Filetovací nůž synchros 26 cm, hnědá, güde

Produkt Filetovací nůž synchros 26 cm, hnědá, güde sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Filetovací nůž synchros 26 cm, hnědá, güde upraviť a produkt hľadať znova.

Filetovací nůž SYNCHROS 26 cm, hnědá, Güde

Filetovací nůž SYNCHROS 26 cm, hnědá, Güde
Detail

Hlavní výhody: jedinečný filetovací nůž pro profesionální i nadšené amatérské kuchaře ideální na řezání tenkých plátků masa a ryb inovativní design rukojeti, jejíž velikost je stejná pro všechny nože v této sérii jméno série SYNCHROS odráží skutečnost, že ruka a nůž jsou vždy synchronní díky jedinečnému designu můžete nůž uchopit různými způsoby dle vašich preferencí zvýšená poloha rukojeti vytváří větší, a tedy bezpečnější, vzdálenost od prkénka ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů SYNCHROS každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 26 cm délka rukojeti: 11 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: masivní dřevo z kouřového dubu, chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) nevhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Filetovací nůž SYNCHROS 26 cm, hnědá, Güde , Weber deluxe filetovací nůž (17067)

Filetovací nůž SYNCHROS 26 cm, hnědá, Güde

Filetovací nůž SYNCHROS 26 cm, hnědá, Güde
Detail

Hlavní výhody: jedinečný filetovací nůž pro profesionální i nadšené amatérské kuchaře ideální na řezání tenkých plátků masa a ryb inovativní design rukojeti, jejíž velikost je stejná pro všechny nože v této sérii jméno série SYNCHROS odráží skutečnost, že ruka a nůž jsou vždy synchronní díky jedinečnému designu můžete nůž uchopit různými způsoby dle vašich preferencí zvýšená poloha rukojeti vytváří větší, a tedy bezpečnější, vzdálenost od prkénka ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů SYNCHROS každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 26 cm délka rukojeti: 11 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: masivní dřevo z kouřového dubu, chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) nevhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Filetovací nůž SYNCHROS 26 cm, hnědá, Güde , Samura mo-v filetovací nůž 22 cm (snmvfn)

Nůž na zeleninu SYNCHROS 14 cm, hnědá, Güde

Nůž na zeleninu SYNCHROS 14 cm, hnědá, Güde
Detail

Hlavní výhody: jedinečný víceúčelový nůž pro profesionální i nadšené amatérské kuchaře jeho specialitou je práce s ovocem a zeleninou, poradí si ale se všemi drobnými potravinami inovativní design rukojeti, jejíž velikost je stejná pro všechny nože v této sérii jméno série SYNCHROS odráží skutečnost, že ruka a nůž jsou vždy synchronní díky jedinečnému designu můžete nůž uchopit různými způsoby dle vašich preferencí zvýšená poloha rukojeti vytváří větší, a tedy bezpečnější, vzdálenost od prkénka ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů SYNCHROS každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 14 cm délka rukojeti: 11 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: masivní dřevo z kouřového dubu, chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) nevhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Nůž na zeleninu SYNCHROS 14 cm, hnědá, Güde , Hendi, nůž filetovací, červený, 150 mm (842522)

Nůž na chleba SYNCHROS 32 cm, hnědá, Güde

Nůž na chleba SYNCHROS 32 cm, hnědá, Güde
Detail

Hlavní výhody: jedinečný nůž na pečivo s vlnkovaným ostřím pro profesionální i nadšené amatérské kuchaře ideální na čerstvé, měkké pečivo s pevnou kůrkou inovativní design rukojeti, jejíž velikost je stejná pro všechny nože v této sérii jméno série SYNCHROS odráží skutečnost, že ruka a nůž jsou vždy synchronní díky jedinečnému designu můžete nůž uchopit různými způsoby dle vašich preferencí zvýšená poloha rukojeti vytváří větší, a tedy bezpečnější, vzdálenost od prkénka ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů SYNCHROS každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 32 cm délka rukojeti: 11 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: masivní dřevo z kouřového dubu, chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) nevhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Nůž na chleba SYNCHROS 32 cm, hnědá, Güde , Nůž filetovací 22cm/hard edge/1054946/f

Nůž na zeleninu SYNCHROS 14 cm, hnědá, Güde

Nůž na zeleninu SYNCHROS 14 cm, hnědá, Güde
Detail

Hlavní výhody: jedinečný víceúčelový nůž pro profesionální i nadšené amatérské kuchaře jeho specialitou je práce s ovocem a zeleninou, poradí si ale se všemi drobnými potravinami inovativní design rukojeti, jejíž velikost je stejná pro všechny nože v této sérii jméno série SYNCHROS odráží skutečnost, že ruka a nůž jsou vždy synchronní díky jedinečnému designu můžete nůž uchopit různými způsoby dle vašich preferencí zvýšená poloha rukojeti vytváří větší, a tedy bezpečnější, vzdálenost od prkénka ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů SYNCHROS každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 14 cm délka rukojeti: 11 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: masivní dřevo z kouřového dubu, chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) nevhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Nůž na zeleninu SYNCHROS 14 cm, hnědá, Güde , Hendi, nůž filetovací, bílý, 150 mm (842553)

Nůž na chleba DELTA GRENADILL 26 cm, hnědá, Güde

Nůž na chleba DELTA GRENADILL 26 cm, hnědá, Güde
Detail

Hlavní výhody: elegantní nůž na pečivo s vlnkovaným ostřím, který ocení nejen nadšení hobby kuchaři ideální na čerstvé, měkké pečivo s pevnou kůrkou ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s cenným grenadillovým dřevem a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů DELTA každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 26 cm délka rukojeti: 12 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: grenadillové dřevo (mosambický eben), chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) nevhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Nůž na chleba DELTA GRENADILL 26 cm, hnědá, Güde , Tescoma nůž filetovací 18cm sonic 862038.00 (862038.00)

