Dead space - pc digital (2124202)

Produkt Dead space - pc digital (2124202) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Dead space - pc digital (2124202) upraviť a produkt hľadať znova.

Dead Space - PC DIGITAL (2124202)

Dead Space - PC DIGITAL (2124202)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Origin, žánr: akční, USG Ishimura si žádá vaší pozornostVesmírná lod USG Kellion obdržela v Dead Space tajemný signál z plavidla USG Ishimura. V kůži Isaaca Clarka se proto v hororové akci Dead Space vydáváte na její palubu, kde na vás čeká nejedno nepěkné překvapení. Čelte smrtícím v Dead Space PC DIGITAL necronůmPosádka lodi USG Ishimura prošla razantní proměnou. Vezměte proto do rukou laserovou řezačku a probojujte se jejími palubami až do řídícího můstku, který představuje vaší jedinou naději na záchranu. Mrtvým nevěřteOpatrně prohledejte všechna zákoutí vesmírného korábu. Ničemu však v Dead Space nevěřte. Každý mrtvý je tu v podstatě potenciální nepřítel, jehož tělo budete mít příležitost rozsekat doslova na kusy. ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dead Space - PC DIGITAL (2124202) , Dead space 3 - xbox 360, xbox digital (g3p-00102)

Dead Space (PC) DIGITAL Origin (414600)

Dead Space (PC) DIGITAL Origin (414600)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Origin, 86% V Dead Space vstoupíte do sci-fi hororu, ve kterém prožijete vzrušení a děsivé akce. V chladné temnotě hlubokého vesmíru je atmosféra plná napětí a strachu. Obrovská vesmírná těžařská loď se porouchá na vzdálené planetě. Vstupte do role inženýra Isaaca Clarka - obyčejného muže na zdánlivě rutinní misi s úkolem opravit komunikační systémy na palubě vesmírné těžební lodi. Vzápětí se však se Isaac ocitne v oživlé noční můře, když zjistí, že posádka lodi byla zmasakrována a infikován mimozemskou nákazou. Odhalte strašlivou pravdu Nyní je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dead Space (PC) DIGITAL Origin (414600) , Dead space 2 - xbox 360, xbox digital (g3p-00101)

Dead Space 2 (PC) DIGITAL (381642)

Dead Space 2 (PC) DIGITAL (381642)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Origin, žánr: akční, 87% Hrdina Isaac Clarke se vrací v dalším nervydrásajícím dobrodružství, kde bojuje proti Necromorphské hrozbě 3 roky po událostech prvního dílu. S bohatým arzenálem vyspělých zbraní k porcování Nekromorfů a novým odhodláním je připraven utkat se s hrůzami temného vesmíru. Za každým rohem čekají známé i zcela nové hrůzné nestvůry. Bojujte o přežití Typickou Isaacovu plazmovou řezačku doplňují nové účinné zbraně, s nimiž se může vypořádávat s vytrvalou hrozbou ze strany nekromorfů s ještě větší přesností a efektivitou na zemi i... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dead Space 2 (PC) DIGITAL (381642) , Dead space (5030949124678)

Dead Space 3 (PC) DIGITAL (370440)

Dead Space 3 (PC) DIGITAL (370440)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Origin, žánr: akční, 78% V Dead Space 3 poznáte hrůzu hlubokého vesmíru. Isaac Clark a drsný voják John Carver se musí probít nehostinnou zmrzlou krajinou planety Tau Volantis a zúčtovat s děsivými nekromorfy. Objevte záhadnou minulost a podnikněte výpravu za záchranou lidstva. Vydejte se na průzkum planety a jejího nehostinného prostředí. Prozkoumejte planetu Objevíte podzemní města a budete plnit vedlejší mise. Prozkoumáte zmrzlou krajinu a budete pátrat po opuštěných osadách.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dead Space 3 (PC) DIGITAL (370440) , Dead space: digital deluxe edition upgrade - xbox series x|s digital (7d4-00650)

PC hra Dead Space

PC hra Dead Space
Detail

V prodeji od 27.1.2023 Sci-fi hororová klasika Dead Space™ se vrací, kompletně přestavěná od základů tak, aby nabídla ještě hlubší a působivější zážitek. Tento remake přináší dechberoucí vizuální věrnost, napínavý atmosférický zvuk a vylepšení v oblasti hratelnosti, přičemž zůstává věrný strhující vizi původní hry. Isaac Clarke je obyčejný technik, který má za úkol provést opravy na obrovské těžařské lodi USG Ishimura. Velmi záhy však zjistí, že se stalo něco strašného. Posádka lodi byla vyvražděna a Isaacova milovaná partnerka Nicole se ztratila někde na palubě. Sám a vyzbrojen pouze svým nářadím a technickými dovednostmi se teď Isaac snaží najít Nicole, přičemž rozkrývá hrozivou záhadu ohledně toho, co se stalo na palubě Ishimury. Isaac je na lodi uvězněn s nepřátelskými stvůrami, nekromorfy, a musí bojovat o přežití – a to nejen se stále strašlivější hrůzou na palubě lodi, ale také s vlastní pomalu se vytrácející příčetností. Hra Dead Space bude k dispozici ve verzích pro PlayStation5, Xbox Series X|S a PC (EA app, Steam a Epic Games Store). HERNÍ PRVKY A VLASTNOSTI / USPS VRHNĚTE SE DO SCI-FI HORORU NOVÉ GENERACE Sci-fi hororová klasika se vrací kompletně přestavěná od základů s vylepšeným vizuálním zpracováním a atmosférickým 3D zvukem. Od děsivě detailních místností a pracovišť vyvražděné posádky po strašidelné atmosférické zvuky opuštěné kosmické lodi – bez ustání budete procházet úchvatným sci-fi prostředím plným nepředvídatelných a napjatých momentů. ROZPLEŤTE ZÁHADU NA PALUBĚ LODI USG ISHIMURA To, co pro inženýra Isaaca Clarka a posádku lodi USG Kellion začíná jako rutinní opravárenská mise, se rychle změní v bitvu o přežití, při které se začne ukazovat, co stojí za hrůzami na palubě. Sledujte hluboký příběh a odkrývejte temná tajemství za událostmi na palubě lodi USG Ishimura prostřednictvím posledních záznamů nešťastné posádky a těch pár přeživších, které dokážete najít. POKUD CHCETE PŘEŽÍT BUDETE MUSET IMPROVIZOVAT Na palubě lodi USG Ishimura musíte čelit noční můře a strategicky ji rozsekat na kousky. Předělejte a vylepšete Isaacovo nářadí a najděte kreativní způsob, jak zneškodnit a rozsekat na kusy nepřátele, aby z nich nezbylo nic než hromada masa a kostí. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako PC hra Dead Space , Dead space - ps5 (5030942124682)

