Bestway hydro-force lite-rapid x2 65077

Produkt Bestway hydro-force lite-rapid x2 65077 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Bestway hydro-force lite-rapid x2 65077 upraviť a produkt hľadať znova.

Bestway Hydro-Force Lite-Rapid X2 65077

Bestway Hydro-Force Lite-Rapid X2 65077
Detail

Nafukovací kajak bestway je vyrobený z pevného předem testovaného vinylu, pro 2 osoby. Nejen, že je nafukovací, což usnadňuje zabalení a přepravu, má také tvarově tvarovanou konstrukci, která zabraňuje vniknutí vody do kokpitu. Šroubové ventily pro rychlé nafouknutí/vyfouknutí. (mall.cz)

Podobné produkty ako Bestway Hydro-Force Lite-Rapid X2 65077 , Bestway nafukovací kajak cove champion x2 s pádly a pumpou, 331 x 88 cm

Paddleboard s příslušenstvím Bestway Hydro Force HuaKa'i 10'

Paddleboard s příslušenstvím Bestway Hydro Force HuaKa'i 10'
Detail

Dvoukomorový allround paddleboard pro všechny vodní nadšence! Se stabilní a širokou konstrukcí bude vyhovovat každému, zejména pak začátečníkům!. Perfektní pro klidnou relaxační jízdu, bestway Hydro force HuaKa'i 10' je tím pravým boardem pro idylické chvíle u vody! Díky zaobleným tvarům, dvoukomorové technologii a širokému profilu je neuvěřitelně stabilní a tím pádem výborný pro začátečníky. Jeho lehká konstrukce se navíc snadno ovládá a dobře se s ní manipuluje, takže se za jízdy můžete pořádně vyřádit a nemusíte se bát, že ztratíte rovnováhu! Vyrazte za zábavou i dobrodružstvím a užijte si slunné letní dny naplno! Vychytávky, co oceníte na vodě i mimo ni Paddleboard Bestway Hydro Force HuaKa'i 10' není jen samotné prkno. V balení je obsažena spousta doplňků, které zpříjemní pádlování i přenos boardu. Pod elastické bungee šňůry můžete upevnit lehký náklad, který nechcete nechávat na břehu. Protiskluzová podložka strukturou poskytne maximální grip a minimalizuje riziko uklouznutí. Nemusíte se ale bát ani když k uklouznutí dojde. K noze a nerezovému D-kroužku jednoduše připevníte bezpečnostní leash a paddleboard vám nikam neuplave. Jistě potěší i pevné madlo pro pohodlné přenášení celého SUPu. Kompletní příslušenství v ceně V balení najdete vše, co pro vyražení na vodu můžete potřebovat - trojdílné hliníkové pádlo s nastavitelnou délkou (167 - 217 cm), pumpu s tlakoměrem i nezbytný leash (bezpečnostní lanko). To vše navíc můžete včetně složeného paddleboardu přenášet v pevném batohu s pohodlnými ramenními popruhy. Stačí tak hodit batoh na záda a nic vám nebude bránit v cestě za dobrodružstvím. Technický popis: allround paddleboard pro začátečníky a rekreační jezdce technologie "drop stitch" (vnitřní nylonová vlákna) pro pevnou a zároveň lehkou konstrukci dvoukomorová konstrukce výborná stabilita elastické bungee šňůry pro upevnění lehkého nákladu nerezové D-kroužky pro uchycení bezpečnostního lanka a sedátka odnímatelná ploutev se snadnou instalací, stačí nasunout madlo pro snadné přenášení maximální tlak: 1,03 bar (15 psi) materiál: PVC rozměry desky: 300 x 84 cm tloušťka desky: 15 cm objem: 320 l maximální nosnost: 130 kg čistá hmotnost: 12,2 kg hliníkové pádlo, bezpečnostní leash, pumpa s tlakoměrem, batoh na přenášení, ploutev a opravná sada součástí balení upozornění: Hliníková pádla jsou navržena tak, aby se půl hodiny udržela na vodní hladině při jeho náhodném upuštění. Je však nutné pravidelně odlévat vodu, která se během používání může dostat dovnitř, a mohla by pádlo stáhnout ke dnu. (insportline.cz)

Podobné produkty ako Paddleboard s příslušenstvím Bestway Hydro Force HuaKa'i 10' , Hohem isteady x2 black (isteady x2)

Bestway HYDRO-FORCE RAFT Nafukovací člun, modrá, velikost UNI

Bestway HYDRO-FORCE RAFT Nafukovací člun, modrá, velikost UNI
Detail

Nafukovací člun bestway HYDRO-force RAFT je ten pravý pro letní den u vody, kdy chcete zažít velkou zábavu. Člun je konstruován pro dvě dospělé osoby. Jistě uvítáte celoobvodové lano pro uchopení a zabudované kroužky pro pádla. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Bestway HYDRO-FORCE RAFT Nafukovací člun, modrá, velikost UNI , Edifier x2 sluchátka růžová (edifier x2 růžová)

Bestway Paddleboard Aqua Journey Hydro Force Set

Detail

Kompletní set nafukovacího pádla a příslušenství bestway Paddleboard Aqua Journey Hydro force Set, které si jednoduše zabalíte do batohu a hurá na vodu. Odnímatelná ploutev včetně protiskluzové podložky zaručí udržení stability. Tento paddleboard zvládne bez potíží nejen malé, ale i střední vlny. Vhodný především pro začátečníky, stejně tak pro zkušené rekreační jezdce. (mall.cz)

Podobné produkty ako Bestway Paddleboard Aqua Journey Hydro Force Set , Fsp fortron hydro gsm lite pro 650 (ppa6505801)

Bestway Lehátko Hydro-Force Indigo Wave Lounge (6941607309827)

