Dolfos rodevit gastro 60 g - pro zdravé zažívání malých hlodavců a králíků (901028)

Produkt Dolfos rodevit gastro 60 g - pro zdravé zažívání malých hlodavců a králíků (901028) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Dolfos rodevit gastro 60 g - pro zdravé zažívání malých hlodavců a králíků (901028) upraviť a produkt hľadať znova.

Dolfos RodeVit Gastro 60 g - pro zdravé zažívání malých hlodavců a králíků (901028)

Dolfos RodeVit Gastro 60 g - pro zdravé zažívání malých hlodavců a králíků (901028)
Detail

Doplněk stravy pro hlodavce vhodné pro králíka, křečka, morče, myš, osmáka, pískomila a zakrslého králíka, doplněk stravy, 30,4% bílkovin, 6% vlákniny Myslete na všechny vaše domácí mazlíčky, aby byli zdraví a spokojení. Díky doplňku stravy pro hlodavce Dolfos RodeVit Gastro dostane i vaše morče, křeček nebo králík potřebnou dávku probiotik, beta-glukanů a prospěšných bylinek, které podporují správné trávení a napomáhají znovu nastartovat sníženou imunitu. Přípravek je ve formě prášku a můžete jej podávat například na pamlsku. Doplněk stravy pro hlodavce Dolfos RodeVit Gastro zvýší přirozenou obranyschopnost zvířecího organismu. Klíčové vlastnosti doplňku stravy pro hlodavce Dolfos RodeVit GastroDodejte zvířeti látky podporující správné trávení a nastartujte jeho sníženou imunituObsahuje probiotika, beta-glukany a směs prospěšných bylinekDoplněk stravy pro hlodavce Dolfos RodeVit Gastro zvyšuje přirozenou obranyschopnost zvířecího organismu (alza.cz)

Podobné produkty ako Dolfos RodeVit Gastro 60 g - pro zdravé zažívání malých hlodavců a králíků (901028) , Dolfos rodevit c drink 60 g - vitamín c pro morčata (901029)

Dolfos RodeVit C drink 60 g - vitamín C pro morčata (901029)

Dolfos RodeVit C drink 60 g - vitamín C pro morčata (901029)
Detail

Doplněk stravy pro hlodavce vhodné pro morče, doplněk stravy, obsahuje Vitamín C Myslete na všechny vaše domácí mazlíčky, aby byli zdraví a spokojení. Díky doplňku stravy pro hlodavce Dolfos RodeVit C dostane i vaše morče potřebné množství základního antioxidantu, kterým je vitamín C. Přípravek je rozpustný ve vodě a jedna dávka zvířeti pokryje jeho denní potřebu. Vitamín C pro morčata Dolfos RodeVit C podpoří jejich správný fyzický vývoj a imunitu. Klíčové vlastnosti doplňku stravy pro hlodavce Dolfos RodeVit CDodejte zvířeti potřebný antioxidant, který si nedokáže samo vytvořitVitamín C pro zdraví a dobrou imunitu vašeho morčeteDoplněk stravy pro hlodavce Dolfos RodeVit C pokryje denní potřebu vitamínu CPřípravek je rozpustný ve vodě Doporučené dávkování:1 odměrka doplňku (0,7 g) na 50 ml vodyDoplněk rozpusťte v pitné vodě a nalijte do napájecí lahve či misky. Roztok je nutné každý den vyměňovat za čerstvý, protože... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dolfos RodeVit C drink 60 g - vitamín C pro morčata (901029) , Dolfos rodevit multi 150 g - vitamíny pro králíky a malé hlodavce (901030)

Naturalis Zdravé zažívání 70 g

Naturalis Zdravé zažívání 70 g
Detail

Kombinace rostlin, které příznivě působí na střevní trakt. Obsahuje chlorellu, která připívá k dobrému trávení i funkci jater. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Naturalis Zdravé zažívání 70 g , Dolfos dolvit prodental powder 70 g - pro zdravé zuby a dásně (901023)

Dolfos RodeVit Multi 150 g - vitamíny pro králíky a malé hlodavce (901030)

Dolfos RodeVit Multi 150 g - vitamíny pro králíky a malé hlodavce (901030)
Detail

Doplněk stravy pro hlodavce vhodné pro králíka, křečka, morče, myš, osmáka, pískomila a zakrslého králíka, doplněk stravy, obsahuje Vitamín E, Vitamín A, Vitamín D3, Vitamín C, Vitamín B6, Vitamín B12, Vitamín B2, Vitamín B1 a Vitamín K Myslete na všechny vaše domácí mazlíčky, aby byli zdraví a spokojení. Díky doplňku stravy pro hlodavce Dolfos RodeVit Multi dostane i vaše morče, křeček nebo králík potřebné množství důležitých vitamínů a minerálů. Přípravek je určen pro promíchání s krmivem a jedna dávka zvířeti vhodně pokryje jeho denní potřebu. Multivitamínový doplněk pro hlodavce Dolfos RodeVit Multi podpoří jejich správný fyzický vývoj, imunitu, kvalitu srsti a bude jej udržovat v celkově dobré kondici. Klíčové vlastnosti doplňku stravy pro hlodavce Dolfos RodeVit MultiDodejte zvířeti vyváženou směs potřebných vitamínů a minerálůMultivitamínová směs pro zdraví, imunitu, kvalitní srst a dobrou kondici vašeho zvířátkaDoplněk stravy pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dolfos RodeVit Multi 150 g - vitamíny pro králíky a malé hlodavce (901030) , Dolfos chitofos 60 tbl. - podpora zdravé funkce ledvin (901018)

Dolfos Probiotic Paste 50 g - pro dobré zažívání (901032)

Dolfos Probiotic Paste 50 g - pro dobré zažívání (901032)
Detail

Doplněk stravy pro psy a kočky, vhodný pro plemena všech velikostí, forma: pasta, hmotnost balení: 50 g, účel: na trávení a zažívání, probiotika, pro urychlení rekonvalescence Zdali chcete, aby se váš čtyřnohý mazlíček mohl chlubit dobrou kondicí, je nutné pamatovat na jeho výživu. Na prvním místě je strava plná vitamínů a minerálů, jíž je možné podpořit kvalitním doplněk stravy pro psy Dolfos. Tento nabízený produkt disponuje mnoha benefity. Počítáme ho k bohatým zdrojům tělu prospěšných bakterií, které se chlubí pozitivními účinky na správné fungování trávicího traktu, a tak zklidňují zažívání a pomáhají od průjmu, zácpy či nadýmání. Probiotika navíc podpoří a posílí střevní mikroflóru. Přispívá k rychlejší rekonvalescenci po zranění a váš pes bude rychleji zpět v kondici. Abyste byli spokojeni s účinky tohoto přípravku, nesmíte zapomenout na doporučené dávkování i stáří zvířete, jemuž budete přípravek podávat. Vzhledem k vlastnostem není tento přípravek... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dolfos Probiotic Paste 50 g - pro dobré zažívání (901032) , Dolfos dolvet flex 100 g - kolagen, msm a šípek pro zdravé klouby (901005)

Dolfos Dolvit ProDental Powder 70 g - pro zdravé zuby a dásně (901023)

