Bopon elixír na muškáty a balkonové rostliny 35 ml (170116)

Produkt Bopon elixír na muškáty a balkonové rostliny 35 ml (170116) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Bopon elixír na muškáty a balkonové rostliny 35 ml (170116) upraviť a produkt hľadať znova.

BOPON Elixír na muškáty a balkonové rostliny 35 ml (170116)

BOPON Elixír na muškáty a balkonové rostliny 35 ml (170116)
Detail

Hnojivo - určeno pro muškáty, vícesložkové složení, tekuté, objem 0,035 l, aplikace zálivkou Toto inovativní hnojivo v aplikátoru dodává rostlině potřebné živiny po dobu až 4 týdnů a posiluje a ozdravuje celkový stav rostlin. BOPON Elixír na muškáty a balkonové rostliny zajišťuje díky speciálnímu složení dlouhodobé a bohaté kvetení, syté barvy květů a zdravý vzhled listů. Specifické mikroživiny zvyšují syntézu chlorofylu a mají pozitivní vliv na proces fotosyntézy. Díky automatické dávkové aplikaci je použití přípravku rychlé a jednoduché bez nutnosti jakékoli předchozí přípravy. Hnojivo BOPON Elixír zajistí výživu na podporu růstu pelargonií a dalších balkónových rostlin, obnoví vitalitu a krásné květy. Klíčové vlastnosti hnojiva BOPON Elixír na muškáty a balkonové rostliny, 35 mlInovativní hnojivo pro výživu pelargonií a balkónových rostlinBOPON - Elixír na muškáty posiluje a ozdravuje celkový... (alza.cz)

Podobné produkty ako BOPON Elixír na muškáty a balkonové rostliny 35 ml (170116) , Tyčinky bopon balkonové rostliny 30 ks (140163)

BOPON Natural Vermikompost na muškáty a balkonové rostliny 500 ml (150018)

BOPON Natural Vermikompost na muškáty a balkonové rostliny 500 ml (150018)
Detail

Hnojivo - určeno pro balkónové květiny a muškáty, vícesložkové a organické složení, tekuté, objem 0,5 l, aplikace zálivkou Pro krásnou barvu květů a bohaté kvetení dopřejte vašim muškátům a dalším balkonovým květinám vhodnou půdu s dostatkem živin. Pokud máte pocit, že vaše rostliny strádají, přidejte do pravidelné zálivky dávku tekutého hnojiva BOPON Natural Vermikompost na muškáty a balkonové rostliny. Jedná se o 100% přírodní produkt vyrobený z vermikastů (konečného produktu zažívání) žížal, který půdě dodá významné živiny a mikroorganismy a zlepšuje její schopnost zadržovat vodu. Hnojivo BOPON Natural Vermikompost na muškáty a balkonové rostliny podpoří růst rostlin a dodá jim správnou výživu. Vhodné pro ekologické pěstování. Klíčové vlastnosti hnojiva BOPON Natural Vermikompost na muškáty a balkonové rostlinyDodá půdě potřebné živiny, mikroorganismy a zlepší její schopnost zadržovat voduHnojivo BOPON Natural Vermikompost na muškáty a... (alza.cz)

Podobné produkty ako BOPON Natural Vermikompost na muškáty a balkonové rostliny 500 ml (150018) , Bopon gelový muškáty 1000 ml (150022)

Hnojivo pro muškáty a balkónové rostliny AGROBIO 400g

Hnojivo pro muškáty a balkónové rostliny AGROBIO 400g
Detail

NakupteHnojivo pro muškáty a balkónové rostliny AGROBIO 400gz kategorieDům a zahrada > Zahrada > Pěstování > Zahradní hnojiva > Krystalická hnojivaza79.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Hnojivo pro muškáty a balkónové rostliny AGROBIO 400g , Bopon gelový muškáty 500 ml (150333)

Hnojivo pro muškáty a balkónové rostliny FLORIA 2,5kg

Hnojivo pro muškáty a balkónové rostliny FLORIA 2,5kg
Detail

Hnojivo organominerální FLORIA MUŠKÁT 2,5kg (tipa.eu)

Podobné produkty ako Hnojivo pro muškáty a balkónové rostliny FLORIA 2,5kg , Bopon gelový kvetoucí rostliny 500 ml (150332)

Hnojivo pro muškáty a balkónové rostliny AGROBIO Fantazie 250ml

Hnojivo pro muškáty a balkónové rostliny AGROBIO Fantazie 250ml
Detail

NakupteHnojivo pro muškáty a balkónové rostliny AGROBIO Fantazie 250mlz kategorieDům a zahrada > Zahrada > Pěstování > Zahradní hnojiva > Tekutá hnojivaza45.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Hnojivo pro muškáty a balkónové rostliny AGROBIO Fantazie 250ml , Bopon tekutý balkónové rostliny 500 ml (150303)

Hnojivo pro muškáty a balkónové rostliny AGROBIO Fantazie 750ml

Hnojivo pro muškáty a balkónové rostliny AGROBIO Fantazie 750ml
Detail

NakupteHnojivo pro muškáty a balkónové rostliny AGROBIO Fantazie 750mlz kategorieDům a zahrada > Zahrada > Pěstování > Zahradní hnojiva > Tekutá hnojivaza89.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Hnojivo pro muškáty a balkónové rostliny AGROBIO Fantazie 750ml , Bopon tekutý pelargonie / muškáty 1 l (150323)

Bohatá zahrada Hnojivo na muškáty a jiné balkónové rostliny

Detail

Jihočeské hnojivo je řada granulovaných organo-minerálních hnojiv, která jsou ideálním zdrojem organických látek a živin, nezbytných k harmonickému vývoji a zdravému růstu rostlin. Vyznačují se vyššími obsahy živin v optimálním poměru. Rostliny ošetřené tímto hnojivem rostou intenzivněji, jsou sytěji zabarvené a mají větší vitalitu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Bohatá zahrada Hnojivo na muškáty a jiné balkónové rostliny , Bopon tekutý balkónové rostliny 1 l (150322)

BOPON tekutý balkónové rostliny 500 ml (150303)

BOPON tekutý balkónové rostliny 500 ml (150303)
Detail

Hnojivo - určeno pro balkónové květiny, vícesložkové a minerální složení, tekuté, objem 0,5 l, aplikace zálivkou a postřikem Toto vícesložkové minerální hnojivo je určeno k aplikaci na listy i do půdy. Tekutý BOPON na balkónové rostliny plně pokrývá potřebu rostlin v oblasti živin. Přípravek pro všechny druhy balkónových a terasových rostlin obsahuje optimální množství draslíku, proto podporuje bohaté kvetení. Díky amidu dusíku je účinnost hnojiva prodloužena a tekutý BOPON stačí používat jen jednou za 10 dní. Klíčové vlastnosti tekutého hnojiva BOPON - balkónové rostliny, 500 mlVícesložkový minerální přípravek k aplikaci na listy nebo do půdyBOPON - balkónové rostliny plně pokrývá potřebu rostlin, pokud jde o živinyOptimální obsah draslíku zajišťuje bohaté kveteníDíky amidu dusíku se prodlužuje účinnost hnojivaTekutý BOPON - balkónové rostliny není třeba používat častoObjem:500 ml (alza.cz)

