Buxus na kmínku v květináči - ø10*24 cm 22078

Produkt Buxus na kmínku v květináči - ø10*24 cm 22078 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Buxus na kmínku v květináči - ø10*24 cm 22078 upraviť a produkt hľadať znova.

Buxus na kmínku v květináči - Ø10*24 cm 22078

Buxus na kmínku v květináči - Ø10*24 cm 22078
Detail

Buxus na kmínku v květináči - Ø10*24 cm Barva: zelenáMateriál: pvc/ pěna (lahome.cz)

Podobné produkty ako Buxus na kmínku v květináči - Ø10*24 cm 22078 , Umělá fialka v květináči růžová, 24 cm

Umělá Fialka v květináči růžová, 24 cm

Umělá Fialka v květináči růžová, 24 cm
Detail

Tato krásná fialka oživí jakýkoli interiér. Je velmi věrohodně provedená, má 12 květů a poupátka. Květináč má průměr 10 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Umělá Fialka v květináči růžová, 24 cm , Umělá orchidej v květináči, 42 cm

Zelený umělý dekorativní kaktus v květináči L - 15*13*24 cm 4115

Zelený umělý dekorativní kaktus v květináči L - 15*13*24 cm 4115
Detail

Zelený umělý dekorativní kaktus v květináči L - 15*13*24 cm Barva: hnědá, zelenáMateriál: pvc (lahome.cz)

Podobné produkty ako Zelený umělý dekorativní kaktus v květináči L - 15*13*24 cm 4115 , Umělá bříza zasazená v květináči, 120 cm

Umělý věnec Buxus zelená, pr. 16 cm

Umělý věnec Buxus zelená, pr. 16 cm
Detail

Pověste si na vchodové dveře tento zajímavý věnec umělého buxusu. Hezky vám ozdobí i okna nebo samotný interiér. Zůstane stále zelený a nezvadne vám. (4home.cz)

Podobné produkty ako Umělý věnec Buxus zelená, pr. 16 cm , Javor kanadský zasazený v květináči, 180 cm

Umělý věnec Buxus fialová, pr. 16 cm

Umělý věnec Buxus fialová, pr. 16 cm
Detail

Pověste si na vchodové dveře tento zajímavý dvoubarevný věnec umělého buxusu. Ozdobí vám i okna nebo samotný interiér. Zůstane stále hezký a neuvadne. (4home.cz)

Podobné produkty ako Umělý věnec Buxus fialová, pr. 16 cm , Umělá bonsaj borovice v květináči zelená, 19 cm

Vánoční stromek na kmínku 25 cm

Vánoční stromek na kmínku 25 cm
Detail

Umělý stromeček s dřevěným podstavcem a jemnou sněhovou pokrývkou. Výška 25 cm, stabilní základna. Kouzelná vánoční dekorace pro vnitřní i venkovní použití. Efektně bude vypadat dozdobený světelnými řetězy či jinými ozdobami dle vašeho vkusu.Prémiová dekoraceVánoce jsou kouzelným časem, plným radosti, přání a sváteční atmosféry. Díky vánočním dekoracím Springos proměníte svůj domov v kouzelné místo s jedinečnou výzdobou. Krásné a veselé Vánoce!Hlavní přednostiPrvotřídní materiályDetailní zpracováníJemná sněhová pokrývkaDřevěný podstvecVnitřní i venkovní použitíVýborný základ pro další aranžmáIdeální jako dekorace nebo dárekTechnické parametryMateriál: plast, dřevoVýška: 25 cm (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Vánoční stromek na kmínku 25 cm , Umělá aucuba v květináči zeleno - fialová, 32 cm

Vánoční stromek Borovice na kmínku 220 cm

Vánoční stromek Borovice na kmínku 220 cm
Detail

Umělý vánoční stromeček s přírodním kmenem a stojanem obaleným pravou jutou. Přírodní vůně dřeva, rozmanité konce hustých větviček, spousta volného místa pro uložení vánočních dárků. Výška stromku 220 cm, spodní šířka 90 cm, stabilní základna o průměru 40 cm.Kouzelná borovice s pravou vůní dřevaKmen stromku je vyroben z pravého dřeva, díky čemuž provoní váš domov kouzelnou vůní lesa. Rozmanité konce větviček mají přírodní zelenou barvu s hustě uspořádaným jehličím. Pod stromečkem najdete spousta místa pro bezproblémové umístění i větších vánočních dárků.Prémiová kvalitaUmělý vánoční stromek SPRINGOS je vyroben z prémiových materiálů s důrazem i na ten sebemenší detail. Proto má tak realistický vzhled a na první pohled je k nerozeznání od živého stromku. Po mnoho let vydrží stále stejně krásný a co je nejdůležitější, nikdy vám neopadá.Snadno sestavitelný a zcela bezpečnýStromek se jednoduše sestavuje i aranžuje. Má stabilní kovovou konstrukci na kmínku a stojan, který unese i mohutnější zdobení. S výzdobou vám navíc mohou pomáhat i malé děti, stromeček je pro ně zcela bezpečný.Neodmyslitelný symbol VánocVánoční stromeček je neodmyslitelným symbolem Vánoc. Během svátků zdobí každý domov a vytváří nezapomenutelné vzpomínky. Kolekce vánočních stromků SPRINGOS splní vaše očekávání a přinese kouzlo Vánoc i k vám domů.Hlavní přednostiRealistický vzhled živého stromkuPravý kmen s přírodní vůní dřevaStojan obalený pravou jutouPrémiové materiály a zpracování11 extra hustých paterNepichlavé, na dotek velmi příjemné jehličíBez nutnosti zalévání a vysávání jehličíStromek vydrží celé roky, nevadneStabilní konstrukce unese i mohutnější zdobeníSnadná montáž a uskladněníPro děti i životní prostředí zcela bezpečný výrobekTechnické parametryDruh: BoroviceVýška: 220 cmŠířka: 90 cmPrůměr kmene: cca 8 cmPočet pater: 11 + špicePočet větviček: nespočetPrůměr základny: 40 cmMateriál: PVC fólie / kov / přírodní dřevo / juta (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Vánoční stromek Borovice na kmínku 220 cm , Umělá květina philo v květináči

