Fujifilm quicksnap duhový 400/27 (7130784)

Produkt Fujifilm quicksnap duhový 400/27 (7130784) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Fujifilm quicksnap duhový 400/27 (7130784) upraviť a produkt hľadať znova.

Fujifilm QuickSnap duhový 400/27 (7130784)

Fujifilm QuickSnap duhový 400/27 (7130784)
Detail

Jednorázový fotoaparát s bleskem, pro 27 snímků, ISO 400 Chcete pořídit několik kvalitních fotografií na dovolené, ale nechcete se vláčet s vaším drahým fotoaparátem a vším příslušenstvím, které k němu patří? Pak si s sebou do kufru přibalte jednorázový fotoaparát Fujifilm QuickSnap duhový 400/27. Díky integrovanému blesku pořídíte fotografie za jakýchkoli podmínek. QuickSnap patří do kategorie kinofilmových jednorázových fotoaparátů, které obsahují film s citlivostí ISO 400 s 27 snímky. Je vyroben z recyklovatelného plastu a proto jeho jednorázové použití nezatěžuje prostředí. Klíčové vlastnosti fotoaparátu Fujifilm QuickSnap duhový 400/27Jednorázový fotoaparát pro klasický kinofilm s citlivostí ISO 400Díky nízké hmotnosti jej můžete mít neustále při soběObjektiv s pevným ohniskem 35 mmFixfocus pro fotografování od 1 metru až po nekonečnoFotoaparát je vyroben z recyklovatelného plastuNafocený film je nutné vyvolat v... (alza.cz)

Podobné produkty ako Fujifilm QuickSnap duhový 400/27 (7130784) , Fujifilm quicksnap duhový 400/27 (7130784)

AgfaPhoto LeBox Ocean 400/27 (601100)

AgfaPhoto LeBox Ocean 400/27  (601100)
Detail

Jednorázový fotoaparát (alza.cz)

Podobné produkty ako AgfaPhoto LeBox Ocean 400/27 (601100) , Agfaphoto lebox ocean 400/27 (601100)

AgfaPhoto LeBox Flash 400/27 (601020)

AgfaPhoto LeBox Flash 400/27  (601020)
Detail

Jednorázový fotoaparát - jednorázové použití, integrovaný blesk, objektiv s ohniskem 35 mm, součástí je film s 27 snímky, materiál recyklovatelný plast Pokud sháníte jednorázový fotoaparát s bleskem, využijte nabídku AgfaPhoto LeBox Flash 400/27. Součástí fotoaparátu je barevný film s 27 snímky a citlivostí 400 ISO. Potěší vás dostatečně velký hledáček a výkonný blesk, který osvítí prostor do vzdálenosti až 4 metrů. Fotoaparát AgfaPhoto LeBox Flash 400/27 je určen pro focení na vzdálenosti od 1 metru do nekonečna. Objektiv disponuje ohniskem 35 mm a vykouzlí úžasné portréty s monumentálním pozadím. Focení s jednorázovým foťákem AgfaPhoto LeBox Flash 400/27 zvládnou i malé děti. Na jeho výrobu byl použitý recyklovatelný plast, tím pádem nezatěžuje životní prostředí. Klíčové vlastnosti jednorázového fotoaparátu AgfaPhoto LeBox Flash 400/27Jednorázový fotoaparát AgfaPhoto LeBox Flash 400/27 je vybaven... (alza.cz)

Podobné produkty ako AgfaPhoto LeBox Flash 400/27 (601020) , Agfaphoto lebox flash 400/27 (601020)

Kodak Professional Tri-X B&W 400 - 27 Exposure SUC

Kodak Professional Tri-X B&W 400 - 27 Exposure SUC
Detail

(tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Kodak Professional Tri-X B&W 400 - 27 Exposure SUC , Duhový filament

Kodak Professional Tri-X B&W 400 - 27 Exposure SUC (1074418)

Kodak Professional Tri-X B&W 400 - 27 Exposure SUC  (1074418)
Detail

Instantní fotoaparát - optický hledáček, bílá, černá a žlutá barva Pokud jste zastáncem černobílých fotografií v retro stylu, zvolte jednorázový fotoaparát Kodak Professional Tri-X. Uvnitř je vložený 35mm černobílý film. Fotoaparát je vybaven objektivem s pevným ohniskem 30mm a clonou f/10. Citlivost filmu dosahuje ISO 400. Fotoaparát na jedno použití Kodak Professional Tri-X vám poskytne vysoký dynamický rozsah. Díky citlivému filmu je vhodný pro scény se slabším osvětlením. Vestavěný blesk dosahuje do vzdáleností 2 až 4 metrů. Jednorázový fotoaparát Kodak Professional Tri-X disponuje optickým hledáčkem a 27 snímky. Klíčové vlastnosti jednorázového fotoaparátu Kodak Professional Tri-XJednorázový fotoaparát Kodak Professional Tri-X je vybaven černobílým filmemJe vhodný pro scény se slabším osvětlenímVestavěný blesk osvítí scénu 2 - 4 metry do dálkyFotoaparát na jedno použití Kodak Professional Tri-X disponuje 27... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kodak Professional Tri-X B&W 400 - 27 Exposure SUC (1074418) , Kodak professional tri-x b&w 400 - 27 exposure suc (1074418)