Dead Rising (PC) DIGITAL (403152)

Dead Rising (PC) DIGITAL (403152)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, % Jste Frank West, fotožurnalista, který skončí uvězněný v nákupním středisku ve fiktivním městě Willamette v Coloradu, který je napaden zombies. Rozsáhlé vnitřní a venkovní plochy nákupního centra poskytují celou řadu různých míst, která je třeba prozkoumat. Hra podporuje Xbox 360/Xbox One a PlayStation DualShock 4 ovladače. Prozkoumejte každý kout Rozmanitost různých obchodů nabízí nekonečné množství zásob včetně vozidel, improvizovaných zbraní a dalších. Na cestě se setkáte s dalšími přeživšími a pomoci jim, znamená odhalit,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dead Rising (PC) DIGITAL (403152) , Dead space: standard edition - xbox series x|s digital (g3q-01463)

Blob From Space (PC) DIGITAL (79668)

Blob From Space (PC) DIGITAL (79668)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a arkády, Blob From Space, jako vyjádření pocty hrám datovaným do velmi raného období video her, se hraje snadno, avšak je složitá na dokonalé pokoření, takže o zábavu máte postaráno, jak se patří. (alza.cz)

Podobné produkty ako Blob From Space (PC) DIGITAL (79668) , Dead space - xbox series x (5030947124687)

Dead By Daylight - PC DIGITAL (417663)

Dead By Daylight - PC DIGITAL (417663)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 71% Dead by daylight je multiplayerová hra pro 5 lidí. Jeden se vžije do role vraha a ostatní musí přežít. Přeživší hrají z pohledu třetí osoby a mají tak lepší povědomí o situaci. útočník hraje s pohledem první osoby a může se lépe zaměřit na kořist. Hlavní je přežít Hlavním cílem obětí je přežít a utéct před vrahem v místě, které se mění každou hru. Pro milovníky hororuJako zabiják si můžete vybrat jakoukoliv postavu, kterou... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dead By Daylight - PC DIGITAL (417663) , Dead alliance - xbox digital (g3q-00404)

Dead Rising 2 (PC) DIGITAL (403161)

Dead Rising 2 (PC) DIGITAL (403161)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, 78% Zombie zabijácká zábava s desítkami tisíc zombie. K prozkoumání se nabízí herní prostředí Fortune City s řadou nových herních objektů, které mohou být použity jako smrtící zbraně k odvrácení zombie útoku. Zombie virus se nekontrolovaně šíří a příšery se chystají k útoku. Chuck Greene má 72 hodin na to, aby zachránil svou dceru, očistil své jméno a přežil nájezd hordy hladových zombie. Kreativita zabíjí Chcete-li přežít, musíte vytvořit mnoho kombinovaných smrtících zbraní a ničit útočící monstra.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dead Rising 2 (PC) DIGITAL (403161) , Elven legacy (pc) digital (195479)

Dead Rising 4 (PC) DIGITAL (403023)

Dead Rising 4 (PC) DIGITAL (403023)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 74% V městečku Willamette v americkém Coloradu je právě období dovolených, když tu najednou Willamette Memorial Megaplex Mall a okolí zaplaví smrtelně nebezpeční vetřelci. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Hledej způsoby, jak přežít co nejdéle. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Do tvé výbavy nové patří EXO Suit. Díky tomu získáš krátkodobě neuvěřitelnou palebnou sílu. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Zbraní může být cokoli Hra obsahuje řadu zbrusu nových zbraní a vozidel, hráči si na likvidaci... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dead Rising 4 (PC) DIGITAL (403023) , Dead space - mučedník (978-80-739-8133-4)

Stay Dead Evolution (PC) DIGITAL (188227)

Stay Dead Evolution (PC) DIGITAL (188227)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a arkády, % Stay Dead Evolution je unikátní arkádová akce založená na reálných záběrech. Soubojový systém nabízí široké možnosti. Staňte se hrdinou béčkového filmu a postupně to natřete všem vašim protivníkům. K dispozici vám bude pět různých bojových umění. Celkem více než 100 různých bojových pohybů. Změny prostředí Během hraní jich spatříte spoustu. Všechny jsou však odlišné jak vzhledem, tak i stylem boje. Vaše kroky si tak musíte v závislosti na daném prostředí plánovat dopředu.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Stay Dead Evolution (PC) DIGITAL (188227) , Dead end job - xbox digital (6jn-00059)

Army Men: Toys in Space (PC) DIGITAL (410622)

Army Men: Toys in Space (PC) DIGITAL (410622)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, % Hordy mimozemských hraček napadly naši planetu! Záchrana planety padá na bedra jediného muže, který je schopen zorganizovat odpor proti těmto nechtěným návštěvníkům. Na plastového vojáčka známého jako Serža. Ujměte se plastových vojáčků a ochraňte naši planetu (nebo alespoň jeden dům) proti nepřátelům z vesmíru. Hra nabídne klasické války v malém měřítku okořeněné o dvě nové rasy hraček. Místo přistání: U kyblíku na pískovišti Série Army Men je známá svými bojišti v kuchyni či v koupelně. Toys In Space přináší nově boje... (alza.cz)

Podobné produkty ako Army Men: Toys in Space (PC) DIGITAL (410622) , Red dead online - xbox digital (g3q-01122)

Dead Island Definitive Collection - PC DIGITAL (414594)

Dead Island Definitive Collection - PC DIGITAL (414594)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: akční a RPG, % Dead Island Definitive Collection je akční hra pro PC, která vás vtáhne do apokalyptické atmosféry plné zombie. Pokuste se přežít sami, nebo v co-op multiplayer módu. V Definitive edici se navíc můžete těšit na všechna již vydaná DLC! Zažijte nepřekonatelnou atmosféru Dead Islandu! Pociťte destrukci, horor či šílenství při souboji na život a na smrt. To jen podtrhává propracovaný bojový systém, kde jste doslova poháněni adrenalinem. Drťte kosti, mašírujte hlavy nepřátel, ale hlavně přežijte!... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dead Island Definitive Collection - PC DIGITAL (414594) , Dead rising 4 - xbox digital (tx7-00002)

Red Dead Redemption 2 (PC) DIGITAL (845191)

Red Dead Redemption 2 (PC) DIGITAL (845191)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Rockstar Launcher, žánr: akční, - Amerika, 1899. Konec éry divokého západu začal a muži zákona loví poslední zbývající psanecké gangy. Ti, kteří se nevzdají nebo nepodlehnou, jsou zabiti. Red Dead Redemption 2 od tvůrců Grand Theft Auto V a Red Dead Redemption je epický příběh o životě v Americe za úsvitu moderní doby. 93% Red Dead Redemption 2 je pokračování úspěšné westernové akce, která vyšla už v roce 2010. Vývojáři z Rockstar Games jsou zárukou vynikajícího herního zážitku. Popadněte klobouk, osedlejte svého koně a vydejte se na nové dobrodružství. Ostré přestřelky jsou typickým obrázkem divokého západu.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Red Dead Redemption 2 (PC) DIGITAL (845191) , Red dead redemption - xbox digital (g3p-00010)

