I dont know how but they found me: razzmatazz - cd (7219607)

Produkt I dont know how but they found me: razzmatazz - cd (7219607) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu I dont know how but they found me: razzmatazz - cd (7219607) upraviť a produkt hľadať znova.

I Dont Know How But They Found Me: Razzmatazz - CD (7219607)

I Dont Know How But They Found Me: Razzmatazz - CD (7219607)
Detail

Hudební CD - Album americké pop-rockové kapely I Dont Know How But They Found Me. Album americké pop-rockové kapely I Dont Know How But They Found Me. Seznam stop Leave me alone / Indoctrination / Mad iqs / Nobody likes the opening band / New invention / From the gallows / Clusterhug / Sugar pills / Kiss goodnight / Lights go down / Need you here / Door / Tomorrow people / Razzmatazz (alza.cz)

Podobné produkty ako I Dont Know How But They Found Me: Razzmatazz - CD (7219607) , I dont know how but they found me: razzmatazz - lp (7220102)

I Dont Know How But They Found Me: Razzmatazz - LP (7220102)

I Dont Know How But They Found Me: Razzmatazz - LP (7220102)
Detail

LP vinyl - Album americké pop-rockové kapelyI Dont Know How But They Found Me. Album americké pop-rockové kapely I Dont Know How But They Found Me. Obsah: Leave me alone Indoctrination Mad iqs Nobody likes the opening band New invention From the gallows Clusterhug Lights go down Need you here Door Tomorrow people Razzmatazz (alza.cz)

Podobné produkty ako I Dont Know How But They Found Me: Razzmatazz - LP (7220102) , Murs olly: you know i know (2x cd) - cd (0190758949321)

I Dont Know How But They Found Me: Razzmatazz - LP (7220103)

I Dont Know How But They Found Me: Razzmatazz - LP (7220103)
Detail

LP vinyl - Album americké pop-rockové kapely I Dont Know How But They Found Me. Album americké pop-rockové kapely I Dont Know How But They Found Me. Obsah: Leave me alone Indoctrination Mad iqs Nobody likes the opening band New invention From the gallows Clusterhug Lights go down Need you here Door Tomorrow people Razzmatazz (alza.cz)

Podobné produkty ako I Dont Know How But They Found Me: Razzmatazz - LP (7220103) , Bublé michael: nobody but me - cd (9362491766)

Hrnek Villeroy & Boch I dont like mondays

Hrnek Villeroy & Boch I dont like mondays
Detail

Kelímek z kolekce Villeroy & Boch. Model vyroben z porcelánu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Hrnek Villeroy & Boch I dont like mondays , Funko pop! icons whitney houston ((how will i know)) (889698613545)

Dámské body Sorrinah YOU DONT KNOW bílé

Dámské body Sorrinah YOU DONT KNOW bílé
Detail

Dámské body Sorrinah YOU DONT KNOW bílé (manstyle.cz)

Podobné produkty ako Dámské body Sorrinah YOU DONT KNOW bílé , Bublé michael: nobody but me / crazy love (2x cd) - cd (9362490625)

Prodej svoje know-how - Jan Markel

Prodej svoje know-how - Jan Markel
Detail

Prodej svoje know-how je úderným návodem na to, jak vzít to, co vás nejvíc baví, podlit se o to s ostatními a nechat si za to zaplatit. Je jedno, jestli podnikáte, studujete nebo hrajete na hudební nástroj. Po přečtení tohoto rudého zázraku vám bude jasné, že svět už nikdy nebude stejný jako dřív. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Prodej svoje know-how - Jan Markel , Lucero: when you found me - lp (ll0225ind)

Know-how lektora klinické praxe - Boguská Danka

Know-how lektora klinické praxe - Boguská Danka
Detail

Klinická odborná praxe poskytuje jedinečnou zkušenost, při níž jsou studenti vystaveni složitým problémům s mnoha různorodými řešeními a prožívají situace, které jsou jedinečné a někdy i konfliktní. Vzdělávací instituce by proto měly mít organizovanou a metodicky dobře řízenou odbornou praxi. Kniha řeší výuku klinické praxe z pohledu lektora v souladu s nejnovějšími poznatky pedagogické praxe a s důrazem na individualitu žáků. Proces vzdělávání v klinické odborné praxi se zaměřuje na rozvíjení kognitivních, psychomotorických, interpersonálních a organizačních dovedností studenta. Zároveň pokládá základy profesní socializace a adaptace ve smyslu učení se samostatnosti, zodpovědnosti či práci v týmu. Publikace přibližuje podmínky úspěšného vedení praxe v jednotlivých zdravotnických oborech, včetně organizace a inovací odborné praxe, s důrazem na psychosociální a komunikační aspekty. Autorky mají dlouholeté zkušenosti s řízením odborné praxe. Nabízejí množství praktických informací o problematice vedení klinické praxe tak, aby se lektor stal špičkovým pedagogem. (patro.cz)

Podobné produkty ako Know-how lektora klinické praxe - Boguská Danka , Pink: all i know so far : setlist- cd (0194398897424)

Bublé Michael: Nobody But Me - CD (9362491766)

Bublé Michael: Nobody But Me - CD (9362491766)
Detail

Hudební CD - Bublé se často opírá o cizí repertoár, který balí do swingového retro zvuku, ať jde o vánoční balady či taneční hity od Daft Punk. Nejinak je tomu na devátém album Nobody But Me. Bublé se často opírá o cizí repertoár, který balí do swingového retro zvuku, ať jde o vánoční balady či taneční hity od Daft Punk. Nejinak je tomu na devátém album Nobody But Me. K třem původním písním přidává reinterpretace skladeb, které proslavili Frank Sinatra, Ella Fitzgerald, Aretha Franklin nebo Beach Boys. Kromě CD vycházejí i dvě vinylové verze - jedna ve stříbrném a druhá v klasickém černém provedení. Jeden z komerčně nejúspěšnějších popových zpěváků posledních let pochází z Kanady. Michael Bublé je zpěvák sinatrovského typu, často je srovnávám se swingujícím Robbiem Williamsem. Proslavil se v polovině nultých let, kdy vydal alba It's Time (2005) a Call Me Irresponsible (2007). Jeho nejúspěšnějšího alba Crazy Love (2009) se prodalo více než sedm milionů kopií.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bublé Michael: Nobody But Me - CD (9362491766) , I know a secret (0857502166)

Lucero: When You Found Me - LP (LL0225IND)

Lucero: When You Found Me - LP (LL0225IND)
Detail

LP vinyl - When You Found Me je jedenácté studiové album americké country punkové skupiny Lucero. When You Found Me je jedenácté studiové album americké country punkové skupiny Lucero. Rok vydání : 2021 Seznam stop Have You Lost Your Way? / Outrun the Moon / Coffin Nails / Pull Me Close Don't Let Go / Good as Gone / All My Life / The Match / Back in Ohio / A City on Fire / When You Found Me (alza.cz)

