Čistič oken a koupelny leifheit nemo 51030

Produkt Čistič oken a koupelny leifheit nemo 51030 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Čistič oken a koupelny leifheit nemo 51030 upraviť a produkt hľadať znova.

Čistič oken a koupelny LEIFHEIT Nemo 51030

Čistič oken a koupelny LEIFHEIT Nemo 51030
Detail

Čistič oken LEIFHEIT NEMO 51030 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Čistič oken a koupelny LEIFHEIT Nemo 51030 , Cistic oken leifheit nemo 51031

Čistič oken a koupelny LEIFHEIT Nemo 51035

Čistič oken a koupelny LEIFHEIT Nemo 51035
Detail

NakupteČistič oken a koupelny LEIFHEIT Nemo 51035z kategorieBílá technika > Vysavače, čističe > Vysavače na okna > Manuální vysavače na oknaza1299.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Čistič oken a koupelny LEIFHEIT Nemo 51035 , Leifheit vysavač na okna a koupelny nemo

Leifheit NEMO Vysavač na okna a koupelny

Detail

Leifheit NEMO Vysavač na okna a koupelny s elektrickým odsáváním vody usnadňuje čištění oken a skleněných povrchů. Precizně vysává a leští a nezsnechává skvrny. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Leifheit NEMO Vysavač na okna a koupelny , Leifheit nástěnný držák k vysavači na okna a koupelny nemo

Leifheit NEMO Vysavač na okna a koupelny set

Detail

Leifheit NEMO Vysavač na okna a koupelny set s bílou sací hadicí a nástěnným držákem usnadňuje čištění oken a skleněných povrchů. Precizně vysává a leští a nezsnechává skvrny. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Leifheit NEMO Vysavač na okna a koupelny set , Leifheit čistič oken window cleaner 51000 (51000)

Leifheit Vysavač na okna a koupelny NEMO

Leifheit Vysavač na okna a koupelny NEMO
Detail

Vysavač na okna a koupelny NEMO vysává a leští okna beze skvrn. Inovativní čištění oken díky elektrickému odsávání vody. Vhodný na klasická i střešní okna, zrcadla, sprchové kouty, dlaždice.Nádržka na vodu je zabudována přímo do rukojeti což umožňuje rychlé čistění až na dolní okraje okna - bez narážení na parapet.Parametry: extra lehký a ergonomicky tenký design nádržka se snadno a rychle se vyprazdňuje šířka nástavce: 28 cm voděodolnost: IPX7 doba provozu až 45 minut (130 m2 plochy) doba nabíjení: 180 minut akumulátor: Li-Ion 3,7 V obsah balení: vysavač, nástavec, nabíječka, návod k použití (4home.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Vysavač na okna a koupelny NEMO , Cistic oken leifheit 51113

Leifheit NEMO Vysavač na okna a koupelny set nemo a click adaptér

Detail

Leifheit NEMO Vysavač na okna a koupelny set nemo a click adaptér. Usnadňuje čištění oken a skleněných povrchů. Precizně vysává a leští a nezanechává skvrny. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Leifheit NEMO Vysavač na okna a koupelny set nemo a click adaptér , Leifheit úklidový set na čištění oken a prachu

LEIFHEIT SET NEMO Vysavač na okna a koupelny (4006501510358)

LEIFHEIT SET NEMO Vysavač na okna a koupelny (4006501510358)
Detail

Vysavač na okna v setu, NEMO + bílá koupelnová sací hlavice + nástěnný držák, vysavač na okna s koupelnovou stěrkou Vysavač na klasická i střešní okna, zrcadla, sprchové kouty a dlaždice je lehký, ergonomický a velmi dobře se s ním pracuje. Leifheit NEMO čistí okna díky elektrickému odsávání vody. Protože má nádržku zabudovanou do rukojeti, myje až na okraj okna. Nádržka o obsahu 60 ml se velmi snadno vyprazdňuje a lithium-iontová baterie vydrží až 45 minut práce. S pomocí Leifheit NEMO vysajete a vyleštíte vaše okna beze šmouh. Balení obsahuje nástěnný držák na vysavač a speciální koupelnovou sací hlavici navíc. Klíčové vlastnosti vysavače na okna Leifheit NEMO 51031Leifheit NEMO vysává i leštíNa okna, zrcadla, sprchové kouty, dlaždice nebo třeba varné deskyVysavač na okna Leifheit NEMO je extra lehkýErgonomický a velmi dobře se s ním pracujeNEMO má funkci automatického odsávání vodyS nádržkou zabudovanou do... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEIFHEIT SET NEMO Vysavač na okna a koupelny (4006501510358) , Leifheit úklidový set na čištění oken

LEIFHEIT Set Vysavač na okna a koupelny NEMO (NEMO + Click adaptér) (51042)

LEIFHEIT Set Vysavač na okna a koupelny NEMO (NEMO + Click adaptér) (51042)
Detail

