Dragon ball: the breakers - pc digital (2088961)

Produkt Dragon ball: the breakers - pc digital (2088961) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Dragon ball: the breakers - pc digital (2088961) upraviť a produkt hľadať znova.

Dragon Ball: The Breakers - PC DIGITAL (2088961)

Dragon Ball: The Breakers - PC DIGITAL (2088961)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Poznejte legendární značkuNaskočte do rozjetého vlaku a zakuste v rámci hraní multiplayerové akce Dragon Ball: The Breakers PC DIGITAL. Vydejte se do obrovského světa a svádějte bitvy neskutečných rozměrů. Vyberte si v Dragon Ball: The Breakers PC DIGITAL svou roliJak hraní prožijete, je pouze na vás. Staňte se lovcem, který se vydává do cizích světů a narušuje rovnováhu. Nesedí vám taková role? Pokud ne, je tu ještě úloha přeživšího, jehož úkolem je dostat se co nejdříve z nájezdníkova dosahu. Využijte k přežití všechny možnostiVybavte se pestrou škálou herních předmětů. Nasedněte do aut. Operujte s různorodými zbraněmi. Užijte ke svému pohybu hák a maximálně si tak užijte hraní Dragon Ball: The Breakers PC DIGITAL.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dragon Ball: The Breakers - PC DIGITAL (2088961) , Dragon ball: the breakers - special edition - xbox (3391892023961)

Dragon Ball: The Breakers - Special Edition - PC DIGITAL (2088967)

Dragon Ball: The Breakers - Special Edition - PC DIGITAL (2088967)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Poznejte legendární značkuNaskočte do rozjetého vlaku a zakuste v rámci hraní multiplayerové akce Dragon Ball: The Breakers - Special Edition PC DIGITAL. Vydejte se do obrovského světa a svádějte bitvy neskutečných rozměrů. Vyberte si v Dragon Ball: The Breakers - Special Edition PC DIGITAL svou roliJak hraní prožijete, je pouze na vás. Staňte se lovcem, který se vydává do cizích světů a narušuje rovnováhu. Nesedí vám taková role? Pokud ne, je tu ještě úloha přeživšího, jehož úkolem je dostat se co nejdříve z nájezdníkova dosahu. Využijte k přežití všechny možnostiVybavte se pestrou škálou herních předmětů. Nasedněte do aut. Operujte s různorodými zbraněmi. Užijte ke svému pohybu hák a maximálně si tak užijte hraní... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dragon Ball: The Breakers - Special Edition - PC DIGITAL (2088967) , Dragon ball: the breakers - special edition - nintendo switch (3391892024180)

Dragon Ball: The Breakers - Special Edition - PS4 (3391892023879)

Dragon Ball: The Breakers - Special Edition - PS4 (3391892023879)
Detail

Hra na konzoli - PS4 / PS4 Pro, krabicová verze, žánr: akční, - Sedm obyčejných občanů, zastižených neočekávaným časovým jevem, se ocitne uvězněno v Temporal Seam. Jsou uvězněni s nájezdníkem, hrozivým nepřítelem z jiné časové linie s ohromující silou. Poznejte legendární značkuNaskočte do rozjetého vlaku a zakuste v rámci hraní multiplayerové akce DRAGON BALL: THE BREAKERS PS4 fenomenální sérii DRAGON BALL. Vydejte se do obrovského světa a svádějte bitvy neskutečných rozměrů. Vyberte si v DRAGON BALL: THE BREAKERS PS4 svou roliJak hraní prožijete, je pouze na vás. Staňte se lovcem, který se vydává do cizích světů a narušuje rovnováhu. Nesedí vám taková role? Pokud ne, je tu ještě úloha přeživšího, jehož úkolem je dostat se co nejdříve z nájezdníkova dosahu. Využijte k přežití všechny... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dragon Ball: The Breakers - Special Edition - PS4 (3391892023879) , Dragon age ii (pc) digital (68527)

Dragon Ball: The Breakers - Special Edition - Xbox (3391892023961)

Dragon Ball: The Breakers - Special Edition - Xbox (3391892023961)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verze, žánr: akční, - Sedm obyčejných občanů, zastižených neočekávaným časovým jevem, se ocitne uvězněno v Temporal Seam. Jsou uvězněni s nájezdníkem, hrozivým nepřítelem z jiné časové linie s ohromující silou. Poznejte legendární značkuNaskočte do rozjetého vlaku a zakuste v rámci hraní multiplayerové akce DRAGON BALL: THE BREAKERS Xbox fenomenální sérii DRAGON BALL. Vydejte se do obrovského světa a svádějte bitvy neskutečných rozměrů. Vyberte si v DRAGON BALL: THE BREAKERS Xbox svou roliJak hraní prožijete, je pouze na vás. Staňte se lovcem, který se vydává do cizích světů a narušuje rovnováhu. Nesedí vám taková role? Pokud ne, je tu ještě úloha přeživšího, jehož úkolem je dostat se co nejdříve z nájezdníkova dosahu. Využijte... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dragon Ball: The Breakers - Special Edition - Xbox (3391892023961) , Dragon ball z: kakarot - xbox digital (g3q-00749)

Dragon Ball: The Breakers - Special Edition - Nintendo Switch (3391892024180)

Dragon Ball: The Breakers - Special Edition - Nintendo Switch (3391892024180)
Detail

Hra na konzoli - Nintendo Switch, krabicová verze s klíčem ke stažení, klíč pro Nintendo eShop, žánr: akční, - Sedm obyčejných občanů, zastižených neočekávaným časovým jevem, se ocitne uvězněno v Temporal Seam. Jsou uvězněni s nájezdníkem, hrozivým nepřítelem z jiné časové linie s ohromující silou. Poznejte legendární značkuNaskočte do rozjetého vlaku a zakuste v rámci hraní multiplayerové akce DRAGON BALL: THE BREAKERS Nintendo Switch fenomenální sérii DRAGON BALL. Vydejte se do obrovského světa a svádějte bitvy neskutečných rozměrů. Vyberte si v DRAGON BALL: THE BREAKERS Nintendo Switch svou roliJak hraní prožijete, je pouze na vás. Staňte se lovcem, který se vydává do cizích světů a narušuje rovnováhu. Nesedí vám taková role? Pokud ne, je tu ještě úloha přeživšího, jehož úkolem je dostat se co nejdříve z nájezdníkova dosahu. (alza.cz)

