Fiskars hrnec all steel 3 l 1023766

Produkt Fiskars hrnec all steel 3 l 1023766 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Fiskars hrnec all steel 3 l 1023766 upraviť a produkt hľadať znova.

Fiskars Hrnec All Steel 3 l 1023766

Detail

Vysoce kvalitní hrnec z nerezové oceli s pokličkou pro univerzální použití při vaření. Má nerezová držadla a měrku uvnitř rendlíku. Efektivní třívrstvé dno je vhodné pro všechny druhy sporáků. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Hrnec All Steel 3 l 1023766 , Banquet tlakovy hrnec allegro 3 5 l

Hrnec s poklicí All Steel Fiskars 5 l

Hrnec s poklicí All Steel Fiskars 5 l
Detail

All Steel nabízí nádobí pro speciální příležitosti. Odolný hrnec z nerezové oceli vhodný pro všechny druhy varných desek. Veškeré nádobí zaručuje, že Vaše jídlo bude vždy perfektně usmažené. Nerezové nádobí All Steel Fiskars: vyrobeno z odolné nerezové oceli 18/10 madla z nerezové oceli jsou bezpečná a zůstávají studená silné, třívrstvé dno je optimalizováno pro efektivní a rovnoměrné ohřívání měrka na vnitřní straně dělá vaření jednodušší vhodné pro všechny druhy sporáků poklička z nerezové oceli s praktickým parním ventilem vyrobeno ve Finsku použití v troubě do 240 °C lze mýt v myčce Technické údaje: Objem: 5 l Průměr: 22 cm Hmotnost: 1,9 kg Použití a údržba Nádobí před prvním použitím umyjte a poté myjte vždy ihned po použití. Produkty z nerezové oceli se mohou mýt v myčce. Ruční mytí nádobí s hliníkovým a nerezovým povrchem prodlouží jejich životnost. Nerezová ocel vydrží i velmi vysoké teploty a korozivní látky, jako jsou kyseliny. Jediné látky, které můžou ocel poškodit jsou soli a extrémně silné kyseliny. Produkty z nerezové oceli vydrží až do 250 stupňů. Pro delší výdrž používejte plastové a dřevěné doplňky. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Hrnec s poklicí All Steel Fiskars 5 l , Tefal tlakový hrnec 4 l ingenio all in one set p4704232 (p4704232)

Hrnec s poklicí All Steel Fiskars 5 l

Hrnec s poklicí All Steel Fiskars 5 l
Detail

All Steel nabízí nádobí pro speciální příležitosti. Odolný hrnec z nerezové oceli vhodný pro všechny druhy varných desek. Veškeré nádobí zaručuje, že Vaše jídlo bude vždy perfektně usmažené. Nerezové nádobí All Steel Fiskars: vyrobeno z odolné nerezové oceli 18/10 madla z nerezové oceli jsou bezpečná a zůstávají studená silné, třívrstvé dno je optimalizováno pro efektivní a rovnoměrné ohřívání měrka na vnitřní straně dělá vaření jednodušší vhodné pro všechny druhy sporáků poklička z nerezové oceli s praktickým parním ventilem vyrobeno ve Finsku použití v troubě do 240 °C lze mýt v myčce Technické údaje: Objem: 5 l Průměr: 22 cm Hmotnost: 1,9 kg Použití a údržba Nádobí před prvním použitím umyjte a poté myjte vždy ihned po použití. Produkty z nerezové oceli se mohou mýt v myčce. Ruční mytí nádobí s hliníkovým a nerezovým povrchem prodlouží jejich životnost. Nerezová ocel vydrží i velmi vysoké teploty a korozivní látky, jako jsou kyseliny. Jediné látky, které můžou ocel poškodit jsou soli a extrémně silné kyseliny. Produkty z nerezové oceli vydrží až do 250 stupňů. Pro delší výdrž používejte plastové a dřevěné doplňky. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Hrnec s poklicí All Steel Fiskars 5 l , Toro smaltovaný hrnec s poklicí tečka 3 l

Hrnec s poklicí All Steel Fiskars 5 l

Hrnec s poklicí All Steel Fiskars 5 l
Detail

All Steel nabízí nádobí pro speciální příležitosti. Odolný hrnec z nerezové oceli vhodný pro všechny druhy varných desek. Veškeré nádobí zaručuje, že Vaše jídlo bude vždy perfektně usmažené. Nerezové nádobí All Steel Fiskars: vyrobeno z odolné nerezové oceli 18/10 madla z nerezové oceli jsou bezpečná a zůstávají studená silné, třívrstvé dno je optimalizováno pro efektivní a rovnoměrné ohřívání měrka na vnitřní straně dělá vaření jednodušší vhodné pro všechny druhy sporáků poklička z nerezové oceli s praktickým parním ventilem vyrobeno ve Finsku použití v troubě do 240 °C lze mýt v myčce Technické údaje: Objem: 5 l Průměr: 22 cm Hmotnost: 1,9 kg Použití a údržba Nádobí před prvním použitím umyjte a poté myjte vždy ihned po použití. Produkty z nerezové oceli se mohou mýt v myčce. Ruční mytí nádobí s hliníkovým a nerezovým povrchem prodlouží jejich životnost. Nerezová ocel vydrží i velmi vysoké teploty a korozivní látky, jako jsou kyseliny. Jediné látky, které můžou ocel poškodit jsou soli a extrémně silné kyseliny. Produkty z nerezové oceli vydrží až do 250 stupňů. Pro delší výdrž používejte plastové a dřevěné doplňky. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Hrnec s poklicí All Steel Fiskars 5 l , Tescoma president hrnec s poklicí 18 cm, 3 l

Rendlík s poklicí All Steel Fiskars 1,5 l

Rendlík s poklicí All Steel Fiskars 1,5 l
Detail

All Steel nabízí nádobí pro speciální příležitosti. Odolný rendlík z nerezové oceli vhodný pro všechny druhy varných desek. Veškeré nádobí zaručuje, že Vaše jídlo bude vždy perfektně usmažené. Nerezové nádobí All Steel Fiskars: vyrobeno z odolné nerezové oceli 18/10 madla z nerezové oceli jsou bezpečná a zůstávají studená silné, třívrstvé dno je optimalizováno pro efektivní a rovnoměrné ohřívání měrka na vnitřní straně dělá vaření jednodušší vhodné pro všechny druhy sporáků poklička z nerezové oceli s praktickým parním ventilem vyrobeno ve Finsku použití v troubě do 240 °C lze mýt v myčce Technické údaje: Objem: 1,5 l Průměr: 16 cm Hmotnost: 1 kg Použití a údržba Nádobí před prvním použitím umyjte a poté myjte vždy ihned po použití. Produkty z nerezové oceli se mohou mýt v myčce. Ruční mytí nádobí s hliníkovým a nerezovým povrchem prodlouží jejich životnost. Nerezová ocel vydrží i velmi vysoké teploty a korozivní látky, jako jsou kyseliny. Jediné látky, které můžou ocel poškodit jsou soli a extrémně silné kyseliny. Produkty z nerezové oceli vydrží až do 250 stupňů. Pro delší výdrž používejte plastové a dřevěné doplňky. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Rendlík s poklicí All Steel Fiskars 1,5 l , Fiskars rychlospojka hadice 3/4" (1027077)

Rendlík s poklicí All Steel Fiskars 1,5 l

Rendlík s poklicí All Steel Fiskars 1,5 l
Detail

All Steel nabízí nádobí pro speciální příležitosti. Odolný rendlík z nerezové oceli vhodný pro všechny druhy varných desek. Veškeré nádobí zaručuje, že Vaše jídlo bude vždy perfektně usmažené. Nerezové nádobí All Steel Fiskars: vyrobeno z odolné nerezové oceli 18/10 madla z nerezové oceli jsou bezpečná a zůstávají studená silné, třívrstvé dno je optimalizováno pro efektivní a rovnoměrné ohřívání měrka na vnitřní straně dělá vaření jednodušší vhodné pro všechny druhy sporáků poklička z nerezové oceli s praktickým parním ventilem vyrobeno ve Finsku použití v troubě do 240 °C lze mýt v myčce Technické údaje: Objem: 1,5 l Průměr: 16 cm Hmotnost: 1 kg Použití a údržba Nádobí před prvním použitím umyjte a poté myjte vždy ihned po použití. Produkty z nerezové oceli se mohou mýt v myčce. Ruční mytí nádobí s hliníkovým a nerezovým povrchem prodlouží jejich životnost. Nerezová ocel vydrží i velmi vysoké teploty a korozivní látky, jako jsou kyseliny. Jediné látky, které můžou ocel poškodit jsou soli a extrémně silné kyseliny. Produkty z nerezové oceli vydrží až do 250 stupňů. Pro delší výdrž používejte plastové a dřevěné doplňky. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Rendlík s poklicí All Steel Fiskars 1,5 l , Orion hrnec nerez na těstoviny anett 4,2 l, 3 díly

Hrnec s poklicí Functional Form Fiskars 3 l

Hrnec s poklicí Functional Form Fiskars 3 l
Detail

Hrnec s praktickou měrkou a obsahem 3 l je vyrobený z vysoce odolné nerezové oceli 18/10, takže se jeho povrch rychle rozehřeje a je vhodný na všechny typy varných desek. Vnější povrch hrnce je hladký a zajišťuje tak maximální ochranu varné desky před poškrábáním. Plochá skleněná poklice z tvrzeného skla se silikonovým okrajem nabízí dvě možnosti slévání vody a snadné sledování připravovaných pokrmů, stejně jako kontrolu páry a varu. Hrnec je s ostatním nádobím Functional Form snadno stohovatelný a šetří tak úložný prostor. Bakelitové držadlo zůstává během vaření příjemně chladné a zajišťuje tak bezpečné uchopení. Hrnec s poklicí Functional Form Fiskars 3 l Hrnec pro snadné každodenní vaření Dvouvrstvý nepřilnavý povrch z odolného materiálu Hardtec™ Bakelitové držadlo zůstává během vaření příjemně chladné a zajišťuje tak bezpečné uchopení Design šetřící místo - jednoduché skladování Snadná údržba, vynikající odolnost v myčce na nádobí Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Hrnec s poklicí Functional Form Fiskars 3 l , Fiskars koš zahradní ergo m, 175 l (1028372)

