Expander pull softy posilovač s táhly (40669)

Produkt Expander pull softy posilovač s táhly (40669) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Expander pull softy posilovač s táhly (40669) upraviť a produkt hľadať znova.

Expander Pull Softy posilovač s táhly (40669)

Expander Pull Softy posilovač s táhly (40669)
Detail

Tréninková pomůcka posilovací expander vhodný ke tvarování a zpevnění svalstva paží ramen břicha a hýždí (alza.cz)

Podobné produkty ako Expander Pull Softy posilovač s táhly (40669) , Gumový posilovač lifefit rubber expander (4891223091694)

Soft Pull posilovač s táhly

Soft Pull posilovač s táhly
Detail

Vertikální pružný expander LiveUp Soft Pull o délce 60 cm je určen pro tvarování a posílení svalstva paží, ramen, břicha a hýždí. Cvičení s expanderem je snadné a hlavně plynulé, bez nárazů. Expander je lehký, skladný a tudíž i snadno přenosný. Šířka expanderu je 260 mm.Parametry:Materiál:EVA pěna/ TPR gumaVýkonnost:domácí fitnessZemě původu:ČínaCelní sazebník:95069190 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Soft Pull posilovač s táhly , Xq max expander light (17006)

Posilovač EXPANDER PULL 190trA - černá

Posilovač EXPANDER PULL 190trA - černá
Detail

Posilovač EXPANDER PULL: posilovač , gumový dias.11,5mm celková délka 150cm plastová držadla (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Posilovač EXPANDER PULL 190trA - černá , Expander p2i exercise tube set

Posilovač EXPANDER SET GUMOVÝ - S

Posilovač EXPANDER SET GUMOVÝ - S
Detail

Posilovač EXPANDER SET GUMOVÝVhodný doplněk pro aerobní cvičení. Aerobní cvičení přispívá ke zlepšení výkonnosti kardiovaskulárního systému, snížení cholesterolu a tuku v těle, dále aerobní cvičení odbourává stres, tvaruje postavu a zvyšuje celkovou mobilitu a flexibilitu. Expander Set je ideální pomůckou pro takové cvičení, se zaměřením na posílení horní i dolní poloviny těla. Součástí sady jsou tři gumy s různou tuhostí/obtížností a molitanová madla pro úchyt do rukou.Technický popis:- výrobce: Sedco- výkonnost: domácí fitness- délka: 48 cm- 3 obtížnosti- počet kusů: 1 sada- obal v ceně: anoObtížnost/výchozí rozměry:- Snadná - 9.7mm x 1.6mm x 48cm ( Zelená )- Střední - 10.5mm x 2.0mm x 48cm ( Červená )- Těžká - 11.2mm x 2.5mm x 48cm ( Modrá ) (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Posilovač EXPANDER SET GUMOVÝ - S , Pull up vzpěračský pás s řetězem (40394)

Posilovač EXPANDER SET GUMOVÝ

Posilovač EXPANDER SET GUMOVÝ
Detail

Posilovač EXPANDER SET GUMOVÝVhodný doplněk pro aerobní cvičení. Aerobní cvičení přispívá ke zlepšení výkonnosti kardiovaskulárního systému, snížení cholesterolu a tuku v těle, dále aerobní cvičení odbourává stres, tvaruje postavu a zvyšuje celkovou mobilitu a flexibilitu. Expander Set je ideální pomůckou pro takové cvičení, se zaměřením na posílení horní i dolní poloviny těla. Součástí sady jsou tři gumy s různou tuhostí/obtížností a molitanová madla pro úchyt do rukou.Technický popis:- výrobce: Sedco- výkonnost: domácí fitness- délka: 127 cm- 3 obtížnosti- počet kusů: 1 sada- obal v ceně: anoObtížnost/výchozí rozměry:- Snadná - 9.7mm x 1.6mm x 127cm ( Zelená )- Střední - 10.5mm x 2.0mm x 127cm ( Červená )- Těžká - 11.2mm x 2.5mm x 127cm ( Modrá ) (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Posilovač EXPANDER SET GUMOVÝ , Tamer softy prodlužovací vodítko oranžovo černé 300 × 2,8 cm (8595637711617)

Pružinový posilovač - expander Apriori

Pružinový posilovač - expander Apriori
Detail

Pružinový posilovač - expander AprioriPružinový posilovač - silič, určený ke každodennímu domácímu tréninku. Konstrukce prověřená generacemi.V setu 3 ks nerez pružiny včetně rámků s držadly. Madla masiv. Tah jedné pružiny odpovídá přibližně váze 6 kg závaží. Délka pružiny v nenataženém stavu 50 cm. Vhodné pro běžný trénink. Vše vyrobeno v ČR z kvalitních materiálů.Technický popis:- Výrobce: Apriori- 3 nerez pružiny - Spolehlivá komfortní madla - Délka ve výchozím stavu: 50 cm - Vyrobeno v ČR (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Pružinový posilovač - expander Apriori , Nuk push-pull náhradní pítko (4008600207320)

Posilovač EXPANDER OSMIČKA - červená

Posilovač EXPANDER OSMIČKA - červená
Detail

Posilovač Expander osmička: Víceúčelový posilovač pro posilování svalů horních i dolních končetin,vhodný pro všestranné domácí posilování. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Posilovač EXPANDER OSMIČKA - červená , Gardner peel and pull stripper tool

