Dárkové balení čajů z lásky (90022)

Produkt Dárkové balení čajů z lásky (90022) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Dárkové balení čajů z lásky (90022) upraviť a produkt hľadať znova.

Dárkové balení čajů Z lásky (90022)

Dárkové balení čajů Z lásky (90022)
Detail

Čaj - sada čajů, sáčky, 9 ks v balení dárkové balení, bílý čaj, zelený čaj, černý čaj, bylinné ovocný čaj, valentýn Toužíte si po dlouhém a náročném dni vychutnat svůj šálek vynikajícího čaje? Pak vás zajisté okouzlí čaj The Tea Republic. Tento druh je směsí několika čajů, kterou si oblíbíte díky harmonii chutí a vůní. Rychle vás prohřeje. V parném létě zase příjemně ochladí. Je balený v tradičních čajových sáčcích. Čaj The Tea Republic lze zakoupit v balení po 9 kusech. Zásadní přednosti čaje Dárkové balení čajů Z lásky Směs čajů s vyváženou harmonií chutí a vůní Prodává se v klasických čajových sáčcích V balení naleznete 9 ks čaje The Tea Republic (alza.cz)

Podobné produkty ako Dárkové balení čajů Z lásky (90022) , Pe-po dárkové balení

The Tea Republic Dárkové balení čajů Z lásky 100 g

The Tea Republic Dárkové balení čajů Z lásky 100 g
Detail

The Tea Republic Dárkové balení čajů Z lásky 100 g Okouzlující kolekce obsahuje výběr z nejprodávanějších čajů od roku 2013. Každá pyramida obsahuje 1 jednorázové organické vyluhovací sítko sypaných čajových lístků vhodné pro přípravu 250 ml. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako The Tea Republic Dárkové balení čajů Z lásky 100 g , Leros dárkové balení tubusů i. (8594740100820)

Dárkové balení čajů PŘÁTELSTVÍ

Detail

Hledáte ideální dárek pro své přátele nebo kolegy? Dárkové balení čajů Přátelství je perfektní volbou. Obsahuje dva bio čaje - "Best team" a "Štěstí je… Mít přátele". Oba čaje jsou složeny z kvalitních bylinných směsí, které přinesou radost a pohodu do každého dne. Potěšte své blízké originálním a chutným dárkem! (familium.cz)

Podobné produkty ako Dárkové balení čajů PŘÁTELSTVÍ , Leros dárkové balení tubusů ii. (8594740100837)

Dárkové balení čajů PRO PRARODIČE

Detail

Potěšte své prarodiče tímto jedinečným dárkem – dárkovou sadou dvou kvalitních bio čajů od značky Sonnentor. Tato speciální sada byla vytvořena s ohledem na potřeby a chuťové preference babiček a dědečků. Tato dárková sada je ideálním dárkem pro každou příležitost a zaručeně potěší každého dědečka a babičku. Dopřejte jim chvíle pohody s těmito lahodnými nápoji. (babickarstvi.cz)

Podobné produkty ako Dárkové balení čajů PRO PRARODIČE , Mideer puzzle - moje garáž, dárkové balení (6936352530787)

Dárkové balení čajů PRO PRARODIČE

Detail

Potěšte své prarodiče touto milou dárkovou sadou dvou bio čajů od značky Sonnentor. Tato speciální sada byla navržena s ohledem na jejich zdraví a pohodu, aby jim přinesla radost a chvíle odpočinku při každém šálku. (familium.cz)

Podobné produkty ako Dárkové balení čajů PRO PRARODIČE , Mideer puzzle - svět okolo, dárkové balení (6936352530275)

Dárkové balení čajů Pro radost (90020)

Dárkové balení čajů Pro radost (90020)
Detail

Čaj - sada čajů, sáčky, 9 ks v balení dárkové balení, bílý čaj, zelený čaj, černý čaj, bylinné ovocný čaj Patříte k lidem, kteří milují pití čaje a rádi si jej vychutnáváte v klidu domova? V tom případě si zcela jistě oblíbíte čaj The Tea Republic. Tento druh je k dispozici jako směs různých čajů, kterou si oblíbíte díky harmonii chutí a vůní. Rychle vás zahřeje v mrazivé zimě. V letním horku se pro změnu můžete ochladit čajem ledově vychlazeným. Je rozdělený v tradičních čajových sáčcích. Čaj The Tea Republic je k dispozici v balení po 9 kusech. Klíčové vlastnosti čaje Dárkové balení čajů Pro radost Směs čajů, kterou si oblíbíte díky harmonii chutí a vůní Balený do klasických čajových sáčků V balení naleznete 9 ks čaje The Tea Republic (alza.cz)

Podobné produkty ako Dárkové balení čajů Pro radost (90020) , Sebastian professional dárkové balení seb man (8594189112514)

Dárkové balení čajů Yin & Yang (90076)

