Gardena sada nářadí pro balkony (967097001)

Produkt Gardena sada nářadí pro balkony (967097001) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Gardena sada nářadí pro balkony (967097001) upraviť a produkt hľadať znova.

Gardena Sada nářadí pro balkony (967097001)

Gardena Sada nářadí pro balkony (967097001)
Detail

Sada nářadí Sada nářadí pro balkónové a terasové zahrádky Sada Gardena 8970-20 obsahuje sadu praktického nářadí pro balkónové a terasové zahrádky. V sadě najdete lopatku, květinovou drapku, zahradní nůžky a ruční smetáček. Balkónový plastový box pro snadné uskladnění nářadí šetří místo na vašem balkónu, je možné ho instalovat také na zeď. Kryt boxu s gumovou hranou můžete používat jako lopatku. Jedná se o ideální sadu nářadí pro všechny balkonové zahrádkáře, kteří potřebují přesazovat květiny, kypřit půdu v květináčích nebo zastřihávat květiny a bylinky. Klíčové vlastnosti sady Gardena 8970-20Balkónový box s nářadím pro balkonové zahrádkářeObsahuje lopatku, květinovou drapku, zahradní nůžky a ruční smetáčekPraktické skladování v plastovém boxuSouprava Gardena je vhodná pro majitele balkonů a teras (alza.cz)

Podobné produkty ako Gardena Sada nářadí pro balkony (967097001) , Gardena startovací sada pro terasy / balkony (13001-20)

Gardena Nářadí pro balkony - sada (8974-20)

Detail

Propadli jste zahradničení-balkoničení? Pak se vám bude náramně hodit praktický set lopatky a drapky Gardena Nářadí pro balkony – sada (8974–20), který je ideální pro přesazování rostlin a kypření půdy v květináčích a v truhlících na květiny. Lopatka i drapka jsou zhotoveny z kvalitních materiálů a v líbivé barevné kombinaci. (mall.cz)

Podobné produkty ako Gardena Nářadí pro balkony - sada (8974-20) , Gardena startovací sada pro terasy / balkony se zavlažovacím počítačem (13002-20)

Gardena Nářadí pro balkony - sada (8974-20)

Gardena Nářadí pro balkony - sada (8974-20)
Detail

Set zahradního nářadí K sázení a přesazování, kypření půdy. Hliníkový odlitek a vysoce kvalitní plast. Sada nářadí pro balkony Gardena je skvělým pomocníkem pro sázení, přesazování a kypření půdy v květináčích a květinových truhlících na balkonech a terasách. Sada obsahuje praktickou drapku, s jejíž pomocí můžete snadno nakypřit půdu v truhlících a květináčích. Součástí sady je rovněž lopatka, která je ideální pro sázení a přesazování. Zajisté oceníte velmi komfortní používání, to zajistí ergonomicky tvarované rukojeti. S nářadím Gardena bude sázení i kypření půdy maximálně snadné. Klíčové vlastnosti sady nářadí pro balkony GardenaPraktická sada nářadí pro práci v truhlících a květináčíchIdeální pro sázení, přesazování a kypření půdySoučástí sady Gardena praktická drapka a lopatkaVelmi pohodlné používání díky ergonomickým rukojetímBarevné provedení: černo-modro-stříbrné (alza.cz)

Podobné produkty ako Gardena Nářadí pro balkony - sada (8974-20) , Sada nářadí (otg0922733)

Gardena Startovací sada pro terasy / balkony (13001-20)

Gardena Startovací sada pro terasy / balkony (13001-20)
Detail

Sada na zavlažování obsahující základní přístroj, trubky, redukční kusy, držáky trubek, kapače a zátky Startovací sada pro rostliny v květináčích M od značky Gardena se používá pro úsporné a pohodlné zavlažování 7 květináčů a 3 květinových truhlíků na balkonech a terasách. Základní přístroj, který se využívá k redukci tlaku, je pomocí hadice připojen na vodovodní kohoutek. Systém trubek s využitím kapačů umožňuje jednotlivé květináče individuálně a přesně napojit. Díky spojovací patentované technice "Quick & Easy" je také možné velmi rychle a snadno veškeré díly k sobě přiojit a v případě potřeby opět odpojit. Klíčové vlastnosti zavlažovací sady Gardena pro terasy / balkony Úsporné a pohodlné zavlažování Startovací sada Gardena umožňuje zavlažování 7 květináčů a 3 květinových truhlíků Sada obsahuje spojovací patentovanou techniku"Quick & Easy" Gardena je tradiční... (alza.cz)

Podobné produkty ako Gardena Startovací sada pro terasy / balkony (13001-20) , Sada nářadí (8592190650100)

Gardena Startovací sada pro terasy / balkony se zavlažovacím počítačem (13002-20)

Gardena Startovací sada pro terasy / balkony se zavlažovacím počítačem (13002-20)
Detail

Sada na zavlažování obsahuje zavlažovací počítač, základní přístroj, trubky, kapače, redukční kusy, zátky a držáky trubek Chcete, aby vaše terasa či balkon byl stále zelený a rozkvetlý i v těch nejparnějších letních dnech? Potřebujete odjet na dovolenou a nemá vám kdo zalévat květiny? Potom je pořízení Gardena startovací sady pro terasy / balkony se zavlažovacím počítačem ideálním řešením. Startovací sada pohodlně a úsporně zavlaží rostliny v 7 květináčích a 3 truhlících. Je vybavena Micro-Drip-Systémem, který zajišťuje pravidelný přísun vody k rostlinám. Základní přístroj redukující tlak vody je připojen k vodovodnímu kohoutku jednoduše pomocí hadice. Startovací sada je navíc doplněna patentovanou spojovací technikou "Quick & Easy", která vám zaručí jednoduchou a rychlou montáž či demontáž jednotlivých dílů. O automatický chod zavlažovacího systému se postará zavlažovací počítač Flex. Klíčové vlastnosti Gardena... (alza.cz)

