Čtvercová obruba k vířivce černá 268×268×55 cm polyratan 46073

Produkt Čtvercová obruba k vířivce černá 268×268×55 cm polyratan 46073 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Čtvercová obruba k vířivce černá 268×268×55 cm polyratan 46073 upraviť a produkt hľadať znova.

Čtvercová obruba k vířivce černá 268×268×55 cm polyratan 46073

Čtvercová obruba k vířivce černá 268×268×55 cm polyratan 46073
Detail

Příslušenství k vířivce - rám obruby z robustní práškově lakované oceli, obruba z voděodolného polyratanu, 2 schůdky z odolného tropického dřeva akácie napuštěné přírodním olejem, vnější rozměry 268 × 268 × 55 cm (D × Š × V), vnitřní rozměry 188 × 188 × 55 cm (D × Š × V), schůdky 70 × 40 × 25 cm (D × Š × V), Pro rozšíření odkládacího prostoru kolem vaší vířivky zde máme připravenou stylovou obrubu k vířivce. Obruba je vyrobena polyratanu. Využijete ji jak k sezení tak k odkládání ručníků nebo koupelových potřeb. Oceníte nejen funkčnost, ale také elegantní provedení polyratanové obruby. Polyratan se pyšní voděodolností a snadnou údržbou, je odolný vůči opotřebení a připraven pro každodenní použití. Ocelový rám obruby má robustní a precizní provedení. Povrchová úprava je provedena práškovým lakováním, které je velmi odolné vůči opotřebení. Klíčové vlastnosti obruby k vířivce čtvercové v černé barvěObruba vyřeší sezení i odkládací prostor... (alza.cz)

Podobné produkty ako Čtvercová obruba k vířivce černá 268×268×55 cm polyratan 46073 , Čtvercová obruba k vířivce šedá 268×268×55 cm polyratan 46074

Čtvercová obruba k vířivce šedá 268×268×55 cm polyratan 46074

Čtvercová obruba k vířivce šedá 268×268×55 cm polyratan 46074
Detail

Příslušenství k vířivce Barva: šedá, Materiál: PE ratan, práškově lakovaná ocel, masivní akáciové dřevo, Vnější rozměry: 268×268×55 cm (D׊×V), Vnitřní rozměry: 188×188×55 cm (D׊×V), Rozměry schůdku: 70×40×25 cm (D׊×V), 2 dřevěné schůdky do vířivky, Montáž nutná: ano Čtvercová obruba Shumee 46074 dokonale pozvedne design vaší vířivky. Nabízí prostor k pohodlnému sezení, ale rovněž na odkládání ručníků, koupelových olejů, nápojů a dalších potřeb. Vyrobená je z voděodolného PE ratanu, díky čemuž je odolná proti opotřebení a snadno se čistí. Její součástí je také práškově lakovaný ocelový rám, který je velmi pevný, a schůdky. Ty jsou tvořené akáciovým dřevem, které skvěle vzdoruje klimatickým vlivům, a napuštěné přírodním olejem. Čtvercová obruba Shumee dodá vířivce elegantní styl. Klíčové vlastnosti čtvercové obruby k vířivce 46074 šedé 268 × 268 × 55 cm polyratanČtvercová obruba určená k vířivceNabízí prostor k pohodlnému sezení, na odkládání... (alza.cz)

Podobné produkty ako Čtvercová obruba k vířivce šedá 268×268×55 cm polyratan 46074 , Obruba k vířivce šedá polyratan (46459)

Čtvercová obruba k vířivce Dekorhome

Čtvercová obruba k vířivce Dekorhome
Detail

Tato stylová čtvercová obruba k vířivce z polyratanu představuje všestranný doplněk k vaší vířivé vaně. Pokud vám chybí prostor k sezení a odkládání ručníků, koupelových olejů a dalších potřeb, pak je pro vás tato funkční a zároveň elegantní moderní obruba dokonalým řešením. Obruba k vířivce je vyrobená z voděodolného PE ratanu, snadno se tedy čistí, je odolná vůči opotřebení a vhodná pro každodenní použití. Práškově lakovaný ocelový rám je robustní a pevný. Schůdky do vířivky jsou vyrobené z akácie, tropického tvrdého dřeva, které výborně vzdoruje klimatickým vlivům a má dlouhou životnost. Jsou napuštěné přírodním olejem. Sestavení tohoto produktu je jednoduché. Určitě oceníte praktičnost, odolnost a elegantní proutěný styl této obruby k vířivce! Barva: černá / hnědáMateriál: PE ratan / práškově lakovaná ocel / masivní akáciové dřevoVnější rozměry: šířka: 268 cmhloubka: 268 cmvýška: 55 cmVnitřní rozměry:šířka: 188 cmhloubka: 188 cmvýška: 55 cm rozměr schůdku: 70 x 40 x 25 cm (D x Š x V) Hmotnost: 55 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Čtvercová obruba k vířivce Dekorhome , Obruba k vířivce polyratanová černá (41454)

Čtvercová obruba k vířivce Dekorhome

Čtvercová obruba k vířivce Dekorhome
Detail

Tato stylová čtvercová obruba k vířivce z polyratanu představuje všestranný doplněk k vaší vířivé vaně. Pokud vám chybí prostor k sezení a odkládání ručníků, koupelových olejů a dalších potřeb, pak je pro vás tato funkční a zároveň elegantní moderní obruba dokonalým řešením. Obruba k vířivce je vyrobená z voděodolného PE ratanu, snadno se tedy čistí, je odolná vůči opotřebení a vhodná pro každodenní použití. Práškově lakovaný ocelový rám je robustní a pevný. Schůdky do vířivky jsou vyrobené z akácie, tropického tvrdého dřeva, které výborně vzdoruje klimatickým vlivům a má dlouhou životnost. Jsou napuštěné přírodním olejem. Sestavení tohoto produktu je jednoduché. Určitě oceníte praktičnost, odolnost a elegantní proutěný styl této obruby k vířivce! Barva: černá / hnědáMateriál: PE ratan / práškově lakovaná ocel / masivní akáciové dřevoVnější rozměry: šířka: 268 cmhloubka: 268 cmvýška: 55 cmVnitřní rozměry:šířka: 188 cmhloubka: 188 cmvýška: 55 cm rozměr schůdku: 70 x 40 x 25 cm (D x Š x V) Hmotnost: 55 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Čtvercová obruba k vířivce Dekorhome , Rohnson r-268 (r-268)

Obruba k vířivce šedá polyratan (46459)

Obruba k vířivce šedá polyratan (46459)
Detail

Příslušenství k vířivce - rám obruby z robustní práškově lakované oceli, obruba z voděodolného polyratanu, 2 schůdky z tvrdého tropického dřeva eukalyptu napuštěné přírodním olejem, vnější průměr 283 cm, vnitřní průměr 203 cm, výška 25 - 55 cm, pro vířivky o průměru 42 cm (není součástí balení) Praktická obruba je určena pro poskytnutí maximálního komfortu ve vířivce. Jedná se o doplněk, který se instaluje kolem vířivky a nabízí úložné prostory i pohodlný vstup. Disponuje rámem z kvalitní oceli s práškovým nástřikem a PE ratanem pro dlouhodobou odolnost vůči nepříznivému počasí. Tato kombinace je doplněna o eukalyptus. Obruba je v šedém provedení s hnědými prvky a nabízí spoustu úložného prostoru. Je to velmi praktický a zároveň designový prvek. Klíčové vlastnosti polyratanové obruby k vířivce šedéObruba v šedém provedení je ideální doplněk ke kulaté vířivce Vyrobena z PE ratanu a tropického dřevaOcelový rám je opatřen... (alza.cz)

