Compass cyklotaška na řídítka (12030)

Produkt Compass cyklotaška na řídítka (12030) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Compass cyklotaška na řídítka (12030) upraviť a produkt hľadať znova.

COMPASS Cyklotaška na řídítka (12030)

COMPASS Cyklotaška na řídítka (12030)
Detail

Brašna na kolo na na řídítka o objemu 3,5 l, suché zipy, voděodolné, hmotnost 0,198 kg Rádi brázdíte silnice a cyklostezky na svém bicyklu a potřebujete u sebe vozit například drobnou svačinu nebo náhradní oblečení? Právě k tomu vám poslouží cyklobrašna, která se velmi snadno upevňuje na přední řídítka. K tomu ostatně slouží hned několik suchých zipů s vysokou pevností.Klíčové vlastnostiKompaktní voděodolná cyklobrašnaVnitřní objem cca 3,5 litruPrůhledná horní kapsa s rozměry 115 × 165 mmVelmi snadná a rychlá montáž pomocí suchých zipůRozměry: 220 × 140 × 170 mmHmotnost: 198 gŠikovné cyklistické příslušenstvíTato cyklobrašna je vyrobena z voděodolného materiálu, který ochrání uložený obsah i během nečekané menší letní bouřce. Nechybí ani dvě boční síťové kapsy. Vítaným prvkem je horní kapsa s průhlednou slídou. Velmi snadno do ní vložíte například část mapy nebo rovnou tablet s nachystanou mapovou aplikací. (alza.cz)

Podobné produkty ako COMPASS Cyklotaška na řídítka (12030) , Compass cyklotaška na řídítka

Compass Cyklotaška na řídítka

Compass Cyklotaška na řídítka
Detail

Cyklobrašna k upevnění na řídítka jízdního kola. Snadné uchycení pomocí pásků se suchým zipem s vysokou pevností. Je vyrobena z voděodolného materiálu, je uzavíratelná na zip a po stranách je opatřena dvěma síťkovými kapsami. Na horní straně je pak navíc kapsa s průhlednou slídou pro zasunutí mapy nebo telefonu (umožňuje i ovládání dotykových displejů). Vnitřní objem cca 3,5 litru. (4home.cz)

Podobné produkty ako Compass Cyklotaška na řídítka , Compass cyklotaška na zadní nosič

Cyklotaška COMPASS 12030

Cyklotaška COMPASS 12030
Detail

Cyklotaška na řídítka (tipa.eu)

Podobné produkty ako Cyklotaška COMPASS 12030 , Compass cyklotaška na zadní nosič 3in1

Compass Cyklotaška na zadní nosič 3in1

Compass Cyklotaška na zadní nosič 3in1
Detail

Prostorná cyklotaška s odepínatelnou vrchní brašnou, pro nosič jízdního kola. Taška je opatřena postraními 12 l kapsami a odepínatelnou vrchní 11 l brašnou. Přední část tašky a vrchní brašna jsou navíc doplněny o další síťované kapsy. Kapsy jsou, vyjma síťovaných, opatřeny zapínaním na zip. Díky této cyklotašce je možné s sebou vozit objemné náklady, např. nákupy, které jinak nelze na kole bezpečně vozit. Spodní část je opatřena nastavitelnými přezkami, pro jednoduché upnutí u různých rozměrů nosičů. Díky použitému materiálu, zejména z vnitřní strany, je taška robustní a lehce omyvatelná. (4home.cz)

Podobné produkty ako Compass Cyklotaška na zadní nosič 3in1 , Compass cyklotaška nad rám oboustranná + phone

Compass Cyklotaška na zadní nosič 3 v 1

Compass Cyklotaška na zadní nosič 3 v 1
Detail

Přední část tašky a vrchní brašna jsou navíc doplněny o další sítěné kapsy. Kapsy jsou, vyjma sítěných, opatřeny zapínaním na zip. Díky této cyklotašce je možné s sebou vozit objemné náklady, např. nákupy, které jinak nelze na kole bezpečně vozit. Spodní část je opatřena nastavitelnými přezkami, pro jednoduché upnutí u různých rozměrů nosičů. Díky použitému materiálu, zejména z vnitřní strany, je taška robustní a lehce omyvatelná. Technické údaje: počet kapes: 8 x celkový objem: 35 l zapínání kapes: zipem údržba: lehce omyvatelné barva: černá Obsah balení: 1 x cyklotaška (dilego.cz)

Podobné produkty ako Compass Cyklotaška na zadní nosič 3 v 1 , Compass cyklotaška nad rám přední vidlice