Kuchařský nůž THE KNIFE GRENADILL DAMASCUS 26 cm, hnědá, Güde

Kuchařský nůž THE KNIFE GRENADILL DAMASCUS 26 cm, hnědá, Güde
Detail

Hlavní výhody: exkluzivní nůž pro profesionální i amatérské kuchaře poměrně krátká rukojeť s ušlechtilým a velmi tvrdým grenadillovým dřevem umožňuje držet nůž více vpředu, až palec a ukazováček obklopí čepel čepel se stává téměř přirozeným prodloužením vaší ruky, ve které také dokonale spočívá těžiště kratší páka pak znamená lepší přenos výkonu a méně námahy jakékoli řezání a krájení je přesnější a mnohem snazší ručně ukováno z více než 300 vrstev oceli - jedné extrémně tvrdé, vysoce legované a druhé houževnaté, měkčí a flexibilní niklové nůž nemá žádné tvrdé jádro, běžné u jiných damaškových nožů, jedná se o tzv. divoký damašek proces kování trvá 2 dny, kdy výsledkem je čepel nejvyšší kvality a unikátního vzoru po ukování následuje dokončení ve více než 50 ručních operacích ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování každý nůž je unikátní jak vzorem čepele tak vzorem rukojeti součást jedné z nejpůsobivějších sérií kuchyňských nožů Güde - DAMASCUS ocenění Good Design Award, German Design Award, Interior Innovation Award baleno v dárkové krabičce, jejíž součástí je i lněný hadřík na čištění nože Dodatečné informace: délka čepele: 26 cm délka rukojeti: 9 cm materiál čepele: damašková ocel materiál rukojeti: grenadillové dřevo (mosambický eben) nevhodné do myčky na nádobí, čistěte po každém použití teplou vodou a osušte lněným hadříkem nepoužívejte kyselé nebo abrazivní čisticí prostředky neskladujte volně v zásuvce nepoužívejte řeznou plochu z kamene nebo keramiky, mohly by otupit nebo poškodit ostří (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž THE KNIFE GRENADILL DAMASCUS 26 cm, hnědá, Güde , F. dick filetovací ohebný nůž ze série 1905 (8195418)

Ocílka DELTA GRENADILL 26 cm, hnědá, Güde

Ocílka DELTA GRENADILL 26 cm, hnědá, Güde
Detail

Hlavní výhody: pravidelným ostřením pomocí ocílky dodáte svým nožům dlouhotrvající ostrost ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 ergonomicky tvarovaná rukojeť s cenným grenadillovým dřevem a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování součást série kuchyňských nožů DELTA baleno v eko friendly balení Dodatečné informace: délka brusné části: 26 cm délka rukojeti: 12 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Ocílka DELTA GRENADILL 26 cm, hnědá, Güde , Přírodní věnec šišky hnědá, pr. 26 cm

Ocílka DELTA GRENADILL 26 cm, hnědá, Güde

Ocílka DELTA GRENADILL 26 cm, hnědá, Güde
Detail

Hlavní výhody: pravidelným ostřením pomocí ocílky dodáte svým nožům dlouhotrvající ostrost ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 ergonomicky tvarovaná rukojeť s cenným grenadillovým dřevem a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování součást série kuchyňských nožů DELTA baleno v eko friendly balení Dodatečné informace: délka brusné části: 26 cm délka rukojeti: 12 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Ocílka DELTA GRENADILL 26 cm, hnědá, Güde , Orion forma silikon bábovka pr. 26 cm hnědá

Kuchařský nůž DAMASCUS 21 cm, hnědá, Güde

Kuchařský nůž DAMASCUS 21 cm, hnědá, Güde
Detail

Hlavní výhody: jeden z nejlepších kuchařských nožů německé společnosti Güde základní kuchyňský nůž, ideální pro krájení různých potravin včetně ovoce, zeleniny, masa a sýra ručně ukováno z více než 300 vrstev oceli - jedné extrémně tvrdé, vysoce legované a druhé houževnaté, měkčí a flexibilní niklové nůž nemá žádné tvrdé jádro, běžné u jiných damaškových nožů, jedná se o tzv. divoký damašek proces kování trvá 2 dny, kdy výsledkem je čepel nejvyšší kvality a unikátního vzoru po ukování následuje dokončení ve více než 50 ručních operacích na rukojeť byl použit až 1500 let starý zkamenělý pouštní habr, jehož nádherná kresba dokonale podtrhuje unikátnost tohoto nože rukojeť je ergonomicky tvarovaná a je zakončena typickým výrazným zakončením Güde pro příjemnou a bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky každý nůž je unikátní jak vzorem čepele tak vzorem rukojeti součást jedné z nejpůsobivějších sérií kuchyňských nožů Güde - DAMASCUS baleno v dárkové krabičce, jejíž součástí je i lněný hadřík na čištění nože Dodatečné informace: délka čepele: 21 cm délka rukojeti: 12,5 cm materiál čepele: damašková ocel materiál rukojeti: zkamenělý pouštní habr nevhodné do myčky na nádobí, čistěte po každém použití teplou vodou a osušte lněným hadříkem nepoužívejte kyselé nebo abrazivní čisticí prostředky neskladujte volně v zásuvce nepoužívejte řeznou plochu z kamene nebo keramiky, mohly by otupit nebo poškodit ostří (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž DAMASCUS 21 cm, hnědá, Güde , Orion mašlovačka silikon/nerez 26 cm luxy hnědá (142744)

Špikovací nůž DELTA GRENADILL 10 cm, hnědá, Güde

Špikovací nůž DELTA GRENADILL 10 cm, hnědá, Güde
Detail

Hlavní výhody: elegantní nůž s krátkou čepelí, který ocení nejen nadšení hobby kuchaři pro každodenní použití v kuchyni na špikování masa, krájení salámů, zeleniny a různé přípravné práce ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s cenným grenadillovým dřevem a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů DELTA každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 10 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: grenadillové dřevo (mosambický eben), chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) nevhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Špikovací nůž DELTA GRENADILL 10 cm, hnědá, Güde , Güde gbs 250 (83811)

