Gastro struhadlo na zeleninu / okurky tiroler art (228805002)

Produkt Gastro struhadlo na zeleninu / okurky tiroler art (228805002) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Gastro struhadlo na zeleninu / okurky tiroler art (228805002) upraviť a produkt hľadať znova.

Gastro Struhadlo na zeleninu / okurky Tiroler Art (228805002)

Gastro Struhadlo na zeleninu / okurky Tiroler Art  (228805002)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na okurky, zeleninu, dřevěné, 1 typ strouhání, dřevěná barva Klasické struhadlo Gastro struhadlo na zeleninu / okurky Tiroler Art nabízí nejjednodušší způsob, jak rychle nastrouhat suroviny. Hlavní přednosti struhadla Gastro Struhadlo na zeleninu / okurky Tiroler Art Klasické ruční struhadlo nabízí snadnou přípravu strouhaných surovin k vaření Barva: dřevěná Počet typů strouhání: 1 (alza.cz)

Podobné produkty ako Gastro Struhadlo na zeleninu / okurky Tiroler Art (228805002)

PROHOME - Struhadlo na zeleninu pocínované

Rotho Struhadlo na zeleninu Basic (229975171)

Rotho Struhadlo na zeleninu Basic (229975171)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na zeleninu, plastové, 1 typ strouhání, bílá a žlutá barva Praktické struhadlo Rotho struhadlo na zeleninu Basic pro přípravu strouhaných surovin se ukáže jako skvělý pomocník v kuchyni. Struhadlo je zhotoveno z odolného plastu, který se dá snadno vyčistit. Nejdůležitější vlastnosti struhadla Rotho Struhadlo na zeleninu Basic Klasické ruční struhadlo se stane vaším oblíbeným kuchyňským pomocníkem Barva: bílá a žlutá Počet typů strouhání: 1 (alza.cz)

Podobné produkty ako Rotho Struhadlo na zeleninu Basic (229975171) , Verk 15971 struhadlo na ovoce a zeleninu 4v1 (28708)

Struhadlo na zeleninu ke kuch. robotu Ankarsrum

Struhadlo na zeleninu ke kuch. robotu Ankarsrum
Detail

Struhadlo zeleniny ke kuchyňskému robotu Ankarsrum. Jednoduše struhadlo připojíte na motorovou základnu a můžete suroviny krájet na plátky, strouhat na hrubo nebo na jemno. Můžete strouhat zeleninu (mrkev, zelí, cibuli, brambory aj.), ovoce (jablka aj.), sýr, ořechy atd. Obsah balení: nástavec struhadlo 3 bubnové struhadla (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Struhadlo na zeleninu ke kuch. robotu Ankarsrum , Florina kleště na okurky

Struhadlo na zeleninu ke kuch. robotu Ankarsrum

Struhadlo na zeleninu ke kuch. robotu Ankarsrum
Detail

Struhadlo zeleniny ke kuchyňskému robotu Ankarsrum. Jednoduše struhadlo připojíte na motorovou základnu a můžete suroviny krájet na plátky, strouhat na hrubo nebo na jemno. Můžete strouhat zeleninu (mrkev, zelí, cibuli, brambory aj.), ovoce (jablka aj.), sýr, ořechy atd. Obsah balení: nástavec struhadlo 3 bubnové struhadla (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Struhadlo na zeleninu ke kuch. robotu Ankarsrum , Robot na zeleninu

Struhadlo na zeleninu ke kuch. robotu Ankarsrum

Struhadlo na zeleninu ke kuch. robotu Ankarsrum
Detail

Struhadlo zeleniny ke kuchyňskému robotu Ankarsrum. Jednoduše struhadlo připojíte na motorovou základnu a můžete suroviny krájet na plátky, strouhat na hrubo nebo na jemno. Můžete strouhat zeleninu (mrkev, zelí, cibuli, brambory aj.), ovoce (jablka aj.), sýr, ořechy atd. Obsah balení: nástavec struhadlo 3 bubnové struhadla (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Struhadlo na zeleninu ke kuch. robotu Ankarsrum , Krajec na zeleninu

