Čerpadlo s plastovým krytem wolfcraft 2207000

Produkt Čerpadlo s plastovým krytem wolfcraft 2207000 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Čerpadlo s plastovým krytem wolfcraft 2207000 upraviť a produkt hľadať znova.

Čerpadlo s plastovým krytem Wolfcraft 2207000

Čerpadlo s plastovým krytem Wolfcraft 2207000
Detail

Čerpadlo s plastovým krytem Wolfcraft 2207000 od výrobce Wolfcraft v kategorii Příslušenství k vrtačce za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Čerpadlo s plastovým krytem Wolfcraft 2207000 , Wolfcraft - kolíkovačka d6-8-10 (4640000)

Šroubek na SPZ s plastovým krytem (bílý)

Šroubek na SPZ s plastovým krytem (bílý)
Detail

Šroubek do rámečku pod SPZ s plastovým krytem v bílé barvě. Délka šroubu: 23mm Průměr závitu šroubu: 4,6mm Průměr bílé krytky: 11,5mm Uvedená cena je za 1 šroubek s krytem. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Šroubek na SPZ s plastovým krytem (bílý) , Pískoviště s krytem 120 (8594167610025)

Šroubek na SPZ s plastovým krytem (černý)

Šroubek na SPZ s plastovým krytem (černý)
Detail

Šroubek do rámečku pod SPZ s plastovým krytem v černé barvě. Délka šroubu: 23mm Průměr závitu šroubu: 4,6mm Průměr černé krytky: 11,5mm Uvedená cena je za 1 šroubek s krytem. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Šroubek na SPZ s plastovým krytem (černý) , Pískoviště s krytem 180 (8594167610063)

Šroubek na SPZ s plastovým krytem (modrý)

Šroubek na SPZ s plastovým krytem (modrý)
Detail

Šroubek do rámečku pod SPZ s plastovým krytem v modré barvě. Délka šroubu: 23mm Průměr závitu šroubu: 4,6mm Průměr modré krytky: 11,5mm Uvedená cena je za 1 šroubek s krytem. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Šroubek na SPZ s plastovým krytem (modrý) , Orion ostřič nožů s krytem

Ocelový voděodolný zámek s plastovým krytem RV.POSEIDON.40

Ocelový voděodolný zámek s plastovým krytem RV.POSEIDON.40
Detail

Ocelový voděodolný zámek s plastovým krytem.Standardní třmen HARDENED jištěný ve dvou bodech.Krytka vložky proti průniku vody a nečistot.Zamykání bez klíče - zatlačením třmenu.Vložka zámku s 5 odpruženými stavítky.Balení vč. 3 ks klíčů. (4home.cz)

Podobné produkty ako Ocelový voděodolný zámek s plastovým krytem RV.POSEIDON.40 , Vykružovák otvorů s krytem (124726)

Ocelový voděodolný zámek s plastovým krytem RV.POSEIDON.40.PL

Ocelový voděodolný zámek s plastovým krytem RV.POSEIDON.40.PL
Detail

Ocelový voděodolný zámek s plastovým krytem.Prodloužený (PL) třmen HARDENED jištěný ve dvou bodech.Krytka vložky proti průniku vody a nečistot.Zamykání bez klíče - zatlačením třmenu.Vložka zámku s 5odpruženými stavítky.Hmotnost netto: PL 0,19 kg.Balení vč. 3 ks klíčů. (4home.cz)

Podobné produkty ako Ocelový voděodolný zámek s plastovým krytem RV.POSEIDON.40.PL , Wolfcraft - sada pro montáž dveřních zárubní (3676000)

Bateriové pólové svorky, 30100C, s plastovým krytem, 2 ks

Bateriové pólové svorky, 30100C, s plastovým krytem, 2 ks
Detail

Umožňují bleskurychlé vložení a vyjmutí baterie nebo bezproblémové připojení a odpojení spotřebičů všeho druhu (zařízení zahrad a chat). Dají se ideálně využít i ve stísněných montážních podmínkách. Jsou velice užitečné i pro solární baterie a při kempování. Vhodné pro všechny standardní baterie typu SAE a DIN. Einsetzbar im Auto, Garten und in Wochenendhäusern·TÜV-geprüft (conrad.cz)

Podobné produkty ako Bateriové pólové svorky, 30100C, s plastovým krytem, 2 ks , Skleněná dóza s plastovým víkem, 1,4 l, šedá

19" vyvazovací panel 1U, s plastovým krytem, profil 4x5cm, černý, CMP1UPLAST

19" vyvazovací panel 1U, s plastovým krytem, profil 4x5cm, černý, CMP1UPLAST
Detail

19" vyvazovací panel 1U, kovový s plastovým krytem, 40x50mm, průchozí, černý Univerzální vyvazovací panel do 19" rozvaděčů Technické informace Výška: 1U Počet úchytů: hřebínek Materiál lišty: kov Materiál úchytů: kov Materiál krytu: plast Průchozí do rozvaděče: ANO Barva: černá (patro.cz)

Podobné produkty ako 19" vyvazovací panel 1U, s plastovým krytem, profil 4x5cm, černý, CMP1UPLAST , Skleněná dóza s plastovým víkem, 0,9 l, černá

BERLINGERHAUS Forma na dort s plastovým krytem 26 cm Burgundy Metallic Line BH-1554

BERLINGERHAUS Forma na dort s plastovým krytem 26 cm Burgundy Metallic Line BH-1554
Detail

- ocelový plech s 3vrstvým nepřilnavým titanovým povrchem - plastový kryt s rukojetí pro skladování a přenášení - nepřilnavý titanový povrch vhodný pro pečení s minimem tuku - žáruvdzorné do teploty 240°C (bez víka) - vhodné do myčky nádobí - průměr: 26 cm - výška: 6.8 cm - vhodné do trouby do teploty 240°C - metalická vnější barva - ECOfriendly, neobsahuje žádné škodliviny jako Pfoa, olovo ani kadmium (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako BERLINGERHAUS Forma na dort s plastovým krytem 26 cm Burgundy Metallic Line BH-1554 , Skleněná dóza s plastovým víkem, 1,4 l, černá

Čerpadlo Wolfcraft 2200000

Čerpadlo Wolfcraft 2200000
Detail

Čerpadlo Wolfcraft 2200000 od výrobce Wolfcraft v kategorii Příslušenství k vrtačce za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Čerpadlo Wolfcraft 2200000 , Skleněná dóza s plastovým víkem, 1,8 l, šedá

Čerpadlo Wolfcraft 2202000

Čerpadlo Wolfcraft 2202000
Detail

Čerpadlo Wolfcraft 2202000 od výrobce Wolfcraft v kategorii Příslušenství k vrtačce za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Čerpadlo Wolfcraft 2202000 , Skleněná dóza s plastovým víkem, 1,8 l, černá

EXIT Black Leather Bazén 400x200x100cm s Sand filtračním čerpadlem a krytem a tepelným čerpadlem - černý

EXIT Black Leather Bazén 400x200x100cm s Sand filtračním čerpadlem a krytem a tepelným čerpadlem - černý
Detail

Bazén EXIT Black Leather 400 x 200 x 100 cm je bazén s obdélníkovým rámem, černou kůží print a krytem. Tento bazén je standardně vybaven filtračním čerpadlem Sand , tepelným čerpadlem a bazénovým žebříkem, který umožňuje bezpečný vstup a výstup z bazénu. Bazén EXIT Black Leather má luxusní vzhled díky jedinečné kůži print . Díky černému exteriéru a světle šedému interiéru získáte na zahradě bazén modern en. Bazén EXIT má silné třívrstvé stěny z PVC a polyesteru pro optimální stabilitu. S krytem EXIT pro bazény již nejste závislí na předpovědi počasí. Kryt zajišťuje, že se do vody nedostanou žádné nečistoty, a zároveň je udržitelným řešením pro ohřev vody, protože sluneční teplo se udržuje pod krytem. Kryt je průhledný a díky integrované plynové pružině se velmi snadno otevírá. Kryt má také čtyři odklápěcí okénka. Součástí dodávky bazénu EXIT Black Leather je různé příslušenství. Například filtrační čerpadlo Sand čistí bazén od nejmenších částic tím, že čerpá vodu přes filtrační vrstvu. Tím je zajištěno, že nečistoty, jako jsou Sand , brouci nebo řasy, skončí ve filtru. Tepelné čerpadlo je připojeno k filtračnímu čerpadlu Sand a dokáže ohřát vodu na dobrých 40 stupňů. Černý ocelový rám bazénu je mimořádně silný, má průměr 50 mm a nohy rámu zajišťují optimální stabilitu, takže bazén vždy stojí pevně. Samozřejmě se myslelo i na odolnost: černý rám je pozinkovaný a opatřený práškovou barvou, takže rez nemá šanci. Podrobnosti: Bazén s filtračním čerpadlem Sand Rozměry (délka x šířka x výška): 400 x 200 x 100 cm Hmotnost: 171 kg Materiál: ocel, PVC, Metal len rám s plastovými schůdky Věk: od 6 let (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako EXIT Black Leather Bazén 400x200x100cm s Sand filtračním čerpadlem a krytem a tepelným čerpadlem - černý , Skleněná dóza s plastovým víkem, 0,66 l, šedá

Bazén EXIT Wood ø360x122cm s krytem a filtračním čerpadlem Sand , hnědý

Bazén EXIT Wood ø360x122cm s krytem a filtračním čerpadlem Sand , hnědý
Detail

Dřevěný bazén EXIT ø360 x 122 cm je kulatý rámový bazén s krytem. Bazén s dřevěným vzhledem je standardně vybaven filtračním čerpadlem Sand a bazénovým žebříkem, po kterém můžete bezpečně vstupovat do bazénu a vystupovat z něj. Rámový bazén nabízí dostatek prostoru pro cákání na nafukovací matraci. Chcete se raději potápět? Bazén EXIT Wood je hluboký 122 centimetrů, takže se v něm můžete skutečně ponořit pod vodu. S vysoce kvalitním rámovým bazénem EXIT Toys si zaručeně užijete ta nejúžasnější vodní dobrodružství na vlastní zahradě! Krásný zahradní bazén Bazén Wood Pool má na boční stěně modern výrazný vzor dřeva, díky němuž na zahradě upoutá pozornost. Vnitřek bazénu je modrý, abyste měli pocit svěžího bazénu. Bazén EXIT má silné třívrstvé stěny z PVC a polyesteru. Kulatý tvar bazénu vytváří útulnou atmosféru a umožňuje, aby se v bazénu bavilo několik lidí najednou. Zjistěte, kdo dokáže nejrychleji přeplavat dráhy, společně se pohupovat na nafukovací matraci nebo se potápět pro hračky na dně. Stručně řečeno: s kulatými bazény od EXIT Toys se nebudete nudit ani chvíli. Multifunkční kryt bazénu S krytem bazénu EXIT již nejste závislí na předpovědi počasí. Kryt zajišťuje, že se do vody nedostanou žádné nečistoty, a zároveň je udržitelným řešením pro ohřev vody, protože sluneční teplo se udržuje pod krytem. Kryt se velmi snadno otevírá díky jedinečnému mechanismu pantů a díky průhledné fólii vám neunikne nic, co se děje mimo bazén. S krycími plachtami na bazény z EXIT Toys si můžete užívat koupání za každého počasí! Léta osvěžujícího koupání ve vašem bazénu Zjistěte, jak stabilní může být kruhový bazén: práškově lakovaný ocelový rám a silné rámové nohy bazénu EXIT Wood zajišťují, že je bazén vždy stabilní a může být používán po mnoho let. Tento bazén doplňuje dodávaný systém cirkulace vody. Vysoce kvalitní filtrační čerpadlo Sand čistí bazén od nejmenších částic tím, že čerpá vodu přes filtrační vrstvu. Tím je zajištěno, že nečistoty, jako jsou Sand , brouci nebo řasy, skončí ve filtru. V bazénu EXIT Wood se vždy vykoupete! Podrobnosti o produktu: Průměr: 360 cm Výška: 122 cm Hmotnost: 73 kg Doporučená hloubka vody: 122 cm Objem vody: 10 126 litrů S filtračním čerpadlem Sand Extra hluboký bazén Multifunkční kryt bazénu Jedinečné, přírodní Design Žebřík do bazénu je součástí dodávky Maximální počet osob: 5 Věk: od 6 let Součástí standardní výbavy je: Černý ocelový rám bazénu ø360 x 122 cm. Hnědá vložka s výrazným dřevěným vzorem Kryt bazénu ø380 cm Včetně filtračního čerpadla Sand (filtrační materiál není součástí dodávky) Žebřík je součástí dodávky Součástí dodávky je sada na opravu vložky Pokyny pro rámový bazén Pokyny pro čerpání Pokyn žebřík (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Bazén EXIT Wood ø360x122cm s krytem a filtračním čerpadlem Sand , hnědý , Koopman skleněná dóza s plastovým víčkem 630ml (kcd0000010)

