Happy green lehátko zahradní campo ii, antracit (50405005)

Produkt Happy green lehátko zahradní campo ii, antracit (50405005) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Happy green lehátko zahradní campo ii, antracit (50405005) upraviť a produkt hľadať znova.

HAPPY GREEN Lehátko zahradní CAMPO II, antracit (50405005)

HAPPY GREEN Lehátko zahradní CAMPO II, antracit (50405005)
Detail

Zahradní lehátko - rozměry 148 × 87 × 63 cm (D × Š × V), šedá barva, nosnost 120 kg Zahradní lehátko HAPPY GREEN CAMPO II nabízí příjemný odpočinek na vaší terase či zahradě. Houpací lehátko je sestaveno z pevné ocelové konstrukce stříbrné barvy, která je doplněna pohodlným textilenem stejné barvy. Madla a spodní houpací část konstrukce jsou opatřeny měkkým materiálem pro větší pohodlí. Opěradlo je doplněno polštářkem v hlavové části. Jednoduchý, ale velmi příjemný design zahradního lehátka je navržen tak, aby vaše chvilky odpočinku byly plné pohody. Zahradní lehátko HAPPY GREEN CAMPO II je vyrobeno z kvalitních materiálů, které zaručují jeho dlouhou životnost. Klíčové vlastnosti zahradního lehátka HAPPY GREEN CAMPO IIPohodlné houpací zahradní lehátkoVhodné na zahradu a terasuPevná ocelová konstrukce s textilenemOpěradlo s hlavovým polštářkemLehátko ve stříbrné barvěZahradní lehátko HAPPY GREEN CAMPO II je vyrobeno z kvalitních materiálů... (alza.cz)

Podobné produkty ako HAPPY GREEN Lehátko zahradní CAMPO II, antracit (50405005) , Happy green lehátko plážové athina antracit pruh

Happy Green Lehátko CAMPO II, antracit

Detail

Plážové lehátko s hlavovou opěrkou a komfortním polštářem. Ocelová konstrukce s nosností až 120 kg navíc umožňuje houpání. Happy Green Lehátko CAMPO II, antracit má pro potřeby opření rukou měkčí výztuhy. Kompletní potah k příjemnému poležení je vyroben z textilenu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Lehátko CAMPO II, antracit , Happy green plážové skládací lehátko pruh antracit

HAPPY GREEN Lehátko plážové ATHINA antracit pruh

HAPPY GREEN Lehátko plážové ATHINA antracit pruh
Detail

Plážové lehátko je ideální na chatu, chalupu, do kempu nebo domů na zahradu. Výškově nastavitelný sklon opěradla a podnožky zajištují maximální komfort při relaxaci. Má ocelovou konstrukci ve stříbrné barvě s možností snadného složení. (4home.cz)

Podobné produkty ako HAPPY GREEN Lehátko plážové ATHINA antracit pruh , Happy green zahradní houpačka stripy ii

Happy Green Plážové lehátko, antracit

Detail

Pohodlné skládací plážové lehátko Happy Green. Lehátko je vhodné pro odpočinek na pláži i zahradě. Lehátko lze snadno složit a vzít na koupaliště, nebo do kempu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Plážové lehátko, antracit , Happy green závěsné zahradní lehátko, 200 x 150 cm

Lehátko zahradní HAPPY GREEN Sunbay Light Green

Lehátko zahradní HAPPY GREEN Sunbay Light Green
Detail

NakupteLehátko zahradní HAPPY GREEN Sunbay Light Greenz kategorieDům a zahrada > Zahrada > Zahradní nábytek > Lehátkaza849.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Lehátko zahradní HAPPY GREEN Sunbay Light Green , Happy green plážové skládací lehátko kostka

Happy Green Plážové lehátko ATHINA antracit

Detail

Plážové lehátko ATHINA má ocelovou konstrukci ve stříbrné barvě s možností snadného složení. Výškově nastavitelný sklon opěradla zajišťuje maximální komfort. Nosnost 100 kg, textilen 1×1 mm. (mall.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Plážové lehátko ATHINA antracit , Happy green plážové lehátko sunbay antracitová

Lehátko zahradní HAPPY GREEN Sunbay Anthracite

Lehátko zahradní HAPPY GREEN Sunbay Anthracite
Detail

NakupteLehátko zahradní HAPPY GREEN Sunbay Anthracitez kategorieDům a zahrada > Zahrada > Zahradní nábytek > Lehátkaza999.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Lehátko zahradní HAPPY GREEN Sunbay Anthracite , Happy green plážové lehátko kostka modrá

Happy Green Plážové skládací lehátko pruh antracit

Happy Green Plážové skládací lehátko pruh antracit
Detail

Plážové lehátko s kovovou konstrukcí a opěrkami je velmi lehké, skladné a snadno se přenáší. Pohodlně výškově nastavitelný sklon opěradla a podnožky jsou předností tohoto skládacího lehátka. Ocelová konstrukce je potažena odolným polyesterovým potahem. (4home.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Plážové skládací lehátko pruh antracit , Happy green plážové skládací lehátko kostka zelená

