Goki panenky královská rodina 6 ks (51797)

Produkt Goki panenky královská rodina 6 ks (51797) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Goki panenky královská rodina 6 ks (51797) upraviť a produkt hľadať znova.

GOKI Panenky Královská rodina 6 ks (51797)

GOKI Panenky Královská rodina 6 ks (51797)
Detail

Herní set - vhodné od 3 let, výška 11 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako GOKI Panenky Královská rodina 6 ks (51797) , Woody 90621 panenky rodina s mazlíčky, 30 cm

GOKI Panenky Stylová rodina 4 ks (51800)

GOKI Panenky Stylová rodina 4 ks (51800)
Detail

Herní set - vhodné od 3 let, výška 11 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako GOKI Panenky Stylová rodina 4 ks (51800) , Bino domeček pro panenky 15 ks

GOKI Panenky Mladá rodina 4 ks (51955)

CASTORLAND Puzzle Královská rodina 1000 dílků

CASTORLAND Puzzle Královská rodina 1000 dílků
Detail

Rozměr složeného puzzle cca 68 x 47 cm (patro.cz)

Podobné produkty ako CASTORLAND Puzzle Královská rodina 1000 dílků , Královská hraničářka

Královna Alžběta II. a královská rodina (aktualizované vydání) - kolektiv autorů

Detail

Tato mimořádná publikace plná unikátních fotografií vdává poctu britské monarchii a oslavuje vládu královny Alžbety II., její život a rodinu. Součástí knihy jsou i nejaktuálnější události od narození nových členů královské rodiny, přes sňatek prince Harryho a Meghan Markle až po smrt prince Filipa.Toto nové vydání je též doplněno o pohřeb královny Alžběty II. v roce 2022. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Královna Alžběta II. a královská rodina (aktualizované vydání) - kolektiv autorů , Sada vánočních ozdob bílé panenky, 3 ks

HAPE Rodina panenek - světlá barva pleti - 6 dílů

HAPE Rodina panenek - světlá barva pleti - 6 dílů
Detail

Rodina panenek - světlá barva pleti Číslo výrobku: E3500 Tato rodinka obsahuje Dědečka, babičku, tatínka, maminka, syna a dceru. Kolik je doma Vás? Podrobnosti: • Věk: Od 3 let. • Materiál: dřevo, barvy na vodní bázi, látka, drát • Výška panenek: dospělí 4,3 cm, děti 3,5 cm • Dílů: 6 Upozornění! Nevhodné pro děti do tří let. Obsahuje malé části, které by mohly být spolknuty. Nebezpečí udušení! (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako HAPE Rodina panenek - světlá barva pleti - 6 dílů , Voálové závěsy, 2 ks, 140x225 cm, královská modř (132246)

Královna Alžběta II. a královská rodina: Velká obrazová historie (978-80-277-1123-9)

Královna Alžběta II. a královská rodina: Velká obrazová historie (978-80-277-1123-9)
Detail

Kniha - 344 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá, doprava zdarma s AlzaPlus+ Tato mimořádná publikace plná unikátních fotografií vdává poctu britské monarchii a oslavuje vládu královny Alžbety II., její život a rodinu. Součástí knihy jsou i nejaktuálnější události od narození nových členů královské rodiny, přes sňatek prince Harryho a Meghan Markle až po smrt prince Filipa. Toto nové vydání je též doplněno o pohřeb královny Alžběty II. v roce 2022. (alza.cz)

Podobné produkty ako Královna Alžběta II. a královská rodina: Velká obrazová historie (978-80-277-1123-9) , Moje rodina ()

Zrazená koruna: Královská rodina, nacisté a největší kamufláž v historii (978-80-7597-862-2)

Zrazená koruna: Královská rodina, nacisté a největší kamufláž v historii (978-80-7597-862-2)
Detail

Kniha - autor Andrew Morton, 496 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Andrew Morton vypráví příběh bezohledného Edwarda VIII., později vévody z Windsoru, a jeho americké manželky Wallis Simpsonové. Příběh o bizarním nacistickém spiknutí, které z něj po invazi do Británie udělalo loutkového krále, a o tom, jak se Churchill, generál Eisenhower a král Jiří VI. snažili utajit vévodovy vztahy s Hitlerem. Od údajné aféry mezi Wallis a německým ministrem zahraničních věcí až po objevení přísně tajné korespondence skrývající informace o nacistickém vrchním velení a muži přezdívaném „král zrádců“ - autor přichází s vyprávěním o intrikách, zradách a podvodech okořeněných milostnými románky a všudypřítomným pocitem podezření. (alza.cz)

