Dětská koloběžka mondo 18005 cars červená,auta - cars (18005)

Produkt Dětská koloběžka mondo 18005 cars červená,auta - cars (18005) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Dětská koloběžka mondo 18005 cars červená,auta - cars (18005) upraviť a produkt hľadať znova.

Dětská koloběžka MONDO 18005 CARS červená,Auta - Cars (18005)

Dětská koloběžka MONDO 18005 CARS červená,Auta - Cars (18005)
Detail

Dětská koloběžka pro děti od 2 let, tříkolová, nosnost 20 kg, výška řidítek 59-65 cm, ocel, hmotnost 2 kg Dětská koloběžka MONDO 18005 cars červená,Auta - Cars je koloběžka určená pro děti od 2 let. Maximální nosnost má 20 kg. Rám koloběžky má podstatnou část z oceli, ta je opravdu velmi odolná. Klíčové znaky koloběžky Dětská koloběžka MONDO 18005 CARS červená,Auta - Cars Koloběžka Mondo s nosností 20 kg Vhodné od 2 let Madla: guma Řídítka lze nastavit až do výšky 65 cm, ale dá se snížit až na 59 cm Barva: vícebarevná Další vlastnosti koloběžky Mondo Řídítka je možné nastavit v rozmezí od 59 cm do 65 cm. Průměr předního kola je 5,51 ", zadní kolo má poté průměr 5,51 ". Hmotnost koloběžky Mondo se zastavila na hodnotě 2 kg. Chodidla jezdec umisťuje na podložku o délce 31 cm a šířce 13,5 cm. (alza.cz)

Podobné produkty ako Dětská koloběžka MONDO 18005 CARS červená,Auta - Cars (18005)

Dětská koloběžka MONDO 18005 CARS - červená

Dětská koloběžka MONDO 18005 CARS - červená
Detail

KOLOBĚŽKA MONDO - 18005 carsMondo dětská tříkolová koloběžka Cars je jedinečná a velmi kvalitní koloběžka, která splňuje nejvyšší standardy bezpečnosti, které podléhají nejpřísnějším evropským normám. Díky své nízké váze vhodná pro každé dítě do 20kg. Krásné a originální provedení této pohádkové koloběžky nadchne každého. Koloběžka má stabilní protiskluzovou podložku s obrázkem, aby byla zajištěna co nejbezpečnější jízda pro vaše dítě. Dětská tříkolová koloběžka je vybavena třemi kvalitními silikonovými kolečky, která se v případě potřeby dají jednoduše odmontovat a vyměnit za nová. Silikonová transparentní kolečka zvyšují pohodlnost při jízdě a jsou odolná vůči proražení. Konstrukce koloběžky je kombinací pevné kovové konstrukce a odolného plastu. Koloběžka pro děti Cars má výškově nastavitelná řidítka, která se dají nastavit podle potřeby vašeho dítěte, a proto koloběžka roste spolu s ním. Madla koloběžky jsou protiskluzová a zároveň příjemná na dotek. Celá koloběžka je provedena v motivu z oblíbené pohádky.Technický popis:- Výrobce: Mondo- Od 3 let- Materiál koleček: Silikon- Velmi lehká- Nosnost: do 20kg- Batůžek na řidítkách- Ocelový rám- Motiv: Cars (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Dětská koloběžka MONDO 18005 CARS - červená , Mondo cars 3 120 mm 18100 (05-18100)

Mondo toys 18005 Tříkolová koloběžka Cars 3

Detail

Dětská tříkolová koloběžka s potiskem v licenci cars 3. Obrázek dodá správnou energii ke každému odrazu. Na řídítkách je kapsička v provedení animáku Auta 3. tato tříkolová koloběžka je ideální pro každého začínajícího malého jezdce. (mall.cz)

Podobné produkty ako Mondo toys 18005 Tříkolová koloběžka Cars 3

Mondo CARS 31290 Koloběžka dětská

Mondo CARS 31290 Koloběžka dětská
Detail

Koloběžka dětská hliníková s licenčním potiskem cars. Výrobcem je italská firma Mondo. Technické údaje: Kolečka jsou polyuretanová o průměru 12 cm. Ložiska jsou ABEC-5, zadní blatník slouží zároveň jako nášlapná brzda. Řidítka jsou nastavitelná do dvou poloh výšky se zajištěním kolíčky proti nechtěnému uvolnění. Nastavitelná výška řidítek od země je 56 až 86 cm. Nosnost koloběžky je 50 kg. Rozměr stupátka 37 x 10 cm. Hmotnost koloběžky je 2,1 kg. Koloběžka je doporučená pro děti od 3 let věku. Obsah balení: 1 x Koloběžka (dilego.cz)