Podobné produkty ako Gardena Startovací sada pro terasy / balkony se zavlažovacím počítačem (13002-20) , Sada nářadí (5901271500952)

Gardena drobné nářadí Comfort - sada (8964-30)

Gardena drobné nářadí Comfort - sada (8964-30)
Detail

Sada nářadí - květinová lopatka, květinové hrábě a malé hrábě, prvotřídní ocel s termosetovým povlakem odolným vůči korozi, pohodlné ergonomické rukojeti Sada nářadí Gardena Comfort je ideální pro péči o malou zahradu a pro vykonávání všech drobných zahradních úkonů. Obsahuje lopatku, která je vhodná na výsadbu a přesazování do okenních truhlíků, květináčů a květinových záhonků, hrábě určené na provzdušnění či urovnání půdy a malé hrábě, s jejichž pomocí budete moci snadno hrabat plevel a listí v květinových záhonech. Nářadí disponuje ergonomickou rukojetí, která je doplněná o měkké části, díky čemuž zajistí komfortní práci na zahradě i v případě její delší doby trvání. Vyrobeno je z prvotřídní oceli a opatřeno termosetovým povlakem zaručujícím odolnost vůči korozi a skvělou trvanlivost. Nářadí Gardena Comfort si poradí se všemi drobnými úkony na zahradě. Klíčové vlastnosti sady drobného nářadí Gardena ComfortSada... (alza.cz)

Podobné produkty ako Gardena drobné nářadí Comfort - sada (8964-30) , Sada nářadí parkside

Gardena ClickUp! upevnění na balkon

Detail

Upevnění na balkon ClickUp! od značky Gardena. Určeno pro horizontální, hranaté balkonové zábradlí 1 – 6 cm či kulaté o průměru 5 cm. Odolnost proti UV záření, povětrnostním vlivům. Určeno pro přípojení násad ze systému ClickUp!. (mall.cz)

Podobné produkty ako Gardena ClickUp! upevnění na balkon , Sada nářadí pro děti 14v1 (8237)

Gardena Základní vybavení-drobné nářadí

Detail

Praktická startovací sada, která obsahuje **květinovou lopatku, vyrývač kořínků, zahradní nůžky a pár rukavic pro sázení a práci s půdou.* (mall.cz)

Podobné produkty ako Gardena Základní vybavení-drobné nářadí , Sada aku nářadí parkside

Gardena držák na nářadí Flex

Gardena držák na nářadí Flex
Detail

Držák na nářadí Flex od značky Gardena. Volně připojitelné a po 30° krocích otočné držáky včetně malých háčků. Dva přiložené držáky lze použít k rozšíření stávajícího úložiště a jsou kompatibilní s combisystem Tool Rack Flex (mall.cz)

Podobné produkty ako Gardena držák na nářadí Flex , Fieldmann fznr 1104 sada zahr. nářadí (fieldmann fznr 1104 sada zahr. nářadí)

Gardena Věšák na nářadí (3501-20)

Detail

GARDENA věšák na nářadí se přišroubuje na zeď a je přínosem pro každého, kdo má rád pořádek a ušetřené místo. Když má všechno své místo, je každá práce jednodušší. (mall.cz)

Podobné produkty ako Gardena Věšák na nářadí (3501-20) , Sada v kufru nářadí (8592386046007)

Gardena Drobné nářadí s konví (967096901)

Gardena Drobné nářadí s konví (967096901)
Detail

Sada nářadí obsahující sázecí lopatku, nůžky, rukavice Patříte mezi ty, kteří se rádi starají o svou zahrádku a potrpí si na každičkém detailu? Se šikovnou sadou příslušenství společnosti Gardena, zvládnete přesazování kytek, zastřihávání stromků a jiné ostatní úkony s maximální efektivitou. Klíčové vlastnosti sady Gardena 8966-30Kvalitně zpracovaný zahradnický setRukavice, nůžky, konev a lopatkaKvalitní použité materiályIdeální nářadí pro přesazování, sázení a stříhání větví Skvělý zahradnický set GardenaSoučástí sady Gardena 8966-30 je multifunkční zavlažovací konev z pevného plastu, kterou lze využít i pro nabírání zeminy. Lopatka Classic z vysoce kvalitního materiálu je ideální pro sázení a přesazování v truhlících, ale i na záhoncích. V sadě jsou dokonce i precizně zpracované nůžky Classic, které hravě zvládnou střih květin i čerstvých výhonků až do průměru 20 mm. Vrchní čepel je potažena nepřilnavým povlakem a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Gardena Drobné nářadí s konví (967096901) , Krt951008 - sada nářadí 61ks (krt951008)

Profesionální sada nářadí pro elektrikáře Max sada nářadí v pouzdře C.K. 595007

Detail

Brašna Max. Techniker · VDE Combicutter3 160 mm · VDE kombinované kleště 205 mm · Špičaté kleště VDE 175 mm · 1x šroubovák DxtrVDE Slim: Velikost 3.5 x 100 & 4 x 100 mm · Pozidriv: Velikost 2 x 125 mm · Phillips: Velikost 2 x 125 mm · Modulo (Plusminus): Velikost 2 · Svinovací metr 5 m/16ft · Pilka na kov · Automatické odizolovací kleště · vodováha Torpedo (conrad.cz)

Podobné produkty ako Profesionální sada nářadí pro elektrikáře Max sada nářadí v pouzdře C.K. 595007 , Compass 09461 home sada nářadí

