Conan exiles (pc) pl digital early access (360558)

Produkt Conan exiles (pc) pl digital early access (360558) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Conan exiles (pc) pl digital early access (360558) upraviť a produkt hľadať znova.

Conan Exiles (PC) PL DIGITAL EARLY ACCESS (360558)

Conan Exiles (PC) PL DIGITAL EARLY ACCESS (360558)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, RPG a strategie, 67% Přežijte v nelítostném open world světě v survival hře ze světa Barbara Conana, udělejte si přátele, nebo zotročte ty, kteří přáteli být nechtějí a ovládněte Exile Lands. Prozkoumávejte písečné pláně, bažiny, ledový sever a zdolejte každou horu v otevřeném světě plného skrytých zákoutí a zapomenutých pokladů. Přežijte v nehostinné krajině plné hrozivých monster a ostatních hráčů. Můj dům, můj hrad Vyrobte si sekeru a pokácejte strom. Vyrobte si první domeček. Rozšiřujte své území a vybudujte rozsáhlé... (alza.cz)

Podobné produkty ako Conan Exiles (PC) PL DIGITAL EARLY ACCESS (360558) , Elven legacy (pc) digital (195479)

Abandon Ship (PC) DIGITAL EARLY ACCESS (414495)

Abandon Ship (PC) DIGITAL EARLY ACCESS (414495)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, RPG a strategie, 88% Strategické námořní RPG, které z vás udělá skutečného kapitána. Ve hře se častokrát nevyhnete nervy drásajícím střetů s ostatními mořeplavci. Největší výhodu získáte poničením nepřátelské lodi ještě před kontaktním soubojem jednotlivců. Porazte bájného Krakena Začínáte jako bývalý člen kultu uctívačů hlubin a chapadel. Osvobodíte několik členů posádky z vězení a vaše cesta za zastavením bájného Krakena může začít. Musíte však nejprve rozšířit řady a nabrat zkušenosti. To však není vůbec lehké, jelikož vám je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Abandon Ship (PC) DIGITAL EARLY ACCESS (414495) , Battlefield 1: revolution - pc digital (436362)

Gloria Victis (PC) DIGITAL EARLY ACCESS (376158)

Gloria Victis (PC) DIGITAL EARLY ACCESS (376158)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, Vezměte si odměnu z poraženého nepřítele a vyberte, které konkrétní věci byste chtěli. Prozkoumejte země založené na středověké Evropě a Středním Východě, objevte starověké tajemství, hledejte zapomenuté poklady a stvoření ze středověkých příběhů. Hrajte za jeden ze tří národů Vyberte si jeden ze tří národů: hrdí Midlanders obývající rozsáhlé zelené země, pomstychtivé Ismiry z mrazivého severu nebo odhodlané válečníky Azebské Říše.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Gloria Victis (PC) DIGITAL EARLY ACCESS (376158) , Star wolves 2 (pc) digital (195475)

Rise of Insanity (PC) DIGITAL EARLY ACCESS (371577)

Rise of Insanity (PC) DIGITAL EARLY ACCESS (371577)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: dobrodružná a virtuální realita, - Rise of Insanity je psychologický horor na PC, s doplňkovou podporou pro google VR (hra se dá hrát klasicky na PC a nevyžaduje google VR). % Vrhněte se do víru bláznivé hororové hry, která se ihned po svém vypuštění do Early Accessu stala hitem. Prozkoumejte v kůži psychologa nejtemnější zákoutí lidské mysli. Překonejte váš strach a zjistěte pravdu, která se skrývá za tragickými událostmi. Inspirace těmi nejlepšími hororovými filmy Vývojáři svoji tvorbu inspirovali filmy jako jsou Exorcista... (alza.cz)

Podobné produkty ako Rise of Insanity (PC) DIGITAL EARLY ACCESS (371577) , Elven legacy: ranger (pc) digital (195486)

Gloria Victis - Game & Epic Soundtrack (PC) DIGITAL EARLY ACCESS (376164)

Gloria Victis - Game & Epic Soundtrack (PC) DIGITAL EARLY ACCESS (376164)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Vezměte si odměnu z poraženého nepřítele a vyberte, které konkrétní věci byste chtěli. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Prozkoumejte země založené na středověké Evropě a Středním Východě, objevte starověké tajemství, hledejte zapomenuté poklady a stvoření ze středověkých příběhů. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Hrajte za jeden ze tří národů Vyberte si jeden ze tří národů: hrdí Midlanders obývající rozsáhlé zelené země, pomstychtivé Ismiry z mrazivého severu nebo... (alza.cz)

Podobné produkty ako Gloria Victis - Game & Epic Soundtrack (PC) DIGITAL EARLY ACCESS (376164) , Elven legacy: magic (pc) digital (195482)

Cities XXL (PC) PL DIGITAL (366906)

Cities XXL (PC) PL DIGITAL (366906)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: simulátor, 47% Navzdory svým technickým nedostatkům je Cities XXL skutečně mimořádně velkou a zábavnou simulací stavění měst, s pevným základem postaveným na pilířích žánru a pozoruhodnými doplňky k budování a řídícím prvkům hry. (GamesVillage.It) Tvořte, stavějte a spravujte ta největší a nejrozmanitější města v Cities XXL. Spravujte ekonomiku sdílením zdrojů mezi všemi vašimi městy na více než 65 mapách (včetně nových krajin a prostředí) v rámci funkce Cities Planet. Probuďte v sobě architekta! S územním plánováním včetně domovských... (alza.cz)

Podobné produkty ako Cities XXL (PC) PL DIGITAL (366906) , Dragon age ii (pc) digital (68527)

Alien Rage (PC) PL DIGITAL (361773)