Podobné produkty ako Zrazená koruna: Královská rodina, nacisté a největší kamufláž v historii (978-80-7597-862-2) , Sunar bio příkrm zelenina, pražma královská 6× 190 g (8592084417222)

goki Ohýbání panenek City Family

goki Ohýbání panenek City Family
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let Dřevěné panenky se snadno pohybují Mohou sedět a stát, takže hraní je živější Hodí se také do všech domečků pro panenky goki . Rozměry a materiál: Rozměry (výška): 9 až 11 cm Materiál: dřevo, textil Upozornění a bezpečnostní pokyny: Upozornění : Nevhodné pro děti do tří let. Obsahuje malé části, které mohou být spolknuty. Nebezpečí udušení! (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako goki Ohýbání panenek City Family , Barbie panenky

goki Ohýbání panenek Dětská klika

goki Ohýbání panenek Dětská klika
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let Dřevěné panenky jsou snadno pohyblivé a mohou sedět i stát Hodí se do jakéhokoli domečku pro panenky goki a oživují hru Podporují kreativitu a volnou hru a podněcují představivost ke hraní rolí Při přehrávání každodenních domácích scén se napodobují a procvičují sociální interakce se sourozenci a kamarády Rozměry a hmotnost: Rozměry (délka x šířka x výška): 11,5 x 6,5 x 2,5 cm Hmotnost: 0,032 kg Materiál a péče: Materiál: dřevo, textil Součástí dodávky je: 4 dětské ohýbací panenky s barevným oblečením Upozornění a bezpečnostní pokyny: Upozornění: Nevhodné pro děti do 3 let. Nebezpečí udušení kvůli malým částem. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako goki Ohýbání panenek Dětská klika , Panenky hracky

goki Zahradní nábytek pro panenky

goki Zahradní nábytek pro panenky
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let Nezáleží na tom, zda venku bouří nebo sněží - s tímto krásným malým zahradním nábytkem si můžete vykouzlit léto i uvnitř. V této 9dílné sadě najdete vše pro svět malých her - od grilu přes lehátka až po slunečník. A co se týče velikosti, perfektně se hodí k našim velkým domečkům pro panenky. Rozměry a hmotnost: Rozměry (délka x šířka x výška) 18,5 x 2 x 3 cm Hmotnost: 0,32 kg Materiál a péče: Materiál: bukové dřevo a látka Upozornění a bezpečnostní pokyny: Upozornění : Obsahuje malé části, které lze spolknout! (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako goki Zahradní nábytek pro panenky , Retro panenky

goki Ohýbání panenek Modern e family

goki Ohýbání panenek Modern e family
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let Rodina ohýbaných panenek se třemi generacemi: s láskou navržené dřevěné figurky se snadno pohybují a mohou stát i sedět. Hodí se do každého domečku pro panenky goki a oživují hru Podporují kreativitu a volnou hru a podněcují fantazii k přehrávání rolí Se sourozenci a kamarády se napodobují a procvičují sociální interakce při přehrávání každodenních domácích scén. Rozměry a hmotnost: Rozměry (délka x šířka x výška): 14,5 x 12,5 x 6 cm Hmotnost: 0,16 kg Materiál a péče: Materiál: dřevo, textil Součástí dodávky je: Součástí balení je 6 ohýbacích panenek s barevným oblečením Upozornění a bezpečnostní pokyny: Upozornění: Nevhodné pro děti do 3 let. Nebezpečí udušení kvůli malým částem. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako goki Ohýbání panenek Modern e family , Goki dřevěná skládací věž (4013594589253)

goki Nábytek pro panenky Style , ložnice

goki Nábytek pro panenky Style , ložnice
Detail

Podrobnosti o produktu: Tento stylový dřevěný nábytek pro panenky nabízí panenkám útulné útočiště a dodává jejich ložnici charakter modern . Ať už odpočívají na pohodlné posteli nebo se na sebe dívají před velkým zrcadlem style n - budou se cítit jako doma. Díky teplým tónům dřeva v kombinaci s neutrální bílou barvou a barevnými akcenty se nábytek do ložnice hodí do každého domečku pro panenky. Rozměry a hmotnost: Rozměry (délka x šířka x výška): 20,6 x 15,6 x 8,6 cm Hmotnost výrobku: 0,34 kg Materiál a péče: Materiál: dřevo, textil (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako goki Nábytek pro panenky Style , ložnice , Goki oboustranné puzzle – zeměkoule (4013594576666)

PlanToys Rodina latinskoamerických panenek

PlanToys Rodina latinskoamerických panenek
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let Hlavy a těla panenek jsou vyrobeny ze dřeva. Ruce a nohy jsou pohyblivé Při hraní rolí s rodinou panenek je podporována představivost, jazykové dovednosti a jemná motorika. Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 3 x 6 x 13 cm Hmotnost: 0,12 kg Materiál a péče: Materiál: 70 % tkanina/kombinace kepru/džínoviny/toray, 15 % gumové dřevo, 5 % akrylová příze, 5 % konopné lano, 2,5 % měď, 2,5 % PP PVC. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako PlanToys Rodina latinskoamerických panenek , Nepříliš šťastná rodina ()

