Compass bike 12030

Produkt Compass bike 12030 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Compass bike 12030 upraviť a produkt hľadať znova.

Compass Bike 12030

Compass Bike 12030
Detail

Cyklotbrašna je vyrobena z voděodolného materiálu, je uzavíratelná na zip a po stranách je opatřena dvěma síťkovými kapsami. Na horní straně je pak navíc kapsa s průhlednou slídou pro zasunutí mapy nebo telefonu. Fólie na kapse pro telefon umožňuje ovládání dotykových obrazovek. Technické údaje: vnitřní objem: cca 3,5 litru postranní kapsa: 2 průhledná kapsa: 11,5 x 16,5 cm barva: černá uzavírání: na zip reflexní prvky: ano velikost: 22 x 14 x 17 cm váha: 198 gramů Obsah balení: 1 x cyklobrašna (dilego.cz)

Podobné produkty ako Compass Bike 12030 , Compass nosič kol na tažné zařízení e-bike tüv, 2 kola

Cyklotaška COMPASS 12030

Cyklotaška COMPASS 12030
Detail

Cyklotaška na řídítka (tipa.eu)

Podobné produkty ako Cyklotaška COMPASS 12030 , Compass nosič kol na tažné zařízení e-bike tüv - 2 kola (8591686021202)

Compass Bike

Compass Bike
Detail

Brašna je opatřena hlavní 8L kapsou a dvěma 1L postraními kapsami. Veškeré kapsy jsou opatřeny zapínaním na zip. Zadní část brašny je doplněna pouzdrem na menší lahev, či pití v plechovce. Ve spodní části jsou umístěny nastavitelné přezky pro jednoduché upnutí u různých rozměrů nosičů. Brašnu je navíc možné po odepnutí z nosiče přenášet, díky odepínatelnému popruhu na vrchní straně. Materiál je doplněn o reflexní prvky, které zajistí Vaši bezpečnost, za snížené viditelnosti. Případné nečistoty lze lehce odstranit, díky použití materiálu, který je lehce omyvatelný a vzhledově připomíná karbonové vlákno. Technické údaje: umístění: nosič jízdního kola upnutí: nastavitelné popruhy počet kapes: 3x rozměry: 20 x 44 x 19 cm (š x d x v) celkový objem: 10L zapínání kapes: zipem údržba: lehce omyvatelné barva: černá, karbonový vzor, reflexní prvky Obsah balení: 1 x cyklotaška (dilego.cz)

Podobné produkty ako Compass Bike , Meatfly bike middle (sptdtr6953nad)

Compass Bike

Compass Bike
Detail

Je vyrobena z vodoodpudivého materiálu a po obvodu opatřena reflexním páskem. Na spodní straně dva gumové popruhy pro upevnění dalších drobností k brašně. Návod k montáži: Držák tašky se přimontuje zespoda k sedlu. Šrouby a patka jsou součástí výrobku. Nakonec se do držáku nasune brašna. Technické údaje: vnitřní objem: cca 1,5 – 2,25 litru barva: černá uzavírání: na zip upevnění: patka s klipem rozměry: 10 x 13 x 17 cm Obsah balení: 1 x cyklotaška (dilego.cz)

Podobné produkty ako Compass Bike , Argento active bike (253001)

Compass Bike

Compass Bike
Detail

Na zip uzavíratelná brašna pro montáž pod rám jízdního kola. Je vyrobena z vodoodpudivého materiálu a po stranách opatřena reflexními pásy. Do brašny si můžete uložit například všechny potřebné doklady a mobilní telefon. Je opravdu všetranná. Technické údaje: barva: černo-modrá vnitřní objem: 1,5 l uzavírání: na zip upevnění: suchý zip rozměry: 18 x 27 x 5 cm Obsah balení: 1 x cyklotaška (dilego.cz)

Podobné produkty ako Compass Bike , Compass carbon

Compass Bike

Compass Bike
Detail

Pás je opatřen nastavitelnou přezkou, takže bezpečně obepne různé obvody pasu. Díky kapsám je možné s sebou mít předměty, které jinak nelze nosit, bez rizika ztrát, či rozbití. V zadní části je pouzdro na lahev s pitím, se stahováním pomocí gumičky. Pouzdro je po obou stranách obklopené rozměrnými, sítenými kapsami se zapínáním na zip. Přední část je opatřena menší, na zip zapínanou taštičkou. Pás je opatřen reflexním materiálem, který zajišťuje bezpečí za snížené viditelnosti. Technické údaje: zapínání: přezkou počet kapes: 3 ks zapínání kapes: zipem údržba: lehce omyvatelné Obsah balení: 1 x bederní pás (dilego.cz)

