Civilization vi - maya & gran colombia pack - pc digital (956959)

Produkt Civilization vi - maya & gran colombia pack - pc digital (956959) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Civilization vi - maya & gran colombia pack - pc digital (956959) upraviť a produkt hľadať znova.

Civilization VI - Maya & Gran Colombia Pack - PC DIGITAL (956959)

Civilization VI - Maya & Gran Colombia Pack - PC DIGITAL (956959)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Herní doplněk Civilization VI - Maya & Gran Colombia Pack PC vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry. Přináší vůdce Mayů Lady Six Sky a vůdce Velké Kolumbie Simóna Bolívara. Získáte nové jednotky Kromě mayské civilizace získáte také novou jedinečnou jednotku Hul´che a současně jedinečnou čtvrť Observatory. Bonusy ve hřeCivilization VI - Maya & Gran Colombia... (alza.cz)

Podobné produkty ako Civilization VI - Maya & Gran Colombia Pack - PC DIGITAL (956959) , Sid meier's civilization vi (předobjednávka) - xbox digital (g3q-00834)

Civilization VI Bizantium & Gaul Pack - PC DIGITAL (1191517)

Civilization VI Bizantium & Gaul Pack - PC DIGITAL (1191517)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Epic Games Store, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Civilization VI Bizantium & Gaul Pack PC je herní doplněk, který vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry. Přichází Basil II. a Ambiorixe jako noví vůdci. K tomu přibydou dvě nové jednotky. Taxis Získáte také novou jedinečnou schopnost, která přidává jednotkám dodatečnou bojovou či náboženskou sílu. PorphyrogénnetosCivilization VI Bizantium & Gaul Pack PC má v... (alza.cz)

Podobné produkty ako Civilization VI Bizantium & Gaul Pack - PC DIGITAL (1191517) , Sid meier's civilization vi - new frontier pass - xbox digital (7d4-00559)

Sid Meier's Civilization VI - Nubia Civilization & Scenario Pack (PC) DIGITAL (370362)

Sid Meier's Civilization VI - Nubia Civilization & Scenario Pack (PC) DIGITAL (370362)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra PC Sid Meier's Civilization VI - Poland Civilization & Scenario Pack obraňte Polsko, Prahu i Víděň před nájezdníky-Turky i Křižáky. Proslavte se na poli bitvy a staň se nejslavnějším obráncem Polska. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Využijte služeb legendárních střeleckých jednotek a jejich velkých bonusů. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Zlaté doly v Nubii patří k největším na světě. Využijte tohoto bohatství ke svému prospěchu! Není vyplněn Alternativní text k fotografii!... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sid Meier's Civilization VI - Nubia Civilization & Scenario Pack (PC) DIGITAL (370362) , Sid meier's civilization v: civilization and scenario pack: denmark - the vikings (mac) digital (51323)

Sid Meier's Civilization VI - Poland Civilization & Scenario Pack (PC) DIGITAL (284364)

Sid Meier's Civilization VI - Poland Civilization & Scenario Pack (PC) DIGITAL (284364)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra PC Sid Meier's Civilization VI - Poland Civilization & Scenario Pack obraňte Polsko, Prahu i Víděň před nájezdníky-Turky i Křižáky. Proslavte se na poli bitvy a staň se nejslavnějším obráncem Polska. Vypnuto Při vykonávání zlaté volnosti vám Jadwiga umožní rozšiřovat vaši víru na města v blízkosti. Vypnuto Unikátní vlastnost Polska: zlatá volnost povoluje dobývat nová teritoria a dokonce krást ta, která náleží do jiných civilizací, díky budově opevnění a vojenských okruhů. Vypnuto... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sid Meier's Civilization VI - Poland Civilization & Scenario Pack (PC) DIGITAL (284364) , Battlefield hardline premium pack pc digital 350601

Sid Meier's Civilization VI - Persia and Macedon Civilization & Scenario Pack (PC) DIGITAL (344604)

Sid Meier's Civilization VI - Persia and Macedon Civilization & Scenario Pack (PC) DIGITAL (344604)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra PC Sid Meier's Civilization VI - Poland Civilization & Scenario Pack obraňte Polsko, Prahu i Víděň před nájezdníky-Turky i Křižáky. Proslavte se na poli bitvy a staň se nejslavnějším obráncem Polska. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Porazte na hlavu všechny své nepřátele jako Alexandr Makedonský... Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Nebo vybudujte hospodářskou a obchodní velmoc jako král Cyrus. Není vyplněn Alternativní text k fotografii!... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sid Meier's Civilization VI - Persia and Macedon Civilization & Scenario Pack (PC) DIGITAL (344604) , Sid meier's civilization v: explorer’s map pack (mac) digital (51321)

Sid Meier's Civilization VI - Khmer and Indonesia Civilization & Scenario Pack (PC) DIGITAL (385731)

Sid Meier's Civilization VI - Khmer and Indonesia Civilization & Scenario Pack (PC) DIGITAL (385731)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Užijte si obsah navíc Získejte rozšíření do hry Sid Meier's Civilization VI. S tímto DLC vám budou odemčeny dvě nové civilizace - khmerská a indonéská. Obě frakce mají speciální bonusy, které lze naplno využít v novém scénáři “Path to Nirvana”. DLC do hry dále přidává úplně novou mapu jihovýchodní Asie, nový div a nový přírodní div. K uplatnění je nutné vlastnit plnou hru Sid Meier's Civilization VI pro PC. (alza.cz)

Podobné produkty ako Sid Meier's Civilization VI - Khmer and Indonesia Civilization & Scenario Pack (PC) DIGITAL (385731) , Sid meiers civilization vi - nintendo switch (5026555067638)

Sid Meier's Civilization VI - Australia Civilization & Scenario Pack (PC) PL DIGITAL (333276)

