Bezdrátový pokojový termostat tado° s dotykovým ovládacím panelem 103106

Produkt Bezdrátový pokojový termostat tado° s dotykovým ovládacím panelem 103106 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Bezdrátový pokojový termostat tado° s dotykovým ovládacím panelem 103106 upraviť a produkt hľadať znova.

Bezdrátový pokojový termostat tado° s dotykovým ovládacím panelem 103106

Bezdrátový pokojový termostat tado° s dotykovým ovládacím panelem 103106
Detail

Ovládání několika zón Inteligentní termostat slouží k ovládání dalších vytápěcích zón se samostatným nastavením teploty. Přes zařízení Internet Bridge v rámci startovací sady se připojí k internetu a k aplikaci. V aplikaci tado° lze inteligentní termostat ovládat jako samostatnou zónu. Ale můžete jej ovládat i manuálně nebo pomocí časového plánu přes aplikaci, případně přímo na zařízení. Integrace se systémy inteligentní domácnosti: Apple HomeKit Inteligentní termostaty (v3) a inteligentní termostaty pro topná tělesa jsou nyní kompatibilní s platformou HomeKit. Prostřednictvím aplikace Apple Home lze vytápění ovládat hlasem s pomocí hlasové asistentky Siri. Můžete například Siri říci, aby zvýšila nebo snížila teplotu nebo aby ji nastavila na určitý počet stupňů. Dále lze přes HomeKit nastavit individuální schémata pro systém inteligentní domácnosti. Topení tak můžete ovládat automaticky na základě konkrétních kritérií (čas, místo). Maticový LED displej·Dotykový ovládací panel·Ovládání pomocí aplikace·Kompatibilní s platformou Conrad Connect Tento pokojový termostat slouží jako rozšíření startovací sady pro termostaty k topným tělesům nebo pro pokojové termostaty. Pokojový termostat · Montážní materiál · Baterie · (conrad.cz)

Podobné produkty ako Bezdrátový pokojový termostat tado° s dotykovým ovládacím panelem 103106 , Pokojový termostat siemens

Základní sada pokojového termostatu tado° V3+

Detail

Ovládejte vytápění své domácnosti odkudkoli s aplikací tado°.·Komfortní Skill kvality vzduchu·Smart Home integrace a kompatibilní s Alexa, HomeKit, Google Assistant & IFTTT 2x inteligentní termostat·Internet Bridge·6 x baterie AAA·Montážní příslušenství·Síťový zdroj (EU + UK)·USB kabel·Ethernetový kabel·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Základní sada pokojového termostatu tado° V3+ , Bezdrátový termostat honeywell

Základní sada pokojového termostatu tado° V3+ 103110

Základní sada pokojového termostatu tado° V3+ 103110
Detail

Ovládejte vytápění své domácnosti odkudkoli s aplikací tado°·Komfortní Skill kvality vzduchu·Smart Home integrace a kompatibilní s Alexa, HomeKit, Google Assistant & IFTTT Inteligentní termostat·Internet Bridge·3x baterie AAA·Montážní příslušenství·Síťový zdroj (EU + UK)·USB kabel·Ethernetový kabel·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Základní sada pokojového termostatu tado° V3+ 103110 , Tado chytrý termostat v3+, přídavné zařízení, s kabelem (v3p-st01-tc-ml-00)

EMOS GoSmart Bezdrátový pokojový termostat s wifi P56211

EMOS GoSmart Bezdrátový pokojový termostat s wifi P56211
Detail

Digitální pokojový termostat P56211 slouží k automatickému řízení otopných soustav v bytech, domech a kancelářích podle nastavitelného časového programu. S inteligentním časovým rozvrhem si můžete nastavit teplotu pro konkrétní časy, dny i místnosti a vždy se tak budete cítit maximálně komfortně. Kalibrace termostatem měřené teploty umožní sjednocení teploty zobrazené na displeji termostatu s teplotou zobrazovanou na displeji jiného zařízení, na které jste zvyklí (např. teploměr nebo meteostanice). Chytrý termostat dokáže díky svému 16A spínanému relé ovládat zařízení s vyšší spínanou zátěží jako jsou infra panely či elektrické vytápění. Na základě vaší aktuální GPS polohy termostat automaticky zapne vytápění či chlazení, aby bylo dosaženo optimální teploty v okamžik vašeho návratu domů. Termostat disponuje barevným a jednoduše čitelným displejem s velkými číslicemi s podporou dotykového ovládání. Navíc s podsvíceným displejem termostat můžete ovládat i v noci. Díky bezdrátovému provedení si můžete pokojovou jednotku jednoduše umístit do jakékoliv místnosti. Součástí balení jsou dva šroubky a dvě hmoždinky nutné k uchycení termostatu na stěnu. K napájení nepotřebujete ani baterie, stačí pouhé zapojení do sítě přes micro USB kabel a termostat bude fungovat. Instalaci zvládne opravdu každý a samotná montáž vám zabere jen pár minut! Poté stačí zařízení připojit k vaší domácí Wi-Fi síti a spárovat s plně jazykově lokalizovanou mobilní aplikací EMOS GoSmart nebo TUYA, která je dostupná pro Android i IOS. Díky kompatibilitě s Amazon Alexa a Google Assistant můžete využít i hlasového ovládání. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako EMOS GoSmart Bezdrátový pokojový termostat s wifi P56211 , Honeywell prostorový termostat dt2r, digitální, bezdrátový (thr842deu)

Tado Chytrý termostat V3+, základní sada, bezdrátový

Tado Chytrý termostat V3+, základní sada,  bezdrátový
Detail

Chytrý termostat sloužící ke kontrole vytápění v domě, s umístěním na kotel, WiFi 2,4 GHz, kompatibilní s Apple HomeKit, Google Assistant a Amazon Alexa, napájený ze sítě, denní programování, ovládání přes aplikaci na Android a iOS v angličtině S tado° již nebudete plýtvat teplem, ani peněziPředstavujeme vám inteligentní bezdrátový termostat tado°, se kterým bude ovládání vytápění ve vaší domácnosti chytřejší, snazší a především levnější než doposud. K řízení vytápění využívá systém tado° především polohu vašeho mobilního telefonu a v kombinaci s pokročilým algoritmem řízení teploty můžete ušetřit až 31 % nákladů na vytápění. Další výhodou je, že kontrolu nad vytápěním můžete mít kdykoliv a odkudkoliv na světě. Integrujte tado° do chytré domácnostiSystém pro ovládání vytápění můžete bez problémů integrovat do již stávající chytré domácnosti a využívat veškeré výhody jako např. hlasové ovládání. Termostat tado° si rozumí s Apple HomeKit, Google... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tado Chytrý termostat V3+, základní sada, bezdrátový , Siemens rde100.1rfs programovatelný digitální prostorový termostat, bezdrátový (rde100.1rfs)

