Easypix fotografické studio mystudio 62020

Produkt Easypix fotografické studio mystudio 62020 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Easypix fotografické studio mystudio 62020 upraviť a produkt hľadať znova.

Easypix fotografické studio MyStudio 62020

Easypix fotografické studio MyStudio 62020
Detail

Světelný kroužek LED s 3 intenzitami světla·Stativ s kulovou hlavou·Pro pořizování fotografií a videí Paní Greensreen · Mikrofon · Stativ · Světelný kroužek LED · Držák smartphonu · USB kabel · Adaptér USB-C · Prodloužení mikrofonu · Upevňovací materiál · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Easypix fotografické studio MyStudio 62020 , Topq realme 7 ultra odolný červený 62020 (sun-62020)

TopQ Realme 7 ultra odolný červený 62020 (Sun-62020)

TopQ Realme 7 ultra odolný červený 62020 (Sun-62020)
Detail

Kryt na mobil - pro Realme 7, materiál plast a silikon, pevný, výřezy pro konektory a tlačítka Dodejte ochranu vašemu telefonu pomocí ochranného krytu TopQ Realme 7 ultra odolný červený 62020. Jde o zadní ochranný kryt, který je svým precizním provedením spolehlivou zárukou velmi vysoké odolnosti. Materiál je příjemný a neklouže v ruce. Silikon je populární pro svoji tenkost, odolnost proti nárazům a jednoduchost. Jisté je, že u tohoto krytu na mobil TopQ zůstane nezakryt přístup k nabíjecímu portu a ovládacím prvkům nutným pro snadné užívání vašeho telefonu. Ochranný kryt je tuhý, kvůli tomu se může obtížněji instalovat, ale potom bude pevně přilnutý. Kryt na mobil pro Realme 7 zajistí ochranu vašeho telefonu i při zachování skvělého designu. Zásadní vlastnosti ochranného krytu na mobil TopQ Realme 7 ultra odolný červený 62020 Odolná ochrana mobilního telefonu Realme 7 Vysoká pevnost krytu zaručuje dokonalé přilnutí k telefonu Ochranný kryt TopQ obsahuje... (alza.cz)

Podobné produkty ako TopQ Realme 7 ultra odolný červený 62020 (Sun-62020) , Akg k240 studio (akg k240 studio)

Easypix SL1 64022

Easypix SL1 64022
Detail

Zničí 99,99 % virů a bakterií během několika sekund·Použitelný na všech površích a objektech·Šetrný k životnímu prostředí a bez chemie SL1 · Brašna · Nabíjecí USB kabel · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Easypix SL1 64022 , Benq sh240 profesionální fotografické stínítko (5a.lh543.q4e)

Easypix SB1 64020

Easypix SB1 64020
Detail

Zničí 99,9 % virů a bakterií za 1 minutu·Přenosný a snadno ovladatelný·Bezpečná dezinfekce bez chemických látek SB1 · Nabíjecí USB kabel · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Easypix SB1 64020 , Focusrite vocaster one studio (fr vocaster one studio)

Koupací čepice SILICON ESCUBIA 62020 Senior - modrá

Koupací čepice SILICON ESCUBIA 62020 Senior - modrá
Detail

Koupací čepice SILICON MULTICOLOR Koupací čepice od Italské společnosti Escubia. Vynikající čepice ze 100% silikonu s logem Escubia, vhodná pro rekreační i závodní využití. Čepice se dokonale přizpůsobí tvaru hlavy, materiál silikon se zvýšenou odolností vůči chlóru. Technický popis:- výrobce: Escubia- pestré zbarvení- materiál: silikón 100%- zvýšená odolnost proti chlóru- ideálně se přizpůsobí tvaru hlavy- netoxická- hypoalergenní- velikost: Senior- vysoce elastická- rozměry ve výchozím stavu (nejdelší úseky): 20,5x18,5 cm- Baleno v uzavíratelné, transparentní, plastové kapsičce (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Koupací čepice SILICON ESCUBIA 62020 Senior - modrá , Focusrite vocaster two studio (fr vocaster two studio)

Vacs Bosch Bsg 62020 Logo Parquet (8596419058005)

Vacs Bosch Bsg 62020 Logo Parquet (8596419058005)
Detail

Sáčky do vysavače Bosch - textilní, jednorázové, antibakteriální, 4 sáčky v balení Hlavní vlastnosti sáčku do vysavače Vacs Bosch Bsg 62020 Logo Parquet Sáček do vysavače VACS FACTORY nabízí vysavači prostor pro stálý sací výkon až do úplného naplnění Jedná se o jednorázový typ Textilní sáček zachytí i ty nejmenší prachové částečky, díky čemuž není motor přetěžován Antibakteriální vlastnosti zamezují množení bakterií Součást dodávky tvoří 4 sáčky do vysavače VACS FACTORY Značka vysavače: Bosch Typ vysavače: BSG 62020 Logo Parquet (alza.cz)

Podobné produkty ako Vacs Bosch Bsg 62020 Logo Parquet (8596419058005) , Spielehelden hochzeitsfotos xxl svatební hra fotografické úlohy karet

Lékařský teploměr Easypix ThermoGun TG2

Detail

Bezkontaktní teploměr pro lékařské použití·Velmi přesný lékařské čidlo - vyrobeno v Japonsku·Barevný displej se 3 barvami (zelená, oranžová, červená) pro různé hodnoty teploty Pro provoz zařízení jsou zapotřebí 2 baterie AA. Nejsou součástí dodávky. Thermogun TG3·Návod K obsluze DE + EN s informací download vlevo k následujícím jazykům: FR, IT, ES, PT, PL, SWE a NL. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Lékařský teploměr Easypix ThermoGun TG2 , Nehtové studio (8590228047625)

Zadní světlo Easypix 65001, StreetGlow

Detail

LED světlo·3 světelné režimy·Vhodný do každého počasí·Viditelná ze vzdálenosti 100 m. LED vesta · Knoflíkové baterie · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Zadní světlo Easypix 65001, StreetGlow , Akai fire (bez fl studio) (fire (bez fl studio))

Zadní světlo Easypix 65000, StreetGlow

Detail

LED světlo·3 světelné režimy·Vhodný do každého počasí·Viditelná ze vzdálenosti 100 m. LED vesta · Knoflíkové baterie · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Zadní světlo Easypix 65000, StreetGlow , Fotografické publikace vítkovických železáren (978-80-906937-3-9)

Digitální fotoaparát Easypix Kiddypix - Blizz (Blue), modrá

Digitální fotoaparát Easypix Kiddypix - Blizz (Blue), modrá
Detail

Digitální fotoaparát Easypix Kiddypix - Blizz (Blue), modrá od výrobce Easypix v kategorii Digitální fotoaparáty za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Digitální fotoaparát Easypix Kiddypix - Blizz (Blue), modrá , Tvůrčí fotografické techniky - pohyb (999-00-017-0626-5)

Digitální fotoaparát Easypix Kiddypix - Blizz (Pink), růžová

Digitální fotoaparát Easypix Kiddypix - Blizz (Pink), růžová
Detail

Digitální fotoaparát Easypix Kiddypix - Blizz (Pink), růžová od výrobce Easypix v kategorii Digitální fotoaparáty za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Digitální fotoaparát Easypix Kiddypix - Blizz (Pink), růžová , Tvůrčí fotografické techniky - kontrast (999-00-017-0158-1)

