Giro gauge black/bright red 42 (7107339)

Produkt Giro gauge black/bright red 42 (7107339) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Giro gauge black/bright red 42 (7107339) upraviť a produkt hľadať znova.

Giro Gauge Black/Bright Red 42 (7107339)

Giro Gauge Black/Bright Red 42 (7107339)
Detail

Cyklistické tretry na MTB, jazyk s poutkem na tkaničky, ochrana proti prodření na patě a špičce, vložka z materiálu EVA, unisex, kompatibilní se zámky SPD, zapínání: tkaničky, svršek: syntetické mikrovlákno, podešev: Guma, velikost EU 42, hmotnost 0,406 kg Pánské cyklistické tretry GIRO Gauge Black/Bright Red nabízí cyklistům pohodlí srovnatelné s pohodlím běžecké obuvi. Jsou ideální volbou pro jízdu na stezkách a stejně tak se skvěle hodí i pro chůzi, díky čemuž jsou dokonalými botami pro cykloturistiku. Svršek boty je vyrobený z velmi lehkého a perfektně prodyšného syntetického mikrovlákna, které zajistí komfort i ve velmi teplém počasí. Pohodlnou chůzi i v terénu umožní agresivní vzorek podrážky, která je vyrobená z měkčí gumy a vyztužená v oblasti zámků pro nášlapy, čímž si zachová veškeré výhody nášlapného mechanismu s jeho vysoce účinným přenosem energie do šlapání. Zámky pro nášlapy jsou navíc hluboce zapuštěné, tudíž nebudete při chůzi hlučně... (alza.cz)

Podobné produkty ako Giro Gauge Black/Bright Red 42 (7107339) , Giro neo jr. mat graphite/bright red (sptgio0167nad)

Giro Gauge Black/Bright Red 46

Giro Gauge Black/Bright Red 46
Detail

MTB boty přinášejí do cyklistiky pocit pohodlí z běžecké obuvi. Giro Gauge Black/Bright Red jsou vyrobeny z lehkého, prodyšného a odolného mikrovlákna. Ochrana proti prodření na špičce a patě pro delší životnost obuvi. Zavazování na tkaničky. (mall.cz)

Podobné produkty ako Giro Gauge Black/Bright Red 46 , Giro register mat black/red (768686380525)

Giro Gauge Black/Bright Red 46 (7107343)

Giro Gauge Black/Bright Red 46 (7107343)
Detail

Cyklistické tretry na MTB, jazyk s poutkem na tkaničky, ochrana proti prodření na patě a špičce, vložka z materiálu EVA, dámské, kompatibilní se zámky SPD, zapínání: tkaničky, svršek: syntetické mikrovlákno, podešev: Guma, velikost EU 46, hmotnost 0,406 kg Pánské cyklistické tretry GIRO Gauge Black/Bright Red nabízí cyklistům pohodlí srovnatelné s pohodlím běžecké obuvi. Jsou ideální volbou pro jízdu na stezkách a stejně tak se skvěle hodí i pro chůzi, díky čemuž jsou dokonalými botami pro cykloturistiku. Svršek boty je vyrobený z velmi lehkého a perfektně prodyšného syntetického mikrovlákna, které zajistí komfort i ve velmi teplém počasí. Pohodlnou chůzi i v terénu umožní agresivní vzorek podrážky, která je vyrobená z měkčí gumy a vyztužená v oblasti zámků pro nášlapy, čímž si zachová veškeré výhody nášlapného mechanismu s jeho vysoce účinným přenosem energie do šlapání. Zámky pro nášlapy jsou navíc hluboce zapuštěné, tudíž nebudete při chůzi hlučně... (alza.cz)

Podobné produkty ako Giro Gauge Black/Bright Red 46 (7107343) , Giro grade black red podium ar40 (768686366024)

Giro Gauge Black/Bright Red 45 (7107342)

Giro Gauge Black/Bright Red 45 (7107342)
Detail

Cyklistické tretry na MTB, jazyk s poutkem na tkaničky, ochrana proti prodření na patě a špičce, vložka z materiálu EVA, dámské, kompatibilní se zámky SPD, zapínání: tkaničky, svršek: syntetické mikrovlákno, podešev: Guma, velikost EU 45, hmotnost 0,406 kg Pánské cyklistické tretry GIRO Gauge Black/Bright Red nabízí cyklistům pohodlí srovnatelné s pohodlím běžecké obuvi. Jsou ideální volbou pro jízdu na stezkách a stejně tak se skvěle hodí i pro chůzi, díky čemuž jsou dokonalými botami pro cykloturistiku. Svršek boty je vyrobený z velmi lehkého a perfektně prodyšného syntetického mikrovlákna, které zajistí komfort i ve velmi teplém počasí. Pohodlnou chůzi i v terénu umožní agresivní vzorek podrážky, která je vyrobená z měkčí gumy a vyztužená v oblasti zámků pro nášlapy, čímž si zachová veškeré výhody nášlapného mechanismu s jeho vysoce účinným přenosem energie do šlapání. Zámky pro nášlapy jsou navíc hluboce zapuštěné, tudíž nebudete při chůzi hlučně... (alza.cz)

Podobné produkty ako Giro Gauge Black/Bright Red 45 (7107342) , Giro gauge w titanium/dark shadow 38 (768686223167)

Giro Gauge Black/Bright Red 43 (7107340)

Giro Gauge Black/Bright Red 43 (7107340)
Detail

Cyklistické tretry na MTB, jazyk s poutkem na tkaničky, ochrana proti prodření na patě a špičce, vložka z materiálu EVA, unisex, kompatibilní se zámky SPD, zapínání: tkaničky, svršek: syntetické mikrovlákno, podešev: Guma, velikost EU 43, hmotnost 0,406 kg Pánské cyklistické tretry GIRO Gauge Black/Bright Red nabízí cyklistům pohodlí srovnatelné s pohodlím běžecké obuvi. Jsou ideální volbou pro jízdu na stezkách a stejně tak se skvěle hodí i pro chůzi, díky čemuž jsou dokonalými botami pro cykloturistiku. Svršek boty je vyrobený z velmi lehkého a perfektně prodyšného syntetického mikrovlákna, které zajistí komfort i ve velmi teplém počasí. Pohodlnou chůzi i v terénu umožní agresivní vzorek podrážky, která je vyrobená z měkčí gumy a vyztužená v oblasti zámků pro nášlapy, čímž si zachová veškeré výhody nášlapného mechanismu s jeho vysoce účinným přenosem energie do šlapání. Zámky pro nášlapy jsou navíc hluboce zapuštěné, tudíž nebudete při chůzi hlučně... (alza.cz)

Podobné produkty ako Giro Gauge Black/Bright Red 43 (7107340) , Giro crue mat bright orange (sptgiro317nad)

Giro Gauge Black/Bright Red 44 (7107341)

Giro Gauge Black/Bright Red 44 (7107341)
Detail

Cyklistické tretry na MTB, jazyk s poutkem na tkaničky, ochrana proti prodření na patě a špičce, vložka z materiálu EVA, unisex, kompatibilní se zámky SPD, zapínání: tkaničky, svršek: syntetické mikrovlákno, podešev: Guma, velikost EU 44, hmotnost 0,406 kg Pánské cyklistické tretry GIRO Gauge Black/Bright Red nabízí cyklistům pohodlí srovnatelné s pohodlím běžecké obuvi. Jsou ideální volbou pro jízdu na stezkách a stejně tak se skvěle hodí i pro chůzi, díky čemuž jsou dokonalými botami pro cykloturistiku. Svršek boty je vyrobený z velmi lehkého a perfektně prodyšného syntetického mikrovlákna, které zajistí komfort i ve velmi teplém počasí. Pohodlnou chůzi i v terénu umožní agresivní vzorek podrážky, která je vyrobená z měkčí gumy a vyztužená v oblasti zámků pro nášlapy, čímž si zachová veškeré výhody nášlapného mechanismu s jeho vysoce účinným přenosem energie do šlapání. Zámky pro nášlapy jsou navíc hluboce zapuštěné, tudíž nebudete při chůzi hlučně... (alza.cz)

Podobné produkty ako Giro Gauge Black/Bright Red 44 (7107341) , Giro hale mat bright pink (768686070952)

Giro Agilis Mat Black/Bright Red S

Detail

Přilba na cyklistiku s 32 ventilačními otvory poskytuje dokonalý systém odvětrávání a skvěle sedne na každou hlavu. Obsahuje In-Mold skořepinu, která perfektně ochraňuje a přitom si zachovává nízkou hmotnost. Giro Agilis si snadno přizpůsobíte 1 rukou. (mall.cz)

