Frézy tvarové do dřeva, set, 24 ks (121452)

Produkt Frézy tvarové do dřeva, set, 24 ks (121452) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Frézy tvarové do dřeva, set, 24 ks (121452) upraviť a produkt hľadať znova.

Frézy tvarové do dřeva, SET, 24 ks (121452)

Frézy tvarové do dřeva, SET, 24 ks (121452)
Detail

Sada fréz Sada 24 ks kvalitních fréz do dřeva od osvědčeného českého výrobce Levior. Frézy jsou osazeny kvalitními SK plátky, čímž je zaručena větší odolnost jejich břitu. Pro výrobu byla použita kvalitní ložiska. Jsou vhodné zejména pro frézování hran a drážek. Sada obsahuje různé průměry a tvary, takže určitě najdete tu správnou frézku pro svůj pracovní úkol. Sada tvarových fréz je dodávána v kvalitním a snadno přenosném hliníkovém pouzdře, takže si ji vezmete kamkoliv s sebou. Klíčové vlastnosti sady 24 ks tvarových fréz do dřeva Sada obsahuje 24 ks fréz různých průměrů a tvarůOsazení fréz s kvalitními SK plátky pro větší odolnost břituBalení obsahuje frézy s vodicím kolečkem, ale i bez něj Použití kvalitních ložisekIdeální pro frézování hran a drážek různých tvarůStopka 8 mmFrézy jsou uloženy v odolném a snadno přenosném hliníkovém kufruHmotnost sady 1,3 kg Velký výběr různých druhů frézekHlavní... (alza.cz)

Podobné produkty ako Frézy tvarové do dřeva, SET, 24 ks (121452) , Frézy tvarové do dřeva, set, 5 ks (121450)

Frézy tvarové do dřeva, SET, 5 ks (121450)

Frézy tvarové do dřeva, SET, 5 ks (121450)
Detail

Sada fréz Sada 5 ks kvalitních fréz do dřeva od osvědčeného českého výrobce Levior. Frézy jsou osazeny kvalitními SK plátky, čímž je zaručena větší odolnost jejich břitu. Pro výrobu byla použita kvalitní ložiska. Jsou vhodné zejména pro frézování hran a drážek. Sada obsahuje různé průměry a tvary, takže určitě najdete tu správnou frézku pro svůj pracovní úkol. Sada tvarových fréz je dodávána v kvalitním a snadno přenosném dřevěném boxu, takže si ji vezmete kamkoliv s sebou. Klíčové vlastnosti sady 5 ks tvarových fréz do dřeva Sada obsahuje 5 ks fréz různých průměrů a tvarůOsazení fréz s kvalitními SK plátky pro větší odolnost břituBalení obsahuje frézy s vodicím kolečkem, ale i bez něj Použití kvalitních ložisekIdeální pro frézování hran a drážek různých tvarůStopka 8 mmFrézy jsou uloženy v odolném a snadno přenosném dřevěném boxuHmotnost sady 370 g Velký výběr různých druhů frézekHlavní předností 5dílné... (alza.cz)

Podobné produkty ako Frézy tvarové do dřeva, SET, 5 ks (121450) , Vrtáky do dřeva hadovité, set, 6 ks (120912)

Frézy tvarové do dřeva 12ks, 8mm GEKO

Frézy tvarové do dřeva 12ks, 8mm GEKO
Detail

Frézy tvarové do dřeva 12ks, 8mm, GEKO Sada 12 dřevoobráběcích fréz umožňuje přesné zpracování materiálu. HSS rychloupínací čepele umožňují použití nožů pro zpracování masivního dřeva, dřevotřískové desky, MDF a dalších materiálů na bázi dřeva. Použité ložiska snižují valivý odpor, což je důvod, proč se frézy jsou ideální pro tvarování kulatého materiálu. Celý je umístěn v praktickém dřevěném pouzdře, kde každý řezač má své vlastní podepsané místo. Vlastnosti produktu 3 nože vybavené ložisky čepele z rychlořezné oceli HSS frézy namontované na vřetenu o průměru 8 mm celý soubor v praktické dřevěné krabici Prvky souboru: Řezací stroj DIA-12.7 R-6.3 Fréza DIA-12.7 ANGLE-90 ° Fréza DIA-9.5 ANGLE-90 ° DIA-12.7 řezačka DIA-12.7 řezačka ANGLE-14 Řezací stroj DIA-22 R-6.3 Řezací stroj DIA-16 Řezací stroj DIA-12 Řezací stroj DIA-6 DIA-3.2 řezačka DIA-12.7 řezačka s ložiskem Řezací stroj DIA-22 R-6.3 Imbusový klíč (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Frézy tvarové do dřeva 12ks, 8mm GEKO , Vrtáky do dřeva hadovité, set, 5 ks (120911)

frézy tvarové do dřeva, s SK plátky, sada 12ks

frézy tvarové do dřeva, s SK plátky, sada 5ks

frézy tvarové do dřeva, s SK plátky, sada 12ks

frézy tvarové do dřeva, s SK plátky, sada 24ks

frézy tvarové do dřeva s SK plátky, sada 35ks

frézy tvarové do dřeva s SK plátky, sada 35ks
Detail

frézy opatřené řezacím břitem z tvrdokovu, vodicím kolečkem s kvalitním ložiskem a upínací stopkou o průměru 8mmSK karbidové plátky s vysokou odolností, pro obrábění tvrdého dřeva, plastu a lisovaných desek (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako frézy tvarové do dřeva s SK plátky, sada 35ks , Yato sada fréz do dřeva 35 ks (5906083968037)

frézy tvarové do dřeva, s SK plátky, sada 10ks

Frézy tvarové do dřeva s SK plátky, sada 35ks, stopka 8mm, v kovovém k. GEKO

Frézy tvarové do dřeva s SK plátky, sada 35ks, stopka 8mm, v kovovém k. GEKO
Detail