Hrnec s poklicí Functional Form Fiskars 3 l

Hrnec s poklicí Functional Form Fiskars 3 l
Detail

Hrnec s praktickou měrkou a obsahem 3 l je vyrobený z vysoce odolné nerezové oceli 18/10, takže se jeho povrch rychle rozehřeje a je vhodný na všechny typy varných desek. Vnější povrch hrnce je hladký a zajišťuje tak maximální ochranu varné desky před poškrábáním. Plochá skleněná poklice z tvrzeného skla se silikonovým okrajem nabízí dvě možnosti slévání vody a snadné sledování připravovaných pokrmů, stejně jako kontrolu páry a varu. Hrnec je s ostatním nádobím Functional Form snadno stohovatelný a šetří tak úložný prostor. Bakelitové držadlo zůstává během vaření příjemně chladné a zajišťuje tak bezpečné uchopení. Hrnec s poklicí Functional Form Fiskars 3 l Hrnec pro snadné každodenní vaření Dvouvrstvý nepřilnavý povrch z odolného materiálu Hardtec™ Bakelitové držadlo zůstává během vaření příjemně chladné a zajišťuje tak bezpečné uchopení Design šetřící místo - jednoduché skladování Snadná údržba, vynikající odolnost v myčce na nádobí Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Hrnec s poklicí Functional Form Fiskars 3 l , Fiskars zavlažovací tyč comfort, 3 funkce (1052186)

Hrnec s poklicí Functional Form Fiskars 3 l

Hrnec s poklicí Functional Form Fiskars 3 l
Detail

Hrnec s praktickou měrkou a obsahem 3 l je vyrobený z vysoce odolné nerezové oceli 18/10, takže se jeho povrch rychle rozehřeje a je vhodný na všechny typy varných desek. Vnější povrch hrnce je hladký a zajišťuje tak maximální ochranu varné desky před poškrábáním. Plochá skleněná poklice z tvrzeného skla se silikonovým okrajem nabízí dvě možnosti slévání vody a snadné sledování připravovaných pokrmů, stejně jako kontrolu páry a varu. Hrnec je s ostatním nádobím Functional Form snadno stohovatelný a šetří tak úložný prostor. Bakelitové držadlo zůstává během vaření příjemně chladné a zajišťuje tak bezpečné uchopení. Hrnec s poklicí Functional Form Fiskars 3 l Hrnec pro snadné každodenní vaření Dvouvrstvý nepřilnavý povrch z odolného materiálu Hardtec™ Bakelitové držadlo zůstává během vaření příjemně chladné a zajišťuje tak bezpečné uchopení Design šetřící místo - jednoduché skladování Snadná údržba, vynikající odolnost v myčce na nádobí Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Hrnec s poklicí Functional Form Fiskars 3 l , Fiskars xact™ kultivátor 3 prsty (1027040)

Pánev All Steel Fiskars 26 cm

Pánev All Steel Fiskars 26 cm
Detail

All Steel nabízí nádobí pro speciální příležitosti. Veškeré nádobí zaručuje, že Vaše jídlo bude vždy perfektně usmažené. Tajemství leží v nepřilnavém keramickém povrchu Ceratec, díky kterému jídlo během přípravy krásně zlátne. Povrch nádobí zvládne i vysoké teploty smažení. Nerezové nádobí All Steel Fiskars: vyrobeno z odolné nerezové oceli 18/10 odolné proti poškrábání madlo z nerezové oceli je bezpečné a zůstává studené keramický povrch Ceratec má o 20% vyšší nepřilnavé vlastnosti a představuje krásný smažící povrch, díky kterému jídlo lépe chutná silné, třívrstvé dno je optimalizováno pro efektivní a rovnoměrné ohřívání vhodné pro všechny druhy sporáků vyrobeno ve Finsku lze mýt v myčce Technické údaje: Objem: 2,1 l Průměr: 26 cm Hmotnost: 1,3 kg Použití a údržba Vložte na pánev trochu oleje, či pár lžic vody před začátkem vaření. Pánev neohřívejte prázdnou. Až olej zhnědne, nebo se voda vypaří, pánev je dostatečně zahřátá pro smažení. Smažte na středně silném stupni tepla. Teploty nad 250 °C mohou poškodit povrch. Horké nádobí nevkládejte do studené vody, protože tepelný šok může způsobit nerovnost dna. Nádobí před prvním použitím umyjte a poté myjte vždy ihned po použití. Produkty z nerezové oceli se mohou mýt v myčce. Ruční mytí nádobí s hliníkovým a nerezovým povrchem prodlouží jejich životnost. Nerezová ocel vydrží i velmi vysoké teploty a korozivní látky, jako jsou kyseliny. Jediné látky, které můžou ocel poškodit jsou soli a extrémně silné kyseliny. Produkty z nerezové oceli vydrží až do 250 stupňů. Pro delší výdrž používejte plastové a dřevěné doplňky. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Pánev All Steel Fiskars 26 cm , Fiskars rychlospojka hadice comfort 3/4" (1027074)

Pánev All Steel Fiskars 28 cm

Pánev All Steel Fiskars 28 cm
Detail

All Steel nabízí nádobí pro speciální příležitosti. Veškeré nádobí zaručuje, že Vaše jídlo bude vždy perfektně usmažené. Tajemství leží v nepřilnavém keramickém povrchu Ceratec, díky kterému jídlo během přípravy krásně zlátne. Povrch nádobí zvládne i vysoké teploty smažení. Nerezové nádobí All Steel Fiskars: vyrobeno z odolné nerezové oceli 18/10 odolné proti poškrábání madlo z nerezové oceli je bezpečné a zůstává studené keramický povrch Ceratec má o 20% vyšší nepřilnavé vlastnosti a představuje krásný smažící povrch, díky kterému jídlo lépe chutná silné, třívrstvé dno je optimalizováno pro efektivní a rovnoměrné ohřívání vhodné pro všechny druhy sporáků vyrobeno ve Finsku lze mýt v myčce Technické údaje: Objem: 251 l Průměr: 28 cm Hmotnost: 1,6 kg Použití a údržba Vložte na pánev trochu oleje, či pár lžic vody před začátkem vaření. Pánev neohřívejte prázdnou. Až olej zhnědne, nebo se voda vypaří, pánev je dostatečně zahřátá pro smažení. Smažte na středně silném stupni tepla. Teploty nad 250 °C mohou poškodit povrch. Horké nádobí nevkládejte do studené vody, protože tepelný šok může způsobit nerovnost dna. Nádobí před prvním použitím umyjte a poté myjte vždy ihned po použití. Produkty z nerezové oceli se mohou mýt v myčce. Ruční mytí nádobí s hliníkovým a nerezovým povrchem prodlouží jejich životnost. Nerezová ocel vydrží i velmi vysoké teploty a korozivní látky, jako jsou kyseliny. Jediné látky, které můžou ocel poškodit jsou soli a extrémně silné kyseliny. Produkty z nerezové oceli vydrží až do 250 stupňů. Pro delší výdrž používejte plastové a dřevěné doplňky. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Pánev All Steel Fiskars 28 cm , Fiskars motyčka quikfit 3 ostré hrany (1000682)

Pánev All Steel Fiskars 24 cm

Pánev All Steel Fiskars 24 cm
Detail

All Steel nabízí nádobí pro speciální příležitosti. Veškeré nádobí zaručuje, že Vaše jídlo bude vždy perfektně usmažené. Tajemství leží v nepřilnavém keramickém povrchu Ceratec, díky kterému jídlo během přípravy krásně zlátne. Povrch nádobí zvládne i vysoké teploty smažení. Nerezové nádobí All Steel Fiskars: vyrobeno z odolné nerezové oceli 18/10 odolné proti poškrábání madlo z nerezové oceli je bezpečné a zůstává studené keramický povrch Ceratec má o 20% vyšší nepřilnavé vlastnosti a představuje krásný smažící povrch, díky kterému jídlo lépe chutná silné, třívrstvé dno je optimalizováno pro efektivní a rovnoměrné ohřívání vhodné pro všechny druhy sporáků vyrobeno ve Finsku lze mýt v myčce Technické údaje: Objem: 1,8 l Průměr: 24 cm Hmotnost: 1,2 kg Použití a údržba Vložte na pánev trochu oleje, či pár lžic vody před začátkem vaření. Pánev neohřívejte prázdnou. Až olej zhnědne, nebo se voda vypaří, pánev je dostatečně zahřátá pro smažení. Smažte na středně silném stupni tepla. Teploty nad 250 °C mohou poškodit povrch. Horké nádobí nevkládejte do studené vody, protože tepelný šok může způsobit nerovnost dna. Nádobí před prvním použitím umyjte a poté myjte vždy ihned po použití. Produkty z nerezové oceli se mohou mýt v myčce. Ruční mytí nádobí s hliníkovým a nerezovým povrchem prodlouží jejich životnost. Nerezová ocel vydrží i velmi vysoké teploty a korozivní látky, jako jsou kyseliny. Jediné látky, které můžou ocel poškodit jsou soli a extrémně silné kyseliny. Produkty z nerezové oceli vydrží až do 250 stupňů. Pro delší výdrž používejte plastové a dřevěné doplňky. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Pánev All Steel Fiskars 24 cm , Banquet hrnec nerezový living, 5,6 l