Podobné produkty ako Giro Agilis Mat Black/Bright Red S , leki prc 750 bright red-neonyellow-black (sptlek0946nad)

Alpinestars Chrome Shoes Black/White/Bright Red 42 Boty

Alpinestars Chrome Shoes Black/White/Bright Red 42 Boty
Detail

Neformální styl a ochranné prvky dělají z bot Chrome skvělou volbu pro každého městského jezdce. Mají moderní siluetu se současným stylem a jsou vybaveny integrovanými chrániči kotníků, přičemž kvalitní a odolná vložka OrthoLite® poskytuje zvýšený komfort a prodyšnost. Konstrukce podešve je založena na nejnovějším vývoji pokročilých městských bot Alpinestars, aby poskytovala dokonalé pohodlí pro běžné nošení, se zárukou vysoké úrovně ochrany díky Alpinestars Transversal Protection Frame (TPF), který je vyroben z lehčích PA materiálů, přičemž intuitivní elastický uzávěr v horní části boty pomáhá usnadnit rychlé zapínání, držet šňůrky na místě a vyhnout se chlopni nebo zachycení o opěrku nohy. Dělená semišová konstrukce pro městský styl, který je dokonalý i při každodenním používání. Pokročilá podešev Alpinestars pro pohodlí při chůzi, s TPF na ochranu. Elastické zapínání pro snadné použití, optimalizované, bezpečné uchycení a rychlý vstup. OrthoLite® vložka pro vysokou úroveň prodyšnosti. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI Lehký svršek kombinující dělený semiš pro odolnost a pohodlí. Dvojité chrániče kotníků s vyztužením paty a špičky pro zvýšenou ochranu. Pokročilá podrážka z gumové směsi s PU mezipodešví pro optimální kombinaci pohodlí, přilnavosti a odolnosti. Měkká síťovina v oblasti zadního límce pro větší pohodlí jezdce. OCHRANA Platí následující normy: CE EN13634:2017. Země původu: Čína Velikost US: 9 Barva podle výrobce: Black/White/Bright Red Věková skupina: Dospělý Barva: Černá;Bílá Velikost EU: 42 Materiál: Guma;Mesh;PU;Semiš Navrženo v: Itálie Homologace: EN 13634:2017 Typ aktivity: Moto Sezóna: Léto Pohlaví: Unisex (muziker.cz)

Podobné produkty ako Alpinestars Chrome Shoes Black/White/Bright Red 42 Boty , Atomic boot bag 2.0 bright red/black (887445159179)

Giro Bravo Bright Red M

Detail

Krátké cyklistické rukavice Giro Bravo se můžou pochlubit vysokou odolností, prodyšností a elastickým a savým povrchem. Skvělý model pro dlouhé hodiny v sedle. (mall.cz)

Podobné produkty ako Giro Bravo Bright Red M , Leki wcr sl 3d bright red-black-neonyellow (sptlek1040nad)

Giro Bravo Bright Red L

Detail

Krátké cyklistické rukavice Giro Bravo se můžou pochlubit vysokou odolností, prodyšností a elastickým a savým povrchem. Skvělý model pro dlouhé hodiny v sedle. (mall.cz)

Podobné produkty ako Giro Bravo Bright Red L , Giro hale mat red (768686070976)

Giro Bravo Bright Red XL

Giro Bravo Bright Red XL
Detail

Krátké cyklistické rukavice Giro Bravo se můžou pochlubit vysokou odolností, prodyšností a elastickým a savým povrchem. Skvělý model pro dlouhé hodiny v sedle. (mall.cz)

Podobné produkty ako Giro Bravo Bright Red XL , Atomic ski sleeve bright red dark red

Giro Bravo Bright Red M (768686081231)

Giro Bravo Bright Red M (768686081231)
Detail

Cyklistické rukavice krátkoprsté, velikost M, obvod dlaně 210 mm, gelové výstelky, poutka pro snadné sundání a zapínání na suchý zip Cyklistické rukavice Giro Bravo Bright Red vám zpříjemní jízdu na kole a současně podpoří vaši bezpečnost. Ochrání vaše ruce před odřením a díky pěnové výstelce tlumí vibrace, které vznikají především při jízdě v terénu. Rukavice jsou vyrobeny z elastického materiálu, který vyniká prodyšností a jeho savé vlastnosti zajistí vsáknutí přebytečné vlhkosti, a tak ruce nebudou po řídítkách klouzat. Také vašim dlaním nabízí maximální komfort, neboť jejich oblast je vyrobena z vysoce odolné syntetické kůže AX Suede a vyztužena gelovou výstelkou. Snadné upevnění umožní zapínání na suchý zip a vaši viditelnost i za přítmí zvýší reflexní poutka. Giro Bravo vám skutečně poskytnou skvělé pohodlí při jízdě na kole. Klíčové vlastnosti cyklistických rukavic Giro Bravo Bright Red MCyklistické rukavice vhodné pro ženy i... (alza.cz)

Podobné produkty ako Giro Bravo Bright Red M (768686081231) , Leki wcr lite sl 3d bright red-black-neonyellow (sptlek1035nad)

GIRO Tremor Mat Bright Red (768686267031)

GIRO Tremor Mat Bright Red (768686267031)
Detail

Helma na kolo - MTB, dětská, na upínaní slouží otočné kolečko, In-Mold, EPS, síťka proti hmyzu, vnitřní polstrování, reflexní prvky, červená barva Při náročných i pohodových výletech by nikomu ve výbavě neměla chybět helma na kolo. Máme pro vaše děti nachystanou kvalitní přilbu Giro. Spadá mezi MTB. Dětská helma na kolo Giro odpovídá certifikaci CE EN 1078. Praktickou vychytávkou jsou bezesporu i větrací otvory se síťkou, která zamezí vlétnutí hmyzu pod helmu. Pro absolutní pohodlí je vybavena vnitřním polstrováním. Helma je vybavena bezpečnostními reflexními prvky, protože na silnici je důležité, aby děti bylo vidět. Pro omezení pocení hlavy má dětská helma Giro 18 ventilačních otvorů. Zásadní přednosti helmy na kolo GIRO Tremor Mat Bright Red Helma na kolo Giro je jistotou pro bezpečnou jízdu Je ideální pro děti MTB přilba na kolo je důležitou součástí výbavy na cesty Pyšní se certifikací CE EN 1078 Konstrukce: In-Mold, EPS Typ vnitřní vložky: EPS Liner... (alza.cz)

Podobné produkty ako GIRO Tremor Mat Bright Red (768686267031) , Giro tessa black (sptgiro281nad)

GIRO Neo Jr. Mat Graphite/Bright Red (SPTgio0167nad)

GIRO Neo Jr. Mat Graphite/Bright Red (SPTgio0167nad)
Detail

Lyžařská helma pro dítě, provedení: měkké uši, červená a šedá, hmotnost 380 g V průběhu nošení helmy GIRO Neo Jr. Mat Graphite/Bright Red můžete spokojeně lyžovat bez větších obav z úrazu. Zajistí totiž maximální bezpečí vaší hlavy. Tento model sedne dětem. Helma je zhotovena z měkkého materiálu, který kryje i uši, takže má nižší hmotnost. Technologie In-mold poskytuje nízkou hmotnost lyžařské helmy. Jestliže jde o hmotnost, ta se u této lyžařské helmy Giro ta činí 380 g. U tohoto modelu lyžařské helmy se můžete spolehnout na certifikaci CE EN1077. Základní přednosti dětské lyžařské helmy GIRO Neo Jr. Mat Graphite/Bright Red Během nošení helmy GIRO Neo Jr. Mat Graphite/Bright Red zůstanete na svahu v bezpečí Tato varianta se hodí pro děti Typ helmy: měkké uši Technologie In-mold snižuje hmotnost helmy Typ ventilace lyžařské přilby Giro: ano Bude pro vás ideální volbou, pokud máte hlavu s obvodem 52 cm, 53 cm, 54 cm, 55 cm, 56 cm, 57 cm, 58 cm a 59 cm Helma na... (alza.cz)

Podobné produkty ako GIRO Neo Jr. Mat Graphite/Bright Red (SPTgio0167nad) , Leki, makalu, bright red-black-dark anthracite, 110 - 145 cm (4028173262823)

GIRO Neo Jr. Mat Graphite/Bright Red M (768686220654)

