Happy green bbq sada (5012033)

Produkt Happy green bbq sada (5012033) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Happy green bbq sada (5012033) upraviť a produkt hľadať znova.

Happy Green BBQ sada (5012033)

Happy Green BBQ sada (5012033)
Detail

Grilovací sada nerezového náčiní s dřevěnou rukojetí pro grilování, baleno v plastovém kufříku, 18dílná Představujeme vám speciální grilovací sadu náčiní, kterou by mě mít každý správný gril-mistr. Skládá se z osmnácti excelentně zpracovaných pomůcek ke grilu. Všechny jsou vyrobeny z velmi kvalitní nerezové oceli vsazené do dřevěných rukojetí. Celý set se uschovává v pevném plastovém kufříku, díky kterému je perfektně chráněný výborně se přenáší.Představujeme vám speciální grilovací sadu náčiní, kterou by mě mít každý správný gril-mistr. Skládá se z osmnácti excelentně zpracovaných pomůcek ke grilu. Všechny jsou vyrobeny z velmi kvalitní nerezové oceli vsazené do dřevěných rukojetí. Celý set se uschovává v pevném plastovém kufříku, díky kterému je perfektně chráněný výborně se přenáší.Klíčové vlastnostiOsmnáctidílná sadaKvalitní nerezová ocelDřevěné rukojetiPlastový kufříkObsah balení:čistící drátěný kartáč 29 cmgrilovací zubaté kleště 34 cmobracečka 41... (alza.cz)

Podobné produkty ako Happy Green BBQ sada (5012033) , 5012170 kulatý bbq rošt happy green a07530

Happy Green Vidlice teleskopická BBQ sada 5 kusů

Detail

Sada 5 teleskopických opékacích vidlicí s dvěma nerezovými hroty je vhodná na opékání špekáčků, klobás, zeleniny a jiných pokrmů připravovaných nad ohněm či grilem. Vidlice je opatřena rukojetí pro příjemnější uchopení. (mall.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Vidlice teleskopická BBQ sada 5 kusů , Happy green souprava na grilování bbq, 4 ks, nerez

Happy Green 5 dílná sada BBQ náčiní v kufříku

Detail

Grilovací 5 dílná sada BBQ načiní z nerezu, s dřevěnou rukojetí. Uloženo v kufříku. (mall.cz)

Podobné produkty ako Happy Green 5 dílná sada BBQ náčiní v kufříku , Happy green pánev grilovací bbq 31 x 3,5 cm

Happy Green 18 dílná sada BBQ náčiní v kufříku

Detail

Grilovací 18 dílná sada BBQ načiní z nerezu, s dřevěnou rukojetí. Uloženo v kufříku. (mall.cz)

Podobné produkty ako Happy Green 18 dílná sada BBQ náčiní v kufříku , Happy green souprava na grilování bbq, 18 ks, v kufříku

Prkénko HAPPY GREEN BBQ 22cm

Detail

NakuptePrkénko HAPPY GREEN BBQ 22cmz kategorieBílá technika > Kuchyň > Kuchyňské pomůcky > Prkénkaza55.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Prkénko HAPPY GREEN BBQ 22cm , Happy green souprava na grilování bbq, 5 ks, v kufříku

Happy Green Teleskopická vidlice BBQ 24 - 86 cm, sada 5 ks

Happy Green Teleskopická vidlice BBQ 24 - 86 cm, sada 5 ks
Detail

Sada 5 teleskopických opékacích vidlic s dvěma nerezovými hroty je vhodná na opékání špekáčků, klobás, zeleniny a jiných pokrmů připravovaných nad ohněm či grilem. Vidlice je opatřena rukojetí pro příjemnější uchopení. Celkovou délku vidlic lze nastavit dle potřeby od 24 až do cca 86 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Teleskopická vidlice BBQ 24 - 86 cm, sada 5 ks , Happy green rošt grilovací hranatý bbq 22 x 22 cm

5012170 Kulatý BBQ rošt HAPPY GREEN A07530

5012170 Kulatý BBQ rošt HAPPY GREEN A07530
Detail

Pochromovaný kulatý rošt o průměru 30 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako 5012170 Kulatý BBQ rošt HAPPY GREEN A07530 , Happy green souprava na grilování bbq, 7 ks, v tašce