Pánev All Steel Fiskars 28 cm

Pánev All Steel Fiskars 28 cm
Detail

All Steel nabízí nádobí pro speciální příležitosti. Veškeré nádobí zaručuje, že Vaše jídlo bude vždy perfektně usmažené. Tajemství leží v nepřilnavém keramickém povrchu Ceratec, díky kterému jídlo během přípravy krásně zlátne. Povrch nádobí zvládne i vysoké teploty smažení. Nerezové nádobí All Steel Fiskars: vyrobeno z odolné nerezové oceli 18/10 odolné proti poškrábání madlo z nerezové oceli je bezpečné a zůstává studené keramický povrch Ceratec má o 20% vyšší nepřilnavé vlastnosti a představuje krásný smažící povrch, díky kterému jídlo lépe chutná silné, třívrstvé dno je optimalizováno pro efektivní a rovnoměrné ohřívání vhodné pro všechny druhy sporáků vyrobeno ve Finsku lze mýt v myčce Technické údaje: Objem: 251 l Průměr: 28 cm Hmotnost: 1,6 kg Použití a údržba Vložte na pánev trochu oleje, či pár lžic vody před začátkem vaření. Pánev neohřívejte prázdnou. Až olej zhnědne, nebo se voda vypaří, pánev je dostatečně zahřátá pro smažení. Smažte na středně silném stupni tepla. Teploty nad 250 °C mohou poškodit povrch. Horké nádobí nevkládejte do studené vody, protože tepelný šok může způsobit nerovnost dna. Nádobí před prvním použitím umyjte a poté myjte vždy ihned po použití. Produkty z nerezové oceli se mohou mýt v myčce. Ruční mytí nádobí s hliníkovým a nerezovým povrchem prodlouží jejich životnost. Nerezová ocel vydrží i velmi vysoké teploty a korozivní látky, jako jsou kyseliny. Jediné látky, které můžou ocel poškodit jsou soli a extrémně silné kyseliny. Produkty z nerezové oceli vydrží až do 250 stupňů. Pro delší výdrž používejte plastové a dřevěné doplňky. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Pánev All Steel Fiskars 28 cm , Banquet hrnec nerezový living 23 l

Pánev All Steel Fiskars 26 cm

Pánev All Steel Fiskars 26 cm
Detail

All Steel nabízí nádobí pro speciální příležitosti. Veškeré nádobí zaručuje, že Vaše jídlo bude vždy perfektně usmažené. Tajemství leží v nepřilnavém keramickém povrchu Ceratec, díky kterému jídlo během přípravy krásně zlátne. Povrch nádobí zvládne i vysoké teploty smažení. Nerezové nádobí All Steel Fiskars: vyrobeno z odolné nerezové oceli 18/10 odolné proti poškrábání madlo z nerezové oceli je bezpečné a zůstává studené keramický povrch Ceratec má o 20% vyšší nepřilnavé vlastnosti a představuje krásný smažící povrch, díky kterému jídlo lépe chutná silné, třívrstvé dno je optimalizováno pro efektivní a rovnoměrné ohřívání vhodné pro všechny druhy sporáků vyrobeno ve Finsku lze mýt v myčce Technické údaje: Objem: 2,1 l Průměr: 26 cm Hmotnost: 1,3 kg Použití a údržba Vložte na pánev trochu oleje, či pár lžic vody před začátkem vaření. Pánev neohřívejte prázdnou. Až olej zhnědne, nebo se voda vypaří, pánev je dostatečně zahřátá pro smažení. Smažte na středně silném stupni tepla. Teploty nad 250 °C mohou poškodit povrch. Horké nádobí nevkládejte do studené vody, protože tepelný šok může způsobit nerovnost dna. Nádobí před prvním použitím umyjte a poté myjte vždy ihned po použití. Produkty z nerezové oceli se mohou mýt v myčce. Ruční mytí nádobí s hliníkovým a nerezovým povrchem prodlouží jejich životnost. Nerezová ocel vydrží i velmi vysoké teploty a korozivní látky, jako jsou kyseliny. Jediné látky, které můžou ocel poškodit jsou soli a extrémně silné kyseliny. Produkty z nerezové oceli vydrží až do 250 stupňů. Pro delší výdrž používejte plastové a dřevěné doplňky. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Pánev All Steel Fiskars 26 cm , Banquet hrnec nerezový living, 4,3 l

Pánev All Steel Fiskars 24 cm

Pánev All Steel Fiskars 24 cm
Detail

All Steel nabízí nádobí pro speciální příležitosti. Veškeré nádobí zaručuje, že Vaše jídlo bude vždy perfektně usmažené. Tajemství leží v nepřilnavém keramickém povrchu Ceratec, díky kterému jídlo během přípravy krásně zlátne. Povrch nádobí zvládne i vysoké teploty smažení. Nerezové nádobí All Steel Fiskars: vyrobeno z odolné nerezové oceli 18/10 odolné proti poškrábání madlo z nerezové oceli je bezpečné a zůstává studené keramický povrch Ceratec má o 20% vyšší nepřilnavé vlastnosti a představuje krásný smažící povrch, díky kterému jídlo lépe chutná silné, třívrstvé dno je optimalizováno pro efektivní a rovnoměrné ohřívání vhodné pro všechny druhy sporáků vyrobeno ve Finsku lze mýt v myčce Technické údaje: Objem: 1,8 l Průměr: 24 cm Hmotnost: 1,2 kg Použití a údržba Vložte na pánev trochu oleje, či pár lžic vody před začátkem vaření. Pánev neohřívejte prázdnou. Až olej zhnědne, nebo se voda vypaří, pánev je dostatečně zahřátá pro smažení. Smažte na středně silném stupni tepla. Teploty nad 250 °C mohou poškodit povrch. Horké nádobí nevkládejte do studené vody, protože tepelný šok může způsobit nerovnost dna. Nádobí před prvním použitím umyjte a poté myjte vždy ihned po použití. Produkty z nerezové oceli se mohou mýt v myčce. Ruční mytí nádobí s hliníkovým a nerezovým povrchem prodlouží jejich životnost. Nerezová ocel vydrží i velmi vysoké teploty a korozivní látky, jako jsou kyseliny. Jediné látky, které můžou ocel poškodit jsou soli a extrémně silné kyseliny. Produkty z nerezové oceli vydrží až do 250 stupňů. Pro delší výdrž používejte plastové a dřevěné doplňky. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Pánev All Steel Fiskars 24 cm , Altom keramický hrnec becka, 5 l

Pánev All Steel Fiskars 26 cm

Pánev All Steel Fiskars 26 cm
Detail

All Steel nabízí nádobí pro speciální příležitosti. Veškeré nádobí zaručuje, že Vaše jídlo bude vždy perfektně usmažené. Tajemství leží v nepřilnavém keramickém povrchu Ceratec, díky kterému jídlo během přípravy krásně zlátne. Povrch nádobí zvládne i vysoké teploty smažení. Nerezové nádobí All Steel Fiskars: vyrobeno z odolné nerezové oceli 18/10 odolné proti poškrábání madlo z nerezové oceli je bezpečné a zůstává studené keramický povrch Ceratec má o 20% vyšší nepřilnavé vlastnosti a představuje krásný smažící povrch, díky kterému jídlo lépe chutná silné, třívrstvé dno je optimalizováno pro efektivní a rovnoměrné ohřívání vhodné pro všechny druhy sporáků vyrobeno ve Finsku lze mýt v myčce Technické údaje: Objem: 2,1 l Průměr: 26 cm Hmotnost: 1,3 kg Použití a údržba Vložte na pánev trochu oleje, či pár lžic vody před začátkem vaření. Pánev neohřívejte prázdnou. Až olej zhnědne, nebo se voda vypaří, pánev je dostatečně zahřátá pro smažení. Smažte na středně silném stupni tepla. Teploty nad 250 °C mohou poškodit povrch. Horké nádobí nevkládejte do studené vody, protože tepelný šok může způsobit nerovnost dna. Nádobí před prvním použitím umyjte a poté myjte vždy ihned po použití. Produkty z nerezové oceli se mohou mýt v myčce. Ruční mytí nádobí s hliníkovým a nerezovým povrchem prodlouží jejich životnost. Nerezová ocel vydrží i velmi vysoké teploty a korozivní látky, jako jsou kyseliny. Jediné látky, které můžou ocel poškodit jsou soli a extrémně silné kyseliny. Produkty z nerezové oceli vydrží až do 250 stupňů. Pro delší výdrž používejte plastové a dřevěné doplňky. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Pánev All Steel Fiskars 26 cm , Tescoma smartclick 6,0 l tlakový hrnec

Pánev All Steel Fiskars 24 cm

Pánev All Steel Fiskars 24 cm
Detail

All Steel nabízí nádobí pro speciální příležitosti. Veškeré nádobí zaručuje, že Vaše jídlo bude vždy perfektně usmažené. Tajemství leží v nepřilnavém keramickém povrchu Ceratec, díky kterému jídlo během přípravy krásně zlátne. Povrch nádobí zvládne i vysoké teploty smažení. Nerezové nádobí All Steel Fiskars: vyrobeno z odolné nerezové oceli 18/10 odolné proti poškrábání madlo z nerezové oceli je bezpečné a zůstává studené keramický povrch Ceratec má o 20% vyšší nepřilnavé vlastnosti a představuje krásný smažící povrch, díky kterému jídlo lépe chutná silné, třívrstvé dno je optimalizováno pro efektivní a rovnoměrné ohřívání vhodné pro všechny druhy sporáků vyrobeno ve Finsku lze mýt v myčce Technické údaje: Objem: 1,8 l Průměr: 24 cm Hmotnost: 1,2 kg Použití a údržba Vložte na pánev trochu oleje, či pár lžic vody před začátkem vaření. Pánev neohřívejte prázdnou. Až olej zhnědne, nebo se voda vypaří, pánev je dostatečně zahřátá pro smažení. Smažte na středně silném stupni tepla. Teploty nad 250 °C mohou poškodit povrch. Horké nádobí nevkládejte do studené vody, protože tepelný šok může způsobit nerovnost dna. Nádobí před prvním použitím umyjte a poté myjte vždy ihned po použití. Produkty z nerezové oceli se mohou mýt v myčce. Ruční mytí nádobí s hliníkovým a nerezovým povrchem prodlouží jejich životnost. Nerezová ocel vydrží i velmi vysoké teploty a korozivní látky, jako jsou kyseliny. Jediné látky, které můžou ocel poškodit jsou soli a extrémně silné kyseliny. Produkty z nerezové oceli vydrží až do 250 stupňů. Pro delší výdrž používejte plastové a dřevěné doplňky. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Pánev All Steel Fiskars 24 cm , Tescoma smartclick 7,5 l tlakový hrnec