Forma na led modrá QuickSnap™ Plus Joseph Joseph

Forma na led modrá QuickSnap™ Plus Joseph Joseph
Detail

Výzva pro designéry Joseph Joseph: dostat snadno led z tvořítka Řešení: patentovaná forma na led QuickSnap™ Plus Na první pohled klasická forma na led skrývá inovativní vyklápěcí systém, který drží kostky bezpečně na místě do chvíle, než se rozhodnete osvěžit studeným nápojem. Za pomoci výstupků na spodní straně, můžete každou jednotlivou kostku uvolnit z mrazivého sevření, aniž byste se kostky dotknuli rukou. Perfektně sedící víčko chrání led před pachy z mrazáku, brání vylití vody a navíc umožňuje stohování forem. 100% hygienická forma na led Patentovaný způsob vyklápění ledu přímo do sklenice Víčko proti absorpci pachů Vyrobeno z plastu bez BPA Vhodné do myčky nádobí Upgrade běžných kuchyňských pomocníků je již od roku 2003 cílem značky Joseph Joseph a jejich designérů. Bratři Richard a Anthony Joseph se rozhodli přenést své zkušenosti ze studií produktového designu do vlastního byznysu.Jejich nadšení pro inovace přináší každou sezónu nové produkty a nové atraktivní barevné série. Každý jednotlivý produkt je výsledkem vývoje, jehož snahou bylo povýšit funkčnost, bezpečnost a vizuální stránku na maximum. Výsledné produkty vzbuzují nadšení a přinášejí radost, nejen svým hravým designem, ale i překvapivou praktičností, kterou si zamilujete již od prvního použití. Joseph Joseph vyhrává na celé čáře nejen u zákazníků ve více než 100 zemích světa, ale také každoročně získává mnoho cen a nominací za design a inovace. Vysoká prodejnost a oblíbenost kuchyňských produktů umožnila přesunout pozornost designérů dále než jen na pracovní desku a to konkrétně pod ní – na segment odpadového řešení a úklidu. Díky tomu si nyní zákazníci mohou dopřát nejen designové kuchyňské náčiní, ale také komplexní, variabilní a inteligentní řešení tříděného odpadu a recyklace, která do moderního způsobu života dokonale zapadá.Joseph Joseph tak již není jen záruka prémiového designu a kvality, ale i příležitost jak změnit svůj životní styl. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Forma na led modrá QuickSnap™ Plus Joseph Joseph , Fujifilm instax mini evo (16745157)

Forma na led modrá QuickSnap™ Plus Joseph Joseph

Forma na led modrá QuickSnap™ Plus Joseph Joseph
Detail

Výzva pro designéry Joseph Joseph: dostat snadno led z tvořítka Řešení: patentovaná forma na led QuickSnap™ Plus Na první pohled klasická forma na led skrývá inovativní vyklápěcí systém, který drží kostky bezpečně na místě do chvíle, než se rozhodnete osvěžit studeným nápojem. Za pomoci výstupků na spodní straně, můžete každou jednotlivou kostku uvolnit z mrazivého sevření, aniž byste se kostky dotknuli rukou. Perfektně sedící víčko chrání led před pachy z mrazáku, brání vylití vody a navíc umožňuje stohování forem. 100% hygienická forma na led Patentovaný způsob vyklápění ledu přímo do sklenice Víčko proti absorpci pachů Vyrobeno z plastu bez BPA Vhodné do myčky nádobí Upgrade běžných kuchyňských pomocníků je již od roku 2003 cílem značky Joseph Joseph a jejich designérů. Bratři Richard a Anthony Joseph se rozhodli přenést své zkušenosti ze studií produktového designu do vlastního byznysu.Jejich nadšení pro inovace přináší každou sezónu nové produkty a nové atraktivní barevné série. Každý jednotlivý produkt je výsledkem vývoje, jehož snahou bylo povýšit funkčnost, bezpečnost a vizuální stránku na maximum. Výsledné produkty vzbuzují nadšení a přinášejí radost, nejen svým hravým designem, ale i překvapivou praktičností, kterou si zamilujete již od prvního použití. Joseph Joseph vyhrává na celé čáře nejen u zákazníků ve více než 100 zemích světa, ale také každoročně získává mnoho cen a nominací za design a inovace. Vysoká prodejnost a oblíbenost kuchyňských produktů umožnila přesunout pozornost designérů dále než jen na pracovní desku a to konkrétně pod ní – na segment odpadového řešení a úklidu. Díky tomu si nyní zákazníci mohou dopřát nejen designové kuchyňské náčiní, ale také komplexní, variabilní a inteligentní řešení tříděného odpadu a recyklace, která do moderního způsobu života dokonale zapadá.Joseph Joseph tak již není jen záruka prémiového designu a kvality, ale i příležitost jak změnit svůj životní styl. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Forma na led modrá QuickSnap™ Plus Joseph Joseph , Fujifilm x-h2s tělo (16756883)

