Černá komoda winchester, 240145 (beliani_240145)

Produkt Černá komoda winchester, 240145 (beliani_240145) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Černá komoda winchester, 240145 (beliani_240145) upraviť a produkt hľadať znova.

Černá komoda WINCHESTER, 240145 (beliani_240145)

Černá komoda WINCHESTER, 240145 (beliani_240145)
Detail

Komoda - rohová, šuplíková, s nožičkami, materiál MDF, matná povrchová úprava, moderní styl, rozměry 75 × 130 × 40 cm (V׊×H) Povalují se vám věci po bytě, protože nemáte dostatek úložného prostoru? Pro uschování oblečení, ručníků, hraček či jiných drobných předmětů se vám bude hodit komoda BELIANI. Moderní styl komody podtrhne vzhled každého interiéru. S rohovým provedením elegantně vyřešíte nedostatek místa v menších místnostech. Komoda BELIANI je zhotovena s tradičním šuplíkovým otevíráním. Vespod jsou umístěny nožičky, které zajišťují komodě skvělou stabilitu. Umožní vám také snadný úklid podlahy a dobrou cirkulaci vzduchu pod komodou. Materiálem je MDF. Oblíbená matná povrchová úprava podtrhuje její celkový vzhled. Rozměry jsou 75 × 130 × 40 cm (V׊×H). Zásadní vlastnosti produktu Černá komoda WINCHESTER, 240145 Moderní komoda BELIANI pro zajištění dostatečného úložného prostoru Rohové provedení je perfektní v menších místnostech Výrobním materiálem je MDF... (alza.cz)

Podobné produkty ako Černá komoda WINCHESTER, 240145 (beliani_240145) , Černá komoda winchester, 240145 (beliani_240145)

Bílá komoda WINCHESTER, 240144 (beliani_240144)

Bílá komoda WINCHESTER, 240144 (beliani_240144)
Detail

Komoda - rohová, šuplíková, s nožičkami, materiál MDF, matná povrchová úprava, moderní styl, rozměry 75 × 130 × 40 cm (V׊×H) Stále řešíte problém s nedostatkem úložného prostoru ve vaší domácnosti? Ať už nevíte, kam s oblečením, hračkami, nebo jinými drobnostmi, určitě vás potěší komoda BELIANI. Moderní styl této komody najde své místo v každém interiéru. S rohovým provedením elegantně vyřešíte nedostatek místa v menších místnostech. Komoda BELIANI se vyznačuje šuplíkovým otevíráním. Její součástí jsou nožičky, které zaručují komodě skvělou stabilitu. Umožní vám také snadný úklid podlahy a dobrou cirkulaci vzduchu pod komodou. Výrobním materiálem je MDF. Celkový vzhled dotváří úprava povrchu v matném provedení. Rozměry čítají 75 × 130 × 40 cm (V׊×H). Hlavní vlastnosti produktu Bílá komoda WINCHESTER, 240144 Moderní komoda BELIANI vám zajistí dostatek úložného prostoru Do menších místností se skvěle hodí rohové provedení Výrobním materiálem je MDF Finální... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílá komoda WINCHESTER, 240144 (beliani_240144) , Bílá komoda winchester, 240144 (beliani_240144)

WINCHESTER Slánka/pepřenka 11 cm

WINCHESTER Slánka/pepřenka 11 cm
Detail

Když si potřebujete přisolit polévku nebo opepřit omáčku, slánka nebo pepřenka WINCHESTER je vždy po ruce. Nezapomeňte ji připravit na stůl před každým jídlem. Ze skla, v nadčasovém klasickém designu, dobře padne do ruky. (butlers.cz)

Podobné produkty ako WINCHESTER Slánka/pepřenka 11 cm , Komoda černá walpi, 251910 (beliani_251910)

Encyklopedie moderních letadel - Winchester Jim

Encyklopedie moderních letadel - Winchester Jim
Detail

Encyklopedie moderních letadel podává výběrový přehled více než tří stovek civilních a vojenských letadel dneška: počínaje klasickými dopravními letadly šedesátých let jako je třeba Boeing 707 až po nejmodernější výtvory vojenské technologie jako jsou Eurofighter Typhoon a F-22 Raptor. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Encyklopedie moderních letadel - Winchester Jim , Winchester slanka peprenka 11 cm

Opakovací puška WINCHESTER s dalekohledem

Opakovací puška WINCHESTER s dalekohledem
Detail

Opakovací puška WINCHESTER s dalekohledem je hračka pro chlapce, kteří se rádi hrají na myslivce nebo stopaře. Puška s dlouhou hlavní umožni bezpečnou a fascinující hru každému malému střelci. Je vyrobena z tvrzeného plastu. Puška se nabíjí pohybem páky na spodku pušky. Stisknutím spouště se ozve zvuk výstřelu. Puška je navíc vybavena dalekohledem / imitace /, který napomáhá k lepšímu zamíření na cíl.Hračka je vhodná pro děti od 3 let.Délka pušky: 76 cm (bajecnehracky.cz)

Podobné produkty ako Opakovací puška WINCHESTER s dalekohledem , Winchester: sídlo démonů - dvd (d008183)

Dino Společenská hra Papá Winchester

Dino Společenská hra Papá Winchester
Detail

Bude teď na vás a vašich “sourozencích”, jak s majetkem naložíte. Ale vězte, že jen ten nejbohatší se stane novou hlavou rodiny. Budete to právě vy? Zábavná rodinná deskovka naučí účastníky hospodařit s majetkem a vyhodnocovat, co se nejvíc vyplatí. Má cenu těžit dál zlato v dolech, nebo radši vybrat tržbu v Saloonu? Ovšem na své si přijdou i ti hráči, kteří mají rádi riziko a napětí. Při soubojích a dražbách si ho užijí dost a dost! Balení obsahuje: 1 herní plán, 110 bankovek v hodnotě 1000 $, 50 žetonů klobouků v 5 barvách (10 ks od každé barvy), 5 žetonů souboje, 19 žetonů pozemků (číslovaných), 19 bonusových žetonů, 10 karet tajných cílů, 10 karet společných cílů, 5 karet s dolem, 3 karty ranče, 2 karty přestřelky, 1 žeton prvního hráče; k sestavení - 1 lokomotivu, 1 loď a 1 žeton probíhající dražby. Počet hráčů: 3-5 Věk: 8+ (nejlevnejsizbozi.cz)

Podobné produkty ako Dino Společenská hra Papá Winchester , Winchester: sídlo démonů - blu-ray (bd001787)

