Gastro vykrajovátka srdce sada 5 ks (17570)

Produkt Gastro vykrajovátka srdce sada 5 ks (17570) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Gastro vykrajovátka srdce sada 5 ks (17570) upraviť a produkt hľadať znova.

Gastro Vykrajovátka Srdce sada 5 ks (17570)

Gastro Vykrajovátka Srdce sada 5 ks (17570)
Detail

Sada vykrajovátek - materiál: kov, vhodný k ručnímu mytí, tradiční motiv, tvar vykrajovátek: srdíčko (alza.cz)

Podobné produkty ako Gastro Vykrajovátka Srdce sada 5 ks (17570) , Toro vykrajovátka vánoční, 5 ks, zlatá

Vykrajovátka nerez SRDCE 5 ks

Vykrajovátka nerez SRDCE 5 ks
Detail

Sada 5 kusů různých velikostí vykrajovátek ve tvaru srdce se stane vítaným pomocníkem při výrobě sušenek, perníčků, cukroví nebo třeba při vykrajování pečiva, sýrů, šunky či ovoce a zeleniny. Materiál: nerez Rozměry: 2 - 5,5 cm (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Vykrajovátka nerez SRDCE 5 ks , Tescoma vykrajovátka halloween delícia , 8 ks

Tescoma vykrajovátka srdce DELÍCIA, 6 ks

Tescoma vykrajovátka srdce DELÍCIA, 6 ks
Detail

Vynikající pro snadné vykrajování těsta. Po použití umyjte a osušte, nemyjte v myčce. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma vykrajovátka srdce DELÍCIA, 6 ks , Tescoma vykrajovátka velká delícia, 12 ks

Sada 5 koleček - vykrajovátka na linecké - ORION

Sada 5 koleček - vykrajovátka na linecké - ORION
Detail

Sada 5 koleček - vykrajovátka na linecké Vykrajovací formička KOLEČKO - sada 5 ks. Materiál: nerez. Rozměry: pr. 1,3 cm - 5,2 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Sada 5 koleček - vykrajovátka na linecké - ORION , Vykrajovátka vánoční tescoma delícia, 13 ks

Vykrajovátka nerez HVĚZDA 5 ks

Vykrajovátka nerez HVĚZDA 5 ks
Detail

Sada 5 kusů různých velikostí vykrajovátek ve tvaru hvězdičky se stane nejlepším pomocníkem při výrobě sušenek, perníčků, cukroví nebo při vykrajování pečiva, sýrů, šunky či ovoce a zeleniny. Materiál: nerez Rozměry: pr. 1,5 cm – 7,5 cm (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Vykrajovátka nerez HVĚZDA 5 ks , Vykrajovátka tradiční tescoma delícia, 13 ks

Vykrajovátka nerez KOLEČKO 5 ks

Vykrajovátka nerez KOLEČKO 5 ks
Detail

Sada 5 kusů různých velikostí vykrajovátek ve tvaru kolečka se stane vítaným pomocníkem při výrobě sušenek, perníčků, cukroví, ale také třeba při vykrajování pečiva, sýrů, šunky či ovoce a zeleniny. Materiál: nerez Rozměry: pr. 1,3 cm - 5,2 cm (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Vykrajovátka nerez KOLEČKO 5 ks , Sada betonových misek ve tvaru srdce, 2 ks

Vykrajovátka nerez KOLEČKO vlnky 5 ks

Vykrajovátka nerez KOLEČKO vlnky 5 ks
Detail

Sada 5 kusů různých velikostí vykrajovátek ve tvaru vlnkovaného kolečka se stane vítaným pomocníkem při výrobě sušenek, perníčků, cukroví nebo třeba při vykrajování pečiva, sýrů, šunky či ovoce a zeleniny. Materiál: nerez Rozměry: pr. 2,5 - 5 cm (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Vykrajovátka nerez KOLEČKO vlnky 5 ks , Dochucovací sada, 5 ks

Toro Vykrajovátka vánoční, 5 ks, zlatá

Toro Vykrajovátka vánoční, 5 ks, zlatá
Detail

Představte si, že byste si mohli upéct vaše vlastní ozdoby například na zavěšení do okna, na stromeček nebo by jste je mohli jednoduše sníst! Sada vánočních vykrajovátek, které vám zaručí spoustu zábavy i při pečení s dětmi. Namíchejte si vlastní barvy a dozdobte je dle vlastní fantazie. Rozměry vykrajovátka: 5 cmVykrajovátka na cukroví jsou nepostradatelným pomocníkem v kuchyni při pečení cukroví. Vykrajovátka jsou "zlatá" a sadu tvoří 5 různých motivů. Motivy - anděl, zvonek, kometa, sněhulák a stromeček. Orientační velikost - 5 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Toro Vykrajovátka vánoční, 5 ks, zlatá , Tescoma delícia vykrajovátka s razítkem, 4 ks

