Digitus 4k hdmi edid emulátor, da-70466

Produkt Digitus 4k hdmi edid emulátor, da-70466 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Digitus 4k hdmi edid emulátor, da-70466 upraviť a produkt hľadať znova.

DIGITUS 4K HDMI EDID emulátor, DA-70466

DIGITUS 4K HDMI EDID emulátor, DA-70466
Detail

DIGITUS 4K HDMI EDID emulátor Emuluje data EDID pro připojené HDMI obrazovky / monitory / televizory a řeší případné problémy s přenosem komunikačních zařízení (monitor, zdroj signálu) HDMI EDID Emulátor ,, pro extender, přepínače, rozbočovače, maticový přepínač. Digitus 4K HDMI EDID Emulátor nepřetržitě emuluje připojený monitor HDMI, takže zdroj signálu nezmění ani neodpojí váš signál i při přerušení spojení. Má přednastavená data EDID (rozlišení / časování), která se nachází v uživatelské příručce. Pokud chybí data EDID jednotlivých monitorů / displejů, je možné je rychle a snadno číst a klonovat pomocí funkce praktického klonu. Emulátor podporuje rozlišení až do UHD 4K2K / 60 Hz. Emulátor nabízí ideální řešení pro aplikace s extendery HDMI, rozbočovači, přepínači nebo převodníky. - Emuluje informace o EDIDu HDMI (Rozšířené identifikační údaje) - Řeší případné přenosové problémy s komunikujícími zařízeními (monitor, zdroj signálu), například při různých rozlišeních, formátech apod. - Má přednastavená data EDID (rozlišení / časování) - Funkce klonování - umožňuje číst a klonovat data EDID připojeného televizoru / monitoru / obrazovky - Podporuje rozlišení až do UHD 4K2K / 60Hz - Průchod HDCP skrze zařízení bez změn - 1x vstup HDMI: konektor HDMI pro připojení ke zdroji signálu - 1x výstup HDMI: konektor HDMI pro připojení kabelu HDMI - Podporuje HDCP 2.2 / 1.4 - Podporuje specifikace VESA a CEA - Indikátor aktivity LED - Nevyžaduje žádné externí napájení - Rozměry: 4,4 x 2,0 x 1,3 cm - Hmotnost: 15 g - Černá barva Obsah balení 4K emulátor EDID s rozhraním HDMI Manuál (patro.cz)

Podobné produkty ako DIGITUS 4K HDMI EDID emulátor, DA-70466 , Oem hdmi extender, 4k, 20m

Digitus DA-90350

Digitus DA-90350
Detail

(patro.cz)

Podobné produkty ako Digitus DA-90350 , Ugreen hdmi 4k cable 25m (40107)

Baseus Horizontl kabel 4K HDMI samec na 4K HDMI samec 1m, černá

Baseus Horizontl kabel 4K HDMI samec na 4K HDMI samec 1m, černá
Detail

kabel Baseus CADSP Horizontal HDMI série Kabel HDMI Baseus přenáší rozlišení 4K, které je až čtyřikrát větší než běžné HD, a poskytuje tak neuvěřitelnou kvalitu i v těch nejmenších detailech.Klíčové vlastnosti:Rozlišení 4K @ 60Hz, širokoúhlý poměr stran 21: 9, realistický a kvalitní obraz.Univerzální pro zařízení s portem HDMI.18 Gb / s, 4krát rychlejší odezva.Podpora 32 zvukových kanálů, vzorkovací frekvence 1536 KHz, užijte si fantastický zvukový efekt.Inteligentní rozdělená obrazovka, snadná řeč na schůzce.Slitina zinku má nádherný vzhled a je odolnější pro použití.Nylonový opletený drát o vysoké hustotě, nikdy netrpí fuzzováním a praskáním.Verze HDMI: 2.0.Materiál: slitina zinku + nylonový pletený drát.Délka kabelu: 1 m.Konstrukce kabeluKabel je vybaven stylovými a extrémně robustními zástrčkami, které jsou odolné vůči oxidaci a oděru. Dodatečná vrstva TPE poskytuje ochranu, flexibilitu a trvanlivost a se zesíleným připojovacím bodem mezi kabelem a zástrčkou je kabel odolný vůči nejběžnějšímu mechanickému poškození nalezenému v kabelechBezpečněKabel je vyroben z vysoce kvalitních komponent a inteligentní čipy a obvody se postarají o bezpečnost a ochranu vašeho zařízení.HDMI 2.0Kabel má dvě rozhraní HDMI ve standardu 2.0 - tento standard zvyšuje propustnost kabelu až na 18 Gb / s. To znamená, že se nemusíte bát zpoždění obrazu a kabel zaručuje stabilní a vysoce kvalitní připojení.Plug & PlayKabel nevyžaduje žádný speciální software, ovladače ani externí napájení. (patro.cz)

Podobné produkty ako Baseus Horizontl kabel 4K HDMI samec na 4K HDMI samec 1m, černá , Ugreen hdmi 4k cable 15m (40105)

USB 2.0 hub Digitus DA-70229, 10 portů, černá, stříbrná

USB 2.0 hub Digitus DA-70229, 10 portů, černá, stříbrná
Detail

USB 2.0 10portový hub Digitus® umožňuje používat až deset USB zařízení současně na PC nebo Mac. Připojte vaše oblíbená zařízení a vychutnejte si rychlý USB 2.0 přenos dat. Tento produkt vyniká střídmým a stylovým designem s černou horní a dolní stranou provedenou v pianovém laku a hliníkově zbarveným rámem. 10x USB 2.0·Maximální rychlost přenosu dat 480 Mbit/s (USB 2.0 )·USB 2.0 a USB 1.1 kompatibilní·Dodávka včetně USB kabelu (1 m) a síťového adaptéru USB 2.0 hub, 10 portů·Připojovací kabel USB Premium·Síťový adaptér 5 V DC 4 A·QIG (Quick Installation Guide) Windows® XP·Windows Vista™·Windows® 7·Windows® 8·Mac OS 10.x (conrad.cz)

Podobné produkty ako USB 2.0 hub Digitus DA-70229, 10 portů, černá, stříbrná , Ugreen 4k hdmi cable 10m (40104)

BASEUS kabel 4K HDMI samec na 4K HDMI samec 3 m CADKLF-G01, černá

Detail

Spolehlivý propojovací HDMI kabel ocení každý majitel monitorů. Baseus kabel 4K HDMI samec na 4K HDMI samec 3 m CADKLF-G01 má praktickou délku 3 m a snadno se instaluje. Díky zlaceným konektorům a odolnému zpracování vydrží sloužit věrně a dlouho. (mall.cz)

Podobné produkty ako BASEUS kabel 4K HDMI samec na 4K HDMI samec 3 m CADKLF-G01, černá , Ugreen hdmi 4k cable 30m (40108)

BASEUS kabel 4K HDMI samec na 4K HDMI samec 1 m CADKLF-E01, černá

Detail

Spolehlivý propojovací HDMI kabel ocení každý majitel monitorů. Baseus kabel 4K HDMI samec na 4K HDMI samec 1 m CADKLF-E01 má praktickou délku 1 m a snadno se instaluje. Díky zlaceným konektorům a odolnému zpracování vydrží sloužit věrně a dlouho. (mall.cz)

Podobné produkty ako BASEUS kabel 4K HDMI samec na 4K HDMI samec 1 m CADKLF-E01, černá , Premiumcord kabel 4k hdmi a - hdmi mini c, 5m (kphdmac5)

USB 2.0 prodlužovací kabel Digitus DA-70130-4, 5.00 m, černá

USB 2.0 prodlužovací kabel Digitus DA-70130-4, 5.00 m, černá
Detail

Prodlužovací kabel USB 2.0 o délce 5 m·Rozšiřuje maximální přípustnou délku USB kabelu o 5,0 m.·Umožňuje přenosovou rychlost až 480 Mbit/s (USB 2.0)·Plug and Play, jednoduchá instalace Windows® 2000·Windows® XP·Windows Vista™·Windows® 7·Windows® 8·Mac OS X 10 (conrad.cz)

Podobné produkty ako USB 2.0 prodlužovací kabel Digitus DA-70130-4, 5.00 m, černá , Premiumcord kabel 4k hdmi a - hdmi mini c, 2m (kphdmac2)

BASEUS Horizontal kabel 4K HDMI samec na 4K HDMI samec 1 m CADSP-A01, černá

Detail

Spolehlivý propojovací HDMI kabel ocení každý majitel monitorů. Baseus Horizontal kabel 4K HDMI samec na 4K HDMI samec 1 m CADSP-A01 má praktickou délku 1 m a snadno se instaluje. Podporuje 4K @ 60 Hz a širokoúhlý poměr stran 21:9. Díky slitině zinku je odolný a má vysokou životnost. (mall.cz)

Podobné produkty ako BASEUS Horizontal kabel 4K HDMI samec na 4K HDMI samec 1 m CADSP-A01, černá , Linq 4k hdmi adapter with pd (lq47999)

PremiumCord Kabel 4K HDMI A - HDMI mini C, 3m (kphdmac3)