Podobné produkty ako Dragon Ball: The Breakers - Special Edition - Nintendo Switch (3391892024180) , Dragon ball xenoverse 2 - xbox digital (g3q-00197)

DRAGON BALL FighterZ - PC DIGITAL (1471486)

DRAGON BALL FighterZ - PC DIGITAL (1471486)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Na co se můžete těšit ve hře Dragon Ball FighterZ (PC) DigitalJedna z mála vtahujících bojovek, u kterých doopravdy vypneteV bojovém zápalu vám čas bude protékat mezi prstyBarvami a vizuální pestrostí anime grafika rozhodně nešetříPokud jste soutěživí, skvěle se zabavíte u kooperativního & online móduJako solitér oceníte příběhový mód Chytlavost propracované mlátičky Dragon Ball FighterZ PC, vás vtáhne natolik, že na všední realitu úplně zapomenete. Snad žádný podobný titul nemá tak zábavné souboje jako Dragon Ball Fighter Z PC. Jde o jednu z mála her, u kterých vám uplynulé hodiny budou připadat jako minuty.... (alza.cz)

Podobné produkty ako DRAGON BALL FighterZ - PC DIGITAL (1471486) , Dragon ball fighterz - fighterz edition - xbox digital (g3q-00434)

DRAGON BALL XENOVERSE 2 (PC) DIGITAL (257263)

DRAGON BALL XENOVERSE 2 (PC) DIGITAL (257263)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a Dobrodružná, pro uplatnění je vyžadována základní hra DRAGON BALL XENOVERSE 2 staví na vysoce populární hře DRAGON BALL XENOVERSE a přichází s vylepšenou grafikou, která hráče ještě víc vtáhne do největšího a nejdetailnějšího světa Dragon Ball, jaký byl kdy vyvinut. (alza.cz)

Podobné produkty ako DRAGON BALL XENOVERSE 2 (PC) DIGITAL (257263) , Dragon ball fighterz - fighterz pass - xbox digital (7d4-00265)

DRAGON BALL XENOVERSE 2 - PC DIGITAL (1471327)

DRAGON BALL XENOVERSE 2 - PC DIGITAL (1471327)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Drsný svět DRAGON BALL XENOVERSE 2 PC nabízí celou řadu našláplých hrdinů. Vytvořte si postavu, upravte její vzhled a vyberte jí bojový styl a silné útoky. Grafika plná efektů Druhý díl DRAGON BALL XENOVERSE 2 PC dále rozvíjí nastolený herní model a přináší navíc razantně vylepšenou grafickou stránku hry. Ponořte se do tajuplného světa DRAGON BALL XENOVERSE 2 PCZbrusu nové herní prostředí je přibližně 7× větší a pojme až 300 hráčů... (alza.cz)

Podobné produkty ako DRAGON BALL XENOVERSE 2 - PC DIGITAL (1471327) , Dragon ball xenoverse 2: extra pass - xbox digital (7d4-00343)

Dragon Ball FighterZ – Ultimate Edition (PC) DIGITAL (387690)

Dragon Ball FighterZ – Ultimate Edition (PC) DIGITAL (387690)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 85% Nadprůměrná, zábavná a vyladěná do posledního detailu. Takhle by měly vypadat všechny hry (nejen ty bojové.) Na co se můžete těšit ve hře Dragon Ball FighterZ (PC) DigitalJedna z mála vtahujících bojovek, u kterých doopravdy vypneteV bojovém zápalu vám čas bude protékat mezi prstyBarvami a vizuální pestrostí anime grafika rozhodně nešetříPokud jste soutěživí, skvěle se zabavíte u kooperativního & online móduJako solitér oceníte příběhový módSpeciální obsah Ultimate ediceFighterZ Pass (doplněk pro zpřístupnění 8 nových bojovníků - více informací najdete zde.)Anime Music PackCommentator Voice Pack Chytlavost propracované mlátičky Dragon Ball FighterZ, vás vtáhne natolik, že na všední realitu úplně zapomenete.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dragon Ball FighterZ – Ultimate Edition (PC) DIGITAL (387690) , Dragon ball fighterz - season pass 3 - xbox digital (7d4-00557)

Dragon Ball FighterZ – FighterZ Pass (PC) DIGITAL (387693)

Dragon Ball FighterZ – FighterZ Pass (PC) DIGITAL (387693)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra 85% Nadprůměrná, zábavná a vyladěná do posledního detailu. Takhle by měly vypadat všechny hry (nejen ty bojové.) Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Koupí doplňku FighterZ Pass získáte snazší přístup k osmi novým bojovníkům ve hře Dragon Ball Fighterz. Každého z nich jste si doteď mohli koupit samostatně, tento doplněk vám je ovšem zpřístupní všechny najednou a navíc za výhodnější cenu.Co vám přinese herní doplněk Dragon Ball Fighterz Pass8 nových bojovníků si zpřístupníte najednou a za výhodnější cenu, než kdybyste je kupovali zvlášťKaždý z nich má alternativní barevné profily, takže se vám jen tak neokoukajíTěšit se můžete na dynamičtější zápasy, ve kterých si vyzkoušíte nová komba a zjistíte, jaké mají nové bojovníci přednosti nebo slabinyPoznámka – pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dragon Ball FighterZ – FighterZ Pass (PC) DIGITAL (387693) , Dragon ball xenoverse 2 season pass - xbox digital (7d4-00151)

DRAGON BALL Z: KAKAROT - Season Pass - PC DIGITAL (819934)

