Candy cdcp 8 (32002234)

Produkt Candy cdcp 8 (32002234) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Candy cdcp 8 (32002234) upraviť a produkt hľadať znova.

CANDY CDCP 8 (32002234)

CANDY CDCP 8 (32002234)
Detail

Myčka - volně stojící, s panelem a stolní, energetická třída F, umyje až 8 sad nádobí na jeden cyklus (program ECO), emise hluku D, odložený start, ochrana proti přetečení, displej a zvukový signál ukončení mytí, rozměry 59 × 55 × 50 cm (V׊×H) Díky myčce ušetříte nejen vodu a energii, ale také váš čas. Můžete ji umístit kamkoliv, kde je poblíž přípojka vody, elektrické energie a odpadu. Volně stojící myčka má výhodu v tom, že ji lze umístit i mimo kuchyňskou linku. Jestliže bydlíte sami a chtěli byste si pořídit myčku, zaujmout by vás mohl stolní model. Stolní myčku můžete využít kdekoliv, kde bude její používání občasné. Ovládací panel najdete na čelní straně dvířek, a proto můžete ovládat myčku, i když bude uzavřena. Myčka CANDY CDCP 8 spadá do energetické třídy F. Garantuje nízkou spotřebu energie při vysoké kvalitě mytí. Její ekologický program má nastavenou spotřebu elektrické energie 72 kWh. Poskytne prostor až pro 8 jídelních sad na jeden mycí program.... (alza.cz)

Podobné produkty ako CANDY CDCP 8 (32002234) , Candy cdcp 6 (32002245)

Candy stolní myčka nádobí CDCP 8

Detail

Stolní myčka nádobí v energetické třídě F a bílém provedení s kapacitou na osm sad nádobí. Candy CDCP 8 disponuje funkcí odloženého startu až o osm hodin, ukazatelem nedostatku soli a leštidla, zvukovým signálem ukončení programu a digitálním displejem. (mall.cz)

Podobné produkty ako Candy stolní myčka nádobí CDCP 8 , Candy cdcp 6s (32002229)

CANDY CDCP 8S

CANDY CDCP 8S
Detail

8 jídelních souprav. Myčka má 6 programů včetně úsporného programu a programu pro mytí skla, rozměry (v x š x h): 60 x 55 x 50 cmParametry: Váha (kg) s obalem: 3 (kg) Váha (kg) - netto bez obalu: 25 (kg) Šířka s obalem (mm): 1 (mm) Hloubka s obalem (mm): 1 (mm) Výška s obalem (mm): 1 (mm) Šířka (mm): 55 (mm) Výška (mm): 6 (mm) Hloubka (mm): 5 (mm) Hmotnost: 25 Kg (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako CANDY CDCP 8S , Candy cdcp 8s (32002230)

CANDY CDCP 6 (32002245)

CANDY CDCP 6 (32002245)
Detail

Myčka - volně stojící a stolní, energetická třída F, umyje až 6 sad nádobí na jeden cyklus (program ECO), emise hluku D, příborový koš, odložený start, ochrana proti přetečení a zvukový signál ukončení mytí, rozměry 44 × 55 × 50 cm (V׊×H) Dokážete si představit čas trávit jinak než mytím nádobí a hodilo by se vám ušetření cenných minut k dobru a snížená spotřeba vody? Nabízená myčka CANDY CDCP 6 dokáže zbavit nečistot až 6 sad nádobí a vy si můžete bez starosti užívat jiné aktivity. Volně stojící myčku lze položit kamkoliv potřebujete. Myčka CANDY patří do energetické třídy F. Emise hluku šířeného vzduchem je potom D. Kdybyste chtěli mít bezvadný přehled a možnost ovládat myčku bez zbytečných komplikací, poté budete určitě oslněni panelem na vnější straně. Bílá barva myčky CANDY CDCP 6 bude skvělá do vaší kuchyně. Aquastop nedopustí, aby došlo k vytopení a to tím způsobem, že v případě zjištění poruchy zastaví přívod vody.Zajímavé přednosti myčky nádobí CANDY... (alza.cz)

Podobné produkty ako CANDY CDCP 6 (32002245) , Rustbreaker - bilá candy 8 ml (a1026)

CANDY CDCP 8S (32002230)

CANDY CDCP 8S (32002230)
Detail

Myčka - volně stojící, s panelem a stolní, energetická třída F, umyje až 8 sad nádobí na jeden cyklus (program ECO), emise hluku D, odložený start, ochrana proti přetečení, displej a zvukový signál ukončení mytí, rozměry 60 × 55 × 50 cm (V׊×H) Haier Candy Hoover Vypnuto Vypnuto Stolní myčkaCANDY CDCP 8S Pokud nemáte v kuchyni dostatek prostoru, ale přesto toužíte po dokonale čistém nádobí bez práce, zajisté oceníte malou myčku nádobí CANDY CDCP 8S. Pojme dokonce 8 sad nádobí a pro jejich mytí lze volit z 6 programů s teplotami od 40 do 70 °C - dle míry znečištění. Vypnuto... (alza.cz)

Podobné produkty ako CANDY CDCP 8S (32002230) , Věšáková stěna s 8 háčky candy, 100 cm (ha00018)

CANDY CDCP 6S (32002229)

