Gloria victis - game & epic soundtrack (pc) digital early access (376164)

Produkt Gloria victis - game & epic soundtrack (pc) digital early access (376164) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Gloria victis - game & epic soundtrack (pc) digital early access (376164) upraviť a produkt hľadať znova.

Gloria Victis - Game & Epic Soundtrack (PC) DIGITAL EARLY ACCESS (376164)

Gloria Victis - Game & Epic Soundtrack (PC) DIGITAL EARLY ACCESS (376164)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Vezměte si odměnu z poraženého nepřítele a vyberte, které konkrétní věci byste chtěli. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Prozkoumejte země založené na středověké Evropě a Středním Východě, objevte starověké tajemství, hledejte zapomenuté poklady a stvoření ze středověkých příběhů. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Hrajte za jeden ze tří národů Vyberte si jeden ze tří národů: hrdí Midlanders obývající rozsáhlé zelené země, pomstychtivé Ismiry z mrazivého severu nebo... (alza.cz)

Podobné produkty ako Gloria Victis - Game & Epic Soundtrack (PC) DIGITAL EARLY ACCESS (376164) , Elven legacy (pc) digital (195479)

Gloria Victis (PC) DIGITAL EARLY ACCESS (376158)

Gloria Victis (PC) DIGITAL EARLY ACCESS (376158)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, Vezměte si odměnu z poraženého nepřítele a vyberte, které konkrétní věci byste chtěli. Prozkoumejte země založené na středověké Evropě a Středním Východě, objevte starověké tajemství, hledejte zapomenuté poklady a stvoření ze středověkých příběhů. Hrajte za jeden ze tří národů Vyberte si jeden ze tří národů: hrdí Midlanders obývající rozsáhlé zelené země, pomstychtivé Ismiry z mrazivého severu nebo odhodlané válečníky Azebské Říše.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Gloria Victis (PC) DIGITAL EARLY ACCESS (376158) , Battlefield 1: revolution - pc digital (436362)

Abandon Ship (PC) DIGITAL EARLY ACCESS (414495)

Abandon Ship (PC) DIGITAL EARLY ACCESS (414495)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, RPG a strategie, 88% Strategické námořní RPG, které z vás udělá skutečného kapitána. Ve hře se častokrát nevyhnete nervy drásajícím střetů s ostatními mořeplavci. Největší výhodu získáte poničením nepřátelské lodi ještě před kontaktním soubojem jednotlivců. Porazte bájného Krakena Začínáte jako bývalý člen kultu uctívačů hlubin a chapadel. Osvobodíte několik členů posádky z vězení a vaše cesta za zastavením bájného Krakena může začít. Musíte však nejprve rozšířit řady a nabrat zkušenosti. To však není vůbec lehké, jelikož vám je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Abandon Ship (PC) DIGITAL EARLY ACCESS (414495) , Star wolves 2 (pc) digital (195475)

Rise of Insanity (PC) DIGITAL EARLY ACCESS (371577)

Rise of Insanity (PC) DIGITAL EARLY ACCESS (371577)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: dobrodružná a virtuální realita, - Rise of Insanity je psychologický horor na PC, s doplňkovou podporou pro google VR (hra se dá hrát klasicky na PC a nevyžaduje google VR). % Vrhněte se do víru bláznivé hororové hry, která se ihned po svém vypuštění do Early Accessu stala hitem. Prozkoumejte v kůži psychologa nejtemnější zákoutí lidské mysli. Překonejte váš strach a zjistěte pravdu, která se skrývá za tragickými událostmi. Inspirace těmi nejlepšími hororovými filmy Vývojáři svoji tvorbu inspirovali filmy jako jsou Exorcista... (alza.cz)

Podobné produkty ako Rise of Insanity (PC) DIGITAL EARLY ACCESS (371577) , Elven legacy: ranger (pc) digital (195486)

Conan Exiles (PC) PL DIGITAL EARLY ACCESS (360558)

Conan Exiles (PC) PL DIGITAL EARLY ACCESS (360558)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, RPG a strategie, 67% Přežijte v nelítostném open world světě v survival hře ze světa Barbara Conana, udělejte si přátele, nebo zotročte ty, kteří přáteli být nechtějí a ovládněte Exile Lands. Prozkoumávejte písečné pláně, bažiny, ledový sever a zdolejte každou horu v otevřeném světě plného skrytých zákoutí a zapomenutých pokladů. Přežijte v nehostinné krajině plné hrozivých monster a ostatních hráčů. Můj dům, můj hrad Vyrobte si sekeru a pokácejte strom. Vyrobte si první domeček. Rozšiřujte své území a vybudujte rozsáhlé... (alza.cz)

Podobné produkty ako Conan Exiles (PC) PL DIGITAL EARLY ACCESS (360558) , Elven legacy: magic (pc) digital (195482)

Ancestors Legacy Digital Soundtrack (PC) DIGITAL (435036)

Ancestors Legacy Digital Soundtrack (PC) DIGITAL (435036)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: akční a strategie, 77% Real-time strategie zaměřená na boje menších skupin a se silným důrazem na taktické prvky. S inspirací ve středověké evropské historii přivádí na scénu čtyři národy a jejich vzájemné konflikty Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Epický soundtrackSoundtrack nabídne pětatřicet epických skladeb ze hry z dílny Adama Skorupa a Krzysztofa Wierzynkiewicze. Doporučené HW požadavkyOperační systém-Procesor-Grafika-RAM-HDD- Minimální HW požadavkyOperační systémWindows XP / Vista / 7 / 8 / 10 ProcesorIntel AtomGrafikaIntel GraphicsRAM512 MBHDD1400 MB Jste na tuto hru opravdu připraveni? vyberte si z naší nabídky herních počítačů a notebooků Herní počítače Herní... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ancestors Legacy Digital Soundtrack (PC) DIGITAL (435036) , Dragon age ii (pc) digital (68527)