Pánev All Steel Fiskars 28 cm

Pánev All Steel Fiskars 28 cm
Detail

All Steel nabízí nádobí pro speciální příležitosti. Veškeré nádobí zaručuje, že Vaše jídlo bude vždy perfektně usmažené. Tajemství leží v nepřilnavém keramickém povrchu Ceratec, díky kterému jídlo během přípravy krásně zlátne. Povrch nádobí zvládne i vysoké teploty smažení. Nerezové nádobí All Steel Fiskars: vyrobeno z odolné nerezové oceli 18/10 odolné proti poškrábání madlo z nerezové oceli je bezpečné a zůstává studené keramický povrch Ceratec má o 20% vyšší nepřilnavé vlastnosti a představuje krásný smažící povrch, díky kterému jídlo lépe chutná silné, třívrstvé dno je optimalizováno pro efektivní a rovnoměrné ohřívání vhodné pro všechny druhy sporáků vyrobeno ve Finsku lze mýt v myčce Technické údaje: Objem: 251 l Průměr: 28 cm Hmotnost: 1,6 kg Použití a údržba Vložte na pánev trochu oleje, či pár lžic vody před začátkem vaření. Pánev neohřívejte prázdnou. Až olej zhnědne, nebo se voda vypaří, pánev je dostatečně zahřátá pro smažení. Smažte na středně silném stupni tepla. Teploty nad 250 °C mohou poškodit povrch. Horké nádobí nevkládejte do studené vody, protože tepelný šok může způsobit nerovnost dna. Nádobí před prvním použitím umyjte a poté myjte vždy ihned po použití. Produkty z nerezové oceli se mohou mýt v myčce. Ruční mytí nádobí s hliníkovým a nerezovým povrchem prodlouží jejich životnost. Nerezová ocel vydrží i velmi vysoké teploty a korozivní látky, jako jsou kyseliny. Jediné látky, které můžou ocel poškodit jsou soli a extrémně silné kyseliny. Produkty z nerezové oceli vydrží až do 250 stupňů. Pro delší výdrž používejte plastové a dřevěné doplňky. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Pánev All Steel Fiskars 28 cm , Altom keramický hrnec becka, 3,2 l

Fiskars All Steel pánev 26cm 1023760

Detail

Nerezová pánev pro zvláštní příležitosti o průměru 26 cm. Nepřilnavá keramická Ceratec vrstva rovnoměrně ohřívá a dodává jídlu lepší chuť. Silné, třívrstvé dno je optimalizované pro efektivní ohřev na všech druzích sporáků. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars All Steel pánev 26cm 1023760 , Tlakový hrnec magnum 5 l, tescoma

Sada příborů All Steel Fiskars 24 ks

Sada příborů All Steel Fiskars 24 ks
Detail

Jídelní příbory se vyrábějí z vysoce kvalitní nerezové oceli v továrně Sorsakoski ve Finsku. 24dílná sada vidliček, nožů, lžic a lžiček v moderním designu je určena pro 6 osob. Obsah 24dílné sady příborů Fiskars All Steel: 6x vidlička 6x nůž 6x lžíce 6x lžička Technické parametry 24dílné sady příborů Fiskars All Steel: počet ks v sadě: 24 materiál: nerezová ocel hmotnost: 1,5 kg rozměry balení: 43,2 x 25,7 x 4,7 cm (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Sada příborů All Steel Fiskars 24 ks , Banquet hrnec nerezový living 13,5 l

Sada příborů All Steel Fiskars 16 ks

Sada příborů All Steel Fiskars 16 ks
Detail

Jídelní příbory se vyrábějí z vysoce kvalitní nerezové oceli v továrně Sorsakoski ve Finsku. 26dílná sada vidliček, nožů, lžic a lžiček v moderním designu je určena pro 4 osoby. Obsah 16dílné sady příborů Fiskars All Steel: 4x vidlička 4x nůž 4x lžíce 4x lžička Technické parametry 16dílné sady příborů Fiskars All Steel: počet ks v sadě: 16 materiál: nerezová ocel hmotnost: 1 kg rozměry balení: 25 x 16,9 x 5,5 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Sada příborů All Steel Fiskars 16 ks , Tlakový hrnec magnum 7 l, tescoma

Sada příborů All Steel Fiskars 24 ks

Sada příborů All Steel Fiskars 24 ks
Detail

Jídelní příbory se vyrábějí z vysoce kvalitní nerezové oceli v továrně Sorsakoski ve Finsku. 24dílná sada vidliček, nožů, lžic a lžiček v moderním designu je určena pro 6 osob. Obsah 24dílné sady příborů Fiskars All Steel: 6x vidlička 6x nůž 6x lžíce 6x lžička Technické parametry 24dílné sady příborů Fiskars All Steel: počet ks v sadě: 24 materiál: nerezová ocel hmotnost: 1,5 kg rozměry balení: 43,2 x 25,7 x 4,7 cm (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Sada příborů All Steel Fiskars 24 ks , Banquet adagio tlakovy hrnec 4 l

Sada příborů All Steel Fiskars 16 ks

Sada příborů All Steel Fiskars 16 ks
Detail

Jídelní příbory se vyrábějí z vysoce kvalitní nerezové oceli v továrně Sorsakoski ve Finsku. 26dílná sada vidliček, nožů, lžic a lžiček v moderním designu je určena pro 4 osoby. Obsah 16dílné sady příborů Fiskars All Steel: 4x vidlička 4x nůž 4x lžíce 4x lžička Technické parametry 16dílné sady příborů Fiskars All Steel: počet ks v sadě: 16 materiál: nerezová ocel hmotnost: 1 kg rozměry balení: 25 x 16,9 x 5,5 cm (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Sada příborů All Steel Fiskars 16 ks , Klarstein galloway, litinový hrnec, 9.0 barbecue hrnec, litina, nožičky, velikost l/9 qt/8 l

Sada příborů All Steel Fiskars 16 ks

Sada příborů All Steel Fiskars 16 ks
Detail

Jídelní příbory se vyrábějí z vysoce kvalitní nerezové oceli v továrně Sorsakoski ve Finsku. 26dílná sada vidliček, nožů, lžic a lžiček v moderním designu je určena pro 4 osoby. Obsah 16dílné sady příborů Fiskars All Steel: 4x vidlička 4x nůž 4x lžíce 4x lžička Technické parametry 16dílné sady příborů Fiskars All Steel: počet ks v sadě: 16 materiál: nerezová ocel hmotnost: 1 kg rozměry balení: 25 x 16,9 x 5,5 cm (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Sada příborů All Steel Fiskars 16 ks , Klarstein galloway, litinový hrnec, 9.0 barbecue hrnec, litina, žíhaný, velikost l/9 qt/8 l

Sada příborů All Steel Fiskars 24 ks

Sada příborů All Steel Fiskars 24 ks
Detail

Jídelní příbory se vyrábějí z vysoce kvalitní nerezové oceli v továrně Sorsakoski ve Finsku. 24dílná sada vidliček, nožů, lžic a lžiček v moderním designu je určena pro 6 osob. Obsah 24dílné sady příborů Fiskars All Steel: 6x vidlička 6x nůž 6x lžíce 6x lžička Technické parametry 24dílné sady příborů Fiskars All Steel: počet ks v sadě: 24 materiál: nerezová ocel hmotnost: 1,5 kg rozměry balení: 43,2 x 25,7 x 4,7 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Sada příborů All Steel Fiskars 24 ks , Fiskars 112290

Rendlík s poklicí All Steel Fiskars 26 cm

Rendlík s poklicí All Steel Fiskars 26 cm
Detail

Nádobí z řady All Steel je vyrobeno z odolné nerezové oceli. Inovativní keramický povrch Ceratec má o 20 % vyšší nepřilnavé vlastnosti a představuje kvalitní povrch nádobí, díky kterému jídlo lépe chutná. Silné, třívrstvé dno řady All Steel je optimalizováno pro efektivní a rovnoměrné ohřívání na všech typech varných desek. Madlo z nerezové oceli je bezpečné a zůstává během vaření na varné desce studené. Nerezové nádobí All Steel Fiskars: vyrobeno z odolné nerezové oceli 18/10 madla z nerezové oceli jsou bezpečná a zůstávají studená nepřilnavá keramická vrstva Ceratec rovnoměrně ohřívá a dodává jídlu lepší chuť silné, třívrstvé dno je optimalizováno pro efektivní a rovnoměrné ohřívání měrka na vnitřní straně dělá vaření jednodušší vhodné pro všechny druhy sporáků poklička z nerezové oceli s praktickým parním ventilem vyrobeno ve Finsku použití v troubě do 240 °C lze mýt v myčce Technické údaje: Objem: 3,2 l Průměr: 26 cm Hmotnost: 1 kg Použití a údržba Nádobí před prvním použitím umyjte a poté myjte vždy ihned po použití. Produkty z nerezové oceli se mohou mýt v myčce. Ruční mytí nádobí s hliníkovým a nerezovým povrchem prodlouží jejich životnost. Nerezová ocel vydrží i velmi vysoké teploty a korozivní látky, jako jsou kyseliny. Jediné látky, které můžou ocel poškodit jsou soli a extrémně silné kyseliny. Produkty z nerezové oceli vydrží až do 250 stupňů. Pro delší výdrž používejte plastové a dřevěné doplňky. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Rendlík s poklicí All Steel Fiskars 26 cm , Fiskars 111960

Sada steakových příborů All Steel Fiskars 24 ks

Sada steakových příborů All Steel Fiskars 24 ks
Detail

Příbory na steaky Fiskars All Steel se vyrábějí z vysoce kvalitní nerezové oceli v továrně Sorsakoski ve Finsku. 24dílná sada vidliček a nožů v moderním designu je určena pro 12 osob. Obsah 24dílné sady steakových příborů Fiskars All Steel: 12x vidlička 12x steakový nůž Technické parametry 24dílné sady steakových příborů Fiskars All Steel: počet ks v sadě: 24 materiál: nerezová ocel hmotnost: 1,9 kg rozměry balení: 43,5 x 25,5 x 5 cm (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Sada steakových příborů All Steel Fiskars 24 ks , Fiskars 137020