Encyklopedie moderních letadel - Winchester Jim

Encyklopedie moderních letadel - Winchester Jim
Detail

ENCYKLOPEDIE MODERNÍCH LETADEL podává výběrový přehled více než tří stovek civilních a vojenských letadel dneška: počínaje klasickými dopravními letadly 60. let jako je například Boeing 707 až po nejmodernější výtvory vojenské technologie jako jsou Eurofighter Typhoon a F-22 Raptor. Kniha je rozdělena do dvou částí: Vojenská letadla a Civilní letadla. Části jsou pak ještě rozděleny do jednotlivých kapitol: Strategické bombardéry, Stíhačky, Bitevní letadla, Palubní letadla, Průzkumná letadla, Transportní letadla, Letadla pro vedení elektronického boje, Letadla pro regionální dopravu a Nákladní letadla. U každého typu letadla je popsána jeho historie, vývoj a konstrukce, text je doprovázen řadou fotografií. Detailní technické a taktické údaje jsou uspořádány v přehledných tabulkách a seznamují čtenáře s pohonnými jednotkami, rozměry, doletem, dostupem, rychlostí, nosností a výzbrojí. V knize je popsáno mnoho známých a slavných letounů, jako jsou třeba vojenské F-14 Tomcat, F-15 Eagle, F/A-18 Hornet, Tornado, Rafale, MiG-21 "Fishbed" a MiG-29 "Fulcrum". Část týkající se civilních letounů začíná Boeingy počínaje 707 z 60. let až po nejmodernější 777, dále pokračuje - pokud jde o nejznámější - McDonnell Douglasem MD-11 a Airbusy, až po regionální proudové a turbovrtulové stroje, kupříkladu EMBRAER 170 a Saab 2000; a mnoho a mnoho dalších. Kniha je obsáhlým výběrovým průvodcem po nejvýznamnějších vojenských a civilních typech letounů současnosti. (patro.cz)

Podobné produkty ako Encyklopedie moderních letadel - Winchester Jim , komoda světle hnědá/černá blackpool, 126289 (beliani_126289)

Winchester: Sídlo démonů - DVD (D008183)

Winchester: Sídlo démonů - DVD (D008183)
Detail

Film na DVD - Věříte na duchy? Okna, za nimiž je zeď, dveře otevírající se do prázdna, schodiště, co nikam nevedou, tajné chodby, propadliště, sloupy postavené vzhůru nohama, labyrint místností. Obrovské sídlo Winchesterů tíží hrůzyplná atmosféra i historie... Věříte na duchy? Okna, za nimiž je zeď, dveře otevírající se do prázdna, schodiště, co nikam nevedou, tajné chodby, propadliště, sloupy postavené vzhůru nohama, labyrint místností. Obrovské sídlo Winchesterů tíží hrůzyplná atmosféra i historie. Jeho stavba probíhala nepřetržitě 38 let, 7 dní v týdnu, 24 hodin denně. Jakákoliv přestávka měla mít strašné následky. Chodbami domu se na přelomu století plíží tajemná postava celá v černém, nikdo nesmí vidět, co se skrývá pod černým závojem. Není to ovšem démon, je to lady Sarah Winchester. Vdova a dědic zbrojního impéria Winchesterů, jejichž opakovací pušky pomohly dobýt Ameriku a zabily tisíce lidí. Lidí, jejichž prokletí a duchové teď rodinu pronásledují na... (alza.cz)

Podobné produkty ako Winchester: Sídlo démonů - DVD (D008183) , Komoda černá se světlým dřevem sterling, 251917 (beliani_251917)

Winchester: Sídlo démonů - Blu-ray (BD001787)

Winchester: Sídlo démonů - Blu-ray (BD001787)
Detail

Film na Blu-ray - Věříte na duchy? Okna, za nimiž je zeď, dveře otevírající se do prázdna, schodiště, co nikam nevedou, tajné chodby, propadliště, sloupy postavené vzhůru nohama, labyrint místností. Obrovské sídlo Winchesterů tíží hrůzyplná atmosféra i historie... Věříte na duchy? Okna, za nimiž je zeď, dveře otevírající se do prázdna, schodiště, co nikam nevedou, tajné chodby, propadliště, sloupy postavené vzhůru nohama, labyrint místností. Obrovské sídlo Winchesterů tíží hrůzyplná atmosféra i historie. Jeho stavba probíhala nepřetržitě 38 let, 7 dní v týdnu, 24 hodin denně. Jakákoliv přestávka měla mít strašné následky. Chodbami domu se na přelomu století plíží tajemná postava celá v černém, nikdo nesmí vidět, co se skrývá pod černým závojem. Není to ovšem démon, je to lady Sarah Winchester. Vdova a dědic zbrojního impéria Winchesterů, jejichž opakovací pušky pomohly dobýt Ameriku a zabily tisíce lidí. Lidí, jejichž prokletí a duchové teď rodinu pronásledují... (alza.cz)

Podobné produkty ako Winchester: Sídlo démonů - Blu-ray (BD001787) , Černá komoda s tmavým dřevem kuro, 200853 (beliani_200853)

Černá BELIANI 180 × 200 PRESIDENT (beliani_64342)

Černá BELIANI 180 × 200 PRESIDENT (beliani_64342)
Detail

Postel - 190 × 210 cm (Š×D), výška 90 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo, kov, polyester a překližka, klasický styl, včetně matrace o rozměru 180 × 200 cm, černá a stříbrná barva Plánujete si pořídit novou postel, která by zapadla do vaší ložnice? Pak vám určitě padne do oka postel BELIANI. Pro kvalitní spánek je důležité si vybrat ten správný typ postele. Dvoulůžková postel je vhodná nejen pro manžele, ale taktéž pro jednotlivce, kteří mají rádi pohodlí a dostatek prostoru. Postel má 90 × 190 × 210 cm (vך×h). Zatímco její černá a stříbrná barva umocní zdařilý vzhled, kvalitní materiál zase propůjčí dlouhou životnost, tudíž postel bude sloužit k pohodlnému spánku po dlouhá léta. Výrobním materiálem postele je dřevo, kov, polyester a překližka. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale umocní celkový dojem nádherným provedením, který představuje klasický styl. Zásadní přednosti produktu Černá BELIANI 180 × 200 PRESIDENT Kvalitní postel BELIANI je vybavena... (alza.cz)

Podobné produkty ako Černá BELIANI 180 × 200 PRESIDENT (beliani_64342) , Čtyřdveřová černá komoda světlé dřevo arkley, 244089 (beliani_244089)

Černá BELIANI 160 × 200 PRESIDENT (beliani_64341)

Černá BELIANI 160 × 200 PRESIDENT (beliani_64341)
Detail

Postel - 170 × 210 cm (Š×D), výška 90 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo, kov, polyester a překližka, klasický styl, včetně matrace o rozměru 160 × 200 cm, černá a stříbrná barva Hledáte vhodnou postel, která se bude dokonale vyjímat ve vaší ložnici? Pak vás jistě zaujme postel BELIANI. Spánek je nezbytný k našemu správnému fungování, proto si dejte na výběru postele záležet. Dvoulůžková postel se hodí nejen pro manželské páry, ale také pro jednotlivce, kteří milují pohodlí a hodně prostoru. Postel měří 90 × 170 × 210 cm (vך×h). Zatímco její černá a stříbrná barva přináší vkusnou nadčasovost, kvalita použitých materiálů zase spolehlivou životnost, díky čemuž bude postel sloužit po dlouhá léta. K výrobě postele slouží dřevo, kov, polyester a překližka. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale umocní celkový dojem nádherným provedením, který představuje klasický styl. Zásadní přednosti produktu Černá BELIANI 160 × 200 PRESIDENT Kvalitní postel BELIANI je... (alza.cz)

Podobné produkty ako Černá BELIANI 160 × 200 PRESIDENT (beliani_64341) , Komoda z tmavého dřeva černá vilseck, 256250 (beliani_256250)

Černá BELIANI 140 × 200 cm ADMIRAL (beliani_134278)

