Hliníková miska s magnetickou deskou absima 3000062

Produkt Hliníková miska s magnetickou deskou absima 3000062 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Hliníková miska s magnetickou deskou absima 3000062 upraviť a produkt hľadať znova.

Hliníková miska s magnetickou deskou Absima 3000062

Hliníková miska s magnetickou deskou Absima 3000062
Detail

Hliníková skořepina · Magnetická destička · Gumové kluzné podložky. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Hliníková miska s magnetickou deskou Absima 3000062 , Ekokoza hliníková miska 30 ml (8597321510414)

small foot® Dřevěný notebook s magnetickou deskou

small foot® Dřevěný notebook s magnetickou deskou
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 6 let Písmena, interpunkční znaménka a číslice jsou magnetické - díky tomu lze na magnetickou tabuli snadno připevnit první slova a matematické úlohy. Na plátno se křídou rychle nakreslí několik obrázků a slov Malá houbička vše opět setře Smartphone Moderní dřevěné doplňuje tuto skvělou vzdělávací hru Snadná přeprava díky kompaktním rozměrům - ideální na cesty Rozměry a materiál: Rozměry notebooku (délka x šířka x výška): 30 x 22 x 1,5 cm Rozměry magnetu (délka x šířka x výška): 2 x 2 x 0,5 cm Materiál: dřevo Součástí dodávky je: Součástí dodávky je 78 x magnetů 1 x houba 1 x mobilní telefon 2 x křída 1 x dřevěný notebook Upozornění a bezpečnostní pokyny: Upozornění : Nevhodné pro děti do tří let. Obsahuje malé části, které mohou být spolknuty. Nebezpečí udušení! (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako small foot® Dřevěný notebook s magnetickou deskou , Merkur abeceda s magnetickou podložkou, 616 dílů (8592782040418)

EKOKOZA Hliníková miska 30 ml (8597321510414)

EKOKOZA Hliníková miska 30 ml (8597321510414)
Detail

Miska , barva, Už dlouho uvažujete o novém praktickém kousku nádobí? (alza.cz)

Podobné produkty ako EKOKOZA Hliníková miska 30 ml (8597321510414) , Koopman chlebník s deskou + nůž (k101000510)

Manuální sifon šetřící místo s magnetickou záslepkou do dřezů pod desku-obdélníkový přepad

Manuální sifon šetřící místo s magnetickou záslepkou do dřezů pod desku-obdélníkový přepad
Detail

Sifon je nepostradatelným prvkem, který je zodpovědný nejen za vypouštění vody z komory dřezu, ale také zabraňuje šíření nepříjemných zápachů. Pro jednokomorové dřezy Primagran doporučujeme náš sifon se skrytým přetečením, který se vyznačuje: chromovaným krytem, který esteticky zakrývá košíček odtoku moderní obdélníkový systém proti rozlití praktickým knoflíkem pro uzavření nebo otevření odtoku ve stříbrné barvě konstrukcí stěny, která umožňuje velké úspory prostoru pod povrchem pracovní desky dalším odtokem pro připojení pračky nebo myčky k odpadu estetickými šedými trubkami, které odpovídají stylu moderních kuchyní a vizuálně maskují přítomnost sifonu Ochranou proti nepříjemným zápachům díky speciálnímu tvaru odpadní trubky Klasický sifon je vyroben z odolného plastu v šedé barvě ve stylu „urban look“, který esteticky maskuje jeho přítomnost a perfektně se hodí do moderních kuchyní. Vyznačuje se speciální konstrukci stěn, díky níž je pod dřezem volný prostor pro nádoby na třídění odpadků nebo domácí chemii. V kuchyni je třeba se postarat o volný prostor. Klasický jednokomorový sifon má nástěnný design, díky kterému získáte spoustu volného místa pod povrchem pracovní desky pro třídiče odpadků nebo jiné kuchyňské doplňky. dtok 3,5 palce je zakryt estetickým sítem, které zabraňuje ucpání sifonu většími zbytky jídla. Sítko je vyrobeno z nerezové oceli, díky které se vejde do chromových doplňků a je odolné vůči rzi. Klasický obdélníkový teleskopický jednokomorový sifon se skrytým přetečením pro jednokomorové dřezy je tvarován tak, aby zabránil uvolňování nepříjemných zápachů z odpadních vod. Má také odbočku, která vám umožní připojit pračku nebo myčku. Samotná instalace sifonu Primagran není nijak zvlášť komplikovaná a náš návod dostupný na naší webové stránce nebo instruktážní video vám jistě pomůže. Sada obsahuje celou sadu prvků nezbytných pro instalaci sifonu. Vyberte si do vaší kuchyně ten nejlepší sifon! Obraťte se na naše specialisty, kteří vám pomohou při výběru! (primagran.cz)