Happy Green Rošt grilovací hranatý BBQ 68x40cm

Detail

Hranatý rošt o rozměrech 68 × 40 cm s menšími rozestupy, které zabraňují propadnutí jídla do prostoru grilu. Drátěná konstrukce z pochromované oceli v počtu celkem 40 kusů, která má nosnost až 1,45 kg. Happy Green Rošt grilovací hranatý BBQ 68 × 40 cm je ideálním pomocníkem při úpravě většího počtu potravin. (mall.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Rošt grilovací hranatý BBQ 68x40cm , Happy green sada odpuzovačů krtků 2 ks

Happy Green koš grilovací BBQ 32 × 26 cm

Detail

Grilovací koš vám usnadní přípravu oblíbené pochoutky. HAPPY GREEN koš grilovací BBQ 32 × 26 cm je vyrobený z pochromované oceli a umožňuje 3 výškové polohy pro přípravu rozličných pokrmů. Dřevěné madlo usnadňuje manipulaci. Forma má průměr 12 cm a výšku 8 cm. (mall.cz)

Podobné produkty ako Happy Green koš grilovací BBQ 32 × 26 cm , Happy green sada krbového náčiní, 4 ks

HAPPY GREEN Souprava na grilování BBQ, 4 ks, nerez

HAPPY GREEN Souprava na grilování BBQ, 4 ks, nerez
Detail

4dílná sada grilovacího náčiní obsahuje kartáč, kleště, obracečku a vidličku z nerez oceli. Délka (cm): 36,8/36,8/37,5/36,5 (4home.cz)

Podobné produkty ako HAPPY GREEN Souprava na grilování BBQ, 4 ks, nerez , Rošt na ryby "bbq", happy green - délka 42 cm a šířka 30 cm

HAPPY GREEN Pánev grilovací BBQ 31 x 3,5 cm

HAPPY GREEN Pánev grilovací BBQ 31 x 3,5 cm
Detail

Grilovací pánev 31 x 3,5 cm je ideální ke grilování ryb, masa a zeleniny. Je vyrobena z ušlechtilé oceli. Díky nepřilnavému povrchu se grilované potraviny z pánve snadno vyjímají. Praktická je sklápěcí dřevěná rukojeť s kovovým rámem a závěsným očkem. Specifická konstrukce pánve s otvory zajistí rovnoměrné grilovaní potravin a pomohou rozvinout vůně typické pro grilování. (4home.cz)

Podobné produkty ako HAPPY GREEN Pánev grilovací BBQ 31 x 3,5 cm , Happy green sada solárních led lamp, 6 ks

Happy Green Rošt grilovací hranatý BBQ 57 × 30 cm

Detail

Hranatý rošt o rozměrech 57 × 30 cm s menšími rozestupy, které zabraňují propadnutí jídla do prostoru grilu. Drátěná konstrukce z pochromované oceli v počtu celkem 34 kusů, která má nosnost až 1,035 kg. Happy Green Rošt grilovací hranatý BBQ 57 × 30 cm je ideálním pomocníkem při úpravě většího počtu potravin. (mall.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Rošt grilovací hranatý BBQ 57 × 30 cm , Happy green sada chladicích vložek 2 ks, 400 g

Happy Green souprava na grilování BBQ, 4 ks, dřevo

Detail

4dílná sada grilovacího náčiní vám usnadní přípravu oblíbené pochoutky. HAPPY GREEN souprava na grilování BBQ, 4 ks, dřevo je vyrobená z nerez oceli a obsahuje mašlovačku, kleště, obracečku a vidličku. Madlo nářadí obsahuje praktické poutko na zavěšení. (mall.cz)

Podobné produkty ako Happy Green souprava na grilování BBQ, 4 ks, dřevo , Kempingová sada happy green bilbao skládací piknikový set (50303000)

Happy Green Pánev grilovací BBQ 31 x 3,5 cm (A04428)