ALPINA Struhadlo na zeleninu multifunkční 7 ksED-295450

ALPINA Struhadlo na zeleninu multifunkční 7 ksED-295450
Detail

Ideální pro rovnoměrné krájení, strouhání nebo strouhání ovoce, zeleniny nebo tvrdého sýra a dokonce i čokolády * Prostorově úsporné uložení vložek v plastovém rámu * S 5 vložkami: pečicí struhadlo jemné struhadlo struhadlo kráječ julienne vložka) * Obsahuje praktickou ochranu prstů pro bezpečné krájení do posledního kousku * Vysoká kvalita zpracování: Vyrobeno z robustního plastu * Mimořádně ostré čepele z nerezové oceli Se 7dílným multifunkčním struhadlem z nerezové oceli můžete strouhat, krájet, krájet nebo strouhat ovoce, zeleninu nebo sýr a dokonce i čokoládu v co nejkratším čase, až do posledního kousku. S chráničem prstů můžete zeleninu, kterou chcete krájet, bezpečně posouvat na čepeli tam a zpět, dokud nezbude poslední kousek.Vložky můžete pohodlně uložit do plastového rámu. Rozměry: cca 315 x 11 x 43 cm Barva: Bílá Stříbrná Materiál: * Rám: plast * Čepele: nerez Hmotnost: 422 g Rozsah dodávky * 1 x multifunkční skříňová jednotka struhadla 9 x 31 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako ALPINA Struhadlo na zeleninu multifunkční 7 ksED-295450 , Mlynek na zeleninu

ALPINA Struhadlo na zeleninu multifunkční 14 ksED-223288

ALPINA Struhadlo na zeleninu multifunkční 14 ksED-223288
Detail

Seznamte se s kráječem zeleniny alpina, 14dílným multifunkčním kráječem, který vám umožní bez námahy nakrájet různé potraviny! Kráječ zeleniny se skládá ze 14 různých částí s čepelemi různých velikostí. Součástí této kuchyňské pomůcky je mimo jiné také proteinový filtr a sítko. Tento kráječ potravin vám výrazně usnadní a urychlí práci v kuchyni a podpoří vás při vaření. Specifikace Alpina kráječ potravin Části: řezací nůž 12x12mm, sekáček 6x6mm, proteinový filtr, chovný nůž, sekáček 4 mm, sekáček, nůž na opékání brambor, Štětec, cedník, Ochrana rukou. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako ALPINA Struhadlo na zeleninu multifunkční 14 ksED-223288 , Struhadlo na syr

Gastro Kráječ na zeleninu Fino (226654011)

Gastro Kráječ na zeleninu Fino (226654011)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na všechny typy potravin, nerezové a plastové, 3 nástavce součástí balení, 3 typy strouhání, bezpečnostní úchyt na strouhání, bílá barva Klasické struhadlo Gastro Kráječ na zeleninu Fino umožňuje snadnou přípravu nastrouhaných surovin. Univerzální struhadlo zvládne nastrouhat všechny možné suroviny, jako například zeleninu, sýr či citronovou kůru. Struhadlo se 3 výměnnými nástavci umožňuje strouhání úzkých i širších kusů surovin. Bezpečnostní úchyt zajistí pohodlné a bezpečné strouhání bez pořezání. Struhadlo utváří pevná nerezová ocel, která mu propůjčuje odolnost proti korozi a také se snadno udržuje. Důležité parametry struhadla Gastro Kráječ na zeleninu Fino Praktické ruční struhadlo bude skvělým pomocníkem ve vaší kuchyni Univerzální struhadlo dělané pro zpracování sýru, citrusové kůry, česneku a dalších surovin Struhadlo se 3 výměnnými nástavci Úchyt pro bezpečné užívání Barva: bílá Počet typů strouhání: 3 (alza.cz)

Podobné produkty ako Gastro Kráječ na zeleninu Fino (226654011) , Multifunkční škrabka na zeleninu

Gastro Struhadlo na halušky 34 cm (226605172)

Gastro Struhadlo na halušky 34 cm (226605172)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na halušky, těsto, nerezové a plastové, 1 nástavec součástí balení, 1 typ strouhání, bezpečnostní úchyt na strouhání, bílá a nerezová barva Praktické struhadlo Gastro Struhadlo na halušky 34 cm pro přípravu strouhaných surovin se ukáže jako skvělý pomocník v kuchyni. Za pomoci struhadla Gastro Struhadlo na halušky 34 cm se stane příprava halušek či špeclí hračkou. Struhadlo vybavené jedním výměnným nástavcem umožňuje jemnější a hrubší strouhání surovin. Bezpečnostní úchyt má funkci ochrany vůči pořezání. Struhadlo utváří pevná nerezová ocel, k jejímž vlastnostem patří odolnost proti korozi a snadná údržba. Zásadní parametry struhadla Gastro Struhadlo na halušky 34 cm Praktické ruční struhadlo umožňuje snadné a rychlé nastrouhání surovin Se struhadlem zvládnete připravit halušky, noky nebo špecle Struhadlo s jedním výměnným nástavcem Bezpečné a pohodlné strouhání s držákem Barva: bílá a nerezová Počet typů strouhání: 1 (alza.cz)