Gumový posilovač LIFEFIT RUBBER EXPANDER

Gumový posilovač LIFEFIT RUBBER EXPANDER
Detail

Gumový posilovač LIFEFIT RUBBER EXPANDER je univerzální posilovač určený pro posilování všech svalových partií - ramen, paží, hrudníku, zad i vnitřních a vnějších stehen. Cvičení s ním je jednoduché a efektivní. Gumová lana zajišťují přirozený odpor při cvičení a lehká madla dodávají potřebný komfort. Expandér je vyroben z materiálů odolných proti vlhku a potu se zvýšenou odolností proti poškození. Gumový posilovač LIFEFIT je skladný a je možné jej snadno přenášet. Je tak vhodný pro všestranné využití doma i na dovolené. - gumový posilovač - 5 ks odnímatelných pružin z gumy - lehká ergonomická madla - extra odolná gumová lana - vhodné pro všestranné posilování celého těla - tuhost každé gumy je 4,5-6,8kg (patro.cz)

Podobné produkty ako Gumový posilovač LIFEFIT RUBBER EXPANDER , Sharp shape posilovač prstů zelený (2496847713513)

Posilovač expander dlouhý Sedco - černá

Posilovač expander dlouhý Sedco - černá
Detail

Posilovač expander dlouhý Sedco je posilovací guma, která umožňuje posilování celého těla. Je určena pro lehčí posilování pomocí úchytů z měkké pěny. Jedná se blíže o víceůčelový posilovač na posilování svalů, horních a dolních končetin, vhodné pro všestranné domácí posilování. Technické údaje:- výrobce Sedco- rozměry 12 mm x 2,5 mm x 125 cm- extra odolná gumová lana, pěnové úchyty- materiál odolný proti vlhkosti a potu- moderní design (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Posilovač expander dlouhý Sedco - černá , Stormred posilovač prstů a zápěstí, zelený

Posilovač Expander Soft 3052 - černá

Posilovač Expander Soft 3052 - černá
Detail

Posilovač Expander Soft 3052 Víceúčelový posilovač Sedco pro posilování horních i dolních končetin. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Posilovač Expander Soft 3052 - černá , Celtex maxi pull time 6 ks (8022650323157)

POSILOVAČ EXPANDER LUX - OSMA B305B

POSILOVAČ EXPANDER LUX - OSMA B305B
Detail

POSILOVAČ EXPANDER LUX - OSMA B305B: Sílič osma - rozměry - 12mm X 2,5mm X 106cm (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako POSILOVAČ EXPANDER LUX - OSMA B305B , Hendi číšnický otvírák pull tap 597316 (597316)

Gumový posilovač LIFEFIT® RUBBER EXPANDER

Gumový posilovač LIFEFIT® RUBBER EXPANDER
Detail

Gumový posilovač LIFEFIT RUBBER EXPANDER je univerzální posilovač určený pro posilování všech svalových partií - ramen, paží, hrudníku, zad i vnitřních a vnějších stehen. Cvičení s ním je jednoduché a efektivní. Gumová lana zajišťují přirozený odpor při cvičení a lehká madla dodávají potřebný komfort. Expandér je vyroben z materiálů odolných proti vlhku a potu se zvýšenou odolností proti poškození. Gumový posilovač LIFEFIT je skladný a je možné jej snadno přenášet. Je tak vhodný pro všestranné využití doma i na dovolené. - gumový posilovač - 5 ks odnímatelných pružin z gumy - lehká ergonomická madla - extra odolná gumová lana - vhodné pro všestranné posilování celého těla - tuhost každé gumy je 4,5-6,8kg (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Gumový posilovač LIFEFIT® RUBBER EXPANDER , Ab booster posilovač břišních svalů 1 ks (62385)

POSILOVAČ EXPANDER LUX - DLOUHY B170B - šedá

POSILOVAČ EXPANDER LUX - DLOUHY B170B - šedá
Detail

POSILOVAČ EXPANDER LUX - DLOUHY B170B - SOFT DRŽADLA Kvalitní posilovač pro všestranné využití, rozměry: 12 mm x 2,5 mm x 125 cm, umožňuje posilování svalů celého těla, extra odolná gumová lana, pěnové úchyty, materiál odolný proti vlhkosti a potu, moderní design. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako POSILOVAČ EXPANDER LUX - DLOUHY B170B - šedá , Obal se záložkou d2216 pull up xl (8595594203347)

Gumový posilovač Lifefit Rubber Expander (4891223091694)

Gumový posilovač Lifefit Rubber Expander (4891223091694)
Detail

Posilovač pro posilování všech svalových partií - ramen, paží, hrudníku, zad i vnitřních a vnějších stehen Toužíte po štíhlém vypracovaném těle bez přebytečného tuku? Víceúčelový posilovač od Lifefitu pomůže váš sen realizovat. S pomocí Rubber Expander účinně zpevníte všechny svalové partie - ramena, paže, hrudník, záda, vnitřní i vnější stehna. Jedná se o spojení speciálních gumových lan v jednu efektivně pracující pomůcku. Těchto 5 odnímatelných pružin zajišťuje přirozený odpor během fyzické aktivity. Kromě toho vynikají zvýšenou odolností proti vlhku a poškození. Ergonomicky tvarovaná madla pro pohodlný úchop zajišťují uživatelský komfort. Klíčové vlastnostiEfektivní domácí cvičeníSpeciální expander složený z 5 pružinových gumOdolný vůči vlhku a poškozeníPracuje s přirozeným odporem při cvičeníKomplexní posílení celého tělaPoužitelné kdekoliv a kdykoliv (alza.cz)