Alien Rage (PC) PL DIGITAL (361773)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a střílečky, 52% Užijte si hodiny nepřetržitého střílení a bojů proti mimozemským Vorusům v hardcore old-school střílečce Alien Rage. Zastavte mimozemský převrat a dobývejte vesmírnou planetu zpět pod nadvládu lidské rasy. Ve hře budete postupně dobývat futuristické mimozemské lodě a centrály. Výbuchy všude kolem Častokrát se budete setkávat s množstvím výbušných a toxických barelů. Při správném načasování vám zajistí vynikající strategickou výhodu a usnadní práci se zneškodněním třeba i desítky nepřátel. (alza.cz)

Podobné produkty ako Alien Rage (PC) PL DIGITAL (361773) , Richter max: exiles - cd (4860445)

Cities XL Platinum (PC) PL DIGITAL (442918)

Cities XL Platinum (PC) PL DIGITAL (442918)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, Pusťte se do projektování a postavte metropoli přesně podle svých představ. Cities XL Platinum nabízí více než 1 000 unikátních staveb a budov včetně 50 novinkových díky edici Platinum. Pole působnosti můžete rozšiřovat na 60 obrovských mapách, kde nebudete mít nouzi o prostor i variabilitu terénu. Ve svém městě budete v roli starosty, který bude mít poslední slovo, ale bude muset řešit i komplikace s chodem a potřebami města spojené. Města můžete specializovat, propojovat mezi sebou a pomáhat tak vzniku prosperujících aglomerací. Klíčové vlastnosti PC Cities XL Platinum Oblíbená budovatelská strategiePřes tisíc budov a stavebPadesátka nových budovNa šedesát obrovských mapMožnost spojování městUrčeno pro PC (alza.cz)

Podobné produkty ako Cities XL Platinum (PC) PL DIGITAL (442918) , Theatre of war (pc) digital steam (195476)

Crysis 2 Maximum Edition (PC) PL DIGITAL (363942)

Crysis 2 Maximum Edition (PC) PL DIGITAL (363942)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Origin, české titulky, žánr: akční, Hordy obcych pustoszą Nowy Jork. Nadrzędnym celem ich inwazji jest całkowita zagłada rodzaju ludzkiego (alza.cz)

Podobné produkty ako Crysis 2 Maximum Edition (PC) PL DIGITAL (363942) , Battlefield hardline premium pack pc digital 350601

Robot Squad Simulator 2017 (PC) PL DIGITAL (265284)

Robot Squad Simulator 2017 (PC) PL DIGITAL (265284)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: simulátor, Ve hře Robot Squad Simulator 2017 se vžijete do technika speciální vojenské jednotky, který má k dispozic několik rozdílných robotů. Při jejich správném nasazení pak lze splnit i ty nejsložitější úkoly včetně zneškodnění bomb. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. % Tento skvělý simulátor vám dovolí ovládat speciálně vyvinuté vojenské a policejní roboty. To bude rozhodně pořádná výzva, co myslíte? Vypnuto Vojenský dron při průletu nad nebezpečným územím. Vypnuto Pomocí kamery si zjistěte postavení nepřátel.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Robot Squad Simulator 2017 (PC) PL DIGITAL (265284) , Richter max: exiles (2x lp) - lp (4860446)

Meridian: Age of Invention (PC) PL DIGITAL (371367)

Meridian: Age of Invention (PC) PL DIGITAL (371367)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: adventura, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Vrhněte se do vzrušujících objevů a postavte na nohy upadající království. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Musíte najmout dělníky, hledat suroviny, opravovat infrastrukturu, zajistit jídlo a další služby. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Získejte zlatou odměnu Zapojte svou vynalézavost a splnte všechny úkoly v co nejrychlejším čase. Není vyplněn Alternativní text k fotografii!... (alza.cz)

Podobné produkty ako Meridian: Age of Invention (PC) PL DIGITAL (371367) , Minecraft java and bedrock edition - pc digital (2wu-00039)

World Keepers: Last Resort (PC) PL DIGITAL (371457)

World Keepers: Last Resort (PC) PL DIGITAL (371457)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie a adventura, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Osud celého lidstva je nejistý. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Vydejte se přes nebezpečné moře. Odhalte zdroj zničujícího moru a zlikvidujte starobylé zlo, které chce vyhladit celé lidstvo. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Fantastické dobrodružství Zažijte úžasné dobrodružství a překonávejte náročné výzvy. Není vyplněn Alternativní text k fotografii!... (alza.cz)

Podobné produkty ako World Keepers: Last Resort (PC) PL DIGITAL (371457) , Funko pop! barbar conan - k-pop conan (889698349321)

The Esoterica: Hollow Earth (PC) PL DIGITAL (371436)

The Esoterica: Hollow Earth (PC) PL DIGITAL (371436)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: adventura a logická, % Výborná logická hra s dobře promyšleným příběhem v oslnivých kulisách, okořeněná profesionální hudebním doprovodem. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Nalezněte svou cestu do mýtického světa Agartha. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Potrapte své mozkové závity ve více než 40 logických minihrách. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Grafika jako z knížek Navštivte více než 125 nádherně graficky zpracovaných lokalit. Vývojářům se totiž podařilo vytvořit takovou... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Esoterica: Hollow Earth (PC) PL DIGITAL (371436) , Král conan (9788025735893)

Blood Bowl: Chaos Edition (PC) PL DIGITAL (442866)

Blood Bowl: Chaos Edition (PC) PL DIGITAL (442866)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: akční, RPG, strategie a střílečky, Chaos Edition rozšiřuje základní hru Blood Bowl o další trojici ras, čímž se jejich celkový počet zvedá na početných 23. K dispozici je i zbrusu nový stadion umístěný do džungle. Světový šampionát rozšiřuje sólo mód hry. Online verze hry je potom obohacena o samostatné zápasy s privátními ligami i žebříčkovým hodnocením výsledků. Rozšíření je určeno pro PC a vyžaduje základní hru. Klíčové vlastnosti Blood Bowl: Chaos EditionTrojice nových rasZbrusunový stadion v džungliMód světového šampionátuOnline žebříčkové hodnoceníVyžaduje základní hruUrčeno pro PC (alza.cz)