Dead Space 3 - Xbox 360, Xbox Digital (G3P-00102)

Dead Space 3 - Xbox 360, Xbox Digital (G3P-00102)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, Objevte záhadnou minulost a podnikněte výpravu za záchranou lidstva. Vydejte se na průzkum planety a jejího nehostinného prostředí. Prozkoumejte planetu Objevíte podzemní města a budete plnit vedlejší mise. Prozkoumáte zmrzlou krajinu a budete pátrat po opuštěných osadách. Do třetice všeho hrůznéhoDead Space 3 zavádí Isaaca Clarka... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dead Space 3 - Xbox 360, Xbox Digital (G3P-00102) , Battlefield 1: revolution - pc digital (436362)

Dead Space 2 - Xbox 360, Xbox Digital (G3P-00101)

Dead Space 2 - Xbox 360, Xbox Digital (G3P-00101)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční,. S bohatým arzenálem vyspělých zbraní k porcování Nekromorfů a novým odhodláním je připraven utkat se s hrůzami temného vesmíru. Za každým rohem čekají známé i zcela nové hrůzné nestvůry. Bojujte o přežití Typickou Isaacovu plazmovou řezačku doplňují nové účinné zbraně, s nimiž se může vypořádávat s vytrvalou hrozbou ze strany nekromorfů s ještě větší přesností a efektivitou na zemi i ve stavu beztíže.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dead Space 2 - Xbox 360, Xbox Digital (G3P-00101) , Star wolves 2 (pc) digital (195475)

Dead Space: Digital Deluxe Edition Upgrade - Xbox Series X|S Digital (7D4-00650)

Dead Space: Digital Deluxe Edition Upgrade - Xbox Series X|S Digital (7D4-00650)
Detail

Herní doplněk / DLC - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Dead Space: Digital Deluxe Edition Upgrade Xbox Series X|S Digital / DLC obsahuje:K hraní tohoto balíčku potřebujete vlastnit základní hru Dead Space3 unikátní obleky2 textury obleků (alza.cz)

Podobné produkty ako Dead Space: Digital Deluxe Edition Upgrade - Xbox Series X|S Digital (7D4-00650) , Elven legacy: ranger (pc) digital (195486)

Dead Island: Riptide Definitive Edition - PC DIGITAL (663150)

Dead Island: Riptide Definitive Edition - PC DIGITAL (663150)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: akční a RPG, Pokuste se přežít sami, nebo v co-op multiplayer módu v Dead Island: Riptide Definitive Edition PC. V Definitive edici se navíc můžete těšit na všechna již vydaná DLC! Zažijte nepřekonatelnou atmosféru Dead Islandu! Pociťte destrukci, horor či šílenství při souboji na život a na smrt. To jen podtrhává propracovaný bojový systém, kde jste doslova poháněni adrenalinem. Drťte kosti, mašírujte hlavy nepřátel, ale hlavně přežijte!... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dead Island: Riptide Definitive Edition - PC DIGITAL (663150) , Elven legacy: magic (pc) digital (195482)

Dead Rising 4 - Season Pass (PC) DIGITAL (404361)

Dead Rising 4 - Season Pass (PC) DIGITAL (404361)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra 74% V městečku Willamette v americkém Coloradu je právě období dovolených, když tu najednou Willamette Memorial Megaplex Mall a okolí zaplaví smrtelně nebezpeční vetřelci. Pokračujte v likvidaciSeason Pass pro Dead Rising 4 vám přinese hned tři velká rozšíření původní hry: Stocking Stuffer Holiday Pack, Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golf a Frank Rising Doporučené HW požadavkyOperační systémWindows 10 64-bitProcesorIntel i7-3770 / AMD FX 8350GrafikaNVIDIA GeForce GTX 970 (4 GB) / AMD Radeon R9 290DirectX11.0RAM8 GBHDD50 GB Minimální HW požadavkyOperační systémWindows 7 64-bitProcesorIntel i5-2400 / AMD FX 6300GrafikaNVIDIA GeForce GTX 760 (2 GB) or AMD Radeon HD 7850DirectX11.0RAM6 GBHDD50 GB Jste na tuto hru opravdu... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dead Rising 4 - Season Pass (PC) DIGITAL (404361) , Dragon age ii (pc) digital (68527)

KILLER IS DEAD - Nightmare Edition (PC) DIGITAL (90338)

KILLER IS DEAD - Nightmare Edition (PC) DIGITAL (90338)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 71% Killer is Dead Nightmare Edition obsahuje balíček Smooth Operator, který hru rozšiřuje o rentgenové brýle, nové outfity, další krásky a hlavně další misi s finálním bossem. Zažijte příběh popravčího Monda Zappa, který je vybaven mečem, pistolí a kybernetickými implantáty. Čeká na vás vzrušení z lásky i ze zabíjení. Nightmare V módu Nightmare mohou být nepřátelé poraženi pouze specifickými útoky Adrenaline Burst, Dodge Burst a Headshot. ... (alza.cz)

Podobné produkty ako KILLER IS DEAD - Nightmare Edition (PC) DIGITAL (90338) , Curved space - xbox digital (g3q-01133)

Dead Rising 3 Apocalypse Edition (PC) DIGITAL (402909)

Dead Rising 3 Apocalypse Edition (PC) DIGITAL (402909)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, 70% 10 let po událostech ve Fortune City v Dead Rising 2 musí Nick Ramos, mladý muž s tajemnou minulostí, prozkoumat zombiemi zamořené Los Perdidos a najít způsob jak uniknout, než vojenský úder vymaže z mapy celé město a všechny jeho obyvatele . Nick nemůže bojovat sám - musí se spojit s ostatními, kteří přežili. Útok musí začít, dokud není příliš pozdě. Kombinujte a upravujte unikátní zbraně a vozidla včetně strašlivého Boom Cannonu nebo Vehicle Party Slapperu. Nová generace zombie zabijácké zábavy V úchvatném otevřeném... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dead Rising 3 Apocalypse Edition (PC) DIGITAL (402909) , Dead island definitive edition - xbox digital (g3q-01277)

Space Engineers - PC DIGITAL (1998499)