Forma na led zelená QuickSnap™ Plus Joseph Joseph

Forma na led zelená QuickSnap™ Plus Joseph Joseph
Detail

Výzva pro designéry Joseph Joseph: dostat snadno led z tvořítka Řešení: patentovaná forma na led QuickSnap™ Plus Na první pohled klasická forma na led skrývá inovativní vyklápěcí systém, který drží kostky bezpečně na místě do chvíle, než se rozhodnete osvěžit studeným nápojem. Za pomoci výstupků na spodní straně, můžete každou jednotlivou kostku uvolnit z mrazivého sevření, aniž byste se kostky dotknuli rukou. Perfektně sedící víčko chrání led před pachy z mrazáku, brání vylití vody a navíc umožňuje stohování forem. 100% hygienická forma na led Patentovaný způsob vyklápění ledu přímo do sklenice Víčko proti absorpci pachů Vyrobeno z plastu bez BPA Vhodné do myčky nádobí Upgrade běžných kuchyňských pomocníků je již od roku 2003 cílem značky Joseph Joseph a jejich designérů. Bratři Richard a Anthony Joseph se rozhodli přenést své zkušenosti ze studií produktového designu do vlastního byznysu.Jejich nadšení pro inovace přináší každou sezónu nové produkty a nové atraktivní barevné série. Každý jednotlivý produkt je výsledkem vývoje, jehož snahou bylo povýšit funkčnost, bezpečnost a vizuální stránku na maximum. Výsledné produkty vzbuzují nadšení a přinášejí radost, nejen svým hravým designem, ale i překvapivou praktičností, kterou si zamilujete již od prvního použití. Joseph Joseph vyhrává na celé čáře nejen u zákazníků ve více než 100 zemích světa, ale také každoročně získává mnoho cen a nominací za design a inovace. Vysoká prodejnost a oblíbenost kuchyňských produktů umožnila přesunout pozornost designérů dále než jen na pracovní desku a to konkrétně pod ní – na segment odpadového řešení a úklidu. Díky tomu si nyní zákazníci mohou dopřát nejen designové kuchyňské náčiní, ale také komplexní, variabilní a inteligentní řešení tříděného odpadu a recyklace, která do moderního způsobu života dokonale zapadá.Joseph Joseph tak již není jen záruka prémiového designu a kvality, ale i příležitost jak změnit svůj životní styl. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Forma na led zelená QuickSnap™ Plus Joseph Joseph , Fs 27 (fs 27)

Forma na led modrá QuickSnap™ Plus Joseph Joseph

Forma na led modrá QuickSnap™ Plus Joseph Joseph
Detail

Výzva pro designéry Joseph Joseph: dostat snadno led z tvořítka Řešení: patentovaná forma na led QuickSnap™ Plus Na první pohled klasická forma na led skrývá inovativní vyklápěcí systém, který drží kostky bezpečně na místě do chvíle, než se rozhodnete osvěžit studeným nápojem. Za pomoci výstupků na spodní straně, můžete každou jednotlivou kostku uvolnit z mrazivého sevření, aniž byste se kostky dotknuli rukou. Perfektně sedící víčko chrání led před pachy z mrazáku, brání vylití vody a navíc umožňuje stohování forem. 100% hygienická forma na led Patentovaný způsob vyklápění ledu přímo do sklenice Víčko proti absorpci pachů Vyrobeno z plastu bez BPA Vhodné do myčky nádobí Upgrade běžných kuchyňských pomocníků je již od roku 2003 cílem značky Joseph Joseph a jejich designérů. Bratři Richard a Anthony Joseph se rozhodli přenést své zkušenosti ze studií produktového designu do vlastního byznysu.Jejich nadšení pro inovace přináší každou sezónu nové produkty a nové atraktivní barevné série. Každý jednotlivý produkt je výsledkem vývoje, jehož snahou bylo povýšit funkčnost, bezpečnost a vizuální stránku na maximum. Výsledné produkty vzbuzují nadšení a přinášejí radost, nejen svým hravým designem, ale i překvapivou praktičností, kterou si zamilujete již od prvního použití. Joseph Joseph vyhrává na celé čáře nejen u zákazníků ve více než 100 zemích světa, ale také každoročně získává mnoho cen a nominací za design a inovace. Vysoká prodejnost a oblíbenost kuchyňských produktů umožnila přesunout pozornost designérů dále než jen na pracovní desku a to konkrétně pod ní – na segment odpadového řešení a úklidu. Díky tomu si nyní zákazníci mohou dopřát nejen designové kuchyňské náčiní, ale také komplexní, variabilní a inteligentní řešení tříděného odpadu a recyklace, která do moderního způsobu života dokonale zapadá.Joseph Joseph tak již není jen záruka prémiového designu a kvality, ale i příležitost jak změnit svůj životní styl. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Forma na led modrá QuickSnap™ Plus Joseph Joseph , Čmuchací kobereček duhový (cmko195nad)

Forma na led zelená QuickSnap™ Plus Joseph Joseph

Forma na led zelená QuickSnap™ Plus Joseph Joseph
Detail

Výzva pro designéry Joseph Joseph: dostat snadno led z tvořítka Řešení: patentovaná forma na led QuickSnap™ Plus Na první pohled klasická forma na led skrývá inovativní vyklápěcí systém, který drží kostky bezpečně na místě do chvíle, než se rozhodnete osvěžit studeným nápojem. Za pomoci výstupků na spodní straně, můžete každou jednotlivou kostku uvolnit z mrazivého sevření, aniž byste se kostky dotknuli rukou. Perfektně sedící víčko chrání led před pachy z mrazáku, brání vylití vody a navíc umožňuje stohování forem. 100% hygienická forma na led Patentovaný způsob vyklápění ledu přímo do sklenice Víčko proti absorpci pachů Vyrobeno z plastu bez BPA Vhodné do myčky nádobí Upgrade běžných kuchyňských pomocníků je již od roku 2003 cílem značky Joseph Joseph a jejich designérů. Bratři Richard a Anthony Joseph se rozhodli přenést své zkušenosti ze studií produktového designu do vlastního byznysu.Jejich nadšení pro inovace přináší každou sezónu nové produkty a nové atraktivní barevné série. Každý jednotlivý produkt je výsledkem vývoje, jehož snahou bylo povýšit funkčnost, bezpečnost a vizuální stránku na maximum. Výsledné produkty vzbuzují nadšení a přinášejí radost, nejen svým hravým designem, ale i překvapivou praktičností, kterou si zamilujete již od prvního použití. Joseph Joseph vyhrává na celé čáře nejen u zákazníků ve více než 100 zemích světa, ale také každoročně získává mnoho cen a nominací za design a inovace. Vysoká prodejnost a oblíbenost kuchyňských produktů umožnila přesunout pozornost designérů dále než jen na pracovní desku a to konkrétně pod ní – na segment odpadového řešení a úklidu. Díky tomu si nyní zákazníci mohou dopřát nejen designové kuchyňské náčiní, ale také komplexní, variabilní a inteligentní řešení tříděného odpadu a recyklace, která do moderního způsobu života dokonale zapadá.Joseph Joseph tak již není jen záruka prémiového designu a kvality, ale i příležitost jak změnit svůj životní styl. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Forma na led zelená QuickSnap™ Plus Joseph Joseph , Tančící krokodýl - duhový (8854740014160)