Frézy tvarové do dřeva s SK plátky, sada 35ks, stopka 8mm, v kovovém k., GEKO Sada 35 dřevoobráběcích fréz, které umožňují přesné zpracování materiálu. HSS rychloupínací čepele umožňují použití nožů pro zpracování masivního dřeva, dřevotřískové desky, MDF a dalších materiálů na bázi dřeva. Použité ložiska snižují valivý odpor, což je důvod, proč se frézy jsou ideální pro tvarování kulatého materiálu. Celý je umístěn v praktickém dřevěném pouzdře, kde každý řezač má své vlastní podepsané místo. Vlastnosti produktu 18 kulových fréz čepele z rychlořezné oceli HSS frézy namontované na vřetenu o průměru 8 mm celá sada v praktické hliníkové krabici Prvky souboru: 35 fréz hliníkový háček (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Frézy tvarové do dřeva s SK plátky, sada 35ks, stopka 8mm, v kovovém k. GEKO , Lansinoh jednorázové vložky do podprsenky 24 ks (5060062991420)

Vrták do dřeva, SET, 3 – 10 mm, 8 ks, plast (120910)

KRT012302 - 8 ks Vrtáků do dřeva SET 3-10 mm (KRT012302)

KRT012302 - 8 ks Vrtáků do dřeva SET 3-10 mm (KRT012302)
Detail

Sada vrtáků 8 ks Vrtáků do dřeva SET 3-10 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako KRT012302 - 8 ks Vrtáků do dřeva SET 3-10 mm (KRT012302) , Compactor odpuzovač molů z cedrového dřeva do zásuvky, 15 ks

Vrták do dřeva, SET, 4 – 10 mm, 5 ks, plast (120905)

Vrták do dřeva, SET, 4 – 10 mm, 5 ks, plast (120905)
Detail

Vrtáky do dřeva (alza.cz)

Podobné produkty ako Vrták do dřeva, SET, 4 – 10 mm, 5 ks, plast (120905) , Vrták do zdiva, set, 6 ks (120895)

Vyryté do dreva - Dávid Matuš

Vyryté do dreva - Dávid Matuš
Detail

Po dvoch rokoch prichádza Dávid Matuš so svojou druhou samostatnou zbierkou. Predstavuje v nej 31 básní, ktoré sú zároveň príbehmi s pútavou fabuláciou, s originálnymi výrazovými prostriedkami a s hlbokou myšlienkou. Pritom sú napísané sviežim, neošúchaným jazykom a veľmi zrozumiteľne. Dávid Matuš, mladý, talentovaný autor vstúpil do sveta poézie nenápadne, ako víťaz literárnej súťaže Andreja Chudobu. Tento rok sa v Prahe stal laureátom súťaže Vyšehradská vize. Podľa básnika Milana Hodála kráča vlastnou cestou, vnímavo pozoruje život a dejov okolo nás. Všetko, čo prežil, nažil a precítil, pretransformoval do svojich básní tak, ako rezbár vrýva do dreva svoje obrazy, aby odolali času. Matušove myšlienky vpísané do veršov majú tendenciu vryť sa do nášho vnútra, vedomia a svedomia. Ladislav Zelinka, básnik a organizátor literárnych súťaží Vyšehradská vize oceňuje, akým poetickým štýlom Dávid Matuš hovorí o láske, stratách, smútku a vždy pritom pripomína, aby sme sa nevzdávali viery, aby sme neopúšťali svoje sny, že vždy je tu nádej.Ani samota, ani slzy by nemali prehlušiť našu túžbu po lepšom svete. Matuš odkrýva svoje city a svoje poznanie sa snaží odovzdať iným. "Snažme sa pritiahnuť na zem kúsok z neba," radí a píše v básni Prišiel čas. "Láska zatiaľ ešte nezomrela, len treba žiť pre ňu," hovorí v inom krásnom verši. Dávid Matuš vás presvedčí, že vždy má cenu vstať a vykročiť ďalej. Lebo každý má právo na splnené sny... (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Vyryté do dreva - Dávid Matuš , Miska z mangového dřeva star, 24 x 2 x 24 cm