Podobné produkty ako Blood Bowl: Chaos Edition (PC) PL DIGITAL (442866) , Conan z cimmerie

Sebastien Loeb Rally EVO (PC) PL DIGITAL (191293)

Sebastien Loeb Rally EVO (PC) PL DIGITAL (191293)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: závodní, Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 67% "Sice nepatří mezi úplné špičky z hlediska grafiky a zvuku motoru, ale herní prožitek z jízdy je velmi dobrý a přesvědčivý. Ve hře je mnoha tratí a výzev..." Projíždějte závodní tratě za slunečného počasí, deště nebo dokonce v období mrazu. Vyzkoušejte, jaké máte řidičské schopnosti. Založeno na reálném podkladu Hra Sebastien Loeb Rally Evo je silně inspirována nejlepším jezdcem světa Sebastienem Loebem. Tento špičkový jezdec posunul... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sebastien Loeb Rally EVO (PC) PL DIGITAL (191293) , Profilite pl-toby (pl-toby)

Hidden Object 4-in-1 Bundle (PC) PL DIGITAL (371460)

Hidden Object 4-in-1 Bundle (PC) PL DIGITAL (371460)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: logická, Hidden Object 4-in-1 Bundle je balíček čtveřice různých her, kde hráč řeší různé hádanky nebo minihry. Každá z her obsahuje své příběhy, které vypráví zajímavým a poutavým způsobem. Klíčové vlastnosti PC hry Hidden Object 4-in-1 BundleObsahuje čtveřici různých herRůzné minihry a náročné hádankyZajímavé a poutavé vyprávění příběhůKvalitní dabing Balíček čtveřice herHidden Object 4-in-1 Bundle obsahuje tyto hry:Dark Strokes: Sins of The Fathers Collectors EditionEternal Journey: New Atlantis Collectors EditionHouse of 1000 Doors: The Palm of Zoroaster Collectors EditionStray Souls: A Dollhouse Story Collectors Edition (alza.cz)

Podobné produkty ako Hidden Object 4-in-1 Bundle (PC) PL DIGITAL (371460) , Reflexní pl-timo (pl-timo)

The Sims 4 - Hurá do práce (PC) PL DIGITAL (441740)

The Sims 4 - Hurá do práce (PC) PL DIGITAL (441740)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Origin, české titulky, žánr: Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra Simulátor života, radostí a strastí roztomilých panáčků The Sims 4 před nedávnem oslavil dvouleté výročí od svého vydání, a slavit můžou začít i samotní Simíci. Může za to chystaný datadisk Život ve městě. 73% První z řady rozšíření The Sims 4 s podtitulem Hurá do práce. Svojí rodinku už máte dávno plně pod kontrolou, ale nyní se podrobně vydáte i za jejich pracovní kariérou. Nová pracovní odvětví: detektiv, lékař, vědec. Začněte podnikat: vyberte si svůj obor a zkuste štěstí v čele pekárny, butiku nebo knihovny.... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Sims 4 - Hurá do práce (PC) PL DIGITAL (441740) , Vonný difuzér early spring, 100 ml

Hidden Object 5-in-1 Bundle (PC) PL DIGITAL (371466)

Hidden Object 5-in-1 Bundle (PC) PL DIGITAL (371466)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie a adventura, Hidden Object 5-in-1 Bundle je balíček pětice různých her, kde hráč řeší různé hádanky nebo minihry. Každá z her obsahuje své příběhy, které vypráví zajímavým a poutavým způsobem. Klíčové vlastnosti PC hry Hidden Object 5-in-1 BundleObsahuje pětici různých herRůzné minihry a náročné hádankyZajímavé a poutavé vyprávění příběhůKvalitní dabing Balíček pětice herHidden Object 5-in-1 Bundle obsahuje tyto hry:Behind the Reflection 2: Witchs RevengeMountain Crime: RequitalTwisted Lands: Shadow TownVampire Saga: Pandoras BoxWeird Park: Broken Tune (alza.cz)

Podobné produkty ako Hidden Object 5-in-1 Bundle (PC) PL DIGITAL (371466) , Nania maxim access šedá (3507460217605)

Sacra Terra: Angelic Night: Collector's Edition (PC) PL DIGITAL (371415)

Sacra Terra: Angelic Night: Collector's Edition (PC) PL DIGITAL (371415)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie a logická, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Démoni sedmi hlavních hříchů se dostali na svobodu ze svého ohnivého vězení a převzali rezidenci v Sacra Terra. Při zkoumání rozpadající se nemocnice odhalujete tajemství středověkého opatství a při prohledávání děsivých katakomb získáte podporu od nevinné duše známé jako Anděl. Zachraňte lidstvo Využijte své schopnosti k tomu, abyste porazili démony a zachránili lidstvo od záhuby.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sacra Terra: Angelic Night: Collector's Edition (PC) PL DIGITAL (371415) , Salomon prolink access skate (l3910440001)

Car Mechanic Simulator 2018 - Mazda DLC (PC) PL DIGITAL (369702)

Car Mechanic Simulator 2018 - Mazda DLC (PC) PL DIGITAL (369702)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: Simulátor a Závodní, pro uplatnění je vyžadována základní hra Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Japonci by ve hře neměli chybětPořiďte si do hry Car Mechanic Simulator 2018 herní rozšíření Mazda DLC a získejte do své garáže licencovaná vozidla značky Mazda, která se řadí mezi nejznámější a nejuznávanější po celém světě. (alza.cz)

Podobné produkty ako Car Mechanic Simulator 2018 - Mazda DLC (PC) PL DIGITAL (369702) , Salomon juke access pink (887850954307)

Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered Edition (PC) PL DIGITAL (440936)

Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered Edition (PC) PL DIGITAL (440936)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky a dabing, žánr: strategie a střílečky, % Staňte se členem odboje Red Faction na Marsu a postavte se utlačovatelům z Earth Defense Force. Zažijte otevřený svět na Marsu, dynamické souboje a fyzikální destrukce. O tom, s kým, kdy, kde a jak se bude bojovat, rozhodujete vy. Provádějte ozbrojené výpady podle vlastního stylu hry, plňte mise v libovolném pořadí anebo se zapojte do ničivých aktivit, abyste oslabili vliv EDF na Marsu. Vesmírný odboj Vžijte se do role odbojového bojovníka v nově založeném hnutí Red Faction... (alza.cz)

Podobné produkty ako Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered Edition (PC) PL DIGITAL (440936) , Salomon sns access junior (l39105400)

Sid Meier's Civilization VI - Australia Civilization & Scenario Pack (PC) PL DIGITAL (333276)

Sid Meier's Civilization VI - Australia Civilization & Scenario Pack (PC) PL DIGITAL (333276)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra PC Sid Meier's Civilization VI - Poland Civilization & Scenario Pack obraňte Polsko, Prahu i Víděň před nájezdníky-Turky i Křižáky. Proslavte se na poli bitvy a staň se nejslavnějším obráncem Polska. Zkroťte divokou přírodu nového kontinentu. Australané vždy bojovali s nehostinnými podmínkami, proto mají jejich pobřežní města kompletně pokryté možnosti bydlení. Válka je potřeba Hrdina nové civilizace, válečný... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sid Meier's Civilization VI - Australia Civilization & Scenario Pack (PC) PL DIGITAL (333276) , Salomon sns profil access (l40865000)

Beholder (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (371235)

Beholder (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (371235)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie a adventura, 75% Beholder je simulátor správy a morální problém v jednom. Je snadné se nechat pohltit životy Carla Steina a obyvatel bytů, pro které byl najat, aby je špehoval, s příběhem plným zvratů, zrady a strašlivých osudů. (GamingTrend) Jste státem instalovaným správcem bytového domu. Vaše každodenní rutina spočívá učinit budovu příjemným místem pro nájemce, kteří přicházejí a odcházejí. Jedná se však jednoduše o fasádu, která skrývá vaše skutečné poslání ... Donášeč s velkým „D“ Vaším hlavním úkolem je skrytě sledovat... (alza.cz)

Podobné produkty ako Beholder (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (371235) , Barbar conan - dvd (d01582)

iO (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (360246)

iO (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (360246)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: arkády a logická, 68% iO je skvělou logickou hrou, kde za málo peněz dostanete zábavu na řadu večerů, ba dokonce týdnů, možná měsíců, než se vám podaří všechny úrovně zvládnout. Pokud toužíte po hře, která vás přinutí přemýšlet, tak jste právě našli to, co hledáte. Řešte složité hádanky využívající fyziku, které vám dají opravdu zabrat. Styl her z devadesátých let Hra nijak nepřekypuje grafickými efekty či dalšími prvky, které by vás mohly od hádanek rozptylovat. Je to vlastně pouze a jen čistá hratelná zábava. A to rozhodně není na... (alza.cz)

Podobné produkty ako iO (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (360246) , Barbar conan - dvd (n02344)

Street Arena (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (265266)

Street Arena (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (265266)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Street Arena je návyková izometrická střílečka, ve které musíte neustále postupovat směrem k vytyčenému cíli. Multiplayerový prvek vám navíc přidá celou řadu zábavných herních režimů. Street Arena patří mezi dynamické multiplayerové hry, při které klidně rozmlátíte svoji klávesnici. Při postupu stylem Johna Ramba se totiž dostanete do nejedné akční šlamastyky. K vašemu štěstí je však připraven dostatečně početný zbraňový arzenál doplněný o řadu dočasných powerupů.Klíčové vlastnostiIzometrická střílečkaDva režimy kamery – klasický z ptačí perspektivy a „zvýšený z třetí osoby“Různé herní režimy: free for all, 1v1, team deathmatch, capture the flag, hunting, bombmatch, race (alza.cz)

Podobné produkty ako Street Arena (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (265266) , Gravity led pl 2b (led pl 2b)

Mountain Crime: Requital (PC/MAC) PL DIGITAL (371373)

Mountain Crime: Requital (PC/MAC) PL DIGITAL (371373)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: akční, strategie, dobrodružná a logická, Někdo vraždí hosty horského střediska a ty můžeš být další obětí, pokud nevyřešíš tajemství ukryté v samotném srdci tohoto thrilleru. Vžijte se do role lékaře, kterého zavolali do odlehlého hotelu, aby se postaral o pacienta, a snažte se zachovat chladnou hlavu. Chvíli po příjezdu do tohoto tichého zákoutí objevíte tělo první oběti. Řešte hádanky a hledejte vodítka Při hledání vodítek, řešení komplikovaných hádanek a čtení výstřižků z novin odhalujících děsivou minulost hotelu.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Mountain Crime: Requital (PC/MAC) PL DIGITAL (371373) , Stagg oca-pl rd (oca-pl rd)

Hybrid Wars (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (361647)

Hybrid Wars (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (361647)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Na co se můžete těšit ve hře Hybrid WarsŠiroký arzenál strojů a bojových vozidel: řídit budete tanky, roboty, vrtulníky i tzv. titányZábavné boss fighty, které zdoláte jedině se špetkou smyslu pro taktizováníPropracovaná herní fyzikaKooperativní mód pro více hráčůPřes patnáct hodin návykové řežbyFanouškům tvrdé hudby se bude zamlouvat industriálně heavy-metalový soundtrack Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Ve futuristické střílečce Hybrid Wars si na začátku hry vyberte bojovníka, který se zkušenostmi získává nové dovednosti a schopnost ovládat větší a ničivější stroje. Není vyplněn Alternativní text... (alza.cz)