Dolfos Dolvit ProDental Powder 70 g - pro zdravé zuby a dásně (901023)
Detail

Doplněk stravy pro psy vhodný pro plemena všech velikostí, forma: prášek, hmotnost balení: 70 g, účel: pro zdravé zuby a dásně Dopřejte vašemu zvířecímu miláčkovi jen to nejlepší. Přesně to mu nabízí doplňky stravy Dolfos. Dolvit ProDental byl speciálně navržen veterináři a odborníky na výživu, aby příznivě působil na stav chrupu. Přispívá k udržení jeho čistoty a celkového zdraví. Navíc eliminuje zápach z tlamy. Prášek Dolfos je 100% přírodní a řadí se mezi BARF doplňky. Obsahuje zinek, mořské řasy a výtažky z bylin. Dolvit ProDental je vhodný jak pro pejsky, tak i kočky. Klíčové vlastnosti doplňku stravy pro psy Dolfos Dolvit ProDental Powder 70 gVhodné pro všechna plemena psů a koček Doplněk stravy Dolfos ve formě práškuNavržen veterináři a odborníky na výživu S obsahem zinku, řas a bylin Příznivé účinky na stav a čistotu chrupu Eliminuje nepříjemný zápach z tlamy Přípravek Dolfos... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dolfos Dolvit ProDental Powder 70 g - pro zdravé zuby a dásně (901023) , Dolfos chitofos 150 g - podpora zdravé funkce ledvin (901019)

Dolfos Dolvet Flex 100 g - kolagen, MSM a šípek pro zdravé klouby (901005)

Dolfos Dolvet Flex 100 g - kolagen, MSM a šípek pro zdravé klouby (901005)
Detail

Doplněk stravy pro psy vhodný pro plemena všech velikostí, forma: prášek, hmotnost balení: 100 g, účel: pro zdravé klouby a chrupavku, proti zánětům, pro urychlení rekonvalescence Dopřejte vašemu zvířecímu miláčkovi jen to nejlepší. Přesně to mu nabízí doplňky stravy Dolfos. Dolvet Flex byl speciálně navržen pro rychlou regeneraci pohybového aparátu a zubů. Díky svému složení má příznivé účinky na stav kostí, chrupavky, kloubů, svalů a zubů. Prášek Dolfos je 100% přírodní a řadí se mezi BARF doplňky. Obsahuje vysoké procento kolagenu, MSM a vitamínu C, který podporuje vstřebávání kolagenu. Dolvet Flex je vhodný jak pro pejsky, tak i kočky. Klíčové vlastnosti doplňku stravy pro psy Dolfos Dolvet Flex 100 gVhodné pro všechna plemena psů a koček Doplněk stravy Dolfos ve formě prášku S obsahem kolagenu, vitamínu C a MSMPro regeneraci pohybového aparátu a zubů Příznivé účinky na stav kostí, svalů, zubů, kloubů a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dolfos Dolvet Flex 100 g - kolagen, MSM a šípek pro zdravé klouby (901005) , Dolfos dolvit probiotic 60 tbl.- probiotika a prebiotika (901016)

Palmer’s Hair Olive Oil Formula intenzivní kondicionér pro zdravé a krásné vlasy 60 g

Palmer’s Hair Olive Oil Formula intenzivní kondicionér pro zdravé a krásné vlasy 60 g
Detail

Palmer’s Hair Olive Oil Formula, 60 g, Kondicionéry na vlasy pro ženy, Kondicionér Palmer’s Hair Olive Oil Formula zajistí vašim vlasům snadné rozčesání a potřebnou výživu, bez čehož se krásné a zdravé vlasy neobejdou. Vlastnosti: poskytuje potřebnou hydrataci zlepšuje strukturu vlasů zajišťuje vlasům oslnivý lesk Jak používat: Aplikujte na šamponem umyté vlasy. Nechte chvíli působit a poté důkladně opláchněte. (notino.cz)

Podobné produkty ako Palmer’s Hair Olive Oil Formula intenzivní kondicionér pro zdravé a krásné vlasy 60 g , Dolfos multical 500 g - vitamíny a minerály pro dospělé psy a březí feny (901041)

GymBeam Activated Charcoal podpora zažívání 60 cps

GymBeam Activated Charcoal podpora zažívání 60 cps
Detail

GymBeam Activated Charcoal, 60 cps, Doplňky stravy pro muže unisex (notino.cz)

Podobné produkty ako GymBeam Activated Charcoal podpora zažívání 60 cps , Dolfos dolvet spirulina 150 g - detox a podpora imunity (901010)

HillVital | Colon - trávení a zažívání 60 ks

HillVital | Colon - trávení a zažívání 60 ks
Detail

Má být pomocníkem při řešení poměrně častých a přirozených střevních potíží. Bylinky v něm obsažené podporují peristaltiku (pohyby střev), což může v konečném důsledku přinést úlevu od zácpy. Bohaté bylinné složení, konkrétně osm léčivých bylin, zabezpečuje širokospektrální účinky na zažívací systém: Extrakt z kůry jilmu habrolistého a listy máty peprné pomáhají při silných průjmech. Semena fenyklu, lékořice, i tzv. kočičího drápu působí blahodárně na trávicí systém, podporují střevní peristaltiku, zmírňují zácpu, přinášejí úlevu od plynatosti a nadýmání. Bylinky přítomné v přípravku Colon jsou přírodní a nenásilnou cestou mohou pomoci při těchto potížích. Nemají být prostředkem brutálního čištění tlustého střeva, jen podporou jeho přirozeného fungování. Problémy, které jsou v mnoha případech prezentovány jako důvody střevní a zdravotní nepohody celého organismu pramenící z jeho znečištění, jsou častokrát jen zdánlivými nepřáteli. A mnohé z toho, na co se tzv. celkové očisty tlustého střeva zaměřují dokáže ono samo provést bez potřebné vnější pomoci. Naopak, externí, násilná pomoc může poškodit vnitřní mikroflóru a spolu s vymyšlenými nepřáteli odstranit i zdraví prospěšné bakterie. Přípravek Colon představuje umírněnou přírodní cestu pomoci při projevech střevní nepohody. HillVital tip: Colon není jediným přípravkem od HillVital, který pomáhá trávení a zažívání. V portfoliu najdete Zelený ječmen, který prospívá k očistě organismu. Jiným vhodným produktem je čaj Komplet. Jde o osvědčenou klasiku podpory trávení. Vitamín Colon - 60 kapslí - výživový doplněk Složení Lopuch větší (extrakt z kořene) - má diuretický. potopudný účinek a antibakteriální účinek. Zlepšuje látkovou výměnu, pročišťuje a podporuje játra. Pomáhá při gastritidě a žaludečních vředech. Řešetlák (extrakt z kůry) - má pročišťující účinek. Zázvor (extrakt z kořene) - má antibakteriální a protizánětlivé účinky. Pomáhá při žaludeční i těhotenské nevolnosti. Jilm hrabolistý (extrakt z kůry) - používá se při poruchách trávení a silných průjmech Lékořice - neboli sladké dřívko (extrakt z kořene) - velmi dobře působí při zácpě, nadýmání, zažívacích a žaludečních potížích Fenykl obecný (extrakt ze semen) - působí příznivě na trávicí a dýchací systém. Má dezinfekční účinek. Přináší úlevu při plynatosti, bolestech břicha, křečích. Je vhodným pomocníkem při nesprávném trávení.. Kočičí dráp (extrakt z kůry) - pomáhá při problémech se zažívacím traktem, jsou známé jeho imunostimulační, protizánětlivé, antioxidační, antivirové, ba dokonce i protirakovinné účinky. Máta peprná (extrakt z listů) - má antiseptický účinek, uvolňuje křeče hladkého svalstva, zastavuje prohánění. Výživové hodnoty Množství v jedné dávce %RVH* Patentovaná směs 395g........** Lopuch větší (extrakt z kořene), Řešetlák (extrakt z kůry), Zázvor (extrakt z kořene), Jilm hrabolistý (extrakt z kůry), Lékořice (extrakt z kořene), Fenykl obecný (extrakt ze semen), Kočičí dráp (extrakt z kůry), Máta peprná (extrakt z listů) *Referenční výživová hodnota **Výživové hodnoty nejsou uvedeny. Doporučené dávkování Užijte 2 kapsle denně spolu s jídlem. Skladování Uchovávejte na suchém a chladném místě! Upozornění Tento produkt je doplňkem výživy. Není náhradou pestré a rozmanité stravy. Nepřekračujte denní dávkování. Skladujte mimo dosah malých dětí. Nevhodné pro děti do 3 let, pro těhotné a kojící ženy. Minimální trvanlivost je vyznačena na obalu. Výrobce Natural s.r.o. (hillvitalshop.cz)

