Compass cyklotaška nad rám oboustranná + phone (12029)

Produkt Compass cyklotaška nad rám oboustranná + phone (12029) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Compass cyklotaška nad rám oboustranná + phone (12029) upraviť a produkt hľadať znova.

COMPASS Cyklotaška nad rám oboustranná + PHONE (12029)

COMPASS Cyklotaška nad rám oboustranná + PHONE (12029)
Detail

Brašna na kolo na na rám o objemu 1,5 l, suché zipy, voděodolné, hmotnost 0,162 kg Rádi brázdíte silnice a cyklostezky na svém bicyklu a potřebujete u sebe vozit například drobnou svačinu nebo náhradní oblečení? Právě k tomu vám poslouží cyklobrašna, která se velmi snadno upevňuje na horní část rámu před řidítka. K tomu ostatně slouží hned několik suchých zipů s vysokou pevností.Klíčové vlastnostiKompaktní voděodolná cyklobrašnaVnitřní objem cca 2× 0,75 litruPrůhledná horní kapsa s možností vložit a následně ovládat až 5" chytrý telefonVelmi snadná a rychlá montáž pomocí suchých zipůRozměry: 160 × 180 × 140 mmHmotnost: 162 gŠikovné cyklistické příslušenstvíTato cyklobrašna je vyrobena z voděodolného materiálu, který ochrání uložený obsah i během nečekané menší letní bouřce. Její... (alza.cz)

Podobné produkty ako COMPASS Cyklotaška nad rám oboustranná + PHONE (12029) , Compass cyklotaška nad rám oboustranná + phone

Compass Cyklotaška nad rám oboustranná + PHONE

Compass Cyklotaška nad rám oboustranná + PHONE
Detail

Cyklobrašna k upevnění na horní část rámu před řidítky. Snadné uchycení pomocí pásků se suchým zipem s vysokou pevností. Brašna je vybavena dvěma postraními kapsami o objemu 0,75 l, které jsou uzavíratelné na suchý zip a oddělitelnou kapsou na telefon až do velikosti displeje 5“. Fólie na kapse pro telefon umožňuje ovládání dotykových displejů. (4home.cz)

Podobné produkty ako Compass Cyklotaška nad rám oboustranná + PHONE , Compass cyklotaška nad rám přední vidlice+phone

Compass 93272 Cyklotaška nad rám oboustranná + PHONE 6,7"

Compass 93272 Cyklotaška nad rám oboustranná + PHONE 6,7"
Detail

Cyklotaška oboustranná s odejímatelnou kapsou na mobilní telefon, k upevnění na rám jízdního kola. Snadné uchycení pomocí pásků se suchým zipem s vysokou pevností. Brašna je vybavena dvěma postraními kapsami, jsou rozdělené na hlavní část a sítěnou kapsu na drobnosti. Vrchní kapsa je vhodná k umístění mapy, či mobilního telefonu. Fólie na kapse umožňuje ovládání dotykového displeje mobilního telefonu. Vrchní kapsa je ke kompletu přichycena pomocí suchého zipu, je tak možné ji kdykoliv snadno a rychle sejmout a mít ji u vždy u sebe. Technické údaje: celkové rozměry: 12 x 14 x 18 cm upevnění: přezky se suchým zipem umístění: na rám vnitřní objem: 2 x 0,9 l počet postranních kapes: 2x (+2x sítěné) rozměry vrchní kapsy: 10 x 18 x 2 cm pro telefon: do úhlopříčky 6,7" váha: 165 gramů Obsah balení: 1 x cyklotaška (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Compass 93272 Cyklotaška nad rám oboustranná + PHONE 6,7" , Compass cyklotaška nad rám přední vidlice

Compass Cyklotaška nad rám přední vidlice+PHONE

Compass Cyklotaška nad rám přední vidlice+PHONE
Detail

Cyklobrašna k upevnění na horní část rámu před řidítky. Připevnit se dá pomocí suchého zipu s vysokou pevností. Je určena pro drobné předměty (mobilní telefon, fotoaparát, peněženka apod.). Brašna je vyrobena z vodoodpudivého materiálu, je na zip uzavíratelná a ve vrchní časti je opatřena průhlednou kapsou na mobilní telefon až do velikosti displeje 5“. Fólie na kapse pro telefon umožňuje ovládání dotykových obrazovek. Brašna je dále vybavena otvorem, který umožňuje zapojení sluchátek do telefonu. (4home.cz)

Podobné produkty ako Compass Cyklotaška nad rám přední vidlice+PHONE , Compass cyklotaška na řídítka

Compass 93270 Cyklotaška nad rám přední vidlice+ PHONE 6,7"

Compass 93270 Cyklotaška nad rám přední vidlice+ PHONE 6,7"
Detail

Cyklobrašna k upevnění na horní část rámu před řidítky, se snadným uchycením. Brašna byla vyrobena z odolného materiálu, je uzavíratelná na zip a uvnitř skrývá prostor pro 1,5 l drobností, spodní strana je navíc extra vyztužená. Vrchní strana je opatřena kapsou s průhlednou slídou pro zasunutí mapy, nebo mobilního telefonu (umožňuje i ovládání dotykových displejů). Přední část je navíc doplněna o kšilt, který omezuje přímé sluneční záření a nechtěnné odlesky. Technické údaje: velikost: 11 x 13,5 x 21 cm vnitřní objem: cca 1,5 l zapínání: na zip upevnění: přesky(suchý zip) umístění: rám přední vidlice barva: černá průhledná kapsa: 9 x 18 cm (úhlopříčka 6,7") váha: 150 g Obsah balení: 1 x cyklotaška (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Compass 93270 Cyklotaška nad rám přední vidlice+ PHONE 6,7" , Compass cyklotaška na zadní nosič