Lehátko zahradní HAPPY GREEN Sunbay Light Blue

Lehátko zahradní HAPPY GREEN Sunbay Light Blue
Detail

NakupteLehátko zahradní HAPPY GREEN Sunbay Light Bluez kategorieDům a zahrada > Zahrada > Zahradní nábytek > Lehátkaza849.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Lehátko zahradní HAPPY GREEN Sunbay Light Blue , Happy green plážové lehátko sunbay světle zelená

HAPPY GREEN Křeslo zahradní MANILLA, antracit (50320632-A)

HAPPY GREEN Křeslo zahradní MANILLA, antracit (50320632-A)
Detail

Zahradní křeslo - polohovací, s polstrováním, nosnost 100 kg, rozměr 7,4 × 57 × 106 cm (d × š × v), antracitová a černá barva Toužíte po klidném posezení na zahradě nebo v altánku? Zahradní křeslo Happy Green přijde vhod nejen za letních večerů. V momentě, kdy bude třeba jej na zimu uklidit, nezabere příliš místa. Má promyšlenou skládací konstrukci. Aby se vám vždy sedělo pohodlně, je křeslo polstrované a má konstrukci, kterou lze libovolně polohovat. Základní funkce zahradního křesla HAPPY GREEN Křeslo zahradní MANILLA, antracit S pomocí polstrování se vám bude pohodlně sedět Snadné nastavení polohy díky polohovatelné konstrukci Maximální nosnost zahradního křesla je 100 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako HAPPY GREEN Křeslo zahradní MANILLA, antracit (50320632-A) , Happy green ocelové lehátko se stříškou šedé

HAPPY GREEN Křeslo zahradní skládací VARADERO, antracit (50323500A-A)

HAPPY GREEN Křeslo zahradní skládací VARADERO, antracit (50323500A-A)
Detail

Zahradní křeslo -, nosnost 100 kg, rozměr 8,5 × 62 × 92 cm (d × š × v), antracitová barva Chcete si užívat léta na zahradě či terase? Zahradní křeslo Happy Green poslouží posezení i k uspořádání oslav. Až jej bude třeba uklidit na zimu, nebude zabírat hodně místa. O to se postará promyšlená skládací konstrukce. Klíčové přednosti zahradního křesla HAPPY GREEN Křeslo zahradní skládací VARADERO, antracit Maximální nosnost zahradního křesla: 100 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako HAPPY GREEN Křeslo zahradní skládací VARADERO, antracit (50323500A-A) , Happy green plážové lehátko sunbay světle modrá

HAPPY GREEN Židle zahradní skládací MANILLA, antracit (50320632)

HAPPY GREEN Židle zahradní skládací MANILLA, antracit (50320632)
Detail

Zahradní židle - polohovací, nosnost 100 kg, výška 106 cm, barva šedá HAPPY GREEN MANILLA se díky svému originálnímu designu hodí na každou zahradu a terasu domu. Je tvořena pevnou ocelovou konstrukcí, která zajistí perfektní stabilitu a nosnost až 100 kg. Židle disponuje opěrkou a područky a je doplněna pohodlným polstrováním z polyesteru o síle 5 cm umožňujícím velmi komfortní sezení i odpočinek. HAPPY GREEN MANILLA je jednoduše skvělou volbou na zahrady i terasy. Díky ní si vychutnáte chvíle relaxace naplno. Klíčové vlastnosti skládací zahradní židle HAPPY GREEN MANILLA, antracitPraktická zahradní židle v originálním designuVhodná na zahrady i terasy domuTvořena pevnou ocelovou konstrukcíS pohodlným polstrováním o síle 5 cmHAPPY GREEN MANILLA s nosností 100 kgBarevné provedení: šedo-antracitové Rozměry:106 × 57 cm Hmotnost:5 kg Nosnost:100 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako HAPPY GREEN Židle zahradní skládací MANILLA, antracit (50320632) , Happy green plážové skládací lehátko kostka oranžová

HAPPY GREEN Křeslo zahradní skládací ANZIO, antracit (50328000A)

HAPPY GREEN Křeslo zahradní skládací ANZIO, antracit (50328000A)
Detail

Zahradní křeslo -, nosnost 100 kg, rozměr 80 × 84 × 78 cm (d × š × v), černá barva Křesílko HAPPY GREEN ANZIO vám poskytne příjemné chvíle odpočinku a relaxace. Skvěle se hodí k posezení na terase, zahradě, a to i v té zimní, i u bazénu. Vyrobeno je z lehké, ale odolné ocelové konstrukce, díky které se snadno přenáší a lze rovněž rychle složit. Pro maximální komfort je vybaveno silným polstrováním. Křesílko HAPPY GREEN ANZIO nabízí skutečně pohodlné posezení. Klíčové vlastnosti skládacího křesílka HAPPY GREEN ANZIO antracitSkládací křesílkoVhodné k posezení na terase, zahradě, u bazénuVyrobeno z lehké, ale odolné kovové konstrukceVelmi snadno se přenáší a rychle lze složitKřesílko HAPPY GREEN ANZIO s nosností 100 kgKomfortní sezení díky silnému polstrováníBarevné provedení: antracitové Rozměry:84 × 80 × 40/78 cm Hmotnost:4,5 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako HAPPY GREEN Křeslo zahradní skládací ANZIO, antracit (50328000A) , Happy green plážové skládací lehátko pruh zelená

