Dětské vojenské letiště s letadly a příslušenstvím xxl (11399)

Produkt Dětské vojenské letiště s letadly a příslušenstvím xxl (11399) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Dětské vojenské letiště s letadly a příslušenstvím xxl (11399) upraviť a produkt hľadať znova.

Dětské vojenské letiště s letadly a příslušenstvím XXL (11399)

Dětské vojenské letiště s letadly a příslušenstvím XXL (11399)
Detail

Tematická sada hraček obsahuje letadla, vojenská auta, vojáčky, podložku, přistávací podložku a mnoho dalších nezbytných prvků skutečné vojenské základny, rozměry v rozloženém stavu 56 × 82 × 22,5 cm (D׊×V) Rozsáhlé dětské vojenské letiště XXL s bohatým příslušenstvím zaujme každého chlapce. Jeho součástí je přistávací plocha s ranvejí, cestou i parkovištěm, letadla, auta, vojáci, strážní věž, stan, zbraňový systém a další doplňky. Děti tak vojenská základna zabaví na opravdu dlouhou dobu a podpoří jejich kreativitu, protože se dá flexibilně měnit. Vojenské letiště je vhodné pro děti od 3 let. Klíčové vlastnosti dětského vojenského hřiště s letadly a příslušenstvím XXLVojenské hřiště zaujme každého chlapceSoučástí je přistávací plocha, letadla, auta, vojáci a další příslušenstvíZabaví na opravdu dlouhou dobu, podpoří dětskou kreativituVojenské letiště je vhodné pro děti od 3 let Rozměry:82 × 56 × 25,5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Dětské vojenské letiště s letadly a příslušenstvím XXL (11399) , Dětské kolečko s příslušenstvím, 71 cm

LEGO® DUPLO® 10961 Letadla a letiště

Detail

Letadla a letiště Název LEGO, logo LEGO, mini figurka, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky společnosti LEGO Group. ©2017 the LEGO Group. (conrad.cz)

Podobné produkty ako LEGO® DUPLO® 10961 Letadla a letiště , Ranwey s dřevěnými letadly (23355)

Nej... Letadla a letiště v pohybu - Bordet-Petillon Sophie

Nej... Letadla a letiště v pohybu - Bordet-Petillon Sophie
Detail

Zůstaňte na svých sedadlech a zapněte si bezpečnostní pásy! Čeká vás totiž dobrodružství vysoko v oblacích. Kniha Nej… LETADLA a LETIŠTĚ v pohybu nabízí hodiny naučné zábavy. Prozkoumejte vnitřek letadla, přistaňte na vodě s hydroplánem, nechte se odbavit na letišti, předložte palubní lístek a leťte! Díky detailním ilustracím letadla skutečně ožijí. Kniha je napěchována informacemi za světa letadel a praktickými ukázkami zázraků letecké dopravy. Je podmanivá a realistická, plná propracovaných ilustrací. Obsahuje spoustu pohyblivých prvků: odklápěcích okének, vytahovacích či otočných částí obrázku, určených k šetrnému zacházení. (patro.cz)

Podobné produkty ako Nej... Letadla a letiště v pohybu - Bordet-Petillon Sophie , Rappa policejní vesta s českými nápisy a příslušenstvím

LEGO® DUPLO® Town 10961 Letadlo a letiště

LEGO® DUPLO® Town 10961 Letadlo a letiště
Detail

Letadlo s otočnou letištní věží, s pilotkou a pasažéry si mohou sestavit předškoláčci z 28 dílků. Poté si mohou přehrát jeden z mnoha přívětivých příběhů, které v dětech podporují rozvoj sociálních a emocionálních dovedností. Výuková sada je obohacena dekorativními funkčními prvky. Děti mohou stavět model podle obrázkového návodu, ke kterému nepotřebují umět číst. Přednosti: stavěním si děti zlepšují jemnou motoriku rozeznávají tvary a barvy na kostičkách Obsah balení: celkem 28 dílků jednoduchý obrázkový návod letadlo s odnímatelnou střechou otočná letištní věž s pásem na zavazadla figurka tatínka, holčičky a pilotky medvídek, vlaječka a otevírací kufřík Kupte dětem stavebnici LEGO DUPLO! Vhodné pro děti od 2 let Materiál: plast Počet dílků: 28 Rozměr modelu: 22 x 38 x 29 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako LEGO® DUPLO® Town 10961 Letadlo a letiště , Pokladna s příslušenstvím (8590439304104)

KIK Elektronické Nákladní Letadlo s autíčky a příslušenstvím Hasiči (14920)

KIK Elektronické Nákladní Letadlo s autíčky a příslušenstvím Hasiči (14920)
Detail

Letadlo pro děti vhodné od 3 let, pro kluky (alza.cz)

Podobné produkty ako KIK Elektronické Nákladní Letadlo s autíčky a příslušenstvím Hasiči (14920) , Vojenské auto na baterie s raketami (8592386075342)

