Japonský porcovací nůž patří k základnímu vybavení japonských kuchařů a je díky své vynikající geometrii předurčen pro precizní vykosťování a oddělování masa, čistění a porcování krevet, odblaňování, vypeckovávání nebo čištění paprik. Délka čepele 105 mm / celková délka 205 mm.Dnes se damascénská ocel dělí na „litou“ a „svářkovou“. Litý damašek vznikal roztavením oceli v malých hliněných kelímcích a následným přidáváním různých příměsí podle receptury kováře. Naproti tomu je svářkový damašek vrstvený, tvořený nejméně dvěma druhy ocelí nebo ocele a jiného kovu. Používá se měkká pružná ocel v kombinaci s tvrdou vysokouhlíkovou ocelí v desítkách až stovkách vrstev. Geniální a dosud nepřekonaná technologie proslulých japonských kovářů, uměla spojit pružnou a tvrdou ocel tak, aby se snoubily jejich jedinečné vlastnosti v unikátní dílo samurajských mečů. Nože serie DMS jsou vyrobeny svářkovou technologií v 67 vrstvách, sloučili měkkou ocel VG2 a tvrdou ocel VG10. Díky tomu získali skvělé vlastnosti – extrémní tvrdost, pružnost a dlouhou životnost. Dodavatelem materiálu pro nože je japonská ocelárna TAKEFU.Rukojetě nožů jsou vyrobeny z javorového dřeva a jsou upraveny metodou KEBONY. Tato technologie, vyvinutá v Norsku, je patentovaný proces, který bez škodlivých látek a toxinů, zesiluje buněčnou strukturu použitého javoru a zdůrazní nejen prvotřídní vlastnosti tvrdého dřeva, ale i bohatou hnědou barvu. (4home.cz)
Podobné produkty ako Catler DMS 76 japonský ořezávací nůž , Catler dms 76 (dms 76)Japonský porcovací nůž patří k základnímu vybavení japonských kuchařů a je díky své vynikající geometrii předurčen pro precizní vykosťování a oddělování masa, čistění a porcování krevet, odblaňování, vypeckovávání nebo čištění paprik. 105/205 mm (tonerpartner.cz)
Podobné produkty ako DMS 76 Ořezávací nůž Catler , Catler dms 205 nůž na pečivo (dms 205)Japonský nůž Santoku je určen především pro asijskou kuchyni. V japonštině znamená santoku tři využití - poradí si s krájením, drcením a sekáním masa, zeleniny a ryb. Délka čepele 178/ celková délka 313 mm.Dnes se damascénská ocel dělí na „litou“ a „svářkovou“. Litý damašek vznikal roztavením oceli v malých hliněných kelímcích a následným přidáváním různých příměsí podle receptury kováře. Naproti tomu je svářkový damašek vrstvený, tvořený nejméně dvěma druhy ocelí nebo ocele a jiného kovu.Používá se měkká pružná ocel v kombinaci s tvrdou vysokouhlíkovou ocelí v desítkách až stovkách vrstev.Geniální a dosud nepřekonaná technologie proslulých japonských kovářů, uměla spojit pružnou a tvrdou ocel tak, aby se snoubily jejich jedinečné vlastnosti v unikátní dílo samurajských mečů. Nože serie DMS jsou vyrobeny svářkovou technologií v 67 vrstvách, sloučili měkkou ocel VG2 a tvrdou ocel VG10. Díky tomu získali skvělé vlastnosti – extrémní tvrdost, pružnost a dlouhou životnost. Dodavatelem materiálu pro nože je japonská ocelárna TAKEFU. Rukojetě nožů jsou vyrobeny z javorového dřeva a jsou upraveny metodou KEBONY. Tato technologie, vyvinutá v Norsku, je patentovaný proces, který bez škodlivých látek a toxinů, zesiluje buněčnou strukturu použitého javoru a zdůrazní nejen prvotřídní vlastnosti tvrdého dřeva, ale i bohatou hnědou barvu. (4home.cz)
Podobné produkty ako Catler DMS 178 japonský nůž Santoku , Catler dms 203 (dms 203)Universální japonský kuchařský nůž typu Gyuto patří k základnímu vybavení japonských kuchařů. Má všestranné využití, je velmi silný a ostrý, proto je ideální na krájení masa, ryb a zeleniny. Délka čepele 203/ celková délka 338 mm.Dnes se damascénská ocel dělí na „litou“ a „svářkovou“. Litý damašek vznikal roztavením oceli v malých hliněných kelímcích a následným přidáváním různých příměsí podle receptury kováře. Naproti tomu je svářkový damašek vrstvený, tvořený nejméně dvěma druhy ocelí nebo ocele a jiného kovu. Používá se měkká pružná ocel v kombinaci s tvrdou vysokouhlíkovou ocelí v desítkách až stovkách vrstev. Geniální a dosud nepřekonaná technologie proslulých japonských kovářů, uměla spojit pružnou a tvrdou ocel tak, aby se snoubily jejich jedinečné vlastnosti v unikátní dílo samurajských mečů. Nože serie DMS jsou vyrobeny svářkovou technologií v 67 vrstvách, sloučili měkkou ocel VG2 a tvrdou ocel VG10. Díky tomu získali skvělé vlastnosti – extrémní tvrdost, pružnost a dlouhou životnost. Dodavatelem materiálu pro nože je japonská ocelárna TAKEFU. Rukojetě nožů jsou vyrobeny z javorového dřeva a jsou upraveny metodou KEBONY. Tato technologie, vyvinutá v Norsku, je patentovaný proces, který bez škodlivých látek a toxinů, zesiluje buněčnou strukturu použitého javoru a zdůrazní nejen prvotřídní vlastnosti tvrdého dřeva, ale i bohatou hnědou barvu. (4home.cz)
