Fiskars nůžky zahradní dvoučepelové (l) solid™ p341 (1057164)

Produkt Fiskars nůžky zahradní dvoučepelové (l) solid™ p341 (1057164) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Fiskars nůžky zahradní dvoučepelové (l) solid™ p341 (1057164) upraviť a produkt hľadať znova.

Fiskars Nůžky zahradní dvoučepelové (L) Solid™ P341 (1057164)

Fiskars Nůžky zahradní dvoučepelové (L) Solid™ P341 (1057164)
Detail

Nůžky na větve – jednoruční, dvoučepelové, max. průměr střihu 20 mm Práce na zahrádce bývá občas obtížná, pokud však máte to správné nářadí, bude se vám všechno dařit. Nůžky na větve Fiskars využijete pro zastřižení větví do průměru 20 mm. Mají dvoučepelové neboli bypassové provedení, které zajišťuje hladký a čistý řez bez otlaků a drcení. Můžete se s nimi dát do stříhání větví přímo u kmene nebo ostříháte bylinky či trvalky. Pro stříhání bylinek nebo keříků se hodí jednoruční zahradnické nůžky na větve. Zahradní nůžky na větve Fiskars vám pomohou vytvořit z vaší zahrady příjemné místo k odpočinku. Hlavní přednosti nůžek na větve Fiskars Nůžky zahradní dvoučepelové (L) Solid™ P341 Zahradnické nůžky na větve Fiskars vám usnadní zastřihávání rostlin Postarají se o větve do průměru 20 mm V tomto případě jde o dvoučepelové nůžky Na drobné keře i bylinky jsou perfektní jednoruční nůžky (alza.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůžky zahradní dvoučepelové (L) Solid™ P341 (1057164) , Nůžky fiskars solid ruční zastřihávací floral sp14 1051601

Fiskars Nůžky zahradní X-series PowerGear™ dvoučepelové (L) P961 (1057175)

Fiskars Nůžky zahradní X-series PowerGear™ dvoučepelové (L) P961 (1057175)
Detail

Nůžky na větve – jednoruční, dvoučepelové Pokud zahradničíte, víte, že taková činnost bývá leckdy nesnadná, pokud však máte to správné nářadí, všechny činnosti zvládnete na výbornou. Nůžky na větve Fiskars mají komfortní tvar, který si vaše dlaň oblíbí. Nabízejí dvoučepelové neboli bypassové zhotovení, které stříhá hladkým a čistým řezem bez drcení či otlaků. Můžete se s nimi dát do stříhání větví přímo u kmene, ale také ostříháte bylinky či trvalky. Jednoruční zahradnické nůžky na větve postačí na jednoduché zahradnické práce. Zahradní nůžky na větve Fiskars zušlechtí vaši zahradu a vytvoří z ní příjemný kout pro relaxaci. Zásadní přednosti nůžek na větve Fiskars Nůžky zahradní X-series PowerGear™ dvoučepelové (L) P961 Zahradnické nůžky na větve Fiskars vám ulehčí zastřihávání rostlin V tomto případě se jedná o dvoučepelové nůžky Pro bylinky i menší keře jsou ideální jednoruční nůžky (alza.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůžky zahradní X-series PowerGear™ dvoučepelové (L) P961 (1057175) , Fiskars lopatka solid (1000694)

Fiskars Nůžky zahradní dvoučepelové Solid™ P121 (1057160)

Fiskars Nůžky zahradní dvoučepelové Solid™ P121 (1057160)
Detail

Nůžky na větve – jednoruční, dvoučepelové, max. průměr střihu 20 mm Staráte-li se o zahradu, tak určitě víte, že práce na ní nebývá vždy snadná, ale pokud máte při ruce správné nářadí, všechno vám půjde pěkně od ruky. Nůžky na větve Fiskars si poradí s větvemi do průměru 20 mm. Mají dvoučepelové neboli bypassové provedení, které stříhá hladkým a čistým řezem bez drcení či otlaků. Můžete se s nimi dát do stříhání větví přímo u kmene, ale klidně s nimi ostříháte i bylinky nebo trvalky. Pro nenáročné práce na zahradě jsou ideální jednoruční zahradnické nůžky na větve. Zahradní nůžky na větve Fiskars si poradí s každou zahradou, aby se stala příjemnou oázou klidu a relaxace. Zásadní přednosti nůžek na větve Fiskars Nůžky zahradní dvoučepelové Solid™ P121 Zahradnické nůžky na větve Fiskars si oblíbí každý zahradník při zastřihávání rostlin Jsou ideální pro větve do průměru 20 mm V tomto případě se jedná o dvoučepelové nůžky S jednoručními nůžkami si poradíte s... (alza.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůžky zahradní dvoučepelové Solid™ P121 (1057160) , Fiskars motyčka solid (1016035)

Fiskars Nůžky zahradní dvoučepelové (M) Solid™ P321 (1057162)

Fiskars Nůžky zahradní dvoučepelové (M) Solid™ P321 (1057162)
Detail

Nůžky na větve – jednoruční, dvoučepelové, max. průměr střihu 20 mm Zahradničení občas přináší různé obtíže, ale pokud máte to pravé nářadí, všechny činnosti zvládnete na výbornou. Nůžky na větve Fiskars dokáží sestřihnout větve do průměru 20 mm. Nabízejí dvoučepelové neboli bypassové zhotovení, takže řez bude čistý a hladký bez zbytečných otlaků či drcení. Snadno s nimi ustřihnete větev hned u kmene, ale také ostříháte bylinky či trvalky. Pro nenáročné práce využijete jednoruční zahradnické nůžky na větve. Zahradní nůžky na větve Fiskars vytvoří z vaší zahrady relaxační oázu. Klíčové vlastnosti nůžek na větve Fiskars Nůžky zahradní dvoučepelové (M) Solid™ P321 Zahradnické nůžky na větve Fiskars si oblíbí každý zahradník při zastřihávání rostlin Zvládají větve do průměru 20 mm V tomto případě se jedná o dvoučepelové nůžky Jednoruční nůžky ostříhají bylinky i menší větve (alza.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůžky zahradní dvoučepelové (M) Solid™ P321 (1057162) , Fiskars vidle solid kompostové (1003459)

