 110 cm, manželská, s čelem, materiál borovicové dřevo a masiv, dekor dřeva borovice, pro matraci 140 × 200 cm, bílá a hnědá barva Chcete si pořídit novou postel, která se ve vaší ložnici bude ideálně vyjímat? Pak by vás mohla zaujmout postel IDEA nábytek. Pro kvalitní spánek je důležité si vybrat ten správný typ postele. Dvoulůžková postel se nehodí jen pro páry, ale také pro jednotlivce, kteří milují pohodlí a hodně prostoru. Postel měří 110 × 151 × 214 cm (vך×h). Zatímco její bílá a hnědá barva vdechne nábytku vkusnou nadčasovost, kvalitní materiál zase dlouhou životnost, tudíž postel bude sloužit k pohodlnému spánku po dlouhá léta. Materiálem použitým k výrobě postele je borovicové dřevo a masiv. Nejen, že postel IDEA nábytek dobře vypadá, ale přinese do domova nevšední styl. Klíčové přednosti produktu IDEA nábytek Dvoulůžko 140x200 TOPAZIO Kvalitní postel IDEA nábytek je vybavena čelem Měří 110 × 151 × 214 cm (vך×h) K... (alza.cz)

Podobné produkty ako IDEA nábytek Dvoulůžko 140x200 TOPAZIO (206362) , Heko jeep wrangler 1996-2006 (3 dveře) (d19107)

IDEA nábytek Dvoulůžko 180x200 TOPAZIO (206364)

IDEA nábytek Dvoulůžko 180x200 TOPAZIO (206364)
Detail

Postel - 191 × 214 cm (Š×D), výška 110 cm, manželská, s čelem, materiál borovicové dřevo a masiv, dekor dřeva borovice, matná povrchová úprava, pro matraci 180 × 200 cm, bílá a hnědá barva Chcete si pořídit novou postel, která se ve vaší ložnici bude ideálně vyjímat? V tom případě by vás mohla zaujmout postel IDEA nábytek. Spánek je nezbytný k našemu správnému fungování, proto si dejte na výběru postele záležet. Dvoulůžková postel se nehodí jen pro páry, ale na své si přijdou i jednotlivci, kteří si rádi vychutnají dostatek prostoru. Postel má 110 × 191 × 214 cm (vך×h). Zatímco její bílá a hnědá barva umocní zdařilý vzhled, kvalitní materiál zase propůjčí dlouhou životnost, tudíž postel bude sloužit po dlouhá léta. Materiálem použitým k výrobě postele je borovicové dřevo a masiv. Finální vzhled podtrhuje matná úprava povrchu. Nejen, že postel IDEA nábytek dobře vypadá, ale umocní celkový dojem nádherným provedením, který představuje zdařilý styl. Klíčové... (alza.cz)

Podobné produkty ako IDEA nábytek Dvoulůžko 180x200 TOPAZIO (206364) , Dveře do pohádky (978-80-7650-142-3)

IDEA Komoda 8 zásuvek TOPAZIO (206262)

IDEA Komoda 8 zásuvek TOPAZIO (206262)
Detail

Komoda - dekor dřeva borovice, rovná, šuplíková, s nožičkami, materiál masiv, rozměry 85 × 125 × 41 cm (V׊×H) Toužíte po větším úložném prostoru? Ať už nevíte, kam s oblečením, hračkami, nebo jinými drobnostmi, určitě vás potěší komoda IDEA nábytek. Nová praktická komoda do vašeho interiéru perfektně zapadne. Komoda IDEA nábytek disponuje klasickým šuplíkovým otevíráním. V dolní části jsou umístěny nožičky, které se postarají o stabilitu komody. Umožňují také pohodlný úklid a dobrou cirkulaci vzduchu pod komodou. Výrobním materiálem je masiv. Rozměry jsou 85 × 125 × 41 cm (V׊×H). Klíčové přednosti produktu IDEA Komoda 8 zásuvek TOPAZIO Stylová komoda IDEA nábytek vám nabídne dostatek úložného prostoru Výrobní materiál je masiv Dekor dřeva: borovice Šuplíkové otevírání komody IDEA nábytek Komoda je dodávána s praktickými nožičkami Rozměry dělají 85 × 125 × 41 cm (V׊×H) (alza.cz)

Podobné produkty ako IDEA Komoda 8 zásuvek TOPAZIO (206262) , Heko renault megane 2009-2016 (3 dveře) (d27175)

IDEA Příborník TORINO bílý (8095B)

IDEA Příborník TORINO bílý (8095B)
Detail

Příborník - rozměry 80 x 90 x 40 cm (V׊×H), dvířka, šuplíky, s nožičkami, materiál masiv, dekor dřeva borovice Pokud vás těší mít vše uklizené, jistě i vaše příbory by měly být pěkně vyrovnané na přiděleném místě. Potom se vám jistě bude hodit příborník IDEA nábytek, který jistě zkrášlí vaši kuchyň. Při volbě místa pro tento kus nábytku nezapomeňte na to, že je vyráběn v rozměrech 80 × 90 × 40 cm. Pokud se jedná o jeho vzhled, ten vám nabízí dekor dřeva, jenž vypadá jako borovice. Vítaným bonusem je též to, že má dvířkové a šuplíkové otevírání. Nechybí mu ani praktické nožičky pro snadný úklid pod ním. Díky jeho tvaru ho můžete postavit téměř na jakékoliv místo. Příborník je z materiálu, jímž je masiv. Zajímavé parametry příborníku IDEA Příborník TORINO bílý Poskládejte si své příbory do příborníku IDEA nábytek Příborník vás zaujme svým vzhledem i praktičností Na jeho umístění si musíte vyhledat prostor o rozměrech 80 × 90 × 40 cm Tento model pro vás bude... (alza.cz)