GIRO Neo Jr. Mat Graphite/Bright Red M (768686220654)
Detail

Lyžařská helma pro dítě, provedení: měkké uši, červená a šedá, velikost 55 - 59 cm, hmotnost 380 g S helmou GIRO Neo Jr. Mat Graphite/Bright Red M můžete na lyžích sjíždět svahy beze strachu z úrazu. Zaručí totiž vaší hlavě patřičnou ochranu. Tento model je určen dětem. Helmě dominuje měkký materiál pokrývající uši, díky čemuž vás potěší nízkou hmotností. Technologie In-mold se postará o to, aby lyžařská helma zůstala lehká. Helma odpovídá velikosti 55 - 59 cm a také umožňuje ventilovat vzduch do helmy skrze Ano. Pokud jde o váhu, ta se u této lyžařské přilby Giro vyšplhala až na 380 g. Tato lyžařská helma se chlubí certifikací CE EN1077. Podstatné přednosti dětské lyžařské helmy GIRO Neo Jr. Mat Graphite/Bright Red M Během nošení helmy GIRO Neo Jr. Mat Graphite/Bright Red M můžete vyrazit na lyže v bezpečí Určená pro děti Typ: měkké uši In-mold technologie pro menší hmotnost Typ ventilace lyžařské přilby Giro: ano Lyžařská helma odpovídá velikosti M Je... (alza.cz)

Podobné produkty ako GIRO Neo Jr. Mat Graphite/Bright Red M (768686220654) , Leki alpine ski bag bright red-black-neonyellow 185 cm (4028173285426)

GIRO Gauge Dark Shadow/Citron 46 (768686254253)

GIRO Gauge Dark Shadow/Citron 46  (768686254253)
Detail

Cyklistické tretry na MTB, pánské, kompatibilní se zámky SPD, zapínání: tkaničky, velikost EU 46 GIRO Gauge Dark Shadow/Citron Pánské cyklistické tretry GIRO Gauge Dark Shadow/Citron nabízí cyklistům pohodlí srovnatelné s pohodlím běžecké obuvi. Jsou ideální volbou pro jízdu na stezkách a stejně tak se skvěle hodí i pro chůzi, díky čemuž jsou dokonalými botami pro cykloturistiku. Tretry GIRO chrání vaše chodidlaSvršek bot GIRO je vyrobený z lehkého syntetického mikrovlákna, které zajistí prodyšnost i ve velmi teplém počasí. Vyztužení na patě a špičce ochrání vaše chodidla a současně zvyšuje odolnost vůči oděru boty. Nezaskočí je ani náročný terénGIRO Gauge nabízí komfort při chůzi bez ohledu na typ terénu a stejně tak při jízdě. O to se postará pěnová vložka EVA. Ať již se vydáte na výlet, kratší rekreační vyjížďku či intenzivní trénink, vaše... (alza.cz)

Podobné produkty ako GIRO Gauge Dark Shadow/Citron 46 (768686254253) , Leki wcr lite sl 3d bright red-black-neonyellow 115 (4028173283651)

Giro Gauge W Titanium/Dark Shadow 39

Giro Gauge W Titanium/Dark Shadow 39
Detail

Dámské boty přinášejí do cyklistiky pocit pohodlí z běžecké obuvi. Giro Gauge W Titanium/Dark Shadow jsou vyrobeny z lehkého, prodyšného a odolného mikrovlákna. Ochrana proti prodření na špičce a patě pro delší životnost obuvi. Zavazování na tkaničky. (mall.cz)

Podobné produkty ako Giro Gauge W Titanium/Dark Shadow 39 , Giro tessa lf black (sptgiro276nad)

Giro Gauge W Titanium/Dark Shadow 38

Giro Gauge W Titanium/Dark Shadow 38
Detail

Dámské boty přinášejí do cyklistiky pocit pohodlí z běžecké obuvi. Giro Gauge W Titanium/Dark Shadow jsou vyrobeny z lehkého, prodyšného a odolného mikrovlákna. Ochrana proti prodření na špičce a patě pro delší životnost obuvi. Zavazování na tkaničky. (mall.cz)

Podobné produkty ako Giro Gauge W Titanium/Dark Shadow 38 , Giro register mat black (768686072093)

GIRO Gauge Dark Shadow/Citron 45 (768686254246)

GIRO Gauge Dark Shadow/Citron 45  (768686254246)
Detail

Cyklistické tretry na MTB, pánské, kompatibilní se zámky SPD, zapínání: tkaničky, velikost EU 45 GIRO Gauge Dark Shadow/Citron Pánské cyklistické tretry GIRO Gauge Dark Shadow/Citron nabízí cyklistům pohodlí srovnatelné s pohodlím běžecké obuvi. Jsou ideální volbou pro jízdu na stezkách a stejně tak se skvěle hodí i pro chůzi, díky čemuž jsou dokonalými botami pro cykloturistiku. Tretry GIRO chrání vaše chodidlaSvršek bot GIRO je vyrobený z lehkého syntetického mikrovlákna, které zajistí prodyšnost i ve velmi teplém počasí. Vyztužení na patě a špičce ochrání vaše chodidla a současně zvyšuje odolnost vůči oděru boty. Nezaskočí je ani náročný terénGIRO Gauge nabízí komfort při chůzi bez ohledu na typ terénu a stejně tak při jízdě. O to se postará pěnová vložka EVA. Ať již se vydáte na výlet, kratší rekreační vyjížďku či intenzivní trénink, vaše... (alza.cz)

Podobné produkty ako GIRO Gauge Dark Shadow/Citron 45 (768686254246) , Giro tremor mat black (768686070730)

GIRO Gauge Dark Shadow/Citron 44 (768686254239)

GIRO Gauge Dark Shadow/Citron 44  (768686254239)
Detail

Cyklistické tretry na MTB, pánské, kompatibilní se zámky SPD, zapínání: tkaničky, velikost EU 44 GIRO Gauge Dark Shadow/Citron Pánské cyklistické tretry GIRO Gauge Dark Shadow/Citron nabízí cyklistům pohodlí srovnatelné s pohodlím běžecké obuvi. Jsou ideální volbou pro jízdu na stezkách a stejně tak se skvěle hodí i pro chůzi, díky čemuž jsou dokonalými botami pro cykloturistiku. Tretry GIRO chrání vaše chodidlaSvršek bot GIRO je vyrobený z lehkého syntetického mikrovlákna, které zajistí prodyšnost i ve velmi teplém počasí. Vyztužení na patě a špičce ochrání vaše chodidla a současně zvyšuje odolnost vůči oděru boty. Nezaskočí je ani náročný terénGIRO Gauge nabízí komfort při chůzi bez ohledu na typ terénu a stejně tak při jízdě. O to se postará pěnová vložka EVA. Ať již se vydáte na výlet, kratší rekreační vyjížďku či intenzivní trénink, vaše... (alza.cz)

Podobné produkty ako GIRO Gauge Dark Shadow/Citron 44 (768686254239) , Giro vasona mat black (768686071751)

GIRO Gauge Dark Shadow/Citron 43 (768686254222)

GIRO Gauge Dark Shadow/Citron 43  (768686254222)
Detail

Cyklistické tretry na MTB, pánské, kompatibilní se zámky SPD, zapínání: tkaničky, velikost EU 43 GIRO Gauge Dark Shadow/Citron Pánské cyklistické tretry GIRO Gauge Dark Shadow/Citron nabízí cyklistům pohodlí srovnatelné s pohodlím běžecké obuvi. Jsou ideální volbou pro jízdu na stezkách a stejně tak se skvěle hodí i pro chůzi, díky čemuž jsou dokonalými botami pro cykloturistiku. Tretry GIRO chrání vaše chodidlaSvršek bot GIRO je vyrobený z lehkého syntetického mikrovlákna, které zajistí prodyšnost i ve velmi teplém počasí. Vyztužení na patě a špičce ochrání vaše chodidla a současně zvyšuje odolnost vůči oděru boty. Nezaskočí je ani náročný terénGIRO Gauge nabízí komfort při chůzi bez ohledu na typ terénu a stejně tak při jízdě. O to se postará pěnová vložka EVA. Ať již se vydáte na výlet, kratší rekreační vyjížďku či intenzivní trénink, vaše... (alza.cz)

Podobné produkty ako GIRO Gauge Dark Shadow/Citron 43 (768686254222) , Giro hale mat black (768686070914)

GIRO Gauge W Titanium/Dark Shadow 38 (768686223167)