Podobné produkty ako Manuální sifon šetřící místo s magnetickou záslepkou do dřezů pod desku-obdélníkový přepad , Oxford m30r, s magnetickou základnou, objem 30l (m006-114)

Mini rotoped s magnetickou brzdou

Mini rotoped s magnetickou brzdou
Detail

uvolněný trénink vsedě LC displej protiskluzové pedály i podstavec Užijte si naprosto tichý trénink… Tento mini rotoped s magnetickou brzdou a kvalitním setrvačníkem na posilování horní i dolní části těla lze používat v sedě na pohovce, v křesle nebo u pracovního stolu. Odpor pedálů lze nastavit pomocí otočného ovladače od 1 do 5: nejtěžší pro krátká intenzivní cvičení a lehká pro vytrvalostní trénink. Integrovaný displej zobrazuje všechny důležité hodnoty v reálném čase: vzdálenost, rychlost atd. Provoz na baterie - 1x AAA (nejsou součástí balení) Rozměry: 54 x 48 x 40 cm (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Mini rotoped s magnetickou brzdou , Ahprofi kovový organizér s magnetickou lištou, 7 boxů (msbrw1707)

Hape Mašinka - bludiště s magnetickou hůlkou

Detail

Bludiště v podobě dřevěné mašinky je bezva zábava pro malé šikuly! Doveď kuličku bezpečně až do cíle. Užij si spouste legrace a předveď své dovednosti. (mall.cz)

Podobné produkty ako Hape Mašinka - bludiště s magnetickou hůlkou , Classic hliníková s perleťovou mozaikou, šedá (jk_6630037)

KidKraft Dřevěná kuchyňka Mosaic s magnetickou lednicí

KidKraft Dřevěná kuchyňka Mosaic s magnetickou lednicí
Detail

Dětská magnetická mozaiková kuchyně od výrobce KidKraft je vyrobena z kvalitního dřeva a stane se oblíbenou hračkou i Vašeho dítěte. obsahuje troubu, sporák a mikrovlnnou troubu knoflíky u trouby a sporáku vydávají zábavný zvuk, když jsou otočeny magnetická lednice s mrazákem, kterou si děti mohou ozdobit magnety nebo si zde mohou nalepit nákupní seznam úžasný stroj na výrobu ledu pro výrobu kostek ledu z plastu prostorný dřez součástí je i naběračka, pánev a vařečka k zavěšení na rozkošné háčky. na poličce jsou dózičky na sůl a pepř všechna dvířka herní soustavy jsou otevíratelná rozměry kuchyně: 103 x 33 x 101 cm vhodné pro děti od 3 let (patro.cz)

Podobné produkty ako KidKraft Dřevěná kuchyňka Mosaic s magnetickou lednicí , Rappa dřevěný naučný vlak s puzzle a magnetickou krabičkou (8590687215351)

Troli Modrý kožený náramek s magnetickou sponou

Troli Béžový kožený náramek s magnetickou sponou

Troli Černý kožený náramek s magnetickou sponou

Troli Modrý kožený náramek s magnetickou sponou

Detail

Troli Modrý kožený náramek s magnetickou sponou (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Troli Modrý kožený náramek s magnetickou sponou , Lifetime - stojan do země s deskou 132cm (81483000657)

Troli Béžový kožený náramek s magnetickou sponou

Detail

Troli Béžový kožený náramek s magnetickou sponou (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Troli Béžový kožený náramek s magnetickou sponou , Lifetime - mobilní koš procourt s deskou 112cm (081483812786)

Troli Černý kožený náramek s magnetickou sponou

Detail

Troli Černý kožený náramek s magnetickou sponou (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Troli Černý kožený náramek s magnetickou sponou , 2místná zahradní pohovka s poduškami šedá hliníková 44699 (44699)

Troli Světle růžový kožený náramek s magnetickou sponou

Troli Světle růžový kožený náramek s magnetickou sponou

Troli Světle růžový kožený náramek s magnetickou sponou
Detail

Troli Světle růžový kožený náramek s magnetickou sponou (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Troli Světle růžový kožený náramek s magnetickou sponou , Stolová podnož, hliníková sh-7012/a naklápěcí hliníková, 69×69 cm (stema_5903917403474)

Troli Tmavě hnědý kožený náramek s magnetickou sponou

Detail

Troli Tmavě hnědý kožený náramek s magnetickou sponou (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Troli Tmavě hnědý kožený náramek s magnetickou sponou , Keramická miska s puntíky, šedá,