Podobné produkty ako Hybrid Wars (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (361647) , Men of war: assault squad mp supply pack charlie (pc) digital (195472)

Rescue Team 5 (PC/MAC) PL DIGITAL (371391)

Rescue Team 5 (PC/MAC) PL DIGITAL (371391)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, Připojte se k světově známému záchranářskému týmu a vydejte se na úžasné dobrodružství, na které nikdy nezapomenete. Využijte dovednosti řízení času, abyste co nejrychleji odstranili překážky. Nebezpečí číhá všude Cestuje přes pouštní oblasti, zasněžené hory a nebezpečné džungle. Zachraňujte lidské životyZachraňte lidské životy a přetvořte město pomocí pečlivě naplánovaným kliknutí myší.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Rescue Team 5 (PC/MAC) PL DIGITAL (371391) , Mitchell joni: early joni - 1963 - lp (0349784666)

LEGO Star Wars: Force Awakens The Phantom Limb Level Pack DLC (PC) PL DIGITAL (287079)

LEGO Star Wars: Force Awakens The Phantom Limb Level Pack DLC (PC) PL DIGITAL (287079)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: RPG a Arkády, pro uplatnění je vyžadována základní hra Zbrusu nové dobrodružstvíBalíček Phantom Limb Level Pack rozšiřuje LEGO Star Wars: The Force Awakens o nové dobrodružství, které ukazuje události, jež vedli k událostem ve filmu. Objevte vzrušující dobrodružství, které vedlo k nové červené paži C-3PO a spojilo ho s odporem. Pro aktivaci balíčku je nutné mít základní hru. Jste na tuto hru opravdu připraveni? vyberte si z naší nabídky herních počítačů a notebooků Herní počítače Herní notebooky (alza.cz)

Podobné produkty ako LEGO Star Wars: Force Awakens The Phantom Limb Level Pack DLC (PC) PL DIGITAL (287079) , Parton dolly: early dolly (coloured) - lp (clolp2341)

Moto Racer 4 (PC/MAC) PL DIGITAL + BONUS! (267459)

Moto Racer 4 (PC/MAC) PL DIGITAL + BONUS! (267459)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: sportovní, Zábavné ježdění na motorkách a k tomu spousta triků? To je Moto Race 4 v parádní grafice a s návykovou hratelností. Užiješ si driftování i ostré souboje na cílové rovince. Místo na stupních vítězů je však jen pro vyvolené. Budeš to možná právě ty. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 49% Moto Racer 4 je bláznivá motocyklová arkáda s prvky freestylu a riskantních prvků. Navíc v luxusní grafice pod taktovkou Unreal Engine 4.Bonusový balíček obsahuje nového motorkáře, dva nové motocykly, dva zvuky klaksonů a jeden speciální znak na přilbu. Vypnuto Překážkovou dráhu lze zdolat i s motocyklem. Vypnuto... (alza.cz)

Podobné produkty ako Moto Racer 4 (PC/MAC) PL DIGITAL + BONUS! (267459) , Simon and garfunkel: early recordings - cd (4260134478083)

Elementary My Dear Majesty (PC/MAC) PL DIGITAL (371253)

Elementary My Dear Majesty (PC/MAC) PL DIGITAL (371253)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: dobrodružná, Wkrocz do zachwycającego świata iluzji w pierwszej grze przygodowej z ukrytymi obiektami w 3D! Córka króla zmieniła się w ludożerczego potwora i masz do wyboru: znaleźć lekarstwo na tę przypadłość albo pożegnać się ze swoją głową! Wysil swój wzrok, przemierzając 14 oszałamiających lokacji w poszukiwaniu wskazówek, wykonując zadania dla wielu zabawnych postaci i rozwiązując ponad 100 intrygujących zagadek. Jeśli lubisz oryginalne i emocjonujące gry, Elementary My Dear Majesty będzie czymś w sam raz dla Ciebie! (alza.cz)

Podobné produkty ako Elementary My Dear Majesty (PC/MAC) PL DIGITAL (371253)

Beholder: Blissful Sleep (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (371232)

Beholder: Blissful Sleep (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (371232)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie a Adventura, pro uplatnění je vyžadována základní hra Witaj z powrotem w ponurej dystopijnej przyszłości gry Beholder, w której zwyczajni ludzie próbują przetrwać pod ciężarem dyrektyw żelaznej ręki Rządu! (alza.cz)

Podobné produkty ako Beholder: Blissful Sleep (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (371232)

Moto Racer 4 Season Pass (PC/MAC) PL DIGITAL (267465)

Moto Racer 4 Season Pass (PC/MAC) PL DIGITAL (267465)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Sportovní a Závodní, pro uplatnění je vyžadována základní hra 49% Moto Racer 4 je bláznivá motocyklová arkáda s prvky freestylu a riskantních prvků. Navíc v luxusní grafice pod taktovkou Unreal Engine 4. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Season PassSeason Pass ke hře Moto Racer 4 ti umožňuje přístup ke třem velkým přicházejícím DLC balíčkům, obsahující další herní režim. Pomůže ti ukázat, co si můžeš dovolit nakoupit v multiplayeru i singleplayeru. 7TKe spuštění se vyžaduje základní hra Moto Racer. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Překážkovou dráhu lze zdolat i s motocyklem. Není vyplněn Alternativní text k... (alza.cz)

Podobné produkty ako Moto Racer 4 Season Pass (PC/MAC) PL DIGITAL (267465)

Heroes of Hellas 3: Athens (PC/MAC) PL DIGITAL (371265)