Happy Green Pánev grilovací BBQ 31 x 3,5 cm (A04428)
Detail

Pánev - Grilovací pánev je ideální ke grilování ryb, masa a zeleniny, má praktickou sklápěcí rukojeť a je opatřena otvory, které zajišťují rovnoměrné grilovaní. Rádi trávíte svůj volný čas grilováním? Pak vám nesmí chybět grilovací pánev Happy Green! Pánev s rozměrem 31 × 3,5 cm je vyrobena z ušlechtilé oceli a díky nepřilnavému povrchu se v ní připravované potraviny nepřipalují a lépe se s nimi manipuluje. Otvory po celé pánvi umožňují rovnoměrné grilování a sklápěcí dřevěná rukojeť s očkem zase snadné uskladnění. S pánví hravě a chutně připravíte ryby, maso a zeleninu. Hlavní přednostiIdeální ke grilování ryb, masa a zeleninyNepřilnavý povrchOtvory zajistí rovnoměrné grilovaní potravinPraktická sklápěcí dřevěná rukojeť se závěsným očkem Specifikace:Rozměry:31 × 3,5 cm Materiál:ušlechtilá ocel, dřevo (alza.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Pánev grilovací BBQ 31 x 3,5 cm (A04428) , Houpací síť happy green

Happy green Souprava na grilování BBQ, 5 ks, v kufříku

Happy green Souprava na grilování BBQ, 5 ks, v kufříku
Detail

Praktická nerezová sada s dřevěnou rukojetí v plastovém kufříku obsahuje vše potřebné pro bezchybnou grilovací sezónu. V sadě naleznete: čisticí drátěný kartáč 48 cm grilovací zubaté kleště 45 cm obracečku 48 cm porcovací nůž s čepelí o délce 45 cm vidličku s 2 hroty 46 cm (4home.cz)

Podobné produkty ako Happy green Souprava na grilování BBQ, 5 ks, v kufříku , Gril soudek, happy green

Happy Green Pánev grilovací wok BBQ 28 x 6,5 cm

Detail

Grilovací pánev o rozměru 28 × 6,5 cm vyrobena z ušlechtilé oceli. Nepřilnavý povrch. (mall.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Pánev grilovací wok BBQ 28 x 6,5 cm , Happy green přenosné umyvadlo

Happy Green Souprava na grilování BBQ, 7 ks, v tašce

Detail

Sada nerezového náčiní pro potřeby grilování. Obsahuje celkem 7 kusů, mezi které patří 4 grilovací jehlice, praktická obracečka na maso i zeleninu, grilovací kleště či trojhrotá vidlička pro lepší manipulaci. Souprava je opatřena širší rukojetí se závěsnými očky. Vše je uloženo v uzavíratelném textilním pouzdře. (mall.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Souprava na grilování BBQ, 7 ks, v tašce , Happy green sada nerezových zahradních loučí 115 cm, 2 ks

Happy Green Rošt grilovací hranatý BBQ 60 x 40 cm

Detail

Hranatý rošt o rozměrech 60 × 40 cm s menšími rozestupy, které zabraňují propadnutí jídla do prostoru grilu. Drátěná konstrukce z pochromované oceli v počtu celkem 36 kusů, která má nosnost až 1,25 kg. Happy Green Rošt grilovací hranatý BBQ 60 × 40 cm je ideálním pomocníkem při úpravě většího počtu potravin. (mall.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Rošt grilovací hranatý BBQ 60 x 40 cm , Gril happy green rancher 50sk138t4

Happy Green Souprava na grilování BBQ, 3 ks, dřevo, plochá

Detail

Souprava na grilování BBQ, 3 ks, dřevo, plochá od značky HAPPY GREEN. Kvalitní nerezová ocel pro vyšší odolnost a pohodná rukojeti pro zaištění pevného držení. V balení dostanete vidličku, obracečku, kleště. Ideální sada pro zahradní grilování v jarních a letních měsících. (mall.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Souprava na grilování BBQ, 3 ks, dřevo, plochá , Happy green lampa solární cross

