Dětské dřevěné pexeso vodní svět - 12 dvojic bino 84168

Produkt Dětské dřevěné pexeso vodní svět - 12 dvojic bino 84168 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Dětské dřevěné pexeso vodní svět - 12 dvojic bino 84168 upraviť a produkt hľadať znova.

Dětské dřevěné pexeso Vodní svět - 12 dvojic BINO 84168

Dětské dřevěné pexeso Vodní svět - 12 dvojic BINO 84168
Detail

Díky pestrobarevným obrázkům roztomilých vodních zvířátek se hraje téměř samo. Pexeso je baleno v praktické krabičce s výsuvným víkem – vše vyrobeno z lehké, ale pevné překližky. Hlavní vlastnosti:krabička s víkem a 24 herních dílkůpraktické balení (patro.cz)

Podobné produkty ako Dětské dřevěné pexeso Vodní svět - 12 dvojic BINO 84168 , Bino pexeso-zvířátka

WOODY, Dětské dřevěné pexeso Mašinka

WOODY, Dětské dřevěné pexeso Mašinka
Detail

Klasická hra pro děti předškolního věku. Na dřevěných kartičkách pexesa najdete nádherné barevné obrázky. Cílem hry je najít co nejvíce dvojic obrázků se stejným symbolem. Vyhrává ten, kdo najde nejvíc dvojic. Známá dětská hra, se kterou se hráči nejen pobaví, ale také si procvičí pamět. Hra obsahuje: 18 kartiček pexesa Dřevěné hračky WOODY jsou značkou, která se opírá o českou tradici. Široká nabídka didaktických hraček a her rozvíjí dětské myšlení, kreativitu a jemnou motoriku. Všechny hračky WOODY jsou testovány na nejvyšší mezinárodní standard a většina z nich je pak zařazena do programu "Bezpečná hračka". (patro.cz)

Podobné produkty ako WOODY, Dětské dřevěné pexeso Mašinka , Bino pexeso ve vodě

Detské drevené kocky 25 ks

Detské drevené kocky 25 ks
Detail

Krásne drevené, prírodné kocky pre deti.Drevo z českých lesov - 25 dielov v stavebnici.Jedná sa o prírodný materiál buk.Kocky sú ručne spracované, zdravotne nezávadné.Vyrobené v Českej republike.Vyrobené v chránenej dielni.určené pre deti od 1 roka (marimex.cz)

Podobné produkty ako Detské drevené kocky 25 ks , Bino dřevěné dinosauři

Detské drevené kocky 50 ks

Detské drevené kocky 50 ks
Detail

Krásne drevené, prírodné kocky pre deti.Drevo z českých lesov - 50 dielov v stavebnici.Jedná sa o prírodný materiál buk.Kocky sú ručne spracované, zdravotne nezávadné.Vyrobené v Českej republike.Vyrobené v chránenej dielni.Určené pre deti od 1 roka (marimex.cz)

Podobné produkty ako Detské drevené kocky 50 ks , Trefl pexeso podvodní svět (5900511016116)

Vilac Dřevěné pexeso farma

Vilac Dřevěné pexeso farma
Detail

Sada dřevěných barevných dílků, se kterými děti mohou hrát oblíbenou hru Pexeso. Jejich úkolem je hledat stejné dvojice. Značka Vilac reprezentuje francouzskou společnost, která vyrábí dřevěné hračky od roku 1911. Dnes patří tyto produkty mezi klasické a nadčasové, oslovující děti již několika generací. Mají specifický starodávný styl obohacený moderními barvami a vzory. Společnost pod záštitou francouzské agentury Ademe, dbá při výrobě na úsporu energií a neznečišťování půdy, vody a vzduchu. Přednosti: ekologická výroba šetřící životní prostředí uzpůsobena hraní pro dětské ručičky hračka vyrobena z masivního dřeva rozvíjí vizuální vnímání Obsah balení: 24 dřevěných dílků dřevěný box s držadlem Vyberte dětem hračku francouzské značky Vilac! Vhodné pro děti od 2 let Materiál: dřevo Počet dílků: 48 ks Rozměry balení: 22 x 17 x 4,5 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Vilac Dřevěné pexeso farma , Vilac dřevěné zvukové pexeso vejce

Magnet 3Pagen Dřevěné pexeso

Magnet 3Pagen Dřevěné pexeso
Detail

Podívejte se na motiv, zapamatujte si ho a přiřaďte! Vyhrává ten, kdo najde nejvíce dvojic motivů. S těmito 20 dřevěnými kartami trénujete příjemným způsobem svou paměť a schopnost koncentrace. (magnet-3pagen.cz)

Podobné produkty ako Magnet 3Pagen Dřevěné pexeso , Lesní svět pexeso klasické - houby (1026)