HAPPY GREEN Židle zahradní skládací LOARA, antracit (50320602)

HAPPY GREEN Židle zahradní skládací LOARA, antracit (50320602)
Detail

Zahradní židle - polohovací, nosnost 100 kg, výška 107 cm, barva šedá HAPPY GREEN LOARA se díky svému designu hodí na každou zahradu a terasu domu. Je tvořena pevnou ocelovou konstrukcí, která zajistí perfektní stabilitu a nosnost až 100 kg. Židle nabízí možnost polohování, které přispěje k jejímu pohodlnému používání. Disponuje opěrkou a područky a je doplněna kvalitním polstrováním z polyesteru o síle 5 cm umožňujícím velmi komfortní sezení i odpočinek. HAPPY GREEN LOARA je jednoduše skvělou volbou na zahrady i terasy. Díky ní si vychutnáte chvíle relaxace naplno. Klíčové vlastnosti skládací zahradní židle HAPPY GREEN LOARA, antracitPraktická zahradní židle v originálním designuVhodná na zahrady i terasy domuTvořena pevnou ocelovou konstrukcíS pohodlným polstrováním o síle 5 cmS možností polohováníHAPPY GREEN LOARA s nosností 100 kgBarevné provedení: šedo-antracitové Výška:107 cm Hmotnost:4,5 kg Nosnost:100 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako HAPPY GREEN Židle zahradní skládací LOARA, antracit (50320602) , Keter lehátko zahradní atlantic, antracit (217341)

Happy Green Závěsné zahradní lehátko, 200 x 150 cm

Happy Green Závěsné zahradní lehátko, 200 x 150 cm
Detail

Široké závěsné houpací lehátko je vhodné k relaxaci zejména na zahradě. Velikost látkového lůžka je 150 x 200 cm. Lehátko je vyrobeno z bavlny a polyesteru. Nosnost: 100 kg. (4home.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Závěsné zahradní lehátko, 200 x 150 cm , Happy green stříška na houpačku, antracit 50280101

Happy Green Zahradní houpačka Stripy II

Happy Green Zahradní houpačka Stripy II
Detail

Užijte si maximální relax na čerstvém vzduchu.Pohodlná zahradní houpačka je skvělým místem k odpočinku pro celou rodinu. Polstrovaný sedák je zárukou pohodlného posezení hned pro několik lidí. Díky látkové stříšce si budete v příjemném stínu užívat i horký letní den a houpačka se rázem stane vaším nejoblíbenějším místem na zahradě.Konstrukce je vyrobená z kovových trubek ošetřených práškovým lakováním. Šířka sedací části je 129 cm. Dodáváme rozložené. (4home.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Zahradní houpačka Stripy II , Happy green houpačka zahradní pro 3osoby stripy ii (50zj2017611)

Happy Green Zahradní gril WOOD II.

Happy Green Zahradní gril WOOD II.
Detail

snadná manipulace 3 prostorné police Užijte si party a staňte se králem pohoštění! Zahradní gril Wood je vybaven zástěnou proti větru, praktickým velkým roštem, 3 prostornými policemi pro odkládání masa či grilovacího náčiní a je opatřen pojezdovými koly pro snadnou manipulaci. Materiál: dřevo, kov, smaltovaná ocel Rozměry: smaltovaná vana 53 x 33 cm, celková výška 70 cm (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Zahradní gril WOOD II. , Lehátko zahradní oxford relax, antracit (273522 blk)

Happy Green Zahradní houpačka STRIPY II

Detail

Kovová zahradní houpačka Stripy II s polstrem o tloušťce 6 cm. Barva houpačky je zeleno-bílá. Maximální nosnost 220 kg. (mall.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Zahradní houpačka STRIPY II , Happy green houpačka zahradní panama

Happy Green Lehátko CAMPO II, antracit - zánovní

Detail

Plážové lehátko s hlavovou opěrkou a komfortním polštářem. Ocelová konstrukce s nosností až 120 kg navíc umožňuje houpání. Happy Green Lehátko CAMPO II, antracit má pro potřeby opření rukou měkčí výztuhy. Kompletní potah k příjemnému poležení je vyroben z textilenu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Lehátko CAMPO II, antracit - zánovní , Happy green zahradní lavička ruston

Happy Green Lehátko CAMPO II, antracit - použité

Detail

Plážové lehátko s hlavovou opěrkou a komfortním polštářem. Ocelová konstrukce s nosností až 120 kg navíc umožňuje houpání. Happy Green Lehátko CAMPO II, antracit má pro potřeby opření rukou měkčí výztuhy. Kompletní potah k příjemnému poležení je vyroben z textilenu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Lehátko CAMPO II, antracit - použité , Happy green zahradní lavička tanssi

