Dekorativní ionizátor s himalájskou solí (15673)

Produkt Dekorativní ionizátor s himalájskou solí (15673) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Dekorativní ionizátor s himalájskou solí (15673) upraviť a produkt hľadať znova.

Dekorativní ionizátor s himalájskou solí (15673)

Dekorativní ionizátor s himalájskou solí (15673)
Detail

Solná lampa ionizátor vzduchu s dekorativní funkcí, himálajská sůl při zahřátí emituje negativní ionty, které přispívají ke zvýšení kyslíku ve vzduchu, vstup 230 V, délka kabelu 1,5 m, doporučeno pro místnosti 10 až 15 m2, rozměry 15 × 15 × 25 cm Ionizátor Alum kromě své dekorativní funkce rovněž účinně ionizuje vzduch. Tvořený je himalájskou solí, díky čemuž po zahřátí eliminuje negativní ionty a současně čistí vzduch od škodlivých látek. Ideální je do místností o velikosti 10-15 m2 a vhodný je tak do obývacího pokoje či ložnice. Umístit ho můžete také v blízkosti počítače či televizoru, neboť snižuje účinky elektromagnetického záření. Dekorativní ionizátor Alum napomůže ke zdravému ovzduší v místnosti. Klíčové vlastnosti dekorativního ionizátoru s himalájskou solíDekorativní ionizátor tvořený himalájskou solíÚčinně ionizuje vzduch a plní také dekorační funkciPo zahřátí eliminuje negativní ionty a současně čistí vzduch od škodlivých... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dekorativní ionizátor s himalájskou solí (15673) , Difú lava-1 aroma difuzér s himalájskou solí (3114)

Mýdlo s himalájskou solí – Sůl nad zlato

Mýdlo s himalájskou solí – Sůl nad zlato
Detail

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.Mýdlo vyrobené z přírodních ingrediencí, které obsahuje řadu minerálů, pomáhá léčit hlavně různá kožní onemocnění (např. akné), snižuje začervenání pokožky a vytahuje z těla toxiny. Obsahuje eukalypus, který působí proti kožním bakteriím a kožním infekcím. Rozmarýn pomáhá proti únavě, rozproudí vám krevní oběh a posílí organismus. Poslední obsažená je levandule, která působí léčivě na vaši pokožku. Mýdlo je pro každodenní používání jak na tělo, tak na obličej. Je vyrobené ručně a zabalené v recyklovaném papíru.Foto made by Robo Kňažko. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Mýdlo s himalájskou solí – Sůl nad zlato , Leuchten direkt 15673-78 - bodové svítidlo jaro 3xe27/60w/230v (116247)

DIFÚ Lava-1 aroma difuzér s himalájskou solí (3114)

DIFÚ Lava-1 aroma difuzér s himalájskou solí (3114)
Detail

Aroma difuzér - objem nádoby 200 ml, aromaterapie, automatické vypnutí, LED podsvícení, nastavení intenzity a zvlhčovač, 1 barva, doba provozu 4 h, hlučnost 30 dB, bílá barva, materiál plast Rádi si tu a tam osvěžíte domov lákavou vůní? Útulnou atmosféru vám zajistí aroma difuzér DIFÚ. Jeho zásobník na vodu disponuje objemem 200 ml a na jedno naplnění bude přístroj pracovat až 4 h. Díky hlučnosti 30 dB jej můžete pouštět i na noc, nebude vás rušit. K jeho výrobě posloužil kvalitní materiál, jakým je plast. Díky blahodárné aromaterapii, pro kterou je difuzér vhodný, posílíte rovnováhu a harmonii vašeho organismu. Klíčové vlastnosti aroma difuzéru DIFÚ Lava-1 aroma difuzér s himalájskou solí Aroma difuzér DIFÚ se postará o chvíle plné pohody a relaxace Poslouží k domácí aromaterapii Hluk vydávaný difuzérem při práci se pohybuje okolo 30 dB Praktické LED podsvícení Velmi nápomocné automatické vypnutí Zároveň slouží jako zvlhčovač vzduchu Objem nádobky je 200... (alza.cz)

Podobné produkty ako DIFÚ Lava-1 aroma difuzér s himalájskou solí (3114) , Dekorativní svíčka coffee bag

Herb&Me Moringa s himalájskou solí kořenící směs 100 g

Herb&Me Moringa s himalájskou solí kořenící směs 100 g
Detail

Kořenící směs obsahující moringu v kombinaci s hrubou himalájskou solí. Směs dodá Vašemu tělu potřebné minerály a vitaminy. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Herb&Me Moringa s himalájskou solí kořenící směs 100 g , Moře solí země (978-80-88268-11-6)

Bílá čokoláda s himalájskou solí od Janka - 85 g - Čokoládovna Janek

Bílá čokoláda s himalájskou solí od Janka - 85 g - Čokoládovna Janek
Detail

Lahodná a nazvyklá chuť sladké bílé čokolády se zrníčky himalájské soli. To musíte vyzkoušet. Sladká bílá čokoláda provoněná vanilkou. Žádnými aromaty nebo esencemi. Ale zrníčky pravé vanilky. K tomu přidejte špetku himalájské soli a dostanete tabulku, která voní, pomalu se rozplývá na jazyku a propojuje na něm všechny chutě. Proč jsme vyzkoušeli bílou čokoládu a himalájdou sůl? Himalájská sůl je druh soli, která se těží z podzemních solných žil v oblasti Kábulu v Himálajích v Pákistánu. Himalájská sůl se často chválí pro své vysoké obsahy minerálů a pro svůj jedinečný vzhled, který se pohybuje od růžové až po tmavě červenou barvu. Himalájská sůl se používá jako kuchyňská sůl a také se používá jako léčivý přípravek. Někteří lidé tvrdí, že himalájská sůl má řadu zdravotních benefitů, včetně schopnosti regulovat krevní tlak, podporovat trávení a zlepšovat spánek. Nicméně, většina těchto tvrzení nebyla dostatečně vědecky ověřena a je třeba dalšího výzkumu, aby bylo možné posoudit jejich pravdivost. To je nám v případě bílé čokolády s touto solí vcelku jedno, tuto pochoutku si nedáváme proto, abychom byli zdravější, ale abychom si udělali dobře. Bílá čokoláda s přídavkem himalájské soli má nezvyklou sladkou a krémovou chuť s lehce slaným podtónem. Malého množství soli do bílé čokolády dodává bílé čokoládě jedinečnou příchuť. Je třeba vyzkoušet a ochutnat, abyste zjistili, jak vám bude taková kombinace chutnat. Hmotnost: 85g Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 591kcal/2482kJ, tuky 39,7g, sacharidy 50,5g z toho cukry 50,5g, bílkoviny 7g. Skladujte v suchu a temnu při teplotách do 22°C. Chraňte před přímým slunečním zářením. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Bílá čokoláda s himalájskou solí od Janka - 85 g - Čokoládovna Janek , Bery jones kešu krém se solí 250g (8595691051766)

