Herlitz předškolní batoh, oceán (50043903)

Produkt Herlitz předškolní batoh, oceán (50043903) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Herlitz předškolní batoh, oceán (50043903) upraviť a produkt hľadať znova.

HERLITZ Předškolní batoh, Oceán (50043903)

HERLITZ Předškolní batoh, Oceán (50043903)
Detail

Batůžek pro kluky a pro holky pro kluky a pro holky o objemu 6,5 l, hmotnost 0,15 kg, rozměry 29×21×10 cm, výbava: anatomicky tvarovaná záda, vhodné od 3 let Krásný batůžek Herlitz se jistě zalíbí všem malým klukům. Krásný dětský batůžek Herlitz je ideálním zavazadlem pro všechny holčičky. Díky objemu 6,5 l ho děti využijí k přenášení hraček ke kamarádům. Rozměry 29 × 21 × 10 cm potřebujete znát, abyste pořídili pro dítě správnou velikost batůžku. Důležitá je též hmotnost batůžku Herlitz, ta bývá 0,15 kg. K modernímu designu batůžku patří a dostatečné vybavení, nechybí mu anatomicky tvarovaná záda. Vhodný pro děti od 3 let. Nejdůležitější parametry batůžku HERLITZ Předškolní batoh, Oceán Do jeho výbavy patří anatomicky tvarovaná záda Hezký batůžek pro děvčátka Pěkný batůžek pro malé chlapce Objem tohoto modelu je 6,5 l Rozměry batůžku Herlitz: 29 × 21 × 10 cm Batůžek Herlitz je ideální od 3 let Jde-li o hmotnost batůžku, ta činí 0,15 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako HERLITZ Předškolní batoh, Oceán (50043903) , Baagl předškolní batoh tweety (8595689314385)

Herlitz Předškolní batoh Závodní auto

Detail

Předškolní batůžek má nastavitelné ramenní popruhy, které poskytují flexibilitu a komfort při jeho nošení. Je vybaven reflexními prvky pro lepší viditelnost dítěte a ke všemu váží pouhých 300 g. Výlety s ním budou jedna radost. (mall.cz)

Podobné produkty ako Herlitz Předškolní batoh Závodní auto , Baagl předškolní batoh batman modrý (8595689314347)

HERLITZ Předškolní batoh, Jungle (50043897)

HERLITZ Předškolní batoh, Jungle (50043897)
Detail

Batůžek pro holky o objemu 6,5 l, hmotnost 150 g, rozměry 29×21×10 cm, výbava: anatomicky tvarovaná záda, vhodné od 3 let Krásný batůžek Herlitz je vhodným zavazadlem pro malé slečny. S objemem 6,5 l ho děti využijí k přenášení hraček ke kamarádům. Rozměry 29 × 21 × 10 cm je nutné znát, aby batůžek nebyl větší než dítě. Nesmíte zapomenout ani na hmotnost batůžku Herlitz, váží 150 g. Batůžek má moderní design a k jeho vybavení se řadí anatomicky tvarovaná záda. Dodává se pro děti od 3 let. Klíčové přednosti batůžku HERLITZ Předškolní batoh, Jungle V jeho výbavě se nalézá anatomicky tvarovaná záda Krásný batůžek pro holčičky Objem tohoto modelu je 6,5 l Rozměry batůžku Herlitz: 29 × 21 × 10 cm Batůžek Herlitz je vhodný od 3 let Hmotnost batůžku dosahuje 150 g (alza.cz)

Podobné produkty ako HERLITZ Předškolní batoh, Jungle (50043897) , Baagl předškolní batoh tom & jerry (8595689314361)

Herlitz - Předškolní batůžek Rookie, opice

Detail

29x21x10 cm, ergonomicky tvarovaná prodyšná polstrovaná záda, poutko, nastavitelné ramenní popruhy, prostorná hlavní kapsa, dvě boční kapsy, materiál polyester, hmotnost 150 g, objem 6,5 l (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Herlitz - Předškolní batůžek Rookie, opice , Baagl předškolní batoh harry potter hedvika (8595689314125)

Herlitz Batůžek předškolní Rookie Doprava

Detail

Předškolní batůžek Herlitz Rookie vyniká svou nízkou hmotností. Jedná se o lehký model s ergonomicky tvarovaným a prodyšným polstrováním zad. Nastavitelné ramenní popruhy poskytují flexibilitu a komfort při nošení. (mall.cz)

Podobné produkty ako Herlitz Batůžek předškolní Rookie Doprava , Baagl předškolní sáček taz (8595689314408)

Herlitz Batůžek předškolní Rookie Kočička

Detail

Předškolní batůžek Herlitz Rookie vyniká svou nízkou hmotností. Jedná se o lehký model s ergonomicky tvarovaným a prodyšným polstrováním zad. Nastavitelné ramenní popruhy poskytují flexibilitu a komfort při nošení. (mall.cz)

Podobné produkty ako Herlitz Batůžek předškolní Rookie Kočička , Baagl předškolní sáček bugs bunny (8595689314392)