Gimbal elektrický Easypix GoXtreme GX2 Gimbal + Tripod

Gimbal elektrický Easypix GoXtreme GX2 Gimbal + Tripod
Detail

Stabilní videa se smartphonem·3-osá stabilizace·Praktická ke složení·Špičkové funkce a špičková výbava Smartphone není součástí dodávky! Skládací gimbal·Skládací stativ·USB kabel·Návod k obsluze v angličtině a němčině (další jazyky online) (conrad.cz)

Podobné produkty ako Gimbal elektrický Easypix GoXtreme GX2 Gimbal + Tripod , Asome studio barebone (274705)

Digitální fotoaparát Easypix Kiddypix Mystery, 5 Megapixel, růžová

Digitální fotoaparát Easypix Kiddypix Mystery, 5 Megapixel, růžová
Detail

Záznam videa ve Full HD kvalitě·Rozlišení 5 Mpx·Ergonomický tvar USB kabel·Poutko na ruku·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Digitální fotoaparát Easypix Kiddypix Mystery, 5 Megapixel, růžová , Presonus studio 24c (apre040)

Digitální fotoaparát Easypix W2024"Splash", 16 Megapixel, modrá

Detail

Vodotěsný do 3 m.·5 Mpx snímač·Max. Rozlišení 16 MP·8x digitální zoom·6,1 cm (2.4") displej·HD video s audio Bezpečnostní pokyny / VAROVÁNÍ: Tento výrobek je vhodný pouze pro popsané účely, výrobce není odpovědný za škody způsobené nesprávným použitím. VAROVÁNÍ Přečtěte si prosím tento návod k obsluze před použitím pečlivě a ujistěte se, že baterie jsou správně používány. • nenechávejte kameru dlouhodobě stát v okolí s vysokými nebo nízkými teplotami. • uchovávejte kameru mimo dosah dětí. Během používání není nutná žádná zvláštní údržba. Pokud vaše zařízení zobrazí chybu, obraťte se na prodávajícího nebo výrobce. • zlikvidujte odpad a zbytky na konci životnosti výrobku podle místních právních předpisů. VAROVÁNÍ Pokud se domníváte, že je tento výrobek jakýmkoli způsobem poškozen, nepoužívejte tento výrobek prosím. • výrobek neopravujte sám Výrobek obsahuje malé díly. Aby se zabránilo požití, ujistěte se, že je použití dětmi prováděno pod dohledem dospělé osoby. VÝSTRAHA BATERIE • vložte baterie/akumulátory a paměťovou kartu, než kameru použijete pod vodou. Dbejte na to, aby všechny klapky a kryty byly zavřeny a aby do kamery nepronikaly žádné vody. V tomto případě kameru vypněte a nepoužívejte ji pod vodou. • neotevírejte přihrádku na baterie nikdy pod vodou. Pokud vlhkost na objektivu nastane během používání, může se stát nepropustný. Vyjměte baterie a paměťovou kartu a nahraďte kameru k opravě vašeho distributora. Pokud kameru delší dobu nepoužíváte, vyjměte baterie. VAROVÁNÍ • aby se zabránilo nebezpečí úrazu elektrickým proudem, nesmí být vložen žádný kabel mokrýma rukama. Přihrádka na baterie by měla být otevřena pouze s čistými, suchými rukama, aby se zajistilo, že se při vložení, výměně nebo vyjmutí baterií nebo SD karty do kamery nedostane žádné nečistoty. • aby se zabránilo poškození výrobku nebo negativnímu vlivu na kvalitu zvuku nebo obrazu, ujistěte se, že je dodržena dostatečná vzdálenost od objektů, které generují silné magnetické pole nebo rádiové vlny, jako např. elektrické přístroje. V nepravděpodobném případě přehřátí, kouře nebo nepříjemných pachů, které vznikají z přístroje, je přístroj oddělíte ihned z nabíjecího kabelu a vyjměte baterie. Provozní prostředí • nevystavujte zařízení příliš vysokým nebo nízkým teplotám. • skladujte přístroj při pokojové teplotě na suchém a bezprašném místě a produkt nikdy nevystavujte vysoké teploty nebo velmi silné přímé sluneční světlo. • chraňte vaši kameru před pádem, nárazy a údery. Použití kamery Protože je vaše kamera vodotěsná, lze ji použít i pod vodou. Abyste zabránili poklesu nebo ztrátě vody, můžete ji využít Dodaný řemínek na ruku umístěte na kameru dříve, než začnete do vody. Abyste se vyhnuli škodám, ujistěte se, že kameru neotevírejte, když je ve vodě. Po použití v plaveckých vodách nebo slané vodě kamera vyplachujte čistou vodu z vodovodu a vysušte ji dříve, než otevřete přihrádku na baterie. Standardní nastavení kamery jsou optimalizována pro většinu okolností, takže můžete ihned po vložení paměťové karty a zapnutí kamery pořizovat fotografie nebo videa. USB kabel Poutko na ruku . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Digitální fotoaparát Easypix W2024"Splash", 16 Megapixel, modrá , Kidizoom magic studio (3417765318283)

Digitální fotoaparát Easypix W2024 Splash, 16 Megapixel, růžová

Detail

Vodotěsný do 3 m.·5 Mpx snímač·Max. Rozlišení 16 MP·8x digitální zoom·6,1 cm (2.4") displej·HD video s audio Bezpečnostní pokyny / VAROVÁNÍ: Tento výrobek je vhodný pouze pro popsané účely, výrobce není odpovědný za škody způsobené nesprávným použitím. VAROVÁNÍ Přečtěte si prosím tento návod k obsluze před použitím pečlivě a ujistěte se, že baterie jsou správně používány. • nenechávejte kameru dlouhodobě stát v okolí s vysokými nebo nízkými teplotami. • uchovávejte kameru mimo dosah dětí. Během používání není nutná žádná zvláštní údržba. Pokud vaše zařízení zobrazí chybu, obraťte se na prodávajícího nebo výrobce. • zlikvidujte odpad a zbytky na konci životnosti výrobku podle místních právních předpisů. VAROVÁNÍ Pokud se domníváte, že je tento výrobek jakýmkoli způsobem poškozen, nepoužívejte tento výrobek prosím. • výrobek neopravujte sám Výrobek obsahuje malé díly. Aby se zabránilo požití, ujistěte se, že je použití dětmi prováděno pod dohledem dospělé osoby. VÝSTRAHA BATERIE • vložte baterie/akumulátory a paměťovou kartu, než kameru použijete pod vodou. Dbejte na to, aby všechny klapky a kryty byly zavřeny a aby do kamery nepronikaly žádné vody. V tomto případě kameru vypněte a nepoužívejte ji pod vodou. • neotevírejte přihrádku na baterie nikdy pod vodou. Pokud vlhkost na objektivu nastane během používání, může se stát nepropustný. Vyjměte baterie a paměťovou kartu a nahraďte kameru k opravě vašeho distributora. Pokud kameru delší dobu nepoužíváte, vyjměte baterie. VAROVÁNÍ • aby se zabránilo nebezpečí úrazu elektrickým proudem, nesmí být vložen žádný kabel mokrýma rukama. Přihrádka na baterie by měla být otevřena pouze s čistými, suchými rukama, aby se zajistilo, že se při vložení, výměně nebo vyjmutí baterií nebo SD karty do kamery nedostane žádné nečistoty. • aby se zabránilo poškození výrobku nebo negativnímu vlivu na kvalitu zvuku nebo obrazu, ujistěte se, že je dodržena dostatečná vzdálenost od objektů, které generují silné magnetické pole nebo rádiové vlny, jako např. elektrické přístroje. V nepravděpodobném případě přehřátí, kouře nebo nepříjemných pachů, které vznikají z přístroje, je přístroj oddělíte ihned z nabíjecího kabelu a vyjměte baterie. Provozní prostředí • nevystavujte zařízení příliš vysokým nebo nízkým teplotám. • skladujte přístroj při pokojové teplotě na suchém a bezprašném místě a produkt nikdy nevystavujte vysoké teploty nebo velmi silné přímé sluneční světlo. • chraňte vaši kameru před pádem, nárazy a údery. Použití kamery Protože je vaše kamera vodotěsná, lze ji použít i pod vodou. Abyste zabránili poklesu nebo ztrátě vody, můžete ji využít Dodaný řemínek na ruku umístěte na kameru dříve, než začnete do vody. Abyste se vyhnuli škodám, ujistěte se, že kameru neotevírejte, když je ve vodě. Po použití v plaveckých vodách nebo slané vodě kamera vyplachujte čistou vodu z vodovodu a vysušte ji dříve, než otevřete přihrádku na baterie. Standardní nastavení kamery jsou optimalizována pro většinu okolností, takže můžete ihned po vložení paměťové karty a zapnutí kamery pořizovat fotografie nebo videa. USB kabel·Poutko na ruku·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Digitální fotoaparát Easypix W2024 Splash, 16 Megapixel, růžová , Presonus studio 1824c (apre044)