DRAGON BALL Z: KAKAROT - Season Pass - PC DIGITAL (819934)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra 73% Season Pass přináší 2 originální epizody a nový příběh. Toto DLC vyžaduje vlastnictví základní hry Dragon Ball Z: Kakarot. Season Pass obsahuje:Nové 2 originální epizody a nový příběhSeason Pass Bonus:Steaming-Hot Grilled Fish cooking item Doporučené HW požadavkyOperační systémWindows 10 64-bitProcesorIntel Core i5-3470 nebo AMD Ryzen 3 1200GrafikaGeForce GTX 960 nebo Radeon R9 280XDirectX11.0RAM8 GB Minimální HW požadavkyOperační systémWindows 7 SP1 64-bitProcesorIntel Core i5-2400 nebo AMD Phenom II X6 1100TGrafikaGeForce GTX 750 Ti nebo Radeon HD 7950DirectX11.0RAM4 GB Jste na tuto hru opravdu připraveni? vyberte si z naší nabídky herních počítačů a notebooků... (alza.cz)

Podobné produkty ako DRAGON BALL Z: KAKAROT - Season Pass - PC DIGITAL (819934) , Dragon ball z: kakarot - season pass - xbox digital (7d4-00529)

DRAGON BALL FIGHTERZ - FighterZ Pass 2 - PC DIGITAL (838336)

DRAGON BALL FIGHTERZ - FighterZ Pass 2 - PC DIGITAL (838336)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra 85% FighterZ Pass 2 pro umocnění zážitků ze hry. Získáte přístup k minimálně 6. dalším postavám. Získáte k nim avatara do lobby systému a také sadu alternativních barev. Postavy Z Každá z nových postav má svou osobní známku Z. Exkluzivní komentátořiFighterZ Pass 2 obsahuje sadu komentátorských hlasů, díky kterým si hru ještě více užijete. ... (alza.cz)

Podobné produkty ako DRAGON BALL FIGHTERZ - FighterZ Pass 2 - PC DIGITAL (838336) , Dragon ball z: kakarot - deluxe edition - xbox digital (g3q-00858)

Dragon Ball FighterZ – Standard Edition (PC) DIGITAL (387681)

Dragon Ball FighterZ – Standard Edition  (PC) DIGITAL (387681)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 85% Nadprůměrná, zábavná a vyladěná do posledního detailu. Takhle by měly vypadat všechny hry (nejen ty bojové.) Na co se můžete těšit ve hře Dragon Ball FighterZ (PC) DigitalJedna z mála vtahujících bojovek, u kterých doopravdy vypneteV bojovém zápalu vám čas bude protékat mezi prstyBarvami a vizuální pestrostí anime grafika rozhodně nešetříPokud jste soutěživí, skvěle se zabavíte u kooperativního & online móduJako solitér oceníte příběhový mód Chytlavost propracované mlátičky Dragon Ball FighterZ, vás vtáhne natolik, že na všední realitu úplně zapomenete. Snad žádný podobný titul nemá tak zábavné souboje jako... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dragon Ball FighterZ – Standard Edition (PC) DIGITAL (387681) , Dragon ball z: kakarot - ultimate edition - xbox digital (g3q-00861)

DRAGON BALL XENOVERSE 2 - Extra Pass (PC) Steam DIGITAL (684540)

DRAGON BALL XENOVERSE 2 - Extra Pass (PC)  Steam DIGITAL (684540)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a Dobrodružná, pro uplatnění je vyžadována základní hra % Nové zážitky s novými postavami, novými dušemi. Budete plnit paralelní úkoly v nových kostýmech. Užijte si exkluzivní nové scénáře. Připravte se na plnění paralelních úkolů. V nových kostýmech Ke svým postavám získáte také nové doplňkové kostýmy a dovednosti. Nové postavyV Extra Pass na vás čeká 12 nových postav: Dabra, Buu (Gohan absorved), Tapion,... (alza.cz)

Podobné produkty ako DRAGON BALL XENOVERSE 2 - Extra Pass (PC) Steam DIGITAL (684540) , Trials of the blood dragon - xbox digital (g3q-00195)

Super Dragon Ball Heroes World Mission (PC) Steam DIGITAL (750520)

Super Dragon Ball Heroes World Mission (PC)  Steam DIGITAL (750520)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, 72% Super Dragon Ball Heroes World Mission patří mezi taktické karetní hry se strhujícím příběhem. Super Dragon Ball Heroes World Mission vás zavede do alternativní reality. Zde je nejoblíbenější zábavou karetní hra Dragon Ball Heros. Avatar Vytvořte si svého ve hře Super Dragon Ball Heroes World Mission vlastního avatara a vydejte se s ním na mistrovskou cestu. Stát se nejlepšímCílem karetní hry Dragon Ball Heros je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Super Dragon Ball Heroes World Mission (PC) Steam DIGITAL (750520) , Dragon ball z: kakarot - xbox (3391892024678)

DRAGON BALL XENOVERSE 2 - Ultra Pack Set (PC) Steam DIGITAL (793873)

DRAGON BALL XENOVERSE 2 - Ultra Pack Set (PC)  Steam DIGITAL (793873)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a Dobrodružná, pro uplatnění je vyžadována základní hra % Ultra Pack Set obsahuje balíčky Ultra Pack 1 a Ultra Pack 2. Toto DLC vyžaduje vlastnictví základní hry DRAGON BALL XENOVERSE 2. Zahrajte si jako Ribrianne, válečnice ze světa Universe 2. Vyzkoušejte neustále se vyvíjející moc saiyanského prince. Ultra Pack 1 Toto DLC obsahuje 3 hratelné postavy a také nové prvky, které vylepší vaše zážitky.... (alza.cz)

Podobné produkty ako DRAGON BALL XENOVERSE 2 - Ultra Pack Set (PC) Steam DIGITAL (793873) , Dragon ball z - group - tričko (gmerchc2032nad)

Tales From The Dragon Mountain: The Strix (PC) DIGITAL (185879)