Podobné produkty ako IDEA Příborník TORINO bílý (8095B) , Heko daewoo lanos 1997-2002 (3 dveře) (d21404)

IDEA nábytek Příborník 3 dveře + 3 zásuvky TOPAZIO

IDEA nábytek Příborník 3 dveře + 3 zásuvky TOPAZIO
Detail

materiál masiv borovice, barevné provedení bílý / hnědý lak 3 zásuvky s kovovými úchytkami a pojezdy, 3 dveře Balení: KARTON: 1 ks Parametry produktušířka126 výška 45 délka 90 cm Hmotnost35 Šířka126 Hloubka45 Výška90 BalenoKARTON: 1 ks MateriálMasiv Povrchbílý lak kategorie IDEA nábytekPokoj a jídelna - Komody / Vitríny (patro.cz)

Podobné produkty ako IDEA nábytek Příborník 3 dveře + 3 zásuvky TOPAZIO , Heko seat ibiza 1993-1999 (3 dveře) (d28202)

IDEA Prádelník 3 dveře + 2 zásuvky (8146)

IDEA Prádelník 3 dveře + 2 zásuvky (8146)
Detail

Komoda - dřevěná barva, dekor dřeva borovice, rovná, dvířková, šuplíková, materiál masiv, rozměry 136 × 132 × 43 cm (V׊×H) Toužíte po větším úložném prostoru? Ať už chcete uklidit různé drobnosti, oblečení, nebo hračky svých dětí, nezklame vás komoda IDEA nábytek. Nová prostorná komoda se s designem vaší domácnosti skvěle sladí. Komoda IDEA nábytek byla navržena s šuplíky i možností otevírání pomocí dvířek. Výrobním materiálem je masiv. Komodě IDEA nábytek dominuje dřevěná barva. Rozměry čítají 136 × 132 × 43 cm (V׊×H). Zásadní vlastnosti produktu IDEA Prádelník 3 dveře + 2 zásuvky Prostorná komoda IDEA nábytek je perfektní variantou pro vytvoření úložného prostoru Materiálem je masiv Dekor dřeva: borovice Dvířkové a šuplíkové otevírání komody IDEA nábytek Dřevěná barva Rozměry čítají 136 × 132 × 43 cm (V׊×H) (alza.cz)

Podobné produkty ako IDEA Prádelník 3 dveře + 2 zásuvky (8146) , Heko suzuki grand vitara 1998-2006 (3 dveře) (d28630)

IDEA Prádelník 3 dveře + 2 zásuvky TORINO (8079)

IDEA Prádelník 3 dveře + 2 zásuvky TORINO (8079)
Detail

Komoda - dřevěná barva, dekor dřeva borovice, rovná, dvířková, šuplíková, s nožičkami, materiál masiv, rozměry 137 × 142 × 45 cm (V׊×H) Toužíte po větším úložném prostoru? Ať už chcete místo na oblečení, doplňky, nebo třeba hračky, zaručeně u vás uspěje komoda IDEA nábytek. Designová komoda perfektně doladí styl každého interiéru. Komoda IDEA nábytek disponuje prostorem s klasickým dvířkovým otevíráním i šuplíky. Stojí na nožičkách, což zlepšuje komodě stabilitu. Umožňují také pohodlný úklid a dobrou cirkulaci vzduchu pod komodou. Výrobním materiálem je masiv. Komodě IDEA nábytek dominuje dřevěná barva. Rozměry jsou 137 × 142 × 45 cm (V׊×H). Zásadní vlastnosti produktu IDEA Prádelník 3 dveře + 2 zásuvky TORINO Stylová komoda IDEA nábytek zajistí dostatek úložného prostoru u vás doma Výrobním materiálem je masiv Dekor dřeva: borovice Dvířkové a šuplíkové otevírání komody IDEA nábytek Komoda nabízí praktické nožičky Dřevěná barva Rozměry činí 137 × 142 × 45 cm... (alza.cz)

Podobné produkty ako IDEA Prádelník 3 dveře + 2 zásuvky TORINO (8079) , Compass nosič kol na zadní dveře triple, 3 kola

IDEA Komoda příborník ABACO (ID30500010)

IDEA Komoda příborník ABACO (ID30500010)
Detail

Příborník - rozměry 87 x 130 x 43 cm (V׊×H), dvířka, šuplíky, s nožičkami, materiál masiv, dekor dřeva borovice Jestliže považujete za důležité mít vše uklizené, jistě se vám bude hodit vhodné místo pro příbory. Pak byste měli uvažovat o pořízení příborníku IDEA nábytek, který oživí interiér vaší kuchyně. Při hledání ideálního místa pro tento kus nábytku je nutné si připomenout, že je vyráběn v rozměrech 87 × 130 × 43 cm. Mluvíme-li o jeho vzhledu, ten vám nabízí dekor dřeva, jenž má podobu jako borovice. K modernímu designu patří též to, že má dvířkové a šuplíkové otevírání. Mezi jeho výhody patří i praktické nožičky. Jeho tvar se hodí na jakékoliv místo. Podobu příborníku IDEA Komoda příborník ABACO dotváří dřevěná barva. Příborník je vyroben z materiálu, jímž je masiv. Zajímavé vlastnosti příborníku IDEA Komoda příborník ABACO Najděte místo pro své příbory v novém příborníku IDEA nábytek Příborník se chlubí nejen svým vzhledem, ale i praktičností K jeho... (alza.cz)