Patisse Sada vykrajovátek srdce 5 ks

Patisse Sada vykrajovátek srdce 5 ks
Detail

Sada vykrajovátek ve tvaru srdce obsahuje 5 různých velikostí. Vykrojené výrobky budou perfektně zdobit romantické, svatební nebo narozeninové dorty. Využijete ji při tvorbě domácího lineckého pečiva, perníků a sušenek. Vykrajovačka je vhodná i na vykrajování z fondánu nebo marcipánu. Rozměr: 4,5,6,7 a 8 cm Obsah: 5 ks (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Patisse Sada vykrajovátek srdce 5 ks , Tescoma vykrajovátka dinosauři delícia kids, 7 ks

Tescoma oboustranná vykrajovátka srdce DELÍCIA 6 velikostí

Tescoma oboustranná vykrajovátka srdce DELÍCIA  6 velikostí
Detail

Vynikající pro snadné vykrajování 6 různých velikostí cukroví z lineckého, perníkového i sušenkového těsta. Vykrajovátka jsou oboustranná, stohovatelná a dokonale skladná. Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma oboustranná vykrajovátka srdce DELÍCIA 6 velikostí , Vykrajovátka zoo delícia kids, 12 ks, tescoma

Gastro Vykrajovátko květina 5 ks (17572)

Gastro Vykrajovátko květina 5 ks (17572)
Detail

Sada vykrajovátek - materiál: kov, vhodný k ručnímu mytí, letní motiv, tvar vykrajovátek: kytka (alza.cz)

Podobné produkty ako Gastro Vykrajovátko květina 5 ks (17572) , Tescoma delícia vykrajovátka s razítkem, 2 ks

Gastro Vykrajovátko hvězda 5 ks (17571)

Gastro Vykrajovátko hvězda 5 ks (17571)
Detail

Sada vykrajovátek - materiál: kov, vhodný k ručnímu mytí, vánoční motiv, tvar vykrajovátek: hvězdičky (alza.cz)

Podobné produkty ako Gastro Vykrajovátko hvězda 5 ks (17571) , Tescoma vykrajovátka hvězdy delícia, 6 ks (631364.00)

Nerezová vykrajovátka BETLÉM sada 7 ks + papírové jesličky

Nerezová vykrajovátka BETLÉM sada 7 ks + papírové jesličky
Detail

Sada vykrajovátek vám umožní vytvořit si doma voňavou perníkovou dekoraci pro vánoční období. Sada obsahuje 7 základních figurek typických pro betlém. Součástí balení je recept na perník a také papírové jesličky / chlév, které můžete využít pro dokonalý dojem Betléma. Vhodné do myčky na nádobí. Betlém můžete doplnit perníkovým stromkem. Materiál: nerez, papír Rozměry: figurky od 7 do 12 cm (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Nerezová vykrajovátka BETLÉM sada 7 ks + papírové jesličky , Dr. oetker vykrajovátka kolečko,2 ks (1382)

Haushalt international Vykrajovátka Písmena a čísla, sada 42 ks

Haushalt international Vykrajovátka Písmena a čísla, sada 42 ks
Detail

Sestavte si z upečených sušenek originální nápis či početní příklad. Pomocí 42dílné sady plastových vykrajovátek to bude hračka. Mají 4 různé barvy (fialovou, růžovou, modrou a zelenou) s čísly od 0 do 9, s 26 písmeny (od A do Z) a znaky pro matematické výpočty. Vykrajovátka na cukroví jsou baleny v PVC krabičce. Rozměry: 5-7 x 1,5 cm (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Haushalt international Vykrajovátka Písmena a čísla, sada 42 ks , Tescoma vykrajovátka kulatá delícia, 6 ks (631360.00)

Gastro Vykrajovátko sada 6 ks, různé motivy (17566)

Gastro Vykrajovátko sada 6 ks, různé motivy (17566)
Detail

Sada vykrajovátek - materiál: kov, vhodný k ručnímu mytí, vánoční motiv, tvar vykrajovátek: různé (alza.cz)