Dárkové balení čajů Yin & Yang (90076)
Detail

Čaj - sada čajů, sáčky, 9 ks v balení dárkové balení, bílý čaj, zelený čaj, černý čaj, bylinné ovocný čaj Dokážete si vychutnat šálek čaje a rádi si jej dopřejete v klidu domova? Pak si určitě oblíbíte čaj The Tea Republic. Tento druh je k dispozici jako směs různých čajů, která je v perfektním souladu chutí a vůní. Dokáže rychle zahřát v zimním období a ochladit v období letním. Je balený v tradičních čajových sáčcích. Čaj The Tea Republic zakoupíte v balení po 9 kusech. Zásadní vlastnosti čaje Dárkové balení čajů Yin & Yang Směs čajů s harmonicky vyladěnou chutí a vůní Balený do klasických čajových sáčků Balení obsahuje 9 ks čaje The Tea Republic (alza.cz)

Podobné produkty ako Dárkové balení čajů Yin & Yang (90076) , Mideer puzzle - nádherný oceán, dárkové balení (6936352531104)

Dárkové balení čajů Coral Sunset (90065-22)

Dárkové balení čajů Coral Sunset (90065-22)
Detail

Čaj - ovocný, sáčky, 9 ks v balení dárkové balení, bílý čaj, zelený čaj, černý čaj, bylinné ovocný čaj Rádi si při chladných zimních večerech dopřejete šálek čaje? Pak vás zajisté zaujme čaj The Tea Republic. Ovocné čaje disponují příjemnou chutí a rychle vás prohřejí. V parném létě zase příjemně ochladí. Je rozdělený v klasických čajových sáčcích. Čaj The Tea Republic dostanete v balení po 9 kusech. Klíčové přednosti čaje Dárkové balení čajů Coral Sunset Dopřejte si šálek kvalitního čaje pro vaši pohodu a relaxaci Ovocný čaj chutná a zahřeje Prodává se v klasických čajových sáčcích V balení najdete 9 ks čaje The Tea Republic (alza.cz)

Podobné produkty ako Dárkové balení čajů Coral Sunset (90065-22) , Spiklenci z lásky ()

Dárkové balení čajů Violet Valentina (90065-19)

Dárkové balení čajů Violet Valentina (90065-19)
Detail

Čaj - černý, sáčky, 9 ks v balení dárkové balení, bílý čaj, zelený čaj, černý čaj, bylinné ovocný čaj Patříte mezi milovníky čaje a chcete si jej dopřát i v pohodlí domova? Pak vás určitě zaujme čaj The Tea Republic. Černý čaj je znám lidstvu již od 16. století. Nejprve se musí sklidit lístky čajovníku čínského či assámského. Dalším krokem je tzv. zavadnutí lístků, což je proces, při kterém se z nich odpaří voda. Následně se lístky rolují. Proces oxidace, který patří k finálním úpravám, dává čaji jeho výslednou chuť, vůni a barvu. Proces oxidace se zastaví prudkým zahřátím, např. opražením na pánvi, napařováním či pečením. Je rozdělený v klasických čajových sáčcích. Čaj The Tea Republic je dodáván v balení po 9 kusech. Hlavní přednosti čaje Dárkové balení čajů Violet Valentina Vychutnejte si šálek výborného čaje Černý čaj s příjemně zemitou a povzbuzující chutí Zabalený do známých čajových sáčků V balení naleznete 9 ks čaje The Tea Republic (alza.cz)

Podobné produkty ako Dárkové balení čajů Violet Valentina (90065-19) , Nici kočka pepper ohýbací 30cm, dárkové balení (4012390481846)

Dárkové balení čajů Pink Lady (90065-1)

Dárkové balení čajů Pink Lady (90065-1)
Detail

Čaj - černý, sáčky, 9 ks v balení dárkové balení, bílý čaj, zelený čaj, černý čaj, bylinné ovocný čaj Máte za to, že k dlouhým zimním večerům patří šálek horkého čaje? Pak se vám zalíbí čaj The Tea Republic. O černém čaji přišly z Číny první zmínky již na konci 16. století. Nejprve se musí sklidit lístky čajovníku čínského či assámského. Dalším krokem je tzv. zavadnutí lístků, což je proces, při kterém se z nich odpaří voda. Následně se lístky svinují. Jako konečnou fázi označujeme proces oxidace, který dává čaji výslednou chuť, vůni a barvu. Oxidaci zastaví prudké zahřátí, např. opražení na pánvi, napařování či pečení. Je balený v tradičních čajových sáčcích. Čaj The Tea Republic se dodává v balení po 9 kusech. Hlavní vlastnosti čaje Dárkové balení čajů Pink Lady Uvelebte se se šálkem lahodného čaje Černý čaj s příjemně zemitou a povzbuzující chutí Zabalený v čajových sáčcích, které zalijete vodou Balení obsahuje 9 ks čaje The Tea Republic (alza.cz)

Podobné produkty ako Dárkové balení čajů Pink Lady (90065-1) , Nivea men dárkové balení pro aktivního muže (9005800361796)

Dárkové balení čajů Pro duševní pohodu (90065-6)