Kapesní nůž ALPHA OAK 7 cm, hnědá, Güde

Kapesní nůž ALPHA OAK 7 cm, hnědá, Güde
Detail

Hlavní výhody: praktický kapesní nůž, na jehož vzniku se podílel michelinský šéfkuchař Harald Rüssel součástí je nůž, vývrtka a otvírák na korunkové uzávěry s plochým šroubovákem dřevo na rukojeti pochází z 80 let starých vinných sudů, je tedy velmi vyzrálé, tvrdé a téměř nezničitelné ručně kováno z vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování součást série kuchyňských nožů ALPHA OAK Dodatečné informace: délka čepele: 7 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: dubové dřevo nevhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kapesní nůž ALPHA OAK 7 cm, hnědá, Güde , Güde gnts 30l (17002)

Špikovací nůž ALPHA OAK 13 cm, hnědá, Güde

Špikovací nůž ALPHA OAK 13 cm, hnědá, Güde
Detail

Hlavní výhody: nůž s krátkou čepelí, na jehož vzniku se podílel michelinský šéfkuchař Harald Rüssel pro každodenní použití v kuchyni na špikování masa, krájení salámů, zeleniny a různé přípravné práce dřevo na rukojeti pochází z 80 let starých vinných sudů, je tedy velmi vyzrálé, tvrdé a téměř nezničitelné ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s dubovým dřevem, třemi nýty a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů ALPHA OAK každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 13 cm délka rukojeti: 10 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: dubové dřevo nevhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Špikovací nůž ALPHA OAK 13 cm, hnědá, Güde , Güde gnts 12l (17000)

Kuchařský nůž DELTA GRENADILL 21 cm, hnědá, Güde

Kuchařský nůž DELTA GRENADILL 21 cm, hnědá, Güde
Detail

Hlavní výhody: elegantní kuchařský nůž, který ocení nejen nadšení hobby kuchaři vhodný na mnoho činností v kuchyni, např. přípravu masa, zeleniny apod. ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s cenným grenadillovým dřevem a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů DELTA každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 21 cm délka rukojeti: 12,5 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: grenadillové dřevo (mosambický eben), chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) nevhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kuchařský nůž DELTA GRENADILL 21 cm, hnědá, Güde , Güde gmk 355-2.2 (40555)

Špikovací nůž DELTA GRENADILL 10 cm, hnědá, Güde

Špikovací nůž DELTA GRENADILL 10 cm, hnědá, Güde
Detail

Hlavní výhody: elegantní nůž s krátkou čepelí, který ocení nejen nadšení hobby kuchaři pro každodenní použití v kuchyni na špikování masa, krájení salámů, zeleniny a různé přípravné práce ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s cenným grenadillovým dřevem a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů DELTA každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 10 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: grenadillové dřevo (mosambický eben), chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) nevhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Špikovací nůž DELTA GRENADILL 10 cm, hnědá, Güde , Güde gs 4003 p (94638)

Špikovací nůž ALPHA OAK 13 cm, hnědá, Güde

Špikovací nůž ALPHA OAK 13 cm, hnědá, Güde
Detail

Hlavní výhody: nůž s krátkou čepelí, na jehož vzniku se podílel michelinský šéfkuchař Harald Rüssel pro každodenní použití v kuchyni na špikování masa, krájení salámů, zeleniny a různé přípravné práce dřevo na rukojeti pochází z 80 let starých vinných sudů, je tedy velmi vyzrálé, tvrdé a téměř nezničitelné ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s dubovým dřevem, třemi nýty a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů ALPHA OAK každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 13 cm délka rukojeti: 10 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: dubové dřevo nevhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Špikovací nůž ALPHA OAK 13 cm, hnědá, Güde , Güde gfs 401 s (94627)

Kapesní nůž ALPHA OAK 7 cm, hnědá, Güde

Kapesní nůž ALPHA OAK 7 cm, hnědá, Güde
Detail

Hlavní výhody: praktický kapesní nůž, na jehož vzniku se podílel michelinský šéfkuchař Harald Rüssel součástí je nůž, vývrtka a otvírák na korunkové uzávěry s plochým šroubovákem dřevo na rukojeti pochází z 80 let starých vinných sudů, je tedy velmi vyzrálé, tvrdé a téměř nezničitelné ručně kováno z vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování součást série kuchyňských nožů ALPHA OAK Dodatečné informace: délka čepele: 7 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: dubové dřevo nevhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kapesní nůž ALPHA OAK 7 cm, hnědá, Güde , Güde ghs 690 l (93999)

Nůž na zeleninu ALPHA OAK 13 cm, hnědá, Güde

Nůž na zeleninu ALPHA OAK 13 cm, hnědá, Güde
Detail

Hlavní výhody: nůž s vlnkovaným ostřím, na jehož vzniku se podílel michelinský šéfkuchař Harald Rüssel nezbytný pro různé druhy prací jako např. krájení měkké zeleniny nebo pečiva s kůrkou dřevo na rukojeti pochází z 80 let starých vinných sudů, je tedy velmi vyzrálé, tvrdé a téměř nezničitelné ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s dubovým dřevem, třemi nýty a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů ALPHA OAK každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 13 cm délka rukojeti: 9,5 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: dubové dřevo nevhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Nůž na zeleninu ALPHA OAK 13 cm, hnědá, Güde , Güde fóliovník na rajčata 100 x 50 x 150 cm

Nůž na zeleninu ALPHA OAK 9 cm, hnědá, Güde

Nůž na zeleninu ALPHA OAK 9 cm, hnědá, Güde
Detail

Hlavní výhody: nůž s krátkým ostřím, na jehož vzniku se podílel michelinský šéfkuchař Harald Rüssel perfektní např. pro loupání, škrábání a krájení zeleniny dřevo na rukojeti pochází z 80 let starých vinných sudů, je tedy velmi vyzrálé, tvrdé a téměř nezničitelné ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s dubovým dřevem, třemi nýty a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů ALPHA OAK Dodatečné informace: délka čepele: 9 cm délka rukojeti: 11 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: dubové dřevo nevhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Nůž na zeleninu ALPHA OAK 9 cm, hnědá, Güde , Tescoma pánev president ø 26 cm, pr. 26 cm