Podobné produkty ako IDEA Komoda příborník ABACO (ID30500010) , Heko toyota rav4 2000-2006 (3 dveře) přední (d29362)

IDEA Komoda příborník PAMINA (ID30500000)

IDEA Komoda příborník PAMINA (ID30500000)
Detail

Příborník - rozměry 87 x 88 x 43 cm (V׊×H), dvířka, šuplíky, s nožičkami, materiál masiv, dekor dřeva borovice Máte-li rádi vše pěkně srovnané, nemělo by ani příborům chybět stálé místo. Pro tento účel se dokonale hodí příborník IDEA nábytek, který bude jistě pěkným designovým doplňkem do kuchyně. Při hledání ideálního místa pro tento kus nábytku je nutné si připomenout, že se dodává v rozměrech 87 × 88 × 43 cm. Jedná-li se o jeho vzhled, ten má podobu dřeva, který má podobu jako borovice. Zajisté také oceníte, že má dvířkové a šuplíkové otevírání. Nepostrádá ani praktické nožičky. Disponuje tvarem, který je možné umístit kamkoliv. Podobu příborníku IDEA Komoda příborník PAMINA doplňuje dřevěná barva. Příborník je z materiálu, jímž je masiv. Hlavní přednosti příborníku IDEA Komoda příborník PAMINA Uložte své příbory do nového příborníku IDEA nábytek Příborník vás zaujme svým vzhledem i praktičností K jeho umístění potřebujete prostor s těmito rozměry 87 × 88 ×... (alza.cz)

Podobné produkty ako IDEA Komoda příborník PAMINA (ID30500000) , A nevěsta zavřela dveře (978-80-7407-478-3)

IDEA Nástavec příborníku 8046 (8046)

IDEA Nástavec příborníku 8046 (8046)
Detail

Příborník - rozměry 107 x 119 x 30 cm (V׊×H), dvířka, bez nožiček, materiál masiv, dekor dřeva borovice Pokud máte rádi pořádek, mělo by to platit i pro příbory. Potom by vám neměl chybět příborník IDEA nábytek, který navíc poslouží jako skvělý doplněk do interiéru vaší kuchyně. Až budete vybírat místo pro tento kus nábytku je nutné pamatovat na to,, že k němu patří tyto rozměry 107 × 119 × 30 cm. Mluvíme-li o jeho vzhledu, ten primárně dokresluje dekor dřeva, který má podobu jako borovice. Mezi jeho výhody počítáme také to, že má dvířkové otevírání. Díky konstrukci bez nožiček je velmi stabilní. Svým tvarem se hodí pro umístění kamkoliv. Design příborníku IDEA Nástavec příborníku 8046 doplňuje dřevěná barva. Příborník tvoří materiál, jímž je masiv. Nejdůležitější funkce příborníku IDEA Nástavec příborníku 8046 Najděte místo pro své příbory v novém příborníku IDEA nábytek Příborník se chlubí nejen svým vzhledem, ale i praktičností K jeho umístění je nutný... (alza.cz)

Podobné produkty ako IDEA Nástavec příborníku 8046 (8046) , Green idea ratanové vonné tyčinky zelený čaj s opuncií 100 ml (60971)

IDEA Nástavec příborníku TORINO (8096)

IDEA Nástavec příborníku TORINO (8096)
Detail

Příborník - rozměry 100 x 90 x 33 cm (V׊×H), dvířka, bez nožiček, materiál masiv, dekor dřeva borovice Jestliže považujete za důležité mít vše uklizené, nemělo by ani příborům chybět stálé místo. Potom je ideální volbou příborník IDEA nábytek, který se určitě budete dobře vyjímat ve vaší kuchyni. Při volbě místa pro tento kus nábytku nezapomeňte na to, že se chlubí rozměry 100 × 90 × 33 cm. Ptáte-li se na jeho vzhled, tak ten dokresluje dekor dřeva, jenž vypadá jako borovice. K jeho výhodám patří to, že má dvířkové otevírání. Díky konstrukci bez nožiček je velmi stabilní. Díky svému tvaru jej můžete umístit prakticky kamkoliv. Podobu příborníku IDEA Nástavec příborníku TORINO dokresluje dřevěná barva. Příborník byl zhotoven z materiálu, kterým je masiv. Podstatné přednosti příborníku IDEA Nástavec příborníku TORINO Urovnejte si příbory ve své kuchyni do příborníku IDEA nábytek Příborník vás potěší jak svým vzhledem, tak i praktičností K jeho umístění budete... (alza.cz)

Podobné produkty ako IDEA Nástavec příborníku TORINO (8096) , Green-idea jedle - 100% silice 10ml (259)

IDEA Komoda 3 dveře + 7 zásuvek CORONA vosk (16313)