Podobné produkty ako Mondo CARS 31290 Koloběžka dětská , Dětská fototapeta cars, 156 x 112 cm

Létající talíř Mondo - Auta - Cars

Létající talíř Mondo - Auta - Cars
Detail

Létající talíř Mondo Létací talíř v moderním designu a známými motivy.Technický popis:- Výrobce: Mondo- Průměr: 23 cm- Originální pohádkový motiv (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Létající talíř Mondo - Auta - Cars , Campgo kids 400 ml cars (gpb002 cars)

Mondo Alu skládací koloběžka CARS 3

Detail

Velmi lehká hliníková skládací koloběžka v oblíbené licenci cars 3. Kolečka o velikosti 125 mm s kvalitními ložisky zajišťují plynulou jízdu. Velká deska s grafickou a protiskluzovou úpravou umožňuje pohodlné polohování chodidla. Koloběžka se dá snadno složit pomocí jednoduchého mechanismu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Mondo Alu skládací koloběžka CARS 3 , Balón foliový 45 cm auta - hot cars (8435102312560)

Dětská koloběžka MONDO 18996 PRINCESS - růžová

Dětská koloběžka MONDO 18996 PRINCESS - růžová
Detail

KOLOBĚŽKA MONDO PRINCESSMondo dětská tříkolová koloběžka Princess je jedinečná a velmi kvalitní koloběžka, která splňuje nejvyšší standardy bezpečnosti, které podléhají nejpřísnějším evropským normám. Díky své nízké váze vhodná pro každé dítě do 20kg. Krásné a originální provedení této pohádkové koloběžky nadchne každého. Koloběžka má stabilní protiskluzovou podložku s obrázkem, aby byla zajištěna co nejbezpečnější jízda pro vaše dítě. Dětská tříkolová koloběžka je vybavena třemi kvalitními silikonovými kolečky, která se v případě potřeby dají jednoduše odmontovat a vyměnit za nová. Silikonová transparentní kolečka zvyšují pohodlnost při jízdě a jsou odolná vůči proražení. Konstrukce koloběžky je kombinací pevné kovové konstrukce a odolného plastu. Koloběžka pro děti Princess má výškově nastavitelná řidítka, která se dají nastavit podle potřeby vašeho dítěte, a proto koloběžka roste spolu s ním. Madla koloběžky jsou protiskluzová a zároveň příjemná na dotek. Celá koloběžka je provedena v motivu oblíbených Disney princezen.Technický popis:- Výrobce: Mondo- Od 3 let- Materiál koleček: Silikon- Velmi lehká- Nosnost: do 20kg- Batůžek na řidítkách- Ocelový rám- Motiv: Disney Princess (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Dětská koloběžka MONDO 18996 PRINCESS - růžová , Samolepkohranie - cars (8595593829807)

Dětská koloběžka MONDO 18996 PRINCESS růžová,Disney princezny (18996)

Dětská koloběžka MONDO 18996 PRINCESS růžová,Disney princezny (18996)
Detail

Dětská koloběžka pro děti od 36 let, nosnost 20 kg, ocel (alza.cz)

Podobné produkty ako Dětská koloběžka MONDO 18996 PRINCESS růžová,Disney princezny (18996) , Uplet retro cars

Švihadlo MONDO 220 cm Cars - červená

Švihadlo MONDO 220 cm Cars - červená
Detail

Švihadlo MONDO 220 cm carsŠvihadlo pro děti s motivem z pohádky Auta. Je originální pohádkové švihadlo pro všechny děti a zejména kluky od 3 let. Švihadlo v červeném provedení potěší děti motivem oblíbené pohádky, kterou milují děti po celém světě. Švihadlo je vyrobeno z kvalitního materiálu a jeho délka je 220 cm. Švihadlo je hračka, která se výborně hodí na hraní se venku, na čerstvém vzduchu nebo i uvnitř v domě. Tato originální hračka je u dětí oblíbená již dlouhá léta a pomáhá jim s rozvojem motoriky, pohybových dovedností, koncentrace a reflexů. S dětským švihadlem zažijí vaše děti hodiny výborné zábavy.Technický popis:- Výrobce: Mondo- Délka: 220 cm- Barva: Červená- Motiv: Cars / Auta- Věk: 3+ (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Švihadlo MONDO 220 cm Cars - červená , Dětský koberec cars

Rukávky nafukovací MONDO CARS

Rukávky nafukovací MONDO CARS
Detail

Nafukovací rukávky MONDO s motivem carsDětské nafukovací rukávky s motivem z pohádky Auta jsou parádním doplňkem pro první plavání. Rukávky o rozměrech 25 x 15 cm jsou vyrobeny z kvalitního PVC materiálu. S těmito rukávky nebude plavání žádný problém. Vhodné pro děti od 3 let.Technický popis:- Výrobce: Mondo- Rozměry: 25x15 cm- Věk: 3+- Materiál: PVC- Motiv: Auta / Cars (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Rukávky nafukovací MONDO CARS , Samolepkovanie - cars (8595593830056)