EMOS GoSmart Bezdrátový pokojový termostat P56211 s wifi (2101900001)

EMOS GoSmart Bezdrátový pokojový termostat P56211 s wifi (2101900001)
Detail

Chytrý termostat sloužící ke kontrole vytápění v domě, s umístěním na kotel a podlahové topení, WiFi 2,4 GHz, kompatibilní s Google Assistant, Amazon Alexa, Tuya, Lidl Home a EMOS GoSmart, napájený ze sítě, týdenní a denní programování, ovládání přes aplikaci na Android a iOS v češtině a v angličtině Bezdrátový pokojový termostat EMOS GoSmart P56211Mějte teplotu v místnostech vašeho domu pod palcem a šetřete náklady na vytápění s bezdrátovým pokojovým termostatem EMOS GoSmart P56211. Ovládejte termostat z mobilního telefonu kdykoliv a kdekoliv. Nastavte si časový harmonogram anebo využijte automatického spouštění vytápění na základě GPS signálu z vašeho telefonu. Montáž termostatu EMOS zabere jen pár minut a stane se vaším neocenitelným chytrým pomocníkem.Klíčové vlastnosti chytrého termostatu EMOS GoSmart P56211Automatická regulace teploty dle vašeho časového harmonogramu nebo GPS signáluJednoduchá instalace během několika minutMicroUSB napájeníIntegrace... (alza.cz)

Podobné produkty ako EMOS GoSmart Bezdrátový pokojový termostat P56211 s wifi (2101900001) , Siemens rdh100 rf/set bezdrátový digitální prostorový termostat s kolečkem (rdh100rf/set)

Pokojový bezdrátový termostat EMOS P5614

Pokojový bezdrátový termostat EMOS P5614
Detail

Popis produktuDigitální prostorový termostat slouží k manuálnímu řízení otopných soustav v bytech, domech a kancelářích. Bezdrátové provedení pro jednoduchou změnu referenční místnosti. barva: bílá|délka kapilárového čidla: neuvádí se|dosah ve volném prostoru: 100 m|druh regulace: vytápěcí a chladící systém|funkce ON/OFF: ano|funkce prázdniny: neuvádí se|funkce Set-back: neuvádí se|kalibrace teploty: ano|měření teploty: 0 °C až 40 °C, rozlišení 0,1 °C|možnost propojení s dalšími detektory: neuvádí se|napájení: neuvádí se|napájení brány: neuvádí se|napájení přijímače: 230 V AC|napájení vysílače: 2× 1,5 V AAA (součástí dodávky)|nastavení teploty: 5 °C až 35 °C, po 0,5 °C|nastavitelný rozptyl teploty: ±0,2 °C|ochrana proti zamrznutí: ano|počet programů: uživatelsky nastavitelná teplota|podsvícený displej: ano|pracovní frekvence: 868 MHz|prodejní obal: 1 ks, krabička|rozměr: neuvádí se|rozměr brány: neuvádí se|rozměr přijímače: 26 × 86 × 86 mm|rozměr vysílače: 28 × 120 × 77 mm|součást balení: neuvádí se|spínaná zátěž: 16 A odporově, 4 A induktivně|spínání: 230 V AC nebo beznapěťové|typ nastavení teploty: manuálně|typ ovládání: manuální elektronický pokojový termostat|typ termostatu: bezdrátový (patro.cz)

Podobné produkty ako Pokojový bezdrátový termostat EMOS P5614 , Tado chytrý termostat v3+, základní sada, připojení pomocí kabelu (v3p-sk-st01ib01-tc-ml)

ELEKTROBOCK BT23 RF Bezdrátový termostat s dotykovým ovládáním

ELEKTROBOCK BT23 RF Bezdrátový termostat s dotykovým ovládáním
Detail

ELEKTROBOCK BT23 RF Set bezdrátového termostatu a zásuvky. Prostorový bezdrátový digitální termostat s podsvíceným displejem pro automatickou regulaci vytápění. Výhodou je rychlá změna požadované teploty pouhým stisknutím tlačítka a možnost nastavení týdenního programu s 6 teplotními změnami na den. Přijímač je vybaven systémem samoučení kódu a pamětí E-EPROM, která uchová uložený kód i při výpadku napětí. Napájení termostatu je řešeno skrze dvě AA baterie. ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE Termostat Typ termostatu: bezdrátový Napájení: 2 x AA baterie (nejsou součástí balení) Typ regulace: hystereze Funkce: paměť pro trvalé uchování nastavení, světelná a zvuková indikace tlačítek, protizámrazová ochrana 3 °C, automatická změna času (letní/ zimní) Přesnost: +/- 0,5 °C GSM modul: ne Zálohovací baterie: ne Počet teplotních změn za den: 6 Rozsah nastavitelné teploty: 5 °C až 39 °C Nastavení teplot po: 0,5 °C Minimální programovací čas: 10 minut Minimální indikační skok: 0,1 °C Barva: bílá Přijímač Napájení: 230 V Typ komunikace: obousměrná Spotřeba: 1 VA Výstup: 8 A Pracovní teplota: 0 °C až 40 °C (patro.cz)

Podobné produkty ako ELEKTROBOCK BT23 RF Bezdrátový termostat s dotykovým ovládáním , Termostat s cidlem

EMOS Pokojový termostat s komunikací OpenTherm, bezdrátový, P5611OT (2101309000)

EMOS Pokojový termostat s komunikací OpenTherm, bezdrátový, P5611OT (2101309000)
Detail

