Cs solingen sada nádobí marburg 7ks (cs-081492)

Produkt Cs solingen sada nádobí marburg 7ks (cs-081492) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Cs solingen sada nádobí marburg 7ks (cs-081492) upraviť a produkt hľadať znova.

CS Solingen Sada nádobí MARBURG 7ks (CS-081492)

CS Solingen Sada nádobí MARBURG 7ks (CS-081492)
Detail

Sada nádobí 7ks, sada obsahuje typ nádobí: kastrol, sady, pánev a hrnec, kompatibilní typ ohřevu: indukce, plyn, sklokeramika a elektřina, nerezová ocel 18/10, vnitřní povrch nepřilnavý mramor, vhodné do trouby, Sadu nádobí cs solingen MARBURG využijete na všech typech sporáků včetně indukce. Sada obsahuje rendlík a 3 kastroly o průměru 16, 20 a 24 cm, které disponují vnitřním nepřilnavým povrchem Procalon. Díky němu se pokrmy nepřipalují a zajistí možnost vaření bez použití tuku. Nádobí je doplněno o rukojeti s měkčenou úpravou, které se při vaření nezahřívají. Opatřeno je také žáruvzdornými poklicemi. Sada nádobí CS Solingen MARBURG umožní zdravé vaření. Klíčové vlastnosti sady nádobí CS Solingen MARBURG 7 ksSada rendlíku, 3 kastrolů a poklicVhodné na všechny typy sporáků včetně indukceS vnitřním nepřilnavým povrchem ProcalonPokrmy se nepřipalují a povrch zajistí možnost vaření bez použití tukuNádobí CS Solingen MARBURG je doplněno o... (alza.cz)

Podobné produkty ako CS Solingen Sada nádobí MARBURG 7ks (CS-081492) , Cs solingen sada nádobí s mramorovým povrchem marburg+ 7ks (cs-086732)

CS Solingen Sada nádobí s mramorovým povrchem Marburg+ 7ks (CS-086732)

CS Solingen Sada nádobí s mramorovým povrchem Marburg+ 7ks (CS-086732)
Detail

Sada nádobí 7ks, vnitřní povrch nepřilnavý mramor, Sadu nádobí cs solingen Marburg+ využijete na všech typech sporáků včetně indukce. Obsahuje 4 kastroly o průměru 16, 20 a 24 cm, které disponují vnitřním nepřilnavým povrchem Procalon. Díky němu se pokrmy nepřipalují a zajistí také rovnoměrný rozvod tepla po celém dnu i stěnách kastrolů. Ty jsou doplněné o rukojeti s měkčenou úpravou, které se při vaření nezahřívají, a vyrobené z vysoce kvalitního kovaného hliníku. Tři kastroly jsou opatřené žáruvzdornými poklicemi s otvory pro odvod páry. Sada nádobí CS Solingen Marburg+ vám skvěle usnadní vaření. Klíčové vlastnosti sady nádobí s mramorovým povrchem CS Solingen Marburg+ 7 ksSada 4 kastrolů a 3 poklicVhodné na všechny typy sporáků včetně indukceS vnitřním nepřilnavým povrchem ProcalonPokrmy se nepřipalují a povrch umožňuje rovněž rovnoměrný rozvod tepla po celém dnu i stěnách hrnceKastroly CS Solingen Marburg+ jsou doplněné o rukojeti s... (alza.cz)

Podobné produkty ako CS Solingen Sada nádobí s mramorovým povrchem Marburg+ 7ks (CS-086732) , Cs solingen sada nádobí nerez beckum 7ks (cs-088736)

CS Solingen Sada nádobí s mramorovým povrchem MARBURG 7ks

Detail

Kvalitní sada hrnců s mramorovým povrchem pozvedne vaše vaření na novou úroveň. cs solingen Sada nádobí s mramorovým povrchem MARBURG 7 ks se skládá ze 3 kastrolů s poklicí a 1 rendlíkem, které se hodí na všechny typy sporáků včetně indukčních. Obsahuje celkem 7 ks. Nepřilnavý povrch Procalon pro vaření bez tuku. (mall.cz)

Podobné produkty ako CS Solingen Sada nádobí s mramorovým povrchem MARBURG 7ks , Cs solingen hrnec s mramorovým povrchem 24 cm marburg (cs-075064)

CS Solingen Sada nádobí nerez Beckum 7ks (CS-088736)

CS Solingen Sada nádobí nerez Beckum 7ks (CS-088736)
Detail

Sada nádobí 7ks, nerezová ocel 18/10, vnitřní povrch nerezový, vhodné do trouby, Sadu nádobí cs solingen Beckum využijete na všech typech sporáků včetně indukce. Kromě toho ji můžete používat také v troubě. Sada obsahuje rendlík a 3 kastroly o průměru 16, 20 a 24 cm, které jsou vyrobené z vysoce kvalitní nerezové oceli a doplněné o satinový povrch, který je odolný proti otiskům prstů i kapkám vody. Nádobí je opatřeno nerezovými rukojeťmi, které se při vaření nezahřívají, a sendvičovým dnem. To zajistí rychlé a úsporné vaření. Kastroly jsou navíc vybavené rovnými poklicemi s nepálivým úchytem. Sadu nádobí CS Solingen Beckum můžete jednoduše umývat v myčce na nádobí. Klíčové vlastnosti sady nerezového nádobí CS Solingen Beckum 7 ksSada rendlíku, 3 kastrolů a poklicVhodné na všechny typy sporáků včetně indukceHrnce lze používat také v trouběVyrobené z vysoce kvalitní nerezové oceliSatinový povrch je odolný proti otiskům prstů i kapkám... (alza.cz)

Podobné produkty ako CS Solingen Sada nádobí nerez Beckum 7ks (CS-088736) , Cs solingen s mramorovým povrchem a aroma poklicí marburg 32cm (cs-064129)

CS Solingen Sada nádobí nerez TRIER 7ks (CS-075088)

CS Solingen Sada nádobí nerez TRIER 7ks (CS-075088)
Detail

Sada nádobí 7ks, sada obsahuje typ nádobí: sady, kompatibilní typ ohřevu: indukce, plyn, sklokeramika, elektřina a halogen, nerezová ocel 18/10, vnitřní povrch nerezový, vhodné do trouby, Sadu nádobí cs solingen TRIER využijete na všech typech sporáků včetně indukce. Kromě toho ji můžete používat také v troubě do teploty 180 °C s poklicí a do 200 °C bez poklice. Sada obsahuje rendlík a 3 kastroly o průměru 16, 20 a 24 cm, které jsou vyrobené z ušlechtilé nerezové oceli a disponují kvalitním sendvičovým dnem umožňujícím rychlé a úsporné vaření. Nádobí je doplněno o nerezové rukojeti, které se při vaření nezahřívají, a nabízí široké odlévací okraje. Sadu CS Solingen TRIER můžete jednoduše umývat v myčce na nádobí. Klíčové vlastnosti sady nádobí CS Solingen TRIER 7 ksSada rendlíku, 3 kastrolů a poklicVhodné na všechny typy sporáků včetně indukceNádobí lze používat také v troubě do teploty 180 °C s poklicí a do 200 °C bez poklicVyrobeno z... (alza.cz)