Shiny Soundtrack (PC) DIGITAL (262374)

Shiny Soundtrack (PC) DIGITAL (262374)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a Arkády, pro uplatnění je vyžadována základní hra Hra Shiny je docela povedená 3D plošinovka s robůtkem Kramerem 227 v hlavní roli. Tato edice je však pouze DLC a obsahuje soundtrack v digitální podobě.Shiny patří do soudku originálně pojatých 3D plošinovek, kde hrají hlavní roli rychlé prsty a vytříbený postřeh. Robot Kramer 227 musí najít způsob, jak posbírat energii a zachránit své robotické přátele předtím, než se s planetou srazí vlastní slunce. Bude muset vyskočit na každou platformu v každém koutu 20 velkých úrovní, aby mohl najít všechny své přátele.V této verzi hry najdete povedený soundtrack v digitálním vydáním.Klíčové vlastnostiDLC ke hře ShinySoundtrack v digitální podoběHodnocení na metacritic.com: 51 % (alza.cz)

Podobné produkty ako Shiny Soundtrack (PC) DIGITAL (262374) , Gigantosaurus: the game - xbox digital (g3q-00954)

G.I. Joe: Operation Blackout - Digital Art Book and Soundtrack - PC DIGITAL (1281013)

G.I. Joe: Operation Blackout - Digital Art Book and Soundtrack - PC DIGITAL (1281013)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Není vyplněn Alternativní text k fotografii! G.I. Joe: Operation Blackout - Digital Art Book and Soundtrack je herní doplněk. Ke hraní je vyžadováno vlastnictví základní hry. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Soundtrack obsahuje 21 celovečerních skladeb a 9 bonusových skladeb z televizní show z 80. let. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Původní skladby Hudba pochází se studia PowerUp Music, kteří zkomponovali hudbu pro více jak 150 videoher jako MonsterBag, Banana Kong,... (alza.cz)

Podobné produkty ako G.I. Joe: Operation Blackout - Digital Art Book and Soundtrack - PC DIGITAL (1281013) , Theatre of war (pc) digital steam (195476)

Epic Chef - PC DIGITAL (1836535)

Epic Chef - PC DIGITAL (1836535)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: simulátor a party, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Vařte v unikátním světěPříběhová adventura Epic Chef PC z vás udělá kuchaře putujícího rozsáhlým herním světem inspirovaného vesmírem kultovního autora Terryho Pratchetta. Ten je autorem vesmíru Zeměplocha, je tím pádem nač se těšit. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Pěstujte si v Epic Chef PC své vlastní plodyPěstujte na vašem malém pozemku svou vlastní zeleninu a ovoce. Pracujte s jednotlivými druhy potravin a vytvářejte s jejich pomocí unikátní recepty, které následně naservírujete svým hostům s mlsnými jazýčky. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Soutěžte s ostatními kuchařiCestujte v Epic Chef PC po Ambrosii krásném herním světe, zaměřeném na kulinářství. Procházejte se po jejich... (alza.cz)

Podobné produkty ako Epic Chef - PC DIGITAL (1836535) , Battlefield hardline premium pack pc digital 350601

Re-Legion (PC) Soundtrack DIGITAL (691494)

Re-Legion (PC) Soundtrack DIGITAL (691494)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a strategie, 55% DLC soundrtack vyžaduje vlastnictví základní hry Re-Legion. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Soundtrack obsahuje skladby:1. Follow the Prophet2. Tormented City3. Corporate Oppression4. Faith Depravation5. Cult of Blood6. Faith Defender7. Sinners March8. Hope Is Not Enough9. Call of Souls10. God is with us11. Injected Thoughts12. NeuroMisticism13. Final Commandments14. Peace and Glory15. The Escape Doporučené HW požadavkyOperační systémWindows 1064 bitProcesori5-4690K (or AMD equivalent)GrafikaGeforce GTX 1050 Ti 2GB VRAMDirectX11.0RAM8 GBHDD6 GB Minimální HW požadavkyOperační systémWindows 7 / 8 / 8.1 / 10 64 bitProcesori3-4150 (or AMD equivalent)GrafikaGeforce GTX 760 2GB VRAMDirectX11.0RAM4 GBHDD6 GB Jste na tuto hru opravdu připraveni?... (alza.cz)

Podobné produkty ako Re-Legion (PC) Soundtrack DIGITAL (691494) , Minecraft java and bedrock edition - pc digital (2wu-00039)

FootLOL: Epic Fail League (PC) DIGITAL (387978)

FootLOL: Epic Fail League (PC) DIGITAL (387978)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, RPG a sportovní, 95% Šílený fotbal se zbraněmi typu Worms. Vše je dovoleno - použij štít, minu, cizince nebo krávu. Zdokonalte se nejprve ve výcvikových táborech. Poté navštěvujte nové planety, které se vám budou odemykat. Odemykejte nové aplikace Se zlepšováním vaší úrovně se budou postupně otevírat nejen nové aplikace, ale také kity a klobouky. Každá úroveň je jináKaždá mise má své podmínky pro její splnění. Není... (alza.cz)

Podobné produkty ako FootLOL: Epic Fail League (PC) DIGITAL (387978) , Barbie gloria estefan (194735006779)

Lily´s Epic Quest (PC) DIGITAL (77610)

Lily´s Epic Quest (PC) DIGITAL (77610)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: logická, % Lily´s Epic Quest je zábavná hra, která udělá radost především příznivcům logických her. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Ponořte se do hry, kde archeologický průzkum hraje hlavní roli. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! K prozkoumání na vás čeká osm kouzelných světů, kde se pokusíte vyřešit neuvěřitelných 115 hádanek. Těšit se můžete také na nejrůznější minihry. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Hledejte skryté drahokamy Lily je vnučka slavného archeologa, kterého vždy bavilo hledat... (alza.cz)