Nafukovací míč CARS Mondo

Nafukovací míč CARS Mondo
Detail

Fantastický nafukovací míč MONDO s motivem auta z pohádky cars potěší každé dítě, které rádo šantí ve vodě. Nafukovací míč poskytne spoustu zábavy na čerstvém vzduchu ať už na pláži nebo v zahradě. Hra s míčem podporuje u dětí rozvíjet pohybovou činnost, koordinaci pohybu a reflexní činnost. Míč je vyroben z vinylového materiálu a zajištěn bezpečnostním ventilem proti vyfučení. Je určena pro zábavu ve vodě i na souši.Hračka je vhodná pro děti od 2 let.Průměr míče je 50 cm. (bajecnehracky.cz)

Podobné produkty ako Nafukovací míč CARS Mondo , Koloběžka - trojkolka mondo my first scooter paw patrol červená (28102)

MONDO ALU 181 CARS

MONDO ALU 181 CARS
Detail

Koloběžka MONDO ALU 181 cars je dětská hliníková s licenčním potiskem CARS 3. Výrobcem je italská firma Mondo. Specifikace: výrobcem je italská firma Mondo kolečka jsou polyuretanová o průměru 12 cm, ložiska jsou ABEC-5 zadní blatník slouží zároveň jako nášlapná brzda řidítka jsou nastavitelná do dvou poloh výšky se zajištěním kolíčky proti nechtěnému uvolnění nastavitelná výška řidítek od země je 56 až 86 cm nosnost koloběžky je 50 kg rozměr stupátka 37 x 10 cm hmotnost koloběžky: 2,1 kg koloběžka je doporučená pro děti od 3 let věku (patro.cz)

Podobné produkty ako MONDO ALU 181 CARS , Pouzdro cars šedé (5903162089669)

Mondo Cars 3 Potištěný míč

Mondo Cars 3 Potištěný míč
Detail

Potištěný míč gumový - cars 3 Technické údaje: Míč má certifikát bezpečné hračky. Průměr míče - 230 mm. Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností. Obsah balení: 1 x Potištěný míč (dilego.cz)

Podobné produkty ako Mondo Cars 3 Potištěný míč , Cars 3 velke auto

CYKLO dětská přilba na kolo MONDO CARS - červená

CYKLO dětská přilba na kolo MONDO CARS - červená
Detail

CYKLO dětská přilba na kolo MONDO carsDětská přilba od italského výrobce Mondo patří k nejlepším přilbám při hře a sportech pro děti. Vděčí za to svému preciznímu zpracování, které podléhá těm nejpřísnějším bezpečnostním standardům Evropské unie. Přilba je lehká, pevná, má větrací otvory, jednoduché upínání a pohodlně se nosí. Motiv přilby je inspirován známou dětskou pohádkou, díky čemuž má krásnou pestrou barvu. Přilba také lpí na komfortu, který zajisté zpříjemní vašemu dítěti povinnost nošení přilby. Velikost přilby je 52/56 - M. Přilby pro děti jsou nezbytné bezpečnostní pomůcky při jízdě na kole, bruslení, lyžování a při mnoha jiných sportech, při kterých hrozí zvýšené riziko úrazu hlavy. Dodržování bezpečnostních zásad je obzvláště opodstatněné při dětech, které se v zápalu hry lehce zraní. Hlavu, jak nejcitlivější část těla, třeba v tomto případě ochránit před nárazy přilbou. Italský výrobce Mondo patří k předním výrobcům dětských hraček a produktů z PVC, kvalitních plastů a gumy a je oficiálním výrobcem mnoha licencovaných produktů známých pohádek, seriálů či filmů nejen pro produkty v kategorii dětské přilby.Technický popis:- Výrobce: Mondo- Motiv: Cars/Auta- Barva: Červená- Velikost: M (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako CYKLO dětská přilba na kolo MONDO CARS - červená , Cars organizer na hracky

Mondo CARS 3 120 mm 18100

Mondo CARS 3 120 mm 18100
Detail

Koloběžka dětská hliníková s licenčním potiskem cars 3 výrobcem je italská firma Mondo kolečka jsou polyuretanová o průměru 12 cm, ložiska jsou ABEC-5 zadní blatník slouží zároveň jako nášlapná brzda řidítka jsou nastavitelná do dvou poloh výšky se zajištěním kolíčky proti nechtěnému uvolnění nastavitelná výška řidítek od země je 56 až 86 cm nosnost koloběžky je 50 kg rozměr stupátka 37 x 10 cm hmotnost koloběžky: 2,1 kg koloběžka je doporučená pro děti od 3 let věku (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Mondo CARS 3 120 mm 18100 , Skakaci mic cars 50cm