CANDY CDCP 6S (32002229)
Detail

Myčka - volně stojící, s panelem a stolní, energetická třída F, umyje až 6 sad nádobí na jeden cyklus (program ECO), emise hluku D, odložený start a ochrana proti přetečení, rozměry 44 × 55 × 50 cm (V׊×H) Přijde vám, že pořád dokola myjete nádobí a rádi byste ušetřili cenné minuty i spotřebu vody? Nabízená myčka CANDY CDCP 6S dokáže zbavit nečistot až 6 sad použitého nádobí a vy se můžete soustředit na své záliby. Volně stojící myčku lze postavit kamkoliv. Myčka CANDY se řadí do energetické třídy F. Emise hluku šířeného vzduchem je vyhodnocena jako D. Pokud byste rádi měli perfektní přehled a možnost ovládat myčku intuitivně, pak bude tento model s ovládacím panelem na vnější straně to pravé pro vás. Stříbrná barva myčky CANDY CDCP 6S bude skvělá do vaší kuchyně. Aquastop má funkci ochrany před vytopením a to tak, že okamžitě při podezření na poruchu zastaví přívod vody.Důležité vlastnosti myčky nádobí CANDY CDCP 6SMyčka CANDY spolehlivě umyje všechno špinavé... (alza.cz)

Podobné produkty ako CANDY CDCP 6S (32002229) , Candy chg6brx (33801974)

Candy stolní myčka nádobí CDCP 6

Detail

Stolní myčka nádobí v energetické třídě F a bílém provedení s kapacitou šest sad nádobí. Candy CDCP 6 disponuje funkcí odloženého startu až o osm hodin, ukazatelem nedostatku soli a leštidla, zvukovým signálem ukončení programu a LED kontrolkami. (mall.cz)

Podobné produkty ako Candy stolní myčka nádobí CDCP 6 , Candy cvg74wpw (33802749)

Candy stolní myčka nádobí CDCP 8S

Detail

Stolní myčka nádobí v energetické třídě F a stříbrném provedení s kapacitou 8 sad nádobí. Candy CDCP 8S disponuje funkcí odloženého startu až o 8 hodin, ukazatelem nedostatku soli a leštidla, zvukovým signálem ukončení programu a digitálním displejem. (mall.cz)

Podobné produkty ako Candy stolní myčka nádobí CDCP 8S , Candy chw6br4wgtwa (33802009)

Candy stolní myčka nádobí CDCP 6S

Detail

Stolní myčka nádobí v energetické třídě F a stříbrném provedení s kapacitou pro šest sad nádobí. Candy CDCP 6S disponuje funkcí odloženého startu až o osm hodin, ukazatelem nedostatku soli a leštidla, zvukovým signálem ukončení programu a LED kontrolkami. (mall.cz)

Podobné produkty ako Candy stolní myčka nádobí CDCP 6S , Candy cmxw20dw (38000254)

Rustbreaker - bilá candy 8 ml (a1026)

Rustbreaker - bilá candy 8 ml (a1026)
Detail

Tužka na opravu laku - bílá barva, na drobné opravy, objem 8 ml, kód barvy 1026 Drobné rýhy nebo škrábance na vašem miláčkovi už vás nemusí trápit. Korekční tužka od Rustbreaker vás těchto neduhu zbaví rychle a velmi jednoduše. Má speciální kovový hrot, který zabezpečí precizní nanesení laku přímo na poškozená místa karoserie. Díky jejímu pružnému plastovému obalu sní můžete pracovat i v jiných polohách. Tužka je naplněná různými akrylovými barvami, stačí si tedy z naší nabídky vybrat přesně tu, která bude odpovídat odstínu vašeho automobilu.Tužku doporučujeme před použitím dobře protřepat, aby se barva promíchala. Při aplikaci je třeba stlačit plastový obal tužky, abychom uvnitř tužky vytvořili tlak a současně lehkým tlakem hrotu tužky na povrch otevřít kuličkový ventil hrotu tužky. Klíčové vlastnostiVhodná pro drobné opravyKovový hrotPráce v různých poloháchRychlé a jednoduché (alza.cz)

Podobné produkty ako Rustbreaker - bilá candy 8 ml (a1026) , Candy cfb 3b4dfw

NYX Professional Makeup Butter Gloss Candy Swirl lesk na rty odstín 04 Candy Apple 8 ml

NYX Professional Makeup Butter Gloss Candy Swirl lesk na rty odstín 04 Candy Apple 8 ml
Detail

NYX Professional Makeup Butter Gloss Candy Swirl, 8 ml, Lesky na rty pro ženy, Rty hladké jako sklo a reflektivní jako zrcadlo? Lesk na rty NYX Professional Makeup Butter Gloss Candy Swirl promění tento sen ve skutečnost. Rty pokryje vysoce lesklou vrstvou, vyhladí a vyrovná jejich povrch tak, že veškeré rýhy či vrásky budou dokonale zamaskovány a navíc rtům zajistí dlouhotrvající komfortní pocit. Podpoří jejich zvláčněný vzhled a zabrání viditelné suchosti narušující bezchybné líčení. Během okamžiku vám zkrátka pomůže dosáhnout nádherně lesklých, šťavnatých rtů, které přitahují pohledy a svádí k polibkům. Vlastnosti: hydratuje a zvláčňuje rty dokonale vykreslí rty třpytí se Jak používat: Nanášejte přiměřené množství lesku na rty pro okamžitý efekt většího objemu. (notino.cz)