Compass 93268 Cyklotaška nad rám přední vidlice + PHONE 6,3"

Compass 93268 Cyklotaška nad rám přední vidlice + PHONE 6,3"
Detail

Cyklobrašna k upevnění na řídítka jízdního kola, se snadným uchycením pomocí 3x pásků se suchým zipem, z nichž dva jsou opatřeny přezkami. Vrchní kapsa je vhodná k umístění mapy, či mobilního telefonu. Fólie na kapse umožňuje ovládání dotykového displeje mobilního telefonu. Přední část je navíc doplněna o kšilt, který omezuje přímé sluneční záření a nechtěnné odlesky. Technické údaje: velikost: 10 x 11 x 19 cm vnitřní objem: cca 1 l zapínání: na zip upevnění: přesky (suchý zip) umístění: na rám přední vidlice barva: černá průhledná kapsa: 8,5 x 17 cm (úhlopříčka 6,3") váha: 117 g Obsah balení: 1 x cyklotaška (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Compass 93268 Cyklotaška nad rám přední vidlice + PHONE 6,3" , Compass cyklotaška na zadní nosič 3in1

Compass Cyklotaška nad rám přední vidlice

Compass Cyklotaška nad rám přední vidlice
Detail

Brašna na horní rámovou trubku. Snadné uchycení pomocí pásků se suchým zipem s vysokou pevností. Brašna svým umístěním dává snadný přístup k mobilnímu telefonu, peněžence, nářadí apod. Vnitřní objem 1 litr. (4home.cz)

Podobné produkty ako Compass Cyklotaška nad rám přední vidlice

Compass Cyklotaška nad rám přední vidlice - 18 x 9 x 7 cm

Compass Cyklotaška nad rám přední vidlice - 18 x 9 x 7 cm
Detail

Brašna na horní rámovou trubku. Snadné uchycení pomocí pásků se suchým zipem s vysokou pevností. Brašna je opravdu všetranná, najde uplantění na jakémkoli kole. Můžete si do brašny uložit nejen doklady a mobilní telefon. Technické údaje: barva černo-modrá vnitřní objem: 1 l uzavírání na zip upevnění suchý zip velikost 18 x 9 x 7 cm Obsah balení: 1 x cyklotaška (dilego.cz)

Podobné produkty ako Compass Cyklotaška nad rám přední vidlice - 18 x 9 x 7 cm , Compass cyklotaška pod sedlo se zadním led světlem (8591686120219)

Cyklotaška COMPASS 12029

Cyklotaška COMPASS 12029
Detail

Cyklotaška COMPASS 12029 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Cyklotaška COMPASS 12029 , Iso 14097 cyklotaška na rám černá (1326)

Compass 93271 Cyklotaška pod rám

Compass 93271 Cyklotaška pod rám
Detail

Cyklobrašna k upevnění pod rám jízdního kola, se snadným uchycením pomocí 3x pásků s přezkami a zajištěním suchým zipem. Brašna byla vyrobena z odolného materiálu, je uzavíratelná z boku na zip a uvnitř skrývá prostor pro větší drobnosti jako je pumpička, svítilna, apod. Z druhé strany je brašna opatřena dalším prostorem pro drobnosti s uzavíráním na zip. Části které jsou v přímém kontaktu s rámem jsou vyztužené pro větší odolnost proti mechanickému poškození. Boky cyklotašky jsou navíc opatřeny drobnými reflexními prvky pro zvýšení viditelnosti a sní spojenou bezpečností. Technické údaje: velikost: 7 x 15 x 26 cm vnitřní objem: cca 1,5 l zapínání: na zip upevnění: přesky se suchým zipem umístění: pod rám barva: černá váha: 160 g Obsah balení: 1 x cyklotaška (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Compass 93271 Cyklotaška pod rám , Krtgr6014 - spojka oboustranná (krtgr6014)

COMPASS Cyklotaška s nářadím

COMPASS Cyklotaška s nářadím
Detail

Praktická multifunkční souprava cyklistického nářadí a pomůcek pro opravu duší v praktické, uzavíratelné brašně. Technické údaje: rozměry: 9 x 9 x 4,5 cm Obsah balení: 1 x pouzdro na sadu 4 x stranový klíč (8, 10, 15mm + 14 GE) 6 x imbus klíč (2, 2.5, 3, 4, 5, 6 mm) 2 x šroubovák (křížový a plochý) 3 x nástrčný klíč (8, 9, 10 mm) 2 x montpáka pro výměnu duše 6 x záplata na duši 1 x lepidlo na duše 1 x brusný plíšek na duše (dilego.cz)

Podobné produkty ako COMPASS Cyklotaška s nářadím , Bino magnetická tabule oboustranná

Compass Cyklotaška na řídítka

Compass Cyklotaška na řídítka
Detail

Cyklobrašna k upevnění na řídítka jízdního kola. Snadné uchycení pomocí pásků se suchým zipem s vysokou pevností. Je vyrobena z voděodolného materiálu, je uzavíratelná na zip a po stranách je opatřena dvěma síťkovými kapsami. Na horní straně je pak navíc kapsa s průhlednou slídou pro zasunutí mapy nebo telefonu (umožňuje i ovládání dotykových displejů). Vnitřní objem cca 3,5 litru. (4home.cz)