Podobné produkty ako Lucero: When You Found Me - LP (LL0225IND) , Know-how lektora klinické praxe (978-80-271-2219-6)

Bublé Michael: Nobody But Me / Crazy Love (2x CD) - CD (9362490625)

Bublé Michael: Nobody But Me / Crazy Love (2x CD) - CD (9362490625)
Detail

Hudební CD - V rámci katalogové kampaně lze získat dvě alba v jednom balíčku - nejúspěšnější Crazy Love z roku 2009 a sedmou řadovku Nobody But Me (2016). Jeden z komerčně nejúspěšnějších popových zpěváků posledních let pochází z Kanady. V rámci katalogové kampaně lze získat dvě alba v jednom balíčku - nejúspěšnější Crazy Love z roku 2009 a sedmou řadovku Nobody But Me (2016). Jeden z komerčně nejúspěšnějších popových zpěváků posledních let pochází z Kanady. Michael Bublé je zpěvák sinatrovského typu, často je srovnávám se swingujícím Robbiem Williamsem. Proslavil se v polovině nultých let, kdy vydal alba It's Time (2005) a Call Me Irresponsible (2007). Jeho nejúspěšnějšího alba Crazy Love (2009) se prodalo více než sedm milionů kopií. Získal několik Grammy a bezpočet dalších cen. Seznam stop CD 1 I Believe In You / My Kind Of Girl / Nobody But Me / On An Evening In Roma (Sott'er Celo De Roma) / Today Is Yesterday's Tomorrow / The Very Thought Of You... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bublé Michael: Nobody But Me / Crazy Love (2x CD) - CD (9362490625) , Mraz jason: know. (2018) - cd (7567865654)

Know-how lektora klinické praxe (978-80-271-2219-6)

Know-how lektora klinické praxe (978-80-271-2219-6)
Detail

Elektronická kniha - autor Martina Reľovská, 112 stran, česky Klinická odborná praxe poskytuje jedinečnou zkušenost, při níž jsou studenti vystaveni složitým problémům s mnoha různorodými řešeními a prožívají situace, které jsou jedinečné a někdy i konfliktní. Vzdělávací instituce by proto měly mít organizovanou a metodicky dobře řízenou odbornou praxi. Kniha řeší výuku klinické praxe z pohledu lektora v souladu s nejnovějšími poznatky pedagogické praxe a s důrazem na individualitu žáků. Proces vzdělávání v klinické odborné praxi se zaměřuje na rozvíjení kognitivních, psychomotorických, interpersonálních a organizačních dovedností studenta. Zároveň pokládá základy profesní socializace a adaptace ve smyslu učení se samostatnosti, zodpovědnosti či práci v týmu. Publikace přibližuje podmínky úspěšného vedení praxe v jednotlivých zdravotnických oborech, včetně organizace a inovací odborné praxe, s důrazem na psychosociální a komunikační aspekty.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Know-how lektora klinické praxe (978-80-271-2219-6) , Gallagher liam: c'mon you know - cd (9029642395)

Know-how lektora klinické praxe (978-80-271-2219-6)

Know-how lektora klinické praxe (978-80-271-2219-6)
Detail

Kniha - autor Martina Reľovská; Slávka Mrozková; Danka Boguská, 112 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Klinická odborná praxe poskytuje jedinečnou zkušenost, při níž jsou studenti vystaveni složitým problémům s mnoha různorodými řešeními a prožívají situace, které jsou jedinečné a někdy i konfliktní. Vzdělávací instituce by proto měly mít organizovanou a metodicky dobře řízenou odbornou praxi. Kniha řeší výuku klinické praxe z pohledu lektora v souladu s nejnovějšími poznatky pedagogické praxe a s důrazem na individualitu žáků. Proces vzdělávání v klinické odborné praxi se zaměřuje na rozvíjení kognitivních, psychomotorických, interpersonálních a organizačních dovedností studenta. Zároveň pokládá základy profesní socializace a adaptace ve smyslu učení se samostatnosti, zodpovědnosti či práci v týmu. Publikace přibližuje podmínky úspěšného vedení praxe v jednotlivých zdravotnických oborech, včetně organizace a inovací odborné praxe, s důrazem na... (alza.cz)

Podobné produkty ako Know-how lektora klinické praxe (978-80-271-2219-6) , Drobná emma: you should know - cd (9029572802)

Know-how lektora klinické praxe - Martina Reľovská, Danka Boguská, Slávka Mrosková

Know-how lektora klinické praxe - Martina Reľovská, Danka Boguská, Slávka Mrosková
Detail

Klinická odborná praxe poskytuje jedinečnou zkušenost, při níž jsou studenti vystaveni složitým problémům s mnoha různorodými řešeními a prožívají situace, které jsou jedinečné a někdy i konfliktní. Vzdělávací instituce by proto měly mít organizovanou a metodicky dobře řízenou odbornou praxi.Kniha řeší výuku klinické praxe z pohledu lektora v souladu s nejnovějšími poznatky pedagogické praxe a s důrazem na individualitu žáků. Proces vzdělávání v klinické odborné praxi se zaměřuje na rozvíjení kognitivních, psychomotorických, interpersonálních a organizačních dovedností studenta. Zároveň pokládá základy profesní socializace a adaptace ve smyslu učení se samostatnosti, zodpovědnosti či práci v týmu. Publikace přibližuje podmínky úspěšného vedení praxe v jednotlivých zdravotnických oborech, včetně organizace a inovací odborné praxe, s důrazem na psychosociální a komunikační aspekty. Autorky mají dlouholeté zkušenosti s řízením odborné praxe. Nabízejí množství praktických informací o problematice vedení klinické praxe tak, aby se lektor stal špičkovým pedagogem. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Know-how lektora klinické praxe - Martina Reľovská, Danka Boguská, Slávka Mrosková , A doggie and a pussycat how they were making a cake (978-80-7340-028-6)

Know-how lektora klinické praxe - Martina Reľovská, Danka Boguská, Slávka Mrosková - e-kniha

Know-how lektora klinické praxe - Martina Reľovská, Danka Boguská, Slávka Mrosková - e-kniha
Detail

eBook:,Klinická odborná praxe poskytuje jedinečnou zkušenost, při níž jsou studenti vystaveni složitým problémům s mnoha různorodými řešeními a prožívají situace, které jsou jedinečné a někdy i konfliktní. Vzdělávací instituce by proto měly mít organizovanou a metodicky dobře řízenou odbornou praxi. Kniha řeší výuku klinické praxe z pohledu lektora v souladu s nejnovějšími poznatky pedagogické praxe a s důrazem na individualitu žáků. Proces vzdělávání v klinické odborné praxi se zaměřuje na rozvíjení kognitivních, psychomotorických, interpersonálních a organizačních dovedností studenta. Zároveň pokládá základy profesní socializace a adaptace ve smyslu učení se samostatnosti, zodpovědnosti či práci v týmu. Publikace přibližuje podmínky úspěšného vedení praxe v jednotlivých zdravotnických oborech, včetně organizace a inovací odborné praxe, s důrazem na psychosociální a komunikační aspekty. Autorky mají dlouholeté zkušenosti s řízením odborné praxe. Nabízejí množství praktických informací o problematice vedení klinické praxe tak, aby se lektor stal špičkovým pedagogem. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Know-how lektora klinické praxe - Martina Reľovská, Danka Boguská, Slávka Mrosková - e-kniha , A doggie and a pussycat how they were washing the floor (978-80-7340-018-7)

