Get-and-go pétanque sada, set vi (38181)

Produkt Get-and-go pétanque sada, set vi (38181) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Get-and-go pétanque sada, set vi (38181) upraviť a produkt hľadať znova.

GET-AND-GO Pétanque sada, set VI (38181)

GET-AND-GO Pétanque sada, set VI  (38181)
Detail

Petanque - rekreační, obal součástí balení, 6 koulí, průměr koule 73 mm, hmotnost koule 720 g, barevné rozlišení Ať už jdete do parku, nebo zůstáváte na zahradě, jistě vás zaujme oblíbená hra petanque pocházející z Francie. Petanque GET-AND-GO je vhodný pro využití také na písečné pláži. Při hře nezáleží na věku, fyzické zdatnosti ani pohlaví. Balení obsahuje obal a 6 koulí. Koule mají své charakteristické barevné rozlišení, tudíž je snadno rozlišíte. Průměr jednotlivých koulí činí 73 mm, přičemž váží 720 g. Způsob hry petanque GET-AND-GO patří k těm lehčím, musíte však dobře zvládnout techniku. Hlavní vlastnosti produktu GET-AND-GO Pétanque sada, set VI Užijte si skvělou zábavu na zahradě i v parku a zahrajte si hru petanque značky GET-AND-GO Ke hře získáte obal a 6 koulí Koule se vyznačují různým barevným provedením Průměr koule činí 73 mm Hmotnost koule dosahuje 720 g (alza.cz)

Podobné produkty ako GET-AND-GO Pétanque sada, set VI (38181) , Go ahead and die: go ahead and die - cd (0727361588625)

Set VI pétanque sada

Set VI pétanque sada
Detail

Pétanque je slavná a po celém světě velice populární, společenská hra pro dva i více hráčů. A díky sadě Set VI značky Get&Go si tuto zábavnou outdoorovou hru můžete užít se svou rodinou a přáteli. Sada Set VI obsahuje 6 pochromovaných ocelových koulí (každá trojice má jiný vzor pro jednodušší a lepší přehled při hře) s průměrem 73 mm, jeden dřevěný košonek (jack) s průměrem 28 mm, měřící šňůrku pro kontrolu vzdálenosti a magnet na provázku (polyamid) pro snadnější manipulaci s koulemi – to vše je zabaleno v praktickém polyesterovém pouzdře, díky kterému celou sadu přenesete kdykoliv a kamkoliv. Upozornění: pétanque je určený pouze pro hru na travnatém povrchu či na písku.Parametry:Země původu:ČínaCelní sazebník:95069990 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Set VI pétanque sada , Bobbi brown love & go set

Petanque sada MASTER 8 koulí obal nylon (MAS-B048)

Petanque sada MASTER 8 koulí obal nylon (MAS-B048)
Detail

Petanque - rekreační, obal součástí balení, 8 koulí, průměr koule 75 mm, hmotnost koule 730 g Hra petanque zaujme každého, kdo nemá rád obyčejné vysedávání v parku nebo na zahradě. Petanque MASTER je vhodný pro využití také na písečné pláži. Je ideální pro každého bez rozdílu pohlaví či síly. V balení dostanete obal a 8 koulí. Průměr jednotlivých koulí je 75 mm, přičemž její hmotnost dosahuje 730 g. Způsob hry petanque MASTER je nenáročný, klíčové je však zvládnutí techniky. Klíčové přednosti produktu Petanque sada MASTER 8 koulí obal nylon Líné letní odpoledne na zahradě nebo v parku vám zpestří hra petanque od firmy MASTER Ve hře najdete obal a 8 koulí Průměr koule je 75 mm Koule váží 730 g (alza.cz)

Podobné produkty ako Petanque sada MASTER 8 koulí obal nylon (MAS-B048) , Carrera 61601 rozšiřující set 2 - go/go+/d143 (4007486616011)

Schildkröt Petanque Set (4000885700114)

Schildkröt Petanque Set  (4000885700114)
Detail

Petanque - rekreační, pro 3 hráče, obal součástí balení, 6 koulí, tvrdé koule, průměr koule 72,5 mm, materiál kov Oblíbená francouzská hra petanque si rychle našla fanoušky i v našich parcích a zahradách. Petanque Schildkröt lze využít také na písečné pláži. Perfektně se hodí pro každého bez rozdílu pohlaví či síly. Balení obsahuje obal a 6 kovových koulí. Tyto koule jsou určené pro dospělé hráče, hru nicméně zvládnou i větší děti. Koule jsou označeny jako tvrdé. Petanque je hra vhodná pro 3 hráče nebo 3 týmy, které hrají proti sobě. Vyhraje ten, kdo se se svými koulemi dostane nejblíže k cíli, tedy k dřevěné kuličce. Koule mají v průměru 72,5 mm. Způsob hry petanque Schildkröt je velmi jednoduchý, důležité je však dobře zvládnout její techniku. Hlavní přednosti produktu Schildkröt Petanque Set Pozvedněte svou zahradní párty na vyšší úroveň a zahrajte si petanque od firmy Schildkröt Celou hru tvoří obal a 6 koulí K výrobě koulí posloužil kvalitní materiál,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Schildkröt Petanque Set (4000885700114) , Carrera 61614 rozšiřující set 3 - go/go+/d143 (4007486616141)

Pétanque mini sada

Pétanque mini sada
Detail

Slavná francouzská společenská hra pétanque v dětském provedení to je sada Petanque Mini od firmy Get&Go. Tato sada je určena pro dva hráče, kdy každý z hráčů má k dispozici tři koule se stejným rýhováním, pomocí kterých se jejich házením snaží co nejvíce se přiblížit k terči v podobě malé kuličky (košonku). Hru pétanque si nejvíce užijete na písku nebo na trávě. Sada obsahuje: 6x hrací koule, 1x dřevěný košonek, 1x měřící šňůrka, praktický obal. - pochromované ocelové kuličky, průměr 32,8 mm - hmotnost ocelové kuličky cca. 62 gramů - přírodní dřevěný košonek, průměr 12,7 mm - 98 cm měřící šňůra, 98 cm - polyesterový obal pro uskladnění a jednoduché přenášení - není vhodné pro děti mladší 3 letParametry:Země původu:ČínaCelní sazebník:95069990 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Pétanque mini sada , Paso dětský batoh 3d maui and sons get air (5903162083681)