Nůž na zeleninu DELTA GRENADILL 13 cm, hnědá, Güde

Nůž na zeleninu DELTA GRENADILL 13 cm, hnědá, Güde
Detail

Hlavní výhody: elegantní nůž s vlnkovaným ostřím, který ocení nejen nadšení hobby kuchaři nezbytný pro různé druhy prací jako např. krájení měkké zeleniny nebo pečiva s kůrkou ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s cenným grenadillovým dřevem a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů DELTA každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 13 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: grenadillové dřevo (mosambický eben), chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) nevhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Nůž na zeleninu DELTA GRENADILL 13 cm, hnědá, Güde , Güde vysokotlaká myčka ghd 225 (85903)

Japonský nůž CHAI DAO DAMASCUS 16 cm, hnědá, Güde

Japonský nůž CHAI DAO DAMASCUS 16 cm, hnědá, Güde
Detail

Hlavní výhody: exkluzivní japonský nůž šéfkuchaře od německé společnosti Güde všestranný kuchyňský nůž, vhodný na řezání, sekání i drcení nejrůznějších druhů potravin ručně ukováno z více než 300 vrstev oceli - jedné extrémně tvrdé, vysoce legované a druhé houževnaté, měkčí a flexibilní niklové nůž nemá žádné tvrdé jádro, běžné u jiných damaškových nožů, jedná se o tzv. divoký damašek proces kování trvá 2 dny, kdy výsledkem je čepel nejvyšší kvality a unikátního vzoru po ukování následuje dokončení ve více než 50 ručních operacích na rukojeť byl použit až 1500 let starý zkamenělý pouštní habr, jehož nádherná kresba dokonale podtrhuje unikátnost tohoto nože rukojeť je ergonomicky tvarovaná a je zakončena typickým výrazným zakončením Güde pro příjemnou a bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky každý nůž je unikátní jak vzorem čepele tak vzorem rukojeti součást jedné z nejpůsobivějších sérií kuchyňských nožů Güde - DAMASCUS baleno v dárkové krabičce, jejíž součástí je i lněný hadřík na čištění nože Dodatečné informace: délka čepele: 16 cm délka rukojeti: 12 cm materiál čepele: damašková ocel materiál rukojeti: zkamenělý pouštní habr nevhodné do myčky na nádobí, čistěte po každém použití teplou vodou a osušte lněným hadříkem nepoužívejte kyselé nebo abrazivní čisticí prostředky neskladujte volně v zásuvce nepoužívejte řeznou plochu z kamene nebo keramiky, mohly by otupit nebo poškodit ostří (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Japonský nůž CHAI DAO DAMASCUS 16 cm, hnědá, Güde , Güde ghs 500/8 te (2052)

Nůž na zeleninu ALPHA OAK 13 cm, hnědá, Güde

Nůž na zeleninu ALPHA OAK 13 cm, hnědá, Güde
Detail

Hlavní výhody: nůž s vlnkovaným ostřím, na jehož vzniku se podílel michelinský šéfkuchař Harald Rüssel nezbytný pro různé druhy prací jako např. krájení měkké zeleniny nebo pečiva s kůrkou dřevo na rukojeti pochází z 80 let starých vinných sudů, je tedy velmi vyzrálé, tvrdé a téměř nezničitelné ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s dubovým dřevem, třemi nýty a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů ALPHA OAK každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 13 cm délka rukojeti: 9,5 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: dubové dřevo nevhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Nůž na zeleninu ALPHA OAK 13 cm, hnědá, Güde , Tescoma pánev grilovací smartclick 26 x 26 cm

Nůž na zeleninu ALPHA OAK 9 cm, hnědá, Güde

Nůž na zeleninu ALPHA OAK 9 cm, hnědá, Güde
Detail

Hlavní výhody: nůž s krátkým ostřím, na jehož vzniku se podílel michelinský šéfkuchař Harald Rüssel perfektní např. pro loupání, škrábání a krájení zeleniny dřevo na rukojeti pochází z 80 let starých vinných sudů, je tedy velmi vyzrálé, tvrdé a téměř nezničitelné ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s dubovým dřevem, třemi nýty a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů ALPHA OAK Dodatečné informace: délka čepele: 9 cm délka rukojeti: 11 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: dubové dřevo nevhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Nůž na zeleninu ALPHA OAK 9 cm, hnědá, Güde , Güde vysokotlaká myčka ghd 150 digital (85920)

Nůž na zeleninu DELTA GRENADILL 13 cm, hnědá, Güde

Nůž na zeleninu DELTA GRENADILL 13 cm, hnědá, Güde
Detail

Hlavní výhody: elegantní nůž s vlnkovaným ostřím, který ocení nejen nadšení hobby kuchaři nezbytný pro různé druhy prací jako např. krájení měkké zeleniny nebo pečiva s kůrkou ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s cenným grenadillovým dřevem a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů DELTA každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 13 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: grenadillové dřevo (mosambický eben), chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) nevhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Nůž na zeleninu DELTA GRENADILL 13 cm, hnědá, Güde , Rohová skříňka 26 × 26 × 94 cm masivní dubové dřevo

Nůž na chleba ALPHA OAK 32 cm, hnědá, Güde

Nůž na chleba ALPHA OAK 32 cm, hnědá, Güde
Detail

Hlavní výhody: nůž na pečivo s vlnkovaným ostřím, na jehož vzniku se podílel michelinský šéfkuchař Harald Rüssel ideální na čerstvé, měkké pečivo s pevnou kůrkou dřevo na rukojeti pochází z 80 let starých vinných sudů, je tedy velmi vyzrálé, tvrdé a téměř nezničitelné ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s dubovým dřevem, třemi nýty a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů ALPHA OAK každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 32 cm délka rukojeti: 13 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: dubové dřevo nevhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Nůž na chleba ALPHA OAK 32 cm, hnědá, Güde , Duvo+ košík na kolo 34 × 26 × 26 cm (5414365335519)