Podobné produkty ako Compass Bike , Compass vyhrivany

Compass Bike

Compass Bike
Detail

Na zip uzavíratelná brašna na telefon s objímkou na řidítka jízdního kola. Je vybavená klipem, díky kterému lze brašnu snadno sejmout. Speciální konstrukce klipu umožňuje upnutí brašny k objímce jak na výšku, tak na šířku. Vyrobeno z vodoodpudivého materiálu. Technické údaje: barva: černá, šedý lem uzavírání: na zip upevnění: objímka s klipem pro mobilní telefon: do 4,5" velikost: 8 x 14 x 2,5 cm Obsah balení: 1 x cyklotaška (dilego.cz)

Podobné produkty ako Compass Bike , Compass poly

Compass Bike

Compass Bike
Detail

Brašna je vybavena dvěma postraními kapsami, které jsou uzavíratelné na suchý zip a oddělitelnou kapsou na telefon až do velikosti displeje 5“. Fólie na kapse pro telefon umožňuje ovládání dotykových displejů. Technické údaje: vnitřní objem: 2 x 0,75 litru postranní kapsa: ano, 2x průhledná kapsa pro telefony: do 5" kapsa pro telefon oddělitelná: ano, na suchý zip barva: černá uzavírání: na suchý zip reflexní prvky: ano rozměry: 16 x 18 x 14 cm váha: 162 gramů Obsah balení: 1 x cyklobrašna (dilego.cz)

Podobné produkty ako Compass Bike , Meatfly middle, bike black (sptmea024nad)

Compass Bike 12026

Compass Bike 12026
Detail

Připevnit se dá pomocí suchého zipu s vysokou pevností. Brašna je vyrobena z vodoodpudivého materiálu, je na zip uzavíratelná a ve vrchní časti je opatřena průhlednou kapsou na mobilní telefon až do velikosti displeje 5“. Fólie na kapse pro telefon umožňuje ovládání dotykových obrazovek. Brašna je dále vybavena otvorem, který umožňuje zapojení sluchátek do telefonu. Technické údaje: vnitřní objem: cca 1,2 litru barva: černo-šedá uzavírání: na zip upevnění: suchý zip reflexní prvky: ano pro mobilní telefon do: 5" otvor pro sluchátka: ano velikost: 19 x 10 x 9 cm Obsah balení: 1 x cyklobrašna (dilego.cz)

Podobné produkty ako Compass Bike 12026 , Craft core greatness bike (sptcra177nad)

Držák na kolo COMPASS 09277 Bike-Lift

Držák na kolo COMPASS 09277 Bike-Lift
Detail

Držák na kolo COMPASS BIKE LIFT 09277 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Držák na kolo COMPASS 09277 Bike-Lift , Compass 05943 (8591686059434)

Nosič kol COMPASS 02120 E-Bike TÜV

Nosič kol COMPASS 02120 E-Bike TÜV
Detail

NakupteNosič kol COMPASS 02120 E-Bike TÜVz kategorieDům a zahrada > Auto, moto > Střešní nosiče a boxy na auto > Nosiče kol na autoza7999.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Nosič kol COMPASS 02120 E-Bike TÜV , Compass 09510 (09510)

Závěsný systém FAST TRACK Bike COMPASS XC-00073

Závěsný systém FAST TRACK Bike COMPASS XC-00073
Detail

Závěsný systém FAST TRACK Bike 22cm COMPASS (tipa.eu)

Podobné produkty ako Závěsný systém FAST TRACK Bike COMPASS XC-00073 , Micro balance bike deluxe red (7630053529512)