EXIT Stone Bazén ø360x122cm s krytem a filtračním čerpadlem Sand , šedý

EXIT Stone Bazén ø360x122cm s krytem a filtračním čerpadlem Sand , šedý
Detail

Bazén EXIT Stone ø360 x 122 cm je kulatý bazén s šedým rámem a krytem. Tento velký bazén je standardně vybaven filtračním čerpadlem Sand a bazénovým žebříkem, který umožňuje bezpečný vstup a výstup z bazénu. Rámový bazén nabízí dostatek prostoru, abyste se mohli vyřádit na nafukovací matraci. Chcete se raději potápět? Bazén EXIT Stone je hluboký 122 centimetrů, takže se v něm můžete skutečně potápět. S vysoce kvalitním rámovým bazénem EXIT Toys si zaručeně užijete ta nejúžasnější vodní dobrodružství na vlastní zahradě! Krásný zahradní bazén Bazén Stone má modern es a výrazný kamenný vzor na boční stěně, takže je v zahradě skutečným lákadlem. Vnitřek bazénu je modrý, abyste měli pocit svěžího bazénu, a je vhodný až pro devět osob. Bazén EXIT má silné třívrstvé stěny z PVC a polyesteru. Kulatý tvar bazénu vytváří útulnou atmosféru a umožňuje zábavu v bazénu několika lidem najednou. Zjistěte, kdo dokáže nejrychleji přeplavat dráhy, společně se pohupovat na nafukovací matraci nebo se potápět pro hračky na dně. Stručně řečeno: s kulatými bazény od EXIT Toys se nebudete nudit ani chvíli. Multifunkční kryt bazénu S krytem bazénu EXIT již nejste závislí na předpovědi počasí. Kryt zajišťuje, že se do vody nedostanou žádné nečistoty, a zároveň je udržitelným řešením pro ohřev vody, protože sluneční teplo se udržuje pod krytem. Kryt se velmi snadno otevírá díky jedinečnému mechanismu pantů a díky průhledné fólii vám neunikne nic, co se děje mimo bazén. S krycími plachtami na bazény z EXIT Toys si můžete užívat koupání za každého počasí! Léta osvěžujícího koupání ve vašem bazénu Zjistěte, jak stabilní může být kulatý sestavitelný bazén: práškově lakovaný ocelový rám a silné rámové nohy bazénu EXIT Stone zajišťují, že je bazén vždy stabilní a může být používán po mnoho let. Tento bazén doplňuje dodávaný systém cirkulace vody. Vysoce kvalitní filtrační čerpadlo Sand čistí bazén od nejmenších částic tím, že čerpá vodu přes filtrační vrstvu. Tím je zajištěno, že nečistoty, jako jsou Sand , brouci nebo řasy, skončí ve filtru. V bazénu EXIT Stone se vždy vykoupete! Podrobnosti o produktu: Průměr: 360 cm Výška: 122 cm Hmotnost: 73 kg Doporučená hloubka vody: 122 cm Objem vody: 10 126 litrů S filtračním čerpadlem Sand Extra hluboký bazén Multifunkční kryt bazénu Jedinečné, přírodní Design Žebřík do bazénu je součástí dodávky Maximální počet osob: 5 Věk: od 6 let Součástí standardní výbavy je: Černý ocelový rám bazénu ø360 x 122 cm Šedá vložka s velkým kamenným vzorem Kryt bazénu ø380 cm Včetně filtračního čerpadla Sand (filtrační materiál není součástí dodávky) Žebřík je součástí dodávky Sada na opravu vložky je součástí dodávky Pokyny pro rámový bazén Pokyny pro čerpání Pokyn žebřík (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako EXIT Stone Bazén ø360x122cm s krytem a filtračním čerpadlem Sand , šedý , Bezpečnostní s pevným krytem phc - s4r (s4r)

Bazén EXIT Wood ø450x122cm s krytem a filtračním čerpadlem Sand , hnědý

Bazén EXIT Wood ø450x122cm s krytem a filtračním čerpadlem Sand , hnědý
Detail

Dřevěný bazén EXIT ø450 x 122 cm je bazén s kulatým rámem a krytem. Bazén s dřevěným vzhledem je standardně vybaven filtračním čerpadlem Sand a bazénovým žebříkem, po kterém můžete bezpečně vstupovat do bazénu a vystupovat z něj. Díky velkému průměru bazénů je v nich dostatek místa, abyste se mohli vyřádit na nafukovací matraci. Chcete se raději potápět? Bazén EXIT Stone je hluboký 122 centimetrů, takže se v něm můžete skutečně potápět. S vysoce kvalitním rámovým bazénem EXIT Toys si zaručeně užijete ta nejúžasnější vodní dobrodružství na vlastní zahradě! Krásný zahradní bazén Bazén Wood Pool má na boční stěně modern výrazný vzor dřeva, díky němuž na zahradě upoutá pozornost. Vnitřek bazénu je modrý, abyste měli pocit svěžího bazénu. Bazén EXIT má silné třívrstvé stěny z PVC a polyesteru. Kulatý tvar bazénu vytváří útulnou atmosféru a umožňuje, aby se v bazénu bavilo několik lidí najednou. Zjistěte, kdo dokáže nejrychleji přeplavat dráhy, společně se pohupovat na nafukovací matraci nebo se potápět pro hračky na dně. Stručně řečeno: s kulatými bazény od EXIT Toys se nebudete nudit ani chvíli. Multifunkční kryt bazénu S krytem bazénu EXIT již nejste závislí na předpovědi počasí. Kryt zajišťuje, že se do vody nedostanou žádné nečistoty, a zároveň je udržitelným řešením pro ohřev vody, protože sluneční teplo se udržuje pod krytem. Kryt se velmi snadno otevírá díky jedinečnému mechanismu pantů a díky průhledné fólii vám neunikne nic, co se děje mimo bazén. S krycími plachtami na bazény z EXIT Toys si můžete užívat koupání za každého počasí! Léta osvěžujícího koupání ve vašem bazénu Zjistěte, jak stabilní může být kruhový bazén: práškově lakovaný ocelový rám a silné rámové nohy bazénu EXIT Wood zajišťují, že je bazén vždy stabilní a může být používán po mnoho let. Tento bazén doplňuje dodávaný systém cirkulace vody. Vysoce kvalitní filtrační čerpadlo Sand čistí bazén od nejmenších částic tím, že čerpá vodu přes filtrační vrstvu. Tím je zajištěno, že nečistoty, jako jsou Sand , brouci nebo řasy, skončí ve filtru. V bazénu EXIT Wood se vždy vykoupete! Podrobnosti o produktu: Průměr: 450 cm Výška: 122 cm Hmotnost: 73 kg Doporučená hloubka vody: 122 cm Objem vody: 15 233 litrů S filtračním čerpadlem Sand a bazénovým žebříkem Největší kulatý bazén EXIT Multifunkční kryt bazénu Jedinečné, přírodní Design Extra hluboký bazén Maximální počet osob: 8 Věk: od 6 let Součástí standardní výbavy je: Černý ocelový rám bazénu ø450 x 122 cm Hnědá vložka s výrazným dřevěným vzorem Kryt bazénu ø470cm Včetně filtračního čerpadla Sand (filtrační materiál není součástí dodávky) Žebřík je součástí dodávky Součástí dodávky je sada na opravu vložky Pokyny pro rámový bazén Obal návodu Pokyny pro čerpadlo Pokyn žebřík (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Bazén EXIT Wood ø450x122cm s krytem a filtračním čerpadlem Sand , hnědý , Compass zásuvka 12/24v s krytem (8591686073935)

Bazén EXIT Wood 540x250x122cm s krytem a filtračním čerpadlem Sand , hnědý

Bazén EXIT Wood 540x250x122cm s krytem a filtračním čerpadlem Sand , hnědý
Detail

Bazén EXIT Wood Pool 540 x 250 x 122 cm je obdélníkový rámový bazén s krytem. Tento velký bazén s dřevěným vzhledem je standardně vybaven filtračním čerpadlem Sand a bazénovým žebříkem, který umožňuje bezpečný vstup a výstup z bazénu. Rámový bazén nabízí dostatek prostoru, abyste se mohli vyřádit na nafukovací matraci. Chcete se raději potápět? Bazén EXIT Wood je hluboký 122 centimetrů, takže se v něm můžete skutečně ponořit pod vodu. Rámové bazény s krytem z EXIT Toys jsou multifunkční, odolné a představují ideální řešení pro nestabilní letní počasí! Osvěžující koupání ve vašem bazénu! Bazén Wood Pool má na boční stěně modern výrazný vzor dřeva, díky němuž na zahradě upoutá pozornost. Bazén EXIT má silné třívrstvé stěny z PVC a polyesteru a vnitřní strana bazénu je modrá, abyste měli pocit svěžího bazénu. Bazén je vhodný až pro devět osob, a protože je hluboký, můžete si v něm zaplavat i v plaveckých drahách a ponořit se. Tento bazén doplňuje dodávaný systém cirkulace vody. Vysoce kvalitní filtrační čerpadlo Sand čistí bazén od nejmenších částic tím, že čerpá vodu přes filtrační vrstvu. Tím je zajištěno, že nečistoty, jako jsou Sand , brouci nebo řasy, skončí ve filtru. Multifunkční kryt bazénu Se zakrytím bazénu EXIT již nejste závislí na předpovědi počasí. Kryt zajišťuje, že se do vody nedostanou žádné nečistoty, a je také udržitelným řešením pro ohřev vody, protože sluneční teplo se udržuje pod krytem. Kryt je průhledný a díky integrované plynové pružině se velmi snadno otevírá. Kryt má také tři sklápěcí okna a dveře. Stručně řečeno: užijte si bazén za každého počasí. Stabilní a silný! Rámový bazén je nejen jedinečný, ale také stabilní a pevný. Černý ocelový rám bazénu je mimořádně silný o průměru 50 mm a nohy rámu zajišťují optimální stabilitu, takže bazén vždy pevně stojí. Samozřejmě se myslelo i na odolnost: černý rám je pozinkovaný a opatřený práškovou barvou, takže rez nemá šanci. Duplexní nátěrový systém je to, co nazýváme na EXIT Toys . Je čas na osvěžující koupel ve vlastním bazénu EXIT na zahradě! Podrobnosti o produktu: Rozměry (délka x šířka x výška): 540 x 250 x 122 cm Hmotnost: 190 kg Doporučená hloubka vody: 122 cm Objem vody: 13 465 litrů S filtračním čerpadlem Sand a bazénovým žebříkem Největší obdélníkový bazén EXIT Multifunkční kryt bazénu Unikátní Design Pozinkovaný a práškově lakovaný rám Maximální počet osob: 9 Věk: od 6 let Součástí standardní výbavy je: Černý ocelový rám bazénu 540 x 250 x 122 cm. Hnědá vložka s výrazným dřevěným vzorem Kryt se třemi okny a jedněmi dveřmi 585 x 270 cm Včetně filtračního čerpadla Sand (filtrační materiál není součástí dodávky) Žebřík je součástí dodávky Sada na opravu vložky je součástí dodávky Pokyny pro rámový bazén Obal návodu Pokyny pro čerpadlo Pokyn žebřík (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Bazén EXIT Wood 540x250x122cm s krytem a filtračním čerpadlem Sand , hnědý , Yato kalové čerpadlo 750w s drtičem (5906083853500)