Digitální fotoaparát Easypix W2024 Splash, 16 Megapixel, žlutá

Detail

Vodotěsný do 3 m.·5 Mpx snímač·Max. Rozlišení 16 MP·8x digitální zoom·6,1 cm (2.4") displej·HD video s audio Bezpečnostní pokyny / VAROVÁNÍ: Tento výrobek je vhodný pouze pro popsané účely, výrobce není odpovědný za škody způsobené nesprávným použitím. VAROVÁNÍ Přečtěte si prosím tento návod k obsluze před použitím pečlivě a ujistěte se, že baterie jsou správně používány. • nenechávejte kameru dlouhodobě stát v okolí s vysokými nebo nízkými teplotami. • uchovávejte kameru mimo dosah dětí. Během používání není nutná žádná zvláštní údržba. Pokud vaše zařízení zobrazí chybu, obraťte se na prodávajícího nebo výrobce. • zlikvidujte odpad a zbytky na konci životnosti výrobku podle místních právních předpisů. VAROVÁNÍ Pokud se domníváte, že je tento výrobek jakýmkoli způsobem poškozen, nepoužívejte tento výrobek prosím. • výrobek neopravujte sám Výrobek obsahuje malé díly. Aby se zabránilo požití, ujistěte se, že je použití dětmi prováděno pod dohledem dospělé osoby. VÝSTRAHA BATERIE • vložte baterie/akumulátory a paměťovou kartu, než kameru použijete pod vodou. Dbejte na to, aby všechny klapky a kryty byly zavřeny a aby do kamery nepronikaly žádné vody. V tomto případě kameru vypněte a nepoužívejte ji pod vodou. • neotevírejte přihrádku na baterie nikdy pod vodou. Pokud vlhkost na objektivu nastane během používání, může se stát nepropustný. Vyjměte baterie a paměťovou kartu a nahraďte kameru k opravě vašeho distributora. Pokud kameru delší dobu nepoužíváte, vyjměte baterie. VAROVÁNÍ • aby se zabránilo nebezpečí úrazu elektrickým proudem, nesmí být vložen žádný kabel mokrýma rukama. Přihrádka na baterie by měla být otevřena pouze s čistými, suchými rukama, aby se zajistilo, že se při vložení, výměně nebo vyjmutí baterií nebo SD karty do kamery nedostane žádné nečistoty. • aby se zabránilo poškození výrobku nebo negativnímu vlivu na kvalitu zvuku nebo obrazu, ujistěte se, že je dodržena dostatečná vzdálenost od objektů, které generují silné magnetické pole nebo rádiové vlny, jako např. elektrické přístroje. V nepravděpodobném případě přehřátí, kouře nebo nepříjemných pachů, které vznikají z přístroje, je přístroj oddělíte ihned z nabíjecího kabelu a vyjměte baterie. Provozní prostředí • nevystavujte zařízení příliš vysokým nebo nízkým teplotám. • skladujte přístroj při pokojové teplotě na suchém a bezprašném místě a produkt nikdy nevystavujte vysoké teploty nebo velmi silné přímé sluneční světlo. • chraňte vaši kameru před pádem, nárazy a údery. Použití kamery Protože je vaše kamera vodotěsná, lze ji použít i pod vodou. Abyste zabránili poklesu nebo ztrátě vody, můžete ji využít Dodaný řemínek na ruku umístěte na kameru dříve, než začnete do vody. Abyste se vyhnuli škodám, ujistěte se, že kameru neotevírejte, když je ve vodě. Po použití v plaveckých vodách nebo slané vodě kamera vyplachujte čistou vodu z vodovodu a vysušte ji dříve, než otevřete přihrádku na baterie. Standardní nastavení kamery jsou optimalizována pro většinu okolností, takže můžete ihned po vložení paměťové karty a zapnutí kamery pořizovat fotografie nebo videa. USB kabel·Poutko na ruku·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Digitální fotoaparát Easypix W2024 Splash, 16 Megapixel, žlutá , Presonus studio 26c (apre041)

Měřič obsahu kyslíku v krvi Easypix PO2 64011

Detail

Baterie nejsou součástí dodávky. PO2 · Závěsný pásek · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Měřič obsahu kyslíku v krvi Easypix PO2 64011 , Ashdown studio junior (ashstjnr)