Sid Meier's Civilization VI - Australia Civilization & Scenario Pack (PC) PL DIGITAL (333276)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra PC Sid Meier's Civilization VI - Poland Civilization & Scenario Pack obraňte Polsko, Prahu i Víděň před nájezdníky-Turky i Křižáky. Proslavte se na poli bitvy a staň se nejslavnějším obráncem Polska. Zkroťte divokou přírodu nového kontinentu. Australané vždy bojovali s nehostinnými podmínkami, proto mají jejich pobřežní města kompletně pokryté možnosti bydlení. Válka je potřeba Hrdina nové civilizace, válečný... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sid Meier's Civilization VI - Australia Civilization & Scenario Pack (PC) PL DIGITAL (333276) , Sid meier's civilization v: civilization and scenario pack - spain and inca (mac) (51327)

Sid Meier’s Civilization® VI - Ethiopia Pack - PC DIGITAL (1147576)

Sid Meier’s Civilization® VI - Ethiopia Pack - PC DIGITAL (1147576)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Sid Meier’s Civilization VI - Ethiopia Pack PC vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry. Hra se rozšiřuje o Etiopii, kde se budete soustředit na stavění měst v kopcích. Menelikova schopnost Za pomocí schopnosti Council of Ministers posílíte vědu a kulturu. Narazíte na tajné spolky, které vám nabídnou své silné schopnosti. Tajné spolky jsou součástí herního režimu Secret Societies. Sid... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sid Meier’s Civilization® VI - Ethiopia Pack - PC DIGITAL (1147576) , Men of war: assault squad mp supply pack charlie (pc) digital (195472)

Sid Meier’s Civilization VI - PC DIGITAL (219710)

Sid Meier’s Civilization VI - PC DIGITAL (219710)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, Steam Hra Sid Meier’s Civilization VI, která byla na výstavě E3 ověnčena 15 cenami, a to včetně cen za nejlepší hru na PC a nejlepší strategickou hru, představuje další mezník v populární sérii Civilization, které se po celém světě prodalo více než 34 milionů kopií, mezi nimiž nechybí ani 8 milionů kopií Civilization V. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 95% Strategická série Civilization oslaví pětadvacetileté výročí dalším pokračováním. Sid Meier’s Civilization VI bude nejpropracovanějším, nejkrásnějším a nejkomplexnějším dílem Civilization všech dob - Bonusweb.cz. Vypnuto Legendární série se po... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sid Meier’s Civilization VI - PC DIGITAL (219710) , Elven legacy (pc) digital (195479)

Civilization VI New Frontier Pass - PC DIGITAL (951010)

Civilization VI New Frontier Pass - PC DIGITAL (951010)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Zakoupením balíčku Civilization VI New Frontier Pass PC získáte osm nových civilizací a devět nových vůdců. Můžete se těšit také na šest nových herních režimů a další doplňky do hry. Stále nový obsah Jednotlivé balíčky budou vydávány každé dva měsíce od května 2020 do března 2021. Balíček #1: Maya & Gran Colombia Pack První balíček Civilization VI New Frontier Pass PC... (alza.cz)

Podobné produkty ako Civilization VI New Frontier Pass - PC DIGITAL (951010) , Battlefield 1: revolution - pc digital (436362)

Sid Meier's Civilization VI - Gathering Storm (PC) DIGITAL (630072)

Sid Meier's Civilization VI - Gathering Storm (PC) DIGITAL (630072)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra 81% Druhé rozšíření hry Civilization VI. Ke hře je nutné vlastnit základní hru. Připravte se na přírodní živly jako sopky, tornáda, záplavy, sucha nebo klimatické změny. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Pozor na spotřebu přírodních zdrojů. Můžete ovlivnit planetu natolik, že roztají ledovce. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Vaše projekty Překonejte nepříznivé přírodní podmínky budováním kanálů, přehrad, železnic, tunelů nebo protipovodňových... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sid Meier's Civilization VI - Gathering Storm (PC) DIGITAL (630072) , Star wolves 2 (pc) digital (195475)

Sid Meier’s Civilization VI Platinum Edition - PC DIGITAL (840508)

Sid Meier’s Civilization VI Platinum Edition - PC DIGITAL (840508)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. Hra Sid Meier’s Civilization VI, která byla na výstavě E3 ověnčena 15 cenami, a to včetně cen za nejlepší hru na PC a nejlepší strategickou hru, představuje další mezník v populární sérii Civilization, které se po celém světě prodalo více než 34 milionů kopií, mezi nimiž nechybí ani 8 milionů kopií Civilization V. Legendární série se po letech vrací. Sid Meier’s Civilization VI Platinum Edition PC nabídne kompletní rozvoj naší civilizace v novém hávu. Žádané novinky... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sid Meier’s Civilization VI Platinum Edition - PC DIGITAL (840508) , Elven legacy: ranger (pc) digital (195486)

Sid Meier's Civilization V - Vikings Scenario Pack (PC) DIGITAL (284367)

Sid Meier's Civilization V - Vikings Scenario Pack (PC) DIGITAL (284367)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra PC Sid Meier's Civilization VI - Poland Civilization & Scenario Pack sjednoťte Evropu pod svojí vládou jako nejmocnější viking ve velice podrobném scénáři Vypnuto Jedno z nejpovedenějších DLC do Sid Meier's Civilization VI čeká jen na vás.Veďte nájezdníky a pokořte velká středoevropská města jako je Vídeň, Praha nebo Varšava a nenechte se zastrašit jejich ambiciózními vládci. Vypnuto Toto rozšíření obsahuje tři divy přírody a 6 městských států. Vypnuto Taktizujte a přiveďte svou říši ke zdárnému... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sid Meier's Civilization V - Vikings Scenario Pack (PC) DIGITAL (284367) , Elven legacy: magic (pc) digital (195482)

Sid Meier's Civilization VI - Khmer and Indonesia Civilization & Scenario Pack (MAC) PL DIGITAL (407907)