Podobné produkty ako Compass Cyklotaška na řídítka , Razer phone cerny

Compass 88530 COMPASS Cyklotaška s nářadím

Compass 88530 COMPASS Cyklotaška s nářadím
Detail

Praktická multifunkční souprava cyklistického nářadí a pomůcek pro opravu duší v praktické, uzavíratelné brašně. Technické údaje: rozměry: 9 x 9 x 4,5 cm Obsah balení: 1 x pouzdro na sadu 4 x stranový klíč (8, 10, 15mm + 14 GE) 6 x imbus klíč (2, 2.5, 3, 4, 5, 6 mm) 2 x šroubovák (křížový a plochý) 3 x nástrčný klíč (8, 9, 10 mm) 2 x montpáka pro výměnu duše 6 x záplata na duši 1 x lepidlo na duše 1 x brusný plíšek na duše (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Compass 88530 COMPASS Cyklotaška s nářadím , Petproducts oboustranná vyčesávací rukavice (8594202650856)

COMPASS Cyklotaška na řídítka (12030)

COMPASS Cyklotaška na řídítka (12030)
Detail

Brašna na kolo na na řídítka o objemu 3,5 l, suché zipy, voděodolné, hmotnost 0,198 kg Rádi brázdíte silnice a cyklostezky na svém bicyklu a potřebujete u sebe vozit například drobnou svačinu nebo náhradní oblečení? Právě k tomu vám poslouží cyklobrašna, která se velmi snadno upevňuje na přední řídítka. K tomu ostatně slouží hned několik suchých zipů s vysokou pevností.Klíčové vlastnostiKompaktní voděodolná cyklobrašnaVnitřní objem cca 3,5 litruPrůhledná horní kapsa s rozměry 115 × 165 mmVelmi snadná a rychlá montáž pomocí suchých zipůRozměry: 220 × 140 × 170 mmHmotnost: 198 gŠikovné cyklistické příslušenstvíTato cyklobrašna je vyrobena z voděodolného materiálu, který ochrání uložený obsah i během nečekané menší letní bouřce. Nechybí ani dvě boční síťové kapsy. Vítaným prvkem je horní kapsa s průhlednou slídou. Velmi snadno do ní vložíte například část mapy nebo rovnou tablet s nachystanou mapovou aplikací. (alza.cz)

Podobné produkty ako COMPASS Cyklotaška na řídítka (12030) , Olala pets deka oboustranná (chprk0221_nad)

Cyklotaška COMPASS 12032

Cyklotaška COMPASS 12032
Detail

Cyklotaška COMPASS 12032 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Cyklotaška COMPASS 12032 , Tescoma oboustranná vykrajovátka delícia, stromek

Cyklotaška COMPASS 12031

Cyklotaška COMPASS 12031
Detail

Cyklotaška COMPASS 12031 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Cyklotaška COMPASS 12031 , Titania profi pinzeta oboustranná (4008576382267)

Cyklotaška COMPASS 12022

Cyklotaška COMPASS 12022
Detail

Cyklotaška COMPASS 12022 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Cyklotaška COMPASS 12022 , Tech deck xconnect oboustranná rampa (778988431498)

Cyklotaška COMPASS 12034

Cyklotaška COMPASS 12034
Detail

Cyklotaška COMPASS 12034 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Cyklotaška COMPASS 12034 , Lotus deluxe drying towel oboustranná (1900007)

Cyklotaška COMPASS 12030

Cyklotaška COMPASS 12030
Detail

Cyklotaška na řídítka (tipa.eu)

Podobné produkty ako Cyklotaška COMPASS 12030 , Killys oboustranná pemza na nohy (3031449639213)

Cyklotaška COMPASS 12024

Cyklotaška COMPASS 12024
Detail

Cyklotaška COMPASS 12024 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Cyklotaška COMPASS 12024 , Compass carbon

Cyklotaška COMPASS 12026

Cyklotaška COMPASS 12026
Detail

Cyklotaška COMPASS 12026 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Cyklotaška COMPASS 12026 , Compass vyhrivany

Cyklotaška COMPASS 12027

Cyklotaška COMPASS 12027
Detail

Cyklotaška COMPASS 12027 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Cyklotaška COMPASS 12027 , Compass poly

Cyklotaška COMPASS 12039

Cyklotaška COMPASS 12039
Detail

NakupteCyklotaška COMPASS 12039z kategorieDům a zahrada > Sport a outdoor > Cyklistika > Cyklobrašny a držáky na kola > Cyklobrašnyza259.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Cyklotaška COMPASS 12039 , Phone calls in english

Cyklotaška COMPASS 12038

Cyklotaška COMPASS 12038
Detail

NakupteCyklotaška COMPASS 12038z kategorieDům a zahrada > Sport a outdoor > Cyklistika > Cyklobrašny a držáky na kola > Cyklobrašnyza259.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Cyklotaška COMPASS 12038 , Moza phone holder (acp04)

Cyklotaška COMPASS 12037

Cyklotaška COMPASS 12037
Detail

NakupteCyklotaška COMPASS 12037z kategorieDům a zahrada > Sport a outdoor > Cyklistika > Cyklobrašny a držáky na kola > Cyklobrašnyza329.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Cyklotaška COMPASS 12037 , My phone hammer blade