Forma na led zelená QuickSnap™ Plus Joseph Joseph

Forma na led zelená QuickSnap™ Plus Joseph Joseph
Detail

Výzva pro designéry Joseph Joseph: dostat snadno led z tvořítka Řešení: patentovaná forma na led QuickSnap™ Plus Na první pohled klasická forma na led skrývá inovativní vyklápěcí systém, který drží kostky bezpečně na místě do chvíle, než se rozhodnete osvěžit studeným nápojem. Za pomoci výstupků na spodní straně, můžete každou jednotlivou kostku uvolnit z mrazivého sevření, aniž byste se kostky dotknuli rukou. Perfektně sedící víčko chrání led před pachy z mrazáku, brání vylití vody a navíc umožňuje stohování forem. 100% hygienická forma na led Patentovaný způsob vyklápění ledu přímo do sklenice Víčko proti absorpci pachů Vyrobeno z plastu bez BPA Vhodné do myčky nádobí Upgrade běžných kuchyňských pomocníků je již od roku 2003 cílem značky Joseph Joseph a jejich designérů. Bratři Richard a Anthony Joseph se rozhodli přenést své zkušenosti ze studií produktového designu do vlastního byznysu.Jejich nadšení pro inovace přináší každou sezónu nové produkty a nové atraktivní barevné série. Každý jednotlivý produkt je výsledkem vývoje, jehož snahou bylo povýšit funkčnost, bezpečnost a vizuální stránku na maximum. Výsledné produkty vzbuzují nadšení a přinášejí radost, nejen svým hravým designem, ale i překvapivou praktičností, kterou si zamilujete již od prvního použití. Joseph Joseph vyhrává na celé čáře nejen u zákazníků ve více než 100 zemích světa, ale také každoročně získává mnoho cen a nominací za design a inovace. Vysoká prodejnost a oblíbenost kuchyňských produktů umožnila přesunout pozornost designérů dále než jen na pracovní desku a to konkrétně pod ní – na segment odpadového řešení a úklidu. Díky tomu si nyní zákazníci mohou dopřát nejen designové kuchyňské náčiní, ale také komplexní, variabilní a inteligentní řešení tříděného odpadu a recyklace, která do moderního způsobu života dokonale zapadá.Joseph Joseph tak již není jen záruka prémiového designu a kvality, ale i příležitost jak změnit svůj životní styl. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Forma na led zelená QuickSnap™ Plus Joseph Joseph , Růžička a duhový princ

ASICS GT-1000 9 PS 1014A151-400 Velikost: 27

ASICS GT-1000 9 PS 1014A151-400 Velikost: 27
Detail

Muži Velikost Délka chodidla 36 22,5 cm 37 23 cm 37,5 23,5 cm 38 24 cm 39 24,5 cm 39,5 25 cm 40 25,25 cm 40,5 25,5 cm 41,5 26 cm 42 26,5 cm 42,5 27 cm 43,5 27,5 cm 44 28 cm 44,5 28,25 cm 45 28,5 cm 46 29 cm 46,5 29,5 cm Ženy Velikost Délka chodidla 36 22,5 cm 37 23 cm 37,5 23,5 cm 38 24 cm 39 24,5 cm 39,5 25 cm 40 25,25 cm 40,5 25,5 cm 41,5 26 cm 42 26,5 cm 42,5 27 cm 43,5 27,5 cm 44 28 cm 44,5 28,25 cm Děti Velikost Délka chodidla 27 17 cm 28,5 17,5 cm 30 18,5 cm 31,5 19,5 cm 32,5 20 cm 33 20,5 cm 33,5 21 cm 34,5 21,5 cm 35 22 cm 35,5 22,25 cm 36 22,5 cm 37 23 cm 37,5 23,5 cm 38 24 cm 39 24,5 cm 39,5 25 cm 40 25,5 cm *velikostní tabulky představují hodnoty dané výrobcem Jak vybrat správnou velikost? Obkreslete na papír svě chodidlo a jeho délku změřte v nejdelším místě. Totéž opakujte u druhé nohy. Pokud Vám vyjde údaj mezi dvěmi velikostmi, pak doporučujeme vybrat větší velikost. (Pro běžeckou obuv přičtěte nadměrek 1,5 cm nebo 0,5 cm pro obuv halovou.) ASICS je japonská značka založena ve městě Kóbe podnikatelem Kihachiro Onitsukou. Boty ASICS jsou vybaveny nejmodernějšími funkčními technologiemi se skvělou ergonomií, v jejichž vývoji patří ASICS k absolutní světové špičce. Jako příklad můžeme uvést speciální odlehčenou pěnu spEVATM nebo systém kontroly došlapu FluidAxisTM. (londonclub.cz)

Podobné produkty ako ASICS GT-1000 9 PS 1014A151-400 Velikost: 27 , Duhový architekt trojúhelník (5060138829084)

Fujifilm Instax Square 20ks

Fujifilm Instax Square 20ks
Detail

Čtvercový instantní film do fotoaparátu Fujifilm Instax SQUARE. Specifikace: Počet ks v balení: 20 Lesklý povrch Citlivost: ISO 800 Celková velikost filmu: 86 x 72 mm Velikost obrazu: 62 x 62 mm (patro.cz)

Podobné produkty ako Fujifilm Instax Square 20ks , Duhový architekt čtverec (5060138829077)