Heroes of Hellas 3: Athens (PC/MAC) PL DIGITAL (371265)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, Jelikož výroba hry Heroes of Hellas 3 zabrala dva roky, jedná se o velkolepý epos, u kterého se budou bavit všichni. Po zkáze zůstaly Athény v troskách, zrekonstruj je a zajisti si pomoc hrdinů z Olympu, protože povedeš bitvu se zlým bohem! Během této návykové spojovačky budeš v mezidobí stavět městské budovy, hledat zlato, plnit požadavky zdevastovaného obyvatelstva a hledat legendární medailony, díky kterým budeš moci přivolat bohy a požádat je o pomoc. Jsi připraven/a na setkání s bohy? (alza.cz)

Podobné produkty ako Heroes of Hellas 3: Athens (PC/MAC) PL DIGITAL (371265)

Jagged Alliance - Back in Action (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (361659)

Jagged Alliance - Back in Action (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (361659)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: RPG, strategie a simulátor, Na co se můžete těšit ve hře Jagged Alliance - Back in ActionPrůřez mezi strategií a RPG si vás snáz získá než kterákoliv jiná hra, spadající jen do jedné žánrové škatulkyVěrohodné herní postavy s propracovanými dialogyTahový systém soubojů Plan & Go: jakoukoliv akci si budete moct dopředu důkladně promysletAutentickou atmosféru hry umocňuje dobře zpracovaná fyzika, animace, grafika i soundtrack Vylepšený izometrický pohled a lépe navržený uživatelský interface: to jsou změny, kterých si coby fanoušci Jagged Alliance v předělávce Back in Action všimnete na první dobrou. Souboje mají tahový... (alza.cz)

Podobné produkty ako Jagged Alliance - Back in Action (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (361659)

Moto Racer 4 Deluxe Edition (PC/MAC) PL DIGITAL + BONUS! (267462)

Moto Racer 4 Deluxe Edition (PC/MAC) PL DIGITAL + BONUS! (267462)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: sportovní, Zábavné ježdění na motorkách a k tomu spousta triků? To je Moto Race 4 v parádní grafice a s návykovou hratelností. Užiješ si driftování i ostré souboje na cílové rovince. Místo na stupních vítězů je však jen pro vyvolené. Budeš to možná právě ty. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 49% Moto Racer 4 je bláznivá motocyklová arkáda s prvky freestylu a riskantních prvků. Navíc v luxusní grafice pod taktovkou Unreal Engine 4.Deluxe edice obsahuje navíc Season Pass s přístupem ke třem velkým DLC rozšířením. Vypnuto Překážkovou dráhu lze zdolat i s motocyklem. Vypnuto... (alza.cz)

Podobné produkty ako Moto Racer 4 Deluxe Edition (PC/MAC) PL DIGITAL + BONUS! (267462)

Hotline Miami 2: Wrong Number (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (347445)

Hotline Miami 2: Wrong Number (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (347445)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: arkády, 74% Nová střílečka s retro designem a parádními efekty, to je hra Hotline Miami 2: Wrong Number. Hra Hotline Miami 2: Wrong Number je brutální střílečka s horního pohledu. Těšit se můžete nejen na parádní efekty. Hra má hned několik úrovní, takže se určitě nudit nebudete. Napínavý příběh až do konce Vašim úkolem v této hře je přejít přes všechny překážky a osoby. Skvělá hratelnost i soundtrackHra je doplněna o povedenou hudbu,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Hotline Miami 2: Wrong Number (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (347445)

The Book of Unwritten Tales 2 (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (347340)

The Book of Unwritten Tales 2 (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (347340)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: logická, 80% Každý svět potřebuje hrdiny. Jakkoliv nehrdinsky vypadají. A Join Wilbur, Ivo, Nate a Critter už více nehrdinsky snad ani vypadat nemůžou. Pomozte jim naplnit jejich osudy. Osudy, jež ještě nebyly napsány. Nechte se uchvátit krásnou fantasy grafikou a surrealistickým pojetím hry. Hra před vás postaví spousty logických hádanek, které vám dají zabrat. Aventásia má však vlastní pravidla a ta budete muset vzít v potaz, jinak skončíte beznadějně zaseknutí. Popkultura kam se podíváš Hra si utahuje ze spoustu... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Book of Unwritten Tales 2 (PC/MAC/LX) PL DIGITAL (347340)

Trackmania Club Access - 3 Year - Xbox Digital (7D4-00690)

Trackmania Club Access - 3 Year - Xbox Digital (7D4-00690)
Detail

Herní doplněk / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: Závodní a Arkády, pro uplatnění je vyžadována základní hra, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Trackmaina Club Access 3 Year Xbox – klíčové prvky:Odemkněte si prémiový zážitek z Trackmanie! Hrajte sólo nebo ve více hráčích sezónní kampaně a sledujte svůj postup díky sbírání medailí, trofejí a regionálním i celosvětovým žebříčkům. Užijte si přátelskou týmovou hru v režimech Royal a Ranked Matchmaking.Vytvářejte si vlastní hry a upravujte skiny autPřidejte se do klubu s ostatními hráčiSdílejte, vytvářejte a užívejte si všechny výhody Club Access (alza.cz)

Podobné produkty ako Trackmania Club Access - 3 Year - Xbox Digital (7D4-00690)

Trackmania Standard Access - 1 Year - Xbox Digital (7D4-00688)

Trackmania Standard Access - 1 Year - Xbox Digital (7D4-00688)
Detail

Herní doplněk / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: Závodní a Arkády, pro uplatnění je vyžadována základní hra, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Trackmania Standard Access 1 Year Xbox – klíčové prvky:Odemkněte si prémiový zážitek z Trackmanie! Hrajte sólo nebo ve více hráčích sezónní kampaně a sledujte svůj postup díky sbírání medailí, trofejí a regionálním i celosvětovým žebříčkům. Užijte si přátelskou týmovou hru v režimech Royal a Ranked Matchmaking. (alza.cz)