Digitální fotoaparát Easypix W3048-Y "Edge", 48 Megapixel, žlutá

Detail

Voděodolný kamera se dvěma displeji·Hlavní obrazovka 7,6 cm (3.0")·Přední displej 5 cm (2.0") pro selfies·Vodotěsná do 3M·13 Mpx snímač·Max. Rozlišení obrazu 48 Mpx·Videa až 4K·16x digitální zoom Omezení / VAROVÁNÍ: Výrobek není vhodný kvůli nebezpečí udušení pro děti do 3 let. Sada obsahuje malé díly. Aby se zabránilo požití, ujistěte se, že je použití dětmi prováděno pod dohledem dospělé osoby. • kamera je vhodná pro použití pod vodou do maximální hloubky 3 m. Kameru nepoužívejte v hloubkách větších než 3 metrů. • nepoužívejte svou kameru v horkých zdrojích, whiirlpools nebo Jacuzzis, kde může být vystavena extrémním teplotám vody. Bezpečnostní pokyny / VAROVÁNÍ: Tento výrobek je vhodný pouze pro popsané účely, za škody způsobené nesprávným použitím nenese výrobce odpovědnost. Přečtěte si prosím tento návod k obsluze před použitím pečlivě a ujistěte se, že baterie jsou správně používány. • nenechávejte kameru dlouhodobě stát v okolí s vysokými nebo nízkými teplotami. • uchovávejte kameru mimo dosah dětí. Během používání není nutná žádná zvláštní údržba. Pokud vaše zařízení zobrazí chybu, obraťte se na prodávajícího nebo výrobce. • zlikvidujte odpad a zbytky na konci životnosti výrobku podle místních právních předpisů. UPOZORNĚNÍ: Pokud se domníváte, že je tento výrobek jakýmkoli způsobem poškozen, nepoužívejte výrobek prosím. • výrobek neopravujte sám Výrobek obsahuje malé díly. Aby se zabránilo požití, ujistěte se, že je použití dětmi prováděno pod dohledem dospělé osoby. AKUMULÁTOR: • používejte pouze nabíjecí akumulátory, které jsou schváleny pro použití s tímto výrobkem. • póly baterie nesmí být zkratovány. • nezabráníte kontaktu pólů baterie s šperky, špendlíky na vlasy nebo jinými kovovými předměty. • akumulátor by měl být nabíjen přímo v kameře. • vložte akumulátor a paměťovou kartu dříve, než kameru používáte pod vodou. Dbejte na to, aby všechny klapky a kryty byly zavřeny a aby do kamery nepronikaly žádné vody. V tomto případě kameru vypněte a nepoužívejte ji pod vodou. • neotevírejte přihrádku na baterie nikdy pod vodou. Pokud vlhkost na objektivu nastane během používání, může se stát nepropustný. Vyjměte baterie a paměťovou kartu a nahraďte kameru k opravě vašeho distributora. Pokud kameru delší dobu nepoužíváte, vyjměte baterie. VAROVÁNÍ: • aby se zabránilo nebezpečí úrazu elektrickým proudem, nesmí být vložen žádný kabel s mokrýma rukama. Přihrádka na baterie by měla být otevřena pouze s čistými, suchými rukama, aby se zajistilo, že se při vložení, výměně nebo vyjmutí baterií nebo SD karty do kamery nedostane žádné nečistoty. • aby se zabránilo poškození výrobku nebo negativnímu vlivu na kvalitu zvuku nebo obrazu, ujistěte se, že je dodržena dostatečná vzdálenost od objektů, které generují silné magnetické pole nebo rádiové vlny, jako např. elektrické přístroje. V nepravděpodobném případě přehřátí, kouře nebo nepříjemných pachů, které vznikají z přístroje, je přístroj oddělíte ihned z nabíjecího kabelu a vyjměte baterie. USB kabel·Poutko na ruku·Ochranné pouzdro·Li-Ion akumulátor·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Digitální fotoaparát Easypix W3048-Y "Edge", 48 Megapixel, žlutá , Tune-bot studio (hn176689)

Digitální fotoaparát Easypix W3048-I "Edge", 48 Megapixel, Ice , modrá

Detail

Voděodolný kamera se dvěma displeji·Hlavní obrazovka 7,6 cm (3.0")·Přední displej 5 cm (2.0") pro selfies·Vodotěsná do 3M·13 Mpx snímač·Max. Rozlišení obrazu 48 Mpx·Videa až 4K·16x digitální zoom Omezení / VAROVÁNÍ: Výrobek není vhodný kvůli nebezpečí udušení pro děti do 3 let. Sada obsahuje malé díly. Aby se zabránilo požití, ujistěte se, že je použití dětmi prováděno pod dohledem dospělé osoby. • kamera je vhodná pro použití pod vodou do maximální hloubky 3 m. Kameru nepoužívejte v hloubkách větších než 3 metrů. • nepoužívejte svou kameru v horkých zdrojích, whiirlpools nebo Jacuzzis, kde může být vystavena extrémním teplotám vody. Bezpečnostní pokyny / VAROVÁNÍ: Tento výrobek je vhodný pouze pro popsané účely, za škody způsobené nesprávným použitím nenese výrobce odpovědnost. Přečtěte si prosím tento návod k obsluze před použitím pečlivě a ujistěte se, že baterie jsou správně používány. • nenechávejte kameru dlouhodobě stát v okolí s vysokými nebo nízkými teplotami. • uchovávejte kameru mimo dosah dětí. Během používání není nutná žádná zvláštní údržba. Pokud vaše zařízení zobrazí chybu, obraťte se na prodávajícího nebo výrobce. • zlikvidujte odpad a zbytky na konci životnosti výrobku podle místních právních předpisů. UPOZORNĚNÍ: Pokud se domníváte, že je tento výrobek jakýmkoli způsobem poškozen, nepoužívejte výrobek prosím. • výrobek neopravujte sám Výrobek obsahuje malé díly. Aby se zabránilo požití, ujistěte se, že je použití dětmi prováděno pod dohledem dospělé osoby. AKUMULÁTOR: • používejte pouze nabíjecí akumulátory, které jsou schváleny pro použití s tímto výrobkem. • póly baterie nesmí být zkratovány. • nezabráníte kontaktu pólů baterie s šperky, špendlíky na vlasy nebo jinými kovovými předměty. • akumulátor by měl být nabíjen přímo v kameře. • vložte akumulátor a paměťovou kartu dříve, než kameru používáte pod vodou. Dbejte na to, aby všechny klapky a kryty byly zavřeny a aby do kamery nepronikaly žádné vody. V tomto případě kameru vypněte a nepoužívejte ji pod vodou. • neotevírejte přihrádku na baterie nikdy pod vodou. Pokud vlhkost na objektivu nastane během používání, může se stát nepropustný. Vyjměte baterie a paměťovou kartu a nahraďte kameru k opravě vašeho distributora. Pokud kameru delší dobu nepoužíváte, vyjměte baterie. VAROVÁNÍ: • aby se zabránilo nebezpečí úrazu elektrickým proudem, nesmí být vložen žádný kabel s mokrýma rukama. Přihrádka na baterie by měla být otevřena pouze s čistými, suchými rukama, aby se zajistilo, že se při vložení, výměně nebo vyjmutí baterií nebo SD karty do kamery nedostane žádné nečistoty. • aby se zabránilo poškození výrobku nebo negativnímu vlivu na kvalitu zvuku nebo obrazu, ujistěte se, že je dodržena dostatečná vzdálenost od objektů, které generují silné magnetické pole nebo rádiové vlny, jako např. elektrické přístroje. V nepravděpodobném případě přehřátí, kouře nebo nepříjemných pachů, které vznikají z přístroje, je přístroj oddělíte ihned z nabíjecího kabelu a vyjměte baterie. USB kabel·Poutko na ruku·Ochranné pouzdro·Li-Ion akumulátor·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Digitální fotoaparát Easypix W3048-I "Edge", 48 Megapixel, Ice , modrá , Behringer podcast studio usb

Studiologic SL88 STUDIO (SL88 STUDIO)

Studiologic SL88 STUDIO (SL88 STUDIO)
Detail

MIDI klávesy - 88 kláves, s vyváženou klaviaturou a kladívkovou mechanikou, s dynamikou, s aftertouch, lesklý povrch kláves, USB a DIN MIDI, DIN MIDI In a MIDI Out, MIDI USB to Host, vstup na pedál, hmotnost 13,7 kg Hledáte MIDI klávesy, které slouží k hraní na na virtuální nástroje skrze program v počítači? V takovém případě byste se měli zajímat o MIDI klávesy Studiologic. Model Studiologic SL88 STUDIO je vybaven vyváženou klaviaturou, která krásně napodobuje klasickou kladívkovou mechaniku a příjemně tak simuluje pocit reálných úderů na struny. Jsou vybaveny funkcí aftertouch, takže tóny tedy jednoduše ovlivníte silou stisku. Kláves zde najdete celkem 88. Pro ladnou hru je důležitá také povrchová úprava, která je klouzavější lesklá. Bavíme-li se o jejich velikosti, jedná se o standardní provedení. K těmto MIDI klávesám nedostanete software, takže budou hůře ovladatelné. Než nástroj pořídíte, je důležité myslet na jeho rozměry 1260 × 110 × 310 mm. Měli byste... (alza.cz)