Japonský nůž CHAI DAO DAMASCUS 16 cm, hnědá, Güde

Japonský nůž CHAI DAO DAMASCUS 16 cm, hnědá, Güde
Detail

Hlavní výhody: exkluzivní japonský nůž šéfkuchaře od německé společnosti Güde všestranný kuchyňský nůž, vhodný na řezání, sekání i drcení nejrůznějších druhů potravin ručně ukováno z více než 300 vrstev oceli - jedné extrémně tvrdé, vysoce legované a druhé houževnaté, měkčí a flexibilní niklové nůž nemá žádné tvrdé jádro, běžné u jiných damaškových nožů, jedná se o tzv. divoký damašek proces kování trvá 2 dny, kdy výsledkem je čepel nejvyšší kvality a unikátního vzoru po ukování následuje dokončení ve více než 50 ručních operacích na rukojeť byl použit až 1500 let starý zkamenělý pouštní habr, jehož nádherná kresba dokonale podtrhuje unikátnost tohoto nože rukojeť je ergonomicky tvarovaná a je zakončena typickým výrazným zakončením Güde pro příjemnou a bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky každý nůž je unikátní jak vzorem čepele tak vzorem rukojeti součást jedné z nejpůsobivějších sérií kuchyňských nožů Güde - DAMASCUS baleno v dárkové krabičce, jejíž součástí je i lněný hadřík na čištění nože Dodatečné informace: délka čepele: 16 cm délka rukojeti: 12 cm materiál čepele: damašková ocel materiál rukojeti: zkamenělý pouštní habr nevhodné do myčky na nádobí, čistěte po každém použití teplou vodou a osušte lněným hadříkem nepoužívejte kyselé nebo abrazivní čisticí prostředky neskladujte volně v zásuvce nepoužívejte řeznou plochu z kamene nebo keramiky, mohly by otupit nebo poškodit ostří (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Japonský nůž CHAI DAO DAMASCUS 16 cm, hnědá, Güde , Nůž technický, 16 cm (116022)

Špikovací nůž ALPHA BRICOLE DI VENEZIA 10 cm, hnědá, Güde

Špikovací nůž ALPHA BRICOLE DI VENEZIA 10 cm, hnědá, Güde
Detail

Hlavní výhody: jedinečný nůž s krátkou čepelí ve speciální italské edici pro každodenní použití v kuchyni na špikování masa, krájení salámů, zeleniny a různé přípravné práce dřevo na rukojeti pochází ze 100 let starých benátských gondolových sloupků, je tedy velmi vyzrálé, tvrdé a téměř nezničitelné ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s dubovým dřevem, třemi nýty a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů ALPHA BRICOLE DI VENEZIA každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 10 cm délka rukojeti: 10 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: dubové dřevo, chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) nevhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Špikovací nůž ALPHA BRICOLE DI VENEZIA 10 cm, hnědá, Güde , Güde úhlová bruska ws 125-1150 e (58108)

Špikovací nůž ALPHA BRICOLE DI VENEZIA 10 cm, hnědá, Güde

Špikovací nůž ALPHA BRICOLE DI VENEZIA 10 cm, hnědá, Güde
Detail

Hlavní výhody: jedinečný nůž s krátkou čepelí ve speciální italské edici pro každodenní použití v kuchyni na špikování masa, krájení salámů, zeleniny a různé přípravné práce dřevo na rukojeti pochází ze 100 let starých benátských gondolových sloupků, je tedy velmi vyzrálé, tvrdé a téměř nezničitelné ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s dubovým dřevem, třemi nýty a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů ALPHA BRICOLE DI VENEZIA každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 10 cm délka rukojeti: 10 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: dubové dřevo, chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) nevhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Špikovací nůž ALPHA BRICOLE DI VENEZIA 10 cm, hnědá, Güde , Orion odpadkový koš uh vittario kolíbka 26 l kávově hnědá (731396)

Nůž na šunku ALPHA BRICOLE DI VENEZIA 21 cm, hnědá, Güde

Nůž na šunku ALPHA BRICOLE DI VENEZIA 21 cm, hnědá, Güde
Detail

Hlavní výhody: jedinečný nůž ve speciální italské edici důležitý pomocník při zpracování masa, šunky přímo z kýty, zeleniny apod. dřevo na rukojeti pochází ze 100 let starých benátských gondolových sloupků, je tedy velmi vyzrálé, tvrdé a téměř nezničitelné ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s dubovým dřevem, třemi nýty a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů ALPHA BRICOLE DI VENEZIA každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 21 cm délka rukojeti: 12 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: dubové dřevo, chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) nevhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Nůž na šunku ALPHA BRICOLE DI VENEZIA 21 cm, hnědá, Güde , Tescoma grandchef 26 cm (606850.00)

Nůž na chleba ALPHA BRICOLE DI VENEZIA 32 cm, hnědá, Güde

Nůž na chleba ALPHA BRICOLE DI VENEZIA 32 cm, hnědá, Güde
Detail

Hlavní výhody: nůž na pečivo s vlnkovaným ostřím ve speciální italské edici nůž je ideální na čerstvé, měkké pečivo s pevnou kůrkou dřevo na rukojeti pochází ze 100 let starých benátských gondolových sloupků, je tedy velmi vyzrálé, tvrdé a téměř nezničitelné ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s dubovým dřevem, třemi nýty a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů ALPHA BRICOLE DI VENEZIA každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 32 cm délka rukojeti: 13 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: dubové dřevo, chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) nevhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Nůž na chleba ALPHA BRICOLE DI VENEZIA 32 cm, hnědá, Güde , Tescoma polička monti, 26 cm

Nůž na šunku ALPHA BRICOLE DI VENEZIA 21 cm, hnědá, Güde

Nůž na šunku ALPHA BRICOLE DI VENEZIA 21 cm, hnědá, Güde
Detail

Hlavní výhody: jedinečný nůž ve speciální italské edici důležitý pomocník při zpracování masa, šunky přímo z kýty, zeleniny apod. dřevo na rukojeti pochází ze 100 let starých benátských gondolových sloupků, je tedy velmi vyzrálé, tvrdé a téměř nezničitelné ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s dubovým dřevem, třemi nýty a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů ALPHA BRICOLE DI VENEZIA každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 21 cm délka rukojeti: 12 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: dubové dřevo, chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) nevhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Nůž na šunku ALPHA BRICOLE DI VENEZIA 21 cm, hnědá, Güde