Sid Meier's Civilization VI - Khmer and Indonesia Civilization & Scenario Pack (MAC) PL DIGITAL (407907)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra % Mocná pobřežní civilizace Indonésie a lidnatá khmerská města podél řek. Získejte co největší počet stoupenců pro svou víru. Velitel Jayavarman dokáže pro svůj lid získávat nové prostory a tvořit svatá území na březích řek. Nová jednotka Domrey využívá k boji i slony a svým pohybem a střelbou vytváří další zóny pod kontrolou Khmerů. Nové schopnosti khmerské civilizace Khmerská civilizace pod vedením Jayavarmana VII. má ve hře mnoho nových schopností využitelných pří... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sid Meier's Civilization VI - Khmer and Indonesia Civilization & Scenario Pack (MAC) PL DIGITAL (407907) , Dragon age ii (pc) digital (68527)

Sid Meier’s Civilization VI Digital Deluxe (MAC) DIGITAL (279894)

Sid Meier’s Civilization VI Digital Deluxe (MAC) DIGITAL (279894)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, 88% Tahová strategie od Sida Meiera, kde budete budovat svou říší, která projde zkouškou času. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Nová krajina, nové technologie. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Postavte se těm nejslavnějším vůdcům v dějinách. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Nové způsoby interakce se světem Města se nyní rozšiřují fyzicky na mapě, mohou zaujímat více políček, což otevírá také nové možnosti technologie. ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sid Meier’s Civilization VI Digital Deluxe (MAC) DIGITAL (279894) , Theatre of war (pc) digital steam (195476)

Sid Meier’s Civilization VI Digital Deluxe + BONUS DIGITAL (219712)

Sid Meier’s Civilization VI Digital Deluxe + BONUS DIGITAL (219712)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, Steam Hra Sid Meier’s Civilization VI, která byla na výstavě E3 ověnčena 15 cenami, a to včetně cen za nejlepší hru na PC a nejlepší strategickou hru, představuje další mezník v populární sérii Civilization, které se po celém světě prodalo více než 34 milionů kopií, mezi nimiž nechybí ani 8 milionů kopií Civilization V. Vypnuto Deluxe edice obsahujeSoundtrack k 25. výročíBezplatný přístup ke čtyřem velkým DLC Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 95% Strategická série Civilization oslaví pětadvacetileté výročí dalším pokračováním. Sid Meier’s Civilization VI bude nejpropracovanějším, nejkrásnějším a nejkomplexnějším dílem Civilization všech dob - Bonusweb.cz.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sid Meier’s Civilization VI Digital Deluxe + BONUS DIGITAL (219712) , Soul calibur vi: season pass - xbox digital (7d4-00319)

Sid Meiers Civilization VI (MAC) DIGITAL (279891)

Sid Meiers Civilization VI (MAC) DIGITAL (279891)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, Hra Ride 2 nabídne rychlé svezení pro začátečníky, ale během chvilky si najde své nastavení i zkušený jezdec. Dostatečná šíře vlastního nastavení jednotlivých asistentů je zárukou zábavy úplně pro každého. Vyzkoušíš si i sociální interakci s přáteli a zdolávání traťových rekordů. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 88% Strategická série Civilization oslaví pětadvacetileté výročí dalším pokračováním. Sid Meier’s Civilization VI bude nejpropracovanějším, nejkrásnějším a nejkomplexnějším dílem Civilization všech dob. Legendární série se po letech vrací. Nabídne kompletní rozvoj naší... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sid Meiers Civilization VI (MAC) DIGITAL (279891) , Soul calibur vi: deluxe edition - xbox digital (g3q-00544)

Sid Meier's Civilization VI (Předobjednávka) - Xbox Digital (G3Q-00834)

Sid Meier's Civilization VI (Předobjednávka) - Xbox Digital (G3Q-00834)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční, Opět stanete proti nejslavnějším vůdcům lidské historie při stavbě své mocné říše. Šestý díl slibuje být tím nejkrásnějším a nejkomplexnějším dílem v historii. Hra Sid Meier’s Civilization VI, která byla na výstavě E3 ověnčena 15 cenami, a to včetně cen za nejlepší hru na PC a nejlepší strategickou hru, představuje další mezník v populární sérii Civilization, které se po celém světě prodalo více než 34 milionů kopií, mezi nimiž nechybí ani 8 milionů kopií Civilization V. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 85% Strategická série Civilization oslaví pětadvacetileté výročí dalším pokračováním. Sid Meier’s Civilization VI bude nejpropracovanějším, nejkrásnějším a nejkomplexnějším dílem Civilization všech dob - Bonusweb.cz.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sid Meier's Civilization VI (Předobjednávka) - Xbox Digital (G3Q-00834) , Soul calibur vi: standard edition - xbox digital (g3q-00543)

Sid Meier's Civilization V: Cradle of Civilization - Mesopotamia (PC) DIGITAL (76066)

Sid Meier's Civilization V: Cradle of Civilization - Mesopotamia (PC) DIGITAL (76066)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Zajímavý balíček, který kombinuje Civilization and Scenario Pack: Denmark - The Vikings a Explorers Map Pack. Dočkáte se tak zajímavého výletu na sever a užijete si spoustu další zábavy ve světě Civilization V.Mapy se z kolekce Kolébka Civilizací (Cradle of Civilization) jsou doplňkem základní hry Civilization V. S použitím tohoto doplňku můžete hrát v reálném zeměpisném prostředí svou roli jako náhodní vůdci, nebo jako historické postavy. Mapa pokrývá úrodnou oblast s údolím řeky Nil na západ a pokračuje na východ údolím řeky Tigris a Eufrat do Perského zálivu.Vyžaduje základní hru Civilization V (verze pro Steam). (alza.cz)

Podobné produkty ako Sid Meier's Civilization V: Cradle of Civilization - Mesopotamia (PC) DIGITAL (76066) , Sid meier's civilization v: cradle of civilization - americas (mac) (51328)

Sid Meier's Civilization V: Cradle of Civilization - Asia (PC) DIGITAL (76064)