goki Vybavení kuchyně pro domeček pro panenky

goki Vybavení kuchyně pro domeček pro panenky
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let Stylový nábytek pro panenky z modern em Design do kuchyně v domečku pro panenky. Přirozeně vyrobeno ze dřeva a vhodné pro všechny goki domečky pro panenky Dimensions & Weight: Rozměry (délka x šířka x výška): 20,6 x 15,6 x 8,5 cm Hmotnost: 0,44 kg Materiál a péče: Dřevěná kuchyňská linka s dvířky, která je vyrobena z dřevěného materiálu: Materiál: dřevo Součástí dodávky je: Dřevo: Kuchyňská linka, lednice, jídelní stůl a židle. Upozornění a bezpečnostní pokyny: Upozornění: Nevhodné pro děti do 3 let. Nebezpečí udušení kvůli malým částem. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako goki Vybavení kuchyně pro domeček pro panenky , Rodina morskych vyder

goki velký domeček pro panenky - 3 poschodí

goki velký domeček pro panenky - 3 poschodí
Detail

Velký domeček na hraní nabízí nekonečně prostoru na nábytek pro celou rodinu panenek. Podrobnosti: Rozměry: 65 x 35 x 87,5 cm Materiál: překližka, lípa Věk: od 3 let Upozornění: Bez dekorace. Nevhodné pro děti do 3 let. Nebezpečí zadušení malými dílky. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako goki velký domeček pro panenky - 3 poschodí , Playmobil královská ložnice (4008789704535)

goki Vybavení koupelny pro domeček pro panenky

goki Vybavení koupelny pro domeček pro panenky
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let Stylové vybavení koupelny do domečku pro panenky na modern em Design Samozřejmě ze dřeva a vhodné pro všechny goki -domečky pro panenky Dimensions & Weight: Rozměry (délka x šířka x výška): 20,6 x 15,6 x 8,5 cm Hmotnost: 0,44 kg Materiál a péče: Materiál je vyroben z dřevěného dřeva: Materiál: dřevo, textil Součástí dodávky je: Součástí dodávky: sprchový kout, umyvadlo, toaleta, držák na ručníky. Upozornění a bezpečnostní pokyny: Upozornění: Nevhodné pro děti do 3 let. Nebezpečí udušení kvůli malým částem. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako goki Vybavení koupelny pro domeček pro panenky , Mojo kobra královská (5031923871267)

Simba Panenka Steffi XL Rodina

Simba Panenka Steffi XL Rodina
Detail

Panenka Steffi s celou rodinou. Balení obsahuje Steffi, Kevina, Evičku a Timmyho. Jedná se o skvělý dárek pro děti, které si rády hrají na rodinu. Velikost panenek je 12–30 cm. Vhodné pro děti od 3 let. (mall.cz)

Podobné produkty ako Simba Panenka Steffi XL Rodina , Disney princess panenky

Plan Toys Rodina panenek Asia

Plan Toys Rodina panenek Asia
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let Hlavy a těla panenek jsou vyrobeny ze dřeva. Ruce a nohy jsou pohyblivé Při hraní rolí s rodinou panenek se podporuje představivost, jazykové dovednosti a jemná motorika. Rozměry a materiál: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 3 x 6 x 13 cm Hmotnost: 0,13 kg Materiál: 70 % tkanina, 15 % gumovník, 5 % příze, 5 % konopný provaz, 2,5 % měď, 2,5 % PP (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Plan Toys Rodina panenek Asia , Baby born panenky

Plan Toys Rodina panenek Afrika

Plan Toys Rodina panenek Afrika
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let Hlavy a těla panenek jsou vyrobeny ze dřeva. Ruce a nohy jsou pohyblivé Při hraní rolí s rodinou panenek se podporuje představivost, jazykové dovednosti a jemná motorika. Rozměry a materiál: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 3 x 6 x 13 cm Hmotnost: 0,13 kg Materiál: 70 % tkanina, 15 % gumovník, 5 % příze, 5 % konopný provaz, 2,5 % měď, 2,5 % PP (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Plan Toys Rodina panenek Afrika , Frozen male panenky

goki Domeček pro panenky Modern Bydlení, 3 patra

goki Domeček pro panenky Modern Bydlení, 3 patra
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let Velký dřevěný domeček pro panenky, vhodný na hraní, nabízí nekonečný prostor pro spoustu nábytku a velkou rodinu ohýbaných panenek. Podporuje se zde kreativita a otevřená hra a podněcuje se představivost ke hraní rolí. Při přehrávání každodenních domácích scén se napodobují a procvičují sociální interakce se sourozenci a kamarády. Rozměry a hmotnost: Rozměry (délka x šířka x výška): 68 x 37 x 23 cm Hmotnost: 6,520 kg Materiál a péče: Materiál: dřevo Pokyny pro údržbu: Otřete vlhkým hadříkem. Součástí dodávky je: Domeček pro panenky se 3 patry Poznámka: Domeček pro panenky neobsahuje příslušenství. Odpovídající figurky a nábytek lze zakoupit samostatně v rámci příslušenství. Upozornění a bezpečnostní pokyny: Upozornění: Nevhodné pro děti do 3 let. Nebezpečí udušení kvůli malým částem. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako goki Domeček pro panenky Modern Bydlení, 3 patra , Panenky z raje