Podobné produkty ako Gastro Vykrajovátko sada 6 ks, různé motivy (17566) , Tescoma vykrajovátka tradiční delícia, 13 ks (630900.00)

Uzávěr lahví Gastro sada 2 ks barevný (226635006)

Gastro Sada formiček na ravioli 3 ks (226635022)

Gastro Sada formiček na ravioli 3 ks (226635022)
Detail

Formičky - Sada formiček na ravioli 3 ks, průměr 9 / 12 / 15 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Gastro Sada formiček na ravioli 3 ks (226635022) , Tescoma vykrajovátka abeceda delícia kids, 34 ks (8595028451580)

Vykrajovátka sada 3712

Vykrajovátka sada 3712
Detail

Vykrajovátka sada 3712 Různé tvary, zvířátka, stromečky a další, najdou holčičky a kluci v sadě vykrajovátek. K nim najdou v balení také nožík a váleček na rozválení modelovací hmoty. Přednosti: napomáhají zručnosti a jemné motorice rozvíjí kreativní myšlení Obsah balení: 16 vykrajovátek, nožík na porcování váleček na vyválení hmoty Kupte dětem sadu tvořítek! Vhhodné pro děti od 3 let Materiál: plast Počet dílů: 18 (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Vykrajovátka sada 3712 , La cucina vánoční vykrajovátka na cukroví, 16 ks

Vykrajovátka ovoce - sada -

Vykrajovátka ovoce - sada -
Detail

Sada vykrajovátek ve tvaru ovoce. Vykrajovátka ovoce - sada "Ovocný ráj" Oživte svou kuchyni a přidejte do svých pečení a vaření špetku originality s naší sadou vykrajovaček ve tvaru ovoce. Sada "Ovocný ráj" obsahuje čtyři jedinečné vykrajovátka, které vám umožní vytvořit nádherné a lákavé cukrovinky, slané pochoutky, čokoládové dekorace nebo modelovací pasty. Každý vykrajovač je pečlivě vyroben z kvalitního plastu, což zajišťuje jeho dlouhou životnost a snadné čištění. Co sada obsahuje? Ananas: 5 x 10 x 2,2 cm Jahoda: 6 x 7 x 2,2 cm Banán: 2,5 x 8,5 x 2,2 cm Jablko: 7 x 7,5 x 2,2 cm Proč si pořídit sadu vykrajovaček "Ovocný ráj"? Naše vykrajovátka vám umožní přidat do vaší kuchyně dotek kreativity a zábavy. Jsou ideální pro výrobu tematických cukroví, dekorací na dorty, modelování hmot a mnoho dalších kreativních využití. Ať už jste začínající pekař nebo zkušený profesionál, tato sada vám pomůže vytvořit nezapomenutelné kulinářské výtvory, které potěší nejen oči, ale i chuťové buňky. Časté dotazy Jsou vykrajovátka vhodná do myčky? Ano, vykrajovátka jsou vyrobena z kvalitního plastu, který je vhodný do myčky. Doporučujeme je však umístit do horního koše, aby nedošlo k jejich poškození. Jsou vykrajovátka bezpečná pro děti? Ano, vykrajovátka jsou bezpečná pro děti, avšak doporučujeme používat je pod dohledem dospělé osoby. Mohu vykrajovátka použít i na jiné materiály než těsto? Ano, vykrajovátka jsou velmi univerzální a můžete je použít i na modelovací hmoty, čokoládu či sýr. Nezmeškejte příležitost obohatit svou kuchyni o tuto kreativní sadu vykrajovátka "Ovocný ráj". Objednejte si ji ještě dnes a začněte tvořit jedinečné kulinářské výtvory, které okouzlí každého! (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Vykrajovátka ovoce - sada - , Vykrajovátka pro kluky delícia kids, 6 ks, tescoma

Banquet Sada gastro hrnců s naběračkou SHINE, 9 ks

Detail

Devíti dílná sada gastro hrnců s naběračkou Shine pro vášnivé kuchaře. Sada obsahuje nerezové hrnce s poklicemi o objemu 7, 10, 13,6 a 17,5 litrů. Hrnce jsou vhodné na elektrické a plynové sporáky. (mall.cz)

Podobné produkty ako Banquet Sada gastro hrnců s naběračkou SHINE, 9 ks , Tescoma vykrajovátka s razítkem delícia, 3 ks, srdíčka