Space Engineers - PC DIGITAL (1998499)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: simulátor, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Budovatelská vesmírná hra v otevřeném světěHra Space Engineers PC patří mezi sandboxové hry založené na inženýrství, stavbě, průzkumu a přežití ve vesmíru a na planetách. Budete budovat vesmírné lodě, stanice, planetární základny civilní i vojenské. Pro své cesty budete mít k dispozici lodě, se kterými prozkoumáte planety a shromáždíte zdroje k přežití. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Space Engineers PC nabízí dva režimyVyzkoušejte si cokoliv budete chtít. K dispozici je kreativní režim i režim přežití. Omezení existují jen ve vaší fantazii. Vše lze sestavit, rozebrat, poškodit i zničit. Můžete hrát sami nebo až se 16 hráči. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Vytvářejte vlastní miseSpace... (alza.cz)

Podobné produkty ako Space Engineers - PC DIGITAL (1998499) , Dead island definitive collection - xbox digital (g3q-01276)

Trapped Dead (PC) Steam DIGITAL (788785)

Trapped Dead (PC)  Steam DIGITAL (788785)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a strategie, 50% Zažijte nefalšovanou děsivou atmosféru s Trapped Dead, akční strategickou hrou v reálném čase, ve které se budete snažit přežít a bojovat s infikovanými postavami. Své postavy ovládáte z pohledu třetí osoby. Vžijte se do jedné ze šesti postav, které se snaží přežít v infikovaném městě. Nezůstávejte v tom sami Díky kooperativnímu multiplayer režimu přes LAN či internet si do hry můžete přizvat další 3 hráče a čelit hrozbě společně.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Trapped Dead (PC) Steam DIGITAL (788785) , Theatre of war (pc) digital steam (195476)

Dead Age (PC) Steam DIGITAL (787912)

Dead Age (PC)  Steam DIGITAL (787912)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, RPG, strategie a dobrodružná, % Braňte svůj tábor proti nepřátelům v zombie rogue-lite apokalypse. Čekají vás velmi obtížná rozhodnutí. Hra je založena na tahovém boji a trvalé smrti. Každé vaše rozhodnutí ovlivňuje následující průběh děje. Dělejte vše pro přežití Pokuste se řídit přeživší, pokračujte v nebezpečných úklidových sériích, vytvářejte spojenectví, vyrábějte nástroje. Tábor přeživšíchPatříte ke... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dead Age (PC) Steam DIGITAL (787912) , Battlefield hardline premium pack pc digital 350601

Dead Alliance (PC) Steam DIGITAL (782404)

Dead Alliance (PC)  Steam DIGITAL (782404)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a střílečky, % Dead Alliance je svižná střílečka se zombie z vlastního pohledu, která se odehrává v postapokalyptickém světě. Postavte se valícím se hordám zuřivých zombií a odemykejte postupně další a další mapy. Pracujte na vylepšování svých dovedností a výzbroje a vybudujte si kvalitní arzenál brokovnic, pušek, kuší a dalších zbraní. Zběsilá multiplayerová akce Bavte se hrou v široké nabídce herních režimů – 4 proti 4, Obsazení a udržení základny, Král hory, Volný boj, Týmový deathmatch a další.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dead Alliance (PC) Steam DIGITAL (782404) , Curse of the dead gods - xbox digital (g3q-01095)

Dead Rising 2: Off the Record (PC) DIGITAL (403164)

Dead Rising 2: Off the Record (PC) DIGITAL (403164)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 72% Zapomeňte na všechno, co vás učili ve škole. Dead Rising 2 je do absurdních mezí vyhnaná zombie parodie, napěchovaná hordami nepřátel, těmi nejdivočejšími druhy zbraní, bizarními outfity a pořádně sarkastickým hlavním hrdinou. Nepřátel je tolik, že je nebudete stačit počítat. Do boje můžete vyrazit prakticky v čemkoliv. Frank West se vrací Zatímco v původní dvojce jste sledovali příběh motokrosového závodníka Chucka Greena, Off The Record přichází s alternativní verzí příběhu, jehož hlavním představitelem je novinář Frank... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dead Rising 2: Off the Record (PC) DIGITAL (403164) , Dead rising 4: season pass - xbox digital (v6p-00002)

Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition (PC) DIGITAL (845275)

Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition (PC) DIGITAL (845275)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Rockstar Launcher, žánr: akční, - Amerika, 1899. Konec éry divokého západu začal a muži zákona loví poslední zbývající psanecké gangy. Ti, kteří se nevzdají nebo nepodlehnou, jsou zabiti. Red Dead Redemption 2 od tvůrců Grand Theft Auto V a Red Dead Redemption je epický příběh o životě v Americe za úsvitu moderní doby. 93% Red Dead Redemption 2 je pokračování úspěšné westernové akce, která vyšla už v roce 2010. Vývojáři z Rockstar Games jsou zárukou vynikajícího herního zážitku. Popadněte klobouk, osedlejte svého koně a vydejte se na nové dobrodružství. Ostré přestřelky jsou typickým obrázkem divokého západu. Hlavní hrdina Arthur Morgan Red Dead Redemption 2 od tvůrců Grand Theft Auto V a Red Dead Redemption je epický příběh o životě v Americe za úsvitu moderní doby. (alza.cz)

Podobné produkty ako Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition (PC) DIGITAL (845275) , Dead rising 4: deluxe edition - xbox digital (tx7-00003)

Dead Rising 4: Frank's Big Package (PC) DIGITAL (404268)

Dead Rising 4: Frank's Big Package (PC) DIGITAL (404268)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra 72% Fotoreportér Frank West se vrací zpět po 16 letech od událostí v Dead Rising. Snaží odhalit pravdu o vládním spiknutí ale proti němu stojí nová rasa chytřejších zombií. Balíček se všemi dosavadními dodatky DR 4. Prozkoumej Willamette Memorial Megaplex a hledej zbraně, které by se mohly hodit v boji proti zombie apokalypse. Do tvé výbavy nové patří EXO Suit. Díky tomu získáš krátkodobě neuvěřitelnou palebnou sílu. Zbraní může být cokoli Hra obsahuje řadu zbrusu nových zbraní... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dead Rising 4: Frank's Big Package (PC) DIGITAL (404268) , Far cry 5: dead living zombies - xbox digital (7d4-00272)

Dead Space: Standard Edition - Xbox Series X|S Digital (G3Q-01463)

Dead Space: Standard Edition - Xbox Series X|S Digital (G3Q-01463)
Detail

Hra na konzoli - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, - Těšte se na od základu přepracovaný titul s ještě poutavějším herním zážitkem, včetně dechberoucí vizuální věrnosti, atmosférického zvuku a vylepšení v oblasti hratelnosti. Současně tento remake zůstává věrný strhující vizi původní hry. USG Ishimura si žádá vaší pozornostVesmírná lod USG Kellion obdržela v Dead Space: Standard Edition Xbox Series X|S Digital tajemný signál z plavidla USG Ishimura. V kůži Isaaca Clarka se proto v hororové akci Dead Space vydáváte na její palubu, kde na vás čeká nejedno nepěkné překvapení. Čelte smrtícím v Dead Space: Standard Edition Xbox Series X|S Digital necronůmPosádka lodi USG Ishimura prošla razantní proměnou. Vezměte proto do rukou laserovou řezačku a probojujte se jejími palubami až do... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dead Space: Standard Edition - Xbox Series X|S Digital (G3Q-01463) , Red dead redemption 2 - ultimate edition - xbox digital (g3q-00555)