goki Vybavení obývacího pokoje pro Domeček pro panenky

goki Vybavení obývacího pokoje pro Domeček pro panenky
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let Stylový nábytek z modern em Design do obývacího pokoje v domečku pro panenky. Přirozeně vyrobeno ze dřeva a vhodné pro všechny goki domečky pro panenky Rozměry a hmotnost: Rozměry (délka x šířka x výška): 20,6 x 15,6 x 8,5 cm Hmotnost: 0,44 kg Materiál a péče: Materiál je vhodný pro výrobu domečků pro děti: Materiál: dřevo, textil Součástí dodávky je: Součástí dodávky je: TV, pohovka, obývací stůl, stojací lampa. Upozornění a bezpečnostní pokyny: Upozornění: Nevhodné pro děti do 3 let. Nebezpečí udušení kvůli malým částem. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako goki Vybavení obývacího pokoje pro Domeček pro panenky , Panenka evicka panenky

goki Postel pro panenky s baldachýnem a povlečením

goki Postel pro panenky s baldachýnem a povlečením
Detail

Sen o postýlce pro panenky! Kombinace důmyslně zpracované dřevěné postýlky a vysoce kvalitní bavlněné látky na skutečné lůžkoviny a baldachýn vytváří velmi zvláštní postýlku pro panenky. Vyrobeno pro milovanou panenku. Podrobnosti o výrobku: Vhodné pro panenku, která se těší velkému zájmu: Rozměry (délka x šířka): Přibližně 67 x 61 x 31 cm Materiál: dřevo Věk: od 3 let Upozornění: Nevhodné pro děti do 3 let. Nebezpečí udušení kvůli malým částem. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako goki Postel pro panenky s baldachýnem a povlečením , Goki puzzle na desce - evropa (4013594575096)

goki Vybavení dětského pokoje pro domeček pro panenky

goki Vybavení dětského pokoje pro domeček pro panenky
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let Perfektní vybavení dětského pokoje v domečku pro panenky pro rodiče panenky modern . Samozřejmě vyrobeno ze dřeva a vhodné pro všechny goki domečky pro panenky. Dimensions & weight: Rozměry (délka x šířka x výška): 20,6 x 15,6 x 8,5 cm Hmotnost: 0,44 kg Materiál a péče: Materiál je vyroben z materiálu, který je vhodný pro výrobu panenek: Materiál: dřevo Součástí dodávky je: Dřevo: Přebalovací pult, houpací koník, hračka, ohrádka. Upozornění a bezpečnostní pokyny: Upozornění: Nevhodné pro děti do 3 let. Nebezpečí udušení kvůli malým částem. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako goki Vybavení dětského pokoje pro domeček pro panenky , Goki slepička - vývojové vrstvené puzzle (4013594575218)

Woody Panenky Rodina s mazlíčky, 30cm

Detail

Tato sada panenek se bude skvěle hodit do každého domečku. Je tu báječná možnost ubytovat rovnou celou rodinku včetně dětí a domácího mazlíka. (mall.cz)

Podobné produkty ako Woody Panenky Rodina s mazlíčky, 30cm , Goki vícevrstvé puzzle - roční období (4013594576840)

Woody Panenky do domečku, 6 ks

Detail

Veselá rodinka dřevěných panenek s pohyblivými končetinami k doplnění našich dřevěných domečků nebo farmy. Balení obsahuje celkem 6 postaviček – máma, táta, 2 chlapci, dědeček, babička. (mall.cz)

Podobné produkty ako Woody Panenky do domečku, 6 ks , Kate a meghan královská revoluce: královská revoluce (978-80-204-5505-5)

GOKI Moje malá zahrádka - doplňky k domečku pro panenky (51729)

GOKI Moje malá zahrádka - doplňky k domečku pro panenky (51729)
Detail

Herní set - vhodné od 3 let, výška 5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako GOKI Moje malá zahrádka - doplňky k domečku pro panenky (51729) , Skládací kostičky, rodina (4019359703544)

Pinolino Zahradní nábytek domeček pro panenky, 6 ks.

Pinolino Zahradní nábytek domeček pro panenky, 6 ks.
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let Vyrobeno z masivního lipového dřeva Měřítko přibližně 1:12 Nutná částečná montáž Vhodné pro panenky o velikosti do 13 cm Materiál a péče: Materiál: lípa, čajové dřevo (masivní, bezbarvý a barevný lak). Čiré a Color laky: Otřete suchým zámišem nebo měkkým bavlněným hadříkem, který nepouští vlákna. Součástí dodávky je: Součástí dodávky je 1 x sklíčko 1 x houpačka 1 x houpačka 2 x houbové stoličky 1 x lavička (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Pinolino Zahradní nábytek domeček pro panenky, 6 ks. , Sylvanian families rodina pudlu

Woody 90621 Panenky Rodina s mazlíčky, 30 cm

Woody 90621 Panenky Rodina s mazlíčky, 30 cm
Detail

Sada panenek, které jsou svým rozměrem vhodné do domečků Woody. Báječná možnost ubytovat rovnou celou rodinku včetně dětí a domácího mazlíka.Specifikace: vhodné pro děti od 3 let výška velké panenky: 30 cm výška panenky dítěte: 13,5 cm Obsah balení: figurka maminky, tatínka, syna, dcery dva mazlíčci s přepravkou a pelíškem (4home.cz)