How I Came to Know Fish - Ota Pavel

How I Came to Know Fish - Ota Pavel
Detail

How I Came to Know Fish (1974) is Ota Pavel's magical memoir of his childhood in Czechoslovakia. Fishing with his father and his Uncle Prosek - the two finest fishermen in the world - he takes a peaceful pleasure from the rivers and ponds of his country. But when the Nazis invade, his father and two older brothers are sent to concentration camps and Pavel must steal their confiscated fish back from under the noses of the SS to feed his family. With tales of his father's battle to provide for his family both in wealthy freedom and in terrifying persecution, this is one boy's passionate and affecting tale of life, love and fishing. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako How I Came to Know Fish - Ota Pavel , Regrettes: how do you love? - cd (9362490012)

A Doggie and a Pussycat How They Wrote a Letter - Čapek Josef

A Doggie and a Pussycat How They Wrote a Letter - Čapek Josef
Detail

Dear children, as you well know we both like you a lot and that is why we are writing you a letter today; it’s not long but it is important. You see, both of us, the doggie and the pussycat, we think that you like us a lot, and so we are writing to you because we want you to like all the doggies and pussycats in the whole wide world. That is why this book about us is called How They Wrote a Letter, because it is important that you not only find out what is written in this letter, but also what has been happening about that letter and in fact how all of this have happened. Writing such a letter is a hard work even for children, let alone for doggies and pussycats. However, you will find out all about it in a greater detail in this book, so we better not tell you too much about it beforehand. We will only remind you that any pain hurts doggies and pussycats just as much as it hurts you, the children. So remember it well and if you forget it sometimes, quickly go and read this book again and everything will be all right. Yours DOGGIE AND PUSSYCAT (patro.cz)

Podobné produkty ako A Doggie and a Pussycat How They Wrote a Letter - Čapek Josef , Clapton eric: nothing but the blues - cd (9362490645)

Funko POP! Icons Whitney Houston ((How Will I Know)) (889698613545)

Funko POP! Icons Whitney Houston ((How Will I Know)) (889698613545)
Detail

Figurka - figurka, Soška, sběratelská, výška 9 cm, materiál Vinyl, nepohyblivá Hlavní přednosti figurky Funko POP! Icons Whitney Houston ((How Will I Know)) Figurka Funko přinese radost sběratelům Materiálem je vinyl Funko POP! Icons Whitney Houston ((How Will I Know)) je dekorativní soška V balení naleznete jednu figurku Figurka Funko měří 9 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Funko POP! Icons Whitney Houston ((How Will I Know)) (889698613545) , Gallagher liam: c'mon you know (deluxe) - cd (9029642394)

Murs Olly: You Know I Know (2x CD) - CD (0190758949321)

Murs Olly: You Know I Know (2x CD) - CD (0190758949321)
Detail

Hudební CD - You Know I Know je šesté studiové album anglického zpěváka a skladatele Ollyho Murse vydané 9. listopadu 2018. Rok vydání : 2018 (6.album) Seznam stop CD 1 Moves (Feat. Snoop Dogg) / Go Hard / Love Me Again / Excuses / You Know I Know (Feat. Shaggy) / Feel The Same / Somebody New / Mark On My Heart / Take Your Love / Maria / Talking To Myself / Younger (With PhD) CD 2 Dance With Me Tonight / Troublemaker (Feat. Flo Rida) / Up (Feat. Demi Lovato) / Heart Skips A Beat (Feat. Rizzle Kicks) / Dear Darlin' / Wrapped Up (Feat. Travie McCoy) / You Don't Know Love / Kiss Me / Please Don't Let Me Go / Thinking Of Me / Unpredictable (With Louisa Johnson) / Grow Up (alza.cz)

Podobné produkty ako Murs Olly: You Know I Know (2x CD) - CD (0190758949321) , Kansas: point of know return live & beyond (2x cd) - cd (0194398591629)

A Doggie and a Pussycat How They Were Washing the Floor - Čapek Josef

A Doggie and a Pussycat How They Were Washing the Floor - Čapek Josef
Detail

Dear children, Josef Čapek, the writer, wrote for you the Tale About a doggie and a pussycat. For this Tale he also drew lots of very nice pictures. When he was writing and drawing all of this, little Alice was sitting on his lap. She was his daughter and he loved her very much, and little Alice loved her father. Because they were fond of each other like that, Mr. Čapek wrote and drew his story just like his Alice wished. Maybe she even suggested a bit what he should write and draw. However, we are not sure about that, we are just quessing. We would like to tell you that we are in good health and that we just began to be published as a serial for children. Now, as far as we know, you are going to be told in different books how we were washing the floor, how we made a cake, how we were writing a letter, how doggie tore his pants, then about a doll which was crying faintly and also about a proud night shirt. We are looking forward to tell you more. We hope that you feel the same. So bye and regards, Yours PUSSYCAT and DOGGIE (patro.cz)

Podobné produkty ako A Doggie and a Pussycat How They Were Washing the Floor - Čapek Josef , I know what i'm doing (978-80-210-8315-8)

A Doggie and a Pussycat How They Were Making a Cake - Čapek Josef

A Doggie and a Pussycat How They Were Making a Cake - Čapek Josef
Detail

Dear children and others, we are informing you that everything is in the best disorder, and so we are again meeting you in this next book from the Tales About a Doggie and a Pussycat, which is all about the two of us, written by the author Mr. Josef Čapek. We want to add to this that we are both very happy that he had portrayed us so nicely in his pictures. This new book about us is named How They Were Making a Cake, because once we really made such a big cake since as it happened we both had a name day and a birthday at the same time. However, it was also for the last time, because we found out that we should not overdo even a good thing; but we can’t reveal more because then you would easily guess how all of this ended. So have a good read and perhaps don’t show our recipe for a real proper cake to your mum. Ask her instead to make you a cake for your name day or birthday from her own head, or from a cookery book. Good appetite! So cheerio and regards Yours PUSSYCAT and DOGGIE (patro.cz)

Podobné produkty ako A Doggie and a Pussycat How They Were Making a Cake - Čapek Josef , Charli xcx: how i'm feeling now - cd (9029520722)

A Doggie and a Pussycat - How They Wrote a Letter - Josef Čapek, Eduard Hofman

A Doggie and a Pussycat - How They Wrote a Letter - Josef Čapek, Eduard Hofman
Detail