Herlitz Batůžek předškolní Rookie Duhové srdce

Detail

Předškolní batůžek Herlitz Rookie vyniká svou nízkou hmotností. Jedná se o lehký model s ergonomicky tvarovaným a prodyšným polstrováním zad. Nastavitelné ramenní popruhy poskytují flexibilitu a komfort při nošení. (mall.cz)

Podobné produkty ako Herlitz Batůžek předškolní Rookie Duhové srdce , Baagl předškolní sáček batman modrý (8595689314354)

Herlitz Batůžek předškolní Rookie Doprava - zánovní

Detail

Předškolní batůžek Herlitz Rookie vyniká svou nízkou hmotností. Jedná se o lehký model s ergonomicky tvarovaným a prodyšným polstrováním zad. Nastavitelné ramenní popruhy poskytují flexibilitu a komfort při nošení. (mall.cz)

Podobné produkty ako Herlitz Batůžek předškolní Rookie Doprava - zánovní , Maped výtvarná pro předškolní věk (820310)

BAAGL Předškolní batoh Tom & Jerry

Detail

Předškolní batůžek v designu Tom & Jerry má jednu hlavní kapsu a přední kapsu na drobnosti. Příjemně polstrovaná záda a ramenní popruhy zajistí příjemné nošení. (mall.cz)

Podobné produkty ako BAAGL Předškolní batoh Tom & Jerry , Airfresh standard - oceán (50051)

Předškolní batoh Harry Potter Hedvika

Detail

• Předškolní batůžek s jedním hlavním prostorem a přední kapsou. • Pevná polstrovaná záda. • Délkově nastavitelné polstrované ramenní popruhy. • Reflexní prvky. • Vyrobeno z pevného voděodolného materiálu. (bambule.cz)

Podobné produkty ako Předškolní batoh Harry Potter Hedvika , Teddies vodolepky oceán (8592190113025)

BAAGL Předškolní batoh Tweety (8595689314385)

BAAGL Předškolní batoh Tweety (8595689314385)
Detail

Školní batoh pro holky i kluky o objemu 4 l, hmotnost 1 kg, šířka popruhů 5 cm, vhodné od 5 let Školní batoh Baagl od prvního okamžiku přiláká pozornost všech školou povinných svým nápaditým designem a důrazem na ergonomii. Komfort při nošení vylepšují hlavně popruhy s nastavitelnou délkou. Vzhledem příjemnému objemu 4 l nebude mít školní batoh problém pojmout potřebné učebnice i pořádnou svačinu, čemuž viditelně pomáhá členění prostoru na jednotlivé části. Líbit se vám bude i to, že školní batoh BAAGL Předškolní batoh Tweety vaše dítě nijak nepřetíží, váží pouze 1 kg. Svým vzhledem se tento školní batoh Baagl hodí pro pro kohokoliv. Tento model školního batohu má šířku popruhů 5 cm. Klíčové prvky školního batohu BAAGL Předškolní batoh Tweety Ramenní popruhy školního batohu Baagl můžete nastavit Šířka popruhů činí 5 cm Hmotnost se vyšplhala na 1 kg Určení: pro kohokoliv Vychytaná výbava školního batohu Baagl Tento školní batoh disponuje nastavitelnými... (alza.cz)

Podobné produkty ako BAAGL Předškolní batoh Tweety (8595689314385)

BAAGL Předškolní batoh Supergirl – ORIGINAL

BAAGL Předškolní batoh Supergirl – ORIGINAL
Detail

Menší holčičí batoh pro předškoláky od české značky Baagl s logem Supergirl. Lehký růžový batůžek pro předškolačky od české značky Baagl s logem Supergirl. Batoh je vyroben z odolného a pevného polyesteru. Zádová část je pevná a polstrovaná. Ramenní popruhy jsou nastavitelné a polstrované. Pro jednodušší nošení v ruce se dají připnout k tělu batohu. Na boku je umístěna kapsa vhodná např. na láhev na pití. Hlavní přihrádka je uzavíratelná na zip. Součástí je integrovaný vyjímatelný polstrovaný podsedák. Nosnost batohu je 4 kg. (delmas.cz)

Podobné produkty ako BAAGL Předškolní batoh Supergirl – ORIGINAL , Baagl předškolní sáček harry potter nebelvír (8595689314149)

BAAGL Předškolní batoh Superman – ORIGINAL

BAAGL Předškolní batoh Superman – ORIGINAL
Detail

Menší klučičí batoh pro předškoláky od české značky Baagl s logem Superman. Lehký modrý batůžek pro předškoláky od české značky Baagl s logem Superman. Batoh je vyroben z odolného a pevného polyesteru. Zádová část je pevná a polstrovaná. Ramenní popruhy jsou nastavitelné a polstrované. Pro jednodušší nošení v ruce se dají připnout k tělu batohu.Na boku je umístěna kapsa vhodná např. na láhev na pití. Hlavní přihrádka je uzavíratelná na zip. Součástí je integrovaný vyjímatelný polstrovaný podsedák. Nosnost batohu je 4 kg. (delmas.cz)