Nej... Letadla a letiště v pohybu (978-80-256-2662-7)

Nej... Letadla a letiště v pohybu (978-80-256-2662-7)
Detail

Kniha - autor Sophie Bordet-Petillon, 18 stran, česky, prostorové pohádky, leporela Zůstaňte na svých sedadlech a zapněte si bezpečnostní pásy! Čeká vás totiž dobrodružství vysoko v oblacích. Kniha Nej… LETADLA a LETIŠTĚ v pohybu nabízí hodiny naučné zábavy. Prozkoumejte vnitřek letadla, přistaňte na vodě s hydroplánem, nechte se odbavit na letišti, předložte palubní lístek a leťte! Díky detailním ilustracím letadla skutečně ožijí. Kniha je napěchována informacemi za světa letadel a praktickými ukázkami zázraků letecké dopravy. Je podmanivá a realistická, plná propracovaných ilustrací. Obsahuje spoustu pohyblivých prvků: odklápěcích okének, vytahovacích či otočných částí obrázku, určených k šetrnému zacházení. (alza.cz)

Podobné produkty ako Nej... Letadla a letiště v pohybu (978-80-256-2662-7) , Rappa ohrada s hnědou klisnou a hříbětem a příslušenstvím (8590687215566)

Cheb 1917-1947 - Aviatici a letadla prvního vojenského letiště v Českých zemích - Jiří Rajlich

Cheb 1917-1947 - Aviatici a letadla prvního vojenského letiště v Českých zemích - Jiří Rajlich
Detail

Význam starého, dnes již neexistujícího chebského letiště pro naši leteckou historii daleko přesahuje západočeský region. Vzniklo ještě za 1. světové války, jako vůbec první stálé vojenské letiště v Českých zemích. Aviatikům habsburské monarchie ale nesloužilo dlouho. A zpočátku se zdálo, že valné perspektivy jej nečekají ani v nové republice. Na vině byla jeho nevýhodná geografická poloha i s tím související fakt, že šlo o „krajinu plnou živlů republice nepřátelských“. Přesto však v meziválečném období nakonec sloužilo nejen jako základna bojových jednotek, ale především jako významné centrum leteckého výcviku československého letectva, svého času dokonce jediné. V té době na něm nacházíme téměř všechny typy letadel, které brázdily oblohu nad Československem – ty domácí i četné zahraniční. A také snad všechny významné i dnes již zapomenuté aviatiky, kteří pomáhali psát historii tehdejší „zlaté éry“ letectví. Převážně k výcvikovým a pomocným účelům pak letiště používala také německá Luftwaffe a nakonec se zde formovaly i letecké jednotky Ruské osvobozenecké armády. Přestože koncem 2. světové války bylo staré chebské letiště americkými leteckými útoky prakticky úplně zničeno, v naší letecké historii má své pevné a trvalé místo. O tom všem, a nejen o tom je tato bohatě obrazově vypravená kniha (programově se však nevěnuje historii nového chebského letiště, vybudovaného spolu s leteckou továrnou v dobách okupace, což je téma na speciální monografii). Přestože se po obsahové stránce zabývá všemi třemi dekády existence starého chebského letiště, akcentuje především první roky jeho budování a fungování, což dosud představovalo určitý dluh naší letecké historiografie. Totéž se do jisté míry týká i kapitol věnovaných jeho fungování v meziválečném období a v časech 2. světové války, jejíž dramatický závěr ve svých důsledcích učinil tečku za existencí nejstaršího stálého vojenského letiště na našem území. Ve srovnání s kapitolami o nejstarší chebské letecké historii jde totiž o problematiku již podstatně známější z řady jiných pojednání jak o meziválečném čs. letectvu, tak o historii letecké války nad českým územím. Jistou kompenzací za tuto určitou asymetrii budiž podstatně rozsáhlejší a informativnější obrazový doprovod, dokumentující aviatiky a letadla „zlaté éry“ československého letectví. Mezi více než 800 snímky byly zařazeny buď dosud nepublikované, nebo kdysi zveřejněné, ale nyní zpravidla v lepší kvalitě – většinou v charakteristických místních kulisách, jimiž dominuje nezaměnitelná řada osmi chebských hangárů. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Cheb 1917-1947 - Aviatici a letadla prvního vojenského letiště v Českých zemích - Jiří Rajlich , Adam toys dřevěnný autokaravan s přívěsem a příslušenstvím (6955273501546)

RAVENSBURGER Puzzle Staveniště na letišti XXL 100 dílků

RAVENSBURGER Puzzle Staveniště na letišti XXL 100 dílků
Detail

Puzzle pro děti s velkými XXL dílky pro snazší skládání. Doporučeno pro děti od 6 let. Rozměr složeného puzzle cca 49 x 36 cm (patro.cz)

Podobné produkty ako RAVENSBURGER Puzzle Staveniště na letišti XXL 100 dílků , Woody garáž s výtahem a příslušenstvím - dřevo/plast (8591864918478)