Dear children, as you well know we both like you a lot and that is why we are writing you a letter today; it’s not long but it is important. You see, both of us, the doggie and the pussycat, we think that you like us a lot, and so we are writing to you because we want you to like all the doggies and pussycats in the whole wide world. That is why this book about us is called How They Wrote a Letter, because it is important that you not only find out what is written in this letter, but also what has been happening about that letter and in fact how all of this have happened. Writing such a letter is a hard work even for children, let alone for doggies and pussycats. However, you will find out all about it in a greater detail in this book, so we better not tell you too much about it beforehand. We will only remind you that any pain hurts doggies and pussycats just as much as it hurts you, the children. So remember it well and if you forget it sometimes, quickly go and read this book again and everything will be all right. Yours DOGGIE AND PUSSYCAT (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako A Doggie and a Pussycat - How They Wrote a Letter - Josef Čapek, Eduard Hofman , Nazareth: move me - cd (4050538802726)

Bean Counters : The Triumph of the Accountants and How They Broke Capitalism - Richard Brooks

Bean Counters : The Triumph of the Accountants and How They Broke Capitalism - Richard Brooks
Detail

'A devastating expose.' Mail on Sunday They helped cause the 2008 financial crash. They created a global tax avoidance industry. They lurk behind the scenes at every level of government... The world's 'Big Four' accountancy firms - PwC, Deloitte, Ernst & Young, and KPMG - have become a gilded elite, with an average partner's salary rivalling that of a Premier League footballer. How has this seemingly humdrum profession achieved this, and what price are we paying for their excesses? Informed by numerous insider interviews, investigative journalist Richard Brooks charts the profession's rise to global influence and offers a gripping expose of the accountancy industry. This is essential reading for anyone interested in how our economy really works.show less (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Bean Counters : The Triumph of the Accountants and How They Broke Capitalism - Richard Brooks , Pvris: use me - cd (9362489313)

A Doggie and Pussycat - How They Were Making a Cake - Josef Čapek, Eduard Hofman

A Doggie and Pussycat - How They Were Making a Cake - Josef Čapek, Eduard Hofman
Detail

Dear children and others, we are informing you that everything is in the best disorder, and so we are again meeting you in this next book from the Tales About a Doggie and a Pussycat, which is all about the two of us, written by the author Mr. Josef Čapek. We want to add to this that we are both very happy that he had portrayed us so nicely in his pictures. This new book about us is named How They Were Making a Cake, because once we really made such a big cake since as it happened we both had a name day and a birthday at the same time. However, it was also for the last time, because we found out that we should not overdo even a good thing; but we can't reveal more because then you would easily guess how all of this ended. So have a good read and perhaps don't show our recipe for a real proper cake to your mum. Ask her instead to make you a cake for your name day or birthday from her own head, or from a cookery book. Good appetite! So cheerio and regards Yours PUSSYCAT and DOGGIE (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako A Doggie and Pussycat - How They Were Making a Cake - Josef Čapek, Eduard Hofman , Manic street preachers: know your enemy (deluxe edition) (2x cd) - cd (0196587057824)

A Doggie and a Pussycat - How They Were Washing the Floor - Josef Čapek, Eduard Hofman

A Doggie and a Pussycat - How They Were Washing the Floor - Josef Čapek, Eduard Hofman
Detail

Dear children, Josef Čapek, the writer, wrote for you the Tale About a doggie and a pussycat. For this Tale he also drew lots of very nice pictures. When he was writing and drawing all of this, little Alice was sitting on his lap. She was his daughter and he loved her very much, and little Alice loved her father. Because they were fond of each other like that, Mr. Čapek wrote and drew his story just like his Alice wished. Maybe she even suggested a bit what he should write and draw. However, we are not sure about that, we are just quessing. We would like to tell you that we are in good health and that we just began to be published as a serial for children. Now, as far as we know, you are going to be told in different books how we were washing the floor, how we made a cake, how we were writing a letter, how doggie tore his pants, then about a doll which was crying faintly and also about a proud night shirt. We are looking forward to tell you more. We hope that you feel the same. So bye and regards, Yours PUSSYCAT and DOGGIE (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako A Doggie and a Pussycat - How They Were Washing the Floor - Josef Čapek, Eduard Hofman , Led zeppelin: how the west was won (remastered) (3x cd) - cd (0349786278)

A Doggie and a Pussycat How They Wrote a Letter (978-80-7340-007-1)

A Doggie and a Pussycat How They Wrote a Letter (978-80-7340-007-1)
Detail

Kniha - autor Josef Čapek, 48 stran, anglicky, pevná bez přebalu lesklá (alza.cz)

Podobné produkty ako A Doggie and a Pussycat How They Wrote a Letter (978-80-7340-007-1) , Otto hejnic trio: this is how it is - cd (hv02332331)

A Doggie and a Pussycat How They Were Making a Cake (978-80-7340-028-6)

A Doggie and a Pussycat How They Were Making a Cake (978-80-7340-028-6)
Detail

Kniha - autor Josef Čapek, 48 stran, anglicky, pevná bez přebalu lesklá (alza.cz)

Podobné produkty ako A Doggie and a Pussycat How They Were Making a Cake (978-80-7340-028-6) , Take me to rio: take me to rio - ultimate hits - cd (5053821786)

A Doggie and a Pussycat How They Were Washing the Floor (978-80-7340-018-7)

A Doggie and a Pussycat How They Were Washing the Floor (978-80-7340-018-7)
Detail

Kniha - autor Josef Čapek, 48 stran, anglicky, pevná bez přebalu lesklá (alza.cz)

Podobné produkty ako A Doggie and a Pussycat How They Were Washing the Floor (978-80-7340-018-7) , Streisand barbra: release me 2 - cd (0194398634029)

You Don´t Know Me - Imran Mahmood

You Don´t Know Me - Imran Mahmood
Detail

As chosen by The BBC RADIO 2 BOOK CLUB and one of The TELEGRAPH'S CRIME BOOKS OF THE YEAR. 'An original take on a courtroom drama that puts the reader in the position of the jury. Superb character-driven fiction. Masterful' Guardian In London a young man stands accused of murder.All the evidence points to him; the police see an open and shut case.But at his trial, this man, who has tried tostay out of trouble all his life, tells an extraordinary story. It is about ayoung woman who tried to protect her brother and got into terrible trouble.It's about a young man who, in order to save her, entered a dark, violent worldhe'd avoided for so long.He now stands in the dock and wants totell you the truth. He needs you to believe him. Will you? (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako You Don´t Know Me - Imran Mahmood , Bayley blaze: war within me - cd (0803341525498)

Collins Phil: But Seriously (2x CD) - CD (8122794648)