Bestway Lehátko Hydro-Force Indigo Wave Lounge (6941607309827)
Detail

Nafukovací lehátko - do vody, maximální nosnost 90kg, rozměry: 191cm×107cm, vhodné od 12 let, pro holky i kluky Je pro vás těžká představa, že byste si k vodě nevzali nafukovací lehátko, na kterém se skvěle opálíte a užijete si spoustu legrace? Pak je pro vás jako dělané nafukovací lehátko bestway Lehátko Hydro-force Indigo Wave Lounge. Od výrobce byla stanovena nosnost, která činí 90 kg. Nafukovací lehátko do vody BESTWAY je určené pro muže i ženy. Lehátko na vodu je určeno pro děti od 12 let. K důležitým parametrům se řadí také rozměry. U tohoto modelu se vyšplhaly 191 × 107 cm. Lehátko je vybaveno opěrkou hlavy, budete tak mít maximální komfort. Ve výbavě lehátka naleznete také držák na pití. Základní parametry nafukovacího lehátka Bestway Lehátko Hydro-Force Indigo Wave Lounge Zažijte nezapomenutelné letní chvíle na nafukovacím lehátku BESTWAY Zhotovené pro děti od 12 let Tento model osloví obě pohlaví Stanovená nosnost: 90 kg Tento model nabízí rozměry 191... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bestway Lehátko Hydro-Force Indigo Wave Lounge (6941607309827)

Bestway Lehátko Hydro-Force 198 x 119 cm (6941607310540)

Bestway Lehátko Hydro-Force 198 x 119 cm (6941607310540)
Detail

Nafukovací lehátko - do vody, pro 1 osobu, maximální nosnost 90 kg, vhodné od 14 let, pro holky i kluky, s držákem na pití, se síťovinou, s opěrkou, materiál vinyl, rozměry 46 × 109 × 188 cm (V׊×D), rozměry 46 × 109 cm (V׊) K luxusnímu lenošení ve vodě v horkých letních dnech by mohlo přispět nafukovací lehátko bestway. Lehátko do bazénu vás na první pohled upoutá svým jedinečným designem, se kterým si užijete pobyt v osvěžující vodě. Vypadá jako loď. Výrobce se zaměřil na kvalitní provedení, tak zvládne i ty nejdivočejší vodní hrátky. K jeho výrobě posloužil kvalitní materiál, konkrétně vinyl. Náladu vám pozvedne nejen jedinečný design či jasné barvy, ale i maximální nosnost 90 kg. Vzhledem k jeho velikosti pojme jednu osobu. Ohromí dospělé i děti od 14 let. Tolik žádaný odpočinek vám přinese nafukovací lehátko do vody BESTWAY. Rozměry lehátka činí 46 × 109 × 188 cm (vך×d). Zásadní přednosti produktu Bestway Lehátko Hydro-force 198 x 119 cm Letní dny... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bestway Lehátko Hydro-Force 198 x 119 cm (6941607310540)

Bestway 65077 Rapid X2

Bestway 65077 Rapid X2
Detail

Nafukovací kajak bestway rapid X2 Kajak X2 přímo vyzývá k dobrodružství! Kajak je vyroben z odolného a testovaného vinylu o síle 0,57 mm. Je vybaven rychloupínacími ventily, bezpečnostním ventilem, vypouštěcím ventilem a lanem s vestavěnými průchodkami po obvodu. Tvar konstrukce zabraňuje vstupu vody do kokpitu, který je vybaven nafukovacími sedadly. Člun je vybaven jednou odnímatelnou středovou ploutví, která pomáhá udržet směr. Jistě oceníte i další praktické detaily, jako napřílad pevné rukojeti a 2× oboustranná dvouplášťová vesla z hliníku. - Maximální nosnost: 160 kg - Počet osob: 2 osoby - Váha: 13,9 kg - Rozměr: 321 × 88 × 42 cm - Věk: vhodné pro děti od 6 let (hawaj.cz)

Podobné produkty ako Bestway 65077 Rapid X2 , Evolveo strongphone x2 recenze

Bestway 65052 Ventura X2

Bestway 65052 Ventura X2
Detail

Nafukovací kajak bestway Ventura Pro všechny milovníky vodáctví a sjíždění vodních toků přináší firma Bestway nafukovací kajak Ventura. Jedná se rozměrný kajak, vyrobený z odolného PVC materiálu, který je potažen pevným nylonovým potahem. Kajak je vybaven třemi nafukovacími komorami, které zaručují kvalitní a velmi pevnou stavbu celého kajaku. Tloušťka stěny 0,6 mm je pak skvělou zprávou pro náročné vodáky, kteří chtějí kajak využívat sportovně. Podlážka kajaku je nafukovací. Kajak je pro dvě osoby, tudíž lze na vodních tocích řádit ve dvou. Součástí kajaku jsou 2 hliníková kajaková pádla o délce 218 cm. Měkké látkové, volitelně nastavitelné sedačky zaručují pohodlné pádlování a především řízení. Box na uchovávání věcí je součástí kajaku, v jeho přední části. Kajak je ideální pro klidné a lehce zvlněné vody. Jeho hlavní výhodou je jednoduchá obsluha a hlavně pak rychlé vyfouknutí a nafouknutí. Parametry kajaku: - Rozměr: 330 x 94 cm - Vhodný pro 2 osoby - Dvě odnímatelné boční komory - Podlážka s rovným nosníkem z odolného PVC - Tři nafukovací komory pro pevný tvar - Integrovaný vývodní ventil - Podpěry na vesla - Vyjímatelná ploutev pro směrovou stabilitu - Kajaková pádla součástí balení (218 cm) - Měkké látkové, snadno nastavitelné sedačky s úložným prostorem - Dva držáky pro přenášení kajaku - Odnímatelný box v přední části kajaku - Nosnost kajaku: 200 kg - Tloušťka stěny: 0,6 mm - Vysoce kvalitní nylonový trup, odolný vůči slunečnímu záření, oleji a mořské vodě Obsah balení: Nafukovací kajak, ruční pumpa, záplaty, manometr. (hawaj.cz)