Vánoční stromek Borovice na kmínku 180 cm

Vánoční stromek Borovice na kmínku 180 cm
Detail

Umělý vánoční stromeček s přírodním kmenem a stojanem obaleným pravou jutou. Přírodní vůně dřeva, rozmanité konce hustých větviček, spousta volného místa pro uložení vánočních dárků. Výška stromku 180 cm, spodní šířka 80 cm, stabilní základna o průměru 40 cm.Kouzelná borovice s pravou vůní dřevaKmen stromku je vyroben z pravého dřeva, díky čemuž provoní váš domov kouzelnou vůní lesa. Rozmanité konce větviček mají přírodní zelenou barvu s hustě uspořádaným jehličím. Pod stromečkem najdete spousta místa pro bezproblémové umístění i větších vánočních dárků.Prémiová kvalitaUmělý vánoční stromek SPRINGOS je vyroben z prémiových materiálů s důrazem i na ten sebemenší detail. Proto má tak realistický vzhled a na první pohled je k nerozeznání od živého stromku. Po mnoho let vydrží stále stejně krásný a co je nejdůležitější, nikdy vám neopadá.Snadno sestavitelný a zcela bezpečnýStromek se jednoduše sestavuje i aranžuje. Má stabilní kovovou konstrukci na kmínku a stojan, který unese i mohutnější zdobení. S výzdobou vám navíc mohou pomáhat i malé děti, stromeček je pro ně zcela bezpečný.Neodmyslitelný symbol VánocVánoční stromeček je neodmyslitelným symbolem Vánoc. Během svátků zdobí každý domov a vytváří nezapomenutelné vzpomínky. Kolekce vánočních stromků SPRINGOS splní vaše očekávání a přinese kouzlo Vánoc i k vám domů.Hlavní přednostiRealistický vzhled živého stromkuPravý kmen s přírodní vůní dřevaStojan obalený pravou jutouPrémiové materiály a zpracování9 extra hustých paterNepichlavé, na dotek velmi příjemné jehličíBez nutnosti zalévání a vysávání jehličíStromek vydrží celé roky, nevadneStabilní konstrukce unese i mohutnější zdobeníSnadná montáž a uskladněníPro děti i životní prostředí zcela bezpečný výrobekTechnické parametryDruh: BoroviceVýška: 180 cmŠířka: 80 cmPrůměr kmene: cca 7 cmPočet pater: 9 + špicePočet větviček: nespočetPrůměr základny: 40 cmMateriál: PVC fólie / kov / přírodní dřevo / juta (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Vánoční stromek Borovice na kmínku 180 cm , Umělá květina pothos v květináči

Vánoční stromek Borovice na kmínku 160 cm

Vánoční stromek Borovice na kmínku 160 cm
Detail

Umělý vánoční stromeček s přírodním kmenem a stojanem obaleným pravou jutou. Přírodní vůně dřeva, rozmanité konce hustých větviček, spousta volného místa pro uložení vánočních dárků. Výška stromku 160 cm, spodní šířka 80 cm, stabilní základna o průměru 40 cm.Kouzelná borovice s pravou vůní dřevaKmen stromku je vyroben z pravého dřeva, díky čemuž provoní váš domov kouzelnou vůní lesa. Rozmanité konce větviček mají přírodní zelenou barvu s hustě uspořádaným jehličím. Pod stromečkem najdete spousta místa pro bezproblémové umístění i větších vánočních dárků.Prémiová kvalitaUmělý vánoční stromek SPRINGOS je vyroben z prémiových materiálů s důrazem i na ten sebemenší detail. Proto má tak realistický vzhled a na první pohled je k nerozeznání od živého stromku. Po mnoho let vydrží stále stejně krásný a co je nejdůležitější, nikdy vám neopadá.Snadno sestavitelný a zcela bezpečnýStromek se jednoduše sestavuje i aranžuje. Má stabilní kovovou konstrukci na kmínku a stojan, který unese i mohutnější zdobení. S výzdobou vám navíc mohou pomáhat i malé děti, stromeček je pro ně zcela bezpečný.Neodmyslitelný symbol VánocVánoční stromeček je neodmyslitelným symbolem Vánoc. Během svátků zdobí každý domov a vytváří nezapomenutelné vzpomínky. Kolekce vánočních stromků SPRINGOS splní vaše očekávání a přinese kouzlo Vánoc i k vám domů.Hlavní přednostiRealistický vzhled živého stromkuPravý kmen s přírodní vůní dřevaStojan obalený pravou jutouPrémiové materiály a zpracování8 extra hustých paterNepichlavé, na dotek velmi příjemné jehličíBez nutnosti zalévání a vysávání jehličíStromek vydrží celé roky, nevadneStabilní konstrukce unese i mohutnější zdobeníSnadná montáž a uskladněníPro děti i životní prostředí zcela bezpečný výrobekTechnické parametryDruh: BoroviceVýška: 160 cmŠířka: 80 cmPrůměr kmene: cca 7 cmPočet pater: 8 + špicePočet větviček: nespočetPrůměr základny: 40 cmMateriál: PVC fólie / kov / přírodní dřevo / juta (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Vánoční stromek Borovice na kmínku 160 cm , Umělá květina dieffenbachia v květináči

Zelený buxusový věnec Buxus - Ø35*35*7 cm 22072

Zelený buxusový věnec Buxus - Ø35*35*7 cm 22072
Detail

Zelený buxusový věnec Buxus - Ø35*35*7 cmBarva: zelenáMateriál: buxus, poly (lahome.cz)