COMPASS Cyklotaška na zadní nosič + zadní LED světlo

COMPASS Cyklotaška na zadní nosič + zadní LED světlo
Detail

Praktická cyklotaška s několika kapsami, pro nosič jízdního kola. Brašna je opatřena hlavní 11L kapsou a postranní kapsou na zip, dále kapsou na zadní straně brašny vhodnou na drobnosti se zapínáním na suchý zip. Ve spodní a přední části jsou umístěny nastavitelné přezky pro jednoduché upnutí u různých rozměrů nosičů. Brašnu je navíc možné po sejmutí z nosiče přenášet, díky odepínatelnému popruhu na vrchní straně. Vrchní část je mimojiné opatřena stahovací gumou, díky které lze uchytit další příslušenství. Materiál je odolný a snadno čistitelný, zadní část je doplněna o reflexní plochu a LED svícení, to zajistí Vaši bezpečnost za snížené viditelnosti. LED svítilnu lze zapnout jejím stisknutím, nabízí režim blikání a stálé svícení. Technické údaje: umístění: nosič jízdního kola upnutí: nastavitelné popruhy počet kapes: 3 x velikost: 15 x 45 x 18 cm (š x d x v) celkový objem: 11 L zapínání kapes: zip, suchý zip údržba: lehce omyvatelné barva: černá, reflexní prvky režimy svícení: blikání, svícení napájení: LED 2 x CR2032 (jsou součástí) Obsah balení: 1 x cyklotaška (dilego.cz)

Podobné produkty ako COMPASS Cyklotaška na zadní nosič + zadní LED světlo , Compass cyklotaška nad rám přední vidlice+phone

Compass Cyklotaška na zadní nosič + zadní LED světlo

Compass Cyklotaška na zadní nosič + zadní LED světlo
Detail

Praktická cyklotaška s několika kapsami, pro nosič jízdního kola. Brašna je opatřena hlavní 11 l kapsou a postranní kapsou na zip, dále kapsou na zadní straně brašny vhodnou na drobnosti se zapínáním na suchý zip. Ve spodní a přední části jsou umístěny nastavitelné přezky pro jednoduché upnutí u různých rozměrů nosičů. Brašnu je navíc možné po sejmutí z nosiče přenášet, díky odepínatelnému popruhu na vrchní straně. Vrchní část je mimojiné opatřena stahovací gumou, díky které lze uchytit další příslušenství. Materiál je odolný a snadno čistitelný, zadní část je doplněna o reflexní plochu a LED svícení, to zajistí Vaši bezpečnost za snížené viditelnosti. LED svítilnu lze zapnout jejím stisknutím, nabízí režim blikání a stálé svícení. (4home.cz)

Podobné produkty ako Compass Cyklotaška na zadní nosič + zadní LED světlo

Compass 88529 COMPASS Cyklotaška na zadní nosič + zadní LED světlo

Compass 88529 COMPASS Cyklotaška na zadní nosič + zadní LED světlo
Detail

Praktická cyklotaška s několika kapsami, pro nosič jízdního kola. Brašna je opatřena hlavní 11L kapsou a postranní kapsou na zip, dále kapsou na zadní straně brašny vhodnou na drobnosti se zapínáním na suchý zip. Ve spodní a přední části jsou umístěny nastavitelné přezky pro jednoduché upnutí u různých rozměrů nosičů. Brašnu je navíc možné po sejmutí z nosiče přenášet, díky odepínatelnému popruhu na vrchní straně. Vrchní část je mimojiné opatřena stahovací gumou, díky které lze uchytit další příslušenství. Materiál je odolný a snadno čistitelný, zadní část je doplněna o reflexní plochu a LED svícení, to zajistí Vaši bezpečnost za snížené viditelnosti. LED svítilnu lze zapnout jejím stisknutím, nabízí režim blikání a stálé svícení. Technické údaje: velikost: 15 x 45 x 18 cm (š x d x v) umístění: nosič jízdního kola upnutí: nastavitelné popruhy počet kapes: 3 x celkový objem: 11 L zapínání kapes: zip, suchý zip údržba: lehce omyvatelné barva: černá, reflexní prvky režimy svícení: blikání, svícení napájení: LED 2 x CR2032 (jsou součástí) Obsah balení: 1 x cyklotaška (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Compass 88529 COMPASS Cyklotaška na zadní nosič + zadní LED světlo , Compass cyklotaška pod sedlo se zadním led světlem (8591686120219)

Compass Bike 12030

Compass Bike 12030
Detail

Cyklotbrašna je vyrobena z voděodolného materiálu, je uzavíratelná na zip a po stranách je opatřena dvěma síťkovými kapsami. Na horní straně je pak navíc kapsa s průhlednou slídou pro zasunutí mapy nebo telefonu. Fólie na kapse pro telefon umožňuje ovládání dotykových obrazovek. Technické údaje: vnitřní objem: cca 3,5 litru postranní kapsa: 2 průhledná kapsa: 11,5 x 16,5 cm barva: černá uzavírání: na zip reflexní prvky: ano velikost: 22 x 14 x 17 cm váha: 198 gramů Obsah balení: 1 x cyklobrašna (dilego.cz)

Podobné produkty ako Compass Bike 12030 , Iso 14097 cyklotaška na rám černá (1326)

Compass Bike 12030

Compass Bike 12030
Detail

Cyklotbrašna je vyrobena z voděodolného materiálu, je uzavíratelná na zip a po stranách je opatřena dvěma síťkovými kapsami. Na horní straně je pak navíc kapsa s průhlednou slídou pro zasunutí mapy nebo telefonu. Fólie na kapse pro telefon umožňuje ovládání dotykových obrazovek. Technické údaje: vnitřní objem: cca 3,5 litru postranní kapsa: 2 průhledná kapsa: 11,5 x 16,5 cm barva: černá uzavírání: na zip reflexní prvky: ano velikost: 22 x 14 x 17 cm váha: 198 gramů Obsah balení: 1 x cyklobrašna (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Compass Bike 12030 , Rhinowalk e001 na řídítka (7982574)