IDEA Komoda 3 dveře + 7 zásuvek CORONA vosk (16313)
Detail

Komoda - dřevěná barva, dekor dřeva borovice, rovná, dvířková, šuplíková, materiál masiv, rozměry 84 × 174 × 44 cm (V׊×H) Trpí vaše domácnost nedostatkem úložného prostoru? Ať už chcete uschovat hračky, oblečení, či jiné drobnosti, zaručeně vás nezklame komoda IDEA nábytek. Nová prostorná komoda se s designem vaší domácnosti skvěle sladí. Komoda IDEA nábytek disponuje jak přihrádkami s dvířky, tak šuplíky. Materiálem je masiv. Komodě IDEA nábytek kraluje dřevěná barva. Rozměry odpovídají 84 × 174 × 44 cm (V׊×H). Hlavní vlastnosti produktu IDEA Komoda 3 dveře + 7 zásuvek CORONA vosk Praktická komoda IDEA nábytek pro zajištění dostatečného úložného prostoru Materiálem je masiv Dekor dřeva: borovice Dvířkové a šuplíkové otevírání komody IDEA nábytek Dřevěná barva Rozměry jsou 84 × 174 × 44 cm (V׊×H) (alza.cz)

Podobné produkty ako IDEA Komoda 3 dveře + 7 zásuvek CORONA vosk (16313) , Green-idea hřebíček - 100% silice 10ml (263)

IDEA Nástavec příborníku TORINO bílý (8096B)

IDEA Nástavec příborníku TORINO bílý (8096B)
Detail

Příborník - rozměry 100 x 90 x 33 cm (V׊×H), dvířka, bez nožiček, materiál masiv, dekor dřeva borovice Jestliže si libujete v úklidu, neměly by se ani příbory jen tak povalovat. Pro tento účel se dokonale hodí příborník IDEA nábytek, který navíc poslouží jako skvělý doplněk do interiéru vaší kuchyně. Při hledání ideálního místa pro tento kus nábytku je nutné si připomenout, že se chlubí rozměry 100 × 90 × 33 cm. Je-li řeč o jeho vzhledu, ten primárně dokresluje dekor dřeva, jenž vypadá jako borovice. Lze se těšit také na to, že má dvířkové otevírání. Díky konstrukci bez nožiček je velmi stabilní. Svým tvarem se hodí pro umístění kamkoliv. Příborník tvoří materiál, jímž je masiv. Podstatné přednosti příborníku IDEA Nástavec příborníku TORINO bílý Urovnejte si příbory ve své kuchyni do příborníku IDEA nábytek Příborník potěší svou praktičností i vzhledem K jeho umístění potřebujete prostor s těmito rozměry 100 × 90 × 33 cm Tento typ bude jako dělaný právě pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako IDEA Nástavec příborníku TORINO bílý (8096B) , Green-idea rozmarýn - 100% silice 10ml (258)

IDEA nábytek Příborník 2 dveře + 2 zásuvky TOPAZIO

IDEA nábytek Příborník 2 dveře + 2 zásuvky TOPAZIO
Detail

materiál masiv borovice, barevné provedení bílý / hnědý lak 2 zásuvky s kovovými úchytkami a pojezdy, 2 dveře Balení: KARTON: 1 ks Parametry produktušířka86 výška 45 délka 90 cm Hmotnost26 Šířka86 Hloubka45 Výška90 BalenoKARTON: 1 ks MateriálMasiv Povrchbílý lak kategorie IDEA nábytekPokoj a jídelna - Komody / Vitríny (patro.cz)

Podobné produkty ako IDEA nábytek Příborník 2 dveře + 2 zásuvky TOPAZIO

IDEA Komoda 2 dveře + 2 zásuvky CORONA 3 vosk (16327)

IDEA Komoda 2 dveře + 2 zásuvky CORONA 3 vosk (16327)
Detail

Komoda - dřevěná barva, dekor dřeva borovice, rovná, dvířková, šuplíková, materiál masiv, rozměry 83 × 92 × 44 cm (V׊×H) Vzali byste zavděk větším úložným prostorem? Pro uschování drobných předmětů, hraček či oblečení vám přijde vhod komoda IDEA nábytek. Nová prostorná komoda se s designem vaší domácnosti skvěle sladí. Komoda IDEA nábytek nabízí jak šuplíky, tak otevírání za pomoci dvířek. Materiálem je masiv. Komodě IDEA nábytek kraluje dřevěná barva. Rozměry odpovídají 83 × 92 × 44 cm (V׊×H). Hlavní vlastnosti produktu IDEA Komoda 2 dveře + 2 zásuvky CORONA 3 vosk Stylová komoda IDEA nábytek je perfektní variantou pro vytvoření úložného prostoru Materiálem je masiv Dekor dřeva: borovice Dvířkové a šuplíkové otevírání komody IDEA nábytek Dřevěná barva Rozměry činí 83 × 92 × 44 cm (V׊×H) (alza.cz)

Podobné produkty ako IDEA Komoda 2 dveře + 2 zásuvky CORONA 3 vosk (16327)

Příborník 3 dveře + 3 zásuvky TOPAZIO

Příborník 3 dveře + 3 zásuvky TOPAZIO
Detail

Příborník 3 dveře + 3 zásuvky TOPAZIO v provedení masiv borovice, bílý/hnědý lak, vám poslouží v jídelně či v kuchyni. Bílý masivní příborník obsahuje 3 zásuvky s kovovými úchytkami a pojezdy a úložný prostor za dvířky, pojme tak hrnce, plechy, nádobí, příbory i kuchyňské pomůcky a kuchyňské náčiní.Masivní nábytek s bílým lakem vypadá dokonale právě v jídelně či v kuchyni. Příborník 3 dveře + 3 zásuvky TOPAZIO v provedení masiv borovice, bílý/hnědý lak, vám spolehlivě poslouží. Bílý masivní příborník obsahuje tři zásuvky s kovovými úchytkami a pojezdy a úložný prostor s policí za třemi dvířky. Praktický příborník vám pomůže s uložením nejrůznějších věcí. Masivní příborník pojme hrnce, plechy, nádobí a příbory i jiné kuchyňské pomůcky a kuchyňské náčiní. Moderní příborník krásně doplní bílý nábytek TOPAZIO ve vaší jídelně, bude však skvělým pomocníkem i jako komoda v obývacím pokoji, či jako prádelník v ložnici. Masivním nábytkem TOPAZIO zařídíte nejen domácnost, ale třeba i chalupu či chatu. (idea-nabytek.cz)