Dárkové balení čajů Pro duševní pohodu (90065-6)
Detail

Čaj - sada čajů, sáčky, 9 ks v balení dárkové balení, bílý čaj, zelený čaj, černý čaj, bylinné ovocný čaj Zamilovali jste si pití čaje a s požitkem jej vychutnáváte v klidu domova? V tom případě se vám zalíbí čaj The Tea Republic. Tento druh je dodáván jako směs několika čajů, která je v perfektním souladu chutí a vůní. Rychle vás zahřeje v mrazivé zimě. V letním horku se pro změnu můžete ochladit čajem ledově vychlazeným. Je rozdělený v tradičních čajových sáčcích. Čaj The Tea Republic dostanete v balení po 9 kusech. Klíčové přednosti čaje Dárkové balení čajů Pro duševní pohodu Směs čajů s harmonicky vyladěnou chutí a vůní Prodává se v klasických čajových sáčcích V balení naleznete 9 ks čaje The Tea Republic (alza.cz)

Podobné produkty ako Dárkové balení čajů Pro duševní pohodu (90065-6) , Nici pes barky ohýbací 30cm, dárkové balení (4012390481839)

Dárkové balení čajů Pro dobrou náladu (90020-1)

Dárkové balení čajů Pro dobrou náladu (90020-1)
Detail

Čaj - sada čajů, sáčky, 9 ks v balení dárkové balení, bílý čaj, zelený čaj, černý čaj, bylinné ovocný čaj Patříte k lidem, kteří milují pití čaje a rádi si jej vychutnáváte v klidu domova? V tom případě si vaši pozornost zaslouží čaj The Tea Republic. Tento druh máte k dispozici jako směs několika čajů, která je v perfektním souladu chutí a vůní. V zimě vás zahřeje, v létě zase ochladí. Je balený v tradičních čajových sáčcích. Čaj The Tea Republic obdržíte v balení po 9 kusech. Klíčové vlastnosti čaje Dárkové balení čajů Pro dobrou náladu Směs čajů, kterou si oblíbíte díky harmonii chutí a vůní Prodává se v klasických čajových sáčcích V balení naleznete 9 ks čaje The Tea Republic (alza.cz)

Podobné produkty ako Dárkové balení čajů Pro dobrou náladu (90020-1) , Guylian mořské plody dárkové balení 195 g (5410976212010)

Dárkové balení čajů 4 živly: Oheň (90065-8)

Dárkové balení čajů 4 živly: Oheň (90065-8)
Detail

Čaj - sada čajů, sáčky, 9 ks v balení dárkové balení, bílý čaj, zelený čaj, černý čaj, bylinné ovocný čaj Přináší vám pití čaje požitek a máte rádi, když si jej můžete vychutnat v klidu vašeho domova? V tom případě se vám zalíbí čaj The Tea Republic. Tento druh pořídíte jako směs několika čajů, která je v perfektním souladu chutí a vůní. Rychle vás zahřeje v mrazivé zimě. V letním horku se pro změnu můžete ochladit čajem ledově vychlazeným. Je rozdělený v klasických čajových sáčcích. Čaj The Tea Republic se dodává v balení po 9 kusech. Zásadní přednosti čaje Dárkové balení čajů 4 živly: Oheň Směs čajů s harmonicky vyladěnou chutí a vůní Zabalený do známých čajových sáčků V balení najdete 9 ks čaje The Tea Republic (alza.cz)

Podobné produkty ako Dárkové balení čajů 4 živly: Oheň (90065-8) , Medvídárek romantic medvídek z růží 25 cm světle červený s lístky dárkové balení (3613)

Dárkové balení čajů 4 živly: Země (90065-10)

Dárkové balení čajů 4 živly: Země (90065-10)
Detail

Čaj - sada čajů, sáčky, 9 ks v balení dárkové balení, bílý čaj, zelený čaj, černý čaj, bylinné ovocný čaj Máte dlouhé zimní večery spojené s pitím vynikajícího čaje? V tom případě by vám neměl chybět čaj The Tea Republic. Tento druh můžete pořídit jako směs různých čajů, kterou si oblíbíte díky harmonii chutí a vůní. Rychle vás prohřeje. V parném létě zase příjemně ochladí. Je rozdělený v klasických čajových sáčcích. Čaj The Tea Republic lze zakoupit v balení po 9 kusech. Hlavní přednosti čaje Dárkové balení čajů 4 živly: Země Směs čajů s harmonicky vyladěnou chutí a vůní Zabalený do známých čajových sáčků V balení je 9 ks čaje The Tea Republic (alza.cz)

Podobné produkty ako Dárkové balení čajů 4 živly: Země (90065-10) , Nivea men dárkové balení univerzální péče pro muže (9005800361086)

Dárkové balení čajů 4 živly: Vzduch (90065-11)

Dárkové balení čajů 4 živly: Vzduch (90065-11)
Detail

Čaj - ovocný, sáčky, 9 ks v balení dárkové balení, bílý čaj, zelený čaj, černý čaj, bylinné ovocný čaj Máte rádi voňavé čaje, bez kterých si nedokážete představit dlouhé zimní večery? V takovém případě by vám mohl přijít vhod čaj The Tea Republic. Ovocné čaje vás v zimě rychle zahřejí a v létě zase příjemně ochladí. Navíc nabídnou lahodnou chuť. Je rozdělený v tradičních čajových sáčcích. Čaj The Tea Republic obdržíte v balení po 9 kusech. Zásadní vlastnosti čaje Dárkové balení čajů 4 živly: Vzduch Udělejte si pohodlí se šálkem svého oblíbeného čaje Ovocný čaj chutná a zahřeje Prodává se v klasických čajových sáčcích V balení najdete 9 ks čaje The Tea Republic (alza.cz)