Podobné produkty ako CS Solingen Sada nádobí nerez TRIER 7ks (CS-075088) , Cs solingen kuchyňské náčiní se závěsnou lištou exquisite 7ks cs-008765 (cs-008765)

CS SOLINGEN Sada nádobí nerez BECKUM 7 ks CS-088736

CS SOLINGEN Sada nádobí nerez BECKUM 7 ks CS-088736
Detail

Kompletní nerezová sada různě velkých hrnců v líbivém a zároveň funkčním lesklém provedení. Perfektně padnoucí rovné poklice s nepálivým úchytem podporují zdravé a rychlé vaření díky vnitřní kondenzaci. Komfortní nerezové rukojeti zůstávají vždy chladné a zajišťují bezpečný úchop. Hrnce jsou vhodné na všechny druhy sporáků. - materiál: vysoce kvalitní nerezová ocel - kvalitní sendvičové dno pro rychlé a úsporné vaření - nerezové rukojeti se nezahřívají, zůstávají vždy chladné - skleněné poklice s nerezovou rukojetí - vhodné na všechny druhy sporáků včetně indukce - vhodné do trouby - vhodné do myčky nádobí - sada 7 ks obsahuje: - rendlík 16 cm / 1,3 l - kastrol s poklicí 16 cm / 1,6 l - kastrol s poklicí 20 cm / 2,8 l - kastrol s poklicí 24 cm / 4,8 l (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako CS SOLINGEN Sada nádobí nerez BECKUM 7 ks CS-088736

CS Solingen Sada nožů s antibakteriálním povrchem Marburg, 6 ks

Detail

Sada nožů s mramorovým povrchem obsahuje 5 nožů a 1 škrabku. Má speciální antibakteriální mramorový povrch, který při krájení neničí vitamíny v potravinách a ergonomické rukojeti, které nekloužou v ruce. (mall.cz)

Podobné produkty ako CS Solingen Sada nožů s antibakteriálním povrchem Marburg, 6 ks , Cs solingen sada nožů v bloku lychen 6ks cs-061630 (cs-061630)

CS Solingen Sada nádobí s cedící poklicí LEIPZIG 6ks (CS-066574)

CS Solingen Sada nádobí s cedící poklicí LEIPZIG 6ks (CS-066574)
Detail

Sada nádobí 6ks, sada obsahuje typ nádobí: kastrol, sady, pánev a hrnec, kompatibilní typ ohřevu: indukce, plyn, sklokeramika a elektřina, vnitřní povrch nerezový, Sadu nádobí cs solingen LEIPZIG využijete na všech typech sporáků včetně indukce. Sada obsahuje 3 kastroly o průměru 16, 20 a 24 cm, které jsou vyrobené z vysoce kvalitní nerezové oceli a disponují sendvičovým dnem rychle rozvádějícím teplo. Kastroly jsou doplněné o nerezové rukojeti, které se při vaření nezahřívají, a žáruvzdorné poklice s integrovanou cedicí vložkou. Díky ní pohodlně slejete vodu, aniž byste museli poklici sundat z kastrolu. Sadu CS Solingen LEIPZIG můžete jednoduše umývat v myčce na nádobí. Klíčové vlastnosti sady nádobí s cedicí poklicí CS Solingen LEIPZIG 6 ksSada 3 kastrolů a poklicVhodné na všechny typy sporáků včetně indukceKastroly jsou vyrobené z vysoce kvalitní nerezové oceliDisponují sendvičovým dnem rychle rozvádějícím teploŽáruvzdorné poklice s... (alza.cz)

Podobné produkty ako CS Solingen Sada nádobí s cedící poklicí LEIPZIG 6ks (CS-066574) , Cs solingen grilovací nářadí sada 3ks bruhl (cs-070335)

CS Solingen Sada nádobí nerez TRIER 7 ks

Detail

Kvalitní sada hrnců z nerezové oceli pozvedne vaše vaření na novou úroveň. cs solingen Sada nádobí nerez TRIER 7 ks se skládá ze 3 kastrolů s poklicí a 1 rendlíkem, které se hodí na všechny typy sporáků včetně indukčních. Obsahuje celkem 7 ks. Hrnce je možné umývat v myčce na nádobí. (mall.cz)

Podobné produkty ako CS Solingen Sada nádobí nerez TRIER 7 ks , Cs solingen sada nožů v otočném stojanu premium 8ks cs-056940 (cs-056940)

CS Solingen Sada nádobí nerez BELM 7 ks

Detail

Kvalitní sada hrnců z nerezové oceli pozvedne vaše vaření na novou úroveň. cs solingen Sada nádobí nerez BELM 7 ks se skládá ze 3 kastrolů s poklicí a 1 rendlíkem, které se hodí na všechny typy sporáků včetně indukčních. Obsahuje celkem 7 ks. Hrnce je možné umývat v myčce na nádobí. (mall.cz)

Podobné produkty ako CS Solingen Sada nádobí nerez BELM 7 ks , Cs solingen sada nožů v bloku star 6ks (cs-045791)

CS Solingen CS-064501 Marburg 28cm

CS Solingen CS-064501 Marburg 28cm
Detail

- materiál: kovaný hliník s mramorovým povrchem - nepřilnavý povrch s mramorovým designem Procalon© - povrch je vhodný pro zdravé vaření s minimem tuku - žáruvzdorná, měkčená rukojeť pro pohodlný úchop - rukojeť se nezahřívá, zůstává vždy chladná - bezproblémová údržba - vhodné na všechny druhy sporáků včetně indukce - rozměry: 28 x 28 x 4 cm (patro.cz)

Podobné produkty ako CS Solingen CS-064501 Marburg 28cm , Cs solingen sada nožů v bloku soltau 8ks (cs-086848)

CS Solingen Marburg 24cm CS-064525

CS Solingen Marburg 24cm CS-064525
Detail

- materiál: kovaný hliník s mramorovým povrchem - nepřilnavý povrch s mramorovým designem Procalon© - povrch je vhodný pro zdravé vaření s minimem tuku - žáruvzdorná, měkčená rukojeť pro pohodlný úchop - rukojeť se nezahřívá, zůstává vždy chladná - bezproblémová údržba - vhodné na všechny druhy sporáků včetně indukce - průměr 24 cm (patro.cz)

Podobné produkty ako CS Solingen Marburg 24cm CS-064525 , Cs solingen grilovací nářadí sada 4ks bruhl jumbo (cs-089979)

CS SOLINGEN Sada nádobí s mramorovým povrchem AUGSBURG 15 ks metallic CS-078546

CS SOLINGEN Sada nádobí s mramorovým povrchem AUGSBURG 15 ks metallic CS-078546
Detail