Podobné produkty ako Příborník 3 dveře + 3 zásuvky TOPAZIO

Příborník s nástavcem 2 dveře RUBI lak

Příborník s nástavcem 2 dveře RUBI lak
Detail

(idea-nabytek.cz)

Podobné produkty ako Příborník s nástavcem 2 dveře RUBI lak

IDEA Vitrína 2 dveře TORINO (8072)

IDEA Vitrína 2 dveře TORINO (8072)
Detail

Vitrína -, materiál masiv, dvířkové otevírání, rozměry 190 × 85 × 37 cm (v × š × h) Vitrína by neměla chybět v žádné domácnosti. Bude vám sloužit nejen jako stylový doplněk, ale také jako prostor navržený pro ukládání věcí. Obstarejte si domů nový kousek nábytku a dodejte mu šmrnc. Při výběru neopomínejte potřebné rozměry. Tento konkrétní kousek je velký 190 × 85 × 37 cm. Vitrína IDEA nábytek má dvířkové otevírání. Pokud se vám zalíbí zrovna tahle, spolehněte se na to, že jí vzpírají nožičky. Při umisťování berze v úvahu, že má rovnou konstrukci. O její vzhled se stará dřevěný dekor, jenž vypadá jako borovice. Pokud vás zajímá materiál, ten u vitríny IDEA Vitrína 2 dveře TORINO tvoří masiv. Konečný vzhled této vitríny byl získán lesklou úpravou. Rozhodující vlastnosti vitríny IDEA Vitrína 2 dveře TORINO Popřemýšlejte o oživení vaší domácnosti stylovou a praktickou vitrínou Vitrína IDEA nábytek disponuje rozměry 190 × 85 × 37 cm Při rozhodování zvažte, že má... (alza.cz)

Podobné produkty ako IDEA Vitrína 2 dveře TORINO (8072)

Příborník s nástavcem 2 dveře RUBI dub/bílá

Příborník s nástavcem 2 dveře RUBI dub/bílá
Detail

(idea-nabytek.cz)

Podobné produkty ako Příborník s nástavcem 2 dveře RUBI dub/bílá

Příborník s nástavcem 2 dveře RUBI tmavě hnědá

Příborník s nástavcem 2 dveře RUBI tmavě hnědá
Detail

(idea-nabytek.cz)

Podobné produkty ako Příborník s nástavcem 2 dveře RUBI tmavě hnědá

IDEA Komoda 2 dveře + 4 zásuvky TORINO (8097)

IDEA Komoda 2 dveře + 4 zásuvky TORINO (8097)
Detail

Komoda - dřevěná barva, dekor dřeva borovice, rovná, dvířková, šuplíková, s nožičkami, materiál masiv, rozměry 80 × 150 × 40 cm (V׊×H) Toužíte po větším úložném prostoru? Pro uschování hraček, oblečení či jiných drobností vám skvěle poslouží komoda IDEA nábytek. Prostorná komoda se bude vyjímat v každé domácnosti. Komoda IDEA nábytek kombinuje dvířkové a šuplíkové otevírání. Její součástí jsou nožičky, které zaručují komodě skvělou stabilitu. Umožňují také pohodlný úklid a dobrou cirkulaci vzduchu pod komodou. Materiálem je masiv. Komodě IDEA nábytek vévodí dřevěná barva. Rozměry čítají 80 × 150 × 40 cm (V׊×H). Klíčové přednosti produktu IDEA Komoda 2 dveře + 4 zásuvky TORINO Prostorná komoda IDEA nábytek vám nabídne dostatečný úložný prostor Výrobním materiálem je masiv Dekor dřeva: borovice Dvířkové a šuplíkové otevírání komody IDEA nábytek Komoda stojí na nožičkách Dřevěná barva Rozměry se vyšplhaly na 80 × 150 × 40 cm (V׊×H) (alza.cz)

Podobné produkty ako IDEA Komoda 2 dveře + 4 zásuvky TORINO (8097)

Příborník 2 dveře + 2 zásuvky TOPAZIO

Příborník 2 dveře + 2 zásuvky TOPAZIO
Detail

Masivní příborníky se staly nezastupitelnou součástí kuchyňských koutů a jídelen. Příborník 2 dveře + 2 zásuvky TOPAZIO v provedení masiv borovice, v barevném provedení bílý/hnědý lak, má 2 zásuvky s kovovými úchytkami a pojezdy a 2 dveře. Příborník je skvělou volbou na příbory, hrnce i nádobí.Masivní příborníky se staly nezastupitelnou součástí kuchyňských koutů a jídelen. Příborník 2 dveře + 2 zásuvky TOPAZIO v provedení masiv borovice, v barevném provedení bílý/hnědý lak, má dvě zásuvky s kovovými úchytkami a pojezdy a dvoje dveře. Příborník je tedy skvělou volbou na příbory, hrnce i nádobí. Bílý příborník s hnědou vrchní deskou vám poslouží i v obývacím pokoji jako komoda na dokumenty a v ložnici jako prádelník na prádlo, v chodbě pak do něj uschováte nejrůznější doplňky. Příborník 2 dveře + 2 zásuvky TOPAZIO bude ozdobou každého pokoje zařízeného nábytkem TOPAZIO, lze ho však umístit i samostatně. Na plochu příborníku lze postavit nejrůznější doplňky a fotografie. (idea-nabytek.cz)