Vyryté do dreva - Matuš Dávid

Vyryté do dreva - Matuš Dávid
Detail

Po dvoch rokoch prichádza Dávid Matuš so svojou druhou samostatnou zbierkou. Predstavuje v nej 31 básní, ktoré sú zároveň príbehmi s pútavou fabuláciou, s originálnymi výrazovými prostriedkami a s hlbokou myšlienkou. Pritom sú napísané sviežim, neošúchaným jazykom a veľmi zrozumiteľne. Dávid Matuš, mladý, talentovaný autor vstúpil do sveta poézie nenápadne, ako víťaz literárnej súťaže Andreja Chudobu. Tento rok sa v Prahe stal laureátom súťaže Vyšehradská vize. Podľa básnika Milana Hodála kráča vlastnou cestou, vnímavo pozoruje život a dejov okolo nás. Všetko, čo prežil, nažil a precítil, pretransformoval do svojich básní tak, ako rezbár vrýva do dreva svoje obrazy, aby odolali času. Matušove myšlienky vpísané do veršov majú tendenciu vryť sa do nášho vnútra, vedomia a svedomia. Ladislav Zelinka, básnik a organizátor literárnych súťaží Vyšehradská vize oceňuje, akým poetickým štýlom Dávid Matuš hovorí o láske, stratách, smútku a vždy pritom pripomína, aby sme sa nevzdávali viery, aby sme neopúšťali svoje sny, že vždy je tu nádej. Ani samota, ani slzy by nemali prehlušiť našu túžbu po lepšom svete. Matuš odkrýva svoje city a svoje poznanie sa snaží odovzdať iným. "Snažme sa pritiahnuť na zem kúsok z neba," radí a píše v básni Prišiel čas. "Láska zatiaľ ešte nezomrela, len treba žiť pre ňu," hovorí v inom krásnom verši. Dávid Matuš vás presvedčí, že vždy má cenu vstať a vykročiť ďalej. Lebo každý má právo na splnené sny... (patro.cz)

Podobné produkty ako Vyryté do dreva - Matuš Dávid , Compactor odpuzovač molů z cedrového dřeva srdce do zásuvky, 15 ks

Vyryté do dreva (978-80-972695-2-4)

Vyryté do dreva (978-80-972695-2-4)
Detail

Kniha - autor Dávid Matuš, 72 stran, slovensky, pevná bez přebalu lesklá Po dvoch rokoch prichádza Dávid Matuš so svojou druhou samostatnou zbierkou. Predstavuje v nej 31 básní, ktoré sú zároveň príbehmi s pútavou fabuláciou, s originálnymi výrazovými prostriedkami a s hlbokou myšlienkou. Pritom sú napísané sviežim, neošúchaným jazykom a veľmi zrozumiteľne. Dávid Matuš, mladý, talentovaný autor vstúpil do sveta poézie nenápadne, ako víťaz literárnej súťaže Andreja Chudobu. Tento rok sa v Prahe stal laureátom súťaže Vyšehradská vize. Podľa básnika Milana Hodála kráča vlastnou cestou, vnímavo pozoruje život a dejov okolo nás. Všetko, čo prežil, nažil a precítil, pretransformoval do svojich básní tak, ako rezbár vrýva do dreva svoje obrazy, aby odolali času. Matušove myšlienky vpísané do veršov majú tendenciu vryť sa do nášho vnútra, vedomia a svedomia. Ladislav Zelinka, básnik a organizátor literárnych súťaží Vyšehradská vize oceňuje, akým poetickým štýlom Dávid... (alza.cz)

Podobné produkty ako Vyryté do dreva (978-80-972695-2-4) , Alum spiderman set do školy 4 ks (51363)

YATO Sada fréz do dřeva 24 ks (5906083968013)

YATO Sada fréz do dřeva 24 ks (5906083968013)
Detail

Sada fréz materiál karbid křemíku YG6X, pájeno stříbrem, rozměrová tolerance 0,08 mm, průměr stopky 8 mm Sada fréz do dřeva, která přijde vhod každému pracovníkovi s frézkou. Obsahuje totiž 35 tvarovaných a kvalitních fréz do dřeva. Klíčové vlastnosti sady fréz YATO Disponují SK plátky a stopkou o průměru 8 mm.Všechny frézy se navíc pyšní řezacím břitem z tvrdokovu a vodicím kolečkem se spolehlivým ložiskem.Naleznete je navíc v přehledném a odolném kovovém kufruMateriál je karbid křemíku YG6XPájeno stříbremRozměrová tolerance 0,08 mm?Průměr stopky 8 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako YATO Sada fréz do dřeva 24 ks (5906083968013) , Vrták do zdiva sds+, set, 5 ks (120890)

KRT017005 - Profilované vrtáky do kovu a dřeva SET 3 ks (KRT017005)

KRT017005 - Profilované vrtáky do kovu a dřeva SET 3 ks (KRT017005)
Detail

Sada vrtáků , do dřeva, do kovu Jste vášnivý kutil a potřebujete si koupit nový vrták? V takovém případě vám přijde vhod vrták Kreator. Je určen pro vrtání do materiálu, jímž je dřevo a kov. Důležité vlastnosti vrtáku KRT017005 - Profilované vrtáky do kovu a dřeva SET 3 ks Rozšiřte svou výbavu a pořiďte si nový vrták Využijete ho k vrtání do materiálu, kterým je dřevo a kov (alza.cz)

Podobné produkty ako KRT017005 - Profilované vrtáky do kovu a dřeva SET 3 ks (KRT017005) , Gude 231 10 24 set

Vrták do dřeva kopinatý, SET, 6 ks (120901)

Vrták do dřeva kopinatý, SET, 6 ks (120901)
Detail

Vrtáky do dřeva (alza.cz)

Podobné produkty ako Vrták do dřeva kopinatý, SET, 6 ks (120901) , Bosch vrták do dřeva 7x65x100 (2.609.255.204)

Vrtáky do dřeva hadovité, SET, 5 ks (120911)

Vrtáky do dřeva hadovité, SET, 6 ks (120912)