Nej... LETADLA A LETIŠTĚ v pohybu Sophie Bordet-Petillon; Marc-Étienne Peintre - Bordet-Petillon Sophie

Nej... LETADLA A LETIŠTĚ v pohybu Sophie Bordet-Petillon; Marc-Étienne Peintre - Bordet-Petillon Sophie
Detail

Zůstaňte na svých sedadlech a zapněte si bezpečnostní pásy! Čeká vás totiž dobrodružství vysoko v oblacích. Kniha Nej… LETADLA a LETIŠTĚ v pohybu nabízí hodiny naučné zábavy. Prozkoumejte vnitřek letadla, přistaňte na vodě s hydroplánem, nechte se odbavit na letišti, předložte palubní lístek a leťte! Díky detailním ilustracím letadla skutečně ožijí. Kniha je napěchována informacemi za světa letadel a praktickými ukázkami zázraků letecké dopravy. Je podmanivá a realistická, plná propracovaných ilustrací. Obsahuje spoustu pohyblivých prvků: odklápěcích okének, vytahovacích či otočných částí obrázku, určených k šetrnému zacházení. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Nej... LETADLA A LETIŠTĚ v pohybu Sophie Bordet-Petillon; Marc-Étienne Peintre - Bordet-Petillon Sophie , Rappa farma exkluzivní s koněm hříbětem a příslušenstvím (8590687215139)

SIGA Vojenske lestidlo 250g černý

SIGA Vojenske lestidlo 250g černý
Detail

Receptura tohoto výrobku byla vyvinuta pro ošetřování pracovní a vojenské obuvi, která je nošena v náročných podmínkách a oproti ostatním krémům obsahuje vyšší koncentraci kvalitních přírodních vosků, které chrání materiál před vlhkostí. Zvláčňuje a chrání před popraskáním. Světlé materiály, které nemají povrchovou úpravu, při použití tohoto výrobku mohou výrazněji tmavnout. Aplikuje se na obuv čistou, zbavenou všech nečistot a suchou. Pro dosažení lesku, nechejte na obuvi delší dobu zaschnout (cca 15min), poté rozleštěte. (halbo.cz)

Podobné produkty ako SIGA Vojenske lestidlo 250g černý , Prasátko peppa dřevěná škola s figurkami a příslušenstvím (5029736072124)

SIGA Vojenske lestidlo 250g hnědý

SIGA Vojenske lestidlo 250g hnědý
Detail

Receptura tohoto výrobku byla vyvinuta pro ošetřování pracovní a vojenské obuvi, která je nošena v náročných podmínkách a oproti ostatním krémům obsahuje vyšší koncentraci kvalitních přírodních vosků, které chrání materiál před vlhkostí. Zvláčňuje a chrání před popraskáním. Světlé materiály, které nemají povrchovou úpravu, při použití tohoto výrobku mohou výrazněji tmavnout. Aplikuje se na obuv čistou, zbavenou všech nečistot a suchou. Pro dosažení lesku, nechejte na obuvi delší dobu zaschnout (cca 15min), poté rozleštěte. (halbo.cz)

Podobné produkty ako SIGA Vojenske lestidlo 250g hnědý , Rappa ohrada pro koně s jezdcem a příslušenstvím (8590687215436)

Ravensburger Puzzle XXL 106240 Stavba na letišti 100 dílků

Ravensburger Puzzle XXL 106240 Stavba na letišti 100 dílků
Detail

Ravensburger Puzzle XXL 106240 Stavba na letišti 100 dílků Nová letištní plocha, se zobrazením těžké stavební techniky, která je k takové náročné dopravní stavbě potřebná. Ravensburger je značka pro jedny z nejkvalitnějších puzzle v Evropě i ve světě. Svoji oblíbenost mají potvrzenou prodejností trvající déle než 100 let. Sortiment nabízí puzzle pro děti i dospělé. Skládání dílků trénuje trpělivost, vizuální vnímání a logické myšlení. Přednosti: prvotřídní kvalita každého dílku povrch bez reflexů pro obsažený přírodní len zaručená ohebnost a stabilita přesně zapadajících dílků zajištěná různorodost dílků skrze ručně vyrobené raznice Vyberte si pro Vás i pro Vaše děti krásné puzzle Ravensburger! Vhodné pro děti od 6 let Počet dílků: 100 Rozměr po sestavení: 49 x 36 cm Rozměry balení: 33,5 x 3,5 x 23 cm Země původu: EU (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Ravensburger Puzzle XXL 106240 Stavba na letišti 100 dílků , Rappa přístřešek pro koně a zvířata s příslušenstvím a chovateli (8590687215443)

Cheb 1917-1947: Aviatici a letadla prvního vojenského letiště v Českých zemích (978-80-7573-077-0)

Cheb 1917-1947: Aviatici a letadla prvního vojenského letiště v Českých zemích (978-80-7573-077-0)
Detail