HM Studio Vykrajovátka sada 3713

HM Studio Vykrajovátka sada 3713
Detail

Vykrajovátka sada 3713 Různé tvary, zvířátka, stromečky a další, najdou holčičky a kluci v sadě vykrajovátek. K nim najdou v balení také nožík a váleček na rozválení modelovací hmoty. Přednosti: napomáhají zručnosti a jemné motorice rozvíjí kreativní myšlení Obsah balení: 16 vykrajovátek, nožík na porcování váleček na vyválení hmoty Kupte dětem sadu tvořítek! Vhhodné pro děti od 3 let Materiál: plast Počet dílů: 18 (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako HM Studio Vykrajovátka sada 3713 , Siguro vidlička dezertní gastro 6 ks (sgr-ct-h256su)

Vykrajovátka VELIKONOCE sada 3 kusů

Vykrajovátka VELIKONOCE sada 3 kusů
Detail

Nerezová vykrajovátka s velikonočními motivy vám pomohou vytvořit krásnou jarní atmosféru. Jsou vyrobena z odolného materiálu a práce s nimi je snadná a rychlá. Formičky jsou vhodné na cukroví, perníčky, potahové nebo modelovací hmoty. Materiál: nerez Rozměry: cca 6 x 5 cm, v. 1,6 cm Tvary I: slepička, králíček a káčátko Tvary II: kuřátko, husa a zajíček (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Vykrajovátka VELIKONOCE sada 3 kusů , Siguro nůž jídelní gastro 6 ks (sgr-ct-h216su)

Vykrajovátka VELIKONOCE sada 3 kusů tvary I

Vykrajovátka VELIKONOCE sada 3 kusů tvary I
Detail

Nerezová vykrajovátka s velikonočními motivy vám pomohou vytvořit krásnou jarní atmosféru. Jsou vyrobena z odolného materiálu a práce s nimi je snadná a rychlá. Formičky jsou vhodé na cukroví, perníčky, potahové nebo modelovací hmoty. Tvary: slepička, králíček a káčátko Materiál: nerez Rozměry: cca 6 x 5 cm, v. 1,6 cm (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Vykrajovátka VELIKONOCE sada 3 kusů tvary I , Siguro vidlička jídelní gastro 6 ks (sgr-ct-h236su)

Gastro obracečka dřevěná Srdce 30 cm (226635050)

Gastro obracečka dřevěná Srdce 30 cm (226635050)
Detail

Obracečka - materiál: dřevo, vhodné na nepřilnavý povrch (alza.cz)

Podobné produkty ako Gastro obracečka dřevěná Srdce 30 cm (226635050) , Siguro lžíce jídelní gastro 6 ks (sgr-ct-h226su)

Ormonde Jayne Tsarina sada 5 ks unisex 5 ks

Ormonde Jayne Tsarina sada 5 ks unisex 5 ks
Detail

Ormonde Jayne Tsarina, 5 ks, Unisex sady unisex, Nic nepotěší milovníka parfémů tak, jako miniatura jeho oblíbené vůně, kterou může mít stále při sobě. Unisex parfémový set Ormonde Jayne Tsarina je proto zárukou radosti, ať už vaší nebo vašich nejbližších. Plná verze vůně se bude vyjímat na toaletním stolku a miniatura s vámi bude na cestách. Vlastnosti: unisex – pro muže i pro ženy Sada obsahuje: Ormonde Jayne Tsarina parfémovaná voda 8 ml Ormonde Jayne Tsarina parfémovaná voda 8 ml Ormonde Jayne Tsarina parfémovaná voda 8 ml Ormonde Jayne Tsarina parfémovaná voda 8 ml Ormonde Jayne Tsarina parfémovaná voda 8 ml (notino.cz)

Podobné produkty ako Ormonde Jayne Tsarina sada 5 ks unisex 5 ks , Siguro lžička čajová gastro 6 ks (sgr-ct-h246su)

Ormonde Jayne Frangipani sada 5 ks unisex 5 ks

Ormonde Jayne Frangipani sada 5 ks unisex 5 ks
Detail

Ormonde Jayne Frangipani, 5 ks, Unisex sady unisex, Nic nepotěší milovníka parfémů tak, jako miniatura jeho oblíbené vůně, kterou může mít stále při sobě. Unisex parfémový set Ormonde Jayne Frangipani je proto zárukou radosti, ať už vaší nebo vašich nejbližších. Plná verze vůně se bude vyjímat na toaletním stolku a miniatura s vámi bude na cestách. Vlastnosti: unisex – pro muže i pro ženy Sada obsahuje: Ormonde Jayne Frangipani parfémovaná voda 8 ml Ormonde Jayne Frangipani parfémovaná voda 8 ml Ormonde Jayne Frangipani parfémovaná voda 8 ml Ormonde Jayne Frangipani parfémovaná voda 8 ml Ormonde Jayne Frangipani parfémovaná voda 8 ml (notino.cz)