Podobné produkty ako BAAGL Předškolní batoh Superman – ORIGINAL , Baagl předškolní sáček harry potter havraspár (8595689314170)

Předškolní batoh na výlety či kroužky Topgal SISI 21025,Předškolní batoh na výlety či kroužky Topgal SISI 21025

Detail

Hlavní charakteristika: velikost vhodná pro děti od 2 let bezpečnostní reflexní prvky polstrované nastavitelné popruhy polstrovaný zádový systém hlavní komora, přední kapsa a elastická kapsa na pití Předškolní batůžek vhodný pro děti od dvou let se hodí na výlety, do kroužků, do školky i k babičce. Dobře poslouží i malým školákům na školní výlety (velikost A4 se do něj ale nevejde). batoh má jednu hlavní komoru se jmenovkou, prostornou přední kapsu na zip a dvě malé postranní elastické kapsičky vhodné např. na lahev s pitím. Samozřejmostí jsou reflexní prvky, pohodlné polstrované ramenní popruhy a polstrovaná záda. Batůžek má také praktické poutko pro nošení v ruce. Bonus: (topgal.cz)

Podobné produkty ako Předškolní batoh na výlety či kroužky Topgal SISI 21025,Předškolní batoh na výlety či kroužky Topgal SISI 21025 , Předškolní pedagogika (978-80-247-5107-8)

Předškolní batoh na výlety či kroužky Topgal SISI 21023,Předškolní batoh na výlety či kroužky Topgal SISI 21023

Detail

Hlavní charakteristika: velikost vhodná pro děti od 2 let bezpečnostní reflexní prvky polstrované nastavitelné popruhy polstrovaný zádový systém hlavní komora, přední kapsa a elastická kapsa na pití Předškolní batůžek vhodný pro děti od dvou let se hodí na výlety, do kroužků, do školky i k babičce. Dobře poslouží i malým školačkám na školní výlety (velikost A4 se do něj ale nevejde). batoh má jednu hlavní komoru se jmenovkou, prostornou přední kapsu na zip a dvě malé postranní elastické kapsičky vhodné např. na lahev s pitím. Samozřejmostí jsou reflexní prvky, pohodlné polstrované ramenní popruhy a polstrovaná záda. Batůžek má také praktické poutko pro nošení v ruce. Bonus: Přívěsek chlupaté bambulky (topgal.cz)

Podobné produkty ako Předškolní batoh na výlety či kroužky Topgal SISI 21023,Předškolní batoh na výlety či kroužky Topgal SISI 21023 , Baagl předškolní sáček harry potter mrzimor (8595689314156)

Předškolní batoh na výlety či kroužky Topgal SISI 22058,Předškolní batoh na výlety či kroužky Topgal SISI 22058

Detail

Hlavní charakteristika: Velikost vhodná pro děti od 2 let Reflexní bezpečnostní prvky Nastavitelné polstrované popruhy Polstrovaný zádový systém Hlavní komora, přední kapsa a elastická kapsa na pití Batůžek vhodný pro děti od dvou let se hodí na výlety, do kroužků, do školky i k babičce. Dobře ale poslouží i malým školačkám na školní výlety. Tady pozor - A4 se do něj nevejde. batoh má jednu hlavní komoru se jmenovkou, prostornou přední kapsu na zip a dvě malé postranní elastické kapsičky vhodné např. na lahev s pitím. Samozřejmostí jsou reflexní prvky, pohodlné polstrované ramenní popruhy a polstrovaná záda. Batůžek má také praktické poutko k nošení v ruce. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Předškolní batoh na výlety či kroužky Topgal SISI 22058,Předškolní batoh na výlety či kroužky Topgal SISI 22058 , Deryan peuter luxe oceán (9514789325540)

Předškolní batoh na výlety či kroužky Topgal SISI 22059,Předškolní batoh na výlety či kroužky Topgal SISI 22059

Detail

Hlavní charakteristika: Velikost vhodná pro děti od 2 let Reflexní bezpečnostní prvky Nastavitelné polstrované popruhy Polstrovaný zádový systém Hlavní komora, přední kapsa a elastická kapsa na pití Batůžek vhodný pro děti od dvou let se hodí na výlety, do kroužků, do školky i k babičce. Dobře ale poslouží i malým školačkám i školákům na školní výlety. Tady pozor - A4 se do něj nevejde. batoh má jednu hlavní komoru se jmenovkou, prostornou přední kapsu na zip a dvě malé postranní elastické kapsičky vhodné např. na lahev s pitím. Samozřejmostí jsou reflexní prvky, pohodlné polstrované ramenní popruhy a polstrovaná záda. Batůžek má také praktické poutko k nošení v ruce. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Předškolní batoh na výlety či kroužky Topgal SISI 22059,Předškolní batoh na výlety či kroužky Topgal SISI 22059 , Oceán na konci cesty (9788025734179)

Předškolní batoh na výlety či kroužky Topgal SISI 21026,Předškolní batoh na výlety či kroužky Topgal SISI 21026