Magnetická stavebnice POWERCLIX SOLIDS, SET 24 KS

Magnetická stavebnice POWERCLIX SOLIDS, SET 24 KS
Detail

Magnetická stavebnice obsahuje barevné geometrické tvary s plnou stěnou. Umožňuje stavět 2D a 3D stavby. Šest jednoduchých tvarů vytváří neomezené možnosti stavby.Magnetická stavebnice POWERCLIX SOLIDSSada obsahuje 24 dílků a průvodce pro inspiraci. Stavět se může dle předlohy, nebo dle fantazie. Šest jedinečných, barevných tvarů vytváří neomezené možnosti stavby. Děti rozvíjí motorické dovednosti a získávají představu o prostoru. Hra podporuje seznamování s geometrickými tělesy, porozumění hmotnosti a objemu. Magnety nikdy neodpuzují, takže vytváření 2D nebo 3D modelů je snadné. Všechny stavebnice PowerClix jsou spolu kompatibilní. Materiál: průsvitný ABS plast s neodymovými magnety Věk: 3+ (profimed.cz)

Podobné produkty ako Magnetická stavebnice POWERCLIX SOLIDS, SET 24 KS , Bosch x-lock sada diamantových děrovek a frézy (2.608.599.037)

NATIVE Sada nádobí set 24 ks - šedá

NATIVE Sada nádobí set 24 ks - šedá
Detail

set obsahuje 24 ks: 6x talíř 27 cm, 6x snídaňový talíř 23 cm, 6x hluboký talíř 21,5 cm, 6x hrnek 300 ml vhodné do myčky nádobí vhodné do mikrovlnné trouby každý kus je unikátní v barevnosti díky reaktivní glazuře S naší kolekcí nádobí NATIVE v moderním minimalistickém designu přichází na stůl nový trend! 24 dílná sada nádobí z kameniny v šedé barvě byla ručně vyrobena v Portugalsku. Díky reaktivní glazuře s malými krystalovými částečkami je každý kousek této série skutečně jedinečný. Nádobí je z jemného a vysoce kvalitního střepu s čistou linií. Vzhledem k neglazované spodní straně, díky čemuž je možné obdivovat surový materiál, přináší nádobí NATIVE na Váš stůl look jako z řemeslné dílny. Všechny produkty této kolekce je možné mýt v myčce nádobí a jsou vhodné i do mikrovlnné trouby. Set obsahuje 24 ks: 6x talíř 27 cm, 6x snídaňový talíř 23 cm, 6x hluboký talíř 21,5 cm, 6x hrnek 300 ml. (butlers.cz)

Podobné produkty ako NATIVE Sada nádobí set 24 ks - šedá , Krt012301 - 5 ks vrtáků do dřeva 4-5-6-8-10 mm (krt012301)

CASA NOVA Sada nádobí set 24 ks - šedá

CASA NOVA Sada nádobí set 24 ks - šedá
Detail

set obsahuje 24 ks: 6x talíř 27 cm, 6x snídaňový talíř 22,5 cm, 6x hluboký talíř 22,5 cm, 6x hrnek 400 ml vhodné do myčky nádobí vhodné do mikrovlnné trouby každý kus je unikátní v barevnosti díky reaktivní glazuře Minimalistický vzhled a prvotřídní kvalita v působivé souhře. Šedá 24 dílná sada nádobí CASA NOVA z matné kameniny byla vyrobena v Portugalsku a na první pohled zaujme svým vzhledem jako z hrnčířské manufaktury. Řemeslnou výrobu připomíná unikátní vzhled, reflexní glazura a lehce nepravidelný, organický tvar. Skandinávský design a robustní provedení dělají ze série nádobí CASA NOVA nadčasový servis se špetkou přirozenosti a zároveň elegantní variantou každodenního nádobí i slavnostního servisu. K dostání v barevné variantě černá a šedá. Set obsahuje 24 ks: 6x talíř 27 cm, 6x snídaňový talíř 22,5 cm, 6x hluboký talíř 22,5 cm, 6x hrnek 400 ml. (butlers.cz)

Podobné produkty ako CASA NOVA Sada nádobí set 24 ks - šedá , Gift-set auta 05681 - porsche set (1:24) (4009803056814)

CASA NOVA Sada nádobí set 24 ks - černá

CASA NOVA Sada nádobí set 24 ks - černá
Detail

set obsahuje 24 ks: 6x talíř 27 cm, 6x snídaňový talíř 22,5 cm, 6x hluboký talíř 22,5 cm, 6x hrnek 400 ml vhodné do myčky nádobí vhodné do mikrovlnné trouby každý kus je unikátní v barevnosti díky reaktivní glazuře Minimalistický vzhled a prvotřídní kvalita v působivé souhře. Černá 24 dílná sada nádobí CASA NOVA z matné kameniny byla vyrobena v Portugalsku a na první pohled zaujme svým vzhledem jako z hrnčířské manufaktury. Řemeslnou výrobu připomíná unikátní vzhled, reflexní glazura a lehce nepravidelný, organický tvar. Skandinávský design a robustní provedení dělají ze série nádobí CASA NOVA nadčasový servis se špetkou přirozenosti a zároveň elegantní variantou každodenního nádobí i slavnostního servisu. K dostání v barevné variantě černá a šedá. Set obsahuje 24 ks: 6x talíř 27 cm, 6x snídaňový talíř 22,5 cm, 6x hluboký talíř 22,5 cm, 6x hrnek 400 ml. (butlers.cz)

Podobné produkty ako CASA NOVA Sada nádobí set 24 ks - černá , 24 dnů do vánoc (8595593834931)