Podobné produkty ako Gastro Struhadlo na halušky 34 cm (226605172) , Mlynek na zeleninu elektricky

EXCELLENT Mísa mixovací se struhadlem na zeleninu sada 4 ks KO-A12405340

EXCELLENT Mísa mixovací se struhadlem na zeleninu sada 4 ks KO-A12405340
Detail

- multifunkční nerezová mísa se třemi struhadly - mísa je vyrobena z nerezavějící oceli a víko je silikonové - mixovací mísa a struhadlo v jednom - díky částečnému otvoru v silikonovém víku můžete mixovat a šlehat bez stříkání - celé víko je samozřejmě plně odnímatelné - při nasazení výměnného struhadla můžete strouhat potraviny přímo do misky - spodní základna mísy má silikonovou úpravu, díky tomu je protiskluzová - šetří Vaši kuchyni od zbytečného nepořádku a uspoří také místo v kuchyni - sada obsahuje 3 různé nástavce na strouhání: - Jemné struhadlo - Hrubé struhadlo - Struhadlo na plátky - rozměry: 25,5 x 14 cm (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako EXCELLENT Mísa mixovací se struhadlem na zeleninu sada 4 ks KO-A12405340 , Orion struhadlo na halušky

PROHOME - Struhadlo na okurky

PROHOME - Struhadlo na okurky
Detail

(home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Struhadlo na okurky , Struhadlo na brambory elektricke

Struhadlo na okurky WMF

Struhadlo na okurky WMF
Detail

Struhadlo na okurky WMF navzdory jeho názvu využijete ke strouhání nejen okurek, ale i ostatních druhů zeleniny nebo ovoce. Speciální čepel, vyrobená z kvalitní nožířské oceli, je neobyčejně ostrá a odolná. Rychle a bez námahy tak připravíte saláty či ovocné mísy, jeden plátek bude jako druhý, silný 2 mm. Struhadlo je z Cromarganu® (ušlechtilá nerezová ocel 18/10), extrémně odolného materiálu, který je vhodný do myčky nádobí. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Struhadlo na okurky WMF , Struhadlo na repu rotacni

Struhadlo na okurky WMF

Struhadlo na okurky WMF
Detail

Struhadlo na okurky WMF navzdory jeho názvu využijete ke strouhání nejen okurek, ale i ostatních druhů zeleniny nebo ovoce. Speciální čepel, vyrobená z kvalitní nožířské oceli, je neobyčejně ostrá a odolná. Rychle a bez námahy tak připravíte saláty či ovocné mísy, jeden plátek bude jako druhý, silný 2 mm. Struhadlo je z Cromarganu® (ušlechtilá nerezová ocel 18/10), extrémně odolného materiálu, který je vhodný do myčky nádobí. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Struhadlo na okurky WMF , Struhadlo na specle halusky

Struhadlo na okurky WMF

Struhadlo na okurky WMF
Detail

Struhadlo na okurky WMF navzdory jeho názvu využijete ke strouhání nejen okurek, ale i ostatních druhů zeleniny nebo ovoce. Speciální čepel, vyrobená z kvalitní nožířské oceli, je neobyčejně ostrá a odolná. Rychle a bez námahy tak připravíte saláty či ovocné mísy, jeden plátek bude jako druhý, silný 2 mm. Struhadlo je z Cromarganu® (ušlechtilá nerezová ocel 18/10), extrémně odolného materiálu, který je vhodný do myčky nádobí. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Struhadlo na okurky WMF , Tescoma struhadlo na hranolky handy

Gastro Struhadlo na zelí Multiplex 40 × 15 cm (228805003)

Gastro Struhadlo na zelí Multiplex 40 × 15 cm (228805003)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na zelí, dřevěné, 1 typ strouhání, dřevěná barva Praktické struhadlo Gastro Struhadlo na zelí Multiplex 40 × 15 cm umožňuje snadné a rychlé nastrouhání surovin. Důležité parametry struhadla Gastro Struhadlo na zelí Multiplex 40 × 15 cm Klasické ruční struhadlo vám usnadní nastrouhání surovin pro vaření Barva: dřevěná Počet typů strouhání: 1 (alza.cz)

