Gastro držák na kukuřici 6 ks (226666688)

Produkt Gastro držák na kukuřici 6 ks (226666688) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Gastro držák na kukuřici 6 ks (226666688) upraviť a produkt hľadať znova.

Gastro Držák na kukuřici 6 ks (226666688)

Gastro Držák na kukuřici 6 ks (226666688)
Detail

Grilovací příslušenství držák na kukuřici, sada 6 ks (alza.cz)

Podobné produkty ako Gastro Držák na kukuřici 6 ks (226666688) , Siguro lžíce na limonádu gastro 6 ks (sgr-ct-h266su)

Gastro Vykrajovátko sada 6 ks, různé motivy (17566)

Gastro Vykrajovátko sada 6 ks, různé motivy (17566)
Detail

Sada vykrajovátek - materiál: kov, vhodný k ručnímu mytí, vánoční motiv, tvar vykrajovátek: různé (alza.cz)

Podobné produkty ako Gastro Vykrajovátko sada 6 ks, různé motivy (17566) , Siguro vidlička dezertní gastro 6 ks (sgr-ct-h256su)

Siguro Vidlička jídelní Gastro 6 ks (SGR-CT-H236SU)

Siguro Vidlička jídelní Gastro 6 ks (SGR-CT-H236SU)
Detail

Sada příborů - 6× jídelní vidlička, materiál nerezová ocel, prvotřídní leštěná povrchová úprava, klasický design, vhodné pro mytí v myčce Sada jídelních vidliček Siguro GastroSofistikovanými produkty značky Siguro si můžete doslova vybavit celou kuchyň. Představujeme vám sadu jídelních vidliček Siguro Gastro z vysoce kvalitní nerezové oceli s prvotřídní leštěnou povrchovou úpravou. Nádherné příbory Siguro Gastro v klasickém designu s čistými liniemi nebudete muset schovávat pouze na slavnostní události, ale mohou vám dělat radost u každého jídla – perfektně se hodí na většinu prostřených stolů a příležitostí. Tato sada obsahuje celkem 6 jídelních vidliček.Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Vyrobeno z vysoce kvalitní nerezové oceliJídelní vidličky Siguro Gastro jsou vyrobené kováním z jediného kusu nerezové oceli odolné vůči korozi. Elegantní vzhled příborům dodává povrchová úprava ve vysokém lesku, kterého bylo dosaženo mechanickým leštěním.Není vyplněn... (alza.cz)

Podobné produkty ako Siguro Vidlička jídelní Gastro 6 ks (SGR-CT-H236SU) , Siguro nůž jídelní gastro 6 ks (sgr-ct-h216su)

Siguro Lžička čajová Gastro 6 ks (SGR-CT-H246SU)

Siguro Lžička čajová Gastro 6 ks (SGR-CT-H246SU)
Detail

Sada příborů - 6× čajová lžička, materiál nerezová ocel, prvotřídní leštěná povrchová úprava, klasický design, vhodné pro mytí v myčce Sada čajových lžiček Siguro GastroSofistikovanými produkty značky Siguro si můžete doslova vybavit celou kuchyň. Představujeme vám sadu čajových lžiček Siguro Gastro z vysoce kvalitní nerezové oceli s prvotřídní leštěnou povrchovou úpravou. Nádherné příbory Siguro Gastro v klasickém designu s čistými liniemi nebudete muset schovávat pouze na slavnostní události, ale mohou vám dělat radost u každého jídla – perfektně se hodí na většinu prostřených stolů a příležitostí. Tato sada obsahuje celkem 6 čajových lžiček.Vyrobeno z vysoce kvalitní nerezové oceliČajové lžičky Siguro Gastro jsou vyrobené kováním z jediného kusu nerezové oceli odolné vůči korozi. Elegantní vzhled příborům dodává povrchová úprava ve vysokém lesku, kterého bylo dosaženo mechanickým leštěním.Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Kvalitní nerezová... (alza.cz)

Podobné produkty ako Siguro Lžička čajová Gastro 6 ks (SGR-CT-H246SU) , Siguro vidlička jídelní gastro 6 ks (sgr-ct-h236su)

Siguro Vidlička dezertní Gastro 6 ks (SGR-CT-H256SU)

Siguro Vidlička dezertní Gastro 6 ks (SGR-CT-H256SU)
Detail

Sada příborů - 6× dezertní vidlička, materiál nerezová ocel, prvotřídní leštěná povrchová úprava, klasický design, vhodné pro mytí v myčce Sada dezertních vidliček Siguro GastroSofistikovanými produkty značky Siguro si můžete doslova vybavit celou kuchyň. Představujeme vám sadu dezertních vidliček Siguro Gastro z vysoce kvalitní nerezové oceli s prvotřídní leštěnou povrchovou úpravou. Nádherné příbory Siguro Gastro v klasickém designu s čistými liniemi nebudete muset schovávat pouze na slavnostní události, ale mohou vám dělat radost u každého jídla – perfektně se hodí na většinu prostřených stolů a příležitostí. Tato sada obsahuje celkem 6 dezertních vidliček.Vyrobeno z vysoce kvalitní nerezové oceliDezertní vidličky Siguro Gastro jsou vyrobené kováním z jediného kusu nerezové oceli odolné vůči korozi. Elegantní vzhled příborům dodává povrchová úprava ve vysokém lesku, kterého bylo dosaženo mechanickým leštěním.Není vyplněn Alternativní text k... (alza.cz)

Podobné produkty ako Siguro Vidlička dezertní Gastro 6 ks (SGR-CT-H256SU) , Siguro lžíce jídelní gastro 6 ks (sgr-ct-h226su)

Siguro Nůž jídelní Gastro 6 ks (SGR-CT-H216SU)