Podobné produkty ako Woody 90621 Panenky Rodina s mazlíčky, 30 cm , Bino skládací kostičky, rodina

small foot ® Rodina ohýbacích panenek s dítětem

small foot ® Rodina ohýbacích panenek s dítětem
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let Tato dřevěná ohýbací panenka rozšířená rodina se skládá z 8 členů rodiny různého pohlaví a věku. Ohýbací panenky mají hlavu a trup z solid em dřeva, zatímco jejich ohýbací ruce a nohy zvládnou jakoukoli situaci při hraní rolí v domečku pro panenky. Dva páry rodičů i tři děti a miminko v nosítku, které lze k ohýbacím panenkám připevnit, nabízejí široké možnosti hraní. Při aktivním hraní rolí se děti hravou formou učí, jak rozmanité a pestré mohou být životní plány a rodinné konstelace. Rodiny jsou různé! Přívětivé a detailně propracované herní figurky nabízejí dostatek prostoru pro hru, která znázorňuje rozmanitost rodiny i rozmanitost ve společnosti. Při hraní rolí podporují identifikaci, komunikaci, představivost a sociálně-emoční dovednosti. Díky své velikosti jsou ohýbací panenky obzvláště snadno uchopitelné pro malé dětské ruce. Rozměry a materiál: Rozměry ve složeném stavu: cca 12 x 6 x 3,5 cm. Materiál: dřevo, látka (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako small foot ® Rodina ohýbacích panenek s dítětem , Addamsova rodina - dvd (u00321)

Obleč si Princeznú/ Kráľovská svadba

Obleč si Princeznú/ Kráľovská svadba
Detail

Pomôž princeznám s prípravami na ich svadobný deň! Titul obsahuje 24 strán a 8 strán s farebnými samolepkami na dolepenie. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Obleč si Princeznú/ Kráľovská svadba

Obleč si Princeznú/ Kráľovská svadba

Obleč si Princeznú/ Kráľovská svadba
Detail

Pomôž princeznám s prípravami na ich svadobný deň! Titul obsahuje 24 strán a 8 strán s farebnými samolepkami na dolepenie. (patro.cz)

Podobné produkty ako Obleč si Princeznú/ Kráľovská svadba

Obrázková němčina 6 - Rodina - Petr Kupka

Obrázková němčina 6 - Rodina - Petr Kupka
Detail

Ilustrovaný slovník zpracovaný dle jednotlivých témat. Názorné ilustrace pomáhají zapamatovat si nová slovíčka. 102 německých slovíček - rodinní příslušníci, svatba, rodinný stav, povaha, protiklady, 17 frází. Tvary singuláru a plurálu. Ilustrace od Petra Kopla. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Obrázková němčina 6 - Rodina - Petr Kupka

Obrázková angličtina 6 - Rodina - Petr Kupka

Obrázková angličtina 6 - Rodina - Petr Kupka
Detail

Ilustrovaný slovník zpracovaný dle jednotlivých témat. Názorné ilustrace pomáhají zapamatovat si nová slovíčka. 103 slovíček – rodinní příslušníci (včetně výslovnosti), svatba, rodinný stav, povaha, protiklady, 17 frází. Ilustrace od Petra Kopla. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Obrázková angličtina 6 - Rodina - Petr Kupka

Rodina (978-80-905-8653-6)

Rodina (978-80-905-8653-6)
Detail

Elektronická kniha ze série Osm světů, autor Marcela Remeňová, 472 stran Po vítězné bitvě Osmisvěťanů proti včelím lidem prchá Lea Layerová z poválečného chaosu na Zemi a vydává se na zdlouhavou cestu s cílem odhalit původ svých sil a najít dávné stvořitele potens. Úkol, který si stanovila, se ovšem zdá být takřka nesplnitelný. Její vlastní druh i skutečná rodina se záhy obracejí proti ní včetně znovuprobuzeného Harryho, který už dávno není tím, kým býval kdysi. Lea se rychle navrací na Osm světů a snaží se uchránit své přátele před královnou potens Morganou, jež chce za každou cenu vybojovat zpátky moc nad třemi rasami. Přestože Lea získává podporu včelího lidu a tajemného Jamese, zrada ve vlastních řadách a temný potens ze starých legend jí celou situaci ani trochu neusnadňují. Zvlášť když se osud Osmi světů přesouvá do rukou až příliš silného zákulisního hráče Diega, který je vždy o krok napřed a díky němuž není nikdy nic tak, jak se zdá. (alza.cz)