Podobné produkty ako Příborník 2 dveře + 2 zásuvky TOPAZIO

Cedule na dveře Coffee is always a good idea

Cedule na dveře Coffee is always a good idea
Detail

. Kvalitní 2mm plastová cedule, rozměr 100 x 230 mm. Kromě seriózního použití v hotelu či kanceláři, můžete využít na kreativní legrácky u vás doma. Ukažte ostatním hostům svůj stav. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Cedule na dveře Coffee is always a good idea

IDEA Komoda 2 dveře + 4 zásuvky TORINO bílá (8097B)

IDEA Komoda 2 dveře + 4 zásuvky TORINO bílá (8097B)
Detail

Komoda - dekor dřeva borovice, rovná, dvířková, šuplíková, s nožičkami, materiál masiv, rozměry 80 × 150 × 40 cm (V׊×H) Poohlížíte se po možnosti, jak zvětšit úložný prostor ve své domácnosti? Pro uschování drobných předmětů, hraček či oblečení vám přijde vhod komoda IDEA nábytek. Stylová komoda se hodí do každého interiéru. Komoda IDEA nábytek disponuje prostorem s klasickým dvířkovým otevíráním i šuplíky. Součástí jsou nožičky, které se postarají o stabilitu komody. Umožňují také pohodlný úklid a dobrou cirkulaci vzduchu pod komodou. Materiálem je masiv. Rozměry odpovídají 80 × 150 × 40 cm (V׊×H). Zásadní vlastnosti produktu IDEA Komoda 2 dveře + 4 zásuvky TORINO bílá Moderní komoda IDEA nábytek poskytuje dostatek úložného prostoru Výrobním materiálem je masiv Dekor dřeva: borovice Dvířkové a šuplíkové otevírání komody IDEA nábytek Komoda stojí na nožičkách Rozměry dělají 80 × 150 × 40 cm (V׊×H) (alza.cz)

Podobné produkty ako IDEA Komoda 2 dveře + 4 zásuvky TORINO bílá (8097B)

IDEA Komoda 2 dveře + 5 zásuvek CORONA vosk (1632)

IDEA Komoda 2 dveře + 5 zásuvek CORONA vosk (1632)
Detail

Komoda - dřevěná barva, dekor dřeva borovice, rovná, dvířková, šuplíková, materiál masiv, rozměry 84 × 132 × 44 cm (V׊×H) Hledáte možnost, jak u vás doma zvětšit úložný prostor? Ať už chcete uschovat hračky, oblečení, či jiné drobnosti, zaručeně vás nezklame komoda IDEA nábytek. Prostorná komoda si najde v každém interiéru své místo. Komoda IDEA nábytek kombinuje dvířkové a šuplíkové otevírání. Materiálem je masiv. Komodě IDEA nábytek vévodí dřevěná barva. Rozměry jsou 84 × 132 × 44 cm (V׊×H). Hlavní vlastnosti produktu IDEA Komoda 2 dveře + 5 zásuvek CORONA vosk Stylová komoda IDEA nábytek pro zajištění dostatečného úložného prostoru Výrobní materiál je masiv Dekor dřeva: borovice Dvířkové a šuplíkové otevírání komody IDEA nábytek Dřevěná barva Rozměry čítají 84 × 132 × 44 cm (V׊×H) (alza.cz)

Podobné produkty ako IDEA Komoda 2 dveře + 5 zásuvek CORONA vosk (1632)

IDEA Vitrína 2 dveře + 1 zásuvka TORINO bílá (8073B)

IDEA Vitrína 2 dveře + 1 zásuvka TORINO bílá (8073B)
Detail

Vitrína -, materiál masiv, dvířkové a šuplíkové otevírání, rozměry 190 × 85 × 37 cm (v × š × h) Vitrína najde své využití v jakémkoliv domově. Tento kus nábytku může posloužit ať už jako designový doplněk, ale také jako prostor, který umožňuje uskladnění celé řady věcí. Zvolte si i vy tu svou a doplňte svůj domov něčím novým. Při rozhodování myslete i na potřebné rozměry. Tento konkrétní kousek je velký 190 × 85 × 37 cm. Vitrína IDEA nábytek má dvířkové a šuplíkové otevírání. Pokud uznáte za vhodný právě tento kousek, počítejte s tím, že jí nesou nožičky. Při umisťování neopomínejte to, že disponuje rovnou konstrukcí, kterou lze umístit kam chcete. Celkový dojem dotváří hlavně dřevěný dekor, jenž vypadá jako borovice. Pokud jde o materiál, ten u vitríny IDEA Vitrína 2 dveře + 1 zásuvka TORINO bílá tvoří masiv. Konečného vzhledu této vitríny bylo dosaženo lesklou úpravou povrchu. Rozhodující přednosti vitríny IDEA Vitrína 2 dveře + 1 zásuvka TORINO bílá Pořiďte... (alza.cz)

Podobné produkty ako IDEA Vitrína 2 dveře + 1 zásuvka TORINO bílá (8073B)

YATO Sada kartáčů drátěných s nástavcem do vrtačky 3 ks pomosazený drát (5906083947551)

YATO Sada kartáčů drátěných s nástavcem do vrtačky 3 ks pomosazený drát (5906083947551)
Detail

