I prevail: true power - cd (7226196)

Produkt I prevail: true power - cd (7226196) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu I prevail: true power - cd (7226196) upraviť a produkt hľadať znova.

I Prevail: True Power - CD (7226196)

I Prevail: True Power - CD (7226196)
Detail

Hudební CD - True Power je třetí studiové album americké rockové kapely I Prevail z roku 2022. True Power je třetí studiové album americké rockové kapely I Prevail z roku 2022. I Prevail je americká rocková kapela, která vznikla v Southfieldu v Michiganu v roce 2013. Rok vydání : 2022 (3.album) Seznam stop CD THERE'S FEAR IN LETTING GO / BODY BAG / SELF-DESTRUCTION / BAD THINGS / FAKE / JUGDEMENT DAY / FWYTYK / DEEP END / LONG LIVE THE KING / CHOKE / THE NEGATIVE / CLOSURE / VISCERAL / DOOMED (alza.cz)

Podobné produkty ako I Prevail: True Power - CD (7226196) , Invisibobble power true black (4260285373237)

I Prevail: True Power - LP (7246572)

I Prevail: True Power - LP (7246572)
Detail

LP vinyl - Třetí studiové album rockové kapely na vinylu Třetí studiové album rockové kapely na vinylu Seznam stop Intro / There's Fear In Letting Go / Judgement Day / Bad Things / Self-Destruction / Fake / Body Bag / FWYTYK / Deep End / Choke / Long Live The King / Visceral / Closure / The Negative / Doomed (alza.cz)

Podobné produkty ako I Prevail: True Power - LP (7246572) , Weller paul: true meanings - cd (9029562047)

INVISIBOBBLE Power True Black (4260285373237)

INVISIBOBBLE Power True Black (4260285373237)
Detail

Gumičky nezanechává otlak na vlasech, netahá, silné uchopení, vysoký komfort při nošení, voděodolná Skvělé gumičky Invisibobble Power najdete i v nejlepší a nejklasičtější barvě – v černé. Chcete elegantní náramek nebo základ stylového účesu? Invisibobble je obojím!Potřebujete se na svůj účes spolehnout i při sportu či outdoorových aktivitách? Nebo máte husté, kudrnaté vlasy, u kterých běžné gumičky i sponky selhávají? Pokud je na vaše vlasy každý vlasový doplněk zkrátka krátký, dejte šanci Invisibobble!Proč jsou Invisibobble Power to pravé?Je na ně spolehnutí v práci i ve fitkuBudou vám věrné i v posteli během spánkuMůžete zapomenout na zacuchané vlasyBolest hlavy z elegantního culíku už vás nepřepadnePoradí si i s kudrlinami nebo divokými vlnamiJsou stylové za všech okolnostíMají dvě využití: na vlasech gumička, na ruce náramekVaše vlasy si je zamilují...Neviditelné gumičky, připomínající telefonní šňůru, sází na princip nekonečné spirály, která vlasy... (alza.cz)

Podobné produkty ako INVISIBOBBLE Power True Black (4260285373237) , Soundtrack, byrne david: complete true stories - cd (7559792770)

Coldplay: Higher Power - CD (9029672052)

Coldplay: Higher Power - CD (9029672052)
Detail

Hudební CD - Skupina uvedla singl Higher Power ve velkém stylu. Světovou premiéru si skladba odbyla na mezinárodní vesmírné stanici. Ještě než se nový singl objevil v klasické digitální distribuci, přehrál si ji ve vesmíru francouzský astronaut Thomas Pesquet, s nímž se Coldplay v přímém přenosu spojili. Skupina uvedla singl Higher Power ve velkém stylu. Světovou premiéru si skladba odbyla na mezinárodní vesmírné stanici. Ještě než se nový singl objevil v klasické digitální distribuci, přehrál si ji ve vesmíru francouzský astronaut Thomas Pesquet, s nímž se Coldplay v přímém přenosu spojili. Uvedení singlu zároveň předcházela tajemná hra s inzeráty na rádiovou stanici alienradio.fm a různé zašifrované vzkazy. V hymnickou písničku produkoval Max Martin. Coldplay patří k nejzásadnějším hudebním uskupením posledního desetiletí, mnozí je dokonce považují za největší kapelu současnosti. V jejich sbírce je bezpočet různých ocenění včetně sedmi sošek Grammy a osmi... (alza.cz)

Podobné produkty ako Coldplay: Higher Power - CD (9029672052) , Iverson ethan: every note is true - cd (3897500)

Free Faces: Almost True Story (CD)

Free Faces: Almost True Story (CD)
Detail

Jen několik let trvala aktivní existence dnes už kultovní skupiny Free Faces (1997 -2001). Přestože během těchto let vydali jen dvě alba, jejich hudba je stále aktuální a patří k nejosobitějším slovenským hudebním počinům. Členové... Jen několik let trvala aktivní existence dnes už kultovní skupiny Free Faces (1997 -2001). Přestože během těchto let vydali jen dvě alba, jejich hudba je stále aktuální a patří k nejosobitějším slovenským hudebním počinům. Členové skupiny Oskar Rózsa, Maroš Hečko, Marcel Buntaj a Andrej Šeban patří dodnes k nejzajímavějším a nejinvenčnějším hudebníkům slovenské scény, a i když se každý z nich dnes věnuje svým sólovým projektům, to, co se jim podařilo vytvořit ve společném seskupení, hlavně jejich první album Almost True Story, si celkem určitě zasloužilo znovu vydat. Album vyšlo původně v roce 1998 u nezávislého vydavatelství Silberman jen jako CD. Skupina po jeho vydání absolvovala vyprodané turné a skladby z alba se dostaly i do vysílání rádií a TV. Za album získali cenu Hudební akademie v kategorii Objav roku, Nahrávka roku a Obal roku. Naplánované bylo i zahraniční turné, v jednání bylo i vydání alba v zahraničí. Doba a podmínky tomu však nebyly nakloněné, a i cesty jednotlivých hudebníků se nakonec na nějakou dobu rozešly. Některé z písní alba vznikly na anglické texty beatnického básníka Lawrence Ferlinghettiho, dva texty dodal Roman Gal a pod ostatní texty se podepsal Maroš Hečko. Hudebně bylo album tím, že vznikalo přímo ve studiu, trochu jiné než živá vystoupení skupiny. Ta byla charakterizovaná a vyhledávaná pro obrovskou živou energii, která šla z hudebníků, a hlavně pro skvělou improvizační schopnost všech členů skupiny. Studiová práce na albu v sobě nese víc promyšlených kompozic a hudební disciplíny, z celkem 12 skladeb jsou tři signované jako Free Faces, pod ostatní se autorsky podepsal tandem Hečko/Rózsa. Kromě členů skupiny na albu hrají Martin Burlas, Martin Ďurdina a Igor Sabo. Nahrávka vznikla pod hudební režií Oskara Rózsy a Free Faces, Oskar Rózsa je podepsaný i pod současným remasteringem alba. Tracklist: 1. Nothing Happens 2. Diva 3. Choral 4. Fooly Bear 5. Waltz 6. Doctor Says 7. Paranoid Nets 8. God Is Unemployed 9. Midnight In Europe 10. Walk Around&Roll In 11. Purified 12. It´s Gone Now 13. Brooklyn 14. No Love 15. She´s Doing It Twice (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Free Faces: Almost True Story (CD) , Soundtrack: i malamondo - cd (0920652)

Weller Paul: True Meanings - CD (9029562047)

Weller Paul: True Meanings - CD (9029562047)
Detail

Hudební CD True Meanings je čtrnáctým sólovým albem britského hudebníka a dvacátou šestou studiovou deskou jeho kariéry. Weller si ho celé sám produkoval s výjimkou skladby The Soul Searchers, s níž mu vypomohl Conor O'Brian z Villagers, a písničky Movin On (koprodukce White Label). True Meanings je čtrnáctým sólovým albem britského hudebníka a dvacátou šestou studiovou deskou jeho kariéry. Weller si ho celé sám produkoval s výjimkou skladby The Soul Searchers, s níž mu vypomohl Conor O'Brian z Villagers, a písničky Movin On (koprodukce White Label). Čerstvému šedesátníkovi asistoval i Rod Argent ze Zombies, folkové legendy Martin Carthy a Danny Thompson, dále Little Barrie a Lucy Rose nebo Noel Gallagher. Deska je k dispozici na 2LP a ve dvou variantách na CD. Deluxe verze obsahuje bohatší obrazový materiál. Zpěvák a skladatel Paul Weller patří k výrazným osobnostem britské nezávislé scény. Jeho jméno je spojeno s kapelami The Jam a Style Council, v nichž... (alza.cz)