Sada nářadí pro přenosné grily Napoleon

Sada nářadí pro přenosné grily Napoleon
Detail

Souprava nástrojů se skládá z obracečky, kleští a grilovacího kartáčeVšechny nástroje mají ergonomickou rukojeť z tvrdého plastu a hlavici z nerezové oceliKartáč má štětiny z nerezové oceliVšechny tři nástroje mají na konci rukojeti malé očko pro snadné zavěšení na háček (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Sada nářadí pro přenosné grily Napoleon , Tool bag sada nářadí (39050)

Sada nářadí pro dámy Extol Lady

Sada nářadí pro dámy Extol Lady
Detail

Máte babičku nebo maminku, která ráda kutí a práce s nářadím jí není cizí? Pak pro vás máme tip na dárek, který nejen potěší, ale navíc je velice praktický. Sada nářadí v růžovém designu je speciálně navržená pro ženy, které chtějí být samostatné, a navíc je baví spravovat a kutit. Stejně, jako někteří muži rádi zahradničí nebo vaří, tak naopak ženy zase spravují a renovují. Fantazii se meze nekladou. Praktické nářadí obsahuje vše, co je v domácnosti potřeba. (babickarstvi.cz)

Podobné produkty ako Sada nářadí pro dámy Extol Lady , Tool 16v1 sada nářadí (39051)

Sada nářadí pro dámy Extol Lady

Sada nářadí pro dámy Extol Lady
Detail

Nářadí není jen mužskou doménou. Pravda, muži kutí a opravují častěji, ale přesto, žijeme dnes v době, kdy se ženy mužům v mnohém vyrovnají. A právě pro aktivní ženy činu je určeno toto nářadí v elegantním designu. Šroubovák, kladivo, kleště, šroubky, zkrátka vše, co správná žena potřebuje k tomu, aby si sama pověsila obraz, poličku, nebo složila nábytek. Nikdy nevíte, kdy to budete potřebovat. A pokud přemýšlíte o originálním dárku do domácnosti pro svou drahou polovičku, máte od nás jedinečný tip. (familium.cz)

Podobné produkty ako Sada nářadí pro dámy Extol Lady , Sada nářadí s vrtačkou (8592386078749)

Sada nářadí pro děti 14v1 (8237)

Sada nářadí pro děti 14v1 (8237)
Detail

Dětský kufr díky dílně dítě se seznámí s nástroji a principy, na kterých fungují.Je to perfektní tip na dárek.Součástí je workshop množství nářadí a příslušenství.Malý mechanik to zvládne šroubovat, odšroubovat, pilovat, měřit, vrtat, řezat a mnoho dalšího. Tato hračka potěší všechny malé kutily. Kufr na nářadí pro chlapce 14v1 podporuje psychomotorický vývoj, rozvíjí manuální dovednosti a trénuje fantazii. Skvělá souprava ke hře na opravdový život bude děti bavit. Kufr s průhledným předním panelem obsahuje sadu nářadí, ve které nechybí například aku vrtačka/šroubovák, dva plastové proužky, dva šrouby s překrytími, odlamovací nůž, pila, kleště, ochranné brýle a mnoho dalšího. Nářadí Alum je uloženo v podložce s namapovanými obrysy, jenž usnadňují vrácení nářadí na své místo. Kufřík se snadno přenáší. Aku vrtačka/šroubovák vyžaduje 2 AA baterie, které nejsou součástí balení. Klíčové vlastnosti sady nářadí pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sada nářadí pro děti 14v1 (8237) , Modelcraft nářadí pro lodní modeláře (sada 12ks) (5060030662505)

Sada nářadí pro FVE VOLT MC4

Detail

NakupteSada nářadí pro FVE VOLT MC4z kategorieEnergie > Fotovoltaika > Fotovoltaické příslušenství > Ostatní solární příslušenstvíza675.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Sada nářadí pro FVE VOLT MC4 , Modelcraft nářadí pro železniční modeláře (sada 13) (5060030668392)

Sada nářadí pro minivrtačku, 50G029, Verto

Sada nářadí pro minivrtačku, 50G029, Verto
Detail

Sada nářadí pro minivrtačku, 50G029, Verto Produktový kód: 5902062500298 Popis produktu Sada nářadí Verto 50G029 je určená pro minibrusky a minivrtačky. Obsahuje 100 kusů různorodého nářadí. Obsah sady Vrtáky Brusné papíry Řezné a brusné kotouče Frézy Brusné kameny Praktický kufřík Sada nářadí je dodávána v praktickém kufříku, který uchová všechny komponenty přehledně na jednom místě. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Sada nářadí pro minivrtačku, 50G029, Verto , Gardena sada na připojení hadice (970547901)

Sada nářadí pro ženy, 23ks GEKO

Sada nářadí pro ženy, 23ks GEKO
Detail

Sada nářadí pro ženy, 23ks GEKO Kvalitní sada obsahuje nejpotřebnější nářadí, jako jsou kleště, kombinačky, šroubovák, baterka a pinzeta. Všechny nástroje jsou vyrobeny z kvalitní CrV oceli a jsou uloženy v praktickém pouzdru na zip. Hlavní výhody vysoká kvalita všechny prvky sestavy jsou vyrobeny z vysoce kvalitní CrV oceli nářadí v růžové barvě, ideální pro ženu včetně nejčastěji používaných nástrojů vše umístěno v chytrém růžovém pouzdře na zip, díky kterému bude nářadí vždy na jednom místě baterka napájená 2xAA bateriemi (nejsou součástí balení) Obsah balení: baterka kombinačky 160 mm kleště 160mm šroubovák s vyměnitelnými bity: SL3, 4, 5, PH0, 1, 2 a PZ0, 1, 2 přesný plochý a křížový šroubovák metr 2m držák bitů s adaptérem 1/4" nástrčné klíče 1/4” 6, 8, 10, 13 mm pinzeta (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Sada nářadí pro ženy, 23ks GEKO , Topeak nářadí prepstation dílenská sada (4712511833409)