Podobné produkty ako HillVital | Colon - trávení a zažívání 60 ks

Leros Dobré zažívání 20x1,5 g

Leros Dobré zažívání 20x1,5 g
Detail

Leros Dobré zažívání je bylinná směs s mátou, mateřídouškou, heřmánkem a zázvorem, která podpoří zdravé trávení. V nálevových sáčcích. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Leros Dobré zažívání 20x1,5 g , Dolfos energy paste 100 g - pro rychlou rekonvalescenci (901034)

Megafyt Dětský čaj Zažívání 20x2 g

Megafyt Dětský čaj Zažívání 20x2 g
Detail

Megafyt Dětský čaj Zažívání je porcovaný bylinný čaj, který obsahuje mátu, meduňku, heřmánek a fenykl. Určený pro děti od ukončeného 6. měsíce věku. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Megafyt Dětský čaj Zažívání 20x2 g , Dolfos immunodol mini 60 tbl - podpora imunity (901040)

Dolfos ImmunoDol mini 60 tbl - podpora imunity (901040)

Dolfos ImmunoDol mini 60 tbl -  podpora imunity (901040)
Detail

Doplněk stravy pro psy vhodný pro plemena všech velikostí, forma: tableta, 60 tablet v balení, hmotnost balení: 40 g, účel: pro posílení imunity, proti stresu, pro urychlení rekonvalescence, pro zlepšení kondice a vitality Zajisté si přejete, aby měl váš pejsek dobrou kondici, je třeba myslet na jeho výživu. Největší důraz je kladen na pestrou stravu obsahující vitamíny a minerály, kterou lze doplnit například o kvalitní doplněk stravy pro psy Dolfos. Tento produkt nabízí spoustu benefitů. Najdete v něm i důležité vitamíny, které pomohou podpořit imunitní systém. Tento produkt dopřeje psovi uklidnění a pomůže mu od nepříjemného stresu, například při dlouhém cestování. Má vliv na rychlejší rekonvalescenci po zranění a váš pes bude zakrátko v kondici. Posiluje vitalitu a celkovou kondici psa. Pro správný účinek tohoto přípravku, je třeba dodržet doporučené dávkování i věnovat pozornost stáří zvířete, jemuž budete přípravek podávat. Tento produkt je vhodný pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dolfos ImmunoDol mini 60 tbl - podpora imunity (901040) , Dolfos dolvet protein 200 g - přírodní podpora imunity a zdroj železa (901008)

Dolfos Dolvit Probiotic 60 tbl.- probiotika a prebiotika (901016)

Dolfos Dolvit Probiotic 60 tbl.- probiotika a prebiotika (901016)
Detail

Doplněk stravy pro psy vhodný pro plemena všech velikostí, forma: tableta, 60 tablet v balení, hmotnost balení: 60 g, účel: na trávení a zažívání, probiotika Dopřejte vašemu zvířecímu miláčkovi jen to nejlepší. Přesně to mu nabízí doplňky stravy Dolfos. Dolvit Probiotic obsahuje komplex prebiotik a probiotik, který má vysokou vstřebatelnost. Tím napomáhá ke správnému fungování zažívání, posiluje imunitu a celkově zvyšuje vitalitu mazlíčka. Doplněk stravy Dolfos je té nejvyšší možné kvality. Dolvit Probiotic je vhodný pro všechna plemena psů i koček. Klíčové vlastnosti doplňku stravy pro psy Dolfos Dolvit Probiotic 60 tbl. Vhodné pro psy a kočky všech plemen Doplněk stravy Dolfos ve formě tablet S obsahem komplexu probiotik a prebiotik Příznivé účinky na trávení a celkovou kondici mazlíčka Vhodné i po užívání antibiotik Přípravek Dolvit Probiotic té nejvyšší kvality Udržuje psa v... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dolfos Dolvit Probiotic 60 tbl.- probiotika a prebiotika (901016) , Dolfos dolvit isotonic 250 g - energetický nápoj (901014)

Dolfos ChitoFos 60 tbl. - podpora zdravé funkce ledvin (901018)

Dolfos ChitoFos 60 tbl. - podpora zdravé funkce ledvin (901018)
Detail

Doplněk stravy pro psy vhodný pro plemena všech velikostí, forma: tableta, 60 tablet v balení, hmotnost balení: 60 g, účel: na ledviny a močové cesty Dopřejte vašemu zvířecímu miláčkovi jen to nejlepší. Přesně to mu nabízí doplňky stravy Dolfos. ChitoFos byl speciálně navržen, aby příznivě působil na správnou funkci ledvin. Obsahuje chitosan, který na sebe váže škodliviny a odvádí je ven z těla. Obsažený uhličitan pak napomáhá k regulaci fosforu. Doplněk stravy Dolfos je té nejvyšší možné kvality. ChitoFos je vhodný jak pro pejsky, tak i kočky. Klíčové vlastnosti doplňku stravy Dolfos ChitoFos 60 tbl.Vhodné pro všechna plemena psů a koček Doplněk stravy Dolfos ve formě tablet S obsahem chitosanu, který z těla odvádí toxiny Příznivé účinky na správnou funkci ledvin Přípravek Dolfos ChitoFos je 100% přírodní Délka užívání: max. 6 měsíců Doporučené dávkování:Jedna tableta na 10 kg tělesné hmotnosti -... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dolfos ChitoFos 60 tbl. - podpora zdravé funkce ledvin (901018) , David rio elephant vanilla gastro dóza 1814 g

Dolfos Cayenne mini 60 tbl - stop požírání výkalů (901038)

Dolfos Cayenne mini 60 tbl - stop požírání výkalů (901038)
Detail

Doplněk stravy pro psy vhodný pro malá a středně velká plemena, určeno pro dospělé psy a psí seniory, forma: tableta, 60 tablet v balení, hmotnost balení: 90 g, účel: probiotika, proti požírání výkalů Máte-li zájem, aby měl váš pes dobrou kondici, měli byste mít na paměti jeho výživu. Základem je strava obsahující potřebné vitamíny a minerály, jíž je vhodné ještě doplnit o kvalitní doplněk stravy pro psy Dolfos. Tento nabízený produkt disponuje mnoha benefity. Probiotika mají navíc pozitivní vliv na střevní mikroflóru. Tento konkrétní doplněk stravy je vhodný zejména pro malá a střední plemena. Doplněk stravy pro psy Dolfos je nabízen ve formě tablet, jež se podávají spolu s jídlem. Celé balení váží 90 g. V balení máte k dispozici celkem 60 ks tablet. Hlavní přednosti doplňku stravy pro psy Dolfos Cayenne mini 60 tbl - stop požírání výkalů Je důležitým doplňkem pestré stravy Najdete v něm probiotika, jež slouží k posílení střevní mikroflóry Doplněk stravy... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dolfos Cayenne mini 60 tbl - stop požírání výkalů (901038) , Mixit müsli zdravě i: zažívání a metabolismus 270g (8595685202785)

Dolfos Energy Paste 100 g - pro rychlou rekonvalescenci (901034)