Černá BELIANI 140 × 200 cm ADMIRAL (beliani_134278)
Detail

Postel - 151 × 212 cm (Š×D), výška 92 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo, kov, polyester a překližka, moderní styl, včetně matrace o rozměru 140 × 200 cm, černá a stříbrná barva Vybíráte novou postel, která perfektně zapadne do vaší ložnice? V tom případě by vás mohla upoutat postel BELIANI. Spánek je nezbytný k našemu správnému fungování, proto si dejte na výběru postele záležet. Dvoulůžková postel se nehodí jen pro páry, ale taktéž pro jednotlivce, kteří mají rádi pohodlí a dostatek prostoru. Postel má 92 × 151 × 212 cm (vך×h). Zatímco její černá a stříbrná barva nabízí pěkný vzhled, kvalitní materiál zase přispěje k dlouhé životnosti, díky čemuž bude postel sloužit po dlouhá léta. Materiálem postele je dřevo, kov, polyester a překližka. Nejen, že postel BELIANI skvěle vypadá, ale přináší do domova také moderní styl. Zásadní přednosti produktu Černá BELIANI 140 × 200 cm ADMIRAL Kvalitní postel BELIANI je vybavena čelem Rozměry jsou 92 × 151 × 212 cm... (alza.cz)

Podobné produkty ako Černá BELIANI 140 × 200 cm ADMIRAL (beliani_134278) , Komoda tmavě hnědá a černá tifton, 182482 (beliani_182482)

Černá BELIANI kožená 160 × 200 PRESIDENT (beliani_64347)

Černá BELIANI kožená 160 × 200 PRESIDENT (beliani_64347)
Detail

Postel - 170 × 210 cm (Š×D), výška 90 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo, kov, překližka a syntetická kůže, klasický styl, matná povrchová úprava, včetně matrace o rozměru 160 × 200 cm, černá a stříbrná barva Vybíráte novou postel, která perfektně zapadne do vaší ložnice? Pak by vás mohla zaujmout postel BELIANI. Spánek je nezbytný k našemu správnému fungování, proto si dejte na výběru postele záležet. Dvoulůžková postel se hodí nejen pro manželské páry, ale ocení ji také jednotlivci, kterým vyhovuje dostatek prostoru. Postel má 90 × 170 × 210 cm (vך×h). Zatímco její černá a stříbrná barva vdechne nábytku vkusnou nadčasovost, kvalitní materiál zase dlouhou životnost, díky čemuž bude postel sloužit k pohodlnému spánku po dlouhá léta. Materiálem použitým k výrobě postele je dřevo, kov, překližka a syntetická kůže. Design podtrhuje matná povrchová úprava. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale vdechne prostoru atmosféru, která připomíná klasický styl.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Černá BELIANI kožená 160 × 200 PRESIDENT (beliani_64347) , Ocelová komoda se 4 zásuvkami černá matana, 288794 (beliani_288794)

Komoda DTD Dekorhome Černá

Komoda DTD Dekorhome Černá
Detail

Příborník je praktický a užitečný doplněk, který zároveň krásně oživí zařízení vašeho pokoje. Příborník má 2 přihrádky s dvířky a 4 zásuvky, najdete zde tedy spoustu úložného prostoru pro vaše knížky, multimediální zařízení a další věci. Pevná horní deska se výborně hodí k vystavování různých ozdob, zarámovaných fotografií či pokojových rostlin. Jelikož je skříňka vyrobená z prémiových desek, vydrží vám sloužit velmi dlouhou dobu. Snadno ji očistíte navlhčeným hadříkem. Sestavení této úložné skříňky je jednoduché. Barva: bílášedáčernábílá leskšedá leskčerná leskbetondub sonomabílá / dub sonomaVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: DTD Rozměry: šířka: 120 cmhloubka: 36 cmvýška: 69 cmHmotnost: 40,9 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Komoda DTD Dekorhome Černá , Danish style komoda tange ii., 106 cm, černá (nt00876)

Komoda DTD Dekorhome Černá

Komoda DTD Dekorhome Černá
Detail

Tento příborník s minimalistickým designem je nejen praktickým, ale i dekorativním doplňkem do vaší domácnosti. Příborník má 2 skříňky s dvířky a jednu zásuvku, najdete zde tedy spoustu úložného prostoru pro vaše knížky, multimediální zařízení a další věci. Pevná horní deska se výborně hodí k vystavování různých ozdob, zarámovaných fotografií či pokojových rostlin. Příborník snadno očistíte navlhčeným hadříkem. Barva: bílášedáčernábílá leskšedá leskčerná leskbetondub sonomabílá / dub sonomaVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: DTD Rozměry: šířka: 80 cmhloubka: 36 cmvýška: 75 cmHmotnost: 26,5 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Komoda DTD Dekorhome Černá , Ocelová komoda se 3 zásuvkami černá wostok, 288831 (beliani_288831)

Prosklená komoda Dekorhome Černá

Prosklená komoda Dekorhome Černá
Detail

Tato módní a praktická prosklená vitrína skvěle zapadne do každého pokoje. Tato úložná skříňka z prémiové dřevotřísky má dlouhou životnost a je stabilní. Příborník je vybavený 2 přihrádkami a 2 dvířky a poskytuje dostatek úložného prostoru pro knihy, multimediální zařízení a další předměty. Váš pokoj tudíž snáze udržíte uklizený a čistý. Robustní deska stolu je také ideální pro vystavení dekorativních předmětů, foto rámečků a rostlin v květináčích. Tuto skříňku snadno vyčistíte vlhkým hadříkem. Barva: bílášedáčernábílá leskšedá leskčerná leskbetondub sonomabílá / dub sonomaVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Materiál: DTD / skloRozměry: šířka: 120 cmhloubka: 30,5 cmvýška: 70 cmHmotnost: 28 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Prosklená komoda Dekorhome Černá , Danish style komoda tange i., 106 cm, černá (nt00870)

Komoda DTD Dekorhome Černá

Komoda DTD Dekorhome Černá
Detail

Tato komoda v industriálním stylu je praktický a užitečný doplněk, který zároveň krásně oživí zařízení vašeho pokoje. Má kovové nohy a robustní konstrukci, tudíž je mimořádně odolný a robustní. Disponuje 2 dvířky a poskytuje dostatek úložného prostoru pro vaše knihy, multimediální zařízení a různé předměty. Robustní stolní deska je také ideální pro vystavování dekorativních předmětů, fotorámečků nebo květináčů. Komodu lze navíc snadno čistit vlhkým hadříkem.Barva: bílábílá leskčernáčerná leskšedášedá leskbetonbílá / dub sonomadub sonomaVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: DTD / kovRozměry: šířka: 60 cm hloubka: 35 cmvýška: 70 cm Hmotnost: 17,8 kg Dodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Komoda DTD Dekorhome Černá , Danish style komoda milt, 180 cm, borovice / černá (nt00637)