Termostat programovatelný, podsvícený displej Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Pokojový bezdrátový termostat EMOS P5611OTPokud chcete mít teplo vašeho domova pod kontrolou, tak je termostat EMOS P5611OT tou správnou volbou. Jednoduše volíte mezi teplotami od 7 do 30 °C a své nastavení měníte dle aktuální potřeby. Termostatem EMOS P5611OT lze regulovat i klimatizaci. V neposlední řadě vás potěší jednoduché ovládání, které zvládne opravdu každý. EMOS P5611OT má v nabídce hned 6 přednastavených programů a možnost vytvořit další 3 vlastní.Klíčové vlastnosti pokojového bezdrátového termostatu EMOS P5611OTTermostat EMOS P5611OT s podsvíceným displejemJednoduché ovládání s nastavením teploty od 7 do 30 °CS 6 přednastavenými a 3 uživatelsky nastavitelnými programyTermostat zobrazí i aktuální teplotu v místnostiBezdrátové propojeníNapájení na 2× AA baterieNení vyplněn Alternativní text k fotografii!Není vyplněn Alternativní text k... (alza.cz)

Podobné produkty ako EMOS Pokojový termostat s komunikací OpenTherm, bezdrátový, P5611OT (2101309000) , Termostat s externim cidlem

EMOS Pokojový bezdrátový termostat P5614 (2101106010)

EMOS Pokojový bezdrátový termostat  P5614 (2101106010)
Detail

Termostat programovatelný, vstupní napětí: 230 V Pokojový bezdrátový termostat EMOS P5614Pokud chcete mít teplo vašeho domova pod kontrolou, tak je termostat EMOS P5614 tou správnou volbou. Jednoduše volíte mezi teplotami od 5 do 35 °C a své nastavení měníte dle aktuální potřeby. Termostatem EMOS P5614 lze regulovat i klimatizaci. V neposlední řadě vás potěší jednoduché ovládání, které zvládne opravdu každý.Klíčové vlastnosti pokojového bezdrátového termostatu EMOS P5614Termostat EMOS P5614 s podsvíceným displejemJednoduché ovládání s nastavením teploty od 5 do 35 °CTermostat zobrazí aktuální teplotu v místnostiBezdrátové propojeníNapájení na 2× AAA baterieNastavení teploty dle vašich potřebJednoduše na podsvíceném displeji volíte mezi teplotami od 5 do 35 °C a své nastavení měníte dle aktuální potřeby. Na termostatu EMOS P5614 se navíc zobrazuje i aktuální teplota v místnosti od 0 do 40 °C a to s perfektní přesností.S termostatem EMOS... (alza.cz)

Podobné produkty ako EMOS Pokojový bezdrátový termostat P5614 (2101106010) , Digitalni termostat s cidlem

EMOS Pokojový manuální bezdrátový termostat P5614

Detail

Bezdrátový pokojový termostat reguluje topicí systém i klimatizaci a hlídá ideální teplotu za vás – v bytě, domě i kanceláři. Umožňuje nastavení teploty od 5°C do 35°C a zajišťuje příjemné klima v létě i v zimě. Díky bezdrátovému provedení a dosahu až 100m dovoluje změnu referenční místnosti podle potřeby. Výhodou je přehledný displej s velkými číslicemi a podsvícením, na kterém odečtete mimo nastavené teploty i aktuální teplotu v místnosti na stupnici od 0°C až do 40°C. Snadné a intuitivní ovládání pomocí kolečka zvládne jednoduše celá rodina. V balení získáte dva kusy baterií AAA pro napájení termostatu. Výhodou termostatu je indikátor stavu baterií, který Vás upozorní, když je potřeba baterie vyměnit. Součástí balení jsou také dva šroubky a dvě hmoždinky potřebné k uchycení termostatu na stěnu. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako EMOS Pokojový manuální bezdrátový termostat P5614 , Pixie crew školní aktovka zeleno-hnědá s malým panelem (0702811691391)

EMOS Pokojový bezdrátový termostat s komunikací OpenTherm P5616OT (2101307000)

EMOS Pokojový bezdrátový termostat s komunikací OpenTherm P5616OT (2101307000)
Detail

Termostat programovatelný, vstupní napětí: 230 V, denní programování Pokojový bezdrátový termostat EMOS P5616OTPokud chcete mít teplo vašeho domova pod kontrolou, tak je termostat EMOS P5616OT tou správnou volbou. Jednoduše volíte mezi teplotami od 5 do 35 °C a své nastavení měníte dle aktuální potřeby. V případě, že máte rádi svůj systém, můžete si na termostatu EMOS P5616OT naprogramovat až 6 teplotních změn, které má denně automaticky provádět. K dispozici je i funkce Lock pro uzamčení termostatu, která zabrání neoprávněným osobám nebo třeba dětem do nastavení zasahovat.Klíčové vlastnosti pokojového bezdrátového termostatu EMOS P5616OTTermostat EMOS P5616OT s podsvíceným displejemPro kotle s OpenTherm nebo relé výstupemJednoduché ovládáníNastavení teploty od 5 do 35 °CNaprogramování až 6 automatických změn za denFunkce Lock a Prázdniny termostatu EMOS P5616OTBezdrátové propojeníNapájení na 2× AA baterieNastavení teploty dle vašich... (alza.cz)

Podobné produkty ako EMOS Pokojový bezdrátový termostat s komunikací OpenTherm P5616OT (2101307000) , Orion pokojový výparník domek (830837)

Pokojový termostat EMOS P5604

Pokojový termostat EMOS P5604
Detail

barva: bílá|délka kapilárového čidla: neuvádí se|dosah ve volném prostoru: neuvádí se|druh regulace: vytápěcí a chladící systém|funkce ON/OFF: ne|funkce prázdniny: ne|funkce Set-back: ne|kalibrace teploty: ano|měření teploty: 0 °C až 40 °C, rozlišení 0,1 °C|možnost propojení s dalšími detektory: neuvádí se|napájení: 2× 1,5 V AAA (součástí dodávky)|napájení brány: neuvádí se|napájení přijímače: neuvádí se|napájení vysílače: neuvádí se|nastavení teploty: 5 °C až 35 °C, po 0,5 °C|nastavitelný rozptyl teploty: ±0,2 °C|ochrana proti zamrznutí: ano|počet programů: uživatelsky nastavitelná teplota|podsvícený displej: ano|pracovní frekvence: neuvádí se|prodejní obal: 1 ks, krabička|rozměr: 30 × 120 × 77 mm|rozměr brány: neuvádí se|rozměr přijímače: neuvádí se|rozměr vysílače: neuvádí se|součást balení: neuvádí se|spínaná zátěž: 8 A odporově, 2 A induktivně|spínání: 230 V AC nebo beznapěťové|typ nastavení teploty: manuálně|typ ovládání: manuální pokojový termostat|typ termostatu: drátový (patro.cz)