Sada nářadí pro elektrikáře M29044, 45dílná

Sada nářadí pro elektrikáře M29044, 45dílná
Detail

5 šroubováků pro elektroniku plochý/křížový PH · 2 šroubováky na jemnou mechaniku · Stranové štípací kleště pro elektroniku · Kombinačky pro elektroniku · Zkoušečka napětí 100 - 250 V · Přepínací ráčna · 9 nástrčných klíčů · Adaptér pro nástrčné klíče · Prodloužení · 20 bitů · Stavitelný klíč · Držák bitů · Pouzdro na nástroje. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Sada nářadí pro elektrikáře M29044, 45dílná , Tb-1180 sada cyklo nářadí (4040)

Gardena Prodlužovací násada pro drobné nářadí (8900-20)

Gardena Prodlužovací násada pro drobné nářadí (8900-20)
Detail

Násada - na drobné nářadí, materiál hliník, délka 78 cm, hmotnost 175 g, zavěsitelná a teleskopická, upínání skrze combisystem S prodlužovací hliníkovou násadou Gardena Combisystem vás rozhodně záda bolet nebudou. Násada o délce 78 cm je vyrobená z kvalitního hliníku. Velmi kvalitní použité materiály zajistí, že vaše práce na zahrádce bude příjemnější a jistě oceníte také praktické ucho na skladování. S upínacím šroubem připnete veškeré nářadí z řady combisystem. Klíčové vlastnosti násady Gardena CombisystemNásada s praktickým uchem pro skladováníGardena Combisystem v moderním stříbrném provedení s černými detailyUpínací šroub pro pohodlnou a bezpečnou výměnu požadovaného nářadíNa násadu připojíte veškeré nářadí z řady combisystemDélka hliníkové násady Gardena je 78 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Gardena Prodlužovací násada pro drobné nářadí (8900-20) , Sada zahradního nářadí na zahradu (4020972011145)

Gardena cs-rukojeť pro drobné nářadí (8909-20)

Gardena cs-rukojeť pro drobné nářadí (8909-20)
Detail

Rukojeť - pro drobné nářadí Gardena Combisystem, ergonomická, zahnutý konec, pevné spojení, barva šedo-oranžová Cs-rukojeť Gardena je určená pro drobné nářadí combisystem a umožní jeho velmi pohodlné používání. Příjemně se s ní pracuje díky jejímu ergonomickému designu a tvaru, který dokonale sedí v ruce. Doplněná je o měkké části a zajistí tak komfortní práci na zahradě i v případě její delší doby trvání. Nechybí ani zahnutý konec, který zamezí sklouzávání ruky z rukojeti při práci. Nasazení nářadí je přitom snadné. Stačí odšroubovat oranžový šroub a vyměnit hlavu nástroje. Spojení mezi násadou a hlavou nástroje je maximálně bezpečné a spolehlivé. Cs-rukojeť Gardena je kompatibilní se všemi nástroji Gardena řady combisystem. Klíčové vlastnosti cs-rukojeti pro drobné nářadí GardenaCs-rukojeť určená pro drobné nářadí combisystemPříjemně se s ní pracuje díky jejímu ergonomickému designu a tvaruDoplněná o měkké části pro maximální... (alza.cz)

Podobné produkty ako Gardena cs-rukojeť pro drobné nářadí (8909-20) , Tb-1170 sada cyklo nářadí (1558)

Základní výbava - malé zahradnické nářadí GARDENA 08965-30

Základní výbava - malé zahradnické nářadí GARDENA 08965-30
Detail

Optimální balíček pro začátečníky·Dlouhá životnost a pohodlí 1x zahradní lopatka·1x vytrhávač plevele·1x zahradní nůžky·1 pár zahradních a terénních rukavic. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Základní výbava - malé zahradnické nářadí GARDENA 08965-30 , Grilovací nářadí sada 3ks textil bag

Gardena Prodlužovací násada pro drobné nářadí (8900-20)

Detail

Pomocí 78cm prodlužovací násadě pro drobné nářadí z řady GARDENA combisystem lze prodloužit všechny ruční nástroje z řady combisystem a umožnit tak příjemnou práci ve vzpřímené poloze. Záruční lhůta je 25 let. (mall.cz)

Podobné produkty ako Gardena Prodlužovací násada pro drobné nářadí (8900-20) , Fieldmann fdg 5013-138r sada nářadí

Sada nářadí pro dámy Extol - 23 ks

Detail

Máte babičku nebo maminku, která ráda kutí a naprosto v pohodě zastane i mužskou práci? Pak ji potěšte tímto praktickým kufříkem s nářadím v krásné růžové barvě. Kleště, šroubovák, svítilna a mnoho dalšího v originálním černo-růžovém designu, který zaujme na první pohled. Nářadí nemusí být pouze pro muže, jen ta ženská varianta je trochu hezčí, co říkáte? S touto sadou, kde se nachází 23 pomocníků pro domácnost, bude jakákoliv oprava hračka. (babickarstvi.cz)

Podobné produkty ako Sada nářadí pro dámy Extol - 23 ks , Dětské zahradní nářadí, sada 4 ks

Sada nářadí pro dámy Extol - 23 ks

Detail

Základní sada nářadí je potřebná v každé domácnosti. Tato sada díky své originální růžové barvě je navržena speciálně pro ženy. Nářadí má krásný design, který podtrhuje ženskost, to mu ale vůbec neubírá na kvalitě. S touto sadou můžete udělat radost své mamince, manželce, sestře nebo kamarádce. Doma se rozhodně neztratí a na první pohled je poznat, že je určena pro ženy. (familium.cz)