Curver FRESH and GO Set dóz 2L+1L+0,5L - mint

Curver FRESH and GO Set dóz 2L+1L+0,5L - mint
Detail

Set dóz na potraviny od značky Curver. Vyrobeno z kvalitního odolného plastu. Dózy jsou vhodnédo mikrovlnné trouby (bez víka), mrazničky i chladničky. Technické údaje: šířka: 26 cm výška: 8 cm hloubka: 17 cm materiál: plast barva: transparentní / mint (sv. zelená) hmotnost: 0,33 kg Obsah balení: 1x Plastový set dóz FRESH and GO - mint (dilego.cz)

Podobné produkty ako Curver FRESH and GO Set dóz 2L+1L+0,5L - mint , Go! rose and magnolie 750ml (8594029053106)

Petanque set 6 ks (HRAnk002604)

Petanque set 6 ks (HRAnk002604)
Detail

Petanque - rekreační, obal součástí balení, 6 koulí, tvrdé koule, průměr koule 72 mm, materiál kov Původní francouzská hra petanque se stala oblíbeným outdoorovým sportem také v našich parcích a zahradách. Petanque od firmy Welstar využijete také na písečné pláži. Je vhodný pro každého bez rozdílu věku, pohlaví i síly. V balení najdete 6 kovových koulí, dřevěnou kuličku a měřič vzdálenosti. Vše je uschováno v praktické přenosné tašce s pevným uchem. Petanque je hra určena pro 2 hráče nebo 2 týmy soutěžící proti sobě. Vítězí hráč, kterému se podaří umístit své koule co nejblíže dřevěné kuličce. Koule mají své charakteristické rýhy, tak je od sebe snadno rozeznáte. Klíčové vlastnosti hry petanque WelstarPetanque Welstar je vhodná do parku, na zahradu i písečnou plážUžije si ji každý bez rozdílu věku, síly či pohlavíBalení obsahuje 6 kovových koulí, dřevěnou kuličku a měřič vzdálenostiOceníte praktickou přenosnou tašku s uchemHra petanque... (alza.cz)

Podobné produkty ako Petanque set 6 ks (HRAnk002604) , Prep and set spray

Sada koulí na pétanque

Sada koulí na pétanque
Detail

Skvělý dárek pro celou rodinu! Zahrají si malé děti i babička s dědou! To je pétanque. Protáhněte svaly a zasoutěžte si o co nejpřesnější hod – nebo si svou vlastní hru vymyslete. (familium.cz)

Podobné produkty ako Sada koulí na pétanque , Stagg vi-reg-1 (vi-reg-1)

Sada koulí na pétanque

Sada koulí na pétanque
Detail

Máte rádi pétanque nebo bocciu? Teď si tyto a další hry s můžete zahrát i doma na zahradě nebo v parku. Nebo popusťte uzdu fantazii a vymyslete si své vlastní! Pétanque je skvělá venkovní hra pro všechny generace. Potěšte babičku či dědu skvělým dárkem, který prospěje jejich zdraví. (babickarstvi.cz)

Podobné produkty ako Sada koulí na pétanque , Stagg vi-reg-4 (vi-reg-4)

Mario Badescu GRAB and GO cestovní sada pro dokonalou pleť

Mario Badescu GRAB and GO cestovní sada pro dokonalou pleť
Detail

Mario Badescu GRAB and GO, , Lokální péče pro ženy, Vše pro krásně vypadající pleť v jednom balení. Kosmetická sada Mario Badescu GRAB and GO udělá radost vám nebo jako dárek potěší vaše blízké. Sada obsahuje: Drying Lotion lokální péče proti akné 29 ml Facial Spray with Aloe, Herbs and Rosewater tonizační pleťová mlha 59 ml Vlastnosti: pro ošetření a regeneraci pleti skvěle se hodí jako dárek potěší všechny ženy vhodný pro pleť s nedokonalostmi Jak používat: Každý produkt z kosmetického setu používejte dle jeho návodu. (notino.cz)

Podobné produkty ako Mario Badescu GRAB and GO cestovní sada pro dokonalou pleť , Force get, černá (8592627008771)

Clinique Grab And Go dárková sada (na oči)

Clinique Grab And Go dárková sada (na oči)
Detail

Clinique Grab And Go, , Oční krémy a gely pro ženy, Udělejte radost sobě nebo svým blízkým perfektním kosmetickým setem Clinique Grab And Go . Balíček plný make-up kousků jako dárek vždycky potěší. Sada obsahuje: All About Eyes™ oční krém proti otokům a tmavým kruhům 5 ml High Impact™ Mascara řasenka pro objem 3.5 ml Vlastnosti: výrazně řasy zahustí odstraňuje otoky a tmavé kruhy pod očima krásně zabaleno skvěle se hodí jako dárek potěší všechny ženy Složení: produkt je hypoalergenní bez parfemace Jak používat: Každý produkt z kosmetického setu používejte dle jeho návodu. (notino.cz)

Podobné produkty ako Clinique Grab And Go dárková sada (na oči) , Curver set fresh&go 0,25l+0,8l+1,7l (182206)