Fiskars Nůžky zahradní Plus™ dvoučepelové P521 (1057167)

Fiskars Nůžky zahradní Plus™ dvoučepelové P521 (1057167)
Detail

Nůžky na větve – jednoruční, dvoučepelové, max. průměr střihu 24 mm Staráte-li se o zahradu, tak určitě víte, že práce na ní nebývá vždy snadná, pokud však máte to správné nářadí, bude se vám všechno dařit. Nůžky na větve Fiskars zvládnou ustřihnout větve do průměru 24 mm. Mohou se pochlubit dvoučepelovým neboli bypassovým zhotovením, takže poskytnou hladký a čistý řez bez drcení a otlaků. Snadno s nimi ustřihnete větev hned u kmene, ale hodí se i pro bylinky a trvalky. Jednoruční zahradnické nůžky na větve postačí na jednoduché zahradnické práce. Zahradní nůžky na větve Fiskars zušlechtí vaši zahradu a vytvoří z ní příjemný kout pro relaxaci. Klíčové vlastnosti nůžek na větve Fiskars Nůžky zahradní Plus™ dvoučepelové P521 Zahradnické nůžky na větve Fiskars vám ulehčí zastřihávání rostlin Jsou ideální pro větve do průměru 24 mm Jde o dvoučepelové nůžky Pro bylinky i menší keře jsou ideální jednoruční nůžky (alza.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůžky zahradní Plus™ dvoučepelové P521 (1057167) , Fiskars držák na stěnu pro buben solid m/l (1059235)

Fiskars Nůžky zahradní univerzální dvoučepelové (111440) + záruka 5 let

Detail

Dvoučepelové zahradní nůžky Fiskars s chráničem prstů s max. průměrem střihu 20 mm. Nůžky jsou vhodné na stříhání čerstvého dřeva a to i těsně u kmene. Čepele jsou ze švédské nerezavějící oceli. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůžky zahradní univerzální dvoučepelové (111440) + záruka 5 let , Fiskars bílá dárková sada solid (8001024)

Fiskars Nůžky zahradní Plus™ PowerLever™ dvoučepelové P721 (1057170)

Fiskars Nůžky zahradní Plus™ PowerLever™ dvoučepelové P721 (1057170)
Detail

Nůžky na větve – jednoruční, dvoučepelové, max. průměr střihu 24 mm Práce na zahrádce bývá občas obtížná, ale jestliže vlastníte to správné nářadí, cokoliv se vám bude dařit. Nůžky na větve Fiskars lze použít na sestřižení větví do průměru 24 mm. Nabízejí dvoučepelové neboli bypassové zhotovení, které zajišťuje hladký a čistý řez bez otlaků a drcení. Pohodlně s nimi ustřihnete větev hned u kmene, ale jsou ideální i na bylinky či trvalky. Pro nenáročné práce na zahradě jsou ideální jednoruční zahradnické nůžky na větve. Zahradní nůžky na větve Fiskars vytvoří z vaší zahrady příjemný kout, v němž se vám vrátí ztracená energie. Hlavní vlastnosti nůžek na větve Fiskars Nůžky zahradní Plus™ PowerLever™ dvoučepelové P721 Zahradnické nůžky na větve Fiskars usnadňují práci při zastřihávání rostlin Zvládají větve do průměru 24 mm V tomto případě jde o dvoučepelové nůžky Jednoruční nůžky ostříhají bylinky i menší větve (alza.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůžky zahradní Plus™ PowerLever™ dvoučepelové P721 (1057170) , Fiskars xact™ holandská motyčka (1027041)

Fiskars Nůžky zahradní Plus™ Smartfit™ dvoučepelové P541 (1057169)

Fiskars Nůžky zahradní Plus™ Smartfit™ dvoučepelové P541 (1057169)
Detail

Nůžky na větve – jednoruční, dvoučepelové Máte-li zahrádku, víte, že starost o ni bývá občas náročná, ale jestliže zavoláte na pomoc to pravé nářadí, bude se vám všechno dařit. Nůžky na větve Fiskars disponují příjemným tvarem, který padne do dlaně jako ulitý. Mají dvoučepelové neboli bypassové provedení, takže řez bude čistý a hladký bez zbytečných otlaků či drcení. Můžete se s nimi dát do stříhání větví přímo u kmene, ale jsou vhodné i pro bylinky a trvalky. Pro nenáročné práce na zahradě jsou ideální jednoruční zahradnické nůžky na větve. Zahradní nůžky na větve Fiskars vytvoří z vaší zahrady místo pro relaxaci a získání nových sil po náročných dnech. Klíčové vlastnosti nůžek na větve Fiskars Nůžky zahradní Plus™ Smartfit™ dvoučepelové P541 Zahradnické nůžky na větve Fiskars vám pomohou se zastřiháváním rostlin Jedná se o dvoučepelové nůžky Jednoruční nůžky ostříhají keře i bylinky (alza.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůžky zahradní Plus™ Smartfit™ dvoučepelové P541 (1057169) , Ostřič seker a nožů fiskars solid 1026797

Fiskars Nůžky zahradní X-series PowerGear™ dvoučepelové (M) P921 (1057173)

Fiskars Nůžky zahradní X-series PowerGear™ dvoučepelové (M) P921 (1057173)
Detail