Cyklotaška COMPASS 12035

Cyklotaška COMPASS 12035
Detail

NakupteCyklotaška COMPASS 12035z kategorieDům a zahrada > Sport a outdoor > Cyklistika > Cyklobrašny a držáky na kola > Cyklobrašnyza259.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Cyklotaška COMPASS 12035 , Dialogy nad životem

Compass Cyklotaška na zadní nosič 3in1

Compass Cyklotaška na zadní nosič 3in1
Detail

Prostorná cyklotaška s odepínatelnou vrchní brašnou, pro nosič jízdního kola. Taška je opatřena postraními 12 l kapsami a odepínatelnou vrchní 11 l brašnou. Přední část tašky a vrchní brašna jsou navíc doplněny o další síťované kapsy. Kapsy jsou, vyjma síťovaných, opatřeny zapínaním na zip. Díky této cyklotašce je možné s sebou vozit objemné náklady, např. nákupy, které jinak nelze na kole bezpečně vozit. Spodní část je opatřena nastavitelnými přezkami, pro jednoduché upnutí u různých rozměrů nosičů. Díky použitému materiálu, zejména z vnitřní strany, je taška robustní a lehce omyvatelná. (4home.cz)

Podobné produkty ako Compass Cyklotaška na zadní nosič 3in1 , Měsíc nad řekou ()

COMPASS Cyklotaška pod sedlo s klipem (12022)

COMPASS Cyklotaška pod sedlo s klipem (12022)
Detail

Brašna na kolo na na sedlo o objemu 2,25 l, rychloupínací systém, vodoodpudivé, hmotnost 0,2 kg Každý cyklista jistě ocení úložný prostor v podobě univerzální brašny. Nabízíme vám tuto praktickou podsedlovou brašnu na kolo, do které si můžete během cestování uložit spoustu věcí. Disponuje objemem okolo 1,5 litru, ale lze ji zipem zvětšit až na objem 2,25 litru, takže se do ní s přehledem vejde například peněženka, klíče nebo mobilní telefon a mnoho dalších potřebných příslušenství.Brašna je vyrobena z vysoce kvalitního vodoodpudivého materiálu, takže se nemusíte bát o svůj obsah i během nepříznivého počasí. Držák s klipem se jednoduše přimontuje zespoda k sedlu a nakonec se do držáku nasune brašna, což usnadňuje její sundání. Navíc je po obvodu opatřena reflexním páskem a na spodní straně dvěma gumovými popruhy pro upevnění dalších drobností.Klíčové vlastnostiModerní brašna pro upevnění pod sedloVodoodpudivý materiálZvětšení objemu pomocí... (alza.cz)

Podobné produkty ako COMPASS Cyklotaška pod sedlo s klipem (12022) , Lanovka nad landekem ()

Cyklotaška - pouzdro telefon COMPASS

Cyklotaška - pouzdro telefon COMPASS
Detail

Cyklotaška - pouzdro telefon, COMPASS Na zip uzavíratelná brašna na telefon s objímkou na řidítka jízdního kola. Je vybavená klipem, díky kterému lze brašnu snadno sejmout. Speciální konstrukce klipu umožňuje upnutí brašny k objímce jak na výšku, tak na šířku. Do brašny lze umístit telefon až do velikosti 4,5", čirá fólie na horní straně umožňuje bezproblémové ovládání dotykových obrazovek. Vyrobeno z vodoodpudivého materiálu. technická data: barva černá, šedý lem uzavírání na zip upevnění objímka s klipem lze sejmout ano pro mobilní telefon do 4,5" velikost 8 x 14 x 2,5 cm (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Cyklotaška - pouzdro telefon COMPASS , Stín nad innsmouthem ()

Cyklotaška COMPASS 12040 Waterproof

Detail

NakupteCyklotaška COMPASS 12040 Waterproofz kategorieDům a zahrada > Sport a outdoor > Cyklistika > Cyklobrašny a držáky na kola > Cyklobrašnyza670.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Cyklotaška COMPASS 12040 Waterproof , Chrastitko nad kocarek

Compass 88528 COMPASS Cyklotaška pod sedlo se zadním LED světlem

Compass 88528 COMPASS Cyklotaška pod sedlo se zadním LED světlem
Detail

Praktická cyklotaška s upevněním pod sedlo. Brašna je opatřena 0,5L kapsou uzavíratelnou na zip. Zadní část brašny je doplněna reflexním materiálem a LED svícením. Na vrchní části jsou umístěny nastavitelné přezky pro jednoduché upnutí k různým konstrukcím sedel a přední část lze přichytit k sedlové tyči. Materiál je doplněn o reflexní plochu společně s LED svítilnou na zadní části, ty zajistí Vaši bezpečnost za snížené viditelnosti. LED svítilnu lze zapnout jejím stisknutím, nabízí režim blikání a stálé svícení. Technické údaje: velikost: 8,5 x 18 x 8 cm (š x d x v) umístění: pod sedlo upnutí: nastavitelné popruhy počet kapes: 1 x celkový objem: 0,5 l zapínání kapsy: zipem údržba: lehce omyvatelné barva: černá, reflexní prvky režimy svícení: blikání, svícení napájení: LED 2 x CR2032 (jsou součástí) Obsah balení: 1 x cyklotaška (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Compass 88528 COMPASS Cyklotaška pod sedlo se zadním LED světlem