Podobné produkty ako Gumový posilovač Lifefit Rubber Expander (4891223091694) , Posilovač momentu mechanický 1" 1:58 crv (5906083907821)

Gumový posilovač LIFEFIT EXPANDER EIGHT, světle zelený

Gumový posilovač LIFEFIT EXPANDER EIGHT, světle zelený
Detail

Víceúčelový posilovač LIFEFIT EXPANDER EIGHT pro posilování svalů horních i dolních končetin. Lano posilovače je vyrobeno z odolného a extra pružného silikonového materiálu a na koncích je opatřeno měkkými protiskluzovými úchopy. Díky nízké ceně a vysoké efektivitě cvičení je posilovač LIFEFIT EXPANDER EIGHT oblíbenou pomůckou pro domácí posilování. - speciální posilovací guma ve tvaru 8 - měkké molitanové protiskluzové rukojeti - vhodné k všestrannému domácímu posilování (patro.cz)

Podobné produkty ako Gumový posilovač LIFEFIT EXPANDER EIGHT, světle zelený , Gelový posilovač ruky tvrdá zátěž, vitility vit-70610220

Gumový posilovač LIFEFIT® EXPANDER OSMA S2, světle zelený

Gumový posilovač LIFEFIT® EXPANDER OSMA S2, světle zelený
Detail

Víceúčelový posilovač LIFEFIT EXPANDER EIGHT pro posilování svalů horních i dolních končetin. Lano posilovače je vyrobeno z odolného a extra pružného silikonového materiálu a na koncích je opatřeno měkkými protiskluzovými úchopy. Díky nízké ceně a vysoké efektivitě cvičení je posilovač LIFEFIT EXPANDER EIGHT oblíbenou pomůckou pro domácí posilování. - speciální posilovací guma ve tvaru 8 - měkké molitanové protiskluzové rukojeti - vhodné k všestrannému domácímu posilování (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Gumový posilovač LIFEFIT® EXPANDER OSMA S2, světle zelený , Capital sports accretor rtb posilovač tricepsů, činka, chrom

Gumový posilovač LIFEFIT EXPANDER LONG 1.8 m, světle zelený

Gumový posilovač LIFEFIT EXPANDER LONG 1.8 m, světle zelený
Detail

Víceúčelový posilovač LIFEFIT EXPANDER LONG pro posilování svalů horních i dolních končetin. Lano posilovače je vyrobeno z odolného a extra pružného silikonového materiálu a na koncích je opatřeno měkkými protiskluzovými úchopy. Díky nízké ceně a vysoké efektivitě cvičení je posilovač LIFEFIT EXPANDER LONG oblíbenou pomůckou pro domácí posilování. - speciální pevná posilovací guma 150 cm + 2 x 15 cm ručky (celkem 1,8m) - měkké molitanové protiskluzové rukojeti - vhodné k všestrannému domácímu posilování (patro.cz)

Podobné produkty ako Gumový posilovač LIFEFIT EXPANDER LONG 1.8 m, světle zelený , Verk 15635 fitness posilovač hýždových svalů ems (9086)

Gumový posilovač LIFEFIT® EXPANDER CIRCLE S2, světle zelený

Gumový posilovač LIFEFIT® EXPANDER CIRCLE S2, světle zelený
Detail

Víceúčelový posilovač LIFEFIT EXPANDER CIRCLE pro posilování svalů horních i dolních končetin. Lano posilovače je vyrobeno z odolného a extra pružného silikonového materiálu a na koncích je opatřeno měkkými protiskluzovými úchopy. Díky nízké ceně a vysoké efektivitě cvičení je posilovač LIFEFIT EXPANDER CIRCLE oblíbenou pomůckou pro domácí posilování. - speciální posilovací guma ve tvaru kruhu - měkké molitanové protiskluzové rukojeti - vhodné k všestrannému domácímu posilování (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Gumový posilovač LIFEFIT® EXPANDER CIRCLE S2, světle zelený , M-style posilovač lanka spojky (978-ms-8968)

Gumový posilovač LIFEFIT® EXPANDER LONG 1.8 m S2, světle zelený

Gumový posilovač LIFEFIT® EXPANDER LONG 1.8 m S2, světle zelený
Detail

Víceúčelový posilovač LIFEFIT EXPANDER LONG pro posilování svalů horních i dolních končetin. Lano posilovače je vyrobeno z odolného a extra pružného silikonového materiálu a na koncích je opatřeno měkkými protiskluzovými úchopy. Díky nízké ceně a vysoké efektivitě cvičení je posilovač LIFEFIT EXPANDER LONG oblíbenou pomůckou pro domácí posilování. - speciální pevná posilovací guma 150 cm + 2 x 15 cm ručky (celkem 1,8m) - měkké molitanové protiskluzové rukojeti - vhodné k všestrannému domácímu posilování (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Gumový posilovač LIFEFIT® EXPANDER LONG 1.8 m S2, světle zelený , Vitility 70610200 gelový posilovač ruky jemná zátěž (70610200)