Detail

Hlavní charakteristika: velikost vhodná pro děti od 2 let bezpečnostní reflexní prvky polstrované nastavitelné popruhy polstrovaný zádový systém hlavní komora, přední kapsa a elastická kapsa na pití Předškolní batůžek vhodný pro děti od dvou let se hodí na výlety, do kroužků, do školky i k babičce. Dobře poslouží i malým školákům na školní výlety (velikost A4 se do něj ale nevejde). batoh má jednu hlavní komoru se jmenovkou, prostornou přední kapsu na zip a dvě malé postranní elastické kapsičky vhodné např. na lahev s pitím. Samozřejmostí jsou reflexní prvky, pohodlné polstrované ramenní popruhy a polstrovaná záda. Batůžek má také praktické poutko pro nošení v ruce. Bonus: (topgal.cz)

Podobné produkty ako Předškolní batoh na výlety či kroužky Topgal SISI 21026,Předškolní batoh na výlety či kroužky Topgal SISI 21026 , Ohnivý oceán - blu-ray (d00475)

Předškolní batoh na výlety či kroužky Topgal SISI 22057,Předškolní batoh na výlety či kroužky Topgal SISI 22057

Detail

Hlavní charakteristika: Velikost vhodná pro děti od 2 let Reflexní bezpečnostní prvky Nastavitelné polstrované popruhy Polstrovaný zádový systém Hlavní komora, přední kapsa a elastická kapsa na pití Batůžek vhodný pro děti od dvou let se hodí na výlety, do kroužků, do školky i k babičce. Dobře ale poslouží i malým školačkám na školní výlety. Tady pozor - A4 se do něj nevejde. batoh má jednu hlavní komoru se jmenovkou, prostornou přední kapsu na zip a dvě malé postranní elastické kapsičky vhodné např. na lahev s pitím. Samozřejmostí jsou reflexní prvky, pohodlné polstrované ramenní popruhy a polstrovaná záda. Batůžek má také praktické poutko k nošení v ruce. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Předškolní batoh na výlety či kroužky Topgal SISI 22057,Předškolní batoh na výlety či kroužky Topgal SISI 22057 , Wind oceán 150 g (8594045540970)

Předškolní batoh na výlety či kroužky Topgal SISI 22060,Předškolní batoh na výlety či kroužky Topgal SISI 22060

Detail

Hlavní charakteristika: Velikost vhodná pro děti od 2 let Reflexní bezpečnostní prvky Nastavitelné polstrované popruhy Polstrovaný zádový systém Hlavní komora, přední kapsa a elastická kapsa na pití Batůžek vhodný pro děti od dvou let se hodí na výlety, do kroužků, do školky i k babičce. Dobře ale poslouží i malým školačkám a školákům na školní výlety. Tady pozor - A4 se do něj nevejde. batoh má jednu hlavní komoru se jmenovkou, prostornou přední kapsu na zip a dvě malé postranní elastické kapsičky vhodné např. na lahev s pitím. Samozřejmostí jsou reflexní prvky, pohodlné polstrované ramenní popruhy a polstrovaná záda. Batůžek má také praktické poutko k nošení v ruce. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Předškolní batoh na výlety či kroužky Topgal SISI 22060,Předškolní batoh na výlety či kroužky Topgal SISI 22060 , Airfresh mambo blister - oceán (52754)

Předškolní batoh na výlety či kroužky Topgal SISI 21024,Předškolní batoh na výlety či kroužky Topgal SISI 21024

Detail

Hlavní charakteristika: velikost vhodná pro děti od 2 let bezpečnostní reflexní prvky polstrované nastavitelné popruhy polstrovaný zádový systém hlavní komora, přední kapsa a elastická kapsa na pití Předškolní batůžek vhodný pro děti od dvou let se hodí na výlety, do kroužků, do školky i k babičce. Dobře poslouží i malým školákům na školní výlety (velikost A4 se do něj ale nevejde). batoh má jednu hlavní komoru se jmenovkou, prostornou přední kapsu na zip a dvě malé postranní elastické kapsičky vhodné např. na lahev s pitím. Samozřejmostí jsou reflexní prvky, pohodlné polstrované ramenní popruhy a polstrovaná záda. Batůžek má také praktické poutko pro nošení v ruce. Jako bonus má taháček s přívěskem bambulky. (topgal.cz)

Podobné produkty ako Předškolní batoh na výlety či kroužky Topgal SISI 21024,Předškolní batoh na výlety či kroužky Topgal SISI 21024 , Hank: oceán (2019) - cd (9029548676)

BAAGL Předškolní batoh Tom & Jerry (8595689314361)