Podobné produkty ako Sada nářadí pro dámy Extol - 23 ks , Sixtol sada nářadí home, 110 ks

Sada nářadí pro opravy mobilu GSM0827-1

Detail

NakupteSada nářadí pro opravy mobilu GSM0827-1z kategorieDílna > Ruční nářadí > Multifunkční sady nářadíza25.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Sada nářadí pro opravy mobilu GSM0827-1 , Sixtol sada nářadí home, 86 ks

Sada nářadí pro opravy mobilu LTC LXEX999

Detail

NakupteSada nářadí pro opravy mobilu LTC LXEX999z kategorieDílna > Ruční nářadí > Multifunkční sady nářadíza359.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Sada nářadí pro opravy mobilu LTC LXEX999 , Sixtol sada nářadí home 86 (sx3017)

Sada nářadí pro instalaci sítí, 9ks GEKO

Sada nářadí pro instalaci sítí, 9ks GEKO
Detail

Sada nářadí pro instalaci sítí, 9ks GEKO Sada síťových nástrojů RJ45 určená pro profesionály i domácí uživatele. Baleno v praktickém látkovém pouzdru. Obsah balení: 1x Zkoušečka kabelů RJ45/RJ11 1x Krimpovací kleště 4/6/8 P 1x Krone nůž 1x Křížový šroubovák 1x Plochý šroubovák 1x Nástroje na řezání kabelů a odstraňování izolace 10x zástrčky RJ45 v praktickém kufříku s přihrádkami (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Sada nářadí pro instalaci sítí, 9ks GEKO , Sixtol sada nářadí home, 299 ks

Sada nářadí pro modeláře Reely T5124, 11dílná

Sada nářadí pro modeláře Reely T5124, 11dílná
Detail

Tento set nářadí obsahuje všechny důležité bity pro modelářství. Povolíte i poničené šrouby. Kvalitní nářadí·Včetně praktické brašny Sada nástrojů · Úložné pouzdro. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Sada nářadí pro modeláře Reely T5124, 11dílná , Chain set 7 sada nářadí (39768)

Gardena Prodlužovací násada pro drobné nářadí (8900-20) - zánovní

Detail

Pomocí 78cm prodlužovací násadě pro drobné nářadí z řady GARDENA combisystem lze prodloužit všechny ruční nástroje z řady combisystem a umožnit tak příjemnou práci ve vzpřímené poloze. Záruční lhůta je 25 let. (mall.cz)

Podobné produkty ako Gardena Prodlužovací násada pro drobné nářadí (8900-20) - zánovní

Sada nářadí pro údržbáře Brüder Mannesmann M29112, 82dílná

Sada nářadí pro údržbáře Brüder Mannesmann M29112, 82dílná
Detail

Sada obsahuje bity, gola nástavce a stranové klíče z chromvanadové oceli, jejichž tvrdost a krouticí moment odpovídají normám DIN. ráčna 1/2"·univerzální kloub 1/2"·prodloužení 125 mm 1/2"·prodloužení 250 mm 1/2"·12x gola nástavce 1/2": 14, 15, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 24, 27, 30, 32 mm·adaptér 1/2" na 1/4"·ráčna 1/4"·univerzální kloub 1/4"·prodloužení 50 mm 1/4"·prodloužení 100 mm 1/4"·vratidlo tvaru T s adaptérem 1/4"·flexibilní prodloužení 1/4"·13x gola nástavce 1/4": 4, 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 mm·9x stranový klíč: 8, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 19 mm·17x gola nástavce: 3 ploché: 4/5,5/7 mm; křížové PH 1/2 PZ 1/2; vnitřní šestihran: 3/4/5/6 mm; Torx T 10/15/20/25/27/30·16x bity: ploché 4/5/6/8 mm; křížové PH 1/2/3; vnitřní šestihran: 3/4/5/6/8 mm; T-profil: T 25/30/40/45·2x gola nástavec na svíčky 16 mm + 21 mm·šroubovací rukojeť 1/4" (conrad.cz)

Podobné produkty ako Sada nářadí pro údržbáře Brüder Mannesmann M29112, 82dílná

Sada nářadí pro opravy mobilu JAKEMY JM-Z13

Detail

NakupteSada nářadí pro opravy mobilu JAKEMY JM-Z13z kategorieDílna > Ruční nářadí > Multifunkční sady nářadíza335.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Sada nářadí pro opravy mobilu JAKEMY JM-Z13