Podobné produkty ako Weller Paul: True Meanings - CD (9029562047) , Pohádky hanse christiana andersena i. (3x cd) - cd

Invisibobble ® Gumičky POWER True Black 3 ks

Invisibobble ® Gumičky POWER True Black 3 ks
Detail

Invisibobble ® Gumičky POWER True Black 3 ks Zesílený tvar spirály invisibobble® POWER dává vašim vlasům mimořádně silné uchopení během sportu, aniž by došlo k nekomfortu při nošení. Černé gumičky do vlasů na sport, 3 ks (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Invisibobble ® Gumičky POWER True Black 3 ks , Coldplay: higher power - cd (9029672052)

Iggy & The Stooges: Raw Power - CD (5099748517623)

Iggy & The Stooges: Raw Power - CD (5099748517623)
Detail

Hudební CD - Raw Power je třetí studiové album americké rockové skupiny The Stooges vydané 7. února 1973. Raw Power je třetí studiové album americké rockové skupiny The Stooges vydané 7. února 1973. Rok vydání : 1973 (3.album) Rok reedice : 2006 Seznam stop CD Search and Destroy performed by Iggy / Stooges - / Gimme Danger performed by Iggy / Stooges - / Your Pretty Face Is Going to Hell performed by Iggy / Stooges - / Penetration performed by Iggy / Stooges - / Raw Power performed by Iggy / Stooges - / I Need Somebody performed by Iggy / Stooges - / Shake Appeal performed by Iggy / Stooges - / Death Trip performed by Iggy / Stooges - (alza.cz)

Podobné produkty ako Iggy & The Stooges: Raw Power - CD (5099748517623) , Erasure: day-glo (based on a true story) - cd (5400863072902)

Invisibobble Power True Black gumička do vlasů 3 ks

Invisibobble Power True Black gumička do vlasů 3 ks
Detail

Invisibobble POWER True Black gumička do vlasů je maximálně šetrná k vlasům. Vhodná pro všechny typy vlasů - rovné, vlnité, kudrnaté, husté i jemné. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Invisibobble Power True Black gumička do vlasů 3 ks , Virgin prunes: ...if i die, i die (40th anniversary edition) (2x cd) - cd (4050538821611)

invisibobble Power gumičky do vlasů True Black 3 ks

invisibobble Power gumičky do vlasů True Black 3 ks
Detail

invisibobble Power, 3 ks, Doplňky do vlasů pro ženy, Vlasový doplněk invisibobble Power dokonale dotvoří váš účes. Vlastnosti: produkt je hygienický zaručuje šetrnost k vlasům nezanechává na vlasech otlak Složení: bez kovového spoje vyrobeno z plastu Jak používat: Vytvořte účes požadovaného tvaru. (notino.cz)

Podobné produkty ako invisibobble Power gumičky do vlasů True Black 3 ks , Dark tranquillity: mind's i - cd (0194398944929)

Gumičky do vlasů Power – True Black – sada 3 ks

Gumičky do vlasů Power – True Black – sada 3 ks
Detail

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.Krabička obsahuje 3 gumičky. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Gumičky do vlasů Power – True Black – sada 3 ks , I musici: four seasons - cd (4852630)

Soundtrack, Byrne David: Complete True Stories - CD (7559792770)

Soundtrack, Byrne David: Complete True Stories - CD (7559792770)
Detail

Hudební CD - Značka Nonesuch připravila u příležitosti uvedení filmu True Stories na DVD a Blu-ray vydání třiadvaceti skladeb z filmu na CD a 2LP. Za celým projektem stojí David Byrne, který snímek v roce 1986 režíroval a složil k němu i muziku. Značka Nonesuch připravila u příležitosti uvedení filmu True Stories na DVD a Blu-ray vydání třiadvaceti skladeb z filmu na CD a 2LP. Za celým projektem stojí David Byrne, který snímek v roce 1986 režíroval a složil k němu i muziku. Hudebník David Byrne je ústřední postavou skupiny Talking Heads, která byla aktivní v letech 1975-1991 a která reprezentovala americkou new wave scénu. Je považován za všestranného umělce, jehož zájem se kromě hudby dotýká i filmu, fotografie nebo literatury. Je majitelem řady ocenění včetně Grammy, Zlatého glóbu nebo Oscara, je rovněž členem rock'n'rollové síně slávy. Ovládá hru na nejrůznější nástroje, proto je obvykle označován za multiinstrumentalistu. Od roku 1979 působí rovněž... (alza.cz)

Podobné produkty ako Soundtrack, Byrne David: Complete True Stories - CD (7559792770) , I am destruction: nascency - cd (ulr262cd)

Iverson Ethan: Every Note Is True - CD (3897500)

Iverson Ethan: Every Note Is True - CD (3897500)
Detail

Hudební CD - Pianista a skladatel Ethan Iverson debutuje v Blue Note pozoruhodným albem Every Note Is True. Pianista a skladatel Ethan Iverson debutuje v Blue Note pozoruhodným albem Every Note Is True. Rok vydání : 2022 Seznam stop CD The More It Changes / The Eternal Verities / She Won't Forget Me / For Ellen Raskin / Blue / Goodness Knows / Had I But Known / Merely Improbable / Praise Will Travel / At The Bells And Motley (alza.cz)

Podobné produkty ako Iverson Ethan: Every Note Is True - CD (3897500) , Danko jones: power trio - cd (4251777701508)

Erasure: Day-Glo (Based On A True Story) - CD (5400863072902)

Erasure: Day-Glo (Based On A True Story) - CD (5400863072902)
Detail

Hudební CD - Erasure představují své nové album Day-Glo (Based On A True Story) na vinylu a CD Erasure představují své nové album Day-Glo (Based On A True Story) na vinylu a CD. Nečekané album obsahující 10 zbrusu nových písní, přičemž každá skladba byla vytvořena s použitím prvků z The Neon. Známé, ale nečekané písně se původnímu albu jen málo podobají, i když čas od času zaslechnou ozvěny The Neon. Album je alternativním pohledem na svět Vince a Andyho a znamená uzavření této kapitoly The Neon. Edice CD je prezentována v eko obalu a obsahuje 16stránkový plakátový booklet. Rok vydání 2022 Seznam stop CD Based on a True Story / Bop Beat / Pin-Prick / The Conman / Now / Inside Out / Harbour of My Heart / 3 Strikes and You're Out / The Shape of Things / The End (alza.cz)

Podobné produkty ako Erasure: Day-Glo (Based On A True Story) - CD (5400863072902) , Various: soul power '68 - cd (4050538718454)

Halsey: If I Can't Have Love, I Want Power - CD (3824160)

Halsey: If I Can't Have Love, I Want Power - CD (3824160)
Detail

Hudební CD - If Can't Have Love, I Want Power je čtvrté studiové album americké zpěvačky a skladatelky Halsey. If Can't Have Love, I Want Power je čtvrté studiové album americké zpěvačky a skladatelky Halsey. Rok vydání : 2021 (4.album) Seznam stop CD The Tradition / Bells in Santa Fe / Easier than Lying / Lilith / Girl is a Gun / You asked for this / Darling / 1121 / honey / Whispers / I am not a woman, I'm a god / The Lighthouse / Ya'aburnee (alza.cz)

Podobné produkty ako Halsey: If I Can't Have Love, I Want Power - CD (3824160) , Murs olly: you know i know (2x cd) - cd (0190758949321)

Various: Soul Power '68 - CD (4050538718454)

Various: Soul Power '68 - CD (4050538718454)
Detail

Hudební CD - V rámci kampaně „Record Store Day” vychází na fialovém vinylu speciální kompilace dlouho „ztracených” reggae, soul a rock steady nahrávek. V rámci kampaně „Record Store Day” vychází na fialovém vinylu speciální kompilace dlouho „ztracených” reggae, soul a rock steady nahrávek. Rok vydání : 2022 Seznam stop LP A1 The Silvertones - In the Midnight Hour / A2 Radcliffe Butler - Soul Power (My Last Word) / A3 Tommy McCook & The Supersonics - Music Is My Occupation / A4 Lloyd Williams - Funky Beat / A5 The Conquerors - Lonely Street / A6 Tommy McCook & The Supersonics - Work Your Soul / B1 The Melodians - Come On Little Girl / B2 Clive & Doreen - What More Can I Do / B3 Tommy McCook & The Supersonics - Venus / B4 The Conquerors - I Fell in Love / B5 Lloyd Williams - Good Bye Baby / B6 The Supersonics & Winston Wright - Black Power (alza.cz)

Podobné produkty ako Various: Soul Power '68 - CD (4050538718454) , Psí vojáci: live i & ii (x cd) - cd (bp0134-2)

Danko Jones: Power Trio - CD (4251777701508)