Compass 88529 COMPASS Cyklotaška na zadní nosič + zadní LED světlo

Compass 88529 COMPASS Cyklotaška na zadní nosič + zadní LED světlo
Detail

Praktická cyklotaška s několika kapsami, pro nosič jízdního kola. Brašna je opatřena hlavní 11L kapsou a postranní kapsou na zip, dále kapsou na zadní straně brašny vhodnou na drobnosti se zapínáním na suchý zip. Ve spodní a přední části jsou umístěny nastavitelné přezky pro jednoduché upnutí u různých rozměrů nosičů. Brašnu je navíc možné po sejmutí z nosiče přenášet, díky odepínatelnému popruhu na vrchní straně. Vrchní část je mimojiné opatřena stahovací gumou, díky které lze uchytit další příslušenství. Materiál je odolný a snadno čistitelný, zadní část je doplněna o reflexní plochu a LED svícení, to zajistí Vaši bezpečnost za snížené viditelnosti. LED svítilnu lze zapnout jejím stisknutím, nabízí režim blikání a stálé svícení. Technické údaje: velikost: 15 x 45 x 18 cm (š x d x v) umístění: nosič jízdního kola upnutí: nastavitelné popruhy počet kapes: 3 x celkový objem: 11 L zapínání kapes: zip, suchý zip údržba: lehce omyvatelné barva: černá, reflexní prvky režimy svícení: blikání, svícení napájení: LED 2 x CR2032 (jsou součástí) Obsah balení: 1 x cyklotaška (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Compass 88529 COMPASS Cyklotaška na zadní nosič + zadní LED světlo

Compass Cyklotaška na zadní nosič 3 v 1

Compass Cyklotaška na zadní nosič 3 v 1
Detail

Přední část tašky a vrchní brašna jsou navíc doplněny o další sítěné kapsy. Kapsy jsou, vyjma sítěných, opatřeny zapínaním na zip. Díky této cyklotašce je možné s sebou vozit objemné náklady, např. nákupy, které jinak nelze na kole bezpečně vozit. Spodní část je opatřena nastavitelnými přezkami, pro jednoduché upnutí u různých rozměrů nosičů. Díky použitému materiálu, zejména z vnitřní strany, je taška robustní a lehce omyvatelná. Technické údaje: počet kapes: 8 x celkový objem: 35 l zapínání kapes: zipem údržba: lehce omyvatelné barva: černá Obsah balení: 1 x cyklotaška (dilego.cz)

Podobné produkty ako Compass Cyklotaška na zadní nosič 3 v 1

COMPASS Cyklotaška na zadní nosič + zadní LED světlo

COMPASS Cyklotaška na zadní nosič + zadní LED světlo
Detail

Praktická cyklotaška s několika kapsami, pro nosič jízdního kola. Brašna je opatřena hlavní 11L kapsou a postranní kapsou na zip, dále kapsou na zadní straně brašny vhodnou na drobnosti se zapínáním na suchý zip. Ve spodní a přední části jsou umístěny nastavitelné přezky pro jednoduché upnutí u různých rozměrů nosičů. Brašnu je navíc možné po sejmutí z nosiče přenášet, díky odepínatelnému popruhu na vrchní straně. Vrchní část je mimojiné opatřena stahovací gumou, díky které lze uchytit další příslušenství. Materiál je odolný a snadno čistitelný, zadní část je doplněna o reflexní plochu a LED svícení, to zajistí Vaši bezpečnost za snížené viditelnosti. LED svítilnu lze zapnout jejím stisknutím, nabízí režim blikání a stálé svícení. Technické údaje: umístění: nosič jízdního kola upnutí: nastavitelné popruhy počet kapes: 3 x velikost: 15 x 45 x 18 cm (š x d x v) celkový objem: 11 L zapínání kapes: zip, suchý zip údržba: lehce omyvatelné barva: černá, reflexní prvky režimy svícení: blikání, svícení napájení: LED 2 x CR2032 (jsou součástí) Obsah balení: 1 x cyklotaška (dilego.cz)

Podobné produkty ako COMPASS Cyklotaška na zadní nosič + zadní LED světlo

COMPASS Cyklotaška pod sedlo se zadním LED světlem

COMPASS Cyklotaška pod sedlo se zadním LED světlem
Detail

Praktická cyklotaška s upevněním pod sedlo. Brašna je opatřena 0,5L kapsou uzavíratelnou na zip. Zadní část brašny je doplněna reflexním materiálem a LED svícením. Na vrchní části jsou umístěny nastavitelné přezky pro jednoduché upnutí k různým konstrukcím sedel a přední část lze přichytit k sedlové tyči. Materiál je doplněn o reflexní plochu společně s LED svítilnou na zadní části, ty zajistí Vaši bezpečnost za snížené viditelnosti. LED svítilnu lze zapnout jejím stisknutím, nabízí režim blikání a stálé svícení. Technické údaje: umístění: pod sedlo upnutí: nastavitelné popruhy počet kapes: 1 x velikost: 8,5 x 18 x 8 cm (š x d x v) celkový objem: 0,5 l zapínání kapsy: zipem údržba: lehce omyvatelné barva: černá, reflexní prvky režimy svícení: blikání, svícení napájení: LED 2 x CR2032 (jsou součástí) Obsah balení: 1 x cyklotaška (dilego.cz)