Goki Dřevěné pexeso Les 32 díly

Goki Dřevěné pexeso Les 32 díly
Detail

Goki Dřevěné pexeso Les Naučné pexeso s překrásnými ilustracemi je určeno pro děti od 3 let. Motivem pro jednotlivé obrázky se stal les, rostlinky a zvířátka v něm žijící. Rožky jednotlivých dílků jsou zaobleny. Uloženy jsou ve dřevěné krabičce. Holčičky a kluci mají za úkol najít stejné dvojice. Kdo jich najde více, vyhrává. Kupte dětem některou z her Goki! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: dřevo Počet dílů: 32 Rozměr krabičky: 22 x 12 x 3,5 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Goki Dřevěné pexeso Les 32 díly , Dřevěné pexeso ovoce a zelenina (5060138828872)

Goki Dřevěné pexeso - les, 32 díly

Detail

Dřevěné pexeso se zajímavými motivy z lesa pro hru a trénování paměti. Úkolem je najít co nejvíce stejných párů. V sadě je 32 hracích destiček o rozměru 5 × 5 cm, které jsou vyrobeny ze dřeva z kvalitní a odolné překližky. Rohy u destiček jsou krásně zakulaceny a obrázky natištěny. (mall.cz)

Podobné produkty ako Goki Dřevěné pexeso - les, 32 díly , Bino dřevěné auto policie, modrá

Vilac Dřevěné pexeso farma 48 ks

Vilac Dřevěné pexeso farma 48 ks
Detail

Vilac Dřevěné pexeso farma 48 ks Dřevěné pexeso farma. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Vilac Dřevěné pexeso farma 48 ks , Bino dřevěné auto hasiči, červená

Dřevěné pexeso ovoce a zelenina (5060138828872)

Dřevěné pexeso ovoce a zelenina (5060138828872)
Detail

Pexeso - vhodné pro holky a kluky od 1 roku, lehká obtížnost, téma příroda, materiál dřevo Dětská hra pexeso patří mezi klasické hry oblíbené u všech generací. Dřevěné pexeso ovoce a zelenina obsahuje 14 párů čtvercových dílků z hladké bukové překližky s fotografickými obrázky ovoce a zeleniny. Dvojice netvoří dva stejné obrázky - jeden obrázek je ovoce nebo zelenina v celku, druhý obrázek do dvojice je ovoce nebo zelenina v řezu. Hru lze hrát v různých úrovních podle věku a schopností dítěte. Pro nejmenší otočte všechny dlaždice lícem nahoru a najděte celé ovoce či zeleninu s odpovídajícím obrazem řezu. Další možností je třídění do potravinových skupin, například podle barvy, odrůdy nebo třeba velikosti. V neposlední řadě si hru zahrajete jako tradiční pexeso. Klíčové vlastnosti dřevěného pexesa ovoce a zeleninaPexeso patří mezi klasické hry oblíbené u všech generacíDřevěné pexeso ovoce a zeleninaHra obsahuje 14 párů čtvercových dílků z... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dřevěné pexeso ovoce a zelenina (5060138828872) , Vanolepky vodní svět (16014-16)

Little Dutch Dřevěné pexeso Zoo 40 ks

Little Dutch Dřevěné pexeso Zoo 40 ks
Detail

Little Dutch Dřevěné pexeso Zoo 40 ks Dřevěné pexeso s veselými obrázkovými motivy zvířátek ze ZOO perfektně zabaví a rozvíjí paměť a soustředění. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Little Dutch Dřevěné pexeso Zoo 40 ks , Lesní svět pexeso klasické - na dvorku (1029)

Pexeso - Krteček - 16 dvojic

Pexeso - Krteček - 16 dvojic
Detail

Kdo najde více dvojic vyhrává! Zábavná rodinná hra s obrázky z oblíbeného dětského seriálu Krteček. Vystřihovací pexeso s motivem Krtečka a jeho kamarádů. Po vystřižení získáte 32 kartiček. Součástí je návod ke hře a praktická papírová krabička. Rozměr kartiček 41 x 41 mm. Pravidla hry: Karty se zamíchají a rozloží lícem dolů tak, aby žádný z hráčů neznal rozložení karet. Hráči postupně otáčí dvojici karet lícem vzhůru, aby je viděli i ostatní hráči. Pokud karty patří k sobě, hráč je odebere a otáčí další dvojici. Pokud karty k sobě nepatří, otočí je zpět lícem dolů a pokračuje další hráč v pořadí. Hraje se tak dlouho, dokud nejsou všechny karty rozebrány. Vítězem se stane hráč s největším počtem nalezených dvojic. (patro.cz)

Podobné produkty ako Pexeso - Krteček - 16 dvojic , Lesní svět pexeso klasické - pro nejmenší (1032)

Bino Pexeso zvířátka 24 ks

Bino Pexeso zvířátka 24 ks
Detail

Bino Pexeso zvířátka 24 ks Zahrajte si dřevěné pexeso s vykutálenými zvířátky. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Bino Pexeso zvířátka 24 ks , Lesní svět pexeso klasické - z říše hmyzu (1038)