Podobné produkty ako BOPON tekutý balkónové rostliny 500 ml (150303) , Ferrum cherry elixír 0,7l 35% (8594024925415)

BOPON tekutý balkónové rostliny 1 l (150322)

BOPON tekutý balkónové rostliny 1 l (150322)
Detail

Hnojivo - určeno pro balkónové květiny, vícesložkové a minerální složení, tekuté, objem 1 l, aplikace během vegetace, zálivkou a postřikem Vícesložkové minerální hnojivo BOPON zajistí komplexní výživu vašich rostlin. Tekuté hnojivo BOPON je speciálně vyvinuté pro balkónové a terasové rostliny. Obsažený draslík přispívá ke krásnému vzhledu rostlin. Hořčík zajistí krásné sytě zelené listy a intenzivní barvu květů. Obsah dusíku v amidové formě prodlužuje účinnou dobu hnojení. Dopřejte si krásně kvetoucí balkónové květiny s tekutým hnojivem BOPON po celé vegetační období. Klíčové vlastnosti tekutého hnojiva BOPON na balkónové rostlinyVícesložkové minerální hnojivo BOPON speciálně určené pro všechny balkónové a terasové rostlinyDíky draslíku budou mít rostliny krásný vzhledHorčík zajistí sytě zelené listy a krásnou barvu květůObsah dusíku v amidové formě prodlužuje účinnou dobu hnojeníTekuté hnojivo BOPON na balkónové rostliny zajistí krásné... (alza.cz)

Podobné produkty ako BOPON tekutý balkónové rostliny 1 l (150322) , Ferrum vanilla elixír 0,7l 35% (8594024925453)

Tyčinky BOPON balkonové rostliny 30 ks (140163)

Tyčinky BOPON balkonové rostliny 30 ks (140163)
Detail

Hnojivo - určeno pro balkónové květiny, vícesložkové složení, tyčinky, hmotnost 0,03 kg, aplikace během vegetace Tento způsob pohodlného a jednoduchého hnojení dodává rostlině živiny po dobu 2 měsíců. Koncentrované hnojivo ve formě tyčinek BOPON je úplně rozpustné a hodí se pro všechny balkónové rostliny. Přípravek obsahuje velké množství minerálních živin a zvýšenou dávku snadno asimilovatelného železa, proto podporuje tvorbu silných poupat, zlepšuje barvu květů, rostliny činí odolnější vůči větru a lehkému mrazu. Hnojivo BOPON se jednoduše dávkuje podle velikosti květináče a velmi snadno aplikuje. Stačí tyčinku umístit do květináče a aktivuje se uvolňování minerálních složek. Tyčinky BOPON balkonové rostliny plně pokrývají potřebu květin v oblasti živin. Klíčové vlastnosti hnojiva BIOPON tyčinky na balkónové rostliny, 30 ksPohodlné a jednoduché hnojení, úplně rozpustnéKoncentrované hnojivo ve formě tyčinek se hodí pro všechny balkónové... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tyčinky BOPON balkonové rostliny 30 ks (140163) , Bopon tekutý azalky a rododendrony 500 ml (150309)

Bopon GELOVÝ kvetoucí rostliny 500 ml (150332)

Bopon GELOVÝ kvetoucí rostliny 500 ml (150332)
Detail

Hnojivo - určeno pro plod a květ, vícesložkové složení, tekuté, objem 0,5 l, aplikace během vegetace a zálivkou Toto inovativní mimořádně účinné minerální hnojivo má hutnou konzistenci gelu, který je rozpustný ve vodě. Proto při nalévání přípravku nedochází k jeho rozlití, snadno se přesně dávkuje a živiny jsou pro rostliny dobře vstřebatelné. Gelový BOPON na okrasné balkónové a záhonové květiny plně pokrývá potřebu rostlin v oblasti živin. Speciální hnojivo podporuje tvorbu poupat a zajišťuje dlouhodobé a bohaté kvetení s krásnými barvami. .Hnojivo BOPON gelový kvetoucí rostliny pomáhá při pravidelném používání udržovat květiny v dobrém stavu po celý rok. Klíčové vlastnosti gelového hnojiva BOPON - kvetoucí rostliny, 500 mlMinerální hnojivo pro okrasné balkónové a záhonové květinyBOPON - kvetoucí rostliny plně pokrývá potřebu rostlin, pokud jde o živinyPodporuje tvorbu poupat a zajišťuje dlouhodobé a bohaté kvetení s... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bopon GELOVÝ kvetoucí rostliny 500 ml (150332) , Bopon gelový hortenzie 500 ml (150338)

Bopon GELOVÝ muškáty 500 ml (150333)

Bopon GELOVÝ muškáty 500 ml (150333)
Detail

Hnojivo - určeno pro muškáty, vícesložkové složení, tekuté, objem 0,5 l, aplikace během vegetace a zálivkou Toto inovativní mimořádně účinné minerální hnojivo má hutnou konzistenci gelu, který je rozpustný ve vodě. Proto při nalévání přípravku nedochází k jeho rozlití, snadno se přesně dávkuje a živiny jsou pro rostliny dobře vstřebatelné. Gelový BOPON na muškáty plně pokrývá potřebu rostlin v oblasti živin. Speciální hnojivo přispívá k tvorbě a růstu poupat, prodlužuje dobu kvetení a zajišťuje zářivé barvy květů a listů. Hnojivo BOPON gelový na všechny druhy pelargonií pomáhá při pravidelném používání udržovat rostliny v dobrém stavu po celý rok. Klíčové vlastnosti gelového hnojiva BOPON - muškáty, 500 mlMinerální hnojivo pro všechny druhy pelargoniíBOPON - muškáty plně pokrývá potřebu rostlin, pokud jde o živinyPřispívá k tvorbě a růstu poupat, prodlužuje dobu kvetení a zajišťuje zářivé barvy květů a listůV konzistenci... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bopon GELOVÝ muškáty 500 ml (150333) , Bopon tekutý trávník 500 ml (150311)

Bopon GELOVÝ muškáty 1000 ml (150022)

Bopon GELOVÝ muškáty 1000 ml (150022)
Detail

Hnojivo - určeno pro muškáty, vícesložkové složení, tekuté, objem 1 l, aplikace během vegetace a zálivkou Toto inovativní mimořádně účinné minerální hnojivo má hutnou konzistenci gelu, který je rozpustný ve vodě. Proto při nalévání přípravku nedochází k jeho rozlití, snadno se přesně dávkuje a živiny jsou pro rostliny dobře vstřebatelné. Gelový BOPON na muškáty plně pokrývá potřebu rostlin v oblasti živin. Speciální hnojivo přispívá k tvorbě a růstu poupat, prodlužuje dobu kvetení a zajišťuje zářivé barvy květů a listů. Hnojivo BOPON gelový na všechny druhy pelargonií pomáhá při pravidelném používání udržovat rostliny v dobrém stavu po celý rok. Klíčové vlastnosti gelového hnojiva BOPON - muškáty, 1 lMinerální hnojivo pro všechny druhy pelargoniíBOPON - muškáty plně pokrývá potřebu rostlin, pokud jde o živinyPřispívá k tvorbě a růstu poupat, prodlužuje dobu kvetení a zajišťuje zářivé barvy květů a listůV konzistenci hutného... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bopon GELOVÝ muškáty 1000 ml (150022) , Bopon tekutý durmany 500 ml (150312)