MYLO Soľ nad zlato mýdlo s himálajskou růžovou solí 100 g

MYLO Soľ nad zlato mýdlo s himálajskou růžovou solí 100 g
Detail

Solné mýdlo značky Mylo pomáhá léčit kožní onemocnění (akné, ekzém) a zlepšuje záněty kůže. Jeho aktivními složkami jsou himálajská růžová sůl a směs olejů z eukalyptu, rozmarýnu, levandule a bergamotu. Účinné látky:• Himálajská růžová sůl - remineralizování pokožky, odstranění odumřelých buněk (peeling)• Levandule úzkolistá - revitalizuje pokožku• Blahovičník kulatoplodý - antibakteriální, antimykotické, protivirové vlastnosti• Bergamot - antimykotické vlastnosti. Rozmarýn lékařský - antibakteriální vlastnosti. Jak používat:Navlhčete pokožku. Mýdlem krouživě klouzejte po pokožce, až dojde k vytvoření pěny. Nechte chvíli působit. Smyjte vodou. Používejte ráno a večer nebo podle potřeby. Ingredience:Olea europaea oil, Aqua, Cocos nucifera oil, Butyrospermum parkii fruit butter, Sodium hydroxide, Prunus amygdalus dulcis oil, Theobroma cacao seed butter, Sodium chloride, Lavandula angustifolia oil, Rosmarinus officinalis oil, Eucalyptus globulus leaf oil, Citrus bergamia peel oil, Indigofera suffruticosa, Coumarin, Geraniol, Linalool, Limonene, Citral. (fann.cz)

Podobné produkty ako MYLO Soľ nad zlato mýdlo s himálajskou růžovou solí 100 g , Bery jones arašídový krém se solí 250g (8595691051759)

Popcrop Bezlepkové kukuřičné pyramidky s rýží a himalájskou solí 80 g

Popcrop Bezlepkové kukuřičné pyramidky s rýží a himalájskou solí 80 g
Detail

Popcrop Bezlepkové kukuřičné pyramidky s rýží a himalájskou solí 80 g Křupavé kukuřičné pyramidky obohacené o rýži a himalájskou sůl. Vhodné i pro vegany a osoby s intolerancí lepku. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Popcrop Bezlepkové kukuřičné pyramidky s rýží a himalájskou solí 80 g , Klarstein vita pure, čistička vzduchu, ionizátor, 35 w, černý

Chocolates from Heaven Vegan čokoláda s karamelizovanými lískovými oříšky a himalájskou solí 44% 100 g

Detail

Chocolates from Heaven přináší delikátní veganskou rýžovou čokoládu s karamelizovanými lískovými oříšky a himalájskou solí, v plně kompostovatelném obalu. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Chocolates from Heaven Vegan čokoláda s karamelizovanými lískovými oříšky a himalájskou solí 44% 100 g , Ryor aquaton hydratační krém s filtry uva+b a vřídelní solí 50 ml (8594007977004)

Accentra SET WELLNESS RELAXING SPA s himalájskou solí do koupele ACCENTRA

Detail

Tento koupelový set s uklidňující vůní je ideální dárek pro každou ženu. Obsah balení: 120g himálajská sůl do koupele obohacena o levandulový olej, 20g houba na mytí Vůně: levandule a heřmánek Značka: ACCENTRA (fonetip.cz)

Podobné produkty ako Accentra SET WELLNESS RELAXING SPA s himalájskou solí do koupele ACCENTRA , Xbox - achievement - lampa dekorativní (5055964759438)

Piercing 15673

Piercing 15673
Detail

(amiatex.cz)

Podobné produkty ako Piercing 15673 , Marvel - logo - lampa dekorativní (5055964756123)

Šipky TARGET soft 20g Agora A33, 90% wolfram (15673)

Šipky TARGET soft 20g Agora A33, 90% wolfram (15673)
Detail

Šipky - typ soft, hmotnost 20 g, materiál: wolfram, 3 ks v balení, profesionální Chcete si při hře se šipkami pořádně zahrát? V tom případě pro vás budou vhodné šipky Target, jež se dodávají s plastovým hrotem typu softip. Dojde-li k poškození hrotu, odšroubujete jej a nahradíte novým. Tělo šipky, vyrobené z wolframu, potěší i nejnáročnější hráče, kteří i s jeho pomocí vítězí nad profesionály. Šipky ocení pokročilí i profesionální hráči. V balení naleznete 3 ks šipky, přičemž každý kus disponuje hmotností 20 g. Díky elegantnímu vzhledu pak budete mít pocit neporazitelnosti. Základní vlastnosti produktu Šipky TARGET soft 20g Agora A33, 90% wolfram Šipky Target pro ty, kteří rádi hrají šipky S plastovým hrotem (softip) Tělo šipky z wolframu pro ty nejnáročnější hráče Potěší pokročilé i profesionální hráče V balení najdete 3 ks šipky Hmotnost šipky dosahuje 20 g Krásné provedení a netradiční design šipek Target (alza.cz)

Podobné produkty ako Šipky TARGET soft 20g Agora A33, 90% wolfram (15673) , Minecraft - creeper - dekorativní lampa (5055964742294)

Topnatur Müsli srdcem Low Carb Vanilka & himalájská sůl 350 g

Detail

Topnatur Müsli srdcem Low Carb Vanilka & himalájská sůl je spékaná granola se sladkou vůní vanilky a kokosu ve spojení s himalájskou solí. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Topnatur Müsli srdcem Low Carb Vanilka & himalájská sůl 350 g , Dekorativní girlanda, šíře 55 cm