Podobné produkty ako Pokojový termostat EMOS P5604 , Orion pokojový výparník srdce (830836)

Bezdrátová termostatická hlavice tado° 104039

Bezdrátová termostatická hlavice tado° 104039
Detail

Inteligentní termostat pro topná tělesa ovládá topná tělesa u vás doma v závislosti na vaší poloze: vytápí váš domov právě ve chvíli, kdy jste na cestě domů a šetří náklady na vytápění, když nejste doma. Pokud již vlastníte startovací sadu inteligentního termostatu pro topná tělesa nebo startovací sadu inteligentního termostatu (v3) se zařízením Internet Bridge, můžete k ní přidat libovolný počet termostatů topných těles podle toho, kolik vytápěcích zón chcete samostatně ovládat. Integrace se systémy inteligentní domácnosti: Apple HomeKit Inteligentní termostaty (v3) a inteligentní termostaty pro topná tělesa jsou nyní kompatibilní s platformou HomeKit. Prostřednictvím aplikace Apple Home lze vytápění ovládat hlasem s pomocí hlasové asistentky Siri. Můžete například Siri říci, aby zvýšila nebo snížila teplotu nebo aby ji nastavila na určitý počet stupňů. Dále lze přes HomeKit nastavit individuální schémata pro systém inteligentní domácnosti. Topení tak můžete ovládat automaticky na základě konkrétních kritérií (čas, místo). LED displej·Ovládání pomocí aplikace·Kompatibilní s platformou Conrad Connect Inteligentní termostat doplňuje startovací sadu pro termostaty k topným tělesům nebo pro pokojové termostaty. Termostat · 3x adaptér · 2x baterie · (conrad.cz)

Podobné produkty ako Bezdrátová termostatická hlavice tado° 104039 , Zasuvkovy termostat s externim cidlem

EMOS Pokojový termostat, P5607 (2101209000)

EMOS Pokojový termostat, P5607 (2101209000)
Detail

Termostat programovatelný, napájený bateriemi, podsvícený displej Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Pokojový termostat EMOS P5607Pokud chcete mít teplo vašeho domova pod kontrolou, tak je drátový termostat EMOS P5607 tou správnou volbou. Jednoduše volíte mezi teplotami od 5 do 35 °C a své nastavení měníte dle aktuální potřeby. Termostat lze napojit jak na vytápěcí systém, tak na klimatizaci. Ovládání termostatu EMOS P5607 je dokonale jednoduché a veškerá nastavení i aktuální teplotu v místnosti si pohodlně přečtete na podsvíceném LED displeji s velkými číslicemi, který oceníte nejen při zhoršených světelných podmínkách.Klíčové vlastnosti termostatu EMOS P5607Termostat EMOS P5607 s podsvíceným displejemJednoduché ovládání s nastavením teploty od 5 do 35 °CTermostat zobrazí aktuální teplotu v místnosti a požadovanou teplotuDrátové propojeníNapájení na 2× AAA baterieNení vyplněn Alternativní text k fotografii!Není vyplněn Alternativní text k... (alza.cz)

Podobné produkty ako EMOS Pokojový termostat, P5607 (2101209000) , Tado chytrá regulace klimatizace v3+ (4260328611630)

Pokojový termostat Bosch Smart Home

Pokojový termostat Bosch Smart Home
Detail

Díky centrální pozici v místonosti zvyšuje komfort nastavení termostatických hlavic na radiátorech. Ovládá až 6 Bosch hlavic plně automaticky s úsporou až 30%. Umožňuje snadné a rychlé nastavení teploty a to bez aplikace. Ovládá až 6 termohlavic pro topná tělesa·Jednoduché a rychlé nastavení teploty v místnosti·Instalce do montážní krabičky 55 mm Pokojový termostat·Baterie·Montážní sada·Rám a montážní deska·Rychlé spuštění průvodce (conrad.cz)

Podobné produkty ako Pokojový termostat Bosch Smart Home , Orion pokojový výparník 3 srdce (830835)

Pokojový termostat EMOS P5623 s WiFi

Pokojový termostat EMOS P5623 s WiFi
Detail

Popis produktuDigitální prostorový termostat slouží k automatickému řízení otopných soustav v bytech, domech a kancelářích podle nastavitelného časového programu. Bezdrátové provedení pro jednoduchou změnu referenční místnosti.Výhody produktuTato sada umožňuje regulaci vytápění s možností vzdáleného ovládání pomocí mobilní aplikace (zdarma) přes chytré telefony nebo tablety (iPhone, Android). barva: bílá|délka kapilárového čidla: neuvádí se|dosah ve volném prostoru: 100 m|druh regulace: vytápěcí systém|funkce ON/OFF: ano|funkce prázdniny: ano|funkce Set-back: ne|kalibrace teploty: ano|měření teploty: 0 °C až 40 °C, rozlišení 0,1 °C|možnost propojení s dalšími detektory: neuvádí se|napájení: neuvádí se|napájení brány: neuvádí se|napájení přijímače: 230 V AC|napájení vysílače: 5 V USB adaptér (součástí dodávky)|nastavení teploty: 5 °C až 35 °C, rozlišení 0,5 °C|nastavitelný rozptyl teploty: ±0,3 °C|ochrana proti zamrznutí: ano|počet programů: uživatelsky nastavitelný|podsvícený displej: ano|pracovní frekvence: 868 MHz|prodejní obal: 1 ks, krabička|rozměr: neuvádí se|rozměr brány: neuvádí se|rozměr přijímače: 37 × 86 × 86 mm|rozměr vysílače: 15 × 96 × 96 mm|součást balení: bezdrátový termostat, bezdrátový přijímač, USB adaptér 5 V/1,5 A, micro USB kabel 1,5 m|spínaná zátěž: 16 A odporově, 4 A induktivně|spínání: 230 V AC nebo beznapěťové|typ nastavení teploty: 6 teplotních změn denně|typ ovládání: programovatelný elektronický pokojový termostat, možnost ovládaní přes mobil (iOS, Android)|typ termostatu: bezdrátový (patro.cz)