PremiumCord Kabel 4K HDMI A - HDMI mini C, 3m (kphdmac3)
Detail

Video kabel - propojovací, délka 3 m, male konektor 1× HDMI (HDMI 1,4), 1× HDMI Mini (HDMI 1.4), pozlacené konektory a stíněný kabel, rovné zakončení Video kabel PremiumCord Kabel 4K HDMI A - HDMI mini C, 3m propojí zařízení přehrávající obraz. Tento spolehlivý kus je osazen konektory male HDMI a HDMI Mini. Pokud jde o délku, má video kabel celkem 3 m. Příjemně univerzální rozhraní HDMI nepřemístí jen videozáznam a zvukovou stopu ve vysoké kvalitě, ale také internetová data. Video kabel PremiumCord Kabel 4K HDMI A - HDMI mini C, 3m disponuje zlacenými konektory, přenáší tedy data naprosto spolehlivě a jsou odolnější. Tento video kabel PremiumCord je pečlivě odstíněn proti případnému ručení. Zásadní parametry video kabelu PremiumCord Kabel 4K HDMI A - HDMI mini C, 3m Video kabel PremiumCord je zařízen o konektory male HDMI a HDMI Mini PremiumCord Kabel 4K HDMI A - HDMI mini C, 3m je řazen jako propojovací kabel Zakončení: rovné Elegantní pozlacení koncovek... (alza.cz)

Podobné produkty ako PremiumCord Kabel 4K HDMI A - HDMI mini C, 3m (kphdmac3) , Hyper usb c hub 4k hdmi vesmirne sedy

PremiumCord Kabel 4K HDMI A - HDMI mini C, 2m (kphdmac2)

PremiumCord Kabel 4K HDMI A - HDMI mini C, 2m (kphdmac2)
Detail

Video kabel - propojovací, délka 2 m, male konektor 1× HDMI (HDMI 1,4), 1× HDMI Mini (HDMI 1.4), pozlacené konektory a stíněný kabel, rovné zakončení Video kabel PremiumCord Kabel 4K HDMI A - HDMI mini C, 2m pomůže propojit elektroniku pracující s obrazem. Tento kus má konektory male HDMI a HDMI Mini. Co se délky týče, má video kabel celkem 2 m. Prakticky použitelné a univerzální HDMI rozhraní bude přenášet nejen zvukový záznam a video v úžasné kvalitě, ale stačí i k přenosu internetu. Video kabel PremiumCord Kabel 4K HDMI A - HDMI mini C, 2m disponuje zlacenými konektory, zvládají tedy perfektně spolehlivý přenos dat a jsou odolnější. Tento video kabel PremiumCord je dobře odstíněn proti rušení přenášeného signálu. Podstatné vlastnosti video kabelu PremiumCord Kabel 4K HDMI A - HDMI mini C, 2m Video kabel PremiumCord byl obstarán konektory male HDMI a HDMI Mini PremiumCord Kabel 4K HDMI A - HDMI mini C, 2m je řazen jako propojovací kabel Zakončení: rovné Jeho... (alza.cz)

Podobné produkty ako PremiumCord Kabel 4K HDMI A - HDMI mini C, 2m (kphdmac2) , Belkin 4k hdmi 2 1 2m av10175bt2m blk

PremiumCord Kabel 4K HDMI A - HDMI mini C, 5m (kphdmac5)

PremiumCord Kabel 4K HDMI A - HDMI mini C, 5m (kphdmac5)
Detail

Video kabel - propojovací, délka 5 m, male konektor 1× HDMI (HDMI 1,4), 1× HDMI Mini (HDMI 1.4), pozlacené konektory a stíněný kabel, rovné zakončení Video kabel PremiumCord Kabel 4K HDMI A - HDMI mini C, 5m propojí zobrazovací i přehrávací zařízení. Tento spolehlivý model je osazen konektory male HDMI a HDMI Mini. Mluvíme-li o délce, má video kabel přesně 5 m. Velmi praktické a univerzální rozhraní HDMI nebude přenášet jen zvuk a video ve vynikající kvalitě, ale také datový tok internetu. Video kabel PremiumCord Kabel 4K HDMI A - HDMI mini C, 5m disponuje zlacenými konektory, mají tak zvýšenou odolnost. Tento video kabel PremiumCord je dobře stíněn proti rušení. Důležité funkce video kabelu PremiumCord Kabel 4K HDMI A - HDMI mini C, 5m Video kabel PremiumCord byl opatřen konektory male HDMI a HDMI Mini PremiumCord Kabel 4K HDMI A - HDMI mini C, 5m je řazen jako propojovací kabel Zakončení kabelu: rovné Koncovky konektorů zlaté barvy zvyšují stabilitu přenosu... (alza.cz)

Podobné produkty ako PremiumCord Kabel 4K HDMI A - HDMI mini C, 5m (kphdmac5) , Vention displayport (dp) to hdmi 4k adapter (hbmb0)

USB / PS/2 kabel klávesnice / myš Digitus DA-70118, 10.00 cm, transparentní

USB / PS/2 kabel klávesnice / myš Digitus DA-70118, 10.00 cm, transparentní
Detail

Využijte i nadále svá oblíbená stará vstupní zařízení přes USB - tento adaptér slouží pro připojení PS/2 myši a klávesnice přes jediný USB port. USB kabel s USB A zástrčkou·2x miniDIN 6pinová zásuvka pro PS/2 myš a klávesnici·USB připojení Plug-and-Play Windows® XP·Windows Vista™·Windows® 7·Windows® 8·Mac OS 10.x (conrad.cz)

Podobné produkty ako USB / PS/2 kabel klávesnice / myš Digitus DA-70118, 10.00 cm, transparentní , Premiumcord hdmi 4k opakovač s oddělením audia (khcon-30)

USB 2.0 hub Digitus DA-70222, 7 portů, 85 mm, černá, stříbrná

USB 2.0 hub Digitus DA-70222, 7 portů, 85 mm, černá, stříbrná
Detail

DIGITUS USB 2.0 7portový hub vám nabízí možnost, používat současně až 7 USB zařízení na PC nebo Mac. Připojte vaše oblíbená zařízení a využijte výhod razantní USB 2.0 rychlosti. Tento produkt vyniká střídmým a stylovým designem s černou horní a spodní stranou provedenou v pianovém laku, a hliníkově zbarveným rámem. 7 USB 2.0 portů·USB 2.0·Podporuje USB 2.0 High-Speed (480 Mbit/s) a Full-Speed (12 MBit/s)·Podporuje Media-Copy a Hot-Swap·Podporuje Hot-Plugging a Plug and Play USB 2.0 hub se 7 porty·Síťový adaptér 5 V DC 3.5A·Mini USB připojovací kabel. Windows® XP·Windows Vista™·Windows® 7·Windows® 8·Mac OS 10.x (conrad.cz)

Podobné produkty ako USB 2.0 hub Digitus DA-70222, 7 portů, 85 mm, černá, stříbrná , Verbatim usb-c to hdmi 4k adapter - usb 3.1 gen 1/ hdmi, 1.5 m (49144)

USB 2.0 hub Digitus DA-70220, 4 porty, 70 mm, černá, stříbrná

USB 2.0 hub Digitus DA-70220, 4 porty, 70 mm, černá, stříbrná
Detail

4portový USB 2.0 hub vám umožňuje připojit k jednomu PC nebo Macu až čtyři USB zařízení současně. Připojte svá oblíbená zařízení a využívejte vysokých přenosových rychlostí USB 2.0. Hub má elegantní design v černém lesklém provedení s hliníkovým rámečkem. 4x konektor USB 2.0·Podporuje High Speed USB 480Mbit/s a Full Speed 12 Mbit/s·Podporuje Media Copy a Hot Swap·Podporuje Hot Plug a Plug and Play·Vč. síťového adaptéru (5V/2A) a USB kabelu 4portový USB 2.0 hub·Mini USB kabel·Napájecí zdroj (5V/2A)·QIG (Quick Installation Guide) Windows® XP·Windows Vista™·Windows® 7·Windows® 8·Mac OS 10.x (conrad.cz)

Podobné produkty ako USB 2.0 hub Digitus DA-70220, 4 porty, 70 mm, černá, stříbrná , Verbatim usb-c to hdmi 4k adapter - usb 3.1 gen 1/ hdmi, 10 cm (49143)

UGREEN 4K HDMI Cable 10m (40104)

UGREEN 4K HDMI Cable 10m (40104)
Detail

Video kabel - propojovací, délka 10 m, male konektor 2× HDMI (HDMI 1,4), oboustranná koncovka, rovné zakončení Video kabel UGREEN 4K HDMI V případě, že potřebujete propojit třeba váš televizor nebo projektor s herní konzolí či DVD přehrávačem, oceníte video kabel UGREEN 4K HDMI Cable Male to Male Braided, se kterým si dopřejete přenos obrazu ve 4K kvalitě. Kabel je dlouhý 10 metrů, pyšní se kvalitním odolným provedením a technologií TMDS pro stabilní přenos dat. Konektory 2× HDMI (HDMI 1,4)... (alza.cz)

Podobné produkty ako UGREEN 4K HDMI Cable 10m (40104) , Vention 4k displayport (dp) to hdmi cable 2m black (hagbh)