Troli Tmavě hnědý kožený náramek s magnetickou sponou

Zvířátka - Kreslení plné zábavy s magnetickou kreslící tabulkou

Detail

Poznej a nauč se kreslit zvířátka. Pojď s námi na výlet za zvířátky, poznej kde a jak žijí a jak dělají. Také se naučíš je nakreslit krok za krokem. Základem je vždy některý ze základních geometrických tvarů. Tohle všechno tě naučí tahle bezva knížka s magnetickou kreslící tabulkou a s kouzelným magnetickým perem, které nešpiní. Tabulku si zamiluje každé dítě. Namalovaný obrázek smažete snadno jedním tahem a můžete začít malovat nový. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Zvířátka - Kreslení plné zábavy s magnetickou kreslící tabulkou , Keramická miska s puntíky, modrá

Merkur Abeceda s magnetickou podložkou, 616 dílů (8592782040418)

Merkur Abeceda s magnetickou podložkou, 616 dílů (8592782040418)
Detail

Stavebnice - magnetická, 616 dílků v balení, téma retro a škola, materiál kov, vhodná od 5 let Jsou vaše děti nadšené pro různé stavebnice? Stavebnice Merkur bude nápomocná při rozvíjení kreativity, jemné motoriky nebo také logického myšlení. Tato aktivita dítka zabaví na dlouhé chvíle, a navíc volný čas využijí efektivně. Uvnitř balení na vás bude čekat 616 dílků. K výrobě byl zvolen materiál, konkrétně kov. Kovová stavebnice obsahuje kvalitně zpracované díly, které k sobě přesně pasují. Stavebnice pro kluky Merkur Abeceda s magnetickou podložkou, 616 dílů je vhodná pro děti od 5 let. Zásadní přednosti stavebnice Merkur Abeceda s magnetickou podložkou, 616 dílů Stavebnice přináší dětem spoustu zábavy Je nápomocná při rozvíjení kreativity, jemné motoriky i logického myšlení Pro složení stavebnice je potřeba zkompletovat 616 dílků Materiálem je kov Kovová stavebnice Merkur dbá na kvalitní zpracování Je velmi stabilní a odolná Stavebnice pro kluky Merkur je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Merkur Abeceda s magnetickou podložkou, 616 dílů (8592782040418) , Keramická miska s puntíky, červená

Merkur Stavebnice Abeceda s magnetickou podložkou, 616 dílů

Detail

Česká kovová konstrukční stavebnice Merkur, ze které můžete stavět dle své fantazie nebo použít přiložený návod. Naučit se všechna písmenka není taková sranda, jak to nám dospělým na první pohled připadá. Dětem se nejlépe učí, když můžou vnímat všemi smysly. A stavebnice Merkur ABECEDA je k tomu jako stvořená. (mall.cz)

Podobné produkty ako Merkur Stavebnice Abeceda s magnetickou podložkou, 616 dílů , Epico 5000mah hliníková powerbanka s podporou uchycení magsafe - stříbrná (9915112100056)

Kulatá tepaná hliníková miska na svíčku v barvě mědi - 10,5*10,5*2,5 cm 77204

Kulatá tepaná hliníková miska na svíčku v barvě mědi - 10,5*10,5*2,5 cm 77204
Detail

Kulatá tepaná hliníková miska na svíčku v barvě mědi - 10,5*10,5*2,5 cm Barva: měděnáMateriál: hliník (lahome.cz)

Podobné produkty ako Kulatá tepaná hliníková miska na svíčku v barvě mědi - 10,5*10,5*2,5 cm 77204 , Brother hliníková g2450 (05-g2450)

Hliníková vyprošťovací deska Absima 2320062

Hliníková vyprošťovací deska Absima 2320062
Detail

Kontrolované rozjíždění, i na obtížném terénu Vyprošťovací deska. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Hliníková vyprošťovací deska Absima 2320062 , Oxford tankbag na motocykl m40r (černý, s magnetickou základnou, objem 40 l) (m006-363)

Hliníková vyprošťovací deska Absima 2320063

Hliníková vyprošťovací deska Absima 2320063
Detail

Kontrolované rozjíždění, i na obtížném terénu Vyprošťovací deska. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Hliníková vyprošťovací deska Absima 2320063 , Oxford m4r tank 'n' tailer, s magnetickou základnou a popruhy, objem 4l (m006-118)

Kovová vyprošťovací deska Absima 2320064

Kovová vyprošťovací deska Absima 2320064
Detail

Kontrolované rozjíždění, i na obtížném terénu 2 plechová plechová deska (conrad.cz)

Podobné produkty ako Kovová vyprošťovací deska Absima 2320064 , Glassor bílá miska s víčkem (7869)

Hape Mašinka - bludiště s magnetickou hůlkou a korálky (6943478003897)