- materiál: kovaný hliník s mramorovým povrchem - barva: metalická, antracitová - nepřilnavý povrch s mramorovým designem Procalon© - povrch je vhodný pro zdravé vaření s minimem tuku - měkčené soft-touch rukojeti zůstávají vždy chladné - vsoké ergonomické úchyty poklic pro snadnou a bezpečnou manipulaci - žáruvzdorná poklice - bezproblémová údržba - vhodné na všechny druhy sporáků včetně indukce - sada 15 ks obsahuje: - rendlík s poklicí 16 cm / 1,5 l - kastrol s poklicí 16 cm / 1,5 l - kastrol s poklicí 20 cm / 2,5 l - kastrol s poklicí 24 cm / 4,3 l - pánev hluboká 24 cm - pánev 28 cm - 2 x podložka pod hrnec pro snadné odkládání - 3 x chránič nepřilnavého povrchu pro snadné skladováníParametry:Barva:šedá (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako CS SOLINGEN Sada nádobí s mramorovým povrchem AUGSBURG 15 ks metallic CS-078546 , Cs solingen sada hrnců s nepřilnavým povrchem 6ks monheim (cs-079130)

CS Solingen Marburg 28 cm CS-064488

CS Solingen Marburg 28 cm CS-064488
Detail

- materiál: kovaný hliník s mramorovým povrchem - nepřilnavý povrch s mramorovým designem Procalon© - povrch je vhodný pro zdravé vaření s minimem tuku - žáruvzdorná, měkčená rukojeť pro pohodlný úchop - rukojeť se nezahřívá, zůstává vždy chladná - bezproblémová údržba - vhodné na všechny druhy sporáků včetně indukce - průměr 28 cm (patro.cz)

Podobné produkty ako CS Solingen Marburg 28 cm CS-064488 , Cs solingen sada pánví wok monheim 2ks 24/28cm (cs-079116)

CS Solingen Marburg 20 cm CS-064440

CS Solingen Marburg 20 cm CS-064440
Detail

- materiál: kovaný hliník s mramorovým povrchem - nepřilnavý povrch s mramorovým designem Procalon© - povrch je vhodný pro zdravé vaření s minimem tuku - žáruvzdorná, měkčená rukojeť pro pohodlný úchop - rukojeť se nezahřívá, zůstává vždy chladná - bezproblémová údržba - vhodné na všechny druhy sporáků včetně indukce - průměr 20 cm (patro.cz)

Podobné produkty ako CS Solingen Marburg 20 cm CS-064440 , Cs solingen varná konvice bonn 2.5l hnědá cs-067366_hned (cs-067366hned)

CS Solingen Marburg 24 cm CS-064464

CS Solingen Marburg 24 cm CS-064464
Detail

- materiál: kovaný hliník s mramorovým povrchem - nepřilnavý povrch s mramorovým designem Procalon© - povrch je vhodný pro zdravé vaření s minimem tuku - žáruvzdorná, měkčená rukojeť pro pohodlný úchop - rukojeť se nezahřívá, zůstává vždy chladná - bezproblémová údržba - vhodné na všechny druhy sporáků včetně indukce - průměr 24 cm (patro.cz)

Podobné produkty ako CS Solingen Marburg 24 cm CS-064464 , Cs solingen kleště grilovací 23cm gera (cs-036249)

Sada nožů s antibakteriálním povrchem Marburg 6 ks CS SOLINGEN

Sada nožů s antibakteriálním povrchem Marburg 6 ks CS SOLINGEN
Detail

- materiál: nerezová ocel s nepřilnavým povrchem - antibakteriální povrch neničí vitamíny v krájených potravinách - ergonomické měkčené rukojeti pro pohodlný úchop nekloužou v ruce - sada 6 ks obsahuje: - 1x škrabka s keramickým ostřím - 1x kuchyňský nůž 9 cm - 1x univerzální nůž 13 cm - 1x porcovací nůž 20 cm - 1x nůž na pečivo 20 cm - 1x kuchařský nůž 20 cm (patro.cz)

Podobné produkty ako Sada nožů s antibakteriálním povrchem Marburg 6 ks CS SOLINGEN , Cs solingen nůž porcovací 20cm herne (cs-037901)

CS Solingen XANTEN černá, litinová 7ks (CS-067465)

CS Solingen XANTEN černá, litinová 7ks  (CS-067465)
Detail

Sada nádobí 7ks, sada obsahuje typ nádobí: sady, pánev, hrnec a pekáč, kompatibilní typ ohřevu: indukce, plyn, sklokeramika a elektřina, vnitřní povrch smaltovaný, vhodné do trouby, Tuto soupravu černého extrémně odolného nádobí ocení začátečníci i profesionálové a díky své kvalitě vydrží sloužit celým generacím kuchařů a hospodyněk. Sada cs solingen XANTEN obsahuje pánev a tři velikosti kastrolů s pokličkami. Nádobí XANTEN z litiny s vysokou tepelnou vodivostí a následnou distribucí tepla je vhodné na všechny typy sporáků a vydrží teploty do 280 °C, proto v nich můžete zapékat i v troubě. Vnitřní smaltovaný povrch CS Solingen XANTEN je ideální pro zdravé vaření bez tuku a chrání před korozí. Skvělé jako první nádobí do nové domácnosti. Klíčové vlastnosti sady nádobí CS Solingen XANTEN, 7 ks, černáKvalitní souprava kastrolů a rendlíku z extrémně odolné litinyNádobí CS Solingen XANTEN má vysokou tepelnou vodivost... (alza.cz)

Podobné produkty ako CS Solingen XANTEN černá, litinová 7ks (CS-067465) , Cs solingen nůž kuchařský 20cm herne (cs-037871)

CS Solingen MÜNSTER, s nepřilnavým povrchem 7ks (CS-074876)

CS Solingen MÜNSTER, s nepřilnavým povrchem 7ks  (CS-074876)
Detail

Sada nádobí 7ks, sada obsahuje typ nádobí: kastrol, rendlík a sady, kompatibilní typ ohřevu: indukce, plyn, sklokeramika a elektřina, vnitřní povrch nepřilnavý, vhodné do trouby, Tato souprava nádobí disponuje nepřilnavým povrchem ProcalonPlus, který v kuchyni ocení začátečníci i profesionálové, protože se v nich jídlo nepřipaluje. Sada cs solingen MÜNSTER obsahuje rendlík a tři kastroly různých velikostí s pokličkami. Nádobí MÜNSTER z kované hliníkové slitiny má vnější povrch odolný vůči teplu, tepelně odolné měkké rukojeti pro snadnější manipulaci a pokličky z bezpečnostního skla s parním otvorem. Sada CS Solingen je vhodná na všechny typy sporáků včetně indukce. Skvělé jako první nádobí do nové domácnosti. Klíčové vlastnosti sady nádobí CS Solingen MÜNSTER, 7 ksKvalitní souprava kastrolů a rendlíku z kované hliníkové slitinyNádobí CS Solingen MÜNSTER má nepřilnavý povrch ProcalonPlus, odolný proti připáleníS tepelně... (alza.cz)

Podobné produkty ako CS Solingen MÜNSTER, s nepřilnavým povrchem 7ks (CS-074876) , Cs solingen nůž kuchyňský 7cm herne (cs-038083)

CS SOLINGEN Forma na dort, koláč a biskupský chlebíček MARBURG sada 3 ks CS-075446

CS SOLINGEN Forma na dort, koláč a biskupský chlebíček MARBURG sada 3 ks CS-075446
Detail