Revolution Get The Look Gift Set Smokey Icon dárková sada 325 g

Revolution Get The Look Gift Set Smokey Icon  dárková sada 325 g
Detail

Dokonalá sada k vytvoření smyslného kouřového líčení této sezóny rozhodně rozzáří váš pohled.Get the Look Gift Set – Smoky Icon obsahuje vše od pigmentované kajalové tužky přes nádherné rtěnky až po must-have produkty, které udrží vaše obočí a celé líčení na svém místě. Sada obsahuje:• Visionary Reloaded Palette – paletka očních stínů• Black Kohl eyeliner – černá kajalová tužka na oči• Satin Kiss Lipstick in Chauffeur - rtěnka• Satin Kiss Lipliner in Chauffeur - rtěnka• Brow glue – pomáda na obočí• Glow Fix Illuminating Setting Spray – rozjasňující fixační sprejCruelty free / veganský produkt (fann.cz)

Podobné produkty ako Revolution Get The Look Gift Set Smokey Icon dárková sada 325 g , Avon prep and set spray

Stop and Go International Tire Repair Kit Tubeless Opravná sada na moto

Stop and Go International Tire Repair Kit Tubeless Opravná sada na moto
Detail

Sada pro opravu bezdušových pneumatik s mini kompresorem Ideální pro motocykly, skútry, sekačky, malé traktory, golfové vozíky a čtyřkolky Souprava umožňuje provést opravu na bezdušové pneumatice a znovu ji nafouknout na místě Zahrnuje 15 gumových zástrček ve tvaru houby a kompaktní mini kompresor Zástrčky fungují na všech bezdušových pneumatikách Sada je v odolném plátěném pouzdře na zip s rozměry 18 x 10 x 7,5 cm a hmotností 771 g 12-voltová kompresorová jednotka obsahuje vestavěný tlakoměr a LED světlo, napájecí kabel 168 cm, který se hodí pro konektory baterie, aligátorové svorky s 30,5 cm kabelem, adaptér pro zapalovač s 91,5 cm kabelem a 10 cm hadici pro ventil se sportovní jehlou a nafukovacím adaptérem Země původu: Čína (muziker.cz)

Podobné produkty ako Stop and Go International Tire Repair Kit Tubeless Opravná sada na moto , Go native chicken with potato and brocolli 4kg (5390119011741)

S CHILD KRÖT ® Boule / Boccia / Petanque Set Steel

S CHILD KRÖT ® Boule / Boccia / Petanque Set Steel
Detail

Podrobnosti o produktu: 6 míčů pro volný čas z Metal l Kompletní sada obsahuje 2 x 3 míče, malý cílový míč a měřič vzdálenosti. Vše je zabaleno v pevné nylonové tašce se zipem, držadlem na přenášení a průhlednou přední stranou Ideální volnočasová klasika pro malé i velké v kvalitě vernünf tiger Rozměry a hmotnost: Rozměry (délka x šířka x výška): 23 x 16 x 8 cm Hmotnost: 0,72 kg Materiál a péče: Materiál je vyroben ze 100% bavlny: Materiál: ocel (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako S CHILD KRÖT ® Boule / Boccia / Petanque Set Steel , Go native super dental pumpkin and brocolli 150g (5390119010300)

Get Involved! A2 Workbook and Digital Workbook

Detail

Zcela nová učebnice zaujme žáky i učitele novými postupy, aktivní spoluprací, zaměřením na realitu a získáváním dovedností pro život v současném světě. Je doporučená pro 2. stupeň ZŠ, odpovídající ročníky SŠ a lze ji využít i pro vyšší ročníky středních odborných škol. Je obohacená o herní aplikace (gamification), lze ji využít pro prezenční i distanční výuku, má silnou online a digitální podporu. Podpoří u dospívajících chuť objevovat svět kolem sebe a jejich zájem o vlastní budoucnost. Rozvíjí jazykové dovednosti a s nimi čtyři tzv. Super Skills - kritické myšlení, komunikaci, tvořivost a spolupráci. Učitelům tato učebnice umožní vytvořit inkluzivní třídu, která dává možnost vyniknout každému, i slabšímu studentovi. Učebnice se silnou digitální podporou, reálnými videi s přirozenou angličtinou a autentickým kontextem, je díky cvičením se 3 stupni náročnosti vhodná i pro tzv. mixed ability classes. PRACOVNÍ SEŠIT A DIGITÁLNÍ PRACOVNÍ SEŠIT Pracovní sešit poskytuje další rozšiřující cvičení s aktivitami pokrývajícími gramatiku, slovní zásobu a jazykové dovednosti. Zahrnuje také přístup k digitálnímu pracovnímu sešitu a zvukovým nahrávkám. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Get Involved! A2 Workbook and Digital Workbook , Go native salmon with spinach and ginger 800g (5390119011796)

Get Involved! A2+ Workbook and Digital Workbook

Detail

Zcela nová učebnice zaujme žáky i učitele novými postupy, aktivní spoluprací, zaměřením na realitu a získáváním dovedností pro život v současném světě. Je doporučená pro 2. stupeň ZŠ, odpovídající ročníky SŠ a lze ji využít i pro vyšší ročníky středních odborných škol. Je obohacená o herní aplikace (gamification), lze ji využít pro prezenční i distanční výuku, má silnou online a digitální podporu. Podpoří u dospívajících chuť objevovat svět kolem sebe a jejich zájem o vlastní budoucnost. Rozvíjí jazykové dovednosti a s nimi čtyři tzv. Super Skills - kritické myšlení, komunikaci, tvořivost a spolupráci. Učitelům tato učebnice umožní vytvořit inkluzivní třídu, která dává možnost vyniknout každému, i slabšímu studentovi. Učebnice se silnou digitální podporou, reálnými videi s přirozenou angličtinou a autentickým kontextem, je díky cvičením se 3 stupni náročnosti vhodná i pro tzv. mixed ability classes. PRACOVNÍ SEŠIT A DIGITÁLNÍ PRACOVNÍ SEŠIT Pracovní sešit poskytuje další rozšiřující cvičení s aktivitami pokrývajícími gramatiku, slovní zásobu a jazykové dovednosti. Zahrnuje také přístup k digitálnímu pracovnímu sešitu a zvukovým nahrávkám. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Get Involved! A2+ Workbook and Digital Workbook , Husitská epopej vi ()