Siguro Nůž jídelní Gastro 6 ks (SGR-CT-H216SU)
Detail

Sada příborů - 6× jídelní nůž, materiál nerezová ocel, prvotřídní leštěná povrchová úprava, klasický design, vhodné pro mytí v myčce Sada jídelních nožů Siguro GastroSofistikovanými produkty značky Siguro si můžete doslova vybavit celou kuchyň. Představujeme vám sadu jídelných nožů Siguro Gastro z vysoce kvalitní nerezové oceli s prvotřídní leštěnou povrchovou úpravou. Nádherné příbory Siguro Gastro v klasickém designu s čistými liniemi nebudete muset schovávat pouze na slavnostní události, ale mohou vám dělat radost u každého jídla – perfektně se hodí na většinu prostřených stolů a příležitostí. Tato sada obsahuje celkem 6 jídelních nožů.Vyrobeno z vysoce kvalitní nerezové oceliJídelní nože Siguro Gastro jsou vyrobené kováním z jediného kusu nerezové oceli odolné vůči korozi. Elegantní vzhled příborům dodává povrchová úprava ve vysokém lesku, kterého bylo dosaženo mechanickým leštěním.Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Kvalitní nerezová ocelVyrobeno z... (alza.cz)

Podobné produkty ako Siguro Nůž jídelní Gastro 6 ks (SGR-CT-H216SU) , Siguro lžička čajová gastro 6 ks (sgr-ct-h246su)

Siguro Lžíce jídelní Gastro 6 ks (SGR-CT-H226SU)

Siguro Lžíce jídelní Gastro 6 ks (SGR-CT-H226SU)
Detail

Sada příborů - 6× jídelní lžíce, materiál nerezová ocel, prvotřídní leštěná povrchová úprava, klasický design, vhodné pro mytí v myčce Sada polévkových lžic Siguro GastroSofistikovanými produkty značky Siguro si můžete doslova vybavit celou kuchyň. Představujeme vám sadu polévkových lžic Siguro Gastro z vysoce kvalitní nerezové oceli s prvotřídní leštěnou povrchovou úpravou. Nádherné příbory Siguro Gastro v klasickém designu s čistými liniemi nebudete muset schovávat pouze na slavnostní události, ale mohou vám dělat radost u každého jídla – perfektně se hodí na většinu prostřených stolů a příležitostí. Tato sada obsahuje celkem 6 polévkových lžic.Vyrobeno z vysoce kvalitní nerezové oceliPolévkové lžíce Siguro Gastro jsou vyrobené kováním z jediného kusu nerezové oceli odolné vůči korozi. Elegantní vzhled příborům dodává povrchová úprava ve vysokém lesku, kterého bylo dosaženo mechanickým leštěním.Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Kvalitní nerezová... (alza.cz)

Podobné produkty ako Siguro Lžíce jídelní Gastro 6 ks (SGR-CT-H226SU) , Hook držák na moskytiéru 1 ks (61765)

Gastro Popelník skleněný 15 cm, čirý, 6 ks (227798027)

Gastro Popelník skleněný 15 cm, čirý, 6 ks (227798027)
Detail

Popelník cigaretový, venkovní , vnitřní a stolní, průhledný, skleněný lesklý, průměr 15 cm, výška 4 cm, se žlábkem a stohovatelný (alza.cz)

Podobné produkty ako Gastro Popelník skleněný 15 cm, čirý, 6 ks (227798027) , Papernet gastro ubrousky celulóza pro stolní zásobník 1000 ks (8024929261849)

Siguro Lžíce na limonádu Gastro 6 ks (SGR-CT-H266SU)

Siguro Lžíce na limonádu Gastro 6 ks (SGR-CT-H266SU)
Detail

Sada příborů - 6× lžíce na limonádu, materiál nerezová ocel, prvotřídní leštěná povrchová úprava, klasický design, vhodné pro mytí v myčce Sada lžic na limonádu Siguro GastroSofistikovanými produkty značky Siguro si můžete doslova vybavit celou kuchyň. Představujeme vám sadu lžic na limonáu Siguro Gastro z vysoce kvalitní nerezové oceli s prvotřídní leštěnou povrchovou úpravou. Nádherné příbory Siguro Gastro v klasickém designu s čistými liniemi nebudete muset schovávat pouze na slavnostní události, ale mohou vám dělat radost u každého jídla – perfektně se hodí na většinu prostřených stolů a příležitostí. Tato sada obsahuje celkem 6 lžic na limonádu.Vyrobeno z vysoce kvalitní nerezové oceliLžíce na limonádu Siguro Gastro jsou vyrobené kováním z jediného kusu nerezové oceli odolné vůči korozi. Elegantní vzhled příborům dodává povrchová úprava ve vysokém lesku, kterého bylo dosaženo mechanickým leštěním.Kvalitní nerezová ocelVyrobeno z jednoho kusu odolné a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Siguro Lžíce na limonádu Gastro 6 ks (SGR-CT-H266SU) , Primasoft classic gastro 33× 33 cm - balení 500 ks (8594041860928)

Držák na jmenovku - koule s Eucalyptusem 6 ks

Detail

Držák na jmenovku - koule s Eukalyptem Naše půvabné držáky na jmenovky s eukalyptovými lístky jsou úžasným způsobem, jak zajistit, aby Vaši hosté věděli, kde mají sedět. Růžovozlatý povrch víčka bude elegantně zářit na Vašem stole. balení obsahuje : 6 ks včetně 6 kartiček materiál : Sklo, Kov, Papír, Látka rozměr : 4 cm (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Držák na jmenovku - koule s Eucalyptusem 6 ks , Hendi držák na bony, 2 ks 595305 (595305)

Gastro Profi prkénko GN 1/1, včetně 6 ks podložek a 4 nožů Mika (21596)

Gastro Profi prkénko GN 1/1, včetně 6 ks podložek a 4 nožů Mika (21596)
Detail

Prkénko - materiál plast, bílá barva, 5 × 3,3 × 53 cm (V׊×D) (alza.cz)

Podobné produkty ako Gastro Profi prkénko GN 1/1, včetně 6 ks podložek a 4 nožů Mika (21596) , Klíče ploché leštěné, sada 12 ks, 6-32mm, plast. držák, (g11345)