Podobné produkty ako NYX Professional Makeup Butter Gloss Candy Swirl lesk na rty odstín 04 Candy Apple 8 ml , Candy cdk6gf4wekb (33802752 )

Dětský batoh MAMMUT First Zip 8 Candy Black

Dětský batoh MAMMUT First Zip 8  Candy Black
Detail

Vhodný pro děti od 4 do 6 let, boční síťové kapsy, reflexní švy, štítek na jméno a adresu.. Model First Zip od značky MAMMUT je ta správná volba pro vaše ratolesti. Je jako stvořený pro děti a jejich dobrodružství v přírodě či ve městě. Důkazem je měkké polstrování a kvalitní materiál, který zaručuje dlouhou životnost výrobku. Batoh nabízí mnoho kapes a samozřejmě je i zárukou velmi komfortního nošení.Technický popis: zádový systém CONTACT™ 2 boční síťové kapsy vhodný pro děti cca od 4 do 6 let reflexní švy štítek na jméno a adresu elastické šňůrky na předním panelu polstrované ramenní popruhy materiál: Polyester Ballshadow rozměry: 28x15x22 cm hmotnost: 240 g objem: 8 l počet komor: 1 (insportline.cz)

Podobné produkty ako Dětský batoh MAMMUT First Zip 8 Candy Black , Candy cbl3518evw (34901396)

NYX Professional Makeup Butter Gloss Candy Swirl 8 ml lesk na rty pro ženy 04 Candy Apple

NYX Professional Makeup Butter Gloss Candy Swirl 8 ml lesk na rty pro ženy 04 Candy Apple
Detail

NYX Professional Makeup Butter Gloss Candy Swirl Lesk na rty pro ženy 8 ml Odstín 04 Candy Apple (parfemy-elnino.cz)

Podobné produkty ako NYX Professional Makeup Butter Gloss Candy Swirl 8 ml lesk na rty pro ženy 04 Candy Apple , Candy mig28txne (38900685 )

Savage gear wobler bullet mullet floating ls white candy 8 cm 8 g

Savage gear wobler bullet mullet floating ls white candy 8 cm 8 g
Detail

Bullet Mullet vypadá jako klasická nástraha, ale nabízí mnohem víc. Dokonale připomínající cípala a je skvělou nástrahou na daleké nahazování a lov ve velkých vzdálenostech. Vyniká neuvěřitelně stabilním letem a snadným chodem. Bullet Mullet je vybavený diskrétním chrastítkem, které upoutá pozornost ryb, ale nevyplaší je. Speciální mikro pěna na žábrách pomáhá vytvářet drobné bublinky pro větší atraktivitu. Ideální nástraha pro cílený lov všech dravých ryb, které loví na hladině. K dispozici v široké škále dostupných velikostí pro pokrytí LRF, lehké přívlače a lovu mořských okounů. Struktura mikro pěny Ultra daleké náhozy Dokonalá akce Vestavěné diskrétní chrastítko Super ostré a silné trojháčky odolné vůči slané vodě (parys.cz)

Podobné produkty ako Savage gear wobler bullet mullet floating ls white candy 8 cm 8 g , Candy cvma60n (88514)

Enterprise imitace kukuřice v esenci 8 ks-candy sweetener

Enterprise imitace kukuřice v esenci 8 ks-candy sweetener
Detail

Enterprise Imitace Kukuřice v esenci 8 ks-Candy Sweetener (parys.cz)

Podobné produkty ako Enterprise imitace kukuřice v esenci 8 ks-candy sweetener , Candy cts6cex (430598)

Věšáková stěna s 8 háčky Candy, 100 cm (HA00018)

Věšáková stěna s 8 háčky Candy, 100 cm (HA00018)
Detail

Předsíňová stěna - rozměry 100 × 65 × 9 cm (V׊×H), s háčky, materiál MDF a ocel, krémová barva Věšáková stěna s 8 háčky Candy je vyrobena z MDF desky krémové barvy. 8 praktických háčků poslouží pro bezproblémové uložení oblečení, zároveň je tato předsíňová stěna velmi designovou interiérovou dekorací. Klíčové vlastnosti- designová věšáková stěna krémové barvy- výška 100 cm- vyrobeno z MDF desek- 8 praktických háčků- háčky vyrobeny z oceli (alza.cz)

Podobné produkty ako Věšáková stěna s 8 háčky Candy, 100 cm (HA00018) , Candy cdg6cbg (36901644)

Nikl feeder pop up 8-10mm 20 g - candy sweet

Nikl feeder pop up 8-10mm 20 g - candy sweet
Detail

Vhodné k přímé prezentaci nebo při lovu na feeder nebo při klasické kaprařině. Vlastnosti produktu nabízíme v 10 příchutích balení obsahuje mix průměrů 8–10mm ve tvaru dumbells (válečku) (parys.cz)

Podobné produkty ako Nikl feeder pop up 8-10mm 20 g - candy sweet , Candy cmwa20tndb (38000978)