Tyčinky BOPON muškáty 30 ks (140164)

Tyčinky BOPON muškáty 30 ks (140164)
Detail

Hnojivo - určeno pro muškáty, vícesložkové složení, tyčinky, hmotnost 0,03 kg, aplikace během vegetace Tento způsob pohodlného a jednoduchého hnojení dodává rostlině živiny po dobu 2 měsíců. Koncentrované hnojivo ve formě tyčinek BOPON je úplně rozpustné a hodí se pro všechny druhy pelargonií. Přípravek se jednoduše dávkuje podle velikosti květináče a velmi snadno aplikuje. Stačí tyčinku umístit do květináče a aktivuje se uvolňování minerálních složek. Díky zvýšenému obsahu draslíku a fosforu, zajišťuje zajišťuje tyčinkové hnojivo BOPON na muškáty intenzivní a zdravý růst, bohaté kvetení a krásnou barvu květů i listů. Rostliny jsou díky tomuto přípravku odolnější vůči větru a lehkému mrazu. Klíčové vlastnosti hnojiva BIOPON tyčinky na muškáty, 30 ksPohodlné a jednoduché hnojení, úplně rozpustnéKoncentrované hnojivo ve formě tyčinek se hodí pro všechny druhy pelargoniíBOPON hnojivo tyčinkové na muškáty se jednoduše dávkuje podle... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tyčinky BOPON muškáty 30 ks (140164) , Bopon tekutý surfinie, petunie 500 ml (150305)

Bopon GELOVÝ hortenzie 500 ml (150338)

Bopon GELOVÝ hortenzie 500 ml (150338)
Detail

Hnojivo - určeno pro hortenzie, vícesložkové složení, tekuté, objem 0,5 l, aplikace během vegetace a zálivkou Toto inovativní mimořádně účinné minerální hnojivo má hutnou konzistenci gelu, který je rozpustný ve vodě. Proto při nalévání přípravku nedochází k jeho rozlití, snadno se přesně dávkuje a živiny jsou pro rostliny dobře vstřebatelné. Gelový BOPON na hortenzie plně pokrývá potřebu rostlin v oblasti živin. Speciální hnojivo podporuje tvorbu poupat a zajišťuje dlouhodobé a bohaté kvetení s krásnými barvami. Hnojivo BOPON na všechny druhy hortenzií pomáhá při pravidelném používání udržovat květiny v dobrém stavu po celý rok. Klíčové vlastnosti gelového hnojiva BOPON - hortenzie, 500 mlMinerální hnojivo pro všechny druhy hortenziíBOPON - hortenzie plně pokrývá potřebu rostlin, pokud jde o živinyPodporuje tvorbu poupat a zajišťuje dlouhodobé a bohaté kvetení V konzistenci hutného gelu, který je rozpustný ve voděŽiviny z... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bopon GELOVÝ hortenzie 500 ml (150338) , Popinave a pnouci rostliny

BOPON tekutý trávník 500 ml (150311)

BOPON tekutý trávník 500 ml (150311)
Detail

Hnojivo - určeno pro trávník, vícesložkové a minerální složení, tekuté, objem 0,5 l, aplikace zálivkou a postřikem Toto vícesložkové minerální hnojivo je určeno k zalévání nebo k aplikaci na listy. Tekutý BOPON na trávník plně pokrývá potřebu rostlin v oblasti živin. Hnojivo obsahuje dusík a proto zrychluje zarůstání prázdných míst trávou a tvorbu rovnoměrné zelené plochy. Díky vyváženému složení BOPONu bude mít trávník sytý zelený odstín od jara do podzimu. Klíčové vlastnosti tekutého hnojiva BOPON - trávník, 500 mlVícesložkový minerální přípravek k zalévání nebo k aplikaci na listyBOPON na trávník plně pokrývá potřebu rostlin, pokud jde o živinyObsah dusíku zrychluje zarůstání prázdných míst Díky optimálnímu složení zajišťuje hnojivo BOPON sytě zelenou barvu trávyTrávník bude po celou sezónu rovnoměrný a svěžíZpůsob použití:Rozpusťte 1 - 2 víčka hnojiva v 1 l vody. 2 l takto připraveného roztoku postačí... (alza.cz)

Podobné produkty ako BOPON tekutý trávník 500 ml (150311) , Bopon azalky a rododendrony 1 kg (140369)

BOPON tekutý durmany 500 ml (150312)

BOPON tekutý durmany 500 ml (150312)
Detail

Hnojivo - určeno pro plod a květ, vícesložkové složení, tekuté, objem 0,5 l, aplikace zálivkou a postřikem Vícesložkové minerální hnojivo BOPON zajistí komplexní výživu vašich rostlin. Tekuté hnojivo BOPON je speciálně vyvinuté pro durmany. Obsažený draslík přispívá ke krásnému vzhledu rostlin a bohatému kvetení. Dopřejte si krásně kvetoucí durmany s tekutým hnojivem BOPON po celé jejich vegetační období. Klíčové vlastnosti tekutého hnojiva BOPON na durmanyVícesložkové minerální hnojivo BOPON speciálně určené pro všechny druhy durmanůVšechny obsažené složky zajišťují optimální růst rostlinDíky draslíku budou mít rostliny krásný vzhled a bohaté květyTekuté hnojivo BOPON na durmany zajistí krásné květiny po celé vegetační období Obsah:500 mlPoužití:Tekuté hnojivo BOPON aplikujeme formou zálivky nebo postřikem na listy denně od jara do podzimu. Dávkujeme 1/2 víčka hnojiva na 1 l vody. (alza.cz)

Podobné produkty ako BOPON tekutý durmany 500 ml (150312) , Vivaco body tip arganový olejový elixír 30 ml (8595635203411)

Bopon GELOVÝ univerzální 500 ml (150330)

Bopon GELOVÝ univerzální 500 ml (150330)
Detail

Hnojivo - určení univerzální, vícesložkové složení, tekuté, objem 0,5 l, aplikace během vegetace a zálivkou Toto inovativní mimořádně účinné minerální hnojivo má hutnou konzistenci gelu, který je rozpustný ve vodě. Proto při nalévání přípravku nedochází k jeho rozlití, snadno se přesně dávkuje a živiny jsou pro rostliny dobře vstřebatelné. Gelový BOPON univerzální pro okrasné rostliny pěstované v květináčích, na balkónech a terasách plně pokrývá potřebu rostlin v oblasti živin. Speciální hnojivo obsahuje mikroživiny, které jsou pro rostliny lépe vstřebatelné. Celoroční gelový univerzální BOPON prodlužuje dobu kvetení, posiluje kořenový systém a zlepšuje celkový stav rostlin. Klíčové vlastnosti gelového hnojiva BOPON - univerzální, 500 mlMinerální celoroční hnojivo pro okrasné rostliny pěstované v květináčích, na balkónech a terasáchBOPON - univerzální plně pokrývá potřebu rostlin, pokud jde o živinyObsahuje mikroživiny -... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bopon GELOVÝ univerzální 500 ml (150330) , Podpera na popinave rostliny