Collins Phil: But Seriously (2x CD) - CD (8122794648)
Detail

Hudební CD - Čtvrté album But Seriously vydal Phil Collins v listopadu 1989. Nahrávka se v Anglii stala nejprodávanější deskou následujícího roku, k čemuž významně přispěl i hit Another Day In Paradise. Čtvrté album But Seriously vydal Phil Collins v listopadu 1989. Nahrávka se v Anglii stala nejprodávanější deskou následujícího roku, k čemuž významně přispěl i hit Another Day In Paradise. Anglický zpěvák, skladatel a multiinstrumentalista se v roce 1970 přidal ke skupině Genesis, kde hrál na bicí a zpíval. Zkraje osmdesátých let se věnoval také sólové kariéře. Debutoval v roce 1981 albem Face Value. Patří k nejúspěšnějším zpěvákům posledního dvacetiletí dvacátého století, velmi populární je i u nás. Rok vydání : 1989 (4.album) Rok reedice : 2016 Seznam stop CD 1 Hang In Long Enough (2016 Remastered) / That's Just The Way It Is (2016 Remastered) / Do You Remember? (2016 Remastered) / Something Happened On The Way To Heaven (2016 Remastered) / Colours... (alza.cz)

Podobné produkty ako Collins Phil: But Seriously (2x CD) - CD (8122794648) , Placebo: never let me go - cd (0738572300418)

Mraz Jason: Know. (2018) - CD (7567865654)

Mraz Jason: Know. (2018) - CD (7567865654)
Detail

Hudební CD - Šesté album zpěváka s českými kořeny. Za oceánem velmi populární držitel dvou sošek Grammy z roku 2010 reprezentuje kultivovaný americký pop-rockový proud. Jeho hudba má přesah, lze v ní vystopovat vlivy folku, jazzu, blues i hip hopu. Seznam stop CD1 Let's See What The Night Can Do / Have It All / More Than Friends (feat. Meghan Trainor) / Unlonely / Better With You / No Plans / Sleeping To Dream / Making It Up / Might As Well Dance / Love Is Still The Answer (alza.cz)

Podobné produkty ako Mraz Jason: Know. (2018) - CD (7567865654) , Jxdn: tell me about tomorrow - cd (7567864463)

Drobná Emma: You Should Know - CD (9029572802)

Drobná Emma: You Should Know - CD (9029572802)
Detail

Hudební CD - Debutové studiové album natočila Emma Drobná ve spolupráci s produkčním týmem Creative Music House (např. Tina, Richard Müller, Debbi, Misha). Nechybějí na něm samozřejmě hity Smile a Words, které letos výrazně zasáhly do rozhlasových hitparád, když se druhý jmenovaný opakovaně stal dokonce nejhraně Debutové studiové album natočila Emma Drobná ve spolupráci s produkčním týmem Creative Music House (např. Tina, Richard Müller, Debbi, Misha). Nechybějí na něm samozřejmě hity Smile a Words, které letos výrazně zasáhly do rozhlasových hitparád, když se druhý jmenovaný opakovaně stal dokonce nejhranější česko-slovenskou skladbou. Emma Drobná je výhradní autorkou textů, na jednom, pro jediný duet na albu, se podílel Štěpán Urban, který se zpěvačkou píseň nazpíval. Autory hudby jsou Peter Graus a Tomáš Zubák z CMH, Adrián Líška, Oliver Žilák a Štěpán Urban. Zpěvačka EMMA DROBNÁ, rodačka z Nového Města nad Váhom, se do povědomí veřejnosti dostala díky... (alza.cz)

Podobné produkty ako Drobná Emma: You Should Know - CD (9029572802)

Gallagher Liam: C'mon You Know - CD (9029642395)

Gallagher Liam: C'mon You Know - CD (9029642395)
Detail

Hudební CD - Třetí sólová deska někdejšího frontmana skupiny Oasis. Pilotní singl Everything's Electric s ním nahráli Dave Grohl a producent Greg Kurstin, jehož jméno najdete i na předchozích albech LG. Zpěvák Foo Fighter a bývalý bubeník kapely Nirvana singlovou píseň pro Liama přímo napsal. Třetí sólová deska někdejšího frontmana skupiny Oasis. Pilotní singl Everything's Electric s ním nahráli Dave Grohl a producent Greg Kurstin, jehož jméno najdete i na předchozích albech LG. Zpěvák Foo Fighter a bývalý bubeník kapely Nirvana singlovou píseň pro Liama přímo napsal. Liam Gallagher tvořil s bráchou Noelem kostru jedné z největších kapel v britských dějinách. Oasis jsou ostrovní rockovou legendou, jejich album Be Here Now z roku 1997 bylo do listopadu 2015 s prodejem 424 tisíc kopií v týdnu po vydání nejlépe startujícím titulem v anglické historii. Média za kanálem La Manche dodnes sní o návratu Oasis, ten je však vzhledem k nevraživosti mezi oběma bratry,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Gallagher Liam: C'mon You Know - CD (9029642395)

Regrettes: How Do You Love? - CD (9362490012)

Regrettes: How Do You Love? - CD (9362490012)
Detail

Hudební CD - Druhé album americké punk rockové skupiny The Regrettes. Oproti debutu je album ještě více popové a melodicky přístupné. Druhé album americké punk rockové skupiny The Regrettes. Oproti debutu je album ještě více popové a melodicky přístupné. Čtyřčlenná skupina z Los Angeles čerpá inspiraci z různých hudebních stylů a období. Základem její tvorby je punk a lo-fi rock, ale najít v ní lze i stopy popu padesátých a šedesátých let, kapel a interpretů jako Temptations či Buddy Holly. The Regrettes jsou často srovnáváni s Karen O, Kate Nash nebo Courtney Barnett. V jejich čele stojí zpěvačka Lydia Night, kterou doplňují kytaristka Genessa Gariano, baskytaristka Sage Nicole a jediný mužský element, bubeník Maxx Morando. Obsah: Are You In Love? (Intro) California Friends I Dare You Coloring Book Fog Pumpkin Stop And Go More Than A Month Go Love You Here You Go The Game Has It Hit You How Do You Love? (alza.cz)

Podobné produkty ako Regrettes: How Do You Love? - CD (9362490012)

Kansas: Point Of Know Return Live & Beyond (2x CD) - CD (0194398591629)

Kansas: Point Of Know Return Live & Beyond (2x CD) - CD (0194398591629)
Detail

Hudební CD - Live album skupiny Kansas. Live album skupiny Kansas. Rok vydání : 2021 (Live) Seznam stop 2CD Cold Grey Morning / Two Cents Worth / The Wall / Song for America / Summer / Musicatto / Taking in the View / Miracles Out of Nowhere / Point of Know Return / Paradox / The Spider / Portrait (He Knew) / Closet Chronicles / Lightning's Hand / Dust in the Wind / Sparks of the Tempest / Nobody's Home / Hopelessly Human / Carry On Wayward Son / People of the Southwind / Refugee / Lonely Wind (alza.cz)

Podobné produkty ako Kansas: Point Of Know Return Live & Beyond (2x CD) - CD (0194398591629)

ELI - A - Young adult 2 - Romeo and Juliet - readers + CD - William Shakespeare

ELI - A - Young adult 2 - Romeo and Juliet - readers + CD - William Shakespeare
Detail