Dolfos Energy Paste 100 g - pro rychlou rekonvalescenci (901034)
Detail

Doplněk stravy pro psy a kočky, vhodný pro plemena všech velikostí, určeno pro dospělé psy a psí seniory, forma: pasta, hmotnost balení: 100 g, účel: vitamíny a minerály, pro urychlení rekonvalescence, pro zlepšení kondice a vitality Přejete-li si, aby se váš čtyřnohý mazlíček mohl chlubit dobrou kondicí, měli byste myslet na jeho výživu. Důraz klademe na pestrou stravu plnou vitamínů a minerálů, kterou je vhodné doplnit o kvalitní doplněk stravy pro psy Dolfos. Tento nabízený produkt disponuje mnoha benefity. Můžete se pochlubit obsahem důležitých vitamínů, jež podporují imunitu. Jeho úkolem je urychlit rekonvalescenci po zranění a váš pejsek se bude brzy cítit fit. Přispívá ke správné činnosti srdce, k celkové vitalitě a kondici psa. Aby měl produkt správné účinky, je nutné dodržet doporučené dávkování a věnovat pozornost také stáří zvířete, kterému budete přípravek podávat. Doplněk stravy pro psy Dolfos lze získat ve formě pasty, kterou podáte psovi spolu s... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dolfos Energy Paste 100 g - pro rychlou rekonvalescenci (901034) , Dolfos dolvet calcium 500 g - zdroj přírodního vápníku pro barf (901004)

Fytopharma Eugastrin bylinný čaj na zažívání 20x1 g

Fytopharma Eugastrin bylinný čaj na zažívání 20x1 g
Detail

Máta podporuje normální činnost trávicí soustavy a střev. Smetánka, puškvorec a heřmánek pomáhají podporovat zažívání. Řepík podporuje činnost jater a fungování žlučníku. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Fytopharma Eugastrin bylinný čaj na zažívání 20x1 g , Dr. seidel zdravé pochoutky pro koťata 50 g (5901742001018)

Dolfos Dolvit Isotonic 250 g - energetický nápoj (901014)

Dolfos Dolvit Isotonic 250 g - energetický nápoj (901014)
Detail

Doplněk stravy pro psy vhodný pro plemena všech velikostí, forma: prášek, hmotnost balení: 250 g, účel: vitamíny a minerály, na trávení a zažívání, pro zlepšení kondice a vitality Dopřejte vašemu zvířecímu miláčkovi jen to nejlepší. Přesně to mu nabízí doplňky stravy Dolfos. Dolvit Isotonic byl speciálně navržen, aby pomohl vašemu mazlíčkovi nabrat rychle ztracenou energii. Ocení ho tak především při nemoci, zvracení a průjmu. Prášek Dolfos Isotonic je vhodné dopřávat i kojicím a březím fenám a kočkám. Obsahuje rychlou energii v podobě glukózy a vitamín C. Dolvit je vhodný jak pro pejsky, tak i kočky. Klíčové vlastnosti doplňku stravy pro psy Dolfos Dolvit Isotonic 250 gVhodné pro všechna plemena psů a koček Doplněk stravy Dolfos ve formě prášku S obsahem glukózy a vitamínu CPomáhá při dehydrataci a vyčerpáníVhodné podávat fenám v době březosti a kojení Přípravek Dolfos Dolvit Isotonic je té nejvyšší... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dolfos Dolvit Isotonic 250 g - energetický nápoj (901014) , Carpoint plašič kun a drobných hlodavců 12v (0529520)

Basilur Orient Assorted papírová kazeta gastro sáčky 60 ks

Basilur Orient Assorted papírová kazeta gastro sáčky 60 ks
Detail

Basilur Orient Assorted papírová kazeta gastro sáčky 60 ks Čaj dokáže zahřát jak tělo, tak smysly a orientální řada vzdává hold právě jeho schopnosti navodit uvolnění a pohodu. Kolekce nejoblíbenějších druhů černých a zelených čajů. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Basilur Orient Assorted papírová kazeta gastro sáčky 60 ks , Isotronic univerzální vysokofrekvenční odpuzovač kun a hlodavců (m302)

Basilur Specialty Assort papírová kazeta gastro sáčky 60 ks

Basilur Specialty Assort papírová kazeta gastro sáčky 60 ks
Detail

Basilur Specialty Assort papírová kazeta gastro sáčky 60 ks Dárková kolekce porcovaných černých a zelených čajů. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Basilur Specialty Assort papírová kazeta gastro sáčky 60 ks , Dolfos lintoff paste 100 g - proti vzniku smotků (901033)

Dolfos ChitoFos 150 g - podpora zdravé funkce ledvin (901019)

Dolfos ChitoFos 150 g - podpora zdravé funkce ledvin (901019)
Detail

Doplněk stravy pro psy vhodný pro plemena všech velikostí, forma: prášek, hmotnost balení: 15 g, účel: na ledviny a močové cesty Dopřejte vašemu zvířecímu miláčkovi jen to nejlepší. Přesně to mu nabízí doplňky stravy Dolfos. ChitoFos byl speciálně navržen, aby příznivě působil na správnou funkci ledvin. Obsahuje chitosan, který na sebe váže škodliviny a odvádí je ven z těla. Obsažený uhličitan pak napomáhá k regulaci fosforu. Prášek Dolfos je 100% přírodní a řadí se mezi BARF doplňky. ChitoFos je vhodný jak pro pejsky, tak i kočky. Klíčové vlastnosti doplňku stravy pro psy Dolfos ChitoFos 150 g Vhodné pro všechna plemena psů a koček Doplněk stravy Dolfos ve formě prášku S obsahem chitosanu, který z těla odvádí toxiny Příznivé účinky na správnou funkci ledvin Přípravek Dolfos ChitoFos je 100% přírodní Délka užívání: max. 6 měsíců Doporučené dávkování:Jedna odměrka (1 g) na 5 kg tělesné... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dolfos ChitoFos 150 g - podpora zdravé funkce ledvin (901019) , Domácí porážky drůbeže a králíků (978-80-7433-228-9)

Dolfos LintOff Paste 100 g - proti vzniku smotků (901033)

Dolfos LintOff Paste 100 g - proti vzniku smotků (901033)
Detail

Doplněk stravy pro kočky vhodný pro plemena všech velikostí, určeno pro dospělé kočky, forma: pasta, hmotnost balení: 100g, účel: proti vzniku smotků Přejete-li si, aby měla vaše kočka dobrou kondici, měli byste mít na paměti její výživu. Na prvním místě je strava plná vitamínů a minerálů, jíž je možné podpořit kvalitním doplněk stravy pro kočky Dolfos. Nabízený výrobek se chlubí mnoha výhodami. Abyste byli spokojeni s účinky tohoto přípravku, nesmíte zapomenout na doporučené dávkování i stáří zvířete, jemuž je produkt určen. Tento produkt se svými vlastnostmi hodí především pro starší kočky. Doplněk stravy pro kočky Dolfos je nabízen v podobě pasty, kterou můžete přimíchat do misky s potravou nebo podávat rovnou. U balení očekávejte hmotnost 100 g. Významné vlastnosti doplňku stravy pro kočky Dolfos LintOff Paste 100 g - proti vzniku smotků Oceníte jako vhodný doplněk pestré stravy Doplněk stravy Dolfos je vhodný pro všechna plemena Přípravek je vhodný pouze... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dolfos LintOff Paste 100 g - proti vzniku smotků (901033) , Kemo špičkový ultrazvukový odpuzovač-plašič kun a hlodavců (m180)

Odpuzovač hlodavců a koček ISOTRONIC 230V

Odpuzovač hlodavců a koček ISOTRONIC 230V
Detail

NakupteOdpuzovač hlodavců a koček ISOTRONIC 230Vz kategorieDům a zahrada > Zahrada > Hubiče, lapače a odpuzovače škůdců, hmyzu a hlodavců > Odpuzovače kun a hlodavcůza989.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Odpuzovač hlodavců a koček ISOTRONIC 230V , Deramax-klasik ultrazvukový plašič (odpuzovač) kun a hlodavců (400)