Podobné produkty ako Trackmania Standard Access - 1 Year - Xbox Digital (7D4-00688)

Trackmania Club Access - 1 Year - Xbox Digital (7D4-00689)

Trackmania Club Access - 1 Year - Xbox Digital (7D4-00689)
Detail

Herní doplněk / DLC - Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: Závodní a Arkády, pro uplatnění je vyžadována základní hra, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Trackmaina Club Access 1 Year Xbox – klíčové prvky:Odemkněte si prémiový zážitek z Trackmanie! Hrajte sólo nebo ve více hráčích sezónní kampaně a sledujte svůj postup díky sbírání medailí, trofejí a regionálním i celosvětovým žebříčkům. Užijte si přátelskou týmovou hru v režimech Royal a Ranked Matchmaking.Vytvářejte si vlastní hry a upravujte skiny autPřidejte se do klubu s ostatními hráčiSdílejte, vytvářejte a užívejte si všechny výhody Club Access (alza.cz)

Podobné produkty ako Trackmania Club Access - 1 Year - Xbox Digital (7D4-00689)

PC Building Simulator (PC) DIGITAL (426075)

PC Building Simulator (PC) DIGITAL (426075)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: simulátor, % Zvládnete si zvolit základovou desku, k ní správnou grafickou kartu, procesor, ramky, zvukovou kartu, zdroj… A co všechny ty kabely? Kam který patří a co to probůh je 8 pin? PC Building Simulator vás zábavnou formou naučí stavět počítače a porozumět jeho fungování. Hra pracuje s reálnými značkami jako AMD, MSI, Gigabyte, Corsair, EVGA, Futuremark. Zpočátku budete jen vyměňovat součástky nebo testovat výkon. Ale později... Kompletní stavba počítače Nabídněte zákazníkovi nejlepší stroj za nejlepší cenu. Hra... (alza.cz)

Podobné produkty ako PC Building Simulator (PC) DIGITAL (426075)

Exiles - Jane Harperová

Detail

A mother disappears from a busy festival on a warm spring night.Her baby lies alone in the pram, her mother's possessions surrounding her, waiting for a return which never comes.A year later, Kim Gillespie's absence still casts a long shadow as her friends and loved ones gather to welcome a new addition to the family.Joining the celebrations on a rare break from work is federal investigator Aaron Falk, who begins to suspect that all is not as it seems.As he looks into Kim's case, long-held secrets and resentments begin to come to the fore, secrets that show that her community is not as close as it appears.Falk will have to tread carefully if he is to expose the dark fractures at its heart, but sometimes it takes an outsider to get to the truth. . .An outstanding novel, a brilliant mystery and a heart-pounding read from the author of The Dry, Force of Nature, The Lost Man and The Survivors. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Exiles - Jane Harperová

PLANET ALPHA - Digital Artbook (PC) DIGITAL (449152)

PLANET ALPHA - Digital Artbook (PC) DIGITAL (449152)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Logická, pro uplatnění je vyžadována základní hra % Doplněk hry Planet Alpha obsahuje koncepty a ilustrace, které vám pomohou vytvořit ohromující svět planety Alpha. Objevíte zde také screenshoty a další umělecká díla ze hry. Doplňky ke zdokonalení planetyPokuste se zdokonalit nádherný svět planety Alfa pomocí doplňku, který vám dodá nové ilustrace, screenshoty a další vychytávky. DLC Digital ArtbookTento doplněk vyžaduje ke hře vlastnictví základní hry Planet Alfa. Doporučené HW požadavkyOperační systémWindows 10 64-bitProcesorIntel Core i5-4570 (3.20 GHz) / AMD FX-9590 (4.70 GHz)GrafikaGeForce GTX 960 (2GB) / Radeon R9 380X (4 GB)RAM8 GB Minimální HW požadavkyOperační systémWindows 7 64-bitProcesorIntel Core i5-2550K (3.4 GHz) / AMD FX-4350... (alza.cz)

Podobné produkty ako PLANET ALPHA - Digital Artbook (PC) DIGITAL (449152)

Re-Legion (PC) Digital Artbook DIGITAL (691496)

Re-Legion (PC) Digital Artbook DIGITAL (691496)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a strategie, 55% DLC Artbook vyžaduje vlastnictví základní hry Re-Legion. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Artbook obsahuje: 40 stran plných prvotních grafických konceptů, kreseb a portrétů postav Doporučené HW požadavkyOperační systémWindows 1064 bitProcesori5-4690K (or AMD equivalent)GrafikaGeforce GTX 1050 Ti 2GB VRAMDirectX11.0RAM8 GBHDD6 GB Minimální HW požadavkyOperační systémWindows 7 / 8 / 8.1 / 10 64 bitProcesori3-4150 (or AMD equivalent)GrafikaGeforce GTX 760 2GB VRAMDirectX11.0RAM4 GBHDD6 GB Jste na tuto hru opravdu připraveni? vyberte si z naší nabídky herních počítačů a notebooků Herní počítače Herní notebooky (alza.cz)

Podobné produkty ako Re-Legion (PC) Digital Artbook DIGITAL (691496)

Ancestors Legacy Digital Soundtrack (PC) DIGITAL (435036)

Ancestors Legacy Digital Soundtrack (PC) DIGITAL (435036)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: akční a strategie, 77% Real-time strategie zaměřená na boje menších skupin a se silným důrazem na taktické prvky. S inspirací ve středověké evropské historii přivádí na scénu čtyři národy a jejich vzájemné konflikty Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Epický soundtrackSoundtrack nabídne pětatřicet epických skladeb ze hry z dílny Adama Skorupa a Krzysztofa Wierzynkiewicze. Doporučené HW požadavkyOperační systém-Procesor-Grafika-RAM-HDD- Minimální HW požadavkyOperační systémWindows XP / Vista / 7 / 8 / 10 ProcesorIntel AtomGrafikaIntel GraphicsRAM512 MBHDD1400 MB Jste na tuto hru opravdu připraveni? vyberte si z naší nabídky herních počítačů a notebooků Herní počítače Herní... (alza.cz)