Sada nářadí pro elektrikáře Wiha 9300040 43879, 29dílná

Sada nářadí pro elektrikáře Wiha 9300040 43879, 29dílná
Detail

1x šroubovák SoftFinish electric slimFix® (35446), plochý: 3,5 mm, viditelné délka čepele: 100 mm Šroubovák SoftFinish electric slimFix® (35391), plochý: 5,5 mm, viditelné délka čepele: 125 mm 1x šroubovák SoftFinish electric slimFix® (35393), Phillips: PH1, viditelné délka čepele: 80 mm 1x šroubovák SoftFinish electric slimFix® (35394), Phillips: PH2, viditelné délka čepele: 100 mm 1x šroubovák SoftFinish electric slimFix® (35395), pozidriv: PZ1, viditelné délka čepele: 80 mm 1x šroubovák SoftFinish electric slimFix® (35396), pozidriv: PZ2, viditelné délka čepele: 100 mm 1x jemný šroubovák PicoFinish ®® (42384), plochý: 1,5 mm, viditelné délka čepele: 40 mm 1x jemný šroubovák PicoFinish ®® (42388), plochý: 2,0 mm, viditelné délka čepele: 40 mm 1x jemný šroubovák PicoFinish ®® (42391), plochý: 2,5 mm, viditelné délka čepele: 50 mm 1x jemný šroubovák PicoFinish ®® (42394), plochý: 3,0 mm, viditelné délka čepele: 50 mm 1x jemný šroubovák PicoFinish ®® (42402), Phillips: PH00, viditelné délka čepele: 40 mm 1x jemný šroubovák PicoFinish ®® (42401), Phillips: PH0, viditelné délka čepele: 50 mm 1x klíč k rozvodným křížový (36114), vnější čtyřhran: 8 mm, vnější tříhranný: 9 Sada imbusových klíčů v kompaktním držáku (01418) 1x stranové štípací kleště Electronic (26818), Délka kleští mm: 130 mm, Délka kleští": 5 ½ " 1x stranové štípací kleště Professional electric (26727), Délka kleští mm: 200 mm, blistrovém balení: 1x ploché kleště Electronic (26801), Délka kleští mm: 150 mm, Délka kleští": 6 " 1x odizolovací nástroj (35969), Délka kleští mm: 165 mm, blistrovém balení: Odizolovací nástroj automaticky (36050), Délka kleští mm: 190 mm, Délka kleští": 7 ½ " 1x zkoušečka napětí SoftFinish® jednopólový, 110 - 250 V (34745), plochý: 3,0 mm, viditelné délka čepele: 60 mm (conrad.cz)

Podobné produkty ako Sada nářadí pro elektrikáře Wiha 9300040 43879, 29dílná

Gardena Sada na připojení hadice (970547901)

Gardena Sada na připojení hadice (970547901)
Detail

Spojka na hadici - pro hadice 13 mm (1/2") a 15 mm (5/8”), rychlé připojení na začátek a konec hadice, funkce automatického zastavení, Power Grip, Original Gardena System, odolná vůči mrazu, barva černo-oranžová, balení obsahuje 1x rýchlospojka, 1 x stopspojka Líbí se vám, když je o vaši zahradu dobře postaráno, a věnujete se i proto jejímu pravidelnému zalévání? Pak se vám určitě bude hodit spojka na hadici Gardena Sada na připojení hadice. Spojka na hadici je nedílnou součástí výbavy každého správného zahrádkáře (alza.cz)

Podobné produkty ako Gardena Sada na připojení hadice (970547901)

Gardena sada na čištění Basic (970481401)

Gardena sada na čištění Basic (970481401)
Detail

Sada na zavlažování základní sada na čištění;vodovodní kohoutek;adaptér;rychlospojka;made-in-germany;zahradní hadice;gardena-system;original-gardena-system;připojení hadice;sprcha;postřikovač;čisticí postřikovač;stopspojka;aquastop;zavlažování Sada na čištění Gardena Basic zajistí, že budete mít zahradní hadici vždy připravenou k použití a s ní také další příslušenství. Sada obsahuje šroubení na vodovodní kohoutek a rychlospojku, stopspojku a čisticí postřikovač. Šroubením a rychlospojkou vytvoříte mezi zahradní hadicí a vodovodním kohoutkem vodotěsné spojení, zatímco stopspojka představuje spojovací prvek mezi hadicí a postřikovačem nebo sprchou. V případě odejmutí postřikovače a nasazení dalšího příslušenství automaticky přeruší průtok vody. Klíčové vlastnosti sady na čištění Gardena BasicPraktická sada na čištěníZajistí, že budete mít zahradní hadici vždy připravenou k použití a s ní také další příslušenstvíObsahuje šroubení na vodovodní... (alza.cz)

Podobné produkty ako Gardena sada na čištění Basic (970481401)

Gardena Sada přípojek 995/996 (5316)

Detail

Sada přípojek, která obsahuje všechny šroubení, nutné pro připojení k hadicovému zavlažovači od společnosti GARDENA – na vstupu i na výstupu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Gardena Sada přípojek 995/996 (5316)

Gardena Sada na připojení hadice (970481301)

Gardena Sada na připojení hadice (970481301)
Detail

Spojka na hadici sada pro připojení hadice;vodovodní kohoutek;adaptér;rychlospojka;made-in-germany;zahradní hadice;gardena-system;original-gardena-system;stopspojka;aquastop;13-mm;15-mm Dopřáváte vaší úrodě na zahradě pravidelnou péči i v podobě zalévání? V tom případě budete určitě potřebovat spojku na hadici Gardena Sada na připojení hadice. Každý nadšenec do zahrady by měl mít pro případ nouze spojku na hadici (alza.cz)

Podobné produkty ako Gardena Sada na připojení hadice (970481301)

Sada nářadí pro opravy mobilu iPhone PROSKIT PK-9110

Sada nářadí pro opravy mobilu iPhone PROSKIT PK-9110
Detail

Sada nářadí pro opravy mobilu iPhone PROSKIT PK-9110 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Sada nářadí pro opravy mobilu iPhone PROSKIT PK-9110

W-STAR WS5013 Sada nářadí pro síťě LAN (8594164992674)

W-STAR WS5013 Sada nářadí pro síťě LAN (8594164992674)
Detail

Krimpovací kleště W-STAR WS5013 Sada nářadí pro síťě LAN 15 kusů, tester UTP, voltmetr, pájka, kleště RJ45 RJ11,12, kufřík Sada nářadí pro stavbu sítě, 15 ks, pro kutily i správce sítě Sada nářadí W-STAR WS5013 je speciálně určená pro ethernet sítě. Umožní stavbu sítě, k tomu stačí již jen UTP kabel, který není součástí balení. Sada obsahuje pájku, stripovač, pinzetu, multimetr, UTP tester, kleště na odizolování kabelu, plochý a křížový šroubovák, krimpovací, ploché i boční štípací kleště. Uložená je v praktickém pouzdru, které zajistí pohodlné přenášení. Sada nářadí W-STAR WS5013 je ideální pro pokročilé i začínající síťaře. Klíčové vlastnosti sady nářadí pro sítě LAN W-STAR WS5013Sada nářadí určená pro ethernet sítěUmožní stavbu sítěSada W-STAR WS5013 obsahuje vše potřebné kromě UTP kabeluVhodná pro pokročilé i začínající síťaře Obsah sady:1× pájka 30 W1× cín1× stripovač na UTP/FTP kabely1× pinzeta1× multimetr1× UTP tester1×... (alza.cz)