Mondo toys Sada na písek Cars

Detail

Sada na písek s konvičkou v provedení cars je skvělou hračkou na zahradu nebo pískoviště. Víko kyblíku slouží i jako sítko na písek. Vyrobeno z pevného kvalitního plastu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Mondo toys Sada na písek Cars , Batoh 3d cars 3

Plážový Tenis CARS 15913 MONDO - červená

Plážový Tenis CARS 15913 MONDO - červená
Detail

Plážový Tenis cars Je sada dvou raket a jednoho míčku na plážový tenis. Jedná se o typizované beachtenisové pálky, které jsou vhodné pro začátečníky a velmi oblíbené pro školy. Pálky se výborně drží v ruce a proto budete moci bleskově reagovat na útok od protihráče. Plážový tenis je u nás poměrně mladý sport, výborně ale zabaví vaše děti doma na hřišti nebo na dovolené. Technický popis:- výrobce: MONDO- materiál: plast- barva: červená- motiv: Cars- rozměry rakety: 37x22,5 cm- průměr míčku: 3,5 cm (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Plážový Tenis CARS 15913 MONDO - červená , Cars 3 pracovni dilna

CLEMENTONI Pexeso Auta (Cars)

CLEMENTONI Pexeso Auta (Cars)
Detail

Zábavná hra pro děti s obrázky závodních aut z animovaného filmu cars. Hra, která by neměla chybět v žádné domácnosti s dětmi. Hraní domina je pro děti zábavné, procvičuje jejich postřeh a logické myšlení. (patro.cz)

Podobné produkty ako CLEMENTONI Pexeso Auta (Cars) , Cars batoh jednokomorový (5903162089638)

Smoby Koloběžka Cars 3, 3 kolečka

Detail

Červená koloběžka s motivem populárního filmu cars 3 se vyznačuje velmi vysokou stabilitou, bezpečností a pohodlností. Je skladná a jednoduchá na manipulaci. Disponuje kvalitním celokovovým rámem a stabilním tříkolovým systémem. (mall.cz)

Podobné produkty ako Smoby Koloběžka Cars 3, 3 kolečka , Kamion cars mack truck

Mondo 06/044 Potištěný míč Cars 3

Mondo 06/044 Potištěný míč Cars 3
Detail

Potištěný míč gumový - cars 3. Míč má certifikát bezpečné hračky. Průměr míče - 230 mm. K dispozici 2 varianty míče. Typ prosíme specifikovat v poznámce objednávky ( č.1 nebo č.2 ). (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Mondo 06/044 Potištěný míč Cars 3 , Ceba deka dětská 100 × 140 + polštářek 40 × 50 retro cars (5907672333236)

Nafukovací plážový míč MONDO CARS 50cm - červená

Nafukovací plážový míč MONDO CARS 50cm - červená
Detail

Nafukovací plážový míč MONDO cars 50cm Pomůcka na plavání pro děti v různých barevných provedeních a pohádkových motivech. Míč se udrží nad hladinou, je velmi lehká takže dítě nebude příliš namáhané při hře. Dá se ji házet nebo se na ní dítě může plavit nad vodou.Průměr 50 cm. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Nafukovací plážový míč MONDO CARS 50cm - červená , Ceba deka dětská 75 × 100 + polštářek 30 × 40 retro cars (5907672333205)

Mondo CARS 3 120 mm 18100 (05-18100)

Mondo CARS 3 120 mm 18100 (05-18100)
Detail

Dětská koloběžka pro děti od 36 let, nosnost 50 kg, výška řidítek 56-86 cm, hmotnost 2,1 kg Mondo cars 3 120 mm 18100 je koloběžka navrhnutá pro děti od 36 let. Její maximální nosnost je 50 kg. Materiálem koleček je pak PU. Významné funkce koloběžky Mondo CARS 3 120 mm 18100 Koloběžka Mondo s nosností 50 kg Brzdný systém: nášlapná brzda Doporučeno od 36 let Řídítka lze nastavit až do výšky 86 cm, ale můžete je snížit na 56 cm Další vlastnosti koloběžky Mondo Řídítka je možné nastavit v rozmezí od 56 cm do 86 cm. Hmotnost koloběžky Mondo se zastavila na hodnotě 2,1 kg. Chodidla jezdec umisťuje na podložku o délce 37 cm a šířce 1 cm. (alza.cz)