88340 Compass Nosič kol na tažné zařízení E-bike, TÜV - 2 kola

88340 Compass Nosič kol na tažné zařízení E-bike, TÜV - 2 kola
Detail

Upevnění kola do nosiče se obejde bez nářadí, provádí se uchycením držáku na rám a dotažením spon na kola, umístěných na základně. Mechanismus je uzamykací a nehrozí tak odcizení kola. Růžici pro upevnění jízdního kola je nutné důkladně dotáhnout, aby se překonal odpor prokluzu v zamčené poloze. Nosič je precizně zhotoven z oceli a každá ze základen pro jízdní kolo je z hliníku. Nosič se připevňuje na kouli tažného zařízení, a zajišťuje se pomocí robustní páky a zámku. Dále je vybaven panelem s osvětlením a místem pro uchycení registrační značky (SPZ). Světelný panel je připojen k zásuvce tažného zařízení vozidla pomocí 13-pólového konektoru a je vybaven kompletními zadními svítilnami, včetně osvětlení SPZ. I přes velké rozměry nosiče, je stále umožněn přístup do kufru a to díky důmyslné konsktrukci a možnosti sklápění celého nosiče. Technické údaje: upnutí nosiče: na kouli tažného zařízení panel se světly: ano kapacita: 2x elektrokolo nebo běžné jízdní kolo připojení světel: zástrčka tažného zařízení, 13-pólů fixace jízdních kol: přední, zadní kolo a rám zamykání kol: ano zamykání nosiče: ano sklápěcí mechanizmus: ano material: ocel, aluminium, odolný plast pro kola: 14" - 29" (rozteč kol 80 - 120 cm) max. nosnost: 60 kg certifikace: TÜV approved celkové rozměry: 148 x 78 x 60 cm Obsah balení: 1 x nosič (dilego.cz)

Podobné produkty ako 88340 Compass Nosič kol na tažné zařízení E-bike, TÜV - 2 kola , Sp connect micro bike mount (53341)

COMPASS Nosič kol na tažné zařízení E-BIKE TÜV - 2 kola (8591686021202)

COMPASS Nosič kol na tažné zařízení E-BIKE TÜV - 2 kola (8591686021202)
Detail

Nosič kol na tažné zařízení - pro 2 kola, sklopný, nosnost 60kg, uzamčení nosiče k autu, uzamčení kol k nosiči, 13pinový konektor Kvalitní nosič COMPASS na tažné zařízení pro 2 kolaPraktický nosič na kola pro tažné zařízení COMPASS E-BIKE TÜV disponuje robustní ocelovou konstrukcí, která je určena pro 2 elektrokola či klasická jízdní kola s maximální hmotností 60 kg. Upevnění kol je řešeno jednoduchým systémem, který umožňuje sklápění nosiče pro snadný přístup do kufru automobilu.Klíčové vlastnosti nosiče kol COMPASS E-BIKE TÜV Upnutí na kouli tažného zařízeníOdolná ocelová konstrukceUrčeno pro 2 elektrokola či cyklistická kola Maximální nosnost 60 kgJednoduchý systém zajištění se zabudovaným uzamykánímSklápění pro snadný přístup do kufruZadní světla pro provoz na pozemních komunikacích Osvětlení SPZCOMPASS E-BIKE s certifikací TÜV COMPASS E-BIKE s panelem se světlyNosič COMPASS E-BIKE TÜV má kompletní sadu zadních světel včetně... (alza.cz)

Podobné produkty ako COMPASS Nosič kol na tažné zařízení E-BIKE TÜV - 2 kola (8591686021202) , Pánské funkční triko bike maths (sptcpdr22nad)

Arcore E-BIKE STAND Stojánek E-Bike, černá, velikost UNI

Arcore E-BIKE STAND Stojánek E-Bike, černá, velikost UNI
Detail

Stojánek Arcore E-BIKE STAND je nastavitelný stojan pro pohodlné parkování elektrokol. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Arcore E-BIKE STAND Stojánek E-Bike, černá, velikost UNI , Sixtol roof bike střešní nosič kol

Bike Trunk S

Bike Trunk S
Detail

Bike Trunk S (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Bike Trunk S , E-bike lil'buddy blue 500wh (u768)

Bike Trunk S

Bike Trunk S
Detail

Modelka měří 170 cm, váží 56 kg a má na sobě velikost M. (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Bike Trunk S , Compass gril barrel (8591686130447)

Bike Trunk S

Bike Trunk S
Detail

Modelka měří 170 cm, váží 56 kg a má na sobě velikost M. (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Bike Trunk S , Silva compass ranger (7318860194849)

Bike Trunk S

Bike Trunk S
Detail

Modelka měří 162 cm, váží 49 kg a má na sobě velikost M. (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Bike Trunk S , Compass 09500 7ks (09500)