Bruder Řezačka na kukuřici CLAAS JAGUAR 900

Bruder Řezačka na kukuřici CLAAS JAGUAR 900
Detail

Řezačka na kukuřici CLAAS Jaguar 900 je skládací plně pohyblivé žací zařízení se čtyřmi čepelemi. V přední části je vybavena lištou, která lze nastavit. Aby byla plně funkční patří k jejímu vybavení odhazovací koncovka, která je výškově nastavitelná a sklopná. Kabina řidiče je částečně zasklená a je vyrobena z vysoce kvalitního a odolného polykarbonátu. Postranní kryt motoru jde otevřít a model je vybaven pevnými profilovými pneumatikami. Řezačka na kukuřici CLAAS Jaguar 900 patří k nejlépe propracovaným modelům z řady BRUDER. Model je možné kombinovat se senážovým adaptérem BR2221. Vyrobeno v Německu, z kvalitních materiálů. Hlavní vlastnosti: nejlépe propracovaný model z řady BRUDERplně pohyblivé žací zařízení se čtyřmi čepelemivýškově nastavitelná lištaotevíratelný postranní kryt motoruvyrobeno v Německu (patro.cz)

Podobné produkty ako Bruder Řezačka na kukuřici CLAAS JAGUAR 900 , Klíče ploché saténové, sada 12 ks, 6-32mm, plast. držák, (g11346)

Fasten sada nerezových kelímků s držákem 6 ks

Fasten sada nerezových kelímků s držákem 6 ks
Detail

Praktická pomůcka na dlouhé výpravy na lodi. (parys.cz)

Podobné produkty ako Fasten sada nerezových kelímků s držákem 6 ks , Langenwalter rosé gastro 1l (4260068870540)

Držák na reproduktory My Wall HS 6 L;HS 6 L, černá, 1 ks

Držák na reproduktory My Wall HS 6 L;HS 6 L, černá, 1 ks
Detail

Vhodné pro Sonos Beam SoundBar·K montáži na stávající TV držák·Pohybuje se pomocí TV držáku·Vyrovnává zvuk přímo do diváků (conrad.cz)

Podobné produkty ako Držák na reproduktory My Wall HS 6 L;HS 6 L, černá, 1 ks , Potahy na židle 6 ks

Gastro Mísa plast 6 l, čirá (17643)

Gastro Mísa plast 6 l, čirá (17643)
Detail

Mísa - objem 6 l, materiál plast, vhodné do myčky, počet kusů v balení 1, průměr 320 mm, barva průhledná (alza.cz)

Podobné produkty ako Gastro Mísa plast 6 l, čirá (17643) , Langenwalter weisser burgunder gastro 1l (4260068870717)

Samolepicí držák kabelu Conrad Components 93014c878a, transparentní, 6 ks

Samolepicí držák kabelu Conrad Components 93014c878a, transparentní, 6 ks
Detail

Univerzálně použitelný držák kabelu s velmi dobrou pevností slepení. Kabel je jednoduše přitlačen. transparentní·držák kabelu·samolepicí·Průměr kabelového svazku (rozsah) 8 mm (max) (conrad.cz)

Podobné produkty ako Samolepicí držák kabelu Conrad Components 93014c878a, transparentní, 6 ks , Langenwalter grauer burgunder gastro 1l (4260068870755)

Alpina Sada bambusového kuchyňského náčiní s držákem, 6 ks

Alpina Sada bambusového kuchyňského náčiní s držákem, 6 ks
Detail

Objevte přednosti kuchyňských lžící a obraceček z pevného a odolného bambusu ve stylovém držáku! Vše je vyrobeno ze 100% bambusu, který je ekologický a zdravotně nezávadný. Veškeré náčiní je vybaveno otvorem k případnému zavěšení. Sada obsahuje: bambusový držák na náčiní s odtokovými otvory 1 x 30cm lžíce 1 x 30cm lžíce s drážkou 1 x 30cm lopatka s drážkou 2 x 30cm špachtle Barevné provedení držáku dle skladových zásob (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Alpina Sada bambusového kuchyňského náčiní s držákem, 6 ks , Royal canin gastro intestinal - veterinary diet

Univerzální držák na auto QuickFist, QFMI, max. 6 kg, 4 ks

Univerzální držák na auto QuickFist, QFMI, max. 6 kg, 4 ks
Detail

Pomocí úchytu Quick Fist® lze přichytit vše, co musí být upevněno, ale zároveň po ruce. Hodí se např. do terénních vozů, garáže nebo zahradního domku. Úchyty Quick Fist® jsou vyrobeny z gumy odolné vůči UV záření. Ideální např. k zabezpečení nářadí·Guma odolná vůči UV záření·Snadné utažení/uvolnění·Vhodné také pro připevnění objektů k trubkám (conrad.cz)

Podobné produkty ako Univerzální držák na auto QuickFist, QFMI, max. 6 kg, 4 ks , Držák na brýle na zeď

Gastro Mísa plastová 6 l, různé barvy (17655)

Gastro Mísa plastová 6 l, různé barvy (17655)
Detail

Mísa - objem 6 l, materiál plast, vhodné do myčky, počet kusů v balení 1, průměr 320 mm, barva vícebarevná (alza.cz)

Podobné produkty ako Gastro Mísa plastová 6 l, různé barvy (17655) , Compeed naplast na mozoly 6 ks

Sada nožů s magnetickým držákem Burgundy Metallic Line 6 ks

Sada nožů s magnetickým držákem Burgundy Metallic Line 6 ks
Detail

Praktická a designová sada nožů značky Berlinger Haus obsahuje právě ty nože, které nejvíce potřebujete při přípravě potravin. Nože mají antibakteriální úpravu, díky které se neničí vitamíny, zejména ovoce a zeleniny. Disponují pohodlnou, měkčenou, ergonomicky Soft Touch tvarovanou rukojetí s pevným úchopem pro bezpečné krájení. Nože jsou vyrobené z jednoho kusu ocele s nepřilnavou, laserem broušenou čepelí.Sada 6 ks obsahuje: - kuchařský nůž 20 cm - nůž na pečivo 20 cm - nůž Santoku 17,5 cm - univerzální nůž 12,5 cm - kuchyňský nůž 9 cm - magnetický držák na zeď (4home.cz)

