Contacto tenderizér (1616200)

Produkt Contacto tenderizér (1616200) sme našli 24x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Contacto tenderizér (1616200) upraviť a produkt hľadať znova.

CONTACTO Tenderizér (1616200)

CONTACTO Tenderizér (1616200)
Detail

Tenderizér , vyrobeno z nerezové oceli, výška 14 cm, průměr 11 cm, váha 2 kg, možnost mytí v myčce na nádobí Tenderizér CONTACTO je nezbytnou pomůckou pro všechny milovníky masa. Hladká spodní část je zárukou, že povrch masa zůstane bez potrhání. Tenderizér CONTACTO váží 2 kilogramy, působí tedy extrémně velkou silou. Je vyroben z kvalitní nerezové oceli 18/0, která zajišťuje dlouhodobou životnost výrobku. Snadno se čistí, a navíc jej můžete bez obav mýt i v myčce nádobí. Kromě jeho hlavního účelu můžete tenderizér CONTACTO využít také na drcení česneku nebo bylinek. Klíčové vlastnosti tenderizér CONTACTORychle a snadno připraví maso na smažení či na minutkyTenderizér CONTACTO naklepe maso bez potrháníVyroben z kvalitní nerezové oceli 18/0Díky své extrémní hmotnosti 2 kg působí na maso velkou silouMůžete použít i na drcení česneku nebo bylinekTenderizér CONTACTO můžete mýt v myčce nádobí Výška:14 cmPrůměr:11 cmHmotnost:2 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako CONTACTO Tenderizér (1616200) , Contacto nůž na šunku 30 cm (6029300)

TESCOMA tenderizer na maso HANDY

TESCOMA tenderizer na maso HANDY
Detail

Vynikající pro přípravu šťavnatých steaků a zvláčňování všech druhů červeného masa. Tenderizer lze snadno rozložit a dokonale vyčistit, je vhodný do myčky nádobí. Opatřeno zámkem pro bezpečné skladování, vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. 3 roky záruka. (4home.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA tenderizer na maso HANDY , Hendi tenderizér, 45 bodců - profi line, červený 843451 (843451)

Tenderizer na maso Tescoma PRESTO

Tenderizer na maso Tescoma PRESTO
Detail

Tenderizer na maso Tescoma pro přípravu šťavnatých steaků a zvláčňování všech druhů červeného masa. Tenderizer položte na plátek syrového masa, zatlačte na rukojeť a tento postup opakujte po celé ploše steaku. Myjte pod tekoucí vodou, v případě potřeby nechte odmočit, nemyjte v myčce. 3 roky záruka. (4home.cz)

Podobné produkty ako Tenderizer na maso Tescoma PRESTO , Contacto nerez konvička na kávu se sklopným víkem 0,6 l (100060)

Tescoma tenderizer na maso HANDY

Tescoma tenderizer na maso HANDY
Detail

Připravte si dokonale propečené, šťavnaté a křehké steaky z kteréhokoliv druhu červeného masa.   V čem je tenderizer na maso HANDY výjimečný?   S tenderizer na maso HANDY snadno prokrojíte plátky hovězího, telecího, vepřového i jehněčího masa. Maso upravené tenderizerem HANDY nemusíte naklepávat, steaky budou po upečení dokonale křehké a šťavnaté. Díky originální promyšlené konstrukci lze  tenderizer HANDY po použití snadno rozložit a dokonale vyčistit, je vhodný do myčky nádobí.   Jaké má tenderizer na maso HANDY další výhody?   ostré čepele jsou vyrobeny z prvotřídní nerezavějící oceli   pro bezpečné skladování je tenderizer opatřen zámkem   Materiál: Prvotřídní nerezavějící ocel, odolný plast. Údržba: Lze snadno rozložit, vhodné do myčky. Záruka: 3 roky. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma tenderizer na maso HANDY