Arcore 28FV1 E-BIKE Cyklistická duše pro E-BIKE, černá, velikost UNI

Arcore 28FV1 E-BIKE Cyklistická duše pro E-BIKE, černá, velikost UNI
Detail

Cyklistická butylová duše ARCORE 28 FV1 700 x 35 - 45C E-BIKE je určena pro elektrokola s průměry kol 28'' (700) a šířkou pláště 35C - 45C. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Arcore 28FV1 E-BIKE Cyklistická duše pro E-BIKE, černá, velikost UNI , Compass spider 13" (32481)

Arcore 27.5FV E-BIKE Cyklistická duše pro E-BIKE, černá, velikost UNI

Arcore 27.5FV E-BIKE Cyklistická duše pro E-BIKE, černá, velikost UNI
Detail

Cyklistická butylová duše Arcore 27.5FV E-BIKE je určena pro elektrokola s průměry kol 27,5'' a šířkou pláště 1.9'' - 2.35''. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Arcore 27.5FV E-BIKE Cyklistická duše pro E-BIKE, černá, velikost UNI , Compass potah sedadla race

Arcore 29FV E-BIKE Cyklistická duše pro E-BIKE, černá, velikost UNI

Arcore 29FV E-BIKE Cyklistická duše pro E-BIKE, černá, velikost UNI
Detail

Cyklistická butylová duše ARCORE 29FV E-BIKE je určena pro elektrokola s průměry kol 29'' a šířkou pláště 1.9'' - 2.35''. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Arcore 29FV E-BIKE Cyklistická duše pro E-BIKE, černá, velikost UNI , Compass leštička 07260 (07260)

Rotoped mini bike

Rotoped mini bike
Detail

S tímto rotopedem můžete snadno trénovat i při čtení nebo sledování televize. trénovat můžete paže i nohy snadno se přenáší a šetří místo má lehko čitelný LC displej (zobrazuje čas, rychlost, počet otáček a spálené kalorie) setrvačník 2 kg maximální zatížení 100 kg (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Rotoped mini bike , Compass spider 14" (32482)

Cybex Zeno Bike

Cybex Zeno Bike
Detail

Udělejte si pauzu od každodenních starostí a vezměte svého malého parťáka na výlet. Vyjeďte do města, objevujte nové trasy nebo si zahrajte na celodenního průvodce. Nechte své dítě prozkoumat město bezpečným a zábavným způsobem se ZENO Bike. Použijte jej jako přívěs za kolo a když budete chtít zpomalit tempo, přeměňte ho na kočárek a vydejte se na procházku. Nic se nevyrovná zážitku ukazovat svět svému dítěti. Se ZENO Bike můžete každý den vyrazit za dobrodružstvím. Jeďte nebo se procházejte městem Jeden produkt. Dvě aktivity. Žádné limity. Vydejte se na kole nebo se procházejte městem. Prozkoumejte své město s tím nejlepším společníkem, jakého jste si jen mohli přát. Palubní úložný prostor Vystřídejte aktivity během cesty. Jednoduše a bez nářadí. Maximální flexibilita při jízdě na kole nebo na procházce, kdykoliv chcete. Palubní uložení oje jízdního kola a otočných kol umožňuje rychlé a snadné přepínání mezi režimy přívěsu a kočárku. Vlastnosti: výškově nastavitelná rukojeť palubní uložení oje a předních kol zadní kapsa ve větší velikosti vs. ZENO nožní zajišťovací brzda přední otočná kola síťovaný kryt a sluneční clona měkké zadní odpružení kompaktní složení během pár vteřin pohodlné polstrované sportovní sezení Pláštěnka není součástí balení. (feedo.cz)