Podobné produkty ako COMPASS Cyklotaška pod sedlo se zadním LED světlem

Compass Cyklotaška na zadní nosič + zadní LED světlo

Compass Cyklotaška na zadní nosič + zadní LED světlo
Detail

Praktická cyklotaška s několika kapsami, pro nosič jízdního kola. Brašna je opatřena hlavní 11 l kapsou a postranní kapsou na zip, dále kapsou na zadní straně brašny vhodnou na drobnosti se zapínáním na suchý zip. Ve spodní a přední části jsou umístěny nastavitelné přezky pro jednoduché upnutí u různých rozměrů nosičů. Brašnu je navíc možné po sejmutí z nosiče přenášet, díky odepínatelnému popruhu na vrchní straně. Vrchní část je mimojiné opatřena stahovací gumou, díky které lze uchytit další příslušenství. Materiál je odolný a snadno čistitelný, zadní část je doplněna o reflexní plochu a LED svícení, to zajistí Vaši bezpečnost za snížené viditelnosti. LED svítilnu lze zapnout jejím stisknutím, nabízí režim blikání a stálé svícení. (4home.cz)

Podobné produkty ako Compass Cyklotaška na zadní nosič + zadní LED světlo

Cyklotaška COMPASS 12021 se světlem

Cyklotaška COMPASS 12021 se světlem
Detail

Cyklotaška COMPASS 12021 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Cyklotaška COMPASS 12021 se světlem

COMPASS Cyklotaška pod sedlo se zadním LED světlem (8591686120219)

COMPASS Cyklotaška pod sedlo se zadním LED světlem (8591686120219)
Detail

Brašna pod sedlo o objemu 0,5 l, opatřena reflexními prvky a LED svítilnou Chcete získat při vašich cyklovýletech nebo při krátkých projížďkách další extra prostor pro umístění vašich věcí? Zásadní vlastnosti cyklistické brašny Compass Cyklotaška pod sedlo se zadním LED světlem (alza.cz)

Podobné produkty ako COMPASS Cyklotaška pod sedlo se zadním LED světlem (8591686120219)

Compass 93269 Cyklotaška - pouzdro telefon 6,7

Compass 93269 Cyklotaška - pouzdro telefon 6,7
Detail

Praktické voděodolné pouzdro na mobilní telefon s úchytem na řidítka. Pouzdro bylo vyrobeno z voděodolného materiálu a na vrchní části je opatřené ziplock zavíráním. Pouzdro je vhodné k umístění mapy, či mobilního telefonu. Fólie na kapse umožňuje ovládání dotykového displeje mobilního telefonu a na zadní strana umožňuje použití foťáku telefonu. Uchycení na řidítka jízdního kola je řešeno pomocí držáku s protiskluzovými pásky (na trubku max. 30 mm). Konstrukce držáku rovněž umožňuje otáčení a mírný náklon, pro aretaci telefonu v požadované poloze. Držák je umístěn na spodní straně a je opatřen pojistkou, díky které je navíc možné pouzdro včetně telefonu snadno a rychle sundat. Technické údaje: vhodné pro: telefon úhlopříčka max 6,7" rozměry pouzdra: 10,5 x 21 cm upevnění: otočným držákem umístění: na řidítka dotykové ovládání: ano voděodolné: ano, zavírání zip-lockem váha: 86 g Obsah balení: 1 x pouzdro (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Compass 93269 Cyklotaška - pouzdro telefon 6,7

Compass 93273 Cyklotaška s nářadím a lepením

Compass 93273 Cyklotaška s nářadím a lepením
Detail

Praktická brašnička s multifunkčním nástrojem a samolepícími záplatami na duše, se snadným uchycením na jízdní kolo pomocí pásku se suchým zipem. Brašna byla vyrobena z odolného materiálu a je uzavíratelná na rozměrný suchý zip. Uvnitř skrývá prostor s multifunkčním nástrojem, montpákami pro snadnou demontáž pneumatik, plíškem pro zdrsnění a samolepících záplat na duše pneumatik. Multitool je složen z 6x imbusových klíčů (2/2,5/3/4/5/6 mm), křížového a plochého šroubováku, stranovým klíčem (8/10/15 mm a klíčem 14GE na výplet kol) a v neposlední řadě čtyřhranným šroubovákem spolu s HEX nástavci (8/9/10 mm). Technické údaje: velikost: 10 x 13 x 4 cm lepení duší: 6 ks samolepících záplat multitool: 16x nástrojů zapínání brašny: suchý zip upevnění: přeska se suchým zipem barva: černá váha: 260 g Obsah balení: 1 x cyklotaška (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Compass 93273 Cyklotaška s nářadím a lepením

Cyklo taška nad rám přední vidlice 18 x 9 x 7 cm

Cyklo taška nad rám přední vidlice 18 x 9 x 7 cm
Detail

Brašna na horní rámovou trubku. Snadné uchycení pomocí pásků se suchým zipem s vysokou pevností. Brašna je opravdu všetranná, najde uplantění na jakémkoli kole. Můžete si do brašny uložit nejen doklady a mobilní telefon. Technické údaje: velikost: 18 x 9 x 7 cm barva: černo-modrá vnitřní objem: 1 l uzavírání: na zip upevnění: suchý zip Obsah balení: 1 x cyklotaška (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Cyklo taška nad rám přední vidlice 18 x 9 x 7 cm

ISO 14097 Cyklotaška na rám černá (1326)