Podobné produkty ako Obruba k vířivce šedá polyratan (46459) , Retlux rxl 268 domeček, dřev. 10x ww tm (retlux rxl 268)

Obruba k vířivce polyratan / eukalyptus Dekorhome Šedá

Obruba k vířivce polyratan / eukalyptus Dekorhome Šedá
Detail

Tato stylová polyratanová spa obruba je všestranné příslušenství k vířivce. Pokud vám chybí prostor k sezení a odkládání vašich ručníků, koupelových olejů a dalších spa doplňků, pak je tato funkční a zároveň elegantní moderní obruba dokonalé řešení. Obruba má vestavěný úložný prostor a vyříznutou část pro napájecí zdroj. Můžete si v ní zorganizovat vše, co potřebujete na dosah ruky. Robustní ocelový rám a voděodolné tvrdé tropické eukalyptové dřevo vydrží i každodenní užívání a mají dlouhou životnost. Určitě oceníte praktičnost, odolnost a elegantní proutěný styl této obruby k vířivce!Barva: světle šedá / hnědášedá / hnědáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: polyratan / ocel s práškovým nástřikem / tropické tvrdé dřevo eukalyptusRozměry: šířka: 283 cmdélka: 283 cmvýška: 25 - 55 cmvnitřní průměr: 203 cmvhodné pro zdroje o průměru 42 cm (není součástí balení)Hmotnost: 59,2 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Obruba k vířivce polyratan / eukalyptus Dekorhome Šedá , Cizinka (978-80-7390-268-1)

Obruba k vířivce polyratan / eukalyptus Dekorhome Šedá

Obruba k vířivce polyratan / eukalyptus Dekorhome Šedá
Detail

Tato stylová polyratanová spa obruba je všestranné příslušenství k vířivce. Pokud vám chybí prostor k sezení a odkládání vašich ručníků, koupelových olejů a dalších spa doplňků, pak je tato funkční a zároveň elegantní moderní obruba dokonalé řešení. Obruba má vestavěný úložný prostor a vyříznutou část pro napájecí zdroj. Můžete si v ní zorganizovat vše, co potřebujete na dosah ruky. Robustní ocelový rám a voděodolné tvrdé tropické eukalyptové dřevo vydrží i každodenní užívání a mají dlouhou životnost. Určitě oceníte praktičnost, odolnost a elegantní proutěný styl této obruby k vířivce!Barva: světle šedá / hnědášedá / hnědáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: polyratan / ocel s práškovým nástřikem / tropické tvrdé dřevo eukalyptusRozměry: šířka: 283 cmdélka: 283 cmvýška: 25 - 55 cmvnitřní průměr: 203 cmvhodné pro zdroje o průměru 42 cm (není součástí balení)Hmotnost: 59,2 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Obruba k vířivce polyratan / eukalyptus Dekorhome Šedá , Fable (978-80-8164-268-5)

Obruba k vířivce akácie Dekorhome

Obruba k vířivce akácie Dekorhome
Detail

Tato dřevěná spa obruba je všestranné příslušenství k vířivce. Prostor vaší vířivky nejen zkrášlí svým elegantním vzhledem, ale je také praktická a uživatelsky velmi příjemná. Obruba k vířivce je vyrobená z masivního akáciového dřeva, napuštěného přírodním olejem, které je klimaticky odolné, snadno se čistí a je vhodné pro každodenní použití. Obruba k vířivce je též pevná a bytelná s práškově lakovaným hliníkovým rámem. Zamilujte si pohodlí a odolnost této obruby! Barva: přírodní akácieMateriál: masivní akáciové dřevo / hliníkRozměry: šířka: 273 cmdélka: 273 cmvýška: 53 cmvnitřní průměr: 203 cmHmotnost: 60,8 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Obruba k vířivce akácie Dekorhome , Schůdek k vířivce polyratan 92 x 45 x 25 cm černý (42700)

Obruba k vířivce akácie Dekorhome

Obruba k vířivce akácie Dekorhome
Detail

Tato dřevěná spa obruba je všestranné příslušenství k vířivce. Prostor vaší vířivky nejen zkrášlí svým elegantním vzhledem, ale je také praktická a uživatelsky velmi příjemná. Obruba k vířivce je vyrobená z masivního akáciového dřeva, napuštěného přírodním olejem, které je klimaticky odolné, snadno se čistí a je vhodné pro každodenní použití. Obruba k vířivce je též pevná a bytelná s práškově lakovaným hliníkovým rámem. Zamilujte si pohodlí a odolnost této obruby! Barva: přírodní akácieMateriál: masivní akáciové dřevo / hliníkRozměry: šířka: 273 cmdélka: 273 cmvýška: 53 cmvnitřní průměr: 203 cmHmotnost: 60,8 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Obruba k vířivce akácie Dekorhome , Schůdek k vířivce šedý polyratan 92 x 45 x 25 cm (46461)

Obruba k vířivce polyratanová černá (41454)

Obruba k vířivce polyratanová černá (41454)
Detail

Příslušenství k vířivce - rám obruby z robustní práškově lakované oceli, obruba z voděodolného polyratanu, 2 schůdky z tvrdého tropického dřeva eukalyptu napuštěné přírodním olejem, vnější průměr 283 cm, vnitřní průměr 203 cm, výška 25 - 55 cm, pro vířivky o průměru 42 cm (není součástí balení) Praktická obruba je určena pro poskytnutí maximálního komfortu ve vířivce. Jedná se o doplněk, který se instaluje kolem vířivky a nabízí úložné prostory i pohodlný vstup. Disponuje rámem z kvalitní oceli s práškovým nástřikem a PE ratanem pro dlouhodobou odolnost vůči nepříznivému počasí. Tato kombinace je doplněna o eukalyptus. Obruba je v černém provedení s hnědými prvky a nabízí spoustu úložného prostoru. Je to velmi praktický a zároveň designový prvek. Klíčové vlastnosti polyratanové obruby k vířivce černéObruba v černém provedení je ideální doplněk ke kulaté vířivce Vyrobena z PE ratanu a tropického dřevaOcelový rám je opatřen... (alza.cz)

Podobné produkty ako Obruba k vířivce polyratanová černá (41454) , Locus solus (978-80-7438-268-0)

Rohnson R-268 (R-268)

Rohnson R-268 (R-268)
Detail

Vaflovač příkon 1200 W, na vafle, kontrolka provozu a bezpečností pojistka proti přehřátí, materiál nerez a plast, počet vaflí 5, tvar vaflí srdce, možnost skladování vertikální Překvapte děti čerstvými vaflemi k snídani nebo si připravte rychlý dezert, když vás honí mlsná, s vaflovačem Rohnson R-268. Díky příkonu 1 200 W s ním velmi snadno a rychle připravíte hned 5 působivě vypadajících vaflí ve tvaru srdce najednou. Ty se na nepřilnavém povrchu formy nikdy nepřichytí a budou se dobře vyndávat. Preferujete-li pomalé propékání, není problém si výkon regulovat podle vašich potřeb. Přístroj je opatřen tepelně izolovanou rukojetí, světelnou signalizací provozu a protiskluzovými nožkami, takže je dostatečně bezpečný, aby při přípravě pochoutek mohly asistovat i děti. Klíčové vlastnosti vaflovače Rohnson R-268Forma na 5 vaflí ve tvaru srdcePraktický nepřilnavý povrchVaflovač se pyšní vysokým příkonem 1 200 W pro rychlou přípravu... (alza.cz)