Kniha - autor Jiří Rajlich, 400 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Význam starého, dnes již neexistujícího chebského letiště pro naši leteckou historii daleko přesahuje západočeský region. Vzniklo ještě za 1. světové války, jako vůbec první stálé vojenské letiště v Českých zemích. Aviatikům habsburské monarchie ale nesloužilo dlouho. A zpočátku se zdálo, že valné perspektivy jej nečekají ani v nové republice. Na vině byla jeho nevýhodná geografická poloha i s tím související fakt, že šlo o „krajinu plnou živlů republice nepřátelských“. Přesto však v meziválečném období nakonec sloužilo nejen jako základna bojových jednotek, ale především jako významné centrum leteckého výcviku československého letectva, svého času dokonce jediné. V té době na něm nacházíme téměř všechny typy letadel, které brázdily oblohu nad Československem – ty domácí i četné zahraniční. A také snad všechny významné i dnes již zapomenuté aviatiky, kteří pomáhali psát historii tehdejší... (alza.cz)

Podobné produkty ako Cheb 1917-1947: Aviatici a letadla prvního vojenského letiště v Českých zemích (978-80-7573-077-0) , Rappa rytířská sada s příslušenstvím

Detské srdce a detské sny - Chinmoy Sri

Letadlo kluzák XXL se svítící kabinou

Letadlo kluzák XXL se svítící kabinou
Detail

Kluzáky jsou vyrobeny z EPP pěny, a proto jsou extra lehké a robustní, takže je snadné házet na dlouhé vzdálenosti a dají zabrat. Poměrně měkký materiál zajišťuje, že nic nezničíte. Materiál je také odolný vůči vodě a snadno se čístí. Je extrémně pružný, takže se nemusíte bát, že by se zlomil při ohýbání. Snadná montáže – trup má tři otvory, jednoduše zasuňte velké křídlo do předího otvoru, v zadní části jsou dva otvory – horní pro lety ve smyčkách a spodní pro dlouhé lety. Kluzák je ve dvou barevných provedeních modrý a červený se svítící kabinou. Belikost tohoto XXL kluzáku je 49 cm na šířku,46 cm na šířku a 12 na výšku, váží pouhých 35g. Je snadno rozložitelný pro uložení. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Letadlo kluzák XXL se svítící kabinou , Rappa policejní sada s příslušenstvím

Detské srdce a detské sny (978-80-968144-0-4)

Detské srdce a detské sny (978-80-968144-0-4)
Detail

Kniha - autor Sri Chinmoy, 156 stran, slovensky, brožovaná bez přebalu matná (alza.cz)

Podobné produkty ako Detské srdce a detské sny (978-80-968144-0-4) , Tut tut letiště cz (3417761441282)

Letiště (DVD)

Letiště (DVD)
Detail

Deset nominací na Oscara, včetně za Nejlepší film 1970. Burt Lancaster a Dean Martin stojí v čele hvězdně obsazeného katastrofického filmu producenta Rosse Huntera, za který Helen Hayes dostala svého druhého Oscara®. Nad Lincolnovým letištěm zuří sněhová bouře, která omezuje provoz. V okamžiku, kdy se ke startu chystá linka do Říma, uvízne na ranveji mexické letadlo. Problémy ale nekončí ani po startu: Mezi cestujícími je šílenec s bombou, který chce ukončit svůj život. Začíná boj s časem a napjatými nervy. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Letiště (DVD) , Kik elektronické nákladní letadlo s autíčky a příslušenstvím hasiči (14920)

Panenka pije, čůrá s příšlušenstvím - kostka modrý nočník

Panenka pije, čůrá s příšlušenstvím - kostka modrý nočník
Detail

Panenka pije, čůrá s příšlušenstvím - kostka modrý nočník z kategorie Panenky, od značky Simba Toys, máme skladem. Do 3 dnů u Vás. (bambule.cz)

Podobné produkty ako Panenka pije, čůrá s příšlušenstvím - kostka modrý nočník , Small foot ponk s příslušenstvím (4020972108395)

Teamsterz sada letiště

Teamsterz sada letiště
Detail

Sada obsahuje letadlo 3 auta a doplňky. Vhodné pro děti od 3 let. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Teamsterz sada letiště , Woody tkalcovský stav s příslušenstvím (8591864907069)

Letiště (BLU-RAY)

Letiště (BLU-RAY)
Detail

Deset nominací na Oscara, včetně za Nejlepší film 1970. Burt Lancaster a Dean Martin stojí v čele hvězdně obsazeného katastrofického filmu producenta Rosse Huntera, za který Helen Hayes dostala svého druhého Oscara®. Nad Lincolnovým letištěm zuří sněhová bouře, která omezuje provoz. V okamžiku, kdy se ke startu chystá linka do Říma, uvízne na ranveji mexické letadlo. Problémy ale nekončí ani po startu: Mezi cestujícími je šílenec s bombou, který chce ukončit svůj život. Začíná boj s časem a napjatými nervy. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Letiště (BLU-RAY) , Classic world retro toustovač s příslušenstvím