Romeo Montague was in love with Juliet Capulet. He went over to her. I dont know who you are he said. But I know that I love you. Youre very handsome, she replied. I think I love you too. Romeo kissed Juliet and then they kissed again. They were in love. In this Reader you will find Information about William Shakespeares life Sections focusing on background and context Glossary of difficult words Comprehension activities KETstyle activities Exit test Tag Love and Hate The story of Romeo and Juliet is probably the most famous love story of all time. It is set in mediaeval Verona and follows Romeo, son of the house of Montague as he falls in love with Juliet, daughter of the rival house of Capulet. The story moves quickly towards its conclusion as bitter hate and ancient rivalry lead to tragedy. William Shakespeares play is retold here as an exciting story, making it accessible to learners of English. Syllabus Nouns abstract nouns, compound, nouns, noun phrases Pronouns relative who, which, that Adjectives opinion, description, classification, participles as, adjectives, predicative and attributive Prepositions place, time, movement, phrases, like Verbs TENSE, ASPECT, FORM Present, Perfect Simple indefinite past, Past Continuous background, actionsnarrative, Future with going to, infinitives after verbs and adjectives, ing forms, after verbs and prepositions, Present and Past Simple Passive, shall for offers, should for suggestions, must for obligation, need for necessityobligations Types of Clause defining relative clause who, where, zero and typeone conditionals (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako ELI - A - Young adult 2 - Romeo and Juliet - readers + CD - William Shakespeare

Charlie Slavík Revue: Ain't But One (CD)

Charlie Slavík Revue: Ain't But One (CD)
Detail

I v jednadvacátém století můžete zažít pravou americkou sobotní noc padesátých let! Nové CD Charlie Slavík Revue - Ain’t But One přináší výběr jedenácti písní, natočených na živém koncertu této neuvěřitelně autentické kapely. Tři fantastické ženské hlasy, přesně šlapající rytmika, bezchybné kytary a dokonalé foukací harmoniky nejlepšího hráče na tento nástroj v České republice. To je Charlie Slavík Revue! S deskou Ain’t But One můžete být v Americe každou noc! Tracklist: 1. Sugaree 02:32 2. Honey 05:26 3. Bringin' It Home To Me 03:27 4. What Makes You So Tough 03:26 5. Don't Let Go 03:55 6. Diana Baby 02:33 7. Ain't But One 05:53 8. Yes Yes Baby 04:15 9. Baby Baby Every Night 05:20 10. Dance To The Bop 03:40 11. (You Make Me Feel Like) A Natural Woman (bonus) 02:51 (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Charlie Slavík Revue: Ain't But One (CD)

Gallagher Liam: C'mon You Know (Deluxe) - CD (9029642394)

Gallagher Liam: C'mon You Know (Deluxe) - CD (9029642394)
Detail

Hudební CD - Třetí sólová deska někdejšího frontmana skupiny Oasis. Pilotní singl Everything's Electric s ním nahráli Dave Grohl a producent Greg Kurstin, jehož jméno najdete i na předchozích albech LG. Zpěvák Foo Fighter a bývalý bubeník kapely Nirvana singlovou píseň pro Liama přímo napsal. Třetí sólová deska někdejšího frontmana skupiny Oasis. Pilotní singl Everything's Electric s ním nahráli Dave Grohl a producent Greg Kurstin, jehož jméno najdete i na předchozích albech LG. Zpěvák Foo Fighter a bývalý bubeník kapely Nirvana singlovou píseň pro Liama přímo napsal. Liam Gallagher tvořil s bráchou Noelem kostru jedné z největších kapel v britských dějinách. Oasis jsou ostrovní rockovou legendou, jejich album Be Here Now z roku 1997 bylo do listopadu 2015 s prodejem 424 tisíc kopií v týdnu po vydání nejlépe startujícím titulem v anglické historii. Média za kanálem La Manche dodnes sní o návratu Oasis, ten je však vzhledem k nevraživosti mezi oběma bratry,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Gallagher Liam: C'mon You Know (Deluxe) - CD (9029642394)

Manic Street Preachers: Know Your Enemy (Deluxe Edition) (2x CD) - CD (0196587057824)

Manic Street Preachers: Know Your Enemy (Deluxe Edition) (2x CD) - CD (0196587057824)
Detail

Hudební CD - Verze z roku 2022 obsahuje rozšířenou a remasterovanou verzi Know Your Enemy je šesté studiové album velšské rockové skupiny Manic Street Preachers. Album produkovali Dave Eringa, David Holmes, Greg Haver a Mike Hedges a vyšlo v březnu 2001 u vydavatelství Epic Records. Na albu se Nicky Wire poprvé představil jako zpěvák, zpíval hlavní vokály v písni „Wattsville Blues” Verze z roku 2022 obsahuje rozšířenou a remasterovanou verzi Seznam stop CD1: Door to the River The Year of Purification / Ocean Spray / So Why So Sad (Avalanches Sean Penn Mix) / Door To The River / Rosebud / Just a Kid / His Last Painting / Let Robeson Sing / Groundhog Days / Epicentre Bonus His Last Painting (LA Mix) / Epicentre (TLA Mix) / So Why So Sad (Original KYE Version) / Royal Correspondent CD2: Solidarity Intravenous Agnostic / Found That Soul (TLA Mix) / We Are All Bourgeois Now / Freedom of Speech Won't Feed My Children / The Convalescent / Baby Elian / Masses... (alza.cz)

Podobné produkty ako Manic Street Preachers: Know Your Enemy (Deluxe Edition) (2x CD) - CD (0196587057824)

Charli XCX: How I'm Feeling Now - CD (9029520722)

Charli XCX: How I'm Feeling Now - CD (9029520722)
Detail

Hudební CD - How I Feeling Now je čtvrté studiové album anglické zpěvačky a skladatelky Charli XCX, vydané 15. května 2020. Bylo vydáno pouhých osm měsíců po předchozím albu Charli (2019) a vytvořeno bylo stylem DIY spolupráce zpěvačky s jejími fanoušky během pouhých šesti týdnů. How I Feeling Now je čtvrté studiové album anglické zpěvačky a skladatelky Charli XCX, vydané 15. května 2020. Bylo vydáno pouhých osm měsíců po předchozím albu Charli (2019) a vytvořeno bylo stylem DIY spolupráce zpěvačky s jejími fanoušky během pouhých šesti týdnů. Nahrávka i její titul byly inspirovány pandemickou krizí COVID-10 a s tím souvisejícím omezením pohybu osob. Producenty alba byli Charli XCX, A. G. Cook a BJ Burton. K dispozici na CD nebo LP. Z dvaadvacetileté britské zpěvačky je dnes celebrita a sledovaná osoba hlavně za oceánem. Daří se jí ale také v Evropě. Loni se prosadila s písní Boom Clap, kterou natočila pro film Hvězdy nám nepřály (The Fault In Our Stars),... (alza.cz)

Podobné produkty ako Charli XCX: How I'm Feeling Now - CD (9029520722)