Podobné produkty ako Rohnson R-268 (R-268) , Mertens dřevěná stavebnice velký zámek, 268 dílků

vidaXL Set nábytku k mobilní vířivce hranaté (černý umělý polyratan)

vidaXL Set nábytku k mobilní vířivce hranaté (černý umělý polyratan)
Detail

Tento stylový čtvercová set nábytku k vířivce z polyratanu představuje všestranný doplněk k vaší vířivé vaně. Pokud vám chybí prostor k sezení a odkládání ručníků, koupelových olejů a dalších potřeb, pak je pro vás tento funkční a zároveň elegantní set nábytku dokonalým řešením. Set nábytku k vířivce je vyroben z voděodolného PE ratanu, snadno se tedy čistí, je odolný vůči opotřebení a vhodný pro každodenní použití. Práškově lakovaný ocelový rám je robustní a pevný. Schůdky do vířivky jsou vyrobené z akácie, tropického tvrdého dřeva, které výborně vzdoruje klimatickým vlivům a má dlouhou životnost. Jsou napuštěné přírodním olejem. Sestavení tohoto produktu je jednoduché. Určitě oceníte praktičnost, odolnost a elegantní proutěný styl této obruby k vířivce! Specifikace Barva: černá Materiál: PE ratan, práškově lakovaná ocel, masivní akáciové dřevo Vnější rozměry: 268 x 268 x 55 cm (D x Š x V) Vnitřní rozměry: 188 x 188 x 55 cm (D x Š x V) Rozměry schůdku: 70 x 40 x 25 cm (D x Š x V) 2 dřevěné schůdky do vířivky Montáž nutná: ano (i-zahradninabytek.cz)

Podobné produkty ako vidaXL Set nábytku k mobilní vířivce hranaté (černý umělý polyratan) , Gramatika súčasnej taliančiny (978-80-8145-268-0)

Dřevěný zahradní domek Lanitplast 268 cm

Dřevěný zahradní domek Lanitplast 268 cm
Detail

Dřevěný domek ke zdi. V domku můžete uskladnit zahradní techniku, nářadí nebo si v něm vybudovat kutilskou dílnu. Domek má šikmou střechu a jedny dvoukřídlé dveře na pantech s oknem v každém křídle. Stavebním materiálem domku jsou dřevěné profily síly 19 mm perfektně vyfrézované ze severského smrku. Dodáváme jako stavebnici v rozloženém stavu, kde stěny tvoří jednotlivé dřevěné profily, které pouze sesadíte k sobě a sešroubujete, střechu tvoří celistvá deska. To garantuje extrémně jednoduchou montáž, kterou zvládne každý český kutil.Tento model dodáváme s FINÁLNÍ ŠEDIVOU STŘEŠNÍ SAMOLEPÍCÍ BITUMENOVOU KRYTINOU 3,0 mm jako dárek.Barva: přírodníMateriál: masivní dřevo / OSB desky / plexiskloRozměry: šířka: 181 cmhloubka: 268 / 355 / 442 cmvýška: 230 cmDomek nabízíme ve třech velikostech. Výběr rozměru stolku zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.výška stěny: 189 cmtloušťka stěny: 19 mmrozměr dveří: 162 x 177 cmplocha domku: 4,85 / 6,40 / 8 m2plocha střechy: 6,40 / 8,16 / 10 m2Hmotnost: 242 / 283 / 322 kg Základy domku:Věnujte prosím MIMOŘÁDNOU péči při budování základu pro domek. Základ postavte tak, aby horní hrana základu přesahovala asi 5 cm okolní terén. Základ musí být přesně vyvážen do vodorovné roviny a odvodněn, aby základové trámky ležely v rovině. Aby bylo zabráněno přímému kontaktu se zemí a vniknutí zemní vlhkosti do trámků, podložte nosný rošt domku pásky z bitumenové lepenky (nejsou součástí dodávky). Pro trvanlivost základu je nutno dodržet tyto nejdůležitější předpoklady - podklad, pravoúhlost a přesná rovina. S kvalitním základem vydrží domek o mnoho let déle. Nechte si poradit nebo základ zhotovit odborníkem-stavařem. Podlaha:Pokud domek rovnou stavíte na dlažbě, betonu nebo jiném pevném a nosném povrchu, tak podlahu nepotřebujete. Nicméně ji doporučujeme, je to z uživatelského hlediska mnohem příjemnější, podlaha vám pomůže vytvořit mnohem útulnější a čistší vnitřní prostor domku. Podlahový rám (rošt) z tlakově impregnované severské borovice, na který se dá přišroubovat podlaha, je obsahem základního balení domku. Pro stavbu podlahy není úplně nutné přikupovat originální podlahu, na podlahový rám lze přišroubovat podlahu z jakéhokoliv vhodného materiálu (palubky, OSB desky apod.), který přiříznete na požadované rozměry. Dokoupením originální podlahy ale získáte jistotu, že vše "pasuje" a ušetříte si tak část práce. Položení podlahy je nutné v případě, že domek postavíte na měkkém povrchu. Vlastní originální podlaha se skládá ze smrkových profilů s pérem a drážkou. Podkladová konstrukce (nosný rám) je pak tvořena 60 mm širokými, tlakově impregnovanými podlahovými nosníky (již obsaženo v základním balení). Originální modely podlah naleznete v tomto eshopu v menu montážní příslušenství KARIBU. Střecha:Střecha je zhotovena z dřevotřískových desek síly 16 mm. Obsahem dodávky je finální samolepící šedý pískovaný bitumenový pás v síle 3,0 mm. U střech se sklonem >15o je vhodný i bitumenový šindel. Potřebný počet rolí samolepící ALU-bitumenové krytiny o rozměru 1 x 5 metrů pro tento model domku = 2 role. Povrchová úprava domku:Tento model domku dodáváme v provedení přírodní dřevo: Přírodní dřevo - před montáží musí být všechny stavební díly ošetřeny hluboko působícím základním nátěrem a preventivním nátěrem proti zamodrání a plísni, a to z vnější i vnitřní strany dílců. Pro konečný nátěr použijte i ve vnitřním prostoru povětrnostně odolnou lazuru s dobrými fyzikálními vlastnostmi, která ochrání dřevo proti vlhkosti a slunečnímu záření. Lazura by měla být zároveň voděodpudivá, světlostálá a vlhkosti odolná. Dbejte na to, aby lazura měla dostatek barevného pigmentu, protože jinak by mohlo dojít k zešednutí dřeva. Nepoužívejte žádný lak! Nechte si podrobně poradit od odborného prodejce barev, co se týká ochrany přírodního jehličnatého dřeva a dodržujte pracovní postup výrobce nátěrové hmoty. Další nátěr provádějte po dokonalém zaschnutí a vyvětrání. Důkladnou ochranou dřeva ovlivníte zásadně životnost zahradního domku. Povrchovou ochranu domku je nutné pravidelně opakovat a domek tak udržovat v dobrém stavu. Skladování před montáží:Pozor, balík s materiálem není vodotěsný. Folie chrání dřevo jen proti znečištění. Skladujte proto stavební sadu až do konečné montáže v suchu, ne přímo položenou na zemi, chráněnou proti vlivům počasí (vlhkost, slunce atd.). Neskladovat ve vytápěném prostoru! Povolení ke stavbě domku:Dřevěný domek s pevnými základy může vyžadovat určitá povolení od místních úřadů. Proto raději před nákupem domku ověřte na stavebním úřadě aktuální situaci s územním rozhodnutím (rozhodnutí o umístění stavby). Doporučujeme na všech místních úřadech ověřit platné předpisy pro oblast plánované stavby domku, protože stavba domku může být úřady zrovna v místě vaší zahrady z různých důvodů omezena. Pokud máte zahrádku (pozemek) v nájmu, tak se musíte dohodnout i s jejím majitelem. Doprava:Osobní odběr na našich pobočkách je možný, nicméně počítejte s velkou hmotností domku a s nutností odpovídajícího přívěsného vozíku nebo raději dodávky (např. tranzitu). Pokud si objednáte naši dopravu, tak domek dopravíme v rozloženém stavu nejblíže hranici vašeho pozemku. Domek bude složen vedle nákladního vozidla, které přijede co nejblíže vámi udané adrese. Jakoukoliv další manipulaci se složeným domkem (např. z místa složení na zahradu, do garáže) si musí zajistit kupující, dopravce další přemisťování domku nezajišťuje. Při vykládce je nutná spolupráce kupujícího. Především u větších domků předem počítejte s tím, že zabalený domek může představovat více palet o celkové hmotnosti ve stovkách kg! Upozornění: výrobek dodáváme v rozloženém stavu produkt na obrázku může obsahovat příplatkové příslušenství nebo prvky, které nejsou obsahem základního balení tento produkt je určen výhradně pro nekomerční domácí použití (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Dřevěný zahradní domek Lanitplast 268 cm , Patentový zákon komentář (978-80-7400-268-7)