Podobné produkty ako Gastro Struhadlo na zelí Multiplex 40 × 15 cm (228805003) , Tescoma struhadlo na parmazan handy

Gastro Struhadlo na zelí Multiplex 65 × 22 cm (228805004)

Gastro Struhadlo na zelí Multiplex 65 × 22 cm (228805004)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na zelí, dřevěné, 1 nástavec součástí balení, 1 typ strouhání, bezpečnostní úchyt na strouhání, dřevěná barva Praktické struhadlo Gastro Struhadlo na zelí Multiplex 65 × 22 cm sloužící k přípravě strouhaných surovin se stane vašim oblíbeným pomocníkem v kuchyni. Struhadlo vybavené jedním výměnným nástavcem umožňuje jemnější a hrubší strouhání surovin. Díky bezpečnostnímu úchytu se nepořežete. Nejdůležitější parametry struhadla Gastro Struhadlo na zelí Multiplex 65 × 22 cm Klasické ruční struhadlo se stane vaším oblíbeným kuchyňským pomocníkem Struhadlo s jedním výměnným nástavcem Bezpečnostní úchyt na strouhání Barva: dřevěná Počet typů strouhání: 1 (alza.cz)

Podobné produkty ako Gastro Struhadlo na zelí Multiplex 65 × 22 cm (228805004) , Elektrické struhadlo na sýr profi

BESOP - Struhadlo na okurky plastové

BESOP - Struhadlo na okurky plastové
Detail

Lehké plastové struhadlo na okurky, případně na jinou zeleninu. Vyrobeno z kvalitního tvrdého a zdravotně nezávadného plastu s ostrou čepelí, aby spolehlivě nastrouhala okurky, ale minimalizovala riziko poranění. Kráječ okurek je vyroben na Slovensku. (home-point.cz)

Podobné produkty ako BESOP - Struhadlo na okurky plastové , Westmark kráječ na zeleninu spiromat (11332260)

PROHOME - Struhadlo na okurky pocínované

Fackelmann Struhadlo na okurky 29 cm (226666078)

Fackelmann Struhadlo na okurky 29 cm (226666078)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na okurky, plastové, 1 nástavec součástí balení, 1 typ strouhání, bezpečnostní úchyt na strouhání, vícebarevné Klasické struhadlo Fackelmann Struhadlo na okurky 29 cm k přípravě strouhaných surovin se prokáže jako skvělý kuchyňský pomocník. Struhadlo vybavené jedním výměnným nástavcem umožňuje strouhání úzkých i širších kusů surovin. Bezpečnostní úchyt představuje ochranu proti pořezání prstů. Struhadlo utváří odolný plast, který lze snadno čistit. Nejdůležitější parametry struhadla Fackelmann Struhadlo na okurky 29 cm Klasické ruční struhadlo vám pomůže při přípravě surovin k vaření Struhadlo s jedním výměnným nástavcem Bezpečné a pohodlné strouhání s držákem Barva: bílá, černá a vícebarevná Počet typů strouhání: 1 (alza.cz)

Podobné produkty ako Fackelmann Struhadlo na okurky 29 cm (226666078) , Fackelmann kráječ na zeleninu mini (45293)

TVAR - Struhadlo na okurky Color plast různé barvy

TVAR - Struhadlo na okurky Color plast různé barvy
Detail

Mramor, hnědé,béžové (home-point.cz)

Podobné produkty ako TVAR - Struhadlo na okurky Color plast různé barvy , Pytlík na zeleninu 4food 8,5 l

Gastro Struhadlo s rukojetí jemné 25 cm (226605152)

Gastro Struhadlo s rukojetí jemné 25 cm (226605152)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na všechny typy potravin, nerezové, 1 nástavec součástí balení, 1 typ strouhání, nerezová barva Klasické struhadlo Gastro Struhadlo s rukojetí jemné 25 cm vám usnadní nastrouhání surovin pro vaření. S univerzálním struhadlem nastrouháte všechny možné suroviny od měkkých sýrů po tvrdou citronovou kůru. Struhadlo vybavené jedním výměnným nástavcem umožňuje jemnější a hrubší strouhání surovin. Struhadlo je zhotoveno z pevné nerezové oceli, která se zaslouží o odolnost proti korozi a snadnou údržbu. Důležité vlastnosti struhadla Gastro Struhadlo s rukojetí jemné 25 cm Praktické ruční struhadlo umožňuje snadné a rychlé nastrouhání surovin Univerzální struhadlo pro přípravu sýru, citrusové kůry, česneku a dalších surovin Struhadlo s jedním výměnným nástavcem Barva: nerezová Počet typů strouhání: 1 (alza.cz)