Posilovač expander osma SUPER gumový zeleno/černý 0,65 x 49 cm - černá

Posilovač expander osma SUPER gumový zeleno/černý 0,65 x 49 cm - černá
Detail

Posilovač expander osma SUPER je posilovací guma ve tvaru osmičky - určeno pro lehčí posilování, úchyty z měkké pěny. Jedná se blíže o víceůčelový posilovač na posilování svalů, horních a dolních končetin, vhodné pro všestranné domácí posilování.Technické údaje:- výrobce SEDCO- barva zeleno/černá - rozměry 0,65 x 49 cm (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Posilovač expander osma SUPER gumový zeleno/černý 0,65 x 49 cm - černá , Sit-up level posilovač břišních svalů 1 ks (38174)

Posilovač Pull Rubber 3GU 381TR SEDCO 90 cm - oranžová

Posilovač Pull Rubber 3GU 381TR SEDCO 90 cm - oranžová
Detail

Posilovač Pull Rubber 3GU 381TR SEDCO Gumový univerzální posilovač určený pro posilování všech svalových partií - ramen, paží, hrudníku, zad i vnitřních a vnějších stehen. Cvičení s ním je jednoduché a efektivní. Gumová lana zajišťují přirozený odpor při cvičení a lehká pogumovaná madla dodávají potřebný komfort.Expandér je vyroben z materiálů odolných proti vlhku a potu se zvýšenou odolností proti poškození. Expandér je skladný a je možné jej snadno přenášet.Technický popis:- výrobce SEDCO- barva oranžová - délka gumových pružin 90 cm (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Posilovač Pull Rubber 3GU 381TR SEDCO 90 cm - oranžová , Push pro mt simple white pull up bar (38)

Posilovač Sedco RUBBER PULL dlouhý 127 cm modrý - modrá

Posilovač Sedco RUBBER PULL dlouhý 127 cm modrý - modrá
Detail

Posilovač Sedco RUBBER PULL je všestranný gumový posilovač pro posilování celého těla. Posilovač je vhodný pro posilování ramen, paží, hrudníku a zad. Cviky lze libovolně kombinovat. Jde o kvalitní posilovač s všestraným využitím umožňující posilování svalů celého těla. Sada je opatřena dvěma měkkými úchopy, které lze snadno propojit gumovými táhly. Díky vysoké efektivitě cvičení a nízké ceně je tato posilovací sada oblíbenou pomůckou pro všestranné domácí posilování.Technický popis:- výrobce SEDCO- barva modrá - délka 150 cm - pěnové úchyty- moderní design- rukojeti z tvrzeného plastu a měkké pěny- materiál odolný proti vlhkosti a potu (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Posilovač Sedco RUBBER PULL dlouhý 127 cm modrý - modrá , Dětský posilovací stroj - posilovač břicha ab king pro (80800)

Posilovač Pull Rubber KR 396TR SEDCO oranžový 48 cm - oranžová

Posilovač Pull Rubber KR 396TR SEDCO oranžový 48 cm - oranžová
Detail

Gumový posilovač Rubber KR 396TR je gumový univerzální posilovač určený pro posilování všech svalových partií - ramen, paží, hrudníku, zad i vnitřních a vnějších stehen. Cvičení s ním je jednoduché a efektivní. Gumová lana zajišťují přirozený odpor při cvičení a lehká pogumovaná madla dodávají potřebný komfort.Expandér je vyroben z materiálů odolných proti vlhku a potu se zvýšenou odolností proti poškození. Expandér je skladný a je možné jej snadno přenášet.Technické údaje:- výrobce SEDCO- barva oranžová - délka gumových pružin 48 cm (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Posilovač Pull Rubber KR 396TR SEDCO oranžový 48 cm - oranžová , Trimmer tool posilovač stehenních a prsních svalů šedá (37229)

BDC Big Softy Snare (Big Softy Snare)

BDC Big Softy Snare (Big Softy Snare)
Detail

Snare bubínek - 14" × 6,5", laditelný Máte zálibu ve zvuku bubnů a chcete obohatit sestavu o další kus? Za takových okolností na vás jistě udělá dojem snare buben British Drum Co.. Tento hudební nástroj vyniká řadou možností využití. Hráči budou rádi za možnost ladění a uzpůsobení se téměř jakékoliv situaci. Rozměry bubnu můžeme označit jako jeden z nejpodstatnějších parametrů, o kterých by měl každý zájemce předem mít povědomí. Průměr má hodnotu 14". Co do výšky pak má 6,5". Na vzhledu produktu se z velké části podílí natural barva. Zásadní vlastnosti snare bubínku BDC Big Softy Snare Snare bubínek British Drum Co. je možné naladit v ohledu na vaše potřeby Průměr bubnu činí 14" Výška bubnu dosahuje 6,5" Nástroj dokonale doplňuje natural barva (alza.cz)

Podobné produkty ako BDC Big Softy Snare (Big Softy Snare) , Hms posilovač břišních svalů abs master (17-22-270)