Tescoma tenderizer na maso PRESIDENT

Tescoma tenderizer na maso PRESIDENT
Detail

Milovníci steaků, zpozorněte! Představujeme vám Tenderizer na maso PRESIDENT té nejvyšší kvality, s dokonale promyšleným designem a novým způsobem použití. Díky ostré čepeli z nerezavějící oceli a kolébavému pohybu maso zjemníte a zvláčníte po celé jeho ploše, aniž byste ho museli naklepávat či jinak narušovat jeho strukturu. Každé sousto proto bude šťavnaté a křehké.   V čem je Tenderizer na maso PRESIDENT výjimečný?   Efektivní způsob kolébavého pohybu při zvláčňování a zjemňování masa zaručí dokonalý výsledek bez narušení struktury masa.   Jaké má Tenderizer na maso PRESIDENT další výhody?   zjemnění a zvláčnění všech druhů červeného masa   ostré čepele z prvotřídní nerezavějící oceli   ergonomické uchopení tenderizeru, vhodné pro praváky i leváky   ochranný kryt chránící bezpečí vaší rodiny i ostří tenderizeru   luxusní design   Materiál: špičková nerezavějící ocel, prvotřídní odolný plast. Údržba: myjte pod tekoucí vodou, v případě potřeby nechte odmočit. Vhodné do myčky. Záruka: 5 let. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma tenderizer na maso PRESIDENT

Tescoma tenderizer na maso PRESTO

Tescoma tenderizer na maso PRESTO
Detail

Vynikající pro přípravu šťavnatých steaků a zvláčňování všech druhů červeného masa. Tenderizer položte na plátek syrového masa, zatlačte na rukojeť a tento postup opakujte po celé ploše steaku. Myjte pod tekoucí vodou, v případě potřeby nechte odmočit, nemyjte v myčce. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma tenderizer na maso PRESTO

Tescoma Tenderizer na maso PRESTO

Detail

Tenderizer na maso PRESTO je vynikající pro přípravu šťavnatých steaků a zvláčňování všech druhů červeného masa. Tenderizer položte na plátek syrového masa, zatlačte na rukojeť a tento postup opakujte po celé ploše steaku. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Tenderizer na maso PRESTO

Tescoma Tenderizer na maso HANDY

Detail

Tenderizer pro přípravu šťavnatých steaků a zvláčnování všech druhů červeného masa. Vyrobený z nerezové oceli a odolného plastu, vhodný pro mytí v myčce. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Tenderizer na maso HANDY

CONTACTO Nůž na šunku 30 cm (6029300)

CONTACTO Nůž na šunku 30 cm (6029300)
Detail

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 30 cm, porcovací nůž, materiál rukojeti plast Neobyčejný kuchyňský nůž bude nepostradatelnou součástí každé domácnosti. Porcovací nůž od firmy Contacto se skvěle hodí pro perfektní naporcování, pro které je tento nůž navržený. Délka této čepele dosahuje plných 30 cm. Sympaticky lehká rukojeť z tuhého plastu je bezchybně vyvážená a vedle toho náramně padne do vaší ruky. Klíčové parametry kuchyňského nože CONTACTO Nůž na šunku 30 cm CONTACTO Nůž na šunku 30 cm má délku čepele 30 cm Kvalitní rukojeť z hutného plastu Typ nože: porcovací nůž (alza.cz)

Podobné produkty ako CONTACTO Nůž na šunku 30 cm (6029300)

TESCOMA Tenderizer na maso PRESTO 420376.00 (420376.00)

TESCOMA Tenderizer na maso PRESTO 420376.00 (420376.00)
Detail

Tenderizér pro přípravu steaků, není vhodné do myčky Tenderizer na maso Tescoma Presto je skvělý pomocník obzvláště při přípravě šťavnatých steaků. Tenderizer je opatřen celkem 24 úzkými ostrými čepelemi, které po přitlačení prostoupí do masa, kde naruší přirozenou strukturu masa. Takto upravené maso je při konzumaci nejen šťavnatější, ale také křehčí. Tenderizer na maso Tescoma Presto je skvělý pomocník obzvláště při přípravě šťavnatých steaků. Tenderizer je opatřen celkem 24 úzkými ostrými čepelemi, které po přitlačení prostoupí do masa, kde naruší přirozenou strukturu masa. Takto upravené maso je při konzumaci nejen šťavnatější, ale také křehčí. Klíčové vlastnostiVhodný pro přípravu steaků a ostatních druhů masaCelkem 24 ostrých úzkých čepelí (alza.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA Tenderizer na maso PRESTO 420376.00 (420376.00)

TESCOMA Tenderizer na maso HANDY 643890.00 (643890.00)

TESCOMA Tenderizer na maso HANDY 643890.00 (643890.00)
Detail

Tenderizér 8595028485486 tenderizer pro přípravu šťavnatých steaků a zvláčňování všech druhů červeného masa, opatřeno zámkem pro bezpečné skladování, vyrobeno z nerezavějící oceli a odolného plastu, lze snadno rozložit a vyčistit, vhodný do myčky (alza.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA Tenderizer na maso HANDY 643890.00 (643890.00)