Podobné produkty ako Pokojový termostat EMOS P5623 s WiFi , Panlux pn15300017 stolní lampička s dotykovým vypínačem robin

Tado Chytré teplotní čidlo, přídavné zařízení, bezdrátové

Tado Chytré teplotní čidlo, přídavné zařízení, bezdrátové
Detail

Chytrý termostat sloužící ke kontrole vytápění v domě, Rádiové vlny, kompatibilní s Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa a IFTTT, napájený ze sítě, teplotní čidlo, ovládání přes aplikaci na Android a iOS S tado° již nebudete plýtvat teplem, ani peněziVybavili jste si domácnost chytrými termostatickými hlavicemi na radiátory? Pořiďte si k nim také chytré teplotní čidlo tado°. Vytápění místností bude značně přesnější, než doposud, vzhledem k tomu, že čidlo samotné hlavice může být ovlivněno teplem od radiátoru. Jednoduše teplotní čidlo tado° nainstalujte na místo, kde požadujete teplotu měřit, zbytek již nechte na chytrém systému a užívejte si perfektně vyhřátou domácnost. Klíčové vlastnosti chytrého teplotního čidla tado° Kompatibilní s chytrými termostatickými hlavicemi tado°Přesnější měření teploty v místnostiRozšíření pro majitele Internet BridgeMobilní aplikace pro Android a iOSKompatibilní s Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tado Chytré teplotní čidlo, přídavné zařízení, bezdrátové , Tado chytré teplotní čidlo, přídavné zařízení, bezdrátové

Pokojový termostat Eberle RTR 9724, na omítku

Detail

Bimetalická technologie s dlouhou životností s termickou zpětnou vazbou·Rozsáhlý prostoru svorek pro snadnou instalaci·Vysoce kvalitním designem Pokojový termostat. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Pokojový termostat Eberle RTR 9724, na omítku , Termostat wifi

Pokojový termostat Eberle FIT 3F, na omítku

Detail

Ušetřete energii a peníze při renovaci nebo stavbě díky novému termostatu FIT. Programovatelný termostat pro jednu místnost je vybaven nejmodernější regulační technologií, nabízí snadnou ovladatelnost a stále šetří energii. Chcete-li získat představu o energetické spotřebě, dokáže termostat zobrazit spotřebu za několik posledních dnů nebo za delší období (max. 12 měsíců). Uživatel tak obdrží potřebné informace pro optimalizaci spotřeby energie specifické pro příslušnou vytápěnou místnost. Vedle proporcionální regulace poskytuje FIT také dvoubodovou regulaci. Pro speciální použití, u nichž je nutno zamezit častému zapínání hořáku, lze stanovit zpoždění opětovného zapnutí. Velmi velký displej s podsvícením·Ukazatel spotřeby energie·Pro podlahové topení Termostat (conrad.cz)

Podobné produkty ako Pokojový termostat Eberle FIT 3F, na omítku , Termostat honeywell

Pokojový termostat Eberle FIT 3L, na omítku

Detail

Ušetřete energii a peníze při renovaci nebo stavbě díky novému termostatu FIT. Programovatelný termostat pro jednu místnost je vybaven nejmodernější regulační technologií, nabízí snadnou ovladatelnost a stále šetří energii. Působením dalších zdrojů tepla (např. slunečních paprsků nebo kachlových kamen) dochází často k rychlému zvýšení teploty v místnosti a běžné termostaty pak zpravidla vypínají topení. Vzhledem k tomu, že podlahové vytápění se obvykle vyznačuje poměrně dlouhou dobou ohřevu (zejména využívá-li teplou vodu), bývá v takových případech důsledkem relativně nízká teplota podlahy a případně studené nohy. Minimální omezení termostatu FIT brání velkému ochlazení podlahy a udržuje její teplotu na příslušné základní hodnotě. Tuto minimální teplotu lze individuálně nastavit. Velmi velký displej s podsvícením·Termostat s funkcí omezovače·Pro podlahové topení Termostat (conrad.cz)

Podobné produkty ako Pokojový termostat Eberle FIT 3L, na omítku , Nimco led zrcadlo 600x800 s dotykovým senzorem (zp 17002v)

Pokojový termostat Eberle FIT 3R, na omítku

Detail

Ušetřete energii a peníze při renovaci nebo stavbě díky novému termostatu FIT. Programovatelný termostat pro jednu místnost je vybaven nejmodernější regulační technologií, nabízí snadnou ovladatelnost a stále šetří energii. Chcete-li získat představu o energetické spotřebě, dokáže termostat zobrazit spotřebu za několik posledních dnů nebo za delší období (max. 12 měsíců). Uživatel tak obdrží potřebné informace pro optimalizaci spotřeby energie specifické pro příslušnou vytápěnou místnost. Vedle proporcionální regulace poskytuje FIT také dvoubodovou regulaci. Pro speciální použití, u nichž je nutno zamezit častému zapínání hořáku, lze stanovit zpoždění opětovného zapnutí. Velmi velký displej s podsvícením·Ukazatel spotřeby energie·Přednastavené programy podle životního stylu Termostat (conrad.cz)

Podobné produkty ako Pokojový termostat Eberle FIT 3R, na omítku , Nimco led zrcadlo 600x800 s dotykovým senzorem (zp 11002v)