NATIVE Sada nádobí set 24 ks - tm. modrá

NATIVE Sada nádobí set 24 ks - tm. modrá
Detail

set obsahuje 24 ks: 6x jídelní talíř, 6x snídaňový talíř, 6x hluboký talíř, 6x hrnek vhodné do myčky nádobí vhodné do mikrovlnné trouby každý kus je unikátní v barevnosti díky reaktivní glazuře S naší kolekcí nádobí NATIVE v moderním minimalistickém designu přichází na stůl nový trend! Sada nádobí v setu po 24 ks z kameniny v tmavě modré barvě byla ručně vyrobena v Portugalsku. Díky reaktivní glazuře s malými krystalovými částečkami je každý kousek této série skutečně jedinečný. Nádobí z jemného a vysoce kvalitního střepu s čistou linií. Vzhledem k neglazované spodní straně, díky čemuž je možné obdivovat surový materiál, přináší tento hrnek na Váš stůl look jako z řemeslné dílny. Všechny produkty této kolekce je možné mýt v myčce nádobí a jsou vhodné i do mikrovlnné trouby. Set obsahuje 24 ks: 6x jídelní talíř, 6x snídaňový talíř, 6x hluboký talíř, 6x hrnek. (butlers.cz)

Podobné produkty ako NATIVE Sada nádobí set 24 ks - tm. modrá , Narex 00617141 vrták do dřeva 6mm (0541080)

Sada 24 ks – Jídelní set

Sada 24 ks – Jídelní set
Detail

Obdarujte sebe nebo své blízké touto jedinečnou sadou, která bude zdobit Váš stůl a domácnost nejen o Vánocích, ale i po celý rok. Hezky prostřený stůl s touto sadou Vám nejen zlepší náladu, ale pozdvihne servírování na vyšší úroveň. Servírovací talř: 22 × 22 × 2 (6 kusů) Talíř: 20 × 20 × 2 cm (6 kusů) Miska: 14 × 14 × 5 cm (6 kusů) Dezertní talíř: 18 × 18 × 2 cm (6 kusů) (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada 24 ks – Jídelní set , Narex 00617139 vrták do dřeva 4mm (0541077)

Sada 24 ks – Jídelní set

Sada 24 ks – Jídelní set
Detail

Obdarujte sebe nebo své blízké touto jedinečnou sadou, která bude zdobit Váš stůl a domácnost nejen o Vánocích, ale i po celý rok. Hezky prostřený stůl s touto sadou Vám nejen zlepší náladu, ale pozdvihne servírování na vyšší úroveň. SADA 18 KS OBSAHUJE > mělký talíř: 27 cm (6 kusů) > talíř: 20 cm (6 kusů) > dezertní talíř: 19 x 19 x 2,5 cm (6 kusů) SADA 24 KS OBSAHUJE > mělký talíř: 27 cm (6 kusů) > talíř: 20 cm (6 kusů) > miska: 15 cm (6 kusů) > dezertní talíř: 20 cm (6 kusů) (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada 24 ks – Jídelní set , Narex 00617140 vrták do dřeva 5mm (0541079)

Sada 24 ks – Jídelní set

Sada 24 ks – Jídelní set
Detail

Obdarujte sebe nebo své blízké touto jedinečnou sadou, která bude zdobit Váš stůl a domácnost nejen o Vánocích, ale i po celý rok. Hezky prostřený stůl s touto sadou Vám nejen zlepší náladu, ale pozdvihne servírování na vyšší úroveň. Servírovací talíř: 22 × 22 × 2 (6 kusů) Talíř: 20 × 20 × 2 cm (6 kusů) Miska: 14 × 14 × 5 cm (6 kusů) Dezertní talíř: 18 × 18 × 2 cm (6 kusů) (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada 24 ks – Jídelní set , Geko pilový kotouč do dřeva, 600x32x60t (g00180)

Sada 24 ks – Jídelní set

Sada 24 ks – Jídelní set
Detail

Obdarujte sebe nebo své blízké touto jedinečnou sadou, která bude zdobit Váš stůl a domácnost nejen o Vánocích, ale i po celý rok. Hezky prostřený stůl s touto sadou Vám nejen zlepší náladu, ale pozdvihne servírování na vyšší úroveň. Servírovací talíř: 25 cm (6 ks) Talíř: 22 cm (6 ks) Miska: 16 cm (6 ks) Dezertní talíř: 20 cm (6 ks) (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada 24 ks – Jídelní set , Bosch vrták do dřeva 3x32x60 mm (2.609.255.200)

Sada 24 ks – Jídelní set

Sada 24 ks – Jídelní set
Detail

Obdarujte sebe nebo své blízké touto jedinečnou sadou, která bude zdobit Váš stůl a domácnost nejen o Vánocích, ale i po celý rok. Hezky prostřený stůl s touto sadou Vám nejen zlepší náladu, ale pozdvihne servírování na vyšší úroveň. Servírovací talíř: 25 × 22 × 2 (6 kusů) Talíř: 20 × 20 × 2 cm (6 kusů) Miska: 14 × 14 × 5 cm (6 kusů) Dezertní talíř: 18 × 18 × 2 cm (6 kusů) (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada 24 ks – Jídelní set