Led Zeppelin: How The West Was Won (Remastered) (3x CD) - CD (0349786278)

Led Zeppelin: How The West Was Won (Remastered) (3x CD) - CD (0349786278)
Detail

Hudební CD - Nahrávka How The West Was Won vyšla poprvé jako 3CD v květnu 2003, na DVD potom o několik měsíců později. Jedná se o záznam z turné z roku 1972 zachycený na dvojici koncertů v Kalifornii. V rámci reediční aktivity Jimmy Page a spol toto koncertní album vydávají v remasterované verzi a hned v několika variantách. K dispozici je 3CD a 4LP formát a dále Blu-ray nosič s audio záznamem v 96kHZ/24bit 5.1 kvalitě i stereo mixu (DTS-HD Master Audio). Pro skutečné sběratele je k dispozici limitovaný počet kusů Super Deluxe boxu 3CD+DVD+4LP obohacený o knihu s raritními i dosud nepublikovanými fotografiemi a další memorabilie. Led Zeppelin vznikli v roce 1968. Během následující dekády se stali jednou z nejvlivnějších, nejinovativnějších a také nejúspěšnějších hudebních skupin na světě. Jejich nahrávky patří k nejoslavovanějším v rock'n'rollové historii. John Bonham, John Paul Jones, Jimmy Page a Robert Plant prodali pod hlavičkou Led Zeppelin přes 300... (alza.cz)

Podobné produkty ako Led Zeppelin: How The West Was Won (Remastered) (3x CD) - CD (0349786278)

Clapton Eric: Nothing But The Blues - CD (9362490645)

Clapton Eric: Nothing But The Blues - CD (9362490645)
Detail

Hudební CD - Hudebníkova celoživotní vášeň pro blues se v devadesátých letech promítla i do filmu. Hudebníkova celoživotní vášeň pro blues se v devadesátých letech promítla i do filmu. Dokumentární snímek Nothing But The Blues byl odvysílán v roce 1995 a získal nominaci na cenu Emmy. Nyní byl upgradován do formátu 4K a znovu uveden. K dispozici je i soundtrack s více než hodinou dosud nezveřejněných živých vystoupení nahraných v roce 1994 během turné legendárního kytaristy na podporu desky From The Cradle. Anglický hudebník, zpěvák a skladatel Eric Clapton je hned třikrát zařazen v rock'nrollové síni slávy: jako sólový interpret a jako člen skupin Yardbirds a Cream. Během své kariéry získal 19 cen Grammy a několik Brit Awards, slovutný časopis Rolling Stone jej zařadil na druhé místo v žebříčku 500 nejlepších kytaristů hudební historie. Rok vydání : 1995 Rok reedice : 2022 Seznam stop CD Blues All Day Long (Live at the Fillmore, San Francisco, 1994) /... (alza.cz)

Podobné produkty ako Clapton Eric: Nothing But The Blues - CD (9362490645)

Pink: All I Know So Far : Setlist- CD (0194398897424)

Pink: All I Know So Far : Setlist- CD (0194398897424)
Detail

Hudební CD - Americká zpěvačka P!nk přichystala dokument z jejího turné Beautiful Trauma tour, při kterém nechala nahlédnout do svého soukromí. Americká zpěvačka P!nk přichystala dokument z jejího turné Beautiful Trauma tour, při kterém nechala nahlédnout do svého soukromí. K tomuto dokumentu Sony Music vydává na CD nosiči 16 skladeb z turné. Výběr těch největších hitovek v živém a velmi osobním provedení. Ovšem kromě jejích hitů během turné zaznělo i několik cover verzí známých hudebních ikon jako Queen, No Doubt, nebo Cyndi Lauper. To vše je doplněno i dvěma novými studiovými songy z poslední doby. Rok vydání : 2021 (live) Seznam stop CD Just Like a Pill (Live) / Who Knew (Live) / Funhouse / Just a Girl (Live) / River (Live) / Just Give Me a Reason (Ft. Nate Ruess) (Live) / Time After Time (Live) / Walk Me Home (Live) / I Am Here (Live) / Fuckin' Perfect (Live) / Mtv Video Vanguard Award Speech / Cash Cash Remix Intro / What About Us (Live) / Cover Me... (alza.cz)

Podobné produkty ako Pink: All I Know So Far : Setlist- CD (0194398897424)

Royal Blood: Royal Blood & How Did We Get So Dark? (2x CD) - CD (9029671403)

Royal Blood: Royal Blood & How Did We Get So Dark? (2x CD) - CD (9029671403)
Detail

Hudební CD - V rámci katalogové kampaně je k dispozici série balíčků obsahující vždy dvě alba jednoho populárního interpreta nebo skupiny. Za výhodnou cenu si tak lze pořídit dvě desky Jamese Blunta, Gorillaz, Royal Blood, Bruno Marse nebo Twenty One Pilots. V rámci katalogové kampaně je k dispozici série balíčků obsahující vždy dvě alba jednoho populárního interpreta nebo skupiny. Za výhodnou cenu si tak lze pořídit dvě desky Jamese Blunta, Gorillaz, Royal Blood, Bruno Marse nebo Twenty One Pilots. V tomto balení naleznete první dvě alba dvojice Royal Blood, tedy adorovaný eponymní debut z roku 2014 a dvojku How Did We Get So Dark? (2017). Jedno z nejskloňovanějších jmen současné kytarové scény. Mike Kerr a Ben Thatcher pocházejí z anglického Brightonu. Podobně jako třeba White Stripes nebo The Black Keys hudebně vycházejí z dřevního blues rocku, kritika v souvislosti s nimi nejčastěji používá termín modern garage rock. Royal Blood hrají ve velmi úsporném a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Royal Blood: Royal Blood & How Did We Get So Dark? (2x CD) - CD (9029671403)

Otto Hejnic Trio: This Is How It Is - CD (HV02332331)

Otto Hejnic Trio: This Is How It Is - CD (HV02332331)
Detail

Hudební CD - Album This is How it is v podání tria bubeníka Otta Hejnica Album This is How it is v podání tria bubeníka Otto Hejnice prezentuje jeho autorské skladby, ve kterých vyniká kromě robustní, ale zároveň hravé rytmiky Hejnice a kontrabasisty Josefa Feče i barevná hra Ondřeje Krajňáka na Rhodes pianu. Seznam stop CD Rousta / Flow / Landscape / Blob / Spring / Rememberance / This is How it is (alza.cz)

Podobné produkty ako Otto Hejnic Trio: This Is How It Is - CD (HV02332331)

Led Zeppelin: How The West Was Won (DeLuxe) (3x CD + DVD + 4x LP) - CD (0349786217)

Led Zeppelin: How The West Was Won (DeLuxe) (3x CD + DVD + 4x LP) - CD (0349786217)
Detail