EMOS GoSmart Digitální pokojový termostat s wifi P56201

EMOS GoSmart Digitální pokojový termostat s wifi P56201
Detail

Digitální pokojový termostat P56201 slouží k automatickému řízení otopných soustav v bytech, domech a kancelářích podle nastavitelného časového programu. S inteligentním časovým rozvrhem si můžete nastavit teplotu pro konkrétní časy, dny i místnosti a vždy se tak budete cítit maximálně komfortně. Kalibrace termostatem měřené teploty umožní sjednocení teploty zobrazené na displeji termostatu s teplotou zobrazovanou na displeji jiného zařízení, na které jste zvyklí (např. teploměr nebo meteostanice). Na základě vaší aktuální GPS polohy termostat automaticky zapne vytápění či chlazení, aby bylo dosaženo optimální teploty v okamžik vašeho návratu domů. Termostat disponuje jednoduše čitelným displejem s velkými číslicemi s podporou dotykového ovládání. Navíc s podsvíceným displejem termostat můžete ovládat i v noci. Součástí balení jsou dva šroubky a dvě hmoždinky nutné k uchycení základové části termostatu. Následně stačí propojit vodiče dle schéma zapojení a dokončit instalaci nasazením displeje termostatu na základnovou část. Chytrý termostat je napájen z elektrické sítě AC 230 V. Poté stačí zařízení připojit k vaší domácí Wi-Fi síti a spárovat s plně jazykově lokalizovanou mobilní aplikací EMOS GoSmart nebo TUYA, která je dostupná pro Android i IOS. Díky kompatibilitě s Amazon Alexa a Google Assistant můžete využít i hlasového ovládání. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako EMOS GoSmart Digitální pokojový termostat s wifi P56201 , Nimco led zrcadlo 1200x700 s dotykovým senzorem (zp 12006v)

Pokojový termostat Merten 536400, 5 do 30 °C

Pokojový termostat Merten 536400, 5 do 30 °C
Detail

Pokojový termostat Merten 536400, 5 do 30 °C od výrobce Merten v kategorii Prostorové termostaty za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Pokojový termostat Merten 536400, 5 do 30 °C , Nimco led zrcadlo 600x700 s dotykovým senzorem (zp 8002v)

Pokojový termostat Merten 536302, 5 do 30 °C

Pokojový termostat Merten 536302, 5 do 30 °C
Detail

Pokojový termostat Merten 536302, 5 do 30 °C od výrobce Merten v kategorii Prostorové termostaty za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Pokojový termostat Merten 536302, 5 do 30 °C , Nimco led zrcadlo 1200x700 s dotykovým senzorem (zp 13006v)

Pokojový termostat Renkforce TR-93, 5 až 30 °C

Pokojový termostat Renkforce TR-93, 5 až 30 °C
Detail

Rozsah nastavení 5 - 30 °C·Červená LED kontrolka·Montáž na stěnu (conrad.cz)

Podobné produkty ako Pokojový termostat Renkforce TR-93, 5 až 30 °C , Nimco led zrcadlo 600x600 s dotykovým senzorem (zp 19066v)

Pokojový termostat Bosch Smart Home Max. dosah 100 m

Pokojový termostat Bosch Smart Home Max. dosah 100 m
Detail

Pokojový termostat Bosch Smart Home Max. dosah 100 m od výrobce Bosch Smart Home v kategorii Bosch smart home za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Pokojový termostat Bosch Smart Home Max. dosah 100 m , Nimco led zrcadlo 1000x700 s dotykovým senzorem (zp 12004v)

Pokojový termostat Bosch Smart Home Max. dosah 100 m

Pokojový termostat Bosch Smart Home Max. dosah 100 m
Detail

Pokojový termostat Bosch Smart Home Max. dosah 100 m od výrobce Bosch Smart Home v kategorii Bosch smart home za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Pokojový termostat Bosch Smart Home Max. dosah 100 m , Nimco led zrcadlo 800x700 s dotykovým senzorem (zp 12003v)

EMOS GoSmart Digitální pokojový termostat P56201 s wifi (2101900000)

EMOS GoSmart Digitální pokojový termostat P56201 s wifi (2101900000)
Detail

Chytrý termostat sloužící ke kontrole vytápění v domě, s umístěním na kotel a podlahové topení, WiFi 2,4 GHz, kompatibilní s Google Assistant, Amazon Alexa, Tuya, Lidl Home a EMOS GoSmart, napájený ze sítě, týdenní a denní programování, ovládání přes aplikaci na Android a iOS v češtině a v angličtině Digitální pokojový termostat EMOS GoSmart P56201Mějte teplotu v místnostech vašeho domu pod palcem a šetřete náklady na vytápění s pokojovým termostatem EMOS GoSmart P56201. Ovládejte termostat z mobilního telefonu kdykoliv a kdekoliv. Nastavte si časový harmonogram anebo využijte automatického spouštění vytápění na základě GPS signálu z vašeho telefonu. Montáž termostatu EMOS zabere jen pár minut a stane se vaším neocenitelným chytrým pomocníkem.Klíčové vlastnosti chytrého termostatu EMOS GoSmart P56201Automatická regulace teploty dle vašeho časového harmonogramu nebo GPS signáluJednoduchá instalace během několika minutNapájení z elektrické sítěIntegrace do... (alza.cz)

Podobné produkty ako EMOS GoSmart Digitální pokojový termostat P56201 s wifi (2101900000) , Nimco led zrcadlo 600x800 s dotykovým senzorem (zp 22002v)

Pokojový termostat Kopp HK07, pod omítku, 5 do 30 °C

Detail

Pokojový termostat Kopp HK07, pod omítku, 5 do 30 °C od výrobce Kopp v kategorii Prostorové termostaty za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Pokojový termostat Kopp HK07, pod omítku, 5 do 30 °C , Nimco led zrcadlo 600x800 s dotykovým senzorem (zp 13002v)

Pokojový termostat Theben 7070001, na omítku, 5 do 30 °C

Pokojový termostat Theben 7070001, na omítku, 5 do 30 °C
Detail

Pokojový termostat Theben 7070001, na omítku, 5 do 30 °C od výrobce Theben v kategorii Prostorové termostaty za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Pokojový termostat Theben 7070001, na omítku, 5 do 30 °C

Pokojový termostat pro podlahové vytápění Eberle, 10až 60 °C, bílá

Pokojový termostat pro podlahové vytápění Eberle, 10až 60 °C, bílá
Detail

Regulátor teploty s externím teplotním čidlem a 4 m kabelem. Spolehlivá elektronická regulace·Mrazová pojistka Pokojový termostat · NTC čidlo · Montážní materiál · Návod k obsluze. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Pokojový termostat pro podlahové vytápění Eberle, 10až 60 °C, bílá