Komoda DTD Dekorhome Černá

Komoda DTD Dekorhome Černá
Detail

Tento příborník s minimalistickým designem je nejen praktickým, ale i dekorativním doplňkem do vaší domácnosti. Příborník má 2 skříňky s dvířky a jednu zásuvku, najdete zde tedy spoustu úložného prostoru pro vaše knížky, multimediální zařízení a další věci. Pevná horní deska se výborně hodí k vystavování různých ozdob, zarámovaných fotografií či pokojových rostlin. Příborník snadno očistíte navlhčeným hadříkem. Barva: bílášedáčernábílá leskšedá leskčerná leskbetondub sonomabílá / dub sonomaVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: DTD Rozměry: šířka: 80 cmhloubka: 36 cmvýška: 75 cmHmotnost: 26,5 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Komoda DTD Dekorhome Černá , Komoda sonata

Komoda DTD Dekorhome Černá

Komoda DTD Dekorhome Černá
Detail

Příborník je praktický a užitečný doplněk, který zároveň krásně oživí zařízení vašeho pokoje. Příborník má 2 přihrádky s dvířky a 4 zásuvky, najdete zde tedy spoustu úložného prostoru pro vaše knížky, multimediální zařízení a další věci. Pevná horní deska se výborně hodí k vystavování různých ozdob, zarámovaných fotografií či pokojových rostlin. Jelikož je skříňka vyrobená z prémiových desek, vydrží vám sloužit velmi dlouhou dobu. Snadno ji očistíte navlhčeným hadříkem. Sestavení této úložné skříňky je jednoduché. Barva: bílášedáčernábílá leskšedá leskčerná leskbetondub sonomabílá / dub sonomaVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: DTD Rozměry: šířka: 120 cmhloubka: 36 cmvýška: 69 cmHmotnost: 40,9 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Komoda DTD Dekorhome Černá , Komoda bonanza

Komoda GLAMOUR Halmar Černá

Komoda GLAMOUR Halmar Černá
Detail

Elegantní komoda GLAMOUR v černém nebo bílém provedení se zlatými okraji ozvláštní váš interiér. Komoda byla navržena tak, aby se hodila do každého prostoru. Skříňka skrývá 6 úložných přihrádek, do kterých můžete uložit oblečení či jiný textil, nádobí a jiné potřebné věci. Na dostatečně velkou horní desku si můžete vystavit fotografie, květiny nebo upomínkové a dekorativní předměty. Komoda je vyrobena z matné laminované DTD s broušenými zlatými okraji. Dvířka jsou z matné MDF s viditelným frézováním. Úchyty a nohy jsou kovové zlaté barvy. Barva:bílá / zlatáčerná / zlatá Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:MDF / DTD / kov Rozměry:šířka: 180 cmhloubka: 40 cmvýška: 75,5 cm Hmotnost:43,5 kg Dodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Komoda GLAMOUR Halmar Černá , Komoda cancan

Komoda FILEMON Dekorhome Černá

Komoda FILEMON Dekorhome Černá
Detail

Tato komoda přitáhne pozornost každého. Tělo je z masivního dřeva lakované barvou a stojí na jednoduchém kovovém rámu. Vrcholem je však bezesporu propracovaná 3D řezba na dveřích s magnetickým dovíráním. Důležitá poznámka: Kresba dřeva se může lišit kus od kusu, takže je každý kus nábytku zcela jedinečný. Výběr kusu k dodání je náhodný. Vzhledem k tomu, že se jedná o přírodní produkt, mohou se vyskytnout barevné odchylky nebo nerovnosti. Barva:hnědá / černá (mangovníkové dřevo)šedá / černá (akáciové dřevo)černá / zlatá (mangovníkové dřevo) Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:masivní mangovníkové nebo akáciové dřevo / kov Rozměry:šířka: 100 cmhloubka: 38 cmvýška: 120 cm výška nohou: 20 cm Rozměr přihrádky (6x):šířka: 47 cmhloubka: 37 cmvýška: 31 cm Dodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Komoda FILEMON Dekorhome Černá , Komoda cervo

Komoda GLAMOUR Halmar Černá

Komoda GLAMOUR Halmar Černá
Detail

Elegantní komoda GLAMOUR v černém nebo bílém provedení se zlatými okraji ozvláštní váš interiér. Komoda byla navržena tak, aby se hodila do každého prostoru. Skříňka skrývá 6 úložných přihrádek, do kterých můžete uložit oblečení či jiný textil, nádobí a jiné potřebné věci. Na dostatečně velkou horní desku si můžete vystavit fotografie, květiny nebo upomínkové a dekorativní předměty. Komoda je vyrobena z matné laminované DTD s broušenými zlatými okraji. Dvířka jsou z matné MDF s viditelným frézováním. Úchyty a nohy jsou kovové zlaté barvy. Barva:bílá / zlatáčerná / zlatá Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:MDF / DTD / kov Rozměry:šířka: 180 cmhloubka: 40 cmvýška: 75,5 cm Hmotnost:43,5 kg Dodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Komoda GLAMOUR Halmar Černá , Bellevue komoda

Komoda FILEMON Dekorhome Černá

Komoda FILEMON Dekorhome Černá
Detail

Tato komoda přitáhne pozornost každého. Tělo je z masivního dřeva lakované barvou a stojí na jednoduchém kovovém rámu. Vrcholem je však bezesporu propracovaná 3D řezba na dveřích s magnetickým dovíráním. Důležitá poznámka: Kresba dřeva se může lišit kus od kusu, takže je každý kus nábytku zcela jedinečný. Výběr kusu k dodání je náhodný. Vzhledem k tomu, že se jedná o přírodní produkt, mohou se vyskytnout barevné odchylky nebo nerovnosti. Barva:hnědá / černá (mangovníkové dřevo)šedá / černá (akáciové dřevo)černá / zlatá (mangovníkové dřevo) Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:masivní mangovníkové nebo akáciové dřevo / kov Rozměry:šířka: 100 cmhloubka: 38 cmvýška: 120 cm výška nohou: 20 cm Rozměr přihrádky (6x):šířka: 47 cmhloubka: 37 cmvýška: 31 cm Dodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Komoda FILEMON Dekorhome Černá , Komoda bellevue

Komoda DTD Dekorhome Černá

Komoda DTD Dekorhome Černá
Detail

Tato komoda v industriálním stylu je praktický a užitečný doplněk, který zároveň krásně oživí zařízení vašeho pokoje. Má kovové nohy a robustní konstrukci, tudíž je mimořádně odolný a robustní. Disponuje 2 dvířky a poskytuje dostatek úložného prostoru pro vaše knihy, multimediální zařízení a různé předměty. Robustní stolní deska je také ideální pro vystavování dekorativních předmětů, fotorámečků nebo květináčů. Komodu lze navíc snadno čistit vlhkým hadříkem.Barva: bílábílá leskčernáčerná leskšedášedá leskbetonbílá / dub sonomadub sonomaVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: DTD / kovRozměry: šířka: 60 cm hloubka: 35 cmvýška: 70 cm Hmotnost: 17,8 kg Dodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Komoda DTD Dekorhome Černá , Komoda joker 717

Prosklená komoda Dekorhome Černá

Prosklená komoda Dekorhome Černá
Detail

Tato módní a praktická prosklená vitrína skvěle zapadne do každého pokoje. Tato úložná skříňka z prémiové dřevotřísky má dlouhou životnost a je stabilní. Příborník je vybavený 2 přihrádkami a 2 dvířky a poskytuje dostatek úložného prostoru pro knihy, multimediální zařízení a další předměty. Váš pokoj tudíž snáze udržíte uklizený a čistý. Robustní deska stolu je také ideální pro vystavení dekorativních předmětů, foto rámečků a rostlin v květináčích. Tuto skříňku snadno vyčistíte vlhkým hadříkem. Barva: bílášedáčernábílá leskšedá leskčerná leskbetondub sonomabílá / dub sonomaVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Materiál: DTD / skloRozměry: šířka: 120 cmhloubka: 30,5 cmvýška: 70 cmHmotnost: 28 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Prosklená komoda Dekorhome Černá , Komoda bianca 10