Podobné produkty ako Rodina (978-80-905-8653-6)

goki Vejce se suchým zipem v krabici na vejce, 6 kusů

goki Vejce se suchým zipem v krabici na vejce, 6 kusů
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let Nyní je čas vařit a péct! V dětské kuchyňce lze napodobovat sociální interakce a hravou formou se učit zacházení s potravinami. Podporuje se také jemná motorika - při volné hře se kreativitě a fantazii meze nekladou. Rozměry a hmotnost: Výška vajíčka: 5,5 cm Hmotnost: 0,504 kg Materiál a péče: Materiál: Dřevo Pokyny pro údržbu: Otřete vlhkým hadříkem. Součástí dodávky je: Dodávka: 6 dřevěných vajíček se suchým zipem v krabici na vajíčka. Upozornění a bezpečnostní pokyny: Upozornění: Nevhodné pro děti do 3 let. Nebezpečí udušení kvůli malým částem. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako goki Vejce se suchým zipem v krabici na vejce, 6 kusů

Goki Pracovní stůl s nářadím 36 ks

Goki Pracovní stůl s nářadím 36 ks
Detail

Dřevěné nářadí zaujme nejen svým kvalitním zpracováním, ale i pestrými barvami, díky nimž si kutilské úkoly děti ještě více zamilují. S tímto pracovním stolem značky Goki zažijí vaši malí pomocníci a pomocnice skvělou zábavu. Máte doma malé kutily? Nářadí a pracovní stůl jim v pokojíčku nesmí chybět. (mall.cz)

Podobné produkty ako Goki Pracovní stůl s nářadím 36 ks

Goki Puzzle - Kostky zvířata Austrálie, 12 ks

Goki Puzzle - Kostky zvířata Austrálie, 12 ks
Detail

Obrázkové kostky s motivem zvířátek a kytičky zaujmou všechny zvídavé dětské ručičky. Podaří se vám z celkem dvanácti dřevěných kostek sestavit pestrobarevné obrázky zvířecích obyvatel Austrálie? Po sestavení obrázků zkuste postavit rovnou vysokou věž. (mall.cz)

Podobné produkty ako Goki Puzzle - Kostky zvířata Austrálie, 12 ks

Duchové rodiny Folcroftů (978-80-7642-544-6)

Duchové rodiny Folcroftů (978-80-7642-544-6)
Detail

Kniha - autor Darcy Coates, 208 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Když jejich matka po havárii skončí v nemocnici v kómatu, Tara s bratrem Kylem jdou bydlet k prarodičům, které nikdy předtím neviděli. May a Peter Folcroftovi se zpočátku zdají být vřelí a okouzlující a jejich velký dům, schovaný v horách na kraji lesa, působí idylicky. Do té doby, než se začnou dít divné věci. Poté, co bouřka přeruší telefonní vedení, se i May začne chovat podezřele. Tara s Kylem se snaží předstírat, že se svými prarodiči tvoří spokojenou rodinku, ale zdánlivě prázdný deník spolu s jednou ze zamčených místností odhalí stopy vedoucí k pátrání po neodpustitelných lžích a tajemstvích, které se k příběhu rodiny Folcroftových vážou. A duchové začínají být neklidní... (alza.cz)

Podobné produkty ako Duchové rodiny Folcroftů (978-80-7642-544-6)

Odkaz rodiny Jacksonů (978-80-7529-586-6)

Odkaz rodiny Jacksonů (978-80-7529-586-6)
Detail

Kniha - 320 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá (alza.cz)

Podobné produkty ako Odkaz rodiny Jacksonů (978-80-7529-586-6)

Duchové rodiny Folcroftů (978-80-764-2544-6)

Duchové rodiny Folcroftů (978-80-764-2544-6)
Detail

Elektronická kniha - ze série Strašidelné domy, autor Darcy Coates, 208 stran, česky Když jejich matka po havárii skončí v nemocnici v kómatu, Tara s bratrem Kylem jdou bydlet k prarodičům, které nikdy předtím neviděli. May a Peter Folcroftovi se zpočátku zdají být vřelí a okouzlující a jejich velký dům, schovaný v horách na kraji lesa, působí idylicky.Do té doby, než se začnou dít divné věci.Poté, co bouřka přeruší telefonní vedení, se i May začne chovat podezřele. Tara s Kylem se snaží předstírat, že se svými prarodiči tvoří spokojenou rodinku, ale zdánlivě prázdný deník spolu s jednou ze zamčených místností odhalí stopy vedoucí k pátrání po neodpustitelných lžích a tajemstvích, které se k příběhu rodiny Folcroftových vážou.A duchové začínají být neklidní... (alza.cz)

Podobné produkty ako Duchové rodiny Folcroftů (978-80-764-2544-6)

Bára krotí rodinu (978-80-253-5153-6)

Bára krotí rodinu (978-80-253-5153-6)
Detail

Kniha - autor Milena Durková, 28 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Báře je třináct a to jí stačí. Další problémy nepotřebuje. Jenže má samozřejmě rodinu a ta je pěkně praštěná. Když se k nim nečekaně nastěhují dva nezvaní hosté, nastane totální chaos. Nafoukaná sestřenice Marcela a její bráška Ivoš u nich mají strávit celé letní prázdniny. Jsou rozmazlení až běda a nad vším ohrnují nos. Jestli to má Bára ve zdraví přežít, bude muset tuhle příšernou rodinu malinko zkrotit… (alza.cz)