Compass Bike 12030

Compass Bike 12030
Detail

Brašna je vybavena dvěma postraními kapsami, které jsou uzavíratelné na suchý zip a oddělitelnou kapsou na telefon až do velikosti displeje 5“. Fólie na kapse pro telefon umožňuje ovládání dotykových displejů. Technické údaje: rozměry: 16 x 18 x 14 cm vnitřní objem: 2 x 0,75 litru postranní kapsa: ano, 2x průhledná kapsa pro telefony: do 5" kapsa pro telefon oddělitelná: ano, na suchý zip barva: černá uzavírání: na suchý zip reflexní prvky: ano váha: 162 gramů Obsah balení: 1 x cyklobrašna (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Compass Bike 12030 , Rhinowalk x21922 na řídítka (7992509)

COMPASS Cyklotaška s nářadím

COMPASS Cyklotaška s nářadím
Detail

Praktická multifunkční souprava cyklistického nářadí a pomůcek pro opravu duší v praktické, uzavíratelné brašně. Technické údaje: rozměry: 9 x 9 x 4,5 cm Obsah balení: 1 x pouzdro na sadu 4 x stranový klíč (8, 10, 15mm + 14 GE) 6 x imbus klíč (2, 2.5, 3, 4, 5, 6 mm) 2 x šroubovák (křížový a plochý) 3 x nástrčný klíč (8, 9, 10 mm) 2 x montpáka pro výměnu duše 6 x záplata na duši 1 x lepidlo na duše 1 x brusný plíšek na duše (dilego.cz)

Podobné produkty ako COMPASS Cyklotaška s nářadím , Barrel brašna na řídítka (39021)

Compass 88530 COMPASS Cyklotaška s nářadím

Compass 88530 COMPASS Cyklotaška s nářadím
Detail

Praktická multifunkční souprava cyklistického nářadí a pomůcek pro opravu duší v praktické, uzavíratelné brašně. Technické údaje: rozměry: 9 x 9 x 4,5 cm Obsah balení: 1 x pouzdro na sadu 4 x stranový klíč (8, 10, 15mm + 14 GE) 6 x imbus klíč (2, 2.5, 3, 4, 5, 6 mm) 2 x šroubovák (křížový a plochý) 3 x nástrčný klíč (8, 9, 10 mm) 2 x montpáka pro výměnu duše 6 x záplata na duši 1 x lepidlo na duše 1 x brusný plíšek na duše (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Compass 88530 COMPASS Cyklotaška s nářadím , Rhinowalk x21998 na řídítka (9663685)

Cyklotaška COMPASS 12032

Cyklotaška COMPASS 12032
Detail

Cyklotaška COMPASS 12032 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Cyklotaška COMPASS 12032 , Rhinowalk rk18996 na řídítka šedá (7982581)

Cyklotaška COMPASS 12031

Cyklotaška COMPASS 12031
Detail

Cyklotaška COMPASS 12031 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Cyklotaška COMPASS 12031 , Rhinowalk f80 na řídítka černá (9663697)

Cyklotaška COMPASS 12022

Cyklotaška COMPASS 12022
Detail

Cyklotaška COMPASS 12022 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Cyklotaška COMPASS 12022 , Rhinowalk tf910 na řídítka červená (11627791)

Cyklotaška COMPASS 12034

Cyklotaška COMPASS 12034
Detail

Cyklotaška COMPASS 12034 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Cyklotaška COMPASS 12034 , Rhinowalk tf910 na řídítka hnědá (10578493)

Cyklotaška COMPASS 12029

Cyklotaška COMPASS 12029
Detail

Cyklotaška COMPASS 12029 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Cyklotaška COMPASS 12029 , Force na řídítka dětský, růžový (8592627107092)

Cyklotaška COMPASS 12024

Cyklotaška COMPASS 12024
Detail

Cyklotaška COMPASS 12024 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Cyklotaška COMPASS 12024 , Rhinowalk f80 na řídítka žlutá (7982579)

Cyklotaška COMPASS 12026

Cyklotaška COMPASS 12026
Detail

Cyklotaška COMPASS 12026 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Cyklotaška COMPASS 12026 , Basket košík na řídítka modrá (39774)

Cyklotaška COMPASS 12027

Cyklotaška COMPASS 12027
Detail

Cyklotaška COMPASS 12027 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Cyklotaška COMPASS 12027 , Basket košík na řídítka černá (39773)

Cyklotaška COMPASS 12039

Cyklotaška COMPASS 12039
Detail

NakupteCyklotaška COMPASS 12039z kategorieDům a zahrada > Sport a outdoor > Cyklistika > Cyklobrašny a držáky na kola > Cyklobrašnyza259.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Cyklotaška COMPASS 12039 , St-205 červená omotávka na řídítka (3396)