Podobné produkty ako Studiologic SL88 STUDIO (SL88 STUDIO) , Korg nanokey studio (krnanokst)

Studiologic SL73 STUDIO (SL73 STUDIO)

Studiologic SL73 STUDIO (SL73 STUDIO)
Detail

MIDI klávesy - 73 kláves, s vyváženou klaviaturou a kladívkovou mechanikou, s dynamikou, s aftertouch, lesklý povrch kláves, USB a DIN MIDI, DIN MIDI In a MIDI Out, MIDI USB to Host, vstup na pedál, hmotnost 11,5 kg Hledáte MIDI klávesy, které vám umožní hrát na virtuální hudební nástroje? V tom případě by vás mohly zaujmout MIDI klávesy Studiologic. Model Studiologic SL73 STUDIO je vybaven vyváženou klaviaturou, která přesvědčivě napodobuje kladívkovou mechaniku akustických nástrojů a zvládne tak napodobit pocit opravdových úderů na struny. Nechybí zde ani funkce aftertouch, takže tóny tak budete řídit pomocí síly stisku. Kláves má klaviatura k dispozici celkem 73. Pro příjemné hraní je důležitá také povrchová úprava, ta je lesklá, tedy klouzavější. Máme-li na mysli jejich velikost, jde o standardní provedení. Tyto MIDI klávesy jsou dodávány bez softwaru, takže bude jejich používání složitější. Před instalací nástroje musíte myslet také na rozměry 1040 × 125 ×... (alza.cz)

Podobné produkty ako Studiologic SL73 STUDIO (SL73 STUDIO) , Barbie nehtové studio (8008324086016)

AKG K240 STUDIO (AKG K240 STUDIO)

AKG K240 STUDIO (AKG K240 STUDIO)
Detail

Sluchátka - přes hlavu, okolo uší, polouzavřená konstrukce, 3,5 mm Jack, 6,3 mm Jack, frekvenční rozsah 15-25000 Hz, citlivost 104 dB/mW, impedance 55 Ohm, měnič 30 mm, odnímatelný kabel 3 m Profesionální polootevřená sluchátka AKG K240 STUDIOPři nahrávání, mixování a analytice hudby oceníte profesionální sluchátka K240 STUDIO od renomovaného výrobce AKG. Sluchátka jsou polootevřená a mají 30mm XXL měniče Varimotion. Oceníte perfektní výkon s pevnými basy a křišťálově čistými výškami v celém frekvenčním rozsahu. Sluchátka hudbu reprodukují velmi přesně, a to i pokud používáte slabší zesilovač – sluchátka AKG K240 STUDIO mají vyšší citlivost a nízkou impedanci. AKG K240 STUDIO poskytují maximální pohodlíSluchátka AKG K240 STUDIO mají konstrukci, která je lehká a sama se automaticky přizpůsobí velikosti a tvaru hlavy. Náušníky jsou vyrobené tak, že na uši netlačí, ale obepínají je, a tak se vám budou pohodlně nosit i... (alza.cz)

Podobné produkty ako AKG K240 STUDIO (AKG K240 STUDIO) , Ashdown studio 12 (ashst12)

Focusrite Vocaster One Studio (FR VOCASTER ONE STUDIO)

Focusrite Vocaster One Studio (FR VOCASTER ONE STUDIO)
Detail

Externí zvuková karta - připojení přes USB-C, vzorkovací frekvence 48 kHz, bitová hloubka 24 bit, vstup 1× Jack 3,5 mm, 1× XLR, výstup 2× Jack 3,5 mm, 2× Jack 6,3 mm, LED indikace, phantomové napájení +48V, potenciometry pro gain kanálu, kabel s konektorem USB-A v balení Externí zvuková karta Focusrite Vocaster One Studio s připojením přes USB-CNahráváte vlastní tvorbu a chcete, aby zněla opravdu dobře? Pořiďte si externí zvukovou kartu Focusrite Vocaster One, která je přímo navržena pro nahrávání podcastů nebo herní streamy. Také se hodí pro začínající hudební producenty. Externí zvuková karta Focusrite Vocaster One Studio je vybavena USB-C rozhraním, díky čemuž je kompatibilní nejen s PC, ale i s macOS nebo mobilními platformami Android a iOS. Mezi velké plusy rozhodně patří i zcela minimální rozměry, což vám umožní Focusrite Vocaster One Studio nosit například v brašně s notebookem. Součástí rozšířeného balení je kromě samotné zvukové karty také... (alza.cz)

Podobné produkty ako Focusrite Vocaster One Studio (FR VOCASTER ONE STUDIO) , Wiky návrhářské studio (8590331915026)

Focusrite Vocaster Two Studio (FR VOCASTER TWO STUDIO)

Focusrite Vocaster Two Studio (FR VOCASTER TWO STUDIO)
Detail

Externí zvuková karta - připojení přes USB-C, vzorkovací frekvence 48 kHz, bitová hloubka 24 bit, vstup 1× Jack 3,5 mm, 2× XLR, výstup 2× Jack 3,5 mm, 2× Jack 6,3 mm, LED indikace, phantomové napájení +48V, potenciometry pro gain kanálu, kabel s konektorem USB-A v balení Externí zvuková karta Focusrite Vocaster Two Studio s připojením přes USB-CNahráváte vlastní tvorbu a chcete, aby zněla opravdu dobře? Pořiďte si externí zvukovou kartu Focusrite Vocaster Two, která je přímo navržena pro nahrávání podcastů nebo herní streamy. Také se hodí pro začínající hudební producenty. Externí zvuková karta Focusrite Vocaster Two je vybavena USB-C rozhraním, díky čemuž je kompatibilní nejen s PC, ale i s macOS nebo mobilními platformami Android a iOS. Mezi velké plusy rozhodně patří i zcela minimální rozměry, což vám umožní Focusrite Vocaster Two Studio nosit například v brašně s notebookem. Součástí rozšířeného balení je kromě samotné zvukové karty také mikrofon... (alza.cz)

Podobné produkty ako Focusrite Vocaster Two Studio (FR VOCASTER TWO STUDIO) , Lena studio pletení (4006942832200)

Gator GR-STUDIO-4U - 4U Studio Rackový kufr

Gator GR-STUDIO-4U - 4U Studio Rackový kufr
Detail

19" studiové Rack kabinet5/8 "hrubý laminát z černého dubového nábytku z MDFRegálové lišty vyrobené z 3,2 mm rychlořezné oceli válcované za studena Materiál: Dub;Ocel Zip: Ne Zámek: Ne Počet koleček: Ne Typ: Střešní nosič Délka (mm): 406.4 Šířka (mm): 520.7 Rack jednotka: 4U Výška (mm): 215.9 Délka interiéru (mm): 381.0 Vnitřní šířka (mm): 482.6 Barva: Černá Hmotnost: 6,7 kg Vnitřní výška (mm): 177.8 Země původu: Čína (muziker.cz)