Vysavač na okna ruční, objem nádrže 0,06 l, hmotnost 0,793 kg, výdrž baterie 2700 s Leifheit NEMO vám dokonalým způsobem usnadní čištění oken, ale rovněž ostatních ploch, jako jsou zrcadla, dlaždice, sprcha či skleněný stůl. Praktická vysávací funkce zamezí stékání vody a tvorbě pruhů při stírání. Vysavač je vodotěsný, díky čemuž ho můžete bezpečně používat i na čištění koupelnových obkladů a sprchových koutů. Vyniká rovněž svojí dlouhou výdrží, která umožní 45 minut provozu bez nutnosti nabíjení. Na jedno nabití přitom vyčistí až 130 m2 plochy. Klíčové vlastnosti setu vysavače na okna a koupelny Leifheit NEMO (NEMO + Click adaptér) Vysoce účinný vysavač na oknaVhodný i pro čištění zrcadel, dlaždic, sprchy či skleněného stoluPraktická vysávací funkce zamezí stékání vodyLeifheit NEMO je vodotěsnýS výdrží 45 minut bez nutnosti průběžného nabíjeníNa jedno nabití vyčistí až 130 m2 plochyOpatřený Click adaptérem a kompatibilní se všemi násadami... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Set Vysavač na okna a koupelny NEMO (NEMO + Click adaptér) (51042) , Leifheit čistič prachu dusty

LEIFHEIT Nástěnný držák k vysavači na okna a koupelny NEMO (4006501510389)

LEIFHEIT Nástěnný držák k vysavači na okna a koupelny NEMO (4006501510389)
Detail

Držák k vysavači Nemo, nástěnný, pro snadné uložení přímo ve sprchovém koutu, lze zavěsit na dveře či stěnu sprchového koutu o maximální šířce 2 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Nástěnný držák k vysavači na okna a koupelny NEMO (4006501510389) , Leifheit čistič na žaluzie

LEIFHEIT Click adaptér k vysavači na okna a koupelny NEMO (4006501510396)

LEIFHEIT Click adaptér k vysavači na okna a koupelny NEMO (4006501510396)
Detail

Redukce k vysavači Click adaptér, vhodný pro vysavač na okna a koupelny NEMO a všechny rukojeti Click systému Leifheit Pokud již vlastníte vysavač na okna NEMO značky LEIFHEIT, tak by vaší pozornosti neměl uniknout ani tento Click adaptér. K jeho montáži nepotřebujete žádné nářadí, jednoduše jej nacvaknete na vysavač a poté k němu připevníte jakoukoli násadu z Click systému LEIFHEIT. Click adaptér k vysavači na okna a koupelny NEMO vám ušetří čas a námahu díky tomu, že nebudete muset lézt do výšek. Klíčové vlastnosti Click adaptéru k vysavači na okna a koupelny LEIFHEIT NEMOClick adaptér k vysavači NEMO na okna a koupelnyVhodný pro všechny rukojeti Click systému LEIFHEITJednoduchá montáž bez nářadí (alza.cz)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Click adaptér k vysavači na okna a koupelny NEMO (4006501510396) , Leifheit čistič radiátorů (41216)

Leifheit Set Vysavač na okna a koupelny NEMO s Click adaptérem

Detail

Čistič oken s elektronickým odsáváním vody je vhodný na klasická i střešní okna, zrcadla i sprchové kouty. Leifheit Set Vysavač na okna a koupelny NEMO s Click adaptérem disponuje nádržkou na vodu umístěnou přímo do rukojeti pro rychlé čištění až na dolní okraje okna. Voděodolnost IPX7. (mall.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Set Vysavač na okna a koupelny NEMO s Click adaptérem , Robotický čistič oken liectroux 1080 (501)

LEIFHEIT NEMO 51030 (51030)

LEIFHEIT NEMO 51030 (51030)
Detail

Vysavač na okna - na okna, dlaždice, zrcadla i sprchové kouty, odnímatelná stěrka, nabíječka, funkce automatického odsávání vody, zabudovaná nádrž na vodu o objemu 60 ml, rozměry 34,8 × 9 × 21,5 cm Vysavač na klasická i střešní okna, zrcadla, sprchové kouty a dlaždice je lehký, ergonomický a velmi dobře se s ním pracuje. Leifheit NEMO čistí okna díky elektrickému odsávání vody. Protože má nádržku zabudovanou do rukojeti, myje až na okraj okna. Nádržka o obsahu 60 ml se velmi snadno vyprazdňuje a lithium-iontová baterie vydrží až 45 minut práce. S pomocí Leifheit NEMO vysajete a vyleštíte vaše okna beze šmouh. Klíčové vlastnosti vysavače na okna Leifheit NEMO 51030Leifheit NEMO vysává i leštíNa okna, zrcadla, sprchové kouty a dlaždiceVysavač na okna Leifheit NEMO je extra lehkýErgonomický a velmi dobře se s ním pracujeNEMO má funkci automatického odsávání vodyS nádržkou zabudovanou do rukojetiLithium-iontová baterie... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEIFHEIT NEMO 51030 (51030) , Vigan vno1 elektrický čistič oken, sada