Podobné produkty ako Lily´s Epic Quest (PC) DIGITAL (77610) , Borderlands: game of the year edition - xbox digital (g3q-00702)

A Game of Thrones: The Board Game - PC DIGITAL (1201249)

A Game of Thrones: The Board Game - PC DIGITAL (1201249)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! A Game of Thrones: The Board Game PC je strategická hra plná plánování, diplomacie i vojenské síly. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Naučte se dobývat nová území, uzavírat spojenectví, shromažďovat své občany i lstivě si vynucovat cestu k Železnému trůnu. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Online hraní A Game of Thrones: The Board Game PC umožňuje přístup až 6 hráčům v online hře nebo jednomu hráči s 5 UI lokálně.... (alza.cz)

Podobné produkty ako A Game of Thrones: The Board Game - PC DIGITAL (1201249) , Xbox game pass - 3 měsíční předplatné (pro pc s windows 10) (qht-00003)

Super Street: The Game (PC) DIGITAL (696922)

Super Street: The Game (PC) DIGITAL (696922)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: akční a závodní, % Čekají vás autentické licencované součástky od předních světových výrobců. Vypusťte svého miláčka na arkádové závody. Vyšperkujte si své auto dle vašich představ. Použijte jednu ze 700 připravených součástek od 70 světových výrobců. Závody na ulicích Sestavte neporazitelné auto, které zvítězí v pouličních závodech. Nenechá se zahanbit v rychlosti ani v soubojových srážkách. Dokážete to?... (alza.cz)

Podobné produkty ako Super Street: The Game (PC) DIGITAL (696922) , Epic chef - nintendo switch (5056208811486)

A Game of Thrones - Genesis (PC) DIGITAL (363168)

A Game of Thrones - Genesis (PC) DIGITAL (363168)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a strategie, 53% Strategická fantasy z roku 2011, která si díky novému úspěšnému seriálu zasluhuje opět vaši pozornost. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Budete střežit města před útoky podlých nepřátel a zároveň obsazovat nová. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Objevujte plno nových a zajímavě ztvárněných lokací. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Strategie jak se patří Libivé grafické zpracování a typický pohled z ptačí perspektivy. Tato hra je zkrátka šitá na míru milovníkům neotřelých strategií.... (alza.cz)

Podobné produkty ako A Game of Thrones - Genesis (PC) DIGITAL (363168) , Project cars game of the year edition - xbox digital (g3q-00124)

GTR - FIA GT Racing Game (PC) DIGITAL (440678)

GTR - FIA GT Racing Game (PC) DIGITAL (440678)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie a závodní, 85% Závody s plnou licencí FIA, kdy můžete používat ve hře všechny opravdové tratě, týmy, vozy i jména závodníků. Zvolte si kombinézu svého oblíbeného týmu - Ferrari, Chrysler, Lister, Lamborghini, Saleen, Mosler, Chevrolet. Na výběr máte ze tří herních režimů: Arcade, Semi-Pro nebo Simulation. 10 legendárních okruhů Užijte si okruhy jako Monza, Magny-Cours, Barcelona, Brno nebo Spa-Francorchamps. Uslyšíte také zvukové komentáře, které popíší všechny nástrahy okruhu, dají vám rady ohledně každé zatáčky... (alza.cz)

Podobné produkty ako GTR - FIA GT Racing Game (PC) DIGITAL (440678) , Gloria 50g - 57076 bílá (6574)

HITMAN: Game of The Year - PC DIGITAL (414636)

HITMAN: Game of The Year - PC DIGITAL (414636)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Zcestovalý Agent 47 v kompletním baleníStaňte se dokonalým profesionálním zabijákem v kompletní první sezóně Hitmana, napínavé hře o infiltraci, tajnosti a úkladných vraždách. The International Contract Agency si schovává své nejnáročnější úkoly pro nejschopnější pracovníky. Jako chladný a amorální agent 47 si vyberte své cíle v šesti napínavých kapitolách a cestujte po celém světě – z Paříže do Bangkoku a dále. Smrticí zbraní se může stát cokoliVšechny místa jsou plné příležitostí proměnit každodenní předměty ve smrtící zbraně. Úrovně jsou důmyslně navrženy tak, aby otestovaly vaši schopnost improvizovat, když plníte nebezpečné mise a zároveň se snažíte zůstat inkognito. Hitman: Game of the Year Edition obsahuje:Všechny mise a lokace z cenami ověnčené první... (alza.cz)

Podobné produkty ako HITMAN: Game of The Year - PC DIGITAL (414636) , Smith sam: gloria - cd (4585671)

GTR 2 FIA GT Racing Game - PC DIGITAL (440682)

GTR 2 FIA GT Racing Game - PC DIGITAL (440682)
Detail

Herní doplněk - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Závodní Přijměte výzvy automobilových závodů ve hře GTR 2 FIA GT Racing Game PC. Vychutnejte si detailní, realistické zobrazení závodních aut i nádherných okruhů. Vylepšené jízdní modely GTR 2 FIA GT Racing Game PC využívá grafickou technologii k vylepšení automobilů, což vám zvedne adrenalin v každém závodě. Autoškola pro začátečníkyPro začínající závodníky je v GTR 2 FIA GT Racing Game PC připravena autoškola, kde se naučíte základy... (alza.cz)

Podobné produkty ako GTR 2 FIA GT Racing Game - PC DIGITAL (440682) , Gloria 50g - 52180 červená (6571)

Disney Epic Mickey 2: The Power of Two - PC DIGITAL (693696)