Dřevěný zahradní domek Lanitplast 268 cm

Dřevěný zahradní domek Lanitplast 268 cm
Detail

Dřevěný domek ke zdi. V domku můžete uskladnit zahradní techniku, nářadí nebo si v něm vybudovat kutilskou dílnu. Domek má šikmou střechu a jedny dvoukřídlé dveře na pantech s oknem v každém křídle. Stavebním materiálem domku jsou dřevěné profily síly 19 mm perfektně vyfrézované ze severského smrku. Dodáváme jako stavebnici v rozloženém stavu, kde stěny tvoří jednotlivé dřevěné profily, které pouze sesadíte k sobě a sešroubujete, střechu tvoří celistvá deska. To garantuje extrémně jednoduchou montáž, kterou zvládne každý český kutil.Tento model dodáváme s FINÁLNÍ ŠEDIVOU STŘEŠNÍ SAMOLEPÍCÍ BITUMENOVOU KRYTINOU 3,0 mm jako dárek.Barva: přírodníMateriál: masivní dřevo / OSB desky / plexiskloRozměry: šířka: 181 cmhloubka: 268 / 355 / 442 cmvýška: 230 cmDomek nabízíme ve třech velikostech. Výběr rozměru stolku zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.výška stěny: 189 cmtloušťka stěny: 19 mmrozměr dveří: 162 x 177 cmplocha domku: 4,85 / 6,40 / 8 m2plocha střechy: 6,40 / 8,16 / 10 m2Hmotnost: 242 / 283 / 322 kg Základy domku:Věnujte prosím MIMOŘÁDNOU péči při budování základu pro domek. Základ postavte tak, aby horní hrana základu přesahovala asi 5 cm okolní terén. Základ musí být přesně vyvážen do vodorovné roviny a odvodněn, aby základové trámky ležely v rovině. Aby bylo zabráněno přímému kontaktu se zemí a vniknutí zemní vlhkosti do trámků, podložte nosný rošt domku pásky z bitumenové lepenky (nejsou součástí dodávky). Pro trvanlivost základu je nutno dodržet tyto nejdůležitější předpoklady - podklad, pravoúhlost a přesná rovina. S kvalitním základem vydrží domek o mnoho let déle. Nechte si poradit nebo základ zhotovit odborníkem-stavařem. Podlaha:Pokud domek rovnou stavíte na dlažbě, betonu nebo jiném pevném a nosném povrchu, tak podlahu nepotřebujete. Nicméně ji doporučujeme, je to z uživatelského hlediska mnohem příjemnější, podlaha vám pomůže vytvořit mnohem útulnější a čistší vnitřní prostor domku. Podlahový rám (rošt) z tlakově impregnované severské borovice, na který se dá přišroubovat podlaha, je obsahem základního balení domku. Pro stavbu podlahy není úplně nutné přikupovat originální podlahu, na podlahový rám lze přišroubovat podlahu z jakéhokoliv vhodného materiálu (palubky, OSB desky apod.), který přiříznete na požadované rozměry. Dokoupením originální podlahy ale získáte jistotu, že vše "pasuje" a ušetříte si tak část práce. Položení podlahy je nutné v případě, že domek postavíte na měkkém povrchu. Vlastní originální podlaha se skládá ze smrkových profilů s pérem a drážkou. Podkladová konstrukce (nosný rám) je pak tvořena 60 mm širokými, tlakově impregnovanými podlahovými nosníky (již obsaženo v základním balení). Originální modely podlah naleznete v tomto eshopu v menu montážní příslušenství KARIBU. Střecha:Střecha je zhotovena z dřevotřískových desek síly 16 mm. Obsahem dodávky je finální samolepící šedý pískovaný bitumenový pás v síle 3,0 mm. U střech se sklonem >15o je vhodný i bitumenový šindel. Potřebný počet rolí samolepící ALU-bitumenové krytiny o rozměru 1 x 5 metrů pro tento model domku = 2 role. Povrchová úprava domku:Tento model domku dodáváme v provedení přírodní dřevo: Přírodní dřevo - před montáží musí být všechny stavební díly ošetřeny hluboko působícím základním nátěrem a preventivním nátěrem proti zamodrání a plísni, a to z vnější i vnitřní strany dílců. Pro konečný nátěr použijte i ve vnitřním prostoru povětrnostně odolnou lazuru s dobrými fyzikálními vlastnostmi, která ochrání dřevo proti vlhkosti a slunečnímu záření. Lazura by měla být zároveň voděodpudivá, světlostálá a vlhkosti odolná. Dbejte na to, aby lazura měla dostatek barevného pigmentu, protože jinak by mohlo dojít k zešednutí dřeva. Nepoužívejte žádný lak! Nechte si podrobně poradit od odborného prodejce barev, co se týká ochrany přírodního jehličnatého dřeva a dodržujte pracovní postup výrobce nátěrové hmoty. Další nátěr provádějte po dokonalém zaschnutí a vyvětrání. Důkladnou ochranou dřeva ovlivníte zásadně životnost zahradního domku. Povrchovou ochranu domku je nutné pravidelně opakovat a domek tak udržovat v dobrém stavu. Skladování před montáží:Pozor, balík s materiálem není vodotěsný. Folie chrání dřevo jen proti znečištění. Skladujte proto stavební sadu až do konečné montáže v suchu, ne přímo položenou na zemi, chráněnou proti vlivům počasí (vlhkost, slunce atd.). Neskladovat ve vytápěném prostoru! Povolení ke stavbě domku:Dřevěný domek s pevnými základy může vyžadovat určitá povolení od místních úřadů. Proto raději před nákupem domku ověřte na stavebním úřadě aktuální situaci s územním rozhodnutím (rozhodnutí o umístění stavby). Doporučujeme na všech místních úřadech ověřit platné předpisy pro oblast plánované stavby domku, protože stavba domku může být úřady zrovna v místě vaší zahrady z různých důvodů omezena. Pokud máte zahrádku (pozemek) v nájmu, tak se musíte dohodnout i s jejím majitelem. Doprava:Osobní odběr na našich pobočkách je možný, nicméně počítejte s velkou hmotností domku a s nutností odpovídajícího přívěsného vozíku nebo raději dodávky (např. tranzitu). Pokud si objednáte naši dopravu, tak domek dopravíme v rozloženém stavu nejblíže hranici vašeho pozemku. Domek bude složen vedle nákladního vozidla, které přijede co nejblíže vámi udané adrese. Jakoukoliv další manipulaci se složeným domkem (např. z místa složení na zahradu, do garáže) si musí zajistit kupující, dopravce další přemisťování domku nezajišťuje. Při vykládce je nutná spolupráce kupujícího. Především u větších domků předem počítejte s tím, že zabalený domek může představovat více palet o celkové hmotnosti ve stovkách kg! Upozornění: výrobek dodáváme v rozloženém stavu produkt na obrázku může obsahovat příplatkové příslušenství nebo prvky, které nejsou obsahem základního balení tento produkt je určen výhradně pro nekomerční domácí použití (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Dřevěný zahradní domek Lanitplast 268 cm , Hobot-268 utěrky z mikrovlákna (3ks) žluté (hb26811)