LINQ 4K HDMI Adapter with PD (LQ47999)

LINQ 4K HDMI Adapter with PD (LQ47999)
Detail

Replikátor portů - připojení pomocí USB-C, standard konektoru USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1), další konektory:, 1 ks HDMI HDMI 2.0, power delivery 100 W Replikátor portů LINQ byELEMENTS 2v1 se 100W Power DeliveryVíceportový rozbočovač LINQ byELEMENTS 2v1 je ideálním partnerem pro nejnovější tenké notebooky nebo MacBooky. Další příslušenství totiž vyžaduje více portů, které často nejnovějším notebookům chybí. Proto stačí replikátor LINQ byELEMENTS 2v1 připojit pomocí oboustranného USB-C a následně získat přístup k HDMI i dalšímu USB-C konektoru. S replikátory portů LINQ vždy získáte nejvyšší dostupnou specifikaci a kvalitu.USB-C s Power DeliveryUSB hub LINQ byELEMENTS 2v1 umožní rozšířit počet portů na vašem notebooku. Z jednoho USB-C portu totiž udělá HDMI s podporou 4K rozlišení s 60Hz obnovovací frekvencí. Navíc získáte další USB-C s podporou Power Delivery až 100 W.Vejde se do každé brašny k notebookuVíceportový rozbočovač LINQ byELEMENTS 2v1 nabízí elegantní a... (alza.cz)

Podobné produkty ako LINQ 4K HDMI Adapter with PD (LQ47999) , Vention 4k displayport (dp) to hdmi cable 1m black (hagbf)

PremiumCord GOLD 4K HDMI High Speed propojovací 2m (kphdmet2)

PremiumCord GOLD 4K HDMI High Speed propojovací 2m (kphdmet2)
Detail

Video kabel - propojovací, délka 2 m, male konektor 2× HDMI (HDMI 1,4), pozlacené konektory, oboustranná koncovka a stíněný kabel, rovné zakončení PremiumCord GOLD HDMI High Speed je propojovací kabel v délce 2 m, který vyniká exkluzivním provedením ve zlatém a černém provedení s kovovými konektory ve zlaté barvě. Kabel je potažen nylonovým textilním povrchem pro ochranu proti poškození. Prostřednictvím kabelu PremiumCord GOLD HDMI High Speed jednoduše propojíte 2 audio/video zařízení přes moderní HDMI rozhraní. Pohodlně lze propojit například HD-DVD/BluRay přehrávač i LCD/Plazma televizor. Kabel PremiumCord GOLD HDMI High Speed přenáší digitální zvuk i obraz, nabízí podporu digitální ochrany obsahu HDCP. Kromě toho nabízí rovněž vysokorychlostní přenos ethernetu. Klíčové vlastnosti kabelu PremiumCord GOLD HDMI High SpeedNylonový textilní povrch kabeluMaximální rozlišení 4K (3840 × 2160) @ 30HzPřenosová rychlost: 10,2... (alza.cz)

Podobné produkty ako PremiumCord GOLD 4K HDMI High Speed propojovací 2m (kphdmet2) , Ugreen 4k hdmi cable male to male braided 3m (40102)

OEM HDMI extender, 4K, 20m

OEM HDMI extender, 4K, 20m
Detail

Extender - podporuje přenos signálu v rozlišení 4K při 60 fps do vzdálenosti 20 metrů, materiál: plast S přenosem signálu na větší vzdálenost si poradí OEM HDMI extender. Na obou stranách prodlužovacího adaptéru naleznete HDMI konektory a můžete tak přenášet signál v rozlišení 4K při 60 fps až na vzdálenost 20 metrů. Nejvyšší možná vzdálenost přenosu může být až 40 metrů v závislosti na použité kabeláži. OEM HDMI extender je vyroben z plastu. Klíčové vlastnosti OEM HDMI extenderuS OEM HDMI extenderem můžete přenášet signál skrze HDMIPřenos probíhá v rozlišení 4K při 60 fpsOEM HDMI extender podporuje přenos do vzdálenosti 20 metrůPlastové černé provedení je praktické (alza.cz)

Podobné produkty ako OEM HDMI extender, 4K, 20m , Ugreen 4k hdmi cable male to male braided 1m (30999)

PremiumCord HDMI extender na 60m FULL HD 1080p přes jeden kabel Cat5e/6/6a/7, EDID nastavení khext60-7

Detail

Praktický extender umožňuje přenos Full HD obrazu na délku až 60 m po jednom kabelu a bez zkreslení. PremiumCord HDMI extender na 60 m FULL HD 1080p přes jeden kabel Cat5e/6/6a/7, EDID nastavení khext60–7 má zabudované EDID přepínače pro nastavení požadovaného formátu HDMI signálu. Ideální pro přenos AV při konferencích či přednáškách. Snadno se instaluje. (mall.cz)

Podobné produkty ako PremiumCord HDMI extender na 60m FULL HD 1080p přes jeden kabel Cat5e/6/6a/7, EDID nastavení khext60-7 , Vention 4k displayport (dp) to hdmi cable 3m black (hagbi)

LINQ 4K HDMI Adapter with PD and USB-A (LQ48000)

LINQ 4K HDMI Adapter with PD and USB-A (LQ48000)
Detail

Replikátor portů - připojení pomocí USB-C, standard konektoru USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1), další konektory: 1 USB-A USB 3.2 Gen 1, 1 ks USB-C USB 3.2 Gen 1, 1 ks HDMI HDMI 2.0, power delivery 100 W Replikátor portů LINQ byELEMENTS 3v1 se 100W Power DeliveryVíceportový rozbočovač LINQ byELEMENTS 3v1 je ideálním partnerem pro nejnovější tenké notebooky nebo MacBooky. Další příslušenství totiž vyžaduje více portů, které často nejnovějším notebookům chybí. Proto stačí replikátor LINQ byELEMENTS 2v1 připojit pomocí oboustranného USB-C a následně získat přístup k HDMI, USB-A i dalšímu USB-C konektoru. S replikátory portů LINQ vždy získáte nejvyšší dostupnou specifikaci a kvalitu.USB-C s Power DeliveryUSB hub LINQ byELEMENTS 3v1 umožní rozšířit počet portů na vašem notebooku. Z jednoho USB-C portu totiž udělá rychlé USB-A, HDMI s podporou 4K rozlišení s 60Hz obnovovací frekvencí. Navíc získáte další USB-C s podporou Power Delivery až 100 W.Vejde se do každé... (alza.cz)

Podobné produkty ako LINQ 4K HDMI Adapter with PD and USB-A (LQ48000) , Alzapower premium hdmi 2.0 high speed 4k 1.5m (apw-cbhdp115b)

UGREEN 4K HDMI Cable Male to Male Braided 2m (40101)

UGREEN 4K HDMI Cable Male to Male Braided 2m (40101)
Detail

Video kabel - propojovací, délka 2 m, male konektor 2× HDMI (HDMI 2,0), oboustranná koncovka, rovné zakončení Video kabel UGREEN 4K HDMI Cable Male to Male Braided 2m propojí elektroniku pracující s obrazem. Tento kabel má konektory male HDMI. Pokud jde o délku, má video kabel přesně 2 m. Všestranně využitelné a praktické HDMI rozhraní nepřemístí jen videozáznam a zvukovou stopu ve vysoké kvalitě, ale zvládne i přenos internetu. Významné funkce video kabelu UGREEN 4K HDMI Cable Male to Male Braided 2m Video kabel Ugreen je zařízen o konektory male HDMI UGREEN 4K HDMI Cable Male to Male Braided 2m je řazen jako propojovací kabel Zakončení kabelu: rovné Opleteno balistickým nylonem Tento video kabel nabízí délku 2 m Černá barva kabelu (alza.cz)

Podobné produkty ako UGREEN 4K HDMI Cable Male to Male Braided 2m (40101) , Ugreen 4k hdmi cable male to male braided 2m (40101)

UGREEN 4K HDMI Cable Male to Male Braided 5m (40103)

UGREEN 4K HDMI Cable Male to Male Braided 5m (40103)
Detail

Video kabel - propojovací, délka 5 m, male konektor 2× HDMI (HDMI 2,0), oboustranná koncovka, rovné zakončení Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Video kabel UGREEN 4K HDMI V případě, že potřebujete propojit třeba váš televizor nebo projektor s herní konzolí či DVD přehrávačem, oceníte video kabel UGREEN 4K HDMI Cable Male to Male Braided, se kterým si dopřejete přenos obrazu ve 4K kvalitě. Kabel je dlouhý 5 metrů, pyšní se kvalitním odolným provedením a technologií TMDS pro stabilní přenos dat. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Není vyplněn Alternativní text k... (alza.cz)

Podobné produkty ako UGREEN 4K HDMI Cable Male to Male Braided 5m (40103) , Alzapower premium hdmi 2.0 high speed 4k 5m (apw-cbhdp150b)

UGREEN 4K HDMI Cable Male to Male Braided 1m (30999)