Leifheit Koupelnová sací hubice (bílá) k vysavači na okna a koupelny Nemo

Detail

Sací hlavice pro vysavač na okna Leifheit Nemo. Vysává a leští okna bez zanechání skvrn a šmouh. Čištění oken inovativním systémem elektrického odsávání vody. Lze je využít na klasická i střešní okna, zrcadla, sprchové kouty a dlaždice. (mall.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Koupelnová sací hubice (bílá) k vysavači na okna a koupelny Nemo , Hg čistič oken 500 ml (8711577063429)

Leifheit 51030 NEMO

Leifheit 51030 NEMO
Detail

Vysává a leští okna beze skvrn. Inovativní čištění oken díky elektrickému odsávání vody. Vhodný na klasická i střešní okna, zrcadla, sprchové kouty, dlaždice. Extra lehký a ergonomicky tenký design pro jedinečně jednoduché používání. (patro.cz)

Podobné produkty ako Leifheit 51030 NEMO , Leifheit parní čistič clean tenso

SET Vysavač na okna a koupelny NEMO (NEMO + bílá koupelnová sací hlavice + nástěnný držák)

SET Vysavač na okna a koupelny NEMO (NEMO + bílá koupelnová sací hlavice + nástěnný držák)
Detail

Vysává a leští okna beze skvrn. Inovativní čištění oken díky elektrickému odsávání vody. Vhodný na klasická i střešní okna, zrcadla, sprchové kouty, dlaždice. Extra lehký a ergonomicky tenký design pro jedinečně jednoduché používání. Nádržka na vodu je zabudována přímo do rukojeti což umožňuje rychlé čistění až na dolní okraje okna - bez narážení na parapet. Nádržka se snadno a rychle se vyprazdňuje. Voděodolnost IPX7. Součástí balení je i bílá sací hlavice vhodná do koupelen a nástěnný držák pro snadné uložení vysavače přímo ve sprchovém koutu. Lze zavěsit na dveře či stěnu sprchového koutu o maximální šířce 2 cm.;Vysáva a leští okná bez škvŕn. Inovatívny čistenie okien vďaka elektrickému odsávanie vody. Vhodný na klasická i strešné okná, zrkadlá, sprchové kúty, dlaždice. Extra ľahký a ergonomicky tenký dizajn pre jedinečne jednoduché používanie. Nádržka na vodu je zabudovaná priamo do rukoväte čo umožňuje rýchle čistenie až na dolné okraje okna - bez narážanie na parapet. Nádržka sa ľahko a rýchlo sa vyprázdňuje. Vodeodolnosť IPX7. Súčasťou balenia je aj biela sacia hlavica vhodná do kúpeľní a nástenný držiak pre jednoduché uloženie vysávače priamo v sprchovacom kúte. Možno zavesiť na dvere či stenu sprchovacieho kúta o maximálnej šírke 2 cm. Parametry: Barva: bílá, černá, tyrkysová Rozměry: 34.8 x 8.6 x 23.2 cm (V x Š x H) (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako SET Vysavač na okna a koupelny NEMO (NEMO + bílá koupelnová sací hlavice + nástěnný držák) , Leifheit čistič koupelen 0,5 l

Vysavač Leifheit 51030 Nemo, bílá

Detail

Vodotěsné pro použití ve sprše·Akumulátor s velkou výdrží·Funkce automatického vysávání Vysavač na okna a koupelny Nemo·nabíječka·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Vysavač Leifheit 51030 Nemo, bílá , Leifheit čistič žaluzií-bílý (41316)

PRO5 Čističe do kuchyně a koupelny

Detail

Profesionální čističe do kuchyně a koupelny PRO5. Balíček z 7 čističů, které udrží vaše spotřebiče čisté a zaručí jejich delší životnost. (mall.cz)

Podobné produkty ako PRO5 Čističe do kuchyně a koupelny , Leifheit čistič koupelen 0.5l (41412)

Leifheit Čistič oken NEMO 51030

Detail

Vysavač na okna Leifheit Nemo vysává a leští okna bez zanechání skvrn a šmouh. Čištění oken inovativním systémem elektrického odsávání vody. Lze je využít na klasická i střešní okna, zrcadla, sprchové kouty a dlaždice. (mall.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Čistič oken NEMO 51030 , Sheron čistič oken pěna 400 ml (1511632)

Leifheit Čistič koupelen 0,5 l

Leifheit Čistič koupelen 0,5 l
Detail

Čistič koupelen od značky Leifheit je vhodný pro čištění všech ploch v koupelně (umyvadlo, sprchový kout, vana). Disponuje rozprašovačem se třemi úrovněmi ovládání - jemné, silné a střední. Nádobka má bezpečnostní uzávěr. (4home.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Čistič koupelen 0,5 l , Gardena čistič oken se stěrkou (5564-20)

Leifheit Čistič koupelen 500 ml

Leifheit Čistič koupelen 500 ml
Detail

Leifheit Čistič koupelen 500 ml Pro čištění všech ploch v koupelně (umyvadel, sprchových koutů, van), pomáhá odstraňovat vodní kámen, rozprašovač se třemi úrovněmi ovládání (jemné, silné, stop), bezpečnostní uzávěrka. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Čistič koupelen 500 ml , Ipro robotický čistič oken puribot large (514)

LEIFHEIT čistič koupelen 0.5l (41412)