EXIT Stone Bazén ø450x122cm s krytem a filtračním čerpadlem Sand , šedý

EXIT Stone Bazén ø450x122cm s krytem a filtračním čerpadlem Sand , šedý
Detail

Bazén EXIT Stone ø450 x 122 cm je kulatý bazén s šedým rámem a krytem. Tento velký bazén je standardně vybaven filtračním čerpadlem Sand a bazénovým žebříkem, který umožňuje bezpečný vstup a výstup z bazénu. Vzhledem k velkému průměru bazénů je v nich dostatek místa pro cákání na nafukovací matraci. Chcete se raději potápět? Bazén EXIT Stone je hluboký 122 centimetrů, takže se v něm můžete skutečně potápět. S vysoce kvalitním rámovým bazénem EXIT Toys si zaručeně užijete ta nejúžasnější vodní dobrodružství na vlastní zahradě! Krásný zahradní bazén Bazén Stone má modern es a výrazný kamenný vzor na boční stěně, takže je v zahradě skutečným lákadlem. Vnitřek bazénu je modrý, abyste měli pocit svěžího bazénu, a je vhodný až pro devět osob. Bazén EXIT má silné třívrstvé stěny z PVC a polyesteru. Kulatý tvar bazénu vytváří útulnou atmosféru a umožňuje zábavu v bazénu několika lidem najednou. Zjistěte, kdo dokáže nejrychleji přeplavat dráhy, společně se pohupovat na nafukovací matraci nebo se potápět pro hračky na dně. Stručně řečeno: s kulatými bazény od EXIT Toys se nebudete nudit ani chvíli. Multifunkční kryt bazénu S krytem bazénu EXIT již nejste závislí na předpovědi počasí. Kryt zajišťuje, že se do vody nedostanou žádné nečistoty, a zároveň je udržitelným řešením pro ohřev vody, protože sluneční teplo se udržuje pod krytem. Kryt se velmi snadno otevírá díky jedinečnému mechanismu pantů a díky průhledné fólii vám neunikne nic, co se děje mimo bazén. S krycími plachtami na bazény z EXIT Toys si můžete užívat koupání za každého počasí! Léta osvěžujícího koupání ve vašem bazénu Zjistěte, jak stabilní může být kulatý sestavitelný bazén: práškově lakovaný ocelový rám a silné rámové nohy bazénu EXIT Stone zajišťují, že je bazén vždy stabilní a může být používán po mnoho let. Tento bazén doplňuje dodávaný systém cirkulace vody. Vysoce kvalitní filtrační čerpadlo Sand čistí bazén od nejmenších částic tím, že čerpá vodu přes filtrační vrstvu. Tím je zajištěno, že nečistoty, jako jsou Sand , brouci nebo řasy, skončí ve filtru. V bazénu EXIT Stone se vždy vykoupete! Podrobnosti o produktu: Průměr: 450 cm Výška: 122 cm Hmotnost: 73 kg Doporučená hloubka vody: 122 cm Objem vody: 15 233 litrů S filtračním čerpadlem Sand a bazénovým žebříkem Největší kulatý bazén EXIT Multifunkční kryt bazénu Jedinečné, přírodní Design Extra hluboký bazén Maximální počet osob: 8 Věk: od 6 let Součástí standardní výbavy je: Černý ocelový rám bazénu ø450 x 122 cm Šedá vložka s velkým kamenným vzorem Kryt bazénu ø470cm Včetně filtračního čerpadla Sand (filtrační materiál není součástí dodávky) Žebřík je součástí dodávky Součástí dodávky je sada na opravu vložky Pokyny pro rámový bazén Obal návodu Pokyny pro čerpadlo Pokyn žebřík (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako EXIT Stone Bazén ø450x122cm s krytem a filtračním čerpadlem Sand , šedý , Simax kavalier svatava konvice 1.5l s plastovým sítkem (0033792pls0)

EXIT Stone Bazén 540x250x122cm s krytem a filtračním čerpadlem Sand , šedý

EXIT Stone Bazén 540x250x122cm s krytem a filtračním čerpadlem Sand , šedý
Detail

Bazén EXIT Stone 540 x 250 x 122 cm je obdélníkový bazén s šedým rámem a krytem. Tento velký bazén je standardně vybaven filtračním čerpadlem Sand a bazénovým žebříkem, který umožňuje bezpečný vstup a výstup z bazénu. Rámový bazén nabízí dostatek prostoru, abyste se mohli vyřádit na nafukovací matraci. Chcete se raději potápět? Bazén EXIT Stone je hluboký 122 centimetrů, takže se v něm můžete skutečně potápět. Rámové bazény s krytem z EXIT Toys jsou multifunkční, odolné a představují ideální řešení pro nestabilní letní počasí! Osvěžující koupání ve vašem bazénu! Bazén Stone má na boční stěně modern výrazný kamenný vzor, který v zahradě upoutá pozornost. Bazén EXIT má silné třívrstvé stěny z PVC a polyesteru a vnitřní strana bazénu je modrá, abyste měli pocit svěžího bazénu. Bazén je vhodný až pro devět osob, a protože je hluboký, můžete si v něm zaplavat i v plaveckých drahách a ponořit se. Tento bazén doplňuje dodávaný systém cirkulace vody. Vysoce kvalitní filtrační čerpadlo Sand čistí bazén od nejmenších částic tím, že čerpá vodu přes filtrační vrstvu. Tím je zajištěno, že nečistoty, jako jsou Sand , brouci nebo řasy, skončí ve filtru. Multifunkční kryt bazénu Se zakrytím bazénu EXIT již nejste závislí na předpovědi počasí. Kryt zajišťuje, že se do vody nedostanou žádné nečistoty, a je také udržitelným řešením pro ohřev vody, protože sluneční teplo se udržuje pod krytem. Kryt je průhledný a díky integrované plynové pružině se velmi snadno otevírá. Kryt má také tři sklápěcí okna a dveře. Stručně řečeno: užijte si bazén za každého počasí. Stabilní a silný! Rámový bazén je nejen jedinečný, ale také stabilní a pevný. Černý ocelový rám bazénu je mimořádně silný o průměru 50 mm a nohy rámu zajišťují optimální stabilitu, takže bazén vždy pevně stojí. Samozřejmě se myslelo i na odolnost: černý rám je pozinkovaný a opatřený práškovou barvou, takže rez nemá šanci. Duplexní nátěrový systém je to, co nazýváme na EXIT Toys . Je čas na osvěžující koupel ve vlastním bazénu EXIT na zahradě! Podrobnosti o produktu: Rozměry (délka x šířka x výška): 540 x 250 x 122 cm Hmotnost: 190 kg Doporučená hloubka vody: 122 cm Objem vody: 13 465 litrů S filtračním čerpadlem Sand a bazénovým žebříkem Největší obdélníkový bazén EXIT Multifunkční kryt bazénu Unikátní Design Pozinkovaný a práškově lakovaný rám Maximální počet osob: 9 Věk: od 6 let Součástí standardní výbavy je: Černý ocelový rám bazénu 540 x 250 x 122 cm. Šedá vložka s výrazným vzorem kamene Kryt se třemi okny a jedněmi dveřmi 585 x 270 cm Včetně filtračního čerpadla Sand (filtrační materiál není součástí dodávky) Žebřík je součástí dodávky Sada na opravu vložky je součástí dodávky Pokyny k rámcovému fondu Obal návodu Pokyny pro čerpadlo Pokyn žebřík (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako EXIT Stone Bazén 540x250x122cm s krytem a filtračním čerpadlem Sand , šedý , Siemens raa 11 prostorový termostat s krytem (raa11)

EXIT Black Leather Bazén 540x250x100cm s filtračním čerpadlem Sand a krytem - černý

EXIT Black Leather Bazén 540x250x100cm s filtračním čerpadlem Sand a krytem - černý
Detail

Bazén EXIT Black Leather 540 x 250 x 100 cm je bazén s obdélníkovým rámem, černou kůží print a krytem. Tento velký bazén je standardně vybaven filtračním čerpadlem Sand a bazénovým žebříkem, který umožňuje bezpečný vstup a výstup z bazénu. Bazén EXIT Black Leather má luxusní vzhled díky jedinečné kůži print . Díky černému exteriéru a světle šedému interiéru získáte na zahradě bazén modern en. Bazén EXIT má silné třívrstvé stěny z PVC a polyesteru. Vysoce kvalitní filtrační čerpadlo Sand čistí bazén od nejmenších částic tím, že čerpá vodu přes filtrační vrstvu. Tím je zajištěno, že nečistoty, jako jsou Sand , brouci nebo řasy, skončí ve filtru. S krytem EXIT pro bazény již nejste závislí na předpovědi počasí. Kryt zajišťuje, že se do vody nedostanou žádné nečistoty, a zároveň je udržitelným řešením pro ohřev vody, protože sluneční teplo se udržuje pod krytem. Kryt je průhledný a díky integrované plynové pružině se velmi snadno otevírá. Kryt má také čtyři odklápěcí okénka. Černý ocelový rám bazénu je mimořádně silný, má průměr 50 mm a nohy rámu zajišťují optimální stabilitu, takže bazén vždy stojí pevně. Samozřejmě se myslelo i na odolnost: černý rám je pozinkovaný a opatřený práškovou barvou, takže rez nemá šanci. Podrobnosti: Bazén s filtračním čerpadlem Sand Rozměry (délka x šířka x výška): 540 x 250 x 100 cm Hmotnost: 189,4 kg Materiál: ocel, PVC, Metal len rám s plastovými schůdky Věk: od 6 let (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako EXIT Black Leather Bazén 540x250x100cm s filtračním čerpadlem Sand a krytem - černý , Sonia 124718 držák toaletního papíru s krytem, stříbrná

Bazén EXIT Wood ø360x122cm s krytem, Sand filtrací a tepelným čerpadlem, hnědý

Bazén EXIT Wood ø360x122cm s krytem, Sand filtrací a tepelným čerpadlem, hnědý
Detail