Podobné produkty ako Mondo CARS 3 120 mm 18100 (05-18100) , Cars: panorama (coloured) - lp (0349784259)

Cars 3 velké auto

Cars 3 velké auto
Detail

(fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Cars 3 velké auto , Lexibook cars vysílačky - 100m (3380743083599)

Procos Kelímky Auta (Cars) 8 ks

Procos Kelímky Auta (Cars) 8 ks
Detail

Kelímky Auta počet: 8 ks objem: 200 ml materiál: plast Tyto párty kelímky s motivem cars se hodí na každou dětskou párty. Ať už chystáte narozeninovou oslavu nebo pouze párty s tímto motivem, kelímky jsou tím doplňkem, který Vám nesmí v žádné párty výzdobě chybět. Další dekorace na oslavu v tomto stylu naleznete v párty tématu Auta. (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Procos Kelímky Auta (Cars) 8 ks , Cars: candy-o - lp (0349784255)

Procos Ubrousky Auta (Cars) 20 ks

Procos Ubrousky Auta (Cars) 20 ks
Detail

Ubrousky cars 20 ks počet: 20 ks rozměry: 33 x 33 cm dvouvrstvé Připravte si párty výzdobu na téma Cars. Každá oslava může mít výzdobu vyladěnou do nejmenších detailů i co se týká stolování. Nezapomeňtě při přípravě dětské narozeninové oslavy ani na ubrousky, které jsou praktické a zároveň jsou i skvělou dekorací na narozeninovu oslavu s touto tématikou. (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Procos Ubrousky Auta (Cars) 20 ks , Compass cestovní stoleček cars (5902308595149)

Nafukovací kruh MONDO s potiskem CARS 50 cm - červená

Nafukovací kruh MONDO s potiskem CARS 50 cm - červená
Detail

Nafukovací kruh MONDO s potiskem cars 50 cmNaučit své děti plavat a odbourat strach z vody můžeme i pomocí patřičných pomůcek, mezi které určitě zařadíme nafukovací kruh nebo nafukovací dětské rukávky. Naučit naše děti plavat, vyžaduje velkou dávku trpělivosti, ale pomocí nafukovacího vybavení se bude Vaše dítě cítit ve vodě jistější a celá výuka plavání bude pro děti hrou, nikoliv utrpením. Technický popis:- Výrobce: Mondo- Průměr: 50 cm- Bez obsahu ftalátů- Hmotnost balení: 0.3 kg- Motiv: Cars (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Nafukovací kruh MONDO s potiskem CARS 50 cm - červená , Tega stupátko cars - modrá (8595608805505)

JIRI MODELS Hledej a najdi Auta Cars

JIRI MODELS Hledej a najdi Auta Cars
Detail

Titul obsahuje 16 stran plných hledání a luštění v oblíbených pohádkových motivech. (patro.cz)

Podobné produkty ako JIRI MODELS Hledej a najdi Auta Cars , Baagl klasik cars 3 (8595054262440)

Sada aut Cars 10 ks

Sada aut Cars 10 ks
Detail

Sada aut cars je hračka, která potěší všechny milovníky této pohádky, kteří se zatajeným dechem sledují jejich příběhy. Jedná se o jednoduchou, pěknou sadu, která obsahuje 10 aut. Při hře s auty a při zapojení fantazie zažije Vaše dítě velké dobrodružství a spoustu hodin skvělé zábavy. auta cars jsou vyrobeny z plastu a jsou poháněny mechanicky. Hračka je vhodná pro děti od 3 let.Délka aut je cca: od 7 cm do 9 cmRozměr balení:délka: cca 28 cmšířka: cca 4 cm výška: cca 43 cm (bajecnehracky.cz)

Podobné produkty ako Sada aut Cars 10 ks , Cars mini adventní kalendář (194735058372)

Mattel Cars 3 Auta Chisaki

Mattel Cars 3 Auta Chisaki
Detail

Chisaki je kovovým autíčkem ze sběratelské kolekce cars3. Závodní vůz Blesk McQueen při zastávce v Kardanové Lhotě u silnice 66, poznal hodně nových zajímavých kolegů na čtyřech kolech. Tato kolekce nám je představuje. Kupte chlapcům autíčko z filmu Cars3! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: kov Rozměr: 9 cm Rozměr balení: 16,5 x 14 x 5 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Mattel Cars 3 Auta Chisaki , Koloběžka mondo alu hot wheels (18456)