BOPON tekutý pelargonie / muškáty 500 ml (150304)

BOPON tekutý pelargonie / muškáty 500 ml (150304)
Detail

Hnojivo - určeno pro muškáty, vícesložkové a minerální složení, tekuté, objem 0,5 l, aplikace zálivkou a postřikem Toto vícesložkové minerální hnojivo je určeno k zalévání nebo k aplikaci na listy. Tekutý BOPON na pelargonie / muškáty plně pokrývá potřebu rostlin v oblasti živin. Hnojivo obsahuje draslík a fosfor, a proto prodlužuje dobu květu a stimuluje vývoj poupat. Tekutý BOPON vhodný pro všechny druhy pelargonií zajišťuje intenzivní růst rostlin a povzbuzuje je k bohatému květu. BOPON na pelargonie prodlužuje účinnou dobu, díky tomu nemusí být muškáty hnojeny denně. Klíčové vlastnosti tekutého hnojiva BOPON - pelargonie/muškáty, 500 mlVícesložkový minerální přípravek k zalévání nebo k aplikaci na listyBOPON - pelargonie/muškáty plně pokrývá potřebu rostlin, pokud jde o živinyObsah draslíku a fosforu prodlužuje dobu květu a stimuluje vývoj poupatSložení hnojiva BOPON zajišťuje intenzivní růst rostlinPřípravek... (alza.cz)

Podobné produkty ako BOPON tekutý pelargonie / muškáty 500 ml (150304) , Oblouk na popinave rostliny

BOPON tekutý surfinie, petunie 500 ml (150305)

BOPON tekutý surfinie, petunie 500 ml (150305)
Detail

Hnojivo - určeno pro plod a květ, surfinie a petunie, vícesložkové a minerální složení, tekuté, objem 0,5 l, aplikace zálivkou a postřikem Toto vícesložkové minerální hnojivo je určeno k zalévání nebo k aplikaci na listy. Tekutý BOPON na surfinie, petunie a jejich křížence plně pokrývá potřebu rostlin v oblasti živin. Hnojivo obsahuje správně zvolené množství draslíku a makročástic, a proto zajištuje optimální růst květin a povzbuzuje je k bohatému květu. Klíčové vlastnosti tekutého hnojiva BOPON - surfinie a petunie, 500 mlVícesložkový minerální přípravek k zalévání nebo k aplikaci na listyBOPON - surfinie/petunie plně pokrývá potřebu rostlin, pokud jde o živinyObsah draslíku zajišťuje dlouhou dobu květu a stimuluje vývoj poupatVhodně zvolené proporce makročástic zajišťují optimální růst rostlinRostliny jsou po použití BOPONu na surfinie, petunie a jejich křížence obsypány květyZpůsob použití:Připraveným roztokem... (alza.cz)

Podobné produkty ako BOPON tekutý surfinie, petunie 500 ml (150305) , Bopon rajčata, okurky a zelenina 1 kg (140510)

Sérum Elixir 35% 0,7l

Sérum Elixir 35% 0,7l
Detail

Sérum elixír je pečlivě namíchaný z pravého panamského rumu, který zraje v sudech tři až osm let. Je jemný, hladký a kulatý. Ideální pro každou příležitost. Atraktivní láhev skrývá nevšední nápoj jantarové barvy, který nezapře vůni po broskvích, mandlích a skořici. Nejen milovníci pamlsků ocení jeho sametově sladkou chuť připomínající vanilku a mandlové koláčky. Dost však popisných řečí. Je na čase hodit mobil, počítač i stres za hlavu všedních dní a nalít si do sklenky dovolenou v Karibiku. SéRum totiž nezapře svůj příběh odehrávající se při stavbě Panamského průplavu, kde muži třísnili vyprahlou zem potem a ženy jim v noci tajně přinášely úlevu v podobě lásky a zázračného nápoje jménem SéRum. Ochutnejte jeho účinky. Barva: tmavě jantarová. Vůně: po broskvích, mandlích a skořici. Chuť: sametově sladká připomínající švestky, vanilku a mandlové koláčky. Vyrábí: SéRum. (panalfred.cz)

Podobné produkty ako Sérum Elixir 35% 0,7l , Rostliny na tmavá místa: jak vybírat a pěstovat stínomilné pokojové rostliny (978-80-242-6702-9)

BOPON tekutý azalky a rododendrony 500 ml (150309)

BOPON tekutý azalky a rododendrony 500 ml (150309)
Detail

Hnojivo - určeno pro rododendrony, vícesložkové a minerální složení, tekuté, objem 0,5 l, aplikace zálivkou a postřikem Toto vícesložkové minerální hnojivo je určeno k zalévání nebo k aplikaci na listy. Tekutý BOPON na azalky a rododendrony plně pokrývá potřebu rostlin v oblasti živin. Hnojivo obsahuje draslík a proto zajištuje odolnost proti chorobám. Fosfor prodlužuje dobu květu a stimuluje vývoj poupat. Díky tomu jsou keře obsypány květy po celé jaro. Klíčové vlastnosti tekutého hnojiva BOPON - azalky a rododendrony, 500 mlVícesložkový minerální přípravek k zalévání nebo k aplikaci na listyBOPON - azalky a rododendrony plně pokrývá potřebu rostlin, pokud jde o živinyObsah draslíku zajišťuje odolnost proti chorobámDíky fosforu prodlužuje tekuté hnojivo dobu květu a stimuluje vývoj poupatRostliny jsou po použití BIOPONu na azalky a rododendrony obsypány květyZpůsob použití:Aplikujeme zaléváním nebo na listy. V období... (alza.cz)

Podobné produkty ako BOPON tekutý azalky a rododendrony 500 ml (150309) , Floria pro muškáty 2,5 kg (008406)

Sérum Elixir 0,7l 35% (8595676600019)

Sérum Elixir 0,7l 35% (8595676600019)
Detail

Likér - rumový, , země původu Panama, objem 0,7 l. Zboží určené pro osoby starší 18 let. Přepočet Máte-li chuť na rum a preferujete o něco jemnější variantu, zvolte rumový likér Sérum. Budete uneseni jeho vyváženou a lahodnou chutí a vůní. Můžete jej použít při jakékoliv příležitosti. Mohl by vás oslovit fakt, že Panama je zemí, ve které má nabízený produkt svůj domov. Produkt v sobě obsahuje 35 % alkoholu. Likér Sérum můžete vyzkoušet samotný nebo si jej můžete přidat do nejrůznějších alkoholických míchaných nápojů. Klíčové přednosti likéru Sérum Elixir 0,7l 35% Zpříjemněte si dlouhé večery s dobrým likérem Rumový likér Sérum se bude hodit pro ty, kteří milují tradiční rum Obsahuje 35 % alkoholu Země původu: Panama V balení obdržíte 1 láhev likéru Sérum o objemu 0,7 l (alza.cz)