Podobné produkty ako Dárkové balení čajů 4 živly: Vzduch (90065-11) , Nutrend deluxe dárkové balení, 6x60 g, mix příchutí (8594014860672)

The Tea Republic Dárkové balení čajů Relax 100 g

The Tea Republic Dárkové balení čajů Relax 100 g
Detail

The Tea Republic Dárkové balení čajů Relax 100 g Dopřejte si zaslouženou chvilku odpočinku po náročném dni. Se šálkem horkého čaje z kolekce Relax se vám podaří vytvořit harmonickou atmosféru, která dokonale uklidní vaši mysl a dovolí vašemu tělu odpočívat. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako The Tea Republic Dárkové balení čajů Relax 100 g , Cemio red3, 90+15 kapslí - dárkové balení 2022 (7640181680412)

The Tea Republic Dárkové balení čajů Produktivitea 100 g

The Tea Republic Dárkové balení čajů Produktivitea 100 g
Detail

The Tea Republic Dárkové balení čajů Produktivitea 100 g Tato kolekce čajových směsí z plantáží v Jižní Koreji, Srí Lance a Indii vám zpříjemní náročný den. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako The Tea Republic Dárkové balení čajů Produktivitea 100 g , Nivea dárkové balení, které nechá vaši pleť rozkvést (9005800360959)

The Tea Republic Dárkové balení čajů Nezávislost 100 g

The Tea Republic Dárkové balení čajů Nezávislost 100 g
Detail

The Tea Republic Dárkové balení čajů Nezávislost 100 g Tento dárkový box je dokonalým způsobem, jak potěšit sebe, své blízké nebo spolupracovníky odvážným výběrem čajů. Každá pyramida obsahuje jedno jednorázové organické vyluhovací sítko sypaných čajových lístků vhodné pro přípravu 250 ml. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako The Tea Republic Dárkové balení čajů Nezávislost 100 g , Nivea men dárkové balení s vůní tmavého dřeva (9005800361772)

The Tea Republic Dárkové balení čajů Pink Lady 100 g

The Tea Republic Dárkové balení čajů Pink Lady 100 g
Detail

The Tea Republic Dárkové balení čajů Pink Lady 100 g Tento dárkový box je dokonalým způsobem, jak potěšit sebe, své blízké nebo spolupracovníky omlazujícím výběrem čajů. Každá pyramida obsahuje 1 jednorázové organické vyluhovací sítko sypaných čajových lístků vhodné pro přípravu 250 ml. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako The Tea Republic Dárkové balení čajů Pink Lady 100 g , Mixit elixír z lásky (8595685217468)

The Tea Republic Dárkové balení čajů Pouštní záře 100 g

The Tea Republic Dárkové balení čajů Pouštní záře 100 g
Detail

The Tea Republic Dárkové balení čajů Pouštní záře 100 g Tento dárkový box je dokonalým způsobem, jak potěšit sebe, své blízké nebo spolupracovníky omlazujícím výběrem čajů. Každá pyramida obsahuje jedno jednorázové organické vyluhovací sítko sypaných čajových lístků vhodné pro přípravu 250 ml. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako The Tea Republic Dárkové balení čajů Pouštní záře 100 g , Pražírna hospodářský dárkové balení čerstvě pražené kávy 4 ks (30)

The Tea Republic Dárkové balení čajů Rooibos Dream 100 g

The Tea Republic Dárkové balení čajů Rooibos Dream 100 g
Detail

The Tea Republic Dárkové balení čajů Rooibos Dream 100 g Tento dárkový box je dokonalým způsobem, jak potěšit sebe, své blízké nebo spolupracovníky uklidňujícím výběrem čajů bez kofeinu. Každá pyramida obsahuje jedno jednorázové organické vyluhovací sítko sypaných čajových lístků vhodné pro přípravu 250 ml. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako The Tea Republic Dárkové balení čajů Rooibos Dream 100 g , Nivea men dárkové balení pro mužské hrdiny všedního dne (9005800361963)

The Tea Republic Dárkové balení čajů Ametrine Assam 100 g

The Tea Republic Dárkové balení čajů Ametrine Assam 100 g
Detail

The Tea Republic Dárkové balení čajů Ametrine Assam 100 g Z indického regionu Assam pochází tento odvážný, bohatý a plný černý čaj z elegantních listů se zlatými špičkami. Ametrine Assam je sladový, energizující, posilující černý čaj. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako The Tea Republic Dárkové balení čajů Ametrine Assam 100 g , Pražírna hospodářský dárkové balení čerstvě pražené kávy 2 ks (29)

The Tea Republic Dárkové balení čajů Green Garnet 100 g

The Tea Republic Dárkové balení čajů Green Garnet 100 g
Detail

The Tea Republic Dárkové balení čajů Green Garnet 100 g Rostlinný, osvěžující, povzbuzující. Tento organický čaj Green Garnet z korejského ostrova Jeju je původem z čajovníkového kultivaru a je jemný s nádechem umami. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako The Tea Republic Dárkové balení čajů Green Garnet 100 g , Galli dárkové balení hruškovice a zázvorový likér 2×0,2l (809555082789)