FujiFilm Instax Mini EVO

Detail

Stylový instantní fotoaparát vaše zážitky promění na fotografii během pouhých 16 s. Fujifilm Instax Mini EVO zvládne na jedno nabití jich zvládne až 100. Automatický blesk, až 100 digitálních efektů a dva režimy tisku napomáhají vytvářet perfektní fotografie. Retro z něj dělá stylový doplněk. (mall.cz)

Podobné produkty ako FujiFilm Instax Mini EVO , Mojo - pegas duhový (5031923872950)

FujiFilm X-S10 Body

Detail

Kompaktní digitální fotoaparát s vyměnitelným objektivem je lehký a snadno přenosný. Fujifilm X-S10 je vybaven 26,1Mpx snímačem, barevným OLED hledáčkem a výklopným 3″ LCD displejem. Díky 5osé stabilizaci obrazy IBIS efektivně redukuje vibrace a propracovaný systém AF zaručuje ostré snímky. Kompakt váží pouhých 465 g, což doceníte především v kombinaci s objektivem. (mall.cz)

Podobné produkty ako FujiFilm X-S10 Body , Mojo - jednorožec duhový (5031923872967)

FujiFilm XC 35 F2.0

Detail

Objektiv s pevnou ohniskovou vzdáleností se může pochlubit perfektním optickým výkonem v pevném a kompaktním těle. Fujifilm XC 35 F2.0 má velkou světelnost f/2 pro dokonalé záběry a ostří už na vzdálenost 35 cm. Díky váze pouhých 130 g se stane vaším oblíbeným společníkem nejen na cestování. (mall.cz)

Podobné produkty ako FujiFilm XC 35 F2.0 , 27" lenovo qreator 27 (66b7rac1eu)

FujiFilm Instax Mini 40

Detail

Stylový instantní fotoaparát vaše zážitky promění na fotografii o rozměrech 62 × 46 mm. Fujifilm Instax mini 40 vaši fotografii vytiskne už za 90 s a na jedno nabití jich zvládne až 100. Nechybí ani blesk a selfie zrcátko pro dokonalé fotografie při každé příležitosti. Retro design ve stylu tradičních fotoaparátů z něj činí nejen ideálního společníka na akce či výlety, ale i stylový doplněk. (mall.cz)

Podobné produkty ako FujiFilm Instax Mini 40 , Fujifilm instax square sq20 béžová (16603218)

FujiFilm Instax SQ1 Chalk White

Detail

Stylový instantní fotoaparát vaše zážitky promění na fotografii o rozměrech 62 × 62 mm. Fujifilm Instax SQ1 vaši fotografii vytiskne už za 90 s a na jedno nabití jich zvládne až 300. Nechybí ani blesk a selfie zrcátko pro dokonalé fotografie při každé příležitosti. Unisex design v módních barvách z něj činí dokonalý módní doplněk. (mall.cz)

Podobné produkty ako FujiFilm Instax SQ1 Chalk White , Fujifilm instax mini 11 lososový (16655015)

FujiFilm Instax Mini 90 Black

Detail

Stylový fotoaparát produkující instantní fotografie z řady Instax mini, který umožňuje okamžitě vyvolat fotografii o velikosti kreditní karty. (mall.cz)

Podobné produkty ako FujiFilm Instax Mini 90 Black , Fujifilm fujinon xf 100-400mm (16501109)

FujiFilm Instax SQ1 Terracotta Orange

Detail

Stylový instantní fotoaparát vaše zážitky promění na fotografii o rozměrech 62 × 62 mm. Fujifilm Instax SQ1 vaši fotografii vytiskne už za 90 s a na jedno nabití jich zvládne až 300. Nechybí ani blesk a selfie zrcátko pro dokonalé fotografie při každé příležitosti. Unisex design v módních barvách z něj činí dokonalý módní doplněk. (mall.cz)

Podobné produkty ako FujiFilm Instax SQ1 Terracotta Orange , Fujifilm instax square sq1 oranžový (16672130)

FujiFilm Instax Mini Link2, modrá

Detail

Všechny vaše zážitky okamžitě zvěční na fotografický papír – bezdrátová kapesní tiskárna Instax Mini Link 2 je nástupcem populární Instax Mini Link tiskárničky. Má krásný a velmi moderní design, Bluetooth technologii a k vytisknutí fotografie dojde už za 15 s. Pro propojení tiskárny s mobilním telefonem je nutné stáhnout mobilní aplikaci instax mini Link app. (mall.cz)

Podobné produkty ako FujiFilm Instax Mini Link2, modrá , Fujifilm instax wide link gray (16719586)

FujiFilm Instax Square Link, bílá

Detail

Skvělá parťačka k vašemu smartphonu je minitiskárna FujiFilm Instax Square Link, která vytiskne všechny vaše fotomomentky. Připojení k mobilnímu telefonu je skrze bezdrátovou technologii Bluetooth 4.2 BLE. Na jedno nabití vytiskne až 100 snímků. Fotografie můžete před tiskem snadno upravit v mobilní aplikaci Square Link App. (mall.cz)

Podobné produkty ako FujiFilm Instax Square Link, bílá , Fujifilm instax square sq1 bílý (16672166)

FujiFilm pouzdro Instax Mini Evo

Detail

Stylové pouzdro je určené pro instantní fotoaparát Fujifilm Instax Mini Evo. Fujifilm pouzdro Instax Mini Evo váš fotoaparát chrání před poškozením a funguje i jako skvělý módní doplněk. (mall.cz)

Podobné produkty ako FujiFilm pouzdro Instax Mini Evo , Fujifilm instax mini liplay zlatý (16631849)

FujiFilm Instax Square Film (10ks)