RETLUX RXL 268 domeček, dřev. 10x WW TM (RETLUX RXL 268)

RETLUX RXL 268 domeček, dřev. 10x WW TM   (RETLUX RXL 268)
Detail

Vánoční osvětlení - domečky dřevěné bílé 10LED, časovač 6/18h, délka osvětleného kabelu 2m, typ baterií 2xAA, počet LED 10, barva světla teplá bílá, krytí IP20 Udělejte radost sobě nebo dětem a rozsviťte vaše rodinné Vánoce pomocí 10 světel teplé bílé barvy. Tolik svítících, malých domečků najdete na vánočním osvětlení RETLUX RXL 268 - domečky dřevěné bílé. Protože se jedná o moderní LED osvětlení, nemusíte se bát o rodinný rozpočet. Řetez je navíc vybavený časovačem, který zajistí, že vánoční dekorace po 6 hodinách provozu zhasne a po dalších 18 hodinách se zase rozsvítí. Díky malému odběru postačí pro napájení dekorace tužkové baterie. Světelný řetěz ozdobený stylovými dřevěnými domečky se dokonale hodí pro výzdobu vašeho interiéru, do kterého ihned přinese příjemnou vánoční atmosféru. Klíčové vlastnosti vánočního osvětlení RETLUX RXL 268 - Domečky dřevěné bíléStylové vánoční osvětlení s 10 LED žárovičkamiModerní, úsporné... (alza.cz)

Podobné produkty ako RETLUX RXL 268 domeček, dřev. 10x WW TM (RETLUX RXL 268) , Rýchle fakty: hypertenzia (978-80-8140-268-5)

vidaXL Set nábytku k mobilní vířivce hranaté (šedý umělý polyratan)

vidaXL Set nábytku k mobilní vířivce hranaté (šedý umělý polyratan)
Detail

Tento stylový čtvercová set nábytku k vířivce z polyratanu představuje všestranný doplněk k vaší vířivé vaně. Pokud vám chybí prostor k sezení a odkládání ručníků, koupelových olejů a dalších potřeb, pak je pro vás tento funkční a zároveň elegantní set nábytku dokonalým řešením. Set nábytku k vířivce je vyroben z voděodolného PE ratanu, snadno se tedy čistí, je odolný vůči opotřebení a vhodný pro každodenní použití. Práškově lakovaný ocelový rám je robustní a pevný. Schůdky do vířivky jsou vyrobené z akácie, tropického tvrdého dřeva, které výborně vzdoruje klimatickým vlivům a má dlouhou životnost. Jsou napuštěné přírodním olejem. Sestavení tohoto produktu je jednoduché. Určitě oceníte praktičnost, odolnost a elegantní proutěný styl této obruby k vířivce! Specifikace Barva: šedá Materiál: PE ratan, práškově lakovaná ocel, masivní akáciové dřevo Vnější rozměry: 268 x 268 x 55 cm (D x Š x V) Vnitřní rozměry: 188 x 188 x 55 cm (D x Š x V) Rozměry schůdku: 70 x 40 x 25 cm (D x Š x V) 2 dřevěné schůdky do vířivky Montáž nutná: ano (i-zahradninabytek.cz)

Podobné produkty ako vidaXL Set nábytku k mobilní vířivce hranaté (šedý umělý polyratan) , Porod bez násilí (978-80-7530-268-7)

Rohnson R-268

Detail

Vaflovač ROHNSON R-268 s nastavitelnou teplotou, jednoduchým čištěním a světelnou indikací provozu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Rohnson R-268 , Bard z rilanty (978-80-7650-268-0)

Dámské šaty 268-1

Dámské šaty 268-1
Detail

Dámské šaty 268-1 NUMOCO s odhalenými rameny z krémové krajky krátké rukávy vypasované šaty s délkou ke kolenům (amiatex.cz)

Podobné produkty ako Dámské šaty 268-1 , Operativní leasing firemních vozidel (978-80-7598-268-1)

Whirlpool AKM 268 IX

Whirlpool AKM 268 IX
Detail

Plynová varná deska AKM 268 IX nerezová 4 varné zóny ovládání pomocí knoflíků ovládací panel umístěn vpravo integrované zapalování hořáků tepelná pojistka hořáků provedení bez rámečku 2 vařidlové mřížky montovaná tryska G20 součástí balení sada trysek na PB maximální výkon hořáků 7300 W hmotnost 7,5 kg rozměry (vxšxh) 41x580x500 mm (patro.cz)

Podobné produkty ako Whirlpool AKM 268 IX , Jak mě potkal banik (978-80-7225-268-8)

Chlapecké pyžamo 268/132 Chill

Chlapecké pyžamo 268/132 Chill
Detail

Chlapecké pyžamo 268/132 Chill Cornette vyrobené z vysoce kvalitní a měkké bavlny šedé tričko s dlouhými rukávy zdobené barevným potiskem dlouhé jednobarevné kalhoty mají pohodlnou gumu v pase (amiatex.cz)

Podobné produkty ako Chlapecké pyžamo 268/132 Chill , Společnost s ručením omezeným (978-80-7554-268-7)

Chlapecké pyžamo 268/135 Soccer

Chlapecké pyžamo 268/135 Soccer
Detail

Chlapecké pyžamo 268/135 Soccer Cornette vyrobené z vysoce kvalitní a měkké bavlny tričko je džínové barvy s dlouhými rukávy zdobené barevným potiskem dlouhé jednobarevné kalhoty mají pohodlnou gumu v pase (amiatex.cz)

Podobné produkty ako Chlapecké pyžamo 268/135 Soccer , Čarovný štetec - na farme (978-80-8444-268-8)

Schůdek k vířivce polyratan / eukalyptus Dekorhome Černá

Schůdek k vířivce polyratan / eukalyptus Dekorhome Černá
Detail

Tento schůdek k vířivce je nepostradatelný a praktický pro vstup do vířivky a výstup z ní. Je vyrobený z PE ratanu a eukalyptového tropického tvrdého dřeva ošetřeného přírodním olejem. Je odolný proti povětrnostním vlivům, odolný proti UV záření a příjemně se používá. Schůdek do vířivky má v přední a zadní části hliníkové stojany, které zajišťují stabilitu. Ocelový rám s práškovým nástřikem zaručuje nejen stabilitu a odolnost schůdku, ale také stylový akcent, který zkrášlí okolí vaší vířivky.Barva: světle šedá / hnědášedá / hnědáčerná / hnědáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: polyratan / ocel s práškovým nástřikem / tropické tvrdé dřevo eukalyptusRozměry: šířka: 92 cmhloubka: 45 cmvýška: 25 cmHmotnost: 7,2 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Schůdek k vířivce polyratan / eukalyptus Dekorhome Černá , Ecce vita bylinný čaj mužská síla 50 g (268)