Get Involved! B1 Workbook and Digital Workbook

Detail

Zcela nová učebnice zaujme žáky i učitele novými postupy, aktivní spoluprací, zaměřením na realitu a získáváním dovedností pro život v současném světě. Je doporučená pro 2. stupeň ZŠ, odpovídající ročníky SŠ a lze ji využít i pro vyšší ročníky středních odborných škol. Je obohacená o herní aplikace (gamification), lze ji využít pro prezenční i distanční výuku, má silnou online a digitální podporu. Podpoří u dospívajících chuť objevovat svět kolem sebe a jejich zájem o vlastní budoucnost. Rozvíjí jazykové dovednosti a s nimi čtyři tzv. Super Skills - kritické myšlení, komunikaci, tvořivost a spolupráci. Učitelům tato učebnice umožní vytvořit inkluzivní třídu, která dává možnost vyniknout každému, i slabšímu studentovi. Učebnice se silnou digitální podporou, reálnými videi s přirozenou angličtinou a autentickým kontextem, je díky cvičením se 3 stupni náročnosti vhodná i pro tzv. mixed ability classes. PRACOVNÍ SEŠIT A DIGITÁLNÍ PRACOVNÍ SEŠIT Pracovní sešit poskytuje další rozšiřující cvičení s aktivitami pokrývajícími gramatiku, slovní zásobu a jazykové dovednosti. Zahrnuje také přístup k digitálnímu pracovnímu sešitu a zvukovým nahrávkám. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Get Involved! B1 Workbook and Digital Workbook , Osvobozené divadlo vi.

Get Involved! B1+ Workbook and Digital Workbook

Detail

Zcela nová učebnice zaujme žáky i učitele novými postupy, aktivní spoluprací, zaměřením na realitu a získáváním dovedností pro život v současném světě. Je doporučená pro 2. stupeň ZŠ, odpovídající ročníky SŠ a lze ji využít i pro vyšší ročníky středních odborných škol. Je obohacená o herní aplikace (gamification), lze ji využít pro prezenční i distanční výuku, má silnou online a digitální podporu. Podpoří u dospívajících chuť objevovat svět kolem sebe a jejich zájem o vlastní budoucnost. Rozvíjí jazykové dovednosti a s nimi čtyři tzv. Super Skills - kritické myšlení, komunikaci, tvořivost a spolupráci. Učitelům tato učebnice umožní vytvořit inkluzivní třídu, která dává možnost vyniknout každému, i slabšímu studentovi. Učebnice se silnou digitální podporou, reálnými videi s přirozenou angličtinou a autentickým kontextem, je díky cvičením se 3 stupni náročnosti vhodná i pro tzv. mixed ability classes. PRACOVNÍ SEŠIT A DIGITÁLNÍ PRACOVNÍ SEŠIT Pracovní sešit poskytuje další rozšiřující cvičení s aktivitami pokrývajícími gramatiku, slovní zásobu a jazykové dovednosti. Zahrnuje také přístup k digitálnímu pracovnímu sešitu a zvukovým nahrávkám. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Get Involved! B1+ Workbook and Digital Workbook , Nickelback: get rollin' - cd (4050538853803)

Brushworks Buff and Blend Face Set sada štětců

Brushworks Buff and Blend Face Set sada štětců
Detail

Brushworks Buff and Blend Face Set, Štětce na tvář pro ženy, Štětec Brushworks Buff and Blend Face Set zajistí perfektní nalíčení vaší tváře. Sada obsahuje: NO. 10 štětec na bronzer 1 ks NO. 2 štětec na make-up 1 ks NO. 8 štětec na korektor 1 ks NO. 5 štětec na pudr 1 ks Vlastnosti: pro aplikaci krémových produktů pro aplikaci pudrových produktů má jemné štětiny speciální tvar pro snadnou aplikaci skvěle padne do ruky Složení: veganský produkt Jak používat: Naberte na štětec malé množství líčidla a naneste na obličej dle potřeby. (notino.cz)

Podobné produkty ako Brushworks Buff and Blend Face Set sada štětců , Uno karty - get wild (746775036720)

Brushworks Cream Contour and Blush Set sada štětců

Brushworks Cream Contour and Blush Set sada štětců
Detail

Brushworks Cream Contour and Blush Set, Štětce na tvář pro ženy, Štětec Brushworks Cream Contour and Blush Set zajistí perfektní nalíčení vaší tváře. Sada obsahuje: NO. 11 konturovací štětec 1 ks NO. 12 štětec na tvářenku 1 ks NO. 4 štětec na tvářenku, konturování a rozjasňovač 1 ks Vlastnosti: pro aplikaci krémových produktů má jemné štětiny speciální tvar pro snadnou aplikaci skvěle padne do ruky precizní a snadná aplikace Složení: veganský produkt Jak používat: Naberte na štětec malé množství líčidla a naneste na obličej dle potřeby. (notino.cz)

Podobné produkty ako Brushworks Cream Contour and Blush Set sada štětců , Force get, černý lesklý (8592627037610)

Emotional Agility: Get Unstuck, Embrace Change and Thrive in Work and Life (0241976588)

Emotional Agility: Get Unstuck, Embrace Change and Thrive in Work and Life (0241976588)
Detail

Kniha - autor Susan David, 280 stran, anglicky, brožovaná bez přebalu matná A fresh take on living more fully and embracing difficult emotions, based on more than two decades of academic research, consulting, and the author's own experiences of overcoming adversity. (alza.cz)

Podobné produkty ako Emotional Agility: Get Unstuck, Embrace Change and Thrive in Work and Life (0241976588) , Sommer cable sghn-0600-vi 6 m (sghn-0600-vi)