Podobné produkty ako Sada nožů s magnetickým držákem Burgundy Metallic Line 6 ks , Gastro popelník venkovní 56 cm, nerez (226606339)

Sada nožů s magnetickým držákem 6 ks Purple Eclipse Collection

Sada nožů s magnetickým držákem 6 ks Purple Eclipse Collection
Detail

Sada nejpoužívanějších kuchyňských nožů z kolekce Purple Eclipse Collection. Navíc s praktickým magnetickým držákem na stěnu či zeď, na kterém budou nože vždy přehledně uskladněny. Čepele jsou z nerezové oceli, potažené antibakteriálním povrchem Diamond. Tento povrch je nepřilnavý, takže se připravované potraviny na nože nelepí, navíc funguje jako ochrana čepelí. Také nepřenáší pachy krájených potravin, neničí vitamíny v nich a nezůstávají na něm skvrny. To je výhodné především při krájení různých druhů potravin, nože mezitím stačí jen opláchnout ve vodě. Rukojeti se speciální úpravou SoftTouch jsou měkčené a tím zajistí spolehlivý, pevný úchop. Navíc jsou ergonomicky tvarované a protiskluzové, takže nekloužou i když máte třeba mokrou ruku. Nepřilnavé nože lze brousit standartně ocílkou, brouskem nebo na brusném kameni, stejně jako jste zvyklí u klasických nožů. Sada 6 ks obsahuje (délka čepele): - kuchařský nůž 20 cm - nůž na pečivo 20 cm - japonský nůž Santoku 17,5 cm - univerzální nůž 12,5 cm - kuchyňský nůž 9 cm - magnetický držák na zeď Parametry: - čepele z nerezové oceli - antibakteriální povrch Diamond - nepřilnavý, zvyšuje trvanlivost čepele, chrání před korozí - nepřenáší pachy krájených potravin a neničí vitamíny - potraviny se nelepí - měkčená rukojeť pro pevný úchop - protiskluzová úprava rukojeti a bezpečnostní zarážka prstů - magnetický držák k upevnění na stěnu - velmi snadné čištění díky antiadhéznímu potahu - vhodné pro každodenní použití - broušení: ocílka, klasický kotoučový brousek, brusný kámen - sada obsahuje 5 nožů + 1 držák - barva: fialová / černá - kolekce: Purple Eclipse Collection - značka: BerlingerHaus (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Sada nožů s magnetickým držákem 6 ks Purple Eclipse Collection , Langenwalter grauer burgunder gastro 2019 1l (4260068870748)

Sada nožů s magnetickým držákem 6 ks Aquamarine Metallic Line

Sada nožů s magnetickým držákem 6 ks Aquamarine Metallic Line
Detail

Sada nejpoužívanějších kuchyňských nožů z tmavě modré kolekce Aquamarine Metallic. Navíc s praktickým magnetickým držákem na stěnu či zeď, na kterém budou nože vždy přehledně uskladněny. Čepele jsou z nerezové oceli, potažené antibakteriálním povrchem Diamond. Tento povrch je nepřilnavý, takže se připravované potraviny na nože nelepí, navíc funguje jako ochrana čepelí. Také nepřenáší pachy krájených potravin, neničí vitamíny v nich a nezůstávají na něm skvrny. To je výhodné především při krájení různých druhů potravin, nože mezitím stačí jen opláchnout ve vodě. Rukojeti se speciální úpravou SoftTouch jsou měkčené a tím zajistí spolehlivý, pevný úchop. Navíc jsou ergonomicky tvarované a protiskluzové, takže nekloužou i když máte třeba mokrou ruku. Nepřilnavé nože lze brousit standartně ocílkou, brouskem nebo na brusném kameni, stejně jako jste zvyklí u klasických nožů. Sada 6 ks obsahuje (délka čepele): - kuchařský nůž 20 cm - nůž na pečivo 20 cm - japonský nůž Santoku 17,5 cm - univerzální nůž 12,5 cm - kuchyňský nůž 9 cm - magnetický držák na zeď Parametry: - čepele z nerezové oceli - antibakteriální povrch Diamond - nepřilnavý, zvyšuje trvanlivost čepele, chrání před korozí - nepřenáší pachy krájených potravin a neničí vitamíny - potraviny se nelepí - měkčená rukojeť pro pevný úchop - protiskluzová úprava rukojeti a bezpečnostní zarážka prstů - magnetický držák k upevnění na stěnu - velmi snadné čištění díky antiadhéznímu potahu - vhodné pro každodenní použití - broušení: ocílka, klasický kotoučový brousek, brusný kámen - sada obsahuje 5 nožů + 1 držák - barva: tmavě modrá až černá - kolekce: Aquamarine Metallic Line - značka: BerlingerHaus (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Sada nožů s magnetickým držákem 6 ks Aquamarine Metallic Line , Korkmaz proline gastro nerezový hrnec 9,5l (a2724)

Sada držáků Prax, Ø 25 mm, 0,8 mm, 6 ks

Sada držáků Prax, Ø 25 mm, 0,8 mm, 6 ks
Detail

Ocelové díly jsou z kvalitní lesklé pozinkované pružné oceli. Hvězdicové válce a tlumiče jsou z odolné gumy. PRAX® držáky nástrojů zajistí pořádek, zabezpečení, stabilitu a velmi snadnou maniplaci. Drží nástroje až do Ø 25 mm·Tloušťka pružné oceli 0,8 mm (conrad.cz)

Podobné produkty ako Sada držáků Prax, Ø 25 mm, 0,8 mm, 6 ks , Držák na fén bez vrtání compactor - bestlock systém, nosnost až 6 kg