Tales From The Dragon Mountain: The Strix (PC) DIGITAL (185879)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: logická, % Tales From The Dragon Mountain: The Strix je úžasná fantasy hra, kterou si budete chtít zahrát znova. Ve této dobrodružné hře budete hrát za postavu Miny Lockheartové. Vypořádejte se s hrůznými nočními můrami o starém domě a zjistěte pravdu o minulosti své babičky Kate. Pokuste se vyrovnat se vzpomínkami Vydejte se zpět do rodného místa a pokuste se vyrovnat se vzpomínkami a osamělostí. Úžasná fantazijní místaNa své cestě se do... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tales From The Dragon Mountain: The Strix (PC) DIGITAL (185879) , Dragon ball: kame symbol - lampa (3665361057468)

Tales From The Dragon Mountain 2: The Lair (PC) DIGITAL (185874)

Tales From The Dragon Mountain 2: The Lair (PC) DIGITAL (185874)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: logická, % Pokud rádi řešíte hádanky a máte rádi mystické prostředí, tak je hra přesně pro vás. Fanoušci Tales From The Dragon Mountain se mohou radovat, jelikož vývojáři z Cateia Games přicházejí s novým dílem - Tales From The Dragon Mountain 2: The Lair. Zlý lord Strix se po letech probudil. A vy jako Mina Lockheart se opět pokusíte zachránit Dračí hory. Najděte cestu Společně s přítelem Malikem se vydáte do dalekých míst, aby jste zjistili jak se dostat do doupěte lorda Strixe. ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tales From The Dragon Mountain 2: The Lair (PC) DIGITAL (185874) , Puzzle dragon ball 2x500 dílků (8412668184879)

DRAGON BALL FighterZ - Xbox Digital (G3Q-00433)

DRAGON BALL FighterZ - Xbox Digital (G3Q-00433)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold,. 86% Hra využívá všech prvků, pro které je tato série oblíbená. Ve hře se tak budete setkávat s nikdy nekončícími souboji nesmírně silných protivníků. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Nechte se polapit chytlavostí soubojovky Dragon Ball Fighter Z. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Užívejte si nespočet hodin těch nejtvrdších soubojů, které nikdy nemají jasného vítěze. Není vyplněn Alternativní text k fotografii!... (alza.cz)

Podobné produkty ako DRAGON BALL FighterZ - Xbox Digital (G3Q-00433) , Dragon ball z: kakarot - ps5 (3391892024616)

Dragon Age: Origins (PC) DIGITAL (440930)

Dragon Age: Origins (PC) DIGITAL (440930)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Origin, české titulky a dabing, žánr: akční a RPG, 91% Příběh je bohatý a poutavý, postavy jsou nezapomenutelné a vaše cesta hrou je to, co vás přitáhne, okouzlí a přinutí vás, abyste se neustále posouvali kupředu. Zvolíte si svůj původ a projdete specifickým úvodem, který vám předestře pohled, jakým vidíte svět vy a opačně. V rámci přitažlivého příběhu plného emocí, si zvolíte, zda chcete utvořit aliance, nebo je bořit. Vaše volby a způsob uchopení moci změní okolní svět. Rozsáhlý skupinový systém boje Dragon Age: Origins uvádí inovativní... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dragon Age: Origins (PC) DIGITAL (440930) , Puzzle dragon ball super 2x100 dílků (8412668182141)

Dragon Age II (PC) DIGITAL (68527)

Dragon Age II (PC) DIGITAL (68527)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Origin, žánr: akční, RPG a střílečky, 82% Dragon Age II je skvělou RPG hrou, která vás chytne a nepustí. Ve hře zažijete spoustu akce a v příběhu si budete prostě a jednoduše libovat. Pokračování veleúspěšného prvního dílu, které dostálo svému jménu. Prožijte strhující příběh plný akce a zvratů. Propracované RPG RPG prvky jsou v Dragon Age II zastoupeny velmi početně. Ať už jde o různé perky či schopnosti, nebo třeba o různé druhy vybavení. To,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dragon Age II (PC) DIGITAL (68527) , Elven legacy (pc) digital (195479)

Dragon Ball Xenoverse 2 - Xbox Digital (G3Q-00197)

Dragon Ball Xenoverse 2 - Xbox Digital (G3Q-00197)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, Ve světě Dragon Ball Xenoverse 2 je něco špatně. Hrozivé vnější síly manipulují s minulostí. Proto musí do časového proudu vstoupit nový válečník a obnovit historii do její původní podoby. 73% Herní vydavatel Bandai Namco si nachystal pokračování úspěšné bojovky Dragon Ball Xenoverse. Tento herní žánr je jako stvořený pro Xbox One nebo PlayStation 4. Vypnuto Drsný svět Dragon Ball nabízí celou řadu našláplých hrdinů.. Vypnuto Vytvoř si postavu, uprav jí vzhled a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dragon Ball Xenoverse 2 - Xbox Digital (G3Q-00197) , Clementoni puzzle dragon ball super 1000 dílků (8005125396009)

Dragon Ball Z: Kakarot - Xbox Digital (G3Q-00749)

Dragon Ball Z: Kakarot - Xbox Digital (G3Q-00749)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, - Prožijte příběh Goku a dalších Z bojovníků v DRAGON BALL Z: KAKAROT! 75% Ponořte se do ikonických bitev DRAGON BALL Z, bojujte na bojištích se zničitelným prostředím a postavte se udatným soupeřům. Projděte celým příběhem a plňte vedlejší mise. Objevíte nové dějové linky, které vám objasní záhady ve světě Dragon Ball. Ikonické postavy V bitvách se setkáte se známými soupeři, jako jsou Raditz, Frieza nebo Cell. ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dragon Ball Z: Kakarot - Xbox Digital (G3Q-00749) , Educa puzzle dragon ball super 300 dílků (19188)

Dragon Age 3: Inquisition - PC DIGITAL (414606)

Dragon Age 3: Inquisition - PC DIGITAL (414606)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Origin, žánr: akční, RPG a strategie, 85% Dragon Age 3: Inquisition má propracovaný příběh, komplexní herní systém RPG a podporu nového herního enginu na bázi Frostbite 2. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Dragon Age 3 obsahuje skvělý příběh se smysluplnými volbami pokračování. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Procestujte obrovský svět, zkoumejte každou jeho píď. Přizpůsobte si hru Dragon Age 3 dle svých preferencí. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Příběh V Dragon Age kataklyzmatické události uvrhly zemi... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dragon Age 3: Inquisition - PC DIGITAL (414606) , Clementoni puzzle dragon ball: vítězství 180 dílků (8005125297610)