HAPPY GREEN Slunečník zahradní závěsný LUGO, antracit 300cm (5046100AT)

HAPPY GREEN Slunečník zahradní závěsný LUGO, antracit 300cm (5046100AT)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, průměr 3 m, výška 2,4 m, závěsný, na kličku, materiál ocel, polyesterová plachta Horké letní měsíce přináší spoustu zábavy na čerstvém vzduchu, sluneční paprsky ale mohou být i nepříjemné a zdraví škodlivé. Závěsný slunečník Happy Green vás ovšem spolehlivě ochrání.Horké letní měsíce přináší spoustu zábavy na čerstvém vzduchu, sluneční paprsky ale mohou být i nepříjemné a zdraví škodlivé. Závěsný slunečník Happy Green vás ovšem spolehlivě ochrání. Zaujme už svým ovládáním, neboť se otevírá jednoduše kličkou. Slunečník má šest ocelových žeber, průměr 300 mm a je vyroben z kvalitního polyesteru. Součástí je i pevná hliníková tyč o průměru v základně 48 mm a stojan, jenž lze zatížit betonovými dlaždicemi a zvýšit tak celkovou stabilitu. Každého navíc potěší také vizuální stránka. Tento slunečník tedy snoubí perfektní vlastnosti se zajímavým vzezřením. Klíčové vlastnostiSpolehlivá ochrana před slunečními... (alza.cz)

Podobné produkty ako HAPPY GREEN Slunečník zahradní závěsný LUGO, antracit 300cm (5046100AT) , Happy green classic zahradní lavička

HAPPY GREEN Slunečník zahradní závěsný NEVADA, antracit 300cm (50461300A)

HAPPY GREEN Slunečník zahradní závěsný NEVADA, antracit 300cm (50461300A)
Detail

Slunečník - čtvercový tvar, průměr 3 m, závěsný, na kličku, materiál kov a ocel, polyesterová plachta Horké letní měsíce přináší spoustu zábavy na čerstvém vzduchu, sluneční paprsky ale mohou být i nepříjemné a zdraví škodlivé. Závěsný slunečník Happy Green vás ovšem spolehlivě ochrání.Horké letní měsíce přináší spoustu zábavy na čerstvém vzduchu, sluneční paprsky ale mohou být i nepříjemné a zdraví škodlivé. Závěsný slunečník Happy Green vás ovšem spolehlivě ochrání. Zaujme už svým ovládáním, neboť se otevírá jednoduše kličkou. Slunečník má osm ocelových žeber, čtvercový tvar (3 × 3 m) a je vyroben z kvalitního polyesteru. Součástí je i pevná hliníková tyč o průměru v základně 48 a stojan, jenž lze zatížit betonovými dlaždicemi a zvýšit tak celkovou stabilitu. Každého navíc potěší také vizuální stránka. Tento slunečník tedy snoubí perfektní vlastnosti se zajímavým vzezřením. Klíčové vlastnostiSpolehlivá ochrana před... (alza.cz)

Podobné produkty ako HAPPY GREEN Slunečník zahradní závěsný NEVADA, antracit 300cm (50461300A) , Happy green textilní sedák na houpačku, antracit, 93x114 cm

Happy Green Zahradní balkonový set MARCO, antracit, 3 ks

Detail

Zahradní balkonový set MARCO od značky Happy Green je velice praktický, elegantní a prostorově úsporný. Sestava zahrnuje 2 židle a půlkruhový stůl k přisazení ke zdi. Použité materiály jsou odolné, stabilní a nevyžadují žádnou údržbu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Zahradní balkonový set MARCO, antracit, 3 ks , Lehátko zahradní se stříškou sunshady, antracit (25512 blk)

Happy Green Zahradní houpačka STRIPY II - použité

Detail

Kovová zahradní houpačka Stripy II s polstrem o tloušťce 6 cm. Barva houpačky je zeleno-bílá. Maximální nosnost 220 kg. (mall.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Zahradní houpačka STRIPY II - použité , Zahradní postřikovač 2000 ml, happy green

HAPPY GREEN Houpačka zahradní ELENA II, zelená (50XYC106G)

HAPPY GREEN Houpačka zahradní ELENA II, zelená (50XYC106G)
Detail

Zahradní houpačka pro 3 osoby, maximální nosnost 260kg, s podsedáky, výrobní materiál: ocel Zpříjemněte si letní posezení s přáteli na pohodlné zahradní houpačce Happy Green ELENA II v zeleném provedení s dekorem. Odolná kovová konstrukce je ošetřena práškovým lakováním je zárukou dlouhé životnosti. Na houpačku se pohodlně usadí až 3 dospělé osoby a celková nosnost činí 260 kg. Samozřejmostí je komfortní textilní sedák s pohodlným polstrováním o výšce 6 cm pro vaše maximální pohodlí. Nechybí ani praktická stříška poskytující stín před ostrým sluncem, popřípadě vás ochrání před slabou dešťovou přeháňkou. Jistě oceníte její snadné složení a v případě potřeby stejně rychlou demontáž. Klíčové vlastnosti zahradní houpačky ELENA II zelenáRelaxační zahradní houpačka ELENA IIOdolná ocelová konstrukceZahradní houpačka pro 3 osobyStříška proti slunečním paprskůmPohodlný polstrovaný sedákRozměry:190 × 120 × 185 cmŠířka... (alza.cz)