Vely Gumové vitamíny pro zdravé tělo 150 g

Vely Gumové vitamíny pro zdravé tělo 150 g
Detail

Vely Gumové vitamíny pro zdravé tělo 150 g Formule vyvinutá lékárníky pro podporu zdraví a správného fungování organismu. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Vely Gumové vitamíny pro zdravé tělo 150 g , Deramax-profi ultrazvukový plašič (odpuzovač) kun a hlodavců (440)

Dolfos Dolvet Spirulina 150 g - detox a podpora imunity (901010)

Dolfos Dolvet Spirulina 150 g - detox a podpora imunity (901010)
Detail

Doplněk stravy pro psy vhodný pro plemena všech velikostí, forma: prášek, hmotnost balení: 150 g, účel: vitamíny a minerály, na srst a kůži, na trávení a zažívání, pro posílení imunity Dopřejte vašemu zvířecímu miláčkovi jen to nejlepší. Přesně to mu nabízí doplňky stravy Dolfos. Dolvet Spirulina byl speciálně navržen, aby příznivě působil na imunitní systém. Zmírňuje projevy alergií, napomáhá organismu detoxikovat a zabraňuje rakovinovému bujení. Prášek Dolfos je 100% přírodní a řadí se mezi BARF doplňky. Obsahuje vysoké procento spiruliny a sušených pivovarských kvasnic, které obsahují vitamíny skupiny B. Dolvet Spirulina je vhodný jak pro pejsky, tak i kočky. Klíčové vlastnosti doplňku stravy pro psy Dolfos Dolvet Spirulina 150 g Vhodné pro všechna plemena psů a koček Doplněk stravy Dolfos ve formě prášku S obsahem spiruliny a pivovarských kvasnic Příznivé účinky na imunitní systémZmírňuje projevy... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dolfos Dolvet Spirulina 150 g - detox a podpora imunity (901010) , Dr. seidel zdravé pochoutky pro štěňata velkých plemen 90 g (5901742000844)

Dolfos ArthroFos Forte 700 g - výživa a regenerace kloubů (901002)

Dolfos ArthroFos Forte 700 g - výživa a regenerace kloubů (901002)
Detail

Kloubní výživa pro psy - vhodná pro plemena všech velikostí, prášek, hmotnost balení 700 g, pro zdravé klouby a chrupavku, proti zánětům, pro urychlení rekonvalescence, pro regeneraci svalů Každému pejskovi přijde vhod kvalitní péče o klouby. Skvělou službu jistě prokáže kloubní výživa pro psy Dolfos. Přispívá k dobrému stavu jejich vazů a kloubů. Vyniká také svými protizánětlivými účinky. Její složení je přizpůsobeno přímo pro psí potřeby. Tato kloubní výživa je vhodná pro všechna plemena, tudíž je daleko více univerzální. Při výběru vás může zajímat také hmotnost balení. V tomto případě se můžete spolehnout, že váží 700 g. Kloubní výživa pro psy Dolfos se vyrábí jako prášek. Výrobek není specifikován na určitý věk zvířete, je tedy opravdu jedno, kolik má váš mazlíček let. Klíčové znaky kloubní výživy pro psy Dolfos Kloubní výživa pro psy Dolfos má pozitivní efekt na funkci kloubů Tato kloubní výživa je vhodná pro všechna plemena Hmotnost balení odpovídá 700 g... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dolfos ArthroFos Forte 700 g - výživa a regenerace kloubů (901002) , Acorus lightness, čaj pro děti na zažívání (20 sáčků) (4770161095035)

David Rio Elephant Vanilla Gastro dóza 1814 g

David Rio Elephant Vanilla Gastro dóza 1814 g
Detail

Nápoj chai, původem tradiční indický nápoj, směs čaje,mléka a koření, s příchutí vanilky, země původu: USA Také si rádi pochutnáváte na dobré kávě nebo kvalitním čaji? Co ale vyzkoušet něco trochu jiného - znáte Chai? Chai je původem tradiční indický nápoj, který vznikne směsí čaje, mléka a koření. Abyste si mohli na Chai pochutnat, nemusíte kvůli tomu až do Indie. Lahodný horký nápoj si můžete snadno připravit s hotovou směsí David Rio Chai Elephant Vanilla. Stačí směs smíchat s horkým mlékem, případně společně ohřívat tryskou kávovaru s horkou párou. Příchuť Elephant Vanilla je velmi oblíbená, vychutnáte si směs čaje s mlékem, koření a vanilky. Tak neváhejte a vyrazte vstříc novým chutím se směsí David Rio! Klíčové vlastnosti David Rio Elephant Vanilla 1 814 gOblíbená příchuť Chai Elephant VanillaSměs obsahuje černý čaj, mléko a koření s příchutí vanilkyNápoj připravíme smícháním směsi s horkým mlékemLze připravit také v kávovaru s horkou párou (alza.cz)

Podobné produkty ako David Rio Elephant Vanilla Gastro dóza 1814 g , Carpoint plašič kun a drobných hlodavců kemo/teg m208 (0529532)

Dolfos Dolvet Calcium 500 g - zdroj přírodního vápníku pro BARF (901004)

Dolfos Dolvet Calcium 500 g - zdroj přírodního vápníku pro BARF (901004)
Detail

Doplněk stravy pro psy vhodný pro plemena všech velikostí, forma: prášek, hmotnost balení: 500 g, účel: pro zdravé klouby a chrupavku, pro zdravé zuby a dásně Doplněk stravy pro psy Dolfos Dolvet Calcium zajistí výživu kloubů, zdravé zuby a dásně a správný růst svalů vašich čtyřnohých miláčků. Prášek obsahuje červenou mořskou řasu Lithothamnium calcereum, která na sebe velmi účinně váže vápník a jiné minerály vyskytující se v mořské vodě. Prášek Dolfos Dolvit Calcium je ideálním zdrojem vápníku, takže jím plnohodnotně a bezpečně nahradíte zkrmování kostí při krmení syrovou stravou typu BARF. Tento doplněk stravy je vhodný pro psí plemena všech velikostí, obzvláště pak pro dospívající jedince. Klíčové vlastnosti prášku Dolfos Dolvet CalciumVyživuje klouby, zuby, dásně i svalyObsahuje červenou mořskou řasu plnou minerálůPrášek Dolfos Dolvit Calcium je neocenitelným zdrojem vápníkuPlně nahradí zkrmování kostíDoplněk stravy je vhodný pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dolfos Dolvet Calcium 500 g - zdroj přírodního vápníku pro BARF (901004) , Ecce vita bylinný čaj zdravé ledviny 50 g (296)

Bears With Benefits Ah-mazing Vitaminy pro zdravé vlasy s biotinem 60 ks

Bears With Benefits Ah-mazing Vitaminy pro zdravé vlasy s biotinem 60 ks
Detail

Bears With Benefits Ah-mazing Vitaminy pro zdravé vlasy s biotinem 60 ks Gumoví medvídci s biotinem, který přispívá k udržení normálního stavu vlasů a pokožky. Představují koncentrovaný komplex 11 vitaminů a minerálů, které působí příznivě na vlasy a pokožku. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Bears With Benefits Ah-mazing Vitaminy pro zdravé vlasy s biotinem 60 ks , Ecce vita bylinný čaj zdravé průdušky 50 g (297)

Bears With Benefits Trust Your Gut Vitamins gumoví medvídci s prebiotiky pro lepší zažívání 60 ks

Bears With Benefits Trust Your Gut Vitamins gumoví medvídci s prebiotiky pro lepší zažívání 60 ks
Detail