Podobné produkty ako Cybex Zeno Bike , Compass masážní s magnety

Cybex Zeno Bike

Cybex Zeno Bike
Detail

Udělejte si pauzu od každodenních starostí a vezměte svého malého parťáka na výlet. Vyjeďte do města, objevujte nové trasy nebo si zahrajte na celodenního průvodce. Nechte své dítě prozkoumat město bezpečným a zábavným způsobem se ZENO Bike. Použijte jej jako přívěs za kolo a když budete chtít zpomalit tempo, přeměňte ho na kočárek a vydejte se na procházku. Nic se nevyrovná zážitku ukazovat svět svému dítěti. Se ZENO Bike můžete každý den vyrazit za dobrodružstvím. Jeďte nebo se procházejte městem Jeden produkt. Dvě aktivity. Žádné limity. Vydejte se na kole nebo se procházejte městem. Prozkoumejte své město s tím nejlepším společníkem, jakého jste si jen mohli přát. Palubní úložný prostor Vystřídejte aktivity během cesty. Jednoduše a bez nářadí. Maximální flexibilita při jízdě na kole nebo na procházce, kdykoliv chcete. Palubní uložení oje jízdního kola a otočných kol umožňuje rychlé a snadné přepínání mezi režimy přívěsu a kočárku. Vlastnosti: výškově nastavitelná rukojeť palubní uložení oje a předních kol zadní kapsa ve větší velikosti vs. ZENO nožní zajišťovací brzda přední otočná kola síťovaný kryt a sluneční clona měkké zadní odpružení kompaktní složení během pár vteřin pohodlné polstrované sportovní sezení Pláštěnka není součástí balení. (feedo.cz)

Podobné produkty ako Cybex Zeno Bike , Compass 2ks "lks" (6939959670085)

Věšák Retro Bike

Věšák Retro Bike
Detail

KARE DESIGN Věšák na zeď Retro Bike: Věšák Retro Bike je zajímavým doplňkem, který můžete využít kdekoliv ve vašem interiéru. Je vyroben z oceli s práškovou povrchovou úpravou. Malé retro kolo stojí na kovové tyčce, která disponuje praktickými háčky. Můžete je využít v chodbě na odkládání klíčů nebo kabátů, ale uplatní se i v pracovně nebo ve studentském pokoji. Krásný věšák v podobě retro kola bude okouzlující ozdobou každého domova, která potěší zejména cyklisty. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Věšák Retro Bike , Silva compass classic (7318860199257)

Bike Trunk XXL

Bike Trunk XXL
Detail

Bike Trunk XXL (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Bike Trunk XXL , Regatta compass misc (5020436346713)

Bike Trunk XS

Bike Trunk XS
Detail

Bike Trunk XS (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Bike Trunk XS , Silva compass field (7318860195488)

Armour Bike Short S

Armour Bike Short S
Detail

Armour Bike Short S (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Armour Bike Short S , Compass cestovní varná konvice

Bike Trunk XS

Bike Trunk XS
Detail

Modelka měří 170 cm, váží 56 kg a má na sobě velikost M. (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Bike Trunk XS , Compass 23l 220v/12v

Bike Trunk M

Bike Trunk M
Detail

Modelka měří 170 cm, váží 56 kg a má na sobě velikost M. (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Bike Trunk M

Bike Trunk L

Bike Trunk L
Detail

Modelka měří 162 cm, váží 49 kg a má na sobě velikost M. (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Bike Trunk L

Bike Trunk XL

Bike Trunk XL
Detail

Modelka měří 170 cm, váží 56 kg a má na sobě velikost M. (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Bike Trunk XL

Bike Trunk M

Bike Trunk M
Detail

Modelka měří 162 cm, váží 49 kg a má na sobě velikost M. (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Bike Trunk M

Bike Trunk XS

Bike Trunk XS
Detail

Modelka měří 170 cm, váží 56 kg a má na sobě velikost M. (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Bike Trunk XS

Bike Trunk XL

Bike Trunk XL
Detail

Modelka měří 170 cm, váží 56 kg a má na sobě velikost M. (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Bike Trunk XL

Bike Trunk L

Bike Trunk L
Detail

Modelka měří 170 cm, váží 56 kg a má na sobě velikost M. (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Bike Trunk L

Bike Trunk M

Bike Trunk M
Detail

Modelka měří 170 cm, váží 56 kg a má na sobě velikost M. (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Bike Trunk M

Bike Trunk L

Bike Trunk L
Detail

Modelka měří 170 cm, váží 56 kg a má na sobě velikost M. (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Bike Trunk L

Bike Trunk XL

Bike Trunk XL
Detail

Modelka měří 162 cm, váží 49 kg a má na sobě velikost M. (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Bike Trunk XL

Bike Trunk XS

Bike Trunk XS
Detail

Modelka měří 162 cm, váží 49 kg a má na sobě velikost M. (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Bike Trunk XS