Cyklotaška COMPASS 12038

Cyklotaška COMPASS 12038
Detail

NakupteCyklotaška COMPASS 12038z kategorieDům a zahrada > Sport a outdoor > Cyklistika > Cyklobrašny a držáky na kola > Cyklobrašnyza259.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Cyklotaška COMPASS 12038 , St-211 černá omotávka na řídítka (5431)

Cyklotaška COMPASS 12037

Cyklotaška COMPASS 12037
Detail

NakupteCyklotaška COMPASS 12037z kategorieDům a zahrada > Sport a outdoor > Cyklistika > Cyklobrašny a držáky na kola > Cyklobrašnyza329.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Cyklotaška COMPASS 12037 , Rokform sport series držák na řídítka (337001)

Cyklotaška COMPASS 12035

Cyklotaška COMPASS 12035
Detail

NakupteCyklotaška COMPASS 12035z kategorieDům a zahrada > Sport a outdoor > Cyklistika > Cyklobrašny a držáky na kola > Cyklobrašnyza259.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Cyklotaška COMPASS 12035 , Force na řídítka klick 31,8mm, černý (8592627087042)

Compass Cyklotaška nad rám oboustranná + PHONE

Compass Cyklotaška nad rám oboustranná + PHONE
Detail

Cyklobrašna k upevnění na horní část rámu před řidítky. Snadné uchycení pomocí pásků se suchým zipem s vysokou pevností. Brašna je vybavena dvěma postraními kapsami o objemu 0,75 l, které jsou uzavíratelné na suchý zip a oddělitelnou kapsou na telefon až do velikosti displeje 5“. Fólie na kapse pro telefon umožňuje ovládání dotykových displejů. (4home.cz)

Podobné produkty ako Compass Cyklotaška nad rám oboustranná + PHONE , St-205 bílá omotávka na řídítka (1428)

Compass Cyklotaška nad rám přední vidlice

Compass Cyklotaška nad rám přední vidlice
Detail

Brašna na horní rámovou trubku. Snadné uchycení pomocí pásků se suchým zipem s vysokou pevností. Brašna svým umístěním dává snadný přístup k mobilnímu telefonu, peněžence, nářadí apod. Vnitřní objem 1 litr. (4home.cz)

Podobné produkty ako Compass Cyklotaška nad rám přední vidlice , St-211 modrá omotávka na řídítka (5435)

COMPASS Cyklotaška nad rám oboustranná + PHONE (12029)

COMPASS Cyklotaška nad rám oboustranná + PHONE (12029)
Detail

Brašna na kolo na na rám o objemu 1,5 l, suché zipy, voděodolné, hmotnost 0,162 kg Rádi brázdíte silnice a cyklostezky na svém bicyklu a potřebujete u sebe vozit například drobnou svačinu nebo náhradní oblečení? Právě k tomu vám poslouží cyklobrašna, která se velmi snadno upevňuje na horní část rámu před řidítka. K tomu ostatně slouží hned několik suchých zipů s vysokou pevností.Klíčové vlastnostiKompaktní voděodolná cyklobrašnaVnitřní objem cca 2× 0,75 litruPrůhledná horní kapsa s možností vložit a následně ovládat až 5" chytrý telefonVelmi snadná a rychlá montáž pomocí suchých zipůRozměry: 160 × 180 × 140 mmHmotnost: 162 gŠikovné cyklistické příslušenstvíTato cyklobrašna je vyrobena z voděodolného materiálu, který ochrání uložený obsah i během nečekané menší letní bouřce. Její... (alza.cz)

Podobné produkty ako COMPASS Cyklotaška nad rám oboustranná + PHONE (12029) , St-211 červená omotávka na řídítka (5432)

Compass Cyklotaška nad rám přední vidlice+PHONE

Compass Cyklotaška nad rám přední vidlice+PHONE
Detail

Cyklobrašna k upevnění na horní část rámu před řidítky. Připevnit se dá pomocí suchého zipu s vysokou pevností. Je určena pro drobné předměty (mobilní telefon, fotoaparát, peněženka apod.). Brašna je vyrobena z vodoodpudivého materiálu, je na zip uzavíratelná a ve vrchní časti je opatřena průhlednou kapsou na mobilní telefon až do velikosti displeje 5“. Fólie na kapse pro telefon umožňuje ovládání dotykových obrazovek. Brašna je dále vybavena otvorem, který umožňuje zapojení sluchátek do telefonu. (4home.cz)

Podobné produkty ako Compass Cyklotaška nad rám přední vidlice+PHONE , St-206 modrá omotávka na řídítka (3000)

COMPASS Cyklotaška pod sedlo s klipem (12022)