Sisley Phyto Lip Twist rtěnka v tužce - 8 Candy 2,5 g

Sisley  Phyto Lip Twist rtěnka v tužce - 8 Candy 2,5 g
Detail

Phyto-Lip Twist je zbarvující balzám, dodávající rtům sytou barvu jako rtěnka a zářivost jako lesk na rty. Aplikujue se jediným tahem. Složení je kombinací přírodních aktivních rostlinných složek, díky nimž rty získávají pružnost, vlhkost, nápadnou hladkost a plnost. Jeho mimořádně senzorická textura, rozehřívající se při doteku se rtem, od základu mění představu o rtěnkách. Jeho zářivé, "nosivé" odstíny se hodí pro každou příležitost: lze vybrat jak nenápadné, tak i mimořádně výrazné. Tato nová tužka "kalibru" XXL je efektní, praktická a není nutno ji ostřit. Aplikuje se jako rtěnka. Jeho špička má ideální rozměr umožňující obarvit rty anebo zvýraznit jejich obrys jediným pohybem. Chcete-li docílit spíše lesklejší barvu, naneste jednu vrstvu balzámu. Chcete-li vyvolat působivější, ba přímo omračující barevný efekt, naneste jich více. Barva, péče o pleť a lesk "jedním tahem". (fann.cz)

Podobné produkty ako Sisley Phyto Lip Twist rtěnka v tužce - 8 Candy 2,5 g , Candy cvg6dpb (33802722 )

TopQ Xiaomi Mi 8 Lite silikon Lovely Candy 36497 (Sun-36497)

TopQ Xiaomi Mi 8 Lite silikon Lovely Candy 36497 (Sun-36497)
Detail

Kryt na mobil - pro Xiaomi Mi 8 Lite, materiál silikon a TPU, měkký, výřezy pro konektory a tlačítka Chraňte svůj telefon před poškozením pomocí ochranného krytu TopQ Xiaomi Mi 8 Lite silikon Lovely Candy 36497. Jedná se o zadní ochranný kryt, který je svým zpracováním zárukou velice dobré odolnosti. Materiál krytu je příjemný a výborně se drží. Silikon je populární pro svou praktičnost, odolnost proti nárazům a absorpci vibrací. Samozřejmé je, že u tohoto krytu na mobil TopQ zůstane zachován přístup k nabíjecímu portu a k tlačítkům nezbytným pro plynulé používání mobilního telefonu. Kryt je měkký a tudíž je jeho nasazení bezproblémové. Kryt na mobil pro Xiaomi Mi 8 Lite zajistí ochranu vašeho telefonu i při zachování skvělého designu. Důležité přednosti ochranného krytu na mobil TopQ Xiaomi Mi 8 Lite silikon Lovely Candy 36497 Zaručená ochrana telefonu Xiaomi Mi 8 Lite Pružné tělo zaručuje jednoduchou instalaci krytu Ochranný kryt TopQ má otvory pro potřebné... (alza.cz)

Podobné produkty ako TopQ Xiaomi Mi 8 Lite silikon Lovely Candy 36497 (Sun-36497) , Candy cctus 542wh

Fox rage gumová nástraha mini craw uv pink candy - 8 cm

Fox rage gumová nástraha mini craw uv pink candy - 8 cm
Detail

- Zmenšený rodinný příslušník velmi oblíbené nástrahy Fox Rage Mega Craw. - K dispozici ve třech velikostech: 6 cm, 8 cm a 10 cm - Malá a střední nástraha ve stylu craw, ideální na okouny, candáty a štiky. - Vysoce atraktivní dvojitý ocas při plavání - Více možností navázání, včetně dvou otvorů pro háčky bez jazýčku. - K dispozici v šesti vysoce atraktivních barevných variantách Ultra UV: Green Pumpkin, Lemon Tiger, Pink Candy, Natural Craw, Pearl and Pepper a Red Head (parys.cz)

Podobné produkty ako Fox rage gumová nástraha mini craw uv pink candy - 8 cm , Candy cce160x (442723)

Illex gumová nástraha magic slim shad magic candy - 8 cm 4,1 g

Illex gumová nástraha magic slim shad magic candy - 8 cm 4,1 g
Detail

Ideální pro pomalé pohyby a dráždění opatrných ryb. Materiál a barvení té nejvyšší kvality jsou samozřejmostí u všech gumových nástrah Illex. Je napuštěn olihňovým atraktantem pro ještě větší dráždivost. Skvěle pracuje i ve studené vodě. Některé barvy obsahují UV body. (parys.cz)

Podobné produkty ako Illex gumová nástraha magic slim shad magic candy - 8 cm 4,1 g , Candy cce7t620ds (34005172)

Yves Saint Laurent Rouge Volupté Candy Glaze balzám na rty 8 Chilli Delight

Yves Saint Laurent Rouge Volupté Candy Glaze balzám na rty 8 Chilli Delight
Detail

Yves Saint Laurent Rouge Volupté Candy Glaze, , Balzámy na rty pro ženy, Speciální péče o rty Yves Saint Laurent Rouge Volupté Candy Glaze zajistí, že budou vaše rty ještě krásnější. Vlastnosti: výrazně regeneruje a chrání zanechává rty vláčné a sametově jemné Jak používat: Nanášejte na čisté a suché rty. (notino.cz)

Podobné produkty ako Yves Saint Laurent Rouge Volupté Candy Glaze balzám na rty 8 Chilli Delight , Candy cvg74wpb (33802723)