Podobné produkty ako Ormonde Jayne Frangipani sada 5 ks unisex 5 ks , Sada kuchyňského náčiní 5 ks, šedá

K&M 17570 E+A Guitar Stand

K&M 17570 E+A Guitar Stand
Detail

Stojan na kytaru Jeden stojan pro všechny nástroje. Tak by se dal charakterizovat tento stojan od renomované firmy König & Meyer, který pojme jak elektrickou a akustickou kytaru, tak i baskytaru. Je lehký, robustní a stabilní, pogumované prvky chrání lak nástroje a samozřejmostí je také možnost složení pro pohodlný transport. (kytary.cz)

Podobné produkty ako K&M 17570 E+A Guitar Stand , Toro sada odměřovacích lžiček, 5 ks

Vykrajovátka VELIKONOCE sada 3 kusů tvary II

Vykrajovátka VELIKONOCE sada 3 kusů tvary II
Detail

Nerezová vykrajovátka s velikonočními motivy vám pomohou vytvořit krásnou jarní atmosféru. Jsou vyrobena z odolného materiálu a práce s nimi je snadná a rychlá. Formičky jsou vhodné na cukroví, perníčky, potahové nebo modelovací hmoty. Tvary: kuřátko, husa a zajíček Materiál: nerez Rozměry: cca 6 x 5 cm, v. 1,6 cm (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Vykrajovátka VELIKONOCE sada 3 kusů tvary II , Sada dinosaurů v sáčku, 5 ks

Dochucovací sada, 5 ks

Dochucovací sada, 5 ks
Detail

Stojan s dochucovací sadou vám umožní mít vaše oblíbené koření vždy po ruce při domácím i venkovním stolování. Můžete ho umístit všude tam, kde je právě zapotřebí. (4home.cz)

Podobné produkty ako Dochucovací sada, 5 ks , Orion sada na víno, 5 ks

Samolepky srdce - 5 kusů Sad kitty

Detail

. Kvalitní lesklé samolepky s vlastním potiskem v několika rozměrech. V případě, že máte zájem o jiný tvar (např. přesně tvar vámi vybraného potisku), stačí v nákupním košíku přidat službu "odstranit pozadí" a v poznámce upřesnit, jaký tvar chcete a zda vyžadujete bílý okraj (pozor, samolepka není transparentní - není možný tvar např. jednotlivých samostatných písmen). Požadovaný tvar se musí vejít do zvolené velikosti, na základě čehož je vypočtena cena. Samolepky jsou dodány pohromadě. Využijte výrazné množstevní slevy a polepte vše kolem vás! Balení obsahuje 5 kusů. Pokud chcete více, tak je to vždy násobek. tzn. v košíku když zvolíte např. množství 10, budete mít 50 samolepek!Samolepky tvoří bílý lesklý vinyl a venkovní životnost je až 2 roky. (belabel.cz)

Podobné produkty ako Samolepky srdce - 5 kusů Sad kitty , Sada zahradního nábytku angela, 5 ks

Sada 5 ks – Sklenice Gobi

Sada 5 ks – Sklenice Gobi
Detail

KARE DESIGN Sklenice Gobi: Sklenička Gobi je elegantním doplňkem domácích barů. Sklo je v dolní části sklenky zdobené jemným vzorkem, který připomíná maličké včelí plástve. Křehké sklo není vhodné k mytí v myčce nádobí. K dispozici jsou také další sklenky ve stejném provedení. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada 5 ks – Sklenice Gobi

Sada 5 ks – Tanga Holiday – S

Sada 5 ks – Tanga Holiday – S
Detail

Toto 5 balení strečových tang z organické bavlny obsahuje výběr stylů, některé s krajkovým lemováním a jiné se sportovním pasem. > zvířecí potisk > hladký > potisk > krajkový lem > jednotná barva > model z hladkého materiálu (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada 5 ks – Tanga Holiday – S