DRAGON BALL FighterZ - FighterZ Pass - Xbox Digital (7D4-00265)

DRAGON BALL FighterZ - FighterZ Pass - Xbox Digital (7D4-00265)
Detail

Herní doplněk / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra 86% Hra využívá všech prvků, pro které je tato série oblíbená. Ve hře se tak budete setkávat s nikdy nekončícími souboji nesmírně silných protivníků. FighterZ PassFighterZ Pass přináší ještě více výbušných bojových zážitků. Herní doplněk obsahuje necelých 8 dalších mocných postav. Čekají na vás nové bojové styly, mechaniky hry a ještě více kombinací týmů. Nechte se polapit chytlavostí soubojovky Dragon Ball Fighter Z. Užívejte si nespočet hodin těch nejtvrdších soubojů, které nikdy nemají jasného vítěze.... (alza.cz)

Podobné produkty ako DRAGON BALL FighterZ - FighterZ Pass - Xbox Digital (7D4-00265) , Dragon ball - attack - herní podložka na stůl (8435497245160)

DRAGON BALL FighterZ - FighterZ Edition - Xbox Digital (G3Q-00434)

DRAGON BALL FighterZ - FighterZ Edition - Xbox Digital (G3Q-00434)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold,. 86% Hra využívá všech prvků, pro které je tato série oblíbená. Ve hře se tak budete setkávat s nikdy nekončícími souboji nesmírně silných protivníků. Speciální obsah FighterZ ediceSe speciální FighterZ edicí získáte kromě základní hry také FighterZ Pass, který do vaší hry přidá 8 nových herních postav. Nechte se polapit chytlavostí soubojovky Dragon Ball Fighter Z. Užívejte si nespočet hodin těch nejtvrdších soubojů, které nikdy nemají jasného vítěze.... (alza.cz)

Podobné produkty ako DRAGON BALL FighterZ - FighterZ Edition - Xbox Digital (G3Q-00434) , Clementoni panoramatické puzzle dragon ball 1000 dílků (8005125394869)

Far Cry 3 Blood Dragon (PC) DIGITAL (414318)

Far Cry 3 Blood Dragon (PC) DIGITAL (414318)
Detail

Herní doplněk - DLC - elektronická licence, klíč pro Uplay, žánr: Akční a FPS, Střílečky, pro uplatnění je vyžadována základní hra 81% Krvavý drak má ve svých žilách Far Cry 3 - otevřený svět, likvidace nepřátel, zabírání základen a šíření poselství lásky a celosvětového míru skrze doběla rozpálenou hlaveň rotačního kulometu. Pokud vás někdy zajímalo, jak si asi v osmdesátých letech lidé představovali akčňáky budoucnosti, Blood Dragon je celkem dobré okénko. Okénko rozřezané laserem, ze kterého kape krev. Blood Dragon nabídne budoucnost roku 2007 a je narvaný těmi nejvyššími sci-fi klišé. A lasery. Pusťte se do záchranné mise a jako správný hrdina dorazte vteřinu před detonací. ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Far Cry 3 Blood Dragon (PC) DIGITAL (414318) , Battlefield 1: revolution - pc digital (436362)

DRAGON BALL FighterZ: FighterZ Pass 2 - Xbox Digital (7D4-00356)

DRAGON BALL FighterZ: FighterZ Pass 2 - Xbox Digital (7D4-00356)
Detail

Herní doplněk / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra 86% FighterZ Pass 2 pro umocnění zážitků ze hry. Získáte přístup k minimálně 6. dalším postavám. Získáte k nim avatara do lobby systému a také sadu alternativních barev. Postavy Z Každá z nových postav má svou osobní známku Z. Exkluzivní komentátořiFighterZ Pass 2 obsahuje sadu komentátorských hlasů, díky kterým si hru ještě více užijete. ... (alza.cz)

Podobné produkty ako DRAGON BALL FighterZ: FighterZ Pass 2 - Xbox Digital (7D4-00356) , Star wolves 2 (pc) digital (195475)

Dragon Ball Xenoverse 2 Season Pass - Xbox Digital (7D4-00151)

Dragon Ball Xenoverse 2 Season Pass - Xbox Digital (7D4-00151)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, Ve světě Dragon Ball Xenoverse 2 je něco špatně. Hrozivé vnější síly manipulují s minulostí. Proto musí do časového proudu vstoupit nový válečník a obnovit historii do její původní podoby. 73% Herní vydavatel Bandai Namco si nachystal pokračování úspěšné bojovky Dragon Ball Xenoverse. Tento herní žánr je jako stvořený pro Xbox One nebo PlayStation 4. Vypnuto Season PassPořiďte si cenově výhodný Season Pass, který vám garantuje přístup k dalšímu hernímu obsahu.Nové postavy, epizody a questyNové mistry a mistrovské questyDovednosti, kostýmy a další doplňky... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dragon Ball Xenoverse 2 Season Pass - Xbox Digital (7D4-00151) , Elven legacy: ranger (pc) digital (195486)

Dragon Ball Z: Kakarot - Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00858)

Dragon Ball Z: Kakarot - Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00858)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, 75% Ponořte se do ikonických bitev DRAGON BALL Z, bojujte na bojištích se zničitelným prostředím a postavte se udatným soupeřům. Projděte celým příběhem a plňte vedlejší mise. Objevíte nové dějové linky, které vám objasní záhady ve světě Dragon Ball. Ikonické postavy V bitvách se setkáte se známými soupeři, jako jsou Raditz, Frieza nebo Cell. Z... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dragon Ball Z: Kakarot - Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00858) , Elven legacy: magic (pc) digital (195482)

Dragon Ball Z: Kakarot - Season Pass - Xbox Digital (7D4-00529)