Pexeso - Moje první zvířátka - 16 dvojic

Pexeso - Moje první zvířátka - 16 dvojic
Detail

Kdo najde více dvojic vyhrává! Zábavná rodinná hra s obrázky roztomilých kreslených zvířátek. Děti se učí nejen poznávat, ale zároveň trénují paměť. Vystřihovací pexeso s motivem domácích zvířátek. Po vystřižení získáte 32 kartiček. Součástí je návod ke hře a praktická papírová krabička. Rozměr kartiček 43 x 43 mm. Pravidla hry: Karty se zamíchají a rozloží lícem dolů tak, aby žádný z hráčů neznal rozložení karet. Hráči postupně otáčí dvojici karet lícem vzhůru, aby je viděli i ostatní hráči. Pokud karty patří k sobě, hráč je odebere a otáčí další dvojici. Pokud karty k sobě nepatří, otočí je zpět lícem dolů a pokračuje další hráč v pořadí. Hraje se tak dlouho, dokud nejsou všechny karty rozebrány. Vítězem se stane hráč s největším počtem nalezených dvojic. (patro.cz)

Podobné produkty ako Pexeso - Moje první zvířátka - 16 dvojic , Bino xylofon-12 tónů

Pexeso TEDDIES Moje první pohádky (32 dvojic)

Pexeso TEDDIES Moje první pohádky (32 dvojic)
Detail

Kdo najde nejvíce dvojic vyhrává! Zábavná rodinná hra s obrázky kreslených pohádkových postaviček. Děti se učí nejen poznávat, ale zároveň trénují paměť. Vystřihovací pexeso s motivem pohádek. Po vystřižení získáte 32 pohádkových dvojic. Součástí je návod ke hře a praktická papírová krabička (kterou je potřeba vystřihnout a slepit) na uložení pexesa. Rozměr kartiček cca 4,3 x 4,3 cm. Pravidla hry: Karty se zamíchají a rozloží lícem dolů tak, aby žádný z hráčů neznal rozložení karet. Hráči postupně otáčí dvojici karet lícem vzhůru, aby je viděli i ostatní hráči. Pokud karty patří k sobě, hráč je odebere a otáčí další dvojici. Pokud karty k sobě nepatří, otočí je zpět lícem dolů a pokračuje další hráč v pořadí. Hraje se tak dlouho, dokud nejsou všechny karty rozebrány. Vítězem se stane hráč s největším počtem nalezených dvojic. (patro.cz)

Podobné produkty ako Pexeso TEDDIES Moje první pohádky (32 dvojic) , Dětské dřevěné puzzle - farma (6972387089999)

Pastelky v dřěvěné krabičce 12 ks

Pastelky v dřěvěné krabičce 12 ks
Detail

Pastelky v dřěvěné krabičce 12 ks. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Pastelky v dřěvěné krabičce 12 ks , Dětské dřevěné puzzle - dinosauři (6972387089920)

Vodní svět (DVD) - DOVOZ

Vodní svět (DVD) - DOVOZ
Detail

DVD film Vodní svět [1995]. České titulky. Dolby Digital. Dovoz. Fascinující "Vodní svět" plný vizuálních efektů vám nabízí velkolepou podívanou v hollywoodském stylu. Při náhlém oteplení došlo k zaplavení pevnin a zbytky lidstva živoří po staletí na umělých ostrůvcích a lodích. Samotář bez rodiny, přátel a domova zvaný Námořník se potuluje světem na bizarním plavidle trimaran a zachrání před smrtí dívenku Enolu a její nevlastní matku Helenu. Dítě oživí legendu o Suchozemi a proto je chce unést bezohledný vůdce pirátů Deacon. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Vodní svět (DVD) - DOVOZ , Dětské dřevěné hodiny - sluníčko s mráčky (8594155460298)

BIECO Pískací vodní svět

BIECO Pískací vodní svět
Detail

BIECO Pískací vodní svět Číslo výrobku: 27003512 S barevnými pískacími zvířátky může koupání začít. Malá želva, roztomilé káčátko, hezká rybička a legrační krab doprovází dítě při jeho dobrodružstvích ve vaně. Když jsou zvířátka stisknuta, dávají vtipné pískací zvuky. Díky tomu je koupání zábavné a potomek nebude chtít přestat. Podrobnosti: • Rozměry: 12 x 14 x 9 cm • Věk: od 12 měsíců Upozornění! K použití pouze v mělké vodě a pod dohledem dospělé osoby. (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako BIECO Pískací vodní svět , Maxxo uni vodní filtry 12 ks

Edukační vodní nafukovací podložka vodní svět: růžová

Edukační vodní nafukovací podložka vodní svět: růžová
Detail

Edukační nafukovací podložka je určena pro ty nejmenší. Podložka je vyrobena z vysoce kvalitního materiálu. Stačí nafouknout okraj rohože vzduchem a střed naplnit vodou. Díky vodě uvnitř podložky se začnou pohybovat prvky ve tvaru mořských živočichů, které dítě povzbuzují ke hře a soustředění. Podložka je vhodná pro hru v místnosti, ale můžete si ji vzít s sebou i na výlet nebo dovolenou.Díky hře na podložce bude dítě schopné cvičit:Správný vývoj svalů krku, hlavy, břicha, paží a zad.Rozvoj motorických schopností - podporuje koordinaci očí a rukou.Schopnost soustředit pozornostRozvoj představivosti a smyslůRozlišování tvarů, barev a textury materiáluRozměry nenafouknutém podložky:délka: 64 cmšířka: 50 cmRozměr balení:délka: 20 cmšířka: 3 cmvýška: 19 cmVýrobek je balen ve fóliovém sáčku. (bajecnehracky.cz)