Nůžky na větve – jednoruční, dvoučepelové Staráte-li se o zahradu, tak určitě víte, že práce na ní nebývá vždy snadná, ale pokud používáte to správné nářadí, všechny činnosti zvládnete na výbornou. Nůžky na větve Fiskars mají příjemný tvar, který dobře zapadne do každé dlaně. Mohou se pochlubit dvoučepelovým neboli bypassovým zhotovením, díky němuž bude řez hladký a čistý bez zbytečného drcení či otlaků. Můžete s nimi ustřihnout větev u kmene, ale hodí se i pro bylinky a trvalky. K ostříhání menšího keře vám přijdou vhod jednoruční zahradnické nůžky na větve. Zahradní nůžky na větve Fiskars se postarají o zušlechtění vaší zahrady, která vám navrátí ztracenou energii. Klíčové vlastnosti nůžek na větve Fiskars Nůžky zahradní X-series PowerGear™ dvoučepelové (M) P921 Zahradnické nůžky na větve Fiskars si oblíbí každý zahradník při zastřihávání rostlin Jde o dvoučepelové nůžky Oblíbené jednoruční nůžky ostříhají bylinky i menší keře (alza.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůžky zahradní X-series PowerGear™ dvoučepelové (M) P921 (1057173) , Fiskars xact™ kultivátor 3 prsty (1027040)

Fiskars Nůžky SingleStep zahradní dvoučepelové (P26) (111260) + záruka Fiskars 5 let

Detail

Zahradní nůžky FISKARS 111260 jsou vhodné jak pro praváky tak i leváky. Nůžky jsou vhodné ke střihu čerstvých větví až do průměru 22 mm. Díky svojí lehkosti a kvalitnímu zpracování se s nimi pracuje velmi snadno a rychle. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůžky SingleStep zahradní dvoučepelové (P26) (111260) + záruka Fiskars 5 let , Fiskars xact™ škrabka na plevel (1027042)

Nůžky na silné větve dvoučepelové L PowerGearX Fiskars 1020188

Nůžky na silné větve dvoučepelové L PowerGearX Fiskars 1020188
Detail

Masivní nůžky Fiskars PowerGear X LX98 jsou speciálně navržené pro snadný střih silných a suchých větví až do průměru 55 mm. Až 3x větší stříhací výkon s patentovaným převodovým mechanismem PowerGear™. Unikátní převod PowerGear™ zvyšuje střižný výkon a rovnoměrně rozděluje sílu, kterou působíme na držadla tak, aby byla přibližně stejná v celém průběhu střihu. Držadla nůžek jsou vyrobena z odolného hliníku, takže jsou lehká a současně velmi pevná. Střižné čepele jsou z kvalitní oceli, potažené PTFE pro snížení tření. Klíčové vlastnosti: Záruční doba 25 let Navrženy pro náročné stříhání suchého dřeva až do průměru 55 mm Jednočepelový způsob střihu pro vyšší odolnost nůžek a účinnost stříhání Až 3x větší stříhací výkon s patentovaným převodovým mechanismem PowerGear™ Odolné a lehké, s hliníkovými držadly. Pevné rukojeti s komfortním povrchem SoftGrip™ Dvoučepelový způsob střihu pro snadné uchycení větve a čistý řez Spodní čepel ve tvaru háku spolehlivě podrží větev pro střih Pohodlné nůžky pro časté použití Specifikace: Šířka: 255 mm Délka: 800 mm Výška: 250 mm Hmotnost: 1342 g Kapacita střihu: 50 mm (patro.cz)

Podobné produkty ako Nůžky na silné větve dvoučepelové L PowerGearX Fiskars 1020188 , Fiskars 1005145 krejčovské nůžky classic, 27 cm

Nůžky zahradní Plus™ Smartfit™ dvoučepelové P541 Fiskars 1057169

Nůžky zahradní Plus™ Smartfit™ dvoučepelové P541 Fiskars 1057169
Detail

Ergonomické a lehké zahradní nůžky s nastavitelnou pákou SmartFit™, která umožňuje nastavit rozevření rukojeti, a nabízí tak snadné a pohodlné použití bez ohledu na velikost vaší ruky. Jejich plně tvrzená, precizně broušená čepel zůstává déle ostrá, zatímco povrch čepele s nízkým třením odolává rzi a umožňuje hladší a snadnější střihy. Promyšleně navržená rukojeť FiberComp™ přirozeně padne do ruky, díky čemuž snižuje únavu, zatímco technologie SoftGrip™ zaručuje bezpečný a pohodlný úchop. Snadno otevíratelný posuvný zámek chrání čepel během přepravy a skladování. Hlavní přednosti Pomocí páky SmartFit™ si nastavíte, do jaké míry se budou zahradní nůžky rozevírat pro snadné zastřihování stonků a větví Maximální průměr střihu až 24 mm Plně tvrzená, precizně broušená čepel zůstává déle ostrá Povrch čepele s nízkým třením odolává rzi, zvyšuje výkon a umožňuje hladší střih a snižuje zanášení Lehká a ergonomicky tvarovaná rukojeť z litého hliníku přirozeně padne do ruky a technologie SoftGrip™ zaručuje jistý a komfortní úchop Dvě čepele pro čisté střihy živého porostu Snadno otevíratelný posuvný zámek chrání čepel během přepravy a skladování Vyrobeno zcela z materiálů bez obsahu PVC (patro.cz)

Podobné produkty ako Nůžky zahradní Plus™ Smartfit™ dvoučepelové P541 Fiskars 1057169 , Fiskars koš zahradní ergo m, 175 l (1028372)

Fiskars Nůžky na silné větve 112630 Quantum (L), dvoučepelové

Detail

Dvoučepelové nůžky Fiskars Quantum 112630 s klasickou střihací hlavou jsou vhodné pro střih silných i tenkých čerstvých větví až do průměru 55 mm. Délka nůžek je 80 cm, hmotnost 1,34 kg. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůžky na silné větve 112630 Quantum (L), dvoučepelové , Fiskars xact™ hrábě na hlínu s (1027038)