BAAGL Předškolní batoh Tom & Jerry (8595689314361)
Detail

Školní batoh pro holky i kluky o objemu 4 l, hmotnost 1 kg, šířka popruhů 5 cm, výbava: reflexní prvky, vhodné od 5 let Školní batoh Baagl hned od začátku přiláká zájem všech školáků nápaditým vzhledem a důrazem na běžnou funkčnost. Lepší pohodlí při užívání přinesou popruhy s možností nastavení délky. S objemem 4 l do školního batohu uskladníte učebnice i sešity, které dítě potřebuje, tomu napomůže vnitřní členění batohu. Vaše dítě bude lépe viděno díky reflexním prvkům. A přitom sám školní batoh BAAGL Předškolní batoh Tom & Jerry zatíží školáka jen minimálně, protože váží jenom 1 kg. Svým vzhledem se tento školní batoh Baagl hodí pro pro kohokoliv. Tento školní batoh má šířku popruhů 5 cm. Vybrané parametry školního batohu BAAGL Předškolní batoh Tom & Jerry Ramenní popruhy školního batohu Baagl můžete nastavit Reflexní prvky zvyšující pasivní bezpečnost Šířka popruhů činí 5 cm Hmotnost se vyšplhala na 1 kg Určení: pro kohokoliv Výbava školního batohu... (alza.cz)

Podobné produkty ako BAAGL Předškolní batoh Tom & Jerry (8595689314361) , Milene oceán 300 ml (8594069813807)

BAAGL Předškolní batoh Batman modrý (8595689314347)

BAAGL Předškolní batoh Batman modrý (8595689314347)
Detail

Školní batoh pro holky i kluky o objemu 4 l, hmotnost 1 kg, rozměry 43×29×20 cm, šířka popruhů 5 cm, výbava: reflexní prvky, vhodné od 3 let Školní batoh Baagl stoprocentně přitáhne pozornost nejen dětí, ale i jejich rodičů svým precizním zpracováním i škálou funkčních a praktických prvků. Nadchne hlavně děti, kterým se líbí Batman. Pohodlné nošení násobně zlepšují i popruhy s nastavitelnou délkou. Vzhledem příjemnému objemu 4 l si dítě do školního batohu bez potíží naskládá všechno potřebné pro celý den ve výuce, s čímž pomůže vnitřní rozdělení batohu. Pro větší bezpečnost při cestách do školy byl opatřen reflexními prvky. Potěšující je, že školní batoh BAAGL Předškolní batoh Batman modrý zatíží školáka vahou pouhých 1 kg. Svým vzhledem se tento školní batoh Baagl hodí pro pro kohokoliv. U tohoto typu je nutné počítat s šířkou popruhů 5 cm. Zásadní znaky školního batohu BAAGL Předškolní batoh Batman modrý Ramenní popruhy školního batohu Baagl můžete... (alza.cz)

Podobné produkty ako BAAGL Předškolní batoh Batman modrý (8595689314347) , Herlitz antracitový (50033942)

BAAGL Předškolní batoh Dino 5,5 l

BAAGL Předškolní batoh Dino 5,5 l
Detail

Roztomilý dětský předškolní batoh Dino v zelené barvě od značky Baagl. Lehký předškolní batoh Dino od značky Baagl. Batoh je vyrobený z pevného a voděodolného polyesteru. Zádová část je polstrovaná, ramenní popruhy jsou polstrované a délkově nastavitelné. Hlavní komora batohu je uzavíratelná na zip. Na drobnosti je k dispozici přední kapsa na zip. Samozřejmostí jsou reflexní prvky. Nosnost batohu je 3 kg. (delmas.cz)

Podobné produkty ako BAAGL Předškolní batoh Dino 5,5 l , Crosshatch batoh

BAAGL Předškolní batoh Panda 5,5 l

BAAGL Předškolní batoh Panda 5,5 l
Detail

Roztomilý dětský předškolní batoh Panda v zelené barvě od značky Baagl. Lehký předškolní batoh Panda od značky Baagl. Batoh je vyrobený z pevného a voděodolného polyesteru. Zádová část je polstrovaná, ramenní popruhy jsou polstrované a délkově nastavitelné. Hlavní komora batohu je uzavíratelná na zip. Na drobnosti je k dispozici přední kapsa na zip. Samozřejmostí jsou reflexní prvky. Nosnost batohu je 3 kg. (delmas.cz)

Podobné produkty ako BAAGL Předškolní batoh Panda 5,5 l , Cerny batoh

BAAGL Předškolní batoh Planety 5,5 l

BAAGL Předškolní batoh Planety 5,5 l
Detail

Roztomilý dětský předškolní batoh Planety v modré barvě od značky Baagl. Lehký předškolní batoh Planety od značky Baagl. Batoh je vyrobený z pevného a voděodolného polyesteru. Zádová část je polstrovaná, ramenní popruhy jsou polstrované a délkově nastavitelné. Hlavní komora batohu je uzavíratelná na zip. Na drobnosti je k dispozici přední kapsa na zip. Samozřejmostí jsou reflexní prvky. Nosnost batohu je 3 kg. (delmas.cz)