Hape Mašinka - bludiště s magnetickou hůlkou a korálky (6943478003897)
Detail

Kuličková dráha - základní deska součástí, vhodná od 2 let Všichni na palubu! Bludiště v podobě Mašinky od Hape zabaví všechny malé šikuly. Stačí vést kuličky v drahách pomocí magnetické hůlky. Hračka je vyrobena z kvalitního a odolného dřevěného materiálu a má moderní design. Podporuje jemnou motoriku, manipulaci a koordinaci rukou a očí. Děti se rozvinou v logice, prostorovém a kritickém myšlení a naučí se pochopit příčinu a následek. Klíčové vlastnosti mašinky HapeMašinka od Hape zabaví všechny malé šikulyMagnetická hůlka pro vedení kuliček v bludištiPodporuje jemnou motoriku, manipulaci, koordinaci rukou a očí, prostorové a logické myšleníDěti se naučí pochopit příčinu a následekVyrobeno z kvalitního a odolného dřevěného materiáluModerní designVhodné pro děti od 2 let Rozměry hračky:25,1 × 3 × 20,1 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Hape Mašinka - bludiště s magnetickou hůlkou a korálky (6943478003897) , Jbl reptilbar grey miska s (4014162710710)

AHProfi Kovový organizér s magnetickou lištou, 7 boxů (MSBRW1707)

AHProfi Kovový organizér s magnetickou lištou, 7 boxů (MSBRW1707)
Detail

Organizér na nářadí volně stojící , rozměry 45.7×41,3×24,3 cm, materiál - ocel a plast Organizér AHProfi vám bude výborným pomocníkem při skladování nářadí, součástek a dílenského materiálu. Byl vyrobený z vysoce odolného materiálu, kterým je ocel a plast. Organizér je složen z 7 boxů, které pojmou 45 l. Při výběru nesmíme opomenout ani jeho rozměry, ty dosahují 45,7 × 41,3 × 24,3 cm. Stěžejní parametry organizéru na nářadí AHProfi Kovový organizér s magnetickou lištou, 7 boxů Organizér AHProfi pro přehledné uspořádání vašeho nářadí, součástek a dílenského materiálu Rozměry dosahují 45,7 × 41,3 × 24,3 cm Hmotnost organizéru činí 5000 g Vyroben z bytelného materiálu, kterým je ocel a plast Množství zásuvek: 7 Určen pro dílny, garáže, výrobní provozy (alza.cz)

Podobné produkty ako AHProfi Kovový organizér s magnetickou lištou, 7 boxů (MSBRW1707) , Akinu silikonová miska s 200ml (8595184950781)

OXFORD M30R, s magnetickou základnou, objem 30l (M006-114)

OXFORD M30R, s magnetickou základnou, objem 30l (M006-114)
Detail

Tankvak s magnetickou základnou, uchycení popruhy, materiál PVC/nylon, ramenní popruh, reflexní prvky, objem 30 l, rozměry: 23x32x38cm Rádi cestujete na vašem motocyklu, ale není vám příjemné mít na zádech neustále batoh? Tento problém vyřeší cestovní brašna na motocykl M30R. Díky svému neutrálnímu designu je vhodná na širokou škálu motocyklů a nejen to. V případě, že chcete odejít od motocyklu, tak můžete odepnout základnu brašny a použít ji jako klasickou brašnu. Aby byl tank vak všestranně použitelný, je doplněn reflexními prvky. Klíčové vlastnosti OXFORD M30RČerný design brašnyKompatibilita se širokou škálou motocyklůKvalitní materiál s vysokou odolností proti roztrhnutíSoučástí brašny je vyjímatelná voděodolná vložkaKapsa s průhlednou slídou pro mobilní telefon nebo... (alza.cz)

Podobné produkty ako OXFORD M30R, s magnetickou základnou, objem 30l (M006-114) , Jbl reptilbar sand miska s (4014162710833)

Lucy&Leo 185 Květiny - dřevěný motorický labyrint s magnetickou tužkou

Detail

Květiny je dřevěný motorický labyrint s magnetickou tužkou, který u dětí podporuje jemnou motoriku, testuje jejich trpělivost a rozvíjí logické myšlení. Svým vzhledem dokáže zaujmout doslova i obrazně. (mall.cz)

Podobné produkty ako Lucy&Leo 185 Květiny - dřevěný motorický labyrint s magnetickou tužkou , Glassor béžová miska s víčkem (7870)

OXFORD M006-135 M30R, s magnetickou základnou, objem 30l (M006-135)