Podobné produkty ako Gastro Struhadlo s rukojetí jemné 25 cm (226605152) , Weber koš na zeleninu, velký (6678)

Misky na zeleninu Weber

Misky na zeleninu Weber
Detail

Hliníkové misky jsou vhodné pro grilování zeleniny a jiná na malé kousky nakrájená jídlaSada obsahuje celkem 4 hliníkové miskymisky na zeleninu jsou vhodné pro všechny druhy plynových, elektrických i plynových grilů Weber (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Misky na zeleninu Weber , Pytlík na zeleninu 4food 2,5 l

PROHOME - Škrabka na zeleninu

PROHOME - Škrabka na zeleninu
Detail

Materiál - plast + nerez (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Škrabka na zeleninu , Landmann grilovací kleště na zeleninu (15404)

PROHOME - Škrabka na zeleninu

PROHOME - Škrabka na zeleninu
Detail

(home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Škrabka na zeleninu , Hendi lžíce na zeleninu 526309 (526309)

Škrabka na zeleninu F.Dick

Škrabka na zeleninu F.Dick
Detail

Tento univerzální Dick loupač disponuje ergonomickou rukojetí a důmyslnou čepelí, díky které snadno a rychle oloupete i měkké potraviny, jako jsou rajčata, kiwi a samozřejmě další druhy ovoce zeleniny. Obousměrný model pro praváky i leváky. Specifikace: Praktická škrabka na zeleninu či ovoce Ergonomická rukojeť Oboustranná čepel pro praváky i leváky (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Škrabka na zeleninu F.Dick , Elektricke struhadlo

Škrabka na zeleninu F.Dick

Škrabka na zeleninu F.Dick
Detail

Tento univerzální Dick loupač disponuje ergonomickou rukojetí a důmyslnou čepelí, díky které snadno a rychle oloupete i měkké potraviny, jako jsou rajčata, kiwi a samozřejmě další druhy ovoce zeleniny. Obousměrný model pro praváky i leváky. Specifikace: Praktická škrabka na zeleninu či ovoce Ergonomická rukojeť Oboustranná čepel pro praváky i leváky (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Škrabka na zeleninu F.Dick , Tescoma struhadlo na těstoviny handy (643570.00)

Škrabka na zeleninu F.Dick

Škrabka na zeleninu F.Dick
Detail

Tento univerzální Dick loupač disponuje ergonomickou rukojetí a důmyslnou čepelí, díky které snadno a rychle oloupete i měkké potraviny, jako jsou rajčata, kiwi a samozřejmě další druhy ovoce zeleniny. Obousměrný model pro praváky i leváky. Specifikace: Praktická škrabka na zeleninu či ovoce Ergonomická rukojeť Oboustranná čepel pro praváky i leváky (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Škrabka na zeleninu F.Dick , Tescoma struhadlo na hranolky handy (8595028489354)

Multifunkční škrabka na zeleninu

Multifunkční škrabka na zeleninu
Detail

S touto kvalitní multifunkční škrabkou můžete snadno oškrábat, oloupat, nakrájet na plátky nebo ozdobně vyřezávat ovoce, zeleninu nebo třeba sýry. Škrabka je vhodná pro praváky i pro leváky. Ostří škrabky lze používat v obou směrech. S její pomocí lze vyřezávat libovolné ozdobné tvary. Škrabka je vyrobena z ušlechtilé nerezové oceli, což zaručuje kvalitní ostří i dlouhou životnost výrobku. (4home.cz)

Podobné produkty ako Multifunkční škrabka na zeleninu , Orion struhadlo/třítko sklo na jablka

Westmark Struhadlo na ořechy, zeleninu a sýr "Trio"

Detail

Ruční univerzální struhadlo na ořechy, sýry, čokoládu, zeleninu a ovoce od značky Westmark. Je vyrobeno z kvalitního ABS plastu a nerezavějící oceli a díky 3 vyměnitelným nástavcům s ním nastrouháte na hrubo i na jemno. (mall.cz)

Podobné produkty ako Westmark Struhadlo na ořechy, zeleninu a sýr "Trio" , Korkmaz twisty - struhadlo na sýr (a529)