Rendlík s poklicí All Steel Fiskars 26 cm

Rendlík s poklicí All Steel Fiskars 26 cm
Detail

Nádobí z řady All Steel je vyrobeno z odolné nerezové oceli. Inovativní keramický povrch Ceratec má o 20 % vyšší nepřilnavé vlastnosti a představuje kvalitní povrch nádobí, díky kterému jídlo lépe chutná. Silné, třívrstvé dno řady All Steel je optimalizováno pro efektivní a rovnoměrné ohřívání na všech typech varných desek. Madlo z nerezové oceli je bezpečné a zůstává během vaření na varné desce studené. Nerezové nádobí All Steel Fiskars: vyrobeno z odolné nerezové oceli 18/10 madla z nerezové oceli jsou bezpečná a zůstávají studená nepřilnavá keramická vrstva Ceratec rovnoměrně ohřívá a dodává jídlu lepší chuť silné, třívrstvé dno je optimalizováno pro efektivní a rovnoměrné ohřívání měrka na vnitřní straně dělá vaření jednodušší vhodné pro všechny druhy sporáků poklička z nerezové oceli s praktickým parním ventilem vyrobeno ve Finsku použití v troubě do 240 °C lze mýt v myčce Technické údaje: Objem: 3,2 l Průměr: 26 cm Hmotnost: 1 kg Použití a údržba Nádobí před prvním použitím umyjte a poté myjte vždy ihned po použití. Produkty z nerezové oceli se mohou mýt v myčce. Ruční mytí nádobí s hliníkovým a nerezovým povrchem prodlouží jejich životnost. Nerezová ocel vydrží i velmi vysoké teploty a korozivní látky, jako jsou kyseliny. Jediné látky, které můžou ocel poškodit jsou soli a extrémně silné kyseliny. Produkty z nerezové oceli vydrží až do 250 stupňů. Pro delší výdrž používejte plastové a dřevěné doplňky. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Rendlík s poklicí All Steel Fiskars 26 cm , Fiskars 112190

Sada steakových příborů All Steel Fiskars 24 ks

Sada steakových příborů All Steel Fiskars 24 ks
Detail

Příbory na steaky Fiskars All Steel se vyrábějí z vysoce kvalitní nerezové oceli v továrně Sorsakoski ve Finsku. 24dílná sada vidliček a nožů v moderním designu je určena pro 12 osob. Obsah 24dílné sady steakových příborů Fiskars All Steel: 12x vidlička 12x steakový nůž Technické parametry 24dílné sady steakových příborů Fiskars All Steel: počet ks v sadě: 24 materiál: nerezová ocel hmotnost: 1,9 kg rozměry balení: 43,5 x 25,5 x 5 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Sada steakových příborů All Steel Fiskars 24 ks , Fiskars 139970

Fiskars Wok pánev All Steel 28 cm 1023763

Detail

Nerezová pánvička Wok značky Fiskars pro speciální příležitosti. Nepřilnavá keramická vrstva Ceratec rovnoměrně ohřívá a dodává jídlu lepší chuť. Efektivní třívrstvé dno. Pánev je vhodná pro všechny typy sporáků. (mall.cz)

Podobné produkty ako Fiskars Wok pánev All Steel 28 cm 1023763 , Fiskars 1020126

Hrnec s poklicí Rotisser Fiskars 3,5 l

Hrnec s poklicí Rotisser Fiskars 3,5 l
Detail

Prémiový hrnec, potažený inovativní vrstvou Hardtec Superior, vhodný na všechny typy varných desek. S pokličkou z nerezové oceli. Nádobí Rotisser Fiskars: vyrobeno z lehkého hliníku, který extrémně dobře rozvádí teplo, díky čemuž se jídlo ohřívá rovnoměrně po celé ploše potaženo vrstvou Hardtec Superior - odolná a nepřilnavá vrstva madla z nerezové oceli zůstávají vždy studená - tím se stává bezpečným dno je optimalizováno pro ohřívání rychlejší o 50%, šetří až 30% energie ideální do trouby do 240°C i k servírování ideální pro všechny typy varných desek vyrobeno ve Finsku v továrnách Sorsakoski Technické údaje: Objem: 3,5 l Průměr: 22 cm Hmotnost: 1,2 kg Použití a údržba Nádobí před prvním použitím umyjte a poté myjte vždy ihned po použití. Produkty z nerezové oceli se mohou mýt v myčce. Ruční mytí nádobí s hliníkovým a nerezovým povrchem prodlouží jejich životnost. Nerezová ocel vydrží i velmi vysoké teploty a korozivní látky, jako jsou kyseliny. Jediné látky, které můžou ocel poškodit jsou soli a extrémně silné kyseliny. Produkty z nerezové oceli vydrží až do 250 stupňů. Pro delší výdrž používejte plastové a dřevěné doplňky. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Hrnec s poklicí Rotisser Fiskars 3,5 l

Hrnec s poklicí Rotisser Fiskars 3,5 l

Hrnec s poklicí Rotisser Fiskars 3,5 l
Detail

Prémiový hrnec, potažený inovativní vrstvou Hardtec Superior, vhodný na všechny typy varných desek. S pokličkou z nerezové oceli. Nádobí Rotisser Fiskars: vyrobeno z lehkého hliníku, který extrémně dobře rozvádí teplo, díky čemuž se jídlo ohřívá rovnoměrně po celé ploše potaženo vrstvou Hardtec Superior - odolná a nepřilnavá vrstva madla z nerezové oceli zůstávají vždy studená - tím se stává bezpečným dno je optimalizováno pro ohřívání rychlejší o 50%, šetří až 30% energie ideální do trouby do 240°C i k servírování ideální pro všechny typy varných desek vyrobeno ve Finsku v továrnách Sorsakoski Technické údaje: Objem: 3,5 l Průměr: 22 cm Hmotnost: 1,2 kg Použití a údržba Nádobí před prvním použitím umyjte a poté myjte vždy ihned po použití. Produkty z nerezové oceli se mohou mýt v myčce. Ruční mytí nádobí s hliníkovým a nerezovým povrchem prodlouží jejich životnost. Nerezová ocel vydrží i velmi vysoké teploty a korozivní látky, jako jsou kyseliny. Jediné látky, které můžou ocel poškodit jsou soli a extrémně silné kyseliny. Produkty z nerezové oceli vydrží až do 250 stupňů. Pro delší výdrž používejte plastové a dřevěné doplňky. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Hrnec s poklicí Rotisser Fiskars 3,5 l

Hrnec s poklicí Rotisser Fiskars 3,5 l

Hrnec s poklicí Rotisser Fiskars 3,5 l
Detail

Prémiový hrnec, potažený inovativní vrstvou Hardtec Superior, vhodný na všechny typy varných desek. S pokličkou z nerezové oceli. Nádobí Rotisser Fiskars: vyrobeno z lehkého hliníku, který extrémně dobře rozvádí teplo, díky čemuž se jídlo ohřívá rovnoměrně po celé ploše potaženo vrstvou Hardtec Superior - odolná a nepřilnavá vrstva madla z nerezové oceli zůstávají vždy studená - tím se stává bezpečným dno je optimalizováno pro ohřívání rychlejší o 50%, šetří až 30% energie ideální do trouby do 240°C i k servírování ideální pro všechny typy varných desek vyrobeno ve Finsku v továrnách Sorsakoski Technické údaje: Objem: 3,5 l Průměr: 22 cm Hmotnost: 1,2 kg Použití a údržba Nádobí před prvním použitím umyjte a poté myjte vždy ihned po použití. Produkty z nerezové oceli se mohou mýt v myčce. Ruční mytí nádobí s hliníkovým a nerezovým povrchem prodlouží jejich životnost. Nerezová ocel vydrží i velmi vysoké teploty a korozivní látky, jako jsou kyseliny. Jediné látky, které můžou ocel poškodit jsou soli a extrémně silné kyseliny. Produkty z nerezové oceli vydrží až do 250 stupňů. Pro delší výdrž používejte plastové a dřevěné doplňky. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Hrnec s poklicí Rotisser Fiskars 3,5 l

Hrnec s poklicí Functional Form Fiskars 7 l

Hrnec s poklicí Functional Form Fiskars 7 l
Detail

Hrnec s praktickou měrkou a obsahem 7 l je vyrobený z vysoce odolné nerezové oceli 18/10, takže se jeho povrch rychle rozehřeje a je vhodný na všechny typy varných desek. Vnější povrch hrnce je hladký a zajišťuje tak maximální ochranu varné desky před poškrábáním. Plochá skleněná poklice z tvrzeného skla se silikonovým okrajem nabízí dvě možnosti slévání vody a snadné sledování připravovaných pokrmů, stejně jako kontrolu páry a varu. Hrnec je s ostatním nádobím Functional Form snadno stohovatelný a šetří tak úložný prostor. Bakelitové držadlo zůstává během vaření příjemně chladné a zajišťuje tak bezpečné uchopení. Hrnec s poklicí Functional Form Fiskars 7 l Hrnec pro snadné každodenní vaření Dvouvrstvý nepřilnavý povrch z odolného materiálu Hardtec™ Bakelitové držadlo zůstává během vaření příjemně chladné a zajišťuje tak bezpečné uchopení Design šetřící místo - jednoduché skladování Snadná údržba, vynikající odolnost v myčce na nádobí Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Hrnec s poklicí Functional Form Fiskars 7 l

Hrnec s poklicí Functional Form Fiskars 5 l

Hrnec s poklicí Functional Form Fiskars 5 l
Detail

Hrnec s praktickou měrkou a obsahem 5 l je vyrobený z vysoce odolné nerezové oceli 18/10, takže se jeho povrch rychle rozehřeje a je vhodný na všechny typy varných desek. Vnější povrch hrnce je hladký a zajišťuje tak maximální ochranu varné desky před poškrábáním. Plochá skleněná poklice z tvrzeného skla se silikonovým okrajem nabízí dvě možnosti slévání vody a snadné sledování připravovaných pokrmů, stejně jako kontrolu páry a varu. Hrnec je s ostatním nádobím Functional Form snadno stohovatelný a šetří tak úložný prostor. Bakelitové držadlo zůstává během vaření příjemně chladné a zajišťuje tak bezpečné uchopení. Hrnec s poklicí Functional Form Fiskars 5 l Hrnec pro snadné každodenní vaření Dvouvrstvý nepřilnavý povrch z odolného materiálu Hardtec™ Bakelitové držadlo zůstává během vaření příjemně chladné a zajišťuje tak bezpečné uchopení Design šetřící místo - jednoduché skladování Snadná údržba, vynikající odolnost v myčce na nádobí Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Hrnec s poklicí Functional Form Fiskars 5 l