Sid Meier's Civilization V: Cradle of Civilization - Asia (PC) DIGITAL (76064)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Zajímavý balíček, který kombinuje Civilization and Scenario Pack: Denmark - The Vikings a Explorers Map Pack. Dočkáte se tak zajímavého výletu na sever a užijete si spoustu další zábavy ve světě Civilization V.Mapy se z kolekce Kolébka Civilizací (Cradle of Civilization) jsou doplňkem základní hry Civilization V. S použitím tohoto doplňku můžete hrát v reálném zeměpisném prostředí svou roli jako náhodní vůdci, nebo jako historické postavy. Mapa pokrývá údolí řeky Indus osídlené civilizací Harappan, a údolí Žluté řeky v Číně - domov nejranějších čínských dynastiíVyžaduje základní hru Civilization V (verze pro Steam). (alza.cz)

Podobné produkty ako Sid Meier's Civilization V: Cradle of Civilization - Asia (PC) DIGITAL (76064) , Sid meier's civilization v: cradle of civilization - asia (mac) (51329)

Sid Meier's Civilization V: Cradle of Civilization - Mediterranean (PC) DIGITAL (76065)

Sid Meier's Civilization V: Cradle of Civilization - Mediterranean (PC) DIGITAL (76065)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Zajímavý balíček, který kombinuje Civilization and Scenario Pack: Denmark - The Vikings a Explorers Map Pack. Dočkáte se tak zajímavého výletu na sever a užijete si spoustu další zábavy ve světě Civilization V.Mapy se z kolekce Kolébka Civilizací (Cradle of Civilization) jsou doplňkem základní hry Civilization V. S použitím tohoto doplňku můžete hrát v reálném zeměpisném prostředí svou roli jako náhodní vůdci, nebo jako historické postavy. Mapa pokrývá celé území Středozemního moře (Mediterranean) včetně okolních poloostrovů a břehů, kde vyrostly velké říše Fénicie, Řecka, Říma a Persie.Vyžaduje základní hru Civilization V (verze pro Steam). (alza.cz)

Podobné produkty ako Sid Meier's Civilization V: Cradle of Civilization - Mediterranean (PC) DIGITAL (76065) , Sid meier's civilization v: cradle of civilization - mesopotamia (mac) (51331)

Sid Meier's Civilization VI - Rise and Fall (MAC) DIGITAL (424995)

Sid Meier's Civilization VI - Rise and Fall (MAC) DIGITAL (424995)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra 79% Civilizace VI je hra o budování imperia. Rise and Fall přináší hráčům nové možnosti, strategie a výzvy při řízení a vládnutí v říši v průběhu času. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! V průběhu hry budete procházet historickými milníky a zda získáte bonusy a přiblížíte se k cíli záleží na vašich akcích a strategických tazích. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Města vaší říše se mohou chovat nezávisle a můžete čelit povstáním a ztrátám. Záleží na vašich rozhodnutích, zda si udržíte loajalitu měst a rozšíříte hranice imperia. ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sid Meier's Civilization VI - Rise and Fall (MAC) DIGITAL (424995) , Xcom 2: reinforcement pack digital (7d4-00152)

Sid Meier's Civilization V: Cradle of Civilization - The Americas (PC) DIGITAL (76062)

Sid Meier's Civilization V: Cradle of Civilization - The Americas (PC) DIGITAL (76062)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Zajímavý balíček, který kombinuje Civilization and Scenario Pack: Denmark - The Vikings a Explorers Map Pack. Dočkáte se tak zajímavého výletu na sever a užijete si spoustu další zábavy ve světě Civilization V.Mapy se z kolekce Kolébka Civilizací (Cradle of Civilization) jsou doplňkem základní hry Civilization V. S použitím tohoto doplňku můžete hrát v reálném zeměpisném prostředí svou roli jako náhodní vůdci, nebo jako historické postavy. Mapa pokrývá oblast džunglí a hor od Peru na jihu až po Mexiko na severu.Vyžaduje základní hru Civilization V (verze pro Steam). (alza.cz)

Podobné produkty ako Sid Meier's Civilization V: Cradle of Civilization - The Americas (PC) DIGITAL (76062) , Minecraft java and bedrock edition - pc digital (2wu-00039)

Sid Meier's Civilization VI - New Frontier Pass - Xbox Digital (7D4-00559)

Sid Meier's Civilization VI - New Frontier Pass - Xbox Digital (7D4-00559)
Detail

Herní doplněk / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live %New Frontier Pass přináší 6 nových prémiových doplňků do hry Sid Meier's Civilization VI. Toto DLC vyžaduje vlastnictví základní hry Sid Meier's Civilization VI. Zakoupením balíčku získáte osm nových civilizací a devět nových vůdců.Můžete se těšit také na šest nových herních režimů a další doplňky do hry. Stále nový obsahJednotlivé balíčky budou vydávány každé dva měsíce od května 2020 do března 2021.Balíček #1: Maya & Gran Colombia Pack Přidává dvě nové civilizace a vůdce, jeden nový herní režim, nové městské státy, zdroje a přírodní divy světa.Balíček #2: Ethiopia PackPřidává jednu novou civilizaci a vůdce, jeden nový herní režim, jednu novou čtvrť a dvě nové budovy.Balíček #3: Přidává dvě nové civilizace a vůdce, jeden nový... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sid Meier's Civilization VI - New Frontier Pass - Xbox Digital (7D4-00559) , Abus jc6460 maya (4003318901089)

Sid Meiers Civilization: Beyond Earth - Rising Tide (PC) DIGITAL (93825)

Sid Meiers Civilization: Beyond Earth - Rising Tide (PC) DIGITAL (93825)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Rising Tide je nové rozšíření, které přidá Beyond Earth zcela novou dimenzi. Prozkoumejte nové planety, jejich povrch i hlubiny dosud neobjevených oceánů, využijte nových voleb a osvojte si návykovou hratelnost, jež zabránila spánku již tisícovkám hráčů. Nové jednotky, artefakty, sponzoři, možnosti diplomacie - jednoduše vše, na co si váš kolonizátorský mozek jen vzpomene. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 79% „Civilizační“ datadisk Rising Tide nabízí skvělé námořní kulisy a nové herní příležitosti. Těšte se na nové mocenské výzvy, realističtější politické vztahy a také na spoustu nových jednotek a budovatelských výtvorů. — Games.cz Vypnuto... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sid Meiers Civilization: Beyond Earth - Rising Tide (PC) DIGITAL (93825) , Schleich maya vilik sedici