ISO 14097 Cyklotaška na rám černá (1326)
Detail

Brašna na kolo na na rám o objemu 5 l, suché zipy, voděodolné, hmotnost 0,14 kg Schází vám při vícedenních výletech nebo při krátkých vyjížďkách další prostor pro umístění vašich potřebných věcí? Brašna ISO 14097 Cyklotaška na rám černá na rám kola a je perfektním příslušenstvím při běžném ježdění na kole. Cyklistická brašna o objemu 5 l byla vyrobena z voděodolného materiálu, který zajišťuje rezistenci proti vlhkosti a vodě. Upínání brašny zajistí suché zipy. Zajímavé vlastnosti brašny ISO 14097 Cyklotaška na rám černá Nenáročné upínaní sportovní brašny zajistí suché zipy Sportovní brašna na kolo Iso Trade ideální k připevnění na rám kola Hmotnost: 0,14 kg Objem: 5 l Tato brašna na kolo Iso Trade má voděodolné provedení Barva: černá a stříbrná (alza.cz)

Podobné produkty ako ISO 14097 Cyklotaška na rám černá (1326)

Ram Mounts Quick-Grip Phone Držák

Ram Mounts Quick-Grip Phone Držák
Detail

Pružinový držák na telefon je vybaven nastavitelnými bočními podpěrami, které poskytují bezpečné uchycení pro různé typy telefonů a další zařízení. Jednoduše vložte a vyberte telefon jednou rukou. Je kompatibilní s diamantovými kuličkovými základnami RAM® na připevnění k ramenům s dvojitými objímkami a montážním podstavcem. Vlastnosti:Rozsah výšky: 12.07 cm - 14.61 cmRozsah šířky: 5.56 cm - 8.26 cmMaximální hloubka: 1.83 cmRozmístění otvorů: 2-otvory AMPS: 4.86 cmMateriál: Vysokopevnostní kompozitHmotnost: 0.11 KgObsah balení:Montážní hardware(2) šrouby # 8-32 x 1.27 cm(2) šrouby # 8-32 x 1.59 cm(2) šrouby # 8-32 x 1.91 cm(2) # 8-32 matice Země původu: USA Typ produktu: Držák (muziker.cz)

Podobné produkty ako Ram Mounts Quick-Grip Phone Držák

Ram Mounts Quick-Grip XL Phone Držák

Ram Mounts Quick-Grip XL Phone Držák
Detail

Pružinový držák na telefon je vybaven nastavitelnými bočními podpěrami, které poskytují bezpečné uchycení pro různé typy telefonů a další zařízení. Jednoduše vložte a vyberte telefon jednou rukou. Je kompatibilní s diamantovými kuličkovými základnami RAM® na připevnění k ramenům s dvojitými objímkami a montážním podstavcem. Tato verze pružinového držáku RAM® Quick-Grip ™ poskytuje bezpečné uchycení pro různě velké telefony a další zařízení. Nastavitelné boční držáky zajišťují, že zařízení, jako jsou jednotky GPS a reproduktory Bluetooth s uvedenými kompatibilními rozměry, se také vejdou do držáku. Vlastnosti: Rozsah výšky: 14.61 cm - 20.96 cm Rozsah šířky: 6.67 cm - 9.21 cm Maximální hloubka: 1.83 cm Rozmístění otvorů: 2-otvorové AMPS: 4.84 cm Materiál: Vysokopevnostní kompozit Hmotnost: 0.11 Kg Obsah balení: Montážní hardware (2) Strojní šrouby # 8-32 x 1.27 cm (2) Strojní šrouby # 8-32 x 1.59 cm (2) Strojní šrouby # 8-32 x 3/4 "" (2) # 8-32 nylockové matice Typ produktu: Držák Země původu: USA (muziker.cz)

Podobné produkty ako Ram Mounts Quick-Grip XL Phone Držák

Ram Mounts X-Grip Phone Mount RAM Tough-Claw Small Clamp Base Držák

Ram Mounts X-Grip Phone Mount RAM Tough-Claw Small Clamp Base Držák
Detail

Odolný držák na telefon je složen ze základny Tough-Claw ™, dvojitého ramene STANDARD a univerzálního pružinového mechanismu X-Grip®. Pružinový mechanismus se rozšiřuje a zmenšuje, což umožňuje dokonalé přizpůsobení. Zajišťovací guma zaručí, že telefon nevypadne ani za extrémních podmínek. Zahrnuty jsou také snadno přístupné rukojeti pro rychlé vložení a uvolnění zařízení. Držák je vyroben z hliníku, komponentů z nerezavějící oceli a vysokopevnostního kompozitu, což zajišťuje jeho odolnost a spolehlivost. Montáž i demontáž je velmi rychlá a jednoduchá. Nevyžaduje použití žádného nářadí. Držák lze namontovat na kruhové, čtvercové, liché tvarované kolejnice a tyče s vnějším průměrem 1.59 cm - 3.81 cm a je vhodný pro venkovní použití. Držák je nastavitelný a přizpůsobitelný, takže je vhodný pro většinu telefonů. Je kompatibilní s kapesními zařízeními, které odpovídají uvedeným rozměrům. Při určování celkové velikosti je důležité ověřit rozměry zařízení. Vlastnosti: Rozsah svorek: Průměr 1.59 cm - 3.81 cm 0 cm - 2.90 cm ploché povrchy Hloubkový rozsah: 2.22 cm max Délka: 7.62 cm Velikost kulového čepu / držáku: velikost B (2.54 cm) Nosnost: 0.91 Kg Hmotnost: 0.43 Kg Materiál: Hliník Vysokopevnostní kompozit Nerezová ocel Minimální šířka: 4.76 cm Maximální šířka: 8.26 cm Minimální výška: 5.72 cm Maximální výška: 10.8 cm Obsah balení: (1) Volitelná šňůrka (1) Lepidlo pro gumové čepy Typ produktu: Držák Země původu: USA (muziker.cz)