Podobné produkty ako Bára krotí rodinu (978-80-253-5153-6)

Lazarus 1: Rodina (978-80-7679-331-6)

Lazarus 1: Rodina (978-80-7679-331-6)
Detail

Kniha - autor Greg Rucka, 104 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Svět nyní nerozdělují politické nebo zeměpisné hranice, nýbrž ty finanční. Bohatství znamená moc, a touto mocí nyní disponuje pouze několik RODIN. O těch pár lidí, kteří své vládnoucí rodině slouží, je postaráno. Všichni ostatní jsou chamraď. V těch nejmocnějších rodinách je vždy jedna osoba, která dostane to nejlepší: výcvik, technologie a veškeré výhody plynoucí z vědeckého výzkumu. Této osobě se říká meč a štít rodiny, ochránce, Lazarus. Lazarus rodiny Carlyleových se jmenuje Forever. Toto je začátek jejího příběhu. (alza.cz)

Podobné produkty ako Lazarus 1: Rodina (978-80-7679-331-6)

Časozberná kronika našej rodiny (978-80-905843-9-6)

Časozberná kronika našej rodiny (978-80-905843-9-6)
Detail

Kniha - 156 stran, slovensky, pevná bez přebalu lesklá „Časozberná kronika našej rodiny“ umožňuje zachytiť tie najdôležitejšie momenty v roku, aby sme sa k nim mohli ako rodina vracať. Vyfoťte sa ako rodina každý rok na rovnakom mieste, pridajte fotografie z mimoriadnych udalostí, ktoré sa v danom roku stali, a pripíšte niekoľkými vetami, aké to všetko bolo. Budete tak mať krásne uchované najdôležitejšie a najzaujímavejšie chvíle a udalosti z celého roka vašej rodiny. Po čase sa budete môcť nad kronikou zasmiať a zaspomínať si. A ako rodinný poklad vám vydrží i ďalšie generácie. Časozberná kronika našej rodiny umožňuje zdokumentovať 10 rokov života rodiny. Každému roku je venovaných 14 stránok. Môžete tu zachytiť svoje narodeniny, tradičné rodinné udalosti, rodinné výlety, spoločné Vianoce alebo mimoriadne udalosti ako svadba, narodenie dieťaťa či sťahovanie. Ku každej téme stačí jedna fotografia a niekoľko vašich viet. Písanie kroniky vám uľahčia návodné... (alza.cz)

Podobné produkty ako Časozberná kronika našej rodiny (978-80-905843-9-6)

Coolinářka - Testováno na rodině (978-80-253-2972-6)

Coolinářka - Testováno na rodině (978-80-253-2972-6)
Detail

Elektronická kniha - autor Svatava Vašková, 176 stran 1 foodblogerka a maminka na plný úvazek, 4 roční období, 80 sezónních receptů pro celou rodinu Svatava Vašková alias foodblogerka Coolinářka začala svůj blog psát teprve nedávno – na mateřské dovolené. Prostřednictvím autorských fotografií a receptů na něm sdílí svou vášeň pro vaření. Za necelý rok si získala řadu nadšených čtenářů a to už byl jen krůček k vydání knížky, kterou právě držíte v ruce.V maximálně autentické kuchařce najdete její nejoblíbenější rodinné recepty. Kniha je rozdělena do čtyř částí – jaro, léto, podzim a zima. Výběr pokrmů mapuje celý rok a vy tak můžete vařit ze surovin, které jsou právě k dispozici. Máte rádi klasiku jako jsou kynuté buchty, segedínský guláš nebo piškotovou bábovku lehounkou jako pírko? Nebo raději něco z moderní kuchyně: exotickou květákovou polévku, krevety či slaďounký dezert Pavlova? Všechny tyto recepty v kuchařce najdete a jsou jednodušší, než se zdá! (alza.cz)

Podobné produkty ako Coolinářka - Testováno na rodině (978-80-253-2972-6)

GOKI Sada prstových maňásků Divoká zvířátka 8 ks (15125)

GOKI Sada prstových maňásků Divoká zvířátka 8 ks (15125)
Detail

Maňásek - na prst, vhodný do pračky, motiv zvířátka, v balení 8 maňásků, materiál textil, vhodný od 1 roku, rozměry 11 × 3 × 3 cm (V׊×H), hmotnost 100 g Rádi byste svému dítěti pořídili novou plyšovou hračku? Určitě vám padne do oka nabízený maňásek, se kterým bude vyprávění pohádek větší zábava. Maňásek na prst funguje nejen jako hračka, ale především také pomůcka pro rozvoj jemné motoriky, komunikace a fantazie vašich dětí. V případě zašpinění je možné jej vyprat. V balení naleznete 8 maňásků. Klíčové vlastnosti produktu GOKI Sada prstových maňásků Divoká zvířátka 8 ks Tento maňásek bude rozvíjet fantazii vašich dětí Vhodný na prst Lze jej prát V balení očekávejte 8 maňásků (alza.cz)

Podobné produkty ako GOKI Sada prstových maňásků Divoká zvířátka 8 ks (15125)