Podobné produkty ako Bestway 65052 Ventura X2 , Msi mpg infinite x2 13fnug-030eu (mpg infinite x2 13fnug-030eu)

ADJ Hydro Beam X2 Beam

ADJ Hydro Beam X2 Beam
Detail

Profesionální světelný efekt typu Beam, inteligentní světlo na pohyblivé hlavici. Vybaveno je výbojkou Osram Sirius HRI 370W LL s životností 6000 h. Produkuje 3-stupňový ostrý světelný paprsek. Díky robustní konstrukci a ochraně IP65 je vhodné pro použití v interiérech i exteriérech. Odolná konstrukce chrání zařízení před vlhkostí, prachem a nečistotami. Světlo je vhodné pro festivaly, outdoorové akce i pro umístění v open-air klubech a jiných prostorách. Nabízí prodlouženou životnost a sníženou potřebu údržby díky uzavřenému designu. Výbojka: Osram Sirius HRI 370W LL (6000 h). Teplota barev: 8000K. CRI: 70. Úhel vyzařování: 3 stupně. Barevné kolečko: 10 barev + 3200K a 5600K + otevřené. GOBO: 1 x GOBO kolo s 5 skleněnými GOBO, 3 kovovými GOBO a 3 GOBO reducers + otevřené. Všechny GOBO jsou otočné a odnímatelné. Vnější průměr GOBO: 9,8 mm. Průměr obrazu GOBO: 6,5 mm. Prism kolečko: 8 efektů s otáčením v obou směrech. Displej: OLED. Vstup/výstup: 5-pinový DMX IP65 (s gumovými ochrannými kryty). Napájení: Powercon IP65 (s gumovými ochrannými kryty). Světlo je vybaveno kovovou konstrukcí. Ovládání: 2 režimy DMX: 14 a 16 kanálů. Režim řízení: DMX512, RDM. Aktualizace firmware: prostřednictvím USB portu IP65 (s gumovými ochrannými kryty). Pan/naklonění: 540/270. Rozlišení: 16-bit. Napětí: AC100-240 V, 50/60 Hz. Spotřeba energie: 490 W. Rozměr: 402 x 330 x 630 mm. Hmotnost: 29 kg. Barva: Black Napájení: 240V Země původu: Čína Adaptér součástí: Ano (muziker.cz)

Podobné produkty ako ADJ Hydro Beam X2 Beam , Rocketbook think board x2 (287)

Paddleboard HYDRO FORCE Fastblast Tech 12'6

Paddleboard HYDRO FORCE Fastblast Tech 12'6
Detail

HYDRO force Fastblast Tech je model typu Race/Fast Touring. Je vhodný pro jezdce do 120kg k delším vyjížďkám v rychlém tréninkovém tempu. * 3-vrstvá TRITECH drop-stitch technologie * Příjemná protiskluzová podložka * Elastická šňůra pro uložení nákladu * Praktické držadlo pro snadné přenášení paddleboardu Paddleboard je v originálním balení dodáván bez pádla, a proto jsme vytvořili dvě varianty – jednu bez pádla a druhou s pádlem. HYDRO FORCE je další značkou největšího světového výrobce sportovního nafukovacího zboží bestway. Nová řada nafukovacích paddlebordů HF je kvalitně provedená a dostupná za velmi příznivé ceny. Balení obsahuje: Plovák Luxusní batoh na přenášení paddleboardu Pumpu s tlakoměrem Pojistný řemínek – leash Opravnou sadu Jednu rychloupínací finu (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Paddleboard HYDRO FORCE Fastblast Tech 12'6 , Insta360 one x2 (cinosxx/a)

Bestway Kajak X2, 3,21m x 88cm - rozbaleno

Detail

Kajak disponuje nafukovacími sedadly pro 2 a je vyroben z odolného a testovaného vinylu o síle 0,57 mm. Součástí jsou pevné rukojeti, 2× oboustranná dvouplášťová vesla a odnímatelná středová ploutev. bestway Kajak X2, 3,21m x 88cm má opravnou sadu v balení. (mall.cz)

Podobné produkty ako Bestway Kajak X2, 3,21m x 88cm - rozbaleno , Fractal design dynamic x2 gp-14 bílý (fd-fan-dyn-x2-gp14-wto)

Bestway TRECK X2 Nafukovací člun, modrá, velikost

Bestway TRECK X2 Nafukovací člun, modrá, velikost
Detail

Nafukovací člun bestway TRECK X3 vám zajistí bezpečnou a zábavnou plavbu. Tři vzduchové komory poskytují dostatečný vztlak, odpružení a odolnost proti propíchnutí. Dvě nafukovací sedačky zajistí pohodlí i při robustní jízdě. Samostatně nafukovací podlaha je dokonale odpružená. Na bocích jsou zabudované spony na vesla a oka pro ovinovací lano pro snadnou manipulaci. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Bestway TRECK X2 Nafukovací člun, modrá, velikost , Bestway bazének (6942138952162)

Hydro-force OARS Vesla, žlutá, velikost UNI

Hydro-force OARS Vesla, žlutá, velikost UNI
Detail

Hydro force OARS jsou rozkládací plastová vesla určená pro rekreační a nezávodní použití. Vhodná na loď, kajak i raft. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Hydro-force OARS Vesla, žlutá, velikost UNI , Bestway plavecke rukavky

Bestway Raft Treck X2 HydroForce set 255x127 cm

Detail

Nafukovací člun bestway Treck X2 Hydroforce set je místem situováno až pro dvě osoby. Vyrobeno z odolného materiálu. Tříkomorová konstrukce. S provazem pro uchopení disponující průchodkami po celém obvodu člunu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Bestway Raft Treck X2 HydroForce set 255x127 cm , Bestway plameňák (6941607311196)