Disney Epic Mickey 2: The Power of Two - PC DIGITAL (693696)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: arkády a dětská, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Zažijte dobrodružství s Disney, které je plné tvoření a objevování. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Ocitnete se v alternativním světě 80. let a setkáte se se zapomenutými postavami. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Zvolte si postavu Ve hře Disney Epic Mickey 2: The Power of Two si zahrajete za Mickey Mouse, ale také Oswalda Lucky Rabbit. Není vyplněn Alternativní text k... (alza.cz)

Podobné produkty ako Disney Epic Mickey 2: The Power of Two - PC DIGITAL (693696) , Gloria 50g - 53744 sv.zelená (6572)

ARCADE GAME SERIES 3-in-1 Pack (PC) DIGITAL (218524)

ARCADE GAME SERIES 3-in-1 Pack (PC) DIGITAL (218524)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: adventura a arkády, Jedná se speciální balíček, který obsahuje tři klasické hry z doby arkádových automatů: PAC-MAN, GALAGA a DIG-DUG. Získejte 3 hry za cenu 2! (alza.cz)

Podobné produkty ako ARCADE GAME SERIES 3-in-1 Pack (PC) DIGITAL (218524) , Gloria 50g - 57094 béžová (6575)

NieR: Automata Game of The YoRHa Edition - PC DIGITAL (1385044)

NieR: Automata Game of The YoRHa Edition - PC DIGITAL (1385044)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, PC NieR: Automata Hra spojuje úžasné scenérie a lokace bez nutnosti nahrávání. Nier je vytvořena k rychlému boji v 60 fps a zpestřuje hratelnost velkým množstvím vedlejších úkolů. Vypořádejte se s invazí Mechanoidů na vaší zničené domovské planetěVe hře NieR: Automata PC invaze mimozemských robotů zahnala lidskou civilizaci na Měsíc. Androidi jsou lidmi vysíláni do opuštěných míst na zdevastovanou planetu Zemi za účelem nastolit pořádek a zničit nepřátelské Mechanoidy. YoRHa 2B, nejvyspělejší model pěchotního androida, má za těžký úkol - vyčistit planetu Zemi od mimozemských narušitelů. Výtečné grafické zpracování. Skvělé akční JRPG, které kombinuje originální a chytlavý příběh s velice propracovaným soubojovým systémem.... (alza.cz)

Podobné produkty ako NieR: Automata Game of The YoRHa Edition - PC DIGITAL (1385044) , Gloria 50g - 51220 kávová (6569)

Fallout 3 Game Of The Year Edition - PC DIGITAL (836818)

Fallout 3 Game Of The Year Edition - PC DIGITAL (836818)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, RPG a střílečky, 91% Vytvořte si postavu dle svých představ a pusťte se do boje o přežití v postapokalyptickém světě Fallout 3 Game Of The Year Edition. Každá minuta ve hře bude krutým a nesnadným bojem o přežití. Fallout 3 Game Of The Year Edition obsahuje všech 5 doplňkových balíčků. Operation: Anchorage V tomto díle budete bojovat na Aljašce, abyste ji ochránil před nadvládou čínských komunistických útočníků. The Pitt (alza.cz)

Podobné produkty ako Fallout 3 Game Of The Year Edition - PC DIGITAL (836818) , The witcher 3: wild hunt - game of the year digital (g3q-00196)

Disney Pixar Cars 2: The Video Game - PC DIGITAL (696310)

Disney Pixar Cars 2: The Video Game - PC DIGITAL (696310)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: dětská, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Hra Disney Pixar Cars 2: The Video Game je inspirována stejnojmenným animovaným filmem. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Zvolte si jednu ze svých oblíbených postaviček, za kterou si zahrajete. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Projezděte celý svět Ve hře Disney Pixar Cars 2: The Video Game se dostanete na různá exotická místa, která jsou roztroušena po celém světě. Není... (alza.cz)

Podobné produkty ako Disney Pixar Cars 2: The Video Game - PC DIGITAL (696310) , Soundtrack: soundtrack : the witcher - season 2 - cd (0194399869628)

WRC Generations – The FIA WRC Official Game - PC DIGITAL (2105674)

WRC Generations – The FIA WRC Official Game - PC DIGITAL (2105674)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, žánr: simulátor a závodní, - V roce 2022 přejde šampionát WRC do hybridní éry. Pro svět rallye to znamená revoluci, která má výrazný vliv na výkonnost, použité strategie a donutí jezdce i týmy se přizpůsobit. Pokud jde o hratelnost, do hry se dostaly nové mechaniky, které představují požadavky hybridních motorů. Abyste zvítězili ve speciálních etapách, musíte pečlivě řídit baterii na základě uzpůsobení mapování motoru. Revoluce na poli závodůPo více než sedmi letech vývoje je tu konečně WRC Generations – The FIA WRC Official Game PC DIGITAL. Závodní hra nové generace, která posouvá žánr mílovými kroky kupředu. Nastupte do svého vozu a dejte se do zápolení v terénu i na cestách. Otestujte si WRC Generations – The FIA WRC Official Game PC DIGITAL auta nové generaceVyberte si některé z 37 legendárních závodních... (alza.cz)

Podobné produkty ako WRC Generations – The FIA WRC Official Game - PC DIGITAL (2105674) , Vonný difuzér early spring, 100 ml

Total War - Game of the Year Edition Steam - PC DIGITAL (836812)

Total War - Game of the Year Edition Steam - PC DIGITAL (836812)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, Empire: Total War Game of the Year Edition PC vás zavede do Napoleonských válek. Vládněte 18. století na moři i na souši. Empire je už pátý díl v sérii Total War od studia The Creative Assembly. Elitní armáda Tento epický titul, nejkomplexnější strategická hra, která kdy byla vytvořena, poprvé představuje tu největší žádanou samostatnou novinku v sérii námořních bitev. 18. století bylo obdobím budování říší a revolucí. Podmaňte si svět (alza.cz)