COMPASS Cyklotaška pod sedlo s klipem (12022)
Detail

Brašna na kolo na na sedlo o objemu 2,25 l, rychloupínací systém, vodoodpudivé, hmotnost 0,2 kg Každý cyklista jistě ocení úložný prostor v podobě univerzální brašny. Nabízíme vám tuto praktickou podsedlovou brašnu na kolo, do které si můžete během cestování uložit spoustu věcí. Disponuje objemem okolo 1,5 litru, ale lze ji zipem zvětšit až na objem 2,25 litru, takže se do ní s přehledem vejde například peněženka, klíče nebo mobilní telefon a mnoho dalších potřebných příslušenství.Brašna je vyrobena z vysoce kvalitního vodoodpudivého materiálu, takže se nemusíte bát o svůj obsah i během nepříznivého počasí. Držák s klipem se jednoduše přimontuje zespoda k sedlu a nakonec se do držáku nasune brašna, což usnadňuje její sundání. Navíc je po obvodu opatřena reflexním páskem a na spodní straně dvěma gumovými popruhy pro upevnění dalších drobností.Klíčové vlastnostiModerní brašna pro upevnění pod sedloVodoodpudivý materiálZvětšení objemu pomocí... (alza.cz)

Podobné produkty ako COMPASS Cyklotaška pod sedlo s klipem (12022) , Force brašna dětská na řídítka černá (8592627000973)

Cyklotaška - pouzdro telefon COMPASS

Cyklotaška - pouzdro telefon COMPASS
Detail

Cyklotaška - pouzdro telefon, COMPASS Na zip uzavíratelná brašna na telefon s objímkou na řidítka jízdního kola. Je vybavená klipem, díky kterému lze brašnu snadno sejmout. Speciální konstrukce klipu umožňuje upnutí brašny k objímce jak na výšku, tak na šířku. Do brašny lze umístit telefon až do velikosti 4,5", čirá fólie na horní straně umožňuje bezproblémové ovládání dotykových obrazovek. Vyrobeno z vodoodpudivého materiálu. technická data: barva černá, šedý lem uzavírání na zip upevnění objímka s klipem lze sejmout ano pro mobilní telefon do 4,5" velikost 8 x 14 x 2,5 cm (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Cyklotaška - pouzdro telefon COMPASS

Cyklotaška COMPASS 12040 Waterproof

Detail

NakupteCyklotaška COMPASS 12040 Waterproofz kategorieDům a zahrada > Sport a outdoor > Cyklistika > Cyklobrašny a držáky na kola > Cyklobrašnyza670.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Cyklotaška COMPASS 12040 Waterproof

Compass 88528 COMPASS Cyklotaška pod sedlo se zadním LED světlem

Compass 88528 COMPASS Cyklotaška pod sedlo se zadním LED světlem
Detail

Praktická cyklotaška s upevněním pod sedlo. Brašna je opatřena 0,5L kapsou uzavíratelnou na zip. Zadní část brašny je doplněna reflexním materiálem a LED svícením. Na vrchní části jsou umístěny nastavitelné přezky pro jednoduché upnutí k různým konstrukcím sedel a přední část lze přichytit k sedlové tyči. Materiál je doplněn o reflexní plochu společně s LED svítilnou na zadní části, ty zajistí Vaši bezpečnost za snížené viditelnosti. LED svítilnu lze zapnout jejím stisknutím, nabízí režim blikání a stálé svícení. Technické údaje: velikost: 8,5 x 18 x 8 cm (š x d x v) umístění: pod sedlo upnutí: nastavitelné popruhy počet kapes: 1 x celkový objem: 0,5 l zapínání kapsy: zipem údržba: lehce omyvatelné barva: černá, reflexní prvky režimy svícení: blikání, svícení napájení: LED 2 x CR2032 (jsou součástí) Obsah balení: 1 x cyklotaška (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Compass 88528 COMPASS Cyklotaška pod sedlo se zadním LED světlem

COMPASS Cyklotaška pod sedlo se zadním LED světlem

COMPASS Cyklotaška pod sedlo se zadním LED světlem
Detail

Praktická cyklotaška s upevněním pod sedlo. Brašna je opatřena 0,5L kapsou uzavíratelnou na zip. Zadní část brašny je doplněna reflexním materiálem a LED svícením. Na vrchní části jsou umístěny nastavitelné přezky pro jednoduché upnutí k různým konstrukcím sedel a přední část lze přichytit k sedlové tyči. Materiál je doplněn o reflexní plochu společně s LED svítilnou na zadní části, ty zajistí Vaši bezpečnost za snížené viditelnosti. LED svítilnu lze zapnout jejím stisknutím, nabízí režim blikání a stálé svícení. Technické údaje: umístění: pod sedlo upnutí: nastavitelné popruhy počet kapes: 1 x velikost: 8,5 x 18 x 8 cm (š x d x v) celkový objem: 0,5 l zapínání kapsy: zipem údržba: lehce omyvatelné barva: černá, reflexní prvky režimy svícení: blikání, svícení napájení: LED 2 x CR2032 (jsou součástí) Obsah balení: 1 x cyklotaška (dilego.cz)

Podobné produkty ako COMPASS Cyklotaška pod sedlo se zadním LED světlem

Košík na řidítka Wista

Košík na řidítka Wista
Detail

vhodný pro všechny typy kol rychlá montáž na řídítka plastová ochranná vrstva pro větší odolnost rozměry: 40x31x19 cm (patro.cz)