TESCOMA Tenderizer na maso PRESIDENT 638725.00 (638725.00)

TESCOMA Tenderizer na maso PRESIDENT 638725.00 (638725.00)
Detail

Tenderizér zjemnění a zvláčnění všech druhů červeného masa, ostré čepele, vhodné pro praváky i leváky, ochranný kryt, luxusní design, vhodné do myčky Tenderizer na maso PRESIDENT značky Tescoma vám pomůže připravit prvotřídní steak. Využívá kolébavý pohyb a ostrou nerezovou čepel ke zjemnění a zvláčnění masa. Pro všechny milovníky steaků je Tenderizer na maso PRESIDENT přesně tím pravým pomocníkem k přípravě oblíbené prvotřídní lahůdky. Ostrou nerezovou čepelí spolu s kolébavým pohybem maso zjemníte a zvláčníte po celé jeho ploše. Přitom steak nemusíte nijak naklepávat a narušovat jeho strukturu. Užijete si tak každé křehké a šťavnaté sousto. PRESIDENT se hodí pro všechny druhy červeného masa.Díky dokonale promyšlenému ergonomickému designu vám Tenderizer skvěle padne do ruky a maximálně usnadní práci. Důmyslné uchopení navíc bez problému sedne pravákům i levákům. Mimo to oceníte také ochranný kryt, který je nezbytný zejména v domácnostech s... (alza.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA Tenderizer na maso PRESIDENT 638725.00 (638725.00)

Contacto nerez konvička na kávu se sklopným víkem 0,3 l (100035)

Contacto nerez konvička na kávu se sklopným víkem 0,3 l (100035)
Detail

Konvička na kávu, nerezová konvička s víkem, lze mýt v myčce, nepoužívat v mikrovlnné troubě Pijete kávu? Dopřejete si ji rádi s partnerem u společné snídaně? Tak to se vám bude zaručeně hodit nerezová konvička CONTACTO na kávu se sklopným víkem o objemu 0,3 l, kterou jednoduše přichystáte na stůl a každý se obslouží sám, dle libosti. Pohodlně ji umyjete v myčce na nádobí. Konvičku CONTACTO nelze používat v mikrovlnné troubě. Klíčové vlastnosti konvičky CONTACTO na kávu 0,3 lKonvička na kávu se sklopným víkemVyrobena z nerezové oceliKonvičku CONTACTO můžete mýt v myčce nádobíNelze vkládat do mikrovlnné trouby (alza.cz)

Podobné produkty ako Contacto nerez konvička na kávu se sklopným víkem 0,3 l (100035)

Contacto nerez konvička na kávu se sklopným víkem 0,6 l (100060)

Contacto nerez konvička na kávu se sklopným víkem 0,6 l (100060)
Detail

Konvička na kávu, nerezová konvička s víkem, lze mýt v myčce, nepoužívat v mikrovlnné troubě Čekáte návštěvu? Budete podávat kávu? Tak to se vám bude zaručeně hodit nerezová konvička CONTACTO na kávu se sklopným víkem o objemu 0,6 l, kterou jednoduše přichystáte na stůl a každý se obslouží sám, dle libosti. Pohodlně ji umyjete v myčce na nádobí. Konvičku CONTACTO nelze používat v mikrovlnné troubě. Klíčové vlastnosti konvičky CONTACTO na kávu 0,6 lKonvička na kávu se sklopným víkemVyrobena z nerezové oceliKonvičku CONTACTO můžete mýt v myčce nádobíNelze vkládat do mikrovlnné trouby (alza.cz)

Podobné produkty ako Contacto nerez konvička na kávu se sklopným víkem 0,6 l (100060)

HENDI tenderizér, 45 bodců - profi line, červený 843451 (843451)

HENDI tenderizér, 45 bodců - profi line, červený 843451 (843451)
Detail

Gastro vybavení pro efektivní způsob přípravy masa, především steaků, nerezové bodce pronikají hluboko do vláken masa , vhodný při marinování, maso by mělo být před použi tím tenderizéru okořeněné, 42x150x(H)118mm Efektivní způsob přípravy masa, především steaků. Nerezové bodce pronikají hluboko do vláken masa. Vhodný při marinování - marináda pronikne do masa až o 25 % rychleji, při vaření, dušení je úspora času až 50 %.Rozměry42 × 150 × (H) 118 mm Použití HENDI tenderizéruMaso by mělo být před použitím tenderizéru okořeněné - použitím tenderizéru proniká koření hluboko do masa, což ve výsledku zajistí lepší prostoupení kořenícího přípravku do masa. (alza.cz)