Champion Bike Trunk S

Champion Bike Trunk S
Detail

Modelka měří 170 cm, váží 56 kg a má na sobě velikost M. (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Champion Bike Trunk S

Bike Trunk XL

Bike Trunk XL
Detail

Bike Trunk XL (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Bike Trunk XL

Bike Trunk XXS

Bike Trunk XXS
Detail

Bike Trunk XXS (d-sport.cz)

Podobné produkty ako Bike Trunk XXS

Autosedačka COMPASS 01491 Junior 22-36kg COMPASS zelená

Autosedačka COMPASS 01491 Junior 22-36kg COMPASS zelená
Detail

Autosedačka COMPASS JUNIOR 22-36kg COMPASS zelená (tipa.eu)

Podobné produkty ako Autosedačka COMPASS 01491 Junior 22-36kg COMPASS zelená

Air Bike HMS MP6548

Air Bike HMS MP6548
Detail

AIR BIKE MP 6548 HMS je nejkomplexnější stoj určený ke kardio cvičení. Model používáný téměr ve všech tělocvičnách zaměřených na funkční trénink, rehabilitačních zařízeních a profesionálních fitcentrech nyní i pro domácí prostředí. Ať už jste začátečník či závodní sportovec - tento model je vhodný jak pro vytrvalostní, tak i crossové tréninky. MP 6548 je vybaven dvěma rukojeťmi, které připomínají trénink na crossovém trenažéru. Tento inovativní AIR BIKE tak umožňuje trénink celého těla na nejvyšší úrovni. Procvičuje se nejen aerobní a anaerobní oblast, nýbrž se posilují i svaly. Intenzivní tréninkové jednotky Vás budou nejen že bavit, nýbrž i extrémně podpoří výměnu tělesných látek, čímž vzroste i počet spálených kalorií. Poskytuje vysoce intenzivní tréninky celého těla při velmi plynulém průběhu pohybu, který nezatěžuje klouby. Model disponuje LCD displejem ukazující nejen základní parametry jako je čas a vzdálenost, ale díky senzorům, ukazuje i puls. AIR BIKE je rovněž vyroben z nejkvalitnějších materiálů a i díky tomu je velice stabilní. Funkce: Počítač: čas vzdálenost rychlost kalorie puls recovery body fat scan vnější teplota Parametry: Odpor: vzduchový Měření pulsu: snímače tepové frekvence v rukojetích Transportní kolečka 6 stupňů nastavení sedátka Vzálenost sedátka od pedálu: 73 - 90 cm LCD diplej Rozměr stroje: délka: 133 cm šířka: 62 cm výška: 138 cm Váha: 38 kg Maximální zatížení: 110 kg Upozornění: Certifikát, norma: Záruka 24 měsíců (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Air Bike HMS MP6548

Rotoped TUNTURI Dual Bike

Rotoped TUNTURI Dual Bike
Detail

Cvičební doplněk, případně i rehabilitační pomůcka. Současně procvičujete nohy i ruce. Nastavitelný tréninkový úhel. Barva: bílá Rozměry: 41 x 43 x 94 cm (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Rotoped TUNTURI Dual Bike

Air Bike HMS MP6540

Air Bike HMS MP6540
Detail

AIR BIKE HMS MP6540 je nejkomplexnější stoj určený ke kardio cvičení. Model používáný téměr ve všech tělocvičnách zaměřených na funkční trénink, rehabilitačních zařízeních a profesionálních fitcentrech nyní i pro domácí prostředí. Ať už jste začátečník či závodní sportovec - tento model je vhodný jak pro vytrvalostní, tak i crossové tréninky. MP6540 je vybaven dvěma rukojeťmi, které připomínají trénink na crossovém trenažéru. Tento inovativní Air Bike tak umožňuje trénink celého těla na nejvyšší úrovni. Procvičuje se nejen aerobní a anaerobní oblast, nýbrž se posilují i svaly. Intenzivní tréninkové jednotky Vás budou nejen že bavit, nýbrž i extrémně podpoří výměnu tělesných látek, čímž vzroste i počet spálených kalorií. Air Bike poskytuje vysoce intenzivní tréninky celého těla při velmi plynulém průběhu pohybu, který nezatěžuje klouby. Trenažéry, kde je zátěž tvořena odporem vzduchu, jsou vybaveny lopatkovým kolem, které je přes převod spojedno s pedály. Během otáčení "ventilátoru" klade vzduch odpor lopatkám a tím je generován odpor, který se plynule zvětšuje se stoupající rychlostí. Model MP6540 je navíc ještě vybaven 2 kilogramovým, zátěžovým kolem na ose pedálů, teré je dodatečně bržďeno. Model disponuje LCD displejem ukazující nejen základní parametry jako je čas a vzdálenost, ale díky senzorům, ukazuje i puls. MP6540 je vyroben z nejkvalitnějších materiálů a i díky tomu je velice stabilní. Funkce: Počítač: čas vzdálenost rychlost kalorie puls Parametry: Odpor: vzduchový (lopatkové kolo) mechanický (bržděné, zátěžové kolo) Měření pulsu: snímače tepové frekvence v rukojetích Rozměr stroje: délka: 106 cm šířka: 56 cm výška: 112 cm Váha: 17 kg Maximální zatížení: 100 kg Upozornění: Certifikát, norma: Záruka 24 měsíců (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Air Bike HMS MP6540