GIRO Gauge W Titanium/Dark Shadow 38 (768686223167)
Detail

Cyklistické tretry na MTB, dámské, kompatibilní se zámky SPD, zapínání: tkaničky, velikost EU 38 GIRO Gauge W Titanium/Dark Shadow Dámské cyklistické tretry GIRO Gauge W Titanium/Dark Shadow nabízí ženám pohodlí srovnatelné s pohodlím běžecké obuvi. Jsou ideální volbou pro jízdu na stezkách a stejně tak se skvěle hodí i pro chůzi, díky čemuž jsou dokonalými botami pro cykloturistiku. Tretry GIRO chrání vaše chodidla Svršek bot GIRO je vyrobený z lehkého syntetického mikrovlákna, které zajistí prodyšnost i ve velmi teplém počasí. Vyztužení na patě a špičce ochrání vaše chodidla a současně zvyšuje odolnost vůči oděru boty. Nezaskočí je ani náročný terén GIRO Gauge nabízí komfort při chůzi bez ohledu na typ terénu a stejně tak při jízdě. O to se postará pěnová vložka EVA. Ať již se vydáte na výlet, kratší rekreační vyjížďku či intenzivní trénink, vaše chodidla zažijí skvělý... (alza.cz)

Podobné produkty ako GIRO Gauge W Titanium/Dark Shadow 38 (768686223167) , Atomic ski bag bright red/dark red 205 cm (887445172505)

GIRO Gauge W Titanium/Dark Shadow 39 (768686223174)

GIRO Gauge W Titanium/Dark Shadow 39 (768686223174)
Detail

Cyklistické tretry na MTB, dámské, kompatibilní se zámky SPD, zapínání: tkaničky, velikost EU 39 GIRO Gauge W Titanium/Dark Shadow Dámské cyklistické tretry GIRO Gauge W Titanium/Dark Shadow nabízí ženám pohodlí srovnatelné s pohodlím běžecké obuvi. Jsou ideální volbou pro jízdu na stezkách a stejně tak se skvěle hodí i pro chůzi, díky čemuž jsou dokonalými botami pro cykloturistiku. Tretry GIRO chrání vaše chodidla Svršek bot GIRO je vyrobený z lehkého syntetického mikrovlákna, které zajistí prodyšnost i ve velmi teplém počasí. Vyztužení na patě a špičce ochrání vaše chodidla a současně zvyšuje odolnost vůči oděru boty. Nezaskočí je ani náročný terén GIRO Gauge nabízí komfort při chůzi bez ohledu na typ terénu a stejně tak při jízdě. O to se postará pěnová vložka EVA. Ať již se vydáte na výlet, kratší rekreační vyjížďku či intenzivní trénink, vaše chodidla zažijí skvělý... (alza.cz)

Podobné produkty ako GIRO Gauge W Titanium/Dark Shadow 39 (768686223174) , Giro stomp black wordmark ar40 (768686433474)

GIRO Gauge W Titanium/Dark Shadow 40 (768686223181)

GIRO Gauge W Titanium/Dark Shadow 40 (768686223181)
Detail

Cyklistické tretry na MTB, dámské, kompatibilní se zámky SPD, zapínání: tkaničky, velikost EU 40 GIRO Gauge W Titanium/Dark Shadow Dámské cyklistické tretry GIRO Gauge W Titanium/Dark Shadow nabízí ženám pohodlí srovnatelné s pohodlím běžecké obuvi. Jsou ideální volbou pro jízdu na stezkách a stejně tak se skvěle hodí i pro chůzi, díky čemuž jsou dokonalými botami pro cykloturistiku. Tretry GIRO chrání vaše chodidla Svršek bot GIRO je vyrobený z lehkého syntetického mikrovlákna, které zajistí prodyšnost i ve velmi teplém počasí. Vyztužení na patě a špičce ochrání vaše chodidla a současně zvyšuje odolnost vůči oděru boty. Nezaskočí je ani náročný terén GIRO Gauge nabízí komfort při chůzi bez ohledu na typ terénu a stejně tak při jízdě. O to se postará pěnová vložka EVA. Ať již se vydáte na výlet, kratší rekreační vyjížďku či intenzivní trénink, vaše chodidla zažijí skvělý... (alza.cz)

Podobné produkty ako GIRO Gauge W Titanium/Dark Shadow 40 (768686223181) , Giro register mips mat black (768686072215)

GIRO Gauge W Titanium/Dark Shadow 37 (768686223150)

GIRO Gauge W Titanium/Dark Shadow 37 (768686223150)
Detail

Cyklistické tretry na MTB, dámské, Letní, kompatibilní se zámky SPD, zapínání: tkaničky, velikost EU 37 GIRO Gauge W Titanium/Dark Shadow Dámské cyklistické tretry GIRO Gauge W Titanium/Dark Shadow nabízí ženám pohodlí srovnatelné s pohodlím běžecké obuvi. Jsou ideální volbou pro jízdu na stezkách a stejně tak se skvěle hodí i pro chůzi, díky čemuž jsou dokonalými botami pro cykloturistiku. Tretry GIRO chrání vaše chodidla Svršek bot GIRO je vyrobený z lehkého syntetického mikrovlákna, které zajistí prodyšnost i ve velmi teplém počasí. Vyztužení na patě a špičce ochrání vaše chodidla a současně zvyšuje odolnost vůči oděru boty. Nezaskočí je ani náročný terén GIRO Gauge nabízí komfort při chůzi bez ohledu na typ terénu a stejně tak při jízdě. O to se postará pěnová vložka EVA. Ať již se vydáte na výlet, kratší rekreační vyjížďku či intenzivní trénink, vaše chodidla zažijí... (alza.cz)

Podobné produkty ako GIRO Gauge W Titanium/Dark Shadow 37 (768686223150) , Giro register xl mat black (768686072451)

Giro Stylus Black 42

Giro Stylus Black 42
Detail

Cyklistické boty disponují nylonovou podrážkou s TPU podpatkem. Stažení a doladění pomocí tří pásků na suchý zip. Součástí je pohodlná vložka z materiálu EVA. Giro Stylus mají jednodílný svršek z prémiového materiálu Synchwire. (mall.cz)

Podobné produkty ako Giro Stylus Black 42 , Giro tessa lf black/pink (sptgiro279nad)

Leki Thermo black-bright red-neonyellow (4028173285655)

Leki Thermo black-bright red-neonyellow (4028173285655)
Detail

Ledvinka - vhodná pro běžecké lyžování, nastavitelný popruh a kapsa na lahev, jedna kapsa, materiál polyester, černá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Leki Thermo black-bright red-neonyellow (4028173285655) , Giro jackson mips mat black (sptgio0156nad)

GIRO Register Mat Black/Red (768686380525)

GIRO Register Mat Black/Red (768686380525)
Detail

Helma na kolo - MTB, pro muže i ženy, na upínaní slouží otočné kolečko, in-mold, síťka proti hmyzu, vnitřní polstrování, odnímatelná vnitřní vložka, reflexní prvky, reflexní proužky, hmotnost 280 g, bílá, černá a červená barva Každá cyklovyjížďka by se neměla obejít bez helmy na kolo. Máme pro vás nachystanou kvalitní přilbu Giro. Helma na kolo je určena pro muže i ženy. Spadá mezi MTB. Helma na kolo Giro je opatřena certifikací EN 1078. Mezi praktické vychytávky patří větrací otvory doplněné o síťku, která zamezuje vlétnutí hmyzu pod helmu. Pro absolutní pohodlí je vybavena vnitřním polstrováním. Vnitřní vložka se dá snadno vyjmout. Pro větší bezpečí je helma vybavena reflexními prvky, abyste za šera nesplynuli s okolím a bylo vás vidět. Pro redukci pocení hlavy má helma Giro 22 ventilačních otvorů. Zásadní vlastnosti helmy na kolo GIRO Register Mat Black/Red Helma na kolo Giro je zárukou bezpečné jízdy Je vhodná pro muže i ženy MTB přilba na kolo je důležitou... (alza.cz)

Podobné produkty ako GIRO Register Mat Black/Red (768686380525) , Giro bravo lf black s (768686081378)

Giro Ventana Fastlace Black/Dark Shadow 42

Detail

Boty disponují vložkou z tlumicího a pohodlného materiálu EVA. Pata i špička jsou zesílené a chráněné proti prodření. Součástí je Sensor guma, která zajišťuje potiskluznost a podrží na kamenech i kořenech. Giro Ventana Fastlace jsou ideální pro celodenní enduro a trailové vyjížďky. (mall.cz)

Podobné produkty ako Giro Ventana Fastlace Black/Dark Shadow 42 , Duux bright black smart (dxpu06)

GIRO Berm Dark Shadow/Black 42 (768686222856)