BIECO Push and Go Auto

BIECO Push and Go Auto
Detail

Podrobnosti o produktu: Věk: od 12 měsíců Zatlačte do mě a já vyrazím. I ti nejmenší mohou nechat autíčka jezdit po pokoji a plazit se za nimi. Stačí stisknout hlavu a pustit a autíčko se rozjede. Dimensions & weight: Rozměry ve smontovaném stavu (šířka x výška): 10 x 9 cm Součástí dodávky je: Součástí balení je: 1 x bieco Push and Go auto Upozornění: Při objednání tohoto zboží obdržíte náhodný Design , protože u tohoto zboží bohužel nemůžeme zohlednit vaše přání vzhledem k variantě. Barva a Design se mohou od vyobrazeného zboží lišit. Obdržíte položku ze sortimentu. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako BIECO Push and Go Auto , Truck and table supermarket set (hrank002268)

Kensis PETANQUE Petanque, mix, velikost UNI

Kensis PETANQUE Petanque, mix, velikost UNI
Detail

Skvělá společenská venkovní hra, určená na klidné víkendové odpoledne. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Kensis PETANQUE Petanque, mix, velikost UNI , Proraso wood and spice set (8004395006908)

Kensis PETANQUE Petanque, stříbrná, velikost UNI

Kensis PETANQUE Petanque, stříbrná, velikost UNI
Detail

Skvělá společenská venkovní hra, určená na klidné víkendové odpoledne. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Kensis PETANQUE Petanque, stříbrná, velikost UNI , Rick and morty - keramický set (5028486485116)

Get Involved! A1+ Workbook and Digital Workbook - Kate Pickering

Detail

Zcela nová učebnice zaujme žáky i učitele novými postupy, aktivní spoluprací, zaměřením na realitu a získáváním dovedností pro život v současném světě. Je doporučená pro 2. stupeň ZŠ, odpovídající ročníky SŠ a lze ji využít i pro vyšší ročníky středních odborných škol. Je obohacená o herní aplikace (gamification), lze ji využít pro prezenční i distanční výuku, má silnou online a digitální podporu. Podpoří u dospívajících chuť objevovat svět kolem sebe a jejich zájem o vlastní budoucnost. Rozvíjí jazykové dovednosti a s nimi čtyři tzv. Super Skills - kritické myšlení, komunikaci, tvořivost a spolupráci. Učitelům tato učebnice umožní vytvořit inkluzivní třídu, která dává možnost vyniknout každému, i slabšímu studentovi. Učebnice se silnou digitální podporou, reálnými videi s přirozenou angličtinou a autentickým kontextem, je díky cvičením se 3 stupni náročnosti vhodná i pro tzv. mixed ability classes. PRACOVNÍ SEŠIT A DIGITÁLNÍ PRACOVNÍ SEŠIT: Pracovní sešit poskytuje další rozšiřující cvičení s aktivitami pokrývajícími gramatiku, slovní zásobu a jazykové dovednosti. Zahrnuje také přístup k digitálnímu pracovnímu sešitu a zvukovým nahrávkám. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Get Involved! A1+ Workbook and Digital Workbook - Kate Pickering , Go native puppy salmon with spinach and ginger 4kg (5390119012014)

Bumble and bumble All About Volume Set dárková sada

Bumble and bumble All About Volume Set dárková sada
Detail

Bumble and bumble All About Volume Set, , Objemové spreje pro ženy, Maska na vlasy Bumble and bumble All About Volume Set představuje nenahraditelný krok v rituálu péče o vlasy. Dopřejte jim chvilku regenerace a ony vám to vrátí svojí vitalitou a krásou. Sada obsahuje: Thickening Spray objemový sprej na vlasy 250 ml Thickening Plumping Mask maska na vlasy pro objem 60 ml Vlastnosti: posiluje vlasová vlákna navrací vlasům přirozený, zdravý vzhled dodává vlasům objem od kořínků vlasy jsou nadýchané a působí hustší mix kosmetických produktů pro každodenní použití Jak používat: Každý produkt z kosmetického setu používejte dle jeho návodu. (notino.cz)

Podobné produkty ako Bumble and bumble All About Volume Set dárková sada , Go native puppy salmon with spinach and ginger 800g (5390119012021)

Kiehl's Brightening and Hydrating Set dárková sada pro ženy

Kiehl's Brightening and Hydrating Set dárková sada pro ženy
Detail

Kiehl's Brightening and Hydrating Set, , Kosmetické sady pro ženy, Vše pro krásně vypadající pleť v jednom balení. Kosmetická sada Kiehl's Brightening and Hydrating udělá radost vám nebo jako dárek potěší vaše blízké. Sada obsahuje: Ultra Facial hydratační krém na obličej 24h 50 ml Dermatologist Solutions Clearly Corrective Dark Spot Solution pleťové sérum proti pigmentovým skvrnám 30 ml Vlastnosti: pro intenzivní hydrataci pleti vhodný pro pleť se sklonem k pigmentovým skvrnám Jak používat: Každý produkt z kosmetického setu používejte dle jeho návodu. (notino.cz)

Podobné produkty ako Kiehl's Brightening and Hydrating Set dárková sada pro ženy , Electronic-star set "ready 2 go", repro, mikrofony, zesilovač 400w

Brushworks Detangling Brush and Scrunchie Set sada (na vlasy)

Brushworks Detangling Brush and Scrunchie Set sada (na vlasy)
Detail

Brushworks Detangling Brush and Scrunchie Set, Ostatní vlasové doplňky pro ženy, Vlasový doplněk Brushworks Detangling Brush and Scrunchie Set dokonale dotvoří váš účes. Sada obsahuje: kartáč na vlasy 1 ks saténová gumička 2 ks Vlastnosti: zaručuje šetrnost k vlasům nezanechává na vlasech otlak splňuje nejvyšší standardy Jak používat: Vlasy upravte dle potřeby. (notino.cz)

Podobné produkty ako Brushworks Detangling Brush and Scrunchie Set sada (na vlasy) , Curver set fresh&go 2l+1l+0,5l dózy - mint (242884)