Dekorace zaječí dílna, sada 5 ks

Dekorace zaječí dílna, sada 5 ks
Detail

Ve škole velikonočních zajíčků je opravdu veselo. Každý zajíček se poctivě věnuje své práci. Tato škola malování pro zajíčky je rozkošnou dekorací na velikonoční stůl nebo na poličku. Bude také perfektní jako jarní dárek. Sada 4 figurek zajíčků a malého regálu je vyrobena z umělého kamene. Vše je navrženo s velkým důrazem na detail a ručně malováno. Rozměry: výška 7 - 8 cm Poznámka: Jedná se o dekoraci, nikoliv o hračku. (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Dekorace zaječí dílna, sada 5 ks

Školní sada 5 ks Tlapková patrola

Školní sada 5 ks Tlapková patrola
Detail

Školní sada Tlapková patrola – 5 ks obsahuje tužku, ořezávátko, gumu, pravítko a notýsek. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Školní sada 5 ks Tlapková patrola

Školní sada 5 ks Ledové království

Školní sada 5 ks Ledové království
Detail

Školní sada Ledové království – 5 ks obsahuje tužku, ořezávátko, gumu, pravítko a notýsek. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Školní sada 5 ks Ledové království

Diamantové tvoření vánoce, sada 5 ks

Diamantové tvoření vánoce, sada 5 ks
Detail

Je to snadné a zábavné: jednoduše nalepte diamantové kameny na barevná pole přívěsků (cca 5 - 8 cm). 5 zimních motivů: vánoční stromeček, sněhulák, anděl strážný, Santa Claus a tučňák. Včetně 5 řetízků a karabinek. Skvěle se hodí jako přívěsky na klíče, tašky, peněženky, pouzdra na tužky nebo jako ozdoba dárku. Diamantové malování může být skvělý dárek! Materiál: plast, kov (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Diamantové tvoření vánoce, sada 5 ks

Dárkové jutové tašky, sada 5 ks

Dárkové jutové tašky, sada 5 ks
Detail

S těmito jutovými taškami je balení dárků hračka. Stačí vložit dárek a sáček uzavřít stužkou. Každý z pěti pytlíků je navržen s jinou postavičkou: zlatovlasý anděl, legrační skřítek s hrbolatým nosem, sněhulák s černou čepicí, bílý medvěd s čepicí a legrační sobík. Každý si tu najde něco pro sebe! Tašky jsou vhodné na menší dárky jako šperky, peněžní dárky, poukázky, domácí dárky, sladkosti a mnoho dalšího. Vánoční dárkové tašky jsou vyrobeny z juty a polyesteru. (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Dárkové jutové tašky, sada 5 ks

Sada 5 ks – Tanga Holiday – M

Sada 5 ks – Tanga Holiday – M
Detail

Toto 5 balení strečových tang z organické bavlny obsahuje výběr stylů, některé s krajkovým lemováním a jiné se sportovním pasem. > zvířecí potisk > hladký > potisk > krajkový lem > jednotná barva > model z hladkého materiálu (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada 5 ks – Tanga Holiday – M

Sada 5 ks – Tanga Holiday – L

Sada 5 ks – Tanga Holiday – L
Detail

Toto 5 balení strečových tang z organické bavlny obsahuje výběr stylů, některé s krajkovým lemováním a jiné se sportovním pasem. > zvířecí potisk > hladký > potisk > krajkový lem > jednotná barva > model z hladkého materiálu (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada 5 ks – Tanga Holiday – L

Francouzské parfémy sada 5 ks, designové

Francouzské parfémy sada 5 ks, designové
Detail

Svůdné vůně z Francie v nádherných designových lahvičkách. Dárková kolekce francouzských parfémů dává na výběr z 5 rozmanitých vůní na každý den - Air de France 8 ml (jemná, pudrová vůně), Ambre 5,2 ml (orientální vůně se špetkou vanilky), Reine de Mai 12 ml (květinová), Mon Otage 10,5 ml (jemná, ovocná vůně) a Gérine 4,9 ml (svůdná a stylová). Dodáváme v dárkové krabičce. Vyrobeno ve Francii. (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Francouzské parfémy sada 5 ks, designové

Opora pro květiny, sada 5 ks

Opora pro květiny, sada 5 ks
Detail

udrží vaše květoucí rostliny krásně vzpřímené stabilní a nenápadné snadné ukotvení 50 nebo 100 cm výšky Kovové opory pro kvetoucí rostliny udrží vaše růže, pivoňky a další květiny nádherné zejména v době květu, kdy mají tendenci se ohýbat a lámat. Jednoduše zasuňte oporu do země a provlékněte stonek, čímž rostlinu stabilizujte. Základní výšku 50 cm lze díky prodlužovací tyči (součástí balení) během růstu květiny prodloužit na 100 cm. Dodáváme v balení 5 sad (sada = základní tyč, prodlužovací tyč, spojka). Materiál: ocel s pozinkovaným povrchem Rozměry: 50 cm nebo 100 cm (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Opora pro květiny, sada 5 ks