Soulcalibur VI (PC) DIGITAL (448216)

Soulcalibur VI (PC) DIGITAL (448216)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 80% Hra SOULCALIBUR 6 nikdy nevypadala takto dynamicky a dramaticky. Byla vydána pro PC, PlayStation 4 a Xbox One v roce 2018. Na co se můžete těšit ve hře SoulCalibur 6 (PC)Populární bojovka rozvíjí příběhy známých postav z předchozích dílů i nových bojovníkůZahrát si budete moci za postavu Geralta z Rivie, známého ze série ZaklínačVe hře narazíte i na Geraltovu domovskou pevnost Kaer MorhenSoulCalibur 6 běží na Unreal Enginu, čemuž odpovídá ohromující grafické zpracováníBojový mechanismus Reversal Edge vám umožní se lépe bránit před útoky protivníka a ve vhodnou chvíli provést rychlý protiútok Návrat legendární hry, která před dvěma dekádami definovala 3D bojové hry typu jeden na jednoho se zbraněmi.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Soulcalibur VI (PC) DIGITAL (448216) , Injustice 2: ultimate pack - xbox digital (7d4-00207)

FINAL FANTASY VI - PC DIGITAL (906643)

FINAL FANTASY VI - PC DIGITAL (906643)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: RPG, FINAL FANTASY VI PC přichází s novou grafikou i zvukem jako 2D pixel remaster. Nadčasový příběh neztrácí na svém kouzle, které doplňuje retro grafika. Válka mágů Magie zmizela ze světa. Od té doby se lidé začali spoléhat na stroje. Jednou přichází mladá žena s magickými schopnostmi. Přizpůsobte si hru FINAL FANTASY VI PC podle sebeHra FINAL FANTASY VI PC se vyznačuje vylepšeným a jednoduchým ovládáním.... (alza.cz)

Podobné produkty ako FINAL FANTASY VI - PC DIGITAL (906643) , Lego worlds classic space pack and monsters pack bundle - xbox digital (7d4-00276)

Sid Meier's Civilization V: Civilization and Scenario Pack - Korea (MAC) DIGITAL (51315)

Sid Meier's Civilization V: Civilization and Scenario Pack - Korea (MAC) DIGITAL (51315)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Civilization and Scenario Pack: Korea vám přináší jak korejskou civilizaci, tak nový scénář: The Samurai Invasion of Korea, ve snaze rozšířit váš prožitek z hraní Civilization V. Ovládněte svět jako Sejong, král z dynastie Choson díky vašim nezničitelným Turtle Ships a dělostřelectvu Hwach'a! (alza.cz)

Podobné produkty ako Sid Meier's Civilization V: Civilization and Scenario Pack - Korea (MAC) DIGITAL (51315) , Alzacafé colombia, zrnková, 250g (8595691028485)

Soulcalibur VI Deluxe Edition (PC) DIGITAL (448218)

Soulcalibur VI Deluxe Edition (PC) DIGITAL (448218)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 80% Hra SOULCALIBUR 6 nikdy nevypadala takto dynamicky a dramaticky. Byla vydána pro PC, PlayStation 4 a Xbox One v roce 2018. Na co se můžete těšit ve hře SoulCalibur 6 (PC)Populární bojovka rozvíjí příběhy známých postav z předchozích dílů i nových bojovníkůZahrát si budete moci za postavu Geralta z Rivie, známého ze série ZaklínačVe hře narazíte i na Geraltovu domovskou pevnost Kaer MorhenSoulCalibur 6 běží na Unreal Enginu, čemuž odpovídá ohromující grafické zpracováníBojový mechanismus Reversal Edge vám umožní se lépe bránit před útoky protivníka a ve vhodnou chvíli provést rychlý protiútok Návrat legendární hry, která před dvěma dekádami definovala 3D bojové hry typu jeden na jednoho se zbraněmi.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Soulcalibur VI Deluxe Edition (PC) DIGITAL (448218) , The jackbox party pack 4 - xbox digital (6jn-00025)

Might & Magic Heroes VI Gold (PC) DIGITAL (442940)

Might & Magic Heroes VI Gold (PC) DIGITAL (442940)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Uplay, žánr: RPG a strategie, 77% Grafické vylepšení i malé změny herních hranic vedou k další skvělé hře v sérii Heroes of Might & Magic. Šesté vydání slavné ságy Might & Magic je opět nabité magií a kouzly. V jedinečné RPG fantasy strategii se opět střetne velké množství hrdinů. Zastavte zkázu Ashanu Po uplynutí 400 let došlo k oživení legendárního generála archandělů, který byl zabit během války ras Starších. Pod záminkou přípravy na invazi Démonů chce získat nazpátek své síly, zmocnit se Ashanu a vyhladit své dávné nepřátele.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Might & Magic Heroes VI Gold (PC) DIGITAL (442940) , Trials rising: acorn pack 100 - xbox digital (kzp-00034)

Flatout Complete Pack - PC DIGITAL (739414)

Flatout Complete Pack - PC DIGITAL (739414)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: závodní a arkády, Projíždějte závody pro 8 hráčů s inovativními herními mechanizmy ve Flatout Complete Pack PC. Hrát můžete se skutečnými hráči nebo proti autům, která jsou řízená počítačem. Herní módy Vyzkoušejte kariérní hru pro jednoho hráče, rychlý závod nebo závod na čas. Výběr vozidel ve Flatout Complete Pack PCZvolit si můžete jedno ze 16 aut, které si můžete také v editoru přizpůsobit podle vašich představ. ... (alza.cz)