Kartáč 3 ks, pro vrtačku, pomosazený vlnitý drát vhodný pro čistící práce, upínací stopka 6 mm Vybavte i vy vaší dílnu precizně zpracovanými a cenově dostupnými drátěnými kartáči. Toto balení obsahuje hned 3 kusy kartáčů s různými průměry (20, 50 a 50 mm). Určeny jsou pro širokou škálu použití a perfektně se hodí pro leštění nebo odstraňování nečistot různých velikostí. Jejich dlouhou životnost zaručuje celkové kvalitní provedení a také fakt, že dráty jsou ošetřeny mosazí. Upínací stopka s průměrem 6 mm slouží pro instalaci kartáče do sklíčidla vrtačky. Klíčové vlastnosti sady drátěných kartáčů Kvalitní a cenově dostupná sada drátěných kartáčů YatoŠiroká škála využitíVybaveno nástavcem do vrtačky (upínací stopka 6 mm)Balení obsahuje 3 kusy různých průměrů kartáčů (průměry 20, 50 a 50 mm)Vyrobeno z pomosazeného drátuSada je vhodná pro leštění, či odstraňování nečistot různých velikostí (alza.cz)

Podobné produkty ako YATO Sada kartáčů drátěných s nástavcem do vrtačky 3 ks pomosazený drát (5906083947551)

MELLET Plynová vzpěra zadních dveří pro FIAT Idea 04- (1623Z82)

MELLET Plynová vzpěra zadních dveří pro FIAT Idea 04- (1623Z82)
Detail

Plynová vzpěra - max. výška zdvihu 185 mm, celková délka 470 mm, vztlačná síla 480 N Mellet plynová vzpěra zadních dveří je základním prvkem celé mechaniky otevírání pátých dveří automobilů a měla by tak být vždy v nejlepší kondici. Plynová vzpěra disponuje výtlačnou silou 480 N. Největším problémem starých vzpěr jsou nízké teploty, při kterých ztrácejí schopnost vytlačování. Klíčové vlastnosti plynové vzpěry Mellet pro Fiat IDEAPlynová vzpěra je základním prvkem otevírací mechaniky kufruMellet plynová vzpěra má výtlačnou sílu 480 NVzpěry jsou nejvíce opotřebovávány nízkými teplotamiZtrácení schopnost vytlačování vzduchu (alza.cz)

Podobné produkty ako MELLET Plynová vzpěra zadních dveří pro FIAT Idea 04- (1623Z82)

Příborník Shanti Surprise Puzzle - dvoudveřový, 3 zásuvky

Příborník Shanti Surprise Puzzle - dvoudveřový, 3 zásuvky
Detail

KARE DESIGN Prádelník Shanti Surprise Puzzle - 3 zásuvky, 2 skříňky: Dvoudveřový prádelník se 3 zásuvkami Shanti Surprise Puzzle je ozdobený ručně vyřezávanými motivy a ornamenty z různých částí Indie. Tyto malé destičky s osobitým kouzlem dělají z každého kusu nábytku originál. Prádelník je vyroben z mangového a akáciového dřeva opatřeného voskem. Vypadá jako komplikovaně propracovaná skládačka složená z řezbářských prací, které v sobě skrývají tajemné příběhy a proroctví. Drsné originální formy jednotlivých destiček nesou nádech starých časů se šarmem a jedinečnou aurou indické historie. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Příborník Shanti Surprise Puzzle - dvoudveřový, 3 zásuvky

Příborník se 3 zásuvkami, tvrdé mangové dřevo (243989)

Příborník se 3 zásuvkami, tvrdé mangové dřevo (243989)
Detail

Příborník - rozměry 70 x 80 x 30 cm (V׊×H), šuplíky, s nožičkami, materiál dřevo, dekor dřeva mango, lesklý povrch Jestliže máte rádi vše pěkně srovnané, zajisté budete potřebovat i místo na příbory. Potom se vám jistě bude hodit příborník SHUMEE, který vám navíc může posloužit také jako skvělý designový doplněk. Až budete vybírat místo pro tento kus nábytku je nutné pamatovat na to,, že disponuje rozměry 70 × 80 × 30 cm. Jde-li o jeho vzhled, ten má podobu dřeva, jenž má podobu jako mango. Konečné podoby tohoto modelu bylo docíleno lesklou úpravou povrchu. Je možné se těšit i na to, že má šuplíkové otevírání. Stojí na praktických nožičkách, takže pod ním snadno uklidíte. Jeho tvar je umístitelný prakticky kamkoliv. Příborník byl zhotoven z materiálu, kterým je dřevo. Základní přednosti příborníku Příborník se 3 zásuvkami, tvrdé mangové dřevo Najděte místo pro své příbory v novém příborníku SHUMEE Příborník vás potěší jak svým vzhledem, tak i praktičností Na... (alza.cz)

Podobné produkty ako Příborník se 3 zásuvkami, tvrdé mangové dřevo (243989)

Příborník se 3 policemi masivní recyklované dřevo (243274)