Dragon Ball Z: Kakarot - Season Pass - Xbox Digital (7D4-00529)
Detail

Herní doplněk / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra 74% Season Pass přináší 2 originální epizody a nový příběh. Toto DLC vyžaduje vlastnictví základní hry Dragon Ball Z: Kakarot. Season Pass obsahuje:Nové 2 originální epizody a nový příběhSeason Pass Bonus:Steaming-Hot Grilled Fish cooking item Jste na tuto hru opravdu připraveni? vyberte si z naší nabídky herních počítačů a notebooků Herní počítače Herní notebooky (alza.cz)

Podobné produkty ako Dragon Ball Z: Kakarot - Season Pass - Xbox Digital (7D4-00529)

Dragon Ball Z: Kakarot - Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-00861)

Dragon Ball Z: Kakarot - Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-00861)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, 75% Ponořte se do ikonických bitev DRAGON BALL Z, bojujte na bojištích se zničitelným prostředím a postavte se udatným soupeřům. Projděte celým příběhem a plňte vedlejší mise. Objevíte nové dějové linky, které vám objasní záhady ve světě Dragon Ball. Ikonické postavy V bitvách se setkáte se známými soupeři, jako jsou Raditz, Frieza nebo Cell. Z... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dragon Ball Z: Kakarot - Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-00861)

Dragon Ball FighterZ - Season Pass 3 - Xbox Digital (7D4-00557)

Dragon Ball FighterZ - Season Pass 3 - Xbox Digital (7D4-00557)
Detail

Herní doplněk / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra % Rozšiřte svou hru o dalších 5 postav se Season pass 3. Ke hraní je vyžadováno vlastnictví základní hry Dragon Ball FighterZ. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Postavy ze Season Pass 3 obsahují:Vlastní známku ZAvatara do lobbySadu alternativních barev Jste na tuto hru opravdu připraveni? vyberte si z naší nabídky herních počítačů a notebooků Herní počítače Herní notebooky (alza.cz)

Podobné produkty ako Dragon Ball FighterZ - Season Pass 3 - Xbox Digital (7D4-00557)

DRAGON BALL XENOVERSE 2: Extra Pass - Xbox Digital (7D4-00343)

DRAGON BALL XENOVERSE 2: Extra Pass - Xbox Digital (7D4-00343)
Detail

Herní doplněk / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Extra Pass pro DRAGON BALL XENOVERSE 2Obohaťte si herní zážitek s DRAGON BALL XENOVERSE 2 díky čtyřem balíčkům s dodatkovým obsahem, který vám bude zpřístupněn zakoupením tohoto Extra Passu. 12 nových postav Dabra, Buu, Tapion, Android 13, Jiren, Fu, Android 17 (DB Super), Goku (Ultra Instinct), Kefla, Super Baby 2, SSGSS Gogeta a Broly (Full Power Super Saiyan). Exkluzivní nové scénáře a Parallel questy. Přídavné kostýmy, mocné schopnosti a nové Super Souls. (alza.cz)

Podobné produkty ako DRAGON BALL XENOVERSE 2: Extra Pass - Xbox Digital (7D4-00343)

King of Dragon Pass (PC/MAC) DIGITAL (387987)

King of Dragon Pass (PC/MAC) DIGITAL (387987)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: RPG a strategie, % Hra zdůrazňuje silný smysl pro vyprávění ve stylu knihy, přičemž nejsilnějším jádrem hry je bohatý a fantastický příběh. Zahrajte si tento jedinečný remaster směsi strategie a RPG - King of Dragon Pass. Čiňte důležitá rozhodnutí, plánujte strategie, vyhrávejte bitvy a nechte růst svůj vliv. Vybudujte si svou epickou ságu Ve hře si budete moct vybudovat svou vlastní výpravnou ságu konfliktu, mytologie a komunity. Mějte kontrolu nad seveřanským klanem, který se účastní kolonizace vymřelého... (alza.cz)

Podobné produkty ako King of Dragon Pass (PC/MAC) DIGITAL (387987)

The Surge (PC) DIGITAL (443004)

The Surge (PC) DIGITAL (443004)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, 77% Celkově je The Surge 2 chytlavé akční RPG s výborným soubojovým systémem, které svého předchůdce překonává snad ve všech ohledech. Větší a zajímavější svět, přepracovaný systém levelování postavy a ještě více zbraní a výbavy. Zažijete akční RPG ve světě, který byl zničen válkou a globálním oteplováním. Užijete si hardcore zážitek se zaměřením na náročné bojové zbraně. Vybavení postavy Hra obsahuje boje, rabování a crafting mechaniku, spolu s unikátním postupem postavy. Ta je vybavena exo-oblekem a... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Surge (PC) DIGITAL (443004)

The Fan (PC) DIGITAL (350538)

The Fan (PC) DIGITAL (350538)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, The Fan je interaktivní počítačová hra, ve které musíte vyluštit záhadu sériového vraha. Hra má zvláštní mechaniku, jedná se o hru, která byla vytvořena pomocí skutečných fotografií. Jde o klasickou klikačku, vaším úkolem je rozkrývat záhadu vraždy jako detektiv. Postupně se dozvídáte víc a na konec možná zjistíte, co se vlastně stalo. Hra má vynikající soundtrack, který vzbuzuje horrorovou atmosféru. Není náročná na výkon počítače. Hra The Fan byla vytvořena pomocí skutečných fotografií, což zaručuje velkou realističnost, prostě vás hra přímo vtáhne do děje. Je určena pro osoby s věkem od 16ti let. Klíčové vlastnosti hry The Fan (PC) DIGITALHorrorová klikačkaHra stvořená pomocí skutečných fotografiíVelká realističnostZajímavá mechanika a vývoj hryDigitální licence ke staženíDoporučený věk: od 16ti let Hra v digitální licenci (alza.cz)

Podobné produkty ako The Fan (PC) DIGITAL (350538)

The Artifact (PC) DIGITAL (360318)