UGREEN 4K HDMI Cable Male to Male Braided 1m (30999)
Detail

Video kabel - propojovací, délka 1 m, male konektor 2× HDMI (HDMI 2,0), oboustranná koncovka, rovné zakončení Video kabel UGREEN 4K HDMI Cable Male to Male Braided 1m pomůže propojit elektroniku pracující s obrazem. Tento model je opatřen konektory male HDMI. Co do délky, má video kabel přesně 1 m. Příjemně univerzální rozhraní HDMI bude přesouvat nejen video a zvukovou nahrávku ve skvělé kvalitě, ale dokáže také přenést internetová data. Významné přednosti video kabelu UGREEN 4K HDMI Cable Male to Male Braided 1m Video kabel Ugreen je zajištěn konektory male HDMI UGREEN 4K HDMI Cable Male to Male Braided 1m je řazen jako propojovací kabel Zakončení kabelu: rovné Praktické opletení balistickým nylonem Tento video kabel nabízí délku 1 m Černá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako UGREEN 4K HDMI Cable Male to Male Braided 1m (30999) , Linq 4k hdmi adapter with pd and usb-a (lq48000)

UGREEN 4K HDMI Cable Male to Male Braided 3m (40102)

UGREEN 4K HDMI Cable Male to Male Braided 3m (40102)
Detail

Video kabel - propojovací, délka 3 m, male konektor 2× HDMI (HDMI 2,0), oboustranná koncovka, rovné zakončení Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Video kabel UGREEN 4K HDMI V případě, že potřebujete propojit třeba váš televizor nebo projektor s herní konzolí či DVD přehrávačem, oceníte video kabel UGREEN 4K HDMI Cable Male to Male Braided, se kterým si dopřejete přenos obrazu ve 4K kvalitě. Kabel je dlouhý 3 metry, pyšní se kvalitním odolným provedením a technologií TMDS pro stabilní přenos dat. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Není vyplněn Alternativní text k... (alza.cz)

Podobné produkty ako UGREEN 4K HDMI Cable Male to Male Braided 3m (40102) , Alzapower core hdmi 1.4 high speed 4k 3m bílý (apw-cbhd14s030w)

Satechi Aluminium Type-C to 4K HDMI Cable – Stříbrná ST-CHDMIS

Detail

Aluminium Type-C to 4K HDMI Cable – Stříbrná ST-CHDMIS od značky Satechi. Video výstup ve 4K s až 3840 × 2160 px při 60 Hz. Kompatibilní s MacBook, MacBook Pro, ChromeBook. Kabel o délce 2 m s hliníkovými konektory. Podpora Plug & play. Pro křišťálově čistý obraz. (mall.cz)

Podobné produkty ako Satechi Aluminium Type-C to 4K HDMI Cable – Stříbrná ST-CHDMIS , Alzapower flat hdmi 1.4 high speed 4k 3m bílý (apw-cbhd14f030w)

LINQ 4K HDMI Adapter with PD, USB-A and VGA (LQ48001)

LINQ 4K HDMI Adapter with PD, USB-A and VGA (LQ48001)
Detail

Replikátor portů - připojení pomocí USB-C, standard konektoru USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1), další konektory: 1 USB-A Displayport 1.1a, 1 ks HDMI HDMI 2.0, 1 ks HDMI HDMI 2.0, 1 ksD-Sub DE-15 (VGA) , power delivery 100 W Replikátor portů LINQ byELEMENTS 4v1 se 100W Power DeliveryVíceportový rozbočovač LINQ byELEMENTS 4v1 je ideálním partnerem pro nejnovější tenké notebooky nebo MacBooky. Další příslušenství totiž vyžaduje více portů, které často nejnovějším notebookům chybí. Proto stačí replikátor LINQ byELEMENTS 4v1 připojit pomocí oboustranného USB-C a následně získat přístup k USB-A, VGA, HDMI i dalšímu USB-C konektoru. S replikátory portů LINQ vždy získáte nejvyšší dostupnou specifikaci a kvalitu.USB-C s Power DeliveryUSB hub LINQ byELEMENTS 4v1 umožní rozšířit počet portů na vašem notebooku. Z jednoho USB-C portu totiž udělá HDMI s podporou 4K rozlišení s 60Hz obnovovací frekvencí. Pro možnost připojit se na starší projektory budete mít k dispozici i... (alza.cz)

Podobné produkty ako LINQ 4K HDMI Adapter with PD, USB-A and VGA (LQ48001) , Vention optical hdmi 2.0 cable 4k 3m black metal type (aaybi)

UGREEN HDMI 4K Cable 30m (40108)

UGREEN HDMI 4K Cable 30m (40108)
Detail

Video kabel - propojovací, délka 30 m, male konektor 2× HDMI (HDMI 1,4), oboustranná koncovka, rovné zakončení Video kabel UGREEN 4K HDMI V případě, že potřebujete propojit třeba váš televizor nebo projektor s herní konzolí či DVD přehrávačem, oceníte video kabel UGREEN 4K HDMI Cable Male to Male Braided, se kterým si dopřejete přenos obrazu ve 4K kvalitě. Kabel je dlouhý 30 metrů, pyšní se kvalitním odolným provedením a technologií TMDS pro stabilní přenos dat. Konektory 2× HDMI (HDMI 1,4)... (alza.cz)

Podobné produkty ako UGREEN HDMI 4K Cable 30m (40108) , Linq 4k hdmi adapter with pd, usb-a and vga (lq48001)

UGREEN HDMI 4K Cable 20m (40106)

UGREEN HDMI 4K Cable 20m (40106)
Detail

Video kabel - propojovací, délka 20 m, male konektor 2× HDMI (HDMI 1,4), oboustranná koncovka, rovné zakončení Video kabel UGREEN 4K HDMI V případě, že potřebujete propojit třeba váš televizor nebo projektor s herní konzolí či DVD přehrávačem, oceníte video kabel UGREEN 4K HDMI Cable Male to Male Braided, se kterým si dopřejete přenos obrazu ve 4K kvalitě. Kabel je dlouhý 20 metrů, pyšní se kvalitním odolným provedením a technologií TMDS pro stabilní přenos dat. Konektory 2× HDMI (HDMI 1,4)... (alza.cz)

Podobné produkty ako UGREEN HDMI 4K Cable 20m (40106) , Alzapower premium hdmi 2.0 high speed 4k 1.5m bílý (apw-cbhdp115w)

UGREEN HDMI 4K Cable 15m (40105)

UGREEN HDMI 4K Cable 15m (40105)
Detail

Video kabel - propojovací, délka 15 m, male konektor 2× HDMI (HDMI 1,4), oboustranná koncovka, rovné zakončení Video kabel UGREEN 4K HDMI V případě, že potřebujete propojit třeba váš televizor nebo projektor s herní konzolí či DVD přehrávačem, oceníte video kabel UGREEN 4K HDMI Cable Male to Male Braided, se kterým si dopřejete přenos obrazu ve 4K kvalitě. Kabel je dlouhý 15 metrů, pyšní se kvalitním odolným provedením a technologií TMDS pro stabilní přenos dat. Konektory 2× HDMI (HDMI 1,4)... (alza.cz)

Podobné produkty ako UGREEN HDMI 4K Cable 15m (40105) , Alzapower flat hdmi 1.4 high speed 4k 1.5m černý (apw-cbhd14f015b)

UGREEN HDMI 4K Cable 25m (40107)

UGREEN HDMI 4K Cable 25m (40107)
Detail

Video kabel - propojovací, délka 25 m, male konektor 2× HDMI (HDMI 1,4), oboustranná koncovka, rovné zakončení Video kabel UGREEN 4K HDMI V případě, že potřebujete propojit třeba váš televizor nebo projektor s herní konzolí či DVD přehrávačem, oceníte video kabel UGREEN 4K HDMI Cable Male to Male Braided, se kterým si dopřejete přenos obrazu ve 4K kvalitě. Kabel je dlouhý 25 metrů, pyšní se kvalitním odolným provedením a technologií TMDS pro stabilní přenos dat. Konektory 2× HDMI (HDMI 1,4)... (alza.cz)

Podobné produkty ako UGREEN HDMI 4K Cable 25m (40107) , Alzapower premium hdmi 2.0 high speed 4k 1m bílý (apw-cbhdp110w)

AKASA adaptér HDMI Female na Micro HDMI Male, UHD 4K@60Hz

AKASA adaptér HDMI Female na Micro HDMI Male, UHD 4K@60Hz
Detail

TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE Aplikácia Pripojenie zariadenia micro HDMI k displeju HDMI Rozlíšenie 4K@60Hz Konektory Vstup: Micro HDMI samecVýstup: HDMI samica Kód produktu AK-CBHD22-BK Viac informácií: http://www.akasa.com.tw/aktualizácia.php?tpl=product/cpu.výrobok.tpl&no=181&type=Cables&type_sub=HDMI%20Cables&model=AK-CBHD22-BK. (patro.cz)

Podobné produkty ako AKASA adaptér HDMI Female na Micro HDMI Male, UHD 4K@60Hz

GEMBIRD Kabel HDMI - HDMI 7.5m (3D, 4K UHD, zlacené kontakty, stíněný)