LEIFHEIT čistič koupelen 0.5l (41412)
Detail

Čisticí prostředek pro čištění všech ploch v koupelně, umyvadel, sprchových koutů, van, objem 0.5l Čistič koupelen od německé značky Leifheit nabízí spolehlivého pomocníka, který usnadní, urychlí a zdokonalí úklid v každé koupelně. Přípravek je v lahvi s rozprašovačem, který pootočením hubičky má dvě možné nastavení úrovně intenzity rozprašování - jemné a silné - a polohu stop. Je vhodný pro všechny typy ploch kromě mramorových. Je určen pro čištění umyvadel, sprchových koutů i van. Díky účinnému složení dobře odstraňuje usazeniny a vodní kámen. Balení s rozprašovačem je praktické pro nanášení a zabraňuje kontaktu přípravku s pokožkou. Závit je zároveň bezpečnostním uzávěrem, který zabrání otevření nádoby dětmi nebo nežádoucímu vylití. Klíčové vlastnosti čističe koupelen s rozprašovačem LeifheitČistič koupelen s rozprašovačem LeifheitMožnost... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEIFHEIT čistič koupelen 0.5l (41412) , Ipro robotický čistič oken puribot classic (515)

Leifheit Čistič oken NEMO 51030 - zánovní

Detail

Vysavač na okna Leifheit Nemo vysává a leští okna bez zanechání skvrn a šmouh. Čištění oken inovativním systémem elektrického odsávání vody. Lze je využít na klasická i střešní okna, zrcadla, sprchové kouty a dlaždice. (mall.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Čistič oken NEMO 51030 - zánovní , Kärcher čistič skel a oken rm 500 profi (500ml) (6.295-933.0)

Leifheit Čistič koupelen 0,5 l 41412

Detail

LEIFHEIT TÝDEN: Získejte dodatečnou slevu 20 % z uvedené ceny produktu po zadání kódu BWLECZ2022 v košíku (platí do 15. 5. 2022 nebo do vyprodání zásob)! Čistič koupelen Leifheit o objemu 0,5 l, se kterým hravě vyčistíte celou vaši koupelnu od nečistot a usazenin. Díky bezpečnostnímu uzávěru si můžete být jisti, že nehrozí náhlé vylití přípravku a pomocí 3 úrovní rozprašovače hravě nadávkujete potřebné množství čističe. (mall.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Čistič koupelen 0,5 l 41412 , Frosch čistič na koupelny a sprchy s citrónem, 500 ml

Čistič oken LEIFHEIT Window Cleaner 51003

Detail

Čistič oken LEIFHEIT WINDOW CLEANER 51003 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Čistič oken LEIFHEIT Window Cleaner 51003 , Automatický robotický čistič oken ts-rc003-1 (62499728)

Čistič oken LEIFHEIT Window Cleaner 51016

Čistič oken LEIFHEIT Window Cleaner 51016
Detail

Čistič oken LEIFHEIT WINDOW CLEANER 51016 (tipa.eu)

Podobné produkty ako Čistič oken LEIFHEIT Window Cleaner 51016 , Frosch eko čistič na koupelny a sprchy citrón 500 ml (4009175929129)

LEIFHEIT Čistič oken Window Cleaner 51000 (51000)

LEIFHEIT Čistič oken Window Cleaner 51000 (51000)
Detail

Vysavač na okna vhodný na klasická i střešní okna, zrcadla, sprchové kouty, dlaždice, standby senzor pro maximální výdrž baterie (35min), šířka čepele 28cm, kompatibilní s Click systémem Čistič oken Leifheit zaručuje perfektní lesk oken, zrcadel, dlaždic i sprchových koutů s maximálním komfortem. Pro snadnější úklid domácnosti jistě oceníte pomocníka špičkové kvality v podobě čističe na okna Leifheit. Kompaktní design těla zjednoduší manipulaci a mytí oken již pro vás bude hračkou. Leští i vysává beze skvrn. Elektrické odsávání vody zajistí perfektní lesk i na zrcadlech, dlaždicích či sprchových koutech. Manipulace i mytí je velice snadné díky velkému otvoru do nádrže. Stírací gumová stěrka má délku 28 cm a její výkon zajišťuje baterie se standby senzorem. Samozřejmostí je kompatibilita se všemi násadami Click in. Klíčové vlastnosti čističe oken LEIFHEIT Window Cleaner 51000Čistič oken špičkové kvalityLeští i vysává beze skvrnElektrické odsávání... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Čistič oken Window Cleaner 51000 (51000) , Mr. serpen čistič na koupelny a wc dezinfekční 5 l (745110433378)

Čistič oken Leifheit Window Slider M, zelená, bílá

Čistič oken Leifheit Window Slider M, zelená, bílá
Detail

S pohybovým kloubem pro vytažení v rovinkách s lanem·Lze jej kombinovat se všemi nástavci řady Leifheit Click System pro čištění vysokých míst·Šířka stěrače 28 cm Okenní stěrka Window Slider M · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Čistič oken Leifheit Window Slider M, zelená, bílá , Leifheit čistič na sklo - koncentrát 1 l