Podobné produkty ako BAAGL Předškolní batoh Planety 5,5 l , Caterpillar batoh

BAAGL Předškolní batoh Mýval 5,5 l

BAAGL Předškolní batoh Mýval 5,5 l
Detail

Roztomilý dětský předškolní batoh Mýval ve žluté barvě od značky Baagl. Lehký předškolní batoh Mýval od značky Baagl. Batoh je vyrobený z pevného a voděodolného polyesteru. Zádová část je polstrovaná, ramenní popruhy jsou polstrované a délkově nastavitelné. Hlavní komora batohu je uzavíratelná na zip. Na drobnosti je k dispozici přední kapsa na zip. Samozřejmostí jsou reflexní prvky. Nosnost batohu je 3 kg. (delmas.cz)

Podobné produkty ako BAAGL Předškolní batoh Mýval 5,5 l , Desigual batoh

BAAGL Předškolní batoh Rainbow 5,5 l

BAAGL Předškolní batoh Rainbow 5,5 l
Detail

Roztomilý dětský předškolní batoh Rainbow v pastelových barvách od značky Baagl. Lehký předškolní batoh Rainbow od značky Baagl. Batoh je vyrobený z pevného a voděodolného polyesteru. Zádová část je polstrovaná, ramenní popruhy jsou polstrované a délkově nastavitelné. Hlavní komora batohu je uzavíratelná na zip. Na drobnosti je k dispozici přední kapsa na zip. Samozřejmostí jsou reflexní prvky. Nosnost batohu je 3 kg. (delmas.cz)

Podobné produkty ako BAAGL Předškolní batoh Rainbow 5,5 l , Barevny batoh

BAAGL Předškolní batoh Krokodýl 5,5 l

BAAGL Předškolní batoh Krokodýl 5,5 l
Detail

Roztomilý dětský předškolní batoh Krokodýl v zelené barvě od značky Baagl. Lehký předškolní batoh Krokodýl od značky Baagl. Batoh je vyrobený z pevného a voděodolného polyesteru. Zádová část je polstrovaná, ramenní popruhy jsou polstrované a délkově nastavitelné. Hlavní komora batohu je uzavíratelná na zip. Na drobnosti je k dispozici přední kapsa na zip. Samozřejmostí jsou reflexní prvky. Nosnost batohu je 3 kg. (delmas.cz)

Podobné produkty ako BAAGL Předškolní batoh Krokodýl 5,5 l , Batoh mandala

BAAGL Předškolní batoh Monsters 5,5 l

BAAGL Předškolní batoh Monsters 5,5 l
Detail

Roztomilý dětský předškolní batoh Monsters v modré barvě od značky Baagl. Lehký předškolní batoh Monsters od značky Baagl. Batoh je vyrobený z pevného a voděodolného polyesteru. Zádová část je polstrovaná, ramenní popruhy jsou polstrované a délkově nastavitelné. Hlavní komora batohu je uzavíratelná na zip. Na drobnosti je k dispozici přední kapsa na zip. Samozřejmostí jsou reflexní prvky. Nosnost batohu je 3 kg. (delmas.cz)

Podobné produkty ako BAAGL Předškolní batoh Monsters 5,5 l , Damsky batoh

BAAGL Předškolní batoh Pohádka 5,5 l

BAAGL Předškolní batoh Pohádka 5,5 l
Detail

Roztomilý dětský předškolní batoh Pohádka v růžové barvě od značky Baagl. Lehký předškolní batoh Pohádka od značky Baagl. Batoh je vyrobený z pevného a voděodolného polyesteru. Zádová část je polstrovaná, ramenní popruhy jsou polstrované a délkově nastavitelné. Hlavní komora batohu je uzavíratelná na zip. Na drobnosti je k dispozici přední kapsa na zip. Samozřejmostí jsou reflexní prvky. Nosnost batohu je 3 kg. (delmas.cz)

Podobné produkty ako BAAGL Předškolní batoh Pohádka 5,5 l

BAAGL Předškolní batoh Stars 5,5 l

BAAGL Předškolní batoh Stars 5,5 l
Detail

Roztomilý dětský předškolní batoh Stars v modré barvě od značky Baagl. Lehký předškolní batoh Stars od značky Baagl. Batoh je vyrobený z pevného a voděodolného polyesteru. Zádová část je polstrovaná, ramenní popruhy jsou polstrované a délkově nastavitelné. Hlavní komora batohu je uzavíratelná na zip. Na drobnosti je k dispozici přední kapsa na zip. Samozřejmostí jsou reflexní prvky. Nosnost batohu je 3 kg. (delmas.cz)

Podobné produkty ako BAAGL Předškolní batoh Stars 5,5 l

BAAGL Předškolní batoh Supergirl – STAY CALM

BAAGL Předškolní batoh Supergirl – STAY CALM
Detail

Předškolní dívčí batoh od české značky Baagl s anatomicky tvarovanou zádovou částí a logem Supergirl. Stylový batůžek pro předškoláky v růžové barvě od značky Baagl s motivem Supergirl. Batoh je vyroben z odolného a pevného polyesteru. Zádová část je pevná a anatomicky polstrovaná. Ramenní popruhy jsou nastavitelné a polstrované. Pro jednodušší nošení v ruce je batoh vybaven pevným úchytem.Na boku je umístěna kapsa vhodná např. na láhev na pití. Hlavní přihrádka je uzavíratelná na zip. Na drobnosti ej k dispozici přední kapsa na zip. Nechybí reflexní prvky pro zvýšenou bezpečnost. Nosnost batohu je 4 kg. (delmas.cz)