Když vepři zpívaj táhlým pláčem - Jindřich Bělehrádek - e-kniha

Když vepři zpívaj táhlým pláčem - Jindřich Bělehrádek - e-kniha
Detail

eBook:,Jindřich Bělehrádek (*1959 – †2002) Knížka Když vepři zpívaj táhlým pláčem v sobě nese více než 300 po všech koutech a muzikantech sebraných písňových textů zesnulého Jindřicha Bělehrádka. Vychází na jeho počest, a také z podnětu, aby jeho skvostná poezie znovu ožila. Knížka je současně vzpomínkou na porevuloční dobu, kdy jsme všichni společně hrávali v klubu Blaženka a Julek na Staromáku a v Alterně Komotovce na Žižkově. Pozorní čtenáři jistě znovu objeví Jindřichovu dovednost, kterou jsem vždy obdivoval, napsat v hospodě během několika málo piv na hotovou muziku neskutečný text, který má v sobě něhu, nadsázku, víru i tu správnou drzost a drsnost. Jindřich Bělehrádek je hudebník, básník a textař a spoluzakladatel skupiny Blaženka. Na baskytaru hrál také v kapelách Kentaur, Emilie a Na Sladkej Bělehrad. Svými úžasnými texty přispěl ke smyslumalebnosti bandům Královská cesta, Chameleon, Keltic band a Ohnivá voda. Jindřich je i autorem řady povídek, napsal několik divadelních her a román Ubohý pan Vozík aneb ultimátum sublimace. V novinách mu po revoluci na pokračování vycházela kytarová škola – pro otrlé. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Když vepři zpívaj táhlým pláčem - Jindřich Bělehrádek - e-kniha , Brio 34595 stavebnice brio builder pull-back systém (7312350345957)

Doomoo Softy Col.S75

Detail

Softy multifunkční poštář je vhodný jak pro dítě, tak i pro jeho rodiče. Ovinutím kolem pasu rodiče je ideální pro použití během kojení či krmení děťátka z láhve. Dítě může ležet nebo sedět v pohodlí vzhledem k jeho věku. Tento polštář pomáhá maminkám a dětem relaxovat tak, aby cítili úlevu a užívali si skutečný pocit naprosté pohody. (mall.cz)

Podobné produkty ako Doomoo Softy Col.S75 , Capital sports klarfit hitchrock závěsný posilovač, upevňovací popruh, háky

Když vepři zpívaj táhlým pláčem (978-80-905-4763-6)

Když vepři zpívaj táhlým pláčem (978-80-905-4763-6)
Detail

Elektronická kniha - autor Jindřich Bělehrádek, 347 stran Jindřich Bělehrádek (*1959 – †2002) Knížka Když vepři zpívaj táhlým pláčem v sobě nese více než 300 po všech koutech a muzikantech sebraných písňových textů zesnulého Jindřicha Bělehrádka. Vychází na jeho počest, a také z podnětu, aby jeho skvostná poezie znovu ožila. Knížka je současně vzpomínkou na porevuloční dobu, kdy jsme všichni společně hrávali v klubu Blaženka a Julek na Staromáku a v Alterně Komotovce na Žižkově. Pozorní čtenáři jistě znovu objeví Jindřichovu dovednost, kterou jsem vždy obdivoval, napsat v hospodě během několika málo piv na hotovou muziku neskutečný text, který má v sobě něhu, nadsázku, víru i tu správnou drzost a drsnost. Jindřich Bělehrádek je hudebník, básník a textař a spoluzakladatel skupiny Blaženka. Na baskytaru hrál také v kapelách Kentaur, Emilie a Na Sladkej Bělehrad. Svými úžasnými texty přispěl ke smyslumalebnosti bandům Královská cesta, Chameleon, Keltic band a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Když vepři zpívaj táhlým pláčem (978-80-905-4763-6) , Trimmer tool posilovač stehenních a prsních svalů fialová (37226)

Doomoo Softy multifunkční polštář

Doomoo Softy multifunkční polštář
Detail

Doomoo Softy multifunkční polštář Ovinutím kolem pasu rodiče je ideální pro použití během kojení či krmení děťátka z láhve. Dítě může ležet nebo sedět v pohodlí vzhledem k jeho věku. Tento polštář pomáhá maminkám a dětem relaxovat tak, aby cítili úlevu a užívali si skutečný pocit naprosté pohody. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Doomoo Softy multifunkční polštář , Trimmer tool posilovač stehenních a prsních svalů růžová (37228)

Dámské body SOFTY černé

Dámské body SOFTY černé
Detail

Dámské body SOFTY černé (manstyle.cz)

Podobné produkty ako Dámské body SOFTY černé , Push pro mt simple black pull up bar (8594203500297)

Gibraltar 9608SFT Softy Bubenická stolička

Gibraltar 9608SFT Softy Bubenická stolička
Detail

Bubenické židle s extra měkkým kulatým sedákem, 5" vysoký sedák pokrytý tkaninou Cordura je velmi pohodlný na sezení, extra tvrzená třínohá podstava s dvojitou výztuhou a Die-cast nastavením výšky, Super Foot protiskluzové gumové podložky, výška od 21" do 30". Země původu: Taiwan Průměr: 330 mm Minimální výška: 530 mm Barva: Černá Typ: Okrouhlý Maximální výška: 760 mm Průměr (mm): 330.0 (muziker.cz)

Podobné produkty ako Gibraltar 9608SFT Softy Bubenická stolička , Trimmer tool posilovač stehenních a prsních svalů modrá (37227)