Ionizátor - LW 2018

Ionizátor - LW 2018
Detail

Náhradný Ionizátor k infrasaunám. Funkcia: generátor ozónu (O3) - priťahuje k molekulám kyslíka ďalšie atómy kyslíka. Vo vyšších koncentráciách sa ozón stáva toxickým pre baktérie obsiahnuté vo vzduchu a môže tieto infekčné organizmy ničiť. Ozón používaný primárne na ničenie vírusov, baktérií a plesní, má pre ľudské telo dôležitú funkciu - okysličuje krv, zlepšuje krvný obeh a stimuluje tvorbu kyslíka v ľudských tkanivách. generátor iónov (ionizátor) -obohacuje vzduch veľkým množstvom záporne nabitých iónov, ktoré majú priaznivý vplyv na naše zdravie. Vytvárajú tak ideálne prostredie pre osoby trpiace alergiami, astmou alebo sennou nádchou. Čím je vo vzduchu viac aniónov, tým menej obsahuje mikróbov. Upozornenie: jedná sa iba o náhradný diel a ide pripojiť iba k nami predávaným infrasaunám, ktoré majú vývod na napájanie ionizátora! Ak infrasauna už nemá z výroby ionizátor k dispozícii, nie je ho možné dodatočne namontovať. (marimex.cz)

Podobné produkty ako Ionizátor - LW 2018 , Rabalux 3696 solná dekorativní lampa

Leuchten Direkt 15673-78 - Bodové svítidlo JARO 3xE27/60W/230V (116247)

Leuchten Direkt 15673-78 - Bodové svítidlo JARO 3xE27/60W/230V (116247)
Detail

Bodové osvětlení - stropní, patice E27, 230 V, světelný tok 1440 lm, ochranné krytí IP20 Bodová světla jsou moderním trendem, který se řadí ke stále vyhledávanějším. Jejich světlo nastavíte do oblasti, kterou je nutné zvýraznit. Pokud máte v úmyslu prosvětlit i kouty místností, mohlo by vás oslovit bodové osvětlení Leuchten Direkt. Nabízí vám i certifikát krytí IP20, u něhož se můžete spolehnout pouze na velmi malou ochranu před vniknutím cizích částic. Moderní bodové osvětlení Leuchten Direkt se vyrábí z vysoce kvalitního materiálu, jímž je kov. Bude do něj pasovat žárovka s typem patice E27 o maximálním příkonu 60 W. Jelikož zdroj osvětlení není součástí balení, oplatí se vám si dokoupit 3 žárovky. Pro jeho správný chod je zapotřebí poskytnou napětí 230 V. Je potřeba též myslet na rozměry stropního bodového osvětlení, jež dosahují 26 × 14 × 63 cm. Pokud mluvíme o napájení bodového osvětlení, to je do sítě. Podstatné přednosti produktu Leuchten Direkt 15673-78... (alza.cz)

Podobné produkty ako Leuchten Direkt 15673-78 - Bodové svítidlo JARO 3xE27/60W/230V (116247) , Animal crossing - lampa dekorativní (5055964771133)

CONCEPT Ionizátor CA2010 (42392943)

CONCEPT Ionizátor CA2010 (42392943)
Detail

Ionizátor pro čističku vzduchu Concept CA2010 Ionizátor CA2010 pro čističku vzduchu Concept CA2010. (alza.cz)

Podobné produkty ako CONCEPT Ionizátor CA2010 (42392943) , Boltze dekorativní dřevěný box s víkem natural set 3 ks (21147)

aQuator Classic nádobový Ionizátor (IAC)

aQuator Classic nádobový Ionizátor  (IAC)
Detail

Ionizátor nádobový, kterým lze ještě vylepšit filtrovanou vodu např. z Dionely Ionizátor aQuator Classic dokáže ještě více vylepšit filtrovanou vodu. Během pár minut totiž upraví vodu na požadovanou hodnotu pH, a to v rozmezí 2,4-11. Jeho elektrody jsou vyrobené z inzertních kovů, směsí oxidů na bázi titanu a z potravinářské nerezové oceli. Použití ionizátoru je přitom velmi snadné, k dosažení požadovaného pH si ho jednoduše nastavíte na ionizátoru. Ten je opatřený 2 oddělenými komorami, jednou pro alkalickou vodu a druhou pro vodu acidickou. Ionizátor aQuator Classic je ideální i na cestování a vhodný k použití na standardní kohoutkovou vodu i tu filtrovanou. Klíčové vlastnosti ionizátoru aQuator ClassicIonizátor zlepšující filtrovanou voduVhodný k použití na standardní kohoutkovou vodu i vodu filtrovanouBěhem pár minut upraví vodu na požadovanou hodnotu pH, a to v rozmezí 2,4-11Elektrody vyrobené z inzertních kovů, směsí oxidů na bázi... (alza.cz)

Podobné produkty ako aQuator Classic nádobový Ionizátor (IAC) , Oneconcept kingcool, ochlazovač vzduchu, ventilátor, ionizátor, 3 v 1, šedý

Beper 40926 Hřeben s ionizátorem

Beper 40926 Hřeben s ionizátorem
Detail

Kartáčováním si můžete vytvořit nádherně rovné a lesklé vlasy. Použijte hřeben BEPER s nastavením teploty od 80 do 230 °C a s ionizátorem. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Beper 40926 Hřeben s ionizátorem , Levandulový dům sírové lázeňské mýdlo se solí 120 g (8592404010157)

Čistička vzduchu - ionizátor P3 International P4620

Čistička vzduchu - ionizátor P3 International P4620
Detail

Čistička vzduchu - ionizátor P3 International P4620 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Čistička vzduchu - ionizátor P3 International P4620 , Dove original kuličkový deodorant bez hliníkových solí 50 ml (96130339)

DOMO DO156A ochlazovač vzduchu s ionizátorem

DOMO DO156A ochlazovač vzduchu s ionizátorem
Detail

Ochlazovač vzduchu vybavený ionizátorem vyplňuje mezeru mezi ventilátory a mobilními klimatizacemi. Ochlazovač vzduchu umí nejen zvlhčit suchý letní vzduch, ale také jej ochlazuje studenou vodou z vestavěného zásobníku. Ionizátor vzduchu pak obohacuje vyfukovaný vzduch o záporně nabité ionty, které příznivě působí na dýchání osob trpícími např. alergiemi, astmatem, nebo sennou rýmou. Mobilní ochlazovač vzduchu lze díky praktickým zapuštěným rukojetím, nebo pojezdovým kolečkům snadno přenášet, či přemisťovat.Popis přístroje: typ přístroje: ventilační přístroj / čistička vzduchu / zvlhčovač funkce ochlazování vzduchu cirkulací vody možnost zapnutí automatického otáčení lamel pro směrování vzduchu (oscilace) funkce čištění vzduchu:prachový filtr (30 x 12,5 cm) - plně omyvatelnýionizátor vzduchu - generující záporné ionty (zdraví prospěšné) nastavitelný časovač vypínající přístroj po uplynutí doby: až 120 min. funkce nepřetržitého provozu objem zásobníku na vodu: 4 litry průhledná měrka hladiny vody balení včetně 2 nádobek na zmraženou vodu o objemu 250 ml délka přívodního kabelu: 180 cm teplotní pojistka motoru a pojistka proti vysokému přepětí v síti pro max. bezpečnost použití nastavitelná rychlost foukání ve třech stupních:1. stupeň: 270 m3/h vzduchu (hlučnost: 44 dB)2. stupeň: 285 m3/h vzduchu (hlučnost: 48 dB)3. stupeň: 300 m3/h vzduchu (hlučnost: 51 dB) (4home.cz)