Čistič oken Leifheit Window Slider XL, zelená, bílá

Čistič oken Leifheit Window Slider XL, zelená, bílá
Detail

S pohybovým kloubem pro vytažení v rovinkách s lanem·Lze jej kombinovat se všemi nástavci řady Leifheit Click System pro čištění vysokých míst·Šířka stěrače 40 cm Okenní stěrka Window Slider XL · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Čistič oken Leifheit Window Slider XL, zelená, bílá , Larrin green wave čistič koupelny 500 ml (8595000914645)

LEIFHEIT Čistič oken Window Cleaner 51003, mop,tyč (51003)

LEIFHEIT Čistič oken Window Cleaner 51003, mop,tyč (51003)
Detail

Vysavač na okna obsahující čistič oken, mop na okna a tyč 43 cm, vhodný na klasická i střešní okna, zrcadla, sprchové kouty, dlaždice, šířka čepele 28cm, tyč o délce 43cm, kompatibilní s Click systémem Leifheit Window Cleaner 51003 je čisticí sada na klasická i střešní okna. Spolehlivě s ní však vyčistíte i zrcadla, dlaždice nebo sprchové kouty.Pro snadnější úklid domácnosti jistě oceníte pomocníka špičkové kvality v podobě vysavače na okna Leifheit společně s tyčí o délce 43 cm a mopu na okna. Kompaktní bílo-tyrkysový design těla zjednoduší manipulaci a mytí oken již pro vás bude hračkou. LEIFHEIT Čistič oken Window Cleaner 51003 mop, tyč leští i vysává beze skvrn. Elektrické odsávání vody zajistí perfektní lesk i na zrcadlech, dlaždicích či sprchových koutech. Manipulace i mytí je velice snadné díky velkému otvoru do nádrže. Stírací gumová stěrka má šířka 28 cm a její výkon zajišťuje baterie se Standby senzorem. Samozřejmostí je kompatibilita se... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Čistič oken Window Cleaner 51003, mop,tyč (51003) , Leifheit univerzální čistič na tvrdé podlahy 1l (11919)

LEIFHEIT Čistič oken Window Cleaner 51003, mop,tyč (51003)

Detail

Vysavač na okna obsahující čistič oken, mop na okna a tyč 43 cm, vhodný na klasická i střešní okna, zrcadla, sprchové kouty, dlaždice, šířka čepele 28cm, tyč o délce 43cm, kompatibilní s Click systémem Leifheit Window Cleaner 51003 je čisticí sada na klasická i střešní okna. Spolehlivě s ní však vyčistíte i zrcadla, dlaždice nebo sprchové kouty.Pro snadnější úklid domácnosti jistě oceníte pomocníka špičkové kvality v podobě vysavače na okna Leifheit společně s tyčí o délce 43 cm a mopu na okna. Kompaktní bílo-tyrkysový design těla zjednoduší manipulaci a mytí oken již pro vás bude hračkou. LEIFHEIT Čistič oken Window Cleaner 51003 mop, tyč leští i vysává beze skvrn. Elektrické odsávání vody zajistí perfektní lesk i na zrcadlech, dlaždicích či sprchových koutech. Manipulace i mytí je velice snadné díky velkému otvoru do nádrže. Stírací gumová stěrka má šířka 28 cm a její výkon zajišťuje baterie se Standby senzorem. Samozřejmostí je kompatibilita se... (alza.cz)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Čistič oken Window Cleaner 51003, mop,tyč (51003) , Leifheit čistič na sklo - koncentrát 1l 41414 (4006501414144)

Čistič oken Leifheit Window Cleaner 51003 s 43 cm tyčí + mop na okna

Čistič oken Leifheit Window Cleaner 51003 s 43 cm tyčí + mop na okna
Detail

Čistič oken Leifheit Window Cleaner 51003 s tyčí o délce 43 cm a mopem na okna Čistá okna bez námahy! Žádné kapky na parapetu či podlaze. Mop s tyčí okna umyje i v těžko dostupných místech, vysaje přebytečnou vodu a zároveň vyleští. Druh: akumulátorový Doba provozu: 35 minut Šířka záběru: 28 cm Sada se skládá z čističe (vysavače) na okna s prodlužovací tyčí a oboustranného mopu na okna 28 cm. Čistič (vysavač) vysává a leští okna beze skvrn. Vše bez zbytečných kapek špinavé vody stékající na parapet nebo na citlivou podlahu. Vhodný zejména pro čištění klasických i střešních oken, ale i sprchových koutů, dlaždic a zrcadel. Nový čistič na okna přináší možnost výměny stěrky za užší, která je vhodná na údržbu uzkých oken, vitráží nebo dveřních výplní. Tip pro perfektní výsledek: Nejprve umyjte mopem na okna, poté odstraňte zbylou vodu, pěnu a nečistoty vysavačem oken. Upozornění: Návlek lze prát v pračce bez aviváže. Nepoužívat na akrylátové plochy. Výhody: nový kompaktní design těla pro snazší manipulaci vysává a leští okna beze skvrn inovativní čištění oken díky elektrickému odsávání vody vhodný na klasická i střešní okna, zrcadla, sprchové kouty, dlaždice mytí oken bez zbytečných kapek vody mop na okna je vhodný na všechny druhy skleněných povrchů (speciální mikrovlákna snadno rozpouští všechny nečistoty) standby senzor pro maximální výdrž (cca 35 minut) maximální výkon pouze při kontaktu s povrchem velký otvor nádrže pro snadné vyprazdňování a komfortní čištění široká gumová stírací čepel kompatibilní s Click systémem - ideální pro vysoká okna, světlíky a zimní zahrady špičková kvalita, vyrobeno v Evropě Parametry: doba provozu: 35 min doba nabíjení: cca 180 min objem nádržky na vodu: 100 ml šířka záběru: 28 cm délka tyče: 43 cm typ baterie: Li-ion baterie 3,7V 1700mAh (testováno na 1000 nabíjecích cyklů) materiál: plast/kov Rozměry výrobku: Hmotnost: 1.61 kg Výška: 48 cm Šířka: 23 cm Hloubka: 10 cm Rozměry balení: Výška: 22.9 cm Šířka: 10.1 cm Hloubka: 45.2 cm EAN: 4006501510037 Záruční doba: 24 měsíců (patro.cz)