Sada držáků Prax, Ø 35 mm, 0,8 mm, 6 ks

Sada držáků Prax, Ø 35 mm, 0,8 mm, 6 ks
Detail

Ocelové díly jsou z kvalitní lesklé pozinkované pružné oceli. Hvězdicové válce a tlumiče jsou z odolné gumy. PRAX® držáky nástrojů zajistí pořádek, zabezpečení, stabilitu a velmi snadnou maniplaci. Držení nástrojů až do Ø 35 mm·Tloušťka pružné oceli 0,8 mm (conrad.cz)

Podobné produkty ako Sada držáků Prax, Ø 35 mm, 0,8 mm, 6 ks , Potahy na židle strečové černé 6 ks

Sada držáků Prax, Ø 35 mm, 0,5 mm. 6 ks

Sada držáků Prax, Ø 35 mm, 0,5 mm. 6 ks
Detail

Ocelové díly jsou z kvalitní lesklé pozinkované pružné oceli. Hvězdicové válce a tlumiče jsou z odolné gumy. PRAX® držáky nástrojů zajistí pořádek, zabezpečení, stabilitu a velmi snadnou maniplaci. Držení nástrojů až do Ø 35 mm·Tloušťka pružné oceli 0,5 mm (conrad.cz)

Podobné produkty ako Sada držáků Prax, Ø 35 mm, 0,5 mm. 6 ks , Sablony na cappuccino tescoma mydrink 6 ks

Berlingerhaus Sada nožů s magnetickým držákem 6 ks Carbon PRO Line

Detail

Nože v sadě 6 ks s lištou od značky Berlingerhaus v řadě Carbon PRO Line vynesou vaše kulinářské umění do výšin. Jsou zhotoveny ze špičkové nerezové oceli s nepřilnavým antibakteriálním povrchem Diamond. Lze mýt v myčce a brousit klasicky ocílkou nebo brusným kamenem. (mall.cz)

Podobné produkty ako Berlingerhaus Sada nožů s magnetickým držákem 6 ks Carbon PRO Line , Cattara grilovací sada na špízy, 6 ks

Berlingerhaus Sada nožů s magnetickým držákem I-Rose Edition 6 ks

Detail

Sada nožů s magnetickým držákem I-Rose Edition od značky Berlingerhaus je vyrobena z nerezové oceli. Sada obsahuje kuchařský nůž, nůž na pečivo, japonský nůž Santoku, univerzální nůž, kuchyňský nůž a magnetickou lištu na zeď. Určitě oceníte antibakteriální povrch Diamond. Nože nepřenáší žádné pachy z krájených potravin, neničí vitamíny a rukojeti jsou protiskluzové. Všechny nože jsou vhodné pro každodenní použití. (mall.cz)

Podobné produkty ako Berlingerhaus Sada nožů s magnetickým držákem I-Rose Edition 6 ks , Tescoma tvořítka na zmrzlinu bambini, 6 ks

Berlingerhaus Sada nožů s magnetickým držákem Forest Line 6 ks - zánovní

Detail

Sada nožů s magnetickým držákem Forest Line od značky Berlingerhaus je vyrobena z nerezové oceli. Sada obsahuje kuchařský nůž, nůž na pečivo, japonský nůž Santoku, univerzální nůž, kuchyňský nůž a magnetickou lištu na zeď. Určitě oceníte antibakteriální povrch Diamond. Nože nepřenáší žádné pachy z krájených potravin, neničí vitamíny a rukojeti jsou protiskluzové. Všechny nože jsou vhodné pro každodenní použití. (mall.cz)

Podobné produkty ako Berlingerhaus Sada nožů s magnetickým držákem Forest Line 6 ks - zánovní , Potahy na židle strečové bílé 6 ks

Sada 6 ks plastových držáků panelu pro obytný vůz či karavan

Sada 6 ks plastových držáků panelu pro obytný vůz či karavan
Detail

NakupteSada 6 ks plastových držáků panelu pro obytný vůz či karavanz kategorieEnergie > Fotovoltaika > Fotovoltaické příslušenství > Solární montážní systémy > Solární montážní setyza359.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Sada 6 ks plastových držáků panelu pro obytný vůz či karavan , Ratikon držák na kolo (sptrat016)

Berlingerhaus Sada nožů s magnetickým držákem Aquamarine Metallic Line 6 ks

Detail

Sada nožů s magnetickým držákem Aquamarine Metallic Line od značky Berlingerhaus je vyrobena z nerezové oceli. Sada obsahuje kuchařský nůž, nůž na pečivo, japonský nůž Santoku, univerzální nůž, kuchyňský nůž a magnetickou lištu na zeď. Určitě oceníte antibakteriální povrch Diamond. Nože nepřenáší žádné pachy z krájených potravin, neničí vitamíny a rukojeti jsou protiskluzové. Všechny nože jsou vhodné pro každodenní použití. (mall.cz)

Podobné produkty ako Berlingerhaus Sada nožů s magnetickým držákem Aquamarine Metallic Line 6 ks , Weber držák na igrill (7240)

Držák kabelu TRU COMPONENTS 558364, samolepicí, 8 mm (max), černá, 6 ks

Držák kabelu TRU COMPONENTS 558364, samolepicí, 8 mm (max), černá, 6 ks
Detail

Univerzálně použitelný držák kabelu s velmi dobrou lepivostí. Kabel se jednoduše zatlačí. Černá·Kabelový držák·samolepicí·Max. Ø svazku: 8 mm (conrad.cz)

Podobné produkty ako Držák kabelu TRU COMPONENTS 558364, samolepicí, 8 mm (max), černá, 6 ks

BERLINGERHAUS Sada nožů s magnetickým držákem 6 ks Aspen Collection BH-2703

BERLINGERHAUS Sada nožů s magnetickým držákem 6 ks Aspen Collection BH-2703
Detail