Podobné produkty ako Sérum Elixir 0,7l 35% (8595676600019) , Čarodějka a zlatý elixír (999-00-034-1297-3)

Ferrum Cherry Elixir 35% 0,7l

Ferrum Cherry Elixir 35% 0,7l
Detail

Spojení stařeného karibského rumu a velmi staré francouzské odrůdy višní Morella je opravdu neobvyklé, ale ve výsledku geniální. Díky dochovaným zápiskům Vám můžeme nabídnout naprosto unikátní produkt, který si jednoduše zamilujete. Základem cherry elixíru je FERRUM Reserva (směs 5-7 let stařených rumů z Karibiku). K dochucení se používá pouze francouzská odrůda višní Morella. Vyrobeno dle dochovaných záznamů původní receptury. Na zdraví! (panalfred.cz)

Podobné produkty ako Ferrum Cherry Elixir 35% 0,7l , Floria kryst. hnojivo pro muškáty a jiné balkónové květiny 350g (008221)

Ferrum Honey Elixir 35% 0,7l

Ferrum Honey Elixir 35% 0,7l
Detail

Med byl Fredericem Kafkou považován za královskou surovinu a velmi rád ji používal při výrobě svých likérů. Dle nalezených záznamů s ním experimentoval i ve spojení se stařeným rumem. Jak se můžete přesvědčit při ochutnání Ferrum honey elixíru, toto spojení funguje skvěle. Základem honey elixíru je FERRUM Reserva (směs 5-7 let stařených rumů z Karibiku). K dochucení se používá pouze český med od malých dodavatelů. Vyrobeno dle dochovaných záznamů původní receptury. Na zdraví! (panalfred.cz)

Podobné produkty ako Ferrum Honey Elixir 35% 0,7l , Bopon hnojivo na trávníky zaplevelený 1 kg (140366)

Ferrum Vanilla Elixir 35% 0,7l

Ferrum Vanilla Elixir 35% 0,7l
Detail

Málo kdo tuší, že vanilka původně pochází z Mexica, kde ji do svých nápojů přidávali již Toltékové a Aztékové. I přes vysokou cenu byla vanilka velmi žádanou surovinou a Bedřich Kafka s ní velmi rád pracoval. My Vám jí přinášíme ve spojení se stařeným karibským rumem. Základem vanilla elixíru je FERRUM Reserva (směs 5-7 let stařených rumů z Karibiku). Vyrobeno dle dochovaných záznamů původní receptury. Na zdraví! (panalfred.cz)

Podobné produkty ako Ferrum Vanilla Elixir 35% 0,7l , Zolux clean pack: odkalovač, škrabka na řasy a kleště na rostliny (3336023760155)

Ferrum Cherry Elixír 0,7l 35% (8594024925415)

Ferrum Cherry Elixír 0,7l 35% (8594024925415)
Detail

Likér - rumový, , země původu Dominikánská republika, objem 0,7 l. Zboží určené pro osoby starší 18 let. Přepočet Když máte chuť na rum, ale chtěli byste jej o něco jemnější, zvolte rumový likér Frederic Kafka Distillery. Nadchne vás jeho vyvážená a lahodná chuť. Je skvělou volbou při jakékoliv příležitosti. Mohl by vás oslovit fakt, že Dominikánská republika je domovinou tohoto produktu. Výrobek v sobě obsahuje 35 % alkoholu. Likér Frederic Kafka Distillery můžete přidat do míchaného nápoje, případně popíjet samotný. Hlavní přednosti likéru Ferrum Cherry Elixír 0,7l 35% Dopřejte si chuť kvalitního likéru Rumový likér Frederic Kafka Distillery je tou pravou volbou pro ty, kteří mají rádi tradiční rum Obsahuje 35 % alkoholu Země původu: Dominikánská republika Balení obsahuje likér Frederic Kafka Distillery o objemu 0,7 l (alza.cz)

Podobné produkty ako Ferrum Cherry Elixír 0,7l 35% (8594024925415) , Agro substrát pro muškáty 75 l (00016a)

Ferrum Vanilla Elixír 0,7l 35% (8594024925453)

Ferrum Vanilla Elixír 0,7l 35% (8594024925453)
Detail

Likér - rumový, , země původu Dominikánská republika, objem 0,7 l. Zboží určené pro osoby starší 18 let. Přepočet Máte-li chuť na rum a preferujete o něco jemnější variantu, zvolte rumový likér Frederic Kafka Distillery. Nadchne vás jeho vyvážená a lahodná chuť. Můžete jej použít při jakékoliv příležitosti. Mohl by vás oslovit fakt, že Dominikánská republika je zemí, ve které má nabízený produkt své kořeny. Výrobek obsahuje 35 % alkoholu. Likér Frederic Kafka Distillery můžete vyzkoušet samotný nebo si jej můžete přidat do nejrůznějších alkoholických míchaných nápojů. Zásadní přednosti likéru Ferrum Vanilla Elixír 0,7l 35% Zpříjemněte si dlouhé večery s dobrým likérem Rumový likér Frederic Kafka Distillery jistě ocení milovníci tradičního rumu Obsahuje 35 % alkoholu Země původu: Dominikánská republika Balení obsahuje likér Frederic Kafka Distillery o objemu 0,7 l (alza.cz)

Podobné produkty ako Ferrum Vanilla Elixír 0,7l 35% (8594024925453) , Mixit elixír z lásky (8595685217468)

Ferrum Honey Elixír 0,7l 35% (8594024925439)

Ferrum Honey Elixír 0,7l 35% (8594024925439)
Detail

Likér - rumový, , země původu Dominikánská republika, objem 0,7 l. Zboží určené pro osoby starší 18 let. Přepočet Pokud máte chuť na rum a preferujete o něco jemnější variantu, určitě vás osloví rumový likér Frederic Kafka Distillery. Určitě si vás získá pro svou vyváženou a lahodnou chuť i vůni. Můžete jej použít při jakékoliv příležitosti. Mohlo by vás zajímat, že Dominikánská republika je zemí, ve které se produkt zrodil. Produkt obsahuje 35 % alkoholu. Likér Frederic Kafka Distillery lze konzumovat samotný, případně si z něj můžete namíchat drink. Zásadní vlastnosti likéru Ferrum Honey Elixír 0,7l 35% Vychutnejte si chuť kvalitního likéru Rumový likér Frederic Kafka Distillery je perfektní pro ty, kteří mají rádi tradiční rum Obsahuje 35 % alkoholu Země původu: Dominikánská republika V balení očekávejte likér Frederic Kafka Distillery o objemu 0,7 l (alza.cz)

Podobné produkty ako Ferrum Honey Elixír 0,7l 35% (8594024925439) , Medelix elixír 0,7l 13% (8594009451700)