Podobné produkty ako Flatout Complete Pack - PC DIGITAL (739414)

F.E.A.R. Complete Pack (PC) DIGITAL (207200)

F.E.A.R. Complete Pack (PC) DIGITAL (207200)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a střílečky, 93 % Příběh a atmosféra čerpající z japonských hororů si vás zaručeně získají a intenzivní hratelnost nedovolí opustit počítač, dokud hru nedokončíte. Na co se můžete těšit ve hře F.E.A.R.Hutná atmosféra a skvělý soundtrack ve vás budou živit strach líp než kdejaký horrorAbyste ze střetů s nepřáteli vyvázli živí, budete muset být vynalézavíKdyž to situace dovolí, namísto střelných zbraní můžete zvolit stealth approach a hlídku odpravit holýma rukama Ve hře F.E.A.R. si nebudete ani na chvilku připadat v bezpečí. Váš pocit neklidu sice nemá reálný základ, ale náležitě ho vyživuje pečlivě budovaná atmosféra a geniální ambientní soundtrack.... (alza.cz)

Podobné produkty ako F.E.A.R. Complete Pack (PC) DIGITAL (207200)

Sid Meier's Civilization V: Civilization and Scenario Pack: Denmark - The Vikings (MAC) DIGITAL (51323)

Sid Meier's Civilization V: Civilization and Scenario Pack: Denmark - The Vikings (MAC) DIGITAL (51323)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Civilizace Dánsko a tento balíček scénářů vám přínáší jak nové zážitky s dánskou civilizaci, tak i nové scénáře. 1066: Osudový rok Vikingů, vás obohatí o další zážitky s Civilization V. Panujte světu jako Harald Modrozub s jeho silnými berserkerskými bojovníky a se speciální jednotkou na lyžích! (alza.cz)

Podobné produkty ako Sid Meier's Civilization V: Civilization and Scenario Pack: Denmark - The Vikings (MAC) DIGITAL (51323)

King's Bounty: Collector's Pack - PC DIGITAL (333264)

King's Bounty: Collector's Pack - PC DIGITAL (333264)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: RPG a strategie, 79% King's Bounty: Collector's Pack obsahuje: King's Bounty: The Legend, King's Bounty: Armored Princess, King's Bounty: Crossworlds, King's Bounty: Warriors of the North a King's Bounty: Warriors of the North - Ice and Fire. King's Bounty je dobrodružná hra s taktickými tahovými bitvami a prvky RPG. Ocitnete se ve fantasy světě plném nebojácných rytířů, zlých mágů, moudrých králů a krásných princezen. Hrdina Jako hrdina budete prozkoumávat svět, velet armádě a plnit různé úkoly. Poté vás čeká velká odměna... (alza.cz)

Podobné produkty ako King's Bounty: Collector's Pack - PC DIGITAL (333264)

X-COM: Complete Pack (PC) DIGITAL (76070)

X-COM: Complete Pack (PC) DIGITAL (76070)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, Balíček X-COM Complete Pack obsahuje všechny klasické díly legendární série X-COM - UFO Defense, Terror from the Deep, Apocalypse, Interceptor a Enforcer. (alza.cz)

Podobné produkty ako X-COM: Complete Pack (PC) DIGITAL (76070)

Battlefield Hardline Premium Pack (PC) DIGITAL (347193)

Battlefield Hardline Premium Pack (PC) DIGITAL (347193)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Origin, české titulky, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra 71% Tato hra je prostě dokonalá. Akce je mnohem dynamičtější než v předchozích hrách. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Splňte si svůj sen v roli poldy nebo zločince. Tento akční titul je kombinací intenzivního systému hry pro více hráčů a emotivního příběhu. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! V dramatické kampani pro jednoho hráče se ujmete role mladého detektiva Nicka Mendozy. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Zrada se neodpouští (alza.cz)

Podobné produkty ako Battlefield Hardline Premium Pack (PC) DIGITAL (347193)

Worms Rumble - Emote Pack - PC DIGITAL (1322557)

Worms Rumble - Emote Pack - PC DIGITAL (1322557)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Vystřelte si ze svých přátel i nepřátel za pomocí nového DLC Emote Pack. DLC Emote Pack vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry Worms Rumble. Balíček plný emocí S balíčkem Worms Rumble - Emote Pack získáte parádní emotes. Worms Rumble - Emote PackEmotes balíček přináší emotes z různých oblastí. Máte rádi hudbu, tanec nebo žonglování. Každý si zde najde tu svou. Vyjádřete, co máte... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Rumble - Emote Pack - PC DIGITAL (1322557)

Worms Rumble - Legends Pack - PC DIGITAL (1439317)

Worms Rumble - Legends Pack - PC DIGITAL (1439317)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Malí worms získávají neskutečné množství variant oblečení, skinů i zbraní. DLC Legends Pack obsahuje pouze doplňky a vyžaduje základní hru. Balíček plný proměn S balíčkem Worms Rumble - Legends Pack rozlišíte svého červa od ostatních. Žádní dva nebudou stejní. Worms Rumble - Legends PackDíky různorodosti balíčku si zde každý najde to své. Chcete hrát za oslíka, krávu, holuba, nebo máte... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Rumble - Legends Pack - PC DIGITAL (1439317)

Injustice 2 - Ultimate Pack - PC DIGITAL (390963)

Injustice 2 - Ultimate Pack - PC DIGITAL (390963)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Injustice 2 PC představuje super nabité pokračování k oblíbené hře Injustice: Gods Among Us, které hráčům umožní si zahrát za jejich oblíbené DC hrdiny. Epický příběh jako ze stříbrného plátna: Injustice 2 je pokračováním příběhu ze hry Injustice: Gods Among Us, kde se Batman a jeho spojenci pokoušejí o nastolení klidu ve společnosti. Zaručená kvalita Vytvořeno studiem NetherRealm, tvůrci best selleru a mnohokrát oceněného Mortal Kombat.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Injustice 2 - Ultimate Pack - PC DIGITAL (390963)