Doomoo Softy multifunkční polštář Col.S31

Detail

Multifunkční polštář je vhodný pro děti i rodiče. Zajišťuje pohodlnou pozici při kojení či krmení z lahve. Doomoo Softy multifunkční polštář má snímatelný a pratelný potah. (mall.cz)

Podobné produkty ako Doomoo Softy multifunkční polštář Col.S31

Doomoo Softy multifunkční polštář Col.S03

Detail

Multifunkční polštář je vhodný pro děti i rodiče. Zajišťuje pohodlnou pozici při kojení či krmení z lahve. Doomoo Softy multifunkční polštář má snímatelný a pratelný potah. (mall.cz)

Podobné produkty ako Doomoo Softy multifunkční polštář Col.S03

Doomoo Softy multifunkční polštář Col.S24

Detail

Multifunkční polštář je vhodný pro děti i rodiče. Zajišťuje pohodlnou pozici při kojení či krmení z lahve. Doomoo Softy multifunkční polštář má snímatelný a pratelný potah. (mall.cz)

Podobné produkty ako Doomoo Softy multifunkční polštář Col.S24

Doomoo Softy multifunkční polštář Col.S02

Detail

Multifunkční polštář je vhodný pro děti i rodiče. Zajišťuje pohodlnou pozici při kojení či krmení z lahve. Doomoo Softy multifunkční polštář má snímatelný a pratelný potah. (mall.cz)

Podobné produkty ako Doomoo Softy multifunkční polštář Col.S02

Doomoo Softy multifunkční polštář Col.S32

Detail

Multifunkční polštář je vhodný pro děti i rodiče. Zajišťuje pohodlnou pozici při kojení či krmení z lahve. Doomoo Softy multifunkční polštář má snímatelný a pratelný potah. (mall.cz)

Podobné produkty ako Doomoo Softy multifunkční polštář Col.S32

Doomoo Softy multifunkční polštář Col.S27

Detail

Multifunkční polštář je vhodný pro děti i rodiče. Zajišťuje pohodlnou pozici při kojení či krmení z lahve. Doomoo Softy multifunkční polštář má snímatelný a pratelný potah. (mall.cz)

Podobné produkty ako Doomoo Softy multifunkční polštář Col.S27

Doomoo Softy multifunkční polštář Col.S75

Doomoo Softy multifunkční polštář Col.S75
Detail

Doomoo Softy multifunkční polštář Col.S75 Ovinutím kolem pasu rodiče je ideální pro použití během kojení či krmení děťátka z láhve. Dítě může ležet nebo sedět v pohodlí vzhledem k jeho věku. Tento polštář pomáhá maminkám a dětem relaxovat tak, aby cítili úlevu a užívali si skutečný pocit naprosté pohody. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Doomoo Softy multifunkční polštář Col.S75

Power System Ultimate Expander Set posilovací expandér

Power System Ultimate Expander Set posilovací expandér
Detail

Power System Ultimate Expander Set, , Pomůcky na cvičení unisex, Neradi trávíte čas v přeplněných posilovnách či fitness centrech? Pomůcka na cvičení Power System Ultimate Expander Set vylepší a zefektivní váš domácí trénink. Vlastnosti: ideální pro domácí trénink univerzální pomůcka pro silový trénink snadno se vejde do sportovní tašky zaměřeno na budování svalové hmoty Sada obsahuje: posilovací expandér 3 ks madlo 2 ks kotníkový adaptér 2 ks dveřní kotva 1 ks vak 1 ks (notino.cz)

Podobné produkty ako Power System Ultimate Expander Set posilovací expandér

Doomoo Doomoo Softy multifunkční polštář Col.S13

Detail

Softy od značky Doomoo je multifunkční polštář ideální jak pro maminky, tak i pro děti. Ovinutím kolem pasu rodiče je ideální pro použití během kojení či krmení děťátka z láhve. Dítě může ležet nebo sedět v pohodlí vzhledem k jeho věku. (mall.cz)

Podobné produkty ako Doomoo Doomoo Softy multifunkční polštář Col.S13

Doomoo Doomoo Softy multifunkční polštář Col.S12

Detail

Softy od značky Doomoo je multifunkční polštář ideální jak pro maminky, tak i pro děti. Ovinutím kolem pasu rodiče je ideální pro použití během kojení či krmení děťátka z láhve. Dítě může ležet nebo sedět v pohodlí vzhledem k jeho věku. (mall.cz)

Podobné produkty ako Doomoo Doomoo Softy multifunkční polštář Col.S12

Spokey BOSU EXPANDER Balanční podložka s expandéry, modrá, velikost UNI

Spokey BOSU EXPANDER Balanční podložka s expandéry, modrá, velikost UNI
Detail

Balanční podložka s expandéry Spokey BOSU EXPANDER se skvěle hodí pro trénink rovnováhy, koordinace a stabilizace. Jde o univerzální cvičební pomůcku, se kterou obohatíte váš každodenní trénink a zapojíte do práce svaly v daleko větší míře než u běžného cvičení. Můžete s ní cvičit sklapovačky, dřepy, kliky, prkno, výpady a mnoho dalších cviků. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Spokey BOSU EXPANDER Balanční podložka s expandéry, modrá, velikost UNI