Podobné produkty ako DOMO DO156A ochlazovač vzduchu s ionizátorem , Harry potter - hedwig - lampa dekorativní (3665361053163)

Concept Perfect Air CA1000 čistička vzduchu s ionizátorem

Concept Perfect Air CA1000 čistička vzduchu s ionizátorem
Detail

Čistička vzduchu Concept Perfect Air CA1000 zajistí čerstvý a svěží vzduch v místnosti do 35 m². Odstraní pyly, prach, roztoče, chlupy, bakterie a další alergeny. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Concept Perfect Air CA1000 čistička vzduchu s ionizátorem , Xbox icons light - dekorativní lampa (5055964744670)

Uvtech Čistička vzduchu a ionizátor Plant-1 (1121)

Uvtech Čistička vzduchu a ionizátor Plant-1 (1121)
Detail

Čistička vzduchu příkon 0,8 W, prachový a antibakteriální, , rozměry: 106 × 240 × 106 mm (Š×V×H) UVtech vykouzlí mnohem svěžejší vzduch pro děti i nemocné s dýchacími obtížemi. Antibakteriální filtr z pevné netkané látky s jistotou likviduje bakterie a zároveň odčerpává ze vzduchu vlhkost, a proto zabraňuje vzniku plísní na stěnách. Ptáte-li se na její rozměry, ty činí 106 × 240 × 106 mm. Hlavní vlastnosti čističky vzduchu Uvtech Čistička vzduchu a ionizátor Plant-1 Rozměry čističky vzduchu UVtech dosahují 106 × 240 × 106 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako Uvtech Čistička vzduchu a ionizátor Plant-1 (1121) , Mosquitno dekorativní květináč (mix barev) (8718164112980)

Beper 40926 keramický hřeben s ionizátorem a displejem

Beper 40926 keramický hřeben s ionizátorem a displejem
Detail

Beper 40926 keramický hřeben s ionizátorem a displejem Hřeben s ionizátorem používá iontovou technologii pro narovnávání vlasů kartáčováním. Zanechá vlasy hladké a lesklé. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Beper 40926 keramický hřeben s ionizátorem a displejem , Dekorativní svíčka florencia bílá, 14 cm

Concept Vysoušeč vlasů VIOLETTE CARE s ionizátorem VV5731

Concept Vysoušeč vlasů VIOLETTE CARE s ionizátorem VV5731
Detail

Concept Vysoušeč vlasů VIOLETTE CARE s ionizátorem VV5731 Vysoušeč vlasů Violette Care s ionizátorem nabízí výběr ze dvou stupňů a tří různých teplot. S pomocí koncentrátoru usměrní proud vzduchu pro detailnější tvarování. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Concept Vysoušeč vlasů VIOLETTE CARE s ionizátorem VV5731 , Oneconcept kingcool, ochlazovač vzduchu, ventilátor, ionizátor, 3 v 1, černý/stříbrný

Concept VV5750 vysoušeč vlasů s ionizátorem Titan Care

Concept VV5750 vysoušeč vlasů s ionizátorem Titan Care
Detail

Fén na vlasy s ionizátorem z řady TITAN CARE nabízí 3 úrovně teploty a 2 rychlosti proudění vzduchu. Je vybavený koncentrátorem, funkcí COOL SHOT a bezpečnostní pojistkou.Díky příkonu 1600 W se fén postará o rychlé a šetrné vysoušení vašich vlasů. Můžete si vybrat ze tří stupňů výkonu s možností nastavení 3 úrovní teploty a 2 rychlostí proudění vzduchu. Dále je vybaven koncentrátorem, který usměrní proud vzduchu do požadovaného místa pro dokonalou finální úpravu a funkcí COOL SHOT, která váš účes prudkým ochlazením vzduchu zafixuje.Hebké a lesklé vlasy bez elektrostatických nábojů jsou snem každé ženy. Docílíte jich snadno díky ionizátoru, který během fénování vysílá ionty do vašich vlasů a dodává jim vlhkost. Vlasy tak nebudou přesušené, získají zdravý vzhled a lépe se rozčesávají.Fén je vybaven bezpečnostní pojistkou, která ho chrání před přehřátím a následným poškozením. Díky zadní odnímatelné mřížce se snadno čistí a nechybí ani praktické závěsné očko pro lepší skladnost.Technické parametry a specifikace: 3 stupně výkonu (nízká/střední/vysoká teplota a rychlost proudění vzduchu) funkce COOL SHOT (okamžitá fixace účesu studeným vzduchem) funkce IONIZACE (hladší a lesklejší vlasy bez krepatění, rychlejší vysoušení, redukuje statickou elektřinu, zabraňuje poškození vlasů) koncentrátor pojistka proti přehřátí (4home.cz)

Podobné produkty ako Concept VV5750 vysoušeč vlasů s ionizátorem Titan Care , Oneconcept st. oberholz office a, ionizátor a ventilátor, čistička vzduchu, stříbrný