GEMBIRD Kabel HDMI - HDMI 7.5m (3D, 4K UHD, zlacené kontakty, stíněný)
Detail

Mezi klíčové vlastnosti HDMI 1.4 patří: Ethernetový kanál Specifikace HDMI 1.4 přidávají do HDMI kabelu datový, Fast Ethernetový (100Mbit/s) kanál pro vysokorychlostní obousměrnou komunikaci. To umožňuje zařízení s internetovým připojením a HDMI sdílet připojení k internetu s jinými HDMI zařízeními. Rovněž povoluje sdílení obsahu mezi několika HDMI zařízeními. Vše bez nutnosti dalšího odděleného Ethernetového kabelu. Kanál pro zpětnou komunikaci Nové specifikace přidávají kanál pro zpětnou komunikaci. Ten má na starosti oboustranný datový přenos zvuku. Povoluje HDTV posílat audio stream do A/V receiveru přes HDMI kabel, čímž redukuje počet potřebných kabelů. 3D skrze HDMI Specifikace standardu 1.4 definují rozdělení datového toku na dva stereo kanály při rozlišení až 1080p (1920x1080) pro použití v domácích stereo 3D systémech. Podpora pro rozlišení 4K x 2K Nové specifikace umožňují podporu až čtyřnásobného high-definition (HD) rozlišení (4x 1080p) používaného v moderních domácích kinech. Podporovanými formáty jsou: 3840x2160 24Hz/25Hz/30Hz 4096x2160 24Hz Rozšířená podpora barevnýh prostorů HDMI nyní podporuje sYCC601, Adobe RGB a AdobeYCC601 barevné prostory používané v digitálních kamerách/fotoaparátech. Micro HDMI Konektor Micro HDMI konektor je určen pro připojení přenosných zařízení. Je oproti existujícímu HDMI Mini konektoru zhruba o 50% menší, integruje v sobě 19 pinů a podporuje rozlišení až 1080p. Systém připojení v automobilech Specifikace kabelu navrženého pro použití v automobilech. Definuje základy pro rozvod HD obsahu po zařízeních ve vozidle (multifunkční konzole ve středovém panelu, panely zabudované v sedačkách apod.). (patro.cz)

Podobné produkty ako GEMBIRD Kabel HDMI - HDMI 7.5m (3D, 4K UHD, zlacené kontakty, stíněný)

iTec USB-C Travel Easy Dock 4K HDMI + Power Delivery 60 W

iTec USB-C Travel Easy Dock 4K HDMI + Power Delivery 60 W
Detail

i-tec USB-C Travel Easy Dock 4K HDMI + Power Delivery 60 W Malá dokovací stanice, která i přes své velmi kompaktní rozměry nabízí vše potřebné pro základní práci. Připojte externí monitor v rozlišení až 4K, dva USB porty poslouží pro připojení vašich periferií a čtečka SD a microSD karet pomůže s přenosem dat. Samozřejmostí je i možnost napájení vašeho notebooku, a to až do 60 W (napájecí adaptér není součástí balení). Specifikace 1x integrovaný USB-C kabel pro připojení k zařízení (18 cm)Technologie dokovací stanice: USB-C (SST)PowerDelivery: 60 WVideo Porty: 1x HDMIRozlišení:1 monitor – až 4K/30Hz1 monitor – až 1080p/120Hz1x USB-C port (pouze pro PowerDelivery)1x USB 3.0 port (5Gbps)1x USB 2.0 portLED indikace1x SD/ microSD slotOS: Windows 10, macOS, Android, Chrome OS a Linux s nejnovějšími aktualizacemiRozměry produktu: 112 x 25 x 12 mmHmotnost produktu : 35 g Hardwarové požadavky: USB-C rozhraní s podporou “DisplayPort?Alternate?Mode” a „Power?Delivery“ nebo?Thunderbolt?3/ Thunderbolt 4 port Požadavky pro funkci Power Delivery: Zařízení s volným USB-C nebo Thunderbolt 3 portem s podporou „Power Delivery“. Operační systém: Windows 10, macOS, Android, Chrome OS a Linux s nejnovějšími aktualizacemi Obsah balení ProduktManuál (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako iTec USB-C Travel Easy Dock 4K HDMI + Power Delivery 60 W

Kabel KRUGER & MATZ KM0329 HDMI 4K 1,8m

Kabel KRUGER & MATZ KM0329 HDMI 4K 1,8m
Detail

Kabel KRUGER & MATZ KM0329 HDMI 1,8m (tipa.eu)

Podobné produkty ako Kabel KRUGER & MATZ KM0329 HDMI 4K 1,8m

Kabel KRUGER & MATZ KM0330 HDMI 4K 3m

Kabel KRUGER & MATZ KM0330 HDMI 4K 3m
Detail

NakupteKabel KRUGER & MATZ KM0330 HDMI 4K 3mz kategorieAudio, video, SAT > AV příslušenství > Kabely HDMI / HDMIza199.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Kabel KRUGER & MATZ KM0330 HDMI 4K 3m

NEDIS High Speed prodlužovací HDMI kabel s podporou ethernetu/ konektory HDMI - HDMI/ 4K/ černý/ 2m, CVGP34090BK20

NEDIS High Speed prodlužovací HDMI kabel s podporou ethernetu/ konektory HDMI - HDMI/ 4K/ černý/ 2m, CVGP34090BK20
Detail

Nedis HDMI (M) na HDMI (F) s Ethernetem 2 m High Speed HDMI prodlužovací kabel s Ethernetem je vhodný k propojení jednotlivých zařízení a podporuje rozlišení videa 1080p a vyšší, včetně pokročilých zobrazovacích technologií, jako jsou 4K, 3D a Deep Color. ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE Konektor 1: HDMI (M) Konektor 2: HDMI (F) Délka: 2 m Barva: černá (patro.cz)

Podobné produkty ako NEDIS High Speed prodlužovací HDMI kabel s podporou ethernetu/ konektory HDMI - HDMI/ 4K/ černý/ 2m, CVGP34090BK20

UNV NVR 32xIP/ 8Mpix/ 160Mbps/ H.265/ 4xSATA/ 4k-HDMI/ 2xLAN, NVR304-32S

UNV NVR 32xIP/ 8Mpix/ 160Mbps/ H.265/ 4xSATA/ 4k-HDMI/ 2xLAN, NVR304-32S
Detail

Uniview NVR304-32S NVR síťový video rekordér pro záznam až 32 x IP kamer. Povoleny kombinace různých rozlišení do 8 Mpix, snímkování a datového toku do 160 Mb/s. 2 x RJ-45, 2 x USB 2.0, 1 x USB 3.0, pozice pro 4 x SATA disk do 10 TB, 1 x HDMI, 1 x VGA, 2 x RCA (audio vstup/výstup). Síťový videorekordér designovaný pro kamerový systém sestávající z IP a analogových kamer. Uživatelé tak mohou snadno dohlížet a nepřímo chránit svůj majetek nebo příslušné prostory. Uživatelsky instalované kamery jsou tak přímo nahrávány rekordérem bez nutnosti provozu či asistence dalšího počítače nebo serveru, jedná se tak o cenově velice výhodné řešení. Rekordéry Uniview jsou přímo výrobcem testovány s nejpopulárnějšími kamerami Dahua. Kompatibilitu s Dahua a dalšími výrobci zajišťuje protokol ONVIF. Na Uniview NVR pak s vysokou pravděpodobností nebude problém nahrávat kameru Dahua vč. detekce pohybu. Ale již nelze využít pokročilé IVS funkce jako jsou detekce člověka, detekce vniknutí do prostoru atd. Pro funkci těchto pokročilých IVS je nutné se držet jednoho výrobce. Kamery IMOU nejsou podporovány. Funkce, detekce a události: Detekce obličeje, detekce narušení, detekce překročení čáry, detekce zvuku, detekce lidského těla, přehrávání/zálohování VCA, vyhledávání obličejů, hledání chování, počítání lidí, monitoring toku lidí, monitorování hustoty davu, detekce změny scény, detekce rozostření, automatické sledování, objekt vlevo vzadu, objekt odstraněn (změna scény), snímek přehrávání, základní režim, pokročilý režim. ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE Video+audio: 2 x RJ-45 10/100/1000 pro připojení až 32 IP kamer volitelné rozlišení záznamu: 8MP, 5MP, 4MP, 3MP, 1080p, 960p, 960H, 720p, D1, 2CIF, CIF záznamový formát a komprese Ultra H.265/ H.265/ H.264 výstupy na monitor: 1x HDMI, 1x VGA HDMI: 4K 3840x2160 při 30 fps, 1920x1080p při 60 fps, 1920x1080 při 50 fps, 1600x1200 při 60 fps, 1280x1024 při 60 fps, 1280x720 při 60 fps, 1024x768 při 60 fps VGA: 1920x1080 při 60 fps, 1920x1080p při 50 fps, 1280x1024 při 60 fps, 1280x720 při 60 fps, 1024x768 při 60 fps Záznam: ukládání na pevný disk, 4 pozice, do kapacity 10 TB/disk; SATA rozhraní Zpracování obrazu: šířka pásma až 160 Mb/s (64 Mb/s výstup) podpora NTP (Network Time Protocol) Ethernet: 2x LAN 10/100/1000 (RJ-45) podpora DHCP umožňuje snadné připojení zařízení a jeho vzdálený dohled přes internet i pro účastníky bez pevné IP adresy podpora protokolů a služeb: P2P, UPnP, NTP, DHCP, PPPoE Fyzické vlastnosti: rozhraní 2 x RJ-45, 2 x USB 2.0, 1 x USB 3.0, 1 x HDMI, 1x VGA, 2 x RCA napájení externím adaptérem DC 12 V, příkon ≤ 15 W (bez HDD) provozní teplota -10 °C až +55 °C rozměry: 440 x 344 x 44 mm hmotnost: 3,15 kg Rychlý návod k použití Manuál Často kladené dotazy (eng) Software (EZstation a EXtools pro PC; Ez live pro Android a iOS) Ostatní download (patro.cz)