Pokojový termostat Wallair 71000 20100355, 10 až 30 °C, bílá

Pokojový termostat Wallair 71000 20100355, 10 až 30 °C, bílá
Detail

Také v naší základní cenové třídě vám nabízíme vysokou spínací spolehlivost a malé rozdíly spínacích teplot. Rozsah nastavení 10 až 30 °C.·Přepínání letního/zimního času Pokojový termostat · Montážní materiál · . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Pokojový termostat Wallair 71000 20100355, 10 až 30 °C, bílá

Pokojový termostat Eberle RTR 9722, na omítku, 5 do 30 °C

Detail

Bimetalická technologie s dlouhou životností s termickou zpětnou vazbou·Chlazení a vytápění, přepínací kontakt·Pro 230 V a 24V provoz Regulátor pokojové teploty. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Pokojový termostat Eberle RTR 9722, na omítku, 5 do 30 °C

Pokojový termostat Eberle RTR 9121, na omítku, 5 do 30 °C

Detail

Bimetalická technologie s dlouhou životností s termickou zpětnou vazbou·Rozsáhlý prostoru svorek pro snadnou instalaci·Vysoce kvalitním designem Regulátor pokojové teploty. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Pokojový termostat Eberle RTR 9121, na omítku, 5 do 30 °C

Pokojový termostat Eberle RTR 9721, na omítku, 30 do 5 °C

Detail

Bimetalická technologie s dlouhou životností s termickou zpětnou vazbou·Rozsáhlý prostoru svorek pro snadnou instalaci·Chlazení a vytápění, přepínací kontakt Regulátor pokojové teploty. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Pokojový termostat Eberle RTR 9721, na omítku, 30 do 5 °C

Pokojový termostat Eberle RTR 9725, na omítku, 5 do 30 °C

Pokojový termostat Eberle RTR 9725, na omítku, 5 do 30 °C
Detail

Bimetalická technologie s dlouhou životností s termickou zpětnou vazbou·Chlazení a vytápění, přepínací kontakt·S vypínačem Regulátor pokojové teploty. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Pokojový termostat Eberle RTR 9725, na omítku, 5 do 30 °C

Pokojový termostat Eberle RTR 9726, na omítku, 5 do 30 °C

Pokojový termostat Eberle RTR 9726, na omítku, 5 do 30 °C
Detail

Bimetalická technologie s dlouhou životností s termickou zpětnou vazbou·Chlazení a vytápění, přepínací kontakt·Se spínačem pro denní, noční a funkce Auto Regulátor pokojové teploty. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Pokojový termostat Eberle RTR 9726, na omítku, 5 do 30 °C

Pokojový termostat Eberle FITnp 3R, na omítku, 5 do 30 °C

Detail

Každý, kdo staví či rekonstruuje a chce při tom chránit klima i svůj rozpočet, musí řešit otázku, kde a jak trvale šetřit energii a tím i peníze. Při použití nejmodernější řídicí technologie lze dosáhnout velkých úspor za minimální cenu. Z tohoto důvodu společnost Eberle vyvinula termostat FIT np® pro regulaci teploty v jednotlivých místnostech. Tento termostat je vhodný pro vytápění místnosti (lze připojit dálkové čidlo), elektrické podlahové topení nebo temperování a elektrické podlahové topení (omezovač). Lze použít i pouze pro vytápění nebo pouze pro chlazení. Vstup ECO pro volně nastavitelnou teplotu (např. za účelem jejího snížení během noci)·Ukazatel spotřeby energie pro elektrické topení·Možnost nastavit na vytápění nebo chlazení Termostat (conrad.cz)

Podobné produkty ako Pokojový termostat Eberle FITnp 3R, na omítku, 5 do 30 °C

Pokojový termostat Eberle FITnp 3L, na omítku, 30 do 5 °C

Detail

Vstup ECO pro volně nastavitelnou teplotu (např. za účelem jejího snížení během noci)·Ukazatel spotřeby energie pro elektrické topení·Možnost nastavit na vytápění nebo chlazení Termostat (conrad.cz)

Podobné produkty ako Pokojový termostat Eberle FITnp 3L, na omítku, 30 do 5 °C

Pokojový termostat Eberle FTR 1207, na omítku, 0 do 40 °C

Detail

Pokojový termostat Eberle FTR 1207, na omítku, 0 do 40 °C od výrobce Eberle v kategorii Prostorové termostaty za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Pokojový termostat Eberle FTR 1207, na omítku, 0 do 40 °C

Pokojový termostat Eberle FTR 1208, na omítku, 0 do 40 °C

Detail

Pokojový termostat Eberle FTR 1208, na omítku, 0 do 40 °C od výrobce Eberle v kategorii Prostorové termostaty za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Pokojový termostat Eberle FTR 1208, na omítku, 0 do 40 °C

EMOS GoSmart Digitální pokojový termostat pro podlahové topení s WiFi P56201UF

Detail

GoSmart Digitální pokojový termostat pro podlahové vytápění P56201UF s WiFi slouží k automatickému řízení otopných soustav v bytech, domech a kancelářích podle nastavitelného časového programu. Umožňuje regulaci vytápění s možností vzdáleného ovládání pomocí mobilní aplikace TUYA přes chytré telefony nebo tablety (iPhone, Android). Kromě ovládání přes aplikaci ve Vašem mobilním telefonu můžete využít ovládání hlasem přes asistenty Google Assistant a Amazon Alexa. Vlastnosti a výhody: Jednoduché ovládání pomocí dotykových tlačítek na displeji. Možnost měření teploty pomocí podlahového čidla. Inteligentní časový rozvrh - nastavení teploty pro konkrétní časy, dny i místnosti. Automatické zapnutí vytápění přes Vaší polohu GPS. Jednoduchá montáž. Ovládání pomocí aplikace TUYA na Vašem chytrém telefonu. Hlasové ovládání pomocí asistentů Google Assistant a Amazon Alexa. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako EMOS GoSmart Digitální pokojový termostat pro podlahové topení s WiFi P56201UF