Danko Jones: Power Trio - CD (4251777701508)
Detail

Hudební CD - Power Trio je album kanadské hardrockové skupiny Danko Jones vydané v roce 2021. Power Trio je album kanadské hardrockové skupiny Danko Jones vydané v roce 2021. Rok vydání : 2021 Seznam stop CD I Want Out / Good Lookin' / Saturday / Ship Of Lies / Raise Some Hell / Blue Jean Denim Jumpsuit / Get To You / Dangerous Kiss / Let's Rock Together / Flaunt It / Start The Show (feat. Phil Campbell) (alza.cz)

Podobné produkty ako Danko Jones: Power Trio - CD (4251777701508) , Various: love is all i bring (2x cd) - cd (4050538537031)

Memoriam: Rise To Power (Jewelcase) - CD (4251981702797)

Memoriam: Rise To Power (Jewelcase) - CD (4251981702797)
Detail

Hudební CD - Páté studiové album dostalo název „Rise To Power”. Jedná se o pravděpodobně hudebně nejpestřejší album skupiny, které potěší všechny fanoušky skupiny. Memoriam jsou představiteli britského death-metalu. Skupina vznikla v roce 2016 bývalými členy skupin Bolt Thrower a Benediction. Páté studiové album dostalo název „Rise To Power”. Jedná se o pravděpodobně hudebně nejpestřejší album skupiny, které potěší všechny fanoušky skupiny. Memoriam jsou představiteli britského death-metalu. Skupina vznikla v roce 2016 bývalými členy skupin Bolt Thrower a Benediction. Skupina dosud vydala čtyři studiová alba a představila se na řadě hudebně spřízněných festivalů. Seznam stop CD (jewelcase) Never Forget, Never Again (6 Million Dead) / Total War / I Am The Enemy / The Conflict Is Within / Annihilations Dawn / All Is Lost / Rise To Power / The Pain (alza.cz)

Podobné produkty ako Memoriam: Rise To Power (Jewelcase) - CD (4251981702797) , Tedeschi trucks band: i am the moon: i. crescent - cd (7240920)

Dragonland: Power Of The Nightstar - CD (0884860443920)

Dragonland: Power Of The Nightstar - CD (0884860443920)
Detail

Hudební CD - Power Of The Nightstar je šesté studiové album švédské power metalové skupiny Dragonland z roku 2022. Power Of The Nightstar je šesté studiové album švédské power metalové skupiny Dragonland z roku 2022. Dragonland je power metalová kapela ze Švédska. Skupina je známá svou vlastní fantasy ságou Rok vydání : 2022 Seznam stop CD The Awakening / A Light in the Dark / Flight from Destruction / Through Galaxies Endless / The Scattering of Darkness / A Threat from Beyond the Shadows / Aphelion / Celestial Squadron / Resurrecting an Ancient Technology / The Power of the Nightstar / Final Hour / Journey's End / Oblivion (alza.cz)

Podobné produkty ako Dragonland: Power Of The Nightstar - CD (0884860443920) , Gabriels: angels & queens - part i - cd (5054197358951)

Memoriam: Rise To Power (Digipack) - CD (4251981702339)

Memoriam: Rise To Power (Digipack) - CD (4251981702339)
Detail

Hudební CD - Páté studiové album dostalo název „Rise To Power”. Jedná se o pravděpodobně hudebně nejpestřejší album skupiny, které potěší všechny fanoušky skupiny. Memoriam jsou představiteli britského death-metalu. Skupina vznikla v roce 2016 bývalými členy skupin Bolt Thrower a Benediction. Páté studiové album dostalo název „Rise To Power”. Jedná se o pravděpodobně hudebně nejpestřejší album skupiny, které potěší všechny fanoušky skupiny. Memoriam jsou představiteli britského death-metalu. Skupina vznikla v roce 2016 bývalými členy skupin Bolt Thrower a Benediction. Skupina dosud vydala čtyři studiová alba a představila se na řadě hudebně spřízněných festivalů. Seznam stop CD (digipack) Never Forget, Never Again (6 Million Dead) / Total War / I Am The Enemy / The Conflict Is Within / Annihilations Dawn / All Is Lost / Rise To Power / The Pain (alza.cz)

Podobné produkty ako Memoriam: Rise To Power (Digipack) - CD (4251981702339) , True scarab (tu204k)

Power Dynamics PDX350, duální DJ-CD/USB-přehrávač-ovladač, CD/USB/MP3, černý

Power Dynamics PDX350, duální DJ-CD/USB-přehrávač-ovladač, CD/USB/MP3, černý
Detail

Power Dynamics PDX350 je vysoce motivováný duální DJ-přehrávač, který pokrývá, jako přehrávač a ovladač v jednom, všechny potřebné požadavky DJ a PA akcí a požadavků všedního dne a rutinně je používá.Dva přehledné LCD displeje s modrým podsvícením informují i při extrémní tmě o všech relevantních parametrech. Díky promyšlenému panelu s velkými ovladači se dají všechny funkce snadno ovládat a nastavit i v klikatých a tmavých místech.S variabilním Pitch rozsahem i funkcí Cue a Loop ovládá systém běžné DJ triky. Praktické Jogwheels nabízejí Scratch funkci a jiné efekty jako jsou Brake a Reverse.Co se týče formátů, tak Power Dynamics PDX350 DJ-přehrávač-ovladač, přečte všechny běžné formáty. Hudební CD, MP3 CD ale i mobilní MP3 skladby z USB. Oba USB vstupy podporují připojení externích pevných disků se systémem FAT 16 nebo FAT 32.Jak se na DJ vybavení patří, můžete Power Dynamics PDX350 postavit na bezpečný, místo šetřící 48 cm (19 ") stojan. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Power Dynamics PDX350, duální DJ-CD/USB-přehrávač-ovladač, CD/USB/MP3, černý , True minimulti (tu195k)

Lyžařská helma RELAX RH01D Prevail Velikost: L

Lyžařská helma RELAX RH01D Prevail Velikost: L
Detail

Rozhodující předností z pohledu bezpečnosti a komfortu je u helmy PREVAIL optimálně navržený tvar. Anatomickým tvarováním jemně kopírující obrysy hlavy jsme dosáhli efektivnější a účinnější ochrany proti energii nárazu. Přesně umístěné ventilační otvory vícezónové aktivní ventilace ACTIVE BOOST s plynulým ovládáním zajišťují přívod čerstvého vzduchu do helmy, odvádí teplo a vlhkost a udrží stabilní klima uvnitř helmy po celou dobu užívání. Vlastnosti: Barva: matná černá, neon žlutá Konstrukce: Technologie výroby IN-MOLD SHELL Komplexní systém vnitřní regulace teploty I.A.T. Aktivní ventilace ACTIVE BOOST. Ochranná výztuha CROSS PROTECT. Bezpečnostní upínací systém DUAL FIX. Ergonomicky tvarovaná antibakteriální podšívka SOFT SENSE. Certifikovaná kvalita: CE EN 1077: 2007, class B Váha: 480 g 14 ventilačních otvorů. (urban-sport.cz)

Podobné produkty ako Lyžařská helma RELAX RH01D Prevail Velikost: L , True minimalist (tu208k)

Al Bano & Romina Power: Sempre Sempre - CD (2292409792)

Al Bano & Romina Power: Sempre Sempre - CD (2292409792)
Detail

Hudební CD - Sempre Sempre je album z roku 1986. Sempre Sempre je album z roku 1986. Al Bano & Romina Power je italská popová dvojce založená v roku 1975 manželi Albanom Carrisim a Rominou Power. Seznam stop CD Sempre sempre / Saranda - okinawa / Mambo di rambo / Settembre / Andrea / Love / C'est facile / Verso il duemila / Caro amore / Lord byron (alza.cz)

Podobné produkty ako Al Bano & Romina Power: Sempre Sempre - CD (2292409792) , True crafty (tu590)

OPI Nail Lacquer Power of Hue lak na nehty Sky True to Yourself 15 ml

OPI Nail Lacquer Power of Hue lak na nehty Sky True to Yourself 15 ml
Detail

OPI Nail Lacquer Power of Hue, 15 ml, Laky na nehty pro ženy, Lak na nehty OPI Nail Lacquer Power of Hue vám během pár chvil zajistí krásné a upravené nehty. Vlastnosti: zářivá a sytá barva zajišťuje vysoký lesk má dlouhotrvající výdrž Jak používat: Lak nanášejte pomocí štětečku na odlakované odmaštěné nehty. Pro lepší výsledný efekt aplikujte 2 vrstvy. (notino.cz)

Podobné produkty ako OPI Nail Lacquer Power of Hue lak na nehty Sky True to Yourself 15 ml , True fixr (tu200k)