Verk Struhadlo na ovoce a zeleninu 4v1 (18620)

Verk Struhadlo na ovoce a zeleninu 4v1 (18620)
Detail

Struhadlo - ruční, určeno na ovoce, zeleninu, nerezové a plastové, s miskou a s nástavci, 4 nástavce součástí balení, 4 typy strouhání, části vhodné do myčky, vícebarevné Klasické struhadlo Verk Struhadlo na ovoce a zeleninu 4v1 k přípravě strouhaných surovin se prokáže jako skvělý kuchyňský pomocník. Struhadlo se 4 výměnnými nástavci umožňuje jemnější a hrubší strouhání surovin. Čištění je snadné, můžete jej umývat v myčce, ušetříte si tak práci s ručním mytím. Struhadlo utváří pevná nerezová ocel, která mu propůjčuje odolnost proti korozi a také se snadno udržuje. Struhadlo má ve výbavě misku. Významné vlastnosti struhadla Verk Struhadlo na ovoce a zeleninu 4v1 Praktické ruční struhadlo vám usnadní práci v kuchyni Struhadlo se 4 výměnnými nástavci Dá se mýt v myčce Barva: vícebarevná Verk Struhadlo na ovoce a zeleninu 4v1 má misku na potraviny Počet typů strouhání: 4 (alza.cz)

Podobné produkty ako Verk Struhadlo na ovoce a zeleninu 4v1 (18620)

Ankarsrum Struhadlo zeleniny (AKMSZ)

Ankarsrum Struhadlo zeleniny (AKMSZ)
Detail

Příslušenství ke kuchyňskému robotu , struhadlo zeleniny ke kuchyňskemu robotu Ankarsrum, struhadlo připojíte na motorovou zakladnu a můžete suroviny krájet na plátky, strouhat na hrubo nebo na jemno, obsah balení: nástavec-struhadlo, 3 bubnové struhadla (alza.cz)

Podobné produkty ako Ankarsrum Struhadlo zeleniny (AKMSZ)

Eva Solo škrabka na zeleninu

Eva Solo škrabka na zeleninu
Detail

Škrabka na zeleninu z kolekce Eva Solo. Model vyroben z plastu a nerezové oceli. (answear.cz)

Podobné produkty ako Eva Solo škrabka na zeleninu

Victorinox Nůž na zeleninu 6.7601

Victorinox Nůž na zeleninu 6.7601
Detail

VICTORINOX Nůž na zeleninu VICTORINOX SwissClassic červený, kategorie: VAŘENÍ | KRÁJENÍ | VICTORINOX | KUCHYŇSKÉ NOŽE VICTORINOX (kitos.cz)

Podobné produkty ako Victorinox Nůž na zeleninu 6.7601

Tierra Verde Kartáč na zeleninu

Tierra Verde Kartáč na zeleninu
Detail

Praktický kartáček na čištění zeleniny se dvěma druhy štětin vyrobený z PEFC certifikovaného dřeva a vláken z agáve a lontaru. Usnadněte si čištění brambor, mrkve, celeru a další zeleniny s kartáčem z přírodních materiálů. Tento krasavec má dva druhy štětin pro jemnější (světlé štětiny) i důraznější (tmavé) nasazení. Díky propracovanému tvarování dobře sedí v ruce. (prozdravi.cz)

Podobné produkty ako Tierra Verde Kartáč na zeleninu

Škrabka na zeleninu 57524PK růžová

Škrabka na zeleninu 57524PK růžová
Detail

NakupteŠkrabka na zeleninu 57524PK růžováz kategorieBílá technika > Kuchyň > Kuchyňské pomůcky > Lisy a škrabkyza29.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Škrabka na zeleninu 57524PK růžová

Škrabka na zeleninu 57524BL modrá

Škrabka na zeleninu 57524BL modrá
Detail

NakupteŠkrabka na zeleninu 57524BL modráz kategorieBílá technika > Kuchyň > Kuchyňské pomůcky > Lisy a škrabkyza29.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Škrabka na zeleninu 57524BL modrá

PROHOME - Škrabka na zeleninu multifunkční

PROHOME - Škrabka na zeleninu multifunkční
Detail

Plast+nerez, 15,5x8cm (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Škrabka na zeleninu multifunkční

PROHOME - Kráječ na zeleninu spirálový

PROHOME - Kráječ na zeleninu spirálový
Detail

Plast+ nerez (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Kráječ na zeleninu spirálový