Podobné produkty ako Gator GR-STUDIO-4U - 4U Studio Rackový kufr , Hm studio pejsek teri

AKAI Fire (bez FL Studio) (Fire (bez FL Studio))

AKAI Fire (bez FL Studio) (Fire (bez FL Studio))
Detail

MIDI kontroler MIDI USB, USB to Host, 4x16 dotekově citlivých RGB padů AKAI Fire je světově první MIDI kontroler pro software FL Studio a představuje silný a dokonale vyladěný nástroj, který mu je šitý FL Studiu přímo na míru. Díky plug-and-play konektivitě tvoříte zvukové patterny a skládáte tracky doslova během několika vteřin. AKAI PRO FIRE disponuje 4×16 maticí padů na které můžete hrát tóny a melodie, ale rovněž ji použít jako velice užitečný step sekvencer. Klíčové vlastnosti MIDI kontroleru AKAI FireAKAI Fire je plug-and-play kontroler pro FL Studio (software není součástí)Rychlé vkládání patternů do timeline v step-sekveceru4×16 matice dotekově citlivých RGB padů (lze propojit až 4× FIRE a získat matici 8×32)Performance mód pro rychlé nahrávání melodií (notového záznamu)AKAI Fire má OLED Grafický displejOkamžitá navigace pro Channel rack, Browser, Tool Bar a PlaylistVyhrazená tlačítka pro rychlé procházení a transportování + 4... (alza.cz)

Podobné produkty ako AKAI Fire (bez FL Studio) (Fire (bez FL Studio)) , Mac cosmetics studio fix

Cukrářské studio

Cukrářské studio
Detail

Upeč si vlastní cupcaky pro sebe nebo připrav pohoštění pro své kamarády. Stačí přidat pouze vejce a máslo, naplnit formičky těstem a upéct. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Cukrářské studio , Fotografické tipy a triky - i. díl (999-00-017-3929-4)

Nehtové studio

Nehtové studio
Detail

Vyrobte si pro sebe a svoji kamarádku lak na nehty. Při lakování si můžete nehty ozdobit ještě samolepkami, které po nasvícení svítí ve tmě nebo vyzkoušet samolepky, které se vybarví na sluníčku. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Nehtové studio , Stojaci lampa studio cerna zlata

Nehtové studio

Detail

Vyrobte si vlastní lak na nehty s kreativní sadou Nehtové studio z edice Albi Science. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Nehtové studio , Mackie big knob studio (hn175004)

Kazar Studio - Boty

Kazar Studio - Boty
Detail

Boty z kolekce značky Kazar Studio. Model vyroben z imitace semiše. (answear.cz)

Podobné produkty ako Kazar Studio - Boty , Rode complete studio kit (mrod501)

Opěradlo Studio – levé/pravé

Opěradlo Studio – levé/pravé
Detail

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.Opěradlo Studio je dodáváno v univerzálním provedení jako součást křesla Studio. Široká područka má oboustranné provedení, proto je možné ji použít jako pravou i levou. Kvalitní polyesterová látka má neutrální šedou barvu a je na dvou místech precizně prošitá. Jednoduchou montáží můžete křeslo opatřit jednou nebo dvěma područkami a vychutnat si tak maximální pohodlí při sezení. Výplň opěradla tvoří kachní peří, které je umístěné na kostru z masivního dřeva. Sestavte si luxusní křeslo podle vašeho přání! (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Opěradlo Studio – levé/pravé

Dřevěná polička Studio

Dřevěná polička Studio
Detail

Pověste více poliček vedle sebe nebo nad sebe a budete mít nástěnnou výzdobu s nápadem. Polička je dodávaná bez příslušenství. Varianta z neošetřeného dubu může být podle potřeby ošetřená olejem nebo barvou. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Dřevěná polička Studio

Bespeco Studio set

Bespeco Studio set
Detail

Sada obalů na bicí soupravu Obaly Bespeco z řady Performer jsou vyrobeny z vysoce kvalitního Nylonu 600D v černém provedení, který je odolný vůči protržení. Maximální ochranu pak zaručuje 15 milimetrů silné polstrování a gumové části, které zabrání poškození nárazem. Pro snadný přenos je k dipozici nastavitelný popruh přes rameno nebo polstrovaná rukojeť. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Bespeco Studio set

Tune-Bot Studio

Tune-Bot Studio
Detail

Ladička na bicí nástroje TUNE BOT STUDIO Nová ladička pro bicí nástroje tune-bot STUDIO vychází z prvního modelu tune-bot, oproti kterému nabízí několik podstatných vylepšení: • Zvýšená přesnost • Nová škála vysokých frekvencí – ideální pro ladění snare bubínků • Intuitivnější ukládání ladění – je schopna uložit až pět bicích sad s deseti zvuky bubnů v každé z nich • Nový čtyřbarevný display a tlačítka pro snazší ovládání • Atraktivní funkční tvar s pogumovaným černým potahem pro lepší uchycení • Pevné plastové pouzdro, které je dostatečně odolné pro přenosu ať už v hardcase rakvi nebo softcase obalu na hardware. Revoluční Tune-bot přináší do 21. století ladění bicích, které vám umožní ladit muzikálně, nikoliv mechanicky. Tune-bot je schopen přesně určit výšku tónu u každé mušle a celkové ladění bubnu. Pomůže vám ladit rychleji, jednodušeji a přesněji – vaše bubny budou znít lépe něž kdy předtím. Ladička Tune Bot umožňuje ladit ve dvou režimech: podle frekvence nebo podle tónu. Navíc díky paměti dokáže uložit předchozí ladění, ke kterému se vždy můžete vrátit. Ladička je také vybavená funkcemi Filter a Difference, které mohou fungovat současně i každá zvlášť. Funkce Filter dokáže eliminovat a oříznout frekvence tak, aby se ladička soustředila pouze na správnou frekvenční oblast. Při nastavení například 200Hz bude ladička operovat v pásmu 160-240Hz, což zabrání tomu, aby výsledek ladění byl ovlivněn nechtěnými přezvuky. Ladění je tak ještě přesnější. Funkce Difference dokáže zaznamenat frekvenční rozdíl mezi jednotlivými bubny. Při ladění tak lze maximálně přiblížit jednotlivé blány k sobě, aby pak celá souprava zněla vyrovnaně a kompaktně. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Tune-Bot Studio

AKG K240 STUDIO

AKG K240 STUDIO
Detail

Studiová sluchátka K240 Studio jsou polootevřená sluchátka vhodná pro profesionální použití ve studiu. Díky polootevřené konstrukci mohou hudebníci poslouchat jak podklad, tak okolí, a široký frekvenční rozsah tato sluchátka přímo předurčuje pro kritický poslech. Díky 30 mm širokým měničům s patentovanou technologií Varimotion je reprodukce velmi detailní a s širokým dynamickým rozsahem. Samozřejmostí jsou pohodlné náušníky a samonastavovací most umožňující komfortní nošení i po několik hodin. Kabel je odnímatelný a disponuje mini XLR konektorem, takže ho lze v případě potřeby rychle vyměnit za jiný. (kytary.cz)