Van Canto: To The Power Of Eight - CD (NPR1037DP)

Van Canto: To The Power Of Eight - CD (NPR1037DP)
Detail

Hudební CD - To The Power Of Eigh je osmé studiové album německé metalové skupiny Van Canto. To The Power Of Eigh je osmé studiové album německé metalové skupiny Van Canto. Rok vydání : 2021 (8.album) (alza.cz)

Podobné produkty ako Van Canto: To The Power Of Eight - CD (NPR1037DP) , Various: nejhezčí trampské písničky i.- iv. (4x cd) - cd (310916-2)

Secondary Level 3: Black Gold - Coffe the True Story - book+CD (do vyprodání zásob)

Secondary Level 3: Black Gold - Coffe the True Story - book+CD (do vyprodání zásob)
Detail

Based on a remarkable documentary film, Black Gold tells the story of one mans mission to save his 74,000 Ethiopian coffee farmers from Western exploitation. It exposes the truth behind every cappuccino we drink and asks is it right that the producers of our coffee often cant afford clean water or an education for their children? (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Secondary Level 3: Black Gold - Coffe the True Story - book+CD (do vyprodání zásob) , Collins phil: hello,i must be going! (2x cd) - cd (8122795210)

OPI Infinite Shine Power of Hue lak na nehty s gelovým efektem Sky True to Yourself 15 ml

OPI Infinite Shine Power of Hue lak na nehty s gelovým efektem Sky True to Yourself 15 ml
Detail

OPI Infinite Shine Power of Hue, 15 ml, Laky na nehty pro ženy, Lak na nehty OPI Infinite Shine Power of Hue vám během pár chvil zajistí krásné a upravené nehty. Vlastnosti: zářivá a sytá barva zajišťuje vysoký lesk pohodlně se nanáší má efekt gelové manikúry Jak používat: Lak nanášejte pomocí štětečku na odlakované odmaštěné nehty. Pro lepší výsledný efekt aplikujte 2 vrstvy. (notino.cz)

Podobné produkty ako OPI Infinite Shine Power of Hue lak na nehty s gelovým efektem Sky True to Yourself 15 ml , Memoriam: rise to power (digipack) - cd (4251981702339)

OPI Nail Lacquer Power Of Hue 15 ml lak na nehty pro ženy NL B007 Sky True To Yourself

OPI Nail Lacquer Power Of Hue 15 ml lak na nehty pro ženy NL B007 Sky True To Yourself
Detail

OPI Nail Lacquer Power Of Hue Lak na nehty pro ženy 15 ml Odstín NL B007 Sky True To Yourself (parfemy-elnino.cz)

Podobné produkty ako OPI Nail Lacquer Power Of Hue 15 ml lak na nehty pro ženy NL B007 Sky True To Yourself , Memoriam: rise to power (jewelcase) - cd (4251981702797)

True Utility TRUE Nůž Trueblade

True Utility TRUE Nůž Trueblade
Detail

Zavírací nůž Trueblade TU 6871 od značky True Utility je perfektní volbou do každé situace, ať už se jedná o denní výlety na kolech, horolezení, turistiku nebo kempování. Nůž disponuje 6 cm čepelí z vysoce kvalitní černé oxidované nerezové oceli, která je doplněna o 2 cm zubaté ostří. Nůž lze pohodlně otevřít jednou rukou. Nůž dále disponuje pojistkou proti otevření a klipem pro připnutí k pásku. Hlavní přednosti nože True Utility Trueblade: vhodný pro každou příležitost stylový oranžový prvek 6 cm čepel s kombinovaným ostřím (2 cm) lze připnout za pásek vroubkovaná rukojeť pro palec Délka: 109 mm (zavřený) Šířka: 31 mm Hloubka: 17 mm Černá oxidovaná nerezová ocel 420 (outdoormarket.cz)

Podobné produkty ako True Utility TRUE Nůž Trueblade , Iggy & the stooges: raw power - cd (5099748517623)

True Utility TRUE Dual Cutter

True Utility TRUE Dual Cutter
Detail

Trojúhelníkový tvar čepele Tanto poskytuje zvýšenou pevnost hrotu pro piercingové úkoly a vytváří dvě zřetelné nabroušené hrany pro větší funkčnost. Mikrovroubkování nůžek umožňuje extra přilnavost, což znamená silnější ostří a stabilnější, přesnější řezy. NŮŽ • Tvar čepele: 7 cm Tanto • Blade Edge: Fine Edge • Povrchová úprava čepele: Pískování • Zamykání: Liner NŮŽKY • Akce: Pružinová • Ostří čepele: 4 cm mikrozoubkované • Povrchová úprava čepele: satén MATERIÁLY • Čepel / nůžky: Nerezová ocel 3Cr13 • Rukojeť: Eloxovaný hliník Rozměry: 102 mm (D) x 28 mm (Š) x 19 mm (H) Hmotnost: 204 g (outdoormarket.cz)

Podobné produkty ako True Utility TRUE Dual Cutter , Dragonland: power of the nightstar - cd (0884860443920)

True Utility TRUE Multinářadí Minimulti - TU195K

True Utility TRUE Multinářadí Minimulti - TU195K
Detail

Funkce multitoolu True Utility MiniMulti: nůž jehlové kleště nůžky na drát křížový šroubovák malý a střední plochý šroubovák otvírák na láhve nůžky pilka pilník Velikost produktu: 76mm x 38mm x 16mm ((d x v x tl)) Váha: 196 g Barva: stříbrná (outdoormarket.cz)

Podobné produkty ako True Utility TRUE Multinářadí Minimulti - TU195K

True Utility TRUE Multinářadí Scarab - TU204K

True Utility TRUE Multinářadí Scarab - TU204K
Detail

V těle z nerezové oceli se skrývá sada nářadí vhodná pro využití při outdoorových i indoorových aktivitách. Prakticé nářadí ve tvaru brouka Scarab TU204 od značky True Utility v sobě skrývá sadu nářadí. Jedinečně tvarovaná skládací rukojeť zajišťuje pohodlné a kompaktní použití. Díky poutku lze „brouka“ nosit jako přívěsek na klíčích. Kleště obsahují plochý a křížový šroubovák, nůž, výkonné malé kleště, otvírák a pilník. Hlavní výhody kleští True Utility Scarab: fantastický pomocník v jakékoliv situaci praktická velikost kvalitní zpracování Materiál: nerezová ocel Barva: stříbrná Velikost: 50 x 35 x 7mm (d x v x tl) Délka v zavřeném stavu: 50 mm Hmotnost: 46g (outdoormarket.cz)

Podobné produkty ako True Utility TRUE Multinářadí Scarab - TU204K

True Utility TRUE Multifunkční nůž Smartknife+ TU6869

True Utility TRUE Multifunkční nůž Smartknife+ TU6869
Detail

Multifunkční nůž Smartknife+ TU 6869 od značk True Utility je perfektní volbou do každé situace, ať už se jedná denní výlety na kolech, horolezení, turistiku nebo kempování. Nůž se může chlubit celkem 15 nástroji, které vám usnadní život a také místo během cest. Nůž disponuje 6 cm čepelí z vysoce kvalitní černé oxidované nerezové oceli, která je doplněna o 2 cm zubaté ostří. Tělo je poté vyrobené z pevného leteckého hliníku a nerezové oceli, ve kterém se nachází další nástroje, které vám pomohou v jakékoliv situaci. Mezi tyto nástroje například patří magnetický držák bitů, šestihranné klíče, ploché šroubováky, křížový šroubovák nebo otvírák na láhev (všechny nástroje jsou vypsány níže). Hlavní přednosti nože True Utility Smartknife+: vhodný pro každou příležitost 6 cm čepel s kombinovým ostřím lze připnout za pásek Multifunkční nůž obsahuje: 6 cm čepel s kombinovaným ostřím (2 cm zubaté ostří) 1x magnetický držák bitů 1/4 ” 5x šestihranný klíč: 6, 8, 10, 12, 14 mm 3x řezák bohdenu z kabelu 1x plochý šroubovák - velká velikosti 1x plochý šroubovák - střední velikost 1x plochý šroubovák - malá velikost 1x velký křízový šroubovák 1x pravítko kapesní spona otvírák na láhve páčidlo pilník Délka: 112mm Šířka: 42mm Hloubka : 14mm MATERIALS420 nerezová ocel Letecký hliník (outdoormarket.cz)