Mattel Cars 3 Auta Aiden

Mattel Cars 3 Auta Aiden
Detail

Aiden je kovovým autíčkem ze sběratelské kolekce cars3. Závodní vůz Blesk McQueen při zastávce v Kardanové Lhotě u silnice 66, poznal hodně nových zajímavých kolegů na čtyřech kolech. Tato kolekce nám je představuje. Kupte chlapcům autíčko z filmu Cars3! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: kov Rozměr: 9 cm Rozměr balení: 16,5 x 14 x 5 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Mattel Cars 3 Auta Aiden , Koloběžka mondo alu 181 princess (28014)

Souprava aut Cars 12 ks

Souprava aut Cars 12 ks
Detail

Sada aut cars je hračka, která potěší všechny milovníky této pohádky, kteří se zatajeným dechem sledují jejich příběhy. Jedná se o jednoduchou, pěknou sadu, která obsahuje 12 aut. Při hře s auty a při zapojení fantazie zažije Vaše dítě velké dobrodružství a spoustu hodin skvělé zábavy. auta cars jsou vyrobeny z plastu a jsou poháněny mechanicky.Hračka je vhodná pro děti od 3 let.Délka aut je cca: 6 cmRozměr balení: délka: cca 31 cmšířka: cca 4 cm výška: cca 22 cm (bajecnehracky.cz)

Podobné produkty ako Souprava aut Cars 12 ks

Cars auta různé druhy (0887961403473)

Cars auta různé druhy (0887961403473)
Detail

Auto vhodné pro děti od 4 let, 1 ks v balení, není možné si zvolit konkrétní variantu produktu Poohlížíte se po dárku pro dítě, jenž si s oblibou hraje na automobilového závodníka? Potěšte ho novým autíčkem pro autodráhu cars auta různé druhy s neokoukanými detaily, díky tomu se chlubí větší podobností s opravdovým autem. Tato varianta bude ideální pro hochy s věkem od 4 let. Důležité parametry autíčka pro autodráhu Cars auta různé druhy Autíčko pro autodráhu Cars díky propracovaným detailům připomíná opravdové auto Ideální pro hochy od 4 let (alza.cz)

Podobné produkty ako Cars auta různé druhy (0887961403473)

Procos Košíčky na muffiny - Auta(Cars) 24 ks

Procos Košíčky na muffiny - Auta(Cars) 24 ks
Detail

Košíčky na muffiny - Auta(cars) počet: 1 balení obsahuje 24 ks Tyto papírové košíčky můžete použít na muffiny nebo i pro jiné pochoutky na párty. S motivem Auta(Cars) se hodí na dětskou párty či narozeninovou oslavu. (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Procos Košíčky na muffiny - Auta(Cars) 24 ks

Procos Ubrus Auta(Cars) - 120 x 180 cm

Procos Ubrus Auta(Cars) - 120 x 180 cm
Detail

Ubrus Auta (cars) 120 x 180 cm počet: 1 ks rozměry: 120 x 180 cm materiál: plast Žádná oslava se neobejde bez občerstvení a k němu je potřeba stylové prostírání. Tento ubrus se hodí na dětskou párty, narozeninovou oslavu či jinou příležitost k oslavě. Vylepšete atmosféru párty doplňkama a párty výzdobou s motivem pohádky Cars. (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Procos Ubrus Auta(Cars) - 120 x 180 cm

Nafukovací míč Mondo BLOON BALL 13426 Cars 40 cm - červená

Nafukovací míč Mondo BLOON BALL 13426 Cars 40 cm - červená
Detail

Nafukovací míč skákací Mondo cars - BLOON BALLDětský nafukovací skákací míč s motivem oblíbené pohádky Auta - pro děti. Vyroben z kvalitního a zdravotně nezávadného materiálu. Míč je skvělý ke hře na souši a po vyfouknutí nezabírá téměř žádný prostor, což se hodí zejména při cestování. Nafouknete jej velmi rychle a neváží téměř nic. Při hře je tedy bezpečný a pro dítě lehký. Pro nafouknutí je v balení přilozena pumpička i s jehlou.Technický popis:- Výrobce MONDO- Barevný motiv: Cars / Auta- Průměr 40 cm (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Nafukovací míč Mondo BLOON BALL 13426 Cars 40 cm - červená

Auto FIRST 65011 Cars - Dinoco Cruz

Auto FIRST 65011 Cars - Dinoco Cruz
Detail

DISNEY cars Dinoco Cruz Auto pro autodráhy FIRST 1:50 (65011). Auto obsahuje dvojité kontaktní kartáčky, magnet a vodící lištu. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Auto FIRST 65011 Cars - Dinoco Cruz

Carrera Auto First Cars Lightning McQueen

Carrera Auto First Cars Lightning McQueen
Detail

Lightning McQueen je autíčkem, které je určeno na závodní autodráhy Carrera First. Autíčko z oblíbeného animáku je připraveno vyrazit na trať a poměřit si síly s dalšími závodníky. Obsah balení: dvojité kontaktní kartáčky magnet, vodící lišta Kupte dětem autíčko Lightning McQueen! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast Měřítko: 1:50 Rozměry balení: 8 x 2,5 x 4 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Carrera Auto First Cars Lightning McQueen