Podobné produkty ako UNV NVR 32xIP/ 8Mpix/ 160Mbps/ H.265/ 4xSATA/ 4k-HDMI/ 2xLAN, NVR304-32S

EPICO USB Type-C HUB SLIM (4K HDMI & Ethernet) 9915112100017, šedý, černý kabel

Detail

Praktický USB hub umožňuje připojení až 6 různých zařízení. Epico USB Type-C HUB SLIM (4K HDMI & Ethernet) 9915112100017 obsahuje 3× USB port, 1× USB-C port, 1× HDMI s přenosem 4K a 1× Ethernet port. Elegantní profil a nízká váha dělá hub skvělým pomocníkem na cesty. (mall.cz)

Podobné produkty ako EPICO USB Type-C HUB SLIM (4K HDMI & Ethernet) 9915112100017, šedý, černý kabel

EPICO USB Type-C HUB SLIM (4K HDMI & Ethernet) 9915112100019, stříbrný, černý kabel

Detail

Praktický USB hub umožňuje připojení až 6 různých zařízení. Epico USB Type-C HUB SLIM (4K HDMI & Ethernet) 9915112100019 obsahuje 3× USB port, 1× USB-C port, 1× HDMI s přenosem 4K a 1× Ethernet port. Elegantní profil a nízká váha dělá hub skvělým pomocníkem na cesty. (mall.cz)

Podobné produkty ako EPICO USB Type-C HUB SLIM (4K HDMI & Ethernet) 9915112100019, stříbrný, černý kabel

EPICO USB Type-C Hub Multi-Port 4k HDMI - space grey/black 9915111900012

Detail

Rozšiřte možnosti svého zařízení s redukcí EPICO USB Type-C Hub Multi-Port 4k HDMI, vysoká odolnost, materiál hliník a TPE, pro přenos videa v nejvyšší možné kvalitě 4K, šedá barva. (mall.cz)

Podobné produkty ako EPICO USB Type-C Hub Multi-Port 4k HDMI - space grey/black 9915111900012

iTec USB4 Metal Docking station Dual 4K HDMI DP + Power Delivery 80 W

iTec USB4 Metal Docking station Dual 4K HDMI DP + Power Delivery 80 W
Detail

i-tec USB4 Metal Docking station Dual 4K HDMI DP + Power Delivery 80 W • Kompatibilní s notebooky a tablety s rozhraním USB4, USB-C a Thunderbolt. (Hostitelské zařízení musí podporovat režim DisplayPort Alt).• 1x DisplayPort a 1x HDMI podporující až dva displeje 4K/60Hz nebo jeden displej 8K/30Hz (v závislosti na výkonu hostitelského zařízení). macOS podporuje pouze jeden rozšířený displej.• 7x USB-portů (3x USB-A 3.2 Gen. 2, 3x USB-A 2.0, 1x USB-C 3.2 Gen. 2) umožňuje snadné připojení více USB zařízení a periferií.• Poskytuje až 80W Power Delivery pro kompatibilní notebooky a tablety s rozhraním USB4, USB-C a Thunderbolt. Hostitelské zařízení musí podporovat USB-C Power Delivery.• GLAN Ethernet podporuje síťové rychlosti 10/100/1000 Mb/s a poskytuje robustní a vysokorychlostní připojení k internetu.• Sloty SD a microSD umožňují snadné připojení paměťových karet• Kombinovaný 3,5mm audio vstup/výstup pro snadné připojení náhlavní soupravy nebo reproduktorů.• Poznámka: Napájecí zdroj není součástí dodávky. Dokovací stanici lze používat s napájecím zdrojem dodávaným s notebookem nebo lze napájecí zdroj zakoupit samostatně, např. 100W: P/N CHARGER-C112W/UK. Nejnovější a nejrychlejší generace technologie USB je konečně tady. Nejvýkonnější USB dokovací stanice, super-rychlý přenos dat a podpora až 8K* rozlišení. Křišťálově čistá kvalita obrazu, rychlý internet a schopnost přenášet data v rychlostech přes 1 GB za sekundu i v případě, že používáte více USB portů zároveň. Také můžete samozřejmě připojit vaše sluchátka či audio a nabíjet váš notebook (80 W), to vše za pomoci jednoho jediného kabelu. Díky integrovanému protokolu DP 1.4 můžete tuto dokovací stanici připojit k monitoru s rozlišením až 8K (7680 x 4320)* s obnovovací frekvencí 30 Hz, které se rovná rozlišení čtyřech monitorů, každý v rozlišení 4K. Jedná se tedy o ideální řešení pro grafické designéry, analytiky, vývojáře, filmové editory či nadšence a milovníky videí ve vysokém rozlišení. Vzhledem k tomu, že technologie USB4 je zpětně kompatibilní, tuto dokovací stanici můžete připojit nejen k notebookům a tabletům s portem USB4, ale i ThunderboltTM 3/4 a USB-C (musí podporovat přenos videa). Díky tomu je dokovací stanice ideálním a flexibilním řešením pro firmy a uživatele, kteří provozují notebooky a tablety s různými porty. * Rozlišení 8K musí být podporováno připojeným notebookem nebo tabletem. Upozornění: macOS podporuje podporuje pouze jeden externí monitor Poznámka: Napájecí zdroj není součástí dodávky. Dokovací stanici lze používat s napájecím zdrojem dodávaným s notebookem nebo lze napájecí zdroj zakoupit samostatně, např. 100 W: P/N CHARGER-C112W/UK. Specifikace • 1x USB4 port pro připojení ke kompatibilnímu zařízení• Technologie dokovací stanice: USB4• Power Delivery: 80 W (napájecí adaptér není součástí balení)• Video Porty:1x HDMI1x DisplayPort• Rozlišení:USB4/Thunderbolt™ 3/Thunderbolt™ 4 s podporou DisplayPort 1.4- 1 monitor – 1x HDMI/DP až 8K/30Hz- 2 monitory – HDMI+DP až 2x4K/60HzThunderbolt™ 3 s podporou DisplayPort 1.2- 1 monitor – 1x HDMI/DP až 5K/60Hz- 2 monitory – HDMI+DP až 2x4K/60HzUSB-C s podporou DisplayPort 1.4 DSC- 1 monitor – 2x DP – up to 5K/60Hz- 1 monitor – 1x DP or 1x HDMI – up to 4K/60Hz- 2 monitory – 1x HDMI + 1 DP – up to 2x 4K/60HzUSB-C s podporou DisplayPort 1.4 bez podpory DSC- 1 monitor – 1x DP or 1x HDMI – up to 4K/60Hz- 2 monitory – 1x HDMI + 1 DP – up to 2x 2560×1440/60HzUSB-C s podporou DisplayPort 1.2- 1 monitor – 1x DP or 1x HDMI – up to 4K/30Hz- 2 monitory – 1x HDMI + 1 DP – up to 2x 1920×1080/60Hz• 1x USB-C 3.2 port Gen. 2 (pouze pro data)• 3x USB-A 3.2 port Gen. 2 s podporou rychlého nabíjení (BC 1.2)• 3x USB 2.0• 1x Ethernet GLAN RJ-45 port (ASIX AX88179)• 1x SD / microSD slot• 1x 3,5mm Audio kombo konektor• LED indikace• Kabel USB4 (80 cm)• OS: Windows 10/11, macOS, Linux a iPadOS s nejnovějšími aktualizacemi• Rozměry produktu: 69 x 128 x 48 mm• Hmotnost produktu: 314 g• Rozměry balení: 173 x 150 x 56 mm Hardwarové požadavky:Zařízení s volným USB4, Thunderbolt nebo USB-C portem Požadavky pro funkci Power Delivery:Zařízení s volným USB4, Thunderbolt nebo USB-C portem s podporou „Power Delivery“ Požadavky pro video výstup:Zařízení s volným USB4, Thunderbolt nebo USB-C portem s podporou “DisplayPort Alternate Mode” iPadOS, Android nepodporují technologii více-obrazového video přenosu, ani možnost rozšířené obrazovky. To znamená, že při připojení k externímu monitoru se zobrazí pouze zrcadlená obrazovka. (Neplatí pro androidy s nástavbou DEX a Easy Projection ) Napájecí zdroj není součástí dodávky. Dokovací stanici lze používat s napájecím zdrojem dodávaným s notebookem nebo lze napájecí zdroj zakoupit samostatně, např. 100 W: P/N CHARGER-C112W/UK. Obsah balení ProduktPropojovací USB4 kabel (80 cm)Manuál (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako iTec USB4 Metal Docking station Dual 4K HDMI DP + Power Delivery 80 W