Kapesní nůž ALPHA OAK 7 cm, s vidličkou, hnědá, Güde

Kapesní nůž ALPHA OAK 7 cm, s vidličkou, hnědá, Güde
Detail

Hlavní výhody: praktický kapesní nůž, na jehož vzniku se podílel michelinský šéfkuchař Harald Rüssel součástí je nůž, vývrtka a otvírák na korunkové uzávěry s vidličkou dřevo na rukojeti pochází z 80 let starých vinných sudů, je tedy velmi vyzrálé, tvrdé a téměř nezničitelné ručně kováno z vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování součást série kuchyňských nožů ALPHA OAK Dodatečné informace: délka čepele: 7 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: dubové dřevo nevhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Kapesní nůž ALPHA OAK 7 cm, s vidličkou, hnědá, Güde

Kapesní nůž ALPHA OAK 7 cm, s vidličkou, hnědá, Güde

Kapesní nůž ALPHA OAK 7 cm, s vidličkou, hnědá, Güde
Detail

Hlavní výhody: praktický kapesní nůž, na jehož vzniku se podílel michelinský šéfkuchař Harald Rüssel součástí je nůž, vývrtka a otvírák na korunkové uzávěry s vidličkou dřevo na rukojeti pochází z 80 let starých vinných sudů, je tedy velmi vyzrálé, tvrdé a téměř nezničitelné ručně kováno z vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování součást série kuchyňských nožů ALPHA OAK Dodatečné informace: délka čepele: 7 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: dubové dřevo nevhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Kapesní nůž ALPHA OAK 7 cm, s vidličkou, hnědá, Güde

Sekáček ALPHA OAK 18 cm, hnědá, Güde

Sekáček ALPHA OAK 18 cm, hnědá, Güde
Detail

Hlavní výhody: kuchyňský sekáček, na jehož vzniku se podílel michelinský šéfkuchař Harald Rüssel vhodný na maso s malými kostmi, chrupavky, bylinky, zeleninu a mnoho dalšího dřevo na rukojeti pochází z 80 let starých vinných sudů, je tedy velmi vyzrálé, tvrdé a téměř nezničitelné ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s dubovým dřevem, třemi nýty a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů ALPHA OAK každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 18 cm délka rukojeti: 13 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: dubové dřevo nevhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Sekáček ALPHA OAK 18 cm, hnědá, Güde

Sekáček ALPHA OAK 18 cm, hnědá, Güde

Sekáček ALPHA OAK 18 cm, hnědá, Güde
Detail

Hlavní výhody: kuchyňský sekáček, na jehož vzniku se podílel michelinský šéfkuchař Harald Rüssel vhodný na maso s malými kostmi, chrupavky, bylinky, zeleninu a mnoho dalšího dřevo na rukojeti pochází z 80 let starých vinných sudů, je tedy velmi vyzrálé, tvrdé a téměř nezničitelné ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s dubovým dřevem, třemi nýty a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů ALPHA OAK každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 18 cm délka rukojeti: 13 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: dubové dřevo nevhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Sekáček ALPHA OAK 18 cm, hnědá, Güde

Vidlička na maso DELTA GRENADILL 18 cm, hnědá, Güde

Vidlička na maso DELTA GRENADILL 18 cm, hnědá, Güde
Detail

Hlavní výhody: elegantní vidlička na maso, kterou ocení nejen nadšení hobby kuchaři minimalizuje ztrátu šťávy při krájení větších kusů pečených či grilovaných mas, je perfektní i pro servírování masa ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s cenným grenadillovým dřevem a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů DELTA baleno v eko friendly balení Dodatečné informace: délka pracovní části: 18 cm délka rukojeti: 12,5 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: grenadillové dřevo (mosambický eben), chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) nevhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Vidlička na maso DELTA GRENADILL 18 cm, hnědá, Güde

Vidlička na maso DELTA GRENADILL 18 cm, hnědá, Güde

Vidlička na maso DELTA GRENADILL 18 cm, hnědá, Güde
Detail

Hlavní výhody: elegantní vidlička na maso, kterou ocení nejen nadšení hobby kuchaři minimalizuje ztrátu šťávy při krájení větších kusů pečených či grilovaných mas, je perfektní i pro servírování masa ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s cenným grenadillovým dřevem a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů DELTA baleno v eko friendly balení Dodatečné informace: délka pracovní části: 18 cm délka rukojeti: 12,5 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: grenadillové dřevo (mosambický eben), chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) nevhodné do myčky na nádobí (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Vidlička na maso DELTA GRENADILL 18 cm, hnědá, Güde

Sellior filetovací nůž 15 cm

Sellior filetovací nůž 15 cm
Detail

Pro čepel nože byla vybrána německá nerezová ocel pokryta teflonem pomocí patentované technologie - DupontTMTeflon®, která výrazně zvyšuje korozivzdornost nože a odolnost ostří. Ergonomická rukojeť je vyrobena z umyvatelné a hygienicky nezávadné umělé hmoty s neklouzavou povrchovou úpravou. Délka čepele 15cm (parys.cz)

Podobné produkty ako Sellior filetovací nůž 15 cm

Filetovací nůž Forged Brute 20,5 cm

Filetovací nůž Forged Brute 20,5 cm
Detail

Tímto filetovacím nožem Forged s délkou čepele 20,5 cm pohodlně nafiletujete sladkovodní i mořské ryby. Nože řady Brute charakterizuje řemeslné provedení - mají neleštěnou rukojeť, která přechází v čepel. Surový vzhled oceli a detaily ručního zpracování jsou opravdu jedinečné. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Skvělý pomocník a designový doplněk do domácí i profesionální kuchyně. Hlavní výhody: Nůž na filetování ryb Užší čepel pro pohodlné porcování Řada Brute Vyroben ručně z japonské oceli Řemeslný design Neleštěná rukojeť přechází v čepel Surový vzhled oceli Výjimečné prvky ručního zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 20,5 cm Materiál: japonská ocel 7cr17mov Tvrdost 58 Rockwell Tloušťka čepele 2 mm Úhel broušení 22° (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Filetovací nůž Forged Brute 20,5 cm