Příborník se 3 policemi masivní recyklované dřevo (243274)
Detail

Příborník - rozměry 78 x 110 x 35 cm (V׊×H), s nožičkami, materiál dřevo a kov, vícebarevný Pokud vás těší mít vše na svém místě, zajisté budete potřebovat i místo na příbory. K tomuto účelu jistě využijete příborník SHUMEE, který vám navíc může posloužit také jako skvělý designový doplněk. Při výběru správného místa pro umístění tohoto kusu nábytku myslete na to, že se chlubí rozměry 78 × 110 × 35 cm. Velkou výhodou při úklidu jsou praktické nožičky. Díky svému tvaru je vhodný na jakékoliv místo. Vzhledově příborník Příborník se 3 policemi masivní recyklované dřevo zvýrazňuje vícebarevná barva. Příborník byl vytvořen z materiálu, kterým je dřevo a kov. Významné funkce příborníku Příborník se 3 policemi masivní recyklované dřevo Umístěte své příbory do příborníku SHUMEE Příborník potěší svou praktičností i vzhledem K jeho umístění je nutný prostor o rozměrech 78 × 110 × 35 cm Materiálem příborníku Příborník se 3 policemi masivní recyklované dřevo bude dřevo a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Příborník se 3 policemi masivní recyklované dřevo (243274)

Příborník se 3 zásuvkami masivní recyklované dřevo (243273)

Příborník se 3 zásuvkami masivní recyklované dřevo (243273)
Detail

Příborník - rozměry 78 x 35 x 110 cm (V׊×H), posuvné dvířka, s nožičkami, materiál dřevo a kov, vícebarevný Jestliže máte rádi pořádek, měli byste mít srovnány i příbory. Potom je ideální volbou příborník SHUMEE, který bude jistě pěkným designovým doplňkem do kuchyně. Až budete hledat místo pro tento kus nábytku je třeba myslet na to, že u něho jde o tyto rozměry 78 × 35 × 110 cm. Můžete se těšit také na to, že má posuvné otevírání. Bude stát na praktických nožičkách. Jeho tvar lze umístit téměř komkoliv. Vzhled příborníku Příborník se 3 zásuvkami masivní recyklované dřevo zvýrazňuje vícebarevná barva. Příborník tvoří materiál, kterým je dřevo a kov. Nejdůležitější vlastnosti příborníku Příborník se 3 zásuvkami masivní recyklované dřevo Urovnejte si příbory ve své kuchyni do příborníku SHUMEE Příborník potěší svou praktičností i vzhledem Pro jeho umístění je třeba mít volný prostor s těmito rozměry 78 × 35 × 110 cm Tento typ pro vás bude správnou volbou,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Příborník se 3 zásuvkami masivní recyklované dřevo (243273)

IDEA Komoda 3 zásuvky CORONA 3 vosk (162636)

IDEA Komoda 3 zásuvky CORONA 3 vosk (162636)
Detail

Komoda - dřevěná barva, úzká, dekor dřeva borovice, rovná, šuplíková, materiál masiv, rozměry 84 × 80 × 41 cm (V׊×H) Stále řešíte problém s nedostatkem úložného prostoru ve vaší domácnosti? Pro uschování hraček, oblečení či jiných drobností vám skvěle poslouží komoda IDEA nábytek. Stylová komoda se hodí do každého interiéru. Komoda IDEA nábytek je zhotovena s tradičním šuplíkovým otevíráním. Výrobním materiálem je masiv. Komodě IDEA nábytek kraluje dřevěná barva. Rozměry jsou 84 × 80 × 41 cm (V׊×H). Klíčové přednosti produktu IDEA Komoda 3 zásuvky CORONA 3 vosk Prostorná komoda IDEA nábytek vám nabídne dostatek úložného prostoru Výrobním materiálem je masiv Dekor dřeva: borovice Šuplíkové otevírání komody IDEA nábytek Dřevěná barva Rozměry dělají 84 × 80 × 41 cm (V׊×H) (alza.cz)

Podobné produkty ako IDEA Komoda 3 zásuvky CORONA 3 vosk (162636)
Titan Funkční sítko s nástavcem (T-X101), Concept SR3310 ruční šlehač s tyčovým nástavcem, YATO Sada kartáčů drátěných s nástavcem do vrtačky 3 ks pomosazený drát (5906083947551), idea corona, Concept TM5020 tyčový mixér s chopperem a nástavcem na pyré, GREEN-IDEA Sprchový olej - Zelený čaj s opuncií (60981), Heko Ford Fiesta 2017- (3 dveře) (D15326), CANDY FIDC X502 Idea (33703434), CANDY FIDCP X696 Idea (33703579), Idea: Tempo - CD (669226-2), CANDY CSG6B/4U2 Idea (33803206), CANDY CH64CCB/4U2 Idea (33803209), Příborník se 3 zásuvkami masivní recyklované dřevo (243273), REER Zarážka na dveře 3 ks transparentní (4013283700594), Dveře do pohádky (978-80-765-0142-3), Zamkni poslední dveře (978-80-758-5787-3), Zamkni poslední dveře (978-80-7585-787-3), Heko Jeep Wrangler 1996-2006 (3 dveře) (D19107), Dveře do pohádky (978-80-7650-142-3), Heko Renault Megane 2009-2016 (3 dveře) (D27175), Heko Daewoo Lanos 1997-2002 (3 dveře) (D21404), Heko Seat Ibiza 1993-1999 (3 dveře) (D28202), Heko Suzuki Grand Vitara 1998-2006 (3 dveře) (D28630), Compass Nosič kol na zadní dveře Triple, 3 kola, Heko Toyota Rav4 2000-2006 (3 dveře) přední (D29362), A nevěsta zavřela dveře (978-80-7407-478-3), Green Idea ratanové vonné tyčinky Zelený čaj s opuncií 100 ml (60971), GREEN-IDEA Jedle - 100% silice 10ml (259), GREEN-IDEA Hřebíček - 100% silice 10ml (263), GREEN-IDEA Rozmarýn - 100% silice 10ml (258)