Podobné produkty ako True Utility TRUE Multifunkční nůž Smartknife+ TU6869

True Utility TRUE Nabíjecí světlo ke klíčům Cliplite

True Utility TRUE Nabíjecí světlo ke klíčům Cliplite
Detail

Kompaktní svítilna Cliplite od značky True Utility můžete mít díky kroužku a karabině vždy po ruce. Se 4 světelnými režimy ji využijete v každé situaci. Kompaktní baterka Cliplite od britské firmy True Utility je díky svým rozměrům ideální volbou na každodenní nošení. Baterka disponuje odolným tělem z nerezové oceli, které je potažené titanem. Tělo a kroužek poté spojuje přezka z hovězí usně. Na těle se kromě baterky nachází také karabina a kroužek, ke kterému můžete připnout další příslušenství. Zadní strana poté skrývá tlačítko pro vypnutí/zapnutí a zdířku na Micro USB kabel, který slouží k napájení baterky. Baterka poté nabízí silné a jasné světlo díky technologii C.O.B. (pouze u lucerny). Tato technologie je nejnovější inovací mezi LED diodami a nabízí větší výkon, menší spotřebu a delší životnost než tradiční LED diody. Ke svícení můžete využít celkem 4 režimy. První možnosti je vysoký výkon, který disponuje svítivostí 47 lm a výdrží až 160 minut, druhou volbou je nízký výkon se svítivostí 16 lm a výdrží až 80 minut, třetí je červené světlo a čtvrtou červená blikačka, kterou oceníte například na kole. Hlavní přednosti baterky True Utility Cliplite: - kompaktní rozměry - odolné tělo z nerezové oceli - dobíjení skrze Micro USB kabel - kroužek a karabina - 4 režimy svícení - C.O.B LED 4 režimy svícení: - vysoký výkon - 47 lm, výdrž 160 minut - nízký výkon - 16 lm, výdrž 80 minut - červené světlo - červená blikačka Délka: 130 mm (vč. Dělený kroužek)Šířka: 34 mmHloubka: 16 mmČerný titan potažený stupněm 420nerezová ocel / hovězí kůže (outdoormarket.cz)

Podobné produkty ako True Utility TRUE Nabíjecí světlo ke klíčům Cliplite

True Utility TRUE Multinářadí Seven s nepostradatelnými nástroji

True Utility TRUE Multinářadí Seven s nepostradatelnými nástroji
Detail

Multifunkční nářadí do kapsy Multinářadí Seven od britské firmy True Utility obsahuje, jak je již patrné z názvu, sedm základních typů nářadí. Je vyrobený z kvalitní nerezové oceli a na ergonomicé rukojeti je použit anodizovaný letecký hliník. Na konci jedné z rukojetí je zabudována rychloupínací karabina. Nechybí zavírací nůž, pilka, kleště a pochopitleně ani otvírák na lahve. K jeho přednostem patří dokonalá odolnost proti vodě, snadné sbalení a rozbalení a elegantní povrchová úprava. Hlavní přednosti Multitoolu True Utility Seven: - 7 nepostradetelných základních nástrojů - kvalitní nerezová ocel - ergonomická rukojeť z leteckého hliníku - vestavěná rychloupínací karabina Multitool obsahuje: - kleště - štípačka na drát - zavírací nůž - pilka - křížový šroubovák - otvírák na lahve - vestavěná karabina (outdoormarket.cz)

Podobné produkty ako True Utility TRUE Multinářadí Seven s nepostradatelnými nástroji

True Utility TRUE Multinářadí Fireranger, nástroj pro přežití

True Utility TRUE Multinářadí Fireranger, nástroj pro přežití
Detail

Kompaktní a praktický multitool Fireranger od značky True Utility je perfektní volbou pro každou příležitost. Multitool v těle z vysoce kvalitní nerezové oceli a eloxovaného hliníku skrývá 10 nástrojů, které zajisté využijete během vašich pobytů v přírodě či v kempu. Mezi nástroji najdeme například plnohodnotný skládací nůž, pilku, pilník, kleště, křížový šroubovák a samozřejmě také otvírák na lahve. Fireranger se může pochlubit tvrzeným trojitým hrotem 50 mm ve tvaru žraločího zubu Rip Saw a diamantovým řezaným oboustranným pilníkem. To vše můžete mít stále u sebe díky tvarovanému nylonovému pouzdru s poutkem na opasek. Hlavní přednosti multitoolu True Utility Fireranger: Funkce: skládací nůž s kombinovaným ostřím - 7 cm velký křížový šroubovák otvírák na lahve pilka ve tvaru žraločího zubu Rip Saw plochý šroubovák pilník - diamond cut nouzová píšťalka křesadlo vnitřně odpružené kleště ROZMĚRY Délka: 80 mm Šířka: 31 mm Hloubka: 7 mm Černá nerezová ocel potažená titanem 420 POUZDRO CARRY POUCH INC. Dodáváno s odolným, tvarovaným nylonovým pouzdrem pro přenášení na opasku. (outdoormarket.cz)

Podobné produkty ako True Utility TRUE Multinářadí Fireranger, nástroj pro přežití

True Utility TRUE BRANDS Conn Doubletrap 2 TU916

True Utility TRUE BRANDS Conn Doubletrap 2 TU916
Detail

Doubletrap 2 je velká dvojitá karabina v americkém stylu, bezpečná pro případ selhání. Připojte Doubletrap 2 přímo ke klíčům nebo se připojte k čemukoli jinému. Na základě stále populárnějšího klipu „HK“, který je klipem používaným u amerických vojenských zbraní, jsme zdvojnásobili účinnost originálu! Doubletrap 2 má neuvěřitelně laboratorně testovaný přetržení až 150 kg / 300 liber! (outdoormarket.cz)

Podobné produkty ako True Utility TRUE BRANDS Conn Doubletrap 2 TU916

True Utility TRUE Turbo zapalovač TURBOJET FIREWIRE TU407

True Utility TRUE Turbo zapalovač TURBOJET FIREWIRE TU407
Detail

Plynový zapalovač FireWire TurboJet Lighter od True Utility má ergonomicky tvarované tělo ze slitiny. Tento zapalovač je perfektní dárek pro outdoorové nadšence a všechny venkovní kuřáky. Zapalovač je doplňovací a je dodán bez plynu. Dodáváno v pevné plastové krabičce, která je vodotěsná. Vlastnosti zapalovače True Utility TurboJet Lighter: ergonomické tělo ze slitiny doplňovací zapalovač dodáván bez plynu dodáván ve vodotěsné krabičce Rozměr: 70x35x25mm (outdoormarket.cz)

Podobné produkty ako True Utility TRUE Turbo zapalovač TURBOJET FIREWIRE TU407

True Utility TRUE Nůž s nářadím Tweezer TU 584K

True Utility TRUE Nůž s nářadím Tweezer TU 584K
Detail

Tento kapesní nástroj je vybaven bezpečnou sponou na karabinu „twist-lock“ pro snadné a rychlé připojení a vyjmutí z klíčenky. Nástroj Pinzeta je vyroben z nerezové oceli třídy 420 s titanovým povrchem a čepel i nástroj mají černě oxidovanou povrchovou úpravu. Jednoduše vyklopte nezamykatelnou čepel nebo nástroj z rámu pomocí leptané miniatury - a Pinzeta je připravena na jakýkoli úkol, který máte po ruce. Délka: 57 mm / 97 mm (vně.) Šířka: 80 mm Hloubka: 60 mm Hmotnost: 14 gramů Čepel a nástroj potažený černým oxidem Rám z nerezové oceli třídy 420 (outdoormarket.cz)

Podobné produkty ako True Utility TRUE Nůž s nářadím Tweezer TU 584K

True Utility TRUE Multinářadí do kapsy 18v1 Fishface - TU206K

True Utility TRUE Multinářadí do kapsy 18v1 Fishface - TU206K
Detail

Malý multitool True Utility FishFace se svou velikostí mezi klíči na přívěšku ztratí, ale svým výkonem je určitě překoná. Elegantní maličká souprava s hmotností pouhých 19 gramů a o délce 7 cm obsahuje celkem 18 nástrojů. Kromě tradičního otvíráku na lahve, nože na otvírání kartonových krabic, klasických plochých šroubováků a kitů křížových šroubováků, může nabídnout i takové věci jako pilníček na nehty nebo malou ostrou čepel například na přeříznutí provazu. Hlavní přednosti multitoolu True Utility FishFace: kvalitní nerezová ocel potažená vrsvou černého titanu mimořádně lehký a skladný široká paleta nástrojů elegantní provedení Multitool obsahuje: 3 křížové šroubováky 3 ploché šroubováky šestihranný imbusový klíč 1/4 palce 4 šestihranné klíče cyklistický centrovací klíč pilník páčidlo pilníček na nehty nůž na otvírání kartonových krabic otvírák na lahve krátká čepel na řezání ROZMĚRY: Délka: 70 mm Šířka: 29 mm Hloubka: 9 mm (outdoormarket.cz)