Bestway 65132 Hydro-Force Rapid X3

Bestway 65132 Hydro-Force Rapid X3
Detail

Nafukovací kajak bestway rapid X3 Kajak X3 přímo vyzývá k dobrodružství! Kajak je vyroben z odolného a testovaného vinylu o síle 0,57 mm. Je vybaven rychloupínacími ventily, bezpečnostním ventilem, vypouštěcím ventilem a lanem s vestavěnými průchodkami po obvodu. Tvar konstrukce zabraňuje vstupu vody do kokpitu, který je vybaven nafukovacími sedadly. Člun je vybaven jednou odnímatelnou středovou ploutví, která pomáhá udržet směr. Jistě oceníte i další praktické detaily, jako napřílad pevné rukojeti a 2× oboustranná dvouplášťová vesla z hliníku. - Maximální nosnost: 250 kg - Počet osob: 3 osoby - Váha: cca 18 kg - Rozměr: 381× 100 cm - Věk: vhodné pro děti od 6 let (hawaj.cz)

Podobné produkty ako Bestway 65132 Hydro-Force Rapid X3

Bestway VOYAGER X2 RAFT SET Nafukovací raft, béžová, velikost

Bestway VOYAGER X2 RAFT SET Nafukovací raft, béžová, velikost
Detail

Nafukovací raft bestway VOYAGER X2 RAFT SET pro 2 osoby vám zajistí bezpečnou a zábavnou plavbu. Speciální materiál odolává propíchnutí, nárazům a zlepšuje přilnavost vůči vodě. Na plášti najdete držáky na pruty a zabudovaná oka na vesla. Samostatně nafukovací podlaha je dokonale odpružená pro větší pohodlí. Rukojeť na přední části zajišťuje snadnou manipulaci. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Bestway VOYAGER X2 RAFT SET Nafukovací raft, béžová, velikost , Catrice hydro overnight mask

Potápěčská souprava Hydro Pro Bestway 24053

Potápěčská souprava Hydro Pro Bestway 24053
Detail

Souprava Hydro Pro od bestway byla navržena s ohledem na fanoušky výletů pod vodou. Maska je určena pro děti od 14 let a dospělé. Brýle s nastavitelným popruhem se snadno přizpůsobí hlavě uživatele. Zrcadlové polykarbonátové čočky s UV ochrannou vrstvou chrání vaše před slunečními paprsky. Silikonový pohodlný náustek a měkký okraj kolem brýlí zajišťují dokonalé uchycení a zabraňují vniknutí vody do oči a úst. Trubka je vybavena technologií suchého vstupu, která zabraňuje pronikání vody v případě ponoření.Specifikace:Nastavitelný popruh,Polykarbonátové čočky s UV vrstvou,Technologie suchého vtoku,Hmotnost cca 460g.Rozměr balení:Délka: 22,5 cmŠířka: 10,5 cmVýška: 48 cm (bajecnehracky.cz)

Podobné produkty ako Potápěčská souprava Hydro Pro Bestway 24053 , Fractal design dynamic x2 gp-12 pwm černý (fd-fan-dyn-x2-gp12-pwm-wt)

Dunlop Force Lite Ti (5013317891945 )

Dunlop Force Lite Ti (5013317891945 )
Detail

Squashová raketa , materiál: graphite, 195 g Potřebujete novou raketu na squash? Squashová raketa Dunlop force Lite Ti by pro vás mohla být tou správnou volbou. Materiálem squashové rakety je graphite. Raketa je vytvořena speciálně pro dospělé. Tato raketa se vyznačuje obvyklou velikostí výpletu 500 cm2. Černá a žlutá barva dodá squashové raketě perfektní vzhled. Zajímavé vlastnosti rakety na squash Dunlop Force Lite Ti Squashová raketa s výraznější váhou 195 g Standardní plocha výpletu činí 500 cm2 Barevné provedení černá a žlutá Materiál squashové rakety: graphite (alza.cz)

Podobné produkty ako Dunlop Force Lite Ti (5013317891945 ) , Bestway hrací centrum (6942138968088)

Hydro-force ALUMINUM KAYAK PADDLE Hliníkové pádlo na kajak, černá, velikost UNI

Hydro-force ALUMINUM KAYAK PADDLE Hliníkové pádlo na kajak, černá, velikost UNI
Detail

Hliníkové pádlo na kajak Hydro-force ALUMINUM KAYAK PADDLE je určeno pro rekreační účely. Díky své konstrukci a použitému materiálu zajišťuje jistý a spolehlivý záběr. Pro transport nebo uskladnění se rychle a snadno rozloží na pět dílů. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Hydro-force ALUMINUM KAYAK PADDLE Hliníkové pádlo na kajak, černá, velikost UNI , Bestway bazén ostrov (6942138952179)

Bestway Nafukovací kajak Cove Champion X2 s pádly a pumpou, 331 x 88 cm

Bestway Nafukovací kajak Cove Champion X2 s pádly a pumpou, 331 x 88 cm
Detail

Užijte si léto a nechte se unášet po jezeře, řece nebo na moři v nafukovacím kajaku. Tato kajaková sada pro dvě osoby obsahuje vše, co potřebujete pro skvělý den na vodě - 2 pádla, pumpu a opravnou náplast. Je navržena pro rychlé a snadné sestavení. Kajak se snadno nafukuje pomocí přiložené ruční pumpy Air Hammer™. Pohodlný velký kokpit obsahuje dvě nafukovací sedadla s opěradly pro extra podporu. Má také spoustu úložného prostoru pro svačiny, další vybavení nebo jakékoli jiné vodní potřeby. Snadno se plaví po vodě pomocí ploutví na dně, které jsou odnímatelné, aby bylo zajištěno snadné a kompaktní skladování. Nafukovací podlaha je pevná a tuhá. Přeprava nebo ukotvení je hračka pomocí ovinutého lana. Praktická je elastická šňůrka pro uchycení nezbytností. Technické parametry: pádlo: 230 cm, hliník rozměr balení: 45 x 62 x 26,5 cm hmotnost balení: 12,16 kg rozměr nenafouknutého kajaku: 331 x 91 cm (dl. x š) (4home.cz)