Podobné produkty ako Ram Mounts X-Grip Phone Mount RAM Tough-Claw Small Clamp Base Držák

Ram Mounts X-Grip Large Phone Holder Ball Držák

Ram Mounts X-Grip Large Phone Holder Ball Držák
Detail

Univerzální držák na telefon disponuje pružinovým mechanismem, který bezpečně uchytí Váš telefon. Zajišťovací guma zaručí, že telefon nevypadne ani za extrémních podmínek. Držák je nastavitelný a přizpůsobitelný, takže je vhodný pro většinu telefonů. Vyroben je z práškově lakovaného hliníku, komponentů z nerezavějící oceli a vysokopevnostního kompozitu, což zajišťuje jeho odolnost a spolehlivost. Vlastnosti: Hloubkový rozsah: 2.22 cm max Velikost kulového čepu / držáku: velikost B (2.54 cm) Nosnost: 0.91 Kg Hmotnost: 0.11 Kg Materiál: Vysokopevnostní kompozit Nerezová ocel Minimální šířka: 4.45 cm Maximální šířka: 11.43 cm Minimální výška: 8.26 cm Maximální výška: 13.97 cm Obsah balení: (1) Volitelná šňůrka (1) Lepidlo pro čepy Typ produktu: Držák Země původu: USA (muziker.cz)

Podobné produkty ako Ram Mounts X-Grip Large Phone Holder Ball Držák

Ram Mounts X-Grip Universal Phone Holder with Ball Držák

Ram Mounts X-Grip Universal Phone Holder with Ball Držák
Detail

Univerzální držák na telefon disponuje pružinovým mechanismem, který bezpečně uchytí Váš telefon. Zajišťovací guma zaručí, že telefon nevypadne ani za extrémních podmínek. Držák je nastavitelný a přizpůsobitelný, takže je vhodný pro většinu telefonů. Vyroben je z práškově lakovaného hliníku, komponentů z nerezavějící oceli a vysokopevnostního kompozitu, což zajišťuje jeho odolnost a spolehlivost. Vlastnosti: Hloubkový rozsah: 2.22 cm max Velikost kulového čepu / držáku: velikost B (2.54 cm) Nosnost: 0.91 Kg Hmotnost: 0.1 Kg Materiál: Vysokopevnostní kompozit Nerezová ocel Minimální šířka: 4.76 cm Maximální šířka: 8.26 cm Minimální výška: 5.72 cm Maximální výška: 10.8 cm Obsah balení: (1) Volitelná šňůrka (1) Lepidlo pro čepy Země původu: USA Typ produktu: Držák (muziker.cz)

Podobné produkty ako Ram Mounts X-Grip Universal Phone Holder with Ball Držák

Cyklotaška SPOKEY DENVER

Cyklotaška SPOKEY DENVER
Detail

NakupteCyklotaška SPOKEY DENVERz kategorieDům a zahrada > Sport a outdoor > Cyklistika > Cyklobrašny a držáky na kola > Cyklobrašnyza286.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Cyklotaška SPOKEY DENVER

Cyklotaška s nářadím

Cyklotaška s nářadím
Detail

Cyklotaška s nářadím (tipa.eu)

Podobné produkty ako Cyklotaška s nářadím

Cyklotaška SPOKEY DIEGO

Cyklotaška SPOKEY DIEGO
Detail

NakupteCyklotaška SPOKEY DIEGOz kategorieDům a zahrada > Sport a outdoor > Cyklistika > Cyklobrašny a držáky na kola > Cyklobrašnyza225.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Cyklotaška SPOKEY DIEGO
Compass Cyklotaška nad rám oboustranná + PHONE, Compass Cyklotaška nad rám přední vidlice+PHONE, Compass Cyklotaška nad rám přední vidlice, Compass Cyklotaška na řídítka, Compass Cyklotaška na zadní nosič, Compass Cyklotaška na zadní nosič 3in1, COMPASS Cyklotaška pod sedlo se zadním LED světlem (8591686120219), ISO 14097 Cyklotaška na rám černá (1326), KRTGR6014 - Spojka oboustranná (KRTGR6014), Bino Magnetická tabule oboustranná , razer phone cerny, PetProducts Oboustranná vyčesávací rukavice (8594202650856), Olala Pets Deka oboustranná (CHPrk0221_nad), Tescoma Oboustranná vykrajovátka DELÍCIA, stromek, TITANIA PROFI Pinzeta oboustranná (4008576382267), Tech deck Xconnect Oboustranná rampa (778988431498), Lotus Deluxe Drying Towel oboustranná (1900007), KILLYS Oboustranná pemza na nohy (3031449639213), Compass CARBON, compass vyhrivany, COMPASS POLY, Phone Calls in English, Moza Phone Holder (ACP04), my phone hammer blade, Dialogy nad životem, Měsíc nad řekou (), Lanovka nad Landekem (), Stín nad Innsmouthem (), chrastitko nad kocarek