GIRO Berm Dark Shadow/Black 42  (768686222856)
Detail

Cyklistické tretry na MTB, unisex, kompatibilní se zámky SPD, zapínání: suchý zip, velikost EU 42 GIRO Berm Dark Shadow/Black Pánské cyklistické tretry GIRO Berm Dark Shadow/Black nabízí skvělé pohodlí. Jsou ideální volbou pro jízdu na stezkách a v terénu. Perfektní pohodlí vám poskytnou také při chůzi. Tretry GIRO chrání vaše chodidlaSvršek bot GIRO je vyrobený z lehkého syntetického mikrovlákna v kombinaci se síťovými panely, které zajistí prodyšnost i ve velmi teplém počasí. Integrované vyztužení na špičce ochrání vaše chodidla a současně zvyšuje odolnost vůči oděru boty. Nezaskočí je ani náročný terénGIRO Berm nabízí znamenitý komfort při jízdě. O to se postará pěnová vložka EVA. Ať již se vydáte na výlet, kratší rekreační vyjížďku či intenzivní trénink, vaše chodidla zažijí skvělý pocit. Veškerá energie přenesena do... (alza.cz)

Podobné produkty ako GIRO Berm Dark Shadow/Black 42 (768686222856) , Leki cross country tube bag (big) bright red-black-neonyellow 150 - 190 cm (4028173285914)

Giro Tretry Berm Black/Citron Green 42

Giro Tretry Berm Black/Citron Green 42
Detail

Berm je odolná a přitom pohodlná biková tretra s klasickým zapínáním na dva suchézipy. (mall.cz)

Podobné produkty ako Giro Tretry Berm Black/Citron Green 42

GIRO Grade Black Red Podium AR40 (768686366024)

GIRO Grade Black Red Podium AR40  (768686366024)
Detail

Lyžařské brýle (i na snowboard) dětské, cylindrický zorník, univerzální velikost Brýle na lyžování GIRO Grade Black Red Podium AR40 by si měl obstarat každý lyžař k ochraně očí. Lyžařské brýle jsou přizpůsobeny pro děti. Brýle se hodí do běžných světelných podmínek. Cylindrický zorník je zakřiveného tvaru, díky tomu je výrazně pružný a lehce se přizpůsobí obličeji jezdce. Světelná propustnost lyžařských brýlí Giro patří do skupiny S2., takže poslouží při mírné mlze. Jde o univerzální variantu brýlí Lyžařské brýle mají speciální vrstvu, která snižuje riziko zamlžení. Při výběru můžete zvážit i barvu zorníku., která je u tohoto modelu oranžová. Podstatné parametry lyžařských brýlí GIRO Grade Black Red Podium AR40 Lyžařské brýle zajistí dokonalý zážitek z lyžování a budou chránit váš zrak GIRO Grade Black Red Podium AR40 vyhovují dětem Typ zorníku: běžný Ideální podmínky: univerzální VLT těchto brýlí odpovídá 40 Disponují technologií proti zamlžování Zorník... (alza.cz)

Podobné produkty ako GIRO Grade Black Red Podium AR40 (768686366024)

Atomic BOOT BAG 2.0 Bright Red/Black (887445159179)

Atomic BOOT BAG 2.0 Bright Red/Black (887445159179)
Detail

Vak na lyžařské boty objem 30 l, na lyžařskou obuv a doplňky, barva: červená Vak Atomic BOOT BAG 2.0 Bright Red/Black je určený pro pohodlné převážení a přenášení jednoho páru lyžařských sjezdových bot. Vyrobený je z velmi kvalitního polyesteru s povrchovou úpravou TPU, díky níž je odolný vůči vodě i nečistotám. Kromě uložení lyžařských bot nabízí také vnější kapsu, do které můžete uschovat lyžařské brýle, rukavice či jiné příslušenství. Spodní část vaku je přitom opatřena podpůrnou deskou a zip v celé přední části umožní snadné otevírání. Aby přenášení vaku bylo co nejvíce komfortní, je vybavený polstrovanou rukojetí i nastavitelným popruhem. Atomic BOOT BAG 2.0 tak představuje skutečně pohodlné řešení pro uložení a přenášení lyžařských bot. Klíčové vlastnosti vaku Atomic BOOT BAG 2.0 Bright Red/BlackVak na lyžařské botyUrčený pro jejich pohodlné převážení a přenášeníVyrobený z velmi kvalitního polyesteru S povrchovou úpravou TPU zajišťující... (alza.cz)

Podobné produkty ako Atomic BOOT BAG 2.0 Bright Red/Black (887445159179)

Leki PRC 750 bright red-neonyellow-black (SPTlek0946nad)

 Leki PRC 750 bright red-neonyellow-black (SPTlek0946nad)
Detail

Běžecké hole pro muže a ženy, materiál: karbon, rukojeť: Korek Pro hladký průjezd bílou stopou potřebujete řádnou oporu. Běžecké hole značky Leki se stanou šikovným společníkem a v bílé stopě s nimi budete svištět jako o závod. Jejich délka činí 145 cm. Jsou zhotoveny z karbonu, který patří mezi křehčí materiály, ale jeho lehkost nemá při jízdě konkurenci. U držadla hůlek Leki PRC 750 bright red-neonyellow-black neschází nacvakávací poutko pro rychlé a pohodlné připnutí k rukavicím. Design běžeckých hůlek Leki byl navržen speciálně pro sezónu 2022/2023. Při výběru hůlek se lze řídit také dle hmotnosti hůlek, která je u tohoto modelu 202 g. Klíčové parametry běžeckých holí Leki PRC 750 bright red-neonyellow-black Běžecké hole v provedení pro muže i ženy Délka holí Leki se vyšplhala na 145 cm Rukojeť: Korek Karbonová konstrukce je extra lehká Lze uchytit k rukavicím pomocí poutka Leki PRC 750 bright red-neonyellow-black zajistí pohodlí a správný odpich Jejich... (alza.cz)

Podobné produkty ako Leki PRC 750 bright red-neonyellow-black (SPTlek0946nad)

Leki Ultratrail FX.One bright red-black-neonyellow (SPTlek0902nad)

Leki Ultratrail FX.One bright red-black-neonyellow (SPTlek0902nad)
Detail

Hole , carbonové, skládací, hmotnost páru 190 g Hole Leki Ultratrail FX.One vám zajistí perfektní oporu při trailovém běhu. Vyrobené jsou z vysoce kvalitního karbonu a doplněné o prodlouženou rukojeť se systémem Trail Shark, který byl speciálně vyvinutý pro trailový běh a pomocí něhož můžete hole rychle nacvaknout a vycvaknout z rukavic s tímto systémem. To umožní dokonalý přenos síly a současně znamenité pohodlí. Rukojeti obsahují inovované ventilační kanálky, které snižují jejich hmotnost, a opatřené jsou poutky Shark Frame Strap Mesh ze síťovaného materiálu. Hole lze navíc velmi jednoduše složit do délky 36 cm, a to jednoduchým stisknutím tlačítka. Vybavené jsou rovněž hrotem Trail Running Tip, který zaručí optimální záběr v každém terénu. Hole Leki Ultratrail FX.One vám poskytnou skutečně znamenitou oporu. Klíčové vlastnosti holí Leki Ultratrail FX.One bright red-black-neonyellowHole určené pro trailový běhVyrobené z vysoce kvalitního... (alza.cz)

Podobné produkty ako Leki Ultratrail FX.One bright red-black-neonyellow (SPTlek0902nad)

Giro Tretry Petra VR Black/Wild Lime 42

Giro Tretry Petra VR Black/Wild Lime 42
Detail

Petra VR je univerzální dámská bota určená pro cykloturistiku, kterou můžete používat s nášlapnými i normálními pedály. (mall.cz)

Podobné produkty ako Giro Tretry Petra VR Black/Wild Lime 42

Giro Rumble VR Black/Glow Red M 41

Giro Rumble VR Black/Glow Red M 41
Detail

Giro Rumble jsou sportovní MTB tretry se zavazováním na tkaničky. Tyto cyklo boty je možno použít s nášlapnými i standardními pedály a díky podrážce Vibram v nich lze i chodit. (mall.cz)

Podobné produkty ako Giro Rumble VR Black/Glow Red M 41

Leki WCR SL 3D bright red-black-neonyellow (SPTlek1040nad)