Sada 24 ks – Jídelní set

Sada 24 ks – Jídelní set
Detail

Obdarujte sebe nebo své blízké touto jedinečnou sadou, která bude zdobit Váš stůl a domácnost nejen o Vánocích, ale i po celý rok. Hezky prostřený stůl s touto sadou Vám nejen zlepší náladu, ale pozdvihne servírování na vyšší úroveň. SADA 18 KS OBSAHUJE > mělký talíř: 25 x 25 x 3 cm (6 kusů) > talíř: 21 x 21 x 4 cm (6 kusů) > dezertní talíř: 21 x 21 x 2,5 cm (6 kusů) SADA 24 KS OBSAHUJE > mělký talíř: 25 x 25 x 3 cm (6 kusů) > talíř: 21 x 21 x 4 cm (6 kusů) > miska: 16 cm (6 kusů) > dezertní talíř: 21 x 21 x 2,5 cm (6 kusů) (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada 24 ks – Jídelní set

Sada 24 ks – Jídelní set

Sada 24 ks – Jídelní set
Detail

Obdarujte sebe nebo své blízké touto jedinečnou sadou, která bude zdobit Váš stůl a domácnost nejen o Vánocích, ale i po celý rok. Hezky prostřený stůl s touto sadou Vám nejen zlepší náladu, ale pozdvihne servírování na vyšší úroveň. Servírovací talíř: 24 × 24 × 2 cm (6 kusů) Talíř: 22 × 22 × 2 cm (6 kusů) Miska: 16 × 16 × 5 cm (6 kusů) Dezertní talíř: 19 × 19 × 2 cm (6 kusů) (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada 24 ks – Jídelní set

Sada 24 ks – Jídelní set

Sada 24 ks – Jídelní set
Detail

Obdarujte sebe nebo své blízké touto jedinečnou sadou, která bude zdobit Váš stůl a domácnost nejen o Vánocích, ale i po celý rok. Hezky prostřený stůl s touto sadou Vám nejen zlepší náladu, ale pozdvihne servírování na vyšší úroveň. Servírovací talíř: 25 × 2 cm (6 kusů) Talíř: 22 × 2 cm (6 kusů) Miska: 16 × 5 cm (6 kusů) Dezertní talíř: 20 × 2 cm (6 kusů) (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada 24 ks – Jídelní set

Sada 24 ks – Jídelní set

Sada 24 ks – Jídelní set
Detail

Obdarujte sebe nebo své blízké touto jedinečnou sadou, která bude zdobit Váš stůl a domácnost nejen o Vánocích, ale i po celý rok. Hezky prostřený stůl s touto sadou Vám nejen zlepší náladu, ale pozdvihne servírování na vyšší úroveň. SADA 18 KS OBSAHUJE > mělký talíř: 22 x 22 x 2 (6 kusů) > talíř: 20 x 20 x 3 cm (6 kusů) > dezertní talíř: 18 x 18 x 2 cm (6 kusů) SADA 24 KS OBSAHUJE > mělký talíř: 22 x 22 x 2 (6 kusů) > talíř: 20 x 20 x 3 cm (6 kusů) > miska: 14 cm (6 kusů) > dezertní talíř: 18 x 18 x 2 cm (6 kusů) SADA 83 KS OBSAHUJE > mísa na polévku: 25 × 25 × 10 cm (1 kus) > poklice na polévkovou mísu (1 kus) > servírovací talíř: 25 × 25 × 2 cm (12 kusů) > talíř: 22 × 22 × 2 cm (12 kusů) > dezertní talíř: 21 × 21 × 2 cm (12 talířů) > podnos: 24 × 20 × 3 cm (2 kusy) > velký podnos: 28 × 15 × 2 cm (1 kus) > mísa: 16 × 16 × 6 cm (12 kusů) > čajový šálek: 6 × 6 × 5 cm (6 kusů) > čajový podšálek: 12 × 12 × 2 cm (6 kusů) > kávový šálek: 5 × 5 × 4 cm (6 kusů) > podšálek na kávu: 10 × 10 × 2 cm (6 kusů) > držák na ubrousek (1 kus) Nevhodné do myčky nádobí. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada 24 ks – Jídelní set

Sada 24 ks – Jídelní set

Sada 24 ks – Jídelní set
Detail

Obdarujte sebe nebo své blízké touto jedinečnou sadou, která bude zdobit Váš stůl a domácnost nejen o Vánocích, ale i po celý rok. Hezky prostřený stůl s touto sadou Vám nejen zlepší náladu, ale pozdvihne servírování na vyšší úroveň. Servírovací talíř: 22 × 22 × 2 (6 kusů) Talíř: 20 × 20 × 2 cm (6 kusů) Miska: 14 × 14 × 5 cm (6 kusů) Dezertní talíř: 18 × 18 × 2 cm (6 kusů) (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada 24 ks – Jídelní set

Sada 24 ks – Jídelní set

Sada 24 ks – Jídelní set
Detail

Obdarujte sebe nebo své blízké touto jedinečnou sadou, která bude zdobit Váš stůl a domácnost nejen o Vánocích, ale i po celý rok. Hezky prostřený stůl s touto sadou Vám nejen zlepší náladu, ale pozdvihne servírování na vyšší úroveň.Servírovací tanier: 25 cm (6 kusů) Talíř: 22 cm (6 kusů) Miska: 15 cm (6 kusů) Dezertní talíř: 20 cm (6 kusů) (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada 24 ks – Jídelní set