Podobné produkty ako Zelený buxusový věnec Buxus - Ø35*35*7 cm 22072 , Umělá květina syngonium v květináči

Vánoční stromek Borovice diamantová na kmínku 220 cm

Detail

Umělý vánoční stromeček na kmínku se zasněženými konci větviček a pravými šiškami. Stojan obalený pravou jutou, přírodní vůně dřeva, rozmanité konce hustých větviček, spousta volného místa pro uložení vánočních dárků. Výška stromku 220 cm, spodní šířka 90 cm, stabilní základna o průměru 40 cm.Borovice se zasněženými konci větvičekStromek svým provedením vzbuzuje dojem, že jste ho právě přinesli zvenku domů. Provoní váš byt kouzelnou vůní dřeva a zasněžené konce větviček s pravými šiškami připomínají zímní námrazu. Pod stromečkem najdete spousta místa pro bezproblémové umístění i větších vánočních dárků.Prémiová kvalitaUmělý vánoční stromek SPRINGOS je vyroben z prémiových materiálů s důrazem i na ten sebemenší detail. Proto má tak realistický vzhled a na první pohled je k nerozeznání od živého stromku. Po mnoho let vydrží stále stejně krásný a co je nejdůležitější, nikdy vám neopadá.Snadno sestavitelný a zcela bezpečnýStromek se jednoduše sestavuje i aranžuje. Má stabilní kovovou konstrukci na kmínku a stojan, který unese i mohutnější zdobení. S výzdobou vám navíc mohou pomáhat i malé děti, stromeček je pro ně zcela bezpečný.Neodmyslitelný symbol VánocVánoční stromeček je neodmyslitelným symbolem Vánoc. Během svátků zdobí každý domov a vytváří nezapomenutelné vzpomínky. Kolekce vánočních stromků SPRINGOS splní vaše očekávání a přinese kouzlo Vánoc i k vám domů.Hlavní přednostiRealistický vzhled živého stromkuPravý kmen borovice a šisky s přírodní vůní dřevaZasněžené konce větviček připomínající námrazuStojan obalený pravou jutouPrémiové materiály a zpracování11 extra hustých paterNepichlavé, na dotek velmi příjemné jehličíBez nutnosti zalévání a vysávání jehličíStromek vydrží celé roky, nevadneStabilní konstrukce unese i mohutnější zdobeníSnadná montáž a uskladněníPro děti i životní prostředí zcela bezpečný výrobekTechnické parametryDruh: BoroviceVýška: 220 cmŠířka: 90 cmPrůměr kmene: cca 8 cmPočet pater: 11 + špicePočet větviček: nespočetPrůměr základny: 40 cmMateriál: PVC fólie / kov / přírodní dřevo / juta (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Vánoční stromek Borovice diamantová na kmínku 220 cm , Umělá orchidej v květináči růžová, 42 cm 115812-80

Vánoční stromek Borovice diamantová na kmínku 160 cm

Vánoční stromek Borovice diamantová na kmínku 160 cm
Detail

Umělý vánoční stromeček na kmínku se zasněženými konci větviček a pravými šiškami. Stojan obalený pravou jutou, přírodní vůně dřeva, rozmanité konce hustých větviček, spousta volného místa pro uložení vánočních dárků. Výška stromku 160 cm, spodní šířka 80 cm, stabilní základna o průměru 40 cm.Borovice se zasněženými konci větvičekStromek svým provedením vzbuzuje dojem, že jste ho právě přinesli zvenku domů. Provoní váš byt kouzelnou vůní dřeva a zasněžené konce větviček s pravými šiškami připomínají zímní námrazu. Pod stromečkem najdete spousta místa pro bezproblémové umístění i větších vánočních dárků.Prémiová kvalitaUmělý vánoční stromek SPRINGOS je vyroben z prémiových materiálů s důrazem i na ten sebemenší detail. Proto má tak realistický vzhled a na první pohled je k nerozeznání od živého stromku. Po mnoho let vydrží stále stejně krásný a co je nejdůležitější, nikdy vám neopadá.Snadno sestavitelný a zcela bezpečnýStromek se jednoduše sestavuje i aranžuje. Má stabilní kovovou konstrukci na kmínku a stojan, který unese i mohutnější zdobení. S výzdobou vám navíc mohou pomáhat i malé děti, stromeček je pro ně zcela bezpečný.Neodmyslitelný symbol VánocVánoční stromeček je neodmyslitelným symbolem Vánoc. Během svátků zdobí každý domov a vytváří nezapomenutelné vzpomínky. Kolekce vánočních stromků SPRINGOS splní vaše očekávání a přinese kouzlo Vánoc i k vám domů.Hlavní přednostiRealistický vzhled živého stromkuPravý kmen borovice a šisky s přírodní vůní dřevaZasněžené konce větviček připomínající námrazuStojan obalený pravou jutouPrémiové materiály a zpracování8 extra hustých paterNepichlavé, na dotek velmi příjemné jehličíBez nutnosti zalévání a vysávání jehličíStromek vydrží celé roky, nevadneStabilní konstrukce unese i mohutnější zdobeníSnadná montáž a uskladněníPro děti i životní prostředí zcela bezpečný výrobekTechnické parametryDruh: BoroviceVýška: 160 cmŠířka: 80 cmPrůměr kmene: cca 8 cmPočet pater: 8 + špicePočet větviček: nespočetPrůměr základny: 40 cmMateriál: PVC fólie / kov / přírodní dřevo / juta (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Vánoční stromek Borovice diamantová na kmínku 160 cm , Umělá orchidej v květináči bílá, 42 cm 115812-40