Fén na vlasy VIOLETTE CARE s ionizátorem VV5731

Fén na vlasy VIOLETTE CARE s ionizátorem VV5731
Detail

Fén na vlasy s ionizátorem Concept VV5731 Výkonný DC motor Funkce Cool shot Ionizátor Výkonný DC motor Fén je opatřen kvalitním DC motorem, který je zárukou silného výkonu a dlouhé životnosti. Vlasy tak budou rychleji vysušené a zdravější, protože budou kratší dobu vystaveny vysoké teplotě. Dokonalý účes Fén nabízí výběr ze dvou stupňů výkonu a tří různých teplot. Díky koncentrátoru, který usměrní proud vzduchu do požadovaného místa, docílíte dokonalého tvarování vlasů. O delší trvanlivost vašeho účesu se postará funkce Cool shot, která ho prudkým ochlazením vzduchu zafixuje. Ionizátor Hebké a lesklé vlasy bez elektrostatických nábojů jsou snem každé ženy. Docílíte jich snadno díky ionizátoru, který během fénování vysílá ionty do vašich vlasů a dodává jim vlhkost. Vlasy tak nebudou přesušené, získají zdravý vzhled a lépe se rozčesávají. Snadné čištění Fén je opatřen odnímatelnou mřížkou na nasávání vzduchu, díky které bude jeho čištění otázkou okamžiku. Stačí mřížku sejmout, vyčistit štětečkem nebo propláchnout vodou, usušit a nasadit zpět. Technické parametry: DC motor s dlouhou životností Funkce Cool shot – studený šok pro fixaci Ionizace Koncentrátor Červené LED světlo Příkon: 1800 - 2200 W Kontrola teploty: ano 3 stupně nastavení teploty 2 rychlostní stupně Kabel otočný o 360° Očko na zavěšení Délka přívodního kabelu: 1,85 m Příkon: 1 800 – 2 200 W (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Fén na vlasy VIOLETTE CARE s ionizátorem VV5731 , Allnature kešu jádra pražená se solí a pepřem 500 g (16148v)

Ionizátor vzduchu P3 International P4620 do 50 m²

Ionizátor vzduchu P3 International P4620 do 50 m²
Detail

Pro místnosti do 50 m²·Spotřeba pouze 1,5 W·Tichý provoz Ionizátor · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Ionizátor vzduchu P3 International P4620 do 50 m² , Dove original deodorant ve spreji bez hliníkových solí 150 ml (8710908404184)

Křeslo SOLI modrá

Detail

Hledáte křeslo **vhodné pro odpočinek**? Křeslo SOLI vám poskytne **komfortní sezení** v elegantním kabátu. Měkká, na dotyk příjemná tkanina, jednoduchý, ale zároveň **moderní design** a **dřevěné nožky** vytváří jemně odlehčený vzhled. Nožky oceníte i z praktické stránky. Prostor pod křeslem zůstává snadno dostupný, tak i podlaha pod ním se snadno udržuje v čistotě. Ať už křeslo SOLI postavíte jako solitér nebo ho nakombinujete s pohovkou či sedačkou, bude vašemu obýváku slušet. (sconto.cz)

Podobné produkty ako Křeslo SOLI modrá , Allnature pekanové ořechy se skořicí a mořskou solí 100 g (16218v)

Křeslo SOLI zelená

Detail

Hledáte křeslo **vhodné pro odpočinek**? Křeslo SOLI vám poskytne **komfortní sezení** v elegantním kabátu. Měkká, na dotyk příjemná tkanina, jednoduchý, ale zároveň **moderní design** a **dřevěné nožky** vytváří jemně odlehčený vzhled. Nožky oceníte i z praktické stránky. Prostor pod křeslem zůstává snadno dostupný, tak i podlaha pod ním se snadno udržuje v čistotě. Ať už křeslo SOLI postavíte jako solitér nebo ho nakombinujete s pohovkou či sedačkou, bude vašemu obýváku slušet. (sconto.cz)

Podobné produkty ako Křeslo SOLI zelená , Kneipp sada solí do koupele pro děti 4 ks, 60 g

Křeslo SOLI šedá

Detail

Hledáte křeslo **vhodné pro odpočinek**? Křeslo SOLI vám poskytne **komfortní sezení** v elegantním kabátu. Měkká, na dotyk příjemná tkanina, jednoduchý, ale zároveň **moderní design** a **dřevěné nožky** vytváří jemně odlehčený vzhled. Nožky oceníte i z praktické stránky. Prostor pod křeslem zůstává snadno dostupný, tak i podlaha pod ním se snadno udržuje v čistotě. Ať už křeslo SOLI postavíte jako solitér nebo ho nakombinujete s pohovkou či sedačkou, bude vašemu obýváku slušet. (sconto.cz)

Podobné produkty ako Křeslo SOLI šedá , Dove sensitive deodorant ve spreji bez hliníkových solí 150 ml (8710847922640)

Klarstein Vita Pure, čistička vzduchu, ionizátor, 35 W, černý

Klarstein Vita Pure, čistička vzduchu, ionizátor, 35 W, černý
Detail

3 miliony negativně nabitých iontů na cm3 vytvoří v každém prostoru čistý vzduch. A kde je vzduch zdravý, tam se cítíme lépe. Zvyšuje se naše výkonnost, jsme méně unavení a dokážeme se dokonce i lépe koncentrovat. Negativní ionty pomáhají bez námahy odstraňovat pachy jídla, cigaret, prach a mnoho jiných nežádoucích faktorů. Klarstein Vita Pure je výkonná domácí čistička vzduchu, která promění vaše sny o čistém prostředí na skutečnost. Po zapojení do zásuvky bude zařízení spolehlivě a relativně tiše pracovat 24 hodin denně. Filtr s aktivním uhlím je možné čistit vysavačem a trochou vody. Jeho životnost je maximálně 12 měsíců. Po roce je tedy nezbytné tuto část zařízení vyměnit. Pro zjednodušení posouzení znečištění přidal výrobce do manuálu ilustrace. Kryt filtru s aktivním uhlím se dá snadno odstranit a znovu připevnit pomocí dvou magnetů. Ovládací panel zařízení je velmi přehledný a jeho obsluha je jednoduchá. Kromě funkce časovače je možné využít i regulátor intenzity filtrace (low, middle, high). Integrovaný ionizátor, který nabíjí vzduch negativními ionty, lze vypnout. Jeho činnost však zajišťuje, že těžší částečky prachu klesnou k zemi, kde je můžete jednoduše otřít. Ionizátor tak efektivně redukuje prach a podobné částice a vytváří hypoalergenní prostředí. Díky působení iontů, které jsou známé také jako vzdušné vitamíny, dosáhnete se zařízením Vita Pure velmi čistý vzduch. Bude se vám lépe dýchat a nebudou vás ohrožovat alergeny. Ionizátor je ideální pro použití v koupelnách, kancelářích, kuchyních, ale i ložnicích či dětských pokojích. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Vita Pure, čistička vzduchu, ionizátor, 35 W, černý , Allnature pekanové ořechy se skořicí a mořskou solí 1000 g (16145v)