Podobné produkty ako Bestway Nafukovací kajak Cove Champion X2 s pádly a pumpou, 331 x 88 cm , Bestway skluzavka vodní (6942138968996)

Bestway Hydro-Force Neva III

Bestway Hydro-Force Neva III
Detail

Nafukovací člun bestway Neva III Bestway představuje člun ze serie Neva, který je velkým rodinným člunem, který pobere pohodlně 4 dospělé osoby. Je vyroben z kvalitního testovaného PVC vinylu tak, aby odolal i těm nejhorším nástrahám vodních ploch. Člun je vybaven kvalitním držadly, která zajišťují bezpečnost na palubě člunu. Nafukovací čluny Voyager jsou vybaveny záchytným lanem, které je po celém obvodu nafukovacího člunu a lze tak člun snadno uchopit. Pokud jste vášnivý rybář a hledáte lehký a jednoduše ovladatelný člun, pak zvolte jednoznačně Voyager. Parametry člunu: - Rozměry člunu: 316 x 124 cm - Nosnost člunu 300 kg - Držáky rybářských prutů - Nafukovací dno a sedáky v člunu - Záchytné lano po celém obvodu člunu - Ventily pro rychlé nafouknutí a vyfouknutí Obsah balení: Nafukovací člun, opravná sada. (hawaj.cz)

Podobné produkty ako Bestway Hydro-Force Neva III , Bestway bazén 150x53cm (6942138951325)

Paddleboard Bestway 65346 Hydro Force HuaKa'i

Paddleboard Bestway 65346 Hydro Force HuaKa'i
Detail

Skvěle vyrobené prkno s protiskluzovým povrchem, velmi dobře tvarované s pružným surfařským vodítkem se osvědčí na nejednom vodním díle. Deska se velmi snadno používá, stačí ji nafouknout ruční pumpou, která je součástí sady, a můžete vyrazit. Díky velmi vysokému vztlaku snadno unese osobu o maximální hmotnosti 130 kg (včetně zavazadel). Je vyroben z materiálu Tritech - speciálního třívrstvého laminátu s jádrem z polyesterové síťoviny a PVC, který zajišťuje tuhost a pevnost, a Drop Stitch - nafukovací konstrukce, která zaručuje stabilitu na vodě. Nafukovací prkno je nepostradatelným zavazadlem pro každého milovníka dlouhých výletů po vodních plochách. Pokud dáváte přednost aktivnímu odpočinku před lenošením na pláži, je tento produkt určen právě pro vás! Nafukovací prkno je ideální pro surfování, ale také pro jógu. Po plavání lze desku snadno vyfouknout a uložit do speciálního batohu, který je součástí sady. Technický popis: surfovací prkno pro 1 osobu vyrobeno ze speciálního materiálu Drop Stitch, který je lehký a odolný povrchový materiál Tritech™, který byl speciálně testován, certifikované pro vynikající trvanlivost a odolnost proti UV záření ideální tvar pro plavání v klidné vodě a malých vlnách pružná šňůrka vpředu pro zajištění zavazadel při plavání pohodlná rukojeť pro snadné přenášení neklouzavá trakční podložka široká podložka umožňuje vzít vašeho domácího mazlíčka s sebou maximální zatížení 130 kg střední ploutev Obsah balení: deska nastavitelné pádlo ruční čerpadlo elastické surfařské vodítko s rukojetí batoh ploutve opravná sada Parametry: rozměr desky 305 x 84 x 15 cm hmotnost desky 12,5 kg maximální zatížení 130 kg (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Paddleboard Bestway 65346 Hydro Force HuaKa'i , Bestway hrací centrum (6942138968873)

FSP Fortron HYDRO GSM Lite PRO 650 (PPA6505801)

FSP Fortron HYDRO GSM Lite PRO 650 (PPA6505801)
Detail

Počítačový zdroj 650W, ATX, 80 PLUS Gold, účinnost 90%, 2 × PCIe (8-pin), 4 ks PCIe (8-pin / 6+2-pin), 8 × SATA, odpojitelné kabely, aktivní PFC, tepelná regulace otáček, síťový vypínač a dual EPS, 120 mm ventilátor, Semi modulární, hloubka 140 mm Semi modulární počítačový zdroj FSP Fortron HYDRO GSM Lite PRO 650 W Žádný počítač, pracovní stanice či herní stroj nemohou fungovat bez dostatečně dimenzovaného napájecího zdroje. Spousta lidí výběr zdroje podcení, což není dobře. Mimo správné napájení počítače dokáže znatelně ovlivnit životnost komponentů a také celkovou spotřebu elektřiny. Moderní zdroj FSP Fortron HYDRO GSM Lite PRO 650 W s výkonem 650 W je vhodný pro použití v kancelářských, multimediálních a i herních PC s docela výkonnou grafickou kartou. Částečně modulární řešeníK ideální proudění vzduchu uvnitř skříně potřebujete kvalitně uspořádat veškerou kabeláž. Proto oceníte, že FSP Fortron HYDRO GSM... (alza.cz)

Podobné produkty ako FSP Fortron HYDRO GSM Lite PRO 650 (PPA6505801) , Filtrace bestway nahradni dily

FSP Fortron HYDRO GSM Lite PRO 550 (PPA5505801)