Cremo Set Bourbon and Oak dárková sada pro muže

Cremo Set Bourbon and Oak dárková sada pro muže
Detail

Cremo Set Bourbon and Oak, 1 , Pánské tělové sady pro muže, Udělejte radost kosmetickým setem Cremo Set Bourbon and Oak, který je plný pánské kosmetiky pečující o tělo. Potěší každého moderního muže, který dbá o svůj zevnějšek. Vlastnosti: potěší všechny muže přípravky jsou speciálně vyvinuty pro potřeby mužské pokožky hřejivá vůně, ideální do chladného počasí dřevitá vůně pro aktivního muže plného energie vůně vhodná pro každodenní nošení Sada obsahuje: sprchový gel pro muže 473 ml toaletní voda 100 ml (notino.cz)

Podobné produkty ako Cremo Set Bourbon and Oak dárková sada pro muže , Sada chrastítek music set (773554150742)

Cremo Set Citrus and Mint dárková sada pro muže

Cremo Set Citrus and Mint dárková sada pro muže
Detail

Cremo Set Citrus and Mint, 1 ks, Pánské tělové sady pro muže, Udělejte radost kosmetickým setem Cremo Set Citrus and Mint, který je plný pánské kosmetiky pečující o tělo. Potěší každého moderního muže, který dbá o svůj zevnějšek. Vlastnosti: vitalizuje pokožku vhodný jako skvělý dárek příjemná vůně výběr svěžích citrusových vůní Sada obsahuje: hydratační sprchový gel 473 ml toaletní voda 100 ml (notino.cz)

Podobné produkty ako Cremo Set Citrus and Mint dárková sada pro muže , Pax vi.: postrach jezera ()

Ice and Go bandage - chladící obvaz

Ice and Go bandage - chladící obvaz
Detail

-elastický obvaz, který ochlazuje a podporuje poraněnou končetinu-snižuje teplotu postiženého místa-velmi snadné použití -lze použít v případě sportovních úrazů, namožení, podvrtnutí a dalších nehod-brilantní způsob, jak snížit otok a zmírnit bolest v případě nouze-uzavíratelném pouzdro, obvaz nůže být použit opakovaně-obvaz lze natáhnout na délku 3 metry-vydrží chladit několik hodin-chlazení lze prodloužit o 2 hodiny použitím vody na obvaz (patro.cz)

Podobné produkty ako Ice and Go bandage - chladící obvaz

BRIO ® Žirafa Push and Go

BRIO ® Žirafa Push and Go
Detail

Tato roztomilá žirafa BRIO ® Push and Go je ideálním společníkem pro batolata, která se učí lézt a chodit. Stačí zatlačit hlavu dolů a žirafa zrychlí! Roztomilá hračka typu push and go v klasickém vzhledu BRIO . Podrobnosti o produktu: Rozměry (šířka x hloubka x výška): 11,6 x 8,6 x 8,5 cm Věk: od 12 měsíců (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako BRIO ® Žirafa Push and Go

Rohožka Keep calm and Go Vegan

Rohožka Keep calm and Go Vegan
Detail

. Velká dekorační rohožka ve dvou možných velikostech. Vhodná pro originální přivítání vašich přátel nebo jako mapa vedoucí k pokladu. Materiál: 100% nylon, spodní část je z černé gumy. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Rohožka Keep calm and Go Vegan

Polštář Keep calm and Go Vegan

Polštář Keep calm and Go Vegan
Detail

. Rozměry 40x40 cm. Krásně měkoučký, s hypoalergenní výplní, 100% polyester. Potah je na zip a pratelný. Pokud si potisk umístíte až ke krajům či zvolíte (namísto bílého) barevný polštář, cena je vyšší z důvodů nákladnější výroby - je nutné polštář ušít v naší vlastní šicí dílně, proto prosíme o trpělivost, výroba trvá přibližně 10 dní. Při navrhování doporučujeme motiv roztáhnout maximálně až po přerušovanou čáru, v opačném případě nemusí být potisk až do švu polštáře. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Polštář Keep calm and Go Vegan

Šerpa Keep calm and Go Vegan

Detail

. Taftová šerpa s možností vlastního potisku o délce 185 cm a šířce 11cm. Šerpu je možné zpíchnou plackou, kterou si u nás můžeš také navrhnot přesně podle sebe. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Šerpa Keep calm and Go Vegan

Penál Keep calm and Go Vegan

Penál Keep calm and Go Vegan
Detail

. ideální na tužky, pastelky, ale i brýle, makeup apod. rozměry: 230x90x70 mm (belabel.cz)

Podobné produkty ako Penál Keep calm and Go Vegan

Popelník Keep calm and Go Vegan

Detail

. Keramický popelník o průměru 8cm a výšce 4cm. Pro váš originální potisk. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Popelník Keep calm and Go Vegan

Placka Keep calm and Go Vegan

Placka Keep calm and Go Vegan
Detail

. Placky je možno vyrobit ve třech velikostech. Zadní strana odznaku disponuje špendlíkem, díky kterému placka snadno přichytí k jakémukol materiálu. Upozornění: Neumisťujte text nebo části vašeho motivu k samotnému okraji. Počítejte s několika milimetrovou rezervou, která skončí v záhybu placky. Počítejte prosím také s tím, že špendlík je orientován různě, není vždy ve vodorovné poloze. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Placka Keep calm and Go Vegan

Pokladnička Keep calm and Go Vegan

Detail

. Keramická pokladnička do které se bez problémů vejdou všechny mince i papírové bankovky. Ve spodní části je otvor uzavřený plastovým uzávěrem, který slouží pro vyprázdnění pokladničky. Celková výška je 95mm a průměr 82mm. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Pokladnička Keep calm and Go Vegan

Peněženka Keep calm and Go Vegan

Detail

. rozměry 117x75 mm,černá (belabel.cz)

Podobné produkty ako Peněženka Keep calm and Go Vegan

Bryndák Keep calm and Go Vegan

Detail

. Dětský bryndák se suchým zipem za krkem jsou perfektním dárkem pro ty nejmenší. Vnější povrch je příjemný a hladký, takže tisk na něm je opravdu kvalitní. Odolný a dlouhotrvající materiál zaručují polyetserová a bavlněná vlákna. Zadní část je tvořena měkkým froté materiálem. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Bryndák Keep calm and Go Vegan