- Sada 3 ks obsahuje: 1x forma na dort 24 x 6,5 cm 1x forma na koláč 29 x 3 cm 1x forma na chlebíček 31 x 11,5 x 6,8 cm - Uhlíková ocel s dlouhou životností - nepřilnavý povrch s mramorovým designem Procalon - Vnější povrch odolný proti teplu (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako CS SOLINGEN Forma na dort, koláč a biskupský chlebíček MARBURG sada 3 ks CS-075446 , Cs solingen termohrnek 0.5l brilon hnědý (cs-060763hned)

CS Solingen Kastrol s mramorovým povrchem MARBURG 16cm (CS-064044)

CS Solingen Kastrol s mramorovým povrchem MARBURG 16cm (CS-064044)
Detail

Kastrol materiál kovaný hliník, vnitřní povrch nepřilnavý mramor, průměr 16 cm, objem 1,5 l, typ ohřevu indukce, plyn, sklokeramika a elektřina S kastrolem cs solingen bude příprava vašeho jídla mnohem zdravější než dříve. Kastrol ze série Marburg je vyroben z kovaného hliníku s povrchovou mramorovou úpravou. Mramorový nepřilnavý povrch Procalon nevyžaduje pro přípravu jídel velké množství tuku, takže činí úpravu pokrmů zdravější i chutnější. Vařte jen s kapkou oleje! Díky ergonomickým soft-touch rukojetím padne kastrol do každé ruky a izolační prvky vás ochrání před popálením. Ke kastrolu CS Solingen o průměru 16 cm dostanete i žáruvzdornou poklici a využijete ho na všech typech sporáků včetně indukce. Dejte přednost zdravějšímu vaření s produkty CS Solingen. Klíčové vlastnosti kastrolu Marburg CS Solingen 16 cmKastrol z kovaného hliníkuNepřilnavý povrch Procalon pro zdravější vařeníErgonomické izolované rukojetiSoučástí kastrolu je... (alza.cz)

Podobné produkty ako CS Solingen Kastrol s mramorovým povrchem MARBURG 16cm (CS-064044) , Cs solingen nůž vykošťovací 14cm herne (cs-037994)

CS Solingen Kuchyňské náčiní se závěsnou lištou EXQUISITE 7ks CS-008765 (CS-008765)

CS Solingen Kuchyňské náčiní se závěsnou lištou EXQUISITE 7ks CS-008765 (CS-008765)
Detail

Kuchyňské náčiní nerezová ocel/chrom/nikl, kombinace matného a leštěného povrchu, sada obsahuje: naběračku, naběračku na špagety, servírovací lžíci, šlehací metlu, pěnovačku, obracečku, lištu na zavěšení Kuchyňské náčiní cs solingen EXQUISITE CS-008765 budete mít díky závěsné liště kdykoliv v průběhu vaření při ruce. Náčiní je vyrobeno z nerezové oceli, chromu a niklu, přičemž vzhled tvoří kombinace matného a leštěného povrchu. Sada náčiní CS Solingen obsahuje naběračku, naběračku na špagety, servírovací lžíci, šlehací metlu, pěnovačku, obracečku a lištu na zavěšení na zeď. Klíčové vlastnosti náčiní CS Solingen EXQUISITE CS-008765 7dílná sada kuchyňského náčiníSada obsahuje držák pro pověšení na zeďPraktické kuchařské nástroje pro každodenní použitíNáčiní CS Solingen je vyrobeno z nerezové oceli, chromu a nikluKombinace matného a leštěného povrchu (alza.cz)

Podobné produkty ako CS Solingen Kuchyňské náčiní se závěsnou lištou EXQUISITE 7ks CS-008765 (CS-008765) , Cs solingen nůž santoku 18cm herne (cs-037963)

Hrnec s mramorovým povrchem 24 cm Marburg CS SOLINGEN CS-075064

Hrnec s mramorovým povrchem 24 cm Marburg CS SOLINGEN CS-075064
Detail

- Vysoký kastrol 24 x 15,7 cm - Kovaná hliníková slitina - nepřilnavý povrch s mramorovým designem Procalon - Víko z bezpečnostního skla s parním otvorem - Rukojeti z měkkého materiálu odolné vůči teplu - Vnější povrch odolný proti teplu - Vhodné i pro indukci (patro.cz)

Podobné produkty ako Hrnec s mramorovým povrchem 24 cm Marburg CS SOLINGEN CS-075064 , Cs solingen pánev grilovací munster 28cm (cs-075002)

CS SOLINGEN Hrnec s mramorovým povrchem 24 cm Marburg (CS-075064)

CS SOLINGEN Hrnec s mramorovým povrchem 24 cm Marburg (CS-075064)
Detail

Hrnec - průměr 24 cm, objem 6,1 l, vnější povrch lakovaný, vnitřní povrch nepřilnavý mramor, pro použití s varnou deskou plynovou, elektrickou, indukční, sklokeramickou, do maximální teploty 180 °C Preferujete domácí přípravu jídla? Hrnec cs solingen vám s tím pomůže. Praktický hrnec s objemem 6,1 l bude mít ve vaší kuchyni důležitou roli. Tento hrnec můžete použít na zavařování a odšťavňování, díky své nadprůměrné výšce. Hrnec byl vyhotoven z kovaného hliníku. Hrnec má vnitřní povrch z nepřilnavého mramoru, takže vaše vaření se obejde bez připálení. Klasický hrnec bude nepostradatelným pomocníkem ve vaší kuchyni Materiál těla hrnce: kovaný hliník Materiál vnitřní strany hrnce: nepřilnavý mramor Průměr nádoby: 24 cm Připravit pokrm v troubě smíte i s tímto hrncem Nemusíte mít obavy z mytí hrnce, poněvadž se dá mýt i v myčce Typ varné desky: plynová, elektrická, indukční, sklokeramická a halogenový Příslušenství hrnce CS Solingen: poklice Poklička je vhodná i... (alza.cz)

Podobné produkty ako CS SOLINGEN Hrnec s mramorovým povrchem 24 cm Marburg (CS-075064) , Cs solingen pekáč s poklicí litinový xanten 27.5cm cs-070052 (cs-070052)

Prkénko krájecí s mramorovým designem Marburg 30x20cm CS Solingen CS-064402

Prkénko krájecí s mramorovým designem Marburg 30x20cm CS Solingen CS-064402
Detail

- vysoce kvalitní plast s mramorovým designem - materiál šetrný k vašim nožům - jednoduchá údržba, vhodné do myčky - rozměry: 30 x 20 cm (patro.cz)

Podobné produkty ako Prkénko krájecí s mramorovým designem Marburg 30x20cm CS Solingen CS-064402 , Cs solingen nůž kuchyňský santoku 13cm shikoku (cs-020088)

CS SOLINGEN Pánev s mramorovým povrchem Marburg 28 cm CS-064488

CS SOLINGEN Pánev s mramorovým povrchem Marburg 28 cm CS-064488
Detail

- materiál: kovaný hliník s mramorovým povrchem - nepřilnavý povrch s mramorovým designem Procalon© - povrch je vhodný pro zdravé vaření s minimem tuku - žáruvzdorná, měkčená rukojeť pro pohodlný úchop - rukojeť se nezahřívá, zůstává vždy chladná - bezproblémová údržba - vhodné na všechny druhy sporáků včetně indukce - průměr 28 cm (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako CS SOLINGEN Pánev s mramorovým povrchem Marburg 28 cm CS-064488 , Cs solingen nůž kuchyňský tepanyaki 18cm shikoku (cs-020118)