OXFORD M006-135 M30R,  s magnetickou základnou, objem 30l (M006-135)
Detail

Tankvak s magnetickou základnou, uchycení popruhy, materiál PVC/nylon, ramenní popruh, reflexní prvky, objem 30 l, rozměry: 23x32x38cm Rádi cestujete na vašem motocyklu, ale není vám příjemné mít na zádech neustále batoh? Tento problém vyřeší cestovní brašna na motocykl M30R. Díky svému neutrálnímu designu je vhodná na širokou škálu motocyklů a nejen to. V případě, že chcete odejít od motocyklu, tak můžete odepnout základnu brašny a použít ji jako klasickou brašnu. Aby byl tank vak všestranně použitelný, je doplněn reflexními prvky. Klíčové vlastnosti OXFORD M30RČervený design brašnyKompatibilita se širokou škálou motocyklůKvalitní materiál s vysokou odolností proti roztrhnutíSoučástí... (alza.cz)

Podobné produkty ako OXFORD M006-135 M30R, s magnetickou základnou, objem 30l (M006-135) , Cerdá miska star wars s (8427934494989)

AHProfi Kovový organizér na šrouby s magnetickou lištou, 16 boxů (MSBRT2616)

AHProfi Kovový organizér na šrouby s magnetickou lištou, 16 boxů (MSBRT2616)
Detail

Organizér na nářadí - rozměry 68×61×27,5 cm, materiál - ocel a plast Organizér AHProfi vám bude užitečným pomocníkem při skladování nářadí, součástek a dílenského materiálu. Byl vyrobený z kvalitního materiálu, kterým je ocel a plast. Organizér na nářadí se skládá z 16 zásuvek s objemem 110 l. Při výběru byste se měli zaměřit i na jeho rozměry, ty činí 68 × 61 × 27,5 cm. Rozhodující vlastnosti organizéru na nářadí AHProfi Kovový organizér na šrouby s magnetickou lištou, 16 boxů Organizér AHProfi pro jasné a přehledné uspořádání vašeho nářadí, součástek a dílenského materiálu Rozměry dosahují 68 × 61 × 27,5 cm Hmotnost je 5000 g Vyroben z bytelného materiálu, jímž je ocel a plast Celkový počet zásuvek: 16 Určen pro dílny, garáže, výrobní provozy (alza.cz)

Podobné produkty ako AHProfi Kovový organizér na šrouby s magnetickou lištou, 16 boxů (MSBRT2616) , Cubenest s1m1 hliníková podložka pod myš s bezdrátovým nabíjením - šedá (6974699970200)

OXFORD M006-122 M2R, s magnetickou základnou, objem 2l (M006-122)

OXFORD M006-122 M2R,  s magnetickou základnou, objem 2l (M006-122)
Detail

Tankvak s magnetickou základnou, materiál PVC/nylon, ramenní popruh, objem 2 l Rádi cestujete na vašem motocyklu, ale není vám příjemné mít na zádech neustále batoh? Tento problém vyřeší cestovní brašna na motocykl M2R. Díky svému neutrálnímu designu je vhodná na širokou škálu motocyklů a nejen to. V případě, že chcete odejít od motocyklu, tak můžete odepnout základnu brašny a použít ji jako klasickou brašnu. Aby byl tank vak všestranně použitelný, je doplněn reflexními prvky. Klíčové vlastnosti OXFORD M2RModrý design brašnyKompatibilita se širokou škálou motocyklůKvalitní materiál s vysokou odolností proti roztrhnutíSoučástí brašny je vyjímatelná voděodolná vložkaKapsa s průhlednou slídou pro mobilní telefon nebo GPSReflexní prvkyObjem 2 lDeštiodolný... (alza.cz)

Podobné produkty ako OXFORD M006-122 M2R, s magnetickou základnou, objem 2l (M006-122)

Tankbag na motocykl Oxford M2R 2 l černý s magnetickou základnou

Tankbag na motocykl Oxford M2R 2 l černý s magnetickou základnou
Detail

Brašna na nádrž s průhlednou kapsou na obrazovky a bezpečnostním pruhem pro snadné připevnění.. Tankbag na motocykl Oxford M2R s objemem 2 l je praktická brašna na nádrž, do které uložíte všechny cennosti a potřebné vybavení. Díky průhledné kapse můžete za jízdy používat mobil nebo navigaci včetně kabelů, které jsou chráněny voděodolným vstupem. K rámu pak tankbag snadno připnete pomocí bezpečnostního pruhu. Pro co nejlepší viditelnost je opatřen reflexními pruhy.Technický popis: kompaktní brašna na nádrž kompatibilní s velkým množstvím plechových nádrží kapsa na klíče a drobnosti průhledná kapsa na mobilní zařízení voděodolný vstup na vedení kabelů navigací bezpečnostní popruh pro připnutí k rámu reflexní prvky materiál: 420D Ripstop Nylon přibližné rozměry kapsy na mobilní zařízení: 11 x 13 cm rozměry: 28 x 19 x 14 cm objem: 2 l (insportline.cz)