LIFEFIT RUBBER EXPANDER

Detail

Kvalitní gumový posilovač s upravitelným odporem. Lifefit RUBBER EXPANDER je ideálním pomocníkem, se kterým procvičíte všechny části těla od ramen až po stehna. Cvičení s gumovým posilovačem je velmi zdravé, jelikož se jedná o přirozený pohyb, který je šetrný ke kloubům. (mall.cz)

Podobné produkty ako LIFEFIT RUBBER EXPANDER

Northfinder SOFTY Pánská prošívaná sportovní bunda, tmavě modrá, velikost S

Northfinder SOFTY Pánská prošívaná sportovní bunda, tmavě modrá, velikost S
Detail

Středně zateplená prošívaná bunda Northfinder SOFTY s kapucí. Je to univerzální sportovní bunda určená pro podzimní a zimní outdoorové aktivity, zároveň je i vhodná pro volnočasové nošení. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Northfinder SOFTY Pánská prošívaná sportovní bunda, tmavě modrá, velikost S

Tamer Softy prodlužovací vodítko černé 300 × 3,3 cm (8595637711808)

Tamer Softy prodlužovací vodítko černé 300 × 3,3 cm (8595637711808)
Detail

Vodítko pro psa, sportovní a prodlužovací, délka 300cm, šířka pásku: 3,3cm, materiál: polyester a polymer, pro střední, velká a obří plemena Vodítko Tamer nedovolí, aby se váš čtyřnohý mazlíček někam zatoulal. Nesmí vám při sportu chybět pes? Úprava vodítka umožňuje, aby vám zůstal nablízku. Jeho materiálem je polyester a polymer. To zaručí odolnost a vydrží každodenní zacházení. Základní přednosti vodítka pro psy Tamer Softy prodlužovací vodítko černé 300 × 3,3 cm Pejsek se vám s tímto vodítkem nikam nezatoulá Typ vodítka: sportovní a prodlužovací Jedná se o vodítko ve tvaru pásku Vodítko má délku 300 cm Šířka pásku: 3,3 cm Materiálem je polyester a polymer (alza.cz)

Podobné produkty ako Tamer Softy prodlužovací vodítko černé 300 × 3,3 cm (8595637711808)

Vodítko TAMER Softy prodlužovací - šířka 3,3 cm - červené 400 cm

Vodítko TAMER Softy prodlužovací - šířka 3,3 cm - červené 400 cm
Detail

Posuvný systém Umožňuje snadné a pohodlné nastavení délky vodítka podle aktuální potřeby. Materiál vhodný do jakýchkoliv podmínek Vodítka jsou vyrobena ze stejných materiálů jako horolezecké vybavení v kombinaci s technologií tkaní bezpečnostních pásů v autech. Prošívání je navíc opatřeno vysoko pevnostními stehy. Tři možnosti vedení psa Vodítko můžete upravit hned do třech variant pro vedení, které vám bude vyhovovat. Originální průjezdový systém dovolí vodítko pohodlně nastavit pro vedení do ruky, přes rameno nebo kolem pasu. Díky pěnovému držadlu je každá poloha vodítka velmi pohodlná i v případě, že pes táhne. Originální sportovní design Díky sportovnímu provedení v kombinaci s moderními materiály je toto vodítko univerzálním doplňkem pro vašeho psa. V přírodě má skvělé funkční vlastnosti a ve společnosti vypadá opravdu stylově. Speciální EVA pěna navíc nesaje vodu a je velmi příjemná do ruky. Velice snadná údržba Vodítko můžete prát v pračce, ale na běžnou špínu většinou stačí oplach hadicí. Materiály jsou málo nasákavé a snadno se čistí. Navíc jsou barevně stálé, jen tak vám nevyblednou. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Vodítko TAMER Softy prodlužovací - šířka 3,3 cm - červené 400 cm

Vodítko TAMER Softy prodlužovací - šířka 2,8 cm - červenočerné 300 cm

Vodítko TAMER Softy prodlužovací - šířka 2,8 cm - červenočerné 300 cm
Detail

Posuvný systém Umožňuje snadné a pohodlné nastavení délky vodítka podle aktuální potřeby. Materiál vhodný do jakýchkoliv podmínek Vodítka jsou vyrobena ze stejných materiálů jako horolezecké vybavení v kombinaci s technologií tkaní bezpečnostních pásů v autech. Prošívání je navíc opatřeno vysoko pevnostními stehy. Tři možnosti vedení psa Vodítko můžete upravit hned do třech variant pro vedení, které vám bude vyhovovat. Originální průjezdový systém dovolí vodítko pohodlně nastavit pro vedení do ruky, přes rameno nebo kolem pasu. Díky pěnovému držadlu je každá poloha vodítka velmi pohodlná i v případě, že pes táhne. Originální sportovní design Díky sportovnímu provedení v kombinaci s moderními materiály je toto vodítko univerzálním doplňkem pro vašeho psa. V přírodě má skvělé funkční vlastnosti a ve společnosti vypadá opravdu stylově. Speciální EVA pěna navíc nesaje vodu a je velmi příjemná do ruky. Velice snadná údržba Vodítko můžete prát v pračce, ale na běžnou špínu většinou stačí oplach hadicí. Materiály jsou málo nasákavé a snadno se čistí. Navíc jsou barevně stálé, jen tak vám nevyblednou. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Vodítko TAMER Softy prodlužovací - šířka 2,8 cm - červenočerné 300 cm