Leki WCR SL 3D bright red-black-neonyellow (SPTlek1040nad)
Detail

Lyžařské hůlky pro muže a ženy, hliníkové Pořádné lyžařské hůlky se postarají o nezbytnou oporu na svahu. Ideální volbou pro vás budou, pokud potřebujete hole o délce 110 cm. Leki WCR SL 3D bright red-black-neonyellow jsou vyrobeny z hliníku, jenž je velmi pevný a téměř nezničitelný. Jako materiál madla k holím Leki byl využit plast. Svým zaměřením budou tyto lyžařské hůlky vhodné pro ženy i muže. Navrženy byly speciálně pro sezónu 2022/2023. Při výběru můžete zvážit také hmotnost, která je u tohoto modelu 286 g. Vychutnejte si zimní radovánky s hůlkami, na které se můžete spolehnout. Nejdůležitější přednosti lyžařských hůlek Leki WCR SL 3D bright red-black-neonyellow Model pro muže i ženy Hole Leki disponují délkou 110 cm Madla hůlek: plast Ideální pro sjezdové využití Disponují poutkem, které je odnímatelné Vlastnosti madla: ergonomické Jejich barva je černá, červená a žlutá (alza.cz)

Podobné produkty ako Leki WCR SL 3D bright red-black-neonyellow (SPTlek1040nad)

Alpinestars Chrome Shoes Black/White/Bright Red 42,5 Boty

Alpinestars Chrome Shoes Black/White/Bright Red 42,5 Boty
Detail

Neformální styl a ochranné prvky dělají z bot Chrome skvělou volbu pro každého městského jezdce. Mají moderní siluetu se současným stylem a jsou vybaveny integrovanými chrániči kotníků, přičemž kvalitní a odolná vložka OrthoLite® poskytuje zvýšený komfort a prodyšnost. Konstrukce podešve je založena na nejnovějším vývoji pokročilých městských bot Alpinestars, aby poskytovala dokonalé pohodlí pro běžné nošení, se zárukou vysoké úrovně ochrany díky Alpinestars Transversal Protection Frame (TPF), který je vyroben z lehčích PA materiálů, přičemž intuitivní elastický uzávěr v horní části boty pomáhá usnadnit rychlé zapínání, držet šňůrky na místě a vyhnout se chlopni nebo zachycení o opěrku nohy. Dělená semišová konstrukce pro městský styl, který je dokonalý i při každodenním používání. Pokročilá podešev Alpinestars pro pohodlí při chůzi, s TPF na ochranu. Elastické zapínání pro snadné použití, optimalizované, bezpečné uchycení a rychlý vstup. OrthoLite® vložka pro vysokou úroveň prodyšnosti. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI Lehký svršek kombinující dělený semiš pro odolnost a pohodlí. Dvojité chrániče kotníků s vyztužením paty a špičky pro zvýšenou ochranu. Pokročilá podrážka z gumové směsi s PU mezipodešví pro optimální kombinaci pohodlí, přilnavosti a odolnosti. Měkká síťovina v oblasti zadního límce pro větší pohodlí jezdce. OCHRANA Platí následující normy: CE EN13634:2017. Pohlaví: Unisex Materiál: Semiš;Guma;Mesh;PU Sezóna: Léto Barva: Černá;Bílá Barva podle výrobce: Black/White/Bright Red Věková skupina: Dospělý Země původu: Čína Velikost EU: 42,5 Velikost US: 9,5 Typ aktivity: Moto Navrženo v: Itálie Homologace: EN 13634:2017 (muziker.cz)

Podobné produkty ako Alpinestars Chrome Shoes Black/White/Bright Red 42,5 Boty

Alpinestars Chrome Shoes Black/White/Bright Red 44 Boty

Alpinestars Chrome Shoes Black/White/Bright Red 44 Boty
Detail

Neformální styl a ochranné prvky dělají z bot Chrome skvělou volbu pro každého městského jezdce. Mají moderní siluetu se současným stylem a jsou vybaveny integrovanými chrániči kotníků, přičemž kvalitní a odolná vložka OrthoLite® poskytuje zvýšený komfort a prodyšnost. Konstrukce podešve je založena na nejnovějším vývoji pokročilých městských bot Alpinestars, aby poskytovala dokonalé pohodlí pro běžné nošení, se zárukou vysoké úrovně ochrany díky Alpinestars Transversal Protection Frame (TPF), který je vyroben z lehčích PA materiálů, přičemž intuitivní elastický uzávěr v horní části boty pomáhá usnadnit rychlé zapínání, držet šňůrky na místě a vyhnout se chlopni nebo zachycení o opěrku nohy. Dělená semišová konstrukce pro městský styl, který je dokonalý i při každodenním používání. Pokročilá podešev Alpinestars pro pohodlí při chůzi, s TPF na ochranu. Elastické zapínání pro snadné použití, optimalizované, bezpečné uchycení a rychlý vstup. OrthoLite® vložka pro vysokou úroveň prodyšnosti. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI Lehký svršek kombinující dělený semiš pro odolnost a pohodlí. Dvojité chrániče kotníků s vyztužením paty a špičky pro zvýšenou ochranu. Pokročilá podrážka z gumové směsi s PU mezipodešví pro optimální kombinaci pohodlí, přilnavosti a odolnosti. Měkká síťovina v oblasti zadního límce pro větší pohodlí jezdce. OCHRANA Platí následující normy: CE EN13634:2017. Typ aktivity: Moto Materiál: Guma;PU;Mesh;Semiš Homologace: EN 13634:2017 Navrženo v: Itálie Sezóna: Léto Pohlaví: Unisex Barva podle výrobce: Black/White/Bright Red Velikost US: 11 Barva: Černá;Bílá Velikost EU: 44 Věková skupina: Dospělý Země původu: Čína (muziker.cz)

Podobné produkty ako Alpinestars Chrome Shoes Black/White/Bright Red 44 Boty

Alpinestars Chrome Shoes Black/White/Bright Red 43,5 Boty

Alpinestars Chrome Shoes Black/White/Bright Red 43,5 Boty
Detail

Neformální styl a ochranné prvky dělají z bot Chrome skvělou volbu pro každého městského jezdce. Mají moderní siluetu se současným stylem a jsou vybaveny integrovanými chrániči kotníků, přičemž kvalitní a odolná vložka OrthoLite® poskytuje zvýšený komfort a prodyšnost. Konstrukce podešve je založena na nejnovějším vývoji pokročilých městských bot Alpinestars, aby poskytovala dokonalé pohodlí pro běžné nošení, se zárukou vysoké úrovně ochrany díky Alpinestars Transversal Protection Frame (TPF), který je vyroben z lehčích PA materiálů, přičemž intuitivní elastický uzávěr v horní části boty pomáhá usnadnit rychlé zapínání, držet šňůrky na místě a vyhnout se chlopni nebo zachycení o opěrku nohy. Dělená semišová konstrukce pro městský styl, který je dokonalý i při každodenním používání. Pokročilá podešev Alpinestars pro pohodlí při chůzi, s TPF na ochranu. Elastické zapínání pro snadné použití, optimalizované, bezpečné uchycení a rychlý vstup. OrthoLite® vložka pro vysokou úroveň prodyšnosti. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI Lehký svršek kombinující dělený semiš pro odolnost a pohodlí. Dvojité chrániče kotníků s vyztužením paty a špičky pro zvýšenou ochranu. Pokročilá podrážka z gumové směsi s PU mezipodešví pro optimální kombinaci pohodlí, přilnavosti a odolnosti. Měkká síťovina v oblasti zadního límce pro větší pohodlí jezdce. OCHRANA Platí následující normy: CE EN13634:2017. Barva: Bílá;Černá Barva podle výrobce: Black/White/Bright Red Velikost US: 10,5 Věková skupina: Dospělý Země původu: Čína Velikost EU: 43,5 Navrženo v: Itálie Materiál: Mesh;Guma;PU;Semiš Homologace: EN 13634:2017 Typ aktivity: Moto Sezóna: Léto Pohlaví: Unisex (muziker.cz)

Podobné produkty ako Alpinestars Chrome Shoes Black/White/Bright Red 43,5 Boty

Alpinestars Chrome Shoes Black/White/Bright Red 40 Boty

Alpinestars Chrome Shoes Black/White/Bright Red 40 Boty
Detail

Neformální styl a ochranné prvky dělají z bot Chrome skvělou volbu pro každého městského jezdce. Mají moderní siluetu se současným stylem a jsou vybaveny integrovanými chrániči kotníků, přičemž kvalitní a odolná vložka OrthoLite® poskytuje zvýšený komfort a prodyšnost. Konstrukce podešve je založena na nejnovějším vývoji pokročilých městských bot Alpinestars, aby poskytovala dokonalé pohodlí pro běžné nošení, se zárukou vysoké úrovně ochrany díky Alpinestars Transversal Protection Frame (TPF), který je vyroben z lehčích PA materiálů, přičemž intuitivní elastický uzávěr v horní části boty pomáhá usnadnit rychlé zapínání, držet šňůrky na místě a vyhnout se chlopni nebo zachycení o opěrku nohy. Dělená semišová konstrukce pro městský styl, který je dokonalý i při každodenním používání. Pokročilá podešev Alpinestars pro pohodlí při chůzi, s TPF na ochranu. Elastické zapínání pro snadné použití, optimalizované, bezpečné uchycení a rychlý vstup. OrthoLite® vložka pro vysokou úroveň prodyšnosti. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI Lehký svršek kombinující dělený semiš pro odolnost a pohodlí. Dvojité chrániče kotníků s vyztužením paty a špičky pro zvýšenou ochranu. Pokročilá podrážka z gumové směsi s PU mezipodešví pro optimální kombinaci pohodlí, přilnavosti a odolnosti. Měkká síťovina v oblasti zadního límce pro větší pohodlí jezdce. OCHRANA Platí následující normy: CE EN13634:2017. Typ aktivity: Moto Materiál: Guma;Mesh;PU;Semiš Homologace: EN 13634:2017 Navrženo v: Itálie Sezóna: Léto Pohlaví: Unisex Velikost US: 7,5 Barva: Černá;Bílá Věková skupina: Dospělý Barva podle výrobce: Black/White/Bright Red Země původu: Čína Velikost EU: 40 (muziker.cz)