Sid Meiers Civilization VI - Nintendo Switch (5026555067638)

Sid Meiers Civilization VI - Nintendo Switch (5026555067638)
Detail

Hra na konzoli - Nintendo Switch, krabicová verze s klíčem ke stažení, klíč pro Nintendo eShop, žánr: strategie, Opět stanete proti nejslavnějším vůdcům lidské historie při stavbě své mocné říše. Šestý díl slibuje být tím nejkrásnějším a nejkomplexnějším dílem v historii. V balení se nachází aktivační kód pro stažení hry. Hra Ride 2 nabídne rychlé svezení pro začátečníky, ale během chvilky si najde své nastavení i zkušený jezdec. Dostatečná šíře vlastního nastavení jednotlivých asistentů je zárukou zábavy úplně pro každého. Vyzkoušíš si i sociální interakci s přáteli a zdolávání traťových rekordů. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 88% Strategická série Civilization oslaví pětadvacetileté výročí dalším pokračováním. Sid Meier’s Civilization VI bude nejpropracovanějším, nejkrásnějším a nejkomplexnějším dílem Civilization všech dob - Bonusweb.cz. (alza.cz)

Podobné produkty ako Sid Meiers Civilization VI - Nintendo Switch (5026555067638)

Tomb Raider VI: The Angel of Darkness - PC DIGITAL (1384762)

Tomb Raider VI: The Angel of Darkness - PC DIGITAL (1384762)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Lara je přinucena se skrývat, obvinili jí totiž z vraždy svého bývalého učitele Wernera Von Croye. Získala však učitelův zápisník a půjde po stopě pěti utajených maleb. Je důležité, aby je získala dřív než tajná organizace. Cabala Ze skupiny Cabala byli vybráni 4 jedinci s touhou po nesmrtelnosti. K tomu je zapotřebí vzkřísit vyhynulou rasu Nephilim. Paříž a PrahaDěj Tomb Raider VI: The Angel of Darkness se tentokráte odehrává v Paříži a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tomb Raider VI: The Angel of Darkness - PC DIGITAL (1384762)

Perimeter + Perimeter: Emperor's Testament pack (PC) DIGITAL (195677)

Perimeter + Perimeter: Emperor's Testament pack (PC) DIGITAL (195677)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, PC Perimeter + Perimeter: Emperor's Testament pack je inovativní real-time strategie která přináší celou řadu nových myšlenek do žánru RTS. Využívejte strategické formování terénu, které vám umožňuje sbírat suroviny a budovat neprostupné štíty na obranu proti útoku nepřátel. 77% Velice inovativní hra, která potěší každého hráče strategií. Propracované grafické zpracování a plynulá hratelnost zajišťuje skvělou zábavu, která jen tak neomrzí. Vypnuto Hra získala velmi vysoká hodnocení u expertů z branžePerimeter je inovativní real-time strategie. Přináší spoustu nových myšlenek do žánru RTS. Využijte strategické formování terénu, umožní vám nasbírat suroviny a budovat tak pevné štíty na obranu proti útoku nepřátel. Vypnuto... (alza.cz)

Podobné produkty ako Perimeter + Perimeter: Emperor's Testament pack (PC) DIGITAL (195677)

Worms Rumble - New Challengers Pack - PC DIGITAL (1439212)

Worms Rumble - New Challengers Pack - PC DIGITAL (1439212)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Vylepšete svá bojiště s novým balíčkem New Challengers Pack. DLC New Challengers Pack vyžaduje ke hraní základní hru Worms Rumble. Balíček plný novinek S balíčkem Worms Rumble - New Challengers Pack získáte nové oblečení, skiny i banner. Worms Rumble - New Challengers PackDíky různorodosti balíčku si zde každý najde to své. Potřebujete vyměnit čepici za klobouk, nebo chcete... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Rumble - New Challengers Pack - PC DIGITAL (1439212)

Farming Simulator 22 - Kubota Pack - PC DIGITAL (2069344)

Farming Simulator 22 - Kubota Pack - PC DIGITAL (2069344)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra Vypnuto Rozšiřte svou flotilu o nové strojeDLC Farming Simulator 22: Kubota Pack PC je doplněk, který vyžaduje ke hraní základní hru Farming Simulator 22. Přináší rozšíření zemědělské flotily o 11 nových strojů. Vypnuto Farming Simulator 22: Kubota Pack PC přináší traktor Kubota M8Těšit se můžete na největší traktor Kubota M8, který se vyznačuje prostorným interiérem kabiny a obrovským výhledem do všech stran. Tak budete mít přehled o všech vašich polích z nejlepšího místa. Vypnuto Získáte vozy série M5, M6 a M7S balíčkem Farming Simulator 22: Kubota Pack PC získáte další vozy série M5, M6 a M7, kolový nakladač a smykový nakladač a další těžké stroje značky Kubota.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Farming Simulator 22 - Kubota Pack - PC DIGITAL (2069344)

WRC Generations - Career Starter Pack - PC DIGITAL (2105740)

WRC Generations - Career Starter Pack - PC DIGITAL (2105740)
Detail

Herní doplněk / kredit - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Závodní WRC Generations - Career Starter Pack PC DIGITAL / kredit obsahuje:K hraní tohoto balíčku potřebujete vlastnit základní hru WRC Generations6 karet posádky (alza.cz)

Podobné produkty ako WRC Generations - Career Starter Pack - PC DIGITAL (2105740)

Sid Meier's Civilization V: Explorer’s Map Pack (MAC) DIGITAL (51321)

Sid Meier's Civilization V: Explorer’s Map Pack (MAC) DIGITAL (51321)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Strategie, pro uplatnění je vyžadována základní hra Tento DLC balíček pro Civilization V vytvořený Firaxis Games se skládá z deseti singleplayerových map. Pět map je založeno na skutečných částech světa vybraných pro jejich historickou zajímavost a herní možnosti. Zbylých pět jsou skriptovaná prostředí měnící se hru od hry zaměřující se na vrušující herní zážitky. (alza.cz)