Posilňovacia guma TUNTURI sada - 5 ks

Posilňovacia guma TUNTURI sada - 5 ks
Detail

Latexová posilňovacia guma je veľmi pohodlný a efektívny tréningový nástroj pre športovcov všetkých úrovní. Zbierka Tunturi obsahuje túto sadu 5 posilňovacích gúm. Každá guma má inú farbu a iný odpor. Sami sa teda rozhodnete, aké ťažké má byť vaše cvičenie, a môžete ľahko prepínať úrovne odporu. Použite ho počas rozcvičky, rehabilitácie alebo začnite s intenzívnym cvičením na budovanie svalovej sily. Výhody sady posilňovacích gúm Tunturi: Sada univerzálnych gúm s 5 rôznymi úrovňami odporu Úrovne odporu sú jasne označené farbami a bodkami Skvelý doplnok pre crossfittery, osobné trénerov, fyzioterapeutov, chiropraktiky a osteopaty Mnoho cvikov na celé telo S praktickou sieťovanou taškou, ktorú si môžete ľahko zobrať so sebou Jednoduché použitie Špecifikácia: Hmotnosť: 106 gramov Sada 5 posilňovacích gúm Zahŕňa tašku zo sieťoviny Farba: Žltá (Extra ľahká) | Červená (Ľahká) | Zelená (Stredná) | Modrá (Ťažká) | Čierna (Extra ťažká) Materiál: Prírodný latex (marimex.cz)

Podobné produkty ako Posilňovacia guma TUNTURI sada - 5 ks

Black Edition Dárková sada 5 ks

Detail

Dárková sada 5 kusů aut Black edition. Sada obsahuje modely vozů: Audi R8, Brabus B63, Nissan GT3 Nismo GTR, Dodge Demon a Mercedes-AMG GTR. (bambule.cz)

Podobné produkty ako Black Edition Dárková sada 5 ks

Dózička na zdobení - sada 5 ks

Dózička na zdobení - sada 5 ks
Detail

Dózička na zdobení - sada 5 ks mnohostranné využití: na zdobení, glitrový prach, pigment, flitry, sušené květiny, korálky, kamínky, piercing a jiné dózičky se na sebe šroubují, poslední je uzavřená víčkem průměr 3,7 cm , výška: 2 cm , výška celkem 10 cm , šroubovací uzávěr materiál: čirý plast (rajnehtu.cz)

Podobné produkty ako Dózička na zdobení - sada 5 ks

Sada 5 ks – Nástěnná police SIDNEY

Sada 5 ks – Nástěnná police SIDNEY
Detail

Tuto sadu 5 nástěnných polic z mangového dřeva v přírodní barvě na kovových rámech se starožitnými prvky lze zavěsit jednotlivě a dát tak průchod své kreativitě. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada 5 ks – Nástěnná police SIDNEY

Sada 5 ks – Nástěnná police SIDNEY

Sada 5 ks – Nástěnná police SIDNEY
Detail

Tuto sadu 5 nástěnných polic z mangového dřeva v přírodní barvě na kovových rámech se starožitnými prvky lze zavěsit jednotlivě a dát tak průchod své kreativitě. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada 5 ks – Nástěnná police SIDNEY

Sada 5 ks – Nástěnná police SIDNEY

Sada 5 ks – Nástěnná police SIDNEY
Detail

Tuto sadu 3 nástěnných polic z mangového dřeva v přírodní barvě na kovových rámech se starožitnými prvky lze zavěsit jednotlivě a dát tak průchod své kreativitě. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada 5 ks – Nástěnná police SIDNEY

Sada 5 ks – Nástěnná police SIDNEY

Sada 5 ks – Nástěnná police SIDNEY
Detail

Tuto sadu 5 nástěnných polic z mangového dřeva v přírodní barvě na kovových rámech se starožitnými prvky lze zavěsit jednotlivě a dát tak volný průchod své kreativitě. Zvláštností této sady je stojan na víno, který nabízí prostor pro 8 lahví. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada 5 ks – Nástěnná police SIDNEY