Podobné produkty ako W-STAR WS5013 Sada nářadí pro síťě LAN (8594164992674)

W-STAR 140 Sada nářadí pro sítě LAN (8591464992816)

W-STAR 140 Sada nářadí pro sítě LAN (8591464992816)
Detail

Krimpovací kleště W-STAR teste+kleste_140 Sada nářadí pro sítě LAN UTP tester, krimpov. kleště RJ45, stripovač, koncovky UTP utp tester, kleště na krimpování, stripovač, 10 konektorů Sada nářadí W-STAR 140 je speciálně určená pro sítě LAN. Umožní stavbu sítě, k tomu stačí již jen UTP kabel, který není součástí balení. Sada obsahuje utp tester síťových kabelů pro konektory RJ45 a RJ11, kleště pro konektory RJ45, narážeč utp kabelů do zásuvek UTP nebo keystone RJ45 a 10 ethernet konektorů RJ45 na drát. Sada nářadí W-STAR 140 je ideální pro pokročilé i začínající síťaře. Klíčové vlastnosti sady nářadí pro sítě LAN W-STAR 140Sada nářadí určená pro sítě LANUmožní stavbu sítěSada W-STAR 140 obsahuje vše potřebné kromě UTP kabeluVhodná pro pokročilé i začínající síťaře Obsah sady:1× utp tester síťových kabelů pro konektory RJ45 a RJ111× kleště pro konektory RJ45 se stripovačem1× narážeč utp kabelů do zásuvek UTP nebo keystone RJ4510×... (alza.cz)

Podobné produkty ako W-STAR 140 Sada nářadí pro sítě LAN (8591464992816)

W-STAR 193 Sada nářadí pro sítě LAN (8594164992070)

W-STAR 193 Sada nářadí pro sítě LAN (8594164992070)
Detail

Krimpovací kleště W-STAR teste+kleste_193 Sada nářadí pro sítě LAN UTP tester, kleště RJ45 RJ11, stripovač-narážeč, 10ks konektorů utp tester, kleště krimpovací profesionální kvalitní, stripovač, 10 konektorů Sada nářadí W-STAR 193 je speciálně určená pro sítě LAN. Umožní stavbu sítě, k tomu stačí již jen UTP kabel, který není součástí balení. Sada obsahuje utp tester síťových kabelů pro konektory RJ45 a RJ11, kleště pro konektory RJ45, RJ12, RJ11, narážeč utp kabelů do zásuvek UTP nebo keystone RJ45 a 10 ethernet konektorů RJ45 na drát. Sada nářadí W-STAR 193 je ideální pro pokročilé i začínající síťaře. Klíčové vlastnosti sady nářadí pro sítě LAN W-STAR 193Sada nářadí určená pro sítě LANUmožní stavbu sítěSada W-STAR 193 obsahuje vše potřebné kromě UTP kabeluVhodná pro pokročilé i začínající síťaře Obsah sady:1× utp tester síťových kabelů pro konektory RJ45 a RJ111× kleště pro konektory RJ45, RJ12, RJ11 se stripovačem1× narážeč... (alza.cz)

Podobné produkty ako W-STAR 193 Sada nářadí pro sítě LAN (8594164992070)

Sada nářadí pro údržbáře v tašce Gedore 2836181, 9dílná

Sada nářadí pro údržbáře v tašce Gedore 2836181, 9dílná
Detail

Sada nářadí pro údržbáře v tašce Gedore 2836181, 9dílná od výrobce Gedore v kategorii Sady nářadí za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Sada nářadí pro údržbáře v tašce Gedore 2836181, 9dílná

Sada nářadí pro údržbáře v tašce Gedore 2836203, 9dílná

Sada nářadí pro údržbáře v tašce Gedore 2836203, 9dílná
Detail

Šroubovák VDE, plochý 2,5 / 3,5 / 5,5 mm · Šroubovák VDE, křížový PH 1 / PH 2 · 3K šroubovák, křížový PZ 1 / PZ 2 · Boční štípací kleště VDE 160 mm · Půlkulaté kleště VDE rovné 160 mm. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Sada nářadí pro údržbáře v tašce Gedore 2836203, 9dílná

Sada nářadí pro sestavení 3D tiskárny Velleman Vertex VTSET8400

Sada nářadí pro sestavení 3D tiskárny Velleman Vertex VTSET8400
Detail

Díky této sadě budete za každé situace mít rychle po ruce vhodné nářadí pro sestavení své tiskárny. Obsahuje jak šroubovací nástroje, tak vhodné kleště a samozřejmě potřebné měřicí nástroje pro přesné opracování jednotlivých dílů tiskárny. Pro optimální zásobu nástrojů při sestavování 3D tiskárny Velleman Vertex (conrad.cz)

Podobné produkty ako Sada nářadí pro sestavení 3D tiskárny Velleman Vertex VTSET8400