Podobné produkty ako HENDI tenderizér, 45 bodců - profi line, červený 843451 (843451)

TESCOMA Váleček na maso GrandCHEF (8595028409338)

TESCOMA Váleček na maso GrandCHEF (8595028409338)
Detail

Tenderizér pro snadné a rychlé zjemnění masa před tepelnou úpravou, nahrazuje paličku na maso i tenderizer, bezhlučný a hygienický Už vás nemusí trápit nepořádek a hluk během naklepávání masa. Sáhněte po praktickém válečku na maso GrandCHEF, který perfektně zjemní plátky masa před tepelnou úpravou. Je vyrobený z nerezové oceli a velmi kvalitního plastu. Váleček lze mýt v myčce na nádobí. Rukojeť zdobí jemné logo TESCOMA. Klíčové vlastnosti válečku na maso TESCOMA GrandCHEFPomůcka pro hygienické a tiché zjemnění masa od TESCOMA Váleček GrandCHEF nahradí paličku na naklepávání Jednoduché použitíSnadná údržba, lze mýt v myčce Vyroben z nerezové oceli a plastu (alza.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA Váleček na maso GrandCHEF (8595028409338)

Stanley Rogers Palička na maso 26cm

Detail

Palička na maso značky Stanley Rogers bude skvělým pomocníkem ve vaší kuchyni. Strukturovaná strana – tenderizér, plochá strana – palička. Je vyrobena z hliníkového materiálu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Stanley Rogers Palička na maso 26cm

TESCOMA Sekáček s tenderizerem PRESIDENT (8595028484199)

TESCOMA Sekáček s tenderizerem PRESIDENT (8595028484199)
Detail

Kuchyňské náčiní pro snadné porcování masa a rychlou přípravu šťavnatých steaků, skladujte s nasazeným ochranným pouzdrem, vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu, vhodné do myčky Dva užiteční pomocníci v jednom sekáček s masivní ostrou čepelí si poradí s porcováním masa i s kostí a tenderizer maso zvláční tak, že na talíři bude křehké a šťavnaté. Sekáček je vyroben z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu.Tohoto šikovného pomocníka si oblíbí každý milovník masa. Jeho příprava na mnoho způsobů s ním bude mnohem jednodušší. Ostrý sekáček vám pomůže naporcovat kotlety s kostí, žebírka, ale třeba i králíka nebo kachnu. Pro masivní čepel nebude žádná kost problém. Z druhé strany pak najdete praktický tenderizer s nerezovými čepelemi, kterým maso naklepete, narušíte jeho strukturu a odměnou vám křehké, vláčné maso, které se bude rozplývat na jazyku. Sekáček s tenderizerem je vyroben z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu a jeho... (alza.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA Sekáček s tenderizerem PRESIDENT (8595028484199)

Tescoma sekáček s tenderizerem PRESIDENT

Tescoma sekáček s tenderizerem PRESIDENT
Detail

2 užiteční pomocníci v 1 – sekáčkem snadno naporcujete maso s kostí, tenderizerem připravíte šťavnaté a vláčné steaky z hovězího, vepřového nebo skopového masa. Nejlépe toho, které jste právě naporcovali.  V čem je Sekáček s tenderizerem PRESDIENT výjimečný?   Sekáček má masivní ostrou čepel. Kotlety, žebírka i veškeré ostatní maso s kostí s ním naporcujete pohodlně a bezpečně.   Tenderizer s  nerezovými čepelemi rovnoměrně zvláční všechny druhy syrového červeného masa.   Dokonce i steak, který připravujete z nevyzrálého hovězího nebo vepřového či skopového masa, bude po naklepání tenderizerem po upečení vláčný a šťavnatý.   Jaké má Sekáček s tenderizerem PRESIDENT další výhody?    tenderizer zvláční maso, aniž by ztratilo šťávu   nerezová čepel sekáčku je chráněna pouzdrem pro bezpečné skladování   s očkem pro zavěšení    Materiál: prvotřídní nerezavějící ocel a vysoce odolný plast Údržba: skladujte s nasazeným ochranným pouzdrem, vhodné do myčky. Záruka: 5 roků záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma sekáček s tenderizerem PRESIDENT