Podobné produkty ako HAPPY GREEN Houpačka zahradní ELENA II, zelená (50XYC106G) , Happy green zahradní houpačka tara, béžová

HAPPY GREEN Houpačka zahradní ELENA II, hnědá (50XYC106B)

HAPPY GREEN Houpačka zahradní ELENA II, hnědá (50XYC106B)
Detail

Zahradní houpačka pro 3 osoby, maximální nosnost 220kg, s podsedáky, výrobní materiál: ocel Zpříjemněte si letní posezení s přáteli na pohodlné zahradní houpačce Happy Green ELENA II v hnědém provedení s dekorem. Odolná kovová konstrukce je ošetřena práškovým lakováním je zárukou dlouhé životnosti. Na houpačku se pohodlně usadí až 3 dospělé osoby a celková nosnost činí 260 kg. Samozřejmostí je komfortní textilní sedák s pohodlným polstrováním o výšce 6 cm pro vaše maximální pohodlí. Nechybí ani praktická stříška poskytující stín před ostrým sluncem, popřípadě vás ochrání před slabou dešťovou přeháňkou. Jistě oceníte její snadné složení a v případě potřeby stejně rychlou demontáž. Klíčové vlastnosti zahradní houpačky ELENA II hnědáRelaxační zahradní houpačka ELENA IIOdolná ocelová konstrukceZahradní houpačka pro 3 osobyStříška proti slunečním paprskůmPohodlný polstrovaný sedákRozměry:190 × 120 × 185 cmŠířka... (alza.cz)

Podobné produkty ako HAPPY GREEN Houpačka zahradní ELENA II, hnědá (50XYC106B) , Happy green závěsné síťové lehátko 200 x 80 cm, bílá

HAPPY GREEN Houpačka zahradní pro 3osoby STRIPY II (50ZJ2017611)

HAPPY GREEN Houpačka zahradní pro 3osoby STRIPY II (50ZJ2017611)
Detail

Zahradní houpačka pro 3 osoby, maximální nosnost 220kg, s podsedáky, výrobní materiál: ocel a kov Zpříjemněte si letní posezení s přáteli pomocí pohodlné zahradní houpačky Happy Green STRIPY II v zeleném provedení. Odolná kovová konstrukce, která je ošetřená práškovým lakováním zaručuje dlouhou životnost. Na houpačku se pohodlně usadí až 3 dospělé osoby a celková nosnost činí 220 kg.Samozřejmostí je měkký sedák poskytující maximální komfort. Nechybí ani stříška poskytující stín před ostrým sluncem, popřípadě vás ochrání před slabou dešťovou přeháňkou. Jistě oceníte její snadné složení a v případě potřeby stejně rychlou demontáž za použití minima nářadí. Parametry a specifikace:Rozměry:Délka: 170 cmŠířka: 170 cmHloubka: 110 cmVýška: 153 cmMateriál: Kov/látka Barva: Zelená Výška sedáku: 6 cm Nosnost: 220 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako HAPPY GREEN Houpačka zahradní pro 3osoby STRIPY II (50ZJ2017611) , Happy green závěsné houpací lehátko 200 x 150 cm, modrá

Happy Green Lehátko se stříškou, šedé

Detail

Pohodlné skládací zahradní lehátko s polohovací stříškou Happy Green. Lehátko je vhodné pro odpočinek na pláži i zahradě. Lehátko lze snadno složit a vzít na koupaliště, nebo do kempu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Lehátko se stříškou, šedé , Happy green závěsné houpací lehátko 200 x 80 cm, červená

Happy Green Lehátko se stříškou, modré

Detail

Pohodlné skládací zahradní lehátko s polohovací stříškou Happy Green. Lehátko je vhodné pro odpočinek na pláži i zahradě. Lehátko lze snadno složit a vzít na koupaliště, nebo do kempu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Lehátko se stříškou, modré , Happy green závěsné síťové lehátko 200 x 80 cm, červená

HAPPY GREEN Houpačka zahradní pro 3osoby RIVERA, rozložitelná na lůžko, antracit (50261310A)

HAPPY GREEN Houpačka zahradní pro 3osoby RIVERA, rozložitelná na lůžko, antracit (50261310A)
Detail