Nůžky zahradní X-series PowerGear™ dvoučepelové (M) P921 Fiskars 1057173

Nůžky zahradní X-series PowerGear™ dvoučepelové (M) P921 Fiskars 1057173
Detail

Tyto ergonomické zahradní nůžky jsou vybaveny technologií PowerGear™, která maximalizuje páku tam, kde to nejvíce potřebujete, a poskytuje vám 3x větší sílu při stříhání tuhých a silných stonků a větví. Jejich plně tvrzená, precizně broušená čepel zůstává déle ostrá, zatímco povrch čepele s nízkým třením odolává rzi a umožňuje hladší a snadnější střihy. Promyšleně navržená, lehká a odolná rukojeť FiberComp™ přirozeně padne ruky, díky čemuž snižuje únavu, zatímco technologie SoftGrip™ na horní rukojeti zaručuje bezpečný a pohodlný úchop. Posuvný zámek chrání čepel během přepravy a skladování a je šikovně umístěný pro rychlé a snadné zajištění. Hlavní přednosti Technologie PowerGear™ maximalizuje páku tam, kde to nejvíce potřebujete, a poskytuje vám 3x větší sílu Maximální průměr střihu až 24 mm Plně tvrzená, precizně broušená čepel zůstává déle ostrá Povrch čepele s nízkým třením odolává rzi, zvyšuje výkon a umožňuje hladší střih a snižuje zanášení Ergonomicky tvarovaná rukojeť FiberComp™ přirozeně padne do ruky a technologie SoftGrip™ zaručuje jistý úchop a vyšší komfort Dvě čepele pro čisté střihy živého porostu Pohodlně umístěný posuvný zámek pro rychlé a snadné zajištění Vyrobeno zcela z materiálů bez obsahu PVC (patro.cz)

Podobné produkty ako Nůžky zahradní X-series PowerGear™ dvoučepelové (M) P921 Fiskars 1057173 , Fiskars sada solid - základní sada koncovek na hadice (1027090)

Nůžky Fingerloop zahradní s chráničem prstů dvoučepelové Fiskars 1001534

Nůžky Fingerloop zahradní s chráničem prstů dvoučepelové Fiskars 1001534
Detail

Dvoučepelové nůžky Fiskars jsou výborným pomocníkem pro zastřihávání a úpravu stromů na vaší zahradě. Nůžky jsou primárně navrženy pro stříhání čerstvých větví přímo u kmene stromu. Celková délka je 195 mm, hmotnost 150 g a maximální průměr střihu činí 16 mm. Nůžky jsou vybaveny převodovým mechanismem, který výrazně zvyšuje střižnou sílu. S otevřenými nůžkami je převod 1:1, při střihu se postupně převodový poměr zvětšuje a maximální je při dostřihu. Čepele jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové švédské oceli a jsou potaženy PTFE povrchovou vrstvou pro snížení tření. Ergonomická držadla nůžek jsou vyrobena z polyamidu vyztuženého skelnými vlákny a jejich součástí je praktický chránič prstů. Pro vaši bezpečnost jsou nůžky Fiskars vybaveny snadno přístupným zámkem. Parametry: Délka: 195 mm Max. průměr střihu: 16 mm Hmotnost: 150 g (patro.cz)

Podobné produkty ako Nůžky Fingerloop zahradní s chráničem prstů dvoučepelové Fiskars 1001534 , Nůžky zahradní, 19,5 cm, winland (145091)

Fiskars PowerGearX Nůžky na silné větve dvoučepelové (L) (1020188) + záruka 5 let

Detail

Dvoučepelové odolné nůžky Fiskars. Unikátní převod zvyšuje střižný výkon. Stříhat můžete větve až do průměru 55 mm, hmotnost 1342 g. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars PowerGearX Nůžky na silné větve dvoučepelové (L) (1020188) + záruka 5 let , Nůžky zahradní, 19 cm, winland (145099)

Fiskars Nůžky Inspiration™ Šafrán, dvoučepelové P26 (1027494)

Fiskars Nůžky Inspiration™ Šafrán, dvoučepelové P26 (1027494)
Detail

Nůžky ideální pro zahrádkáře, kteří mají k dispozici pouze malý prostor, pro praváky i leváky Tento multifunkční produkt je určen na stříhání plechů, plastů, hadic a dalšího podobného materiálu.Pro menší práce na vaší zahradě, v dílně nebo kolem domu jistě najdete uplatnění dvoučepelových zahradních nůžek Fiskars Inspiration Šafrán P26 1027494. Tento produkt je určen na veškeré práce na zahradě, při kterých oceníte precizní střih, například při stříhání a zastřihávání větví do 20 mm. Jistě oceníte masivní držadla a také fakt, že jsou tyto nůžky vhodné pro praváky i leváky. Kvalitní materiály byly použity také na čepel z karbonové oceli, která je navíc pokrytá nepřilnavou kluznou vrstvou PTFE pro ještě dokonalejší střih. Průměr střihu je 20 mm a hmotnost pouze 200 g.Klíčové vlastnosti nůžek Fiskars P26 1027494 Inspiration ŠafránMultifunkční zahradní dvoučepelové nůžky pro každodenní použitíFiskars P26 1027494 Inspiration Šafrán jsou vhodné na... (alza.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůžky Inspiration™ Šafrán, dvoučepelové P26 (1027494) , Leifheit airboard express l solid maxx 72592 (72592)

Fiskars Nůžky Inspiration™ Merlot, dvoučepelové P26 (1027495)

Fiskars Nůžky Inspiration™ Merlot, dvoučepelové P26 (1027495)
Detail

Nůžky ideální pro zahrádkáře, kteří mají k dispozici pouze malý prostor, pro praváky i leváky Tento multifunkční produkt je určen na stříhání plechů, plastů, hadic a dalšího podobného materiálu.Pro menší práce na vaší zahradě, v dílně nebo kolem domu jistě najdete uplatnění dvoučepelových zahradních nůžek Fiskars Inspiration Merlot P26 1027495. Tento produkt je určen na veškeré práce na zahradě, při kterých oceníte precizní střih, například při stříhání a zastřihávání větví do 20 mm. Jistě oceníte masivní držadla a také fakt, že jsou tyto nůžky vhodné pro praváky i leváky. Kvalitní materiály byly použity také na čepel z karbonové oceli, která je navíc pokrytá nepřilnavou kluznou vrstvou PTFE pro ještě dokonalejší střih. Průměr střihu je 20 mm a hmotnost pouze 200 g.Klíčové vlastnosti nůžek Fiskars P26 1027495 Inspiration MerlotMultifunkční zahradní dvoučepelové nůžky pro každodenní použitíFiskars P26 1027495 Inspiration Merlot jsou vhodné na... (alza.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůžky Inspiration™ Merlot, dvoučepelové P26 (1027495) , Nůžky zahradní ergo, 21 cm, winland (145097)