Bazén EXIT Wood ø360 x 122 cm je kulatý rámový bazén s krytem. Bazén s dřevěným vzhledem je standardně vybaven filtračním čerpadlem Sand , tepelným čerpadlem a bazénovým žebříkem, po kterém můžete bezpečně vstupovat do bazénu a vystupovat z něj. Rámový bazén nabízí dostatek prostoru pro cákání na nafukovací matraci. Chcete se raději potápět? Bazén EXIT Wood je hluboký 122 centimetrů, takže se v něm můžete skutečně ponořit pod vodu. S vysoce kvalitním rámovým bazénem EXIT Toys si zaručeně užijete ta nejúžasnější vodní dobrodružství na vlastní zahradě! Krásný zahradní bazén Bazén Wood Pool má na boční stěně modern výrazný vzor dřeva, díky němuž na zahradě upoutá pozornost. Vnitřek bazénu je modrý, abyste měli pocit svěžího bazénu. Bazén EXIT má silné třívrstvé stěny z PVC a polyesteru. Kulatý tvar bazénu vytváří útulnou atmosféru a umožňuje, aby se v bazénu bavilo několik lidí najednou. Zjistěte, kdo dokáže nejrychleji přeplavat dráhy, společně se pohupovat na nafukovací matraci nebo se potápět pro hračky na dně. Stručně řečeno: s kulatými bazény od EXIT Toys se nebudete nudit ani chvíli. Multifunkční kryt bazénu S krytem bazénu EXIT již nejste závislí na předpovědi počasí. Kryt zajišťuje, že se do vody nedostanou žádné nečistoty, a zároveň je udržitelným řešením pro ohřev vody, protože sluneční teplo se udržuje pod krytem. Kryt se velmi snadno otevírá díky jedinečnému mechanismu pantů a díky průhledné fólii vám neunikne nic, co se děje mimo bazén. S krycími plachtami na bazény z EXIT Toys si můžete užívat koupání za každého počasí! Vysoce kvalitní bazénové příslušenství Součástí dodávky bazénu EXIT Wood je různé příslušenství. Filtrační čerpadlo Sand čistí bazén od nejmenších částic tím, že čerpá vodu přes filtrační vrstvu. Tím je zajištěno, že nečistoty, jako jsou Sand , brouci nebo řasy, skončí ve filtru. Tento bazén doplňuje tepelné čerpadlo, které je součástí dodávky. Tepelné čerpadlo je připojeno k filtračnímu čerpadlu Sand a dokáže ohřát vodu na dobrých 40 stupňů. Vysoce kvalitní filtrační čerpadlo Sand a kompaktní tepelné čerpadlo jsou skutečnou přidanou hodnotou pro váš bazén a nabízejí vám hodiny potěšení z koupání od začátku sezóny. Stabilní a silný! Objevte, jak stabilní může být kulatý sestavitelný bazén: práškově lakovaný ocelový rám a silné rámové nohy bazénu EXIT Stone zajišťují, že je bazén vždy stabilní a může být používán po mnoho let. Je čas na osvěžující koupel ve vlastním bazénu EXIT na zahradě! Podrobnosti o produktu: Průměr: 360 cm Výška: 122 cn Hmotnost: 96 kg Doporučená hloubka vody: 110 cm Objem vody: 10 126 litrů S filtračním čerpadlem Sand Ohřívaná voda Multifunkční kryt bazénu Extra hluboký bazén Žebřík do bazénu je součástí dodávky Maximální počet osob: 5 Věk: od 6 let Poznámka: Položka má zástrčku typu F a zástrčku typu C. Součástí standardní výbavy je: Černý ocelový rám bazénu ø360 x 122 cm Hnědá vložka s velkým vzorem dřeva Kryt bazénu ø380 cm Včetně filtračního čerpadla Sand (filtrační materiál není součástí dodávky) Včetně tepelného čerpadla Žebřík je součástí dodávky Součástí dodávky je sada na opravu vložky Pokyny pro rámový bazén Obal návodu Pokyny pro čerpání Pokyn tepelné čerpadlo Pokyn žebřík (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Bazén EXIT Wood ø360x122cm s krytem, Sand filtrací a tepelným čerpadlem, hnědý , Banquet forma na dort s přenosným krytem culinaria

EXIT Stone Bazén ø360x122cm s krytem, Sand filtrem a tepelným čerpadlem, šedý

EXIT Stone Bazén ø360x122cm s krytem, Sand filtrem a tepelným čerpadlem, šedý
Detail

Bazén EXIT Stone ø360 x 122 cm je kulatý bazén s šedým rámem a krytem. Tento velký bazén je standardně vybaven filtračním čerpadlem Sand , tepelným čerpadlem a bazénovým žebříkem, který umožňuje bezpečný vstup do bazénu a výstup z něj. Rámový bazén nabízí dostatek prostoru, abyste se mohli vyřádit na nafukovací matraci. Chcete se raději potápět? Bazén EXIT Stone je hluboký 122 centimetrů, takže se v něm můžete skutečně potápět. S vysoce kvalitním rámovým bazénem EXIT Toys si zaručeně užijete ta nejúžasnější vodní dobrodružství na vlastní zahradě! Krásný zahradní bazén Bazén Stone má modern es a výrazný kamenný vzor na boční stěně, takže je v zahradě skutečným lákadlem. Vnitřek bazénu je modrý, abyste měli pocit svěžího bazénu, a je vhodný až pro devět osob. Bazén EXIT má silné třívrstvé stěny z PVC a polyesteru. Kulatý tvar bazénu vytváří útulnou atmosféru a umožňuje zábavu v bazénu několika lidem najednou. Zjistěte, kdo dokáže nejrychleji přeplavat dráhy, společně se pohupovat na nafukovací matraci nebo se potápět pro hračky na dně. Stručně řečeno: s kulatými bazény od EXIT Toys se nebudete nudit ani chvíli. Multifunkční kryt bazénu S krytem bazénu EXIT již nejste závislí na předpovědi počasí. Kryt zajišťuje, že se do vody nedostanou žádné nečistoty, a zároveň je udržitelným řešením pro ohřev vody, protože sluneční teplo se udržuje pod krytem. Kryt se velmi snadno otevírá díky jedinečnému mechanismu pantů a díky průhledné fólii vám neunikne nic, co se děje mimo bazén. S krycími plachtami na bazény z EXIT Toys si můžete užívat koupání za každého počasí! Vysoce kvalitní bazénové příslušenství Součástí dodávky bazénu EXIT Wood je různé příslušenství. Filtrační čerpadlo Sand čistí bazén od nejmenších částic tím, že čerpá vodu přes filtrační vrstvu. Tím je zajištěno, že nečistoty, jako jsou Sand , brouci nebo řasy, skončí ve filtru. Tento bazén doplňuje tepelné čerpadlo, které je součástí dodávky. Tepelné čerpadlo je připojeno k filtračnímu čerpadlu Sand a dokáže ohřát vodu na dobrých 40 stupňů. Vysoce kvalitní filtrační čerpadlo Sand a kompaktní tepelné čerpadlo jsou skutečnou přidanou hodnotou pro váš bazén a nabízejí vám hodiny potěšení z koupání od začátku sezóny. Stabilní a silný! Objevte, jak stabilní může být kulatý sestavitelný bazén: práškově lakovaný ocelový rám a silné rámové nohy bazénu EXIT Stone zajišťují, že je bazén vždy stabilní a může být používán po mnoho let. Je čas na osvěžující koupel ve vlastním bazénu EXIT na zahradě! Podrobnosti o produktu: Průměr: 360 cm Výška: 122 cn Hmotnost: 96 kg Doporučená hloubka vody: 110 cm Objem vody: 10 126 litrů S filtračním čerpadlem Sand Ohřívaná voda Multifunkční kryt bazénu Extra hluboký bazén Žebřík do bazénu je součástí dodávky Maximální počet osob: 5 Věk: od 6 let Poznámka: Položka má zástrčku typu F a zástrčku typu C. Součástí standardní výbavy je: Černý ocelový rám bazénu ø360 x 122 cm Šedá vložka s velkým kamenným vzorem Kryt bazénu ø380 cm Včetně filtračního čerpadla Sand (filtrační materiál není součástí dodávky) Včetně tepelného čerpadla Žebřík je součástí dodávky Součástí dodávky je sada na opravu vložky Pokyny pro rámový bazén Obal návodu Pokyny pro čerpání Pokyn tepelné čerpadlo Pokyn žebřík (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako EXIT Stone Bazén ø360x122cm s krytem, Sand filtrem a tepelným čerpadlem, šedý , Compass zásuvka 12/24v s krytem dvojitá (8591686073942)

EXIT Stone Bazén 540x250x100cm s krytem, Sand filtrem a tepelným čerpadlem, šedý

EXIT Stone Bazén 540x250x100cm s krytem, Sand filtrem a tepelným čerpadlem, šedý
Detail

Bazén EXIT Stone 540 x 250 x 100 cm je obdélníkový bazén s šedým rámem a krytem. Bazén je standardně vybaven filtračním čerpadlem Sand , tepelným čerpadlem a bazénovým žebříkem, který umožňuje bezpečný vstup a výstup z bazénu. Rámové bazény s krytem z EXIT Toys jsou multifunkční, odolné a představují ideální řešení pro nestabilní letní počasí! Ukradněte si show s kulatým bazénem z EXIT Toys ! Bazén Stone má modern es a výrazný kamenný vzor na boční stěně, takže je v zahradě skutečným lákadlem. Bazén EXIT má silné třívrstvé stěny z PVC a polyesteru a vnitřní strana bazénu je modrá pro svěží pocit z bazénu. Multifunkční kryt bazénu Se zakrytím bazénu EXIT již nejste závislí na předpovědi počasí. Kryt zajišťuje, že se do vody nedostanou žádné nečistoty, a je také udržitelným řešením pro ohřev vody, protože sluneční teplo se udržuje pod krytem. Kryt je průhledný a díky integrované plynové pružině se velmi snadno otevírá. Kryt má také čtyři odklápěcí okénka. Stručně řečeno: užijte si bazén za každého počasí. Vysoce kvalitní bazénové příslušenství K bazénu EXIT Stone je dodáváno různé příslušenství. Filtrační čerpadlo Sand čistí bazén od nejmenších částic tím, že čerpá vodu přes filtrační vrstvu. Tím je zajištěno, že nečistoty, jako jsou Sand , brouci nebo řasy, skončí ve filtru. Tento bazén doplňuje tepelné čerpadlo, které je součástí dodávky. Tepelné čerpadlo je připojeno k filtračnímu čerpadlu Sand a dokáže ohřát vodu na dobrých 40 stupňů. Vysoce kvalitní filtrační čerpadlo Sand a kompaktní tepelné čerpadlo jsou skutečnou přidanou hodnotou pro váš bazén a nabízejí vám hodiny potěšení z koupání od začátku sezóny. Stabilní a silný! Rámový bazén je nejen jedinečný, ale také robustní a pevný. Černý ocelový rám bazénu je mimořádně silný, má průměr 50 mm a nohy rámu zajišťují optimální stabilitu, takže bazén vždy stojí pevně. Samozřejmě se myslelo i na odolnost: černý rám je pozinkovaný a opatřený práškovou barvou, takže rez nemá šanci. Duplexní nátěrový systém je to, co nazýváme na EXIT Toys . Je čas na osvěžující koupel ve vlastním bazénu EXIT na zahradě! Podrobnosti o produktu: Rozměry plavecké plochy: 540 x 250 x 100 cm Hmotnost: 197 kg Doporučená hloubka vody: 85 - 90 cm Objem vody: 12 600 litrů S filtračním čerpadlem Sand Ohřívaná voda Multifunkční kryt bazénu Unikátní Design Silný rám Maximální počet osob: 9 Věk: od 6 let Poznámka: Položka má zástrčku typu F a zástrčku typu C. Součástí standardní výbavy je: Černý ocelový rám bazénu 540 x 250 x 100 cm Šedá vložka s výrazným vzorem kamene Kryt se třemi okny a jedněmi dveřmi 585 x 270 cm Včetně filtračního čerpadla Sand (filtrační materiál není součástí dodávky) Včetně tepelného čerpadla Žebřík je součástí dodávky Součástí dodávky je sada na opravu vložky Pokyny pro rámový bazén Pokyn kryt bazénu Pokyny pro čerpání Pokyn tepelné čerpadlo Pokyn žebřík (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako EXIT Stone Bazén 540x250x100cm s krytem, Sand filtrem a tepelným čerpadlem, šedý , Powew67920 - ponorné čerpadlo 750w s integrovaným plovákem (powew67920)

Bazén EXIT Wood 540x250x100cm s krytem, Sand filtrem a tepelným čerpadlem, hnědý

Bazén EXIT Wood 540x250x100cm s krytem, Sand filtrem a tepelným čerpadlem, hnědý
Detail