Happy Green Rošt grilovací hranatý BBQ 57 × 30 cm - rozbaleno

Happy Green Rošt grilovací hranatý BBQ 57 × 30 cm - rozbaleno
Detail

Hranatý rošt o rozměrech 57 × 30 cm s menšími rozestupy, které zabraňují propadnutí jídla do prostoru grilu. Drátěná konstrukce z pochromované oceli v počtu celkem 34 kusů, která má nosnost až 1,035 kg. Happy Green Rošt grilovací hranatý BBQ 57 × 30 cm je ideálním pomocníkem při úpravě většího počtu potravin. (mall.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Rošt grilovací hranatý BBQ 57 × 30 cm - rozbaleno , Slunečník závěsný happy green a12047

Happy Green Grilovací koš BBQ ocel, 32 x 26 cm

Happy Green Grilovací koš BBQ ocel, 32 x 26 cm
Detail

Grilovací koš s dřevěnou rukojetí je ideálním pomocníkem při přípravě většího množství kusů masa, ryb a zeleniny. Tři výškově stavitelné polohy zajišťují ideální umístění připravovaného pokrmu. Koš je vyroben z pochromované oceli. (4home.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Grilovací koš BBQ ocel, 32 x 26 cm , Happy green multifunkční gril 3v1

HAPPY GREEN Souprava na grilování BBQ, 18 ks, v tašce

HAPPY GREEN Souprava na grilování BBQ, 18 ks, v tašce
Detail

Pořiďte si tuto sadu náčiní v praktickém cestovním obalu. Obsahuje vše, co budete pro grilování potřebovat. Všechny nástroje mají poutka, můžete je tak zavěsit. Sada obsahuje: čisticí drátěný kartáč grilovací zubaté kleště obracečka porcovací nůž vidlička se 3 hroty 4x grilovací jehlice 8x napichovátko na grilovanou kukuřici štětec (4home.cz)

Podobné produkty ako HAPPY GREEN Souprava na grilování BBQ, 18 ks, v tašce , Happy green houpačka zahradní panama

Happy Green Souprava na grilování BBQ, 7 ks, v tašce - použité

Detail

Sada nerezového náčiní pro potřeby grilování. Obsahuje celkem 7 kusů, mezi které patří 4 grilovací jehlice, praktická obracečka na maso i zeleninu, grilovací kleště či trojhrotá vidlička pro lepší manipulaci. Souprava je opatřena širší rukojetí se závěsnými očky. Vše je uloženo v uzavíratelném textilním pouzdře. (mall.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Souprava na grilování BBQ, 7 ks, v tašce - použité , Happy green lampa solární garden

Happy Green Pánev grilovací wok BBQ 28 x 6,5 cm (A04429)

Happy Green Pánev grilovací wok BBQ 28 x 6,5 cm (A04429)
Detail

Wok rozměr 28x6.5cm, materiál ocel, sklápěcí dřevěná rukojeť s kovovým rámem a závěsným očkem Grilovací wok s otvory, ušlechtilá ocel. Dřevěná sklápěcí rukojeť, nepřilnavý povrch. Průměr 28 cm, výška 6,5. Značka Vetroplus nyní přináší s řadou zahradnických potřeb Happy Green vlastní grilovací pánev BBQ. Za příjemně nízkou cenu vám zde nabízíme pánev z ušlechtilé oceli pokryté nepřilnavým povrchem. Pánev snadno umístíte na rošt jakéhokoli grilu a s připravovanými dobrotami se vám nyní bude pracovat mnohem lépe! Otvory v plášti vyvažují působení tepla na obsah grilovacího woku, což zaručuje rovnoměrné grilování masa, ryb i zeleniny. Woky jsou ideální pro grilování menších kousků, které rády padají skrz rošt do rozžhaveného uhlí, takže nejen vyjímání z grilu, ale i práce přímo na něm je nyní hračka. Klíčové vlastnostiKorozivzdorný a tepluvzdorný materiálSklápěcí dřevěná rukojeť se závěsným očkem usnadňuje skladování pánveNepřilnavý povrch... (alza.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Pánev grilovací wok BBQ 28 x 6,5 cm (A04429) , Happy green lampa solární hang