Zahradní houpačka pro 3 osoby, maximální nosnost 240kg, skládací, s podsedáky, výrobní materiál: ocel Zpříjemněte si letní posezení s přáteli na pohodlné a velké zahradní houpačce Happy Green RIVERA v antracitovém provedení. Odolná kovová konstrukce s práškovým lakováním je zárukou dlouhé životnosti. Na houpačku se pohodlně usadí až 3 dospělé osoby a celková nosnost činí 240 kg. Pro ještě větší komfort a relaxaci je možné sedák rozložit a houpačka vám poté poslouží jako pohodlné lůžko s možností fixace. Samozřejmostí je komfortní textilní sedák o výšce 8 cm pro vaše maximální pohodlí. Nechybí ani praktická stříška poskytující stín před ostrým sluncem, popřípadě vás ochrání před slabou dešťovou přeháňkou. Jistě oceníte její snadné složení a v případě potřeby stejně rychlou demontáž. Klíčové vlastnosti zahradní houpačky RIVERA antracitRelaxační zahradní houpačka RIVERAOdolná ocelová konstrukceZahradní houpačka pro 3... (alza.cz)

Podobné produkty ako HAPPY GREEN Houpačka zahradní pro 3osoby RIVERA, rozložitelná na lůžko, antracit (50261310A) , Happy green závěsné houpací lehátko 200 x 80 cm, modrá

HAPPY GREEN Slunečník zahradní s kličkou, antracit s černou tyčí 230cm (50EAU003AT)

HAPPY GREEN Slunečník zahradní s kličkou, antracit s černou tyčí 230cm (50EAU003AT)
Detail

Slunečník - kruhový tvar, průměr 2,3 m, výška 2,3 m, středové uchycení, bez ohebného kloubu a na kličku, materiál kov a ocel, textilní plachta Každé léto se najdou dny, kdy se opravdu potřebujete ukrýt před nepříjemnými slunečními paprsky. Kromě náruživého opalování určitě nepohrdnete slunečníkem pod kterým se dá číst, pracovat s notebookem nebo jen tak odpočívat. Slunečníkem, který můžete rozprostřít nad dětským bazénkem či pískovištěm. Průměr 230 cm vám zajistí uspokojivou ochranu před poledním žárem za opravdu rozumnou cenu. Při manipulaci oceníte jednoduché otevírání a zavírání kličkou a pevná konstrukce zvládne i trochu toho větru.Tento typ nabízí firma Happy Green v několika barevných provedeních, takže si každý může vybrat podle svého vkusu či barvy okolních věcí. Průměr ocelové tyče je 3,2 cm a na šesti žebrech je natažen potah z kvalitního polyesteru. V tomto případě volíte černý elegantní slunečník v... (alza.cz)

Podobné produkty ako HAPPY GREEN Slunečník zahradní s kličkou, antracit s černou tyčí 230cm (50EAU003AT)

HAPPY GREEN Altán zahradní II, zelený 2,4 x 2,4m (50480100DG)

HAPPY GREEN Altán zahradní II, zelený 2,4 x 2,4m (50480100DG)
Detail

Zahradní altán - skládací materiál polyester, zelená barva, hmotnost 8,5 kg, rozměry 2,4 × 2,4 × 2 m (d × š × v) Altán Party značky Happy Green v tmavě zelené barvě je dokonalý pro příjemné posezení a ochranu před sluncem na zahradní párty či komorním posezení s přáteli. Kvalitní konstrukce z trubek o průměrech 18 mm jej udrží ve správné poloze a střechu tvoří plachta z materiálu PE 100G.Altán Party značky Happy Green v tmavě zelené barvě je dokonalý pro příjemné posezení a ochranu před sluncem na zahradní párty či komorním posezení s přáteli. Kvalitní konstrukce z trubek o průměrech 18 mm jej udrží ve správné poloze a střechu tvoří plachta z materiálu PE 100G. Celková hmotnost altánku je 10 kg a rozměry 2,4 × 2,4 × 2 m.Klíčové vlastnostiPříjemné venkovní posezeníPlachta z materiálu PE 100GDesign v zeleném provedeníRozměry 2,4 × 2,4 × 2 mHmotnost netto 10 kgPrůměr trubek 18 mmTloušťka stěny trubek 1 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako HAPPY GREEN Altán zahradní II, zelený 2,4 x 2,4m (50480100DG)

Happy Green Lehátko se stříškou, modré - použité

Detail

Pohodlné skládací zahradní lehátko s polohovací stříškou Happy Green. Lehátko je vhodné pro odpočinek na pláži i zahradě. Lehátko lze snadno složit a vzít na koupaliště, nebo do kempu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Lehátko se stříškou, modré - použité

Happy Green Lehátko plážové SAMOS, hnědé, pruh

Detail

Plážové lehátko s nastavitelností do 2 samostatných poloh pro sezení i ležení. Nosnost 100 kg při váze 4,9 kg. Kovová konstrukce je potažena sedací a opěrnou částí z textilenu. Happy Green Lehátko plážové SAMOS, hnědé, pruh se hodí i na verandu či zahradu a dosahuje rozměrů 142 × 60 × 96 cm. (mall.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Lehátko plážové SAMOS, hnědé, pruh