Podobné produkty ako Total War - Game of the Year Edition Steam - PC DIGITAL (836812) , Nania maxim access šedá (3507460217605)

Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition - PC DIGITAL (1471234)

Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition - PC DIGITAL (1471234)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition PC přichází v remasterované verziKromě veškerých vylepšení přináší Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition PC také 4 nové mapy Challenge - Crime Alley, Scarecrow Nightmare, Totally Insane a Nocturnal Hunter. Jedinečný bojový systémBatman: Arkham Asylum Game of the Year Edition PC dostala do vínku bojový systém FreeFlow, ve kterém můžete neomezeně řetězit komba a bojovat tak s obrovskými skupinami Jokerových přisluhovačů. Hrajte za BatmanaNejvětší světový detektiv Batman přichází řešit hádanky pomocí nejmodernější forenzní technologie včetně rentgenového scaneru, čtečky otisků prstů nebo spreje Amido Black. V Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition PC budete čelit největším padouchům Gothamu včetně... (alza.cz)

Podobné produkty ako Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition - PC DIGITAL (1471234) , Salomon prolink access skate (l3910440001)

Jurassic Park: The Game (PC/MAC) DIGITAL (360579)

Jurassic Park: The Game (PC/MAC) DIGITAL (360579)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: simulátor a adventura, 54% Opravdu se mi hra líbila, není to tak špatné, jak se říká. Název hry by se měl změnit na "Jurassic Park Interactive Movie". Zažijte rychlou akci, odhalování a řešení hádanek ve čtyřech částech příběhu. Vydejte se do známých lokací z filmu a objevte nová místa, včetně nebezpečných vod přímořského střediska. Nové prehistorické hrozby Vypořádejte se s ohromným T-Rexem a mazanými Raptory. Vzácné embrya... (alza.cz)

Podobné produkty ako Jurassic Park: The Game (PC/MAC) DIGITAL (360579) , Salomon juke access pink (887850954307)

Fortnite Early game sada pro přežiti B the Visitor (191726009122)

Fortnite Early game sada pro přežiti B the Visitor (191726009122)
Detail

Figurka - akční, na motiv Fortnite, materiál plast, výška 10 cm, na baterie (jsou součástí balení), od 5 let Sada pro přežití FORTNITE Early Game zajisté potěší každého příznivce této populární střílečky. Najdete v ní originální figurku z kultovní počítačové hry Battle Royale. Postavička B the Visitor je opatřena 19 ohebnými klouby, díky kterým ji snadno nastavíte do různých pozic. Dále také deštník, nářadí, zbraň, 4 stavební prvky a sběratelskou brožuru. Stavební prvky vám umožní postavit si arénu stejně jako ve hře. Klíčové vlastnosti sady pro přežití Early GameFigurka B the Visitor je oficiální licencovaný produktDisponuje 19 ohebnými bodyFigurka B the Visitor má prvotřídní zpracováníNářadí a zbraň součástí baleníVhodná pro holky a kluky od 5 letVýška postavičky je 10 centimetrů Posbírejte je všechnySbírejte postavičky a další autentické předměty z herní série Fortnite a vytvořte si vlastní unikátní fanouškovskou kolekci.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Fortnite Early game sada pro přežiti B the Visitor (191726009122) , Salomon sns access junior (l39105400)

Mick Gordon - Doom (Original Game Soundtrack) (LP Set)

Mick Gordon - Doom (Original Game Soundtrack) (LP Set)
Detail

Složení setu: 2 ks Rychlost: 33 1/3 RPM Barva: Červená Datum vydání: 2018-07-27 Dekáda interpreta: 2000 - 2009 Země původu: Německo Typ: Barevná;LP deska Země interpreta: Austrálie Rok vydání: 2018.0 Subžánr: Industrial;Soundtrack Interpret / Téma: Mick Gordon Varianta: Doom (Original Game Soundtrack) (LP Set) Žánr: Heavy Metal;Soundtrack Vydavatelství: Laced Records Barva podle výrobce: Red Balení obsahuje: LP (muziker.cz)

Podobné produkty ako Mick Gordon - Doom (Original Game Soundtrack) (LP Set) , Salomon sns profil access (l40865000)

PLANET ALPHA - Digital Artbook (PC) DIGITAL (449152)

PLANET ALPHA - Digital Artbook (PC) DIGITAL (449152)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Logická, pro uplatnění je vyžadována základní hra % Doplněk hry Planet Alpha obsahuje koncepty a ilustrace, které vám pomohou vytvořit ohromující svět planety Alpha. Objevíte zde také screenshoty a další umělecká díla ze hry. Doplňky ke zdokonalení planetyPokuste se zdokonalit nádherný svět planety Alfa pomocí doplňku, který vám dodá nové ilustrace, screenshoty a další vychytávky. DLC Digital ArtbookTento doplněk vyžaduje ke hře vlastnictví základní hry Planet Alfa. Doporučené HW požadavkyOperační systémWindows 10 64-bitProcesorIntel Core i5-4570 (3.20 GHz) / AMD FX-9590 (4.70 GHz)GrafikaGeForce GTX 960 (2GB) / Radeon R9 380X (4 GB)RAM8 GB Minimální HW požadavkyOperační systémWindows 7 64-bitProcesorIntel Core i5-2550K (3.4 GHz) / AMD FX-4350... (alza.cz)

Podobné produkty ako PLANET ALPHA - Digital Artbook (PC) DIGITAL (449152) , Gaynor gloria: the album - cd (7619943022326)

Re-Legion (PC) Digital Artbook DIGITAL (691496)