Rošt na ryby "BBQ", HAPPY GREEN - délka 42 cm a šířka 30 cm

Rošt na ryby "BBQ", HAPPY GREEN - délka 42 cm a šířka 30 cm
Detail

Pochromovaný rošt na grilovanou ryby o rozměru 42 x 30 cm, maximální rozevření 10,5 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Rošt na ryby "BBQ", HAPPY GREEN - délka 42 cm a šířka 30 cm , Happy green zahradní lavička ruston

Happy Green Campingová sada BILBAO

Happy Green Campingová sada BILBAO
Detail

Kempingová skládací sada nábytku obsahuje skládací stůl s konstrukcí z hliníku o rozměrech 120 x 60 cm, s nastavitelnou výškou 70 / 62 / 55 cm a 4 ocelové stoličky o rozměrech 35 x 24 x 27,5 cm s látkovým potahem. Její nespornou výhodu je složení do kufříku o rozměrech 62 x 7,5 x 63 cm pro snadné přenášení. Sada je vhodná pro kemping, cestování, outdoor, ale i na zahradu. Sada obsahuje: 1 x stůl - 120 x 60 cm 4 x židle - 35 x 24 x 27,5 cm Parametry: Materiál: ocel/ALU/MDF (deska s velmi jemnou homogenní strukturou) Počet ks v sadě: 5 Barva: bílá Nosnost stolu: 40 kg Nosnost židličky: 80 kg Hmotnost netto: 6,9 kg (nejlevnejsizbozi.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Campingová sada BILBAO , Happy green zahradní lavička tanssi

Happy Green Campingová sada BILBAO

Detail

Campingová sada obsahuje stůl s konstrukcí z hliníku a 4 ocelové stoličky. Nespornou výhodu je složení do kufříku o rozměrech 62 × 7,5 × 63 cm pro snadné přenášení. Nosnost stoliček je 100 kg. (mall.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Campingová sada BILBAO , Happy green classic zahradní lavička

Happy Green Campingová sada BILBAO - zánovní

Detail

Campingová sada obsahuje stůl s konstrukcí z hliníku a 4 ocelové stoličky. Nespornou výhodu je složení do kufříku o rozměrech 62 × 7,5 × 63 cm pro snadné přenášení. Nosnost stoliček je 100 kg. (mall.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Campingová sada BILBAO - zánovní , Happy green ratanová taška, krémová

Guma upínací HAPPY GREEN sada 3ks

Detail

NakupteGuma upínací HAPPY GREEN sada 3ksz kategorieDům a zahrada > Auto, moto > Střešní nosiče a boxy na auto > Upínače, popruhy a gumicukyza55.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Guma upínací HAPPY GREEN sada 3ks , Happy green komínový startér briket

Happy Green Třídílná sada grilovacího nářadí

Detail

Třídílná sada grilovacího nářadí Activa z chromované oceli. (mall.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Třídílná sada grilovacího nářadí , Happy green lampa solární ball

Happy Green Sada krbového náčiní, 4 ks

Happy Green Sada krbového náčiní, 4 ks
Detail

Máte v obývacím pokoji nebo na chalupě krb a chcete mít vždy perfektně uklizeno? Sada litinového náčiní bude praktickým pomocníkem, s kterým hravě zvládnete každý úklid. Díky stojánku bude náčiní uloženo a nebude se nevzhledně povalovat kolem krbu. Sada obsahuje: 1x pohrabáč - délka 66 cm 1x smetáček - délka 57 cm 1x lopatku - délka 66,5 cm 1x držák na krbové nářadí - výška 68 cm (4home.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Sada krbového náčiní, 4 ks

Happy Green Sada odpuzovačů krtků 2 ks

Happy Green Sada odpuzovačů krtků 2 ks
Detail

Vyžeňte krtky z vaší zahrádky! Tento odpuzovač vydává vysokofrekvenční bzučivý zvuk, který se šíří půdou a ruší nežádoucího obyvatele. Solární článek nabíjí baterii, která dodává energii pro vysílač impulzu. Dobíjecí zdroj je zabudován pod solárním článkem (jedná se o dobíjecí baterii typu AA). (4home.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Sada odpuzovačů krtků 2 ks