Happy Green Lehátko plážové SAMOS, černý pruh

Detail

Plážové lehátko s nastavitelností do 2 samostatných poloh pro sezení i ležení. Nosnost 100 kg při váze 4,9 kg. Kovová konstrukce je potažena sedací a opěrnou částí z textilenu. Happy Green Lehátko plážové SAMOS, černý pruh se hodí také na verandu či zahradu a dosahuje rozměrů 142 × 60 × 96 cm. (mall.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Lehátko plážové SAMOS, černý pruh

Happy Green židle zahradní skládací MANILLA 74 x 57 x 106 cm, antracit

Detail

Polstrovaná skládací židle unese až 100 kg. HAPPY GREEN židle zahradní skládací MANILLA 74 × 57 × 106 cm umožňuje polohování až do 5 pozic. Je vybavená podnožkou a područkami. Nechybí polstrování o tloušťce 5 cm. (mall.cz)

Podobné produkty ako Happy Green židle zahradní skládací MANILLA 74 x 57 x 106 cm, antracit

KETER Lehátko zahradní ATLANTIC, antracit (217341)

KETER Lehátko zahradní ATLANTIC, antracit (217341)
Detail

Zahradní lehátko - materiál plast, rozměry 197 × 74 × 94 cm (D × Š × V), antracitová barva, nosnost 110 kg Elegantní a bezúdržbové lehátko Ketter Atlantic je určeno na zahradu, terasu či k bazénu. Lehátko v imitaci ratanu s designovým zakřivením ocení i nároční uživatelé. Pohodlí a příjemnou relaxaci vám zajistí 4 nastavitelné polohy opěradla. Lehátko je ihned připraveno k používání bez jakékoli složité montáže. Pokud se rozhodnete pro koupi více kusů lehátek, lze je do sebe snadno stohovat. Také manipulace s lehátkem je velice snadná díky nízké hmotnosti. Lehátko Atlantic je vyrobeno z vysoce kvalitního polypropylenu. Je odolné proti povětrnostním vlivům a UV záření. Přednosti lehátka Keter AtlanticElegantní a designové lehátko v imitaci ratanuVysoce odolné proti povětrnostním vlivůmOchrana proti UV zářeníOkamžité používání bez montáže4 nastavitelné polohy opěradlaLehátko Atlantic je bezúdržbovéVýška sedu od země:36 cmHmotnost:13,5 kg... (alza.cz)

Podobné produkty ako KETER Lehátko zahradní ATLANTIC, antracit (217341)

DOPPLER Lehátko zahradní VENEDIG, antracit (266VE201020)

DOPPLER Lehátko zahradní VENEDIG, antracit (266VE201020)
Detail

Zahradní lehátko - materiál konstrukce hliník, materiál sedáku/opěrky zad hliník, rozměry 193 × 60,5 × 34 cm (D × Š × V), antracitová barva, nosnost 120 kg Chcete si dopřát odpočinek v pohodlí na terase či zahradě? V tom případě by se vám mohlo hodit zahradní lehátko DOPPLER, které bude zárukou, že si volné chvíle užijete ještě o něco víc. Materiálem konstrukce lehátka je hliník. Lehátko z kovové konstrukce je mimořádně odolné a také nabízí dlouhou životnost. Rozměry činí 193 × 60,5 × 34 cm. Nejdůležitější přednosti zahradního lehátka DOPPLER Lehátko zahradní VENEDIG, antracit Zahradní lehátko vám pomůže s opravdovou relaxací Materiálem konstrukce zahradního lehátka DOPPLER: hliník Rozměry lehátka DOPPLER jsou 193 × 60,5 × 34 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako DOPPLER Lehátko zahradní VENEDIG, antracit (266VE201020)

Slunečník HAPPY GREEN Nevada Antracit

Detail

NakupteSlunečník HAPPY GREEN Nevada Antracitz kategorieDům a zahrada > Zahrada > Zahradní nábytek > Zahradní slunečníky a doplňkyza2145.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Slunečník HAPPY GREEN Nevada Antracit

Happy Green Gril KANSAS antracit

Detail

Gril na dřevěné uhlí Kansas vyrobený z oceli. Přívod vzduchu lze regulovat na boku vyklápěcí poklice. Rozměry grilu 114×60×108 cm. Pro snadnou manipulaci využijete pojezdová kola. (mall.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Gril KANSAS antracit

Happy Green NEVADA Slunečník antracit

Detail

Závěsný čtvercový slunečník Happy Green NEVADA antracit, 2,88×2,88 m. Otevírání slunečníku se provádí kličkou. 8 ocelových žeber 12×18 mm, polyester 160g/m2. Stojan (součástí výrobku) je možno zatížit betonovými dlaždicemi pro zvýšení celkové stability. (mall.cz)

Podobné produkty ako Happy Green NEVADA Slunečník antracit

Happy Green Křesílko plážové, antracit

Detail

Skládací křeslo s ocelovou konstrukcí a umělou textilií. Nabízí mnoho způsobů využití, vhodné například na zahradu, na pláž, do kempu či na chatu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Křesílko plážové, antracit