Vánoční stromek Borovice diamantová na kmínku 180 cm

Vánoční stromek Borovice diamantová na kmínku 180 cm
Detail

Umělý vánoční stromeček na kmínku se zasněženými konci větviček a pravými šiškami. Stojan obalený pravou jutou, přírodní vůně dřeva, rozmanité konce hustých větviček, spousta volného místa pro uložení vánočních dárků. Výška stromku 180 cm, spodní šířka 80 cm, stabilní základna o průměru 40 cm.Borovice se zasněženými konci větvičekStromek svým provedením vzbuzuje dojem, že jste ho právě přinesli zvenku domů. Provoní váš byt kouzelnou vůní dřeva a zasněžené konce větviček s pravými šiškami připomínají zímní námrazu. Pod stromečkem najdete spousta místa pro bezproblémové umístění i větších vánočních dárků.Prémiová kvalitaUmělý vánoční stromek SPRINGOS je vyroben z prémiových materiálů s důrazem i na ten sebemenší detail. Proto má tak realistický vzhled a na první pohled je k nerozeznání od živého stromku. Po mnoho let vydrží stále stejně krásný a co je nejdůležitější, nikdy vám neopadá.Snadno sestavitelný a zcela bezpečnýStromek se jednoduše sestavuje i aranžuje. Má stabilní kovovou konstrukci na kmínku a stojan, který unese i mohutnější zdobení. S výzdobou vám navíc mohou pomáhat i malé děti, stromeček je pro ně zcela bezpečný.Neodmyslitelný symbol VánocVánoční stromeček je neodmyslitelným symbolem Vánoc. Během svátků zdobí každý domov a vytváří nezapomenutelné vzpomínky. Kolekce vánočních stromků SPRINGOS splní vaše očekávání a přinese kouzlo Vánoc i k vám domů.Hlavní přednostiRealistický vzhled živého stromkuPravý kmen borovice a šisky s přírodní vůní dřevaZasněžené konce větviček připomínající námrazuStojan obalený pravou jutouPrémiové materiály a zpracování9 extra hustých paterNepichlavé, na dotek velmi příjemné jehličíBez nutnosti zalévání a vysávání jehličíStromek vydrží celé roky, nevadneStabilní konstrukce unese i mohutnější zdobeníSnadná montáž a uskladněníPro děti i životní prostředí zcela bezpečný výrobekTechnické parametryDruh: BoroviceVýška: 180 cmŠířka: 80 cmPrůměr kmene: cca 8 cmPočet pater: 9 + špicePočet větviček: nespočetPrůměr základny: 40 cmMateriál: PVC fólie / kov / přírodní dřevo / juta (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Vánoční stromek Borovice diamantová na kmínku 180 cm , Umělá květina lilie drobnokvětá v květináči bílá, 30 cm

Vánoční stromek Borovice himalájská na kmínku 160 cm

Vánoční stromek Borovice himalájská na kmínku 160 cm
Detail

Umělý vánoční stromeček s přírodním kmenem a stojanem obaleným pravou jutou. Přírodní vůně dřeva, rozmanité konce hustých větviček, spousta volného místa pro uložení vánočních dárků. Výška stromku 160 cm, spodní šířka 78 cm, stabilní základna o průměru 35 cm.Kouzelná borovice s pravou vůní dřevaKmen stromku je vyroben z pravého dřeva, díky čemuž provoní váš domov kouzelnou vůní lesa. Rozmanité konce větviček mají přírodní zelenou barvu s hustě uspořádaným jehličím. Pod stromečkem najdete spousta místa pro bezproblémové umístění i větších vánočních dárků.Prémiová kvalitaUmělý vánoční stromek SPRINGOS je vyroben z prémiových materiálů s důrazem i na ten sebemenší detail. Proto má tak realistický vzhled a na první pohled je k nerozeznání od živého stromku. Po mnoho let vydrží stále stejně krásný a co je nejdůležitější, nikdy vám neopadá.Snadno sestavitelný a zcela bezpečnýStromek se jednoduše sestavuje i aranžuje. Má stabilní kovovou konstrukci na kmínku a stojan, který unese i mohutnější zdobení. S výzdobou vám navíc mohou pomáhat i malé děti, stromeček je pro ně zcela bezpečný.Neodmyslitelný symbol VánocVánoční stromeček je neodmyslitelným symbolem Vánoc. Během svátků zdobí každý domov a vytváří nezapomenutelné vzpomínky. Kolekce vánočních stromků SPRINGOS splní vaše očekávání a přinese kouzlo Vánoc i k vám domů.Hlavní přednostiRealistický vzhled živého stromkuPravý kmen s přírodní vůní dřevaStojan obalený pravou jutouPrémiové materiály a zpracování7 extra hustých paterNepichlavé, na dotek velmi příjemné jehličíBez nutnosti zalévání a vysávání jehličíStromek vydrží celé roky, nevadneStabilní konstrukce unese i mohutnější zdobeníSnadná montáž a uskladněníPro děti i životní prostředí zcela bezpečný výrobekTechnické parametryDruh: BoroviceVýška: 160 cmŠířka: 78 cmPrůměr kmene: cca 8 cmPočet pater: 7 + špicePočet větviček: nespočetPrůměr základny: 35 cmMateriál: PVC fólie / kov / přírodní dřevo / juta (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Vánoční stromek Borovice himalájská na kmínku 160 cm , Umělý věnec buxus fialová, pr. 16 cm