Samolepková knížka Letiště

Samolepková knížka Letiště
Detail

Zábava se samolepkami! Krásně ilustrovaná, nelicenční samolepková knížka zaujme každé dítě. Obsahuje 16 stran se zábavnými aktivitami a 8 stran plných barevných samolepek (patro.cz)

Podobné produkty ako Samolepková knížka Letiště , Dětský zahradní vozík s příslušenstvím, červená

Samolepková knížka - Letiště

Samolepková knížka - Letiště
Detail

Zábava se samolepkami! Krásně ilustrovaná, nelicenční samolepková knížka zaujme každé dítě. Obsahuje 16 stran se zábavnými aktivitami a 8 stran plných barevných samolepek - zkrátka úžasný dárek pro každého malého neposedu! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Samolepková knížka - Letiště , Skluzavka do vany s příslušenstvím (ikonka_kx5951)

Larsen Puzzle Letiště

Larsen Puzzle Letiště
Detail

Larsen Puzzle Letiště Vzdělávací puzzle Larsen přináší školáčkům skládanku, kdy si zábavnou formou mohou osvojit prostředí letiště, a to od příchodu do tohoto prostoru, přes odbavení, přípravy stroje k letu až pilotní kabinu s kapitánem. Každý dílek je odlišný a lze vložit jen na správné místo. Po složení puzzle obrázku si ho děti mohou využít jak k dekoraci stěny či police, tak k dalšímu opakování. Přednosti: kvalitní hladký karton rozvíjí vizuální paměť a logickou úvahu Podpořte děti v poznání letištního prostředí puzzle obrázkem! Vhodné pro děti od 5 let Počet dílků: 25 Rozměry: 36,5 x 28,5 cm Země původu: Norsko (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Larsen Puzzle Letiště , Classic world retro mixer s příslušenstvím

Dickie Letiště (4006333039522)

Dickie Letiště (4006333039522)
Detail

Sada autíček pro kluky, vhodné od 3 let Každý malý kluk by se chtěl stát manažerem letiště nebo alespoň chce vlastnit nějaké to letadlo. Sada značky Dickie Toys splní oba tyto dětské sny. Set s letištní tématikou obsahuje letadlo, dvě auta zajišťující servis na letišti a vůz cateringu. Propracovaný design, volnoběh, nepostradatelné příslušenství a kvalitní materiál zaujmou nejednoho malého leteckého fanouška a zabaví jej na několik hodin. Dopřejte svému malému nadšenci jeho letiště snů. Klíčové vlastnosti sady Dickie LetištěPečlivě zpracovaný design s letištní tématikouAutíčka s volnoběhemPříslušenství pro podporu hryKvalitní odolný materiál Sada obsahuje:Letadlo2 × auto zajišťující letištní servis1 × auto cateringuNezbytné příslušenství Vhodné pro:Děti od 3 let věku... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dickie Letiště (4006333039522) , Woody garáž třípodlažní s příslušenstvím (8591864900831)

Začátečník na letišti ()

Začátečník na letišti ()
Detail

Audiokniha MP3 - autor Richard Ludvík, čte Richard Ludvík Jak se jednoduše anglicky domluvit na letišti a dalších místech.Říká se, žádný učený z nebe nespadl. Poslouchejte a zlepšete si vaší angličtinu. Konverzace pro věčné začátečníky a mírně pokročilé v 50 rozhovorech. Na letišti, v hotelu, ve městě, v restauraci a další.Nepamatujete si slovíčka? Poslouchejte, opakujte a překládejte je efektivně rovnou ve větách a originálních dialozích. Usnadněte si učení v praktických a zábavných rozhovorech.Zmírněte vaše obavy z angličtiny. Stáhněte si a poslouchejte teď Začátečník na letišti (5. díl této série) (alza.cz)

Podobné produkty ako Začátečník na letišti () , Hama zažehlovací korálky midi - letiště (028178034450)

Letiště - DVD (N01867)

Letiště - DVD (N01867)
Detail

Film na DVD - Nad Lincolnovým letištěm zuří sněhová bouře, která omezuje provoz. A v jednom letadle je mezi cestujícími je šílenec s bombou, který chce ukončit svůj život. Začíná boj s časem a napjatými nervy... Burt Lancaster a Dean Martin v hvězdně obsazeném katastrofickém filmu. Burt Lancaster a Dean Martin stojí v čele hvězdně obsazeného katastrofického filmu. Řídící letového provozu Mel Bakersfeld (Burt Lancaster) ze Země řeší nejen problémy se svojí milenkou (Jean Seberg) a manželkou (Dana Wynter), ale hlavně s právě zuřící sněhovou bouří na letišti s jejímiž následky mu vydatně pomáhá svérazný mechanik (George Kennedy). Ve vzduchu musí kapitán Vern Demerest (Dean Martin) společně se svojí přítelkyní, těhotnou letuškou (Jacqueline Bisset), udržet kontrolu nad svým boeingem 707, protože má na palubě černou pasažérku a maniaka vyhrožujícího odpálením bomby. (alza.cz)