Sada chladících vložek HAPPY GREEN Flat 2x400g

Detail

NakupteSada chladících vložek HAPPY GREEN Flat 2x400gz kategorieDům a zahrada > Sport a outdoor > Cestovní doplňky > Chladicí boxy a tašky > Chladicí vložkyza119.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Sada chladících vložek HAPPY GREEN Flat 2x400g

Sada chladících vložek HAPPY GREEN Flat 2x200g

Detail

NakupteSada chladících vložek HAPPY GREEN Flat 2x200gz kategorieDům a zahrada > Sport a outdoor > Cestovní doplňky > Chladicí boxy a tašky > Chladicí vložkyza79.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Sada chladících vložek HAPPY GREEN Flat 2x200g

Happy Green 4 dílná sada nářadí NEREZ

Detail

4 dílná sada grilovacího náčiní z nerezové oceli. (mall.cz)

Podobné produkty ako Happy Green 4 dílná sada nářadí NEREZ

Happy Green Sada odpuzovačů krtků, 2 ks

Detail

Odpuzovač krtků vydává vysokofrekvenční bzučivý zvuk, šířící se půdou a ruší nežádoucího obyvatele. Solární článek nabíjí baterii, která dodává energii pro vysílač impulzu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Sada odpuzovačů krtků, 2 ks

Happy Green Sada solárních LED lamp, 6 ks

Happy Green Sada solárních LED lamp, 6 ks
Detail

Potřebujete osvětlit svoji zahradu? Toto minimalisticky pojaté zapichovací solární svítidlo bude skvělou volbou. Stane se ozdobou a praktickou dekorací každé terasy či zahrady. Napájení je řešeno 1 knoflíkovou baterií 1,2 V. Délka provozu při 100% nabití je 6 až 8 hodin. (4home.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Sada solárních LED lamp, 6 ks

Happy Green Sada chladicích vložek 2 ks, 400 g

Happy Green Sada chladicích vložek 2 ks, 400 g
Detail

Pokud máte chladicí box nebo tašku, pořiďte si tento set chladicích vložek, které účinnost chlazení znásobí. Použití je velmi jednoduché. Vložku dáte namrazit a poté je vložíte do tašky či boxu. Rozměry chladicí vložky: 16,2 x 9,2 x 3 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Sada chladicích vložek 2 ks, 400 g

Kempingová sada Happy Green Bilbao skládací piknikový set (50303000)

Kempingová sada Happy Green Bilbao skládací piknikový set (50303000)
Detail

Praktický kempingový set Bilbao se stolem s hliníkovou konstrukcí a nastavitelnou výškou a 4 ocelovými stoličkami je vhodný ke kempování, na dovolenou či na terasu. Jeho nespornou výhodu je možnost složení do praktického kufříku pro snadné přenášení. Rozměry: stůl 120 x 60 cm; výška 70/62/55 cm; nosnost 20 kg stolička 33 x 31 x 35 cm; nosnost 100 kg složený set (kufřík) 62 x 7,5 x 63 cm (4home.cz)

Podobné produkty ako Kempingová sada Happy Green Bilbao skládací piknikový set (50303000)

Happy Green Sada nerezových zahradních loučí 115 cm, 2 ks

Detail

Louče z nerezové oceli jsou ideální doplněk pro večery na vaší zahradě či terase a díky nim si můžete vykouzlit tu pravou romantickou atmosféru. Jsou dodávány v balení po 2 kusech. (mall.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Sada nerezových zahradních loučí 115 cm, 2 ks

Dantoy Classic BBQ sada (5701217870107)

Dantoy Classic BBQ sada (5701217870107)
Detail

Jídlo do dětské kuchyňky - 56 kusů v sadě, vhodné od 2 let Klíčové přednosti jídla do dětské kuchyňky Dantoy Classic BBQ sada Jídlo do dětské kuchyňky Dantoy je speciálně navrženo pro všechny malé kuchaře Živé barvy podporují rozvoj myšlení a tvořivosti V balení najdete 56 kusů Výrobním materiálem je plast Potraviny do dětské kuchyňky Dantoy ocení děti ve věku od 2 let (alza.cz)

Podobné produkty ako Dantoy Classic BBQ sada (5701217870107)