Podobné produkty ako Edukační vodní nafukovací podložka vodní svět: růžová , Goki dřevěné puzzle náš svět 192 dílků (57460)

Vodní svět (DVD) (papírový obal)

Vodní svět (DVD) (papírový obal)
Detail

DVD film Vodní svět [1995]. Český dabing. České titulky. Dolby Digital. Hrají: Kevin Costner. Fascinující "Vodní svět" plný vizuálních efektů vám nabízí velkolepou podívanou v hollywoodském stylu. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Vodní svět (DVD) (papírový obal) , Bino dětské křesílko piráti, 42 x 32,7 x 52,5 cm

Vanolepky Vodní svět (16014-16)

Vanolepky Vodní svět (16014-16)
Detail

Hračka do vody - pro děti, plovoucí, vodolepky, pro kluky i holky od 1 roku, materiál plast, 10 kusů v balení Zásadní vlastnosti produktu Vanolepky Vodní svět Hračka do vody Ploutvička s.r.o. zabaví dítě a rozvíjí jeho schopnosti Vodolepky lze nalepit na vanu nebo obklady Nepotopí se, pluje na hladině Obsah balení tvoří 10 hraček Hračka do vody Ploutvička s.r.o. je doporučena pro děti od 1 roku K její výrobě byl zvolen kvalitní materiál, jakým je plast (alza.cz)

Podobné produkty ako Vanolepky Vodní svět (16014-16) , Bino kostky máša a medvěd, 12 ks

Akim Pexeso Krtek papírové společenská hra 32 obrázkových dvojic 22x30cm

Akim Pexeso Krtek papírové společenská hra 32 obrázkových dvojic 22x30cm
Detail

Kdo najde nejvíce dvojic vyhrává! Zábavná rodinná hra s obrázky oblíbeného Krtka. Vystřihovací pexeso s motivem Krtečka a jeho přátel. Po vystřižení získáte 32 dvojic. Součástí je návod ke hře a praktická papírová krabička (kterou je potřeba vystřihnout a slepit) na uložení pexesa. Rozměr kartiček cca 4,3 x 4,3 cm. Pravidla hry: Karty se zamíchají a rozloží lícem dolů tak, aby žádný z hráčů neznal rozložení karet. Hráči postupně otáčí dvojici karet lícem vzhůru, aby je viděli i ostatní hráči. Pokud karty patří k sobě, hráč je odebere a otáčí další dvojici. Pokud karty k sobě nepatří, otočí je zpět lícem dolů a pokračuje další hráč v pořadí. Hraje se tak dlouho, dokud nejsou všechny karty rozebrány. Vítězem se stane hráč s největším počtem nalezených dvojic. (patro.cz)

Podobné produkty ako Akim Pexeso Krtek papírové společenská hra 32 obrázkových dvojic 22x30cm , Dodo dětské dřevěné hodiny krtek a měsíc (8594155462179)

Najdi dvojici - Angličtina - 15. Svět

Najdi dvojici - Angličtina - 15. Svět
Detail

Tematický obrázkový slovník metoda postupného osvojení slovní zásoby více než 500 slovíček podle tematických skupin. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Najdi dvojici - Angličtina - 15. Svět , Dodo dětské dřevěné hodiny krtek a sněhová koule (8594155462186)

Buddy Toys BOT 3211 Džungle vodní svět

Detail

Vodní dráha s mostem na motivy džungle. Vše je uloženo v praktické kufříku na kolečkách rozměr kufříku 51 × 21 × 66. Jednoduché rozložení, zajištění pomocí klipů, rozměr po rozložení 133 × 51 × 31,5 cm. Vyrobeno z kvalitního a odolného plastu. Dráha nabízí spoustu aktivit, součástí balení je i ruční klika, která zajištuje proudění vody ve vodní dráze. (mall.cz)

Podobné produkty ako Buddy Toys BOT 3211 Džungle vodní svět , Lalaboom vodní hra 12, stavebnice pro nejmenší (4897067861592)

Kufřík vodní svět BUDDY TOYS Bot 3210

Kufřík vodní svět BUDDY TOYS Bot 3210
Detail

Kufřík vodní svět BUDDY TOYS BOT 3210 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Kufřík vodní svět BUDDY TOYS Bot 3210 , Ulanik dřevěné kuličky "12 balls" (4631152505516)