Hrnec s poklicí Functional Form Fiskars 5 l

Hrnec s poklicí Functional Form Fiskars 5 l
Detail

Hrnec s praktickou měrkou a obsahem 5 l je vyrobený z vysoce odolné nerezové oceli 18/10, takže se jeho povrch rychle rozehřeje a je vhodný na všechny typy varných desek. Vnější povrch hrnce je hladký a zajišťuje tak maximální ochranu varné desky před poškrábáním. Plochá skleněná poklice z tvrzeného skla se silikonovým okrajem nabízí dvě možnosti slévání vody a snadné sledování připravovaných pokrmů, stejně jako kontrolu páry a varu. Hrnec je s ostatním nádobím Functional Form snadno stohovatelný a šetří tak úložný prostor. Bakelitové držadlo zůstává během vaření příjemně chladné a zajišťuje tak bezpečné uchopení. Hrnec s poklicí Functional Form Fiskars 5 l Hrnec pro snadné každodenní vaření Dvouvrstvý nepřilnavý povrch z odolného materiálu Hardtec™ Bakelitové držadlo zůstává během vaření příjemně chladné a zajišťuje tak bezpečné uchopení Design šetřící místo - jednoduché skladování Snadná údržba, vynikající odolnost v myčce na nádobí Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Hrnec s poklicí Functional Form Fiskars 5 l

Hrnec s poklicí Functional Form Fiskars 7 l

Hrnec s poklicí Functional Form Fiskars 7 l
Detail

Hrnec s praktickou měrkou a obsahem 7 l je vyrobený z vysoce odolné nerezové oceli 18/10, takže se jeho povrch rychle rozehřeje a je vhodný na všechny typy varných desek. Vnější povrch hrnce je hladký a zajišťuje tak maximální ochranu varné desky před poškrábáním. Plochá skleněná poklice z tvrzeného skla se silikonovým okrajem nabízí dvě možnosti slévání vody a snadné sledování připravovaných pokrmů, stejně jako kontrolu páry a varu. Hrnec je s ostatním nádobím Functional Form snadno stohovatelný a šetří tak úložný prostor. Bakelitové držadlo zůstává během vaření příjemně chladné a zajišťuje tak bezpečné uchopení. Hrnec s poklicí Functional Form Fiskars 7 l Hrnec pro snadné každodenní vaření Dvouvrstvý nepřilnavý povrch z odolného materiálu Hardtec™ Bakelitové držadlo zůstává během vaření příjemně chladné a zajišťuje tak bezpečné uchopení Design šetřící místo - jednoduché skladování Snadná údržba, vynikající odolnost v myčce na nádobí Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Hrnec s poklicí Functional Form Fiskars 7 l

Hrnec s poklicí Functional Form Fiskars 5 l

Hrnec s poklicí Functional Form Fiskars 5 l
Detail

Hrnec s praktickou měrkou a obsahem 5 l je vyrobený z vysoce odolné nerezové oceli 18/10, takže se jeho povrch rychle rozehřeje a je vhodný na všechny typy varných desek. Vnější povrch hrnce je hladký a zajišťuje tak maximální ochranu varné desky před poškrábáním. Plochá skleněná poklice z tvrzeného skla se silikonovým okrajem nabízí dvě možnosti slévání vody a snadné sledování připravovaných pokrmů, stejně jako kontrolu páry a varu. Hrnec je s ostatním nádobím Functional Form snadno stohovatelný a šetří tak úložný prostor. Bakelitové držadlo zůstává během vaření příjemně chladné a zajišťuje tak bezpečné uchopení. Hrnec s poklicí Functional Form Fiskars 5 l Hrnec pro snadné každodenní vaření Dvouvrstvý nepřilnavý povrch z odolného materiálu Hardtec™ Bakelitové držadlo zůstává během vaření příjemně chladné a zajišťuje tak bezpečné uchopení Design šetřící místo - jednoduché skladování Snadná údržba, vynikající odolnost v myčce na nádobí Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Hrnec s poklicí Functional Form Fiskars 5 l

Hrnec s poklicí Functional Form Fiskars 7 l

Hrnec s poklicí Functional Form Fiskars 7 l
Detail

Hrnec s praktickou měrkou a obsahem 7 l je vyrobený z vysoce odolné nerezové oceli 18/10, takže se jeho povrch rychle rozehřeje a je vhodný na všechny typy varných desek. Vnější povrch hrnce je hladký a zajišťuje tak maximální ochranu varné desky před poškrábáním. Plochá skleněná poklice z tvrzeného skla se silikonovým okrajem nabízí dvě možnosti slévání vody a snadné sledování připravovaných pokrmů, stejně jako kontrolu páry a varu. Hrnec je s ostatním nádobím Functional Form snadno stohovatelný a šetří tak úložný prostor. Bakelitové držadlo zůstává během vaření příjemně chladné a zajišťuje tak bezpečné uchopení. Hrnec s poklicí Functional Form Fiskars 7 l Hrnec pro snadné každodenní vaření Dvouvrstvý nepřilnavý povrch z odolného materiálu Hardtec™ Bakelitové držadlo zůstává během vaření příjemně chladné a zajišťuje tak bezpečné uchopení Design šetřící místo - jednoduché skladování Snadná údržba, vynikající odolnost v myčce na nádobí Kolekce Fiskars Functional Form Kolekce Functional Form se skládá ze široké nabídky vysoce kvalitních nožů, kuchyňských potřeb, nádobí a příborů. Společně tvoří vzhledově harmonickou kolekci, která ulehčuje každodenní život jejich snadným používáním, čištěním a skladováním. Nové kuchyňské potřeby Fiskars by měly být před prvním použitím umyty. Téměř všechno náčiní Functional Form lze mýt v myčce nádobí. I přesto se však doporučuje ruční mytí pro zaručení delší doby dobrého stavu. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Hrnec s poklicí Functional Form Fiskars 7 l

Hrnec s poklicí Hard Face Fiskars 5 l 22cm

Hrnec s poklicí Hard Face Fiskars 5 l 22cm
Detail

Tento vysoce odolný hrnec Hard Face o průměru 22 cm a o objemu 5 l se doporučuje pro to nejnáročnější každodenní vaření. Byl vyroben z nerezové oceli a jeho silné třívrstvé dno rovnoměrně rozvádí teplo. Hrnec má dvě bakelitová držadla, která zůstávají i během vaření chladná. Uvnitř hrnce byla zabudovaná šikovná měrka. Součástí hrnce je plochá průhledná skleněná poklička se dvěma možnostmi slévání, s lemem, vyrobeným z odolného a tepluvzdorného silikonu. Hrnec lze použít pro všechny typy sporáků (elektrické, plynové, sklokeramické desky i indukční desky). Veškeré nádobí Hard Face lze mít v myčce. Nerezové nádobí Hard Face Fiskars: třívrstvá základna nejodolnější povrch Hardtec Superior usnadňuje vaření - vrstva má vynikající nepřilnavé vlastnosti, které jsou vhodné na kaše a mléčné pokrmy velmi silné dno rovnoměrně a efektivně rozvádí teplo bakelitové držadlo zůstává studené a zajišťuje dobré uchycení vyrobeno ve Finsku skleněná poklice se silikonovým lemem má zabudovanou funkci slévání vhodné pro všechny typy sporáků vhodné do myčky Technické údaje: Objem: 5 l Průměr: 22 cm Hmotnost: 2,6 kg Použití a údržba Nádobí před prvním použitím umyjte a poté myjte vždy ihned po použití. Produkty z nerezové oceli se mohou mýt v myčce. Ruční mytí nádobí s hliníkovým a nerezovým povrchem prodlouží jejich životnost. Nerezová ocel vydrží i velmi vysoké teploty a korozivní látky, jako jsou kyseliny. Jediné látky, které můžou ocel poškodit jsou soli a extrémně silné kyseliny. Produkty z nerezové oceli vydrží až do 250 stupňů. Pro delší výdrž používejte plastové a dřevěné doplňky. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Hrnec s poklicí Hard Face Fiskars 5 l 22cm

Hrnec s poklicí Hard Face Fiskars 5 l 22cm

Hrnec s poklicí Hard Face Fiskars 5 l 22cm
Detail

Tento vysoce odolný hrnec Hard Face o průměru 22 cm a o objemu 5 l se doporučuje pro to nejnáročnější každodenní vaření. Byl vyroben z nerezové oceli a jeho silné třívrstvé dno rovnoměrně rozvádí teplo. Hrnec má dvě bakelitová držadla, která zůstávají i během vaření chladná. Uvnitř hrnce byla zabudovaná šikovná měrka. Součástí hrnce je plochá průhledná skleněná poklička se dvěma možnostmi slévání, s lemem, vyrobeným z odolného a tepluvzdorného silikonu. Hrnec lze použít pro všechny typy sporáků (elektrické, plynové, sklokeramické desky i indukční desky). Veškeré nádobí Hard Face lze mít v myčce. Nerezové nádobí Hard Face Fiskars: třívrstvá základna nejodolnější povrch Hardtec Superior usnadňuje vaření - vrstva má vynikající nepřilnavé vlastnosti, které jsou vhodné na kaše a mléčné pokrmy velmi silné dno rovnoměrně a efektivně rozvádí teplo bakelitové držadlo zůstává studené a zajišťuje dobré uchycení vyrobeno ve Finsku skleněná poklice se silikonovým lemem má zabudovanou funkci slévání vhodné pro všechny typy sporáků vhodné do myčky Technické údaje: Objem: 5 l Průměr: 22 cm Hmotnost: 2,6 kg Použití a údržba Nádobí před prvním použitím umyjte a poté myjte vždy ihned po použití. Produkty z nerezové oceli se mohou mýt v myčce. Ruční mytí nádobí s hliníkovým a nerezovým povrchem prodlouží jejich životnost. Nerezová ocel vydrží i velmi vysoké teploty a korozivní látky, jako jsou kyseliny. Jediné látky, které můžou ocel poškodit jsou soli a extrémně silné kyseliny. Produkty z nerezové oceli vydrží až do 250 stupňů. Pro delší výdrž používejte plastové a dřevěné doplňky. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Hrnec s poklicí Hard Face Fiskars 5 l 22cm