Space Rangers: Quest (PC) DIGITAL (263880)

Space Rangers: Quest (PC) DIGITAL (263880)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, PC Space Rangers: Quest vyberte si svoji loď a vydejte se na cestu. Je třeba zkontrolovat zdroj nové hrozby a zachránit všechny bytosti ve vesmíru. Náhodné událostí znamenají, že při mnohých setkáních máte příležitost poznat nové přátele a zabít staré nepřátele. 68% Pokračování skvělé vesmírné adventury Space Rangers, které nabízí mnoho nových úkolů a mechanik ve skvělém zpracování. Vypnuto Objevte obrovský vesmír plný nahodilých událostí a výzevVyberte si svoji kosmickou loď a vydejte se na fantastickou cestu. Je třeba eliminovat zdroj hrozby a zachránit všechny bytosti v galaxii. Nečekejte však, že vás všichni okamžitě budou mít za hrdinu a budou vám projevovat náklonnost – život ochránce je velice nevděčný. VypnutoNení vyplněn Alternativní... (alza.cz)

Podobné produkty ako Space Rangers: Quest (PC) DIGITAL (263880) , Minecraft java and bedrock edition - pc digital (2wu-00039)

Zombie Army 4: Dead War - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1701391)

Zombie Army 4: Dead War - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1701391)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Využijte jakoukoli zbraň, která se vám dostane do rukou, včetně těch určených na boj z blízka. Odemkněte nové zbraně a dále je upravujte podle svých preferencí. Ďábelský Horde Mode Hitlerovy hordy jsou zpět. Zombie Army 4: Dead War je střílečka z pohledu třetí osoby. Likvidujte zástupy nemrtvých v co-op režimu pro až 4 hráče. Armáda nemrtvých je zpětHitlerova nemrtvá armáda je zpět a silnější než kdykoli předtím. V příběhu alternativní... (alza.cz)

Podobné produkty ako Zombie Army 4: Dead War - Deluxe Edition - PC DIGITAL (1701391)

The Walking Dead (PC/MAC) DIGITAL (368481)

The Walking Dead (PC/MAC) DIGITAL (368481)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, 89% Kvalitně napsané, kvalitně nahrané. Dobře stravitelné pro lovce příběhů, hardcore pařan se ale uzívá k smrti. (hrej.cz) Vrhněte se do světa zničeného zombie apokalypsou. Hra je založena na komiksové předloze od známého spisovatele Roberta Kirkman Eisnera. Vám známé universum Vývojáři hru zasadili do stejného universa, ve kterém se odehrávají komiksy. Vše vám tedy bude připadat povědomé a budete se cítit jako doma. Nejde o akci,... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Walking Dead (PC/MAC) DIGITAL (368481)

Warhammer 40,000: Space Wolf (PC) DIGITAL (388020)

Warhammer 40,000: Space Wolf (PC) DIGITAL (388020)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, % Propracovaný soubojový systémem, který probíhá trochu netradičně formou herních karet. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Budete velet Vesmírným Vlkům s vůdcem Valgardem Twice Slain. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Padli jste do léčky vesmírného námořníka Chaosu Word Bearers legion Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Kanak Tento divoký svět je obýván kmeny nemilosrdných barbarů. Vaším cílem je nejen přežít, ale zvítězit. ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Warhammer 40,000: Space Wolf (PC) DIGITAL (388020)

Dead Alliance: Multiplayer Edition (PC) Steam DIGITAL (782410)

Dead Alliance: Multiplayer Edition (PC)  Steam DIGITAL (782410)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a střílečky, % Dead Alliance je svižná střílečka se zombie z vlastního pohledu, která se odehrává v postapokalyptickém světě. Multiplayer Edition neobsahuje režimy pro jednoho hráče. Postavte se valícím se hordám zuřivých zombií a odemykejte postupně další a další mapy. Pracujte na vylepšování svých dovedností a výzbroje a vybudujte si kvalitní arzenál brokovnic, pušek, kuší a dalších zbraní. Zběsilá multiplayerová akce Bavte se hrou v široké nabídce herních režimů – 4 proti 4, Obsazení a udržení základny, Král hory, Volný boj,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dead Alliance: Multiplayer Edition (PC) Steam DIGITAL (782410)

Holy Avatar vs. Maidens of the Dead (PC) Steam DIGITAL (788050)

Holy Avatar vs. Maidens of the Dead (PC)  Steam DIGITAL (788050)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: RPG, strategie a dobrodružná, % Holy Avatar vs. Maidens of the Dead pokračuje v příběhu RPG-Parody Grotesque Tactics. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Holy Avatar zakoupil ostrov v Karibiku a přejmenoval jej na Holy Island. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Na ostrově chce žít se svými dívkami Guild of Maidens. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Hrůzné zjištění Po příjezdu na ostrov však zjistí, že dívky jsou zmrzačené, mrtvé, ale přesto mrtvými nezůstávají. ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Holy Avatar vs. Maidens of the Dead (PC) Steam DIGITAL (788050)

Kerbal Space Program (PC/MAC/LX) DIGITAL (370881)

Kerbal Space Program  (PC/MAC/LX) DIGITAL (370881)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie a simulátor, 88% Kerbal Space Program je fantastická vesmírná hra. Vaše úspěchy ve hře záleží také na legitimním pokroku v chápání fyziky. Vytvořte si a spravujte svůj vlastní vesmírný program. Postavte kosmické rakety a prozkoumejte sluneční soustavu. Aerobraking Hra simuluje Newtonovské chování těles v atmosféře i ve vakuu, což umožňuje hráči provádět například brzdění vyslaných sond o atmosféru. Zvolte si svůj vlastní... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kerbal Space Program (PC/MAC/LX) DIGITAL (370881)

Dead Space (5030949124678)

Dead Space (5030949124678)
Detail

Hra na PC - krabicová verze, žánr: akční, - Těšte se na od základu přepracovaný titul s ještě poutavějším herním zážitkem, včetně dechberoucí vizuální věrnosti, atmosférického zvuku a vylepšení v oblasti hratelnosti. Současně tento remake zůstává věrný strhující vizi původní hry. USG Ishimura si žádá vaší pozornostVesmírná lod USG Kellion obdržela v Dead Space PC tajemný signál z plavidla USG Ishimura. V kůži Isaaca Clarka se proto v hororové akci Dead Space vydáváte na její palubu, kde na vás čeká nejedno nepěkné překvapení. Čelte smrtícím v Dead Space PC necronůmPosádka lodi USG Ishimura prošla razantní proměnou. Vezměte proto do rukou laserovou řezačku a probojujte se jejími palubami až do řídícího můstku, který představuje vaší jedinou naději na záchranu. Mrtvým nevěřteOpatrně... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dead Space (5030949124678)