LINQ Pro USB-C 10Gbps Multiport Hub with 4K HDMI and Ethernet (LQ48015)

LINQ Pro USB-C 10Gbps Multiport Hub with 4K HDMI and Ethernet (LQ48015)
Detail

Replikátor portů - připojení pomocí USB-C, standard konektoru USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1), další konektory: 2USB-A , 1 ksHDMI , 2 ksUSB-C , 1 ksRJ-45 , power delivery 100 W Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Replikátor portů LINQ byELEMENTS 6v1 se 100W Power DeliveryVíceportový rozbočovač LINQ byELEMENTS 6v1 je ideálním partnerem pro nejnovější tenké notebooky nebo MacBooky. Další příslušenství totiž vyžaduje více portů, které často nejnovějším notebookům chybí. Proto stačí replikátor LINQ byELEMENTS 6v1 připojit pomocí oboustranného USB-C a následně získat přístup k USB-A, HDMI, RJ-45 i dalším USB-C konektorům. S replikátory portů LINQ vždy získáte nejvyšší dostupnou specifikaci a kvalitu.USB-C s Power DeliveryUSB hub LINQ byELEMENTS 6v1 umožní rozšířit počet portů na vašem notebooku. Z jednoho USB-C portu totiž udělá HDMI s podporou 4K rozlišení s 60Hz obnovovací frekvencí. Navíc získáte další USB-C s podporou Power Delivery až 100 W nebo... (alza.cz)

Podobné produkty ako LINQ Pro USB-C 10Gbps Multiport Hub with 4K HDMI and Ethernet (LQ48015)

i-tec USB-C Travel Easy Dock 4K HDMI, Power Delivery 60 W, C31TRAVELEASYDOCKPD

i-tec USB-C Travel Easy Dock 4K HDMI, Power Delivery 60 W, C31TRAVELEASYDOCKPD
Detail

Malá dokovací stanice, která i přes své velmi kompaktní rozměry nabízí vše potřebné pro základní práci. Připojte externí monitor v rozlišení až 4K, dva USB porty poslouží pro připojení vašich periferií a čtečka SD a microSD karet pomůže s přenosem dat. Samozřejmostí je i možnost napájení vašeho notebooku, a to až do 60 W (napájecí adaptér můžete buď použít svůj stávající, případně si nabíječku dokoupit : https://i-tec.pro/produkty/?catg=nabijecky-a-baterie&kon=USB-C). Specifikace • 1x integrovaný USB-C kabel pro připojení k zařízení (18 cm) • Technologie dokovací stanice: USB-C (SST) • PowerDelivery: 60 W • Video Porty: 1x HDMI Rozlišení: 1 monitor – až 4K/30Hz, až 1080p/120Hz • 1x USB-C port (pouze pro PowerDelivery) • 1x USB 3.0 port (5Gbps) • 1x USB 2.0 port • LED indikace • 1x SD/ microSD slot • OS: Windows 10, macOS, Android, Chrome OS a Linux s nejnovějšími aktualizacemi • Rozměry produktu: 112 x 25 x 12 mm • Hmotnost produktu : 35 g Hardwarové požadavky: • USB-C rozhraní s podporou “DisplayPort?Alternate?Mode” a „Power?Delivery“ nebo?Thunderbolt?3/ Thunderbolt 4 port Požadavky pro funkci Power Delivery: • Zařízení s volným USB-C nebo Thunderbolt 3 portem s podporou „Power Delivery“. Operační systém: • Windows 10, macOS, Android, Chrome OS a Linux s nejnovějšími aktualizacemi Obsah balení • Produkt • Manuál (patro.cz)

Podobné produkty ako i-tec USB-C Travel Easy Dock 4K HDMI, Power Delivery 60 W, C31TRAVELEASYDOCKPD

PremiumCord 4K HDMI extender na 100 m přes jeden kabel Cat5e / Cat6 khext100-2

Detail

4K HDMI extender umožňuje po jediném síťovém kabelu přenést HDMI signál ve vysoké kvalitě. PremiumCord 4K HDMI extender na 100 m přes jeden kabel Cat5e / Cat6 khext100–2 přenáší signál v rozlišení 4K při 30 Hz / Full HD až na 100 m. Obsahuje vysílací jednotku, přijímací jednotku a 2 napájecí zdroje. (mall.cz)

Podobné produkty ako PremiumCord 4K HDMI extender na 100 m přes jeden kabel Cat5e / Cat6 khext100-2

Targus® USB-C Single Video 4K hdmi/VGA Dock, 100W power pass through

Targus® USB-C Single Video 4K hdmi/VGA Dock, 100W power pass through
Detail

Proměňte svůj notebook v pracovní stanici s pomocí kompaktní dokovací stanice USB-C DP Alt Mode Single Video 4K HDMI/VGA s příkonem 100 W PD Pass-Thru. Připojte zařízení s rozhraním USB-C k jedinému displeji HDMI nebo VGA, zatímco se připojíte k síti Gigabit Ethernet. Můžete připojit také svá periferní zařízení, jako jsou myši, klávesnice, flash disky nebo pevné disky, a to do portů USB-A a USB-C. Připojením napájecího adaptéru USB-C notebooku k portu USB-C v rozbočovači můžete notebook také nabíjet. Podporuje nabíjení o příkonu až 100 W (20 V / 5 A). Tato dokovací stanice také podporuje přenosovou rychlost až 5 Gb/s na port. Kompaktní a lehký model si snadno odnesete kamkoli s sebou. *Port HDMI a VGA podporuje režim USB-C DP Alt a vyžaduje kompatibilní notebook s režimem USB-C DisplayPort Alternate **Podporuje BC 1.2 při nabíjení 1,5 A (když je propojen průchozí nabíjecí port USB-C a notebook) ***Některé notebooky HP USB-C s nabíjecím profilem 12 V PD nemusí být podporovány ****Napájecí adaptér USB-C PD není součástí balení *****Vyžaduje kompatibilní notebooky PD 3.0 • Rozšiřte svou plochu na externí monitor pomocí HDMI (maximální rozlišení 4K při 30 Hz) nebo VGA (maximální rozlišení 1920 ×1200 při 60 Hz)*, ideální pro práci na cestách nebo přesuny mezi kancelářemi a zasedacími místnostmi • Připojte se rychle a bezpečně k internetu pomocí portu RJ45 Gigabit Ethernet • Rozšiřte port USB-C na notebooku na 2 porty USB-A 3.2 Gen 1 navíc (1× s rychlým nabíjením) a 1 port USB-C 3.2 Gen 1 (podporuje průchod PD do notebooku**). Plus superrychlý přenos dat 5 Gb/s na port USB-A nebo USB-C, ideální pro práci s externími flash disky • Alternativně lze k portu USB-C připojit volitelný adaptér Targus USB-C AC, který vašemu notebooku přináší příkon až 100 W*** a navíc technologii Fast Role Swap, která zajišťuje stálé napájení příslušenství**** • Kompatibilní s hostitelským počítačem Thunderbolt™ 3 • Kompatibilní se systémy Windows, macOS, Chrome OS™ • Dvouletá záruka (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Targus® USB-C Single Video 4K hdmi/VGA Dock, 100W power pass through

i-tec USB4 Metal Docking station Dual 4K HDMI DP, Power Delivery 80W (USB4DUAL4KDOCKPD)

i-tec USB4 Metal Docking station Dual 4K HDMI DP, Power Delivery 80W (USB4DUAL4KDOCKPD)
Detail

Dokovací stanice - připojení pomocí USB-C, standard konektoru USB 4.0, další konektory: 3 USB-C USB 4, 3 ks USB-A USB 2.0, 3 ks USB-A USB 3.2 Gen 2, 1 ks HDMI HDMI 2.1, 1 ks DisplayPort DisplayPort 1.4, 1 ks RJ-45 Full-duplex, power delivery 80 W i-tec USB4 Metal Docking station Dual 4K HDMI DP, Power Delivery 80W je užitečným doplňkem pro každého uživatele notebooku. Především u kompaktních, málo vybavených počítačů zajistí pohodlí velkého množství portů a konektorů. Značně zvětší využitelnost vašeho notebooku, podpoří pořádek na vaší pracovní ploše a od elektroniky se s nimi můžete odpojt doslova okamžitě. K samotnému propojení stanice i-tec USB4 Metal Docking station Dual 4K HDMI DP, Power Delivery 80W a laptopu slouží rozhraní USB-C. Standardem konektorů je USB 4,0. Dokovací stanice je vyrobena z hliníku, vypadá tak stylově. Součástí balení je také propojovací kabel. Náročným uživatelům se jistě bude hodit podpora více monitorů. Maximálně budete moci... (alza.cz)

Podobné produkty ako i-tec USB4 Metal Docking station Dual 4K HDMI DP, Power Delivery 80W (USB4DUAL4KDOCKPD)