Zrcátko Keep calm and Go Vegan

Detail

. Kapesní zrcátko oválného tvaru skvěle padne do každé dámské kabelky. Rozměry: 70x65 mm. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Zrcátko Keep calm and Go Vegan

Bambinomio Sada plenek miosolo Get Growing

Detail

Cenově zvýhodněná sada 6 ks oceněných látkových plenek Mio Solo, 50 ks separačních vložek a 100g prostředku Mio Fresh. Oceněná plenka miosolo all in one je krásně měkká, stylová a používá se stejně jednoduše, jako jednorázové pleny. Využívá nejnovějších poznatků v oblasti funkčních textilních materiálů a dlouholetých zkušeností výrobce, získaných výrobou a prodejem látkových plen v 60-ti zemích světa. (mall.cz)

Podobné produkty ako Bambinomio Sada plenek miosolo Get Growing

GOSH COPENHAGEN Grab & Go paletka pro líčení očí - 001 Get Ready To Glow

Detail

Grab & Go je multifunkční paleta, která usnadňuje vytvoření dokonalého vzhledu. Oční stíny, rozjasňovač, kontura, tvářenka a bronzer v jednom produktu. Vytvarujte obličej a zvýrazněte ty nejlepší rysy! K DOSTÁNÍ POUZE ONLINE. Benefity: paletka pro rozjasnění make-upu poskytuje zdravý, zářivý vzhled bez make-upu 18 barev v přirozených tónech oční stíny, tvářenka, kontura a rozjasňovač v jednom (fann.cz)

Podobné produkty ako GOSH COPENHAGEN Grab & Go paletka pro líčení očí - 001 Get Ready To Glow

So Eco Facial Cleansing Brush and Wrist Wash Band Set Facial Cleansing Brush and Wrist Wash Band Set dárková sada

So Eco Facial Cleansing Brush and Wrist Wash Band Set Facial Cleansing Brush and Wrist Wash Band Set dárková sada
Detail

So Eco Facial Cleansing Brush and Wrist Wash Band Set Facial Cleansing Brush and Wrist Wash Band Set, Doplňky pro ženy, Vše pro krásně vypadající pleť v jednom balení. Kosmetická sada udělá radost vám nebo jako dárek potěší vaše blízké. Sada obsahuje: náramky proti stékající vodě při mytí obličeje 2 ks oboustranný čisticí kartáček na pleť s kompostovatelnou rukojetí 1 ks Vlastnosti: kompletní rutina pro každodenní péči vše pro jemné a důkladné odlíčení pleti Složení: veganský produkt (notino.cz)

Podobné produkty ako So Eco Facial Cleansing Brush and Wrist Wash Band Set Facial Cleansing Brush and Wrist Wash Band Set dárková sada

Suavinex On the Go Set jídelní sada Pink Strawberry 4 m+ 3 ks

Suavinex On the Go Set jídelní sada Pink Strawberry 4 m+ 3 ks
Detail

Suavinex On the Go Set, 3 ks, Dětské bryndáky pro děti, Z krásného nádobí chutná každé jídlo ještě lépe. Dětské nádobí Suavinex On the Go Set je vyrobeno z kvalitního a odolného materiálu, snadno se umývá a jeho hravý design bude děti bavit, takže stolování bude ještě příjemnější. Vlastnosti: kvalitní materiál pro bezpečné stolování odolné proti pádu vhodné na cestování dětský motiv tvar, který lze snadno uchopit Sada obsahuje: lžička 1 ks klip na bryndák 1 ks cestovní pouzdro 1 ks Složení: silikon plast (notino.cz)

Podobné produkty ako Suavinex On the Go Set jídelní sada Pink Strawberry 4 m+ 3 ks

Paso dětský batoh 3D Maui and sons Get air (5903162083681)

Paso dětský batoh 3D Maui and sons Get air (5903162083681)
Detail

Dětský batoh vhodný pro kluky Dětský batoh Paso jednoznačně vzbudí zalíbení u vašeho dítěte svým nadčasovým designem i smyslem pro funkčnost a ergonomii. Pocit pohodlí umocňují samozřejmě i popruhy, jejichž délku lze jednoduše upravit. S příjemným objemem 14 l vměstnáte do batohu vše potřebné. Jeho výbava zahrnuje dokonce i kapsu na notebook. Dobrou zprávou pro všechny rodiče je, že dětský batoh Paso dětský batoh 3D Maui and sons Get air vaše dítě nijak nepřetíží, váží jen 0,7 kg. Svým vzhledem se tento dětský batoh Paso hodí pro pro kluky. U tohoto typu je nutné počítat s šířkou popruhů 6 cm. Nejdůležitější parametry dětského batohu Paso dětský batoh 3D Maui and sons Get air Krásný batoh pro chlapce Dětský batoh Paso je vhodný od 3 let Objem tohoto modelu je 14 l Pohodlné ramenní popruhy mají šířku 6 cm Dětský batoh Paso má rozměry 14 × 27 × 37 cm Jedná-li se o hmotnost dětského batohu, ta je 0,7 kg Výbava dětského batohu Paso Tento dětský batoh má... (alza.cz)

Podobné produkty ako Paso dětský batoh 3D Maui and sons Get air (5903162083681)