Vánoční stromek Smrk alpský na kmínku EXCLUSIVE 180 cm

Vánoční stromek Smrk alpský na kmínku EXCLUSIVE 180 cm
Detail

Super prémiový vánoční stromeček na kmínku s ultra realistickým vzhledem alpského smrku. Stojan obalený pravou jutou, přírodní vůně dřeva. K nerozeznání od pravého smrčku, detailně zpracované jehličí, extra husté a rozmanité zakončení větviček, přirozená barva. Výška stromku 180 cm, spodní šířka 90 cm, stabilní základna o průměru 42 cm.Kouzelný smrček s pravou vůní dřevaDokonalá imitace živého stromku s detailně propracovaným PE jehličím, hustým větvením a rozmanitým zakončením větviček. Kmen stromku je vyroben z pravého dřeva a provoní váš domov kouzelnou vůní lesa. Mimořádně přirozená barva stromku působí dojmem, že se jedná o pravý smrček. Jedinečný stromeček, pod kterým najdete spustu místa pro bezproblémové umístění i větších vánočních dárků.Prémiová kvalitaUmělý vánoční stromek SPRINGOS je vyroben z prémiových materiálů s důrazem i na ten sebemenší detail. Proto má tak realistický vzhled a na první pohled je k nerozeznání od živého stromku. Po mnoho let vydrží stále stejně krásný a co je nejdůležitější, nikdy vám neopadá.Snadno sestavitelný a zcela bezpečnýStromek se jednoduše sestavuje i aranžuje. Má stabilní kovovou konstrukci na kmínku a stojan, který unese i mohutnější zdobení. S výzdobou vám navíc mohou pomáhat i malé děti, stromeček je pro ně zcela bezpečný.Neodmyslitelný symbol VánocVánoční stromeček je neodmyslitelným symbolem Vánoc. Během svátků zdobí každý domov a vytváří nezapomenutelné vzpomínky. Kolekce vánočních stromků SPRINGOS splní vaše očekávání a přinese kouzlo Vánoc i k vám domů.Hlavní přednostiK nerozeznání od živého stromkuPrémiové materiály a ultra realistické zpracováníPravý kmen s přírodní vůní dřevaStojan obalený pravou jutou9 extra hustých paterNepichlavé, na dotek velmi příjemné PE jehličíBez nutnosti zalévání a vysávání jehličíStromek vydrží celé roky, nevadneStabilní konstrukce unese i mohutnější zdobeníSnadná montáž a uskladněníPro děti i životní prostředí zcela bezpečný výrobekTechnické parametryDruh: SmrkVýška: 180 cmŠířka: 90 cmPrůměr kmene: cca 8 cmPočet pater: 9 + špicePočet větviček: nespočetPrůměr základny: 42 cmMateriál: PE / kov / přírodní dřevo / juta (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Vánoční stromek Smrk alpský na kmínku EXCLUSIVE 180 cm , Umělý věnec buxus zelená, pr. 16 cm

Adaptér napájecí 24V 3250mA V-TAC VT-22078

Adaptér napájecí 24V 3250mA V-TAC VT-22078
Detail

NakupteAdaptér napájecí 24V 3250mA V-TAC VT-22078z kategorieEnergie > Napájecí zdroje, adaptéry, měniče > Adaptéry pulzníza399.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Adaptér napájecí 24V 3250mA V-TAC VT-22078 , Spezet - kočka v květináči 42d (8711147134450)

2x box Panda - Ø10*11 cm 90142

2x box Panda - Ø10*11 cm 90142
Detail

2x box Panda - Ø10*11 cm Barva: černá, bíláMateriál: Polyresin Milují vaše dítka dekorace s Pandou? Pěkné malé boxíky na dětské šperky nebo malé poklady. Krásně vyniknou v dětském pokojíčku na poličce nebo stolečku. (lahome.cz)

Podobné produkty ako 2x box Panda - Ø10*11 cm 90142 , Umělý věnec buxus, fialová

Umělý věnec Buxus, fialová

Umělý věnec Buxus, fialová
Detail

Pořiďte si tento věnec z fialově kvetoucího buxusu, který vám nikdy neuvadne. Věnec krásně ozdobí váš interiér, vchodové dveře či okna. Věnec je vyrobený z plastu. Průměr věnce je 25 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Umělý věnec Buxus, fialová , Umělá orchidej v keramickém květináči bílá, 42 cm 1118033-10

FLORISTA Eukalyptus v květináči 35 cm

FLORISTA Eukalyptus v květináči 35 cm
Detail

Dekorativní Eukalyptus v květináči ze série FLORISTA. Série FLORISTA je inspirována těmi nejkrásnějšími nádherami zimní a letní přírody. Všechny květiny, rostliny, větve a plody jsou dokonalou imitací svých živých předloh, které promění Váš domov v jakémkoli ročním období. Můžete použít k dekoraci jak uvnitř i venku v prostoru chráněném před klimatickými podmínkami např. vchod pod střechou. K dostání i další varianty. (butlers.cz)

Podobné produkty ako FLORISTA Eukalyptus v květináči 35 cm , Laalu vánoční stromek narnie v květináči 45 cm (lau-1182)

Umělá Orchidej v květináči, 42 cm

Umělá Orchidej v květináči, 42 cm
Detail

Pokud milujete tropické orchideje, avšak jejich složitější pěstování je pro vás problém, je tato dekorace jako stvořená pro vás. Krásně zbarvená květina vypadá jako živá a hezky vám ozdobí poličku nebo pracovní stůl.Je dodávána v bílém květináči. (4home.cz)

Podobné produkty ako Umělá Orchidej v květináči, 42 cm , Zuty - malování podle čísel - narcisy v květináči, 80x100 cm, vypnuté plátno na rám (hrammb11247nad)

4ks vánoční stříbrno-oříšková skleněná ozdoba - Ø10 cm 87619

4ks vánoční stříbrno-oříšková skleněná ozdoba - Ø10 cm 87619
Detail

4ks vánoční stříbrno-oříšková skleněná ozdoba - Ø10 cm Barva: stříbrno-oříškováMateriál: sklo (lahome.cz)

Podobné produkty ako 4ks vánoční stříbrno-oříšková skleněná ozdoba - Ø10 cm 87619 , Evergreen lilie v květináči , výška 30 cm, barva fialová (780104-80)