Kabel Verbatim USB-C/HDMI 4K, 1,5m - černý

Kabel Verbatim USB-C/HDMI 4K, 1,5m - černý
Detail

Adaptér USB-C na HDMI 4K s 1.5 m kábel Adaptér USB-C na HDMI umožňuje bezproblémové pripojenie akéhokoľvek kompatibilného zariadenia USB-C k projektoru, televízoru alebo monitoru. 1.5 m kábel. Rozhranie HDMI podporuje rozlíšenie až do 4K* - výstup videa z počítača na monitor s rozlíšením 4K. Vďaka elegantnému a kompaktnému dizajnu je toto zariadenie veľmi prenosné a ideálne na použitie na cestách. Štýlový povrch z brúseného kovu. *Port HDMI vyžaduje priame pripojenie HDMI k HDMI. TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE PN 49144 Farba šedá Hmotnosť výrobku 63 g Rozmery výrobku (D x Š x H) 55 x 24 x 10 mm Dĺžka kábla 1.5 m Hmotnosť balenia 107 g Rozmery balenia (V x Š x H) 233 x 100 x 30 mm Záruka 2 roky Rozhranie USB-C (USB 3.1 GEN 1) A HDMI Operačný systém Windows 10, 8, 7, Mac OS 9.X a vyššie, Linux 2.4.X Pracovná teplota 5 - 40°C Teplota skladovania 0 - 60°C Obsah balenia Adaptér USB-C na HDMI 4K (obsahuje 1.5 m kábel USB-C) . (patro.cz)

Podobné produkty ako Kabel Verbatim USB-C/HDMI 4K, 1,5m - černý

Kabel KRUGER & MATZ KM1205 Basic HDMI 4K 10m

Kabel KRUGER & MATZ KM1205 Basic HDMI 4K 10m
Detail

NakupteKabel KRUGER & MATZ KM1205 Basic HDMI 4K 10mz kategorieAudio, video, SAT > AV příslušenství > Kabely HDMI / HDMIza499.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Kabel KRUGER & MATZ KM1205 Basic HDMI 4K 10m

iTec USB-C HDMI Adapter 4K/60 Hz

iTec USB-C HDMI Adapter 4K/60 Hz
Detail

i-tec USB-C HDMI Adapter 4K/60 Hz Rozšiřte svou pracovní plochu o jeden externí HDMI monitor nebo připojte projektor či televizor s HDMI rozhraním k vašemu notebooku, tabletu nebo PC přes nový USB-C nebo Thunderbolt 3 konektor. Adaptér podporuje přenos 4K Ultra HD rozlišení až 3840 x 2160@60 Hz včetně audio signálu. Použití je velmi jednoduché, adaptér pouze připojíte do USB-C nebo Thunderbolt 3 portu počítače, pomocí HDMI kabelu jej propojíte se zobrazovacím zařízením a můžete začít okamžitě využívat. Instalace ovladačů je automatická ze systému. Prosím, ověřte si pečlivě kompatibilitu vašeho zařízení, zda je v souladu s požadavky na provoz uvedeného i-tec produktu, zejména video výstup (profil Display Port Alt mode). V případě nekompatibility nemusí váš nový produkt i-tec fungovat správně. Detaily o specifikacích vašeho zařízení, resp. USB portu, naleznete v manuálu k vašemu notebooku/tabletu/chytrému telefonu, případně prostřednictvím zákaznické podpory výrobce vašeho zařízení. Pokud si však i po ověření nebudete jisti, zda je vaše zařízení plně kompatibilní, obraťte se na technické oddělení, prostřednictvím emailové adresy support@itecproduct.com. Dlouhý produktový popis: i-tec USB-C na HDMI Video adaptér 60 Hz, 1x HDMI 4K Ultra HD, kompatibilní s Thunderbolt 3 Specifikace 1x USB-C 3.1 konektor, přenosová rychlost až 10 GbpsGrafické rozhraní: 1x HDMI (spec. 1.4b); max. rozlišení 3840×2160 / 60HzMožná rozlišení: 640×480, 800×600, 1024×768, 1280×720, 1280×768, 1280×800, 1280×1024, 1360×768, 1366×768, 1368×768, 1400×1050, 1600×1200, 1680×1050, 1920×1080, 1920×1200, 2048×1152 2048×1280 2048×1536 2560×1440 2560×1600 3840×2160Režimy: Rozšířit, Zrcadlit a Primární monitorPodporované barvy 16 / 32 bitůNapájení ze sběrnice USB, není potřeba externí napájecí adaptérOS: Vyžaduje USB-C rozhraní s podporou “DisplayPort Alternate Mode” (ne všechna zařízení / systémy s rozhraním USB-C mají tento standard) nebo Thunderbolt 3 port – nyní Windows 10 32/64bit, Mac OS X, Chrome OS (Google)Rozměry produktu: 45 x 45 x 15 mmHmotnost produktu: 27 gRozměry balení: 160 x 120 x 25 mmHmotnost balení: 60 g Systémové požadavky Hardwarové požadavky: notebook, tablet, PC, smartphone s?OS Windows, Mac nebo Google s volným portem USB-C s podporou “DisplayPort Alternate Mode”Operační systém: Windows 10, Mac OS X, Google (Chrome OS) s?nejnovějšími aktualizacemi. Obsah balení i-tec USB-C HDMI 4K/60 Hz adaptér s kabelem (15 cm)Quick Start (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako iTec USB-C HDMI Adapter 4K/60 Hz

Vention DisplayPort (DP) to HDMI 4K Adapter (HBMB0)

Vention DisplayPort (DP) to HDMI 4K Adapter (HBMB0)
Detail

Redukce - male konektor 1× DisplayPort (DisplayPort 1,4), female konektor 1× HDMI (HDMI 1.4), pozlacené konektory, rovné zakončení Užijtesi 4K rozlišenína velké obrazovceDíky adaptéru Vention DisplayPort (DP) to HDMI 4K budete moci např. propojit notebook či počítač s televizí, monitorem nebo projektorem. Adaptér podporuje rozlišení 4K@30Hz, díky čemuž si budete moci vychutnat obraz v maximální kvalitě. KONEKTORYDisplayPort > HDMI MAX. ROZLIŠENÍ4K@30Hz ROZMĚRY23,1 × 40,1 × 8,9 mm Adaptér zaujme kvalitním provedenímInteligentní čip CH7530A zajišťuje bezztrátový přenos jak videa, tak i audiokanálu. Konektory adaptéru jsou samozřejmě pozlacené, což přispívá k bezproblémovému přenosu signálu. Jistě oceníte, že adaptér stačí zapojit a začít používat – není nutná instalace ovladačů. Klíčové vlastnostiadaptéru Vention DP > HDMITyp... (alza.cz)

Podobné produkty ako Vention DisplayPort (DP) to HDMI 4K Adapter (HBMB0)
OEM HDMI extender, 4K, 20m, UGREEN HDMI 4K Cable 25m (40107), UGREEN HDMI 4K Cable 15m (40105), UGREEN 4K HDMI Cable 10m (40104), UGREEN HDMI 4K Cable 30m (40108), PremiumCord Kabel 4K HDMI A - HDMI mini C, 5m (kphdmac5), PremiumCord Kabel 4K HDMI A - HDMI mini C, 2m (kphdmac2), LINQ 4K HDMI Adapter with PD (LQ47999), hyper usb c hub 4k hdmi vesmirne sedy, belkin 4k hdmi 2 1 2m av10175bt2m blk, Vention DisplayPort (DP) to HDMI 4K Adapter (HBMB0), PremiumCord HDMI 4K opakovač s oddělením audia (khcon-30), VERBATIM USB-C TO HDMI 4K ADAPTER - USB 3.1 GEN 1/ HDMI, 1.5 m (49144), VERBATIM USB-C TO HDMI 4K ADAPTER - USB 3.1 GEN 1/ HDMI, 10 cm (49143), Vention 4K DisplayPort (DP) to HDMI Cable 2M Black (HAGBH), Vention 4K DisplayPort (DP) to HDMI Cable 1m Black (HAGBF), UGREEN 4K HDMI Cable Male to Male Braided 3m (40102), UGREEN 4K HDMI Cable Male to Male Braided 1m (30999), Vention 4K DisplayPort (DP) to HDMI Cable 3m Black (HAGBI), AlzaPower Premium HDMI 2.0 High Speed 4K 1.5m (APW-CBHDP115B), UGREEN 4K HDMI Cable Male to Male Braided 2m (40101), AlzaPower Premium HDMI 2.0 High Speed 4K 5m (APW-CBHDP150B), LINQ 4K HDMI Adapter with PD and USB-A (LQ48000), AlzaPower Core HDMI 1.4 High Speed 4K 3m bílý (APW-CBHD14S030W), AlzaPower Flat HDMI 1.4 High Speed 4K 3m bílý (APW-CBHD14F030W), Vention Optical HDMI 2.0 Cable 4K 3m Black Metal Type (AAYBI), LINQ 4K HDMI Adapter with PD, USB-A and VGA (LQ48001), AlzaPower Premium HDMI 2.0 High Speed 4K 1.5m bílý (APW-CBHDP115W), AlzaPower Flat HDMI 1.4 High Speed 4K 1.5m černý (APW-CBHD14F015B), AlzaPower Premium HDMI 2.0 High Speed 4K 1m bílý (APW-CBHDP110W)