CS SOLINGEN Pánev s mramorovým povrchem Marburg 24 cm CS-064464

CS SOLINGEN Pánev s mramorovým povrchem Marburg 24 cm CS-064464
Detail

- materiál: kovaný hliník s mramorovým povrchem - nepřilnavý povrch s mramorovým designem Procalon© - povrch je vhodný pro zdravé vaření s minimem tuku - žáruvzdorná, měkčená rukojeť pro pohodlný úchop - rukojeť se nezahřívá, zůstává vždy chladná - bezproblémová údržba - vhodné na všechny druhy sporáků včetně indukce - průměr 24 cm (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako CS SOLINGEN Pánev s mramorovým povrchem Marburg 24 cm CS-064464 , Cs solingen naběračka nerez 33 cm exquisite (cs-008444)

CS SOLINGEN Grilovací pánev s mramorovým povrchem Marburg 28cm CS-064501

CS SOLINGEN Grilovací pánev s mramorovým povrchem Marburg 28cm CS-064501
Detail

- materiál: kovaný hliník s mramorovým povrchem - nepřilnavý povrch s mramorovým designem Procalon© - povrch je vhodný pro zdravé vaření s minimem tuku - žáruvzdorná, měkčená rukojeť pro pohodlný úchop - rukojeť se nezahřívá, zůstává vždy chladná - bezproblémová údržba - vhodné na všechny druhy sporáků včetně indukce - rozměry: 28 x 28 x 4 cm (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako CS SOLINGEN Grilovací pánev s mramorovým povrchem Marburg 28cm CS-064501 , Cs solingen termoska servírovací nerez 1.5l passau (cs-050634)

CS SOLINGEN Prkénko krájecí s mramorovým designem Marburg 35x25cm CS-064426

CS SOLINGEN Prkénko krájecí s mramorovým designem Marburg 35x25cm CS-064426
Detail

- vysoce kvalitní plast s mramorovým designem - materiál šetrný k vašim nožům - jednoduchá údržba, vhodné do myčky - rozměry: 35 x 25 cm (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako CS SOLINGEN Prkénko krájecí s mramorovým designem Marburg 35x25cm CS-064426 , Cs solingen pěnovačka nerez 37 cm exquisite (cs-008499)

CS Solingen s mramorovým povrchem a aroma poklicí MARBURG 32cm (CS-064129)

CS Solingen s mramorovým povrchem a aroma poklicí MARBURG 32cm (CS-064129)
Detail

Pekáč materiál hliník, poklice, typ ohřevu indukce, plyn, sklokeramika a elektřina, šířka 240 mm, délka 320 mm, barva černá Vařit zdravě a jednoduše? Jde to. Pekáč cs solingen usnadní život v kuchyni i vám. Díky jeho nepřilnavému mramorovému povrchu už nebudete potřebovat spoustu nezdravého oleje, vystačíte si s naprostým minimem tuku. Pekáč vám navíc poslouží nejen na všech druzích sporáků, ale i v troubě. Jeho součástí je i aroma poklice s dochucovacím víčkem, díky němuž vaše pokrmy snadno podlijete i bez sundání poklice. A po vaření jistě oceníte jednoduchost, s jakou se pekáč udržuje. Hlavní předností pekáče CS Solingen MARBURG 32Nepřilnavý mramorový povrch nevyžaduje více než minimum tukuPlyn, nebo indukce? Pekáč je vhodný na každý druh sporákuMůžete jej dát i do trouby - až do teploty 220 °CÚdržba pekáče CS Solingen Marburg je naprosto bezproblémováPokrmy můžete podlévat, aniž byste sundali pokliciPrůměr 32 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako CS Solingen s mramorovým povrchem a aroma poklicí MARBURG 32cm (CS-064129) , Cs solingen nůž na pečivo 21cm herne (cs-037932)

CS SOLINGEN WOK pánev s mramorovým povrchem Marburg 24 cm (CS-064549)

CS SOLINGEN WOK pánev s mramorovým povrchem Marburg 24 cm (CS-064549)
Detail

Wok vnitřní povrch mramorovaný / granitový, vnější povrch lakovaný, materiál pánve kovaný hliník, vhodné do myčky, vhodné do trouby, silné dno a indukční dno, průměr horního okraje 24 cm, cs solingen WOK pánev s mramorovým povrchem Marburg 24 cm neboli čínská pánev je perfektní pro přípravu specialit z celého světa. Wok je vyrobena s granitovým vnitřním povrchem. Po zapečení potravin nemusíte jídlo z pánve přendávat. Můžete rovnou dát pánev i do trouby a nechat jídlo zapéct. Vrchní okraj pánve má velikost průměru 24 cm. Práci vám ušetří také možnost mytí pánve v myčce. Proč si koupit CS SOLINGEN WOK pánev s mramorovým povrchem Marburg 24 cm Pánev Wok CS Solingen má mramorovaný / granitový povrch Pánvi neuškodí mytí v myčce na nádobí Poradí si i s vyššími teplotami během pečení Vyrobena z materiálu, kterým je kovaný hliník Ergonomicky tvarovaná rukojeť Průměr horního okraje pánve: 24 cm Další funkce a příslušenství pánve Wok CS Solingen Rukojeť má ještě... (alza.cz)

Podobné produkty ako CS SOLINGEN WOK pánev s mramorovým povrchem Marburg 24 cm (CS-064549)

CS Solingen Krájecí prkénko s mramorovým povrchem Marburg, 35x25cm

Detail

Prostorné krájecí prkénko s mramorovým designem o rozměrech 35 × 25 cm je vyrobeno z vysoce kvalitního plastu, který je šetrný k vašim nožům a zároveň vhodný do myčky na nádobí. (mall.cz)

Podobné produkty ako CS Solingen Krájecí prkénko s mramorovým povrchem Marburg, 35x25cm

Pekáč s mramorovým povrchem a dochucovací poklicí Marburg 32cm CS Solingen CS-064129

Pekáč s mramorovým povrchem a dochucovací poklicí Marburg 32cm CS Solingen CS-064129
Detail

- materiál: kovaný hliník s mramorovým povrchem - nepřilnavý povrch s mramorovým designem Procalon© - povrch je vhodný pro zdravé vaření s minimem tuku - žáruvzdorná poklice s dochucovacím víčkem - bezproblémová údržba - vhodné na všechny druhy sporáků včetně indukce - vhodné do trouby i s poklicí do teploty 220°C - rozměry: 32 x 24 cm (patro.cz)

Podobné produkty ako Pekáč s mramorovým povrchem a dochucovací poklicí Marburg 32cm CS Solingen CS-064129

CS Solingen Pánev na palačinky s mramorovým povrchem Marburg, 24 cm

Detail

Pánev na palačinky s mramorovým nepřilnavým povrchem Procalon© je vhodná pro zdravé vaření bez tuku. Měkčená rukojeť pro pohodlný úchop se nezahřívá a zůstává vždy chladná. Pánev je vhodná pro všechny druhy sporáků. (mall.cz)