Podobné produkty ako Čistič oken Leifheit Window Cleaner 51003 s 43 cm tyčí + mop na okna

Leifheit SET Vysavač na okna a koupelny NEMO

Detail

Pusťte se do úklidu s praktickým setem vysavače na okna a koupelny NEMO od výrobce Leifheit. Vysavač NEMO krásně vyčistí a vyleští okna, zrcadla či dlaždice díky automatickému odsávači špinavé vody. Sací hlavice se silikonovou hlavou si pak snadno poradí s keramickými povrchy. Dopřejte si zářivou čistotu u vás doma. (mall.cz)

Podobné produkty ako Leifheit SET Vysavač na okna a koupelny NEMO

Leifheit Nástěnný držák k vysavači na okna a koupelny NEMO

Leifheit Nástěnný držák k vysavači na okna a koupelny NEMO
Detail

Tento držák k vysavači na okna NEMO je určen pro snadné uložení přístroje přímo ve sprchovém koutu. Lze jej pověsit na dvěře či stěnu sprchového koutu o maximální šířce 2 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Nástěnný držák k vysavači na okna a koupelny NEMO

LEIFHEIT NEMO + Click adaptér 51042

LEIFHEIT NEMO + Click adaptér 51042
Detail

Vysává a leští okna beze skvrn. Inovativní čištění oken díky elektrickému odsávání vody. Vhodný na klasická i střešní okna, zrcadla, sprchové kouty, dlaždice. Extra lehký a ergonomicky tenký design pro jedinečně jednoduché používání. Nádržka na vodu je zabudována přímo do rukojetiParametry:Šířka s obalem (mm):1 (mm)Hloubka (mm):1 (mm)Hloubka s obalem (mm):1 (mm)Šířka (mm):1 (mm)Výška s obalem (mm):1 (mm)Výška (mm):1 (mm)Váha (kg) s obalem:1 (kg)Váha (kg) - netto bez obalu:1 (kg)Hmotnost:1 Kg (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako LEIFHEIT NEMO + Click adaptér 51042

LEIFHEIT NEMO + Click adaptér 51042 - 2.jakost

Detail

2.jakost - rozbaleno Vysává a leští okna beze skvrn. Inovativní čištění oken díky elektrickému odsávání vody. Vhodný na klasická i střešní okna, zrcadla, sprchové kouty, dlaždice. Extra lehký a ergonomicky tenký design pro jedinečně jednoduché používání. Nádržka na vodu je zabudována přímo do rukojetiParametry: Hloubka (mm): 1 (mm) Šířka (mm): 1 (mm) Hloubka s obalem (mm): 1 (mm) Výška s obalem (mm): 1 (mm) Šířka s obalem (mm): 1 (mm) Výška (mm): 1 (mm) Váha (kg) - netto bez obalu: 1 (kg) Váha (kg) s obalem: 1 (kg) Hmotnost: 1 Kg (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako LEIFHEIT NEMO + Click adaptér 51042 - 2.jakost

Green Shield Antibakteriální ubrousky na kuchyně a koupelny 50 ks

Detail

Antibakteriální ubrousky od značky Green Shield spolehlivě odstraní prach, nečistoty a mastnotu z koupelny a kuchyně. Zanechají svěží vůni citronu. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Green Shield Antibakteriální ubrousky na kuchyně a koupelny 50 ks

Feel Eco Čistič oken a skel 450 ml

Feel Eco Čistič oken a skel 450 ml
Detail

Feel Eco Čistič oken a skel 450 ml Díky Feel Eco čističi skel a oken budete mít okna a skla bez šmouh, zmizí mastnota i kapky vody. Neškodí ani zvířatům, uvítají ho tedy i majitelé skleněných terárií. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Feel Eco Čistič oken a skel 450 ml

Feel Eco Čistič oken a skel 450 ml

Feel Eco Čistič oken a skel 450 ml
Detail

Čistič oken a skel šetrně ale efektivně odmastí a vyleští všechny skleněné povrchy v domácnosti. Neškodí zvířatům a je tedy možné ho použít i na akvária a terária. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Feel Eco Čistič oken a skel 450 ml