Černá BELIANI Chesterfield 160 × 200 cm AVALLON (beliani_82961)

Černá BELIANI Chesterfield 160 × 200 cm AVALLON (beliani_82961)
Detail

Postel - 172 × 233 cm (Š×D), výška 94 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo, polyester a překližka, retro styl, pro matraci 160 × 200 cm, s roštem, černá barva Poohlížíte se po nové posteli, která by se hodila do vaší ložnice? Pak by vás mohla upoutat postel BELIANI. Spánek je velmi důležitý, proto nepodceňte výběr vhodné postele. Dvoulůžková postel se nehodí jen pro páry, ale využijí jej i jednotlivci, kteří mají rádi dostatek pohodlí a prostoru. Postel má 94 × 172 × 233 cm (vך×h). Zatímco její černá barva umocní zdařilý vzhled, kvalitní materiál zase propůjčí dlouhou životnost, díky čemuž bude postel sloužit po dlouhá léta. Materiálem postele je dřevo, polyester a překližka. Nejen, že postel BELIANI skvěle vypadá, ale přináší do domova také retro styl. Zásadní přednosti produktu Černá BELIANI Chesterfield 160 × 200 cm AVALLON Kvalitní postel BELIANI je vybavena čelem Rozměry jsou 94 × 172 × 233 cm (vך×h) Materiálem použitým k její výrobě je dřevo,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Černá BELIANI Chesterfield 160 × 200 cm AVALLON (beliani_82961) , Tv komoda emperio

Černá komoda s tmavým dřevem KURO, 200853 (beliani_200853)

Černá komoda s tmavým dřevem KURO, 200853 (beliani_200853)
Detail

Komoda - rovná, dvířková, šuplíková, s nožičkami, materiál dřevotřísková deska, moderní styl, rozměry 74 × 160 × 40 cm (V׊×H) Trápí vás doma nedostatek úložného prostoru? Pro uschování oblečení, ručníků, hraček či jiných drobných předmětů se vám bude hodit komoda BELIANI. Moderní styl nové komody si najde v každém interiéru své místo. Komoda BELIANI nabízí jak šuplíky, tak otevírání za pomoci dvířek. Součástí jsou nožičky, což zlepšuje komodě stabilitu. Umožní vám také jednoduchý úklid podlahy a dobrou cirkulaci vzduchu pod komodou. Výrobním materiálem je dřevotřísková deska. Rozměry činí 74 × 160 × 40 cm (V׊×H). Hlavní přednosti produktu Černá komoda s tmavým dřevem KURO, 200853 Moderní komoda BELIANI pro zajištění dostatečného úložného prostoru Výrobním materiálem je dřevotřísková deska Dvířkové a šuplíkové otevírání komody BELIANI Komoda disponuje praktickými nožičkami Rozměry jsou 74 × 160 × 40 cm (V׊×H) (alza.cz)

Podobné produkty ako Černá komoda s tmavým dřevem KURO, 200853 (beliani_200853) , Koupelnova komoda denia

Komoda DTD Dekorhome Černá lesk

Komoda DTD Dekorhome Černá lesk
Detail

Tato komoda v industriálním stylu je praktický a užitečný doplněk, který zároveň krásně oživí zařízení vašeho pokoje. Má kovové nohy a robustní konstrukci, tudíž je mimořádně odolný a robustní. Disponuje 2 dvířky a poskytuje dostatek úložného prostoru pro vaše knihy, multimediální zařízení a různé předměty. Robustní stolní deska je také ideální pro vystavování dekorativních předmětů, fotorámečků nebo květináčů. Komodu lze navíc snadno čistit vlhkým hadříkem.Barva: bílábílá leskčernáčerná leskšedášedá leskbetonbílá / dub sonomadub sonomaVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: DTD / kovRozměry: šířka: 60 cm hloubka: 35 cmvýška: 70 cm Hmotnost: 17,8 kg Dodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Komoda DTD Dekorhome Černá lesk , Komoda juli 3

Komoda DTD / kov Dekorhome Černá

Komoda DTD / kov Dekorhome Černá
Detail

Tento příborník v industriálním stylu je praktický a užitečný doplněk, který zároveň krásně oživí zařízení vašeho pokoje. Má kovové nohy a robustní konstrukci, tudíž je mimořádně odolný a pevný. Disponuje 3 zásuvkami, které poskytují dostatek úložného prostoru pro vaše knihy, multimediální zařízení a další předměty. Robustní stolní deska je také ideální pro vystavování dekorativních předmětů, fotorámečků nebo květináčů. Příborník lze navíc snadno čistit vlhkým hadříkem.Barva: bílášedáčernábílá leskšedá leskčerná leskbetondub sonomabílá / dub sonomaVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: DTD / kovRozměry: šířka: 60 cmhloubka: 35 cmvýška: 69 cmHmotnost: 19 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Komoda DTD / kov Dekorhome Černá , Komoda sweden, 5907763644579 (vivaldi_sbs125x00wmwg00042)

Prosklená komoda Dekorhome Černá lesk

Prosklená komoda Dekorhome Černá lesk
Detail

Tato módní a praktická prosklená vitrína skvěle zapadne do každého pokoje. Tato úložná skříňka z prémiové dřevotřísky má dlouhou životnost a je stabilní. Příborník je vybavený 2 přihrádkami a 2 dvířky a poskytuje dostatek úložného prostoru pro knihy, multimediální zařízení a další předměty. Váš pokoj tudíž snáze udržíte uklizený a čistý. Robustní deska stolu je také ideální pro vystavení dekorativních předmětů, foto rámečků a rostlin v květináčích. Tuto skříňku snadno vyčistíte vlhkým hadříkem. Barva: bílášedáčernábílá leskšedá leskčerná leskbetondub sonomabílá / dub sonomaVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Materiál: DTD / skloRozměry: šířka: 120 cmhloubka: 30,5 cmvýška: 70 cmHmotnost: 28 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Prosklená komoda Dekorhome Černá lesk , Komoda tulia, 5907763641332 (vivaldi_sbt090x00oawmwm062)

Komoda se zásuvkami Dekorhome Černá

Komoda se zásuvkami Dekorhome Černá
Detail

Pokud doma nemáte moc místa, ale přitom potřebujete více úložného prostoru, pak je pro vás tato kompaktní a stylová skříňka jako dělaná! Skříň je zhotovená z kvalitních desek, je proto velice odolná a dlouho vám vydrží. Tři zásuvky vám pomohou uložit a zorganizovat všechny vaše dokumenty, složky a další papíry. Na desce a v otevřené polici si můžete vystavit zarámované fotografie, knihy a jiné věci. Produkt lze využít buď samostatně, nebo v kombinaci s vaším stávajícím psacím stolem, abyste rozšířili jeho úložné možnosti. Sestavení i čištění zásuvek je jednoduché.Barva:bílá vysoký leskšedá vysoký leskčerná vysoký leskbetonovábílá / dub sonomadub sonomabílášedáčernáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Materiál:dřevotřískaRozměry:šířka: 50 cmhloubka: 40 cmvýška: 76 cmHmotnost:20,5 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Komoda se zásuvkami Dekorhome Černá