The Artifact (PC) DIGITAL (360318)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: simulátor, The Artifact je počítčová hra, ve které se probudíte z hyperspánku na vesmírné lodi velmi daleko od Země. Veškerá posádka z vesmírného plavidla zmizela a nechala po sobě pouze pár záznamů a speciální artefakt, který slouží pro cizí civilizaci. Při prohledávání prázdné lodi budete sbírat indície k rozluštění vaší záhady a možná i návod k otevření tajemného artefaktu. Hra je konstruována v 3D prostředí, má povedenou grafiku, obsahuje prvky sci-fi a strategie. hra slibuje několik hodin poutavé zábavy. Klíčové vlastnostiLogická hraKrásné 3D prostředíOdladěná hraPostupné odhalování tajemství ztracené posádkyZajímavá mechanika a vývoj hryDigitální licence ke stažení Hra v digitální licenciTuto hru si ihned po zakoupení můžete stáhnou a začít hrát. Nemusíte tedy čekat, až ji vám kurýr přiveze domů. Jednoduše si ji stáhnete ze své knihovny v sekci... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Artifact (PC) DIGITAL (360318)

The Quarry - PC DIGITAL (1961113)

The Quarry - PC DIGITAL (1961113)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Divoká noc začínáThe Quarry PC DIGITAL představuje duchovního nástupce temného hororu Until Dawn. Ujměte se devíti mladých lidí, kteří tráví noc na letním táboře. Prožijte s nimi noční hodiny a zjistěte, kdo z nich se dočká rána. The Quarry PC DIGITAL vás postaví před náročná rozhodnutíCelý příběh má opět stát na vašich volbách. Do jisté míry bude tím pádem pouze na vás, zda někdo přežije, či naopak zemře hrůznou smrtí. Riskování má mít fatální následky. Někdo se ale jistě bude muset obětovat pro většinu. Budete to vy? Vsadíte na přátelství?Vyprávění The Quarry PC DIGITAL nemusíte absolvovat sami. Přítomna tu bude také kooperace pro 8 hráčů. Chybět nemá ani lokální kooperace, takže se do přežívání na letním táboře můžete... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Quarry - PC DIGITAL (1961113)

Into the Stars Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380559)

Into the Stars Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380559)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, 61% Zábavná hra, která se dá snadno ovládat a naučit, zároveň poskytuje dostatek hloubky, což potěší zejména fanoušky strategií. Každých 6 měsíců dorazí Skorn, který se pokouší zničit vaši planetu, a teď vás zůstává jen málo na to bránit to, co zbylo. Každé rozhodnutí, které uděláte jako kapitán a každá náhodně generovaná překážka, na kterou posádka narazí, může ovlivnit výsledek mise. Kompletní kontrola Ujměte se velení své ručně vybrané, ale nezkušené posádky a veďte je hvězdným systémem zahaleným tajemstvím a nebezpečím.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Into the Stars Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380559)

The Ball (PC) (73847)

The Ball (PC) (73847)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: střílečky a závodní, VypnutoThe Ball (PC)Akční dobrodružná hra pro jednoho hráče z pohledu první osoby, to je The Ball, kde budete jako archeolog a dobrodruh v jedné osobě pracovat na svazích vyhaslé sopky kdesi v Mexiku. Uvíznete však v jeskyni a netrvá dlouho, než si uvědomíte, že to není jen tak obyčejná jeskyně.Klíčové vlastnostiCelkem 8 hodin dobrodružství pro jednoho hráčeHerní mechanismy, které se velmi snadno naučíte8 obrovských levelů k prozkoumáníBonusový Survival... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Ball (PC) (73847)

Among The Sleep - PC DIGITAL (440318)

Among The Sleep - PC DIGITAL (440318)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: akční a dobrodružná, Among The Sleep PC se řadí k povedeným hororovým adventurám z pohledu první osoby. Tentokrát uvidíte svět z pohledu malého dvouletého dítěte, které v podivné noční můře hledá svou maminku. Zlověstné zvuky Uprostřed noci se každý zvuk zdá mnohem podezřelejší než za dne. Jako dítě se probudíte do tohoto hrůzného snu a vydáte se hledat svou maminku. Rodinné problémy dětskýma očimaTato puzzle... (alza.cz)

Podobné produkty ako Among The Sleep - PC DIGITAL (440318)

The Outer Worlds - PC DIGITAL (698202)

The Outer Worlds - PC DIGITAL (698202)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Epic Games Store, žánr: akční a RPG, V hře The Outer Worlds PC se octnete na kolonizační lodi v nejodlehlejším koutě galaxie. Probudíte se o desítky let později, než jste očekávali. Probuzen doprostřed bojů Na Halcyonu právě probíhá spiknutí, které ohrožuje celou halcyonskou kolonii. HalcyonHalcyon se nachází na samém okraji galaxie, je nejvzdálenější kolonií lidstva. Projdete různými frakcemi, které spolu soupeří o moc. Ke komu se přidáte?... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Outer Worlds - PC DIGITAL (698202)

Into the Stars (PC) DIGITAL (378849)

Into the Stars (PC) DIGITAL (378849)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: simulátor, 61% Zábavná hra, která se dá snadno ovládat a naučit, zároveň poskytuje dostatek hloubky, což potěší zejména fanoušky strategií. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Každých 6 měsíců dorazí Skorn, který se pokouší zničit vaši planetu, a teď vás zůstává jen málo na to bránit to, co zbylo. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Každé rozhodnutí, které uděláte jako kapitán a každá náhodně generovaná překážka, na kterou posádka narazí, může ovlivnit výsledek mise. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Kompletní kontrola... (alza.cz)

Podobné produkty ako Into the Stars (PC) DIGITAL (378849)

Bomb The Monsters! (PC) DIGITAL (195670)

Bomb The Monsters! (PC) DIGITAL (195670)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: arkády a dětská, Bomb The Monsters! představuje příběh mimořádně talentovaného malíře, který vede nádherný život se svou milovanou ženou. Ale jednoho dne se všechno změní, když obrovské hordy strašlivých příšer napadnou planetu Zemi. Vypnuto Házejte bomby na ta nenávistná stvoření a bořte na ně budovy.Bomb the Monsters! představuje příběh mimořádně talentovaného malíře, který vede nádherný život se svou milovanou ženou. Ale jednoho dne se všechno změní, když obrovské hordy strašlivých příšer napadnou planetu Zemi, unesou jeho manželku a zneužívají celou planetu. Vypnuto Monstra jsou různých velikostí a tvarů a jsou tlustá, hloupá a neuvěřitelně lepí.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bomb The Monsters! (PC) DIGITAL (195670)