FSP Fortron HYDRO GSM Lite PRO 550 (PPA5505801)
Detail

Počítačový zdroj 550W, ATX, 80 PLUS Gold, účinnost 90%, 2 ks PCIe (8-pin / 6+2-pin), 6 × SATA, odpojitelné kabely, aktivní PFC, tepelná regulace otáček, síťový vypínač a dual EPS, 120 mm ventilátor, Semi modulární, hloubka 140 mm Semi modulární počítačový zdroj FSP Fortron HYDRO GSM Lite PRO 550 Žádný počítač, pracovní stanice či herní stroj nemohou fungovat bez dostatečně dimenzovaného napájecího zdroje. Spousta lidí výběr zdroje podcení, což není dobře. Mimo správné napájení počítače dokáže znatelně ovlivnit životnost komponentů a také celkovou spotřebu elektřiny. Moderní zdroj FSP Fortron HYDRO GSM Lite PRO s výkonem 550 W je vhodný pro použití v kancelářských, multimediálních a i herních PC s docela výkonnou grafickou kartou. Částečně modulární řešeníK ideální proudění vzduchu uvnitř skříně potřebujete kvalitně uspořádat veškerou kabeláž. Proto oceníte, že FSP Fortron HYDRO GSM Lite PRO 550W je částečně... (alza.cz)

Podobné produkty ako FSP Fortron HYDRO GSM Lite PRO 550 (PPA5505801) , Nahradni dily pro bestway

ViewSonic X2 (X2)

ViewSonic X2 (X2)
Detail

Projektor DLP LED, Full HD, nativní rozlišení 1920 × 1080, 16:9, 3D, svítivost 2300 ANSI lm, kontrast 3000000:1, HDMI 1.4, HDMI 2.0, USB-C, Bluetooth, WiFi, HDR, reproduktory, Android Chytrý domácí bezlampový projektor s vysokým jasem a krátkou projekční vzdálenostíViewSonic X2 je chytrý domácí projektor s vysokou svítivostí bez použití lampy. Díky pokročilé technologii LED 3. generace poskytuje projektor vysoký jas 3100 LED lumenů (2300 ANSI lumenů), výdrž až 30000 hodin a potěší nízkou spotřebou energie. ViewSonic X2 DLP disponuje krátkou projekční vzdáleností, kdy již při vzdálenosti pouze 1,53 m vytvoří obraz s úhlopříčkou 100". Věrných a bohatých barev bude dosaženo využitím technologie Cinema SuperColor+, která pokrývá 125 % barevného gamutu Rec.709. O kvalitní ozvučení se starají dva 6W reproduktory Harman Kardon. Pokud si budete chtít večer pustit film a nikoho nerušit, můžete využít Bluetooth připojení a spárovat s projektorem ViewSonic X2 vaše... (alza.cz)

Podobné produkty ako ViewSonic X2 (X2) , Bestway 58126 piskova filtrace

Hannah SHELTON LITE hydro/insignia blue Velikost: XXL pánská softshellová bunda

Hannah SHELTON LITE hydro/insignia blue Velikost: XXL pánská softshellová bunda
Detail

Hlavní přednosti pánské bundy HANNAH SHELTON LITE: kvalitní materiál vodoodpudivá větruvzdorná prodyšná nastavitelná kapuce ochranná krytka brady regulovatelný spodní okraj anatomicky tvarované rukávy rukávy ukončené suchým zipem 2 hlavní kapsy 1 náprsní kapsa dvoubarevný design regular fit střih Využití: do přírody, do města, volný čas Složení materiálu 94% polyester, 6% elastan Materiál Soft-Shell (outdoormarket.cz)

Podobné produkty ako Hannah SHELTON LITE hydro/insignia blue Velikost: XXL pánská softshellová bunda , Bestway piskova filtrace navod

Hannah SHELTON LITE hydro/insignia blue Velikost: L pánská softshellová bunda

Hannah SHELTON LITE hydro/insignia blue Velikost: L pánská softshellová bunda
Detail

Hlavní přednosti pánské bundy HANNAH SHELTON LITE: kvalitní materiál vodoodpudivá větruvzdorná prodyšná nastavitelná kapuce ochranná krytka brady regulovatelný spodní okraj anatomicky tvarované rukávy rukávy ukončené suchým zipem 2 hlavní kapsy 1 náprsní kapsa dvoubarevný design regular fit střih Využití: do přírody, do města, volný čas Složení materiálu 94% polyester, 6% elastan Materiál Soft-Shell (outdoormarket.cz)

Podobné produkty ako Hannah SHELTON LITE hydro/insignia blue Velikost: L pánská softshellová bunda , Craft core endur hydro (sptcra199nad)

Hannah SHELTON LITE hydro/insignia blue Velikost: M pánská softshellová bunda

Hannah SHELTON LITE hydro/insignia blue Velikost: M pánská softshellová bunda
Detail

Hlavní přednosti pánské bundy HANNAH SHELTON LITE: kvalitní materiál vodoodpudivá větruvzdorná prodyšná nastavitelná kapuce ochranná krytka brady regulovatelný spodní okraj anatomicky tvarované rukávy rukávy ukončené suchým zipem 2 hlavní kapsy 1 náprsní kapsa dvoubarevný design regular fit střih Využití: do přírody, do města, volný čas Složení materiálu 94% polyester, 6% elastan Materiál Soft-Shell (outdoormarket.cz)

Podobné produkty ako Hannah SHELTON LITE hydro/insignia blue Velikost: M pánská softshellová bunda , Craft core endur hydro (sptcra203nad)