Fiskars Nůžky zahradní jednočepelové (L) Solid™ P361 (1057165)

Fiskars Nůžky zahradní jednočepelové (L) Solid™ P361 (1057165)
Detail

Nůžky na větve – jednoruční, jednočepelové, max. průměr střihu 20 mm Starost o zahrádku bývá někdy náročná, ale pokud máte při ruce správné nářadí, všechny činnosti zvládnete na výbornou. Nůžky na větve Fiskars zvládnou zastřihnout větve do průměru 20 mm. Jejich jednosečné neboli kovadlinkové vyvedení užijete zejména na tvrdé a suché větve. Spokojeni s nimi budou hlavně zahradníci, kteří s pracemi na venku teprve začínají. Pro stříhání bylinek nebo keříků se hodí jednoruční zahradnické nůžky na větve. Zahradní nůžky na větve Fiskars vytvoří z vaší zahrady místo pro relaxaci a získání nových sil po náročných dnech. Klíčové vlastnosti nůžek na větve Fiskars Nůžky zahradní jednočepelové (L) Solid™ P361 Zahradnické nůžky na větve Fiskars vám usnadní zastřihávání rostlin Zvládají větve do průměru 20 mm Jde o jednočepelové nůžky Jednoruční nůžky využijete pro menší keře nebo bylinky (alza.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůžky zahradní jednočepelové (L) Solid™ P361 (1057165) , Fiskars 112290

Fiskars Nůžky zahradní P57 (1026916)

Fiskars Nůžky zahradní P57 (1026916)
Detail

Nůžky pro střihání až do průměru 20 mm, zamykací systém ovladatelný pravou i levou rukou Tento multifunkční produkt je určen na stříhání plechů, plastů, hadic a dalšího podobného materiálu.Pro menší práce na vaší zahradě, v dílně nebo kolem domu jistě najdete uplatnění dvoučepelových zahradních nůžek Fiskars P57 1026916. Tento produkt je určen na veškeré práce na zahradě, při kterých oceníte precizní střih, například při stříhání a zastřihávání větví do 20 mm. Mechanismus PowerLever umožní zapojení všech prstů najednou a snižuje tak námahu při stříhání. Jistě oceníte také držadla z ultra lehkého a pohodlného materiálu FiberComp a zamykací systém pro větší bezpečnost. Kvalitní materiály byly použity také na čepel, která je navíc pokrytá nepřilnavou kluznou vrstvou PTFE pro ještě dokonalejší střih. Průměr střihu je 20 mm a hmotnost pouze 140 g.Klíčové vlastnosti nůžek Fiskars P57 1026916Multifunkční zahradní dvoučepelové nůžky pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůžky zahradní P57 (1026916) , Fiskars 111960

Fiskars Nůžky zahradní FingerLoop, jednočepelové (111430)

Detail

Jednočepelové zahradní nůžky s chráničem prstů Fingerloop Fiskars 111430 jsou vhodné zejména pro střihání suchého a tvrdého dřeva. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůžky zahradní FingerLoop, jednočepelové (111430) , Fiskars 137020

Fiskars Nůžky zahradní univerzální UP53 (1000597)

Fiskars Nůžky zahradní univerzální UP53 (1000597)
Detail

Nůžky na větve – teleskopické, jednočepelové, maximální délka 161 cm, max. průměr střihu 32 mm V případě potřeby stříhat starší a suché větve v korunách stromů jistě využijete jednočepelové nůžky Fiskars. Díky opravdu dlouhé násadě o délce 161 cm dostanete možnost stříhat vysoko položené větvičky o průměru až 32 mm. S hmotností pouhých 740 gramů je tento produkt uzpůsoben i pro práci ženV případě potřeby stříhat starší a suché větve v korunách stromů jistě využijete jednočepelové nůžky Fiskars. Díky opravdu dlouhé násadě o délce 161 cm dostanete možnost stříhat vysoko položené větvičky o průměru až 32 mm. S hmotností pouhých 740 gramů je tento produkt uzpůsoben i pro práci žen. Čepel je vyvedena z vysoce kvalitního hliníku a je opatřena o PTFE vrstvu pro snadnější skluz při stříhání samotném. Násada se příjemně drží i při delším pracovním výkonu. Klíčové vlastnostiČepel z kvalitního materiáluNásada se komfortně drží Lze stříhat i v korunách... (alza.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůžky zahradní univerzální UP53 (1000597) , Fiskars 112190

Fiskars Nůžky zahradní FingerLoop P43 (1001535)

Fiskars Nůžky zahradní FingerLoop P43 (1001535)
Detail

Nůžky na větve – jednoruční, jednočepelové, max. průměr střihu 16 mm http://www.az-shop.cz/jednocepelove-zahradni-nuzky-s-chranicem-prstu-fiskars-fingerloop-p43-sid-1001535-detail (alza.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůžky zahradní FingerLoop P43 (1001535) , Fiskars 139970

Zahradní nůžky Fiskars PB-8 L

Zahradní nůžky Fiskars PB-8 L
Detail

Vhodné pro praváky i leváky·Pro velké ruce·Řezná kapacita: 26 mm (conrad.cz)