The Surge 2 - PC DIGITAL (840160)

The Surge 2 - PC DIGITAL (840160)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, Zvolte si svou strategii a vydejte se do boje ve hře The Surge 2 PC. Jde vám o speciální zbraně, maskovací zařízení nebo něco jiného? Upgradování postav Vylepšování postav bude snadnější a rychlejší. Stačí sbírat výstroj z amputovaných částí těl nepřátel. Odpadá zde dlouhodobé craftění. Stavte vlastní buildy v The Surge 2 PCVytvářejte nové buildy dle vaší strategie. Vylepšujte svého drona a vybavte jej zbraněmi. Stane se tak vaším... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Surge 2 - PC DIGITAL (840160)

LEGO The Incredibles (PC) DIGITAL (433216)

LEGO The Incredibles (PC) DIGITAL (433216)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a arkády, 72% Ve hře si již tradičně užijete kombinaci akčních soubojů, prozkoumávání pestrého prostředí, odemykání postav a řešení jednoduchých hádanek. To vše zabalené do značkového humoru. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! LEGO The Incredibles je dalším bonbónkem ze studia Warner Bros. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Hra je navržena na motivy filmů Úžasňákovi. Setkáte se se všemi vám známými postavami. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Hra pro celou rodinu Nechte se unést hrou,... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEGO The Incredibles (PC) DIGITAL (433216)

The Lost Crown (PC) DIGITAL (385494)

The Lost Crown (PC) DIGITAL (385494)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, 71% Hluboký příběh a znepokojivě strašidelná prezentace dělá tento titul jedním z nejstrašidelnějších dobrodružných titulů. Realistické lovení duchů na základě metody E.V.P. Nádherný soundtrack spolu se zkušenými herci vytváří skvělou atmosféru. Podivná zákoutí Prozkoumejte izolovaná, strašidelná místa s kamerou s nočním viděním během více než 30 hodin dlouhé herní doby. Na stopě duchůOdhalte starodávné tajemství a vyhledejte starobylý poklad na... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Lost Crown (PC) DIGITAL (385494)

The Sims 3 (PC) DIGITAL (414966)

The Sims 3 (PC) DIGITAL (414966)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro The Sims 3, české titulky a dabing, žánr: simulátor, 86% Třetí díl slavné herní série The Sims nabízí svobodu a kreativní možnosti v takové míře jako ještě nikdy dříve. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Nové neomezené možnosti přizpůsobení s propracovaným nástrojem „Vytvoř si simíka“. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Režim stavby umožňující postavit libovolný dům vašich snů: od malé útulné chaty až po luxusní vilu. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Otevřený herní svět Prostředí živého sousedství plného zajímavých... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Sims 3 (PC) DIGITAL (414966)

Dracula: The Resurrection (PC) DIGITAL (196176)

Dracula: The Resurrection (PC) DIGITAL (196176)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: adventura, 70 % Strašidelné a nabyté hutnou atmosférou, která se vás ale (zaplať pánbůh) nesnaží děsit za každou cenu. Na co se můžete těšit ve hře Dracula: The ResurrectionPerfektně ztvárněný svět Brama Stokera vás skvěle vtáhne do děje, který se odehrává v srdci samotné TransylvánieZjistíte, že pohled z první osoby atmosféře i hratelnosti dost pomáháMozkové závity vám zaměstnají nejrůznější hádanky a rébusy V roli Jonathana Harkera jste se s Drákulou vypořádali už před celými sedmi lety. Nebo tomu aspoň věříte. Teď ale začíná vše nasvědčovat tomu, že s proradným hrabětem ještě není konec. Jako... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dracula: The Resurrection (PC) DIGITAL (196176)
Dragon Ball: The Breakers - Special Edition - Xbox (3391892023961), Dragon Ball: The Breakers - Special Edition - Nintendo Switch (3391892024180), Dragon Age II (PC) DIGITAL (68527), Dragon Ball Z: Kakarot - Xbox Digital (G3Q-00749), Dragon Ball Xenoverse 2 - Xbox Digital (G3Q-00197), DRAGON BALL FighterZ - FighterZ Edition - Xbox Digital (G3Q-00434), DRAGON BALL FighterZ - FighterZ Pass - Xbox Digital (7D4-00265), DRAGON BALL XENOVERSE 2: Extra Pass - Xbox Digital (7D4-00343), Dragon Ball FighterZ - Season Pass 3 - Xbox Digital (7D4-00557), Dragon Ball Xenoverse 2 Season Pass - Xbox Digital (7D4-00151), Dragon Ball Z: Kakarot - Season Pass - Xbox Digital (7D4-00529), Dragon Ball Z: Kakarot - Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00858), Dragon Ball Z: Kakarot - Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-00861), Trials of the Blood Dragon - Xbox Digital (G3Q-00195), Dragon Ball Z: Kakarot - Xbox (3391892024678), Dragon Ball Z - Group - tričko (GMERCHc2032nad), Dragon Ball: Kame Symbol - lampa (3665361057468), Puzzle Dragon Ball 2x500 dílků (8412668184879), Dragon Ball Z: Kakarot - PS5 (3391892024616), Puzzle Dragon Ball Super 2x100 dílků (8412668182141), Elven Legacy (PC) DIGITAL (195479), Clementoni Puzzle Dragon Ball Super 1000 dílků (8005125396009), Educa Puzzle Dragon Ball Super 300 dílků (19188), Clementoni Puzzle Dragon Ball: Vítězství 180 dílků (8005125297610), Dragon Ball - Attack - Herní podložka na stůl (8435497245160), Clementoni Panoramatické puzzle Dragon Ball 1000 dílků (8005125394869), Battlefield 1: Revolution - PC DIGITAL (436362), Star Wolves 2 (PC) DIGITAL (195475), Elven Legacy: Ranger (PC) DIGITAL (195486), Elven Legacy: Magic (PC) DIGITAL (195482)