Kerbal Space Program: Breaking Ground (PC) Steam DIGITAL (773824)

Kerbal Space Program: Breaking Ground (PC)  Steam DIGITAL (773824)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie a simulátor, % Kerbal Space Program: Breaking Ground je druhé rozšíření známé hry. Toto DLC vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry Kerbal Space Program. Procestujte celou sluneční soustavu, abyste nasbírali potřebné komponenty. Přibudou vám nové součástky jako závěs, píst, rotor nebo rotační servo. Realistická fyzika Při hře se budete potýkat se skutečnými fyzickými silami, točivým momentem, spotřebou elektřiny, a dokonce i hmotností motoru. (alza.cz)

Podobné produkty ako Kerbal Space Program: Breaking Ground (PC) Steam DIGITAL (773824)

PS5 hra Dead Space

PS5 hra Dead Space
Detail

V prodeji od 27.1.2023 Sci-fi hororová klasika Dead Space™ se vrací, kompletně přestavěná od základů tak, aby nabídla ještě hlubší a působivější zážitek. Tento remake přináší dechberoucí vizuální věrnost, napínavý atmosférický zvuk a vylepšení v oblasti hratelnosti, přičemž zůstává věrný strhující vizi původní hry. Isaac Clarke je obyčejný technik, který má za úkol provést opravy na obrovské těžařské lodi USG Ishimura. Velmi záhy však zjistí, že se stalo něco strašného. Posádka lodi byla vyvražděna a Isaacova milovaná partnerka Nicole se ztratila někde na palubě. Sám a vyzbrojen pouze svým nářadím a technickými dovednostmi se teď Isaac snaží najít Nicole, přičemž rozkrývá hrozivou záhadu ohledně toho, co se stalo na palubě Ishimury. Isaac je na lodi uvězněn s nepřátelskými stvůrami, nekromorfy, a musí bojovat o přežití – a to nejen se stále strašlivější hrůzou na palubě lodi, ale také s vlastní pomalu se vytrácející příčetností. Hra Dead Space bude k dispozici ve verzích pro PlayStation5, Xbox Series X|S a PC (EA app, Steam a Epic Games Store). HERNÍ PRVKY A VLASTNOSTI / USPS VRHNĚTE SE DO SCI-FI HORORU NOVÉ GENERACE Sci-fi hororová klasika se vrací kompletně přestavěná od základů s vylepšeným vizuálním zpracováním a atmosférickým 3D zvukem. Od děsivě detailních místností a pracovišť vyvražděné posádky po strašidelné atmosférické zvuky opuštěné kosmické lodi – bez ustání budete procházet úchvatným sci-fi prostředím plným nepředvídatelných a napjatých momentů. ROZPLEŤTE ZÁHADU NA PALUBĚ LODI USG ISHIMURA To, co pro inženýra Isaaca Clarka a posádku lodi USG Kellion začíná jako rutinní opravárenská mise, se rychle změní v bitvu o přežití, při které se začne ukazovat, co stojí za hrůzami na palubě. Sledujte hluboký příběh a odkrývejte temná tajemství za událostmi na palubě lodi USG Ishimura prostřednictvím posledních záznamů nešťastné posádky a těch pár přeživších, které dokážete najít. POKUD CHCETE PŘEŽÍT BUDETE MUSET IMPROVIZOVAT Na palubě lodi USG Ishimura musíte čelit noční můře a strategicky ji rozsekat na kousky. Předělejte a vylepšete Isaacovo nářadí a najděte kreativní způsob, jak zneškodnit a rozsekat na kusy nepřátele, aby z nich nezbylo nic než hromada masa a kostí. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako PS5 hra Dead Space

Dead Space - PS5 (5030942124682)

Dead Space - PS5 (5030942124682)
Detail

Hra na konzoli - PS5 (s mechanikou), krabicová verze, žánr: akční, - Těšte se na od základu přepracovaný titul s ještě poutavějším herním zážitkem, včetně dechberoucí vizuální věrnosti, atmosférického zvuku a vylepšení v oblasti hratelnosti. Současně tento remake zůstává věrný strhující vizi původní hry. USG Ishimura si žádá vaší pozornostVesmírná lod USG Kellion obdržela v Dead Space PS5 tajemný signál z plavidla USG Ishimura. V kůži Isaaca Clarka se proto v hororové akci Dead Space vydáváte na její palubu, kde na vás čeká nejedno nepěkné překvapení. Čelte smrtícím v Dead Space PS5 necronůmPosádka lodi USG Ishimura prošla razantní proměnou. Vezměte proto do rukou laserovou řezačku a probojujte se jejími palubami až do řídícího můstku, který představuje vaší jedinou naději na záchranu. ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dead Space - PS5 (5030942124682)

PS5 - Dead Space ( remake )

PS5 - Dead Space ( remake )
Detail

Datum vydání: 27.01.2023 Dnes již klasická sci-fi hororovka Dead Space se vrací v novém kabátě. Remake z roku 2023 spojuje realistickou grafiku, působivou zvukovou atmosféru a vylepšenou hratelnost – příběh však zůstává věrný původní verzi. Opět se ocitnete v roce 2058, lidé vytěžili všechny nerostné suroviny na Zemi a šance na záchranu lidstva se teď ukrývá uvnitř jiných planet. Vy, jako technik Isaac Clarke, máte za úkol opravit meziplanetární těžařskou loď USG Ishimura. Přichází ale hrozivé zjištění – posádka lodi je mrtvá, a k tomu se na palubě ztratila Isaacova partnerka Nicole. Vám tak nezbyde nic jiného, než bojovat o přežití s krvelačnými monstry, zachránit Nicole a zjistit, co se na palubě Ishimury stalo. Vítejte na palubě Kompletně přetvořená sci-fi hororová klasika je zpět! S vylepšeným vizuálem a ohromujícím 3D zvukem je ještě děsivější. Užijte si úchvatné detaily paluby za doprovodu atmosférických zvuků nitra zdánlivě opuštěné kosmické lodi. Čeká na vás pohlcující prostředí a strastiplné chvíle. Vyřešte vesmírnou záhadu Celý příběh začal pro Isaaca Clarka a posádku lodi USG Kellion obyčejnou opravářskou misí. Záhy se ale mění v boj o život tváří v tvář s hrůzami, které na palubě nikdo nečekal. Je jen na vás, abyste šli po Isaacově poutavé cestě, sbírali záznamy vyvražděné posádky a rozkryli tajemství události na lodi USG Ishimura. Postavte si vlastní arzenál Zde půjde opravdu do tuhého! V napjatých situacích na palubě lodi USG Ishimura potřebujte strategicky improvizovat. Díky tomu můžete předělávat a vylepšovat Isaacovo nářadí do podoby smrtelných zbraní. Najděte si vlastní kreativní styl zneškodňování nepřátel a rozsekejte je na kusy. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako PS5 - Dead Space ( remake )