Skleněná transparentní foukaná váza Sandy - Ø10*20 cm 6GL4295

Skleněná transparentní foukaná váza Sandy - Ø10*20 cm 6GL4295
Detail

Skleněná transparentní foukaná váza Sandy - Ø10*20 cmBarva: TransparentníMateriál: skloHmotnost: 0,76 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Skleněná transparentní foukaná váza Sandy - Ø10*20 cm 6GL4295 , Brabenec vratislav, pal-post unit: růže na kmínku - cd (bp0201-2)

Zeleno-zlatá skleněná ozdoba koule - Ø10*10 cm 6GL3794

Zeleno-zlatá skleněná ozdoba koule - Ø10*10 cm 6GL3794
Detail

Zeleno-zlatá skleněná ozdoba koule - Ø10*10 cmBarva: zelená, zlatáMateriál: skloHmotnost: 0,098 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Zeleno-zlatá skleněná ozdoba koule - Ø10*10 cm 6GL3794 , Léčivé byliny v květináči a na zahradě (978-80-271-1005-6)

Zeleno-hnědá skleněná ozdoba baňka - Ø10*12 cm 6GL3787

Zeleno-hnědá skleněná ozdoba baňka - Ø10*12 cm 6GL3787
Detail

Zeleno-hnědá skleněná ozdoba baňka - Ø10*12 cmBarva: zelená, hnědáMateriál: skloHmotnost: 0,056 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Zeleno-hnědá skleněná ozdoba baňka - Ø10*12 cm 6GL3787 , Zuty - malování podle čísel – květiny v květináči na stole (judy buswell), 80x100 cm, vypnuté plátno (hrammb04407nad)

Zeleno-hnědá skleněná ozdoba koule - Ø10*10 cm 6GL3785

Zeleno-hnědá skleněná ozdoba koule - Ø10*10 cm 6GL3785
Detail

Zeleno-hnědá skleněná ozdoba koule - Ø10*10 cmBarva: zelená, hnědáMateriál: skloHmotnost: 0,096 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Zeleno-hnědá skleněná ozdoba koule - Ø10*10 cm 6GL3785 , Evergreen levandule 16 květů v květináči, výška 38 cm, barva karmínová (780153-04)

Zelená dekorační váza Mion L - Ø10*21 cm 6CE1408L

Zelená dekorační váza Mion L - Ø10*21 cm 6CE1408L
Detail

Zelená dekorační váza Mion L - Ø10*21 cmBarva: zelená, hnědá, béžováMateriál: keramikaHmotnost: 0,6 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Zelená dekorační váza Mion L - Ø10*21 cm 6CE1408L , Zuty - malování podle čísel - sukulent v modrém květináči (alexandria gilbert), 80x100 cm, vypnuté p (hrammb07519nad)

Dekorační skleněná láhev s hvězdou - Ø10*20 cm 6GL1693

Dekorační skleněná láhev s hvězdou - Ø10*20 cm 6GL1693
Detail

Dekorační skleněná láhev s hvězdou - Ø10*20 cm Barva: šedá s patinouMateriál: sklo (lahome.cz)

Podobné produkty ako Dekorační skleněná láhev s hvězdou - Ø10*20 cm 6GL1693 , Zuty - malování podle čísel - sukulent v hnědém květináči (alexandria gilbert), 80x100 cm, vypnuté p (hrammb07367nad)

Stříbrný skleněný svícen Mosaic S - Ø10*12 cm 2054

Stříbrný skleněný svícen Mosaic S - Ø10*12 cm 2054
Detail

Stříbrný skleněný svícen Mosaic S - Ø10*12 cm Barva: stříbrnáMateriál: sklo (lahome.cz)

Podobné produkty ako Stříbrný skleněný svícen Mosaic S - Ø10*12 cm 2054 , Tescoma forma na dort delícia, 24 x 24 cm

FLORISTA Orchidej v květináči 35 cm - bílá

FLORISTA Orchidej v květináči 35 cm - bílá
Detail

Bílá orchidej v květináči série FLORISTA vykvetla jen a jen pro Vás. Rozviňte s FLORISTOU svou kreativitu při zdobení, dekorování a aranžování kytic. K dostání v dalších barvách. Díky sérii FLORISTA se můžete celý rok radovat z květin a květů, které v přírodě obdivujeme jen tak krátce. Vyzdobte a dekorujte svůj byt i dárky dle Vaší libosti. Vypadá opravdu jako živá. (butlers.cz)

Podobné produkty ako FLORISTA Orchidej v květináči 35 cm - bílá , Tescoma plech na pečení delícia, 24 x 24 cm

Umělá Bříza zasazená v květináči, 120 cm

Umělá Bříza zasazená v květináči, 120 cm
Detail

Jako živá je tato věrně provedená umělá bříza. Dokonalá dekorace v každou roční dobu. Radost vám může dělat roky bez nutnosti se o ní starat. (4home.cz)

Podobné produkty ako Umělá Bříza zasazená v květináči, 120 cm , Sterntaler nákrčník baby oslík emma 24 cm + šňůrka na dudlík 24 cm 6511838 (9751)

Tyrkysová antik vánoční skleněná ozdoba šiška - Ø10*10 cm 6GL3745

Tyrkysová antik vánoční skleněná ozdoba šiška - Ø10*10 cm 6GL3745
Detail

Tyrkysová antik vánoční skleněná ozdoba šiška - Ø10*10 cm Barva: Tyrkysová antikMateriál: skloHmotnost: 0,116 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Tyrkysová antik vánoční skleněná ozdoba šiška - Ø10*10 cm 6GL3745

Keramická dekorační koule s růžičkami Toulouse - Ø10 cm 39276-07

Keramická dekorační koule s růžičkami Toulouse - Ø10 cm 39276-07
Detail

Keramická dekorační koule s růžičkami Toulouse - Ø10 cm Materiál: keramikaBarva: krémová s patinou (lahome.cz)

Podobné produkty ako Keramická dekorační koule s růžičkami Toulouse - Ø10 cm 39276-07