Francouzské parfémy sada 5 ks, květinové

Francouzské parfémy sada 5 ks, květinové
Detail

Svůdné vůně z Francie v atraktivních flakónech vyvolají spokojený úsměv na tváři každé ženy. Kolekce něžných květinových vůní dává na výběr z 5 možností na každý den - růže, jasmín, levandule, mimóza nebo fialka. Objem každé lahvičky: 10,8 ml (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Francouzské parfémy sada 5 ks, květinové

Posilovací guma TUNTURI sada - 5 ks

Posilovací guma TUNTURI sada - 5 ks
Detail

Latexová posilovací guma je velmi pohodlný a efektivní tréninkový nástroj pro sportovce všech úrovní. Sbírka Tunturi obsahuje tuto sadu 5 posilovacích gum. Každá guma má jinou barvu a jiný odpor. Latexová posilovací guma je velmi pohodlný a efektivní tréninkový nástroj pro sportovce všech úrovní. Sbírka Tunturi obsahuje tuto sadu 5 posilovacích gum. Každá guma má jinou barvu a jiný odpor. Sami se tedy rozhodnete, jak těžké má být vaše cvičení, a můžete snadno přepínat úrovně odporu. Použijte jej během rozcvičky, rehabilitace nebo začněte s intenzivním cvičením k budování svalové síly. Výhody sady posilovacích gum Tunturi: -Sada univerzálních gum s 5 různými úrovněmi odporu - Úrovně odporu jsou jasně označeny barvami a tečkami - Skvělý doplněk pro crossfittery, osobní trenéry, fyzioterapeuty, chiropraktiky a osteopaty - Řada cviků na celé tělo - S praktickou síťovanou taškou, kterou si můžete snadno vzít s sebou - Snadné použití Vydejte se na náročný trénink se sadou posilovacích gum Tunturi! Specifikace: ○ Hmotnost: 106 gramů ○ Sada 5 posilovacích gum ○ Zahrnuje tašku ze síťoviny ○ Barva: Žlutá (Extra lehká) | Červená (Lehká) | Zelená (Střední) | Modrá (Těžká) | Černá (Extra těžká) ○ Materiál: Přírodní latex ○ Kód produktu: 14TUSYO040 ○ EAN kód: 8717842030752 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Posilovací guma TUNTURI sada - 5 ks
Toro Vykrajovátka vánoční, 5 ks, zlatá, TESCOMA vykrajovátka Halloween DELÍCIA , 8 ks, Tescoma Vykrajovátka velká DELÍCIA, 12 ks, Vykrajovátka vánoční TESCOMA DELÍCIA, 13 ks, Vykrajovátka tradiční TESCOMA DELÍCIA, 13 ks, Sada betonových misek ve tvaru srdce, 2 ks, Dochucovací sada, 5 ks, Tescoma Delícia Vykrajovátka s razítkem, 4 ks, Tescoma Vykrajovátka dinosauři DELÍCIA KIDS, 7 ks, Vykrajovátka ZOO DELÍCIA KIDS, 12 ks, Tescoma, Tescoma Delícia Vykrajovátka s razítkem, 2 ks, TESCOMA Vykrajovátka hvězdy DELÍCIA, 6 ks (631364.00), Dr. Oetker Vykrajovátka KOLEČKO,2 ks (1382), TESCOMA Vykrajovátka kulatá DELÍCIA, 6 ks (631360.00), TESCOMA Vykrajovátka tradiční DELÍCIA, 13 ks (630900.00), TESCOMA Vykrajovátka zvířátka DELÍCIA KIDS, 9 ks (8595028494891), TESCOMA Vykrajovátka abeceda DELÍCIA KIDS, 34 ks (8595028451580), La Cucina Vánoční vykrajovátka na cukroví, 16 ks, Vykrajovátka pro kluky DELÍCIA KIDS, 6 ks, Tescoma, Tescoma Vykrajovátka s razítkem DELÍCIA, 3 ks, srdíčka, Siguro Vidlička dezertní Gastro 6 ks (SGR-CT-H256SU), Siguro Nůž jídelní Gastro 6 ks (SGR-CT-H216SU), Siguro Vidlička jídelní Gastro 6 ks (SGR-CT-H236SU), Siguro Lžíce jídelní Gastro 6 ks (SGR-CT-H226SU), Siguro Lžička čajová Gastro 6 ks (SGR-CT-H246SU), Sada kuchyňského náčiní 5 ks, šedá, Toro Sada odměřovacích lžiček, 5 ks, Sada dinosaurů v sáčku, 5 ks, Orion Sada na víno, 5 ks, Sada zahradního nábytku Angela, 5 ks