Space Empires IV and V Pack (PC) Steam DIGITAL (797992)

Space Empires IV and V Pack (PC)  Steam DIGITAL (797992)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, 68% Balíček dvou dílů ze série Space Empires vás zavede do vesmíru. Můžete se těšit na Space Empires IV Deluxe a Space Empires V. V nejnovějším dílu strategie Space Empires V najdete aktualizované uživatelské prostředí. Hra vás zavede do real-time 3D vesmíru, kde můžete sledovat vesmírné bitvy. Vyberte si z mnoha možností Můžete prozkoumávat vesmír, rozšiřovat svá území a bojovat v bitvách s nepřáteli. Space Empires VV této... (alza.cz)

Podobné produkty ako Space Empires IV and V Pack (PC) Steam DIGITAL (797992)

Kerbal Space Program: Making History (PC/MAC/LX) DIGITAL (422076)

Kerbal Space Program: Making History (PC/MAC/LX) DIGITAL (422076)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie a Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra Doplňkový obsah pro základní hru 88% Kerbal Space Program je fantastická vesmírná hra. Vaše úspěchy ve hře záleží také na legitimním pokroku v chápání fyziky. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Making History ExpansionPrvní rozšíření Making History Expansion přináší mnoho dalších zážitků v této oblíbené vesmírné simulaci. Tento Expansion Pack obsahuje editora misí Mission Builder, balíček History Pack s předem připravenými misemi inspirovanými průzkumem vesmíru. Dále na vás čekají desítky nových částí spolu s originálními kosmickými skafandry. Ty jsou inspirovány historickým vesmírným závodem. Ke spuštění je potřeba základní hra Kerbal Space Program. ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kerbal Space Program: Making History (PC/MAC/LX) DIGITAL (422076)

Xbox Series X hra Dead Space

Xbox Series X hra Dead Space
Detail

V prodeji od 27.1.2023 Sci-fi hororová klasika Dead Space™ se vrací, kompletně přestavěná od základů tak, aby nabídla ještě hlubší a působivější zážitek. Tento remake přináší dechberoucí vizuální věrnost, napínavý atmosférický zvuk a vylepšení v oblasti hratelnosti, přičemž zůstává věrný strhující vizi původní hry. Isaac Clarke je obyčejný technik, který má za úkol provést opravy na obrovské těžařské lodi USG Ishimura. Velmi záhy však zjistí, že se stalo něco strašného. Posádka lodi byla vyvražděna a Isaacova milovaná partnerka Nicole se ztratila někde na palubě. Sám a vyzbrojen pouze svým nářadím a technickými dovednostmi se teď Isaac snaží najít Nicole, přičemž rozkrývá hrozivou záhadu ohledně toho, co se stalo na palubě Ishimury. Isaac je na lodi uvězněn s nepřátelskými stvůrami, nekromorfy, a musí bojovat o přežití – a to nejen se stále strašlivější hrůzou na palubě lodi, ale také s vlastní pomalu se vytrácející příčetností. Hra Dead Space bude k dispozici ve verzích pro PlayStation5, Xbox Series X|S a PC (EA app, Steam a Epic Games Store). HERNÍ PRVKY A VLASTNOSTI / USPS VRHNĚTE SE DO SCI-FI HORORU NOVÉ GENERACE Sci-fi hororová klasika se vrací kompletně přestavěná od základů s vylepšeným vizuálním zpracováním a atmosférickým 3D zvukem. Od děsivě detailních místností a pracovišť vyvražděné posádky po strašidelné atmosférické zvuky opuštěné kosmické lodi – bez ustání budete procházet úchvatným sci-fi prostředím plným nepředvídatelných a napjatých momentů. ROZPLEŤTE ZÁHADU NA PALUBĚ LODI USG ISHIMURA To, co pro inženýra Isaaca Clarka a posádku lodi USG Kellion začíná jako rutinní opravárenská mise, se rychle změní v bitvu o přežití, při které se začne ukazovat, co stojí za hrůzami na palubě. Sledujte hluboký příběh a odkrývejte temná tajemství za událostmi na palubě lodi USG Ishimura prostřednictvím posledních záznamů nešťastné posádky a těch pár přeživších, které dokážete najít. POKUD CHCETE PŘEŽÍT BUDETE MUSET IMPROVIZOVAT Na palubě lodi USG Ishimura musíte čelit noční můře a strategicky ji rozsekat na kousky. Předělejte a vylepšete Isaacovo nářadí a najděte kreativní způsob, jak zneškodnit a rozsekat na kusy nepřátele, aby z nich nezbylo nic než hromada masa a kostí. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Xbox Series X hra Dead Space

Dead Space - Xbox Series X (5030947124687)

Dead Space - Xbox Series X (5030947124687)
Detail

Hra na konzoli - Xbox Series X, krabicová verze, žánr: akční, - Těšte se na od základu přepracovaný titul s ještě poutavějším herním zážitkem, včetně dechberoucí vizuální věrnosti, atmosférického zvuku a vylepšení v oblasti hratelnosti. Současně tento remake zůstává věrný strhující vizi původní hry. USG Ishimura si žádá vaší pozornostVesmírná lod USG Kellion obdržela v Dead Space Xbox Series X tajemný signál z plavidla USG Ishimura. V kůži Isaaca Clarka se proto v hororové akci Dead Space vydáváte na její palubu, kde na vás čeká nejedno nepěkné překvapení. Čelte smrtícím v Dead Space Xbox Series X necronůmPosádka lodi USG Ishimura prošla razantní proměnou. Vezměte proto do rukou laserovou řezačku a probojujte se jejími palubami až do řídícího můstku, který představuje vaší jedinou naději na záchranu. ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dead Space - Xbox Series X (5030947124687)

Dead Space - Mučedník - B. K. Evenson - e-kniha

Detail

eBook: Svět Dead Space je v současné době jedním z fenoménů zábavního průmyslu. Hra patří mezi bestsellery letošního roku, byly natočeny dva animované filmy a vydáno několik komiksů. Mučedník je první beletristický „vstup“ do tohoto světa a je považován za jistý prequel, úvod do „problematiky“ Dead Space. V nitru Chicxulubu, kráteru po meteoritu, který vyhubil dinosaury, se něco probouzí. Něco prastarého. Něco děsivého. Co je zdrojem tajemného signálu, který vychází přímo z Chicxulubu? Proč se po mexickém pobřeží šíří vlna nočních můr, halucinací a sebevražedného šílenství? A jak s tím vším souvisí ďábel z mayských legend, který se kráterem pokusil dostat do pekla? (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Dead Space - Mučedník - B. K. Evenson - e-kniha