Umělá Aucuba v květináči zeleno - fialová, 32 cm

Umělá Aucuba v květináči zeleno - fialová, 32 cm
Detail

Ozdobte si svůj domov touto krásnou rostlinou, kterou můžete umístit i do toho nejtmavšího koutu a zůstane vám stále hezky zelená. Korunu zdobí květenství. Květináč má průměr 10 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Umělá Aucuba v květináči zeleno - fialová, 32 cm

Umělá bonsaj Borovice v květináči zelená, 19 cm

Umělá bonsaj Borovice v květináči zelená, 19 cm
Detail

Pořiďte si domů tuto umělou bonsaj a ozvláštněte svojí poličku či okenní parapet. Nebudete muset řešit složitou údržbu těchto rostlin. Je dodávána v keramickém květináči s aranžmá kamínků. Květináč má průměr 10 cm. (4home.cz)

Podobné produkty ako Umělá bonsaj Borovice v květináči zelená, 19 cm

Sifcon Sukulent MONOCHROME v květináči A, 10,5x8,3 cm

Detail

Dekorativní sukulent MONOCHROME v bílém květináči v tropickém stylu se stane ozdobným doplňkem ve vaší domácnosti. Je vhodný do jakékoliv místnosti včetně koupelny. S tímto plastovým sukulentem se již nemusíte obávat brzkého odchodu vaší rostliny. Rozměry: 10,5 × 8,3 cm (mall.cz)

Podobné produkty ako Sifcon Sukulent MONOCHROME v květináči A, 10,5x8,3 cm

Sifcon Sukulent v květináči KASBAH A, 20 cm

Detail

Závěsný dekorativní sukulent KASBAH v květináči o rozměru 20 cm oživí vaši domácnost, balkon či terasu. Tato umělá květina od značky Sifcon potěší realistickým zpracováním, díky němuž není k rozeznání od květiny živé. Sukulent je umístěn ve stylovém květináči. (mall.cz)

Podobné produkty ako Sifcon Sukulent v květináči KASBAH A, 20 cm

Sifcon Sukulent MONOCHROME v květináči B, 10,5x8,3 cm

Detail

Dekorativní sukulent MONOCHROME v bílém květináči s motivem starého města se stane ozdobným doplňkem ve vaší domácnosti. Je vhodný do jakékoliv místnosti včetně koupelny. S tímto plastovým sukulentem se již nemusíte obávat brzkého odchodu vaší rostliny. Rozměry: 10,5 × 8,3 cm (mall.cz)

Podobné produkty ako Sifcon Sukulent MONOCHROME v květináči B, 10,5x8,3 cm

DUE ESSE Set 4 ks vánočních ozdob 25 cm/Ø10 cm, modrá/zlatá

Detail

Sada vánočních ozdob ve tvaru špičky, které se stanou dominantou stromečku. Due Esse Set 4 ks vánočních ozdob 25 cm/Ø10 cm, modrá/zlatá zaujmou svou velikostí a zářivou barvou. Můžete je libovolně kombinovat s dalšími ozdobami pro vytvoření dokonalé vánoční atmosféry. (mall.cz)

Podobné produkty ako DUE ESSE Set 4 ks vánočních ozdob 25 cm/Ø10 cm, modrá/zlatá

Tyrkysový mramorový obal na květináč Azure S - Ø10*11 cm 3444

Tyrkysový mramorový obal na květináč Azure S - Ø10*11 cm 3444
Detail

Tyrkysový mramorový obal na květináč Azure S - Ø10*11 cm Barva: tyrkysová, krémováMateriál: kamenina (lahome.cz)

Podobné produkty ako Tyrkysový mramorový obal na květináč Azure S - Ø10*11 cm 3444

Skleněná hnědá kulatá foukaná váza Sandy I - Ø10*10 cm 6GL4289

Skleněná hnědá kulatá foukaná váza Sandy I - Ø10*10 cm 6GL4289
Detail

Skleněná hnědá kulatá foukaná váza Sandy I - Ø10*10 cmBarva: hnědáMateriál: skloHmotnost: 0,412 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Skleněná hnědá kulatá foukaná váza Sandy I - Ø10*10 cm 6GL4289

Keramický obal na květináč s růžemi Rosien - Ø10*9 cm 6CE1419S

Keramický obal na květináč s růžemi Rosien - Ø10*9 cm 6CE1419S
Detail

Keramický obal na květináč s růžemi Rosien - Ø10*9 cmBarva: krémová antik/ zelená/ růžováMateriál: keramikaHmotnost: 0,4 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Keramický obal na květináč s růžemi Rosien - Ø10*9 cm 6CE1419S

Šedo-modrý keramický obal na květináč Terazzo - Ø10*10 cm 3452

Šedo-modrý keramický obal na květináč Terazzo - Ø10*10 cm 3452
Detail

Šedo-modrý keramický obal na květináč Terazzo - Ø10*10 cmBarva: modro-šedáMateriál: keramika Hmotnost : 0.28kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Šedo-modrý keramický obal na květináč Terazzo - Ø10*10 cm 3452

Umělá květina Lilie drobnokvětá v květináči bílá, 30 cm

Umělá květina Lilie drobnokvětá v květináči bílá, 30 cm
Detail

Zkrášlete si domov elegantní květinou s drobnými okvětními lístky. Bude vypadat skvěle na okenním parapetu nebo na poličce. Zůstane stále krásná a nikdy vám neuvadne. (4home.cz)

Podobné produkty ako Umělá květina Lilie drobnokvětá v květináči bílá, 30 cm

Umělá Orchidej v květináči bílá, 42 cm 115812-40

Umělá Orchidej v květináči bílá, 42 cm 115812-40
Detail

Pokud milujete tropické orchideje, avšak jejich složitější pěstování je pro vás problém, je tato dekorace jako stvořená pro vás. Krásně zbarvená květina vypadá jako živá a hezky vám ozdobí poličku nebo pracovní stůl. Je dodávána v bílém květináči.Vyrobeno z plastu, textilie a silikonu.Rozměry: výška květiny s květináčem: 50 cm šířka květiny: 22 cm výška květináče: 9 cm průměr květináče: 13 cm (4home.cz)