Podobné produkty ako Zahradní nůžky Fiskars PB-8 L , Fiskars 1020126

Fiskars Nůžky zahradní univerzální (111450) + záruka 5 let

Detail

Univerzání nůžky Fiskars 111450 nejsou určeny pro stříhání stromů. Tyto nůžky využijete především v dílně, garáži a domacnosti. Díky silné čepeli jsou vhodné pro stříhání tenkých plechů, plastů, hadic, drátu apod. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůžky zahradní univerzální (111450) + záruka 5 let , Leifheit žehlicí prkno air board express l maxx solid

Fiskars PowerGearX Nůžky na silné větve dvoučepelové (S) (1020186) + záruka 5 let

Detail

Dvoučepelové odolné nůžky Fiskars. Unikátní převod zvyšuje střižný výkon. Stříhat můžete větve až do průměru 38 mm, hmotnost 832 g. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars PowerGearX Nůžky na silné větve dvoučepelové (S) (1020186) + záruka 5 let , Body solid

Fiskars PowerGearX Nůžky na silné větve dvoučepelové (M) (1020187) + záruka 5 let

Detail

Dvoučepelové odolné nůžky Fiskars. Unikátní převod zvyšuje střižný výkon. Stříhat můžete větve až do průměru 55 mm, hmotnost 1190 g. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars PowerGearX Nůžky na silné větve dvoučepelové (M) (1020187) + záruka 5 let , Metal gear solid - solid snake - figurka (5060316622063)

Fiskars Kultivátor SolidTM (135714)

Detail

Kultivátor Fiskars je určen ke kultivaci a provzdušnění půdy. Je vhodný pro přípravu záhonů. Hroty jsou vyrobeny z kalené oceli. Násada je vyrobena z hliníku. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Kultivátor SolidTM (135714) , Véritable mini nůžky na bylinky l (a-acc-cis-0076-l)

Fiskars motyčka SolidTM 137040

Detail

Motyčka Fiskars 137040 do jedné ruky z vyztuženého polyamidu s otvorem pro zavěšení, k pletí nebo sázení rostlin. Lehký a odolný materiál, odolná proti korozi. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars motyčka SolidTM 137040 , Nůžky zahradní, otočná rukojeť, 22 cm, winland (145096)

Fiskars Motyčka SolidTM (135713)

Detail

Motyčka Fiskars Solid je účinný nástroj k odstranění plevelů mezi řádky či rostlinami a rozbití půdy pro kultivaci. Šířka 185 cm. Čepel z kalené karbonové oceli. Násada je z hliníku. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Motyčka SolidTM (135713) , Gardena zahradní nůžky b/s classic (8854-20)

Fiskars Hrábě SolidTM (135715)

Detail

Hrábě univerzální Fiskars Solid, s pracovní šířkou 35,8 cm, jsou ideální k hrabání trávy, nebo větviček. Hrábě jsou také vynikající k přípravě záhonů. Hrábě jsou lehké díky hliníkové násadě. Trvanlivá ocelová pracovní část a horní hrana na rovnání povrchu záhonů. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Hrábě SolidTM (135715)

Fiskars Lopatka SolidTM přesazovací (137010)

Detail

Podlouhlá přesazovací lopatka Fiskars 137010 z vyztuženého polyamidu s otvorem pro zavěšení, vhodná pro přesazování nebo pletí, využitelná v užších místech. Perfektní pro truhlíky na balkonech. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Lopatka SolidTM přesazovací (137010)

Fiskars Nůžky Light zahradní univerzální lehké UP69 (1023626)

Fiskars Nůžky Light zahradní univerzální lehké UP69 (1023626)
Detail

Nůžky na větve – teleskopické, kovadlinkové, maximální délka 1,6 m, max. průměr střihu 12 mm Péče o rostliny, stromy a keře vyžaduje velkou námahu. Usnadněte si práci a chraňte si ruce před poškrábáním například při zastřihování růží nebo čerstvých větviček akátu. Lehké a univerzální zahradní nůžky o délce 1,6 m značky Fiskars s nastavitelnou hlavou a stříhacím mechanismem s velkým převodem vám umožní rychlé, pohodlné a bezpečné stříhání. Klíčové vlastnosti zahradních nůžek FiskarsLehké a univerzální nůžky usnadní práci na zahraděZahradní nůžky Fiskars o délce 1,6 mVhodné pro střih větviček do průměru 12 mmStřižný dosah cca 4,5 mOdlehčená hliníková konstrukceErgonomické držadlo pro střihání jednou rukouNeklouzavý povrch násady v místě úchopuOtočné držadlo až do úhlu 270°Integrované uzamykání čepelí Údržba květin a zeleně bude hračkaStřižný dosah zahradních nůžek Fiskars je cca 4,5 m a jsou vhodné pro střih vzdálených větviček až... (alza.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůžky Light zahradní univerzální lehké UP69 (1023626)

Fiskars Nůžky PowerStep zahradní (111670) + záruka 5 let

Detail

Patentovaná technologie u nůžek FISKARS 111670 umožňuje stříhat větve v jednom, dvou nebo třech krocích, nůžky si samy zvolí nejvhodnější nastavení podle průměru stříhané větve. Max. průměr střihu je 24 mm. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůžky PowerStep zahradní (111670) + záruka 5 let

Fiskars Hrábě na listí SolidTM XL (135090)

Detail

Hrábě na listí SolidTM XL jsou praktický lehký nástroj s hliníkovou násadou a extra širokou čepelí hrábí (65 cm). Jsou vhodné pro práci na velkých plochách a okolo stromů, pružné prsty z odolného plastu jsou navržené tak, aby se mezi nimi nezachycovala tráva. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Hrábě na listí SolidTM XL (135090)

Fiskars Nůžky PowerStep zahradní (111670) + záruka 5 let - zánovní

Detail

Patentovaná technologie u nůžek FISKARS 111670 umožňuje stříhat větve v jednom, dvou nebo třech krocích, nůžky si samy zvolí nejvhodnější nastavení podle průměru stříhané větve. Max. průměr střihu je 24 mm. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůžky PowerStep zahradní (111670) + záruka 5 let - zánovní