Podobné produkty ako BAAGL Předškolní batoh Supergirl – STAY CALM

BAAGL Předškolní batoh Tweety 3,5 l

BAAGL Předškolní batoh Tweety 3,5 l
Detail

Roztomilý dětský předškolní batoh Tweety ve žluté barvě od značky Baagl. Extra lehký předškolní batoh Tweety od značky Baagl. Batoh je vyrobený z pevného a odolného polyesteru. Zádová část je polstrovaná, ramenní popruhy jsou polstrované a délkově nastavitelné. Hlavní komora batohu je uzavíratelná na zip. Na drobnosti je k dispozici přední kapsa na zip. Samozřejmostí jsou reflexní prvky. (delmas.cz)

Podobné produkty ako BAAGL Předškolní batoh Tweety 3,5 l

BAAGL Předškolní batoh Harry Potter Hedvika

Detail

Předškolní batůžek v designu Harry Pottera se sovou Hedvikou má jednu hlavní kapsu a přední kapsu na drobnosti. Příjemně polstrovaná záda a ramenní popruhy zajistí příjemné nošení. (mall.cz)

Podobné produkty ako BAAGL Předškolní batoh Harry Potter Hedvika

BAAGL MONSTERS Předškolní batoh, modrá, velikost

BAAGL MONSTERS Předškolní batoh, modrá, velikost
Detail

Předškolní batůžek Baagl MONSTERS s jedním hlavním prostorem a přední kapsou. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako BAAGL MONSTERS Předškolní batoh, modrá, velikost

BAAGL POHÁDKA Předškolní batoh, růžová, velikost

BAAGL POHÁDKA Předškolní batoh, růžová, velikost
Detail

Předškolní batůžek Baagl POHÁDKA s jedním hlavním prostorem a přední kapsou. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako BAAGL POHÁDKA Předškolní batoh, růžová, velikost

BAAGL MÝVAL Předškolní batoh, žlutá, velikost

BAAGL MÝVAL Předškolní batoh, žlutá, velikost
Detail

Předškolní batůžek Baagl MÝVAL s jedním hlavním prostorem a přední kapsou. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako BAAGL MÝVAL Předškolní batoh, žlutá, velikost

BAAGL STARS Předškolní batoh, fialová, velikost

BAAGL STARS Předškolní batoh, fialová, velikost
Detail

Předškolní batůžek Baagl STARS s jedním hlavním prostorem a přední kapsou. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako BAAGL STARS Předškolní batoh, fialová, velikost

BAAGL DINO Předškolní batoh, tyrkysová, velikost

BAAGL DINO Předškolní batoh, tyrkysová, velikost
Detail

Předškolní batůžek Baagl DINO s jedním hlavním prostorem a přední kapsou. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako BAAGL DINO Předškolní batoh, tyrkysová, velikost

BAAGL TWEETY Předškolní batoh, žlutá, velikost

BAAGL TWEETY Předškolní batoh, žlutá, velikost
Detail

Předškolní batůžek Baagl TWEETY s jedním hlavním prostorem a přední kapsou. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako BAAGL TWEETY Předškolní batoh, žlutá, velikost

Karton P+P Dětský předškolní batoh kůň

Detail

Ideální batůžek pro všechny předškoláky s oblíbeným dívčím motivem s koňmi. Malý batůžek má polstrované popruhy, postranní kapsy a dostatek místa pro veškeré nezbytné věci každého malého předškoláka. (mall.cz)

Podobné produkty ako Karton P+P Dětský předškolní batoh kůň

BAAGL Předškolní batoh Harry Potter Hedvika (8595689314125)

BAAGL Předškolní batoh Harry Potter Hedvika (8595689314125)
Detail

Školní batoh pro holky i kluky, hmotnost 300 g, rozměry 30×25×8 cm, výbava: reflexní prvky, vhodné od 6 let Školní batoh Baagl již při první příležitosti uchvátí srdce vašeho školáka nápaditým zpracováním a důrazem na běžnou funkčnost. Udělá radost hlavně dětem, kterým se líbí Harry Potter. K pocitu pohodlí přispívají samozřejmě i popruhy, jejichž délku lze jednoduše upravit. Větší bezpečnost při cestách do školy je zajištěna reflexními prvky. Líbit se vám bude i to, že školní batoh BAAGL Předškolní batoh Harry Potter Hedvika váží snesitelných 300 g. Svým vzhledem se tento školní batoh Baagl hodí pro pro kohokoliv. Nejdůležitější znaky školního batohu BAAGL Předškolní batoh Harry Potter Hedvika Ramenní popruhy školního batohu Baagl můžete nastavit Reflexní prvky zvyšující pasivní bezpečnost Hmotnost se vyšplhala na 300 g Určení: pro kohokoliv Téma školního batohu Baagl: Harry Potter Vychytaná výbava školního batohu Baagl U tohoto typu školního batohu... (alza.cz)