BOT 3211 Džungle vodní svět BUDDY TOYS

BOT 3211 Džungle vodní svět BUDDY TOYS
Detail

Vodní dráha - džungle Vše je uloženo v praktickém kufříku na kolečkách rozměr 51 x 21 x 66 cm Snadné smontování pomocí klipů Ruční klika pro tvorbu proudění Vyrobeno z kvalitního a odolného plastu Rozměr po rozbalení 133 x 51 x 31,5 cm Vhodné pro děti od 3 let (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako BOT 3211 Džungle vodní svět BUDDY TOYS , Pejsci pexeso (8590878622425)

BOT 3210 Kufřík vodní svět BUDDY TOYS

BOT 3210 Kufřík vodní svět BUDDY TOYS
Detail

Vodní dráha s mostem a jeřábem Vše je uloženo v praktickém kufříku na kolečkách rozměr 51 x 21 x 66 cm Snadné smontování pomocí klipů Ruční klika pro tvorbu proudění Vyrobeno z kvalitního a odolného plastu Rozměr po rozbalení 133 x 51 x 31,5 cm Vhodné pro děti od 3 let (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako BOT 3210 Kufřík vodní svět BUDDY TOYS , Pexeso sofie první

Albi Divy světa panoramatické pexeso

Albi Divy světa panoramatické pexeso
Detail

Pozoruhodné panoramatické pexeso, při hře kterého využijí zúčastnění vizuální vnímání a paměť. Úkolem hráčů, je nacházet trojice kartiček náležejících k sobě. Pokud si budou hráči dobře pamatovat pozice, tyto trojice nalézat, mohou vytvořit nádherná panoramata, na téma 7 divů světa. Kupte dětem panoramatické paxeso! Vhodné pro děti od 10 let Počet hráčů: 2 -7 Průměrná doba hry: 30+ min. Rozměr balení: 6,5 x 6,5 x 6,5 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Albi Divy světa panoramatické pexeso , Pexeso tlapková patrola

Trefl Pexeso Podvodní svět (5900511016116)

Trefl Pexeso Podvodní svět (5900511016116)
Detail

Pexeso - vhodné pro holky a kluky od 3 let, hra na 25 min, lehká obtížnost, téma zvířata (alza.cz)

Podobné produkty ako Trefl Pexeso Podvodní svět (5900511016116) , Pexeso peppa pig

Lesní Svět Pexeso Klasické - Houby (1026)

Lesní Svět Pexeso Klasické - Houby (1026)
Detail

Pexeso - vhodné pro holky a kluky od 3 let (alza.cz)

Podobné produkty ako Lesní Svět Pexeso Klasické - Houby (1026) , Pexeso spolecenske hry

Vodní svět (4K ULTRA HD BLU-RAY) - 2 verze filmu

Vodní svět (4K ULTRA HD BLU-RAY) - 2 verze filmu
Detail

2 verze filmu. Kinoverze je ve formátu 4K Ultra HD a HD. Prodloužená verze (40 minut navíc) ve formátu HD. V budoucnosti je celý povrch Země pokrytý vodou a lidé bojují o přežití. Poslední nadějí pro lidstvo je dobrodruh Mariner (Kevin Costner), který se vmísí do zápasu mezi podlým Deaconem (Dennis Hopper) a Enolou, dítětem se skrytým tajemstvím vedoucím k mýtickému místu zvanému "Dryland". Vodní svět je převratným, vizuálně ohromujícím futuristickým thrillerem nad rámec vaší nejdivočejší představivosti! (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Vodní svět (4K ULTRA HD BLU-RAY) - 2 verze filmu

Lesní Svět Pexeso Klasické - U vody (1035)

Lesní Svět Pexeso Klasické - U vody (1035)
Detail

Pexeso - vhodné pro holky a kluky od 3 let (alza.cz)

Podobné produkty ako Lesní Svět Pexeso Klasické - U vody (1035)

Lesní Svět Pexeso Klasické - Pro nejmenší (1032)

Lesní Svět Pexeso Klasické - Pro nejmenší (1032)
Detail

Pexeso - vhodné pro holky a kluky od 3 let (alza.cz)

Podobné produkty ako Lesní Svět Pexeso Klasické - Pro nejmenší (1032)

Lesní Svět Pexeso Klasické - Na dvorku (1029)

Lesní Svět Pexeso Klasické - Na dvorku (1029)
Detail

Pexeso - vhodné pro holky a kluky od 3 let (alza.cz)

Podobné produkty ako Lesní Svět Pexeso Klasické - Na dvorku (1029)