Podobné produkty ako CS Solingen Pánev na palačinky s mramorovým povrchem Marburg, 24 cm

CS Solingen Sada příborů 30ks INDIANA (CS-047245)

CS Solingen Sada příborů 30ks INDIANA (CS-047245)
Detail

Sada příborů - z nerezové oceli, vhodná do myčky, 6× jídelní nůž, 6× vidlička, 6× lžíce, 6× čajová lžička, 6× dezertní vidlička, stříbrná barva, dárková sada Sada příborů cs solingen je vyrobena z kvalitní nerezové oceli 18/10. Lesklé provedení příborům dodá punc elegance a stanou se tak ozdobou vašeho jídelního stolu. Jsou vhodné pro všední i slavnostní příležitosti. Příbory se mohou mýt v myčce na nádobí. Sada je v dárkovém balení. Klíčové vlastnosti CS Solingen sady příborů nerez INDIANA 30ksZ kvalitní nerezové oceli 18/10Lesklé provedení CS Solingen sada nerez příborů INDIANA je vhodná pro každou příležitost Vhodné do myček nádobí V dárkovém baleníSada obsahuje 30 kusůSada obsahuje:6 × jídelní vidlička6 × jídelní nůž6 × jídelní lžíce6 × dezertní vidlička6 × čajová lžička (alza.cz)

Podobné produkty ako CS Solingen Sada příborů 30ks INDIANA (CS-047245)

CS Solingen Sada nožů ALL-STAR 3ks CS-000189 (CS-000189)

CS Solingen Sada nožů ALL-STAR 3ks CS-000189 (CS-000189)
Detail

Sada nožů - kuchařský nůž, nůž na pečivo a vykosťovací nůž, materiál rukojeti dřevo, materiál čepele ocel, 3 kusy v sadě Praktická sada nožů cs solingen All-Star v černostříbrném provedení je vhodným i užitečným doplňkem do každé kuchyně. V této sadě naleznete 3 nože, jeden vykosťovací nůž o délce 14 cm, nůž na pečivo o délce 20 cm a kuchařský nůž o délce 20 cm. Nože mají kvalitní nerezovou čepel a mohou se také pochlubit dřevěnou nýtovanou rukojetí v klasickém stylu zaručující přesnou manipulaci. Speciální bezpečnostní zarážka je zde připravena pro větší bezpečnost. Klíčové vlastnosti sady nožů CS Solingen All-StarSada obsahující 3 nože s nerezovou čepelíCS Solingen All-Star v líbivém černém a stříbrném provedeníTři kvalitní nože včetně speciálního na pečivoDřevěná nýtovaná rukojeťBezpečnostní zarážkaDesignový a praktický prvek do vaší kuchyně Obsah balení:1 × vykosťovací... (alza.cz)

Podobné produkty ako CS Solingen Sada nožů ALL-STAR 3ks CS-000189 (CS-000189)

CS SOLINGEN Sada nůžky a nůž FLORINA CS-026950

CS SOLINGEN Sada nůžky a nůž FLORINA CS-026950
Detail

-Materiál: nerezová ocel -barva: stříbrná/černá/červená -měkčená rukojeť -pro stříhání papíru, kartonu, ryb, bylinek, drůbež -nůžky můžete jednoduchým pohybem rozdělat na použití jako ůž nebo ke snadnému čištění (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako CS SOLINGEN Sada nůžky a nůž FLORINA CS-026950

CS SOLINGEN Sada příborů 30 ks GLINDE CS-043278

CS SOLINGEN Sada příborů 30 ks GLINDE CS-043278
Detail

- materiál: nerezová ocel - vhodné do myčky nádobí - sada obsahuje: - 6 x jídelní nůž - 6 x vidlička - 6 x polévková lžíce - 6 x čajová lžička - 6 x dezertní vidličkaParametry:Barva:nerezovámateriál:nerez ocel (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako CS SOLINGEN Sada příborů 30 ks GLINDE CS-043278

CS Solingen Sada nožů v bloku SHIKOKU 6ks CS-045777 (CS-045777)

CS Solingen Sada nožů v bloku SHIKOKU 6ks CS-045777 (CS-045777)
Detail

Sada nožů - kuchařský nůž, nůž na pečivo, porcovací nůž a univerzální nůž, materiál rukojeti plast, materiál čepele ocel, stojan na nože součástí balení, 6 kusů v sadě Praktická sada nožů v bloku cs solingen Shikoku ve bambusovém dekoru je vhodným i užitečným doplňkem do každé kuchyně. Je zde 5 nožů a jeden bambusový stojan. Naleznete zde kuchyňský nůž, speciální nůž na pečivo, kuchařský nůž, porcovací nůž, ale také univerzální nůž. Nože mají vysoce kvalitní laserem broušenou čepel z chrom-molybden-vanadu CrMOV15 a jsou precizně vyvážené. Mohou se také pochlubit ergonomicky měkčenou rukojetí pro přesnou manipulaci. Držák je pak vyroben z robustního dřeva. Tato sada je určena pro všechny kuchařské nadšence. Klíčové vlastnosti sady nožů CS Solingen ShikokuSada obsahující 5 nožů a 1 blok na ukládání těchto nožůKvalitní nože s čepelí z CrMOV15 chrom-molybden-vanaduDřevěný blok pro snadnou... (alza.cz)

Podobné produkty ako CS Solingen Sada nožů v bloku SHIKOKU 6ks CS-045777 (CS-045777)

CS Solingen Sada nožů v bloku LYCHEN 6ks CS-061630 (CS-061630)

CS Solingen Sada nožů v bloku LYCHEN 6ks CS-061630 (CS-061630)
Detail

Sada nožů - kuchařský nůž, nůž na pečivo, porcovací nůž a univerzální nůž, materiál rukojeti ocel, materiál čepele ocel, stojan na nože součástí balení, vhodné do myčky, 6 kusů v sadě Praktická sada nožů v bloku cs solingen Lychen v černém provedení je vhodným i užitečným doplňkem do každé kuchyně. Jedná se o 5 nožů a jeden dřevěný blok se štětinami. Tento blok nože netupí, navíc napomáhá precizní ostrosti a dlouhé životnosti čepelí. Naleznete zde kuchyňský nůž, speciální nůž na pečivo, kuchařský nůž, porcovací nůž, ale také univerzální nůž. Nože jsou celonerezové a mohou se také pochlubit ergonomickou rukojetí pro přesnou manipulaci. Štětinový držák je pak vyroben z kvalitního dřeva. Klíčové vlastnosti sady nožů CS Solingen LychenSada obsahující 5 nožů a 1 blok na ukládání těchto nožůKvalitní celonerezové nožeDřevěný štětinový blok pro dlouhou životnost nožůCS Solingen Lychen v líbivém černém provedení5 různých... (alza.cz)

Podobné produkty ako CS Solingen Sada nožů v bloku LYCHEN 6ks CS-061630 (CS-061630)

CS Solingen Sada nožů v bloku STAR 6ks (CS-045791)