Gasper Umělá rostlina Agáve, 35 cm

Gasper Umělá rostlina Agáve, 35 cm
Detail

Rostliny agáve patří k nejpopulárnějším sukulentům. V podobě umělé květiny v přírodním terakotovém květináči s imitací zeminy vám bude zdobit interiér bez jakékoliv péče. Má 22 krémově zelených listů. Celková výška cca 35 cm. Rozměry květináče 17,5 x 17,5 cm. (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Gasper Umělá rostlina Agáve, 35 cm , Dárkový box - love elixír (8595590791893)

STILISTA Rohový stojan na rostliny, 116 x 35 x 35 cm

STILISTA Rohový stojan na rostliny, 116 x 35 x 35 cm
Detail

Náš rohový stojan na květiny je vyroben z odolného práškově lakovaného ocelového rámu. Klasický design polic se stylově hodí do každého interiéru i exteriéru. Police pro rostliny nabízejí dostatek prostoru pro rostliny různých velikostí a lze je použít také jako odkládací police např. pro dekorativní prvky. Technické údaje: rozměry výrobku: 116 x 35 x 35 cm (d x š x v) 4 police zatížení jedné police: cca 5 kg materiál: ocelový rám s práškovým nástřikem vhodné do interiéru i exteriéru barva: černá Obsah balení: 1 x rohový stojan na rostliny 1 x montážní materiál 1 x návod k montáži (dilego.cz)

Podobné produkty ako STILISTA Rohový stojan na rostliny, 116 x 35 x 35 cm

STILISTA Rohový stojan na rostliny, 81 x 35 x 35 cm

STILISTA Rohový stojan na rostliny, 81 x 35 x 35 cm
Detail

Náš rohový stojan na květiny je vyroben z odolného práškově lakovaného ocelového rámu. Klasický design polic se stylově hodí do každého interiéru i exteriéru. Police pro rostliny nabízejí dostatek prostoru pro rostliny různých velikostí a lze je použít také jako odkládací police např. pro dekorativní prvky. Technické údaje: rozměry výrobku: 81 x 35 x 35 cm (d x š x v) 3 police zatížení jedné police: cca 5 kg materiál: ocelový rám s práškovým nástřikem vhodné do interiéru i exteriéru barva: černá Obsah balení: 1 x rohový stojan na rostliny montážní materiál návod k montáži (dilego.cz)

Podobné produkty ako STILISTA Rohový stojan na rostliny, 81 x 35 x 35 cm

Inlight BIO Elixír na vlasy 100 ml

Inlight BIO Elixír na vlasy 100 ml
Detail

Bio elixír na vlasy obsahuje jedinečnou směs BIO olejů pro posílení a regeneraci všech typů vlasů. Přináší jim intenzivní hydrataci a zároveň zlepšuje jejich elasticitu. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Inlight BIO Elixír na vlasy 100 ml

Schwarzkopf Gliss Night Elixir bezoplachový elixír na roztřepené konečky vlasů 100 ml

Schwarzkopf Gliss Night Elixir bezoplachový elixír na roztřepené konečky vlasů 100 ml
Detail

Schwarzkopf Gliss Night Elixir, 100 ml, Balzámy a mléka na vlasy pro ženy, O okamžitou dávku intenzivní hydratace a výživy se postará bezoplachová péče Schwarzkopf Gliss Night Elixir. Vašim vlasům dodá po umytí vše, co budou právě potřebovat, aniž byste museli trávit v koupelně více času, než je nutné. Pomůže vlasy uhladit a obnovit jejich přirozený lesk i celistvost jejich struktury. Podpoří jejich regeneraci a přispěje k snadnějšímu rozčesávání. To vše snadno, rychle a bez nutnosti oplachování. Stačí nanést, promnout, případně pročesat, a o krásu i zdravý vzhled vašich vlasů bude postaráno. Vyzkoušejte tuto bezoplachovou péči a objevte jednoduchý a rychlý způsob regenerace vlasů s mnoha dalšími benefity. Vlastnosti: kvalitativně zlepšuje strukturu vlasů má regenerační účinky působí proti krepatění vlasů příjemně provoní vlasy dodává sametovou hebkost Jak používat: Aplikujte malé množství přípravku pouze na konečky a poškozené části vlasů. Neoplachujte. (notino.cz)

Podobné produkty ako Schwarzkopf Gliss Night Elixir bezoplachový elixír na roztřepené konečky vlasů 100 ml

Vitality's Epurá Elixír na vlasy namáhané sluncem Sun Care Elixir 150 ml

Vitality's Epurá Elixír na vlasy namáhané sluncem Sun Care Elixir 150 ml
Detail

Vitality's Epurá Elixír na vlasy namáhané sluncem Sun Care Elixir 150 ml Lehká struktura obohacená o Pura complex a pantenol, zlepšuje rozčesávání po opalování, zabraňuje dehydrataci a dodá jemnost a lesk. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Vitality's Epurá Elixír na vlasy namáhané sluncem Sun Care Elixir 150 ml

VERMAKTIV Stimul – Květiny 35 ml (VERMA-13)

VERMAKTIV Stimul – Květiny 35 ml (VERMA-13)
Detail

Hnojivo - určeno pro balkónové květiny, muškáty, orchideje, pokojové rostliny a růže, organické složení, tekuté, objem 0,035 l, aplikace zálivkou a postřikem Klíčové přednosti hnojiva VERMAKTIV Stimul – Květiny 35 ml Jedná se o hnojivo na balkónové květiny, muškáty, orchideje, pokojové rostliny a růže Dodává rostlině rovnoměrný a vyvážený přísun živin Organické složení Aplikace: zálivkou a postřikem Objem hnojiva činí 0,035 l Hnojivo Vermaktiv je nabízeno v tekuté formě (alza.cz)

Podobné produkty ako VERMAKTIV Stimul – Květiny 35 ml (VERMA-13)

FLORIA Kryst. hnojivo pro muškáty a jiné balkónové květiny 350g (008221)

FLORIA Kryst. hnojivo pro muškáty a jiné balkónové květiny 350g  (008221)
Detail

Hnojivo - určeno pro balkónové květiny a muškáty, vícesložkové složení, krystaly, hmotnost 0,35 kg Krystalické hnojivo pro muškáty a jiné balkónové květiny Floria 350 g pomůže rozzářit vaše květináče barevnými květy a dodá truhlíkovým rostlinám všechny potřebné živiny. Hnojivo je 100% vodorozpustné, díky čemuž může květinám poskytnout vysoké dávky rychle přijatelných živin. Hnojivo je určené na muškáty, petúnie, lobelky, fuchsie a další balkónové květiny. Klíčové vlastnosti krystalického hnojiva pro muškáty a jiné balkonové květiny Floria 350 g100% vodorozpustnéposkytuje rostlinám vysoké dávky rychle přijatelných živinpro bohaté kvetenízrychluje tvorbu zelené hmotyobsahuje mikroprvky pro správný růstaplikace zálivkou či postřikem 1 × týdně Bohaté kvetení a správný růstSoučástí hnojiva pro muškáty a jiné balkónové květiny Floria 350 g je fosfor, který napomáhá bohatému kvetení a dusík, který urychluje tvorbu zelené hmoty. Obsažené... (alza.cz)