Podobné produkty ako Catler DMS 203 japonský kuchařský nůž , Catler dms 126 (dms 126)Japonský nůž pro krájení ovoce a zeleniny je velmi ostrý menší nůž s vynikajícím vyvážením pro lepší kontrolu při krájení. Má široké využití v domácnosti ale i venku na pikniku. Ideální pro čistění, loupání a krájení ovoce a zeleniny a také pro dekorativní vykrajování. Délka čepele 126 mm / celková délka 234 mm.Dnes se damascénská ocel dělí na „litou“ a „svářkovou“. Litý damašek vznikal roztavením oceli v malých hliněných kelímcích a následným přidáváním různých příměsí podle receptury kováře. Naproti tomu je svářkový damašek vrstvený, tvořený nejméně dvěma druhy ocelí nebo ocele a jiného kovu. Používá se měkká pružná ocel v kombinaci s tvrdou vysokouhlíkovou ocelí v desítkách až stovkách vrstev. Geniální a dosud nepřekonaná technologie proslulých japonských kovářů, uměla spojit pružnou a tvrdou ocel tak, aby se snoubily jejich jedinečné vlastnosti v unikátní dílo samurajských mečů. Nože serie DMS jsou vyrobeny svářkovou technologií v 67 vrstvách, sloučili měkkou ocel VG2 a tvrdou ocel VG10. Díky tomu získali skvělé vlastnosti – extrémní tvrdost, pružnost a dlouhou životnost. Dodavatelem materiálu pro nože je japonská ocelárna TAKEFU. Rukojetě nožů jsou vyrobeny z javorového dřeva a jsou upraveny metodou KEBONY. Tato technologie, vyvinutá v Norsku, je patentovaný proces, který bez škodlivých látek a toxinů, zesiluje buněčnou strukturu použitého javoru a zdůrazní nejen prvotřídní vlastnosti tvrdého dřeva, ale i bohatou hnědou barvu. (4home.cz)
Podobné produkty ako Catler DMS 126 japonský nůž na ovoce , Catler dms 178 (dms 178)Kuchyňský nůž -, délka čepele 7,6 cm, porcovací nůž a vykosťovací nůž Součástí výbavy každé domácí i profesionální kuchyně by měly být kvalitní nože, které maximálně usnadní přípravu pokrmů. Catler DMS 76 je díky svému provedení jedním z nich. Porcovací nůž patří k základnímu vybavení všech japonských kuchařů a pyšní se svým multifunkčním využitím. S jeho pomocí snadno vykostíte i oddělíte maso, je rovněž vhodný pro čištění a porcování krevet, odblaňování, vypeckovávání i čištění paprik. O to se postará mohutná a velmi ostrá čepel a jeho komfortní používání umožní ergonomická rukojeť vyrobená ze dřeva. Catler DMS 76 se stane vaším nepostradatelným pomocníkem při vaření a přípravě pokrmů. Klíčové vlastnosti kuchyňského nože Catler DMS 76Vysoce kvalitní japonský porcovací nůžVhodný do domácí i profesionální kuchyněPro vykosťování a oddělování masa, čištění a porcování krevet, odblaňováníNůž Catler s mohutnou a velmi ostrou čepelíErgonomická... (alza.cz)
Podobné produkty ako Catler DMS 76 (DMS 76) , Tescoma azza nakiri japonský nůž 18 cmKuchyňský nůž - ocel, délka čepele 20,5 cm, nůž na pečivo, materiál rukojeti dřevo Bezchybný kuchyňský nůž bude hvězdou vaší kuchařské výbavy. Nůž na pečivo od firmy CATLER se skvěle hodí na snadné krájení pečiva bez drobení, vhodný ale bude i při rozdělování jemného těsta. Délka čepele má celkem 20,5 cm. Tradiční dřevěná rukojeť příjemná na dotek je dokonale vyvážená a kromě toho úžasně padne do vaší ruky. Základní funkce kuchyňského nože CATLER DMS 205 Nůž na pečivo CATLER DMS 205 Nůž na pečivo nabízí čepel o délce 20,5 cm Rukojeť z přírodního dřeva pro přijemný úchop Typ nože: nůž na pečivo (alza.cz)
Podobné produkty ako CATLER DMS 205 Nůž na pečivo (DMS 205) , Joseph joseph nůž japonský elevate santoku 10531 (10531)Japonský nůž pro krájení ovoce a zeleniny je velmi ostrý menší nůž s vynikajícím vyvážením pro lepší kontrolu při krájení. Má široké využití v domácnosti ale i venku na pikniku. Ideální pro čistění, loupání a krájení ovoce a zeleniny a také pro dekorativní vykrajování. 126/234 mm (patro.cz)