Clin Čistič oken a skla Lemon 500 ml

Clin Čistič oken a skla Lemon 500 ml
Detail

Clin Čistič oken a skla Lemon 500 ml Čistič oken Clin Lemon s technologií Liquid Glass nabízí perfektní čisticí výkon a poskytuje lesk beze šmouh na oknech a jiných skleněných površích s osvěžující citrónovou vůní. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Clin Čistič oken a skla Lemon 500 ml

Probiotický čistič koupelen

Probiotický čistič koupelen
Detail

> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.BYOMS PROBIOTIC BATROOM CLEANER čistič koupelen je složený z pečlivě vybraných a vyvážených přírodních ingrediencí. Péče, která chrání a pečuje o vaši koupelnu. Výrobek obsahuje probiotické bakterie, které udržují přirozenou mikroflóru a brání množení patogenních bakterií. Účinně odstraňuje vodní kámen, eliminuje nepříjemný zápach a zanechává pocit svěžesti a čistoty. Z koupelny dokonce odstraní i nahromaděné nečistoty. > 99.9% složek je přírodních původu > Bez konzervantů > Obsahuje živé probiotické bakterie – bacillus coagulans > Zcela bezpečné použití > Biologicky rozložitelný materiál > Není škodlivý pro lidi ani životní prostředí > Ve výrobku jsou použité pečlivě vybírané organické přísady, které jsou ze 100% veganské a netestované na zvířatech > Zcela bez konzervačních látek, fosfátů, barviv, chlóru a syntetických materiálů, ale i přesto má výrobek dlouhou trvanlivost – minimálně 3 roky POUŽITÍ Před použitím sprej protřepejte. Nastříkejte na povrch a nechte 2-5 minut působit, dokud sprej nezaschne, poté povrch očistěte hadříkem nebo houbičkou. Při odstraňování vodního kamene sprej nastříkejte a nechte působit 10-15 minut. Sprej můžete použít i na toaletu. Nastříkejte dovnitř mísy a okolo toalety, čistič odstraní nečistoty a nechtěný zápach. SLOŽENÍ (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Probiotický čistič koupelen

Čistič oken a skel Amstutz Vitro 25 l EG11262025

Čistič oken a skel Amstutz Vitro 25 l EG11262025
Detail

VITRO je čistící prostředek na okna a skla. Snadno a rychle odstraňuje nečistoty, jako prach, zbytky kouře a povlaky ze silikonu. Okruh použití: VITRO je vhodné pro čištění oken jak v domácnosti, tak skel v automobilech.Použití : Vitro ve stavu dodání pomocí Rozprašovače nastříkejte na sklo a papírovou utěrkou např. 2481 nebo speciální Mikro utěrkou bublinkatou přípravek po čištěné ploše rozetřete a následně vyleštěte. (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako Čistič oken a skel Amstutz Vitro 25 l EG11262025

Čistič oken a skel Amstutz Vitro 10 l EG11262010

Čistič oken a skel Amstutz Vitro 10 l EG11262010
Detail

VITRO je čistící prostředek na okna a skla. Snadno a rychle odstraňuje nečistoty, jako prach, zbytky kouře a povlaky ze silikonu. Okruh použití: VITRO je vhodné pro čištění oken jak v domácnosti, tak skel v automobilech.Použití : Vitro ve stavu dodání pomocí Rozprašovače nastříkejte na sklo a papírovou utěrkou např. 2481 nebo speciální Mikro utěrkou bublinkatou přípravek po čištěné ploše rozetřete a následně vyleštěte. (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako Čistič oken a skel Amstutz Vitro 10 l EG11262010

Čistič oken a skel Amstutz Vitro 5 l EG11262005

Čistič oken a skel Amstutz Vitro 5 l EG11262005
Detail

VITRO je čistící prostředek na okna a skla. Snadno a rychle odstraňuje nečistoty, jako prach, zbytky kouře a povlaky ze silikonu. Okruh použití: VITRO je vhodné pro čištění oken jak v domácnosti, tak skel v automobilech.Použití : Vitro ve stavu dodání pomocí Rozprašovače nastříkejte na sklo a papírovou utěrkou např. 2481 nebo speciální Mikro utěrkou bublinkatou přípravek po čištěné ploše rozetřete a následně vyleštěte. (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako Čistič oken a skel Amstutz Vitro 5 l EG11262005

Leifheit Čistič žaluzií

Leifheit Čistič žaluzií
Detail

Leifheit Čistič žaluzií Kartáček na čištění žaluzií značky Leifheit je vhodný na čištění všech typů žaluzií. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Čistič žaluzií

Leifheit Čistič radiátorů

Leifheit Čistič radiátorů
Detail

Leifheit Čistič radiátorů Váleček značky Leifheit je vhodný pro čištění všech typů radiátorů. Využívá se pro suché i mokré čištění. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Čistič radiátorů