Koncentrovaný komplex vitaminů s jablečným otcem podporuje metabolismus a zlepšuje fungování střev. Napomáhá detoxikaci organismu. Receptura obsahuje vitaminy B6, B12, kyselinu listovou, jód a jablečný ocet, což je přírodní prebiotikum vyráběné z fermentovaných jablek. V lidovém léčitelství se používá tisíce let pro své všestranné účinky. Jablečný ocet má antimikrobiální a antioxidační účinky, efektivně tak detoxikuje organismus a zabraňuje kvasinkovým infekcím. Příznivě ovlivňuje metabolismus a stav střevní mikroflóry, vyrovnává překyselení organismu. Snižuje cholesterol, podporuje krvetvorbu a zlepšuje kožní bariéru. Některé studie naznačují, že ocet navozuje pocit sytosti, což může vést ke ztrátě hmotnosti. Zlepšuje celkovou pohodu zažívání a trávení. Medvídci jsou bez obsahu cukru a umělých přísad, doslazení přírodní stévií. Vhodní i pro vegany. Dávkování: 2 medvídci denně. Složení: sladidlo maltitolový sirup, želírovací činidlo modifikovaný bramborový škrob, prášek z jablečného octa, kyselina citrónová, prášek z červené řepy, prášek z granátového jablka, barvivo (koncentrát z mrkve a černého rybízu), přírodní aroma, rostlinný olej (kokosový a řepkový), sladidlo steviol glykosidy, leštící látka: karnaubský vosk, pyridoxin hydrochlorid, kyselina pteroylmonoglutamová, jodid draselný, kyanokobalamin Upozornění: Pro děti od 6 let.Skladujte v teplotě od 5–25 °C. Výrobce: Bears with Benefits, Schloßstraße 23, 82031 Grünwald, Německo (fann.cz)

Podobné produkty ako Bears With Benefits Trust Your Gut Vitamins gumoví medvídci s prebiotiky pro lepší zažívání 60 ks

Bears With Benefits Trust Your Gut Vitaminy pro lepší zažívání & detox bez cukru gumídci 60 ks

Bears With Benefits Trust Your Gut Vitaminy pro lepší zažívání & detox bez cukru gumídci 60 ks
Detail

Bears With Benefits Trust Your Gut Vitaminy pro lepší zažívání & detox bez cukru gumídci 60 ks Koncentrovaný komplex vitaminů s jablečným octem. Bez obsahu cukru, doslazeno přírodní stévií. Vhodné pro vegany. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Bears With Benefits Trust Your Gut Vitaminy pro lepší zažívání & detox bez cukru gumídci 60 ks

Dolfos Dolvet Protein 200 g - přírodní podpora imunity a zdroj železa (901008)

Dolfos Dolvet Protein 200 g - přírodní podpora imunity a zdroj železa (901008)
Detail

Doplněk stravy pro psy vhodný pro plemena všech velikostí, forma: prášek, hmotnost balení: 200 g, účel: pro posílení imunity, pro urychlení rekonvalescence Dopřejte vašemu zvířecímu miláčkovi jen to nejlepší. Přesně to mu nabízí doplňky stravy Dolfos. Dolvet Protein byl speciálně navržen, aby příznivě působil na imunitní systém a celkovou vitalitu mazlíčka. Zabraňuje únavě a pronikání škodlivých látek do organismu. Prášek Dolfos je 100% přírodní a řadí se mezi BARF doplňky. Obsahuje vysoké procento sušené krevní plazmy a hemoglobinu. Dolvet Protein je vhodný jak pro pejsky, tak i kočky. Klíčové vlastnosti doplňku stravy pro psy Dolfos Dolvet Protein 200 gVhodné pro všechna plemena psů a koček Doplněk stravy Dolfos ve formě prášku S obsahem sušené krevní plazmy a hemoglobinu Doplňuje organismu železo a důležité aminokyseliny Příznivé účinky na imunitní systém, růst a celkovou vitalitu Přípravek Dolfos... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dolfos Dolvet Protein 200 g - přírodní podpora imunity a zdroj železa (901008)

Dolfos Dolvet Parasit 70 g - přírodní odčervení pro psy a kočky (901007)

Dolfos Dolvet Parasit 70 g -  přírodní odčervení pro psy a kočky (901007)
Detail

Antiparazitní přípravek pro psy a kočky všech plemen, účinnost: střevní paraziti Potíže se střevními parazity u vašich čtyřnohých miláčků se stanou minulostí s antiparazitním přípravkem Dolfos Dolvet Parasit. Doplněk je 100% přírodní s výtažky z dýňových semínek, tymiánu, fenyklu a pelyňku. V kombinaci s obsahem křemeliny Dolfos Dolvet Parasit účinně odstraní střevní parazity, aniž by poškodil citlivou střevní sliznici. Tento antiparazitní doplněk stravy je vhodný pro psy i kočky všech plemen. Klíčové vlastnosti antiparazitního přípravku Dolfos Dovet ParasitÚčinný proti střevním parazitůmObsahuje křemelinu a extrakty z dýňových semínek, tymiánu, fenyklu a pelyňkuDoplněk Dolfos Dovet Parasit je 100% přírodníOdstraní parazity bez poškození sliznice trávicího traktuPřípravek je vhodný pro psy i kočkyNávod k užívání:Doporučené dávkování: 1 odměrka na 5 kg hmotnosti zvířete denně. Podávejte po dobu 7 dnů, poté podávání přerušte na dobu... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dolfos Dolvet Parasit 70 g - přírodní odčervení pro psy a kočky (901007)

Domácí porážky drůbeže a králíků - Wilhelm Bauer

Domácí porážky drůbeže a králíků - Wilhelm Bauer
Detail

Chováte slepice, perličky, bažanty, holuby, křepelky, krůty, husy, kachny nebo králíky a chcete je sami porážet? Pak v této knize najdete přesné návody k porážce v domácím prostředí a ke správnému bourání masa. Autor Wilhelm Bauer vysvětluje, kde se mohou zvířata porážet i jaké náčiní a pomůcky potřebujete. Názorně popisuje postupy, jak odborně a co možná nejšetrněji můžete svá zvířata porážet. Sleduje tím současný trend, kdy mnoho lidí chce vzít produkci masa pro vlastní potřebu do svých rukou, počínaje chovem a konče porážkou a zpracováním.* Od chovu zvířete k porážce a zpracování* Porážka krok za krokem doplněná fotografiemi* Nejdůležitější právní podklady (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Domácí porážky drůbeže a králíků - Wilhelm Bauer

Domácí porážky drůbeže a králíků - Bauer Wilhelm

Domácí porážky drůbeže a králíků - Bauer Wilhelm
Detail

Chováte slepice, perličky, bažanty, holuby, křepelky, krůty, husy,kachny nebo králíky a chcete je sami porážet? Pak v této knize najdete přesné návody k porážce v domácím prostředí a ke správnému bourání masa. Autor Wilhelm Bauer vysvětluje, kde se mohou zvířata porážet i jaké náčiní a pomůcky potřebujete. Názorně popisuje postupy, jak odborně a co možná nejšetrněji můžete svá zvířata porážet. Sleduje tím současný trend, kdy mnoho lidí chce vzít produkci masa pro vlastní potřebu do svých rukou, počínaje chovem a konče porážkou a zpracováním. (patro.cz)