Podobné produkty ako CATLER DMS Nůž na ovoce 12,6 cm , Tescoma japonský nůž presto santoku 20 cm (863049.00)Japonský nůž na pečivo má charakteristickou dlouhou zoubkovanou čepel. Díky tomuto pilkovému ostří snadno nakrájí i velmi křupavý chléb nebo bagetu bez stlačování střídky a drcení kůrky. Ergonomická protiskluzová rukojeť pro bezpečnou i pohodlnou práci. Japonský nůž na pečivo Damascénská ocel z japonské ocelárny Takefu Rukojeť ze dřeva Kebony Pro každodenní použití Pro snadné krájení křupavých baget i čerstvého chleba Rozměry výrobku: 205/305 mm Doporučení: Nože se nesmí mýt v myčce nádobí. Omývejte je horkou tekoucí vodou a dobře osušte před uložením. Aby vám vydržely po celý život, ostřete je keramickou ocílkou Catler CS 2010. Vysoká řemeslná kvalita (patro.cz)
Podobné produkty ako CATLER DMS 205 kuchyňský nůž na pečivo DMS205 , Tescoma japonský nůž presto santoku 15 cm (863048.00)Kuchařský japonský nůž Catler DMS 203 Chef Knife Extrémně tvrdý, pružný, s dlouhou životností Universální japonský kuchařský nůž typu Gyuto patří k základnímu vybavení japonských kuchařů Má všestranné využití, je velmi silný a ostrý, proto je ideální na krájení masa, ryb a zeleniny. Je vyroben svářkovou technologií v 70 vrstvách, přičemž složení čepele je ze dvou druhů oceli – měkké pružné VG2 a tvrdé VG10 Dodávatelem materiálů pro japonské nože Catler řady DMS je japonská ocelárna Takefu Rukojeť je vyrobena z javorového dřeva a je upravená metodou Kebony Celková délka 338 mm Délka čepele 203 mm Baleno v elegantním dřevěném boxu (tonerpartner.cz)
Podobné produkty ako DMS 203 Kuchařský nůž Catler , D-link dms-106xt (dms-106xt)Japonský nůž Santoku je určen především pro asijskou kuchyni. V japonštině znamená santoku tři využití - poradí si s krájením, drcením a sekáním masa, zeleniny a ryb. 178/313 mm (tonerpartner.cz)
Podobné produkty ako DMS 178 Santoku nůž Catler , Catler mg 800 (catler mg 800 )Japonský nůž na pečivo má charakteristickou dlouhou zoubkovanou čepel. Díky tomuto pilkovému ostří snadno nakrájí i velmi křupavý chléb nebo bagetu bez stlačování střídky a drcení kůrky. Ergonomická protiskluzová rukojeť pro bezpečnou i pohodlnou práci. Japonský nůž na pečivo Damascénská ocel z japonské ocelárny Takefu Rukojeť ze dřeva Kebony Pro každodenní použití Pro snadné krájení křupavých baget i čerstvého chleba Rozměry výrobku: 205/305 mm Doporučení: Nože se nesmí mýt v myčce nádobí. Omývejte je horkou tekoucí vodou a dobře osušte před uložením. Aby vám vydržely po celý život, ostřete je keramickou ocílkou Catler CS 2010. Vysoká řemeslná kvalita (tonerpartner.cz)
Podobné produkty ako DMS 205 Nůž na pečivo Catler , Catler gc3 vacuum containers (catler gc3 )Japonský nůž pro krájení ovoce a zeleniny je velmi ostrý menší nůž s vynikajícím vyvážením pro lepší kontrolu při krájení. Má široké využití v domácnosti ale i venku na pikniku. Ideální pro čistění, loupání a krájení ovoce a zeleniny a také pro dekorativní vykrajování. 126/234 mm (tonerpartner.cz)
Podobné produkty ako DMS 126 Nůž na ovoce Catler , Povlečení japonský motivKuchyňský nůž -, délka čepele 20,3 cm, kuchařský nůž Součástí výbavy každé domácí i profesionální kuchyně by měly být kvalitní nože, které maximálně usnadní přípravu pokrmů. Catler DMS 203 je díky svému provedení jedním z nich. Kuchařský nůž typu Gyuto patří k základnímu vybavení všech japonských kuchařů a pyšní se svým multifunkčním využitím. S jeho pomocí precizně nakrájíte zeleninu, maso i ryby. O to se postará mohutná a velmi ostrá čepel a jeho komfortní používání umožní ergonomická rukojeť vyrobená ze dřeva. Catler DMS 203 se stane vaším nepostradatelným pomocníkem při vaření. Klíčové vlastnosti kuchyňského nože Catler DMS 203 Vysoce kvalitní kuchařský nůž typu GyutoVhodný do domácí i profesionální kuchyněPro krájení zeleniny, masa i rybNůž Catler s mohutnou a velmi ostrou čepelíErgonomická rukojeť pro komfortní používáníBarevné provedení: hnědo-stříbrné Délka čepele:20,3 cm Délka nože:33,8 cm (alza.cz)
Podobné produkty ako Catler DMS 203 (DMS 203) , Zelite infinity by klarstein alpha-royal japanese série, 6" vykosťovací nůž, japonský, damašková ocelKuchyňský nůž -, délka čepele 17,8 cm, japonský nůž Součástí výbavy každé domácí i profesionální kuchyně by měly být kvalitní nože, které maximálně usnadní přípravu pokrmů. Catler DMS 178 je díky svému provedení jedním z nich. Japonský nůž Santoku je určený především pro asijskou kuchyni a pyšní se svým multifunkčním využitím. S jeho pomocí precizně nakrájíte, nadrtíte i nasekáte maso, zeleninu i ryby. O to se postará mohutná a velmi ostrá čepel se speciálními malými prohlubněmi a jeho komfortní používání umožní ergonomická rukojeť vyrobená ze dřeva. Catler DMS 178 se stane vaším nepostradatelným pomocníkem při vaření. Klíčové vlastnosti kuchyňského nože Catler DMS 178Vysoce kvalitní japonský nůž SantokuVhodný do domácí i profesionální kuchyněPro krájení, drcení i sekání zeleniny, masa i rybNůž Catler s mohutnou a velmi ostrou čepelíErgonomická rukojeť pro komfortní používáníBarevné provedení: hnědo-stříbrné Délka čepele:17,8... (alza.cz)