Podobné produkty ako Letiště - DVD (N01867) , Vopi dětský koberec ultra soft letiště

Detské ľudové piesne

Detské ľudové piesne
Detail

Kniha so šiestimi puzzle. (patro.cz)

Podobné produkty ako Detské ľudové piesne , Československé a české vojenské odznaky (978-80-206-1353-0)

Matchbox Herní set Letiště

Matchbox Herní set Letiště
Detail

Herní set Matchbox Letiště spojuje hru s letadly i vozidly v nekonečné dobrodružství! Vyznačuje se vozidly se spoustou realistých detailů a pohyblivých částí a se světly a zvuky, které napodobují skutečné letiště. - Součástí balení je jedno letadlo Matchbox Sky Buster a jedno vozidlo Matchbox. - Baterie: 3× LR44/AG13 (jsou součástí balení). - Vhodné pro děti od 4 let. (hawaj.cz)

Podobné produkty ako Matchbox Herní set Letiště , Nej... letadla a letiště v pohybu (978-80-256-2662-7)

Letiště Moje první omalovánky

Letiště Moje první omalovánky
Detail

Titul obsahuje 16 stran k vybarvení a ozdobení. (patro.cz)

Podobné produkty ako Letiště Moje první omalovánky , Mezi námi letadly (978-80-271-3201-0)

Letiště: Stavíme si rádi

Letiště: Stavíme si rádi
Detail

Fascinují vás letadla? Postavte si letiště, kde se to jen hemží cestujícími, složte si ranvej, sestavte si letadla, figurky a příslušenství a provoz letiště může začít! Dozvíte se spoustu úžasných informací týkajících se letového provozu, projdete bezpečnostní kontrolou, odbavíte zavazadla, nakouknete do řídicí věže a pak už vzhůru do oblak! Díky tomuto interaktivnímu boxu se malí dobrodruhové hravě seznámí s cestováním vzduchem, sestaví si terminál, vzletovou a přistávací dráhu, řídicí věž, větrný rukáv, vozík na zavazadla a hlavně 5 modelů letadel – vrtulník, osobní letoun, soukromý tryskáč, vrtulové letadlo a jumbo jet. Tak šupito presto do oblak!Obsahuje 46 dílků stavebnice! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Letiště: Stavíme si rádi , Kosmetický stolek se zrcadlem a příslušenstvím (8590756117678)

Vtech Tut Tut Letiště

Vtech Tut Tut Letiště
Detail

Vtech Tut Tut Letiště Letištní dráha Tut Tut s jedním přibaleným letadélkem. Dráha je kompatibilní s dalšími dráhami Tut Tut. Autíčka nabízí zakomponovanou moderní technologii. Po přejetí SmartPointů, chytrých bodů, rozmístněných na dráze Tut Tut, umí komunikovat s dětmi. Každé z autíček má jiný hlas a dětem se umí ozvat, každé z nich používá jiná slova, jiné fráze a zpívá odlišnou písničku. Různé typy autíček Tut Tut si můžete vybrat v nabídce dalších samostatných produktů, buď samostatně nebo v sadách. Kupte dětem některé z hraček Tut Tut! Vhodné pro děti od 1 do 5 let Materiál: plast Baterie: 2 x AAA ( jsou součástí balení) Počet dílů: 12 Počet autíček: 1 letadlo Rozměry balení: 46 x 13,5 x 28 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Vtech Tut Tut Letiště

Matchbox Herní set letiště

Matchbox Herní set letiště
Detail

Herní set s letištěm nabízí dětem prostor pro zábavnou hru s letadly a vozidly zároveň. Skladba a funkčnost: letištní věž se zvukovými a světelnými efekty kompatibilní s dalšími sety Matchbox™ Action Drivers™, Hot Wheels™ City Obsah balení: letadlo Matchbox™ Sky Busters™ vozidlo Matchbox™ Kupte dětem herní set s letištěm! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast Baterie: 3 x LR44 (součást balení) Rozměr balení: 40 x 35 x 10 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Matchbox Herní set letiště

Letiště Mnichov - Greg Baxter

Detail

Co člověka přivede k sebevraždě? Je to jeden zlomový moment, nebo k ní nevyhnutelně směřuje celým svým životem? A jak si s ní mají poradit pozůstalí? Miriam zemřela v Mnichově na anorexii. Její bratr (z Londýna) a otec (z Ameriky) si přijeli vyzvednout její tělo, ale než jim ho úřady vydají, mají spoustu času na cestování - po Německu i po vlastních myšlenkách. Teď oba čekají, až se zvedne mlha a oni budou moci odletět. Podaří se jim ale Mnichov opravdu opustit? (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Letiště Mnichov - Greg Baxter