Detail

Film určený pro fotoaparáty Instax Square. Balený v kazetě pro snadné použití. Zajišťuje ostrou a jasnou reprodukci. 10 ks v balení. (mall.cz)

Podobné produkty ako FujiFilm Instax Square Film (10ks) , Fujifilm instax sq link green (16785482)

FujiFilm Instax Link Wide Gray

Detail

FujiFilm Instax Link Wide Gray je opatřen 3 barevnou expozicí s OLED. Velikost obrázku 62 mm × 99 mm. Rozhraní Bluetooth Ver. 4,2. Podpora obrázků ve formátu JPEG, PNG, HEIF, DNG. Součástí balení je i kabel USB (BOD700–101 – 30 cm, stojan, popruh. Fujifilm Instax WIDE Instant Film** lze dokoupit. (mall.cz)

Podobné produkty ako FujiFilm Instax Link Wide Gray , Fujifilm instax sq link white (16785470)

FujiFilm Instax 300 Wide Black

Detail

Fotoaparát Fujifilm pro okamžitou, instatní fotografii na širokoúhlé barevné filmy Instax Wide. (mall.cz)

Podobné produkty ako FujiFilm Instax 300 Wide Black , Fujifilm instax mini 11 modrý (16655003)

FujiFilm Instax Wide 300 Toffee

Detail

Stylový instantní fotoaparát vaše zážitky promění na fotografii o rozměrech 62 × 99 mm. Fujifilm Instax Wide 300 vás na displeji informuje o počtu zbývajících snímků a na jedno nabití jich zvládne až 100. Nechybí ani blesk pro dokonalé fotografie při každé příležitosti. Módně barevná provedení z něj činí nejen ideálního společníka na akce či výlety, ale i stylový doplněk. (mall.cz)

Podobné produkty ako FujiFilm Instax Wide 300 Toffee , Fujifilm instax mini 11 černý (16654970)

FujiFilm Instax Link Wide White

Detail

FujiFilm Instax Link Wide White je opatřen 3 barevnou expozicí s OLED. Velikost obrázku 62 mm × 99 mm. Rozhraní Bluetooth Ver. 4,2. Podpora obrázků ve formátu JPEG, PNG, HEIF, DNG. Součástí balení je i kabel USB (BOD700–101 – 30 cm, stojan, popruh. Fujifilm Instax WIDE Instant Film** lze dokoupit. (mall.cz)

Podobné produkty ako FujiFilm Instax Link Wide White , Fujifilm x-pro3 tělo šedý (16641105)

FujiFilm Instax SQ1 Glacier Blue

Detail

Stylový instantní fotoaparát vaše zážitky promění na fotografii o rozměrech 62 × 62 mm. Fujifilm Instax SQ1 vaši fotografii vytiskne už za 90 s a na jedno nabití jich zvládne až 300. Nechybí ani blesk a selfie zrcátko pro dokonalé fotografie při každé příležitosti. Unisex design v módních barvách z něj činí dokonalý módní doplněk. (mall.cz)

Podobné produkty ako FujiFilm Instax SQ1 Glacier Blue , Fujifilm instax mini liplay bílý (16631758)

FujiFilm Instax Film WIDE (20ks)

Detail

Film určený pro fotoaparáty Instax WIDE. Balený v kazetě po deseti kusech pro snadné použití. Zajišťuje ostrou a jasnou reprodukci. 20 fotografií v balení. (mall.cz)

Podobné produkty ako FujiFilm Instax Film WIDE (20ks) , Sirio omega 27 (omega 27 mag.)

Fujifilm Instax Wide glossy 20ks

Fujifilm Instax Wide glossy 20ks
Detail

Fujifilm Color Instax Wide glossy je instantní film pro fotoaparáty Fujifilm instax 210 CN a Instax Wide 300. Výměnná kazetka obsahuje sadu na 10 fotografií. Povrch materiálu je lesklý s citlivostí ISO 800. Specifikace: Typ filmu: lesklý ISO: 800 Výrobce: Fujifilm (patro.cz)

Podobné produkty ako Fujifilm Instax Wide glossy 20ks

Fujifilm X-H2S tělo (16756883)

Fujifilm X-H2S tělo (16756883)
Detail

Digitální fotoaparát - bezzrcadlovka, APS-C 26,16 Mpx snímač s IBIS, bajonet Fujifilm X, Elektronický hledáček 5,76 Mpx, 3 " 1,62 Mpx otočný dotykový displej, až 6K video, 10 bitové video, Log, HLG, SD, SDHC, SDXC a CFexpress Type B, WiFi, Bluetooth, USB-C, HDMI, 3.5mm jack, hmotnost 579 g Kvalitnější snímky než z kdejakého smartphonu vám umožní zachytit digitální bezzrcadlovka Fujifilm X-H2S tělo. Uvnitř jejího těla najdete CMOS snímač s velikostí APS-C. Díky jeho přítomnosti můžete fotit krásné fotografie a natáčet videa až s rozlišením 6K. Samostatné rozlišení snímače dosahuje 26,16 Mpx se stranami v poměru 3:2. Jednoduché přepínání funkcí a změny v nastavení provedete díky ovládacím prvkům na 3" dotykovém vyklápěcím displeji. Komfortně se vám tak bude se zařízením nejen vlogovat, ale rovněž např. dělat oblíbené selfie. Obrazovka vám umožňuje překlopení o 180°. Veškerá data z fotoaparátu se zapíší na paměťovou kartu typu SD, SDHC, SDXC a CFexpress Type B. O... (alza.cz)

Podobné produkty ako Fujifilm X-H2S tělo (16756883)

Fujifilm instax mini EVO (16745157)