Fiskars Nůžky PowerGear X zahradní univerzální teleskopické UPX86 (1023624)

Fiskars Nůžky PowerGear X zahradní univerzální teleskopické UPX86 (1023624)
Detail

Nůžky na větve – teleskopické, ruční pohon, dvoučepelové, maximální délka 4 m, max. průměr střihu 32 mm, protiskluzové, materiál čepele ocel, materiál rukojeti plast Pokud zahradničíte, víte, že taková činnost bývá leckdy nesnadná, ale pokud si vezmete na pomoc to správné nářadí, všechno půjde jako na drátkách. Nůžky na větve Fiskars si poradí s větvemi, jejichž průměr není větší než 32 mm. Mají dvoučepelové neboli bypassové provedení, takže poskytnou čistý a hladký řez bez otlaků či drcení. Můžete s nimi ustřihnout větev u kmene, ale jsou ideální i na bylinky či trvalky. Ti, co nechtějí šplhat po žebříku, ocení přidanou teleskopickou tyč. Takovými teleskopickými nůžkami lze komfortně ze země ostříhat i výše rostlé větve. Nemůžeme opomenout ani protiskluzový povrch rukojeti, jenž zamezí klouzání nástroje v ruce. U nůžek na větve najdete zamykací systém, jenž zabrání nechtěnému poranění, a navíc ochrání i čepele. Pro čepel byla vybrána ocel, k výrobě rukojeti... (alza.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůžky PowerGear X zahradní univerzální teleskopické UPX86 (1023624)

Fiskars zahradní nůžky Light UP69 1023626

Detail

Nůžky Light™ zahradní univerzální lehké UP69 Fiskars, se kterými dosáhnete do výšky až 3,5 m. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars zahradní nůžky Light UP69 1023626

Zahradní pákové nůžky Fiskars SmartFit 112500

Zahradní pákové nůžky Fiskars SmartFit 112500
Detail

Velký dosah díky teleskopické rukojeti. Lepší výkon díky delší páce. Snadná aretace délky rukojeti. Vhodné i pro náročnější práce v zahradě. Teleskopické: 65 - 90 cm (conrad.cz)

Podobné produkty ako Zahradní pákové nůžky Fiskars SmartFit 112500

Fiskars Hrábě na listí SolidTM XL (135090) - rozbaleno

Detail

Hrábě na listí SolidTM XL jsou praktický lehký nástroj s hliníkovou násadou a extra širokou čepelí hrábí (65 cm). Jsou vhodné pro práci na velkých plochách a okolo stromů, pružné prsty z odolného plastu jsou navržené tak, aby se mezi nimi nezachycovala tráva. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Hrábě na listí SolidTM XL (135090) - rozbaleno

Fiskars nůžky na silné větve Quantum L 112610

Detail

Jednočepelové nůžky Fiskars Quantum 112610 s klasickou střihací hlavou jsou vhodné pro střih silných i tenkých suchých větví až do průměru 55 mm. Délka nůžek je 80 cm, hmotnost 1,35 kg. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars nůžky na silné větve Quantum L 112610

Fiskars zahradní nůžky PowerGear X UPX82 1023625

Detail

Nůžky PowerGear™ X zahradní univerzální UPX82 Fiskars se kterými dosáhnete do výšky až 3,5 m. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars zahradní nůžky PowerGear X UPX82 1023625

Fiskars Nůžky na silné větve Quantum L108 (L) (1001435)

Fiskars Nůžky na silné větve Quantum L108 (L) (1001435)
Detail

Nůžky na větve – pákové, dvoučepelové, maximální délka 80 cm, max. průměr střihu 55 mm Čepel je vyvedena z kalené oceli s kluzkým povrchem pro ještě jednoduší práci. Produkt je opatřen o kvalitní, odolná a velice lehká držadla TruGrip, která jsou osazena korkovým povrchem.Nůžky Fiskars Quantum s klasickou nůžkovou hlavou jsou vhodné pro běžné stříhání silných mladých větví. Pokrokový převodový mechanismus PowerGear se postará až o 3,5 krát menší námahu při stříhání.Čepel je vyvedena z kalené oceli s kluzkým povrchem pro ještě jednoduší práci. Produkt je opatřen o kvalitní, odolná a velice lehká držadla TruGrip, která jsou osazena korkovým povrchem. Díky tomu se toto pracovní náčiní velice dobře a příjemně drží i při delším pracovním výkonu. Výhodou držadel je jejich délka, která umožní uživateli různé způsoby úchopu při provádění rozličných úkolů. Nůžky o hmotnosti 1340 gramů a délce 80 cm se budou snadno používat a ovládat i v případě, že... (alza.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůžky na silné větve Quantum L108 (L) (1001435)

Fiskars Nůžky na silné větve PowerGear LX98 (L) (1020188)

Fiskars Nůžky na silné větve PowerGear LX98 (L) (1020188)
Detail

Nůžky na větve – pákové, dvoučepelové, maximální délka 80 cm, max. průměr střihu 50 mm Vybavte se na každoroční zastřihávání stromů a keřů kvalitními nástroji. Dvoučepelové nůžky PowerGearX od společnosti Fiskars nabízí spoustu výhod. Jsou vhodné pro stříhání větví až do 55 mm v průměru. Dvoučepelové provedení zajišťuje snadné zachycení větve a především čistý řez. Konstrukce nůžek s patentovaným převodovým mechanismem slibuje až 3× větší řezný výkon, aniž byste museli využívat velkou sílu v mezních polohách - tedy kdy jsou držadla od sebe a když čepele pronikají do nejširšího místa větve. Držadla jsou odolná a především lehká. Pevné rukojeti s komfortním povrchem SoftGrip zaručují jistý úchop.Klíčové vlastnostiVelikost LDvoučepelovéUmožňuje stříhání větví o průměru až 55 mmRukojeti SoftGripHliníková držadlaHmotnost: 1,342 kgDélka: 80 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůžky na silné větve PowerGear LX98 (L) (1020188)