Vodním světem Soběslavska - Dvořák Otomar

Vodním světem Soběslavska - Dvořák Otomar
Detail

Spisovatel Otomar Dvořák se „ponořil“ do vodního světa na Soběslavsku, do typické jihočeské krajiny, třpytící se hladinami četných rybníků. Navštívíme s ním Kafkův zámek Strkov v Plané nad Lužnicí, poznáme starobylé slovanské hradiště Chýnov a po Čertových schodech vstoupíme do barvami hýřící Chýnovské jeskyně. Také vyšplháme na věže romantického hradu Choustníku, spatříme poslední husitské bojiště u Křeče a zapomenuté lázně Svaté Anny. Sestoupíme z okraje Vysočiny zpátky do rybničních nížin s centrem v městě čápů – Tučapech. Přejdeme na druhý břeh Lužnice, posedíme na malebném tvrzišti Skalná, prohlédneme si mohylový kraj duchů, Zkamenělou svatbu u Hlavatců a strašidelná místa na okrajích Černické obory. Hlavně nás ale čeká fascinující a zcela svérázná krajina Soběslavských blat, rašelinné močály obklopené věncem blatských obcí, jejichž krása se stala symbolem jižních Čech. Prozkoumáme je všechny, opojeni malebností statků, jejichž oblé tvary a dekorativní zdobení připomíná sváteční lidové perníčky. Poznáme zblízka selské baroko a jeho tvůrce. Čeká nás také cesta po stopách hrdinů Jiráskova románu Proti všem, z Horního a Dolního Bukovska do Hvozdna a záhadných Radonic, jejichž tvrz se prý propadla do pekel. A potom už nás Tajemné stezky zavedou přímo do Soběslavi. I ta je plná starobylých památek a záhad! (patro.cz)

Podobné produkty ako Vodním světem Soběslavska - Dvořák Otomar

Bino Xylofon-12 tónů

Bino Xylofon-12 tónů
Detail

Rozezvučte duhu! Barevný dřevěný xylofon se dvěma dřevěnými paličkami probudí hudebního virtuóza i v tom nejzlobivějším raubíři. Tradiční hračka, se kterou rozvíjíte hudební dovednosti dítěte, cit pro umění a vede také ke zklidnění dítěte. (4home.cz)

Podobné produkty ako Bino Xylofon-12 tónů

Bino Xylofón 12 tónů

Bino Xylofón 12 tónů
Detail

Xylofón 12 tónů Barevný xylofón je určen jako hudební hračka pro děti od 3 let. Děti si mohou hrát na malé hudebníky a seznámit se pomocí této hračky s hudební stupnicí a vyťukávat si své první rytmy a melodie. Firma Bino rozšířila prodej kvalitních dřevěných hraček a tím i známost českých postaviček do více jak 40 zemí světa. Původně německá firma sídlící již dlouhé roky v České republice, obhajuje u svých výrobků zdravotní nezávadnost a všechny požadované normy Evropské unie. Veďte děti k hudbě odmalička! Vhodné pro děti od 3 let Rozměry: 33 x 22 cm Materiál: dřevo (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Bino Xylofón 12 tónů

Lesní Svět Pexeso Klasické - Z říše hmyzu (1038)

Lesní Svět Pexeso Klasické - Z říše hmyzu (1038)
Detail

Pexeso - vhodné pro holky a kluky od 3 let (alza.cz)

Podobné produkty ako Lesní Svět Pexeso Klasické - Z říše hmyzu (1038)

TYRKYSOVO-ŽLUTÝ NÁRAMEK S KONTAKTEM NA RODIČE - VODNÍ SVĚT Velikost: ONE SIZE

Vodní svět - prodloužená verze (1 disk) - Blu-ray + 4K Ultra HD (U00241)

Vodní svět - prodloužená verze (1 disk) - Blu-ray + 4K Ultra HD (U00241)
Detail

Film na Blu-ray - V postapokalyptickém dobrodružství je celá budoucí Země díky tání ledovců pod vodou. Kevin Costner jako osamělý poutník vezme pod svá pomyslná křídla matku s dcerou, aby je ochránil před partou kočovných tyranů. Obsahuje 2 verze - Kinoverze v rozlišení 4K UltraHD + verze v HD • Prodloužená verze (40 přidaných minut!) v HD Díky staletí trvajícímu globálnímu oteplování, jež zapříčiňuje tání ledovců, je celá Země pod vodou. Poslední zbytky lidí přežívají na umělých plavidlech a v na vodě plovoucích městech neustále napadáni partou zlověstných pirátů v čele s Deaconem (Dennis Hopper). Jejich poslední šancí je Meriner (Kevin Costner), osamělý poutník, který se dokonale přizpůsobil novému prostředí. Společně s překrásnou ženou a její dcerou se vydávají navzdory Deaconovi a jeho kumpánům najít suchou zemi. ULTRA HD Ultra HD (někdy též označováno jako UHDTV nebo 4K) znamená vysoké rozlišení obrazu (3840×2160). Rozlišení 3840×2160 odpovídá 8... (alza.cz)

Podobné produkty ako Vodní svět - prodloužená verze (1 disk) - Blu-ray + 4K Ultra HD (U00241)

Svět podle Boba - Nová dobrodružství nezvyklé dvojice - James Bowen

Svět podle Boba - Nová dobrodružství nezvyklé dvojice - James Bowen
Detail

Pokračování úspěšného titulu Kocour Bob. Autor doplňuje další příhody a zážitky a vypráví, jak mu nečekaná popularita proměnila život – a to nejen pozitivně. V závěru líčí, jak probíhalo vydání jeho první knihy, která měla v Anglii nesmírný úspěch – dlouhé fronty na autogramiádách, zájem médií. Pro autora to znamenalo i finanční soběstačnost a zároveň usmíření a obnovení kontaktů s rodiči. Pěkná a upřímná kniha o přátelství mezi mužem a kocourem, podaná bez přehnaného sentimentu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Svět podle Boba - Nová dobrodružství nezvyklé dvojice - James Bowen