Podobné produkty ako FLORIA Kryst. hnojivo pro muškáty a jiné balkónové květiny 350g (008221)

Margaret Dabbs London Pure Gold Elixir přírodní zlatý elixír na nohy 200 ml

Margaret Dabbs London Pure Gold Elixir přírodní zlatý elixír na nohy 200 ml
Detail

Nejcennější receptura přírodního regeneračního krému na nohy obohacená prémiovým koloidním zlatem. Při použití nejkvalitnějšího koloidního zlata je využito výhod tohoto vzácného kovu v kombinaci s hojností botanických výtažků tak vzniklo bohaté tekuté zlaté krémové mléko, které svými silným anti-ageing, protizánětlivým a regeneračními vlastnostmi zcela změní Vaše nohy . Účinné látky:Koloidní zlato pomáhá při léčbě suché, prasklá kůže a nehtů, bolestivé, podrážděné, zarudlé a zanícené kůže, puchýřů, plantární fasciitidy a dalších zánětlivých stavů nohou. Posiluje jemnou, tenkou pokožku zranitelnější vůči otlakům a prasknutí s při rychlé regeneraci stárnoucí pokožky. Olej z buriti a konopí mají protizánětlivé, anti-ageing a antioxidační účinky. Extrakt z měsíčku lékařského, který je antimykotický a antibakteriální a pomáhá předcházet a léčit stavy jako je atletická noha. Použití:Aplikujte malé množství krému a jemně vmasírujte do chodidel. Pro nejlepší výsledek používejte denně, nejlépe večer (fann.cz)

Podobné produkty ako Margaret Dabbs London Pure Gold Elixir přírodní zlatý elixír na nohy 200 ml

Symbiom Symbivit Muškát 150g (999761)

Symbiom Symbivit Muškát 150g (999761)
Detail

Hnojivo - určeno pro balkónové květiny a muškáty, organické složení, granule, hmotnost 0,15 kg, aplikace ke kořenům a před výsadbou Hnojivo Symbiom Symbivit Muškát představuje granulovaný přípravek, který je speciálně určený pro ošetření balkónových a truhlíkových rostlin. Slouží k vytvoření mykorhizní symbiózy mezi kořeny rostlin a prospěšnými půdními houbami rodu Glomus. Vytvořená mykorhiza umožňuje lepší příjem vody a živin a jejich účinnější dodání k rostlinám. Hnojivo zvyšuje počet květů, prodlužuje dobu kvetení, zaručí sytější barvu květů a listů a snižuje potřebu zálivky i hnojení. Vhodné je pro aplikaci na muškáty, verbeny, petúnie, surfinie, fuchsie, lobelky, okrasné popínavé rostliny i další kvetoucí rostliny. Hnojivo Symbiom Symbivit se aplikuje ke kořenům rostlin. Klíčové vlastnosti hnojiva Symbiom Symbivit Muškát 150 gHnojivo v podobě granulovaného přípravku určeno pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Symbiom Symbivit Muškát 150g (999761)

Vitality's Epurá Čistící elixír proti lupům Purifying Elixir 150 ml

Vitality's Epurá Čistící elixír proti lupům Purifying Elixir 150 ml
Detail

Vitality's Epurá Čistící elixír proti lupům Purifying Elixir 150 ml Čisticí elixír. Zlepšuje vzhled pokožky, zklidňuje podráždění, dodá pocit pohody. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Vitality's Epurá Čistící elixír proti lupům Purifying Elixir 150 ml

Vitality's Epurá Elixír pro mastné vlasy Balancing Elixir 150 ml

Vitality's Epurá Elixír pro mastné vlasy Balancing Elixir 150 ml
Detail

Vitality's Epurá Elixír pro mastné vlasy Balancing Elixir 150 ml Elixír regulující tvorbu mazu. Dokončuje proces navození rovnováhy a normalizuje produkci mazu. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Vitality's Epurá Elixír pro mastné vlasy Balancing Elixir 150 ml

Lumene Radiant Youth Night Elixir omlazující noční elixír 30 ml

Lumene Radiant Youth Night Elixir omlazující noční elixír 30 ml
Detail

Luxusní pleťové sérum pro omlazení pleti během noci. Výrazně redukuje výskyt jemných linek a vrásek, zlepšuje elasticitu a rozjasňuje tón pleti. Lehké, přesto hluboce výživné složení olejového séra obsahuje severské brusinky, fermentovaný ostružiník morušku, enkapsulované peptidy mědi, vřes a pramenitou arktickou vodu Jak používat? Naneste večer na vyčištěnou a tonizovanou pleť před aplikací krému a bohatě vmasírujte. (fann.cz)

Podobné produkty ako Lumene Radiant Youth Night Elixir omlazující noční elixír 30 ml

Urychlovač kompostu BOPON 1kg

Detail

NakupteUrychlovač kompostu BOPON 1kgz kategorieDům a zahrada > Zahrada > Pěstování > Zahradní hnojiva > Granulová hnojiva na zahraduza99.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Urychlovač kompostu BOPON 1kg

Hnojivo univerzální BOPON 1kg

Detail

NakupteHnojivo univerzální BOPON 1kgz kategorieDům a zahrada > Zahrada > Pěstování > Zahradní hnojiva > Minerální hnojivaza77.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Hnojivo univerzální BOPON 1kg

Trávníkové hnojivo BOPON 10kg

Detail

NakupteTrávníkové hnojivo BOPON 10kgz kategorieDům a zahrada > Zahrada > Pěstování > Zahradní hnojiva > Hnojiva na trávníkza529.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Trávníkové hnojivo BOPON 10kg

Hořká sůl BOPON 1kg

Detail

NakupteHořká sůl BOPON 1kgz kategorieDům a zahrada > Zahrada > Pěstování > Zahradní hnojiva > Granulová hnojiva na zahraduza88.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Hořká sůl BOPON 1kg