Fujifilm instax mini EVO (16745157)
Detail

Instantní fotoaparát - s pevným ohniskem, selfie zrcátko, kompatibilní s paměťovou kartou micro SD a micro SDHC, maximální velikost SD karty 32,768 GB, bezdrátové rozhraní Bluetooth, napájení zajišťuje akumulátor, 1/5" snímač, 3" displej, rozměry tisknutelné fotografie 62 × 46 mm (V׊), minimální čas závěrky 1/8000 s, maximální čas závěrky 0,25 s, hmotnost 285 g, popruh/poutko a napájecí kabel/adaptér v balení, černá barva Legendární instantní fotografie se v kvalitnějším provedení společně s instantním fotoaparátem Fujifilm instax mini EVO. Téměř bleskové vytisknutí snímků s jednoduchým ovládáním zajišťuje způsob, jak okamžitě uchovat vzpomínky z nevšedních událostí. Všechna data se uloží na paměťovou kartu typu micro SD a micro SDHC. Přičemž by se její maximální kapacita měla zastavit na 32,768 GB. O napájení fotoaparátu se stará akumulátor. Instantní fotoaparát nabízí selfie zrcátko. Snadno se tak uvidíte ještě před tím, než stisknete spoušť. Výborné... (alza.cz)

Podobné produkty ako Fujifilm instax mini EVO (16745157)

FujiFilm pouzdro Instax Mini Evo - zánovní

Detail

Stylové pouzdro je určené pro instantní fotoaparát Fujifilm Instax Mini Evo. Fujifilm pouzdro Instax Mini Evo váš fotoaparát chrání před poškozením a funguje i jako skvělý módní doplněk. (mall.cz)

Podobné produkty ako FujiFilm pouzdro Instax Mini Evo - zánovní

FujiFilm Instax Square Link, tmavě zelená

Detail

Skvělá parťačka k vašemu smartphonu je minitiskárna FujiFilm Instax Square Link, která vytiskne všechny vaše fotomomentky. Připojení k mobilnímu telefonu je skrze bezdrátovou technologii Bluetooth 4.2 BLE. Na jedno nabití vytiskne až 100 snímků. Fotografie můžete před tiskem snadno upravit v mobilní aplikaci Square Link App. (mall.cz)

Podobné produkty ako FujiFilm Instax Square Link, tmavě zelená

FujiFilm Instax Mini LiPlay Beige Gold

Detail

Stylový instantní fotoaparát vaše zážitky téměř okamžitě promění na fotografii o rozměrech 62 × 46 mm. Fujifilm Instax Mini LiPlay EX D opatřuje snímky QR kódem a doplňuje je tak o zvuk. Elegantní provedení a nízká váha z něj činí nejen ideálního společníka na akce či výlety, ale i módní doplněk. (mall.cz)

Podobné produkty ako FujiFilm Instax Mini LiPlay Beige Gold

FujiFilm Instax mini 11 Sky Blue

Detail

Stylový instantní fotoaparát vaše zážitky promění na fotografii o rozměrech 62 × 46 mm. Fujifilm Instax mini 11 vaši fotografii vytiskne už za 90 s a na jedno nabití jich zvládne až 100. Nechybí ani blesk a selfie zrcátko pro dokonalé fotografie při každé příležitosti. Módně barevná provedení z něj činí nejen ideálního společníka na akce či výlety, ale i stylový doplněk. (mall.cz)

Podobné produkty ako FujiFilm Instax mini 11 Sky Blue

FujiFilm Instax mini 11 Lilac Purple

Detail

Stylový instantní fotoaparát vaše zážitky promění na fotografii o rozměrech 62 × 46 mm. Fujifilm Instax mini 11 vaši fotografii vytiskne už za 90 s a na jedno nabití jich zvládne až 100. Nechybí ani blesk a selfie zrcátko pro dokonalé fotografie při každé příležitosti. Módně barevná provedení z něj činí nejen ideálního společníka na akce či výlety, ale i stylový doplněk. (mall.cz)

Podobné produkty ako FujiFilm Instax mini 11 Lilac Purple

FujiFilm XF 16-55 mm F2.8

Detail

Praktický širokoúhlý objektiv se zoomem nasedá na bajonet Fujifilm X. Fujifilm XF 16–55 mm F2.8 zaostřuje už na vzdálenost 40 cm a nabízí až 0,16× zvětšení. Objektiv je vysoce odolný a utěsnění proti povětrnostním vlivům, což oceníte především při fotografování přírody. Nechybí rychlý AF s lineárním motorem. (mall.cz)

Podobné produkty ako FujiFilm XF 16-55 mm F2.8

FujiFilm X-T30 II Body Black

Detail

Digitální fotoaparát s vyměnitelným objektivem spojuje kompaktní a lehký design s nejmodernější výbavou. Fujifilm X-T30 II Body Black je vybaven 26,1Mpx snímačem a polohovatelným LCD displejem. Díky pokročilému systému automatického ostření pořizuje kvalitní fotografie i 4K videa. (mall.cz)

Podobné produkty ako FujiFilm X-T30 II Body Black

FujiFilm Instax mini 11 Blush Pink

Detail

Stylový instantní fotoaparát vaše zážitky promění na fotografii o rozměrech 62 × 46 mm. Fujifilm Instax mini 11 vaši fotografii vytiskne už za 90 s a na jedno nabití jich zvládne až 100. Nechybí ani blesk a selfie zrcátko pro dokonalé fotografie při každé příležitosti. Módně barevná provedení z něj činí nejen ideálního společníka na akce či výlety, ale i stylový doplněk. (mall.cz)

Podobné produkty ako FujiFilm Instax mini 11 Blush Pink

FujiFilm Instax Mini LiPlay Elegant Black

Detail

Stylový instantní fotoaparát vaše zážitky téměř okamžitě promění na fotografii o rozměrech 62 × 46 mm. Fujifilm Instax Mini LiPlay EX D opatřuje snímky QR kódem a doplňuje je tak o zvuk. Elegantní provedení a nízká váha z něj činí nejen ideálního společníka na akce či výlety, ale i módní doplněk. (mall.cz)