Podobné produkty ako Košík na řidítka Wista

500 brašna na řidítka

500 brašna na řidítka
Detail

Brašna 506 na horní část představce řídítek je vhodná pro klasický menší mobilní telefon nebo MP 3 přehrávač. Brašna má rozměr 15 x 19 x 6 cm a objem cca 1 l. Disponuje postranním gumovým vývodem pro protažení sluchátek k vaší elektronice. Průsvitný vrchní kryt brašny umožňuje vizuální kontrolu displeje. Jednoduché nasazení brašny za pomoci 3 pásků se suchým zipem. Kvalitní voděodolný (ne vodotěsný) materiál zaručuje dlouhou životnost brašny. Parametry: Celkový rozměr: 15 x 9 x 6 cm Rozměr průhledné kapsy pro elektroniku: 7 x 10 cm Objem : 1 l Váha: 100 g Uchycení: 3 pásky na suchý zip Materiál: PES s PVC vnitřním zátěremParametry:objem:0,5 lCelní sazebník:42029291Umístění brašny:řidítkaVodovzdorná:ano (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako 500 brašna na řidítka

Barrel brašna na řídítka

Barrel brašna na řídítka
Detail

Brašna na řidítka B-SOUL Barrel je pro svou voděodolnou konstrukci vhodná k uložení základních věcí, které je třeba udržet za každou cenu v suchu a oceníte ji především při dovolené trávené na kole. Díky použitému materiálu nemusíte mít obavy z provlhnutí obsahu. Brašna je vyrobená z kombinace syntetických materiálů (polyester + TPU) ve tvaru válce s délkou přibližně 55 a průměrem 15 cm. Nabízí tak prostor cca 10 litrů pro nejrůznější vybavení a doplňky, jako je třeba oblečení, menší spacák nebo jídlo. Veškeré nanesené nečistoty během jízdy snadno z tašky setřete vlhkým hadrem. Hmotnost tašky Barrel je 330 gramů. Prostor válcovité brašny je přístupný z jedné strany s vyztuženým ústím, které po vyplnění obsahem několikrát přehnete a zapínací přezkou zajistíte. Brašnu připevníte na řídítka každého bicyklu prostřednictvím třech pásků na suchý zip. Moderní cyklistické vybavení od společnosti B-SOUL vám zpříjemní výlety na kole.Parametry:objem:10 lZemě původu:ČínaCelní sazebník:42029291 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Barrel brašna na řídítka

Pěnové ručky na řídítka

Pěnové ručky na řídítka
Detail

Pěnové ručky na řídítka jízdních kol s odvodem potu, komfortní měkký materiál, snadná montáž, dva kusy v balení.. Pěnové ručky na řídítka jsou madla ze speciální přilnavé pěny pro maximálně komfortní držení. Délka úchopu činí 120 mm. Technický popis: pěnové ručky na řídítka s odvodem potu speciální přilnavá pěna pro maximálně komfortní držení 2 zátky na konce řídítek vhodné pro všechny běžné typy řídítek délka úchopu: 120 mm pro průměr řídítek: 22,2 mm vnější průměr: 30 mm snadná montáž dva kusy v balení (insportline.cz)

Podobné produkty ako Pěnové ručky na řídítka

Cyklotaška COMPASS 12021 se světlem

Cyklotaška COMPASS 12021 se světlem
Detail

Cyklotaška COMPASS 12021 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Cyklotaška COMPASS 12021 se světlem

Compass 93271 Cyklotaška pod rám

Compass 93271 Cyklotaška pod rám
Detail

Cyklobrašna k upevnění pod rám jízdního kola, se snadným uchycením pomocí 3x pásků s přezkami a zajištěním suchým zipem. Brašna byla vyrobena z odolného materiálu, je uzavíratelná z boku na zip a uvnitř skrývá prostor pro větší drobnosti jako je pumpička, svítilna, apod. Z druhé strany je brašna opatřena dalším prostorem pro drobnosti s uzavíráním na zip. Části které jsou v přímém kontaktu s rámem jsou vyztužené pro větší odolnost proti mechanickému poškození. Boky cyklotašky jsou navíc opatřeny drobnými reflexními prvky pro zvýšení viditelnosti a sní spojenou bezpečností. Technické údaje: velikost: 7 x 15 x 26 cm vnitřní objem: cca 1,5 l zapínání: na zip upevnění: přesky se suchým zipem umístění: pod rám barva: černá váha: 160 g Obsah balení: 1 x cyklotaška (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Compass 93271 Cyklotaška pod rám

COMPASS Cyklotaška pod sedlo se zadním LED světlem (8591686120219)

COMPASS Cyklotaška pod sedlo se zadním LED světlem (8591686120219)
Detail

Brašna pod sedlo o objemu 0,5 l, opatřena reflexními prvky a LED svítilnou Chcete získat při vašich cyklovýletech nebo při krátkých projížďkách další extra prostor pro umístění vašich věcí? Zásadní vlastnosti cyklistické brašny Compass Cyklotaška pod sedlo se zadním LED světlem (alza.cz)

Podobné produkty ako COMPASS Cyklotaška pod sedlo se zadním LED světlem (8591686120219)