Sada nejpoužívanějších kuchyňských nožů z kolekce Moonlight. Navíc s praktickým magnetickým držákem na stěnu či zeď, na kterém budou nože vždy přehledně uskladněny. Čepele jsou z nerezové oceli, potažené antibakteriálním povrchem Diamond. Tento povrch je nepřilnavý, takže se připravované potraviny na nože nelepí, navíc funguje jako ochrana čepelí. Také nepřenáší pachy krájených potravin, neničí vitamíny v nich a nezůstávají na něm skvrny. To je výhodné především při krájení různých druhů potravin, nože mezitím stačí jen opláchnout ve vodě. Rukojeti se speciální úpravou SoftTouch jsou měkčené a tím zajistí spolehlivý, pevný úchop. Navíc jsou ergonomicky tvarované a protiskluzové, takže nekloužou i když máte třeba mokrou ruku. Nepřilnavé nože lze brousit standartně ocílkou, brouskem nebo na brusném kameni, stejně jako jste zvyklí u klasických nožů. Sada 6 ks obsahuje (délka čepele): - kuchařský nůž 20 cm - nůž na pečivo 20 cm - japonský nůž Santoku 17,5 cm - univerzální nůž 12,5 cm - kuchyňský nůž 9 cm - magnetický držák na zeď (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako BERLINGERHAUS Sada nožů s magnetickým držákem 6 ks Aspen Collection BH-2703

BERLINGERHAUS Sada nožů s magnetickým držákem 6 ks Aspen Collection BH-2839

BERLINGERHAUS Sada nožů s magnetickým držákem 6 ks Aspen Collection BH-2839
Detail

• Materiál: nerezová ocel s tmavším šedým nepřilnavým povrchem • Nůž šéfkuchařský 20 cm • Nůž na chléb 20 cm • Nůž Santoku 17,5 cm • Nůž univerzální 12,5 cm • Kuchyňský nůž 9 cm • Magnetický závěs • Barva: matně šedá • Antibakteriální • Nezanechává skvrny • Nepřenáší pachy potravin • Ergonomicky navržená odolná, nová měkká PP rukojeť, která je ideální pro rychlou přípravu jídla • Elegantní design • Šetrné k životnímu prostředí (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako BERLINGERHAUS Sada nožů s magnetickým držákem 6 ks Aspen Collection BH-2839

Gastro Forma na paštiku nebo dort 30 × 6 cm (227700381)

Gastro Forma na paštiku nebo dort 30 × 6 cm (227700381)
Detail

Forma na paštiku nebo dort, nerez 18/10, hranatá (alza.cz)

Podobné produkty ako Gastro Forma na paštiku nebo dort 30 × 6 cm (227700381)

Gastro Forma na paštiku nebo dort 40 × 6 cm (227700382)

Gastro Forma na paštiku nebo dort 40 × 6 cm (227700382)
Detail

Forma na paštiku nebo dort, nerez 18/10, hranatá (alza.cz)

Podobné produkty ako Gastro Forma na paštiku nebo dort 40 × 6 cm (227700382)

Gastro Vykrajovátko medvídek 3 ks (20538)

Gastro Vykrajovátko medvídek 3 ks (20538)
Detail

Sada vykrajovátek - materiál: kov, vhodný k ručnímu mytí, dětský motiv, tvar vykrajovátek: zvířátka (alza.cz)

Podobné produkty ako Gastro Vykrajovátko medvídek 3 ks (20538)

Gastro Vykrajovátko květina 5 ks (17572)

Gastro Vykrajovátko květina 5 ks (17572)
Detail

Sada vykrajovátek - materiál: kov, vhodný k ručnímu mytí, letní motiv, tvar vykrajovátek: kytka (alza.cz)

Podobné produkty ako Gastro Vykrajovátko květina 5 ks (17572)

Gastro Vykrajovátko hvězda 5 ks (17571)

Gastro Vykrajovátko hvězda 5 ks (17571)
Detail

Sada vykrajovátek - materiál: kov, vhodný k ručnímu mytí, vánoční motiv, tvar vykrajovátek: hvězdičky (alza.cz)

Podobné produkty ako Gastro Vykrajovátko hvězda 5 ks (17571)

Berlingerhaus Sada nožů s magnetickým držákem 6 ks I-Rose Edition BH-2538

Berlingerhaus Sada nožů s magnetickým držákem 6 ks I-Rose Edition  BH-2538
Detail

Sada nejpoužívanějších kuchyňských nožů z kolekce I-Rose Edition v kombinaci černé a růžové barvy. Navíc s praktickým magnetickým držákem na stěnu či zeď, na kterém budou nože vždy přehledně uskladněny. Čepele jsou z nerezové oceli, potažené antibakteriálním povrchem Diamond. Tento povrch je nepřilnavý, takže se připravované potraviny na nože nelepí, navíc funguje jako ochrana čepelí. Také nepřenáší pachy krájených potravin, neničí vitamíny v nich a nezůstávají na něm skvrny. To je výhodné především při krájení různých druhů potravin, nože mezitím stačí jen opláchnout ve vodě. Rukojeti se speciální úpravou SoftTouch jsou měkčené a tím zajistí spolehlivý, pevný úchop. Navíc jsou ergonomicky tvarované a protiskluzové, takže nekloužou i když máte třeba mokrou ruku. Nepřilnavé nože lze brousit standartně ocílkou, brouskem nebo na brusném kameni, stejně jako jste zvyklí u klasických nožů. Sada 6 ks obsahuje (délka čepele): - kuchařský nůž 20 cm - nůž na pečivo 20 cm - japonský nůž Santoku 17,5 cm - univerzální nůž 12,5 cm - kuchyňský nůž 9 cm - magnetický držák na zeď Parametry: - čepele z nerezové oceli - antibakteriální povrch Diamond - nepřilnavý, zvyšuje trvanlivost čepele, chrání před korozí - nepřenáší pachy krájených potravin a neničí vitamíny - potraviny se nelepí - měkčená rukojeť pro pevný úchop - protiskluzová úprava rukojeti a bezpečnostní zarážka prstů - magnetický držák k upevnění na stěnu - velmi snadné čištění díky antiadhéznímu potahu - vhodné pro každodenní použití - broušení: ocílka, klasický kotoučový brousek, brusný kámen - sada obsahuje 5 nožů + 1 držák - kolekce: I-Rose Edition - značka: BerlingerHaus (patro.cz)