The Tea Republic Dárkové balení čajů Lapsang Souchong 100 g

The Tea Republic Dárkové balení čajů Lapsang Souchong 100 g
Detail

The Tea Republic Dárkové balení čajů Lapsang Souchong 100 g Intenzivní, odvážný, inspirativní. Z městečka Puli v hornatém srdci Tchaj-wanu pochází tento jedinečný černý čaj, který vzniká uzením přes ohně z borového dřeva díky čemuž získává svou výraznou vůni a odvážnou chuť. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako The Tea Republic Dárkové balení čajů Lapsang Souchong 100 g , Gs megalecitin 1325, 100+30 kapslí - dárkové balení 2022 (8595693300428)

The Tea Republic Dárkové balení čajů Ruby Red 100 g

The Tea Republic Dárkové balení čajů Ruby Red 100 g
Detail

The Tea Republic Dárkové balení čajů Ruby Red 100 g Sladký, sametový, uklidňující jihoafrický rooibos. Listy jsou smíchány s kousky karamelu a vytvářejí tak lahodný nálev bez kofeinu. Čaj rooibos je také známý jako červený čaj. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako The Tea Republic Dárkové balení čajů Ruby Red 100 g , Galli dárkové balení lužická bylinná a zázvorový likér 2×0,2l (809555082772)

The Tea Republic Dárkové balení čajů Bohemian Batik 100 g

The Tea Republic Dárkové balení čajů Bohemian Batik 100 g
Detail

The Tea Republic Dárkové balení čajů Bohemian Batik 100 g Voňavý, jemný, ovocný. Zelený čaj Sencha je kombinován s ostružinami a mangem a vytváří aromatickou osvěžující infuzi. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako The Tea Republic Dárkové balení čajů Bohemian Batik 100 g , Nivea men dárkové balení pro oholení bez pocitu napnuté pokožky (9005800361826)

The Tea Republic Dárkové balení čajů Cranberry Crystal 100 g

Detail

The Tea Republic Dárkové balení čajů Cranberry Crystal 100 g Aromatický, ovocný, povznášející bílý čaj. Granátové jablko a brusinky v kombinaci s čínským bílým čajem nabízejí infuzi bohatou na antioxidanty. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako The Tea Republic Dárkové balení čajů Cranberry Crystal 100 g , Gs koenzym q10 60mg, 45+45 kapslí - dárkové balení 2022 (8595693300367)

The Tea Republic Dárkové balení čajů Violet Valentina 100 g

The Tea Republic Dárkové balení čajů Violet Valentina 100 g
Detail

The Tea Republic Dárkové balení čajů Violet Valentina 100 g Jemný, ovocný, osvěžující černý čaj. Chuť šťavnatých borůvek dodává tomuto černému čaji robustní a příjemný nádech. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako The Tea Republic Dárkové balení čajů Violet Valentina 100 g , Nivea men dárkové balení pro svěží pocit po celý den (9005800362045)

The Tea Republic Dárkové balení čajů Jeoncha Jade 100 g

The Tea Republic Dárkové balení čajů Jeoncha Jade 100 g
Detail

The Tea Republic Dárkové balení čajů Jeoncha Jade 100 g Zelený, svěží, uspokojující. Tento organický zelený čaj second flush z jihokorejského ostrova Jeju nabízí svěží a jasně zelený nápoj. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako The Tea Republic Dárkové balení čajů Jeoncha Jade 100 g , Galli dárkové balení kávový likér a mandlový likér 2×0,2l (809555082765)

The Tea Republic Dárkové balení čajů Pro dobré ráno 100 g

The Tea Republic Dárkové balení čajů Pro dobré ráno 100 g
Detail

The Tea Republic Dárkové balení čajů Pro dobré ráno 100 g Tento dárkový box je dokonalým způsobem, jak potěšit sebe, své blízké nebo spolupracovníky omlazujícím výběrem čajů. Každá pyramida obsahuje jedno jednorázové organické vyluhovací sítko sypaných čajových lístků vhodné pro přípravu 250 ml. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako The Tea Republic Dárkové balení čajů Pro dobré ráno 100 g , Hannah arendtová z lásky k svetu: z lásky k svetu 2. diel (80-968686-9-1)

The Tea Republic Dárkové balení čajů 4 živly: Oheň 100 g

The Tea Republic Dárkové balení čajů 4 živly: Oheň 100 g
Detail

The Tea Republic Dárkové balení čajů 4 živly: Oheň 100 g Tento dárkový box je dokonalým způsobem, jak potěšit sebe, své blízké nebo spolupracovníky energickým výběrem čajů. Každá pyramida obsahuje jedno jednorázové organické vyluhovací sítko sypaných čajových lístků vhodné pro přípravu 250 ml. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako The Tea Republic Dárkové balení čajů 4 živly: Oheň 100 g