Sada 24 ks – Jídelní set

Sada 24 ks – Jídelní set
Detail

Obdarujte sebe nebo své blízké touto jedinečnou sadou, která bude zdobit Váš stůl a domácnost nejen o Vánocích, ale i po celý rok. Hezky prostřený stůl s touto sadou Vám nejen zlepší náladu, ale pozdvihne servírování na vyšší úroveň. Servírovací talíř: 26 × 26 × 2 cm (6 kusů) Talíř: 22 × 22 × 2 cm (6 kusů) Miska: 15 × 15 × 5 cm (6 kusů) Dezertní talíř: 22 × 22 × 3 cm (6 kusů) (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada 24 ks – Jídelní set

Sada 24 ks – Jídelní set

Sada 24 ks – Jídelní set
Detail

Obdarujte sebe nebo své blízké touto jedinečnou sadou, která bude zdobit Váš stůl a domácnost nejen o Vánocích, ale i po celý rok. Hezky prostřený stůl s touto sadou Vám nejen zlepší náladu, ale pozdvihne servírování na vyšší úroveň. Servírovací talíř: 22 × 22 × 2 (6 kusů) Talíř: 20 × 20 × 2 cm (6 kusů) Miska: 14 × 14 × 5 cm (6 kusů) Dezertní talíř: 18 × 18 × 2 cm (6 kusů) (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada 24 ks – Jídelní set

Sada 24 ks – Jídelní set

Sada 24 ks – Jídelní set
Detail

Obdarujte sebe nebo své blízké touto jedinečnou sadou, která bude zdobit Váš stůl a domácnost nejen o Vánocích, ale i po celý rok. Hezky prostřený stůl s touto sadou Vám nejen zlepší náladu, ale pozdvihne servírování na vyšší úroveň. Servírovací talíř: 25 cm (6 kusů) Talíř: 21 cm (6 kusů) Miska: 16 cm (6 kusů) Dezertní talíř: 21 cm (6 kusů) (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada 24 ks – Jídelní set

Sada 24 ks – Jídelní set

Sada 24 ks – Jídelní set
Detail

Obdarujte sebe nebo své blízké touto jedinečnou sadou, která bude zdobit Váš stůl a domácnost nejen o Vánocích, ale i po celý rok. Hezky prostřený stůl s touto sadou Vám nejen zlepší náladu, ale pozdvihne servírování na vyšší úroveň. Servírovací talíř: 25 cm (6 kusů) Talíř: 22 cm (6 kusů) Miska: 16 cm (6 kusů) Dezertní talíř: 20 cm (6 kusů) (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada 24 ks – Jídelní set

Sada 24 ks – Jídelní set

Sada 24 ks – Jídelní set
Detail

Obdarujte sebe nebo své blízké touto jedinečnou sadou, která bude zdobit Váš stůl a domácnost nejen o Vánocích, ale i po celý rok. Hezky prostřený stůl s touto sadou Vám nejen zlepší náladu, ale pozdvihne servírování na vyšší úroveň. Servírovací talíř: 25 cm (6 kusů) Talíř: 21 cm (6 kusů) Miska: 16 cm (6 kusů) Dezertní talíř: 21 cm (6 kusů) (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada 24 ks – Jídelní set

Sada 24 ks – Jídelní set

Sada 24 ks – Jídelní set
Detail

Obdarujte sebe nebo své blízké touto jedinečnou sadou, která bude zdobit Váš stůl a domácnost nejen o Vánocích, ale i po celý rok. Hezky prostřený stůl s touto sadou Vám nejen zlepší náladu, ale pozdvihne servírování na vyšší úroveň. Servírovací talíř: 25 cm (6 kusů) Talíř: 20 cm (6 kusů) Miska: 15 cm (6 kusů) Dezertní talíř: 20 cm (6 kusů) (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada 24 ks – Jídelní set

Sada 24 ks – Jídelní set

Sada 24 ks – Jídelní set
Detail

Obdarujte sebe nebo své blízké touto jedinečnou sadou, která bude zdobit Váš stůl a domácnost nejen o Vánocích, ale i po celý rok. Hezky prostřený stůl s touto sadou Vám nejen zlepší náladu, ale pozdvihne servírování na vyšší úroveň. Servírovací tanier: 22 × 22 × 2 (6 kusů) Talíř: 20 × 20 × 2 cm (6 kusů) Miska: 14 × 14 × 5 cm (6 kusů) Dezertní talíř: 18 × 18 × 2 cm (6 kusů) (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada 24 ks – Jídelní set

Sada 24 ks – Jídelní set

Sada 24 ks – Jídelní set
Detail

Obdarujte sebe nebo své blízké touto jedinečnou sadou, která bude zdobit Váš stůl a domácnost nejen o Vánocích, ale i po celý rok. Hezky prostřený stůl s touto sadou Vám nejen zlepší náladu, ale pozdvihne servírování na vyšší úroveň. SADA 18 KS OBSAHUJE > mělký talíř: 25 x 25 x 3 cm (6 kusů) > talíř: 21 x 21 x 4 cm (6 kusů) > dezertní talíř: 21 x 21 x 2,5 cm (6 kusů) SADA 24 KS OBSAHUJE > mělký talíř: 25 x 25 x 3 cm (6 kusů) > talíř: 21 x 21 x 4 cm (6 kusů) > miska: 16 cm (6 kusů) > dezertní talíř: 21 x 21 x 2,5 cm (6 kusů) (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada 24 ks – Jídelní set