Podobné produkty ako Alpinestars Chrome Shoes Black/White/Bright Red 40 Boty

Alpinestars Chrome Shoes Black/White/Bright Red 40,5 Boty

Alpinestars Chrome Shoes Black/White/Bright Red 40,5 Boty
Detail

Neformální styl a ochranné prvky dělají z bot Chrome skvělou volbu pro každého městského jezdce. Mají moderní siluetu se současným stylem a jsou vybaveny integrovanými chrániči kotníků, přičemž kvalitní a odolná vložka OrthoLite® poskytuje zvýšený komfort a prodyšnost. Konstrukce podešve je založena na nejnovějším vývoji pokročilých městských bot Alpinestars, aby poskytovala dokonalé pohodlí pro běžné nošení, se zárukou vysoké úrovně ochrany díky Alpinestars Transversal Protection Frame (TPF), který je vyroben z lehčích PA materiálů, přičemž intuitivní elastický uzávěr v horní části boty pomáhá usnadnit rychlé zapínání, držet šňůrky na místě a vyhnout se chlopni nebo zachycení o opěrku nohy. Dělená semišová konstrukce pro městský styl, který je dokonalý i při každodenním používání. Pokročilá podešev Alpinestars pro pohodlí při chůzi, s TPF na ochranu. Elastické zapínání pro snadné použití, optimalizované, bezpečné uchycení a rychlý vstup. OrthoLite® vložka pro vysokou úroveň prodyšnosti. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI Lehký svršek kombinující dělený semiš pro odolnost a pohodlí. Dvojité chrániče kotníků s vyztužením paty a špičky pro zvýšenou ochranu. Pokročilá podrážka z gumové směsi s PU mezipodešví pro optimální kombinaci pohodlí, přilnavosti a odolnosti. Měkká síťovina v oblasti zadního límce pro větší pohodlí jezdce. OCHRANA Platí následující normy: CE EN13634:2017. Materiál: Mesh;PU;Guma;Semiš Homologace: EN 13634:2017 Navrženo v: Itálie Typ aktivity: Moto Pohlaví: Unisex Sezóna: Léto Velikost US: 8 Velikost EU: 40,5 Barva: Bílá;Černá Země původu: Čína Barva podle výrobce: Black/White/Bright Red Věková skupina: Dospělý (muziker.cz)

Podobné produkty ako Alpinestars Chrome Shoes Black/White/Bright Red 40,5 Boty

Leki PRC 750 Bright Red/Neonyellow/Black 160 cm

Leki PRC 750 Bright Red/Neonyellow/Black 160 cm
Detail

PRC 750 je ideální karbonová tréninková hůl. Získá si vás novým systémem Nordic Shark, systémem poutek rukojetí vyvinutým ze 100 % výhradně na severské disciplíny. Systém Nordic Shark vám zaručí nejlepší propojení mezi rukou a holí, a nabízí tak přesné vedení, ovládání a přenášení síly. Pomocí smyčky Shark můžete během několika vteřin snadno nacvaknout a pomocí tlačítka pro rychlé uvolnění ještě snadněji vycvaknout než kdykoliv předtím. Přizpůsobený Speed Shape zajišťuje přesné vedení holí při rychlých pohybech. Díky systému výměnných talířků Fin Vario můžete měnit špičku a talířek v závislosti na podmínkách stezky. HIGHLIGHTY Rukojeťový systém: Shark System Systém Shark nabízí optimální přenos síly díky přímému spojení ruky a hole. Rychlé nacvaknutí a vycvaknutí není problém. Všechna poutka a rukavice Shark jsou kompatibilní se všemi holemi Shark. Rukojeť: Nordic Shark Technologie popruhů na rukojeť vyvinutá 100 % pro běžecké lyžování. Více vedení, ovládání a přenosu síly, stejně jako lepší použitelnost. Poutko: Shark Frame Strap Plynule nastavitelné a individuálně přizpůsobitelné poutko. Umožňuje rychlé a jednoduché připnutí a odepnutí hole a je kompatibilní se všemi holemi řady Shark. Materiál trubky: Karbon Karbon PRC (Performance Racing Carbon) 750 Talířek: Fin Vario Extrémně lehký talířek na běžecké lyžování pro optimální trakci v běžecké stopě. Systém Fin Vario umožňuje výměnu talířku bez použití nářadí. Máš na výběr mezi velikostmi S/M, M/L a hrotem na kolečkové lyže. Hroty: Carbide Tip Robustní hrot, který je zárukou bodově přesného nasazení hole a dokonalé stability v téměř každém terénu. Typ aktivity: Běh na lyžích Nastavitelná velikost: Ne Pohlaví: Unisex Sezóna: Zima Technologie: Shark System Hmotnost: 203 g Země původu: Čína Délka (cm): 160.0 Materiál: Uhlíkové vlákno Modelový rok: 23/24 Věková skupina: Dospělý Barva: Černá;Červená Průměr: 16 mm Délka: 160 cm Hmotnost (g): 203.0 Barva podle výrobce: Bright Red/Neonyellow/Black (muziker.cz)

Podobné produkty ako Leki PRC 750 Bright Red/Neonyellow/Black 160 cm

Leki PRC 750 Bright Red/Neonyellow/Black 165 cm

Leki PRC 750 Bright Red/Neonyellow/Black 165 cm
Detail

PRC 750 je ideální karbonová tréninková hůl. Získá si vás novým systémem Nordic Shark, systémem poutek rukojetí vyvinutým ze 100 % výhradně na severské disciplíny. Systém Nordic Shark vám zaručí nejlepší propojení mezi rukou a holí, a nabízí tak přesné vedení, ovládání a přenášení síly. Pomocí smyčky Shark můžete během několika vteřin snadno nacvaknout a pomocí tlačítka pro rychlé uvolnění ještě snadněji vycvaknout než kdykoliv předtím. Přizpůsobený Speed Shape zajišťuje přesné vedení holí při rychlých pohybech. Díky systému výměnných talířků Fin Vario můžete měnit špičku a talířek v závislosti na podmínkách stezky. HIGHLIGHTY Rukojeťový systém: Shark System Systém Shark nabízí optimální přenos síly díky přímému spojení ruky a hole. Rychlé nacvaknutí a vycvaknutí není problém. Všechna poutka a rukavice Shark jsou kompatibilní se všemi holemi Shark. Rukojeť: Nordic Shark Technologie popruhů na rukojeť vyvinutá 100 % pro běžecké lyžování. Více vedení, ovládání a přenosu síly, stejně jako lepší použitelnost. Poutko: Shark Frame Strap Plynule nastavitelné a individuálně přizpůsobitelné poutko. Umožňuje rychlé a jednoduché připnutí a odepnutí hole a je kompatibilní se všemi holemi řady Shark. Materiál trubky: Karbon Karbon PRC (Performance Racing Carbon) 750 Talířek: Fin Vario Extrémně lehký talířek na běžecké lyžování pro optimální trakci v běžecké stopě. Systém Fin Vario umožňuje výměnu talířku bez použití nářadí. Máš na výběr mezi velikostmi S/M, M/L a hrotem na kolečkové lyže. Hroty: Carbide Tip Robustní hrot, který je zárukou bodově přesného nasazení hole a dokonalé stability v téměř každém terénu. Barva: Černá;Červená Věková skupina: Dospělý Délka (cm): 165.0 Průměr: 16 mm Délka: 165 cm Země původu: Čína Hmotnost (g): 203.0 Barva podle výrobce: Bright Red/Neonyellow/Black Materiál: Uhlíkové vlákno Modelový rok: 23/24 Hmotnost: 203 g Nastavitelná velikost: Ne Typ aktivity: Běh na lyžích Sezóna: Zima Pohlaví: Unisex Technologie: Shark System (muziker.cz)