The Tea Republic Dárkové balení čajů 4 živly: Voda 100 g

The Tea Republic Dárkové balení čajů 4 živly: Voda 100 g
Detail

The Tea Republic Dárkové balení čajů 4 živly: Voda 100 g Tento dárkový box je dokonalým způsobem, jak potěšit sebe, své blízké nebo spolupracovníky osvěžujícím výběrem čajů. Každá pyramida obsahuje jedno jednorázové organické vyluhovací sítko sypaných čajových lístků vhodné pro přípravu 250 ml. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako The Tea Republic Dárkové balení čajů 4 živly: Voda 100 g

The Tea Republic Dárkové balení čajů 4 živly: Země 100 g

The Tea Republic Dárkové balení čajů 4 živly: Země 100 g
Detail

The Tea Republic Dárkové balení čajů 4 živly: Země 100 g Tento dárkový box je dokonalým způsobem, jak potěšit sebe, své blízké nebo spolupracovníky oživujícím výběrem čajů. Každá pyramida obsahuje jedno jednorázové organické vyluhovací sítko sypaných čajových lístků vhodné pro přípravu 250 ml. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako The Tea Republic Dárkové balení čajů 4 živly: Země 100 g

The Tea Republic Dárkové balení čajů 4 živly: Vzduch 100 g

The Tea Republic Dárkové balení čajů 4 živly: Vzduch 100 g
Detail

The Tea Republic Dárkové balení čajů 4 živly: Vzduch 100 g Tento dárkový box je dokonalým způsobem, jak potěšit sebe, své blízké nebo spolupracovníky povznášejícím výběrem čajů. Každá pyramida obsahuje jedno jednorázové organické vyluhovací sítko sypaných čajových lístků vhodné pro přípravu 250 ml. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako The Tea Republic Dárkové balení čajů 4 živly: Vzduch 100 g

Dárková sada čajů z Vietnamu

Detail

(adrop.cz)

Podobné produkty ako Dárková sada čajů z Vietnamu

Přisazený lustr ANIA 4xE14/40W/230V (90022)

Přisazený lustr ANIA 4xE14/40W/230V (90022)
Detail

Lustr - pro žárovky E14 (nejsou součástí), max. příkon 40 W, výška 35 cm, materiál: kov, IP20 Milujete prosvětlené interiéry? Vsaďte na vhodné osvětlení. Lustr se svým vytříbeným vzhledem pasuje do jakéhokoliv bytu nebo kanceláře. Výrobce vsadil na moderní materiál, kterým je kov. Má certifikát krytí IP 20, to znamená, že zařízení je chráněno před vniknutím drobných částic, ale ne před vodou. Hodí se do něj žárovka s paticí E14 o maximálním příkonu 40 W. Jelikož zdroj osvětlení nenáleží do balení, potřebujete si koupit 4 žárovky. Při výběru by pro vás mohla být podstatná jeho výška, která je 35 cm. Napájení si nevyžaduje žádné velké nároky, světlo stačí zastrčit do klasické elektrické zásuvky. Hlavní vlastnosti produktu Přisazený lustr ANIA 4xE14/40W/230V Praktické svítidlo ideální pro každý interiér Jednoduchá údržba svítidla Převažující materiál: kov Bezpečnost svítidla dokládá certifikát krytí IP20 Neobsahuje zdroj světla Osvětlení podporuje 4 žárovky... (alza.cz)

Podobné produkty ako Přisazený lustr ANIA 4xE14/40W/230V (90022)

Petsy polštář Lasky

Petsy polštář Lasky
Detail

Ručně šitý oválný polštář té nejvyšší české kvality. Polštář je ušit ze 100% bavlny a vyplněn dutým vláknem. Lze jej prát ručně (do 30°C). Aby nedošlo k nerovnoměrnému rozmístění výplně, je polštář v několika bodech prošitý. Pelíšek lze doplnit o další produkty ze stejné kolekce (polštář, deku..). Technické údaje: rozměr výrobku: 80x50 cm váha: 0,69 kg materiál: 100% bavlna, výplň: polyesterové duté vlákno barva: hnědá + bílý ornament Obsah balení: 1x pelíšek pro psa Lasky - 80 cm (dilego.cz)

Podobné produkty ako Petsy polštář Lasky

Petsy polštář Lasky

Petsy polštář Lasky
Detail

Ručně šitý oválný polštář té nejvyšší české kvality. Polštář je ušit ze 100% bavlny a vyplněn dutým vláknem. Lze jej prát ručně (do 30°C). Aby nedošlo k nerovnoměrnému rozmístění výplně, je polštář v několika bodech prošitý. Pelíšek lze doplnit o další produkty ze stejné kolekce (polštář, deku..). Technické údaje: rozměr výrobku: 80x50 cm váha: 0,69 kg materiál: 100% bavlna, výplň: polyesterové duté vlákno barva: hnědá + bílý ornament Obsah balení: 1x pelíšek pro psa (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Petsy polštář Lasky