Fiskars Nůžky na silné větve SingleStep L38 (L) (1001426)

Fiskars Nůžky na silné větve SingleStep L38 (L) (1001426)
Detail

Nůžky na větve – pákové, dvoučepelové, maximální délka 81,6 cm, max. průměr střihu 40 mm Produkt o délce 81,6 cm a hmotnosti 1,17 kg je sestaven z rukojetí vyvedené z lehkého a odolného polypropylenu a stříhací část z kalené oceli je zárukou vysoké kvality a ostrosti po opravdu dlouhou dobu.Postarejte se o úpravu zeleně kolem vašeho domu či chalupy prostřednictvím kvalitního inventáře od společnosti Fiskars. Nůžky SingleStep jsou určeny pro stříhání mladých a silných větší o průměru do 40 mm. Produkt o délce 81,6 cm a hmotnosti 1,17 kg je sestaven z rukojeti vyvedené z lehkého a odolného polypropylenu a stříhací částí z kalené oceli. To je zárukou vysoké kvality a ostrosti po opravdu dlouhou dobu. Díky kompaktním rozměrům, dlouhým ramenům a nízké hmotnosti je může snadno využívat i žena. Klíčové vlastnostiVhodné pro stříhání tlustých větví Stříhací část z kalené oceliRukojeti z lehkého polypropylenuDélka: 81,6 cmHmotnost: 1,17 kg... (alza.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůžky na silné větve SingleStep L38 (L) (1001426)

Fiskars zahradní nůžky PowerGear X UPX82 1023625 - zánovní

Detail

Nůžky PowerGear™ X zahradní univerzální UPX82 Fiskars se kterými dosáhnete do výšky až 3,5 m. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars zahradní nůžky PowerGear X UPX82 1023625 - zánovní

Zahradní pákové nůžky Fiskars SingleStep, 80 cm 112460

Zahradní pákové nůžky Fiskars SingleStep, 80 cm 112460
Detail

Nové, minimalistické provedení v matně černé a oranžové. Vhodné pro stříhání čerstvých větví do průměru 40 mm. Délka 80 cm umožňuje stříhání i výše položených větví. Hmotnost nůžek je 1300 g. Rukojeti jsou vyrobené z odolného a lehkého plastu. Obě čepele jsou zhotoveny z tvrzené oceli. Jsou opatřeny nepřilnavým povrchem, který snižuje tření při stříhání. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Zahradní pákové nůžky Fiskars SingleStep, 80 cm 112460

Zahradní pákové nůžky Fiskars SingleStep, 80 cm, 112450

Zahradní pákové nůžky Fiskars SingleStep, 80 cm, 112450
Detail

Zahradní nůžky SingleStep™ vhodné pro stříhání suchého a tvrdého dřeva do průměru 40 mm. Zahradní nůžky s délkou 80 cm a rukojetí ze speciálního plastu. Matně černé s oranžovými detaily. Doraz je vyroben z lehčeného hliníku, hákovitý tvar přidržuje větev při střihu. Čepel je vyrobena z tvrzené oceli, je opatřena nepřilnavou vrstvou. Tím vzniká méně tření a čepel je chráněna. Hmotnost 1340 g umožňuje pohodlnou práci. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Zahradní pákové nůžky Fiskars SingleStep, 80 cm, 112450

Zahradní nůžky na větve Fiskars UP84, 2322 mm

Zahradní nůžky na větve Fiskars UP84, 2322 mm
Detail

Tloušťka řezu: 32 mm·Řezná hlava nastavitelná o 230°·Nejlepší pro čerstvou zeleň·Dlouhá životnost a přesné řezy (conrad.cz)

Podobné produkty ako Zahradní nůžky na větve Fiskars UP84, 2322 mm

Fiskars Nůžky s převodem velké (L) (112590) + záruka 5 let

Detail

Dvouruční převodové nůžky Fiskars s hákovou hlavou pro stříhání tlustých a syrových větví do průměru 50 mm. Díky malé hmotnosti s nimi lze stříhat i velmi dlouhou dobu s minimální únavou. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Nůžky s převodem velké (L) (112590) + záruka 5 let
Nůžky FISKARS SOLID ruční zastřihávací floral SP14 1051601, Fiskars Lopatka Solid (1000694), Fiskars Motyčka Solid (1016035), Fiskars Vidle Solid kompostové (1003459), FISKARS Držák na stěnu pro buben Solid M/L (1059235), Fiskars Bílá dárková sada Solid (8001024), Fiskars Xact™ holandská motyčka (1027041), Ostřič seker a nožů FISKARS SOLID 1026797, Fiskars Xact™ kultivátor 3 prsty (1027040), Fiskars Xact™ škrabka na plevel (1027042), Fiskars 1005145 krejčovské nůžky Classic, 27 cm, Fiskars Koš zahradní Ergo M, 175 l (1028372), Fiskars Xact™ hrábě na hlínu S (1027038), FISKARS Sada Solid - základní sada koncovek na hadice (1027090), Nůžky zahradní, 19,5 cm, WINLAND (145091), Nůžky zahradní, 19 cm, WINLAND (145099), LEIFHEIT AirBoard Express L Solid MAXX 72592 (72592), Nůžky zahradní ERGO, 21 cm, WINLAND (145097), Fiskars 112290, Fiskars 111960, FISKARS 137020, Fiskars 112190, FISKARS 139970, Fiskars 1020126, Leifheit Žehlicí prkno Air Board Express L MAXX Solid, body solid, Metal Gear Solid - Solid Snake - figurka (5060316622063), Véritable mini nůžky na bylinky L (A-ACC-CIS-0076-L), Nůžky zahradní, otočná rukojeť, 22 cm, WINLAND (145096), Gardena Zahradní nůžky B/S Classic (8854-20)