Hrnec s poklicí Hard Face Fiskars 5 l 22cm

Hrnec s poklicí Hard Face Fiskars 5 l 22cm
Detail

Tento vysoce odolný hrnec Hard Face o průměru 22 cm a o objemu 5 l se doporučuje pro to nejnáročnější každodenní vaření. Byl vyroben z nerezové oceli a jeho silné třívrstvé dno rovnoměrně rozvádí teplo. Hrnec má dvě bakelitová držadla, která zůstávají i během vaření chladná. Uvnitř hrnce byla zabudovaná šikovná měrka. Součástí hrnce je plochá průhledná skleněná poklička se dvěma možnostmi slévání, s lemem, vyrobeným z odolného a tepluvzdorného silikonu. Hrnec lze použít pro všechny typy sporáků (elektrické, plynové, sklokeramické desky i indukční desky). Veškeré nádobí Hard Face lze mít v myčce. Nerezové nádobí Hard Face Fiskars: třívrstvá základna nejodolnější povrch Hardtec Superior usnadňuje vaření - vrstva má vynikající nepřilnavé vlastnosti, které jsou vhodné na kaše a mléčné pokrmy velmi silné dno rovnoměrně a efektivně rozvádí teplo bakelitové držadlo zůstává studené a zajišťuje dobré uchycení vyrobeno ve Finsku skleněná poklice se silikonovým lemem má zabudovanou funkci slévání vhodné pro všechny typy sporáků vhodné do myčky Technické údaje: Objem: 5 l Průměr: 22 cm Hmotnost: 2,6 kg Použití a údržba Nádobí před prvním použitím umyjte a poté myjte vždy ihned po použití. Produkty z nerezové oceli se mohou mýt v myčce. Ruční mytí nádobí s hliníkovým a nerezovým povrchem prodlouží jejich životnost. Nerezová ocel vydrží i velmi vysoké teploty a korozivní látky, jako jsou kyseliny. Jediné látky, které můžou ocel poškodit jsou soli a extrémně silné kyseliny. Produkty z nerezové oceli vydrží až do 250 stupňů. Pro delší výdrž používejte plastové a dřevěné doplňky. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Hrnec s poklicí Hard Face Fiskars 5 l 22cm

Hrnec s poklicí Hard Face Fiskars 3,5 l 20 cm

Hrnec s poklicí Hard Face Fiskars 3,5 l 20 cm
Detail

Tento vysoce odolný hrnec Hard Face o průměru 20 cm a o objemu 3,5 l se doporučuje pro to nejnáročnější každodenní vaření. Byl vyroben z nerezové oceli a jeho silné třívrstvé dno rovnoměrně rozvádí teplo. Hrnec má dvě bakelitová držadla, která zůstávají i během vaření chladná. Uvnitř hrnce byla zabudovaná šikovná měrka. Součástí hrnce je plochá průhledná skleněná poklička se dvěma možnostmi slévání, s lemem, vyrobeným z odolného a tepluvzdorného silikonu. Hrnec lze použít pro všechny typy sporáků (elektrické, plynové, sklokeramické desky i indukční desky). Veškeré nádobí Hard Face lze mít v myčce. Nerezové nádobí Hard Face Fiskars: třívrstvá základna nejodolnější povrch Hardtec Superior usnadňuje vaření - vrstva má vynikající nepřilnavé vlastnosti, které jsou vhodné na kaše a mléčné pokrmy velmi silné dno rovnoměrně a efektivně rozvádí teplo bakelitové držadlo zůstává studené a zajišťuje dobré uchycení vyrobeno ve Finsku skleněná poklice se silikonovým lemem má zabudovanou funkci slévání vhodné pro všechny typy sporáků vhodné do myčky Technické údaje: Objem: 3,5 l Průměr: 20 cm Hmotnost: 2 kg Použití a údržba Nádobí před prvním použitím umyjte a poté myjte vždy ihned po použití. Produkty z nerezové oceli se mohou mýt v myčce. Ruční mytí nádobí s hliníkovým a nerezovým povrchem prodlouží jejich životnost. Nerezová ocel vydrží i velmi vysoké teploty a korozivní látky, jako jsou kyseliny. Jediné látky, které můžou ocel poškodit jsou soli a extrémně silné kyseliny. Produkty z nerezové oceli vydrží až do 250 stupňů. Pro delší výdrž používejte plastové a dřevěné doplňky. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Hrnec s poklicí Hard Face Fiskars 3,5 l 20 cm

Hrnec s poklicí Hard Face Fiskars 5 l 26 cm

Hrnec s poklicí Hard Face Fiskars 5 l 26 cm
Detail

Hard Face je Vaším každodenním kuchařským hrdinou. Nejodolnější povrch Hardtec Superior má neuvěřitelné nepřilnavé vlastnosti, které vydrží po dlouhé roky. Široký výběr pro úspěch ve všech kuchařských úkolech. Doporučujeme pro každodenní náročné vaření na všech typech sporáků. Nádobí Hard Face Fiskars: silná hliníková vrstva s vynikající tepelnou vodivostí nejodolnější povrch Hardtec Superior usnadňuje vaření - vrstva má vynikající nepřilnavé vlastnosti, které jsou vhodné na kaše a mléčné pokrmy dno je optimalizováno pro ohřívání rychlejší o 50%, šetří 30% energii velmi silné dno rovnoměrně a efektivně rozvádí teplo nový, ještě odolnější vnější potah bakelitová držadla zůstávají studená a zajišťují dobré uchycení černý chránič proti plamenům doplňuje černý design matové černé provedení vyrobeno ve Finsku v továrnách Sorsakoski skleněná poklice se silikonovým lemem má zabudovanou funkci slévání vhodné pro všechny typy sporáků vhodné do myčky Technické údaje: Objem: 5 l Průměr: 26 cm Hmotnost: 2,6 kg Použití a údržba Nádobí před prvním použitím umyjte a poté myjte vždy ihned po použití. Produkty z nerezové oceli se mohou mýt v myčce. Ruční mytí nádobí s hliníkovým a nerezovým povrchem prodlouží jejich životnost. Nerezová ocel vydrží i velmi vysoké teploty a korozivní látky, jako jsou kyseliny. Jediné látky, které můžou ocel poškodit jsou soli a extrémně silné kyseliny. Produkty z nerezové oceli vydrží až do 250 stupňů. Pro delší výdrž používejte plastové a dřevěné doplňky. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Hrnec s poklicí Hard Face Fiskars 5 l 26 cm

Hrnec s poklicí Hard Face Fiskars 3,5 l 20 cm

Hrnec s poklicí Hard Face Fiskars 3,5 l 20 cm
Detail

Tento vysoce odolný hrnec Hard Face o průměru 20 cm a o objemu 3,5 l se doporučuje pro to nejnáročnější každodenní vaření. Byl vyroben z nerezové oceli a jeho silné třívrstvé dno rovnoměrně rozvádí teplo. Hrnec má dvě bakelitová držadla, která zůstávají i během vaření chladná. Uvnitř hrnce byla zabudovaná šikovná měrka. Součástí hrnce je plochá průhledná skleněná poklička se dvěma možnostmi slévání, s lemem, vyrobeným z odolného a tepluvzdorného silikonu. Hrnec lze použít pro všechny typy sporáků (elektrické, plynové, sklokeramické desky i indukční desky). Veškeré nádobí Hard Face lze mít v myčce. Nerezové nádobí Hard Face Fiskars: třívrstvá základna nejodolnější povrch Hardtec Superior usnadňuje vaření - vrstva má vynikající nepřilnavé vlastnosti, které jsou vhodné na kaše a mléčné pokrmy velmi silné dno rovnoměrně a efektivně rozvádí teplo bakelitové držadlo zůstává studené a zajišťuje dobré uchycení vyrobeno ve Finsku skleněná poklice se silikonovým lemem má zabudovanou funkci slévání vhodné pro všechny typy sporáků vhodné do myčky Technické údaje: Objem: 3,5 l Průměr: 20 cm Hmotnost: 2 kg Použití a údržba Nádobí před prvním použitím umyjte a poté myjte vždy ihned po použití. Produkty z nerezové oceli se mohou mýt v myčce. Ruční mytí nádobí s hliníkovým a nerezovým povrchem prodlouží jejich životnost. Nerezová ocel vydrží i velmi vysoké teploty a korozivní látky, jako jsou kyseliny. Jediné látky, které můžou ocel poškodit jsou soli a extrémně silné kyseliny. Produkty z nerezové oceli vydrží až do 250 stupňů. Pro delší výdrž používejte plastové a dřevěné doplňky. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Hrnec s poklicí Hard Face Fiskars 3,5 l 20 cm

Hrnec s poklicí Hard Face Fiskars 3,5 l 22 cm

Hrnec s poklicí Hard Face Fiskars 3,5 l 22 cm
Detail

Hard Face je Vaším každodenním kuchařským hrdinou. Nejodolnější povrch Hardtec Superior má neuvěřitelné nepřilnavé vlastnosti, které vydrží po dlouhé roky. Široký výběr pro úspěch ve všech kuchařských úkolech. Doporučujeme pro každodenní náročné vaření na všech typech sporáků. Nádobí Hard Face Fiskars: silná hliníková vrstva s vynikající tepelnou vodivostí nejodolnější povrch Hardtec Superior usnadňuje vaření - vrstva má vynikající nepřilnavé vlastnosti, které jsou vhodné na kaše a mléčné pokrmy dno je optimalizováno pro ohřívání rychlejší o 50%, šetří 30% energii velmi silné dno rovnoměrně a efektivně rozvádí teplo nový, ještě odolnější vnější potah bakelitová držadla zůstávají studená a zajišťují dobré uchycení černý chránič proti plamenům doplňuje černý design matové černé provedení vyrobeno ve Finsku v továrnách Sorsakoski skleněná poklice se silikonovým lemem má zabudovanou funkci slévání vhodné pro všechny typy sporáků vhodné do myčky Technické údaje: Objem: 3,5 l Průměr: 22 cm Hmotnost: 2 kg Použití a údržba Nádobí před prvním použitím umyjte a poté myjte vždy ihned po použití. Produkty z nerezové oceli se mohou mýt v myčce. Ruční mytí nádobí s hliníkovým a nerezovým povrchem prodlouží jejich životnost. Nerezová ocel vydrží i velmi vysoké teploty a korozivní látky, jako jsou kyseliny. Jediné látky, které můžou ocel poškodit jsou soli a extrémně silné kyseliny. Produkty z nerezové oceli vydrží až do 250 stupňů. Pro delší výdrž používejte plastové a dřevěné doplňky. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Hrnec s poklicí Hard Face Fiskars 3,5 l 22 cm