Podobné produkty ako Berlingerhaus Sada nožů s magnetickým držákem 6 ks I-Rose Edition BH-2538

Berlingerhaus Sada nožů s magnetickým držákem 6 ks Aquamarine Metallic Line BH-2537

Berlingerhaus Sada nožů s magnetickým držákem 6 ks Aquamarine Metallic Line  BH-2537
Detail

- materiál: nerezová ocel s nepřilnavým povrchem - nepřilnavý antibakteriální povrch Diamond - nepřenáší pachy krájených potravin - ergonomicky tvarovaná měkčená rukojeť s pevným úchopem - sada 6 ks obsahuje: - kuchařský nůž 20 cm - nůž na pečivo 20 cm - nůž Santoku 18 cm - univerzální nůž 12,5 cm - kuchyňský nůž 9 cm - magnetický držák na zeď (patro.cz)

Podobné produkty ako Berlingerhaus Sada nožů s magnetickým držákem 6 ks Aquamarine Metallic Line BH-2537

Berlingerhaus Sada nožů s magnetickým držákem 6 ks Black Rose Collection BH-2535

Berlingerhaus Sada nožů s magnetickým držákem 6 ks Black Rose Collection  BH-2535
Detail

- materiál: nerezová ocel s nepřilnavým povrchem - nepřilnavý antibakteriální povrch Diamond - nepřenáší pachy krájených potravin - ergonomicky tvarovaná měkčená rukojeť s pevným úchopem - sada 6 ks obsahuje: - kuchařský nůž 20 cm - nůž na pečivo 20 cm - nůž Santoku 18 cm - univerzální nůž 12,5 cm - kuchyňský nůž 9 cm - magnetický držák na zeď (patro.cz)

Podobné produkty ako Berlingerhaus Sada nožů s magnetickým držákem 6 ks Black Rose Collection BH-2535

BERLINGERHAUS Sada nožů s magnetickým držákem 6 ks Black Rose Collection BH-2698

BERLINGERHAUS Sada nožů s magnetickým držákem 6 ks Black Rose Collection BH-2698
Detail

• Materiál: nerezová ocel s černým nepřilnavým povrchem • Nůž šéfkuchařský 20 cm • Nůž na chléb 20 cm • Nůž Santoku 17,5 cm • Nůž univerzální 12,5 cm • Kuchyňský nůž 9 cm • Magnetický závěs • Barva: černá-růžové zlato • Antibakteriální • Nezanechává skvrny • Nepřenáší pachy potravin • Ergonomicky navržená odolná, nová měkká PP rukojeť, která je ideální pro rychlou přípravu jídla • Elegantní design • Šetrné k životnímu prostředí (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako BERLINGERHAUS Sada nožů s magnetickým držákem 6 ks Black Rose Collection BH-2698

Gastro Forma na muffiny 12 ks (227773510)

Gastro Forma na muffiny 12 ks (227773510)
Detail

Pečicí forma na muffiny, z nepřilnavého materiálu, 3 × 26 × 34,5 cm (vך×d), 12 ks forem v balení Rádi pečete různé pokrmy pro vás či rodinu? Pak vás zajisté zaujme pečicí forma Gastro. Tento typ je ideální na muffiny. S touto pečicí formou připravíte až 12 muffinů. Jestliže častěji pečete, nepřilnavý povrch se postará o to, že vše proběhne bez připálení. Zásadní parametry produktu Gastro Forma na muffiny 12 ks Pečicí forma, která vám pomůže upéct oblíbené dobroty Materiálem pečicí formy je nepřilnavý Určení pečící formy Gastro: na muffiny (alza.cz)

Podobné produkty ako Gastro Forma na muffiny 12 ks (227773510)

Gastro Vykrajovátka Srdce sada 5 ks (17570)

Gastro Vykrajovátka Srdce sada 5 ks (17570)
Detail

Sada vykrajovátek - materiál: kov, vhodný k ručnímu mytí, tradiční motiv, tvar vykrajovátek: srdíčko (alza.cz)

Podobné produkty ako Gastro Vykrajovátka Srdce sada 5 ks (17570)

Sada držáků na nářadí a nástroje Prax, Ø 25 mm, 0,5 mm, 6 ks

Sada držáků na nářadí a nástroje Prax, Ø 25 mm, 0,5 mm, 6 ks
Detail

Ideální nezničitelný držák nástroje, určen pro zařízení s rukojetí nebo násadou každého druhu. Pořádek a bezpečí pouze jedním hmatem. Vhodný pro nářadí, zahradní přístroje, domácí spotřebiče atd. Drží nástroje až do Ø 25 mm·Tloušťka pružné oceli 0,5 mm Dodávka bez nářadí. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Sada držáků na nářadí a nástroje Prax, Ø 25 mm, 0,5 mm, 6 ks

Berlingerhaus Sada nožů s nepřilnavým povrchem a magnetickým držákem 6 ks Forest Line BH-2540

Berlingerhaus Sada nožů s nepřilnavým povrchem a magnetickým držákem 6 ks Forest Line  BH-2540
Detail