CS Solingen Sada nožů v bloku STAR 6ks (CS-045791)
Detail

Sada nožů - kuchařský nůž, nůž na pečivo, nůž na zeleninu a porcovací nůž, materiál rukojeti plast, materiál čepele ocel, stojan na nože součástí balení, vhodné do myčky, 6 kusů v sadě Praktická sada nožů v bloku cs solingen Star ve světlém dřevěném dekoru je vhodným i užitečným doplňkem do každé kuchyně. Je zde 5 nožů a jeden dřevěný stojan. Naleznete zde kuchyňský nůž, speciální nůž na pečivo, kuchařský nůž, porcovací nůž, ale také nůž na rajčata. Nože mají nerezovou čepel, jsou kvalitně vyvážené a mohou se také pochlubit klasickou rukojetí pro přesnou manipulaci. Držák je pak vyroben z kvalitního dřeva. Tato sada je určena pro všechny kuchařské nadšence. Klíčové vlastnosti sady nožů CS Solingen StarSada obsahující 5 nožů a 1 blok na ukládání těchto nožůKvalitní nože s nerezovou čepelíDřevěný blok pro snadnou manipulaciCS Solingen Star v líbivém dřevěném dekoru5 různých kvalitních nožů... (alza.cz)

Podobné produkty ako CS Solingen Sada nožů v bloku STAR 6ks (CS-045791)

CS Solingen Sada nožů v bloku SOLTAU 8ks (CS-086848)

CS Solingen Sada nožů v bloku SOLTAU 8ks (CS-086848)
Detail

Sada nožů - univerzální nůž, materiál rukojeti dřevo, materiál čepele ocel Měli byste zájem pořídit si velkou sadu nožů, kterou využijete na krájení čehokoliv? V tom případě je právě pro vás jako dělaná sada nožů cs solingen, která je pro každou domácnost nezbytností. Do této sady je zahrnutý univerzální nůž. Univerzální nůž lze využít ke krájení všech typů potravin. S těmito čepelemi zvládnete nakrájet cokoliv, protože jsou z pevné oceli. Rukojeť je vyhotovena z pevného dřeva, k jehož výhodám patří odolnost. Hlavní vlastnosti produktu CS Solingen Sada nožů v bloku SOLTAU 8ks Se sadou nožů CS Solingen se vám bude skvěle pracovat Představuje skvělou pomůcku pro běžné krájení Materiálem čepelí je ocel Materiálem rukojetí je dřevo Obsah balení: univerzální nůž (alza.cz)

Podobné produkty ako CS Solingen Sada nožů v bloku SOLTAU 8ks (CS-086848)

CS SOLINGEN Sada čistících kartáčů 3 ks BRUHL CS-089986

CS SOLINGEN Sada čistících kartáčů 3 ks BRUHL CS-089986
Detail

- čistící kartáče na gril 3 ks - plastové rukojeti - velká čistící plocha - obsah sady: - kartáč příčný krátký 15 x 3 x 38,5 cm - kartáč příčný dlouhý 15 x 3 x 46 cm - kartáč podélný 16 x 6,5 x 46 cm - značka: cs solingen (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako CS SOLINGEN Sada čistících kartáčů 3 ks BRUHL CS-089986

CS SOLINGEN Sada nožů 3 ks ALL - STAR CS-000189

CS SOLINGEN Sada nožů 3 ks ALL - STAR CS-000189
Detail

-Materiál: nerezová ocel -ergonomická proti skluzová rukojeť -sada obsahuje tyto nože: -šéfkuchařský nůž 20 cm -nůž na chleba 20 cm -uvykosťovací nůž 14 cm (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako CS SOLINGEN Sada nožů 3 ks ALL - STAR CS-000189

CS SOLINGEN Sada nožů jídelních 6 ks INDIANA CS-029968

CS SOLINGEN Sada nožů jídelních 6 ks INDIANA CS-029968
Detail

-Materiál: chrom/nikl/nerezová ocel -barva: stříbrná -lesklý povrchParametry:Barva:stříbrnámateriál:nerez (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako CS SOLINGEN Sada nožů jídelních 6 ks INDIANA CS-029968

CS Solingen Sada steakových příborů Jumbo nerez 8 ks CS-070212 (CS-070212)

CS Solingen Sada steakových příborů Jumbo nerez 8 ks CS-070212 (CS-070212)
Detail

Grilovací sada obsahuje steakový příbor, vyroben z nerezové oceli, rukojeti z pravého dřeva, 4x nůž, 4x vidlička Se steakovými příbory cs solingen Jumbo CS-070212 si naplno vychutnáte šťavnaté grilované maso a steaky, protože jejich krájení bude naprosto snadné. Příbory jsou vyrobené z vysoce kvalitní nerezové oceli a doplněné ergonomickými rukojeťmi z pravého dřeva. Nůž si díky ostré špičce a zoubkovanému ostří dokonale poradí i s většími a tužšími kusy masa. K tomu přispěje rovněž rozšířená čepel, která je ideální právě na steaky. Příbory je možné umývat v myčce na nádobí, ale pro zachování výjimečně dlouhé životnosti ostří se doporučuje mytí ruční. CS Solingen Jumbo CS-070212 by neměly chybět ve výbavě žádného příznivce grilovaného masa a steaků. Klíčové vlastnosti sady steakových příborů nerezových CS Solingen Jumbo CS-070212 8 ksSada 8 ks steakových příborůPříbory jsou vyrobené z vysoce kvalitní nerezové oceliS ergonomickými rukojeťmi z... (alza.cz)

Podobné produkty ako CS Solingen Sada steakových příborů Jumbo nerez 8 ks CS-070212 (CS-070212)

CS Solingen Sada nožů v otočném stojanu PREMIUM 8ks CS-056940 (CS-056940)

CS Solingen Sada nožů v otočném stojanu PREMIUM 8ks CS-056940 (CS-056940)
Detail

Sada nožů - kuchařský nůž, nůž na pečivo, nůž na zeleninu, nůžky, porcovací nůž a univerzální nůž, materiál rukojeti plast, materiál čepele ocel, stojan na nože a ocílka součástí balení, vhodné do myčky, 8 kusů v sadě Mějte při přípravě vašeho oblíbeného jídla vždy po ruce ostrý nůž. Se sadou cs solingen půjde vaření hned snadněji. Sada obsahuje 5 nožů, ocílku, nůžky a velmi praktický otočný stojan. Čepele nožů jsou vyrobené z kvalitní nerezové oceli, takže krájení, loupání či vykrajování vám půjde jako po másle. Všechny pomůcky vám podrží dřevěný stojan PREMIUM, který vám z jedné strany poslouží dokonce jako stojan na tablet, mobil nebo kuchařku. Tento skvělý pomocník CS Solingen nesmí chybět ani ve vaší kuchyni. Klíčové vlastnosti sady nožů CS Solingen 8 ksSada obsahuje celkem 8 kusůNože, ocílka a nůžky jsou umístěné v dřevěném stojanu PREMIUM, který se otáčí o 360 °Čepele nožů jsou vyrobené z nerezové oceliPohodlné rukojeti nožů jsou... (alza.cz)

Podobné produkty ako CS Solingen Sada nožů v otočném stojanu PREMIUM 8ks CS-056940 (CS-056940)