Podobné produkty ako Tankbag na motocykl Oxford M2R 2 l černý s magnetickou základnou

OXFORD M006-120 M2R, s magnetickou základnou, objem 2l (M006-120)

OXFORD M006-120 M2R,  s magnetickou základnou, objem 2l (M006-120)
Detail

Tankvak s magnetickou základnou, materiál PVC/nylon, ramenní popruh, reflexní prvky, objem 2 l, rozměry: 14x19x28cm Rádi cestujete na vašem motocyklu, ale není vám příjemné mít na zádech neustále batoh? Tento problém vyřeší cestovní brašna na motocykl M2R. Díky svému neutrálnímu designu je vhodná na širokou škálu motocyklů a nejen to. V případě, že chcete odejít od motocyklu, tak můžete odepnout základnu brašny a použít ji jako klasickou brašnu. Aby byl tank vak všestranně použitelný, je doplněn reflexními prvky. Klíčové vlastnosti OXFORD M2RČerný design brašnyKompatibilita se širokou škálou motocyklůKvalitní materiál s vysokou odolností proti roztrhnutíSoučástí brašny je vyjímatelná voděodolná vložkaKapsa s... (alza.cz)

Podobné produkty ako OXFORD M006-120 M2R, s magnetickou základnou, objem 2l (M006-120)

OXFORD M006-121 M2R, s magnetickou základnou, objem 2l (M006-121)

OXFORD M006-121 M2R,  s magnetickou základnou, objem 2l (M006-121)
Detail

Tankvak s magnetickou základnou, materiál PVC/nylon, ramenní popruh, reflexní prvky, objem 2 l, rozměry: 14x19x28cm Rádi cestujete na vašem motocyklu, ale není vám příjemné mít na zádech neustále batoh? Tento problém vyřeší cestovní brašna na motocykl M2R. Díky svému neutrálnímu designu je vhodná na širokou škálu motocyklů a nejen to. V případě, že chcete odejít od motocyklu, tak můžete odepnout základnu brašny a použít ji jako klasickou brašnu. Aby byl tank vak všestranně použitelný, je doplněn reflexními prvky. Klíčové vlastnosti OXFORD M2RČervený design brašnyKompatibilita se širokou škálou motocyklůKvalitní materiál s vysokou odolností proti roztrhnutíSoučástí brašny je vyjímatelná voděodolná vložkaKapsa s průhlednou slídou pro mobilní telefon nebo... (alza.cz)

Podobné produkty ako OXFORD M006-121 M2R, s magnetickou základnou, objem 2l (M006-121)

Tankbag na motocykl Oxford M2R 2 l černý/červený s magnetickou základnou

Tankbag na motocykl Oxford M2R 2 l černý/červený s magnetickou základnou
Detail

Brašna na nádrž s průhlednou kapsou na obrazovky a bezpečnostním pruhem pro snadné připevnění.. Tankbag na motocykl Oxford M2R s objemem 2 l je praktická brašna na nádrž, do které uložíte všechny cennosti a potřebné vybavení. Díky průhledné kapse můžete za jízdy používat mobil nebo navigaci včetně kabelů, které jsou chráněny voděodolným vstupem. K rámu pak tankbag snadno připnete pomocí bezpečnostního pruhu. Pro co nejlepší viditelnost je opatřen reflexními pruhy.Technický popis: kompaktní brašna na nádrž kompatibilní s velkým množstvím plechových nádrží kapsa na klíče a drobnosti průhledná kapsa na mobilní zařízení voděodolný vstup na vedení kabelů navigací bezpečnostní popruh pro připnutí k rámu reflexní prvky materiál: 420D Ripstop Nylon přibližné rozměry kapsy na mobilní zařízení: 11 x 13 cm rozměry: 28 x 19 x 14 cm objem: 2 l (insportline.cz)

Podobné produkty ako Tankbag na motocykl Oxford M2R 2 l černý/červený s magnetickou základnou

Ivana Kohoutová zápisník s magnetickou klopou 100 x 180 mm zlatobronzový ornament C

Ivana Kohoutová zápisník s magnetickou klopou 100 x 180 mm modrý se zlatostříbrným ornamentem

4wrist Silikonový řemínek s magnetickou sponou pro Apple Watch 38/40/41 mm - Grey

4wrist Silikonový řemínek s magnetickou sponou pro Apple Watch 38/40/41 mm - Orange

4wrist Silikonový řemínek s magnetickou sponou pro Apple Watch 38/40/41 mm - Lavender