Keitech gumová nástraha swing bait cotton candy - 7 cm 2,2 g 8 ks

Keitech gumová nástraha swing bait cotton candy - 7 cm 2,2 g 8 ks
Detail

Celkový tvar těla s pasovaným středem těla a malým paddletailem zajišťuje diskrétnější akci ve srovnání s běžnými měkkými nástrahami. Zvláště velcí a zkušení okouni, kteří loví hlavně ryby, mají rádi její přirozený pohyb. Aby se návnada 2,8" Swing Bait dokonale pohybovala, je důležité ji navádět opatrně a rovně! Z tohoto důvodu KEITECH vybavil Swing Bait vlascem na horní a spodní straně, aby bylo možné měkkou nástrahu vždy optimálně nastražit. Výrobce doporučuje lovit Swing Bait na háčku se širokým záběrem blízko hladiny nebo ve střední hloubce pro cílení na konkrétní dravé okouny. Swing Bait je ale také velmi dobrou volbou na jigovou hlavu nebo drop shot návazce! Měkká plastová směs je vybavena velkým množstvím příchuti olihně, takže dravci udrží návnadu v tlamě déle. (parys.cz)

Podobné produkty ako Keitech gumová nástraha swing bait cotton candy - 7 cm 2,2 g 8 ks , Candy cis642mctt (33802672)

Rimmel 60 Seconds Super Shine lak na nehty odstín 130 Caramel Candy 8 ml

Rimmel 60 Seconds Super Shine lak na nehty odstín 130 Caramel Candy 8 ml
Detail

Rimmel 60 Seconds Super Shine, 8 ml, Nehty pro ženy, Lak na nehty Rimmel 60 Seconds Super Shine vám během pár chvil zajistí krásné a upravené nehty. Vlastnosti: zářivá a sytá barva zajišťuje vysoký lesk pohodlně se nanáší má dlouhotrvající výdrž Jak používat: Lak nanášejte pomocí štětečku na odlakované odmaštěné nehty. Pro lepší výsledný efekt aplikujte 2 vrstvy. (notino.cz)

Podobné produkty ako Rimmel 60 Seconds Super Shine lak na nehty odstín 130 Caramel Candy 8 ml , Candy fct615nxl (33702078)

Nailmatic Kids lak na nehty pro děti odstín Kitty - candy pink glitter 8 ml

Nailmatic Kids lak na nehty pro děti odstín Kitty - candy pink glitter 8 ml
Detail

Nailmatic Kids, 8 ml, Líčení pro děti pro děti, Zábava na prvním místě. Produkt Nailmatic Kids vaše děti zabaví, umožní jim se na chvíli cítit jako dospělí a hravý design je sázkou na jistotu. Vlastnosti: pro malé parádnice a parádníky barevný lak na nehty jde lehce smýt vodou pohodlně se nanáší Složení: veganský produkt (notino.cz)

Podobné produkty ako Nailmatic Kids lak na nehty pro děti odstín Kitty - candy pink glitter 8 ml , Candy cdv1s514eshe (34005241)

Fox rage gumová nástraha floating creature swing ball uv candy floss - 8 ks 7 cm

Fox rage gumová nástraha floating creature swing ball uv candy floss - 8 ks 7 cm
Detail

Super odolný plovoucí plast Kulatý ocásek poskytuje nástraze vynikající pohyb Špičaté tělo pro zvýšení vibrace Ideální pro různorodé nastražení Slot pro offsetový háček Dostupné ve dvou velikostech: 7cm (8ks v balení) / 9cm (6ks v balení) Dostupné v šesti barvách: Candy Floss, Green Pumpkin, Chartreuse, Sparkling Oil, Salt N Pepper a Golden Glitter Dodáváno v uzavíratelném balení Skladujte vždy odděleně od ostatních gumových nástrah (parys.cz)

Podobné produkty ako Fox rage gumová nástraha floating creature swing ball uv candy floss - 8 ks 7 cm , Candy cmbi970lx (36900436)

Fox rage gumová nástraha floating creature funky worm uv candy floss - 8 ks 7 cm

Fox rage gumová nástraha floating creature funky worm uv candy floss - 8 ks 7 cm
Detail

Super odolný plovoucí plast Velký ocas ve tvaru lopaty zvyšuje výtlak vody a zvyšuje atraktivitu Ideální pro různorodé nastražení Slot pro offsetový háček Dostupné ve dvou velikostech: 7cm (8ks v balení) / 9cm (6ks v balení) K dispozici v 6 barvách: Candy Floss, Green Pumpkin, Chartreuse, Sparkling Oil, Salt N Pepper a Golden Glitter Dodáváno v uzavíratelném balení Skladujte vždy odděleně od ostatních gumových nástrah (parys.cz)

Podobné produkty ako Fox rage gumová nástraha floating creature funky worm uv candy floss - 8 ks 7 cm , Candy cmga25tndb (38000974)

Essence Shine Last & Go! gelový lak na nehty odstín 05 Sweet As Candy 8 ml

Essence Shine Last & Go! gelový lak na nehty odstín 05 Sweet As Candy 8 ml
Detail

Essence Shine Last & Go!, 8 ml, Nehty pro ženy, Vlastnosti: zajišťuje vysoký lesk pohodlně se nanáší má dlouhotrvající výdrž Jak používat: Lak nanášejte pomocí štětečku na odlakované odmaštěné nehty. Pro lepší výsledný efekt aplikujte 2 vrstvy. (notino.cz)