Re-Legion (PC) Digital Artbook DIGITAL (691496)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a strategie, 55% DLC Artbook vyžaduje vlastnictví základní hry Re-Legion. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Artbook obsahuje: 40 stran plných prvotních grafických konceptů, kreseb a portrétů postav Doporučené HW požadavkyOperační systémWindows 1064 bitProcesori5-4690K (or AMD equivalent)GrafikaGeforce GTX 1050 Ti 2GB VRAMDirectX11.0RAM8 GBHDD6 GB Minimální HW požadavkyOperační systémWindows 7 / 8 / 8.1 / 10 64 bitProcesori3-4150 (or AMD equivalent)GrafikaGeforce GTX 760 2GB VRAMDirectX11.0RAM4 GBHDD6 GB Jste na tuto hru opravdu připraveni? vyberte si z naší nabídky herních počítačů a notebooků Herní počítače Herní notebooky (alza.cz)

Podobné produkty ako Re-Legion (PC) Digital Artbook DIGITAL (691496)

Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition - PC DIGITAL (2063458)

Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition - PC DIGITAL (2063458)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, Zastavte LilithZlovolné organizaci Hydra se v Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition PC DIGITAL podařilo oživit vládkyni démonů Lilith. Svět je v ohrožení. Vezměte partu kultovních superhrdinů a vrhněte jejich speciální schopnosti proti armádám temnoty a jejich mocným vojevůdcům. Buďte v Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition PC DIGITAL jedineční Vžijte se do kůže Huntera. Úplně prvního formovatelného superhrdiny. Vybírejte jeho schopnosti. Získávejte unikátní kosmetické úpravy a s pomocí ostatních postav Marvelu porazte zlo ohrožující Zemi. KombinujteKaždý ze superhrdinů má v Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition PC DIGITAL po ruce vlastní škálu dovedností. Kombinujte schopnosti jednotlivých postav. Vytvářejte... (alza.cz)

Podobné produkty ako Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition - PC DIGITAL (2063458)

We Happy Few Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (188224)

We Happy Few Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (188224)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 62% Náhodně vytvořený svět zajistí, že vaše zkušenosti s hrou We Happy Few jsou při každém hraní odlišné a jedinečné. Wellington Wells nikdy nezůstane takové, jak jste si ho pamatovali. Výhodná Deluxe ediceS koupí Deluxe edice získáte hru We Happy Few a navíc také Season Pass a exkluzivní Jolly Brolly zbraň. Díky Season Passu získáte veškerý v budoucnu vydaný obsah navíc. Ve We Happy Few zažijete svou jedinečnou dystopii, žádné dva průchody hrou nejsou stejné. Celé ostrovy Wellington Wells byly zničeny válkou a znovuvybudovány na základě deziluzí a utopie.... (alza.cz)

Podobné produkty ako We Happy Few Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (188224)

Killing Floor 2 Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (381840)

Killing Floor 2 Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (381840)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a střílečky, 75% Fantastická hra s více než konkurenční grafikou. Zatímco se lehce opakuje, je to bezpochyby příjemné. Čím více spoluhráčů, tím více zábavy ve hře bude. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Ponořte se do kontinentální Evropy, kde se nezdařený experiment vymkl kontrole. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Lidé z Evropy, kteří dokázali se štěstím přežít, se nyní schovávají před hrůzami každodenního světa. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Režim pro 6 hráčů Braňte se před hordami mutantů v... (alza.cz)

Podobné produkty ako Killing Floor 2 Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (381840)

Into the Stars Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380559)

Into the Stars Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380559)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, 61% Zábavná hra, která se dá snadno ovládat a naučit, zároveň poskytuje dostatek hloubky, což potěší zejména fanoušky strategií. Každých 6 měsíců dorazí Skorn, který se pokouší zničit vaši planetu, a teď vás zůstává jen málo na to bránit to, co zbylo. Každé rozhodnutí, které uděláte jako kapitán a každá náhodně generovaná překážka, na kterou posádka narazí, může ovlivnit výsledek mise. Kompletní kontrola Ujměte se velení své ručně vybrané, ale nezkušené posádky a veďte je hvězdným systémem zahaleným tajemstvím a nebezpečím.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Into the Stars Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380559)

Inside My Radio Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380556)

Inside My Radio Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380556)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 68% V této rytmické plošinovce, kde každá činnost musí probíhat přesně v rytmu hudby, ještě jednou oživte hudbu electro, dub a disco. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Probuďte svou kreativitu, bav se hudbou a osvoboďte váš skrytý talent. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Ve svých činnostech, pohybech či v jamování si můžete libovolně vybírat a mixovat skladby tak, jak chcete. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Různé variace Každá úroveň hry přináší různé variace na electro, disco nebo dub.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Inside My Radio Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380556)

PGA TOUR 2K21 Digital Deluxe Edition - PC DIGITAL (947050)

PGA TOUR 2K21 Digital Deluxe Edition - PC DIGITAL (947050)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: sportovní, simulátor a arkády, Prověřte své dovednosti na nejznámějších hřištích USA v PGA TOUR 2K21 PC. Během kariéry vyzvete 11 profesionálních hráčů okruhu PGA včetně Justina Thomase. Tvorba golfisty na míru Vytvořte si vlastního hráče, zvolte jeho oblečení a vyberte mu profesionální výbavu z nabídky světových golfových značek. Golf pro každéhoV PGA TOUR 2K21 PC si užijí golf všichni bez ohledu na jejich zkušenosti. Začátečníky provede podrobný... (alza.cz)

Podobné produkty ako PGA TOUR 2K21 Digital Deluxe Edition - PC DIGITAL (947050)

Magicka - PC DIGITAL (1471270)