Sada 24 ks – Jídelní set

Sada 24 ks – Jídelní set
Detail

Obdarujte sebe nebo své blízké touto jedinečnou sadou, která bude zdobit Váš stůl a domácnost nejen o Vánocích, ale i po celý rok. Hezky prostřený stůl s touto sadou Vám nejen zlepší náladu, ale pozdvihne servírování na vyšší úroveň. SADA 18 KS OBSAHUJE > mělký talíř: 27 cm (6 kusů) > talíř: 20 cm (6 kusů) > dezertní talíř: 19 x 19 x 2,5 cm (6 kusů) SADA 24 KS OBSAHUJE > mělký talíř: 27 cm (6 kusů) > talíř: 20 cm (6 kusů) > miska: 15 cm (6 kusů) > dezertní talíř: 20 cm (6 kusů) (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada 24 ks – Jídelní set

Sada 24 ks – Jídelní set

Sada 24 ks – Jídelní set
Detail

Obdarujte sebe nebo své blízké touto jedinečnou sadou, která bude zdobit Váš stůl a domácnost nejen o Vánocích, ale i po celý rok. Hezky prostřený stůl s touto sadou Vám nejen zlepší náladu, ale pozdvihne servírování na vyšší úroveň. Servírovací talíř: 22 × 22 × 2 (6 kusů) Talíř: 20 × 20 × 2 cm (6 kusů) Miska: 14 × 14 × 5 cm (6 kusů) Dezertní talíř: 18 × 18 × 2 cm (6 kusů) (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada 24 ks – Jídelní set

Sada 24 ks – Jídelní set

Sada 24 ks – Jídelní set
Detail

Obdarujte sebe nebo své blízké touto jedinečnou sadou, která bude zdobit Váš stůl a domácnost nejen o Vánocích, ale i po celý rok. Hezky prostřený stůl s touto sadou Vám nejen zlepší náladu, ale pozdvihne servírování na vyšší úroveň. Servírovací talíř: 26 × 2 cm (6 kusů) Talíř: 22 × 2 cm (6 kusů) Miska: 15 × 5 cm / 270 ml (6 kusů) Dezertní talíř: 21 × 3 cm (6 kusů) (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada 24 ks – Jídelní set

Sada 24 ks – Jídelní set

Sada 24 ks – Jídelní set
Detail

Obdarujte sebe nebo své blízké touto jedinečnou sadou, která bude zdobit Váš stůl a domácnost nejen o Vánocích, ale i po celý rok. Hezky prostřený stůl s touto sadou Vám nejen zlepší náladu, ale pozdvihne servírování na vyšší úroveň. > Servírovací talíř: 25 cm (6 kusů) > Talíř: 21 cm (6 kusů) > Miska: 16 cm (6 kusů) > Dezertní talíř: 19 cm (6 kusů) (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada 24 ks – Jídelní set

Sada 24 ks – Jídelní set

Sada 24 ks – Jídelní set
Detail

Obdarujte sebe nebo své blízké touto jedinečnou sadou, která bude zdobit Váš stůl a domácnost nejen o Vánocích, ale i po celý rok. Hezky prostřený stůl s touto sadou Vám nejen zlepší náladu, ale pozdvihne servírování na vyšší úroveň. Servírovací talíř: 25 cm (6 kusů) Talíř: 21 cm (6 kusů) Miska: 16 cm (6 kusů) Dezertní talíř: 19 cm (6 kusů) (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Sada 24 ks – Jídelní set
Frézy tvarové do dřeva, SET, 5 ks (121450), Vrtáky do dřeva hadovité, SET, 6 ks (120912), Vrtáky do dřeva hadovité, SET, 5 ks (120911), Vrták do dřeva kopinatý, SET, 6 ks (120901), Vrták do dřeva, SET, 4 – 10 mm, 5 ks, plast (120905), Vrták do dřeva, SET, 3 – 10 mm, 8 ks, plast (120910), Vrtáky do kovu, dřeva, zdiva, 5, 6, 8 mm, SET 9 ks, FESTA (120317), YATO Sada fréz do dřeva 35 ks (5906083968037), Set příborníků 2 ks z recyklovaného teakového dřeva 275655 (275655), Lansinoh jednorázové vložky do podprsenky 24 ks (5060062991420), Hoteche Sada vrtáků do dřeva, sukovníky, 5 ks - HT511062 (HT511062), Compactor Odpuzovač molů z cedrového dřeva do zásuvky, 15 ks, Vrták do zdiva, SET, 6 ks (120895), Miska z mangového dřeva Star, 24 x 2 x 24 cm, Compactor Odpuzovač molů z cedrového dřeva srdce do zásuvky, 15 ks, Alum Spiderman set do školy 4 ks (51363), Vrták do zdiva SDS+, SET, 5 ks (120890), gude 231 10 24 set, BOSCH Vrták do dřeva 7x65x100 (2.609.255.204), Zolux Set umělých rostlin do akvária 16 ks (3336023521718), EUROLAMP Vánoční ozdoby Plastové zlaté koule 3 cm, SET 24 ks (5206139094766), BOSCH X-LOCK Sada diamantových děrovek a frézy (2.608.599.037), KRT012301 - 5 ks Vrtáků do dřeva 4-5-6-8-10 mm (KRT012301), Gift-Set auta 05681 - Porsche Set (1:24) (4009803056814), 24 dnů do Vánoc (8595593834931), NAREX 00617141 Vrták do dřeva 6mm (0541080), NAREX 00617139 Vrták do dřeva 4mm (0541077), NAREX 00617140 Vrták do dřeva 5mm (0541079), GEKO Pilový kotouč do dřeva, 600x32x60T (G00180), BOSCH Vrták do dřeva 3x32x60 mm (2.609.255.200)