Happy Green židle zahradní HARROW 56 x 68 x 93 cm, sada 2 ks

Detail

Stylová zahradní židle se dodává v balení po 2 kusech. HAPPY GREEN židle zahradní HARROW 56 × 68 × 93 cm, sada 2 ks je stohovatelná a unese až 120 kg. Kombinace pevného ocelového rámu a textilenu zaručí jak stylovost, tak odolnost nábytku. (mall.cz)

Podobné produkty ako Happy Green židle zahradní HARROW 56 x 68 x 93 cm, sada 2 ks

Grilovací nářadí BBQ sada 7 ks

Grilovací nářadí BBQ sada 7 ks
Detail

7dílná sada nerezového grilovacího náčiní v praktickém textilním obalu je to pravým pomocníkem na vaši grilovačku. Sada obsahuje grilovací kleště, multifunkční obracečku, vidličku se 3 hroty a 4 grilovací jehlice. Nářadí je vybaveno praktickými očky k zavěšení. Materiál: nerez (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Grilovací nářadí BBQ sada 7 ks

Grilovací nářadí BBQ sada 3ks blister

Grilovací nářadí BBQ sada 3ks blister
Detail

Sada nářadí pro grilování, skládající se z obracečky, vidličky a kleští. Kleště jsou speciálně tvarovány pro jistý úchop nejrůznějších pokrmů a mají délku 35 cm. Dvouzubá vidlička s délkou 32 cm. Obracečka délky 33 cm s precizně zabroušenou hranou, a odtokovými otvory pro otáčení masitých ale i jiných pokrmů. Jednotlivé nářadí je kvalitně zhotoveno z nerezové oceli, není nijak zbytečně tvarováno, což významně usnadňuje čištění. Rukojeti jednotlivých nástrojů jsou kruhového průřezu a výborně padnou do ruky. Všechny nástroje lze navíc zavěsit za háček. Technická data sada 3 ks materiál nástrojů nerezová ocel (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Grilovací nářadí BBQ sada 3ks blister

Dantoy Classic BBQ sada DeLuxe (5701217870008)

Dantoy Classic BBQ sada DeLuxe (5701217870008)
Detail

Jídlo do dětské kuchyňky - sada potravin a nádobí na hraní, obsahuje gril, 79 kusů v sadě, vhodná od 2 let Hlavní přednosti jídla do dětské kuchyňky Dantoy Classic BBQ sada DeLuxe Jídlo do dětské kuchyňky Dantoy je pro všechny malé pomocníky Produkt věrně zobrazuje skutečné potraviny Hračka podporuje děti v zapamatování si názvů a vzhledu potravin Sada zahrnuje 79 kusů Ke zhotovení byl použitý kvalitní materiál, jakým je plast Potraviny do dětské kuchyňky Dantoy udělají radost dětem od 2 let V balení se nachází gril, nádobí a potraviny (alza.cz)

Podobné produkty ako Dantoy Classic BBQ sada DeLuxe (5701217870008)

Summer BBQ Ponožky 2 páry Happy Socks

Summer BBQ Ponožky 2 páry Happy Socks
Detail

Detail: balení obsahuje 2 páryTyp: klasickéBarva: zlatáMateriál: 86 % bavlna, 12 % polyamid, 2 % elastan (zoot.cz)

Podobné produkty ako Summer BBQ Ponožky 2 páry Happy Socks

Grilovací nářadí BBQ sada 3ks blister CATTARA

Grilovací nářadí BBQ sada 3ks blister CATTARA
Detail

Grilovací nářadí BBQ sada 3ks blister Sada nářadí pro grilování, skládající se z obracečky, vidličky a kleští. Kleště jsou speciálně tvarovány pro jistý úchop nejrůznějších pokrmů a mají délku 35 cm. Dvouzubá vidlička s délkou 32 cm. Obracečka délky 33 cm s precizně zabroušenou hranou, a odtokovými otvory pro otáčení masitých ale i jiných pokrmů. Jednotlivé nářadí je kvalitně zhotoveno z nerezové oceli, není nijak zbytečně tvarováno, což významně usnadňuje čištění. Rukojeti jednotlivých nástrojů jsou kruhového průřezu a výborně padnou do ruky. Všechny nástroje lze navíc zavěsit za háček. Technická data: sada: 3 ks materiál nástrojů: nerezová ocel (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Grilovací nářadí BBQ sada 3ks blister CATTARA