Petsy Pelíšek Deka Lasky

Petsy Pelíšek Deka Lasky
Detail

Ručně šitá oboustranná cestovní deka pro vaše čtyřnohé mazlíčky té nejvyšší české kvality. Jedna strana je ze 100% bavlny a druhá strana je z příjemného polyesteru (fleece). Deku lze prát ručně (do 30°C). Tato stylová deka je ideální na cestování, kdy poslouží jako mobilní místo pro odpočinek psa. Praktický a stylový doplněk pro každého pejskaře. Technické údaje: rozměr: 70 x 50 cm materiál: 100% bavlna + polyester (fleece) barva: hnědá + bílý ornament váha: 0,22 kg Obsah balení: 1x deka pro mazlíčky Lasky - 70 cm (dilego.cz)

Podobné produkty ako Petsy Pelíšek Deka Lasky

Petsy Pelíšek Deka Lasky

Petsy Pelíšek Deka Lasky
Detail

Ručně šitá oboustranná cestovní deka pro vaše čtyřnohé mazlíčky té nejvyšší české kvality. Jedna strana je ze 100% bavlny a druhá strana je z příjemného polyesteru (fleece). Deku lze prát ručně (do 30°C). Tato stylová deka je ideální na cestování, kdy poslouží jako mobilní místo pro odpočinek psa. Praktický a stylový doplněk pro každého pejskaře. Technické údaje: rozměr: 90 x 65 cm materiál: 100% bavlna + polyester (fleece) barva: hnědá + bílý ornament váha: 0,41 kg Obsah balení: 1x deka pro mazlíčky Lasky - 90 cm (dilego.cz)

Podobné produkty ako Petsy Pelíšek Deka Lasky

Polštář pro psa LASKY

Polštář pro psa LASKY
Detail

Vysoce kvalitní, ručně šitý polštář LASKY ve vkusném hnědo-bílém designu je to pravé pohovění pro vašeho mazlíčka. Je vyroben ze 100% bavlny, výplň tvoří silná vrstva dutého vlákna. Aby nedošlo k nerovnoměrnému rozmístění výplně při používání či po vyprání, je polštář v několika místech prošitý. Potah nelze sejmout. Jedná se o český výrobek. Materiál: 100% bavlna, výplň: duté vlákno Doporučené praní: na 30 °C (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Polštář pro psa LASKY

Pelíšek pro psa LASKY

Pelíšek pro psa LASKY
Detail

Vysoce kvalitní, ručně šitý pelíšek LASKY ve vkusném hnědo-bílém designu bude tím pravým "gaučíkem" pro vašeho mazlíčka. Je vyroben ze 100% bavlny a vybaven nepromokavým dnem, výplň tvoří silná vrstva dutého vlákna. Aby nedošlo k nerovnoměrnému rozmístění výplně při používání či po vyprání, je pelíšek v několika místech prošitý. Český výrobek. Materiál: 100% bavlna, výplň: duté vlákno Doporučené praní: 30 °C (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Pelíšek pro psa LASKY

Petsy Deka Lasky (CHPpe0675nad)

Petsy Deka Lasky (CHPpe0675nad)
Detail

Deka pro psa - materiál fleece a bavlna Chcete aby se se váš pejsek i kočička komfortně vyspali? Pak vás jistě oslní Petsy Deka Lasky. Fleece excelentně udrží tělesnou teplotu vašeho mazlíčka a je příjemný na dotyk. Pelíšek pro psy a kočky je vyrobený z materiálu, kterým je fleece a bavlna. Klíčové přednosti pelíšku pro psy a kočky Petsy Deka Lasky Materiálem pelíšku Petsy je fleece a bavlna (alza.cz)

Podobné produkty ako Petsy Deka Lasky (CHPpe0675nad)

Petsy Pelíšek Lasky (CHPpe0640nad)

Petsy Pelíšek Lasky (CHPpe0640nad)
Detail

Pelíšek - pro psy a kočky, materiál duté vlákno a bavlna Chcete vašemu pejskovi zajistit komfortní a rozměrné místo na spaní? Chcete vašemu pejskovi či kočičce dopřát opravdu komfortní místo na spaní? V tom případě by vám mohl přijít vhod pelíšek Petsy. Materiálem pelíšku pro psy a kočky je duté vlákno a bavlna. Klíčové přednosti pelíšku pro psy Petsy Pelíšek Lasky Hlavní přednosti pelíšku pro psy a kočky Petsy Pelíšek Lasky Materiálem pelíšku Petsy je duté vlákno a bavlna (alza.cz)

Podobné produkty ako Petsy Pelíšek Lasky (CHPpe0640nad)

Petsy Polštář Lasky (CHPpe0663nad)

Petsy Polštář Lasky (CHPpe0663nad)
Detail

Polštář pro psy - materiál duté vlákno a bavlna Máte v úmyslu vašemu psímu miláčkovi koupit něco, co si bezpochyby zamiluje? Potom si určitě nechte doporučit Petsy Polštář Lasky, aby měl své místečko na odpočívání. Materiálem tohoto polštáře je duté vlákno a bavlna. Zásluhou bavlny je polštář měkoučký a zároveň pevný. Významné přednosti polštáře pro psy Petsy Polštář Lasky Polštářek jistě ocení každý pejsek pro své chvíle odpočinku Barva polštáře pro psy Petsy: Materiál polštáře tvoří duté vlákno a bavlna (alza.cz)

Podobné produkty ako Petsy Polštář Lasky (CHPpe0663nad)