Podobné produkty ako True Utility TRUE Multinářadí do kapsy 18v1 Fishface - TU206K

True Utility TRUE Multinářadí 20 v 1 Fixr - TU200K

True Utility TRUE Multinářadí 20 v 1 Fixr - TU200K
Detail

Multifunkční nářadí The Fixr od britské firmy True Utility lze díky jeho kompaktním rozměrům mít neustále při sobě. Potřebujete otevřít lahev, utáhnout šroubek u skříňky nebo u hodinek? Na to všechno vám vystačí toto univerzální nářadí! The Fixr je vyroben z kvalitní nerezové oceli, potažené vrstvou černého titanu. Má zabudovanou karabinu pro rychlé a jednoduché upínání ke kroužku na klíče nebo přímo k opasku. Můžete si ho s sebou vzít bezpečně i do letadla. Hlavní přednosti multitoolu True Utility The Fixr: součástí balení také kvalitní kožené pouzdro tělo nářadí z nerezové oceli kompaktní rozměry moderní design 20 funkcí integrovaných v jednom nářadí bezpečný pro přepravu v letadle Multitool obsahuje: rychloupínací karabinu otvírák na lahve čistič nehtů ostrý nůž velký plochý šroubovák střední plochý šroubovák malý plochý šroubovák střední křížový šroubovák malý křížový šroubovák 14mm klíč 12mm klíč 10mm klíč 8mm klíč 6mm klíč cyklistický centrovací klíč měřítko odizolovač drátů pilníček nůž na otvírání kartonových krabic páčidlo ROZMĚRY: Délka: 83 mm Šířka: 25 mm Hloubka: 9 mm (outdoormarket.cz)

Podobné produkty ako True Utility TRUE Multinářadí 20 v 1 Fixr - TU200K

True Utility TRUE Mini Multinářadí Keytool TU247K na klíč

True Utility TRUE Mini Multinářadí Keytool TU247K na klíč
Detail

Specifikace: Otvírák lahví Šroubovák na brýle Střední šroubovák Velký šroubovák Pilník na nehty Čistič nehtů Stříhač nití Pinzeta Technické parametry: Velikost: 50 x 20 mm (d x š) Materiál: Nerezová ocel (outdoormarket.cz)

Podobné produkty ako True Utility TRUE Mini Multinářadí Keytool TU247K na klíč

True Utility TRUE CONN KEYRANGER TU900 držák na klíče

True Utility TRUE CONN KEYRANGER TU900 držák na klíče
Detail

(outdoormarket.cz)

Podobné produkty ako True Utility TRUE CONN KEYRANGER TU900 držák na klíče

True Utility TRUE Manikůra na cesty Nail Klip Kit TU215K

True Utility TRUE Manikůra na cesty Nail Klip Kit TU215K
Detail

Specifikace: délka: 56 mm šířka: 15 mm hloubka: 9 mm Multitool obsahuje: kleštičky na nehty pilník na nehty malý plochý šroubovák mimořádně ostré nůžky na nehty nožík (outdoormarket.cz)

Podobné produkty ako True Utility TRUE Manikůra na cesty Nail Klip Kit TU215K

Vans MN FULL PATCH SNAPBA True Blac OS True Black

Vans MN FULL PATCH SNAPBA True Blac OS True Black
Detail

Vans MN FULL PATCH SNAPBA True Blac OS True Black (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Vans MN FULL PATCH SNAPBA True Blac OS True Black

True Utility TRUE CONN SNAPTRAP SWITCH TU906 karabina na klíče

True Utility TRUE CONN SNAPTRAP SWITCH TU906 karabina na klíče
Detail

(outdoormarket.cz)

Podobné produkty ako True Utility TRUE CONN SNAPTRAP SWITCH TU906 karabina na klíče

True MCT

True MCT
Detail

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.True MCT jsou prémiové, panensky čisté MCT tuky izolované z výběrových kokosových ořechů a to POUZE za využití 100% čisté vodní páry. To znamená bez použití jakýchkoliv jiných chemických rozpouštědel a extrakčních metod, které zanechávají stopová rezidua nežádoucích látek. Kokosy, které prochází náročnou selekcí, jsou pěstovány 100 % udržitelným způsobem v rámci ekologického pěstitelství. Díky tomu si uchovávají absolutní čistotu, unikátní vlastnosti a ohleduplnost k životnímu prostředí, na rozdíl od produktů z palmového oleje. True MCT obsahuje čistý izolát dvou nejdůležitějších MCT frakcí C8 a C10 v optimalizovaném poměru 3:2 = 60% tvoří frakce C8 a 40% tvoří frakce C10. Právě tyto dva druhy MCT tuků mají nejvýraznější vlastnosti týkající se produkce buněčné energie, využití ketonů tělem, spalování nadbytečného tuku a tlumení nežádoucích procesů v těle. Není náhodou, že se tyto dva druhy důležitých MCT tuků nacházejí v lidském kolostru a mateřském mléce. > MCT C8 (kyselina kaprylová): FAST RELEASE ENERGY = rychlá a stabilní energie ATP, bez ukládání do tukových zásob > MCT C10 (kyselina kaprinová): MEDIUM-FAST RELEASE ENERGY + HEALTH BOOSTER = středně rychlá a stabilní energie ATP + vitalita a odolnost True MCT C8 a C10 jsou špičkovými superčistými metabolickými tuky určenými pro dodání energie tělu i mozku. Frakce C8 se vstřebává vysokou rychlostí, frakce C10 střední rychlostí, vzájemný ideální poměr 3:2 garantuje optimální využitelnost. Tento typ tuků (MCT = medium chain triglycerides, triglyceridy se středním řetězcem) dodává energii, udržuje pocit sytosti a zároveň se díky svým vlastnostem přímo účastní procesu výroby buněčné energie. Tím pádem se neukládají ve formě tukových buněk. Jde tak o naprosto ideální zdroj energie v případě, kdy chceme nahradit běžnou stravu v rámci odbourávání tuku, nebo přerušovaného půstu. V ČEM JE ROZDÍL? > prémiový produkt> puperčisté MCT tuky přímo z kokosů z udržitelného ekologického pěstitelství> optimalizovaný tzv. zlatý poměr čistých frakcí C8 a C10 = 3:2 (fast release: medium fast release)> C8 a C10 = dva benefity v jednom = Performance & Health> etická a šetrná produkce (udržitelné – ekologické zemědělství)> izolace POUZE za použití 100% čisté vodní páry> NE z palmového oleje, který je výživově velmi sporný a jeho nadprodukce poškozuje životní prostředí> NE izolace za použití rozpouštědel a chemikálií (většina dostupných produktů na trhu)> vysoká využitelnost, bez zápachu, bez pachuti> 100% přírodní složení> GMO free> gluten free (bez lepku)> sugar free (bez přidaného cukru)> NO Big agrobusinessPROČ UŽÍVAT TRUE MCT? Pokud zahrnete True MCT (optimálně ve spojení s Coffee + Collagen nebo Cacao + Collagen), podpoříte přirozeným a jemným způsobem ketogenní procesy. Na rozdíl od ketogenních diet postavených na drastickém omezení sacharidů a tuků (a volbě těch nesprávných), však přitom nebudete devastovat tělo, naopak. MCT jako zdroj energie také podporují fyzický i psychický výkon – budete se cítit nasycení, avšak bez nežádoucího pocitu plnosti. > nastartování přirozených ketogenních procesů> doplnění potřebné energie pro tělo i mozek bez nabírání hmotnosti> pocit sytosti. potlačení chuti k jídlu> vhodný pro pravidelnou preventivní konzumaci> vhodný pro tzv. přerušované půsty (Brave Metoda)> vhodný do diety, keto diety a paleo diety PRERUŠOVANÝ PŮST + OPTIMALIZACE HMOTNOSTI A VITALITY True MCT užívat samostatně a nebo jako součást přerušovaného půstu podle tzv. Brave Metody. Odkaz na podrobný popis Metody Brave naleznete v popisu výrobce Ancient Brave.Přerušovaný půst je velmi stará metoda stravování postavená na konceptu cyklování většího časového okna bez jídla a menšího časového s jídlem. Průzkumy i osobní zkušenost autorů Brave Metody jasně prokazuje, že přerušovaný půst má jasné pozitivní účinkysouvisející s fyzickou i psychickou kondicí, optimalizací tělesné hmotnosti, optimalizací metabolizmu a duševními schopnostmi. Díky přerušovanému půstu je možné doslova resetovat metabolismus – díky tomu, že tělu umožníme přestávku od neustálého trávení jídla, mu dáme prostor pro regeneraci. Výrazně se tak po všech stránkách zvedne Vaše kondice. (Viz Přerušovaný půst = efektivní a šetrná cesta pro optimalizaci) 100% ROSTLINNÁ (VEGANSKÁ) VARIANTA METODY BRAVE Metoda Brave je specifický typ přerušovaného půstu vhodný úplně pro každého, zejména však pro jedince se sedavým způsobem zaměstnání, popř. pro jedince cca nad 30 let, kdy je vhodné s přibývajícím věkem produkt preventivně aplikovat k doplnění důležitých pojivových aminokyselin (kůže, vazy, klouby). Zatímco některé půstové programy jsou příliš náročné, Metoda Brave je určena pro každodenní použití, každého jedince a bez nějaké složitější přípravy. Odkaz na podrobný popis Metody Brave naleznete v popisu výrobce Ancient Brave. Cílem je: > optimalizovat tělesnou hmotnost> pomoci metabolizmu při opravě a obnově pojivových tkání, pokožky a vaziv> pomoci metabolismu při očistě> cítit se lépe po fyzické i psychické stránce> posílit duševní kondici Jak na to Pokud jste jedli naposledy v 19:00 a další jídlo si dáte v 7:00 ráno, je to skvělé – máte za sebou 12ti hodinový půst. My doporučujeme toto časové okno prodloužit na 14 až 16 hodin. A opakovat během 3 až 7 dnů po celý týden. Pro vyhnutí se pocitu hladu stačí využít naše směsi. Velmi decentně vás zasytí a pomohou metabolismu pracovat delší dobu bez nežádoucích výkyvů. Budete se díky nim cítit lépe. Postup Poslední lehké jídlo večer v 19:00 hod. Následně ráno namísto snídaně: Varianta č.1: tato varianta je vhodná pro všechny jedince, kteří jsou zvyklí pouze na malou a lehkou snídani, popř. pro jedince, kteří snídani vynechávají, protože i zde má směs svůj význam vzhledem k optimalizaci a restartu metabolizmu. Základní směs: 1,5 čajové lžičky Collagynu (Dávkování upraveno dle legislativy ČR. Originální etiketa výrobce doporučuje 3 lžičky) a 250 ml horkého/studeného rostlinného mléka nebo vody.> další jídlo nejdříve v 9:00> postupně posuňte na 11:00Varianta č.2: tato varianta je vhodná pro všechny jedince, kteří jsou zvyklí na vydatnější ranní snídani. Základní směs: 1,5 čajové lžičky Collagynu (Dávkování upraveno dle legislativy ČR. Originální etiketa výrobce doporučuje 3 lžičky), 1 lžičku True MCT a 250 ml horkého/studeného rostlinného mléka nebo vody. Dávku True MCT lze následně po otestování bezproblémového trávení zvýšit na 2 čajové lžičky. Pozn.: Přerušované půsty patří v současnosti v celosvětovém měřítku k nejzdravějším a nejšetrnějším metodám hubnutí, vitalizace a optimalizace metabolizmu (1,2,3). Po uvedenou dobu přerušovaného půstu dostává tělo optimální prostor pro restart, vitalizaci a detoxikaci. V rámci Brave Metody se jedná o šetrnou a zdravou metodu v pravidelných intervalech po dobu 14 až 16 hodin, doplněnou klasickou vyváženou dietou, tedy zdravou komplexní stravou během dne = zlatá střední cesta v dlouhodobém horizontu.Dávkování: 5-10 ml denně. Rozmíchejte do nápoje nebo smoothie dle vaší volby, nebo užívejte je tak ze lžičky. Pro bezproblémové zažívání doporučujeme začít s poloviční dávkou 5 ml a postupně zvýšit na 10 ml denně. Balení obsahuje 50 plných dávek. Upozornění: Skladujte v chladu, suchu a temnu, mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje pestrou stravu. Děti, těhotné a kojící ženy, konzultujte užití s lékařem. Složení: 60 % C8 a 40 % C10 - triglyceridy se středně dlouhým řetězcem (MCT). Získané ze 100% udržitelných kokosů. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako True MCT