Revell Model Set Plus Assembly Sada nářadí pro modeláře

Revell Model Set Plus Assembly Sada nářadí pro modeláře
Detail

Sada nářadí určená modelářům pro co nejsnadnější sestavování modelů. Nůž obsažený v sadě je vysouvací, lze jej postupně odlamovat. Obsah balení: štípací kleště, pinzeta pilník, odlamovací nůž Upozornění: tento výrobek není hračka Doplňte příslušenství modelářům! Vhodné pro děti od 14 let Baleno: v blistru (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Revell Model Set Plus Assembly Sada nářadí pro modeláře

Sada nářadí pro údržbáře v kufříku Brüder Mannesmann M29074

Sada nářadí pro údržbáře v kufříku Brüder Mannesmann M29074
Detail

2x dílenský šroubovák plochý 6,5 x 100 mm, křížový PH 2 x 100 mm · Zkoušečka napětí 100 - 250 V · Odlamovací nůž 18 mm · · 10x čepel pro odlamovací nůž 18 mm v pouzdru · 22x bit, délka = 25 mm, CV odel · Oblouková pila 150 mm (6") · 6x pilový list 150 mm · 7x inbusový klíč SW 1,27 / 1,5 / 2 / 2,5 / 3 / 4 / 5 mm · 12x nástavec pro nástrčné klíče 6,3 mm (1/4"), CV ocel: 4 / 4,5 / 5 / 5,5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 mm · Adaptér pro bity · Adaptér 6,3 mm (1/4") x 50 mm · Šroubovací rukojeť ráčny · 1x nůžky na kabely · 2x šroubovák na jemnou mechaniku: plochý 2,5 x 50 mm, křížový PH 00 x 50 mm · Telefonní kleště, rovné 160 mm · Boční štípací kleště 160 mm · Kombinované kleště 180 mm · Nastavitelný klíč 200 mm · Zámečnické kladivo 300 g · Měřicí pásmo (conrad.cz)

Podobné produkty ako Sada nářadí pro údržbáře v kufříku Brüder Mannesmann M29074

Sada nářadí pro údržbáře v kufříku Brüder Mannesmann M29084

Sada nářadí pro údržbáře v kufříku Brüder Mannesmann M29084
Detail

Nářadí je vyrobeno ze speciální oceli nebo chrom-vanadové oceli, většinově testováno dle zásad certifikace GS. Pro všechny řemeslné práce v domě a na zahradě. Nářadí bezpečně a přehledně uložené v kufru. 5x šroubovák pro jemnou mechaniku · 6x šroubovák, čepele z CV oceli · Rukojeť šroubováku · 12x nástavec pro nástrčné klíče, CV ocel, SW 4 / 4,5 / 5 / 5,5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 mm · 9x klíč s T-profilem, CV ocel, T10 / T15 / T20 / T25 / T27 / T30 / T40 / T45 / T50 · Přepínací ráčna 6,3 mm (1/4") · Zámečnické kladivo 200 g · Kombinované kleště 180 mm · Telefonní kleště 200 mm · Sika kleště 250 mm · Prodloužení 6,3 mm (1/4") x 50 mm · Adaptér nástrčného klíče 6,3 mm (1/4 ") x 25 mm · Měřicí pásmo 3 m · Vodováha Torpedo · 44 bitů (conrad.cz)

Podobné produkty ako Sada nářadí pro údržbáře v kufříku Brüder Mannesmann M29084

Sada nářadí pro opravy produktů Apple PROSKIT SD-9314

Sada nářadí pro opravy produktů Apple PROSKIT SD-9314
Detail

Sada nářadí pro opravy produktů Apple PROSKIT SD-9314 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Sada nářadí pro opravy produktů Apple PROSKIT SD-9314

Asist 99-0001 sada nářadí pro děti, 13 ks

Asist 99-0001 sada nářadí pro děti, 13 ks
Detail

Malí šikulové najdou v této velké sadě nářadí vše, co ke svému kutilství potřebují. Obsahuje spoustu druhů nářadí z kvalitního plastu, například vrtačku, pilku, kladívko, hasák a další náčiní. Rozvíjí dětskou kreativitu, představivost a motorické schopnosti. Hračka je určená pro hru na doma, na zahradě nebo také ve školce. (4home.cz)

Podobné produkty ako Asist 99-0001 sada nářadí pro děti, 13 ks
Gardena Startovací sada pro terasy / balkony (13001-20), Gardena Startovací sada pro terasy / balkony se zavlažovacím počítačem (13002-20), Sada nářadí (OTG0922733), Sada nářadí (8592190650100), Sada nářadí (5901271500952), sada nářadí parkside, Sada nářadí pro děti 14v1 (8237), sada aku nářadí parkside, FIELDMANN FZNR 1104 Sada zahr. nářadí (FIELDMANN FZNR 1104 Sada zahr. nářadí), Sada v kufru nářadí (8592386046007), KRT951008 - Sada nářadí 61ks (KRT951008), COMPASS 09461 Home Sada nářadí, Tool Bag sada nářadí (39050), Tool 16v1 sada nářadí (39051), Sada nářadí s vrtačkou (8592386078749), Modelcraft nářadí pro lodní modeláře (sada 12ks) (5060030662505), Modelcraft nářadí pro železniční modeláře (sada 13) (5060030668392), Gardena Sada na připojení hadice (970547901), TOPEAK nářadí PREPSTATION dílenská sada (4712511833409), TB-1180 sada cyklo nářadí (4040), Sada zahradního nářadí na zahradu (4020972011145), TB-1170 sada cyklo nářadí (1558), Grilovací nářadí sada 3ks textil bag, Fieldmann FDG 5013-138R sada nářadí, Dětské zahradní nářadí, sada 4 ks, Sixtol Sada nářadí Home, 110 ks, Sixtol Sada nářadí Home, 86 ks, SIXTOL Sada nářadí HOME 86 (SX3017), Sixtol Sada nářadí Home, 299 ks, Chain Set 7 sada nářadí (39768)