Bino Zvonkohra s 12 rolničkami

Bino Zvonkohra s 12 rolničkami
Detail

Bino Zvonkohra s 12 rolničkami Dětský zpěv by měl být doprovázen také dětskou hrou na hudební nástroje. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Bino Zvonkohra s 12 rolničkami

Vodní pistole 12 cm

Vodní pistole 12 cm
Detail

Vodní plastová pistole 12 cm. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Vodní pistole 12 cm

Tajemné stezky - Vodním světem Soběslavska - Otomar Dvořák

Tajemné stezky - Vodním světem Soběslavska - Otomar Dvořák
Detail

Spisovatel Otomar Dvořák se "ponořil" do vodního světa na Soběslavsku, do typické jihočeské krajiny, třpytící se hladinami četných rybníků. Navštívíme s ním Kafkův zámek Strkov v Plané nad Lužnicí, poznáme starobylé slovanské hradiště Chýnov a po Čertových schodech vstoupíme do barvami hýřící Chýnovské jeskyně. Také vyšplháme na věže romantického hradu Choustníku, spatříme poslední husitské bojiště u Křeče a zapomenuté lázně Svaté Anny. Sestoupíme z okraje Vysočiny zpátky do rybničních nížin s centrem v městě čápů - Tučapech. Přejdeme na druhý břeh Lužnice, posedíme na malebném tvrzišti Skalná, prohlédneme si mohylový kraj duchů, Zkamenělou svatbu u Hlavatců a strašidelná místa na okrajích Černické obory. Hlavně nás ale čeká fascinující a zcela svérázná krajina Soběslavských blat, rašelinné močály obklopené věncem blatských obcí, jejichž krása se stala symbolem jižních Čech. Prozkoumáme je všechny, opojeni malebností statků, jejichž oblé tvary a dekorativní zdobení připomíná sváteční lidové perníčky. Poznáme zblízka selské baroko a jeho tvůrce. Čeká nás také cesta po stopách hrdinů Jiráskova románu Proti všem, z Horního a Dolního Bukovska do Hvozdna a záhadných Radonic, jejichž tvrz se prý propadla do pekel. A potom už nás Tajemné stezky zavedou přímo do Soběslavi. I ta je plná starobylých památek a záhad! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Tajemné stezky - Vodním světem Soběslavska - Otomar Dvořák

Najdi dvojici - Angličtina - 12. Město a vesnice

Najdi dvojici - Angličtina - 12. Město a vesnice
Detail

Tematický obrázkový slovník metoda postupného osvojení slovní zásoby více než 500 slovíček podle tematických skupin. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Najdi dvojici - Angličtina - 12. Město a vesnice

Drevené kocky - kamene

Drevené kocky - kamene
Detail

Dřevěné kostky - kameny mohou být uspořádány do libovolného tvaru, ale věže jsou nejpozoruhodnější. Sada obsahuje 16 kostky různých barev, proto děti mohou z nich vytvářet úžasné vzory - stačí jen chvíli přemýšlet a naplánovat uspořádání prvků.Hra s kostkami je skvělý způsob, jak rozvíjet manuální dovednosti, obratnost, cvičit koordinaci oko-ruka a procvičovat schopnost logického myšlení. Děti s hračkou také cvičí trpělivost a soustředění. Uspořádání kostek do konkrétních tvarů vyžaduje soustředění a živou představivost. Nádherné barvy dodávají estetický vzhled, přitahují pozornost dětí a vybízejí je k opakovanému hraní. Skládání kostek je skvělý způsob, jak se pobavit s celou rodinou.Hračka je vhodná pro děti od 3 let.Kostky jsou vyrobeny z přírodního dřeva ve vícebarevných provedeních.Rozměry:Největší kostka: 4 cm x 4 cm x 5 cmBalení: 17,5 cm x 11 cm x 5 cm / délka x šířka x výška (bajecnehracky.cz)

Podobné produkty ako Drevené kocky - kamene

Drevené pieskovisko štvorhranné

Drevené pieskovisko štvorhranné
Detail

Drevené štvorcové pieskovisko s rozmermi 120 x 120 x 26 cm urobí radosť vašim deťom na každej záhrade. Pieskovisko je vybavené sedadlami na štyroch stranách. rozmery: 120 x 120 x 26 cmvnútorné rozmery stien pieskoviska sú 106 x 106 cmvnútorný rozmer od sedadla k sedadlu (vnútorný presahy sedadiel) je 96 cm. sedadlá na štyroch stranáchochranná sieť je súčasťou balenia (sieťovaná plachta proti zanášaniu nečistôt)nie je povrchovo upravenépieskovisko neobsahuje dnovyrobené v ČR zo starostlivo vybraného, borovicového drevaspĺňa normu EN-71dodávané v rozloženom stave v krabici (potrebné skrutky a klince sú v balení) (marimex.cz)