Schůdek k vířivce polyratan / eukalyptus Dekorhome Černá

Schůdek k vířivce polyratan / eukalyptus Dekorhome Černá
Detail

Tento schůdek k vířivce je nepostradatelný a praktický pro vstup do vířivky a výstup z ní. Je vyrobený z PE ratanu a eukalyptového tropického tvrdého dřeva ošetřeného přírodním olejem. Je odolný proti povětrnostním vlivům, odolný proti UV záření a příjemně se používá. Schůdek do vířivky má v přední a zadní části hliníkové stojany, které zajišťují stabilitu. Ocelový rám s práškovým nástřikem zaručuje nejen stabilitu a odolnost schůdku, ale také stylový akcent, který zkrášlí okolí vaší vířivky.Barva: světle šedá / hnědášedá / hnědáčerná / hnědáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál: polyratan / ocel s práškovým nástřikem / tropické tvrdé dřevo eukalyptusRozměry: šířka: 92 cmhloubka: 45 cmvýška: 25 cmHmotnost: 7,2 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Schůdek k vířivce polyratan / eukalyptus Dekorhome Černá , Pre bystré oči povolania (978-80-7547-268-7)

Cizinka (978-80-7390-268-1)

Cizinka (978-80-7390-268-1)
Detail

Kniha - autor Diana Gabaldon, 712 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Příběh začíná roku 1945 ve Skotsku, kde bývalá vojenská sestřička Claire Randall tráví dovolenou nebo spíš druhé líbánky. Náhodou se dotkne zvláštního kamene a to ji přenese do osmnáctého století. Není to ale klidné období, v zemi zuří občanská válka, lidské mysli jsou plné pověr i nenávisti. Jak si v takové situaci poradí žena navyklá na racionalitu dvacátého století? A jak její život ovlivní nečekaná láska? Román Cizinka je kombinací dobrodružného a romantického příběhu na perfektně vykresleném historickém pozadí. Kniha hned po vydání získala prestižní cenu RITA a vyšla již ve více než dvaceti zemích. (alza.cz)

Podobné produkty ako Cizinka (978-80-7390-268-1) , Konec finančních negramotů v čechách (978-80-7428-268-3)

Fable (978-80-8164-268-5)

Fable (978-80-8164-268-5)
Detail

Kniha - autor Adrienne Young, 328 stran, slovensky, pevná bez přebalu lesklá Vitajte vo svete, ktorému vládnu nebezpečné more a ešte nebezpečnejší námorníci, bažiaci po bohatstve. Vo svete, kde si mladé dievča hľadá svoje miesto i rodinu, zatiaľ čo sa snaží prežiť medzi drsnými chlapmi (alza.cz)

Podobné produkty ako Fable (978-80-8164-268-5) , Bleach 16: night of wijnruit (978-80-7449-268-6)

Chlapecké pyžamo 268/119 State of mind

Chlapecké pyžamo 268/119 State of mind
Detail

Chlapecké pyžamo 268/119 State of mind Cornette vyrobené z vysoce kvalitní a měkké bavlny tričko ješedé barvy s dlouhými rukávy zdobené barevným potiskem dlouhé kalhoty mají pohodlnou gumu v pase (amiatex.cz)

Podobné produkty ako Chlapecké pyžamo 268/119 State of mind , Flash smrt a zdroj rychlosti (978-80-7679-268-5)

Chlapecké pyžamo 268/124 Young Follow me

Chlapecké pyžamo 268/124 Young Follow me
Detail

Chlapecké pyžamo 268/124 Young Follow me Cornette vyrobené z vysoce kvalitní a měkké bavlny tričko je tmavě modré barvy s dlouhými rukávy zdobené barevným potiskem dlouhé kalhoty mají pohodlnou gumu v pase (amiatex.cz)

Podobné produkty ako Chlapecké pyžamo 268/124 Young Follow me , Po nás ať přijde potopa (978-80-7287-268-8)

Mertens Dřevěná stavebnice Velký zámek, 268 dílků

Detail

S touto barevnou stavebnicí se skutečně dětské fantazii meze nekladou. Stavebnice obsahuje 268 dílků ze dřeva a plastových spojů. Můžete stavět cokoliv- domy, hrady, paláce a mnoho dalšího, vše co vaše představivost dovolí. Propracovaný design, různé velikosti a řada barevných kontrastů povzbuzují děti, aby rozšířily své logické myšlení. Zatímco je zábava pro děti prioritou, jemná motorika, představivost a kreativita se při stavbě přirozeně rozvíjí. Abyste mohli začít stavět hned, obsahuje každá sada kvalitní brožuru s několika návrhy a nápady na kreativní stavby. (4home.cz)

Podobné produkty ako Mertens Dřevěná stavebnice Velký zámek, 268 dílků , Chemie pro 8. ročník základní školy (80-7235-268-7)

Locus Solus (978-80-7438-268-0)

Locus Solus (978-80-7438-268-0)
Detail

Kniha - autor Raymond Roussel, 216 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Způsob vzniku novely Locus Solus, podobně jako Afrických dojmů a dalších svých děl, Raymond Roussel odhalil až posmrtně ve svém textu Jak jsem psal některé své knihy. Zrodil se z formálního omezení, kterým se autor řídil, kdy vzal dvě podobná slova, přidal k nim slova sice stejná, ale mající dva významy, a získal tak dvě téměř identické věty, na jejichž základě pak staví celý text. Význačný vědec a vynálezce Martial Canterel pozve skupinu svých kolegů a přátel k návštěvě svého venkovského sídla Locus Solus. Návštěvníkům předvádí stále bizarnější vynálezy korunované živým obrazem, ve skutečnosti představovaným mrtvými lidmi oživenými pomocí tekutiny resurrectinu, která po vstříknutí čerstvou mrtvolu nutí opakovat nejdůležitější událost jejího života. Raymond Roussel, za svého života nepochopený a znevažovaný, byť naprosto originální autor, jehož dílo obdrželo negativní reakce, se nakonec... (alza.cz)

Podobné produkty ako Locus Solus (978-80-7438-268-0) , Jak psát transkulturní literární dějiny? (978-80-7470-268-6)

PDPAOLA Pozlacené asymetrické náušnice písmeno "R" AR01-268-U

PDPAOLA Pozlacené asymetrické náušnice písmeno "R" AR01-268-U
Detail

Šperky PDPAOLA jsou dodávané v originálním balení . (sperky.cz)

Podobné produkty ako PDPAOLA Pozlacené asymetrické náušnice písmeno "R" AR01-268-U , Plum set tří houpaček s kovovou konstrukcí, 268 x 178 x 183 cm

PDPAOLA Pozlacené asymetrické náušnice písmeno "R" AR01-268-U

PDPAOLA Pozlacené asymetrické náušnice písmeno "R" AR01-268-U
Detail

Šperky PDPAOLA jsou dodávané v originálním balení . (vivantis.cz)

Podobné produkty ako PDPAOLA Pozlacené asymetrické náušnice písmeno "R" AR01-268-U

Náramek s imitací kamenů 268-588-000747 1.80g

Náramek s imitací kamenů 268-588-000747 1.80g
Detail

(klenotyaurum.cz)

Podobné produkty ako Náramek s imitací kamenů 268-588-000747 1.80g

Náramek s imitací kamenů 268-588-000747 1.85g

Náramek s imitací kamenů 268-588-000747 1.85g
Detail

(klenotyaurum.cz)