Mattel Cars 3 mini auta překvapení

Mattel Cars 3 mini auta překvapení
Detail

Malá kompaktní autíčka vyrobená podle filmu Auta od Disney Pixar. Autíčka mají charakteristické detaily a si s nimi mohou přehrávat oblíbené příběhy z filmu. Celkem můžete sesbírat 12 krásných autíček. Je vždy překvapením, které autíčko rozbalíte. Autíčko nelze předem vybrat, baleno v neprůhledné krtabičce! Obsah balení: 1 x angličák Kupte dětem velký set autíček! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Mattel Cars 3 mini auta překvapení

Carrera Auto First Cars Dinoco Cruz

Carrera Auto First Cars Dinoco Cruz
Detail

Dinoco Cruz je autíčkem, které je určeno na závodní autodráhy Carrera First. Autíčko z oblíbeného animáku je připraveno vyrazit na trať a poměřit si síly s dalšími závodníky. Obsah balení: dvojité kontaktní kartáčky magnet, vodící lišta Kupte dětem autíčko Dinoco Cruz! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: plast Měřítko: 1:50 Rozměry balení: 8 x 2,5 x 4 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Carrera Auto First Cars Dinoco Cruz

Mattel Cars 3 Auta Manny Flywheel

Mattel Cars 3 Auta Manny Flywheel
Detail

Manny Flywheel je kovovým autíčkem ze sběratelské kolekce cars3. Závodní vůz Blesk McQueen při zastávce v Kardanové Lhotě u silnice 66, poznal hodně nových zajímavých kolegů na čtyřech kolech. Tato kolekce nám je představuje. Kupte dětem autíčko z filmu Cars3! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: kov Rozměr: 9 cm Rozměr balení: 16,5 x 14 x 5 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Mattel Cars 3 Auta Manny Flywheel

Mattel Cars 3 Auta Dash Boardman

Mattel Cars 3 Auta Dash Boardman
Detail

Dash Boardman je kovovým autíčkem ze sběratelské kolekce cars3. Závodní vůz Blesk McQueen při zastávce v Kardanové Lhotě u silnice 66, poznal hodně nových zajímavých kolegů na čtyřech kolech. Tato kolekce nám je představuje. Kupte chlapcům autíčko z filmu Cars3! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: kov Rozměr: 9 cm Rozměr balení: 16,5 x 14 x 5 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Mattel Cars 3 Auta Dash Boardman

Mattel Cars 3 Auta Aiken Axler

Mattel Cars 3 Auta Aiken Axler
Detail

Aiken Axler je kovovým autíčkem ze sběratelské kolekce cars3. Závodní vůz Blesk McQueen při zastávce v Kardanové Lhotě u silnice 66, poznal hodně nových zajímavých kolegů na čtyřech kolech. Tato kolekce nám je představuje. Kupte chlapcům autíčko z filmu Cars3! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: kov Rozměr: 9 cm Rozměr balení: 16,5 x 14 x 5 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Mattel Cars 3 Auta Aiken Axler

Mattel Cars 3 Auta Darek Wheeliams

Mattel Cars 3 Auta Darek Wheeliams
Detail

Darek Wheeliams je kovovým autíčkem ze sběratelské kolekce cars3. Závodní vůz Blesk McQueen při zastávce v Kardanové Lhotě u silnice 66, poznal hodně nových zajímavých kolegů na čtyřech kolech. Tato kolekce nám je představuje. Kupte chlapcům autíčko z filmu Cars3! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: kov Rozměr: 9 cm Rozměr balení: 16,5 x 14 x 5 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Mattel Cars 3 Auta Darek Wheeliams

Mattel Cars 3 Auta Pat Traxson

Mattel Cars 3 Auta Pat Traxson
Detail

Pat Traxson je kovovým autíčkem ze sběratelské kolekce cars3. Závodní vůz Blesk McQueen při zastávce v Kardanové Lhotě u silnice 66, poznal hodně nových zajímavých kolegů na čtyřech kolech. Tato kolekce nám je představuje. Kupte chlapcům autíčko z filmu Cars3! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: kov Rozměr: 9 cm Rozměr balení: 16,5 x 14 x 5 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Mattel Cars 3 Auta Pat Traxson