Sada nejpoužívanějších kuchyňských nožů z kolekce Ebony Line Rosewood v kombinaci černé barvy a dřevěného designu. Navíc s praktickým magnetickým držákem na stěnu či zeď, na kterém budou nože vždy přehledně uskladněny. Čepele jsou z nerezové oceli, potažené antibakteriálním povrchem Diamond. Tento povrch je nepřilnavý, takže se připravované potraviny na nože nelepí, navíc funguje jako ochrana čepelí. Také nepřenáší pachy krájených potravin, neničí vitamíny v nich a nezůstávají na něm skvrny. To je výhodné především při krájení různých druhů potravin, nože mezitím stačí jen opláchnout ve vodě. Rukojeti se speciální úpravou SoftTouch jsou měkčené a tím zajistí spolehlivý, pevný úchop. Navíc jsou ergonomicky tvarované a protiskluzové, takže nekloužou i když máte třeba mokrou ruku. Nepřilnavé nože lze brousit standartně ocílkou, brouskem nebo na brusném kameni, stejně jako jste zvyklí u klasických nožů. Sada 6 ks obsahuje (délka čepele): - kuchařský nůž 20 cm - nůž na pečivo 20 cm - japonský nůž Santoku 17,5 cm - univerzální nůž 12,5 cm - kuchyňský nůž 9 cm - magnetický držák na zeď Parametry: - čepele z nerezové oceli - antibakteriální povrch Diamond - nepřilnavý, zvyšuje trvanlivost čepele, chrání před korozí - nepřenáší pachy krájených potravin a neničí vitamíny - potraviny se nelepí - měkčená rukojeť pro pevný úchop - protiskluzová úprava rukojeti a bezpečnostní zarážka prstů - magnetický držák k upevnění na stěnu - velmi snadné čištění díky antiadhéznímu potahu - vhodné pro každodenní použití - broušení: ocílka, klasický kotoučový brousek, brusný kámen - sada obsahuje 5 nožů + 1 držák - kolekce: Ebony Line Rosewood - značka: BerlingerHaus (patro.cz)

Podobné produkty ako Berlingerhaus Sada nožů s nepřilnavým povrchem a magnetickým držákem 6 ks Forest Line BH-2540

Držák nářadí pro kompaktní kola POLINOX BO 6/6 3-10 PFERD 42400006 1 ks

Detail

Držák nářadí pro kompaktní kola POLINOX BO 6/6 3-10 PFERD 42400006 1 ks od výrobce PFERD v kategorii Příslušenství pro broušení a leštění za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Držák nářadí pro kompaktní kola POLINOX BO 6/6 3-10 PFERD 42400006 1 ks

Gedore 119 L - GEDORE - Sada vyrážečů závlaček, délka tvar, 6 ks v PVC držák 8866290

Gedore 119 L - GEDORE - Sada vyrážečů závlaček, délka tvar, 6 ks v PVC držák 8866290
Detail

Gedore 119 L - GEDORE - Sada vyrážečů závlaček, délka tvar, 6 ks v PVC držák 8866290 od výrobce Gedore v kategorii Průbojníky za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Gedore 119 L - GEDORE - Sada vyrážečů závlaček, délka tvar, 6 ks v PVC držák 8866290

BERLINGERHAUS Sada nožů s nepřilnavým povrchem 6 ks Emerald Collection s magnetickým držákem BH-2696

BERLINGERHAUS Sada nožů s nepřilnavým povrchem 6 ks Emerald Collection s magnetickým držákem BH-2696
Detail

- materiál nožů: nerezová ocel s nepřilnavým povrchem - nepřilnavý antibakteriální povrch - nepřenáší pachy krájených potravin - nože mají ergonomicky tvarované měkčené rukojeti s pevným úchopem - velmi jednoduché čištění díky nepřilnavému povrchu - sada 6 ks obsahuje (délka čepele): - kuchařský nůž 20 cm - nůž na pečivo 20 cm - nůž Santoku 17,5 cm - univerzální nůž 12,5 cm - kuchyňský nůž 9 cm - magnetický držák na zeď - barva: smaragdová zelená - kolekce Emerald Collection (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako BERLINGERHAUS Sada nožů s nepřilnavým povrchem 6 ks Emerald Collection s magnetickým držákem BH-2696

Basilur Four Seasons Assorted gastro sáčky 40 ks

Basilur Four Seasons Assorted gastro sáčky 40 ks
Detail

Basilur Four Seasons Assorted gastro sáčky 40 ks Vychutnejte si typické chutě a vůně koloběhu ročních období. Sladké třešně, štavnaté lesní jahody, jemný javorový sirup a jiskřivá brusinka. Kombinace černých a zelených čajů. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Basilur Four Seasons Assorted gastro sáčky 40 ks
Siguro Lžíce na limonádu Gastro 6 ks (SGR-CT-H266SU), Siguro Vidlička dezertní Gastro 6 ks (SGR-CT-H256SU), Siguro Nůž jídelní Gastro 6 ks (SGR-CT-H216SU), Siguro Vidlička jídelní Gastro 6 ks (SGR-CT-H236SU), Siguro Lžíce jídelní Gastro 6 ks (SGR-CT-H226SU), Siguro Lžička čajová Gastro 6 ks (SGR-CT-H246SU), Hook držák na moskytiéru 1 ks (61765), PAPERNET Gastro Ubrousky celulóza pro stolní zásobník 1000 ks (8024929261849), PRIMASOFT Classic Gastro 33× 33 cm - balení 500 ks (8594041860928), HENDI držák na bony, 2 ks 595305 (595305), Klíče ploché leštěné, sada 12 ks, 6-32mm, plast. držák, (G11345), Klíče ploché saténové, sada 12 ks, 6-32mm, plast. držák, (G11346), LANGENWALTER Rosé Gastro 1l (4260068870540), potahy na židle 6 ks, LANGENWALTER Weisser Burgunder Gastro 1l (4260068870717), LANGENWALTER Grauer Burgunder Gastro 1l (4260068870755), royal canin gastro intestinal - veterinary diet, držák na brýle na zeď, compeed naplast na mozoly 6 ks, Gastro Popelník venkovní 56 cm, nerez (226606339), LANGENWALTER Grauer Burgunder Gastro 2019 1l (4260068870748), Korkmaz Proline Gastro nerezový hrnec 9,5l (A2724), Držák na fén bez vrtání Compactor - Bestlock systém, nosnost až 6 kg, Potahy na židle strečové černé 6 ks, sablony na cappuccino tescoma mydrink 6 ks, Cattara Grilovací sada na špízy, 6 ks, Tescoma Tvořítka na zmrzlinu BAMBINI, 6 ks, Potahy na židle strečové bílé 6 ks, Ratikon držák na kolo (SPTrat016), Weber držák na iGrill (7240)