Podobné produkty ako AKG K240 STUDIO

Mackie Studio Bundle

Mackie Studio Bundle
Detail

Balíček pro domácí nahrávání Studio Bundle je studiový set vhodný pro všechny kreativce a hudebníky, kteří by rádi předělali svůj pokoj na nahrávací studio, kde by mohli vytvářet vlastní audiovizuální materiál. Set se skládá z páru aktivních studiových monitorů CR3-X, dynamického mikrofonu EM-89D, kondenzátorového mikrofonu EM-91C, profesionálního ovladače studiových monitorů Big Knob Studio, studiových sluchátek MC-100 a drobného příslušenství pro maximální komfort při vašem nahrávání. Všechny položky ze sestavy jsou designově sladěné, takže kromě kvalitního zvuku získáte i skvělý vizuální efekt pro vaše videa. Vše pořídíte za zlomek ceny, takže zbylé finanční prostředky můžete použít na placenou reklamu, aby se vaše videa stala co nejvíce virálními. CR3-X Studiové monitory CR3-X v sobě ukrývají 3" basové a 0,75" výškové reprorduktory, které spolu se zesilovačem třídy D vytváří nabízí maximální výkon až 50W. Jeden z monitorů disponuje na přední straně sluchátkovým výstupem pro noční "silent mode" monitoring a snadno přístupným ovladačem Volume pro okamžitou úpravu hlasitosti. Zadní panel potom obsahuje flexibilní konektivitu v podobě dvou párů Jack/RCA konektorů a stereo vstupem pro hudební přehrávač. Dále zde naleznete přepínač L/R a propojovací port mezi párem monitorů. Součástí balení je RCA kabel, audio kabel pro hudební přehrávač a kabely na propojení monitorů. Big Knob Studio Mackie Big Knob Studio nabízí snadné přepínání mezi studiovými monitory, kvalitní USB rozhraní pro nahrávání, funkci Talback a nezničitelnou konstrukci. Vybírat lze mezi třemi signály a dvěma páry studiových monitorů. Přímo na předním panelu je 3,5 mm vstup pro zapojení telefonů a tabletů a dva sluchátkové výstupy. Veškeré vstupy i výstupy mají vlastní ovládání gainu/hlasitostil, nechybí ovladače Mono, mute a Dim. Nově má Big Knob Studio zabudovanou zvukovou kartu s dvěma kvalitními Onyx předzesilovači a rozlišením 96 kHz/24 bit. Funkce Talkback umožňuje komunikaci s hudebníky v nahrávací místnosti. EM-89D Dynamický mikrofon disponující kardioidní směrovou charakteristikou a robustní konstrukcí vám přinese audio záznam profesionální kvality. Mikrofon je vhodný pro nahrávání vokálů, akustických nástrojů nebo mluveného slova. S přehledem pokryje celé frekvenční pásmo a váš zvuk bude stále krystalicky čistý. EM-91C Kondenzátorový mikrofon disponující kardioidní směrovou charakteristikou a robustní konstrukcí vám přinese audio záznam profesionální kvality. Mikrofon je vhodný pro nahrávání vokálů, akustických nástrojů, mluveného slova nebo live streaming. Díky širokému diagramu výborně pracuje s dynamikou a zvuk je vždy krystalicky čistý. S přehledem pokryje celý frekvenční rozsah, takže se nemusíte bát, že by nějaký důležitý element audio záznamu nebyl dostatečně rozpoznatelný nebo zcela zanikl. MC-100 Uzavřená sluchátka Mackie ze série MC nabízí profesionální zvuk spojený s touto značkou v komfortním circumaurálním designu – sluchátka obepínají celé ucho a izolují vás od okolních ruchů. Model je vybaven měniči s velkorysým průměrem, které se vyznačují velmi přirozenou reprodukcí a přesnými basy. Model MC-250 disponuje vysokým headroomem a frekvenční křivkou vyladěnou pro detailní poslech při mixu a masteringu. Náušníky i hlavový most jsou polstrovány plyšem, takže vám zaručí pohodlný a ergonomický poslech i po několik hodin. Samozřejmostí je skládací konstrukce, díky níž vám sluchátka v batohu nebo tašce nezaberou příliš místa. A to ještě není všechno! A aby bylo vaše studio kompletní, v balení naleznete také redukci na Jack 6,3 mm TRS konektor, 2x mikrofonní držák, 2x XLR kabel, RCA kabel, 2x audio kabel, propojovací reproduktorové kabel, přepravní obal a balíček softwarů Pro Tools® | First and Waveform OEM™. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Mackie Studio Bundle

PreSonus Studio 26c

PreSonus Studio 26c
Detail

USB zvuková karta Verze s konektorem USB-C. USB zvukové karty Presonus ze série Studio ocení majitelé domácích i projektových studií, producenti nebo hudebníci. V sérii se nachází několik modelů, které se liší počtem vstupů a výstupů. Můžete si tak vybrat zvukovou kartu, která bude nejlépe odpovídat vašim potřebám. Všechny karty nahrávají ve vysokém rozlišení až 192 kHz/24-bit a jsou opatřeny kvalitními předzesilovači XMAX. V balení najdete také cenění DAW software Presonus Studio One ve verzi Artist. Presonus Studio 26 je kompaktní rozhraní vhodné do domácích studií, kde poslouží pro profesionální nahrávání, zaznamenávání nápadů, tvorbu podcastů, DJing nebo jako MIDI rozhraní. K dispozici jsou dva mikrofonní/linkové vstupy s ovládáním gainu, čtyři analogové výstupy a sluchátkový výstup s přepínačem A/B pro volbu signálu z prvního nebo druhého vstupu. Díky zabudovanému MIDI vstupu a výstupu k počítači tak snadno připojíte syntezátor nebo MIDI kontrolér. Na předním panelu se nachází přehledný LED metr úrpvně vstupů i hlavního výstupu, přepínač linkových vstupů, fantomové napájení, přepínač přímého monitoringu a A/B přepínač. Nechybí ovladač celkové hlasitosti a sluchátkového zesilovače. Vše je tak přehledně na jednom místě. Abyste vaše nahrávky mohli ihned profesionálně smíchat, výrobci v balení nabízí pokročilý editační a DAW software Studio One Artist a balík plug-inů Studio Magic, kde najdete ekvalizér, kompresory efektové procesory nebo sbírku fyzikálně modelovaných analogových syntezátorů od výrobců jako Plugin Alliance, SPL, Brainworx, Arturia, Lexicon a dalších. (kytary.cz)

Podobné produkty ako PreSonus Studio 26c

Glitterific glitter studio

Glitterific glitter studio
Detail

Užijte si to pravé třpytivé tetování. A už žádný nepořádek. Sloupněte z průhledné samolepky ochrannou fólii a naneste na ni pomocí Glitterific pera třpytky. Přepněte pero do vysávacího módu a přebytečné glitry vysajte. Pak si stačí jen tetování nalepit. Budete opravdu cool. Pro děti od 6let. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Glitterific glitter studio

Airbrush studio - pejsek

Airbrush studio - pejsek
Detail

Navrhni a vytvoř si svého designového, barevného plyšáka a to pomocí airbrush pistole, která je napájená bateriemi. Na zdobení můžeš využít i různé šablony. Součástí balení je: 1× plyšák, šablony, 4 barevné náplně, airbrush, ochranné rukavice, návod. Výrobek je vhodné pro děti od 6 let. Výrobek vyžaduje 2× AA baterie (nejsou součástí balení). (bambule.cz)