Bazén EXIT Wood Pool 540 x 250 x 100 cm je obdélníkový bazén s šedým rámem a krytem. Bazén je standardně vybaven filtračním čerpadlem Sand , tepelným čerpadlem a bazénovým žebříkem, který umožňuje bezpečný vstup a výstup z bazénu. Rámové bazény s krytem z EXIT Toys jsou multifunkční, odolné a představují ideální řešení pro nestabilní letní počasí! Ukradněte si show s kulatým bazénem z EXIT Toys ! Bazén Wood Pool má na boční stěně modern výrazný vzor kamene, a proto je v zahradě skutečným lákadlem. Bazén EXIT má silné třívrstvé stěny z PVC a polyesteru a vnitřní strana bazénu je modrá pro svěží pocit z bazénu. Multifunkční kryt bazénu S krytem EXIT pro bazény již nejste závislí na předpovědi počasí. Kryt zajišťuje, že se do vody nedostanou žádné nečistoty, a zároveň je udržitelným řešením pro ohřev vody, protože sluneční teplo se udržuje pod krytem. Kryt je průhledný a díky integrované plynové pružině se velmi snadno otevírá. Kryt má také čtyři odklápěcí okénka. Stručně řečeno: užijte si bazén za každého počasí. Vysoce kvalitní bazénové příslušenství Součástí bazénu EXIT Wood Pool je různé příslušenství. Například filtrační čerpadlo Sand čistí bazén od nejmenších částic tím, že čerpá vodu přes filtrační vrstvu. Tím je zajištěno, že nečistoty, jako jsou Sand , brouci nebo řasy, skončí ve filtru. Tento bazén doplňuje tepelné čerpadlo, které je součástí dodávky. Tepelné čerpadlo je připojeno k filtračnímu čerpadlu Sand a dokáže ohřát vodu na dobrých 40 stupňů. Vysoce kvalitní filtrační čerpadlo Sand a kompaktní tepelné čerpadlo jsou skutečnou přidanou hodnotou pro váš bazén a nabízejí vám hodiny potěšení z koupání od začátku sezóny. Stabilní a silný! Rámový bazén je nejen jedinečný, ale také stabilní a pevný. Černý ocelový rám bazénu je mimořádně silný o průměru 50 mm a nohy rámu zajišťují optimální stabilitu, takže bazén vždy pevně stojí. Samozřejmě se myslelo i na odolnost: černý rám je pozinkovaný a opatřený práškovou barvou, takže rez nemá šanci. Duplexní nátěrový systém je to, co nazýváme na EXIT Toys . Je čas na osvěžující koupel ve vlastním bazénu EXIT na zahradě! Podrobnosti o produktu: Rozměry plavecké plochy: 540 x 250 x 100 cm Hmotnost: 197 kg Doporučená hloubka vody: 85 - 90 cm Objem vody: 12 600 litrů S filtračním čerpadlem Sand Ohřívaná voda Multifunkční kryt bazénu Unikátní Design Silný rám Maximální počet osob: 9 Věk: od 6 let Poznámka: Položka má zástrčku typu F a zástrčku typu C. Součástí standardní výbavy je: Černý ocelový rám bazénu 540 x 250 x 100 cm. Hnědá vložka s výrazným vzorem kamene Kryt se třemi okny a jedněmi dveřmi 585 x 270 cm Včetně filtračního čerpadla Sand (filtrační materiál není součástí dodávky) Včetně tepelného čerpadla Žebřík je součástí dodávky Součástí dodávky je sada na opravu vložky Pokyny pro rámový bazén Pokyn kryt bazénu Pokyny pro čerpání Pokyn tepelné čerpadlo Pokyn žebřík (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Bazén EXIT Wood 540x250x100cm s krytem, Sand filtrem a tepelným čerpadlem, hnědý , Čerpadlo na benzin

Bazén EXIT Wood ø450x122cm s krytem, Sand filtrem a tepelným čerpadlem, hnědý

Bazén EXIT Wood ø450x122cm s krytem, Sand filtrem a tepelným čerpadlem, hnědý
Detail

Dřevěný bazén EXIT ø450 x 122 cm je bazén s kulatým rámem a krytem. Tento velký bazén s dřevěným vzhledem je standardně vybaven filtračním čerpadlem Sand , tepelným čerpadlem a bazénovým žebříkem, který umožňuje bezpečný vstup do bazénu a výstup z něj. Vzhledem k velkému průměru bazénů je v nich dostatek místa, abyste se mohli vyřádit na nafukovací matraci. Chcete se raději potápět? Bazén EXIT Wood je hluboký 122 centimetrů, takže se v něm můžete skutečně potápět. S vysoce kvalitním rámovým bazénem EXIT Toys si zaručeně užijete ta nejúžasnější vodní dobrodružství na vlastní zahradě! Krásný zahradní bazén Bazén Wood Pool má na boční stěně modern výrazný vzor dřeva, díky němuž na zahradě upoutá pozornost. Vnitřek bazénu je modrý, abyste měli pocit svěžího bazénu, a je vhodný až pro devět osob. Bazén EXIT má silné třívrstvé stěny z PVC a polyesteru. Kulatý tvar bazénu vytváří útulnou atmosféru a umožňuje zábavu v bazénu několika lidem najednou. Zjistěte, kdo dokáže nejrychleji přeplavat dráhy, společně se pohupovat na nafukovací matraci nebo se potápět pro hračky na dně. Stručně řečeno: s kulatými bazény od EXIT Toys se nebudete nudit ani chvíli. Multifunkční kryt bazénu S krytem bazénu EXIT již nejste závislí na předpovědi počasí. Kryt zajišťuje, že se do vody nedostanou žádné nečistoty, a zároveň je udržitelným řešením pro ohřev vody, protože sluneční teplo se udržuje pod krytem. Kryt se velmi snadno otevírá díky jedinečnému mechanismu pantů a díky průhledné fólii vám neunikne nic, co se děje mimo bazén. S krycími plachtami na bazény z EXIT Toys si můžete užívat koupání za každého počasí! Vysoce kvalitní bazénové příslušenství Součástí dodávky bazénu EXIT Wood je různé příslušenství. Filtrační čerpadlo Sand čistí bazén od nejmenších částic tím, že čerpá vodu přes filtrační vrstvu. Tím je zajištěno, že nečistoty, jako jsou Sand , brouci nebo řasy, skončí ve filtru. Tento bazén doplňuje tepelné čerpadlo, které je součástí dodávky. Tepelné čerpadlo je připojeno k filtračnímu čerpadlu Sand a dokáže ohřát vodu na dobrých 40 stupňů. Vysoce kvalitní filtrační čerpadlo Sand a kompaktní tepelné čerpadlo jsou skutečnou přidanou hodnotou pro váš bazén a nabízejí vám hodiny potěšení z koupání od začátku sezóny. Stabilní a silný! Zjistěte, jak robustní může být kruhový bazén: práškově lakovaný ocelový rám a silné rámové nohy bazénu EXIT Wood Pool zajišťují, že je bazén vždy stabilní a může být používán po mnoho let. Je čas na osvěžující koupel ve vlastním bazénu EXIT na zahradě! Podrobnosti o produktu: Průměr: 450 cm Výška: 122 cn Hmotnost: 117 kg Doporučená hloubka vody: 110 cm Objem vody: 15.233 litrů S filtračním čerpadlem Sand Ohřívaná voda Největší kulatý bazén EXIT Multifunkční kryt bazénu Extra hluboký bazén Žebřík do bazénu je součástí dodávky Maximální počet osob: 5 Věk: od 6 let Poznámka: Položka má zástrčku typu F a zástrčku typu C. Součástí standardní výbavy je: Černý ocelový rám bazénu ø450 x 122 cm Hnědá vložka s velkým vzorem dřeva Kryt bazénu ø470 cm Včetně filtračního čerpadla Sand (filtrační materiál není součástí dodávky) Včetně tepelného čerpadla Žebřík je součástí dodávky Součástí dodávky je sada na opravu vložky Pokyny pro rámový bazén Obal návodu Pokyny pro čerpání Pokyn tepelné čerpadlo Pokyn žebřík (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Bazén EXIT Wood ø450x122cm s krytem, Sand filtrem a tepelným čerpadlem, hnědý , Aku čerpadlo parkside

EXIT Stone Bazén ø450x122cm s krytem, Sand filtrem a tepelným čerpadlem, šedý

EXIT Stone Bazén ø450x122cm s krytem, Sand filtrem a tepelným čerpadlem, šedý
Detail

Bazén EXIT Stone ø450 x 122 cm je kulatý bazén s šedým rámem a krytem. Tento velký bazén je standardně vybaven filtračním čerpadlem Sand , tepelným čerpadlem a bazénovým žebříkem, který umožňuje bezpečný vstup do bazénu a výstup z něj. Vzhledem k velkému průměru bazénů je v nich dostatek prostoru pro cákání na nafukovací matraci. Chcete se raději potápět? Bazén EXIT Stone je hluboký 122 centimetrů, takže se v něm můžete skutečně potápět. S vysoce kvalitním rámovým bazénem EXIT Toys si zaručeně užijete ta nejúžasnější vodní dobrodružství na vlastní zahradě! Krásný zahradní bazén Bazén Stone má modern es a výrazný kamenný vzor na boční stěně, takže je v zahradě skutečným lákadlem. Vnitřek bazénu je modrý, abyste měli pocit svěžího bazénu, a je vhodný až pro devět osob. Bazén EXIT má silné třívrstvé stěny z PVC a polyesteru. Kulatý tvar bazénu vytváří útulnou atmosféru a umožňuje zábavu v bazénu několika lidem najednou. Zjistěte, kdo dokáže nejrychleji přeplavat dráhy, společně se pohupovat na nafukovací matraci nebo se potápět pro hračky na dně. Stručně řečeno: s kulatými bazény od EXIT Toys se nebudete nudit ani chvíli. Multifunkční kryt bazénu S krytem bazénu EXIT již nejste závislí na předpovědi počasí. Kryt zajišťuje, že se do vody nedostanou žádné nečistoty, a zároveň je udržitelným řešením pro ohřev vody, protože sluneční teplo se udržuje pod krytem. Kryt se velmi snadno otevírá díky jedinečnému mechanismu pantů a díky průhledné fólii vám neunikne nic, co se děje mimo bazén. S krycími plachtami na bazény z EXIT Toys si můžete užívat koupání za každého počasí! Vysoce kvalitní bazénové příslušenství K bazénu EXIT Stone je dodáváno různé příslušenství. Filtrační čerpadlo Sand čistí bazén od nejmenších částic tím, že čerpá vodu přes filtrační vrstvu. Tím je zajištěno, že nečistoty, jako jsou Sand , brouci nebo řasy, skončí ve filtru. Tento bazén doplňuje tepelné čerpadlo, které je součástí dodávky. Tepelné čerpadlo je připojeno k filtračnímu čerpadlu Sand a dokáže ohřát vodu na dobrých 40 stupňů. Vysoce kvalitní filtrační čerpadlo Sand a kompaktní tepelné čerpadlo jsou skutečnou přidanou hodnotou pro váš bazén a nabízejí vám hodiny potěšení z koupání od začátku sezóny. Stabilní a silný! Objevte, jak stabilní může být kulatý sestavitelný bazén: práškově lakovaný ocelový rám a silné rámové nohy bazénu EXIT Stone zajišťují, že je bazén vždy stabilní a může být používán po mnoho let. Je čas na osvěžující koupel ve vlastním bazénu EXIT na zahradě! Podrobnosti o produktu: Průměr: 450 cm Výška: 122 cn Hmotnost: 117 kg Doporučená hloubka vody: 110 cm Objem vody: 15.233 litrů S filtračním čerpadlem Sand Ohřívaná voda Největší kulatý bazén EXIT Multifunkční kryt bazénu Extra hluboký bazén Žebřík do bazénu je součástí dodávky Maximální počet osob: 5 Věk: od 6 let Poznámka: Položka má zástrčku typu F a zástrčku typu C. Součástí standardní výbavy je: Černý ocelový rám bazénu ø450 x 122 cm Šedá vložka s velkým kamenným vzorem Kryt bazénu ø470 cm Včetně filtračního čerpadla Sand (filtrační materiál není součástí dodávky) Včetně tepelného čerpadla Žebřík je součástí dodávky Součástí dodávky je sada na opravu vložky Pokyny pro rámový bazén Obal návodu Pokyny pro čerpání Pokyn tepelné čerpadlo Pokyn žebřík (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako EXIT Stone Bazén ø450x122cm s krytem, Sand filtrem a tepelným čerpadlem, šedý , Aku čerpadlo lidl