Mattel Cars 3 Auta Brian Spark

Mattel Cars 3 Auta Brian Spark
Detail

Brian Spark je kovovým autíčkem ze sběratelské kolekce cars3. Závodní vůz Blesk McQueen při zastávce v Kardanové Lhotě u silnice 66, poznal hodně nových zajímavých kolegů na čtyřech kolech. Tato kolekce nám je představuje. Kupte chlapcům autíčko z filmu Cars3! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: kov Rozměr: 9 cm Rozměr balení: 16,5 x 14 x 5 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Mattel Cars 3 Auta Brian Spark

Mattel Cars 3 Auta Jeff Corvette

Mattel Cars 3 Auta Jeff Corvette
Detail

Jeff Corvette je kovovým autíčkem ze sběratelské kolekce cars3. Závodní vůz Blesk McQueen při zastávce v Kardanové Lhotě u silnice 66, poznal hodně nových zajímavých kolegů na čtyřech kolech. Tato kolekce nám je představuje. Kupte chlapcům autíčko z filmu Cars3! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: kov Rozměr: 9 cm Rozměr balení: 16,5 x 14 x 5 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Mattel Cars 3 Auta Jeff Corvette

Mattel Cars 3 Auta Rusty Cornfuel

Mattel Cars 3 Auta Rusty Cornfuel
Detail

Rusty Cornfuel je kovovým autíčkem ze sběratelské kolekce cars3. Závodní vůz Blesk McQueen při zastávce v Kardanové Lhotě u silnice 66, poznal hodně nových zajímavých kolegů na čtyřech kolech. Tato kolekce nám je představuje. Kupte chlapcům autíčko z filmu Cars3! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: kov Rozměr: 9 cm Rozměr balení: 16,5 x 14 x 5 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Mattel Cars 3 Auta Rusty Cornfuel

Mattel Cars 3 Auta J.D. McPillar

Mattel Cars 3 Auta J.D. McPillar
Detail

J.D. McPillar je kovovým autíčkem ze sběratelské kolekce cars3. Závodní vůz Blesk McQueen při zastávce v Kardanové Lhotě u silnice 66, poznal hodně nových zajímavých kolegů na čtyřech kolech. Tato kolekce nám je představuje. Kupte chlapcům autíčko z filmu Cars3! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: kov Rozměr: 9 cm Rozměr balení: 16,5 x 14 x 5 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Mattel Cars 3 Auta J.D. McPillar

Mattel Cars Auta 2 ks DXV99

Detail

Toto skvělé dvojbalení aut přináší nejoblíbenější scény z filmu Auta 3 ze studií Disney a Pixar. Každé auto v měřítku 1:55 má autentické filmové designy, propracované detaily postav i kol, která se točí pro realistickou hru. (mall.cz)

Podobné produkty ako Mattel Cars Auta 2 ks DXV99

Mattel Cars 3 Auta Sara Wheelson

Mattel Cars 3 Auta Sara Wheelson
Detail

Sara Wheelson je kovovým autíčkem ze sběratelské kolekce cars3. Závodní vůz Blesk McQueen při zastávce v Kardanové Lhotě u silnice 66, poznal hodně nových zajímavých kolegů na čtyřech kolech. Tato kolekce nám je představuje. Kupte chlapcům autíčko z filmu Cars3! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: kov Rozměr: 9 cm Rozměr balení: 16,5 x 14 x 5 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Mattel Cars 3 Auta Sara Wheelson
Mondo CARS 3 120 mm 18100 (05-18100), Dětská fototapeta Cars, 156 x 112 cm, Campgo Kids 400 ml cars (GPB002 cars), Balón foliový 45 cm auta - hot cars (8435102312560), Samolepkohranie - Cars (8595593829807), uplet retro cars, Dětský koberec Cars, Samolepkovanie - Cars (8595593830056), Koloběžka - trojkolka MONDO MY FIRST SCOOTER PAW PATROL červená (28102), Pouzdro Cars šedé (5903162089669), cars 3 velke auto, cars organizer na hracky, skakaci mic cars 50cm, batoh 3d cars 3, cars 3 pracovni dilna, Cars batoh jednokomorový (5903162089638), kamion cars mack truck, CEBA deka dětská 100 × 140 + polštářek 40 × 50 Retro Cars (5907672333236), CEBA deka dětská 75 × 100 + polštářek 30 × 40 Retro Cars (5907672333205), Cars: Panorama (Coloured) - LP (0349784259), Lexibook Cars Vysílačky - 100m (3380743083599), Cars: Candy-O - LP (0349784255), COMPASS Cestovní stoleček CARS (5902308595149), Tega stupátko Cars - modrá (8595608805505), Baagl klasik Cars 3 (8595054262440), Cars Mini Adventní Kalendář (194735058372), Koloběžka MONDO ALU Hot Wheels (18456), Koloběžka MONDO ALU 181 PRINCESS (28014)