Happy Green TUCSON slunečník antracit

Detail

Závěsný slunečník čtvercový Happy Green antracit, 3×3 m. Otevírání slunečníku se provádí kličkou. 8 ocelových žeber. Stojan (součástí výrobku) je možno zatížit betonovými dlaždicemi pro zvýšení celkové stability. (mall.cz)

Podobné produkty ako Happy Green TUCSON slunečník antracit

Happy Green Plážové lehátko SUNBAY antracitová

Happy Green Plážové lehátko SUNBAY antracitová
Detail

Toto plážové lehátko je vhodné pro relaxaci na zahradě, chatě nebo u bazénu. Lehátko má stříbrnou kovovou konstrukci, výplň 600D oxford a výškově nastavitelný sklon opěradla a podnožky. (4home.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Plážové lehátko SUNBAY antracitová

Happy Green Plážové lehátko zelená kostka

Detail

Pohodlné skládací plážové lehátko vhodné pro odpočinek na pláži i zahradě. Lze snadno složit a vzít na koupaliště nebo do kempu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Plážové lehátko zelená kostka

Happy Green Plážové lehátko kostka modrá

Happy Green Plážové lehátko kostka modrá
Detail

Plážové lehátko s kovovou konstrukcí a opěrkami je velmi lehké, skladné a snadno se přenáší. Umožňuje pohodlný odpočinek ve dvou polohách, sedu a lehu. Ocelová konstrukce je potažena odolným polyesterovým potahem. (4home.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Plážové lehátko kostka modrá

Happy Green Plážové skládací lehátko kostka

Happy Green Plážové skládací lehátko kostka
Detail

Plážové lehátko s kovovou konstrukcí a opěrkami je velmi lehké, skladné a snadno se přenáší. Pohodlně výškově nastavitelný sklon opěradla a podnožky jsou předností tohoto skládacího lehátka. Ocelová konstrukce je potažena odolným polyesterovým potahem. (4home.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Plážové skládací lehátko kostka

Happy Green Plážové lehátko, oranžový pruh

Detail

Pohodlné skládací plážové lehátko Happy Green. Lehátko je vhodné pro odpočinek na pláži i zahradě. Lehátko lze snadno složit a vzít na koupaliště, nebo do kempu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Plážové lehátko, oranžový pruh

Happy Green Plážové lehátko SUNBAY antracitová

Detail

Pohodlné skládací plážové lehátko s polohovacím podhlavníkem Happy Green SUNBAY. Lehátko je vhodné pro odpočinek na pláži i zahradě. Lehátko lze snadno složit a vzít na koupaliště, nebo do kempu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Plážové lehátko SUNBAY antracitová

Happy Green Plážové lehátko oranžová kostka

Detail

Pohodlné skládací plážové lehátko vhodné pro odpočinek na pláži i zahradě. Lze snadno složit a vzít na koupaliště nebo do kempu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Plážové lehátko oranžová kostka
HAPPY GREEN Lehátko plážové ATHINA antracit pruh, Happy Green Plážové skládací lehátko pruh antracit, Happy Green Zahradní houpačka Stripy II, Happy Green Závěsné zahradní lehátko, 200 x 150 cm, Happy Green Plážové skládací lehátko kostka , Happy Green Plážové lehátko SUNBAY antracitová, Happy Green Plážové lehátko kostka modrá, Happy Green Plážové skládací lehátko kostka zelená, Happy Green Plážové lehátko SUNBAY světle zelená, HAPPY GREEN Ocelové lehátko se stříškou šedé, Happy Green Plážové lehátko SUNBAY světle modrá, Happy Green Plážové skládací lehátko kostka oranžová, Happy Green Plážové skládací lehátko pruh zelená, KETER Lehátko zahradní ATLANTIC, antracit (217341), HAPPY GREEN Stříška na houpačku, antracit 50280101, HAPPY GREEN Houpačka zahradní pro 3osoby STRIPY II (50ZJ2017611), Lehátko zahradní OXFORD RELAX, antracit (273522 BLK), HAPPY GREEN Houpačka zahradní PANAMA, HAPPY GREEN Zahradní lavička RUSTON, Happy Green Zahradní lavička TANSSI, Happy Green Classic Zahradní lavička, HAPPY GREEN Textilní sedák na houpačku, antracit, 93x114 cm, Lehátko zahradní se stříškou SUNSHADY, antracit (25512 BLK), Zahradní postřikovač 2000 ml, HAPPY GREEN, HAPPY GREEN Zahradní houpačka TARA, béžová, Happy Green Závěsné síťové lehátko 200 x 80 cm, bílá, Happy Green Závěsné houpací lehátko 200 x 150 cm, modrá, Happy Green Závěsné houpací lehátko 200 x 80 cm, červená, Happy Green Závěsné síťové lehátko 200 x 80 cm, červená, Happy Green Závěsné houpací lehátko 200 x 80 cm, modrá