Komoda DTD Dekorhome Černá lesk

Komoda DTD Dekorhome Černá lesk
Detail

Příborník je praktický a užitečný doplněk, který zároveň krásně oživí zařízení vašeho pokoje. Příborník má 2 přihrádky s dvířky a 4 zásuvky, najdete zde tedy spoustu úložného prostoru pro vaše knížky, multimediální zařízení a další věci. Pevná horní deska se výborně hodí k vystavování různých ozdob, zarámovaných fotografií či pokojových rostlin. Jelikož je skříňka vyrobená z prémiových desek, vydrží vám sloužit velmi dlouhou dobu. Snadno ji očistíte navlhčeným hadříkem. Sestavení této úložné skříňky je jednoduché. Barva: bílášedáčernábílá leskšedá leskčerná leskbetondub sonomabílá / dub sonomaVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: DTD Rozměry: šířka: 120 cmhloubka: 36 cmvýška: 69 cmHmotnost: 40,9 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Komoda DTD Dekorhome Černá lesk

Komoda DTD Dekorhome Černá lesk

Komoda DTD Dekorhome Černá lesk
Detail

Tento příborník s minimalistickým designem je nejen praktickým, ale i dekorativním doplňkem do vaší domácnosti. Příborník má 2 skříňky s dvířky a jednu zásuvku, najdete zde tedy spoustu úložného prostoru pro vaše knížky, multimediální zařízení a další věci. Pevná horní deska se výborně hodí k vystavování různých ozdob, zarámovaných fotografií či pokojových rostlin. Příborník snadno očistíte navlhčeným hadříkem. Barva: bílášedáčernábílá leskšedá leskčerná leskbetondub sonomabílá / dub sonomaVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: DTD Rozměry: šířka: 80 cmhloubka: 36 cmvýška: 75 cmHmotnost: 26,5 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Komoda DTD Dekorhome Černá lesk

Komoda AVORIO 180 Eltap Černá

Komoda AVORIO 180 Eltap Černá
Detail

Velká komoda AVORIO má atraktivní design s průmyslovou kovovou základnou a nohami lakovanými černou práškovou barvou. Nábytek je dostupný ve dvou barvách: bílé a černé a spolu s dalším nábytkem z kolekce dokáže vytvořit sestavu krásného nábytku do různých typů interiérů. Laminovaná MDF deska komody je nenáročná na údržbu. Komoda se skládá z kombinace dvou zásuvek, čtyř uzavřených polic a jedné otevřené police. Uzavřené police jsou kryté dvěma dvířky s panty pro otevírání. Barva:dub artisan / bíládub artisan / černá Výběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:MDF laminovaná / kov Rozměry:šířka: 180 cmhloubka: 40 cmvýška: 80 cm Hmotnost:64 kg Dodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Komoda AVORIO 180 Eltap Černá

Komoda DTD Dekorhome Černá lesk

Komoda DTD Dekorhome Černá lesk
Detail

Tato komoda v industriálním stylu je praktický a užitečný doplněk, který zároveň krásně oživí zařízení vašeho pokoje. Má kovové nohy a robustní konstrukci, tudíž je mimořádně odolný a robustní. Disponuje 2 dvířky a poskytuje dostatek úložného prostoru pro vaše knihy, multimediální zařízení a různé předměty. Robustní stolní deska je také ideální pro vystavování dekorativních předmětů, fotorámečků nebo květináčů. Komodu lze navíc snadno čistit vlhkým hadříkem.Barva: bílábílá leskčernáčerná leskšedášedá leskbetonbílá / dub sonomadub sonomaVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: DTD / kovRozměry: šířka: 60 cm hloubka: 35 cmvýška: 70 cm Hmotnost: 17,8 kg Dodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Komoda DTD Dekorhome Černá lesk

Komoda DTD / kov Dekorhome Černá

Komoda DTD / kov Dekorhome Černá
Detail

Tento příborník v industriálním stylu je praktický a užitečný doplněk, který zároveň krásně oživí zařízení vašeho pokoje. Má kovové nohy a robustní konstrukci, tudíž je mimořádně odolný a pevný. Disponuje 3 zásuvkami, které poskytují dostatek úložného prostoru pro vaše knihy, multimediální zařízení a další předměty. Robustní stolní deska je také ideální pro vystavování dekorativních předmětů, fotorámečků nebo květináčů. Příborník lze navíc snadno čistit vlhkým hadříkem.Barva: bílášedáčernábílá leskšedá leskčerná leskbetondub sonomabílá / dub sonomaVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: DTD / kovRozměry: šířka: 60 cmhloubka: 35 cmvýška: 69 cmHmotnost: 19 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Komoda DTD / kov Dekorhome Černá

Prosklená komoda Dekorhome Černá lesk

Prosklená komoda Dekorhome Černá lesk
Detail

Tato módní a praktická prosklená vitrína skvěle zapadne do každého pokoje. Tato úložná skříňka z prémiové dřevotřísky má dlouhou životnost a je stabilní. Příborník je vybavený 2 přihrádkami a 2 dvířky a poskytuje dostatek úložného prostoru pro knihy, multimediální zařízení a další předměty. Váš pokoj tudíž snáze udržíte uklizený a čistý. Robustní deska stolu je také ideální pro vystavení dekorativních předmětů, foto rámečků a rostlin v květináčích. Tuto skříňku snadno vyčistíte vlhkým hadříkem. Barva: bílášedáčernábílá leskšedá leskčerná leskbetondub sonomabílá / dub sonomaVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Materiál: DTD / skloRozměry: šířka: 120 cmhloubka: 30,5 cmvýška: 70 cmHmotnost: 28 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Prosklená komoda Dekorhome Černá lesk

Komoda DTD Dekorhome Černá lesk

Komoda DTD Dekorhome Černá lesk
Detail

Příborník je praktický a užitečný doplněk, který zároveň krásně oživí zařízení vašeho pokoje. Příborník má 2 přihrádky s dvířky a 4 zásuvky, najdete zde tedy spoustu úložného prostoru pro vaše knížky, multimediální zařízení a další věci. Pevná horní deska se výborně hodí k vystavování různých ozdob, zarámovaných fotografií či pokojových rostlin. Jelikož je skříňka vyrobená z prémiových desek, vydrží vám sloužit velmi dlouhou dobu. Snadno ji očistíte navlhčeným hadříkem. Sestavení této úložné skříňky je jednoduché. Barva: bílášedáčernábílá leskšedá leskčerná leskbetondub sonomabílá / dub sonomaVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: DTD Rozměry: šířka: 120 cmhloubka: 36 cmvýška: 69 cmHmotnost: 40,9 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Komoda DTD Dekorhome Černá lesk