FSP HYDRO GSM Lite PRO 650/650W/ATX/80PLUS Gold/Modular/Retail

Detail

Díky topologii LLC a japonským e-kondenzátorům je řada Hydro GSM Lite PRO dokonalým řešením pro vaše komponenty náročné na výkon, které dosahují ultravysoké účinnosti a mimořádného výkonu. Inteligentní 120mm tepelný regulační ventilátor umožňuje nasávání optimálního chladného vzduchu. Pokud jde o vzhled produktu, Hydro GSM Lite PRO je potažen matným černým povrchem a osazen osmibokou nerezovou mřížkou ventilátoru, která umožňuje vynikající proudění vzduchu a zároveň zůstává stylová pro hráče. Řada Hydro GSM LITE PRO je navržena jako semi-moudlární, což nejen šetří čas uživatele při instalaci, ale také poskytuje vašemu systému úhledný a uklizený vzhled. *Shoda s nejnovějšími ATX 12V V2.52 *Účinnost > 90% při typickém zatížení *Inteligentní ovládání rychlosti ventilátoru *Tichý a dlouhotrvající 120mm tichý ventilátor *Ploché kabely *Výkonný design s jednou kolejnicí + 12V *Japonské elektrolytické kondenzátory *Připraveno na nejnovější procesory Intel *Plná ochrana OCP, OVP, SCP, OPP, OTP *Certifikát Gold 80 PLUS® Specifikace *Model: Hydro GSM Lite Pro (HGS-650M) *Formát: ATX *Ventilátor: 120 mm *Rozměry: 150 x 140 x 86 mm *Účinnost: >90% *Vstupní napětí: 100 240 Vac *Vstupní proud: 8-4 A *Frekvence: 50 60 Hz *PFC: Aktivní PFC *Poskytovaná energie: 650 W *Ochrana: OCP, OVP, SCP, OPP, OTP Konektory *1 x ATX 24 Pin *2 x CPU 4+4 Pin *4 x PCI-E 6+2 Pin *8 x SATA *3 x Molex *1 x Floppy Více na stránkách výrobce: https://www.fsplifestyle.com/en/product/HydroGSMLitePRO650W.html (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako FSP HYDRO GSM Lite PRO 650/650W/ATX/80PLUS Gold/Modular/Retail , Sowash hydro jet ustni sprcha

FSP HYDRO GSM Lite PRO 750/750W/ATX/80PLUS Gold/Modular/Retail

FSP HYDRO GSM Lite PRO 750/750W/ATX/80PLUS Gold/Modular/Retail
Detail

Díky topologii LLC a japonským e-kondenzátorům je řada Hydro GSM Lite PRO dokonalým řešením pro vaše komponenty náročné na výkon, které dosahují ultravysoké účinnosti a mimořádného výkonu. Inteligentní 120mm tepelný regulační ventilátor umožňuje nasávání optimálního chladného vzduchu. Pokud jde o vzhled produktu, Hydro GSM Lite PRO je potažen matným černým povrchem a osazen osmibokou nerezovou mřížkou ventilátoru, která umožňuje vynikající proudění vzduchu a zároveň zůstává stylová pro hráče. Řada Hydro GSM LITE PRO je navržena jako semi-moudlární, což nejen šetří čas uživatele při instalaci, ale také poskytuje vašemu systému úhledný a uklizený vzhled. *Shoda s nejnovějšími ATX 12V V2.52 *Účinnost > 90% při typickém zatížení *Inteligentní ovládání rychlosti ventilátoru *Tichý a dlouhotrvající 120mm tichý ventilátor *Ploché kabely *Výkonný design s jednou kolejnicí + 12V *Japonské elektrolytické kondenzátory *Připraveno na nejnovější procesory Intel *Plná ochrana OCP, OVP, SCP, OPP, OTP *Certifikát Gold 80 PLUS® Specifikace *Model: Hydro GSM Lite Pro (HGS-750M) *Formát: ATX *Ventilátor: 120 mm *Rozměry: 150 x 140 x 86 mm *Účinnost: >90% *Vstupní napětí: 100 240 Vac *Vstupní proud: 10-5 A *Frekvence: 50 60 Hz *PFC: Aktivní PFC *Poskytovaná energie: 750 W *Ochrana: OCP, OVP, SCP, OPP, OTP Konektory *1 x ATX 24 Pin *2 x CPU 4+4 Pin *4 x PCI-E 6+2 Pin *8 x SATA *3 x Molex *1 x Floppy Více na stránkách výrobce: https://www.fsplifestyle.com/en/product/HydroGSMLitePRO750W.html (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako FSP HYDRO GSM Lite PRO 750/750W/ATX/80PLUS Gold/Modular/Retail , Craft core endur hydro (sptcra402nad)

Hohem iSteady X2 black (iSteady X2)

Hohem iSteady X2 black (iSteady X2)
Detail

Stabilizátor pro mobilní telefony, nosnost 280 g, výdrž 10 h, způsob upevnění: přizpůsobitelné čelisti, Bluetooth, USB-C, dálkové ovládání a stativová trojnožka Tříosý stabilizátors dálkovým ovládánímHohem iSteady X2 je tříosý stabilizátor pro mobilní telefony. Díky stabilizátoru budou vaše snímky hladké, plynulé a bez chvění. Můžete jej naklánět, jak potřebujete, výsledkem budou vždy profesionálně vypadající videa. Stabilizátor využijete zejména při živých přenosech, videohovorech, vlogování či jiné kreativní produkci.PRO TELEFONYšířka 5,5 - 9 cmDOBA PROVOZU10 hodinKOMPATIBILITAAndroid / iOSOtočný Hohem iSteady X2Stabilizátor Hohem iSteady X2 je otočný v rozmezí 320° podél os Pan, Tilt a Roll. Zajistí vždy plynulé, stabilní a profesionálně vyhlížející záběry, ať už používáte inteligentní sledování nebo jej ovládáte ručně pomocí joysticku. Stabilizátor Hohem iSteady X2 je vybaven nastavitelnou svorkou, do které umístíte mobilní telefon. Disponuje... (alza.cz)

Podobné produkty ako Hohem iSteady X2 black (iSteady X2)

FSP/Fortron HYDRO GSM Lite PRO 650, 80PLUS GOLD, 650W, semi-modular, PPA6505801

FSP/Fortron HYDRO GSM Lite PRO 650, 80PLUS GOLD, 650W, semi-modular, PPA6505801
Detail