4wrist Silikonový řemínek s magnetickou sponou pro Apple Watch 38/40/41 mm - Red

OXFORD M4R Tank 'n' Tailer, s magnetickou základnou a popruhy, objem 4l (M006-118)

OXFORD M4R Tank 'n' Tailer,  s magnetickou základnou a popruhy, objem 4l (M006-118)
Detail

Tankvak na nádrž nebo sedlo spolujezdce s magnetickou základnou, materiál PVC/nylon, objem 4 l Rádi cestujete na vašem motocyklu, ale není vám příjemné mít na zádech neustále batoh? Tento problém vyřeší cestovní brašna na motocykl M4R Tank 'n' Tailer. Díky svému neutrálnímu designu je vhodná na širokou škálu motocyklů a nejen to. V případě, že chcete odejít od motocyklu, tak můžete odepnout základnu brašny a použít ji jako klasickou brašnu. Aby byl Tank vak všestranně použitelný, je doplněn reflexními prvky. Klíčové vlastnosti OXFORD brašnyČerný designKompatibilita se širokou škálou motocyklůKvalitní materiál s vysokou odolností proti roztrhnutíSoučástí brašny OXFORD je vyjímatelná voděodolná vložkaOjedinělá magnetická základna a popruhyReflexní... (alza.cz)

Podobné produkty ako OXFORD M4R Tank 'n' Tailer, s magnetickou základnou a popruhy, objem 4l (M006-118)

OXFORD Tankbag na motocykl M40R (černý, s magnetickou základnou, objem 40 l) (M006-363)

OXFORD Tankbag na motocykl M40R (černý, s magnetickou základnou, objem 40 l) (M006-363)
Detail

Tankvak s magnetickou základnou, uchycení popruhy, materiál PVC/nylon, ramenní popruh, objem 40 l OXFORD Tankbag na motocykl M40R (černý, s magnetickou základnou, objem 40 l) vám umožní šikovným způsobem rozšířit úložný prostor, zejména když nemůžete nebo nechcete montovat velké kufry. Vyniká prostorem o objemu 40 l, který však můžete přizpůsobit množství věcí, takže v něm pohodlně převezete tolik věcí, že jakoukoli skromnost hodíte za hlavu. Tankvak je určený k umístění na nádrž motocyklu. Tankvak OXFORD se instaluje ve chvilce a naprosto jednoduše pomocí silných magnetů ve spodní části či připravených popruhů. Určitě se vám bude líbit jeho černá barva. Důležité parametry tankvaku OXFORD Tankbag na motocykl M40R (černý, s magnetickou základnou, objem 40 l) Celkový objem tankvaku OXFORD 40 l přizpůsobitelný podle nutnosti Snadná a rychlá montáž tankvaku s pomocí zabudovaných magnetů vespod tankvaku či klasických popruhů Tankvak OXFORD lze uchytit na nádrž... (alza.cz)

Podobné produkty ako OXFORD Tankbag na motocykl M40R (černý, s magnetickou základnou, objem 40 l) (M006-363)

4wrist Silikonový řemínek s magnetickou sponou pro Apple Watch 38/40/41 mm - Grey

4wrist Silikonový řemínek s magnetickou sponou pro Apple Watch 38/40/41 mm - Grey
Detail

4wrist Silikonový řemínek s magnetickou sponou pro Apple Watch 38/40/41 mm - Grey (vivantis.cz)

Podobné produkty ako 4wrist Silikonový řemínek s magnetickou sponou pro Apple Watch 38/40/41 mm - Grey

4wrist Silikonový řemínek s magnetickou sponou pro Apple Watch 38/40/41 mm - Orange

4wrist Silikonový řemínek s magnetickou sponou pro Apple Watch 38/40/41 mm - Orange
Detail

4wrist Silikonový řemínek s magnetickou sponou pro Apple Watch 38/40/41 mm - Orange (vivantis.cz)

Podobné produkty ako 4wrist Silikonový řemínek s magnetickou sponou pro Apple Watch 38/40/41 mm - Orange

4wrist Silikonový řemínek s magnetickou sponou pro Apple Watch 38/40/41 mm - Lavender

4wrist Silikonový řemínek s magnetickou sponou pro Apple Watch 38/40/41 mm - Lavender
Detail

4wrist Silikonový řemínek s magnetickou sponou pro Apple Watch 38/40/41 mm - Lavender (vivantis.cz)

Podobné produkty ako 4wrist Silikonový řemínek s magnetickou sponou pro Apple Watch 38/40/41 mm - Lavender

4wrist Silikonový řemínek s magnetickou sponou pro Apple Watch 38/40/41 mm - Red

4wrist Silikonový řemínek s magnetickou sponou pro Apple Watch 38/40/41 mm - Red
Detail