CS Solingen Sada hrnců s nepřilnavým povrchem 6ks MONHEIM (CS-079130)

CS Solingen Sada hrnců s nepřilnavým povrchem 6ks MONHEIM (CS-079130)
Detail

Sada nádobí 6ks, sada obsahuje typ nádobí: sady, kompatibilní typ ohřevu: indukce, plyn, sklokeramika, elektřina a halogen, vnitřní povrch nepřilnavý, vhodné do trouby, Sadu hrnců cs solingen MONHEIM využijete na všech typech sporáků včetně indukce. Kromě toho ji můžete používat také v troubě do teploty 180 °C. Sada obsahuje 3 hrnce o průměru 16, 20 a 24 cm, které disponují vnitřním nepřilnavým povrchem Procalon. Díky němu se pokrmy nepřipalují a zajistí také rovnoměrný rozvod tepla po celém dnu i stěnách hrnce. Ty jsou doplněné o rukojeti s měkčenou úpravou, které se při vaření nezahřívají. Hrnce jsou opatřené žáruvzdornými poklicemi s rovněž měkčeným úchopem a s integrovanými cedicími otvory umožňujícími snadné slévání vody. Sadu hrnců CS Solingen MONHEIM můžete jednoduše umývat v myčce na nádobí. Klíčové vlastnosti sady hrnců s nepřilnavým povrchem CS Solingen MONHEIM 6 ksSada 3 hrnců a poklicVhodné na všechny typy sporáků včetně... (alza.cz)

Podobné produkty ako CS Solingen Sada hrnců s nepřilnavým povrchem 6ks MONHEIM (CS-079130)

CS Solingen sada pánví MONHEIM 3ks 20/24/28cm (CS-079635)

CS Solingen sada pánví MONHEIM 3ks 20/24/28cm (CS-079635)
Detail

Sada pánví - sada 3 pánví, nepřilnavý povrch Procalon©, odolný a stálý, potraviny se nepřipalují, rovnoměrný rozvod tepla, rukojeť má měkčenou úpravu, vhodné na všechny druhy sporáků i na indukci Sada pánví cs solingen MONHEIM najde své místo v každé kuchyni. Pánve CS Solingen se hodí pro každodenní použití a díky modernímu designu upoutají pozornost nejednoho kuchaře. Nepřilnavý povrch Procalon umožňuje vařit s minimem tuku, což se hodí při zdravější přípravě potravin. Pánve působí na první dojem robustně, při vaření se můžete spolehnout na měkčenou žáruvzdornou rukojeť, která zůstává i během vaření stále chladná. Sada MONHEIM je vyrobena z kovaného hliníku s mramorovým povrchem. Je vhodná na všechny typy varných desek. Klíčové vlastnosti sady pánví CS Solingen MONHEIMSada tří kvalitních pánvíVhodná pro zdravé vaření s minimem tukuVelice elegantní vzhled - robustní provedení v profi kvalitěVšechny pánve MONHEIM mají měkčenou rukojeť... (alza.cz)

Podobné produkty ako CS Solingen sada pánví MONHEIM 3ks 20/24/28cm (CS-079635)

CS Solingen sada pánví WOK MONHEIM 2ks 24/28cm (CS-079116)

CS Solingen sada pánví WOK MONHEIM 2ks 24/28cm (CS-079116)
Detail

Sada pánví - sada 2 pánví WOK, nepřilnavý povrch Procalon©, odolný a stálý, potraviny se nepřipalují, rovnoměrný rozvod tepla, rukojeť má měkčenou úpravu, vhodné na všechny druhy sporáků i na indukci Sada pánví cs solingen WOK MONHEIM najde své místo v každé kuchyni. Pánve CS Solingen se hodí pro každodenní použití a díky modernímu designu upoutají pozornost nejednoho kuchaře. Nepřilnavý povrch Procalon umožňuje vařit s minimem tuku, což se hodí při zdravější přípravě potravin. Pánve působí na první dojem robustně, při vaření se můžete spolehnout na měkčenou žáruvzdornou rukojeť, která zůstává i během vaření stále chladná. Sada WOK MONHEIM je vyrobena z kovaného hliníku s mramorovým povrchem. Je vhodná na všechny typy varných desek. Klíčové vlastnosti sady pánví CS Solingen WOK MONHEIMSada dvou kvalitních pánvíVhodná pro zdravé vaření s minimem tukuVelice elegantní vzhled - robustní provedení v profi kvalitěObě pánve WOK... (alza.cz)

Podobné produkty ako CS Solingen sada pánví WOK MONHEIM 2ks 24/28cm (CS-079116)
CS Solingen Sada nádobí s mramorovým povrchem Marburg+ 7ks (CS-086732), CS Solingen Sada nádobí nerez Beckum 7ks (CS-088736), CS SOLINGEN Hrnec s mramorovým povrchem 24 cm Marburg (CS-075064), CS Solingen s mramorovým povrchem a aroma poklicí MARBURG 32cm (CS-064129), CS Solingen Kuchyňské náčiní se závěsnou lištou EXQUISITE 7ks CS-008765 (CS-008765), CS Solingen Sada nožů v bloku LYCHEN 6ks CS-061630 (CS-061630), CS SOLINGEN Grilovací nářadí sada 3ks BRUHL (CS-070335), CS Solingen Sada nožů v otočném stojanu PREMIUM 8ks CS-056940 (CS-056940), CS Solingen Sada nožů v bloku STAR 6ks (CS-045791), CS Solingen Sada nožů v bloku SOLTAU 8ks (CS-086848), CS SOLINGEN Grilovací nářadí sada 4ks BRUHL Jumbo (CS-089979), CS Solingen Sada hrnců s nepřilnavým povrchem 6ks MONHEIM (CS-079130), CS Solingen sada pánví WOK MONHEIM 2ks 24/28cm (CS-079116), CS Solingen Varná konvice BONN 2.5l hnědá CS-067366_hned (CS-067366hned), CS SOLINGEN Kleště grilovací 23cm GERA (CS-036249), CS Solingen Nůž porcovací 20cm HERNE (CS-037901), CS Solingen Nůž kuchařský 20cm HERNE (CS-037871), CS Solingen Nůž kuchyňský 7cm HERNE (CS-038083), CS Solingen Termohrnek 0.5l BRILON hnědý (CS-060763hned), CS Solingen Nůž vykošťovací 14cm HERNE (CS-037994), CS Solingen Nůž santoku 18cm HERNE (CS-037963), CS SOLINGEN Pánev grilovací MUNSTER 28cm (CS-075002), CS Solingen Pekáč s poklicí litinový XANTEN 27.5cm CS-070052 (CS-070052), CS Solingen Nůž kuchyňský santoku 13cm SHIKOKU (CS-020088), CS Solingen Nůž kuchyňský tepanyaki 18cm SHIKOKU (CS-020118), CS Solingen Naběračka nerez 33 cm Exquisite (CS-008444), CS Solingen Termoska servírovací nerez 1.5l PASSAU (CS-050634), CS Solingen Pěnovačka nerez 37 cm Exquisite (CS-008499), CS Solingen Nůž na pečivo 21cm HERNE (CS-037932)