Podobné produkty ako Domácí porážky drůbeže a králíků - Bauer Wilhelm

Detox drops – Zažívání & detoxikace

Detox drops – Zažívání & detoxikace
Detail

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.20 ml lahvičkaDejte sbohem nadýmání, bolestem břicha a nevolnosti...těmto poruchám trávení, které nám ničí každodenní život. Tento tekutý doplněk stravy na bázi bylinné medicíny podporuje trávení a vylučování toxinů játry. Najděte skutečný zažívací komfort s několika kapkami denně ve vaší sklenici!PROČ JSME SI JEJ ZAMILOVALI? > rychlý účinek a optimální asimilace díky tekuté formě> 99,72% přírodního složení > certifikovaný organický fenykl, boldovník a čekanka > 100% vegan & bez lepku: vhodné pro všechny typy stravování > skvělá mátová příchuť> bez GMOPOUŽITÍ> nařeďte 17 kapek, ekvivalent celé pipety, ve vodě, čaji nebo jiném nápoji – 30 denní kúra> určeno k užívání po ránu pro nejlepší účinky> dodržujte 3 měsíční kúru a než začnete znovu, dejte si 2 měsíce pauzuSLOŽENÍSložení (17 kapek): přečištěná voda; stabilizátor: glycerin; organický extrakt čekanky 86 mg (ESP* 665 mg); extrakt boldovníku 50 mg (ESP* 200 mg); přírodní mátové aroma; extrakt fenyklu 38,4 mg (ESP* 384 mg); barvivo; extrakt chlorelly 10 mg; sladidlo: extrakt stévie Rebaudioside A; konzervanty: sorbát draselný, benzoát sodný.* Ekvivalent suché plodiny (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Detox drops – Zažívání & detoxikace

Dolfos Multical 500 g - vitamíny a minerály pro dospělé psy a březí feny (901041)

Dolfos Multical 500 g - vitamíny a minerály pro dospělé psy a březí feny (901041)
Detail

Vitamíny pro psy vhodné pro plemena všech velikostí, určeno pro dospělé psy, forma: prášek, hmotnost balení: 500g, účel: vitamíny a minerály, pro posílení imunity, pro zlepšení kondice a vitality, pro období březosti a kojení (alza.cz)

Podobné produkty ako Dolfos Multical 500 g - vitamíny a minerály pro dospělé psy a březí feny (901041)

Vely Twenty Be Appreciated™ ovocné želé pro zdravé a krásné vlasy příchuť Strawberry 60 ks

Vely Twenty Be Appreciated™ ovocné želé pro zdravé a krásné vlasy příchuť Strawberry 60 ks
Detail

Vely Twenty Be Appreciated™, 60 ks, Doplňky stravy pro muže pro ženy (notino.cz)

Podobné produkty ako Vely Twenty Be Appreciated™ ovocné želé pro zdravé a krásné vlasy příchuť Strawberry 60 ks

TAMSUS Dobré zažívání 40 pastilek

TAMSUS Dobré zažívání 40 pastilek
Detail

Pastilky s obsahem vápníku pomáhají při trávicích potížích. S příchutí máty, mandarinky a jahody. Pro dospělé a děti od 12 let. (drmax.cz)

Podobné produkty ako TAMSUS Dobré zažívání 40 pastilek

Bears With Benefits Ah-mazing Vitamíny pro zdravé vlasy s biotinem bez cukru, gumoví medvídci 60 ks

Bears With Benefits Ah-mazing Vitamíny pro zdravé vlasy s biotinem bez cukru, gumoví medvídci 60 ks
Detail

Bears With Benefits Ah-mazing Vitamíny pro zdravé vlasy s biotinem bez cukru, gumoví medvídci 60 ks Gumoví medvídci s biotinem. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Bears With Benefits Ah-mazing Vitamíny pro zdravé vlasy s biotinem bez cukru, gumoví medvídci 60 ks

Domácí porážky drůbeže a králíků (978-80-7433-228-9)

Domácí porážky drůbeže a králíků (978-80-7433-228-9)
Detail

Kniha - autor Wilhelm Bauer, 128 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Chováte slepice, perličky, bažanty, holuby, křepelky, krůty, husy,kachny nebo králíky a chcete je sami porážet? Pak v této knize najdete přesné návody k porážce v domácím prostředí a ke správnému bourání masa. Autor Wilhelm Bauer vysvětluje, kde se mohou zvířata porážet i jaké náčiní a pomůcky potřebujete. Názorně popisuje postupy, jak odborně a co možná nejšetrněji můžete svá zvířata porážet. Sleduje tím současný trend, kdy mnoho lidí chce vzít produkci masa pro vlastní potřebu do svých rukou, počínaje chovem a konče porážkou a zpracováním. (alza.cz)

Podobné produkty ako Domácí porážky drůbeže a králíků (978-80-7433-228-9)

White Pearl Smile Aloe Vera zubní pasta pro zdravé zuby a dásně 120 g

White Pearl Smile Aloe Vera zubní pasta pro zdravé zuby a dásně 120 g
Detail

White Pearl Smile Aloe Vera, 120 g, S přírodními extrakty pro muže, Zubní pasta White Pearl Smile Aloe Vera pečuje o vaše zuby pomocí přírodních extraktů. Zabezpečuje účinnou prevenci vzniku zubního kazu, kamene a plaku. Vlastnosti: omezuje tvorbu zubního plaku zanechává v ústech pocit čistoty a svěžesti Složení: přírodní extrakty Jak používat: Je vhodné používat pastu alespoň 2× denně, ráno a večer nebo i po každém jídle. (notino.cz)

Podobné produkty ako White Pearl Smile Aloe Vera zubní pasta pro zdravé zuby a dásně 120 g

RAW podpora pro zažívání při bezlepkové dietě

RAW podpora pro zažívání při bezlepkové dietě
Detail

RAW podpora pro zažívání při bezlepkové dietě90 vegetariánských kapslíRychlý přehled:• Podporuje přirození zažívání při bezlepkovém životním stylu.• Podporuje zdravé trávení lepku a mléčných produktů.• Enzymy cílené na lepek, včetně DPP-IV• Živá probiotika - 6 miliard CFU¹RAW bezlepková podpora zažíváníJe unikátní směsí enzymů a probiotik, která je speciálně navržena tak, aby pomáhala při trávení obilnin a jiných potravin, které mohou obsahovat lepek. Je ideální pro každého, kdo má problémy s trávením lepku, a také pro ty, kteří dodržují bezlepkovou dietu a chtějí mít jistotu, že bude jejich tělo schopno strávit jakýkoliv skrytý lepek. Proč užívat RAW bezlepkovou podporu zažíváníProtože nabízí účinnou podporu zažívání. Poskytuje širokou škálu vysoce účinných trávicích enzymů, včetně-DPP-IV a jiných vysoce aktivních proteáz, jenž jsou zaměřeny na trávení lepku a kaseinu. Společně přirozeně pomáhají rozkládat složky, které se nacházejí v obilninách a mléčných výrobcích a usnadňují tak trávení. Jsou zde obsaženy rovněž probiotické organismy Saccharomyces boulardii a Bacillus coagulans, které podporují trávení a funkci imunitního systému ve střevech.RAW bezlepková podpora zažívání zahrnuje i množství vitamínů D3, B-12, kyseliny listové a dalších, které pochází výhradně z raw a whole food zdrojů. Poskytuje tedy základní živiny, při bezlepkové dietě a železo podporuje rovněž zdraví červených krvinek.RAW bezlepková podpora zažívání od Garden of Life vhodně dodává vašemu tělu vysoce kvalitní a výkonné RAW enzymy a probiotika na rostlinné bázi, jenž překypují životem, a jsou speciálně vybrány tak, aby vyhovovaly vašim specifickým potřebám. RAW znamená tepelně neupravené, neošetřené a ryzí bez pojiv nebo plniv, chemických izolátů i syntetických živin. Whole foods nabízí živiny tak, jak s nima příroda zamýšlela, stejně jako obsahuje živá probiotika a enzymy.Výhody RAW bezlepkové podpory zažívání • Podporuje přirozené trávení potravy obsahující lepek a mléčné produkty.• Napomáhá strávit skrytý lepek a mléko.• Poskytuje základní živiny, které jsou vhodné pro lidi dodržující bezlepkovou dietu.• Podporuje funkce imunitního systému a střev.• Je RAW, neobsahuje žádná pojiva nebo plniva.• Neobsahuje geneticky modifikované organismy, je vegetariánský, bezlepkový a bez obsahu mléčných výrobků.RAW bezlepková podpora zažívání - je silnou směsí trávicích enzymů a dalších živin, které poskytují podporu při zažívání při bezlepkovém životním stylu. Dávkování:Dospělí 1 kapsle těsně před každým hlavním jídlem. Až 3 kapsle denně. Zapít vodou nebo RAW džusem. Počet dávek v balení 30. Složení: VÝŽIVOVÉ HODNOTY 3 kapsle %RHP** Vitamín D* 2000IU 50μg 1000% Folát* 800μg 400% Vitamín B12* 12μg 480% Vápník 240mg 30% Železo* 4,5mg 32% Lepek - enzymová směs 693mg Dipeptidyl peptidase (DPP-IV) (40000 HUT) Proteases (12000 HUT) Maltase (4000 DP) Pepsin (7000 HUT) Lactase (1800 ALU) Amylase (2500 DU) Glucoamylase (24 AGU) Cellulase (350 CU) Alpha-Galactosidase (60 GALU) Invertase (30 SU) Saccharomyces Boulardii (5miliard CFU)¹ 250mg + Bacillus coagulans (1 miliarda CFU)¹ 67mg + Ostatní složky: Rostlinná celulóza, Organic rýže (slupka) Označení: * RAW přirozeně vytvořené živiny, ** referenční hodnota příjmu, ¹ v době výroby, Upozornění: Doplněk stravy. Není určeno pro děti. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte na chladném a suchém místě. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu.Výrobce: Garden of Life (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako RAW podpora pro zažívání při bezlepkové dietě