Podobné produkty ako Airbrush studio - pejsek

HM Studio Bingo

HM Studio Bingo
Detail

Společenská hra pro dva a více hráčů. Cílem hry je zakrýt horizontální řadu čísel na kartě Bingo, podle toho jak vypadají žetony z losovacího zařízení. Hra obsahuje: 40 kartiček Bingo, 120 krycích žetonů, 90 očíslovaných žetonů, losovací zařízení, kontrolní karta Rozměry balení: cca 19 × 28,5 × 4 cm Doporučujeme pro děti 6+ (hawaj.cz)

Podobné produkty ako HM Studio Bingo

HM Studio Labyrint

HM Studio Labyrint
Detail

Hm Studio Labyrint dřevěný Dětský motorický labyrinti patřící k sobě pomocí cestiček v bludišti. Zábavný labyrint přinese skvělou zábavu vašim nejmenším a pomůže při vývoji motorických schopností i logického uvažování dítěte. Labyrint je vyroben z kvalitního dřeva, jeho veselé barevné zpracování potěší a zaujme každé dítě. Kvalitní zpracování, v dostatečné tloušťce. - Vhodné pro děti od 1,5 roku (hawaj.cz)

Podobné produkty ako HM Studio Labyrint

HM Studio Kávovar

HM Studio Kávovar
Detail

HM Studio Kávovar překapávací Kávovar - ideální hračka pro všechny malé hospodyňky, světelné a zvukové efekty. Vhodné pro děti od 3 let. - Baterie 2 x AA - nejsou součástí balení - vhodné pro děti od 3 let (hawaj.cz)

Podobné produkty ako HM Studio Kávovar

Epiphone Hummingbird Studio

Epiphone Hummingbird Studio
Detail

elektroakustická kytara, typ dreadnought, masivní smrková vrchní deska, luby a zadní díl: mahagon, krk: mahagon, hmatník: palisandr, snímač Fishman Sonitone FC, 2-pásmový ekvalizér, barva FC (Fader Cherry Sunburst), dříve model Hummingbird PRO (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Epiphone Hummingbird Studio

Lacoste Studio 2011251

Detail

(sperky.cz)

Podobné produkty ako Lacoste Studio 2011251

Dřevěná polička Studio

Dřevěná polička Studio
Detail

Pověste více poliček vedle sebe nebo nad sebe a budete mít nástěnnou výzdobu s nápadem. Polička je dodávaná bez příslušenství. Varianta z neošetřeného dubu může být podle potřeby ošetřená olejem nebo barvou. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Dřevěná polička Studio

TMA-2 Studio

TMA-2 Studio
Detail

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.Sluchátka pro náročné hudební tvůrce, TMA-2 Studio se vyznačují vysoce detailním zvukem díky charakteristickému měniči s bio membránou, který zajišťuje přesný, spolehlivý zvuk a izolaci pro tvůrčí proces. Bio celulózová membrána reproduktoru je vyrobena z bakteriální celulózy, organické sloučeniny pěstované pomocí určitých druhů bakterií. Obnovitelná a biologicky odbouratelná membrána se silnými akustickými vlastnostmi je tvořena strukturou jemných vláken. Tato vlákna vytvářejí velmi pevný, ale lehký materiál, který je ideální pro membránu reproduktoru. Sluchátka TMA-2 Studio & Studio XE nesou všechny charakteristické rysy, které byly precizně vyladěny pro studiové prostředí s cílem maximálně podpořit dynamiku tvůrčího procesu.Obsah balení:> S05 Sluchátkový reproduktor: Detailed> E08 Náušníky: Alcantara®, přes uši> H04 Hlavový most: Nylon, polstrování mikrovlákno> C02 Kabel: Kroucený s adaptérem, černý, 4 mm, 1.5 m> A01 Ochranný obalTechnické specifikace> Systém: uzavřený> Frekvenční rozsah: 20 Hz – 20 000 Hz> Průměr měniče: 40 mm> Citlivost (SPL): 113 dB> Rezonanční frekvence: 80 Hz> Impedance: 32 Ohm> Jmenovitý výkon: 40 mW> Maximální výkon: 100 mW> Materiál membrány: bio-celulóza> Typ magnetu: vysoce kvalitní NeodymMimořádně měkké náušníky z paměťové pěny přes uši potažené pružnou, CO2 neutrální a vysoce pohodlnou látkou Alcantara®.Vysoce kvalitní vinutý kabel s délkou až 3,2 m pro flexibilní a bezztrátový zážitek. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako TMA-2 Studio

Trojmístná pohovka Studio

Trojmístná pohovka Studio
Detail

Hledáte moderní a minimalistickou pohovku? Pohovka Studio má klasické, minimalistické tvary, ale díky sametové látce je stále velmi trendy. Vneste do svého domova klid a atmosféru s touto stylovou pohovkou. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Trojmístná pohovka Studio

Trojmístná pohovka Studio

Trojmístná pohovka Studio
Detail

Hledáte moderní a minimalistickou pohovku? Pohovka Studio má klasické, minimalistické tvary, ale díky sametové látce je stále velmi trendy. Vneste do svého domova klid a atmosféru s touto stylovou pohovkou. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Trojmístná pohovka Studio

Albi Cukrářské studio

Detail

Upeč si vlastní cupcaky pro sebe nebo připrav pohoštění pro své kamarády. Stačí přidat pouze vejce a máslo, naplnit formičky těstem a upéct. Cupcaky můžeš zdobit krémem, který jednoduše vyrobíš smícháním mléka a prášku (součást balení). Pro zdobení použij zdobičku. Na krém můžeš vyrobit ozdoby z fondánu. Veškeré součásti této sady byly vyrobeny v EU. (mall.cz)

Podobné produkty ako Albi Cukrářské studio

AVID MBOX Studio

AVID MBOX Studio
Detail

USB zvuková karta (kytary.cz)

Podobné produkty ako AVID MBOX Studio
TopQ Realme 7 ultra odolný červený 62020 (Sun-62020), AKG K240 STUDIO (AKG K240 STUDIO), BenQ SH240 Profesionální fotografické stínítko (5A.LH543.Q4E), Focusrite Vocaster One Studio (FR VOCASTER ONE STUDIO), Focusrite Vocaster Two Studio (FR VOCASTER TWO STUDIO), Spielehelden Hochzeitsfotos XXL svatební hra Fotografické úlohy karet, Nehtové studio (8590228047625), AKAI Fire (bez FL Studio) (Fire (bez FL Studio)), Fotografické publikace Vítkovických železáren (978-80-906937-3-9), Tvůrčí fotografické techniky - pohyb (999-00-017-0626-5), Tvůrčí fotografické techniky - kontrast (999-00-017-0158-1), Asome Studio Barebone (274705), Presonus Studio 24c (APRE040), Kidizoom magic studio (3417765318283), Presonus Studio 1824c (APRE044), Presonus Studio 26c (APRE041), Ashdown Studio Junior (ASHSTJNR), TUNE-BOT Studio (HN176689), behringer podcast studio usb, KORG nanoKEY Studio (KRNANOKST), Barbie nehtové studio (8008324086016), Ashdown Studio 12 (ASHST12), Wiky Návrhářské studio (8590331915026), Lena Studio pletení (4006942832200), hm studio pejsek teri, mac cosmetics studio fix, Fotografické tipy a triky - I. díl (999-00-017-3929-4), stojaci lampa studio cerna zlata, MACKIE Big Knob Studio (HN175004), RODE Complete Studio Kit (MROD501)