OSKIA LONDON Get Up and Glow rozjasňující sérum 30 ml

OSKIA LONDON Get Up and Glow rozjasňující sérum 30 ml
Detail

GET UP & GLOWTM Povolejte do boje s krásou mocného spojence – lehké regenerující a energizující sérum odstraňuje všechny stopy únavy, posiluje buněčné vazby a dodává pleti ztracenou energii. Mimoto ji i rozjasňuje, omlazuje a zpevňuje pomocí unikátního OSKIA komplexu složeného výhradně z přírodních látek. Díky séru vypadá pokožka odpočatě, navrací se jí mladistvý jas a mizí všechny stopy únavy, stresu a věku. VŮNĚ: růže, lichi KLÍČOVÉ BENEFITY- Rozjasňuje pleť a zlepšuje dýchání buněk- Dodává pleti energii- Zvyšuje ATP energii a tím napomáhá k regeneraci a zlepšení vzhledu pleti- Pleť je nadzdvihnutá a vyplněná- Chrání pleť před volnými radikály- Obsah probiotik chrání ekosystém pleti- Zanechává pleť jemnou a zklidněnou KLÍČOVÉ AKTIVNÍ INGREDIENCE- Riboxyl™, neboli Ribóza - energizuje, revitalizuje a rozjasňuje pleť tím, že podporuje dýchání kyslíku a syntézu ATP, aby dobíjel buněčnou energii a prospíval všem buněčným procesům. Snižuje oblast vrásek o 30,1 %- Přirozené světlo odrážející pigmenty - dodávají unavené pleti jas- Galactoarabinan (rostlinná alternativa kolagenu) - redukuje jemné linky a vrásky- MPC mléčné peptidy™ - okamžitě nadzdvihují, zpevňují a tonizují pleť a zanechávají přirozený lesk a zářivost zvýšením tloušťky epidermis, stimulací syntézy kolagenu o 40 %, zvýšením komunikace mezi buňkami, posílením klíčových prvků dermo-epidermálního spojení zpřístupnění živin pokožce, zvýšení produkce kyseliny hyaluronové o 1900 % a snížení hloubky vrásek o 35 %- Phyto Cell Tec Mallus™ (kultura švýcarských jablečných kmenových buněk) - pomáhá obnovovat a prodlužovat životnost zdravých kožních buněk, chránit DNA, redukuje vrásky a hloubku jemných linek o 15 % (po 4 týdnech) a stimuluje proliferaci buněk o 80 % PRO KOHOPro všechny typy pleti. Zejména ty, kteří chtějí dodat pleti pořádnou dávku energie. APLIKACENaneste zlehka na celý obličej a krk jako podklad pro hydratační péči. Vmasírujte do úplného vstřebání a teprve pak aplikujte další přípravek. HODÍCÍ SE PRODUKTYNutri-Active Day Cream, Renaissance 360,CityLife Concentrate, CityLife Facial Mist, Renaissance Mask TOP TIPBezolejový hydratační fluid, skvělý i na léto. (fann.cz)

Podobné produkty ako OSKIA LONDON Get Up and Glow rozjasňující sérum 30 ml

Get Involved! A1+ Student Book with Student App and DSB

Detail

Podpoří u dospívajících chuť objevovat svět kolem sebe a jejich zájem o vlastní budoucnost. Rozvíjí jazykové dovednosti a s nimi čtyři tzv. Super Skills - kritické myšlení, komunikaci, tvořivost a spolupráci. Učitelům tato učebnice umožní vytvořit inkluzivní třídu, která dává možnost vyniknout každému, i slabšímu studentovi. Učebnice se silnou digitální podporou, reálnými videi s přirozenou angličtinou a autentickým kontextem, je díky cvičením se 3 stupni náročnosti vhodná i pro tzv. mixed ability classes. UČEBNICE S APLIKACÍ PRO ŽÁKA A DIGITÁLNÍ UČEBNICE: S touto kombinovanou verzí, která obsahuje tištěnou a digitální učebnici, ale také studentskou aplikaci, je přepínání mezi online a prezenčními hodinami velmi jednoduché. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Get Involved! A1+ Student Book with Student App and DSB

Get Ready for School (Listen & Learn) (Listen and Learn) (9781474921282)

Get Ready for School (Listen & Learn) (Listen and Learn) (9781474921282)
Detail

Kniha - 20 stran, anglicky, leporela A fun and interactive way for children to listen to and learn 120 everyday words spoken by a native English speaker. Each of the four double-sided topic cards has sixteen words and pictures about letters, numbers and being at school. Slot the card into the book's special frame and press the pictures to hear the words read aloud. (alza.cz)

Podobné produkty ako Get Ready for School (Listen & Learn) (Listen and Learn) (9781474921282)
Go Ahead And Die: Go Ahead And Die - CD (0727361588625), bobbi brown love & go set, Carrera 61601 Rozšiřující set 2 - GO/GO+/D143 (4007486616011), Carrera 61614 Rozšiřující set 3 - GO/GO+/D143 (4007486616141), Paso dětský batoh 3D Maui and sons Get air (5903162083681), GO! Rose and Magnolie 750ml (8594029053106), prep and set spray, Stagg VI-REG-1 (VI-REG-1), Stagg VI-REG-4 (VI-REG-4), Force Get, černá (8592627008771), Curver set FRESH&GO 0,25L+0,8L+1,7L (182206), avon prep and set spray, Go Native Chicken with potato and Brocolli 4kg (5390119011741), Go Native Super Dental Pumpkin and Brocolli 150g (5390119010300), Go Native Salmon with Spinach and Ginger 800g (5390119011796), Husitská epopej VI (), Osvobozené divadlo VI., Nickelback: Get Rollin' - CD (4050538853803), UNO Karty - Get Wild (746775036720), Force Get, černý lesklý (8592627037610), Sommer Cable SGHN-0600-VI 6 m (SGHN-0600-VI), Truck and Table Supermarket set (HRAnk002268), PRORASO Wood and Spice Set (8004395006908), Rick and Morty - keramický set (5028486485116), Go Native Puppy Salmon with Spinach and Ginger 4kg (5390119012014), Go Native Puppy Salmon with Spinach and Ginger 800g (5390119012021), Electronic-Star Set "READY 2 GO", repro, mikrofony, zesilovač 400W, Curver SET FRESH&GO 2l+1l+0,5l dózy - mint (242884), Sada chrastítek Music Set (773554150742), PAX VI.: Postrach jezera ()