Podobné produkty ako Catler DMS 178 (DMS 178) , Zelite infinity by klarstein alpha-royal japanese série, 6" vykosťovací nůž, japonský, damašková ocel aus10Kuchyňský nůž -, délka čepele 12,6 cm, nůž na zeleninu Součástí výbavy každé domácí i profesionální kuchyně by měly být kvalitní nože, které maximálně usnadní přípravu pokrmů. Catler DMS 126 je díky svému provedení jedním z nich. Japonský nůž na ovoce a zeleninu disponuje vynikajícím vyvážením pro lepší kontrolu při krájení a pyšní se svým multifunkčním využitím. S jeho pomocí precizně nakrájíte, oloupete i očistíte ovoce a zeleninu a je vhodný rovněž pro dekorativní vykrajování. O to se postará velmi ostrá čepel a jeho komfortní používání umožní ergonomická rukojeť vyrobená ze dřeva. Catler DMS 126 se stane vaším nepostradatelným pomocníkem při vaření a přípravě jídel. Klíčové vlastnosti kuchyňského nože Catler DMS 126Vysoce kvalitní japonský nůž na ovoce a zeleninuVhodný do domácí i profesionální kuchyněPro krájení, loupání i čištění ovoce a zeleninyDokonale vyvážený pro lepší kontrolu při krájeníNůž Catler s velmi ostrou čepelíErgonomická... (alza.cz)
Podobné produkty ako Catler DMS 126 (DMS 126) , Catler es 8014Universální japonský kuchařský nůž typu Gyuto patří k základnímu vybavení japonských kuchařů. Má všestranné využití, je velmi silný a ostrý, proto je ideální na krájení masa, ryb a zeleniny. 203/338 mm (patro.cz)
Podobné produkty ako Catler DMS 203 , Catler tb 7010 (41009751)Japonský nůž Santoku je určen především pro asijskou kuchyni. V japonštině znamená santoku tři využití - poradí si s krájením, drcením a sekáním masa, zeleniny a ryb. 178/313 mm (patro.cz)
Podobné produkty ako Catler DMS 178 Santoku , Catler sm 2011 (sm2011)Hlavní výhody: šikovný malý nůž pro loupání, zdobení a řezání malých surovin rukojeť z ušlechtilého březového dřeva skvěle vypadá i padne do ruky, má velmi speciální strukturu a činí každý nůž jedinečný ledem tvrzená čepel s optimální tvrdostí 58 HRC zajišťuje extrémní ostrost, dlouhou životnost a odolnost vůči korozi součástí série VIVUM, jejímž znakem je touha po jedinečnosti a řemeslné zpracování namísto sériové uniformity - každý nůž je ručně dokončován Dodatečné informace: materiál: nerezová ocel, březové dřevo délka čepele: 10 cm pouze ruční mytí (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Ořezávací nůž VIVUM 10 cm, ocel, hnědá, F.DICK , Catler cm 4012 kávovarHlavní výhody: šikovný malý nůž pro loupání, zdobení a řezání malých surovin rukojeť z ušlechtilého březového dřeva skvěle vypadá i padne do ruky, má velmi speciální strukturu a činí každý nůž jedinečný ledem tvrzená čepel s optimální tvrdostí 58 HRC zajišťuje extrémní ostrost, dlouhou životnost a odolnost vůči korozi součástí série VIVUM, jejímž znakem je touha po jedinečnosti a řemeslné zpracování namísto sériové uniformity - každý nůž je ručně dokončován Dodatečné informace: materiál: nerezová ocel, březové dřevo délka čepele: 10 cm pouze ruční mytí (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Ořezávací nůž VIVUM 10 cm, ocel, hnědá, F.DICK , Espresso catler es 4050Hlavní výhody: nůž s kratší čepelí, ideální na loupání, řezání, dekorování a přípravu ovoce a zeleniny pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z polymerových vláken s nýty z nerezové oceli součástí široké řady specializovaných nožů TOQUE Dodatečné informace: délka čepele: 100 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Ořezávací nůž TOQUE 10 cm, nerezové nýty, bílá, Lion Sabatier , Catler es 9010 nerezHlavní výhody: nůž s kratší čepelí, ideální na loupání, řezání, dekorování a přípravu ovoce a zeleniny pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z olivového dřeva s nýty z nerezové oceli součástí široké řady specializovaných nožů PROVENCAO Dodatečné informace: délka čepele: 100 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Ořezávací nůž PROVENCAO 10 cm, nerezové nýty, hnědá, Lion Sabatier , Kavovar a cajovar catlerHlavní výhody: nůž s kratší čepelí, ideální na loupání, řezání, dekorování a přípravu ovoce a zeleniny pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z Pakka dřeva s nýty z mosazi součástí široké řady specializovaných nožů SAVEUR Dodatečné informace: délka čepele: 100 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Ořezávací nůž SAVEUR 10 cm, mosazné nýty, hnědá, Lion Sabatier , Catler mc 8010 (mc 8010)Hlavní výhody: nůž s kratší čepelí, ideální na loupání, řezání, dekorování a přípravu ovoce a zeleniny pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z Pakka dřeva s nýty z mosazi součástí široké řady specializovaných nožů SAVEUR Dodatečné informace: délka čepele: 100 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Ořezávací nůž SAVEUR 10 cm, mosazné nýty, hnědá, Lion Sabatier , Catler ts 4014 (ts 4014)Hlavní výhody: nůž s kratší čepelí, ideální na loupání, řezání, dekorování a přípravu ovoce a zeleniny pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z polymerových vláken s nýty z nerezové oceli součástí široké řady specializovaných nožů TOQUE Dodatečné informace: délka čepele: 100 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Ořezávací nůž TOQUE 10 cm, nerezové nýty, bílá, Lion Sabatier , Catler ke 3010 ( ke 3010)Hlavní výhody: nůž s kratší čepelí, ideální na loupání, řezání, dekorování a přípravu ovoce a zeleniny pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z polymerových vláken s nýty z mosazi součástí široké řady specializovaných nožů IDÉAL Dodatečné informace: délka čepele: 100 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Ořezávací nůž IDÉAL 10 cm, mosazné nýty, černá, Lion Sabatier , Catler km 8020 (km 8020)Hlavní výhody: nůž s kratší čepelí, ideální na loupání, řezání, dekorování a přípravu ovoce a zeleniny pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z polymerových vláken s nýty z nerezové oceli součástí široké řady specializovaných nožů IDÉAL Dodatečné informace: délka čepele: 100 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Ořezávací nůž IDÉAL 10 cm, nerezové nýty, černá, Lion Sabatier , Catler km 8012 (km 8012)Hlavní výhody: nůž s kratší čepelí, ideální na loupání, řezání, dekorování a přípravu ovoce a zeleniny pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z olivového dřeva s nýty z nerezové oceli součástí široké řady specializovaných nožů PROVENCAO Dodatečné informace: délka čepele: 100 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Ořezávací nůž PROVENCAO 10 cm, nerezové nýty, hnědá, Lion Sabatier , Catler vb 8010 (vb 8010)Hlavní výhody: nůž s kratší čepelí, ideální na loupání, řezání, dekorování a přípravu ovoce a zeleniny pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z polymerových vláken s nýty z mosazi součástí široké řady specializovaných nožů IDÉAL Dodatečné informace: délka čepele: 100 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Ořezávací nůž IDÉAL 10 cm, mosazné nýty, černá, Lion Sabatier , Catler vs 8010 (vs 8010)Hlavní výhody: nůž s kratší čepelí, ideální na loupání, řezání, dekorování a přípravu ovoce a zeleniny pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z polymerových vláken s nýty z nerezové oceli součástí široké řady specializovaných nožů IDÉAL Dodatečné informace: délka čepele: 100 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Ořezávací nůž IDÉAL 10 cm, nerezové nýty, černá, Lion Sabatier , Catler cg 510 (cg 510 )Wüsthof Japonský nůž WÜSTHOF GOURMET 17cm, kategorie: VAŘENÍ | KRÁJENÍ | NOŽE A SEKÁČKY | KUCHAŘSKÉ NOŽE (kitos.cz)
Podobné produkty ako Wüsthof Japonský nůž GOURMET 17cmNůž Santoku s výbrusem Classic patří mezi nože asijského typu. Pyšní se širokou a především ostrou čepelí. Tohoto všeuměla z asijské kuchyně lze použít hned třemi způsoby: pro přípravu masa, ryb i zeleniny. Díky strukturovanému výbrusu povrchu čepele je dokonalým pomocníkem pro krájení například tenkých plátků šunky – výbrus na obou stranách čepele zajistí, že se měkké potraviny nelepí. Excelentní ostří nože Santoku oceníte také při krájení rajčat, jejichž tvar i textura se během krájení nezmění. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení… (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Wüsthof Nůž japonský Santoku 17cm ClassicVíceúčelový santoku nůž asijské kuchyně k řezání ryb, masa a zeleniny. Je vybaven výbrusy po stranách čepele, které zabraňují lepení krájených potravin. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický víceúčelový nůž nejen pro asijskou kuchyni Výbrusy po stranách čepele Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 17 cm (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Japonský nůž Gourmet Wüsthof 17 cmJaponský kuchařský nůž Santoku se 17 cm dlouhou čepelí je vhodný na nejjemnější krájení, sekání či kostkování všech druhů potravin. Poloviční ochranné zakončení (ochrana prstů) a úzká čepel snižují hmotnost nože. Nůž je součástí řady Classic, ve které najdete nože kované z jednoho kusu kvalitní oceli v odlehčeném designu, díky kterému je čepel pružnější, a který snižuje únavu při krájení. Každé ostří je kontrolováno laserem a je výjimečně ostré. Nože jsou vybaveny ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi nýty. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Specifikace: Praktický japonský Santoku nůž Řada Classic Pro nejjemnější krájení, sekání či kostkování Nůž kovaný z jednoho kusu prvotřídní oceli Čepel je speciálně vytvrzena na 58° Rockwella Odlehčený design Ostří je kontrolováno laserem Ergonomicky tvarovaná rukojeť se třemi nýty Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Hygienický Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 17 cm (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Japonský nůž Cassic Wüsthof 17 cmJaponský kuchařský nůž Santoku se 17 cm dlouhou čepelí je vhodný na nejjemnější krájení, sekání či kostkování všech druhů potravin. Poloviční ochranné zakončení (ochrana prstů) a úzká čepel snižují hmotnost nože. Nůž je součástí řady Classic, ve které najdete nože kované z jednoho kusu kvalitní oceli v odlehčeném designu, díky kterému je čepel pružnější, a který snižuje únavu při krájení. Každé ostří je kontrolováno laserem a je výjimečně ostré. Nože jsou vybaveny ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi nýty. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Specifikace: Praktický japonský Santoku nůž Řada Classic Pro nejjemnější krájení, sekání či kostkování Nůž kovaný z jednoho kusu prvotřídní oceli Čepel je speciálně vytvrzena na 58° Rockwella Odlehčený design Ostří je kontrolováno laserem Ergonomicky tvarovaná rukojeť se třemi nýty Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Hygienický Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 17 cm (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Japonský nůž Cassic Wüsthof 17 cmVíceúčelový santoku nůž asijské kuchyně k řezání ryb, masa a zeleniny. Je vybaven výbrusy po stranách čepele, které zabraňují lepení krájených potravin. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický víceúčelový nůž nejen pro asijskou kuchyni Výbrusy po stranách čepele Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 17 cm (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Japonský nůž Gourmet Wüsthof 17 cmJaponský kuchařský nůž Santoku se 17 cm dlouhou čepelí je vhodný na nejjemnější krájení, sekání či kostkování všech druhů potravin. Poloviční ochranné zakončení (ochrana prstů) a úzká čepel snižují hmotnost nože. Nůž je součástí řady Classic, ve které najdete nože kované z jednoho kusu kvalitní oceli v odlehčeném designu, díky kterému je čepel pružnější, a který snižuje únavu při krájení. Každé ostří je kontrolováno laserem a je výjimečně ostré. Nože jsou vybaveny ergonomicky tvarovanou rukojetí se třemi nýty. Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera. Specifikace: Praktický japonský Santoku nůž Řada Classic Pro nejjemnější krájení, sekání či kostkování Nůž kovaný z jednoho kusu prvotřídní oceli Čepel je speciálně vytvrzena na 58° Rockwella Odlehčený design Ostří je kontrolováno laserem Ergonomicky tvarovaná rukojeť se třemi nýty Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Hygienický Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 17 cm (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Japonský nůž Cassic Wüsthof 17 cmNůž Santoku s výbrusem Classic patří mezi nože asijského typu. Pyšní se širokou a především ostrou čepelí. Tohoto všeuměla z asijské kuchyně lze použít hned třemi způsoby: pro přípravu masa, ryb i zeleniny. Díky strukturovanému výbrusu povrchu čepele je dokonalým pomocníkem pro krájení například tenkých plátků šunky – výbrus na obou stranách čepele zajistí, že se měkké potraviny nelepí. Excelentní ostří nože Santoku oceníte také při krájení rajčat, jejichž tvar i textura se během krájení nezmění. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení… (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Wüsthof Nůž japonský Santoku 17cm ClassicNůž Santoku s výbrusem Classic patří mezi nože asijského typu. Pyšní se širokou a především ostrou čepelí. Tohoto všeuměla z asijské kuchyně lze použít hned třemi způsoby: pro přípravu masa, ryb i zeleniny. Díky strukturovanému výbrusu povrchu čepele je dokonalým pomocníkem pro krájení například tenkých plátků šunky – výbrus na obou stranách čepele zajistí, že se měkké potraviny nelepí. Excelentní ostří nože Santoku oceníte také při krájení rajčat, jejichž tvar i textura se během krájení nezmění. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení… (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Wüsthof Nůž japonský Santoku 17cm ClassicVíceúčelový santoku nůž asijské kuchyně k řezání ryb, masa a zeleniny. Je vybaven výbrusy po stranách čepele, které zabraňují lepení krájených potravin. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický víceúčelový nůž nejen pro asijskou kuchyni Výbrusy po stranách čepele Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 17 cm (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Japonský nůž Gourmet Wüsthof 17 cmRučně kovaný nůž Santoku z řady FORGED Sebra je univerzální nůž japonského stylu na krájení a sekání masa, ryb, zeleniny, ovoce či bylinekNůž je ručně ukován z vysoce kvalitní japonské oceliPůsobí jako celek díky vyváženému upevnění čepeleRukojeť z luxusního, afrického, tmavého dřeva doplněná o červený proužek dokonale padne do rukyOriginální balení v luxusní dřevěné krabiciDélka čepele: 14 cmMateriál: japonská ocel, africké tmavé dřevo (grilykrby.cz)
Podobné produkty ako Japonský nůž Santoku FORGED Sebra 14cmOriginální, ručně kovaný nůž Santoku z řady FORGED Katai vhodný do každé kuchyněS nožem o délce čepele 14 cm snadno nasekáte jakoukoliv zeleninu, maso, ryby i bylinky na přípravu (nejen) asijských jídelNůž je ručně ukován z vysoce kvalitní japonské oceli VG10 v 5ti vrstváchPůsobí jako celek díky vyváženému upevnění čepeleRukojeť z kořenového dřeva dokonale padne do rukyOriginální balení v luxusní dřevěné krabiciDélka čepele: 14 cm (grilykrby.cz)
Podobné produkty ako Japonský nůž Santoku FORGED Katai 14cmOriginální, ručně kovaný nůž Santoku z řady FORGED Katai vhodný do každé kuchyněS robustním nožem o délce čepele 18 cm snadno nasekáte jakoukoliv zeleninu, maso, ryby i bylinky na přípravu (nejen) asijských jídelNůž je ručně ukován z vysoce kvalitní japonské oceli VG10 v 5ti vrstváchPůsobí jako celek díky vyváženému upevnění čepeleRukojeť z kořenového dřeva dokonale padne do rukyOriginální balení v luxusní dřevěné krabiciDélka čepele: 18 (grilykrby.cz)
Podobné produkty ako Japonský nůž Santoku FORGED Katai 18cmKuchařský japonský nůž Santoku se 17 cm dlouhou čepelí s výbrusy, a s elegantní, trojitě nýtovanou rukojetí z upraveného javorového dřeva. Čepel je po stranách opatřena zářezy ve tvaru oválu (olivy). Vzhledem ke vzduchu, který se v těchto výřezech drží, kousky masa neulpívají na noži. Kuchyňské nože a pomůcky Victorinox s kvalitní dřevěnou rukojetí představují ideální volbu pro milovníky klasiky. Dřevo jako přírodní materiál je příjemné do ruky a výborně doplní atmosféru tradiční kuchyně. Úpravou (modifikací) dřeva se u něj dosahuje lepších vlastností, jakými jsou větší pevnost, pružnost atp. Specifikace: Elegantní japonský Santoku nůž Perfektně ostrá čepel s výbrusy Trojitě nýtovaná rukojeť Upravené javorové dřevo Příjemný do ruky Pevný, pružný Délka čepele: 17 cm (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Japonský nůž Santoku Victorinox 17 cmKuchařský japonský nůž Santoku se 17 cm dlouhou čepelí s výbrusy, a s elegantní, trojitě nýtovanou rukojetí z upraveného javorového dřeva. Čepel je po stranách opatřena zářezy ve tvaru oválu (olivy). Vzhledem ke vzduchu, který se v těchto výřezech drží, kousky masa neulpívají na noži. Kuchyňské nože a pomůcky Victorinox s kvalitní dřevěnou rukojetí představují ideální volbu pro milovníky klasiky. Dřevo jako přírodní materiál je příjemné do ruky a výborně doplní atmosféru tradiční kuchyně. Úpravou (modifikací) dřeva se u něj dosahuje lepších vlastností, jakými jsou větší pevnost, pružnost atp. Specifikace: Elegantní japonský Santoku nůž Perfektně ostrá čepel s výbrusy Trojitě nýtovaná rukojeť Upravené javorové dřevo Příjemný do ruky Pevný, pružný Délka čepele: 17 cm (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Japonský nůž Santoku Victorinox 17 cmNůž Santoku ZWILLING® Pro patří mezi nože asijského typu. Pyšní se širokou a především ostrou čepelí. Všechny nože Santoku vyráběné společností ZWILLING J. A. Henckels mají jemně leštěné ostří. Vyšší vyleštěná faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější a vyžaduje méně úsilí. Tohoto všeuměla z asijské kuchyně lze použít hned třemi způsoby: pro přípravu masa, ryb i zeleniny. Excelentní ostří nože Santoku oceníte například při krájení rajčat, jejichž tvar i textura se během krájení nezmění. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý… (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako ZWILLING Japonský nůž Santoku 18 cm ProNůž Santoku ZWILLING® Pro patří mezi nože asijského typu. Pyšní se širokou a především ostrou čepelí. Všechny nože Santoku vyráběné společností ZWILLING J. A. Henckels mají jemně leštěné ostří. Vyšší vyleštěná faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější a vyžaduje méně úsilí. Tohoto všeuměla z asijské kuchyně lze použít hned třemi způsoby: pro přípravu masa, ryb i zeleniny. Excelentní ostří nože Santoku oceníte například při krájení rajčat, jejichž tvar i textura se během krájení nezmění. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý… (chefshop.cz)
Podobné produkty ako ZWILLING Japonský nůž Santoku 18 cm ProJaponský zahradní nůž Hori Hori z kolekce Gentelmen's Hardware. Model vyroben z dřeva a nerezové oceli. (answear.cz)
Podobné produkty ako Gentelmen's Hardware japonský zahradní nůž Hori HoriRobustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm z rychlořezné práškové oceli SPG2 s působivým designem a nejvyšší kvalitou. Zajistěte, aby každá krůta, každá pečeně a každá šunka byla dokonale krájená, s bezproblémovým pohybem a bezproblémovou manévrovatelností. Pokud patříte k milovníkům hovězího carpaccia, měl by se tento nůž stát povinnou výbavou vaší kuchyně. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. KIRITSUKE / Sujihiki 240 mm má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu je vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva. Je ozdobena mozaikovým nýtem a vždy pečlivě ručně leštěná, ergonomicky tvarovaná. Ideálně navržena pro vynikající ruční ovládání. Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Sujihiki Ze speciální edice Zuiun Ideální pro dokonalé nakrájení šunky, pečeně či carpaccia Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Vyrobena ze stabilizovaného laminovaného dřeva Mozaikový nýt Prášková damašková ocel (damascus steel) Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 135 mm Délka čepele: 240 mm Celková délka: 390 mm Hmotnost: 160 g Materiál: damašková ocel, laminové dřevo (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž Sujihiki Dellinger 24 cmVelmi ostrý japonský nůž na okrajování ovoce a zeleniny Petty 150 mm je užitečnou alternativou velkého šéfkuchařského nože v okamžiku, kdy potřebujete přesné řezy, nebo například krájení zelených fazolí či jiné menší zeleniny a ovoce. Je vhodný též pro špikování a krájení masa. Zaoblené ostří umožňuje mírné kývání při řezu. Jeho ostrost je ideální pro přípravu sendvičů všeho druhu. Japonské umění a nové technologie činí tento nůž jedinečným a nenapodobitelným.. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. Nůž KIRITSUKE / Petty ZUIUN má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu poskytuje perfektní kontrolu nad řezem a efektivní podporu při krájení. Ebenové dřevo pakka-wood je díky vysoké vrstevnatosti přirozeně odolné a tvarově stabilní. Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou. Dokonalé vyvážení nože přináší komfort a zamezí únavě ruky. Nože Kanetsugu ZUIUN plně uspokojí vaši touhu po precizním nástroji japonského původu. Hlavní výhody: Velmi ostrý japonský nůž nejen na okrajování ovoce a zeleniny Ze speciální edice Zuiun Umožňuje přesné řezy Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Prášková damašková ocel (damascus steel) Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Odolné a tvarově stabilní ebenové dřevo pakka-wood Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 120 mm Délka čepele: 150 mm Celková délka: 275 mm Hmotnost: 77 g Materiál: damašková ocel, dřevo pakka-wood Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit. (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Japonský kuchařský nůž Petty Dellinger 15 cm