Podobné produkty ako Náramek s imitací kamenů 268-588-000747 1.85g

Dior Dior Vernis lak na nehty - 268 Ruban

Dior Dior Vernis lak na nehty - 268 Ruban
Detail

Objevte novou generaci laků Dior Vernis a jejich výjimečně bohatou texturu, která vykouzlí gelový efekt o několika dimenzích. Ergonomie nového štětečku laků Dior Vernis je měkčí, delší, zaoblená a štěteček je rovně zastřižený, díky čemuž umožňuje bezchybné nanášení i s méně zkušenou rukou. 1. Ošetřete nehty jemnou vrstvou podkladového laku Base Coat Abricot. 2. Naneste první velmi jemnou vrstvu laku Dior Vernis. Začněte uprostřed nehtu a pokračujte po stranách. Poté naneste bohatší druhou vrstvu, abyste barvě dodala sytost. 3. Maximalizujte lesk jednou vrstvou svrchního laku Top Coat Abricot nebo laku Gel Coat. (fann.cz)

Podobné produkty ako Dior Dior Vernis lak na nehty - 268 Ruban

RETLUX RXL 268 domeček, dřev. 10x WW TM

RETLUX RXL 268 domeček, dřev. 10x WW TM
Detail

Domečky dřevěné bílé 10LED Časovač: 6/18 h Délka osvětleného kabelu: 2 m Délka přívodní šňůry: 0,3 m Typ baterií: 2 x AA Počet LED: 10 Barva světla: teplá bílá Pro vnitřní použití Krytí: IP 20 (patro.cz)

Podobné produkty ako RETLUX RXL 268 domeček, dřev. 10x WW TM

RXL 268 domeček, dřev. 10x WW TM RETLUX

RXL 268 domeček, dřev. 10x WW TM RETLUX
Detail

Domečky dřevěné bílé 10LED Časovač: 6/18 h Délka osvětleného kabelu: 2 m Délka přívodní šňůry: 0,3 m Typ baterií: 2 x AA Počet LED: 10 Barva světla: teplá bílá Pro vnitřní použití Krytí: IP 20 (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako RXL 268 domeček, dřev. 10x WW TM RETLUX

HOBOT Utěrky žluté 3 ks 268, 288, 298

Detail

Sada 3 utěrek z mikrovlákna. HOBOT Utěrky žluté 3 ks 268, 288, 298 jsou vhodné pro robotický čistič oken HOBOT 268, 288, 298. Na vlhké čištění. (mall.cz)

Podobné produkty ako HOBOT Utěrky žluté 3 ks 268, 288, 298

Retlux RLL 268 G45 E14 miniG 6W WW

Detail

LED žárovka ve tvaru mini globe od značky Retlux s příkonem 6 W, což se rovná 40 W u běžné žárovky, a paticí E14. Svítí teplým bílým světlem – 2700 K. Životnost více než 20000 hodin. (mall.cz)

Podobné produkty ako Retlux RLL 268 G45 E14 miniG 6W WW

Porod bez násilí (978-80-7530-268-7)

Porod bez násilí (978-80-7530-268-7)
Detail

Kniha - autor F. Leboyer, 192 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Když dětí přicházejí na svět, často pláčou, místo toho, aby prostě jen dýchaly. Co se skrývá za jejich křikem? Je možné, že by pro dítě bylo stejně bolestné narodit se jako pro matku porodit? V tomto lyrickém textu nám Frédérick Leboyer odhaluje, že tam, kde matčina zkouška končí, zkouška dítěte začíná, a ukazuje nám, jak udělat, aby dítě přijalo a milovalo tento svět, náš svět, v němž se právě ocitlo. Tato průkopnická a dnes již klasická kniha opírající se o porodnickou praxi autora významnou měrou přispěla k lidštějšímu porodnictví i k rozvoji oboru prenatální i perinatální psychologie. „Narodit se můžeme jen jednou. Nemáme k dispozici více pokusů či oprav. A přestože víme, že nás prožitek a zkušenosti z porodu mohou ve větší či menší míře ovlivňovat po zbytek našeho života, zrození stále věnujeme jen velmi málo pozornosti anebo snižujeme význam jeho vlivu.“ (alza.cz)

Podobné produkty ako Porod bez násilí (978-80-7530-268-7)

Bard z Rilanty (978-80-7650-268-0)

Bard z Rilanty (978-80-7650-268-0)
Detail

Elektronická kniha - autor Filip Okáč, 112 stran, česky Bard, který nikde nebyl, nemá o čem zpívat. To si aspoň pětadvacetiletý Eofled myslí, a tak se vypraví na cestu. Má v plánu navštívit všech pět království Rilanty. Jeho dobrodružství začíná radostně, všechno mu téměř dokonale vychází. V Rémesu si v jedné hospůdce zahraje své písně, a v Árethu si dokonce zazpívá na svatbě prince Rila. Když ale dojede do království Tenebris, zjistí, že to v něm pěkně vře. Nenávistný král vedený tajemnou postavou právě rozdmýchává válku. Po střetu se zlými elfy je Eofled pověřen varovat trpaslíky. Tím pro něj začíná neplánovaná a důležitá mise, na které ho čeká spousta nástrah a nebezpečí. (alza.cz)

Podobné produkty ako Bard z Rilanty (978-80-7650-268-0)

HOBOT-268 utěrky z mikrovlákna (3ks) žluté (HB26811)

HOBOT-268 utěrky z mikrovlákna  (3ks) žluté (HB26811)
Detail

Čisticí utěrka 3ks Sada tří náhradních utěrek k robotickému čističi oken HOBOT-268. Tyto žluté utěrky slouží k mokrému čištění a leštění, během kterého zachycují velmi efektivně prach a nečistoty, nejen z povrchu skla, ale i těsně podél všech hran. Klíčové vlastnosti náhradních utěrek k čističi oken HOBOT-268Sada tří žlutých utěrek k robotickému čističi oken HOBOT-268Slouží k mokrému čištění a leštěníDíky důmyslnému tvaru zachycují prach a nečistoty i těsně podél hranSada obsahuje tři kusy utěrek z mikrovlákna (alza.cz)

Podobné produkty ako HOBOT-268 utěrky z mikrovlákna (3ks) žluté (HB26811)

Bard z Rilanty (978-80-7650-268-0)

Bard z Rilanty (978-80-7650-268-0)
Detail

Kniha - autor Filip Okáč, 112 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Bard, který nikde nebyl, nemá o čem zpívat. To si aspoň Eofled myslí, a tak se vypraví na cestu. Má v plánu navštívit všech pět království Rilanty. Jeho dobrodružství začíná radostně, všechno mu téměř dokonale vychází. Když ale dojede do království Tenebris, zjistí, že to v něm pěkně vře. Po střetu se zlými elfy je Eofled pověřen varovat trpaslíky. Tím pro něj začíná neplánovaná a důležitá mise, na které ho čeká spousta nástrah a nebezpečí. (alza.cz)

Podobné produkty ako Bard z Rilanty (978-80-7650-268-0)

Rýchle fakty: Hypertenzia (978-80-8140-268-5)

Rýchle fakty: Hypertenzia (978-80-8140-268-5)
Detail

Kniha - slovensky Druhá publikácia zo známej a medzi lekármi v anglicky hovoriacich krajinách obľúbenej a rešpektovanej edície Fast Facts sa venuje problematike hypertenzie. Jej najnovšie vydanie, ktoré prinášame na slovenský trh, vyšlo vo Veľkej Británii v roku 2016. (alza.cz)

Podobné produkty ako Rýchle fakty: Hypertenzia (978-80-8140-268-5)

Patentový zákon Komentář (978-80-7400-268-7)