Magicka - PC DIGITAL (1471270)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, Hra Magicka se řadí mezi akční satirické adventury ze světa fantasy. Odhalte severskou mytologii, zahrajte si za čaroděje ze svatého řádu a pokuste se zastavit zlého černokněžníka. Zlá monstra Na své pouti se budete setkávat s monstry, která zasahují do světa dobra. Černokněžník uvrhl tento svět do mdlob, pokuste se jej zachránit. Kombinujte elementyJako správný čaroděj vlastníte kouzelnou hůlku, se kterou můžete kombinovat... (alza.cz)

Podobné produkty ako Magicka - PC DIGITAL (1471270)

Wreckfest - PC DIGITAL (333279)

Wreckfest - PC DIGITAL (333279)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: závodní, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Katalog aut a tratíWreckfest PC je destrukční závodní hra od tvůrců FlatOut. Těšte se na kariérní mód, ve kterém si svými vítězstvími zajistíte přísun nových, lepších aut a samozřejmě také součástek. Rozšíření se dočká také katalog aut a tratí. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Ragdoll fyzika Wreckfest PC Vývojáři na postavy aplikovali ragdoll fyziku, abyste si při bouračkách užili ještě více zábavy. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Vylepšený demoliční modelVaše auto není jen prostředkem k závodění, ale také zbraní. S jeho pomocí dosáhnete soupeřovy demolice. Čeká na vás také vylepšení vizuálního ztvárnění poškození vozů. Auta ve Wreckfest... (alza.cz)

Podobné produkty ako Wreckfest - PC DIGITAL (333279)

Flashback (PC) DIGITAL (707332)

Flashback (PC) DIGITAL (707332)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, RPG, arkády a dobrodružná, % V remasterované hře z roku 1993 na vás čeká vylepšená animace postav, high-tech grafika a předělaný systém „přetáčení“. PříběhPíše se rok 2142. Mladý vědec Conrad B. Hart se probudí na Titanu bez jakýchkoliv vzpomínek. Navíc je sledován svými únosci. Najde cestu zpět na Zemi? Možná při své cestě odhalí mimozemské spiknutí. Předělaný Flashback obsahuje:Původní hru z roku 1993Nové grafické filtry Post-FXKompletně předělanou hudbu a zvukZcela novou funkci „přetáčení“, která se mění na základě zvoleného stupně obtížnostiPrůvodce pro případ, že byste se zasekli Doporučené HW požadavkyOperační systém-Procesor-Grafika-DirectX-RAM-HDD- Minimální HW požadavkyOperační systémWindows 10Procesor2 Ghz procesorGrafikapodporující... (alza.cz)

Podobné produkty ako Flashback (PC) DIGITAL (707332)

Citrouille (PC) DIGITAL (659200)

Citrouille (PC) DIGITAL (659200)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a arkády, % Hra oplývá více než 50 úrovněmi v 5 jedinečných světech. Pokud se vám při hraní příliš nedaří, můžete hrát s přítelem na sdílené obrazovce. Čtyři hratelné čarodějky, každá s vlastním jedinečným kouzlem Otevřete dárkové balíčky s překvapením, najděte smrtící zbraně a rozdrďte své nepřátele Režim Versus Dva až čtyři hráči mohou soupeřit na rozdělené obrazovce. Anis a Reglisse, dvě antagonistky, se připojí k boji, aby získaly svůj podíl z kořisti. Na výběr máte dva různé režimy, pro každý s pěti jedinečnými arénami.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Citrouille (PC) DIGITAL (659200)

Woodpunk (PC) DIGITAL (661166)

Woodpunk (PC) DIGITAL (661166)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 95% Vzrušující akční střílečka ze středověkého vesmíru, kde základní surovinou je dřevo. Vyzkoušejte si, jak dokážete bojovat s dřevěnými zbraněmi. Zažijete nekonečné možnosti úrovní s novými výzvami. Široký výběr zbraní jak na blízko, tak na dálku. Více než 1400 možností. 100 nepřátel najednou Na obrazovce se vám objeví 100 nepřátel s různými strategiemi a bojovými styly. Zvládnete i jejich bosse? Zničte vše co se skládá z... (alza.cz)

Podobné produkty ako Woodpunk (PC) DIGITAL (661166)

Semispheres (PC) DIGITAL (290841)

Semispheres (PC) DIGITAL (290841)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: logická, PC Semispheres je důvtipná, relaxační a vyzývavá puzzle hra, která vnáší neokoukané nápady do tohoto herního žánru. 72% Semispheres je důvtipná, relaxační a vyzývavá puzzle hra, která vnáší neokoukané nápady do tohoto herního žánru. Vypnuto Opravdová výzvaSemispheres je fantastická logická hra, ve které jsou základem hry dvě souběžné reality. Unikátní systém hry, který využívá rozdělenou obrazovku bude pro vás opravdovou výzvou Vypnuto Více než 50 úrovní s neobvykle obtížnými logickými hádankami Zábava je ve stealth akci: smíte používat generátory hlasu, portály, změny směru nebo přemístění. Vypnuto... (alza.cz)

Podobné produkty ako Semispheres (PC) DIGITAL (290841)

Homefront - PC DIGITAL (414936)

Homefront - PC DIGITAL (414936)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, % Homefront je výbušná FPS bitva, kde se dynamicky mísí boj pěchoty a vozidel. K dispozici je jak hra pro jednoho hráče, tak online multiplayer. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Po 15letém globálním konfliktu se svět rozpadá, trpí nedostatkem přírodních zdrojů a globálním konfliktem. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Homefront - píše se rok 2027. Připojíte se k odporu a budete bojovat proti vojenským silám za svobodu? Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Amerika na dně Americká... (alza.cz)

Podobné produkty ako Homefront - PC DIGITAL (414936)

Distrust (PC) DIGITAL (373797)