Samolepková knížka Letiště (8595593815947)

Samolepková knížka Letiště (8595593815947)
Detail

Kniha - 232 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Zábava se samolepkami! Krásně ilustrovaná, nelicenční samolepková knížka zaujme každé dítě. Obsahuje 16 stran se zábavnými aktivitami a 8 stran plných barevných samolepek (alza.cz)

Podobné produkty ako Samolepková knížka Letiště (8595593815947)

Moje první omalovánky Letiště

Moje první omalovánky Letiště
Detail

Omalovánky - 16 stran plných úžasných obrázků, vazba: brožovaná bez přebalu, lesklá Omalovánky obsahují 16 stran plných úžasných obrázků. Děti se nejenom zabaví, ale kromě toho si procvičí také jemnou motoriku, zopakují názvosloví k danému tématu a obohatí svoji slovní zásobu o nová slova. Připrav si barvičky a hurá do toho! (alza.cz)

Podobné produkty ako Moje první omalovánky Letiště

Puzzle Letiště 42 dílků

Puzzle Letiště 42 dílků
Detail

(fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Puzzle Letiště 42 dílků

Dickie Letiště hrací set

Detail

Letiště hrací set. Nyní máš možnost dostat se do útrob vzletového prostoru jako nikdy předtím. Vzlétní, zajisti servis celého letiště a užij si spoustu zábavy. (mall.cz)

Podobné produkty ako Dickie Letiště hrací set

Vtech Tut Tut - Letiště

Detail

Variabilní dráha pro autíčka Tut-Tut, kterou lze libovolně spojovat s ostatními dráhami. Součástí balení je jedno autíčko Letadlo. Postavte si dráhu a vyberte si trasu, jakou má letoun projet! (mall.cz)

Podobné produkty ako Vtech Tut Tut - Letiště

3D polštář Pozor letiště

3D polštář Pozor letiště
Detail

Trojúhelníkový polštářek v podobě značky potěší nejen fanoušky letectví. Polštářek má rozměry cca: výška 46cm, šířka 46cm, hloubka 10cm Materiál: příjemný oboustranně česaný fleece 190g/m2. (fotodeky.cz)

Podobné produkty ako 3D polštář Pozor letiště

Letiště - Blu-ray (N01868)

Letiště - Blu-ray (N01868)
Detail

Film na Blu-ray - Nad Lincolnovým letištěm zuří sněhová bouře, která omezuje provoz. A v jednom letadle je mezi cestujícími je šílenec s bombou, který chce ukončit svůj život. Začíná boj s časem a napjatými nervy... Burt Lancaster a Dean Martin v hvězdně obsazeném katastrofickém filmu. Burt Lancaster a Dean Martin stojí v čele hvězdně obsazeného katastrofického filmu. Řídící letového provozu Mel Bakersfeld (Burt Lancaster) ze Země řeší nejen problémy se svojí milenkou (Jean Seberg) a manželkou (Dana Wynter), ale hlavně s právě zuřící sněhovou bouří na letišti s jejímiž následky mu vydatně pomáhá svérazný mechanik (George Kennedy). Ve vzduchu musí kapitán Vern Demerest (Dean Martin) společně se svojí přítelkyní, těhotnou letuškou (Jacqueline Bisset), udržet kontrolu nad svým boeingem 707, protože má na palubě černou pasažérku a maniaka vyhrožujícího odpálením bomby. (alza.cz)

Podobné produkty ako Letiště - Blu-ray (N01868)

Akciový balíček Detské doplňovačky

Akciový balíček Detské doplňovačky
Detail

Akciový balíček obsahuje 4 rôzne čísla časopisu Detské doplňovačky. Časopisy sú zabalené v priesvitnej fólii. Kúpou tohto balíčka teda čitateľ získa celkovo 64 strán rozmanitých hlavolamov (doplňovačky, spájačky, bludiská, kris-kros), ale nájdu sa aj testíky, rozprávky, minidetektívky, a podobne.Akciový balíček Detské doplňovačky obsahuje tieto 4 časopisy: Detské doplňovačky dinosaurie, DD v Afrike, DD hádankové a DD polárne. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Akciový balíček Detské doplňovačky

Detské aktivity Dětské aktivity

Detské aktivity Dětské aktivity
Detail

Táto kniha obsahuje množstvo zábavných a náučných cvičení na čítanie, písanie a pozorovanie. Tato knížka obsahuje řadu zábavných a naučných cvičení pro rozvoj čtení, psaní a pozorovacích schopností. (patro.cz)

Podobné produkty ako Detské aktivity Dětské aktivity

Detské ružové pyžamo 630207

Detské ružové pyžamo 630207
Detail

Detské ružové pyžamo 630207 z kategorie simple značky Muydemi, velikost 6, barva růžová. (secretavenue.cz)