Podobné produkty ako BAAGL Předškolní batoh Harry Potter Hedvika (8595689314125)

BAAGL Předškolní batoh Batman modrý 3,5 l

BAAGL Předškolní batoh Batman modrý 3,5 l
Detail

Roztomilý dětský předškolní batoh Batman v modré barvě od značky Baagl. Extra lehký předškolní batoh Batman v modré barvě od značky Baagl. Batoh je vyrobený z pevného a odolného polyesteru. Zádová část je polstrovaná, ramenní popruhy jsou polstrované a délkově nastavitelné. Hlavní komora batohu je uzavíratelná na zip. Na drobnosti je k dispozici přední kapsa na zip. Samozřejmostí jsou reflexní prvky. (delmas.cz)

Podobné produkty ako BAAGL Předškolní batoh Batman modrý 3,5 l

BAAGL Předškolní batoh Tom & Jerry 3,5 l

BAAGL Předškolní batoh Tom & Jerry 3,5 l
Detail

Roztomilý dětský předškolní batoh Tom & Jerry v červené barvě od značky Baagl. Extra lehký předškolní batoh Tom & Jerry od značky Baagl. Batoh je vyrobený z pevného a odolného polyesteru. Zádová část je polstrovaná, ramenní popruhy jsou polstrované a délkově nastavitelné. Hlavní komora batohu je uzavíratelná na zip. Na drobnosti je k dispozici přední kapsa na zip. Samozřejmostí jsou reflexní prvky. (delmas.cz)

Podobné produkty ako BAAGL Předškolní batoh Tom & Jerry 3,5 l

Karton P+P Dětský předškolní batoh Motýl

Detail

Ideální batůžek pro všechny předškoláky s dívčím motivem s motýli. Malý batůžek má polstrované popruhy, postranní kapsy a dostatek místa pro veškeré nezbytné věci každého malého předškoláka. (mall.cz)

Podobné produkty ako Karton P+P Dětský předškolní batoh Motýl

Oxybag SPIDERMAN Dětský předškolní batoh, černá, velikost

Oxybag SPIDERMAN Dětský předškolní batoh, černá, velikost
Detail

Menší batůžek Oxybag SPIDERMAN vhodný pro děti předškolního věku na volnočasové aktivity. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Oxybag SPIDERMAN Dětský předškolní batoh, černá, velikost

Oxybag MOTÝL Dětský předškolní batoh, růžová, velikost

Oxybag MOTÝL Dětský předškolní batoh, růžová, velikost
Detail

Menší batůžek Oxybag MOTÝL vhodný pro děti předškolního věku na volnočasové aktivity. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Oxybag MOTÝL Dětský předškolní batoh, růžová, velikost

BAAGL TOM & JERRY Předškolní batoh, červená, velikost

BAAGL TOM & JERRY Předškolní batoh, červená, velikost
Detail

Předškolní batůžek Baagl TOM & JERRY s jedním hlavním prostorem a přední kapsou. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako BAAGL TOM & JERRY Předškolní batoh, červená, velikost

Oxybag HELIKOPTÉRA Dětský předškolní batoh, khaki, velikost

Oxybag HELIKOPTÉRA Dětský předškolní batoh, khaki, velikost
Detail

Menší batůžek Oxybag HELIKOPTÉRA vhodný pro děti předškolního věku na volnočasové aktivity. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Oxybag HELIKOPTÉRA Dětský předškolní batoh, khaki, velikost
BAAGL Předškolní batoh Tweety (8595689314385), BAAGL Předškolní batoh Batman modrý (8595689314347), BAAGL Předškolní batoh Tom & Jerry (8595689314361), BAAGL Předškolní batoh Harry Potter Hedvika (8595689314125), BAAGL Předškolní sáček Taz (8595689314408), BAAGL Předškolní sáček Bugs Bunny (8595689314392), BAAGL Předškolní sáček Batman modrý (8595689314354), MAPED výtvarná pro předškolní věk (820310), AirFresh STANDARD - Oceán (50051), Teddies Vodolepky oceán (8592190113025), BAAGL Předškolní sáček Harry Potter Nebelvír (8595689314149), BAAGL Předškolní sáček Harry Potter Havraspár (8595689314170), Předškolní pedagogika (978-80-247-5107-8), BAAGL Předškolní sáček Harry Potter Mrzimor (8595689314156), DERYAN Peuter Luxe Oceán (9514789325540), Oceán na konci cesty (9788025734179), Ohnivý oceán - Blu-ray (D00475), WIND Oceán 150 g (8594045540970), AirFresh MAMBO BLISTER - Oceán (52754), Hank: Oceán (2019) - CD (9029548676), MILENE Oceán 300 ml (8594069813807), HERLITZ antracitový (50033942), crosshatch batoh, cerny batoh, caterpillar batoh, desigual batoh, barevny batoh, batoh mandala, damsky batoh