GOKI Sada prstových maňásků Červená Karkulka 4 ks (51898)

GOKI Sada prstových maňásků Červená Karkulka 4 ks (51898)
Detail

Maňásek - na prst, vhodný do pračky, motiv pohádky, v balení 4 maňásci, materiál textil, vhodný od 3 let, rozměry 11 × 3 × 3 cm (V׊×H), hmotnost 100 g Toužíte svému dítku pořídit novou plyšovou hračku? Jistě vás zaujme nabízený maňásek, který udělá vyprávění pohádek zábavnější. Maňásek na prst funguje nejen jako hračka, ale zároveň také pomůcka k rozvoji komunikace, jemné motoriky a představivosti dětí. V případě, že se zašpiní, je možné jej vyprat. Obsah balení je tvořen 4 maňásky. Zásadní vlastnosti produktu GOKI Sada prstových maňásků Červená Karkulka 4 ks Tento maňásek zabaví vaše dítko a podpoří jeho představivost Vhodný na prst Lze jej prát V balení očekávejte 4 maňásky (alza.cz)

Podobné produkty ako GOKI Sada prstových maňásků Červená Karkulka 4 ks (51898)

Sada Model Svět zvířat rodina tygrů a srnečků, 6 zvířátek

Sada Model Svět zvířat rodina tygrů a srnečků, 6 zvířátek
Detail

Milujete koně a zvířátka? Sbírejte je. Představujeme vám ucelený koncept plný koní a divokých zvířátek. A nejenom to, některé sady obsahují figurky farmářů a různé doplňky. Figurky zvířat i farmářů jsou vyrobené z kvalitního plastu. Jsou propracované do posledního detailu. Bavte se. Vytvořte si úžasný svět zvířátek. Pro děti od tří let. (bambule.cz)

Podobné produkty ako Sada Model Svět zvířat rodina tygrů a srnečků, 6 zvířátek

Coolinářka: Kuchařka testováno na rodině (978-80-253-2972-6)

Coolinářka: Kuchařka testováno na rodině (978-80-253-2972-6)
Detail

Kniha - autor Svatava Vašková, 176 stran, česky, brožovaná bez přebalu matná Svatava Vašková alias foodblogerka Coolinářka začala svůj blog psát teprve nedávno – na mateřské dovolené. Za necelý rok si získala řadu nadšených čtenářů a to už byl jen krůček k vydání knížky. V maximálně autentické kuchařce najdete její nejoblíbenější rodinné recepty. Kniha je rozdělena do čtyř částí – jaro, léto, podzim a zima. Výběr pokrmů mapuje celý rok a vy tak můžete vařit ze surovin, které jsou právě k dispozici. (alza.cz)

Podobné produkty ako Coolinářka: Kuchařka testováno na rodině (978-80-253-2972-6)

Dekorace ježčí rodina, sada 3 ks

Dekorace ježčí rodina, sada 3 ks
Detail

Tato zimní dekorace v podobě rodiny ježků s roztomilými tvářemi okouzlí malé i velké. Vystavte si tyto figurky třeba na okenním parapetu nebo na poličce. Každá figurka je celá detailně propracovaná a má filigránově strukturovaný povrch. Všichni tři ježci jsou ručně vybarveni a klobouky ježčích rodičů jsou zdobeny slavnostními stříbrnými třpytkami. Sada 3 ježků: · Vyrobeno z umělého kamene · Pečlivě ručně malované Rozměry (d x š x v): ježek táta 5,5 x 6 x 10 cm / ježek máma 5,5 x 6 x 9,5 cm / ježek dítě v krabici 4 x 6,5 x 4 cm. (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Dekorace ježčí rodina, sada 3 ks
Woody 90621 Panenky Rodina s mazlíčky, 30 cm, Bino Domeček pro panenky 15 ks, Zrazená koruna: Královská rodina, nacisté a největší kamufláž v historii (978-80-7597-862-2), Královská hraničářka, Sada vánočních ozdob Bílé panenky, 3 ks, Voálové závěsy, 2 ks, 140x225 cm, královská modř (132246), Moje rodina (), Sunar BIO příkrm Zelenina, pražma královská 6× 190 g (8592084417222), barbie panenky, panenky hracky, retro panenky, Goki dřevěná skládací věž (4013594589253), Goki oboustranné puzzle – zeměkoule (4013594576666), Nepříliš šťastná rodina (), rodina morskych vyder, Playmobil Královská ložnice (4008789704535), Mojo Kobra královská (5031923871267), disney princess panenky, baby born panenky, frozen male panenky, panenky z raje, panenka evicka panenky, Goki puzzle na desce - Evropa (4013594575096), Goki slepička - vývojové vrstvené puzzle (4013594575218), Goki vícevrstvé puzzle - roční období (4013594576840), Kate a Meghan Královská revoluce: Královská revoluce (978-80-204-5505-5), Skládací kostičky, rodina (4019359703544), sylvanian families rodina pudlu, Bino Skládací kostičky, rodina , Addamsova rodina - DVD (U00321)