Salus Floradix Gallexier pro zažívání 250 ml

Salus Floradix Gallexier pro zažívání 250 ml
Detail

Salus Floradix Gallexier je přípravek z přírodních surovin obsahující hořké bylinky jako artyčok a pampeliška a 10 dalších. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Salus Floradix Gallexier pro zažívání 250 ml

Bitz Talíř Gastro

Bitz Talíř Gastro
Detail

Talíř z kolekce Bitz. Model vyroben z kameniny. (answear.cz)

Podobné produkty ako Bitz Talíř Gastro

Bitz Talíř Gastro

Bitz Talíř Gastro
Detail

Talíř z kolekce Bitz. Model vyroben z kameniny. (answear.cz)

Podobné produkty ako Bitz Talíř Gastro

Bitz Talíř Gastro

Bitz Talíř Gastro
Detail

Talíř z kolekce Bitz. Model vyroben z kameniny. (answear.cz)

Podobné produkty ako Bitz Talíř Gastro

Bitz Talíř Gastro

Bitz Talíř Gastro
Detail

Talíř z kolekce Bitz. Model vyroben z kameniny. (answear.cz)

Podobné produkty ako Bitz Talíř Gastro

Bilegria Bylinný sirup Gastra na zažívání 200 ml

Bilegria Bylinný sirup Gastra na zažívání 200 ml
Detail

Bylinný sirup s arónií, propolisem, mátou, diviznou a čekankou příznivě působí na normální činnost trávicí soustavy a střev, proti nadýmání a podporuje přirozenou obrany schopnost – imunitní systém. Bylinné sirupy Bilegria se vyrábí z ručně sbíraných českých bylin, které se pěstují v biodynamickém zemědělství. Vyrábí se manufakturně tradičním způsobem z vodného extraktu 6 bylin. Vhodné pro: dospělé, děti 12 let+ Klíčové vlastnosti: podporuje normální činnost trávicí soustavy a střev proti nadýmání divizna působí na normální činnost močového měchýře a ledvin čekanka působí na normální funkce střevního traktu a činnosti jater jitrocel a arónie podporuje imunitu truskavec působí na normální trávení a kontrola tělesné hmotnosti řepík působí na normální trávení a fungování žlučníku slazeno cukrem z ručně sbíraných českých bylin unikátní receptura lidové léčitelky ruční výroba Doporučené použití: 2–3 polévkové lžíce denně zapít tekutinou.Po otevření uchovávejte v chladu a temnu, spotřebujte do 20 dnů. Před upotřebením protřepejte! Sediment je přírodního původu, není závadou. Nevhodné pro diabetiky! Není určeno pro těhotné ženy a děti do 12 let! Ukládejte mimo dosah dětí! Nevystavujte slunečnímu světlu. Jedná se o doplněk stravy. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Složení: Obsah živin ve 100 g: sacharidy 55 g, bílkoviny 0 g, tuky 0 g. 100 g sirupu obsahuje: cukr 55 g, vodný extrakt z bylin 41 g, šťávu z arónie BIO 5,4 g, propolis, konzervant: sorban draselný. Šetrně pasterováno. Výrobce: Bilegria s.r.o., Česká republika. Malá rodinná společnost Bilegria se inspirovala známými recepturami lidových léčitelů a vyrábí bylinné sirupy, tinktury a bylinné čaje. Vše je vyráběno ručně na základě ověřených receptur české lidové léčitelky Boženy Kamenické v plzeňské rodinné manufaktuře. (zoot.cz)

Podobné produkty ako Bilegria Bylinný sirup Gastra na zažívání 200 ml
Dolfos RodeVit C drink 60 g - vitamín C pro morčata (901029), Dolfos RodeVit Multi 150 g - vitamíny pro králíky a malé hlodavce (901030), Dolfos Dolvit ProDental Powder 70 g - pro zdravé zuby a dásně (901023), Dolfos ChitoFos 60 tbl. - podpora zdravé funkce ledvin (901018), Dolfos Dolvet Flex 100 g - kolagen, MSM a šípek pro zdravé klouby (901005), Dolfos ChitoFos 150 g - podpora zdravé funkce ledvin (901019), Dolfos Dolvit Probiotic 60 tbl.- probiotika a prebiotika (901016), Dolfos Multical 500 g - vitamíny a minerály pro dospělé psy a březí feny (901041), Dolfos Dolvet Spirulina 150 g - detox a podpora imunity (901010), Dolfos Energy Paste 100 g - pro rychlou rekonvalescenci (901034), Dolfos ImmunoDol mini 60 tbl - podpora imunity (901040), Dolfos Dolvet Protein 200 g - přírodní podpora imunity a zdroj železa (901008), Dolfos Dolvit Isotonic 250 g - energetický nápoj (901014), David Rio Elephant Vanilla Gastro dóza 1814 g, Mixit Müsli zdravě I: Zažívání a metabolismus 270g (8595685202785), Dolfos Dolvet Calcium 500 g - zdroj přírodního vápníku pro BARF (901004), Dr. Seidel Zdravé pochoutky pro koťata 50 g (5901742001018), Carpoint Plašič kun a drobných hlodavců 12V (0529520), ISOTRONIC Univerzální vysokofrekvenční odpuzovač kun a hlodavců (M302), Dolfos LintOff Paste 100 g - proti vzniku smotků (901033), Domácí porážky drůbeže a králíků (978-80-7433-228-9), KEMO Špičkový ultrazvukový odpuzovač-plašič kun a hlodavců (M180), Deramax-Klasik Ultrazvukový plašič (odpuzovač) kun a hlodavců (400), Deramax-Profi Ultrazvukový plašič (odpuzovač) kun a hlodavců (440), Dr. Seidel Zdravé pochoutky pro štěňata velkých plemen 90 g (5901742000844), Acorus Lightness, čaj pro děti na zažívání (20 sáčků) (4770161095035), Carpoint Plašič kun a drobných hlodavců KEMO/TEG M208 (0529532), Ecce Vita Bylinný čaj Zdravé ledviny 50 g (296), Ecce Vita Bylinný čaj Zdravé průdušky 50 g (297)