Distrust (PC) DIGITAL (373797)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, Uvědomte si, jak každá postava vnímá realitu. Přepínejte mezi trosečníky, abyste je pozorovali, porovnávali a analyzovali. Rozhodněte, co je skutečné, dokonce i když víte, že už nemůžete věřit svým smyslům. Bojujte s nepředstavitelnou silou Trosečníci se snaží spát jen tolik, kolik je potřeba k boji s únavou. Pomalu začínají šílet, až se dostanou do momentu, kdy již nemohou věřit vlastním smyslům. Někdy dokonce ani nejsou schopni rozlišit, co je skutečnost a co halucinace.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Distrust (PC) DIGITAL (373797)

Broforce - PC DIGITAL (949303)

Broforce - PC DIGITAL (949303)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro GOG,com, žánr: akční a arkády, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Broforce PC představuje mocnou polovojenskou organizaci, kterou svět povolá při problémech s nepřemožitelnými. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Spojte se až čtyři hráči dohromady a využívejte speciálních útoků pro šíření svobody po celém světě. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Teroristi nadohled Eliminujte nepřátelské teroristické síly, které ohrožují život na vaší planetě. Využijte jedinečné zbraně a neuvěřitelné řetězové ohňové reakce.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Broforce - PC DIGITAL (949303)

Vampyr - PC DIGITAL (437502)

Vampyr - PC DIGITAL (437502)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, Ve hře Vampyr PC Londýn v roce 1918 je zasažen epidemií španělské chřipky. Jonathan E. Reid je lékař, který se vyzná v práci s krví. Mění se totiž na upíra. Atmosférická hratelnost Hra běží na skvělém Unreal Engine 4, díky kterému si vychutnáte skvělou souhru světel a stínů. Strašidelná atmosféra vás během nočních herních seancí doslova pohltí. Temný Londýn v hlavní roli Vampyr PCVelmi zajímavé herní prostředí vám samo o sobě... (alza.cz)

Podobné produkty ako Vampyr - PC DIGITAL (437502)

SOMA (PC) DIGITAL (440938)

SOMA (PC) DIGITAL (440938)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 84% Sci-fi hororová hra o identitě vědomí a zjištění, co znamená být člověkem. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Děj se odehrává pod vlnami Atlantského oceánu. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Nepřátelský svět se bude snažit zpochybnit vaši existenci. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Bezvýchodná situace Zásoby docházejí, rádio nemá signál a stroje si začínají myslet, že jsou lidé. Není vyplněn Alternativní text k... (alza.cz)

Podobné produkty ako SOMA (PC) DIGITAL (440938)

RIDE (PC) DIGITAL (347337)

RIDE (PC) DIGITAL (347337)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a závodní, 66% Ride je hra, kterou budete milovat i s rizikem toho, že vaši lásku nebude opětovat. Hráčům nabízí parádní svezení, které ovšem nemusí sedět každému hráči. Herní kousek, který vrhá na motocyklové závody úplně jiné světlo než MotoGP. Sbírejte a prozkoumávejte motocykly různých druhů a vyždímejte z nich maximum. Skvělé grafické zpracování o sobě dává vědět Budete jednoduše uchváceni. Grafické zpracování je opravdu na té nejvyšší úrovni a vy si tak budete moci užít stroje či okruhy propracované do posledního detailu... (alza.cz)

Podobné produkty ako RIDE (PC) DIGITAL (347337)

Impulsion (PC) DIGITAL (441404)

Impulsion (PC) DIGITAL (441404)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a arkády, 79% Zatímco Impulsion nedosahuje stejné dokonalosti jako Portal, je to příjemná a rychlá plošinovka. Vystoupejte vysoko v hodnotících žebříčcích. Vyzvěte svět a přátelé. Příběhový režim s fascinujícím sci-fi příběhem plným zábavných dialogů. Jste unaveni ze snadných her? Spusťte režim rivality nebo speedrunový režim a dostaňte se na vrchol žebříčků. Hoďte rukavici přátelům, hráčům na internetu a sobě. Rychlá... (alza.cz)

Podobné produkty ako Impulsion (PC) DIGITAL (441404)
Elven Legacy (PC) DIGITAL (195479), Battlefield 1: Revolution - PC DIGITAL (436362), Star Wolves 2 (PC) DIGITAL (195475), Elven Legacy: Ranger (PC) DIGITAL (195486), Elven Legacy: Magic (PC) DIGITAL (195482), Dragon Age II (PC) DIGITAL (68527), Gigantosaurus: The Game - Xbox Digital (G3Q-00954), Theatre of War (PC) DIGITAL Steam (195476), battlefield hardline premium pack pc digital 350601, Minecraft Java and Bedrock Edition - PC DIGITAL (2WU-00039), Barbie Gloria Estefan (194735006779), Borderlands: Game of the Year Edition - Xbox Digital (G3Q-00702), Xbox Game Pass - 3 měsíční předplatné (pro PC s Windows 10) (QHT-00003), Epic Chef - Nintendo Switch (5056208811486), Project CARS Game of the Year Edition - Xbox Digital (G3Q-00124), Gloria 50g - 57076 bílá (6574), Smith Sam: Gloria - CD (4585671), Gloria 50g - 52180 červená (6571), Gloria 50g - 53744 sv.zelená (6572), Gloria 50g - 57094 béžová (6575), Gloria 50g - 51220 kávová (6569), The Witcher 3: Wild Hunt - Game of The Year DIGITAL (G3Q-00196), Soundtrack: Soundtrack : The Witcher - Season 2 - CD (0194399869628), Vonný difuzér Early Spring, 100 ml, Nania Maxim Access šedá (3507460217605), Salomon Prolink Access Skate (L3910440001), Salomon Juke access pink (887850954307), Salomon SNS Access Junior (L39105400), Salomon SNS Profil Access (L40865000), Gaynor Gloria: The Album - CD (7619943022326)