KEW SELECTION - kolekce čajů z vyhlášené botanické zahrady

KEW SELECTION - kolekce čajů z vyhlášené botanické zahrady
Detail

Vybrat dárek pro své blízké nemusí být vždy snadné. Mezi velmi oblíbené dárkové sady, kterými lze potěšit prakticky každého patří zcela jednoznačně kvalitní čaje. Tato kolekce obsahuje 40 sáčků vynikajících černých čajů, které vznikly ve spolupráci s vyhlášenou botanickou zahradou Kew Garden v Londýně. Vychutnejte si společně se svými blízkými čaj, který byl vyrobený s láskou k přírodě a je skutečně kvalitní. Čajové sáčky jsou uloženy v krásné a praktické plechové dóze, která je vhodná k opakovanému využití. (familium.cz)

Podobné produkty ako KEW SELECTION - kolekce čajů z vyhlášené botanické zahrady

KEW SELECTION - kolekce čajů z vyhlášené botanické zahrady

KEW SELECTION - kolekce čajů z vyhlášené botanické zahrady
Detail

Není nad šálek dobrého čaje, zejména pak v zimních dnech. Někteří lidé si už neumí svůj den bez šálku čaje vůbec představit. A právě kolekce pravých londýnských čajů v praktické dózičce může být skvělým dárkem pro vaše blízké. Dárkové balení vynikajících čajů, které pochází z vyhlášené londýnské botanické zahrady, se skvěle hodí k narozeninám, Vánocům, svátku nebo jen tak pro radost. Uvnitř se nachází 40 čajových sáčků černého čaje, jehož kvalitu oceníte už po prvním doušku. (babickarstvi.cz)

Podobné produkty ako KEW SELECTION - kolekce čajů z vyhlášené botanické zahrady

Petsy Polštář Lasky 80 cm

Petsy Polštář Lasky 80 cm
Detail

Ručně šitý oválný polštář pro malá plemena. Jedná se o český výrobek ušitý ze 100% bavlny. (mall.cz)

Podobné produkty ako Petsy Polštář Lasky 80 cm

Petsy Pelíšek Lasky 50 cm

Petsy Pelíšek Lasky 50 cm
Detail

Ručně šitý pelíšek vysoké kvality pro malá plemena. Jedná se o český výrobek ušitý ze 100% bavlny. (mall.cz)

Podobné produkty ako Petsy Pelíšek Lasky 50 cm

Petsy Pelíšek Lasky 65 cm

Petsy Pelíšek Lasky 65 cm
Detail

Ručně šitý pelíšek vysoké kvality pro malá plemena. Jedná se o český výrobek ušitý ze 100% bavlny. (mall.cz)

Podobné produkty ako Petsy Pelíšek Lasky 65 cm
PE-PO Dárkové balení, Leros Dárkové balení tubusů I. (8594740100820), Leros Dárkové balení tubusů II. (8594740100837), Mideer puzzle - Moje garáž, dárkové balení (6936352530787), Mideer puzzle - Svět okolo, dárkové balení (6936352530275), SEBASTIAN PROFESSIONAL Dárkové balení Seb Man (8594189112514), Mideer puzzle - Nádherný oceán, dárkové balení (6936352531104), Spiklenci z lásky (), NICI Kočka Pepper ohýbací 30cm, dárkové balení (4012390481846), NIVEA MEN dárkové balení pro aktivního muže (9005800361796), NICI Pes Barky ohýbací 30cm, dárkové balení (4012390481839), GUYLIAN Mořské plody dárkové balení 195 g (5410976212010), Medvídárek Romantic medvídek z růží 25 cm světle červený s lístky dárkové balení (3613), NIVEA MEN dárkové balení univerzální péče pro muže (9005800361086), Nutrend DELUXE dárkové balení, 6x60 g, mix příchutí (8594014860672), Cemio RED3, 90+15 kapslí - dárkové balení 2022 (7640181680412), NIVEA dárkové balení, které nechá vaši pleť rozkvést (9005800360959), NIVEA MEN dárkové balení s vůní tmavého dřeva (9005800361772), Mixit Elixír z lásky (8595685217468), Pražírna Hospodářský Dárkové balení čerstvě pražené kávy 4 ks (30), NIVEA MEN dárkové balení pro mužské hrdiny všedního dne (9005800361963), Pražírna Hospodářský Dárkové balení čerstvě pražené kávy 2 ks (29), Galli dárkové balení Hruškovice a Zázvorový likér 2×0,2l (809555082789), GS Megalecitin 1325, 100+30 kapslí - dárkové balení 2022 (8595693300428), Galli dárkové balení Lužická bylinná a Zázvorový likér 2×0,2l (809555082772), NIVEA MEN dárkové balení pro oholení bez pocitu napnuté pokožky (9005800361826), GS Koenzym Q10 60mg, 45+45 kapslí - dárkové balení 2022 (8595693300367), NIVEA MEN dárkové balení pro svěží pocit po celý den (9005800362045), Galli dárkové balení Kávový likér a Mandlový likér 2×0,2l (809555082765), Hannah Arendtová Z lásky k svetu: Z lásky k svetu 2. diel (80-968686-9-1)