Hrnec s poklicí Hard Face Fiskars 5 l 26 cm

Hrnec s poklicí Hard Face Fiskars 5 l 26 cm
Detail

Hard Face je Vaším každodenním kuchařským hrdinou. Nejodolnější povrch Hardtec Superior má neuvěřitelné nepřilnavé vlastnosti, které vydrží po dlouhé roky. Široký výběr pro úspěch ve všech kuchařských úkolech. Doporučujeme pro každodenní náročné vaření na všech typech sporáků. Nádobí Hard Face Fiskars: silná hliníková vrstva s vynikající tepelnou vodivostí nejodolnější povrch Hardtec Superior usnadňuje vaření - vrstva má vynikající nepřilnavé vlastnosti, které jsou vhodné na kaše a mléčné pokrmy dno je optimalizováno pro ohřívání rychlejší o 50%, šetří 30% energii velmi silné dno rovnoměrně a efektivně rozvádí teplo nový, ještě odolnější vnější potah bakelitová držadla zůstávají studená a zajišťují dobré uchycení černý chránič proti plamenům doplňuje černý design matové černé provedení vyrobeno ve Finsku v továrnách Sorsakoski skleněná poklice se silikonovým lemem má zabudovanou funkci slévání vhodné pro všechny typy sporáků vhodné do myčky Technické údaje: Objem: 5 l Průměr: 26 cm Hmotnost: 2,6 kg Použití a údržba Nádobí před prvním použitím umyjte a poté myjte vždy ihned po použití. Produkty z nerezové oceli se mohou mýt v myčce. Ruční mytí nádobí s hliníkovým a nerezovým povrchem prodlouží jejich životnost. Nerezová ocel vydrží i velmi vysoké teploty a korozivní látky, jako jsou kyseliny. Jediné látky, které můžou ocel poškodit jsou soli a extrémně silné kyseliny. Produkty z nerezové oceli vydrží až do 250 stupňů. Pro delší výdrž používejte plastové a dřevěné doplňky. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Hrnec s poklicí Hard Face Fiskars 5 l 26 cm

Hrnec s poklicí Hard Face Fiskars 5 l 26 cm

Hrnec s poklicí Hard Face Fiskars 5 l 26 cm
Detail

Hard Face je Vaším každodenním kuchařským hrdinou. Nejodolnější povrch Hardtec Superior má neuvěřitelné nepřilnavé vlastnosti, které vydrží po dlouhé roky. Široký výběr pro úspěch ve všech kuchařských úkolech. Doporučujeme pro každodenní náročné vaření na všech typech sporáků. Nádobí Hard Face Fiskars: silná hliníková vrstva s vynikající tepelnou vodivostí nejodolnější povrch Hardtec Superior usnadňuje vaření - vrstva má vynikající nepřilnavé vlastnosti, které jsou vhodné na kaše a mléčné pokrmy dno je optimalizováno pro ohřívání rychlejší o 50%, šetří 30% energii velmi silné dno rovnoměrně a efektivně rozvádí teplo nový, ještě odolnější vnější potah bakelitová držadla zůstávají studená a zajišťují dobré uchycení černý chránič proti plamenům doplňuje černý design matové černé provedení vyrobeno ve Finsku v továrnách Sorsakoski skleněná poklice se silikonovým lemem má zabudovanou funkci slévání vhodné pro všechny typy sporáků vhodné do myčky Technické údaje: Objem: 5 l Průměr: 26 cm Hmotnost: 2,6 kg Použití a údržba Nádobí před prvním použitím umyjte a poté myjte vždy ihned po použití. Produkty z nerezové oceli se mohou mýt v myčce. Ruční mytí nádobí s hliníkovým a nerezovým povrchem prodlouží jejich životnost. Nerezová ocel vydrží i velmi vysoké teploty a korozivní látky, jako jsou kyseliny. Jediné látky, které můžou ocel poškodit jsou soli a extrémně silné kyseliny. Produkty z nerezové oceli vydrží až do 250 stupňů. Pro delší výdrž používejte plastové a dřevěné doplňky. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Hrnec s poklicí Hard Face Fiskars 5 l 26 cm

Hrnec s poklicí Hard Face Fiskars 3,5 l 22 cm

Hrnec s poklicí Hard Face Fiskars 3,5 l 22 cm
Detail

Hard Face je Vaším každodenním kuchařským hrdinou. Nejodolnější povrch Hardtec Superior má neuvěřitelné nepřilnavé vlastnosti, které vydrží po dlouhé roky. Široký výběr pro úspěch ve všech kuchařských úkolech. Doporučujeme pro každodenní náročné vaření na všech typech sporáků. Nádobí Hard Face Fiskars: silná hliníková vrstva s vynikající tepelnou vodivostí nejodolnější povrch Hardtec Superior usnadňuje vaření - vrstva má vynikající nepřilnavé vlastnosti, které jsou vhodné na kaše a mléčné pokrmy dno je optimalizováno pro ohřívání rychlejší o 50%, šetří 30% energii velmi silné dno rovnoměrně a efektivně rozvádí teplo nový, ještě odolnější vnější potah bakelitová držadla zůstávají studená a zajišťují dobré uchycení černý chránič proti plamenům doplňuje černý design matové černé provedení vyrobeno ve Finsku v továrnách Sorsakoski skleněná poklice se silikonovým lemem má zabudovanou funkci slévání vhodné pro všechny typy sporáků vhodné do myčky Technické údaje: Objem: 3,5 l Průměr: 22 cm Hmotnost: 2 kg Použití a údržba Nádobí před prvním použitím umyjte a poté myjte vždy ihned po použití. Produkty z nerezové oceli se mohou mýt v myčce. Ruční mytí nádobí s hliníkovým a nerezovým povrchem prodlouží jejich životnost. Nerezová ocel vydrží i velmi vysoké teploty a korozivní látky, jako jsou kyseliny. Jediné látky, které můžou ocel poškodit jsou soli a extrémně silné kyseliny. Produkty z nerezové oceli vydrží až do 250 stupňů. Pro delší výdrž používejte plastové a dřevěné doplňky. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Hrnec s poklicí Hard Face Fiskars 3,5 l 22 cm

Hrnec s poklicí Hard Face Fiskars 3,5 l 22 cm

Hrnec s poklicí Hard Face Fiskars 3,5 l 22 cm
Detail

Hard Face je Vaším každodenním kuchařským hrdinou. Nejodolnější povrch Hardtec Superior má neuvěřitelné nepřilnavé vlastnosti, které vydrží po dlouhé roky. Široký výběr pro úspěch ve všech kuchařských úkolech. Doporučujeme pro každodenní náročné vaření na všech typech sporáků. Nádobí Hard Face Fiskars: silná hliníková vrstva s vynikající tepelnou vodivostí nejodolnější povrch Hardtec Superior usnadňuje vaření - vrstva má vynikající nepřilnavé vlastnosti, které jsou vhodné na kaše a mléčné pokrmy dno je optimalizováno pro ohřívání rychlejší o 50%, šetří 30% energii velmi silné dno rovnoměrně a efektivně rozvádí teplo nový, ještě odolnější vnější potah bakelitová držadla zůstávají studená a zajišťují dobré uchycení černý chránič proti plamenům doplňuje černý design matové černé provedení vyrobeno ve Finsku v továrnách Sorsakoski skleněná poklice se silikonovým lemem má zabudovanou funkci slévání vhodné pro všechny typy sporáků vhodné do myčky Technické údaje: Objem: 3,5 l Průměr: 22 cm Hmotnost: 2 kg Použití a údržba Nádobí před prvním použitím umyjte a poté myjte vždy ihned po použití. Produkty z nerezové oceli se mohou mýt v myčce. Ruční mytí nádobí s hliníkovým a nerezovým povrchem prodlouží jejich životnost. Nerezová ocel vydrží i velmi vysoké teploty a korozivní látky, jako jsou kyseliny. Jediné látky, které můžou ocel poškodit jsou soli a extrémně silné kyseliny. Produkty z nerezové oceli vydrží až do 250 stupňů. Pro delší výdrž používejte plastové a dřevěné doplňky. (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Hrnec s poklicí Hard Face Fiskars 3,5 l 22 cm
banquet tlakovy hrnec allegro 3 5 l, Tefal Tlakový hrnec 4 l Ingenio All In One set P4704232 (P4704232), Toro Smaltovaný hrnec s poklicí Tečka 3 l, Tescoma President Hrnec s poklicí 18 cm, 3 l, FISKARS Rychlospojka hadice 3/4" (1027077), Orion Hrnec nerez na těstoviny ANETT 4,2 l, 3 díly , Fiskars Koš zahradní Ergo M, 175 l (1028372), FISKARS Zavlažovací tyč Comfort, 3 funkce (1052186), Fiskars Xact™ kultivátor 3 prsty (1027040), FISKARS Rychlospojka hadice Comfort 3/4" (1027074), Fiskars Motyčka QuikFit 3 ostré hrany (1000682), Banquet Hrnec nerezový Living, 5,6 l, Banquet Hrnec nerezový LIVING 23 l, Banquet Hrnec nerezový Living, 4,3 l, Altom Keramický hrnec Becka, 5 l, TESCOMA SmartCLICK 6,0 l tlakový hrnec, TESCOMA SmartCLICK 7,5 l tlakový hrnec, Altom Keramický hrnec Becka, 3,2 l, Tlakový hrnec MAGNUM 5 l, Tescoma, BANQUET Hrnec nerezový LIVING 13,5 l, Tlakový hrnec MAGNUM 7 l, Tescoma, banquet adagio tlakovy hrnec 4 l, Klarstein Galloway, litinový hrnec, 9.0 barbecue hrnec, litina, nožičky, velikost L/9 qt/8 l, Klarstein Galloway, litinový hrnec, 9.0 barbecue hrnec, litina, žíhaný, velikost L/9 qt/8 l, Fiskars 112290, Fiskars 111960, FISKARS 137020, Fiskars 112190, FISKARS 139970, Fiskars 1020126