Dead Space - Mučedník (978-80-739-8133-4)

Dead Space - Mučedník (978-80-739-8133-4)
Detail

Elektronická kniha - autor B. K. Evenson, 272 stran Svět Dead Space je v současné době jedním z fenoménů zábavního průmyslu. Hra patří mezi bestsellery letošního roku, byly natočeny dva animované filmy a vydáno několik komiksů. Mučedník je první beletristický „vstup“ do tohoto světa a je považován za jistý prequel, úvod do „problematiky“ Dead Space. V nitru Chicxulubu, kráteru po meteoritu, který vyhubil dinosaury, se něco probouzí. Něco prastarého. Něco děsivého. Co je zdrojem tajemného signálu, který vychází přímo z Chicxulubu? Proč se po mexickém pobřeží šíří vlna nočních můr, halucinací a sebevražedného šílenství? A jak s tím vším souvisí ďábel z mayských legend, který se kráterem pokusil dostat do pekla? (alza.cz)

Podobné produkty ako Dead Space - Mučedník (978-80-739-8133-4)

Space Legends: At the Edge of the Universe Deluxe Edition (PC/MAC) DIGITAL (214893)

Space Legends: At the Edge of the Universe Deluxe Edition (PC/MAC) DIGITAL (214893)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Ve vzrušující galaktickém drama bude výzvou každý váš pohyb po neznámých planetách. Utečte ze samotného okraje vesmíru v tomto fascinující sci-fi dobrodružství plného moderních možností.Připoj se k Elizabeth Campton a jejímu dobrému příteli Stevovi na rutinní cestě, která se promění ve velké intergalaktické dobrodružství. Jedná se o zábavnou 2D klikací adventuru s celou řadou zajímavých prvků. Neprozkoumaná území totiž skrývají nejedno překvapení.Klíčové vlastnostiOhromující scény se skrytými objekty a místa k prozkoumáníNáročné hádanky a mini hry k vyřešení (alza.cz)

Podobné produkty ako Space Legends: At the Edge of the Universe Deluxe Edition (PC/MAC) DIGITAL (214893)

PLANET ALPHA - Digital Artbook (PC) DIGITAL (449152)

PLANET ALPHA - Digital Artbook (PC) DIGITAL (449152)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Logická, pro uplatnění je vyžadována základní hra % Doplněk hry Planet Alpha obsahuje koncepty a ilustrace, které vám pomohou vytvořit ohromující svět planety Alpha. Objevíte zde také screenshoty a další umělecká díla ze hry. Doplňky ke zdokonalení planetyPokuste se zdokonalit nádherný svět planety Alfa pomocí doplňku, který vám dodá nové ilustrace, screenshoty a další vychytávky. DLC Digital ArtbookTento doplněk vyžaduje ke hře vlastnictví základní hry Planet Alfa. Doporučené HW požadavkyOperační systémWindows 10 64-bitProcesorIntel Core i5-4570 (3.20 GHz) / AMD FX-9590 (4.70 GHz)GrafikaGeForce GTX 960 (2GB) / Radeon R9 380X (4 GB)RAM8 GB Minimální HW požadavkyOperační systémWindows 7 64-bitProcesorIntel Core i5-2550K (3.4 GHz) / AMD FX-4350... (alza.cz)

Podobné produkty ako PLANET ALPHA - Digital Artbook (PC) DIGITAL (449152)

Re-Legion (PC) Digital Artbook DIGITAL (691496)

Re-Legion (PC) Digital Artbook DIGITAL (691496)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a strategie, 55% DLC Artbook vyžaduje vlastnictví základní hry Re-Legion. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Artbook obsahuje: 40 stran plných prvotních grafických konceptů, kreseb a portrétů postav Doporučené HW požadavkyOperační systémWindows 1064 bitProcesori5-4690K (or AMD equivalent)GrafikaGeforce GTX 1050 Ti 2GB VRAMDirectX11.0RAM8 GBHDD6 GB Minimální HW požadavkyOperační systémWindows 7 / 8 / 8.1 / 10 64 bitProcesori3-4150 (or AMD equivalent)GrafikaGeforce GTX 760 2GB VRAMDirectX11.0RAM4 GBHDD6 GB Jste na tuto hru opravdu připraveni? vyberte si z naší nabídky herních počítačů a notebooků Herní počítače Herní notebooky (alza.cz)

Podobné produkty ako Re-Legion (PC) Digital Artbook DIGITAL (691496)
Dead Space 3 - Xbox 360, Xbox Digital (G3P-00102), Dead Space 2 - Xbox 360, Xbox Digital (G3P-00101), Dead Space (5030949124678), Dead Space: Digital Deluxe Edition Upgrade - Xbox Series X|S Digital (7D4-00650), Dead Space - PS5 (5030942124682), Dead Space: Standard Edition - Xbox Series X|S Digital (G3Q-01463), Dead Space - Xbox Series X (5030947124687), Dead Alliance - Xbox Digital (G3Q-00404), Elven Legacy (PC) DIGITAL (195479), Dead Space - Mučedník (978-80-739-8133-4), Dead End Job - Xbox Digital (6JN-00059), Red Dead Online - Xbox Digital (G3Q-01122), Dead Rising 4 - Xbox Digital (TX7-00002), Red Dead Redemption - Xbox Digital (G3P-00010), Battlefield 1: Revolution - PC DIGITAL (436362), Star Wolves 2 (PC) DIGITAL (195475), Elven Legacy: Ranger (PC) DIGITAL (195486), Elven Legacy: Magic (PC) DIGITAL (195482), Dragon Age II (PC) DIGITAL (68527), Curved Space - Xbox Digital (G3Q-01133), Dead Island Definitive Edition - Xbox Digital (G3Q-01277), Dead Island Definitive Collection - Xbox Digital (G3Q-01276), Theatre of War (PC) DIGITAL Steam (195476), battlefield hardline premium pack pc digital 350601, Curse of the Dead Gods - Xbox Digital (G3Q-01095), Dead Rising 4: Season Pass - Xbox Digital (V6P-00002), Dead Rising 4: Deluxe Edition - Xbox Digital (TX7-00003), Far Cry 5: Dead Living Zombies - Xbox Digital (7D4-00272), Red Dead Redemption 2 - Ultimate Edition - Xbox Digital (G3Q-00555), Minecraft Java and Bedrock Edition - PC DIGITAL (2WU-00039)