Čistič koupelna Cif 750ml

Čistič koupelna Cif 750ml
Detail

Čisticí sprej je speciálně vyvinutý pro úklid koupelny. Rychle odstraňuje každodenní nečistoty v koupelně. Návod k použití: Nastříkejte na čištěný povrch. Nechte 1 minutu působit a poté setřete. Není třeba drhnout. Pro odstranění velmi odolné špíny postup opakujte. Před použitím si vždy pečlivě přečtěte návod k použití, údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Upozornění: Po použití si vždy důkladně opláchněte ruce. Nepoužívejte na mramor, přírodní kámen, starý smalt, mosaz a zlaté kohoutky. Před použitím na lakované povrchy vyzkoušejte nejprve na malé nenápadné ploše. Uchovávejte mimo dosah dětí. Zamezte styku s očima. Při zasažení očí důkladně oči vypláchněte vodou. Složení: <5% neiontové povrchově aktivní látky, parfum, limonene, linalool, benzisothiazolinone. Obsahuje 1,2-benzisothiazol-3(2h)-on. Může vyvolat alergickou reakci. Nevdechujte prach/aerosol. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Čistič koupelna Cif 750ml

Čistič žaluzií LEIFHEIT 41316

Detail

NakupteČistič žaluzií LEIFHEIT 41316z kategorieDům a zahrada > Domácnost > Potřeby pro úklid domácnosti > Hadry, houbičky a utěrky na úklidza129.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Čistič žaluzií LEIFHEIT 41316

LEIFHEIT Čistič radiátorů (41216)

LEIFHEIT Čistič radiátorů (41216)
Detail

Prachovka Praktický čistič radiátorů značky LEIFHEIT. Vhodný pro všechny typy radiátorů. Můžete používat jak pro suché, tak mokré čištění. Speciální mikrovlákno přitahuje veškeré nečistoty. Návlek lze z čističe radiátorů LEIFHEIT sundat a prát v pračce. Klíčové vlastnosti čističe radiátorů LEIFHEITPraktický čistič radiátorů značky LEIFHEITVhodný pro všechny typy radiátorůMůžete používat jak pro suché, tak mokré čištěníSpeciální mikrovlákno přitahuje veškeré nečistotyNávlek lze z čističe radiátorů LEIFHEIT sundat a prát v pračceRozměr čističe je 23,5 × 8,5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Čistič radiátorů (41216)

Leifheit Čistič na žaluzie

Leifheit Čistič na žaluzie
Detail

Čistič na žaluzie je vynikající pomocník na čištění všech typů žaluzií (z hliníku, papíru i dřeva). Je vhodný pro suché i mokré čištění. Čtyři stírací plochy čističe odstraňují nečistotu hned na dvou lamelách současně. Speciální mikrovlákno na stíracích plochách perfektně přitahuje a zachycuje prachové částice. Plochy lze jemně ručně vyprat za pomocí pracího prostředku bez aviváže. Materiál: plast, mikrovlákno. (4home.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Čistič na žaluzie

Leifheit Čistič prachu DUSTY

Leifheit Čistič prachu DUSTY
Detail

Čistič prachu DUSTY je určený speciálně pro čištění koutů, rohů a těžko dostupných míst. Je to pohyblivý ktaráč pro ruční úklid pavučin a špinavých rohů. Díky zakončení Easy clip jej lze kombinovat pro všechny násady z této řady. Záběr má šířku 26 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Čistič prachu DUSTY
cistic oken leifheit nemo 51031, Leifheit Vysavač na okna a koupelny NEMO, Leifheit Nástěnný držák k vysavači na okna a koupelny NEMO, LEIFHEIT Čistič oken Window Cleaner 51000 (51000), cistic oken leifheit 51113, Leifheit Úklidový set na čištění oken a prachu, Leifheit Úklidový set na čištění oken, Leifheit Čistič prachu DUSTY, Leifheit Čistič na žaluzie, LEIFHEIT Čistič radiátorů (41216), Robotický čistič oken Liectroux 1080 (501), Vigan VNO1 elektrický čistič oken, sada, HG Čistič oken 500 ml (8711577063429), Leifheit Parní čistič Clean Tenso, Leifheit Čistič koupelen 0,5 l, LEIFHEIT Čistič žaluzií-bílý (41316), LEIFHEIT čistič koupelen 0.5l (41412), SHERON Čistič oken pěna 400 ml (1511632), Gardena Čistič oken se stěrkou (5564-20), iPro Robotický čistič oken Puribot Large (514), iPro Robotický čistič oken Puribot Classic (515), KÄRCHER čistič skel a oken RM 500 Profi (500ml) (6.295-933.0), Frosch Čistič na koupelny a sprchy s citrónem, 500 ml, Automatický robotický čistič oken TS-RC003-1 (62499728), FROSCH EKO Čistič na koupelny a sprchy Citrón 500 ml (4009175929129), MR. SERPEN čistič na koupelny a wc dezinfekční 5 l (745110433378), Leifheit Čistič na sklo - koncentrát 1 l, LARRIN Green Wave čistič koupelny 500 ml (8595000914645), Leifheit Univerzální čistič na tvrdé podlahy 1l (11919), LEIFHEIT Čistič na sklo - koncentrát 1l 41414 (4006501414144)