Podobné produkty ako Essence Shine Last & Go! gelový lak na nehty odstín 05 Sweet As Candy 8 ml , Candy cmga23tndb (38000975)

Sisley Phyto-Lip Twist tónující balzám na rty v tužce odstín 8 Candy 2.5 g

Sisley Phyto-Lip Twist tónující balzám na rty v tužce odstín 8 Candy 2.5 g
Detail

Sisley Phyto-Lip Twist, 2.5 g, Rtěnky pro ženy, Rtěnka Sisley Phyto-Lip Twist krásně zvýrazní vaše rty a perfektně podtrhne denní i večerní líčení. Vlastnosti: rty vypadají plně a zdravě vyhlazuje vrásky a nedokonalosti na rtech vysoká pigmentace Jak používat: Rtěnku naneste jemnými tahy na rty od středu ke koutkům. (notino.cz)

Podobné produkty ako Sisley Phyto-Lip Twist tónující balzám na rty v tužce odstín 8 Candy 2.5 g , Topq xiaomi mi 8 lite silikon lovely candy 36497 (sun-36497)

CANDY FCP605XL + CANDY ECH64CC (33900639)

CANDY FCP605XL + CANDY ECH64CC (33900639)
Detail

Set trouba a varná deska - TROUBA: en. třída A+, objem 65 l, gril, horní ohřev, rozmrazování, spodní ohřev, stupeň na pizzu, ventilátor, statické pečení, parní čištění trouby, nerez a stříbrná barva, 59,5 × 59,5 × 56,7 cm (V׊×H) + VARNÁ DESKA: sklokeramická, počet plotýnek: 4, dětská pojistka, dotykové ovládání, ukazatel zbytkového tepla, rovné hrany, bez rámečku, vzhled černé sklo, povrch sklo, připojení 230 V a 400 V, 5 × 59 × 52 cm (V׊×H), černá barva, k zapojení spotřebiče je potřeba elektrikář Haier Candy Hoover Vypnuto Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Vypnuto Set trouba a varná deskaCANDY FCP602X + CANDY ECH64CC Set spotřebičů trouby CANDY FCP 605 XL a sklokeramické desky CANDY ECH 64 CC je skvělým... (alza.cz)

Podobné produkty ako CANDY FCP605XL + CANDY ECH64CC (33900639) , Candy cdph 1l952x (32002220)

NYX Professional Makeup Butter Gloss Candy Swirl lesk na rty odstín 05 Sweet Slushie 8 ml

NYX Professional Makeup Butter Gloss Candy Swirl lesk na rty odstín 05 Sweet Slushie 8 ml
Detail

NYX Professional Makeup Butter Gloss Candy Swirl, 8 ml, Lesky na rty pro ženy, Rty hladké jako sklo a reflektivní jako zrcadlo? Lesk na rty NYX Professional Makeup Butter Gloss Candy Swirl promění tento sen ve skutečnost. Rty pokryje vysoce lesklou vrstvou, vyhladí a vyrovná jejich povrch tak, že veškeré rýhy či vrásky budou dokonale zamaskovány a navíc rtům zajistí dlouhotrvající komfortní pocit. Podpoří jejich zvláčněný vzhled a zabrání viditelné suchosti narušující bezchybné líčení. Během okamžiku vám zkrátka pomůže dosáhnout nádherně lesklých, šťavnatých rtů, které přitahují pohledy a svádí k polibkům. Vlastnosti: hydratuje a zvláčňuje rty dokonale vykreslí rty třpytí se Jak používat: Nanášejte přiměřené množství lesku na rty pro okamžitý efekt většího objemu. (notino.cz)

Podobné produkty ako NYX Professional Makeup Butter Gloss Candy Swirl lesk na rty odstín 05 Sweet Slushie 8 ml

Rimmel London 60 Seconds Super Shine 8 ml lak na nehty pro ženy 130 Caramel Candy

Rimmel London 60 Seconds Super Shine 8 ml lak na nehty pro ženy 130 Caramel Candy
Detail

Rimmel London 60 Seconds Super Shine Lak na nehty pro ženy 8 ml Odstín 130 Caramel Candy (parfemy-elnino.cz)

Podobné produkty ako Rimmel London 60 Seconds Super Shine 8 ml lak na nehty pro ženy 130 Caramel Candy

NYX Professional Makeup Butter Gloss Candy Swirl 8 ml lesk na rty pro ženy 02 Sprinkle

NYX Professional Makeup Butter Gloss Candy Swirl 8 ml lesk na rty pro ženy 02 Sprinkle
Detail

NYX Professional Makeup Butter Gloss Candy Swirl Lesk na rty pro ženy 8 ml Odstín 02 Sprinkle (parfemy-elnino.cz)

Podobné produkty ako NYX Professional Makeup Butter Gloss Candy Swirl 8 ml lesk na rty pro ženy 02 Sprinkle

Luvia Cosmetics Prime Vegan All Eye Want sada štětců na oči Candy (Pearl White / Rose) 8 ks

Luvia Cosmetics Prime Vegan All Eye Want sada štětců na oči Candy (Pearl White / Rose) 8 ks
Detail