Podobné produkty ako Ancestors Legacy Digital Soundtrack (PC) DIGITAL (435036)

Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition - PC DIGITAL (2063458)

Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition - PC DIGITAL (2063458)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, Zastavte LilithZlovolné organizaci Hydra se v Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition PC DIGITAL podařilo oživit vládkyni démonů Lilith. Svět je v ohrožení. Vezměte partu kultovních superhrdinů a vrhněte jejich speciální schopnosti proti armádám temnoty a jejich mocným vojevůdcům. Buďte v Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition PC DIGITAL jedineční Vžijte se do kůže Huntera. Úplně prvního formovatelného superhrdiny. Vybírejte jeho schopnosti. Získávejte unikátní kosmetické úpravy a s pomocí ostatních postav Marvelu porazte zlo ohrožující Zemi. KombinujteKaždý ze superhrdinů má v Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition PC DIGITAL po ruce vlastní škálu dovedností. Kombinujte schopnosti jednotlivých postav. Vytvářejte... (alza.cz)

Podobné produkty ako Marvel's Midnight Suns Digital+ Edition - PC DIGITAL (2063458)

Magicka - PC DIGITAL (1471270)

Magicka - PC DIGITAL (1471270)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, Hra Magicka se řadí mezi akční satirické adventury ze světa fantasy. Odhalte severskou mytologii, zahrajte si za čaroděje ze svatého řádu a pokuste se zastavit zlého černokněžníka. Zlá monstra Na své pouti se budete setkávat s monstry, která zasahují do světa dobra. Černokněžník uvrhl tento svět do mdlob, pokuste se jej zachránit. Kombinujte elementyJako správný čaroděj vlastníte kouzelnou hůlku, se kterou můžete kombinovat... (alza.cz)

Podobné produkty ako Magicka - PC DIGITAL (1471270)

Wreckfest - PC DIGITAL (333279)

Wreckfest - PC DIGITAL (333279)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: závodní, Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Katalog aut a tratíWreckfest PC je destrukční závodní hra od tvůrců FlatOut. Těšte se na kariérní mód, ve kterém si svými vítězstvími zajistíte přísun nových, lepších aut a samozřejmě také součástek. Rozšíření se dočká také katalog aut a tratí. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Ragdoll fyzika Wreckfest PC Vývojáři na postavy aplikovali ragdoll fyziku, abyste si při bouračkách užili ještě více zábavy. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Vylepšený demoliční modelVaše auto není jen prostředkem k závodění, ale také zbraní. S jeho pomocí dosáhnete soupeřovy demolice. Čeká na vás také vylepšení vizuálního ztvárnění poškození vozů. Auta ve Wreckfest... (alza.cz)

Podobné produkty ako Wreckfest - PC DIGITAL (333279)

Flashback (PC) DIGITAL (707332)

Flashback (PC) DIGITAL (707332)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, RPG, arkády a dobrodružná, % V remasterované hře z roku 1993 na vás čeká vylepšená animace postav, high-tech grafika a předělaný systém „přetáčení“. PříběhPíše se rok 2142. Mladý vědec Conrad B. Hart se probudí na Titanu bez jakýchkoliv vzpomínek. Navíc je sledován svými únosci. Najde cestu zpět na Zemi? Možná při své cestě odhalí mimozemské spiknutí. Předělaný Flashback obsahuje:Původní hru z roku 1993Nové grafické filtry Post-FXKompletně předělanou hudbu a zvukZcela novou funkci „přetáčení“, která se mění na základě zvoleného stupně obtížnostiPrůvodce pro případ, že byste se zasekli Doporučené HW požadavkyOperační systém-Procesor-Grafika-DirectX-RAM-HDD- Minimální HW požadavkyOperační systémWindows 10Procesor2 Ghz procesorGrafikapodporující... (alza.cz)

Podobné produkty ako Flashback (PC) DIGITAL (707332)
Elven Legacy (PC) DIGITAL (195479), Battlefield 1: Revolution - PC DIGITAL (436362), Star Wolves 2 (PC) DIGITAL (195475), Elven Legacy: Ranger (PC) DIGITAL (195486), Elven Legacy: Magic (PC) DIGITAL (195482), Dragon Age II (PC) DIGITAL (68527), Richter Max: Exiles - CD (4860445), Theatre of War (PC) DIGITAL Steam (195476), battlefield hardline premium pack pc digital 350601, Richter Max: Exiles (2x LP) - LP (4860446), Minecraft Java and Bedrock Edition - PC DIGITAL (2WU-00039), Funko POP! Barbar Conan - K-Pop Conan (889698349321), Král Conan (9788025735893), Conan z Cimmerie, Profilite PL-TOBY (PL-TOBY), Reflexní PL-TIMO (PL-TIMO), Vonný difuzér Early Spring, 100 ml, Nania Maxim Access šedá (3507460217605), Salomon Prolink Access Skate (L3910440001), Salomon Juke access pink (887850954307), Salomon SNS Access Junior (L39105400), Salomon SNS Profil Access (L40865000), Barbar Conan - DVD (D01582), Barbar Conan - DVD (N02344), Gravity LED PL 2B (LED PL 2B), Stagg OCA-PL RD (OCA-PL RD), Men of War: Assault Squad MP Supply Pack Charlie (PC) DIGITAL (195472), Mitchell Joni: Early Joni - 1963 - LP (0349784666), Parton Dolly: Early Dolly (Coloured) - LP (CLOLP2341), Simon and Garfunkel: Early Recordings - CD (4260134478083)