Podobné produkty ako Detské ružové pyžamo 630207

Detské ružové pyžamo 630207

Detské ružové pyžamo 630207
Detail

Detské ružové pyžamo 630207 z kategorie simple značky Muydemi, velikost 2, barva růžová. (secretavenue.cz)

Podobné produkty ako Detské ružové pyžamo 630207

Detské ružové pyžamo 630207

Detské ružové pyžamo 630207
Detail

Detské ružové pyžamo 630207 z kategorie simple značky Muydemi, velikost 4, barva růžová. (secretavenue.cz)

Podobné produkty ako Detské ružové pyžamo 630207

Detské ružové pyžamo 630207

Detské ružové pyžamo 630207
Detail

Detské ružové pyžamo 630207 z kategorie simple značky Muydemi, velikost 8, barva růžová. (secretavenue.cz)

Podobné produkty ako Detské ružové pyžamo 630207

Detské aktivity Dětské aktivity

Detské aktivity Dětské aktivity
Detail

Táto kniha obsahuje množstvo zábavných a náučných cvičení na čítanie, písanie a pozorovanie. Tato knížka obsahuje řadu zábavných a naučných cvičení pro rozvoj čtení, psaní a pozorovacích schopností. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Detské aktivity Dětské aktivity

RAVENSBURGER Puzzle Letiště 40 dílků

RAVENSBURGER Puzzle Letiště 40 dílků
Detail

Dětské deskové puzzle (dílky se skládají přímo na přiloženou podložku s rámečkem). Puzzle nemá standardní tvar dílků jak je známe z klasického skládání, ale obrázek je složen z částí nepravidelného tvaru bez zámků, jakoby jej někdo rozpraskal. Doporučeno pro děti od 4 let. Rozměr složeného puzzle cca 32 x 24 cm (patro.cz)

Podobné produkty ako RAVENSBURGER Puzzle Letiště 40 dílků

Můj prima den na letišti

Můj prima den na letišti
Detail

Letiště je velmi zajímavé místo. Nejen, že tady přistávají a odlétají letadla všech velikostí, ale je tu k vidění i mnoho jiných strojů a přístrojů. Kromě pilotů a letušek se o provoz na letišti starají i další lidé. Pokud se toho o letišti chceš dozvědět co nejvíce, stačí otevřít tuto knížku. Kniha je určená dětem od dvou let. V téže edici vychází: Můj prima den na farmě (patro.cz)

Podobné produkty ako Můj prima den na letišti

Můj prima den na letišti

Můj prima den na letišti
Detail

Letiště je velmi zajímavé místo. Nejen, že tady přistávají a odlétají letadla všech velikostí, ale je tu k vidění i mnoho jiných strojů a přístrojů. Kromě pilotů a letušek se o provoz na letišti starají i další lidé. Pokud se toho o letišti chceš dozvědět co nejvíce, stačí otevřít tuto knížku. Kniha je určená dětem od dvou let. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Můj prima den na letišti
Dětské kolečko s příslušenstvím, 71 cm, Ranwey s dřevěnými letadly (23355), Rappa Policejní vesta s českými nápisy a příslušenstvím, Pokladna s příslušenstvím (8590439304104), Vojenské auto na baterie s raketami (8592386075342), Rappa ohrada s hnědou klisnou a hříbětem a příslušenstvím (8590687215566), Adam Toys Dřevěnný autokaravan s přívěsem a příslušenstvím (6955273501546), Woody Garáž s výtahem a příslušenstvím - dřevo/plast (8591864918478), Rappa farma exkluzivní s koněm hříbětem a příslušenstvím (8590687215139), Prasátko Peppa dřevěná škola s figurkami a příslušenstvím (5029736072124), Rappa ohrada pro koně s jezdcem a příslušenstvím (8590687215436), Rappa přístřešek pro koně a zvířata s příslušenstvím a chovateli (8590687215443), Rappa Rytířská sada s příslušenstvím, Rappa Hasičská sada s příslušenstvím , Rappa Policejní sada s příslušenstvím, Tut Tut Letiště CZ (3417761441282), KIK Elektronické Nákladní Letadlo s autíčky a příslušenstvím Hasiči (14920), Small Foot Ponk s příslušenstvím (4020972108395), Woody Tkalcovský stav s příslušenstvím (8591864907069), Classic world Retro toustovač s příslušenstvím, Dětský zahradní vozík s příslušenstvím, červená, Skluzavka do vany s příslušenstvím (ikonka_KX5951), Classic world Retro mixer s příslušenstvím, Woody Garáž třípodlažní s příslušenstvím (8591864900831), HAMA zažehlovací korálky MIDI - Letiště (028178034450), Vopi Dětský koberec Ultra Soft Letiště, Československé a české vojenské odznaky (978-80-206-1353-0), Nej... Letadla a letiště v pohybu (978-80-256-2662-7), Mezi námi letadly (978-80-271-3201-0), Kosmetický stolek se zrcadlem a příslušenstvím (8590756117678)