Patentový zákon Komentář (978-80-7400-268-7)
Detail

Kniha - autor Vojtěch Chloupek; Kateřina Hartvichová; Pavel Hejl, 352 stran, česky, plátěný potah Jediný komentář zákona o vynálezech a zlepšovacích návrzích na trhu je praktickou pomůckou každého, kdo se setká s ochranou práv duševního vlastnictví. Nedostatek judikatury českých soudů publikace překonává přiléhavými odkazy na správní rozhodnutí Úřadu průmyslového vlastnictví a Evropského patentového úřadu. Související tituly: EKZ163 - Práva na označení a jejich vymáhání EJ91 - Sbírka správních a soudních rozhodnutí ve věcech průmyslového vlastnictví v letech 2007 - 2010. II.díl PP79 - Pojmové znaky duševního vlastnictví (alza.cz)

Podobné produkty ako Patentový zákon Komentář (978-80-7400-268-7)

Gramatika súčasnej taliančiny (978-80-8145-268-0)

Gramatika súčasnej taliančiny (978-80-8145-268-0)
Detail

Kniha - 160 stran, slovensky, brožovaná bez přebalu matná Príručka obsahuje všetky bežné gramatické javy prehľadne usporiadané a bez nadmernej lingvistickej terminológie, ktorá by mohla záujemcov o taliančinu odradiť. Obsah opis aktuálnych gramatických javov jasné a stručné výklady množstvo praktických príkladov poznámky, výnimky, zaujímavosti krížové odkazy podrobný register (alza.cz)

Podobné produkty ako Gramatika súčasnej taliančiny (978-80-8145-268-0)

Interkontakt Sada ručníků 19 Zaffiro 1+1 (268)

Interkontakt Sada ručníků 19 Zaffiro 1+1 (268)
Detail

Ručník - klasický, materiál bavlna, rozměry 110 × 60 cm (V׊), modrá barva Rádi byste si pořídili nový příjemný a měkký ručník, který bude citlivý k vaší pokožce? V tom případě by mohl být tou pravou volbou ručník Interkontakt. Byl ušitý z kvalitního a příjemného materiálu, jakým je bavlna. Ručník Interkontakt má rozměry 110 × 60 cm (vך). V balení zakoupíte jeden ručník. Hlavní vlastnosti produktu Interkontakt Sada ručníků 19 Zaffiro 1+1 Ručník Interkontakt se stane každému skvělým pomocníkem Byl vyroben z kvalitního materiálu, jakým je bavlna Ručník Interkontakt má rozměry 110 × 60 cm (vך) V balení se nachází jeden ručník Barva ručníku je modrá (alza.cz)

Podobné produkty ako Interkontakt Sada ručníků 19 Zaffiro 1+1 (268)

Plum Set tří houpaček s kovovou konstrukcí, 268 x 178 x 183 cm

Plum Set tří houpaček s kovovou konstrukcí, 268 x 178 x 183 cm
Detail

Set tří houpaček s kovovou konstrukcí Plum Jupiter je ideální pro celoroční venkovní zábavu. Rám je vyroben z oceli, která je pro další ochranu před rzí opatřena práškovým nástřikem. Plastová sedátka, která jsou zavěšená na nastavitelných lanech, lze nastavit dle výšky dítěte. Dvojitá houpačka má pohodlná sedátka a podporu pro nohy. Technické parametry a specifikace: čas montáže 2 dospělých osob je cca 2 hodiny rozměr sestavené houpačky cca: 268 x 178 x 183 cm pouze pro venkovní použití pod dohledem dospělé osoby nevhodné pro děti mladší 36 měsíců – nebezpečí pádu rozměr balení: 122 x 19 x 24 cm dodávané v demontu doporučený věk: 3-10 let (4home.cz)

Podobné produkty ako Plum Set tří houpaček s kovovou konstrukcí, 268 x 178 x 183 cm

Rosefield The Small Edit Black Steel Gold 26BSG-268

Rosefield The Small Edit Black Steel Gold 26BSG-268
Detail

Rosefield The Small Edit Black Steel Gold 26BSG-268 (vivantis.cz)

Podobné produkty ako Rosefield The Small Edit Black Steel Gold 26BSG-268

SMETANOVÉ KRAJKOVÉ ŠATY S VOLÁNEM TERESA 268-1 Velikost: S

SMETANOVÉ KRAJKOVÉ ŠATY S VOLÁNEM TERESA 268-1 Velikost: S
Detail

XS S M L XL Prsa (A) 34 36 38 40 42 Pas (B) 30 31 33 35 37 Boky (C) 36 38 40 42 44 Délka od podpaží (D) 90 90 90 90 90 Délka od ramene (E) 98 98 98 98 98 Rozměry jsou dané dodavatelem. Produkt je měřen po jedné straně, bez natažení materiálu (+/- 2 cm). Pro získání obvodu násobte dvěma. NUMOCO je mladá moderní značka, která zaujme všechny věkové kategorie. Návrhářka Kate Michael navrhuje casual modely na každý den, ale také elegantní šaty pro slavnostní příležitosti. (londonclub.cz)

Podobné produkty ako SMETANOVÉ KRAJKOVÉ ŠATY S VOLÁNEM TERESA 268-1 Velikost: S

Obrázkové pohádky pro nejmenší (978-80-7497-268-3)

Obrázkové pohádky pro nejmenší (978-80-7497-268-3)
Detail

Kniha - autor Drahomír Rybníček, 48 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Obrázkové pohádky svým jednoduchým textem a milými inspirativními ilustracemi, ze kterých si děti pohádky mohou doplňovat samy, jsou vítanou příležitostí pro rozvíjení fantazie těch nejmenších čtenářů. (alza.cz)

Podobné produkty ako Obrázkové pohádky pro nejmenší (978-80-7497-268-3)
Čtvercová obruba k vířivce šedá 268×268×55 cm polyratan 46074, Obruba k vířivce šedá polyratan (46459), Obruba k vířivce polyratanová černá (41454), Rohnson R-268 (R-268), RETLUX RXL 268 domeček, dřev. 10x WW TM (RETLUX RXL 268), Cizinka (978-80-7390-268-1), Fable (978-80-8164-268-5), Schůdek k vířivce polyratan 92 x 45 x 25 cm černý (42700), Schůdek k vířivce šedý polyratan 92 x 45 x 25 cm (46461), Locus Solus (978-80-7438-268-0), Mertens Dřevěná stavebnice Velký zámek, 268 dílků, Gramatika súčasnej taliančiny (978-80-8145-268-0), Patentový zákon Komentář (978-80-7400-268-7), HOBOT-268 utěrky z mikrovlákna (3ks) žluté (HB26811), Rýchle fakty: Hypertenzia (978-80-8140-268-5), Porod bez násilí (978-80-7530-268-7), Bard z Rilanty (978-80-7650-268-0), Operativní leasing firemních vozidel (978-80-7598-268-1), Jak mě potkal Banik (978-80-7225-268-8), Společnost s ručením omezeným (978-80-7554-268-7), Čarovný štetec - Na farme (978-80-8444-268-8), Ecce Vita Bylinný čaj Mužská síla 50 g (268), Pre bystré oči Povolania (978-80-7547-268-7), Konec finančních negramotů v Čechách (978-80-7428-268-3), Bleach 16: Night of Wijnruit (978-80-7449-268-6), Flash Smrt a zdroj rychlosti (978-80-7679-268-5), Po nás ať přijde potopa (978-80-7287-268-8), Chemie pro 8. ročník základní školy (80-7235-268-7), Jak psát transkulturní literární dějiny? (978-80-7470-268-6), Plum Set tří houpaček s kovovou konstrukcí, 268 x 178 x 183 cm