Luvia Cosmetics Prime Vegan All Eye Want, 8 ks, Sady štětců na líčení pro ženy, Profesionální vizážisté se neobejdou při aplikaci make-upu bez kvalitních štětců. Inspirujte se jejich uměním a místo líčení pomocí prstů dejte šanci štětcům. Sada štětců na líčení Luvia Cosmetics Prime Vegan All Eye Want posune vaše líčení o úroveň výše a umožní vám vytvořit jakýkoli denní i večerní look jako z rukou profesionála. Žádné líčení pro vás s touto sadou nebude nedosažitelné, ať už se budete upravovat doma nebo třeba na cestách. Sada obsahuje: 412 Fine Liner 323 Smudger 330 Pointed Crease Brush 328 Soft Blender 327 Precision Blender 316 Eye Contour 310 Cream Shader 415 Wing Liner Satin Bag Vlastnosti: umožňuje rychlou aplikaci očních stínů pomáhá zdokonalovat líčení nanáší optimální vrstvu očních stínů pro použití za sucha i za mokra skvěle padne do ruky Složení: veganský produkt (notino.cz)

Podobné produkty ako Luvia Cosmetics Prime Vegan All Eye Want sada štětců na oči Candy (Pearl White / Rose) 8 ks

NYX Professional Makeup Butter Gloss Candy Swirl 8 ml lesk na rty pro ženy 01 Funnel Cake

NYX Professional Makeup Butter Gloss Candy Swirl 8 ml lesk na rty pro ženy 01 Funnel Cake
Detail

NYX Professional Makeup Butter Gloss Candy Swirl Lesk na rty pro ženy 8 ml Odstín 01 Funnel Cake (parfemy-elnino.cz)

Podobné produkty ako NYX Professional Makeup Butter Gloss Candy Swirl 8 ml lesk na rty pro ženy 01 Funnel Cake

NYX Professional Makeup Butter Gloss Candy Swirl 8 ml lesk na rty pro ženy 03 Snow Cone

NYX Professional Makeup Butter Gloss Candy Swirl 8 ml lesk na rty pro ženy 03 Snow Cone
Detail

NYX Professional Makeup Butter Gloss Candy Swirl Lesk na rty pro ženy 8 ml Odstín 03 Snow Cone (parfemy-elnino.cz)

Podobné produkty ako NYX Professional Makeup Butter Gloss Candy Swirl 8 ml lesk na rty pro ženy 03 Snow Cone

NYX Professional Makeup Butter Gloss Candy Swirl 8 ml lesk na rty pro ženy 05 Sweet Slushie

NYX Professional Makeup Butter Gloss Candy Swirl 8 ml lesk na rty pro ženy 05 Sweet Slushie
Detail

NYX Professional Makeup Butter Gloss Candy Swirl Lesk na rty pro ženy 8 ml Odstín 05 Sweet Slushie (parfemy-elnino.cz)

Podobné produkty ako NYX Professional Makeup Butter Gloss Candy Swirl 8 ml lesk na rty pro ženy 05 Sweet Slushie

CANDY FCC 624 BA/E + CANDY CHW6BR4WGTWA

CANDY FCC 624 BA/E + CANDY CHW6BR4WGTWA
Detail

Set trouba a varná deska - TROUBA: en. třída A+, objem 70 l, gril, rozmrazování, spodní ohřev, stupeň na pizzu, ventilátor, bílá barva, 59,5 × 59,5 × 56,7 cm (V׊×H) + VARNÁ DESKA: plynová, počet plotýnek: 4, elektrické zapalování, pojistka hořáku, zaoblené hrany, bez rámečku, vzhled bílé sklo, povrch smalt, připojení propan-butan, 1 × 59,5 × 51 cm (V׊×H), bílá barva, k zapojení spotřebiče je potřeba elektrikář i plynař Set vestavná trouba a plynová varná deska CANDY FCC 624 BA/E + CANDY CHW6BR4WGTWA bez problémů připraví všechna vaše oblíbená jídla. Plynová varná deska je oblíbená pro intenzivní ohřev, vysokou výhřevnost a nízkou spotřebu energie. Její retro design dodá kuchyni neotřelý vzhled. Varnou desku bez rámečku doplňují zaoblené hrany. Zaujme vás 4 plotýnkami, se kterými připravíte více jídel naráz. Můžete ji zapustit do pracovní desky. Zatímco bílá barva vetkne varné desce moderní vzhled, kvalitní materiály zase vysokou odolnost. Výrobce k jejímu... (alza.cz)

Podobné produkty ako CANDY FCC 624 BA/E + CANDY CHW6BR4WGTWA

Lip Smacker Candy Mistletoe Punch dárková kazeta balzám na rty Candy 4 g + balzám na rty Candy 4 g Hot Cocoa + balzám na rty Candy 4 g Sugar Cookie

Lip Smacker Candy Mistletoe Punch dárková kazeta balzám na rty Candy 4 g + balzám na rty Candy 4 g Hot Cocoa + balzám na rty Candy 4 g Sugar Cookie
Detail

Lip Smacker Candy Mistletoe Punch Dárková kazeta pro děti balzám na rty Candy 4 g + balzám na rty Candy 4 g Hot Cocoa + balzám na rty Candy 4 g Sugar Cookie (parfemy-elnino.cz)

Podobné produkty ako Lip Smacker Candy Mistletoe Punch dárková kazeta balzám na rty Candy 4 g + balzám na rty Candy 4 g Hot Cocoa + balzám na rty Candy 4 g Sugar Cookie