Klarstein Vita Pure, čistička vzduchu, ionizátor, 35 W, černý

Klarstein Vita Pure, čistička vzduchu, ionizátor, 35 W, černý
Detail

3 miliony negativně nabitých iontů na cm3 vytvoří v každém prostoru čistý vzduch. A kde je vzduch zdravý, tam se cítíme lépe. Zvyšuje se naše výkonnost, jsme méně unavení a dokážeme se dokonce i lépe koncentrovat. Negativní ionty pomáhají bez námahy odstraňovat pachy jídla, cigaret, prach a mnoho jiných nežádoucích faktorů. Klarstein Vita Pure je výkonná domácí čistička vzduchu, která promění vaše sny o čistém prostředí na skutečnost. Po zapojení do zásuvky bude zařízení spolehlivě a relativně tiše pracovat 24 hodin denně. Filtr s aktivním uhlím je možné čistit vysavačem a trochou vody. Jeho životnost je maximálně 12 měsíců. Po roce je tedy nezbytné tuto část zařízení vyměnit. Pro zjednodušení posouzení znečištění přidal výrobce do manuálu ilustrace. Kryt filtru s aktivním uhlím se dá snadno odstranit a znovu připevnit pomocí dvou magnetů. Ovládací panel zařízení je velmi přehledný a jeho obsluha je jednoduchá. Kromě funkce časovače je možné využít i regulátor intenzity filtrace (low, middle, high). Integrovaný ionizátor, který nabíjí vzduch negativními ionty, lze vypnout. Jeho činnost však zajišťuje, že těžší částečky prachu klesnou k zemi, kde je můžete jednoduše otřít. Ionizátor tak efektivně redukuje prach a podobné částice a vytváří hypoalergenní prostředí. Díky působení iontů, které jsou známé také jako vzdušné vitamíny, dosáhnete se zařízením Vita Pure velmi čistý vzduch. Bude se vám lépe dýchat a nebudou vás ohrožovat alergeny. Ionizátor je ideální pro použití v koupelnách, kancelářích, kuchyních, ale i ložnicích či dětských pokojích. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Vita Pure, čistička vzduchu, ionizátor, 35 W, černý

Concept Čistička vzduchu Perfect Air s vestavěným ionizátorem CA1000

Concept Čistička vzduchu Perfect Air s vestavěným ionizátorem CA1000
Detail

Concept Čistička vzduchu Perfect Air s vestavěným ionizátorem CA1000 Čistička vzduchu bílé barvy s ionizátorem. Přístroj čistí vzduch pomocí čtyřstupňového systému filtrování, které zaručuje účinnost na 99,98%. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Concept Čistička vzduchu Perfect Air s vestavěným ionizátorem CA1000

Domácí degustace čokolády + 10 vzorků

Domácí degustace čokolády + 10 vzorků
Detail

Dokonalá degustační sada pro správného čokoholika. Ochutná 10 druhů čokolády z české čokoládovny ManuČoko, která všechny tabulky vyrábí poctivě ručně. Než se dáte do samotného ochutnávání, pošleme vám domů degustační sadu. K té si pak přes zaslaný odkaz pustíte video, ve kterém vás čokolády znalý odborník provede celou degustací. Ochutnáte čokolády z různých druhů bobů i ochucené kousky s chilli nebo třeba kávou. Zážitek pro chuťové buňky zaručen! Obsah degustačního balíčku: Venezuela Trinitario 79% hořká čokoláda, 50 g Venezuela Trinitario 53% mléčná čokoláda, 50 g Madagascar Trinitario 77% hořká čokoláda, 50 g Madagascar Trinitario 51% mléčná čokoláda, 50 g Brasil Forastero 81% hořká čokoláda, 50 g Brasil Forastero 55% mléčná čokoláda, 50 g Tmavá čokoláda 70% s kandovaným zázvorem, 50 g Tmavá čokoláda 75% s Chilli – Naga Bhut Jolokia, 50 g Mléčná čokoláda 50% s Himálajskou solí, 50 g Tmavá čokoláda 65% s kávou ze Sumatry, 50 g (adrop.cz)

Podobné produkty ako Domácí degustace čokolády + 10 vzorků

Konferenční stolek Soli – černá

Konferenční stolek Soli – černá
Detail

> nosnost: 20 kg> počet nohou: 1, výška nohou: 45 cm (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Konferenční stolek Soli – černá

Prenikanie soli - Július Filo

Prenikanie soli - Július Filo
Detail

Prenikanie kresťanských hodnôt do „sekulárneho“ života, odstraňovanie mravného chaosu a bezzásadovosti je mottom knihy i života Júliusa Fila, evanjelického duchovného, profesora teológie, donedávna generálneho biskupa Slovenskej evanjelickej cirkvi. Súbor esejí a rozhovorov, ktorý na vydanie pripravil publicista Ernest Weidler, prináša esenciálnu „soľ“ duchovného posolstva, zdravej hodnotovej orientácie a kultúry milosrdenstva do mnohotvárnych vzťahov nášho osobného i spoločenského života. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Prenikanie soli - Július Filo

Zrnka soli - Bubíková Šárka

Zrnka soli - Bubíková Šárka
Detail

Román Zrnka soli skládá ze střípků vzájemně se prolínajících příběhů mozaiku historie jednoho fiktivního evangelického sboru. Příběhy vypráví řada postav, mnohdy oddělených časem, ale vždy propojených místem. Jak obstáli v nelehkých životních situacích? Dokázali si přitom zachovat víru a lidskou důstojnost? Jak osobní vztahy ovlivňovaly dějiny celého společenství? Jak si vedli místní statkáři a kdo stál u založení sboru? Jak se odvíjejí osudy farářky v době totality? Kam přivede pátrání po vlastních kořenech křehkou umělkyni? (patro.cz)

Podobné produkty ako Zrnka soli - Bubíková Šárka

SES Výroba koupelových solí

Detail

Vyrob si svou originální voňavou kouli do koupele pomocí sady SES. Použijte kulatou formičku k vytvoření pestrobarevných koulí. Když bombu hodíte do vody začne bublat, šumět a uvolňovat úžasné aroma. Díky těmto bombám bude vaše koupel skvělou zábavou. (mall.cz)

Podobné produkty ako SES Výroba koupelových solí

Prenikanie soli - Filo Július

Prenikanie soli - Filo Július
Detail

Prenikanie kresťanských hodnôt do „sekulárneho“ života, odstraňovanie mravného chaosu a bezzásadovosti je mottom knihy i života Júliusa Fila, evanjelického duchovného, profesora teológie, donedávna generálneho biskupa Slovenskej evanjelickej cirkvi. Súbor esejí a rozhovorov, ktorý na vydanie pripravil publicista Ernest Weidler, prináša esenciálnu „soľ“ duchovného posolstva, zdravej hodnotovej orientácie a kultúry milosrdenstva do mnohotvárnych vzťahov nášho osobného i spoločenského života. (patro.cz)