Podobné produkty ako FujiFilm Instax Mini LiPlay Elegant Black

FujiFilm Instax Mini LiPlay Stone White

Detail

Stylový instantní fotoaparát vaše zážitky téměř okamžitě promění na fotografii o rozměrech 62 × 46 mm. Fujifilm Instax Mini LiPlay EX D opatřuje snímky QR kódem a doplňuje je tak o zvuk. Elegantní provedení a nízká váha z něj činí nejen ideálního společníka na akce či výlety, ale i módní doplněk. (mall.cz)

Podobné produkty ako FujiFilm Instax Mini LiPlay Stone White

FujiFilm Instax Mini LiPlay Blush Gold

Detail

Stylový instantní fotoaparát vaše zážitky téměř okamžitě promění na fotografii o rozměrech 62 × 46 mm. Fujifilm Instax Mini LiPlay EX D opatřuje snímky QR kódem a doplňuje je tak o zvuk. Elegantní provedení a nízká váha z něj činí nejen ideálního společníka na akce či výlety, ale i módní doplněk. (mall.cz)

Podobné produkty ako FujiFilm Instax Mini LiPlay Blush Gold

FujiFilm Instax Square Film WW2 (20ks)

Detail

Film určený pro fotoaparáty Instax Square. Balený v kazetě pro snadné použití. Zajišťuje ostrou a jasnou reprodukci. 20 ks v balení. (mall.cz)

Podobné produkty ako FujiFilm Instax Square Film WW2 (20ks)

FujiFilm XF 60 mm F2.4 Macro

Detail

Všestranný makro objektiv Fujifilm XF 60 mm F2,4 R Macro pro širokou škálu příležitostí – od portrétu po makro. (mall.cz)

Podobné produkty ako FujiFilm XF 60 mm F2.4 Macro

FujiFilm Instax mini 11 Charcoal Gray

Detail

Stylový instantní fotoaparát vaše zážitky promění na fotografii o rozměrech 62 × 46 mm. Fujifilm Instax mini 11 vaši fotografii vytiskne už za 90 s a na jedno nabití jich zvládne až 100. Nechybí ani blesk a selfie zrcátko pro dokonalé fotografie při každé příležitosti. Módně barevná provedení z něj činí nejen ideálního společníka na akce či výlety, ale i stylový doplněk. (mall.cz)

Podobné produkty ako FujiFilm Instax mini 11 Charcoal Gray

FujiFilm Instax share SP-3 Black

Detail

Vyberte ty nejlepší ze snímků ve vašem chytrém telefonu a jednoduše je vytiskněte na kreativní čtvercový formát díky tiskárně instax SHARE SP-3. Můžete tisknout také obrázky ze sociálních sítí Instagram, Facebook, flicker nebo Google Fotky. (mall.cz)

Podobné produkty ako FujiFilm Instax share SP-3 Black

FujiFilm Instax Mini Link Nintendo Switch

Detail

Bezdrátová kapesní tiskárna vaše zážitky promění ve fotografii o rozměrech 62 × 46 mm. S Instax Mini Link Nintendo Switch máte snímek v ruce už za pouhých 12 s a na jedno nabití jich můžete vytisknout až 100. S fotoaparátem či chytrým telefonem se propojuje pomocí Bluetooth a aplikace instax mini Link. Součástí balení je Pikachu pouzdro. (mall.cz)

Podobné produkty ako FujiFilm Instax Mini Link Nintendo Switch

FujiFilm X-T30 II Body Silver

Detail

Digitální fotoaparát s vyměnitelným objektivem spojuje kompaktní a lehký design s nejmodernější výbavou. Fujifilm X-T30 II Body Silver je vybaven 26,1Mpx snímačem a polohovatelným LCD displejem. Díky pokročilému systému automatického ostření pořizuje kvalitní fotografie i 4K videa. (mall.cz)

Podobné produkty ako FujiFilm X-T30 II Body Silver
Fujifilm QuickSnap duhový 400/27 (7130784), AgfaPhoto LeBox Ocean 400/27 (601100), AgfaPhoto LeBox Flash 400/27 (601020), duhový filament, Kodak Professional Tri-X B&W 400 - 27 Exposure SUC (1074418), Fujifilm instax mini EVO (16745157), Fujifilm X-H2S tělo (16756883), FS 27 (FS 27), Čmuchací kobereček duhový (CmKo195nad), Tančící krokodýl - duhový (8854740014160), Růžička a duhový princ, Duhový Architekt trojúhelník (5060138829084), Duhový Architekt čtverec (5060138829077), Mojo - Pegas duhový (5031923872950), Mojo - Jednorožec duhový (5031923872967), 27" Lenovo Qreator 27 (66B7RAC1EU), Fujifilm Instax Square SQ20 béžová (16603218), Fujifilm instax mini 11 lososový (16655015), Fujifilm Fujinon XF 100-400mm (16501109), Fujifilm instax Square SQ1 oranžový (16672130), Fujifilm instax Wide Link Gray (16719586), Fujifilm instax Square SQ1 bílý (16672166), Fujifilm instax mini LiPlay zlatý (16631849), Fujifilm instax SQ Link Green (16785482), Fujifilm instax SQ Link White (16785470), Fujifilm instax mini 11 modrý (16655003), Fujifilm instax mini 11 černý (16654970), Fujifilm X-Pro3 tělo šedý (16641105), Fujifilm instax mini LiPlay bílý (16631758), SIRIO Omega 27 (OMEGA 27 mag.)