True MCT Box

True MCT Box
Detail

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.True MCT jsou prémiové, panensky čisté MCT tuky izolované z výběrových kokosových ořechů a to POUZE za využití 100% čisté vodní páry. To znamená bez použití jakýchkoliv jiných chemických rozpouštědel a extrakčních metod, které zanechávají stopová rezidua nežádoucích látek. Kokosy, které prochází náročnou selekcí, jsou pěstovány 100 % udržitelným způsobem v rámci ekologického pěstitelství. Díky tomu si uchovávají absolutní čistotu, unikátní vlastnosti a ohleduplnost k životnímu prostředí, na rozdíl od produktů z palmového oleje. True MCT obsahuje čistý izolát dvou nejdůležitějších MCT frakcí C8 a C10 v optimalizovaném poměru 3:2 = 60% tvoří frakce C8 a 40% tvoří frakce C10. Právě tyto dva druhy MCT tuků mají nejvýraznější vlastnosti týkající se produkce buněčné energie, využití ketonů tělem, spalování nadbytečného tuku a tlumení nežádoucích procesů v těle. Není náhodou, že se tyto dva druhy důležitých MCT tuků nacházejí v lidském kolostru a mateřském mléce. > MCT C8 (kyselina kaprylová): FAST RELEASE ENERGY = rychlá a stabilní energie ATP, bez ukládání do tukových zásob > MCT C10 (kyselina kaprinová): MEDIUM-FAST RELEASE ENERGY + HEALTH BOOSTER = středně rychlá a stabilní energie ATP + vitalita a odolnost True MCT C8 a C10 jsou špičkovými superčistými metabolickými tuky určenými pro dodání energie tělu i mozku. Frakce C8 se vstřebává vysokou rychlostí, frakce C10 střední rychlostí, vzájemný ideální poměr 3:2 garantuje optimální využitelnost. Tento typ tuků (MCT = medium chain triglycerides, triglyceridy se středním řetězcem) dodává energii, udržuje pocit sytosti a zároveň se díky svým vlastnostem přímo účastní procesu výroby buněčné energie. Tím pádem se neukládají ve formě tukových buněk. Jde tak o naprosto ideální zdroj energie v případě, kdy chceme nahradit běžnou stravu v rámci odbourávání tuku, nebo přerušovaného půstu. Balení obsahuje 15 jednorázových dávek True MCT (15 x 10 ml) = je určené pro 15 denní kůru. V ČEM JE ROZDÍL? > prémiový produkt> puperčisté MCT tuky přímo z kokosů z udržitelného ekologického pěstitelství> optimalizovaný tzv. zlatý poměr čistých frakcí C8 a C10 = 3:2 (fast release: medium fast release)> C8 a C10 = dva benefity v jednom = Performance & Health> etická a šetrná produkce (udržitelné – ekologické zemědělství)> izolace POUZE za použití 100% čisté vodní páry> NE z palmového oleje, který je výživově velmi sporný a jeho nadprodukce poškozuje životní prostředí> NE izolace za použití rozpouštědel a chemikálií (většina dostupných produktů na trhu)> vysoká využitelnost, bez zápachu, bez pachuti> 100% přírodní složení> GMO free> gluten free (bez lepku)> sugar free (bez přidaného cukru)> NO Big agrobusinessPROČ UŽÍVAT TRUE MCT? Pokud zahrnete True MCT (optimálně ve spojení s Coffee + Collagen nebo Cacao + Collagen), podpoříte přirozeným a jemným způsobem ketogenní procesy. Na rozdíl od ketogenních diet postavených na drastickém omezení sacharidů a tuků (a volbě těch nesprávných), však přitom nebudete devastovat tělo, naopak. MCT jako zdroj energie také podporují fyzický i psychický výkon – budete se cítit nasycení, avšak bez nežádoucího pocitu plnosti. > nastartování přirozených ketogenních procesů> doplnění potřebné energie pro tělo i mozek bez nabírání hmotnosti> pocit sytosti. potlačení chuti k jídlu> vhodný pro pravidelnou preventivní konzumaci> vhodný pro tzv. přerušované půsty (Brave Metoda)> vhodný do diety, keto diety a paleo diety PRERUŠOVANÝ PŮST + OPTIMALIZACE HMOTNOSTI A VITALITY True MCT užívat samostatně a nebo jako součást přerušovaného půstu podle tzv. Brave Metody. Odkaz na podrobný popis Metody Brave naleznete v popisu výrobce Ancient Brave..Přerušovaný půst je velmi stará metoda stravování postavená na konceptu cyklování většího časového okna bez jídla a menšího časového s jídlem. Průzkumy i osobní zkušenost autorů Brave Metody jasně prokazuje, že přerušovaný půst má jasné pozitivní účinkysouvisející s fyzickou i psychickou kondicí, optimalizací tělesné hmotnosti, optimalizací metabolizmu a duševními schopnostmi. Díky přerušovanému půstu je možné doslova resetovat metabolismus – díky tomu, že tělu umožníme přestávku od neustálého trávení jídla, mu dáme prostor pro regeneraci. Výrazně se tak po všech stránkách zvedne Vaše kondice. (Viz Přerušovaný půst = efektivní a šetrná cesta pro optimalizaci) 100% ROSTLINNÁ (VEGANSKÁ) VARIANTA METODY BRAVE Metoda Brave je specifický typ přerušovaného půstu vhodný úplně pro každého, zejména však pro jedince se sedavým způsobem zaměstnání, popř. pro jedince cca nad 30 let, kdy je vhodné s přibývajícím věkem produkt preventivně aplikovat k doplnění důležitých pojivových aminokyselin (kůže, vazy, klouby). Zatímco některé půstové programy jsou příliš náročné, Metoda Brave je určena pro každodenní použití, každého jedince a bez nějaké složitější přípravy. Odkaz na podrobný popis Metody Brave naleznete v popisu výrobce Ancient Brave. Cílem je: > optimalizovat tělesnou hmotnost> pomoci metabolizmu při opravě a obnově pojivových tkání, pokožky a vaziv> pomoci metabolismu při očistě> cítit se lépe po fyzické i psychické stránce> posílit duševní kondici Jak na to Pokud jste jedli naposledy v 19:00 a další jídlo si dáte v 7:00 ráno, je to skvělé – máte za sebou 12ti hodinový půst. My doporučujeme toto časové okno prodloužit na 14 až 16 hodin. A opakovat během 3 až 7 dnů po celý týden. Pro vyhnutí se pocitu hladu stačí využít naše směsi. Velmi decentně vás zasytí a pomohou metabolismu pracovat delší dobu bez nežádoucích výkyvů. Budete se díky nim cítit lépe. Postup Poslední lehké jídlo večer v 19:00 hod. Následně ráno namísto snídaně: Varianta č.1: tato varianta je vhodná pro všechny jedince, kteří jsou zvyklí pouze na malou a lehkou snídani, popř. pro jedince, kteří snídani vynechávají, protože i zde má směs svůj význam vzhledem k optimalizaci a restartu metabolizmu. Základní směs: 1,5 čajové lžičky Collagynu (Dávkování upraveno dle legislativy ČR. Originální etiketa výrobce doporučuje 3 lžičky) a 250 ml horkého/studeného rostlinného mléka nebo vody.> další jídlo nejdříve v 9:00> postupně posuňte na 11:00Varianta č.2: tato varianta je vhodná pro všechny jedince, kteří jsou zvyklí na vydatnější ranní snídani. Základní směs: 1,5 čajové lžičky Collagynu (Dávkování upraveno dle legislativy ČR. Originální etiketa výrobce doporučuje 3 lžičky), 1 lžičku True MCT a 250 ml horkého/studeného rostlinného mléka nebo vody. Dávku True MCT lze následně po otestování bezproblémového trávení zvýšit na 2 čajové lžičky. Pozn.: Přerušované půsty patří v současnosti v celosvětovém měřítku k nejzdravějším a nejšetrnějším metodám hubnutí, vitalizace a optimalizace metabolizmu (1,2,3). Po uvedenou dobu přerušovaného půstu dostává tělo optimální prostor pro restart, vitalizaci a detoxikaci. V rámci Brave Metody se jedná o šetrnou a zdravou metodu v pravidelných intervalech po dobu 14 až 16 hodin, doplněnou klasickou vyváženou dietou, tedy zdravou komplexní stravou během dne = zlatá střední cesta v dlouhodobém horizontu.Dávkování: 10 ml (1 sáček) denně. Rozmíchejte ve sklenici studeného nebo teplého nápoje dle vaší volby. Pro bezproblémové zažívání doporučujeme začít s poloviční dávkou 5 ml a postupně zvýšit na 10 ml denně. Upozornění: Skladujte v chladu a suchu, mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje pestrou stravu. Děti, těhotné a kojící ženy, konzultujte užití s lékařem. Může obsahovat stopy suchých skořápkových plodů a lepku. Vhodné pro vegany. Složení: 100 % MCT získané z kokosu. 60 % C8 + 40 % C10. MCT– triglyceridy se středně dlouhým řetězcem. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako True MCT Box