4wrist Silikonový řemínek s magnetickou sponou pro Apple Watch 38/40/41 mm - Red (vivantis.cz)

Podobné produkty ako 4wrist Silikonový řemínek s magnetickou sponou pro Apple Watch 38/40/41 mm - Red

Oral-B iO Series 7 Black Onyx Elektrický zubní kartáček s magnetickou technologií iO

Oral-B iO Series 7 Black Onyx Elektrický zubní kartáček s magnetickou technologií iO
Detail

Oral-B iO Series 7 Black Onyx Elektrický zubní kartáček s magnetickou technologií iO Seznamte se s kartáčkem Oral-B iO a vyzkoušejte dosud nejlepší čištění od Oral-B. Jeho inovativní systém magnetického pohonu iO přenáší čisticí energii jemných mikrovibrací na konce vláken, která klouzají od zubu k zubu a čištění je tak účinné a příjemné. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Oral-B iO Series 7 Black Onyx Elektrický zubní kartáček s magnetickou technologií iO

Oral-B iO Series 8 White Alabaster elektrický zubní kartáček s magnetickou technologií iO

Oral-B iO Series 8 White Alabaster elektrický zubní kartáček s magnetickou technologií iO
Detail

Oral-B iO Series 8 White Alabaster elektrický zubní kartáček s magnetickou technologií iO Oral-B iO Series 8 White Alabaster elektrický zubní kartáček s revoluční magnetickou technologií iO a mikrovibracemi. 6 režimů, chytrý senzor tlaku, displej OLED, magnetické nabíjení a prémiové cestovní pouzdro. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Oral-B iO Series 8 White Alabaster elektrický zubní kartáček s magnetickou technologií iO

Oral-B iO Series 7 White Alabaster Elektrický Zubní Kartáček S Magnetickou Technologií iO

Oral-B iO Series 7 White Alabaster Elektrický Zubní Kartáček S Magnetickou Technologií iO
Detail

Oral-B iO Series 7 White Alabaster Elektrický Zubní Kartáček S Magnetickou Technologií iO Seznamte se s kartáčkem Oral-B iO a vyzkoušejte dosud nejlepší čištění od Oral-B. Jeho inovativní systém magnetického pohonu iO přenáší čisticí energii jemných mikrovibrací na konce vláken, která klouzají od zubu k zubu a čištění je tak účinné a příjemné. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Oral-B iO Series 7 White Alabaster Elektrický Zubní Kartáček S Magnetickou Technologií iO
EKOKOZA Hliníková miska 30 ml (8597321510414), Merkur Abeceda s magnetickou podložkou, 616 dílů (8592782040418), Koopman Chlebník s deskou + nůž (K101000510), OXFORD M30R, s magnetickou základnou, objem 30l (M006-114), AHProfi Kovový organizér s magnetickou lištou, 7 boxů (MSBRW1707), CLASSIC hliníková s perleťovou mozaikou, šedá (JK_6630037), Rappa dřevěný naučný vlak s puzzle a magnetickou krabičkou (8590687215351), OXFORD M006-135 M30R, s magnetickou základnou, objem 30l (M006-135), AHProfi Kovový organizér na šrouby s magnetickou lištou, 16 boxů (MSBRT2616), OXFORD M006-122 M2R, s magnetickou základnou, objem 2l (M006-122), Lifetime - stojan do země s deskou 132cm (81483000657), LIFETIME - mobilní koš ProCourt s deskou 112cm (081483812786), 2místná zahradní pohovka s poduškami šedá hliníková 44699 (44699), dvouvaric se sklokeramickou deskou, Stolová podnož, hliníková SH-7012/A naklápěcí hliníková, 69×69 cm (Stema_5903917403474), Keramická miska s puntíky, šedá, , Tescoma Miska s poklopem DINO, Keramická miska s puntíky, modrá, Keramická miska s puntíky, červená, Epico 5000mAh hliníková powerbanka s podporou uchycení MagSafe - stříbrná (9915112100056), BROTHER hliníková G2450 (05-G2450), OXFORD Tankbag na motocykl M40R (černý, s magnetickou základnou, objem 40 l) (M006-363), OXFORD M4R Tank 'n' Tailer, s magnetickou základnou a popruhy, objem 4l (M006-118), GLASSOR Bílá miska s víčkem (7869), JBL ReptilBar Grey miska S (4014162710710), Akinu silikonová miska S 200ml (8595184950781), JBL ReptilBar Sand miska S (4014162710833), GLASSOR Béžová miska s víčkem (7870), Cerdá Miska Star Wars S (8427934494989), Cubenest S1M1 hliníková podložka pod myš s bezdrátovým nabíjením - šedá (6974699970200)