Bazén EXIT Wood 400x200x100cm s krytem, Sand filtrem a tepelným čerpadlem, hnědý

Bazén EXIT Wood 400x200x100cm s krytem, Sand filtrem a tepelným čerpadlem, hnědý
Detail

Bazén EXIT Wood 400 x 200 x 100 cm je obdélníkový bazén s šedým rámem a krytem. Bazén je standardně vybaven filtračním čerpadlem Sand , tepelným čerpadlem a bazénovým žebříkem, který umožňuje bezpečný vstup a výstup z bazénu. Rámové bazény s krytem z EXIT Toys jsou multifunkční, odolné a představují ideální řešení pro nestabilní letní počasí! Ukradněte si show s kulatým bazénem z EXIT Toys ! Bazén Wood Pool má na boční stěně modern výrazný vzor kamene, a proto je v zahradě skutečným lákadlem. Bazén EXIT má silné třívrstvé stěny z PVC a polyesteru a vnitřní strana bazénu je modrá pro svěží pocit z bazénu. Multifunkční kryt bazénu S krytem EXIT pro bazény již nejste závislí na předpovědi počasí. Kryt zajišťuje, že se do vody nedostanou žádné nečistoty, a zároveň je udržitelným řešením pro ohřev vody, protože sluneční teplo se udržuje pod krytem. Kryt je průhledný a díky integrované plynové pružině se velmi snadno otevírá. Kryt má také čtyři odklápěcí okénka. Stručně řečeno: užijte si bazén za každého počasí. Vysoce kvalitní bazénové příslušenství Součástí bazénu EXIT Wood Pool je různé příslušenství. Například filtrační čerpadlo Sand čistí bazén od nejmenších částic tím, že čerpá vodu přes filtrační vrstvu. Tím je zajištěno, že nečistoty, jako jsou Sand , brouci nebo řasy, skončí ve filtru. Tento bazén doplňuje tepelné čerpadlo, které je součástí dodávky. Tepelné čerpadlo je připojeno k filtračnímu čerpadlu Sand a dokáže ohřát vodu na dobrých 40 stupňů. Vysoce kvalitní filtrační čerpadlo Sand a kompaktní tepelné čerpadlo jsou skutečnou přidanou hodnotou pro váš bazén a nabízejí vám hodiny potěšení z koupání od začátku sezóny. Stabilní a silný! Rámový bazén je nejen jedinečný, ale také stabilní a pevný. Černý ocelový rám bazénu je mimořádně silný o průměru 50 mm a nohy rámu zajišťují optimální stabilitu, takže bazén vždy pevně stojí. Samozřejmě se myslelo i na odolnost: černý rám je pozinkovaný a opatřený práškovou barvou, takže rez nemá šanci. Duplexní nátěrový systém je to, co nazýváme na EXIT Toys . Je čas na osvěžující koupel ve vlastním bazénu EXIT na zahradě! Podrobnosti o produktu: Rozměry plavecké plochy: 400 x 200 x 100 cm Hmotnost: 158 kg Doporučená hloubka vody: 85 - 90 cm Objem vody: 7020 litrů S filtračním čerpadlem Sand Ohřívaná voda Multifunkční kryt bazénu Unikátní Design Silný rám Maximální počet osob: 5 Věk: od 6 let Poznámka: Položka má zástrčku typu F a zástrčku typu C. Součástí standardní výbavy je: Černý ocelový rám bazénu 400 x 200 x 100 cm. Hnědá vložka s výrazným vzorem kamene Kryt se čtyřmi okny 425 x 200 cm Včetně filtračního čerpadla Sand ( Sand není součástí dodávky). Včetně tepelného čerpadla Žebřík je součástí dodávky Včetně sady na opravu vložky Pokyny pro rámový bazén Pokyn kryt bazénu Pokyny pro čerpání Pokyn tepelné čerpadlo Pokyn žebřík (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Bazén EXIT Wood 400x200x100cm s krytem, Sand filtrem a tepelným čerpadlem, hnědý , Lurch nerez jídelní box s plastovým víkem 00240895 - 2000ml (lnjb2000)

EXIT Black Leather Bazén 400x200x100cm s filtračním čerpadlem Sand a krytem - černý

EXIT Black Leather Bazén 400x200x100cm s filtračním čerpadlem Sand a krytem - černý
Detail

Bazén EXIT Black Leather 400 x 200 x 100 cm je bazén s obdélníkovým rámem, černou kůží print a krytem. Bazén je standardně vybaven filtračním čerpadlem Sand a bazénovým žebříkem, který umožňuje bezpečný vstup a výstup z bazénu. Bazén EXIT Black Leather má luxusní vzhled díky jedinečné kůži print . Díky černému exteriéru a světle šedému interiéru budete mít na zahradě bazén modern . Bazén EXIT má silné třívrstvé stěny z PVC a polyesteru. Vysoce kvalitní filtrační čerpadlo Sand čistí bazén od nejmenších částic tím, že čerpá vodu přes filtrační vrstvu. Tím je zajištěno, že nečistoty, jako jsou Sand , brouci nebo řasy, skončí ve filtru. S krytem EXIT pro bazény již nejste závislí na předpovědi počasí. Kryt zajišťuje, že se do vody nedostanou žádné nečistoty, a zároveň je udržitelným řešením pro ohřev vody, protože sluneční teplo se udržuje pod krytem. Kryt je průhledný a díky integrované plynové pružině se velmi snadno otevírá. Kryt má také čtyři odklápěcí okénka. Černý ocelový rám bazénu je mimořádně silný, má průměr 50 mm a nohy rámu zajišťují optimální stabilitu, takže bazén vždy stojí pevně. Samozřejmě se myslelo i na odolnost: černý rám je pozinkovaný a opatřený práškovou barvou, takže rez nemá šanci. Podrobnosti: Bazén s filtračním čerpadlem Sand Rozměry (délka x šířka x výška): 400 x 200 x 100 cm Hmotnost: 151 kg Materiál: ocel, PVC, Metal len rám s plastovými schůdky Věk: od 6 let (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako EXIT Black Leather Bazén 400x200x100cm s filtračním čerpadlem Sand a krytem - černý , Lurch nerez jídelní box s plastovým víkem 00240891 - 800ml (lnjb800)

EXIT Stone Bazén 400x200x100cm s krytem, Sand filtrem a tepelným čerpadlem, šedý

EXIT Stone Bazén 400x200x100cm s krytem, Sand filtrem a tepelným čerpadlem, šedý
Detail

Bazén EXIT Stone 400 x 200 x 100 cm je obdélníkový bazén s šedým rámem a krytem. Bazén je standardně vybaven filtračním čerpadlem Sand , tepelným čerpadlem a bazénovým žebříkem, který umožňuje bezpečný vstup a výstup z bazénu. Rámové bazény s krytem z EXIT Toys jsou multifunkční, odolné a představují ideální řešení pro nestabilní letní počasí! Ukradněte si show s kulatým bazénem z EXIT Toys ! Bazén Stone má modern es a výrazný kamenný vzor na boční stěně, takže je v zahradě skutečným lákadlem. Bazén EXIT má silné třívrstvé stěny z PVC a polyesteru a vnitřní strana bazénu je modrá pro svěží pocit z bazénu. Multifunkční kryt bazénu Se zakrytím bazénu EXIT již nejste závislí na předpovědi počasí. Kryt zajišťuje, že se do vody nedostanou žádné nečistoty, a je také udržitelným řešením pro ohřev vody, protože sluneční teplo se udržuje pod krytem. Kryt je průhledný a díky integrované plynové pružině se velmi snadno otevírá. Kryt má také čtyři odklápěcí okénka. Stručně řečeno: užijte si bazén za každého počasí. Vysoce kvalitní bazénové příslušenství K bazénu EXIT Stone je dodáváno různé příslušenství. Filtrační čerpadlo Sand čistí bazén od nejmenších částic tím, že čerpá vodu přes filtrační vrstvu. Tím je zajištěno, že nečistoty, jako jsou Sand , brouci nebo řasy, skončí ve filtru. Tento bazén doplňuje tepelné čerpadlo, které je součástí dodávky. Tepelné čerpadlo je připojeno k filtračnímu čerpadlu Sand a dokáže ohřát vodu na dobrých 40 stupňů. Vysoce kvalitní filtrační čerpadlo Sand a kompaktní tepelné čerpadlo jsou skutečnou přidanou hodnotou pro váš bazén a nabízejí vám hodiny potěšení z koupání od začátku sezóny. Stabilní a silný! Rámový bazén je nejen jedinečný, ale také robustní a pevný. Černý ocelový rám bazénu je mimořádně silný, má průměr 50 mm a nohy rámu zajišťují optimální stabilitu, takže bazén vždy stojí pevně. Samozřejmě se myslelo i na odolnost: černý rám je pozinkovaný a opatřený práškovou barvou, takže rez nemá šanci. Duplexní nátěrový systém je to, co nazýváme na EXIT Toys . Je čas na osvěžující koupel ve vlastním bazénu EXIT na zahradě! Podrobnosti o produktu: Rozměry plavecké plochy: 400 x 200 x 100 cm Hmotnost: 158 kg Doporučená hloubka vody: 85 - 90 cm Objem vody: 7020 litrů S filtračním čerpadlem Sand Ohřívaná voda Multifunkční kryt bazénu Unikátní Design Silný rám Maximální počet osob: 5 Věk: od 6 let Poznámka: Položka má zástrčku typu F a zástrčku typu C. Součástí standardní výbavy je: Černý ocelový rám bazénu 400 x 200 x 100 cm. Šedá vložka s výrazným vzorem kamene Kryt se čtyřmi okny 425 x 200 cm Včetně filtračního čerpadla Sand ( Sand není součástí dodávky). Včetně tepelného čerpadla Žebřík je součástí dodávky Součástí dodávky je sada na opravu vložky Pokyny pro rámový bazén Pokyn kryt bazénu Pokyny pro čerpání Pokyn tepelné čerpadlo Pokyn žebřík (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako EXIT Stone Bazén 400x200x100cm s krytem, Sand filtrem a tepelným čerpadlem, šedý , Lurch nerez jídelní box s plastovým víkem 00240894 - 1500ml (lnjb1500)

EXIT Stone Bazén 540x250x122cm s krytem a Sand filtrací a tepelným čerpadlem, šedý

EXIT Stone Bazén 540x250x122cm s krytem a Sand filtrací a tepelným čerpadlem, šedý
Detail