Cattara Grilovací nářadí BBQ sada 3ks blister

Cattara Grilovací nářadí BBQ sada 3ks blister
Detail

Sada nářadí pro grilování, skládající se z obracečky, vidličky a kleští. Kleště jsou speciálně tvarovány pro jistý úchop nejrůznějších pokrmů. Obracečka s precizně zabroušenou hranou, a odtokovými otvory pro otáčení masitých ale i jiných pokrmů. Jednotlivé nářadí není nijak zbytečně tvarováno, což významně usnadňuje čištění. Rukojeti jednotlivých nástrojů jsou kruhového průřezu a výborně padnou do ruky. Všechny nástroje lze navíc zavěsit za háček. Technické údaje: délka kleští: 35 cm délka vidličky: 32 cm délka obracečky: 33 cm materiál: nerezová ocel Obsah balení: 1 x grilovací nářadí (dilego.cz)

Podobné produkty ako Cattara Grilovací nářadí BBQ sada 3ks blister

Dantoy Classic BBQ sada Burger & Hotdog (5701217046007)

Dantoy Classic BBQ sada Burger & Hotdog (5701217046007)
Detail

Jídlo do dětské kuchyňky - 19 kusů v sadě, vhodné od 2 let Klíčové vlastnosti jídla do dětské kuchyňky Dantoy Classic BBQ sada Burger & Hotdog Jídlo do dětské kuchyňky Dantoy je přímo stvořeno pro všechny malé kuchaře Barevné provedení je prospěšné pro rozvoj mysli V balení se nachází 19 kusů K výrobě slouží kvalitní materiál, jakým je plast Potraviny do dětské kuchyňky Dantoy potěší děti ve věku od 2 let (alza.cz)

Podobné produkty ako Dantoy Classic BBQ sada Burger & Hotdog (5701217046007)

Happy Green Gril BUCKET Green

Detail

Gril BUCKET je kompaktní gril o průměru 25 cm a výšce 23 cm. Díky svému rozměru se gril velmi dobře skladuje a je snadno manipulovatelný. (mall.cz)

Podobné produkty ako Happy Green Gril BUCKET Green
5012170 Kulatý BBQ rošt HAPPY GREEN A07530, HAPPY GREEN Souprava na grilování BBQ, 4 ks, nerez, HAPPY GREEN Pánev grilovací BBQ 31 x 3,5 cm, Happy Green Souprava na grilování BBQ, 18 ks, v kufříku, Happy green Souprava na grilování BBQ, 5 ks, v kufříku, HAPPY GREEN Rošt grilovací hranatý BBQ 22 x 22 cm, HAPPY GREEN Souprava na grilování BBQ, 7 ks, v tašce, Happy Green Sada odpuzovačů krtků 2 ks, Happy Green Sada krbového náčiní, 4 ks, Rošt na ryby "BBQ", HAPPY GREEN - délka 42 cm a šířka 30 cm, Happy Green Sada solárních LED lamp, 6 ks, Happy Green Sada chladicích vložek 2 ks, 400 g, Kempingová sada Happy Green Bilbao skládací piknikový set (50303000), Houpací síť HAPPY GREEN, Gril Soudek, Happy Green, Happy Green Přenosné umyvadlo, HAPPY GREEN Sada nerezových zahradních loučí 115 cm, 2 ks, Gril Happy Green RANCHER 50SK138T4, HAPPY GREEN Lampa solární CROSS, Slunečník závěsný Happy Green A12047, Happy Green Multifunkční gril 3v1, HAPPY GREEN Houpačka zahradní PANAMA, HAPPY GREEN Lampa solární GARDEN, HAPPY GREEN Lampa solární HANG, HAPPY GREEN Zahradní lavička RUSTON, Happy Green Zahradní lavička TANSSI, Happy Green Classic Zahradní lavička, Happy Green Ratanová taška, krémová, HAPPY GREEN Komínový startér briket, HAPPY GREEN Lampa solární BALL