True FIXR (TU200K)

True FIXR (TU200K)
Detail

Multitool s 20 funkcemi, délka nástroje 7,6 cm, hmotnost 102 g True FIXR představuje praktický multitool, který v sobě ukrývá 20 vychytaných nástrojů. Jeho součástí jsou křížové i ploché šroubováky, klíče, otvírák na lahve, ostrý nůž, páčidlo, cyklistický centrovací klíč, měřítko, odizolovač drátů, pilníček, nůž na otvírání kartonových krabic i páčidlo. Multitool je vyrobený z vysoce kvalitní nerezové oceli a potažený vrstvou titanu. Vyniká svými kompaktními rozměry a velmi nízkou hmotností. Obsahuje integrovanou karabinu, pomocí které ho můžete upevnit ke kroužku na klíče, na batoh či k opasku. Multitool True FIXR využijete doma, na výletech i výpravách do přírody. Klíčové vlastnosti multitoolu True FIXRPraktický multitoolUkrývá v sobě 20 vychytaných nástrojůVyrobený z vysoce kvalitní nerezové oceli a potažený vrstvou titanuTrue FIXR vyniká svými kompaktními rozměry a velmi nízkou hmotnostíPomocí karabiny ho lze upevnit ke kroužku na klíče,... (alza.cz)

Podobné produkty ako True FIXR (TU200K)

True CRAFTY (TU590)

True CRAFTY (TU590)
Detail

Nůž zavírací, délka čepele 2 cm, celková délka 11 cm, hmotnost 86 g Chybí vám univerzální zavírací nůž? True CRAFTY multifunkční, nadstandardně vybavený nůž, který si poradí prakticky v každé situaci. Obsahuje 2 náhradní čepele, kryt čepele, řezák bezpečnostních pásů a řezák na krabice, takže budete vždy disponovat celou řadou nástrojů. V kapse ani v batohu nebude překážet a v případě potřeby bude kdykoliv po ruce. Nijak zvlášť se vám nepronese, váží 86 g. Celková délka nože je 11 cm. Nůž True potěší kvalitou zpracování i odolností, která nůž zachová ostrý po dlouhou dobu. Stěžejní parametry nože se zavírací čepelí True CRAFTY Jedná se zavírací nůž, který dokáže nahradit několik nástrojů 4 funkce v kompaktním provedení Disponuje nástroji jako je 2 náhradní čepele, kryt čepele, řezák bezpečnostních pásů a řezák na krabice Nůž True má hmotnost 86 g (alza.cz)

Podobné produkty ako True CRAFTY (TU590)
INVISIBOBBLE Power True Black (4260285373237), Weller Paul: True Meanings - CD (9029562047), Soundtrack, Byrne David: Complete True Stories - CD (7559792770), Iverson Ethan: Every Note Is True - CD (3897500), Soundtrack: I Malamondo - CD (0920652), Pohádky Hanse Christiana Andersena I. (3x CD) - CD, Coldplay: Higher Power - CD (9029672052), Erasure: Day-Glo (Based On A True Story) - CD (5400863072902), Virgin Prunes: ...if I Die, I Die (40th Anniversary Edition) (2x CD) - CD (4050538821611), Dark Tranquillity: Mind's I - CD (0194398944929), I Musici: Four Seasons - CD (4852630), I Am Destruction: Nascency - CD (ULR262CD), Danko Jones: Power Trio - CD (4251777701508), Various: Soul Power '68 - CD (4050538718454), Murs Olly: You Know I Know (2x CD) - CD (0190758949321), Psí vojáci: Live I & II (x CD) - CD (BP0134-2), Various: Love is All I Bring (2x CD) - CD (4050538537031), Tedeschi Trucks Band: I Am The Moon: I. Crescent - CD (7240920), Gabriels: Angels & Queens - Part I - CD (5054197358951), True SCARAB (TU204K), True MINIMULTI (TU195K), True MINIMALIST (TU208K), True CRAFTY (TU590), True FIXR (TU200K), Various: Nejhezčí trampské písničky I.- IV. (4x CD) - CD (310916-2), Collins Phil: Hello,I Must Be Going! (2x CD) - CD (8122795210), Memoriam: Rise To Power (Digipack) - CD (4251981702339), Memoriam: Rise To Power (Jewelcase) - CD (4251981702797), Iggy & The Stooges: Raw Power - CD (5099748517623), Dragonland: Power Of The Nightstar - CD (0884860443920)