Podobné produkty ako Drevené pieskovisko štvorhranné

Drevené pieskovisko osemhrané

Drevené pieskovisko osemhrané
Detail

Drevené osemhranné pieskovisko s rozmermi 130 x 130 x 26 cm urobí radosť vašim deťom na každej záhrade. Pieskovisko je vybavené sedadlami na štyroch stranách.Než začnete pieskovisko zostavovať je nutné ho nechať 24 hodín pri izbovej teplote odpočinúť. Plocha pre inštaláciu pieskoviska musí byť rovná.rozmery: 130 x 130 x 26 cm4 sedadláochranná sieť je súčasťou balenia (sieťovaná plachta proti zanášaniu nečistôt)nie je povrchovo upravené - môžete si ho s deťmi natrieť podľa vašich predstávpieskovisko neobsahuje dnovyrobené v ČR zo starostlivo vybraného drevaspĺňa normu EN-71dodávané v rozloženom stave v krabici (potrebné skrutky a klince sú v balení) (marimex.cz)

Podobné produkty ako Drevené pieskovisko osemhrané

Vodním světem Soběslavska (978-80-87866-54-2)

Vodním světem Soběslavska (978-80-87866-54-2)
Detail

Kniha - autor Otomar Dvořák, 28 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Spisovatel Otomar Dvořák se „ponořil“ do vodního světa na Soběslavsku, do typické jihočeské krajiny, třpytící se hladinami četných rybníků. Navštívíme s ním Kafkův zámek Strkov v Plané nad Lužnicí, poznáme starobylé slovanské hradiště Chýnov a po Čertových schodech vstoupíme do barvami hýřící Chýnovské jeskyně. Také vyšplháme na věže romantického hradu Choustníku, spatříme poslední husitské bojiště u Křeče a zapomenuté lázně Svaté Anny. Sestoupíme z okraje Vysočiny zpátky do rybničních nížin s centrem v městě čápů – Tučapech. Přejdeme na druhý břeh Lužnice, posedíme na malebném tvrzišti Skalná, prohlédneme si mohylový kraj duchů, Zkamenělou svatbu u Hlavatců a strašidelná místa na okrajích Černické obory. Hlavně nás ale čeká fascinující a zcela svérázná krajina Soběslavských blat, rašelinné močály obklopené věncem blatských obcí, jejichž krása se stala symbolem jižních Čech. Prozkoumáme je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Vodním světem Soběslavska (978-80-87866-54-2)

Distrineo Detské body s podbradníkom Harry Potter - Rokfort Velikost nejmenší: 12-18 měsíců

Distrineo Detské body s podbradníkom Harry Potter - Rokfort Velikost nejmenší: 12-18 měsíců
Detail

Dětské body s podbradníkem Harry Potter - Bradavice Oblečte vaše miminko stylově do tohoto body s motivem oblíbeného Harryho Pottera! Součástí je i doladěný podbradník, který nezbytným doplňkem pro každé dítě. 6 - 12 měsíců: délka rukávu 15 cm, délka body 40 cm, šířka body 20 cm 12 - 18 měsíců: délka rukávu 16 cm, délka body 42 cm, šířka body 21 cm (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Distrineo Detské body s podbradníkom Harry Potter - Rokfort Velikost nejmenší: 12-18 měsíců
Bino Pexeso-zvířátka, Bino Pexeso Ve vodě, Bino dřevěné Dinosauři, Trefl Pexeso Podvodní svět (5900511016116), Vilac Dřevěné zvukové pexeso vejce, Lesní Svět Pexeso Klasické - Houby (1026), Dřevěné pexeso ovoce a zelenina (5060138828872), Bino Dřevěné auto Policie, modrá, Bino Dřevěné auto Hasiči, červená, Vanolepky Vodní svět (16014-16), Lesní Svět Pexeso Klasické - Na dvorku (1029), Lesní Svět Pexeso Klasické - Pro nejmenší (1032), Lesní Svět Pexeso Klasické - Z říše hmyzu (1038), Bino Xylofon-12 tónů, Dětské dřevěné puzzle - Farma (6972387089999), Dětské dřevěné puzzle - Dinosauři (6972387089920), Dětské dřevěné hodiny - Sluníčko s mráčky (8594155460298), Maxxo UNI vodní filtry 12 ks, Goki Dřevěné puzzle Náš svět 192 dílků (57460), Bino Dětské křesílko Piráti, 42 x 32,7 x 52,5 cm , Bino Kostky Máša a medvěd, 12 ks, Dodo Dětské dřevěné hodiny Krtek a měsíc (8594155462179), Dodo Dětské dřevěné hodiny Krtek a sněhová koule (8594155462186), Lalaboom Vodní hra 12, Stavebnice pro nejmenší (4897067861592), Ulanik Dřevěné kuličky "12 Balls" (4631152505516), Pejsci pexeso (8590878622425), Pexeso Sofie První, Pexeso Tlapková patrola, Pexeso Peppa Pig, pexeso spolecenske hry