PROHOME - Škrabka na zeleninu 17cm

PROHOME - Škrabka na zeleninu 17cm
Detail

(home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Škrabka na zeleninu 17cm

KDS - Nůž na zeleninu 2,5

KDS - Nůž na zeleninu 2,5
Detail

Délka čepele 6cm, celková délka 16cm, materiál: čepel z kvalitní nerezavějící oceli, rukojeť plast (home-point.cz)

Podobné produkty ako KDS - Nůž na zeleninu 2,5

PROHOME - Nůž na zeleninu 17cm

PROHOME - Nůž na zeleninu 17cm
Detail

(home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Nůž na zeleninu 17cm

Nirosta Škrabka na zeleninu (41743)

Nirosta Škrabka na zeleninu (41743)
Detail

Škrabka - na zeleninu, nerezová ocel, dřevěná rukojeť, ruční mytí, rozměry 15,6 × 1,2 × 1,8 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Nirosta Škrabka na zeleninu (41743)

Škrabka na zeleninu Ingrenio Tefal

Škrabka na zeleninu Ingrenio Tefal
Detail

Tefal představuje kuchyňské náčiní Tefal Ingenio, důmyslně navrženou novou řadu pro všestranné využití v kuchyni. Domácí náčiní Ingenio Premium pokryje všechny způsoby použití, je bezpečné, odolné vůči znečištění a snadno se čistí. Škrabka v typických barvách značky Tefal. Řada nástrojů Ingenio je odolná proti kyselinám, zabarvení i korozi. Škrabka má ergonomickou rukojeť, která dobře padne do ruky a práce vám půjde rychleji. Hlavní přednosti kuchyňského náčiní Tefal Ingenio: Vyrobeno z nylonu a zesíleno přidáním 15% skelných vláken. Větší pevnost, odolnost a dlouhou životnost. Robustní a pevná rukojeť z ABS materiálu vydrží i největší zatížení. Elegantní rukojeť s vložkou z leštěné nerezové oceli. Odolné vysokým teplotám až do 230°C (vybrané silikonové části až do 250°C). Odolné proti kyselinám, zabarvení i korozi. Neobsahuje BPA ani ftaláty, ochrání přirozenou chuť potravin snadno se čistí. Lze umývat v myčce na nádobí. Barva: černá s červenou aplikací, nerez na rukojeti. Ideální pro nádobí s nepřilnavým povrchem. Nádobí i náčiní Tefal jsou naprosto bezpečné, zdravotně nezávadné a ohleduplné k životnímu prostředí. Neobsahují olovo, kadmium, PFOA (kyselina „perfluoro-octaonic acid“), BPA (bisfenol A) ani ftaláty. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Škrabka na zeleninu Ingrenio Tefal

Škrabka na zeleninu Pro ZWILLING

Škrabka na zeleninu Pro ZWILLING
Detail

Praktická škrabka na zeleninu z nerezové oceli a s ouškem k zavěšení. Je vhodná pro praváky i leváky. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Škrabka na zeleninu Pro ZWILLING

Tescoma kartáč na zeleninu PRESTO

Tescoma kartáč na zeleninu PRESTO
Detail

Vynikající pro čištění brambor, kořenové zeleniny, ovoce, hub apod., opatřeno škrabkou pro odstraňování tvrdých nečistot. Vyrobeno z odolného plastu, myjte pod tekoucí vodou, nemyjte v myčce. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma kartáč na zeleninu PRESTO

Kráječ na zeleninu 4L spirálový

Kráječ na zeleninu 4L spirálový
Detail

Kráječ na zeleninu 4L spirálový (tipa.eu)

Podobné produkty ako Kráječ na zeleninu 4L spirálový

Škrabka na zeleninu Alessi Sfrido

Škrabka na zeleninu Alessi Sfrido
Detail

Škrabka na zeleninu z kolekce Alessi. Model vyroben z nerezové ocele. (answear.cz)