Podobné produkty ako Sid Meier's Civilization V: Explorer’s Map Pack (MAC) DIGITAL (51321)

Hunting Simulator 2 Beretta Weapon Pack - PC DIGITAL (1193944)

Hunting Simulator 2 Beretta Weapon Pack - PC DIGITAL (1193944)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a Dobrodružná, pro uplatnění je vyžadována základní hra Není vyplněn Alternativní text k fotografii! 686 Silver Pigeon I se spolehlivým mechanizmem je elegantní, dobře vyvážená a rychle nasaditelná. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! 695 je nadčasové elegantní polní dělo s jemnou rytinou v luxusním vzhledu. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! A400 Upland První poloautomatická brokovnice s inovativní dřevěnou pažbou snižuje zpětný ráz až o 50 %.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Hunting Simulator 2 Beretta Weapon Pack - PC DIGITAL (1193944)

Hunting Simulator 2 Bear Hunter Pack - PC DIGITAL (1193938)

Hunting Simulator 2 Bear Hunter Pack - PC DIGITAL (1193938)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a Dobrodružná, pro uplatnění je vyžadována základní hra DLC Hunting Simulator 2 Bear Hunter Pack PC vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry. Nechte se uchvátit dechberoucím prostředím při lovu medvědů. Povolení k lovu Sledujte medvědy i grizzly s bezplatnou a trvalou licencí pro lov medvědů ve hře Hunting Simulator 2 Bear Hunter Pack PC. Správná výbavaNa lov medvědů získáte v Hunting Simulator 2 Bear Hunter Pack PC... (alza.cz)

Podobné produkty ako Hunting Simulator 2 Bear Hunter Pack - PC DIGITAL (1193938)

Tennis World Tour 2 - Legends Pack - PC DIGITAL (1188028)

Tennis World Tour 2 - Legends Pack - PC DIGITAL (1188028)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Sportovní a Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Tennis World Tour 2 - Legends Pack PCToto DLC vyžaduje ke hraní vlastnictví základní hry Tennis World Tour 2 PC. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Tennis World Tour 2 - Legends Pack PC obsahuje:Dva legendární hráče roku 2000:Gustavo KuertenMarat Safin Doporučené HW požadavkyOperační systémWindows 10ProcesorIntel Core i5-3470, 3.2 GHz | AMD FX-6300, 3.5 GHzGrafikaNvidia GeForce GTX 760, 2 GB | AMD Radeon HD 7870, 2 GBDirectX11.0RAM8 GBHDD11 GB Minimální HW požadavkyOperační systémWindows 10ProcesorIntel Core i5-650, 3.2 GHz | AMD Phenom II X4 965, 3.2 GHzGrafikaNvidia GeForce GTX 650, 1 GB | AMD Radeon HD 7770, 1... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tennis World Tour 2 - Legends Pack - PC DIGITAL (1188028)

Worms Rumble - Captain & Shark Double Pack - PC DIGITAL (1322290)

Worms Rumble - Captain & Shark Double Pack - PC DIGITAL (1322290)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční, pro uplatnění je vyžadována základní hra Odlište své postavičky od ostatních a vraťte se zpět do arény. K DLC Worms Rumble - Captain & Shark Double Pack je nutné vlastnit základní hru. Dvojitý balíček S balíčkem Worms Rumble - Captain & Shark Double Pack získáte nové věci hned pro dvě oblíbené postavičky. Worms Rumble - Captain & Shark Double PackDvojitý balíček přináší nové oblečení, skiny zbraní, tituly, bannery i... (alza.cz)

Podobné produkty ako Worms Rumble - Captain & Shark Double Pack - PC DIGITAL (1322290)
Sid Meier's Civilization VI (Předobjednávka) - Xbox Digital (G3Q-00834), Sid Meier's Civilization VI - New Frontier Pass - Xbox Digital (7D4-00559), Sid Meier's Civilization V: Civilization and Scenario Pack: Denmark - The Vikings (MAC) DIGITAL (51323), battlefield hardline premium pack pc digital 350601, Sid Meier's Civilization V: Explorer’s Map Pack (MAC) DIGITAL (51321), Sid Meiers Civilization VI - Nintendo Switch (5026555067638), Sid Meier's Civilization V: Civilization and Scenario Pack - Spain and Inca (MAC) (51327), Men of War: Assault Squad MP Supply Pack Charlie (PC) DIGITAL (195472), Elven Legacy (PC) DIGITAL (195479), Battlefield 1: Revolution - PC DIGITAL (436362), Star Wolves 2 (PC) DIGITAL (195475), Elven Legacy: Ranger (PC) DIGITAL (195486), Elven Legacy: Magic (PC) DIGITAL (195482), Dragon Age II (PC) DIGITAL (68527), Theatre of War (PC) DIGITAL Steam (195476), Soul Calibur VI: Season Pass - Xbox Digital (7D4-00319), Soul Calibur VI: Deluxe Edition - Xbox Digital (G3Q-00544), Soul Calibur VI: Standard Edition - Xbox Digital (G3Q-00543), Sid Meier's Civilization V: Cradle of Civilization - Americas (MAC) (51328), Sid Meier's Civilization V: Cradle of Civilization - Asia (MAC) (51329), Sid Meier's Civilization V: Cradle of Civilization - Mesopotamia (MAC) (51331), XCOM 2: Reinforcement Pack DIGITAL (7D4-00152), Minecraft Java and Bedrock Edition - PC DIGITAL (2WU-00039), ABUS JC6460 MAYA (4003318901089), schleich maya vilik sedici, Injustice 2: Ultimate Pack - Xbox Digital (7D4-00207), LEGO Worlds Classic Space Pack and Monsters Pack Bundle - Xbox Digital (7D4-00276), AlzaCafé Colombia, zrnková, 250g (8595691028485), The Jackbox Party Pack 4 - Xbox Digital (6JN-00025), Trials Rising: Acorn Pack 100 - Xbox Digital (KZP-00034)