Bazén EXIT Stone 540 x 250 x 122 cm je obdélníkový bazén s šedým rámem a krytem. Tento velký bazén je standardně vybaven filtračním čerpadlem Sand , tepelným čerpadlem a bazénovým žebříkem, který umožňuje bezpečný vstup do bazénu a výstup z něj. Rámový bazén nabízí dostatek prostoru, abyste se mohli vyřádit na nafukovací matraci. Chcete se raději potápět? Bazén EXIT Stone je hluboký 122 centimetrů, takže se v něm můžete skutečně potápět. Rámové bazény s krytem z EXIT Toys jsou multifunkční, odolné a představují ideální řešení pro nestabilní letní počasí! Ukradněte si show s kulatým bazénem z EXIT Toys ! Bazén Stone má na boční stěně modern výrazný kamenný vzor, který v zahradě upoutá pozornost. Bazén EXIT má silné třívrstvé stěny z PVC a polyesteru a vnitřní strana bazénu je modrá, abyste měli pocit svěžího bazénu. Multifunkční kryt bazénu Se zakrytím bazénu EXIT již nejste závislí na předpovědi počasí. Kryt zajišťuje, že se do vody nedostanou žádné nečistoty, a je také udržitelným řešením pro ohřev vody, protože sluneční teplo se udržuje pod krytem. Kryt je průhledný a díky integrované plynové pružině se velmi snadno otevírá. Kryt má také tři sklápěcí okna a dveře. Stručně řečeno: užijte si bazén za každého počasí. Vysoce kvalitní bazénové příslušenství K bazénu EXIT Stone je dodáváno různé příslušenství. Filtrační čerpadlo Sand čistí bazén od nejmenších částic tím, že čerpá vodu přes filtrační vrstvu. Tím je zajištěno, že nečistoty, jako jsou Sand , brouci nebo řasy, skončí ve filtru. Tento bazén doplňuje tepelné čerpadlo, které je součástí dodávky. Tepelné čerpadlo je připojeno k filtračnímu čerpadlu Sand a dokáže ohřát vodu na dobrých 40 stupňů. Vysoce kvalitní filtrační čerpadlo Sand a kompaktní tepelné čerpadlo jsou skutečnou přidanou hodnotou pro váš bazén a nabízejí vám hodiny potěšení z koupání od začátku sezóny. Stabilní a silný! Rámový bazén je nejen jedinečný, ale také robustní a pevný. Černý ocelový rám bazénu je mimořádně silný, má průměr 50 mm a nohy rámu zajišťují optimální stabilitu, takže bazén vždy stojí pevně. Samozřejmě se myslelo i na odolnost: černý rám je pozinkovaný a opatřený práškovou barvou, takže rez nemá šanci. Duplexní nátěrový systém je to, co nazýváme na EXIT Toys . Je čas na osvěžující koupel ve vlastním bazénu EXIT na zahradě! Podrobnosti o produktu: Rozměry (délka x šířka x výška): 540 x 250 x 122 cm Hmotnost: 212 kg Doporučená hloubka vody: 110 cm Objem vody: 13 465 litrů S filtračním čerpadlem Sand Ohřívaná voda Největší kulatý bazén EXIT Multifunkční kryt bazénu Pozinkovaný a práškově lakovaný rám Žebřík do bazénu je součástí dodávky Maximální počet osob: 9 Věk: od 6 let Poznámka: Položka má zástrčku typu F a zástrčku typu C. Součástí standardní výbavy je: Černý ocelový rám bazénu 540 x 250 x 122 cm Šedá vložka s výrazným vzorem kamene Kryt se třemi okny a jedněmi dveřmi 585 x 270 cm Včetně filtračního čerpadla Sand (filtrační materiál není součástí dodávky) Včetně tepelného čerpadla Žebřík je součástí dodávky Součástí dodávky je sada na opravu vložky Pokyny pro rámový bazén Obal návodu Pokyny pro čerpání Pokyn tepelné čerpadlo Pokyn žebřík (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako EXIT Stone Bazén 540x250x122cm s krytem a Sand filtrací a tepelným čerpadlem, šedý , Lurch nerez jídelní box s plastovým víkem 00240892 - 1000ml (lnjb1000)

Bazén EXIT Wood 540x250x122cm s krytem a Sand filtrem a tepelným čerpadlem, hněd

Bazén EXIT Wood 540x250x122cm s krytem a Sand filtrem a tepelným čerpadlem, hněd
Detail

Bazén EXIT Wood Pool 540 x 250 x 122 cm je obdélníkový rámový bazén s krytem. Tento velký bazén s dřevěným vzhledem je standardně vybaven filtračním čerpadlem Sand , tepelným čerpadlem a bazénovým žebříkem, který umožňuje bezpečný vstup a výstup z bazénu. Rámový bazén nabízí dostatek prostoru, abyste se mohli vyřádit na nafukovací matraci. Chcete se raději potápět? Bazén EXIT Wood je hluboký 122 centimetrů, takže se v něm můžete skutečně ponořit pod vodu. Rámové bazény s krytem z EXIT Toys jsou multifunkční, odolné a představují ideální řešení pro nestabilní letní počasí! Ukradněte si show s kulatým bazénem z EXIT Toys ! Bazén Wood Pool má na boční stěně modern výrazný vzor dřeva, díky němuž na zahradě upoutá pozornost. Bazén EXIT má silné třívrstvé stěny z PVC a polyesteru a vnitřní strana bazénu je modrá, abyste měli pocit svěžího bazénu. Multifunkční kryt bazénu Se zakrytím bazénu EXIT již nejste závislí na předpovědi počasí. Kryt zajišťuje, že se do vody nedostanou žádné nečistoty, a je také udržitelným řešením pro ohřev vody, protože sluneční teplo se udržuje pod krytem. Kryt je průhledný a díky integrované plynové pružině se velmi snadno otevírá. Kryt má také tři sklápěcí okna a dveře. Stručně řečeno: užijte si bazén za každého počasí. Vysoce kvalitní bazénové příslušenství Součástí dodávky bazénu EXIT Wood je různé příslušenství. Filtrační čerpadlo Sand čistí bazén od nejmenších částic tím, že čerpá vodu přes filtrační vrstvu. Tím je zajištěno, že nečistoty, jako jsou Sand , brouci nebo řasy, skončí ve filtru. Tento bazén doplňuje tepelné čerpadlo, které je součástí dodávky. Tepelné čerpadlo je připojeno k filtračnímu čerpadlu Sand a dokáže ohřát vodu na dobrých 40 stupňů. Vysoce kvalitní filtrační čerpadlo Sand a kompaktní tepelné čerpadlo jsou skutečnou přidanou hodnotou pro váš bazén a nabízejí vám hodiny potěšení z koupání od začátku sezóny. Stabilní a silný! Rámový bazén je nejen jedinečný, ale také robustní a pevný. Černý ocelový rám bazénu je mimořádně silný, má průměr 50 mm a nohy rámu zajišťují optimální stabilitu, takže bazén vždy stojí pevně. Samozřejmě se myslelo i na odolnost: černý rám je pozinkovaný a opatřený práškovou barvou, takže rez nemá šanci. Duplexní nátěrový systém je to, co nazýváme na EXIT Toys . Je čas na osvěžující koupel ve vlastním bazénu EXIT na zahradě! Podrobnosti o produktu: Rozměry (délka x šířka x výška): 540 x 250 x 122 cm Hmotnost: 212 kg Doporučená hloubka vody: 110 cm Objem vody: 13 465 litrů S filtračním čerpadlem Sand Ohřívaná voda Největší kulatý bazén EXIT Multifunkční kryt bazénu Pozinkovaný a práškově lakovaný rám Žebřík do bazénu je součástí dodávky Maximální počet osob: 9 Věk: od 6 let Poznámka: Položka má zástrčku typu F a zástrčku typu C. Součástí standardní výbavy je: Černý ocelový rám bazénu 540 x 250 x 122 cm. Hnědá vložka s výrazným vzorem dřeva Kryt se třemi okny a jedněmi dveřmi 585 x 270 cm Včetně filtračního čerpadla Sand (filtrační materiál není součástí dodávky) Včetně tepelného čerpadla Žebřík je součástí dodávky Součástí dodávky je sada na opravu vložky Pokyny pro rámový bazén Obal návodu Pokyny pro čerpání Pokyn tepelné čerpadlo Pokyn žebřík (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako Bazén EXIT Wood 540x250x122cm s krytem a Sand filtrem a tepelným čerpadlem, hněd , Bezpečnostní 3v1 s pevným krytem pro leváky phc (s5l)

Čerpadlo s fontánou Renkforce

Čerpadlo s fontánou Renkforce
Detail

S tímto čerpadlem ozdobíte své zahradní jezírko a upoutáte tak pozornost každého návštěvníka. Náš tip: Spojením s umělým osvětlením jezírka, které také nabízíme, docílíte neuvěřitelně fascinující kombinace vody, barvy, světla a pohybu. Max. průtok 750 l/h·Dopravní výška do 0,5 m·2 fontánové nástavce Čerpadlo s ochranným krytem · Teleskopický nástavec s přípojkou na hadici pro dodatečný vodní tok a regulátor průtoku · 2 fontánové nástavce (vodní zvonek a fontána). (conrad.cz)

Podobné produkty ako Čerpadlo s fontánou Renkforce

Vodní motorové čerpadlo s klínovým řemenem GEKO

Vodní motorové čerpadlo s klínovým řemenem GEKO
Detail

Vodní motorové čerpadlo s klínovým řemenem GEKO Toto praktické vodní čerpadlo poháněné klínovým řemenem (bez vlastního motoru) je určeno k čerpání čisté i znečištěné vody. Ideální pro čerpání zaplavených prostor, zavlažování polí a luk, vyprazdňování stavebních a odvodňovacích příkopů apod. Čerpadlo má ocelovou turbínu, která se vyznačuje vysokou pevností, proto je čerpadlo vhodné pro znečištěnou vodu, jejíž nečistoty nepřesahují 5-6 mm. Čerpadlo je dodáváno s protipožárními tryskami a sací hadicí, těsněním a sadou hadicových svorek. Objímky jsou vyrobeny z hliníku, což umožňuje pevnější utažení hadice. Hlavní výhody: Vnitřní část hadice je opatřena ochranným krytem, který je součástí balení. Hliníkové spojky na požární hadice vhodné pro hadice o průměru 4” (100mm). Ocelové turbínové čerpadlo, ideální pro čerpání znečištěné i čisté vody Vybaveno zpětným ventilem, který zabraňuje zpětnému toku vody Poháněno klínovým řemenem Obsah balení: Čerpadlo je dodáváno s hasičskou spojkou, sací hadicí, hadicovými svorkami a sadou těsnění. Technické parametry: Kapacita čerpadla: 80 m3/h Sací výška: 7 m Výška zdvihu: 36 m Doporučený výkon motoru: 6,5 HP Počet otáček: 3600 ot/min Průměr přípojky: 4” (100mm) Přípustný průměr nečistot: 5-6 mm (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Vodní motorové čerpadlo s klínovým řemenem GEKO

Houpačka s plastovým prkénkem (8591945100051)

Houpačka s plastovým prkénkem  (8591945100051)
Detail

Houpačka - maximální nosnost 100 kg, jednomístná, materiál plast, vhodná od 3 let Chcete, aby i děti měly na zahradě postaráno o zábavu? Houpačka Alltoys je zabaví třeba i na celé hodiny. Tento typ houpačky má místo pro jedno dítě. Houpačka s plastovým prkénkem je schopna unést všechny, jejichž hmotnost je nižší než 100 kg. Je určena pro dívky i chlapce. Významné přednosti houpačky Houpačka s plastovým prkénkem Houpačka s plastovým prkénkem je dělaná jen pro jedno dítě Nosnost houpačky: 100 kg Je navržená pro dívky i chlapce Navrženo pro starší 3 let Materiál houpačky Alltoys je plast (alza.cz)

Podobné produkty ako Houpačka s plastovým prkénkem (8591945100051)

Kabelové dutinky s plastovým límcem

Kabelové dutinky s plastovým límcem
Detail

FR = barevný kód francouzský, DE = barevný kód německý. 22 mm·hnědá 100 kusů (conrad.cz)

Podobné produkty ako Kabelové dutinky s plastovým límcem

Wolfcraft

Wolfcraft
Detail

Pouze ve spojení s Wolfcraft druhu. Č. 6900000, 6902000, 6906000! (conrad.cz)