Pokojový termostat Eberle FITnp 3Rw, pod omítku, 5 do 30 °C

Pokojový termostat Eberle FITnp 3Rw, pod omítku, 5 do 30 °C
Detail

230 v AC, 1 měnič, topení 5 (2) a, chlazení 1(1) a·Snadné přepínání mezi 2 teplotami·Bílé podsvícení Dálkové čidlo není součástí dodávky. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Pokojový termostat Eberle FITnp 3Rw, pod omítku, 5 do 30 °C

Pokojový termostat Sygonix týdenní program, pod omítku, 5 do 35 °C

Pokojový termostat Sygonix týdenní program, pod omítku, 5 do 35 °C
Detail

Termostat vč. Baterie CR1220·2x šroub·Venkovní senzor·. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Pokojový termostat Sygonix týdenní program, pod omítku, 5 do 35 °C

Pokojový termostat Sygonix týdenní program, pod omítku, 5 do 35 °C

Detail

Digitální pokojový termostat s dotykovým panelem·S vestavěným a externím senzorem·Režim Dovolená·Týdenní programování Termostat 2x šroub Externí senzor . (conrad.cz)

Podobné produkty ako Pokojový termostat Sygonix týdenní program, pod omítku, 5 do 35 °C

Pokojový termostat Eberle Instat Plus 3R, 7 až 32 °C, bílá

Pokojový termostat Eberle Instat Plus 3R, 7 až 32 °C, bílá
Detail

Programovatelný hodinový termostat s reálným časem (datum a čas je továrně přednastaven) umožňuje nastavovat spínací časy (až 6 za den) a teploty dle individuálních zvyků. 3 druhy programů, 7 dnů (PO-NE), 5/2 dny (PO-PÁ/SO-NE) a 24 h (PO-NE), usnadňují programování. Programovatelná ochrana ventilu zabraňuje usazení ventilů nebo čerpadel během letního období. Použitelné pro ovládání servopohonů u podlahového a konvektorového topení, olejem a plynem vytápěné teplovodní ústřední topení, oběhová čerpadla, tepelná čepadla a elektrické topné nástroje. K topení a ochlazování Učící se topná křivka Pouze pro Warmwasser-Fussbodenheizungen! Pokojový termostat · Montážní materiál · Návod k obsluze. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Pokojový termostat Eberle Instat Plus 3R, 7 až 32 °C, bílá

Pokojový termostat Eberle RTR-E 6121, 5 až 30 °C, bílá

Pokojový termostat Eberle RTR-E 6121, 5 až 30 °C, bílá
Detail

Stačí jeden pohyb ruky a pokojová teplota dosáhne Vámi požadované komfortní hodnoty. Za tento regulátor pokojové teploty, který můžete použít kdekoliv v domě, hovoří především vysoká přesnost a spolehlivá bimetalická technologie. Spolehlivá bimetalická technologie S funkcí čidla mrazu Pokojový termostat · Návod k obsluze. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Pokojový termostat Eberle RTR-E 6121, 5 až 30 °C, bílá

Pokojový termostat Eberle RTR-E 6202, 5 až 30 °C, bílá

Pokojový termostat Eberle RTR-E 6202, 5 až 30 °C, bílá
Detail

Stačí jen jeden dotyk a už pokojová teplota dosáhne vámi požadované hodnoty. Především vysoká přesnost a spolehlivá bimetalová technika mluví pro regulátor pokojové teploty. Druh ochrany IP30·S funkcí ochrany proti zamrznutí Pokojový termostat · Návod k obsluze. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Pokojový termostat Eberle RTR-E 6202, 5 až 30 °C, bílá

Pokojový termostat Eberle RTR-E 3521, 5 až 30 °C, bílá

Pokojový termostat Eberle RTR-E 3521, 5 až 30 °C, bílá
Detail

Regulace spíná při snižování či zvyšování teploty. Přístroj lze instalovat povrchově, na krabici pod omítku s upevňovacími otvory nebo na lištu DIN. Snadná a rychlá instalace. Rozsah nastavení: 5 až 30 °C·Včetně montážního materiálu Pokojový termostat · Montážní materiál · Návod k obsluze. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Pokojový termostat Eberle RTR-E 3521, 5 až 30 °C, bílá
pokojový termostat siemens, bezdrátový termostat honeywell, Tado Chytrý termostat V3+, přídavné zařízení, s kabelem (V3P-ST01-TC-ML-00), Honeywell prostorový termostat DT2R, digitální, bezdrátový (THR842DEU), Siemens RDE100.1RFS Programovatelný digitální prostorový termostat, bezdrátový (RDE100.1RFS), Siemens RDH100 RF/SET Bezdrátový digitální prostorový termostat s kolečkem (RDH100RF/SET), Tado Chytrý termostat V3+, základní sada, připojení pomocí kabelu (V3P-SK-ST01IB01-TC-ML), termostat s cidlem, termostat s externim cidlem, digitalni termostat s cidlem, Pixie Crew školní aktovka zeleno-hnědá s malým panelem (0702811691391), ORION pokojový výparník DOMEK (830837), ORION pokojový výparník SRDCE (830836), zasuvkovy termostat s externim cidlem, Tado Chytrá regulace klimatizace V3+ (4260328611630), ORION pokojový výparník 3 SRDCE (830835), Panlux PN15300017 Stolní lampička s dotykovým vypínačem Robin, Tado Chytré teplotní čidlo, přídavné zařízení, bezdrátové, termostat wifi, termostat honeywell, NIMCO LED zrcadlo 600x800 s dotykovým senzorem (ZP 17002V), NIMCO LED zrcadlo 600x800 s dotykovým senzorem (ZP 11002V), NIMCO LED zrcadlo 1200x700 s dotykovým senzorem (ZP 12006V), NIMCO LED zrcadlo 600x700 s dotykovým senzorem (ZP 8002V), NIMCO LED zrcadlo 1200x700 s dotykovým senzorem (ZP 13006V), NIMCO LED zrcadlo 600x600 s dotykovým senzorem (ZP 19066V), NIMCO LED zrcadlo 1000x700 s dotykovým senzorem (ZP 12004V), NIMCO LED zrcadlo 800x700 s dotykovým senzorem (ZP 12003V), NIMCO LED zrcadlo 600x800 s dotykovým senzorem (ZP 22002V), NIMCO LED zrcadlo 600x800 s dotykovým senzorem (ZP 13002V)