Podobné produkty ako Prenikanie soli - Filo Július

Zrnka soli - Šárka Bubíková

Zrnka soli - Šárka Bubíková
Detail

Román Zrnka soli skládá ze střípků vzájemně se prolínajících příběhů mozaiku historie jednoho fiktivního evangelického sboru. Příběhy vypráví řada postav, mnohdy oddělených časem, ale vždy propojených místem. Jak obstáli v nelehkých životních situacích? Dokázali si přitom zachovat víru a lidskou důstojnost? Jak osobní vztahy ovlivňovaly dějiny celého společenství? Jak si vedli místní statkáři a kdo stál u založení sboru? Jak se odvíjejí osudy farářky v době totality? Kam přivede pátrání po vlastních kořenech křehkou umělkyni? (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Zrnka soli - Šárka Bubíková

Konferenční stolek Soli – černá

Konferenční stolek Soli – černá
Detail

> nosnost: 20 kg> počet nohou: 1, výška nohou: 40 cm (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Konferenční stolek Soli – černá

Křeslo SOLI světle hnědá

Detail

Hledáte křeslo **vhodné pro odpočinek**? Křeslo SOLI vám poskytne **komfortní sezení** v elegantním kabátu. Měkká, na dotyk příjemná tkanina, jednoduchý, ale zároveň **moderní design** a **dřevěné nožky** vytváří jemně odlehčený vzhled. Nožky oceníte i z praktické stránky. Prostor pod křeslem zůstává snadno dostupný, tak i podlaha pod ním se snadno udržuje v čistotě. Ať už křeslo SOLI postavíte jako solitér nebo ho nakombinujete s pohovkou či sedačkou, bude vašemu obýváku slušet. (sconto.cz)

Podobné produkty ako Křeslo SOLI světle hnědá

Kámen himalájské soli 60g

Detail

Kámen solný ze 100% himalájské soli. Doplněk minerálů ke každodenní krmné dávce. Jednoduché zavěšení do klece pomocí dřevěného háčku. Složení 100% přírodní himálajská sůl Hmotnost 60 g (superzoo.cz)

Podobné produkty ako Kámen himalájské soli 60g

Ses Výroba koupelových solí

Ses Výroba koupelových solí
Detail

Kreativní sada, se kterou si mohou slečny vyrobit originální koule koupelové soli. Směs na voňavé koule mohou holky odlévat do připravených formiček. Mohou tak vyplňovat formy hmotou obohacené příjemnými vůněmi. Přednosti: kosmeticky testováno snadno vypratelné z tkanin Obsah balení: směs na výrobu koulí, 2 lahvičky s vůní ve 2 barvách měřící kádinka, špachtle, pipeta, 4 formy, 2 organzové taštičky návod, luxusní plechový box Kupte dětem výrobu koupelnových solí! Vhodné pro děti od 8 let Rozměr balení: 30 x 20 x 4 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Ses Výroba koupelových solí

Sentosphére Výroba koupelové soli

Detail

Experimentální sada na výrobu vlastních koupelových solí. Vytvořte si vlastní sůl do koupele, jež udělá z vaší koupele zážitek. S francouzskou značkou Sentosphere to zvládne opravdu každý. Je to snadné. (mall.cz)

Podobné produkty ako Sentosphére Výroba koupelové soli

Odpuzovač hmyzu TIPA AN-BO19 s ionizátorem a nočním světlem

Odpuzovač hmyzu TIPA AN-BO19 s ionizátorem a nočním světlem
Detail

Odpuzovač hmyzu TIPA AN-BO19 s ionizátorem a nočním světlem (tipa.eu)

Podobné produkty ako Odpuzovač hmyzu TIPA AN-BO19 s ionizátorem a nočním světlem

Malatec 11036 Zvlhčovač vzduchu s ionizátorem 5.8 L šedý (17840)

Malatec 11036 Zvlhčovač vzduchu s ionizátorem 5.8 L šedý (17840)
Detail

Zvlhčovač vzduchu - vhodný do místnosti o velikosti 60 m2, studený,, zvlhčovací výkon 300 ml/hod, objem nádržky 5,8 l, hlučnost 40 dB, ionizace a zvlhčovač vzduchu, rozměry 28 × 42 × 15 mm (Š×V×H) barva bílá a šedá Máte ve své domácnosti suchý vzduch a rádi byste změnu k lepšímu? Zvlhčovač vzduchu Malatec vám pomůže tento problém vyřešit. Díky výkonu 300 ml/hod budete mít doma vlhčí vzduch během chvilky. Nejlepšího účinku zvlhčovač dosáhne v místnosti o rozloze do 60 m2. S objemem nádržky 5,8 l bude zvlhčovač pracovat dlouhou dobu a to bez nutnosti neustálého doplňování. Technologie studeného odparu se nejvíce přibližuje k přirozenému odpařování vody v přírodě, navíc zvládá také čištění vzduchu. Zabudovaný ionizátor vám pomocí záporně nabitých nábojů pomůže vyčistit vzduch. Jeho rozměry činí 42 × 28 × 15 mm (V׊×H). Stěžejní parametry zvlhčovače vzduchu Malatec 11036 Zvlhčovač vzduchu s ionizátorem 5.8 L šedý Zajistí ideální vlhkost vzduchu pro snazší dýchání... (alza.cz)

Podobné produkty ako Malatec 11036 Zvlhčovač vzduchu s ionizátorem 5.8 L šedý (17840)

Malatec 11035 Zvlhčovač vzduchu s ionizátorem 5.8 L bílý (17841)

Malatec 11035 Zvlhčovač vzduchu s ionizátorem 5.8 L bílý (17841)
Detail

Zvlhčovač vzduchu - vhodný do místnosti o velikosti 60 m2, studený,, zvlhčovací výkon 300 ml/hod, objem nádržky 5,8 l, hlučnost 40 dB, ionizace a zvlhčovač vzduchu, rozměry 28 × 42 × 15 mm (Š×V×H) barva bílá Máte ve vaší domácnosti suchý vzduch a rádi byste tak ulehčili vašemu dýchání? Zvlhčovač vzduchu Malatec se nabízí jako elegantní řešení této situace. Díky výkonu 300 ml/hod bude problém se suchým vzduchem za chvilku pryč. Nejlepšího účinku zvlhčovač dosáhne v místnosti o rozloze do 60 m2. S objemem nádržky 5,8 l je zajištěno zvlhčení vzduchu na dlouhou dobu, proto nebudete muset často doplňovat vodu. Technologie studeného odpařování má nejblíže k přirozenému způsobu odpařování vody, k tomu také vyčistí vzduch od větších částic. V zařízení je také ionizátor, jenž vám pomůže pomocí záporně nabitých iontů vyčistit vzduch. Jeho rozměry jsou 42 × 28 × 15 mm (V׊×H). Zajímavé vlastnosti zvlhčovače vzduchu Malatec 11035 Zvlhčovač vzduchu s ionizátorem 5.8 L bílý... (alza.cz)