Podobné produkty ako Škrabka na zeleninu Alessi Sfrido

Škrabka na zeleninu Ingrenio Tefal

Škrabka na zeleninu Ingrenio Tefal
Detail

Tefal představuje kuchyňské náčiní Tefal Ingenio, důmyslně navrženou novou řadu pro všestranné využití v kuchyni. Domácí náčiní Ingenio Premium pokryje všechny způsoby použití, je bezpečné, odolné vůči znečištění a snadno se čistí. Škrabka v typických barvách značky Tefal. Řada nástrojů Ingenio je odolná proti kyselinám, zabarvení i korozi. Škrabka má ergonomickou rukojeť, která dobře padne do ruky a práce vám půjde rychleji. Hlavní přednosti kuchyňského náčiní Tefal Ingenio: Vyrobeno z nylonu a zesíleno přidáním 15% skelných vláken. Větší pevnost, odolnost a dlouhou životnost. Robustní a pevná rukojeť z ABS materiálu vydrží i největší zatížení. Elegantní rukojeť s vložkou z leštěné nerezové oceli. Odolné vysokým teplotám až do 230°C (vybrané silikonové části až do 250°C). Odolné proti kyselinám, zabarvení i korozi. Neobsahuje BPA ani ftaláty, ochrání přirozenou chuť potravin snadno se čistí. Lze umývat v myčce na nádobí. Barva: černá s červenou aplikací, nerez na rukojeti. Ideální pro nádobí s nepřilnavým povrchem. Nádobí i náčiní Tefal jsou naprosto bezpečné, zdravotně nezávadné a ohleduplné k životnímu prostředí. Neobsahují olovo, kadmium, PFOA (kyselina „perfluoro-octaonic acid“), BPA (bisfenol A) ani ftaláty. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Škrabka na zeleninu Ingrenio Tefal

Škrabka na zeleninu Ingrenio Tefal

Škrabka na zeleninu Ingrenio Tefal
Detail

Tefal představuje kuchyňské náčiní Tefal Ingenio, důmyslně navrženou novou řadu pro všestranné využití v kuchyni. Domácí náčiní Ingenio Premium pokryje všechny způsoby použití, je bezpečné, odolné vůči znečištění a snadno se čistí. Škrabka v typických barvách značky Tefal. Řada nástrojů Ingenio je odolná proti kyselinám, zabarvení i korozi. Škrabka má ergonomickou rukojeť, která dobře padne do ruky a práce vám půjde rychleji. Hlavní přednosti kuchyňského náčiní Tefal Ingenio: Vyrobeno z nylonu a zesíleno přidáním 15% skelných vláken. Větší pevnost, odolnost a dlouhou životnost. Robustní a pevná rukojeť z ABS materiálu vydrží i největší zatížení. Elegantní rukojeť s vložkou z leštěné nerezové oceli. Odolné vysokým teplotám až do 230°C (vybrané silikonové části až do 250°C). Odolné proti kyselinám, zabarvení i korozi. Neobsahuje BPA ani ftaláty, ochrání přirozenou chuť potravin snadno se čistí. Lze umývat v myčce na nádobí. Barva: černá s červenou aplikací, nerez na rukojeti. Ideální pro nádobí s nepřilnavým povrchem. Nádobí i náčiní Tefal jsou naprosto bezpečné, zdravotně nezávadné a ohleduplné k životnímu prostředí. Neobsahují olovo, kadmium, PFOA (kyselina „perfluoro-octaonic acid“), BPA (bisfenol A) ani ftaláty. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Škrabka na zeleninu Ingrenio Tefal
Verk Struhadlo na ovoce a zeleninu 4v1 (18620), Verk 15971 Struhadlo na ovoce a zeleninu 4v1 (28708), Florina Kleště na okurky , robot na zeleninu, krajec na zeleninu, mlynek na zeleninu, struhadlo na syr, Multifunkční škrabka na zeleninu, mlynek na zeleninu elektricky, Orion Struhadlo na halušky , struhadlo na brambory elektricke, struhadlo na repu rotacni, struhadlo na specle halusky, TESCOMA struhadlo na hranolky HANDY, tescoma struhadlo na parmazan handy, elektrické struhadlo na sýr profi, Westmark Kráječ na zeleninu Spiromat (11332260), Westmark Kráječ na zeleninu Vario (11292260), FACKELMANN Kráječ na zeleninu MINI (45293), Pytlík na zeleninu 4FOOD 8,5 l, Weber koš na zeleninu, velký (6678), Pytlík na zeleninu 4FOOD 2,5 l, Landmann Grilovací kleště na zeleninu (15404), HENDI lžíce na zeleninu 526309 (526309), elektricke struhadlo, TESCOMA Struhadlo na těstoviny HANDY (643570.00), TESCOMA Struhadlo na hranolky HANDY (8595028489354), Orion Struhadlo/třítko sklo na jablka , Korkmaz Twisty - struhadlo na sýr (A529)