Podobné produkty ako Umělá Orchidej v květináči bílá, 42 cm 115812-40

Umělá Orchidej v květináči růžová, 42 cm 115812-80

Umělá Orchidej v květináči růžová, 42 cm 115812-80
Detail

Pokud milujete tropické orchideje, avšak jejich složitější pěstování je pro vás problém, je tato dekorace jako stvořená pro vás. Krásně zbarvená květina vypadá jako živá a hezky vám ozdobí poličku nebo pracovní stůl. Je dodávána v bílém květináči. (4home.cz)

Podobné produkty ako Umělá Orchidej v květináči růžová, 42 cm 115812-80

Koopman Kapradí v květináči 28 cm, dekor č.2

Detail

Dekorativní květina s 17 kusy listů je k nerozeznání od živé květiny. Koopman Kapradí v květináči 28 cm, dekor č.2 je zasazena do květináče o průměru 10 cm s hlínou. Dodejte do svého interiéru více zelených rostlin a oživte tak prostor. (mall.cz)

Podobné produkty ako Koopman Kapradí v květináči 28 cm, dekor č.2

Koopman Kapradí v květináči 28 cm, dekor č.3

Detail

Dekorativní květina s 17 kusy listů je k nerozeznání od živé květiny. Koopman Kapradí v květináči 28 cm, dekor č.3 je zasazena do květináče o průměru 10 cm s hlínou. Dodejte do svého interiéru více zelených rostlin a oživte tak prostor. (mall.cz)

Podobné produkty ako Koopman Kapradí v květináči 28 cm, dekor č.3

Skleněný svícen na čajovou svíčku s květy Teane - Ø10*9 cm 6GL3505

Skleněný svícen na čajovou svíčku s květy Teane  - Ø10*9 cm 6GL3505
Detail

Skleněný svícen na čajovou svíčku s květy Teane - Ø10*9 cmBarva: multiMateriál: skloHmotnost: 0,27 kg (lahome.cz)

Podobné produkty ako Skleněný svícen na čajovou svíčku s květy Teane - Ø10*9 cm 6GL3505

DUE ESSE Vánoční aranžmá vánoční hvězdy v květináči 25 cm

Detail

Osobitá vánoční aranžmá vánoční hvězdy v květináči 25 cm s vánoční hvězdou, vločkou, větvičkou a květem bavlny, jež potěší vás i vaše blízké a krásně vytvoří jedinečnou atmosféru Vánoc u vás doma. (mall.cz)

Podobné produkty ako DUE ESSE Vánoční aranžmá vánoční hvězdy v květináči 25 cm

DUE ESSE Červené růže v květináči z juty, 15 cm

Detail

Ozdobte svůj domov či kancelář krásnými umělými květinami Marex-Trade Červené růže v květináči z juty, 15 cm. Tyto dekorativní růže budou stále čerstvé a kvetoucí, aniž by si někdo všiml, že nejsou pravé. Růže jsou umístěny ve stylovém jutovém obalu, díky němuž se budou v interiéru dokonale vyjímat. (mall.cz)

Podobné produkty ako DUE ESSE Červené růže v květináči z juty, 15 cm
Umělá Fialka v květináči růžová, 24 cm, Umělá Orchidej v květináči, 42 cm, Umělá Bříza zasazená v květináči, 120 cm, Javor kanadský zasazený v květináči, 180 cm, Umělá bonsaj Borovice v květináči zelená, 19 cm , Umělá Aucuba v květináči zeleno - fialová, 32 cm, Umělá květina Philo v květináči, Umělá květina Pothos v květináči, Umělá květina Dieffenbachia v květináči, Umělá květina Syngonium v květináči, Umělá Orchidej v květináči růžová, 42 cm 115812-80, Umělá Orchidej v květináči bílá, 42 cm 115812-40, Umělá květina Lilie drobnokvětá v květináči bílá, 30 cm, Umělý věnec Buxus fialová, pr. 16 cm, Umělý věnec Buxus zelená, pr. 16 cm, SPEZET - Kočka v květináči 42d (8711147134450), Umělý věnec Buxus, fialová, Umělá Orchidej v keramickém květináči bílá, 42 cm 1118033-10, LAALU Vánoční stromek Narnie v květináči 45 cm (LAU-1182), Zuty - Malování podle čísel - NARCISY V KVĚTINÁČI, 80x100 cm, vypnuté plátno na rám (HRAmmb11247nad), EverGreen Lilie v květináči , výška 30 cm, barva fialová (780104-80), Brabenec Vratislav, Pal-Post Unit: Růže na kmínku - CD (BP0201-2), Léčivé byliny v květináči a na zahradě (978-80-271-1005-6), Zuty - Malování podle čísel – KVĚTINY V KVĚTINÁČI NA STOLE (JUDY BUSWELL), 80x100 cm, vypnuté plátno (HRAmmb04407nad), EverGreen Levandule 16 květů v květináči, výška 38 cm, barva karmínová (780153-04), Zuty - Malování podle čísel - SUKULENT V MODRÉM KVĚTINÁČI (ALEXANDRIA GILBERT), 80x100 cm, vypnuté p (HRAmmb07519nad), Zuty - Malování podle čísel - SUKULENT V HNĚDÉM KVĚTINÁČI (ALEXANDRIA GILBERT), 80x100 cm, vypnuté p (HRAmmb07367nad), Tescoma Forma na dort DELÍCIA, 24 x 24 cm, Tescoma Plech na pečení DELÍCIA, 24 x 24 cm, Sterntaler nákrčník baby oslík Emma 24 cm + šňůrka na dudlík 24 cm 6511838 (9751)