Podobné produkty ako Leki PRC 750 Bright Red/Neonyellow/Black 165 cm

Leki Pole Bag, bright red-black-neonyellow, 140 cm

Leki Pole Bag, bright red-black-neonyellow, 140 cm
Detail

Vak na hole LEKI Pole Bag, bright red-black-neonyellow, 140 cm. Vak pojme až 15 párů holí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Leki Pole Bag, bright red-black-neonyellow, 140 cm

Leki WCR Lite SL 3D bright red-black-neonyellow (SPTlek1035nad)

Leki WCR Lite SL 3D bright red-black-neonyellow (SPTlek1035nad)
Detail

Lyžařské hůlky pro muže a ženy, hliníkové Solidní lyžařské hůlky jsou nezbytnou součástí výbavy na svah. Ideální pro vás budou, pokud potřebujete hole o délce 100 cm. Leki WCR Lite SL 3D bright red-black-neonyellow jsou vyrobeny z hliníku, jenž je velmi pevný a prakticky nezničitelný. Coby materiál madla holí Leki byl využit plast. Svým zaměřením budou tyto lyžařské hůlky vhodné pro ženy i muže. Navrženy byly speciálně pro sezónu 2022/2023. Při výběru můžete brát v úvahu také jejich hmotnost, která se u tohoto modelu vyšplhala na 234 g. Vychutnejte si zimu na lyžích s hůlkami, na které se můžete ve všech směrech spolehnout. Nejdůležitější vlastnosti lyžařských holí Leki WCR Lite SL 3D bright red-black-neonyellow Model pro muže i ženy Hůlky Leki mají délku 100 cm Madla hůlek: plast Určeny pro sjezdové využití Poutko je odnímatelné Vlastnosti madla: ergonomické Jejich barva je černá, červená a žlutá (alza.cz)

Podobné produkty ako Leki WCR Lite SL 3D bright red-black-neonyellow (SPTlek1035nad)

Leki WCR TBS SL 3D bright red-black-neonyellow (SPTlek1046nad)

Leki WCR TBS SL 3D bright red-black-neonyellow (SPTlek1046nad)
Detail

Lyžařské hůlky pro muže a ženy, hliníkové Solidní lyžařské hůlky vám zajistí nezbytnou oporu na svahu. Vyhovovat vám budou, pakliže hledáte hole o délce 110 cm. Leki WCR TBS SL 3D bright red-black-neonyellow byly vyrobeny z hliníku, který je maximálně odolný. Jako materiál madla k holím Leki byl použit plast. Svými vlastnostmi jsou tyto lyžařské hůlky vhodné pro ženy i muže. Jejich design byl speciálně vytvořen pro sezónu 2022/2023. Při výběru můžete brát v úvahu také jejich hmotnost, která u tohoto modelu činí 299 g. Vychutnejte si zimu na lyžích s hůlkami, které vás v žádném směru nezklamou. Stěžejní vlastnosti lyžařských holí Leki WCR TBS SL 3D bright red-black-neonyellow Model pro muže i ženy Hůlky Leki mají délku 110 cm Madla hůlek: plast Vyvinuty pro sjezdové využití Disponují poutkem, které je odnímatelné Vlastnosti madla: ergonomické Jejich barva je černá, červená, neonově žlutá a žlutá (alza.cz)

Podobné produkty ako Leki WCR TBS SL 3D bright red-black-neonyellow (SPTlek1046nad)

Leki WCR SL 3D bright red-black-neonyellow 115 (4028173285273)

Leki WCR SL 3D bright red-black-neonyellow 115 (4028173285273)
Detail

Lyžařské hůlky - délka 115 cm, pro muže a ženy, hliníkové Pořádné lyžařské hůlky zajistí tolik potřebnou oporu na svahu. Ideální pro vás budou, pakliže potřebujete hole o délce 115 cm. Leki WCR SL 3D bright red-black-neonyellow 115 byly vyrobeny z hliníku, který je dosti pevný a maximálně odolný při pádu. Jako materiál madla k holím Leki byl využit plast. Svými vlastnostmi jsou tyto lyžařské hůlky ideální pro ženy i muže. Byly speciálně navrženy pro sezónu 2022/2023. Při výběru se můžete rozhodovat také hmotnosti, která je u tohoto modelu 286 g. Vychutnejte si zimu na lyžích s hůlkami, na které se můžete opravdu spolehnout. Základní vlastnosti lyžařských holí Leki WCR SL 3D bright red-black-neonyellow 115 Model pro muže i ženy Hole Leki jsou dlouhé 115 cm Madla hůlek: plast Vyvinuty pro sjezdové využití Mají poutko, které je odnímatelné Vlastnosti madla: ergonomické Jejich barva je černá, červená a žlutá (alza.cz)

Podobné produkty ako Leki WCR SL 3D bright red-black-neonyellow 115 (4028173285273)

Topeak Smart Gauge Black Manometr

Topeak Smart Gauge Black Manometr
Detail

Tento elegantní, lehký a kompaktní digitální tlakoměr bezproblémově spolupracuje s ventily Presta a Schrader bez výměny vnitřních částí hlavy. Digitální tlakoměr poskytuje přesné údaje o tlaku až do 260 psi / 18 bar. Osvětlené 360° otočné měřítko je snadno čitelné z jakéhokoli úhlu za denního světla nebo tmy. Kompatibilní s plášti, vidlicemi a tlumiči pro kola / motocykly / automobily a režim nastavení tlaku vzduchu nepřetržitě snímá tlak při použití tlačítka pro uvolnění vzduchu pro jemné doladění tlaku v pneumatikách. HLAVA: SmartHead® MĚŘÍTKO: Osvětlený displej, 5 260 psi / 0,35 18bar (rozlišení 0,1psi) JEDNOTKA: psi, bar, kg/cm2 BATERIE: CR2032 x 1 (součást balení) VYLADĚNÍ TLAKU: Tlačítko uvolnění vzduchu MATERIÁL: Technický polymer PŘIDANÉ FUNKCE: Otočný ukazatel, funkce automatického zapínání a vypínání, alarm posledního čtení Hmotnost: 56 g Délka: 11,8 cm Tlak: 18 bar Hmotnost (g): 56.0 Typ: Příslušenství Rozměry: 11,8 x 4,2 x 1,9 cm Barva podle výrobce: Black Barva: Černá Země původu: Taiwan Materiál: Polymer (muziker.cz)

Podobné produkty ako Topeak Smart Gauge Black Manometr
GIRO Neo Jr. Mat Graphite/Bright Red (SPTgio0167nad), GIRO Register Mat Black/Red (768686380525), GIRO Grade Black Red Podium AR40 (768686366024), GIRO Gauge W Titanium/Dark Shadow 38 (768686223167), GIRO Crue Mat Bright Orange (SPTgiro317nad), GIRO Hale Mat Bright Pink (768686070952), Leki PRC 750 bright red-neonyellow-black (SPTlek0946nad), Atomic BOOT BAG 2.0 Bright Red/Black (887445159179), Leki WCR SL 3D bright red-black-neonyellow (SPTlek1040nad), GIRO Hale Mat Red (768686070976), atomic ski sleeve bright red dark red, Leki WCR Lite SL 3D bright red-black-neonyellow (SPTlek1035nad), Giro Tessa Black (SPTgiro281nad), Leki, Makalu, bright red-black-dark anthracite, 110 - 145 cm (4028173262823), Leki Alpine Ski Bag bright red-black-neonyellow 185 cm (4028173285426), Leki WCR Lite SL 3D bright red-black-neonyellow 115 (4028173283651), Giro Tessa LF Black (SPTgiro276nad), GIRO Register Mat Black (768686072093), GIRO Tremor Mat Black (768686070730), GIRO Vasona Mat Black (768686071751), GIRO Hale Mat Black (768686070914), Atomic SKI BAG Bright Red/Dark Red 205 cm (887445172505), GIRO Stomp Black Wordmark AR40 (768686433474), GIRO Register MIPS Mat Black (768686072215), GIRO Register XL Mat Black (768686072451), Giro Tessa LF Black/Pink (SPTgiro279nad), GIRO Jackson MIPS Mat Black (SPTgio0156nad), Giro Bravo LF Black S (768686081378), DUUX Bright Black SMART (DXPU06), Leki Cross Country Tube Bag (big) bright red-black-neonyellow 150 - 190 cm (4028173285914)