Univerzální držák na řídítka POLAR

Univerzální držák na řídítka POLAR
Detail

Držák na kolo pro všechny sportovní hodinky Polar lehce nahradí cyklocomputer a změří všechna důležitá data.. Proměňte své Polar hodinky ve všestranný cyklo přístroj pomocí univerzálního držáku na řídítka POLAR! Díky držáku hodinky snadno připevníte na řídítka vašeho kola a budete tak moci s přehledem sledovat všechna svá naměřená data. Držák je kompatibilní se všemi sportovními hodinkami Polar. Budete-li si chtít za jízdy na kole měřit i tepovou frekvenci, budete si muset pořídit hrudní pás.Technický popis: všestranný držák na řídítka pro všechny hodinky Polar jednoduché připevnění kompatibilní se všemi sportovními hodinkami Polar pro snímání tepové frekvence za jízdy je třeba hrudního pásu nebo jiného snímače (insportline.cz)

Podobné produkty ako Univerzální držák na řídítka POLAR

TOPEAK brašna na řidítka BARLOADER

TOPEAK brašna na řidítka BARLOADER
Detail

Crossbody brašna s rychlou montáží na řídítka, kterou lze použít samostatně nebo připojit jako doplněk k brašně FrontLoader. Brašna BarLoader je vybavena svařovanými švy, roletovým uzávěrem a zipy odolnými proti povětrnostním vlivům, takže chrání vaši výbavu před suchými prašnými cestami i deštěm při jízdě v nepříznivém počasí. Objem: 6.5 L Materiál: TPU Uchycení: Rychloupínací přezky a suchý zip Maximální nosnost: 3 kg Vychytávky: Vnitřní vak, reflxní popis, ramenní popruh Rozměry: 31 x 25.8 x 8.9 cm Hmotnost: 325 g (patro.cz)

Podobné produkty ako TOPEAK brašna na řidítka BARLOADER

Rhinowalk X21998 na řídítka (9663685)

Rhinowalk X21998 na řídítka (9663685)
Detail

Brašna na kolo na na řídítka o objemu 12 l, popruh, vodotěsné, hmotnost 0,7 kg Chcete získat při delších cyklovýletech či krátkých vyjížďkách další extra prostor pro uložení všech potřebných věcí? Brašna Rhinowalk X21998 na řídítka na řídítka pojme například nářadí pro neodkladnou údržbu kola. Cyklistická brašna o objemu 12 l byla vyrobena z vodotěsného materiálu, který nepropouští vlhkost a vodu. Upínání brašny zajistí popruh. S pomocí popruhu přes rameno budete moci tašku pohodlně přenášet. Stěžejní vlastnosti cyklistické brašny Rhinowalk X21998 na řídítka Nenáročné upínaní cyklistické brašny zaručí popruh Sportovní brašna na kolo Rhinowalk byla vytvořena k připevnění ideální na řídítka Hmotnost: 0,7 kg Objem: 12 l Tato brašna na kolo Rhinowalk má vodotěsné provedení Barva: černá (alza.cz)

Podobné produkty ako Rhinowalk X21998 na řídítka (9663685)

Rhinowalk E001 na řídítka (7982574)

Rhinowalk E001 na řídítka (7982574)
Detail

Brašna na kolo na na řídítka o objemu 1,134 l, popruh, voděodolné, hmotnost 0,15 kg Chcete získat při vašich cyklovýletech nebo krátkých vyjížďkách po okolí extra prostor pro uschování vašich potřebných věcí? Brašna Rhinowalk E001 na řídítka na řídítka obsáhne všechnu potřebnou výbavu pro rychlou výměnu duše. Cyklobrašna o objemu 1,134 l byla vyrobena z voděodolného materiálu, který zajišťuje rezistenci proti vlhkosti a vodě. Upínání brašny zajistí popruh. Díky ramennímu popruhu budete moci tašku pohodlně přenášet. Zásadní přednosti cyklistické brašny Rhinowalk E001 na řídítka Snadné upínání brašny zajistí popruh Sportovní brašna na kolo Rhinowalk ideální k připevnění vhodná na řídítka Hmotnost: 0,15 kg Objem: 1,134 l Tato brašna na kolo Rhinowalk má voděodolné provedení Barva: černá (alza.cz)

Podobné produkty ako Rhinowalk E001 na řídítka (7982574)

Přídavný držák na řidítka EB377

Detail

NakuptePřídavný držák na řidítka EB377z kategorieDům a zahrada > Sport a outdoor > Cyklistika > Cyklodoplňky > Ostatní cyklodoplňkyza155.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Přídavný držák na řidítka EB377

Rhinowalk X21922 na řídítka (7992509)