Komoda DTD Dekorhome Černá lesk

Komoda DTD Dekorhome Černá lesk
Detail

Tento příborník s minimalistickým designem je nejen praktickým, ale i dekorativním doplňkem do vaší domácnosti. Příborník má 2 skříňky s dvířky a jednu zásuvku, najdete zde tedy spoustu úložného prostoru pro vaše knížky, multimediální zařízení a další věci. Pevná horní deska se výborně hodí k vystavování různých ozdob, zarámovaných fotografií či pokojových rostlin. Příborník snadno očistíte navlhčeným hadříkem. Barva: bílášedáčernábílá leskšedá leskčerná leskbetondub sonomabílá / dub sonomaVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: DTD Rozměry: šířka: 80 cmhloubka: 36 cmvýška: 75 cmHmotnost: 26,5 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Komoda DTD Dekorhome Černá lesk

Komoda se zásuvkami Dekorhome Černá

Komoda se zásuvkami Dekorhome Černá
Detail

Pokud doma nemáte moc místa, ale přitom potřebujete více úložného prostoru, pak je pro vás tato kompaktní a stylová skříňka jako dělaná! Skříň je zhotovená z kvalitních desek, je proto velice odolná a dlouho vám vydrží. Tři zásuvky vám pomohou uložit a zorganizovat všechny vaše dokumenty, složky a další papíry. Na desce a v otevřené polici si můžete vystavit zarámované fotografie, knihy a jiné věci. Produkt lze využít buď samostatně, nebo v kombinaci s vaším stávajícím psacím stolem, abyste rozšířili jeho úložné možnosti. Sestavení i čištění zásuvek je jednoduché.Barva:bílá vysoký leskšedá vysoký leskčerná vysoký leskbetonovábílá / dub sonomadub sonomabílášedáčernáVýběr barvy zvolte ve variantách produktu. Materiál:dřevotřískaRozměry:šířka: 50 cmhloubka: 40 cmvýška: 76 cmHmotnost:20,5 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Komoda se zásuvkami Dekorhome Černá

Komoda se šuplíky Dekorhome Černá

Komoda se šuplíky Dekorhome Černá
Detail

Tento praktický příborník se skvěle hodí do vašeho obývacího pokoje. Dřevěný příborník je zručně zhotovený z masivního akáciového dřeva a MDF, takže je velmi robustní a má dlouhou životnost. Masivní akáciové dřevo je tvrdé dřevo s hustou kresbou. Každý kus se lehce liší od všech ostatních zásluhou řemeslného zpracování a krásné dřevěné kresby. Odkládací skříňka má 3 zásuvky a 2křídlá dvířka, takže poskytuje dostatek úložného prostoru pro knihy, multimediální zařízení a další nezbytnosti. Horní deska příborníku je ideální pro vystavení dekorativních předmětů, fotorámečků nebo rostlin v květináčích. Barva:přírodní / bílápřírodní / černá Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:masivní dřevo / MDF / kovCelkové rozměry:šířka: 110 cmhloubka: 35 cmvýška: 70 cm Hmotnost:31 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Komoda se šuplíky Dekorhome Černá

Komoda AVORIO 120 Eltap Černá

Komoda AVORIO 120 Eltap Černá
Detail

Perfektní řešení pro diskrétní uspořádání ložnice, obývacího pokoje nebo šatny je komoda AVORIO. Komoda se skládá z prostorné zásuvky a tří přihrádek, které poskytují maximální úložný prostor. Komoda Avorio je krásným elegantním doplňkem vašeho domova. Perfektní pro ty, kteří hledají pěkný úložný prostor, který zapadne do moderního, skandinávského ale i industriálního stylu. Korpus a čelo této malé komody jsou vyrobeny z MDF a potaženy laminem. Kovové, černé nohy nábytku dodávají velmi pěkný, čistý vzhled. Barva:dub / bíládub / černá Výběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:MDF laminovaná / kov Rozměry:šířka: 120 cmhloubka: 40 cmvýška: 80 cm Hmotnost:41 kg Dodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Komoda AVORIO 120 Eltap Černá

Komoda se šuplíky Dekorhome Černá

Komoda se šuplíky Dekorhome Černá
Detail

Tento praktický příborník se skvěle hodí do vašeho obývacího pokoje. Dřevěný příborník je zručně zhotovený z masivního akáciového dřeva a MDF, takže je velmi robustní a má dlouhou životnost. Masivní akáciové dřevo je tvrdé dřevo s hustou kresbou. Každý kus se lehce liší od všech ostatních zásluhou řemeslného zpracování a krásné dřevěné kresby. Odkládací skříňka má 3 zásuvky a 2křídlá dvířka, takže poskytuje dostatek úložného prostoru pro knihy, multimediální zařízení a další nezbytnosti. Horní deska příborníku je ideální pro vystavení dekorativních předmětů, fotorámečků nebo rostlin v květináčích. Barva:přírodní / bílápřírodní / černá Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:masivní dřevo / MDF / kovCelkové rozměry:šířka: 110 cmhloubka: 35 cmvýška: 70 cm Hmotnost:31 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Komoda se šuplíky Dekorhome Černá

Komoda AVORIO 180 Eltap Černá

Komoda AVORIO 180 Eltap Černá
Detail

Velká komoda AVORIO má atraktivní design s průmyslovou kovovou základnou a nohami lakovanými černou práškovou barvou. Nábytek je dostupný ve dvou barvách: bílé a černé a spolu s dalším nábytkem z kolekce dokáže vytvořit sestavu krásného nábytku do různých typů interiérů. Laminovaná MDF deska komody je nenáročná na údržbu. Komoda se skládá z kombinace dvou zásuvek, čtyř uzavřených polic a jedné otevřené police. Uzavřené police jsou kryté dvěma dvířky s panty pro otevírání. Barva:dub artisan / bíládub artisan / černá Výběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:MDF laminovaná / kov Rozměry:šířka: 180 cmhloubka: 40 cmvýška: 80 cm Hmotnost:64 kg Dodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Komoda AVORIO 180 Eltap Černá

Komoda AVORIO 120 Eltap Černá

Komoda AVORIO 120 Eltap Černá
Detail

Perfektní řešení pro diskrétní uspořádání ložnice, obývacího pokoje nebo šatny je komoda AVORIO. Komoda se skládá z prostorné zásuvky a tří přihrádek, které poskytují maximální úložný prostor. Komoda Avorio je krásným elegantním doplňkem vašeho domova. Perfektní pro ty, kteří hledají pěkný úložný prostor, který zapadne do moderního, skandinávského ale i industriálního stylu. Korpus a čelo této malé komody jsou vyrobeny z MDF a potaženy laminem. Kovové, černé nohy nábytku dodávají velmi pěkný, čistý vzhled. Barva:dub / bíládub / černá Výběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:MDF laminovaná / kov Rozměry:šířka: 120 cmhloubka: 40 cmvýška: 80 cm Hmotnost:41 kg Dodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Komoda AVORIO 120 Eltap Černá

Černá BELIANI matná kožená 160 × 200 cm AVIGNON (beliani_83993)