Podobné produkty ako Malatec 11035 Zvlhčovač vzduchu s ionizátorem 5.8 L bílý (17841)

Concept VV5750 Vysoušeč vlasů s ionizátorem 1600 W TITAN CARE

Concept VV5750 Vysoušeč vlasů s ionizátorem 1600 W TITAN CARE
Detail

Concept VV5750 Vysoušeč vlasů s ionizátorem 1600 W TITAN CARE Fén na vlasy s ionizátorem Concept VV5750 z řady TITAN CARE nabízí 3 úrovně teploty a 2 rychlosti proudění vzduchu. Je vybavený koncentrátorem, funkcí COOL SHOT a bezpečnostní pojistkou. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Concept VV5750 Vysoušeč vlasů s ionizátorem 1600 W TITAN CARE

Ionizátor vzduchu ASIGO 96690 96690, 46 m², 1.5 W, černá

Ionizátor vzduchu ASIGO 96690 96690, 46 m², 1.5 W, černá
Detail

Ionizátor vzduchu a čistič přinese závan čerstvého vzduchu zpět do vašeho domova. Zjednodušeně řečeno, zařízení čistí okolní vzduch od znečišťujících látek, neutralizuje zápach a přivádí čerstvý, mírně ozonem obohacený vzduch (0,02 ppm *) do vašeho pokoje. Podrobněji je zde kovová lamelová vložka s hroty, ze kterých jiskří pozitivní elektřina. Okolní vzduch, je naplněn zápornými ionty, které se jinak vyskytují pouze ve vysokých koncentracích v lesích, u vodopádů nebo v horách, kde je vzduch čistější a vitalizující. Kyslíkové ionty přitahují pozitivně nabité bakterie, pyl atd. Čistí vzduch od látek, jako je kouř, prach, pyl, bakterie atd.·Žádný hluk ventilátoru nebo motoru·Dosah 46 m² Ionizátor · Napájecí adaptér · Čisticí kartáč (conrad.cz)

Podobné produkty ako Ionizátor vzduchu ASIGO 96690 96690, 46 m², 1.5 W, černá

OneConcept St. Oberholz Office A, ionizátor a ventilátor, čistička vzduchu, stříbrný

OneConcept St. Oberholz Office A, ionizátor a ventilátor, čistička vzduchu, stříbrný
Detail

Čistička vzduchu oneConcept St. Oberholz Office A vytváří příjemně svěží klima a efektivně eliminuje cigaretový kouř, prach, pyl a spory. Princip fungování čističky vzduchu je jednoduchý a zároveň efektivní. St. Oberholz Office A vytváří ionty, které zachycují jiné elektricky nabité částečky ve vzduchu jako prach, pyl nebo spory. Zachycené a spojené částečky následně klesají na zem a zachycují se na zabudovaném filtru z ušlechtilé oceli. Filtr pak stačí jen jednoduše vysát nebo umýt mokrou utěrkou. Věžový ventilátor nabízí dva režimy provozu. Zapnutý ventilátor zvyšuje stupeň účinnosti čištění vzduchu, protože zvyšuje cirkulaci iontů ve vzduchu. Navíc během letních dnů přináší i osvěžující vánek. Svou úzkou svislou konstrukcí zabírá ionizátor jen málo místa a je tichý i se zapnutým ventilátorem. Proto se výborně hodí na psací stoly nebo do pracoven, kde pozitivně ovlivňuje schopnost koncentrace. Věžový ventilátor oneConcept St. Oberholz Office A přináší svěží vánek na zvýšení koncentrace a výkonnosti. Proto: Zhluboka se nadechnout! Dostupné barvy: stříbrná (10031330), bílá (10031331) (klarstein.cz)

Podobné produkty ako OneConcept St. Oberholz Office A, ionizátor a ventilátor, čistička vzduchu, stříbrný
DIFÚ Lava-1 aroma difuzér s himalájskou solí (3114), Leuchten Direkt 15673-78 - Bodové svítidlo JARO 3xE27/60W/230V (116247), Dekorativní svíčka Coffee Bag, Moře solí země (978-80-88268-11-6), Bery Jones Kešu krém se solí 250g (8595691051766), Bery Jones Arašídový krém se solí 250g (8595691051759), Klarstein Vita Pure, čistička vzduchu, ionizátor, 35 W, černý, RYOR Aquaton Hydratační krém s filtry UVA+B a vřídelní solí 50 ml (8594007977004), Xbox - Achievement - lampa dekorativní (5055964759438), Marvel - Logo - lampa dekorativní (5055964756123), Minecraft - Creeper - dekorativní lampa (5055964742294), Dekorativní girlanda, šíře 55 cm, Rabalux 3696 solná dekorativní lampa, Animal Crossing - lampa dekorativní (5055964771133), Boltze Dekorativní dřevěný box s víkem Natural Set 3 ks (21147), OneConcept Kingcool, ochlazovač vzduchu, ventilátor, ionizátor, 3 v 1, šedý, LEVANDULOVÝ DŮM Sírové lázeňské mýdlo se solí 120 g (8592404010157), Dove Original kuličkový deodorant bez hliníkových solí 50 ml (96130339), Harry Potter - Hedwig - lampa dekorativní (3665361053163), Xbox Icons Light - dekorativní lampa (5055964744670), MosquitNo Dekorativní květináč (mix barev) (8718164112980), Dekorativní svíčka Florencia bílá, 14 cm, OneConcept Kingcool, ochlazovač vzduchu, ventilátor, ionizátor, 3 v 1, černý/stříbrný, OneConcept St. Oberholz Office A, ionizátor a ventilátor, čistička vzduchu, stříbrný, Allnature Kešu jádra pražená se solí a pepřem 500 g (16148V), Dove Original deodorant ve spreji bez hliníkových solí 150 ml (8710908404184), Allnature Pekanové ořechy se skořicí a mořskou solí 100 g (16218V), Kneipp Sada solí do koupele pro děti 4 ks, 60 g , Dove Sensitive deodorant ve spreji bez hliníkových solí 150 ml (8710847922640), Allnature Pekanové ořechy se skořicí a mořskou solí 1000 g (16145V)