Tamer Softy prodlužovací vodítko oranžovo černé 300 × 2,8 cm (8595637711617)

Tamer Softy prodlužovací vodítko oranžovo černé 300 × 2,8 cm (8595637711617)
Detail

Vodítko pro psa, sportovní a prodlužovací, délka 300cm, šířka pásku: 2,8cm, materiál: polyester a polymer, pro střední, velká a obří plemena Vodítko Tamer je nutnou výbavou na vaše procházky s pejskem. Je pes vaším nerozlučným parťákem při sportu? Vodítko je upraveno tak, aby s vámi mohl být při spoustě aktivit. Bylo vyrobeno z materiálu polyester a polymer. To zajistí dostatečnou odolnost a vydrží i horší zacházení. Významné vlastnosti vodítka pro psy Tamer Softy prodlužovací vodítko oranžovo černé 300 × 2,8 cm Pejsek se vám s tímto vodítkem nikam nezatoulá Typ: sportovní a prodlužovací Jde o vodítko ve tvaru pásku Délka vodítka je 300 cm Šířka pásku: 2,8 cm Materiál vodítka: polyester a polymer (alza.cz)

Podobné produkty ako Tamer Softy prodlužovací vodítko oranžovo černé 300 × 2,8 cm (8595637711617)

Gumový expandér HMS EM09

Gumový expandér HMS EM09
Detail

Expander je zařízení pro cvičení svalů horní části těla. Skládá se ze čtyř strun, které jsou připojeny k dvěma držákům ze speciálního plastu. Struny jsou vyrobeny z gumy se zvýšenou pevností v tahu. Zařízení lze také použít pro celkový rozvoj svalů a rehabilitační cvičení. Parametry: Gumové struny Rukojeti z plastu Délka strun: 50cm Délka celého tařízení(vč. rukojetí): 74cm Upozornění: Certifikát, norma: Záruka: 24 měsíců (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Gumový expandér HMS EM09

Gumový expandér HMS EM08

Gumový expandér HMS EM08
Detail

Expander je zařízení pro cvičení svalů horní části těla. Skládá se ze dvou strun, které jsou připojeny k dvěma držákům ze speciálního plastu. Struny jsou vyrobeny z gumy se zvýšenou pevností v tahu. Zařízení lze také použít pro celkový rozvoj svalů a rehabilitační cvičení. Parametry: Gumové struny Rukojeti z plastu Délka strun: 50cm Délka celého tařízení(vč. rukojetí): 74cm Upozornění: Certifikát, norma: Záruka: 24 měsíců (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Gumový expandér HMS EM08

EG02 EXPANDÉR GUMOVÝ HMS

EG02 EXPANDÉR GUMOVÝ HMS
Detail

Expander je zařízení pro cvičení svalů horní části těla. Skládá se z odporového prvku s dvěma pěnovými úchyty. Expandér je vyroben z pryže se vylepšenou pevností v tahu. Lze také použít pro celkový rozvoj svalů a rehabilitační cvičení. Parametry: Délka gumy 125 cm Průměr gumy 0,7 cm Pěnové úchyty Upozornění: Certifikát, norma:CE Záruka: 24 měsíců (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako EG02 EXPANDÉR GUMOVÝ HMS
Gumový posilovač Lifefit Rubber Expander (4891223091694), XQ MAX Expander Light (17006), expander p2i exercise tube set, Pull Up vzpěračský pás s řetězem (40394), Tamer Softy prodlužovací vodítko oranžovo černé 300 × 2,8 cm (8595637711617), NUK Push-pull Náhradní pítko (4008600207320), gardner peel and pull stripper tool, Sharp Shape posilovač prstů zelený (2496847713513), Stormred Posilovač prstů a zápěstí, zelený, CELTEX Maxi Pull Time 6 ks (8022650323157), HENDI číšnický otvírák pull tap 597316 (597316), AB Booster posilovač břišních svalů 1 ks (62385), Obal se záložkou D2216 Pull Up XL (8595594203347), Posilovač momentu mechanický 1" 1:58 CrV (5906083907821), Gelový posilovač ruky tvrdá zátěž, Vitility VIT-70610220, Capital Sports Accretor RTB posilovač tricepsů, činka, chrom, Verk 15635 Fitness posilovač hýždových svalů EMS (9086), M-Style posilovač lanka spojky (978-MS-8968), Vitility 70610200 Gelový posilovač ruky jemná zátěž (70610200), Sit-Up Level posilovač břišních svalů 1 ks (38174), PUSH Pro MT Simple White Pull up bar (38), Dětský posilovací stroj - posilovač břicha AB KING PRO (80800), Trimmer Tool posilovač stehenních a prsních svalů šedá (37229), HMS POSILOVAČ BŘIŠNÍCH SVALŮ ABS MASTER (17-22-270), Brio 34595 Stavebnice Brio BUILDER pull-back systém (7312350345957), Capital Sports Klarfit Hitchrock závěsný posilovač, upevňovací popruh, háky, Trimmer Tool posilovač stehenních a prsních svalů fialová (37226), Trimmer Tool posilovač stehenních a prsních svalů růžová (37228), PUSH Pro MT Simple Black Pull up bar (8594203500297), Trimmer Tool posilovač stehenních a prsních svalů modrá (37227)