Černá BELIANI matná kožená 160 × 200 cm AVIGNON (beliani_83993)
Detail

Postel - 180 × 221 cm (Š×D), výška 70 cm, manželská, s čelem, materiál překližka a syntetická kůže, moderní styl, matná povrchová úprava, pro matraci 180 × 200 cm, s roštem, černá barva Chcete si pořídit novou postel, která se ve vaší ložnici bude ideálně vyjímat? V tom případě by vás mohla zaujmout postel BELIANI. Spánek je velmi důležitý, proto nepodceňte výběr vhodné postele. Dvoulůžková postel je vhodná nejen pro manžele, ale i pro jednotlivce, kterým vyhovuje hodně prostoru pro spánek. Postel má 70 × 180 × 221 cm (vך×h). Zatímco její černá barva umocní zdařilý vzhled, kvalitní materiál zase propůjčí dlouhou životnost, díky čemuž bude postel sloužit po dlouhá léta. K výrobě postele slouží překližka a syntetická kůže. Matná povrchová úprava dotváří celkový design. Nejen, že postel BELIANI skvěle vypadá, ale přináší do domova také moderní styl. Hlavní vlastnosti produktu Černá BELIANI matná kožená 160 × 200 cm AVIGNON Kvalitní postel BELIANI je vybavena... (alza.cz)

Podobné produkty ako Černá BELIANI matná kožená 160 × 200 cm AVIGNON (beliani_83993)

Komoda DTD / kov Dekorhome Černá lesk

Komoda DTD / kov Dekorhome Černá lesk
Detail

Tento příborník v industriálním stylu je praktický a užitečný doplněk, který zároveň krásně oživí zařízení vašeho pokoje. Má kovové nohy a robustní konstrukci, tudíž je mimořádně odolný a pevný. Disponuje 3 zásuvkami, které poskytují dostatek úložného prostoru pro vaše knihy, multimediální zařízení a další předměty. Robustní stolní deska je také ideální pro vystavování dekorativních předmětů, fotorámečků nebo květináčů. Příborník lze navíc snadno čistit vlhkým hadříkem.Barva: bílášedáčernábílá leskšedá leskčerná leskbetondub sonomabílá / dub sonomaVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: DTD / kovRozměry: šířka: 60 cmhloubka: 35 cmvýška: 69 cmHmotnost: 19 kgDodáváno v demontu. (inpostele.cz)

Podobné produkty ako Komoda DTD / kov Dekorhome Černá lesk

Komoda LANZZI 180 Eltap Černá / zlatá

Komoda LANZZI 180 Eltap Černá / zlatá
Detail

Velká komoda LANZZI s jednou prostornou zásuvkou má čistý a lelegantní vzhled s neutrální pevnou povrchovou úpravou, která se hodí téměř ke každé barevné škále v interiéru. Zásuvka se hladce otevírá a je téměř tichá díky funkci soft-close. Komoda má navíc dvě velké police, které se skrývají za dvojicí dvířek. Třetí police je otevřená, což umožňuje vystavit například fotografie nebo svíčky. Téměř dva metry široká komoda umožňuje schovat velké množství oblečení či jiných nezbytností. Barvy nábytku byly vytvořeny v těchto variantách: černá matná v kombinaci s dubem a pouze černá matná se zlatými madly. Verze s dekorem dub se otevírá pomocí pantu "push to open", díky kterému se odstanete do skčíňky jemným zatlačením na dvířka. Černé, kovové nohy dodávají nábytku pocit stability a zároveň jsou zajímavým doplňkem. Barva:černá / zlatádub artisan / černá Výběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:MDF laminovaná / kov Rozměry:šířka: 180 cmhloubka: 40 cmvýška: 80 cmvýška nohou: 20 cm Hmotnost:51 kg Dodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Komoda LANZZI 180 Eltap Černá / zlatá

Komoda LANZZI 120 Eltap Černá / zlatá

Komoda LANZZI 120 Eltap Černá / zlatá
Detail

Malá komoda LANZZI je vyrobena z MDF potažené laminem. Nábytek je vybaven dvěma širokými, uzavřenými přihrádkami a jednou zásuvkou - ideální pro schování oblečení nebo jiných předmětů. Třetí přihrádka je navíc otevřená, takže ji lze využít jako místo na časopisy, dálkové ovladače nebo rámečky na fotky. Komoda LANZZI je dostupná ve dvou barevných variantách: černá nebo kombinace černé a dubu. Komody se liší i způsobem otevírání skříněk a zásuvek. Černá komoda je zdobena zlatými úchytkami pro otevírání. Rovné linie a vysoké, černé, kovové nohy budou ladit s dekorem ložnice, obývacího pokoje nebo chodby. K sestavení komody poskytujeme snadný návod a všechny potřebné díly. Barva:černá / zlatádub artisan / černá Výběr barvy zvolte ve variantách produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:MDF laminovaná / kov Rozměry:šířka: 120 cmhloubka: 40 cmvýška: 80 cm Hmotnost:38 kg Dodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Komoda LANZZI 120 Eltap Černá / zlatá

Komoda DTD / kov Dekorhome Černá lesk

Komoda DTD / kov Dekorhome Černá lesk
Detail

Tento příborník v industriálním stylu je praktický a užitečný doplněk, který zároveň krásně oživí zařízení vašeho pokoje. Má kovové nohy a robustní konstrukci, tudíž je mimořádně odolný a pevný. Disponuje 3 zásuvkami, které poskytují dostatek úložného prostoru pro vaše knihy, multimediální zařízení a další předměty. Robustní stolní deska je také ideální pro vystavování dekorativních předmětů, fotorámečků nebo květináčů. Příborník lze navíc snadno čistit vlhkým hadříkem.Barva: bílášedáčernábílá leskšedá leskčerná leskbetondub sonomabílá / dub sonomaVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: DTD / kovRozměry: šířka: 60 cmhloubka: 35 cmvýška: 69 cmHmotnost: 19 kgDodáváno v demontu. (dekorhome.cz)

Podobné produkty ako Komoda DTD / kov Dekorhome Černá lesk
Černá komoda WINCHESTER, 240145 (beliani_240145), Bílá komoda WINCHESTER, 240144 (beliani_240144), Komoda černá WALPI, 251910 (beliani_251910), winchester slanka peprenka 11 cm, Winchester: Sídlo démonů - DVD (D008183), Winchester: Sídlo démonů - Blu-ray (BD001787), Komoda světle hnědá/černá BLACKPOOL, 126289 (beliani_126289), Komoda černá se světlým dřevem STERLING, 251917 (beliani_251917), Černá komoda s tmavým dřevem KURO, 200853 (beliani_200853), Čtyřdveřová černá komoda světlé dřevo ARKLEY, 244089 (beliani_244089), Komoda z tmavého dřeva černá VILSECK, 256250 (beliani_256250), Komoda tmavě hnědá a černá TIFTON, 182482 (beliani_182482), Ocelová komoda se 4 zásuvkami černá MATANA, 288794 (beliani_288794), Danish Style Komoda Tange II., 106 cm, černá (NT00876), Ocelová komoda se 3 zásuvkami černá WOSTOK, 288831 (beliani_288831), Danish Style Komoda Tange I., 106 cm, černá (NT00870), Danish Style Komoda Milt, 180 cm, borovice / černá (NT00637), komoda sonata, komoda bonanza, komoda cancan, komoda cervo, bellevue komoda, komoda bellevue, komoda joker 717, komoda bianca 10, tv komoda emperio, koupelnova komoda denia, komoda juli 3, Komoda Sweden, 5907763644579 (vivaldi_SBS125X00WMWG00042), Komoda Tulia, 5907763641332 (vivaldi_SBT090X00OAWMWM062)