Filetovací nůž Forged Olive 20,5 cm

Filetovací nůž Forged Olive 20,5 cm
Detail

Tímto filetovacím nožem značky Forged s délkou čepele 20,5 cm pohodlně nafiletujete sladkovodní i mořské ryby. Nože řady Olive mají elegantní a stylový design v kombinaci s robustním provedením. Zaoblená dřevěná rukojeť z olivového dřeva se pohodlně drží, nůž působí jako celek díky vyváženému upevnění čepele. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Skvělý pomocník a designový doplněk do domácí i profesionální kuchyně. V čem jsou nože Forged unikátní, jak se vyrábí a jaké jsou rozdíly mezi jednotlivými sériemi? Přečtěte si našeho průvodce noži Forged. Hlavní výhody: Nůž na filetování ryb Užší čepel pro pohodlné porcování Řada Olive Vyroben ručně z japonské oceli a olivového dřeva Elegantní a stylový design Robustní provedení Vyvážené upevnění čepele - nůž působí jako celek Pohodlná zaoblená rukojeť Jedinečné zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 20,5 cm Materiál: japonská ocel 7cr17mov, olivové dřevo Tvrdost 58 Rockwell Tloušťka čepele 2 mm Úhel broušení 22° (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Filetovací nůž Forged Olive 20,5 cm

Filetovací nůž 20 cm Classic WÜSTHOF

Filetovací nůž 20 cm Classic WÜSTHOF
Detail

Filetovací nůž Classic má dlouhou, štíhlou a především pružnou čepel s rovným ostřím. Je dokonalým pomocníkem pro čištění a filetování ryb. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného… (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Filetovací nůž 20 cm Classic WÜSTHOF

Filetovací nůž Forged Olive 20,5 cm

Filetovací nůž Forged Olive 20,5 cm
Detail

Tímto filetovacím nožem značky Forged s délkou čepele 20,5 cm pohodlně nafiletujete sladkovodní i mořské ryby. Nože řady Olive mají elegantní a stylový design v kombinaci s robustním provedením. Zaoblená dřevěná rukojeť z olivového dřeva se pohodlně drží, nůž působí jako celek díky vyváženému upevnění čepele. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Skvělý pomocník a designový doplněk do domácí i profesionální kuchyně. V čem jsou nože Forged unikátní, jak se vyrábí a jaké jsou rozdíly mezi jednotlivými sériemi? Přečtěte si našeho průvodce noži Forged. Hlavní výhody: Nůž na filetování ryb Užší čepel pro pohodlné porcování Řada Olive Vyroben ručně z japonské oceli a olivového dřeva Elegantní a stylový design Robustní provedení Vyvážené upevnění čepele - nůž působí jako celek Pohodlná zaoblená rukojeť Jedinečné zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 20,5 cm Materiál: japonská ocel 7cr17mov, olivové dřevo Tvrdost 58 Rockwell Tloušťka čepele 2 mm Úhel broušení 22° (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Filetovací nůž Forged Olive 20,5 cm

Filetovací nůž 20 cm Classic WÜSTHOF

Filetovací nůž 20 cm Classic WÜSTHOF
Detail

Filetovací nůž Classic má dlouhou, štíhlou a především pružnou čepel s rovným ostřím. Je dokonalým pomocníkem pro čištění a filetování ryb. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného… (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Filetovací nůž 20 cm Classic WÜSTHOF

Filetovací nůž Sebra Forged 20,5 cm

Filetovací nůž Sebra Forged 20,5 cm
Detail

Tímto filetovacím nožem / nožem na maso Forged Sebra s délkou čepele 20,5 cm pohodlně nafiletujete sladkovodní i mořské ryby a naporcujete syrové i uvařené maso. Nože ze série Sebra charakterizuje v rámci značky Forged zejména odlišný typ tmavého dřeva, zvolený pro výrobu rukojetí. Toto krásné africké tmavé dřevo je známé jako Dalbergia melanoxylon, neboli grenadill či nepravý (mosambický) eben. Africkým překladem je to Sebra, a proto také název této série: Sebra Forged. Tmavá dřevěná rukojeť působí teple a společně s malým červeným detailem u přechodu k ostří navíc i elegantně. Jinými slovy, se Sebra Forged získáte robustní a pozoruhodně stylovou řadu nožů, které ozdobí vaši kuchyň. Nože Forged Sebra nejsou vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme pouze ruční mytí. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Hlavní výhody: Nůž na filetování ryb, přípravu a porcování masa Užší čepel pro pohodlné porcování Řada Sebra Vyroben ručně z japonské oceli Řemeslný design Luxusní dřevěná rukojeť přechází v čepel Surový vzhled oceli Výjimečné prvky ručního zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 20,5 cm Materiál: japonská ocel Tvrdost: 58 HRC Tloušťka čepele: 2 mm Úhel broušení: 18° Hmotnost: 195 g (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Filetovací nůž Sebra Forged 20,5 cm

Filetovací nůž Gourmet Wüsthof 16 cm

Filetovací nůž Gourmet Wüsthof 16 cm
Detail

Tento nerezový nůž je vhodný pro přesné filetování ryb, zvěřiny i masa. Unikátní flexibilní tvar čepele je funkční jak v kuchyni, tak venku v rybářském i loveckém prostředí. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický nůž na filetování masa Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 16 cm (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Filetovací nůž Gourmet Wüsthof 16 cm