Candy FCT615NXL

Candy FCT615NXL
Detail

8 funkcí, A+, dotykový displej se zamačkávacími knoflíky, tangenciální ochalzování trouby a dvířek, Aquactiva, ventilované pečení, boční mřížky pro vedení plechů, 1 plech + 1x rošt, objem (l) 65, v x š x h 59,5 x 59,5 x 56,7cm, pro instalaci 59 x56 x56 cm (patro.cz)

Podobné produkty ako Candy FCT615NXL

CANDY ACM26

CANDY ACM26
Detail

Počet ks v balení (ks): 1Použití filtru: jednorázovéTyp filtru: uhlíkový filtrMěrný počet kusů (ks): 1Filtr uhlíkový Candy ACM 26 k odsavači parRozměry výrobku:Hmotnost (kg): 0.200Výška (cm): 3.00Šířka (cm): 10.00Hloubka (cm): 10.00Rozměry balení:Hmotnost (kg): 0.230Výška (cm): 6.10Šířka (cm): 9.80Hloubka (cm): 27.20EAN: 8016361785496Záruční doba: 24 měsíců (patro.cz)

Podobné produkty ako CANDY ACM26

Area Candy

Area Candy
Detail

Parametry: Nosnost: 80kg Materiál desky: plast Ložiska: ABEC 5 Tvrdost kolečka: 78a Šířka: 15 cm Velikost koleček: 60x45 mm Hmotnost: 1 900 g Délka: 56 cm (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Area Candy

Area Candy

Area Candy
Detail

Parametry: Nosnost: 80kg Materiál desky: plast Ložiska: ABEC 5 Tvrdost kolečka: 78a Šířka: 15 cm Velikost koleček: 60x45 mm Hmotnost: 1 900 g Délka: 56 cm (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Area Candy

Area Candy

Area Candy
Detail

Parametry: Nosnost: 80kg Materiál desky: plast Ložiska: ABEC 5 Tvrdost kolečka: 78a Šířka: 15 cm Velikost koleček: 60x45 mm Hmotnost: 1 900 g Délka: 56 cm (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Area Candy

Area Candy

Area Candy
Detail

Parametry: Nosnost: 80kg Materiál desky: plast Ložiska: ABEC 5 Tvrdost kolečka: 78a Šířka: 15 cm Velikost koleček: 60x45 mm Hmotnost: 1 900 g Délka: 56 cm (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Area Candy

Candy WSK1110U

Detail

Univerzální mezikus pračka/sušička se zásuvkou pro všechny standardní velikosti sušiček a všechny pračky s hloubkou 47–62 cm. Candy WSK1110U upevní sušičku nad pračkou a zajistí stabilitu i během průběhu cyklu. Toto řešení vám rovněž uspoří místo ve vaší domácnosti. (mall.cz)

Podobné produkty ako Candy WSK1110U

Candy KFU6903

Detail

Univerzální látkový tukový a pachový filtr značky Candy, dvouvrstvý – bílý a černý. Rozměry 47 × 97 cm. (mall.cz)

Podobné produkty ako Candy KFU6903

Candy KFU6902

Detail

Univerzální látkový tukový filtr značky Candy s indikátorem nasycenosti. Rozměry 47 × 97 cm. (mall.cz)

Podobné produkty ako Candy KFU6902

Candy WSK1101

Detail

Mezikus pro spojení pračky se sušičkou značky Candy s hloubkou 47–60 cm. Candy WSK1101 upevní sušičku nad pračkou a zajistí stabilitu i během průběhu cyklu. Toto řešení vám rovněž uspoří místo ve vaší domácnosti. (mall.cz)

Podobné produkty ako Candy WSK1101

Candy KFC6918

Detail

Kompatibilní uhlíkový (pachový) filtr Candy KFC6918 s indikátorem nasycenosti. Nahrazuje: FCR17, CF110, FCH110. (mall.cz)

Podobné produkty ako Candy KFC6918
CANDY CDCP 6 (32002245), CANDY CDCP 6S (32002229), CANDY CDCP 8S (32002230), Rustbreaker - bilá candy 8 ml (a1026), Věšáková stěna s 8 háčky Candy, 100 cm (HA00018), Candy CHG6BRX (33801974), CANDY CVG74WPW (33802749), CANDY CHW6BR4WGTWA (33802009), CANDY CMXW20DW (38000254), CANDY CFB 3B4DFW, CANDY CDK6GF4WEKB (33802752 ), Candy CBL3518EVW (34901396), CANDY MIG28TXNE (38900685 ), Candy CVMA60N (88514), Candy CTS6CEX (430598), CANDY CDG6CBG (36901644), CANDY CMWA20TNDB (38000978), CANDY CVG6DPB (33802722 ), candy cctus 542wh, Candy CCE160X (442723), CANDY CCE7T620DS (34005172), CANDY CVG74WPB (33802723), CANDY CIS642MCTT (33802672), CANDY FCT615NXL (33702078), CANDY CDV1S514ESHE (34005241), CANDY CMBI970LX (36900436), CANDY CMGA25TNDB (38000974), CANDY CMGA23TNDB (38000975), TopQ Xiaomi Mi 8 Lite silikon Lovely Candy 36497 (Sun-36497), CANDY CDPH 1L952X (32002220)