Podobné produkty ako Wolfcraft

Sharks 2526 Kalové ponorné čerpadlo s řeznými noži

Sharks 2526 Kalové ponorné čerpadlo s řeznými noži
Detail

Kalové ponorné čerpadlo s řeznými noži Sharks Kalové ponorné čerpadlo Sharks s řeznými noži je skvělým pomocníkem při čerpání znečištěné, kalné vody s částečky bláta, hlíny, odpadních vod apod. Čerpadlo vyniká svým bezvadným konstrukčním zpracováním, dominuje nerezové tělo, které je vysoce odolné proti odpadním vodám, a litinové oběžné kolo s ostrými řeznými noži. Plovákový spínač je plně automatizovaný a reaguje na hladinu kapaliny. Kovové madlo pak usnadňuje manipulaci s čerpadlem. Silný motor 1100 W se pak stará o výtlak, který dosahuje hodnoty 10 metrů. Dobrá volba pro čerpání v náročných podmínkách. Technické údaje: napětí/frekvence: 230V/50Hz výkon: 1100 W průtok: 18 m³/h max. výtlak: 12 m max. hloubka ponoru: 5 m délka kabelu: 9 m těleso čerpadla: litina oběžné kolo: litina motor - pouzdro: nerez ocel motor - drát: měď mechanická ucpávka: silikagel hřídel: 45 # ocel třída izolace: B třída ochrany: IP 68 max. teplota: 40°C průměr základny vč. kolínka: 30 cm výstupní hrdlo: 50 mm (2") hmotnost: 21 kg (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Sharks 2526 Kalové ponorné čerpadlo s řeznými noži

Sharks 2526 Kalové ponorné čerpadlo s řeznými noži

Sharks 2526 Kalové ponorné čerpadlo s řeznými noži
Detail

Kalové ponorné čerpadlo s řeznými noži Sharks Kalové ponorné čerpadlo Sharks s řeznými noži je skvělým pomocníkem při čerpání znečištěné, kalné vody s částečky bláta, hlíny, odpadních vod apod. Čerpadlo vyniká svým bezvadným konstrukčním zpracováním, dominuje nerezové tělo, které je vysoce odolné proti odpadním vodám, a litinové oběžné kolo s ostrými řeznými noži. Plovákový spínač je plně automatizovaný a reaguje na hladinu kapaliny. Kovové madlo pak usnadňuje manipulaci s čerpadlem. Silný motor 1100 W se pak stará o výtlak, který dosahuje hodnoty 10 metrů. Dobrá volba pro čerpání v náročných podmínkách. Technické údaje: napětí/frekvence: 230V/50Hz výkon: 1100 W průtok: 18 m³/h max. výtlak: 12 m max. hloubka ponoru: 5 m délka kabelu: 9 m těleso čerpadla: litina oběžné kolo: litina motor - pouzdro: nerez ocel motor - drát: měď mechanická ucpávka: silikagel hřídel: 45 # ocel třída izolace: B třída ochrany: IP 68 max. teplota: 40°C průměr základny vč. kolínka: 30 cm výstupní hrdlo: 50 mm (2") hmotnost: 21 kg (dilego.cz)

Podobné produkty ako Sharks 2526 Kalové ponorné čerpadlo s řeznými noži

Čerpadlo s filtrem, čerpadlo pro potůčky a jezírka Pontec PondoMax Eco 3500 54770, 3500 l/h

Čerpadlo s filtrem, čerpadlo pro potůčky a jezírka Pontec PondoMax Eco 3500 54770, 3500 l/h
Detail

Vč. Hadicové přípojky 25 mm/ 1", 32 mm/ 1 1/4", 38 mm/ 1 1/2". (conrad.cz)

Podobné produkty ako Čerpadlo s filtrem, čerpadlo pro potůčky a jezírka Pontec PondoMax Eco 3500 54770, 3500 l/h

Kärcher - Ponorné čerpadlo s plošným sáním SP 2 Flat

Kärcher - Ponorné čerpadlo s plošným sáním SP 2 Flat
Detail

Kvalitní ponorné čerpadlo SP 2 Flat s průtokem 6000l/h se hodí k odsávání vody z bazénů či zatopených sklepů. Poradí si i s lehce znečištěnou vodou s částicemi menšími než 5 mm. Model SP 2 disponuje funkci plošného sání, která zajistí efekt dosucha vytřené podlahy (čerpadlo sníží úroveň hladiny až na 1 mm). K aktivaci funkce postačí sklopit nožky přístroje a čerpadlo spustí již od 7 mm hladiny vody. Čerpadlo nabízí také automatický režim, při němž řídí chod přístroje plovákový spínač. Ten zapíná a vypíná zařízení v závislosti na výšce hladiny vody a chrání jej také před provozem nasucho. Přístroj navíc snadno připojíte k 1 1/4" hadic pouhým nacvaknutím, která zajistí odvod tekutiny. Prvotřídní keramické těsnění, které se běžně používá v profesionálním odvětví, zaručuje dlouhou životnost přístroje. K čerpadlu navíc nabízíme prodlouženou záruku až 5 let – pro její získání si stačí zařízení zdarma zaregistrovat na našem webu. (karcher.cz)

Podobné produkty ako Kärcher - Ponorné čerpadlo s plošným sáním SP 2 Flat

Kärcher Ponorné čerpadlo s plošným sáním SP 9.000 Flat

Detail

Ponorné čerpadlo SP 9.000 Flat s plochým sáním spolehlivě pomáhá s odčerpáváním čisté nebo mírně znečištěné vody s částicemi nečistot až do 5 milimetrů. S výkonem až 9 000 l/h se ideálně hodí k vypouštění malých bazénů nebo sklepů, které byly zaplaveny vniknutím spodní vody nebo netěsností z pračky. Robustní těsnění kluzného kroužku zaručuje mimořádně dlouhou životnost. Na přání je k dispozici prodloužená záruka na pět let. Plovákový spínač zapíná a vypíná čerpadlo v závislosti na hladině vody, čímž také zabraňuje chodu nasucho. Díky fixačnímu nástavci pro plovák lze také udržovat v nepřetržitém provozu i při nízké hladině vody. SP 9.000 Flat je také vybaven skládacími podpěrnými nožičkami, které umožňují větší kapacitu po rozložení. Po sklopení podpěrných nožiček se ponorné čerpadlo na čistou vodu spustí při hladině vody již od 7 milimetrů a dokonce nepřetržitě pumpuje, dokud hladina vody neklesne na 1 milimetr. Hadice 1", 1 1/4" a 1 1/2" lze rychle a jednoduše připojit pomocí připojovacího závitu Quick Connect. (karcher.cz)

Podobné produkty ako Kärcher Ponorné čerpadlo s plošným sáním SP 9.000 Flat

skříňka řídící pro čerpadlo do vrtu, pro čerpadlo 8895063

skříňka řídící pro čerpadlo do vrtu, pro čerpadlo 8895063
Detail

(fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako skříňka řídící pro čerpadlo do vrtu, pro čerpadlo 8895063

skříňka řídící pro čerpadlo do vrtu, pro čerpadlo 8895061

skříňka řídící pro čerpadlo do vrtu, pro čerpadlo 8895061
Detail

(fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako skříňka řídící pro čerpadlo do vrtu, pro čerpadlo 8895061

skříňka řídící pro čerpadlo do vrtu, pro čerpadlo 8895062

skříňka řídící pro čerpadlo do vrtu, pro čerpadlo 8895062
Detail

(fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako skříňka řídící pro čerpadlo do vrtu, pro čerpadlo 8895062

PROHOME - Odkapávač nerez s plastovým podnosem

PROHOME - Odkapávač nerez s plastovým podnosem
Detail

(home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Odkapávač nerez s plastovým podnosem

CorbySport 4327 Šipky s plastovým hrotem

CorbySport 4327 Šipky s plastovým hrotem
Detail

Šipky Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností. Technické údaje: s plastovým hrotem 3ks na kartě. Obsah balení: 1 x 3ks na kartě (dilego.cz)

Podobné produkty ako CorbySport 4327 Šipky s plastovým hrotem

Delta kovový prak s plastovým košíkem

Delta kovový prak s plastovým košíkem
Detail

Celokovové tělo, kvalitní letecká guma a plastový košíček. (parys.cz)

Podobné produkty ako Delta kovový prak s plastovým košíkem

TORO Pekáč s plastovým víkem 36x23cm

TORO Pekáč s plastovým víkem 36x23cm
Detail

TORO Pekáč TORO s plastovým víkem 36x23cm, kategorie: PEČENÍ | FORMY NA PEČENÍ | PLECHOVÉ FORMY NA PEČENÍ (kitos.cz)

Podobné produkty ako TORO Pekáč s plastovým víkem 36x23cm

Toro plech 390110 s plastovým víkem

Toro plech 390110 s plastovým víkem
Detail

TORO Pekáč TORO s plastovým víkem 42x29cm, kategorie: PEČENÍ | PLECHY NA PEČENÍ (kitos.cz)

Podobné produkty ako Toro plech 390110 s plastovým víkem

drát vázací s plastovým povrchem, 50m

drát vázací s plastovým povrchem, 50m
Detail

(fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako drát vázací s plastovým povrchem, 50m

Pokosnice Wolfcraft

Pokosnice Wolfcraft
Detail

2-in-1-funkce: Úhelníkem a POKOSNICE v jednom výrobku·Pro měření a sejmutí úhlů od 85° až 180°·Vhodné pro podlahových lišt s max. šířce 30 mm pro řezání přesný pokosy až 100 mm vysokými lišty·Automatické, bezchybný přenos správného zakládání pravého úhlu na pila, díky integrované vodicí piny pro ruční pila (pokosu)·Pohodlné měření a sejmutí místnosti úhlů·Obzvláště altbautauglich díky plynulému nastavování od 85° až 180°·Umožňuje Tufteln při přenosu správného zakládání pravého úhlu na pila zbytečné (conrad.cz)

Podobné produkty ako Pokosnice Wolfcraft
WOLFCRAFT - kolíkovačka D6-8-10 (4640000), Pískoviště s krytem 120 (8594167610025), Pískoviště s krytem 180 (8594167610063), Orion Ostřič nožů s krytem , Vykružovák otvorů s krytem (124726), WOLFCRAFT - sada pro montáž dveřních zárubní (3676000), Skleněná dóza s plastovým víkem, 1,4 l, šedá, Skleněná dóza s plastovým víkem, 0,9 l, černá, Skleněná dóza s plastovým víkem, 1,4 l, černá, Skleněná dóza s plastovým víkem, 1,8 l, šedá, Skleněná dóza s plastovým víkem, 1,8 l, černá, Skleněná dóza s plastovým víkem, 0,66 l, šedá, Koopman Skleněná dóza s plastovým víčkem 630ml (KCD0000010), Bezpečnostní s pevným krytem PHC - S4R (S4R), COMPASS Zásuvka 12/24V s krytem (8591686073935), Yato kalové čerpadlo 750W s drtičem (5906083853500), SIMAX Kavalier SVATAVA Konvice 1.5l s plastovým sítkem (0033792PLS0), Siemens RAA 11 Prostorový termostat s krytem (RAA11), SONIA 124718 držák toaletního papíru s krytem, stříbrná, Banquet Forma na dort s přenosným krytem Culinaria , COMPASS Zásuvka 12/24V s krytem dvojitá (8591686073942), POWEW67920 - Ponorné čerpadlo 750W s integrovaným plovákem (POWEW67920), čerpadlo na benzin, aku čerpadlo parkside, aku čerpadlo lidl, Lurch Nerez jídelní box s plastovým víkem 00240895 - 2000ml (LNJB2000), Lurch Nerez jídelní box s plastovým víkem 00240891 - 800ml (LNJB800), Lurch Nerez jídelní box s plastovým víkem 00240894 - 1500ml (LNJB1500), Lurch Nerez jídelní box s plastovým víkem 00240892 - 1000ml (LNJB1000), Bezpečnostní 3v1 s pevným krytem pro leváky PHC (S5L)