Změkčovač masa s hroty

Změkčovač masa s hroty
Detail

Tento změkčovač má ostré jehly, které nařežou a zkrátí vlákna masa a díky této úpravě je křehké, šťavnaté a měkké. Tenderizer je vhodný na všechny druhy červeného masa. Pomocník pro opravdové gurmány, nerezové jehly provzdušní maso, které se tak lépe propeče. S ochranným krytem. Materiál: plast, nerezová ocel Rozměry: 19,5 cm (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Změkčovač masa s hroty

Změkčovač masa CULINARIA

Změkčovač masa CULINARIA
Detail

Tenderizer neboli změkčovač masa je vhodný na všechny druhy červeného masa. Díky jeho použití bude maso jemné, křehké a plné šťávy. Pomocník pro přípravu masa jej provzdušní a maso se tak lépe propeče. Nože jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli, rukojeť z plastu. Materiál: nerez, plast Rozměry: 19,1 x 5,5 cm (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Změkčovač masa CULINARIA

BANQUET Změkčovač masa 28TF871 Culinaria

BANQUET Změkčovač masa 28TF871 Culinaria
Detail

Změkčovač masa Culinaria má ostré jehly, které nařežou a zkrátí vlákna masa a díky této úpravě je maso křehké, šťavnaté a měkké. Tenderizer je vhodný na všechny druhy červeného masa. Pomocník pro opravdové gurmány, nerezové jehly provzdušní maso, které se tak lépe propeče. (4home.cz)

Podobné produkty ako BANQUET Změkčovač masa 28TF871 Culinaria

Tescoma váleček na maso GrandCHEF

Tescoma váleček na maso GrandCHEF
Detail

Pro rychlé a důkladné zjemnění masa před jeho tepelnou úpravou.   Čím Váleček na maso GrandCHEF vyniká?   S pomocí válečku GrandCHEF zjemníte plátky masa před jeho tepelnou úpravou bez námahy. Nemusíte používat ani paličku na maso, ani tenderizer. Váleček zjemní plátek masa přejetím po jeho obou stranách důkladně, na rozdíl od paličky nebo tenderizeru je však zcela bezhlučný a navíc hygienický. To znamená, že při jeho použití, právě na rozdíl od paličky nebo tenderizeru, šťáva z masa nestříká a neznečistí vaši pracovní plochu.   Materiál: Odolný plast a prvotřídní nerezavějící ocel. Čištění: Vhodný do myčky. Záruka: 3 roky. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma váleček na maso GrandCHEF

Banquet Změkčovač masa CULINARIA Latte 19,1 cm (28525151)

Banquet Změkčovač masa CULINARIA Latte 19,1 cm (28525151)
Detail

Tenderizér , ostré nože,které prořezávají a zkracují vlákna ,maso tak zůstává jemné, křehké a plné šťávy, celková délka je 19cm, rukojeť-plast, nerezové jehly, vhodný na všechny druhy červeného masa Změkčovač masa Banquet CULINARIA představuje praktický doplněk do domácí i profesionální kuchyně. Vybavený je ostrými jehlami, které prořezávají a zkracují vlákna masa, a to tak zůstává jemné, křehké a plné šťávy. Jehly, které jsou vyrobené z vysoce kvalitní nerezové oceli, maso provzdušní, díky čemuž se lépe propeče. Změkčovač disponuje délkou 19 cm a jeho tělo je vyrobeno z plastu. Změkčovač masa Banquet CULINARIA je vhodný pro použití na všechny druhy červeného masa. Klíčové vlastnosti změkčovače masa Banquet CULINARIA Latte 19,1 cmPraktický změkčovač masaS ostrými jehlami, které prořezávají a zkracují vlákna masaMaso zůstává jemné, křehké a plné šťávyJehly vyrobené z nerezové oceli, tělo změkčovače z plastuZměkčovač masa Banquet CULINARIA je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Banquet Změkčovač masa CULINARIA Latte 19,1 cm (28525151)
CONTACTO Nůž na šunku 30 cm (6029300), HENDI tenderizér, 45 bodců - profi line, červený 843451 (843451), Contacto nerez konvička na kávu se sklopným víkem 0,6 l (100060)