Elixír mládí – 5 ml

Elixír mládí – 5 ml
Detail

Elixír mládí. Kdo by ho nechtěl? Ve středověku se o něj pokoušeli alchymisté, ale až nyní přichází úspěch. Tedy částečný - biologické hodiny o pár let zpátky nepřetočíme, ale alespoň budete mladší vypadat. Minimálně v obličeji. Vyrábí česká značka Beviro. K čemu je to dobré? Forever Young je ultimátní elixír na obličej - díky kyselině hyaluronové hloubkově hydratuje, díky biosacharidu navíc vyhlazuje vrásky a regeneruje pokožku. Vytáhne vás ze šlamastyky, ať už jste měli o pár drinků víc než bylo zdrávo, nebo jen pořád pracujete a je to na vás vidět. Proč to funguje? Základem tohoto elixíru je kyselina hyaluronová. Možná jste o ní neslyšeli, ale zeptejte se jakékoliv ženy a hned bude vědět. V pánské kosmetice se zatím moc nepoužívá, ale není důvod, proč by si tak dobrou věc měly ženy nechávat pro sebe. Dali jsme jí tam hned dvě verze - nízko a vysoce molekulární. Dohromady víc než 1 % obsahu, protože víc kůže skoro nedokáže pojmout. Kromě „hyaluronky“ obsahuje elixír také biosacharid, který ještě zlepšuje účinnost a vyhlazuje vrásky. A samozřejmě naše oblíbené přírodní extrakty z kostivalu a arniky. Jak použít? Můžete ho používat před hydratačním krémem. Nebo nemusíte. Skvěle funguje i samostatně. Aplikujte jej ideálně dvakrát denně: ráno a večer. Rozdíl uvidíte už po pár dnech, ale pro skutečně dlouhodobé účinky musíte zodpovědně mazat delší dobu. SLOŽENÍ Aqua, Biosaccharide Gum-1, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Arnica Montana Flower Extract, Symphytum Officinale (Comfrey) Root Extract, Menthol, Allantoin, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Alcohol Denat., Lactic Acid, Dehydroacetic Acid, Tocopherol. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Elixír mládí – 5 ml

Elixír mládí – 50 ml

Elixír mládí – 50 ml
Detail

Elixír mládí. Kdo by ho nechtěl? Ve středověku se o něj pokoušeli alchymisté, ale až nyní přichází úspěch. Tedy částečný - biologické hodiny o pár let zpátky nepřetočíme, ale alespoň budete mladší vypadat. Minimálně v obličeji. Vyrábí česká značka Beviro. K čemu je to dobré? Forever Young je ultimátní elixír na obličej - díky kyselině hyaluronové hloubkově hydratuje, díky biosacharidu navíc vyhlazuje vrásky a regeneruje pokožku. Vytáhne vás ze šlamastyky, ať už jste měli o pár drinků víc než bylo zdrávo, nebo jen pořád pracujete a je to na vás vidět. Proč to funguje? Základem tohoto elixíru je kyselina hyaluronová. Možná jste o ní neslyšeli, ale zeptejte se jakékoliv ženy a hned bude vědět. V pánské kosmetice se zatím moc nepoužívá, ale není důvod, proč by si tak dobrou věc měly ženy nechávat pro sebe. Dali jsme jí tam hned dvě verze - nízko a vysoce molekulární. Dohromady víc než 1 % obsahu, protože víc kůže skoro nedokáže pojmout. Kromě „hyaluronky“ obsahuje elixír také biosacharid, který ještě zlepšuje účinnost a vyhlazuje vrásky. A samozřejmě naše oblíbené přírodní extrakty z kostivalu a arniky. Jak použít? Můžete ho používat před hydratačním krémem. Nebo nemusíte. Skvěle funguje i samostatně. Aplikujte jej ideálně dvakrát denně: ráno a večer. Rozdíl uvidíte už po pár dnech, ale pro skutečně dlouhodobé účinky musíte zodpovědně mazat delší dobu. SLOŽENÍ Aqua, Biosaccharide Gum-1, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Arnica Montana Flower Extract, Symphytum Officinale (Comfrey) Root Extract, Menthol, Allantoin, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Alcohol Denat., Lactic Acid, Dehydroacetic Acid, Tocopherol. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Elixír mládí – 50 ml

Caudalie Beauty Elixir zkrášlující elixír pro zářivý vzhled pleti 100 ml

Caudalie Beauty Elixir zkrášlující elixír pro zářivý vzhled pleti 100 ml
Detail

Caudalie Beauty Elixir, 100 ml, Pleťové mlhy pro ženy, Osvěžující pleťový sprej Caudalie Beauty Elixir probudí vaši pleť kdykoliv během dne a poskytne jí okamžitou úlevu. Vlastnosti: dodává pleti pružnost osvěžuje a rozjasňuje navrací pleti zdravý a mladistvý vzhled prodlužuje trvanlivost make-upu Jak používat: Před použitím důkladně protřepejte, nastříkejte přiměřené množství přípravku na tvář. Vyhněte se přímému kontaktu s očima. Opakujte podle potřeby kdykoli během dne. (notino.cz)

Podobné produkty ako Caudalie Beauty Elixir zkrášlující elixír pro zářivý vzhled pleti 100 ml

Caudalie Beauty Elixir zkrášlující elixír pro zářivý vzhled pleti 30 ml

Caudalie Beauty Elixir zkrášlující elixír pro zářivý vzhled pleti 30 ml
Detail

Caudalie Beauty Elixir, 30 ml, Pleťové mlhy pro ženy, Osvěžující pleťový sprej Caudalie Beauty Elixir probudí vaši pleť kdykoliv během dne a poskytne jí okamžitou úlevu. Vlastnosti: dodává pleti pružnost osvěžuje a rozjasňuje navrací pleti zdravý a mladistvý vzhled prodlužuje trvanlivost make-upu Jak používat: Před použitím důkladně protřepejte, nastříkejte přiměřené množství přípravku na tvář. Vyhněte se přímému kontaktu s očima. Opakujte podle potřeby kdykoli během dne. (notino.cz)

Podobné produkty ako Caudalie Beauty Elixir zkrášlující elixír pro zářivý vzhled pleti 30 ml
Tyčinky BOPON balkonové rostliny 30 ks (140163), Bopon GELOVÝ muškáty 1000 ml (150022), Bopon GELOVÝ muškáty 500 ml (150333), Bopon GELOVÝ kvetoucí rostliny 500 ml (150332), BOPON tekutý balkónové rostliny 500 ml (150303), BOPON tekutý pelargonie / muškáty 1 l (150323), BOPON tekutý balkónové rostliny 1 l (150322), Ferrum Cherry Elixír 0,7l 35% (8594024925415), Ferrum Vanilla Elixír 0,7l 35% (8594024925453), BOPON tekutý azalky a rododendrony 500 ml (150309), Bopon GELOVÝ hortenzie 500 ml (150338), BOPON tekutý trávník 500 ml (150311), BOPON tekutý durmany 500 ml (150312), BOPON tekutý surfinie, petunie 500 ml (150305), popinave a pnouci rostliny, BOPON azalky a rododendrony 1 kg (140369), VIVACO Body Tip Arganový olejový elixír 30 ml (8595635203411), podpera na popinave rostliny, oblouk na popinave rostliny, BOPON rajčata, okurky a zelenina 1 kg (140510), Rostliny na tmavá místa: Jak vybírat a pěstovat stínomilné pokojové rostliny (978-80-242-6702-9), FLORIA pro muškáty 2,5 kg (008406), Čarodějka a zlatý elixír (999-00-034-1297-3), FLORIA Kryst. hnojivo pro muškáty a jiné balkónové květiny 350g (008221), BOPON hnojivo na trávníky zaplevelený 1 kg (140366), Zolux Clean pack: odkalovač, škrabka na řasy a kleště na rostliny (3336023760155), AGRO Substrát pro muškáty 75 l (00016A), Mixit Elixír z lásky (8595685217468), Medelix Elixír 0,7l 13% (8594009451700), Dárkový box - LOVE elixír (8595590791893)