Cybex Zeno Bike All

Cybex Zeno Bike All
Detail

Udělejte si pauzu od každodenních starostí a vezměte svého malého parťáka na výlet. Vyjeďte do města, objevujte nové trasy nebo si zahrajte na celodenního průvodce. Nechte své dítě prozkoumat město bezpečným a zábavným způsobem se ZENO Bike. Použijte jej jako přívěs za kolo a když budete chtít zpomalit tempo, přeměňte ho na kočárek a vydejte se na procházku. Nic se nevyrovná zážitku ukazovat svět svému dítěti. Se ZENO Bike můžete každý den vyrazit za dobrodružstvím. Jeďte nebo se procházejte městem Jeden produkt. Dvě aktivity. Žádné limity. Vydejte se na kole nebo se procházejte městem. Prozkoumejte své město s tím nejlepším společníkem, jakého jste si jen mohli přát. Palubní úložný prostor Vystřídejte aktivity během cesty. Jednoduše a bez nářadí. Maximální flexibilita při jízdě na kole nebo na procházce, kdykoliv chcete. Palubní uložení oje jízdního kola a otočných kol umožňuje rychlé a snadné přepínání mezi režimy přívěsu a kočárku. Vlastnosti: výškově nastavitelná rukojeť palubní uložení oje a předních kol zadní kapsa ve větší velikosti vs. ZENO nožní zajišťovací brzda přední otočná kola síťovaný kryt a sluneční clona měkké zadní odpružení kompaktní složení během pár vteřin pohodlné polstrované sportovní sezení Pláštěnka není součástí balení. (feedo.cz)

Podobné produkty ako Cybex Zeno Bike All

Celio Bike Ponožky Modrá

Celio Bike Ponožky Modrá
Detail

Barva: modrá (bibloo.cz)

Podobné produkty ako Celio Bike Ponožky Modrá
Compass Nosič kol na tažné zařízení E-BIKE TÜV, 2 kola, COMPASS Nosič kol na tažné zařízení E-BIKE TÜV - 2 kola (8591686021202), Meatfly Bike Middle (SPTdtr6953nad), Argento Active Bike (253001), Compass CARBON, compass vyhrivany, COMPASS POLY, Meatfly Middle, Bike Black (SPTmea024nad), CRAFT CORE Greatness Bike (SPTcra177nad), Compass 05943 (8591686059434), Compass 09510 (09510), MICRO Balance Bike Deluxe Red (7630053529512), SP Connect Micro Bike Mount (53341), Pánské funkční triko Bike Maths (SPTcpdr22nad), SIXTOL ROOF BIKE střešní nosič kol, E-BIKE LIL'BUDDY Blue 500Wh (U768), COMPASS Gril BARREL (8591686130447), SILVA Compass Ranger (7318860194849), COMPASS 09500 7ks (09500), COMPASS SPIDER 13" (32481), COMPASS Potah sedadla RACE, COMPASS Leštička 07260 (07260), COMPASS SPIDER 14" (32482), COMPASS Masážní s magnety, Compass 2ks "LKS" (6939959670085), SILVA Compass Classic (7318860199257), Regatta Compass Misc (5020436346713), SILVA Compass Field (7318860195488), Compass Cestovní varná konvice, Compass 23l 220V/12V