Hudební CD - Nahrávka How The West Was Won vyšla poprvé jako 3CD v květnu 2003, na DVD potom o několik měsíců později. Jedná se o záznam z turné z roku 1972 zachycený na dvojici koncertů v Kalifornii. Nahrávka How The West Was Won vyšla poprvé jako 3CD v květnu 2003, na DVD potom o několik měsíců později. Jedná se o záznam z turné z roku 1972 zachycený na dvojici koncertů v Kalifornii. V rámci reediční aktivity Jimmy Page a spol toto koncertní album vydávají v remasterované verzi a hned v několika variantách. K dispozici je 3CD a 4LP formát a dále Blu-ray nosič s audio záznamem v 96kHZ/24bit 5.1 kvalitě i stereo mixu (DTS-HD Master Audio). Pro skutečné sběratele je k dispozici limitovaný počet kusů Super Deluxe boxu 3CD+DVD+4LP obohacený o knihu s raritními i dosud nepublikovanými fotografiemi a další memorabilie. Led Zeppelin vznikli v roce 1968. Během následující dekády se stali jednou z nejvlivnějších, nejinovativnějších a také nejúspěšnějších hudebních... (alza.cz)

Podobné produkty ako Led Zeppelin: How The West Was Won (DeLuxe) (3x CD + DVD + 4x LP) - CD (0349786217)

Secret Key Let Me Know CC krém proti začervenání pleti SPF 50+ 30 ml

Secret Key Let Me Know CC krém proti začervenání pleti SPF 50+ 30 ml
Detail

Secret Key Let Me Know, 30 ml, Tónovací krémy pro ženy, Tónovací krém Secret Key Let Me Know dodá vaší pleti potřebnou dávku hydratace a zároveň zakryje její případné nedokonalosti. Vlastnosti: sjednocuje barevný tón poskytuje ochranu před slunečním zářením zanechává přirozený vzhled dodává pleti potřebnou hydrataci Jak používat: Naneste každé ráno na čistou pleť obličeje a důkladně rozetřete. (notino.cz)

Podobné produkty ako Secret Key Let Me Know CC krém proti začervenání pleti SPF 50+ 30 ml

Dolphin Readers 1 Number Magic / How´s the Weather? Audio CD - R.Brooke

Dolphin Readers 1 Number Magic / How´s the Weather? Audio CD - R.Brooke
Detail

Dolphins are interactive graded readers specially designed to make developing language skills fun for younger learners. Full-colour illustrations and cross-curricular content stimulate students' interest and maintain their attention, while carefully graded English introduces them to new language points in an entertaining context. Integrated activities for every page of story text encourage students to practise newly acquired language skills. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Dolphin Readers 1 Number Magic / How´s the Weather? Audio CD - R.Brooke

They Eat Horses, Don´t They? - Piu Marie Eatwell

They Eat Horses, Don´t They? - Piu Marie Eatwell
Detail

An entertaining and informative journey exploring the many popular myths and misconceptions about the French. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako They Eat Horses, Don´t They? - Piu Marie Eatwell

Example: We May Grow Old But We Never Grow Up - CD (4050538814125)

Example: We May Grow Old But We Never Grow Up - CD (4050538814125)
Detail

Hudební CD - Po platinových deskách, úspěšných singlech, vystoupeních na největších festivalech, se svým osmým albem „We May Grow Old But We Never Grow Up” Example snaží opět vystavět most mezi elektronikou, rapem a popem a vydává možná nejdůležitější album své dosavadní hudební kariéry. Po platinových deskách, úspěšných singlech, vystoupeních na největších festivalech, se svým osmým albem „We May Grow Old But We Never Grow Up” Example snaží opět vystavět most mezi elektronikou, rapem a popem a vydává možná nejdůležitější album své dosavadní hudební kariéry. Example, vlastním jménem Elliot John Gleave, je anglický zpěvák a rapper. Zvolil si pseudonym Example, protože jeho iniciály E. G. znamenají v latině „exempli gratia” tedy anglicky „example” (česky například). Rok vydání : 2022 Seznam stop CD We May Grow Old But We Never Grow Up / Dot Dot Dot (feat. Nerve & Local) / Original / Best Laid Plans (feat. Penny Ivy) / DEEP (feat. Nonô) / Sideways / Every... (alza.cz)

Podobné produkty ako Example: We May Grow Old But We Never Grow Up - CD (4050538814125)

Celeste: Not Your Muse - LP (3579635)

Celeste: Not Your Muse - LP (3579635)
Detail

LP vinyl - Debutové album britské zpěvačky a skladatelky Celesty Debutové album britské zpěvačky a skladatelky Celesty. Deska měla vyjít v roce 2020, ale díky pandemii Covid byla posunuta na rok 2021. Seznam stop A sides Ideal Woman / Strange / Tonight Tonight / Stop This Flame / Tell Me Something I Dont Know / Not Your Muse B Sides Be Loved / Love Is Back / A Kiss / The Promise / A Little Love / Some Goodbyes Come With Hellos (alza.cz)

Podobné produkty ako Celeste: Not Your Muse - LP (3579635)
I Dont Know How But They Found Me: Razzmatazz - LP (7220102), Murs Olly: You Know I Know (2x CD) - CD (0190758949321), Bublé Michael: Nobody But Me - CD (9362491766), Funko POP! Icons Whitney Houston ((How Will I Know)) (889698613545), Bublé Michael: Nobody But Me / Crazy Love (2x CD) - CD (9362490625), Lucero: When You Found Me - LP (LL0225IND), Pink: All I Know So Far : Setlist- CD (0194398897424), I Know a Secret (0857502166), Know-how lektora klinické praxe (978-80-271-2219-6), Mraz Jason: Know. (2018) - CD (7567865654), Gallagher Liam: C'mon You Know - CD (9029642395), Drobná Emma: You Should Know - CD (9029572802), A Doggie and a Pussycat How They Were Making a Cake (978-80-7340-028-6), A Doggie and a Pussycat How They Were Washing the Floor (978-80-7340-018-7), Regrettes: How Do You Love? - CD (9362490012), Clapton Eric: Nothing But The Blues - CD (9362490645), Gallagher Liam: C'mon You Know (Deluxe) - CD (9029642394), Kansas: Point Of Know Return Live & Beyond (2x CD) - CD (0194398591629), I Know What I'm Doing (978-80-210-8315-8), Charli XCX: How I'm Feeling Now - CD (9029520722), Nazareth: Move Me - CD (4050538802726), PVRIS: Use Me - CD (9362489313), Manic Street Preachers: Know Your Enemy (Deluxe Edition) (2x CD) - CD (0196587057824), Led Zeppelin: How The West Was Won (Remastered) (3x CD) - CD (0349786278), Otto Hejnic Trio: This Is How It Is - CD (HV02332331), Take Me To Rio: Take Me To Rio - Ultimate Hits - CD (5053821786), Streisand Barbra: Release Me 2 - CD (0194398634029), Bayley Blaze: War Within Me - CD (0803341525498), Placebo: Never Let Me Go - CD (0738572300418), JXDN: Tell Me About Tomorrow - CD (7567864463)