Filetovací nůž 1905 F.Dick 18 cm

Filetovací nůž 1905 F.Dick 18 cm
Detail

Tenká a velmi flexibilní čepel umožňuje vykostit drůbež a odstranit kůži z čerstvého masa. Je také ideální na zpracování ryb. Hotové filety vypadají přesně tak, jak si přejete: chutně, celistvě a precizně nakrájené. Exkluzivní designová série 1905 spojuje tradiční zpracování v moderním duchu s prvky historického designu. V roce 1905 Friedr. Dick vyvinul sérii kuchařských nožů s masivními spoji, které nahradily doposud používané nýty. Od roku 1905 se tento jedinečný design dále vyvíjel s použitím moderních materiálů a výrobních technik. Čepel je vyrobena ze speciální německé ušlechtilé oceli XcrMoVMn. Náročnou technologií tvrzení byl vyroben jedinečný, jemně disperzní ohebný materiál s dynamicky ostrou čepelí. Specifikace: Praktický nůž na filetování, vykosťování apod. Ze série 1905 Nýty nahrazeny masivními spoji Speciální německá ušlechtilá ocel Dynamická ostrá čepel Materiál: nerezová ocel, tvrzený plast Rozměr: 18 cm (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Filetovací nůž 1905 F.Dick 18 cm

Filetovací nůž Forged Katai 20,5 cm

Filetovací nůž Forged Katai 20,5 cm
Detail

Tímto filetovacím nožem značky Forged s délkou čepele 20,5 cm pohodlně nafiletujete sladkovodní i mořské ryby. Nože řady Katai mají ručně kované ostří v 5 vrstvách a rukojeť z kořenového dřeva. Ta je ošetřena pryskyřicí, pak se lisuje a vyřezává - každý nůž je tedy naprostý originál. Série Katai v roce 2020 vyhrála prestižní ocenění Reddot Design Award za produktový design. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Skvělý pomocník a designový doplněk do domácí i profesionální kuchyně. Hlavní výhody: Nůž na filetování ryb Užší čepel pro pohodlné porcování Řada Katai Vyroben ručně z japonské oceli VG10 Ručně kované ostří v 5 vrstvách Rukojeť z kořenového dřeva Každý nůž je originál Vítěz Reddot Design Award 2020 za produktový design Jedinečné zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 20,5 cm Materiál: japonská ocel VG10, kořenové dřevo Tvrdost 60 Rockwell Tloušťka čepele 2 mm Úhel broušení 22° (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Filetovací nůž Forged Katai 20,5 cm

Filetovací nůž 20 cm Classic WÜSTHOF

Filetovací nůž 20 cm Classic WÜSTHOF
Detail

Filetovací nůž Classic má dlouhou, štíhlou a především pružnou čepel s rovným ostřím. Je dokonalým pomocníkem pro čištění a filetování ryb. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného… (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Filetovací nůž 20 cm Classic WÜSTHOF

Filetovací nůž Forged Olive 20,5 cm

Filetovací nůž Forged Olive 20,5 cm
Detail

Tímto filetovacím nožem značky Forged s délkou čepele 20,5 cm pohodlně nafiletujete sladkovodní i mořské ryby. Nože řady Olive mají elegantní a stylový design v kombinaci s robustním provedením. Zaoblená dřevěná rukojeť z olivového dřeva se pohodlně drží, nůž působí jako celek díky vyváženému upevnění čepele. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Skvělý pomocník a designový doplněk do domácí i profesionální kuchyně. V čem jsou nože Forged unikátní, jak se vyrábí a jaké jsou rozdíly mezi jednotlivými sériemi? Přečtěte si našeho průvodce noži Forged. Hlavní výhody: Nůž na filetování ryb Užší čepel pro pohodlné porcování Řada Olive Vyroben ručně z japonské oceli a olivového dřeva Elegantní a stylový design Robustní provedení Vyvážené upevnění čepele - nůž působí jako celek Pohodlná zaoblená rukojeť Jedinečné zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 20,5 cm Materiál: japonská ocel 7cr17mov, olivové dřevo Tvrdost 58 Rockwell Tloušťka čepele 2 mm Úhel broušení 22° (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Filetovací nůž Forged Olive 20,5 cm

Filetovací nůž Gourmet Wüsthof 16 cm

Filetovací nůž Gourmet Wüsthof 16 cm
Detail

Tento nerezový nůž je vhodný pro přesné filetování ryb, zvěřiny i masa. Unikátní flexibilní tvar čepele je funkční jak v kuchyni, tak venku v rybářském i loveckém prostředí. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický nůž na filetování masa Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 16 cm (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Filetovací nůž Gourmet Wüsthof 16 cm
Weber Deluxe filetovací nůž (17067), Samura MO-V Filetovací nůž 22 cm (SNMVFN), HENDI, nůž filetovací, červený, 150 mm (842522), Nůž filetovací 22cm/HARD EDGE/1054946/F, HENDI, nůž filetovací, bílý, 150 mm (842553), TESCOMA Nůž filetovací 18cm SONIC 862038.00 (862038.00), F. Dick Filetovací ohebný nůž ze série 1905 (8195418), Přírodní věnec Šišky hnědá, pr. 26 cm, Orion Forma silikon BÁBOVKA pr. 26 cm HNĚDÁ , ORION Mašlovačka silikon/nerez 26 cm LUXY hnědá (142744), Güde GBS 250 (83811), Güde GNTS 30L (17002), Güde GNTS 12L (17000), Güde GMK 355-2.2 (40555), Güde GS 4003 P (94638), Güde GFS 401 S (94627), GÜDE GHS 690 L (93999), Güde Fóliovník na rajčata 100 x 50 x 150 cm, Tescoma pánev President ø 26 cm, pr. 26 cm, GÜDE Vysokotlaká myčka GHD 225 (85903), Güde GHS 500/8 TE (2052), Tescoma Pánev grilovací SmartCLICK 26 x 26 cm, GÜDE Vysokotlaká myčka GHD 150 digital (85920), Rohová skříňka 26 × 26 × 94 cm masivní dubové dřevo, DUVO+ Košík na kolo 34 × 26 × 26 cm (5414365335519), Nůž technický, 16 cm (116022), GÜDE Úhlová bruska WS 125-1150 E (58108), ORION Odpadkový koš UH VITTARIO kolíbka 26 l kávově hnědá (731396), TESCOMA GrandCHEF 26 cm (606850.00), Tescoma Polička MONTI, 26 cm