Rhinowalk X21922 na řídítka (7992509)
Detail

Brašna na kolo na na řídítka o objemu 2,84 l, popruh, voděodolné, hmotnost 0,45 kg Postrádáte při vícedenních výletech či krátkých vyjížďkách po okolí další extra prostor pro uložení všech potřebných věcí? Brašna Rhinowalk X21922 na řídítka na řídítka pojme například příslušestsví pro rychlou údržbu kola. Cyklistická brašna o objemu 2,84 l byla vyrobena z voděodolného materiálu, který zajišťuje odolnost proti vlhkosti a vodě. Upínání brašny zajistí popruh. Radost udělá také integrovaná pláštěnka. Rozhodující přednosti cyklistické brašny Rhinowalk X21922 na řídítka Nenáročné upínaní brašny zaručí popruh Sportovní brašna na kolo Rhinowalk ideální na řídítka Hmotnost: 0,45 kg Objem: 2,84 l Rhinowalk X21922 na řídítka brašna obsahuje otvor na sluchátka pro pohodlnější poslouchání muziky Tato brašna na kolo Rhinowalk má voděodolné provedení Barva: šedá (alza.cz)

Podobné produkty ako Rhinowalk X21922 na řídítka (7992509)

Brašna na řídítka City Boss

Brašna na řídítka City Boss
Detail

Brašna na koloběžku je vhodná pro úschovu drobných věcí jako je nabíječka, mobilní telefon, zámek, nářadí či lehká bunda. Uvnitř brašny se nachází organizer se 4 kapsami. Na řídítka se připevňuje pomocí 4 pásků na suchý zip, takže se dá snadno přemístit dle potřeby. Rozměry brašny: 29x14x13 cm. Objem brašny 3 litry. Rozteč horních pásků na suchý zip je 9 cm a spodních pásků 15 cm. Materiál brašny i zip jsou odolné i proti mírnému dešti. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Brašna na řídítka City Boss

Basket košík na řídítka černá

Basket košík na řídítka černá
Detail

Jezdíte často na cyklistickém kole a nemáte dostatek úložného prostoru pro přepravu osobních věcí? Košík na řidítka Merco Basket je přesně pro vás! Využití nalezne u přepravy nákupu a osobních věcí. Objem košíku je 11 l, je vyrobený z polyesterové tkaniny a opatřen kovovou obručí. Obruč se lehce upíná pomocí suchého zipu do košíku. Nosič snadno připevníte na řidítka cyklistického kola a můžete vyrazit na cesty. Kovová obruč jde jednoduše sundat, z košíku se náhle stává nákupní taška se dvěma úchyty po stranách. Košík na řidítka nabízíme ve třech barevných variantách, kterými jsou modrá, červená a černá. Košík na řídítka Basket je vhodný pro všechny věkové kategorie. Průměr obruče košíku: 23 cm Hloubka košíku: 30 cmParametry:barva:černáobjem:11 lZemě původu:ČínaCelní sazebník:87149930 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Basket košík na řídítka černá

Basket košík na řídítka červená

Basket košík na řídítka červená
Detail

Jezdíte často na cyklistickém kole a nemáte dostatek úložného prostoru pro přepravu osobních věcí? Košík na řidítka Merco Basket je přesně pro vás! Využití nalezne u přepravy nákupu a osobních věcí. Objem košíku je 11 l, je vyrobený z polyesterové tkaniny a opatřen kovovou obručí. Obruč se lehce upíná pomocí suchého zipu do košíku. Nosič snadno připevníte na řidítka cyklistického kola a můžete vyrazit na cesty. Kovová obruč jde jednoduše sundat, z košíku se náhle stává nákupní taška se dvěma úchyty po stranách. Košík na řidítka nabízíme ve třech barevných variantách, kterými jsou modrá, červená a černá. Košík na řídítka Basket je vhodný pro všechny věkové kategorie. Průměr obruče košíku: 23 cm Hloubka košíku: 30 cmParametry:barva:červenáobjem:11 lZemě původu:ČínaCelní sazebník:87149930 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Basket košík na řídítka červená
Compass Cyklotaška na řídítka, Compass Cyklotaška na zadní nosič, Compass Cyklotaška na zadní nosič 3in1, Compass Cyklotaška nad rám oboustranná + PHONE, Compass Cyklotaška nad rám přední vidlice, Compass Cyklotaška nad rám přední vidlice+PHONE, COMPASS Cyklotaška pod sedlo se zadním LED světlem (8591686120219), ISO 14097 Cyklotaška na rám černá (1326), Rhinowalk E001 na řídítka (7982574), Rhinowalk X21922 na řídítka (7992509), Barrel brašna na řídítka (39021), Rhinowalk X21998 na řídítka (9663685), Rhinowalk RK18996 na řídítka šedá (7982581), Rhinowalk F80 na řídítka černá (9663697), Rhinowalk TF910 na řídítka červená (11627791), Rhinowalk TF910 na řídítka hnědá (10578493), Force na řídítka dětský, růžový (8592627107092), Rhinowalk F80 na řídítka žlutá (7982579), Basket košík na řídítka modrá (39774), Basket košík na řídítka černá (39773), ST-205 červená omotávka na řídítka (3396), ST-211 černá omotávka na řídítka (5431), Rokform Sport Series držák na řídítka (337001), Force na řídítka KLICK 31,8mm, černý (8592627087042), ST-205 bílá omotávka na řídítka (1428), ST-211 modrá omotávka na řídítka (5435), ST-211 červená omotávka na řídítka (5432), ST-206 modrá omotávka na řídítka (3000), Force Brašna dětská na řídítka černá (8592627000973)