Díky topologii LLC a japonským e-kondenzátorům je řada Hydro GSM Lite PRO dokonalým řešením pro vaše komponenty náročné na výkon, které dosahují ultravysoké účinnosti a mimořádného výkonu. Inteligentní 120mm tepelný regulační ventilátor umožňuje nasávání optimálního chladného vzduchu. Pokud jde o vzhled produktu, Hydro GSM Lite PRO je potažen matným černým povrchem a osazen osmibokou nerezovou mřížkou ventilátoru, která umožňuje vynikající proudění vzduchu a zároveň zůstává stylová pro hráče. Řada Hydro GSM LITE PRO je navržena jako semi-moudlární, což nejen šetří čas uživatele při instalaci, ale také poskytuje vašemu systému úhledný a uklizený vzhled. *Shoda s nejnovějšími ATX 12V V2.52 *Účinnost > 90% při typickém zatížení *Inteligentní ovládání rychlosti ventilátoru *Tichý a dlouhotrvající 120mm tichý ventilátor *Ploché kabely *Výkonný design s jednou kolejnicí + 12V *Japonské elektrolytické kondenzátory *Připraveno na nejnovější procesory Intel *Plná ochrana OCP, OVP, SCP, OPP, OTP *Certifikát Gold 80 PLUS® Specifikace *Model: Hydro GSM Lite Pro (HGS-650M) *Formát: ATX *Ventilátor: 120 mm *Rozměry: 150 x 140 x 86 mm *Účinnost: >90% *Vstupní napětí: 100 240 Vac *Vstupní proud: 8-4 A *Frekvence: 50 60 Hz *PFC: Aktivní PFC *Poskytovaná energie: 650 W *Ochrana: OCP, OVP, SCP, OPP, OTP Konektory *1 x ATX 24 Pin *2 x CPU 4+4 Pin *4 x PCI-E 6+2 Pin *8 x SATA *3 x Molex *1 x Floppy Více na stránkách výrobce: https://www.fsplifestyle.com/en/product/HydroGSMLitePRO650W.html (patro.cz)

Podobné produkty ako FSP/Fortron HYDRO GSM Lite PRO 650, 80PLUS GOLD, 650W, semi-modular, PPA6505801

FSP/Fortron HYDRO GSM Lite PRO 750, 80PLUS GOLD, 750W, semi-modular, PPA7506101

FSP/Fortron HYDRO GSM Lite PRO 750, 80PLUS GOLD, 750W, semi-modular, PPA7506101
Detail

Díky topologii LLC a japonským e-kondenzátorům je řada Hydro GSM Lite PRO dokonalým řešením pro vaše komponenty náročné na výkon, které dosahují ultravysoké účinnosti a mimořádného výkonu. Inteligentní 120mm tepelný regulační ventilátor umožňuje nasávání optimálního chladného vzduchu. Pokud jde o vzhled produktu, Hydro GSM Lite PRO je potažen matným černým povrchem a osazen osmibokou nerezovou mřížkou ventilátoru, která umožňuje vynikající proudění vzduchu a zároveň zůstává stylová pro hráče. Řada Hydro GSM LITE PRO je navržena jako semi-moudlární, což nejen šetří čas uživatele při instalaci, ale také poskytuje vašemu systému úhledný a uklizený vzhled. *Shoda s nejnovějšími ATX 12V V2.52 *Účinnost > 90% při typickém zatížení *Inteligentní ovládání rychlosti ventilátoru *Tichý a dlouhotrvající 120mm tichý ventilátor *Ploché kabely *Výkonný design s jednou kolejnicí + 12V *Japonské elektrolytické kondenzátory *Připraveno na nejnovější procesory Intel *Plná ochrana OCP, OVP, SCP, OPP, OTP *Certifikát Gold 80 PLUS® Specifikace *Model: Hydro GSM Lite Pro (HGS-750M) *Formát: ATX *Ventilátor: 120 mm *Rozměry: 150 x 140 x 86 mm *Účinnost: >90% *Vstupní napětí: 100 240 Vac *Vstupní proud: 10-5 A *Frekvence: 50 60 Hz *PFC: Aktivní PFC *Poskytovaná energie: 750 W *Ochrana: OCP, OVP, SCP, OPP, OTP Konektory *1 x ATX 24 Pin *2 x CPU 4+4 Pin *4 x PCI-E 6+2 Pin *8 x SATA *3 x Molex *1 x Floppy Více na stránkách výrobce: https://www.fsplifestyle.com/en/product/HydroGSMLitePRO750W.html (patro.cz)

Podobné produkty ako FSP/Fortron HYDRO GSM Lite PRO 750, 80PLUS GOLD, 750W, semi-modular, PPA7506101

FSP/Fortron HYDRO GSM Lite PRO 550, 80PLUS GOLD, 550W, semi-modular, PPA5505801

FSP/Fortron HYDRO GSM Lite PRO 550, 80PLUS GOLD, 550W, semi-modular, PPA5505801
Detail

Díky topologii LLC a japonským e-kondenzátorům je řada Hydro GSM Lite PRO dokonalým řešením pro vaše komponenty náročné na výkon, které dosahují ultravysoké účinnosti a mimořádného výkonu. Inteligentní 120mm tepelný regulační ventilátor umožňuje nasávání optimálního chladného vzduchu. Pokud jde o vzhled produktu, Hydro GSM Lite PRO je potažen matným černým povrchem a osazen osmibokou nerezovou mřížkou ventilátoru, která umožňuje vynikající proudění vzduchu a zároveň zůstává stylová pro hráče. *Shoda s nejnovějšími ATX 12V V2.52 *Účinnost > 90% při typickém zatížení *Inteligentní ovládání rychlosti ventilátoru *Tichý a dlouhotrvající 120mm tichý ventilátor *Ploché kabely *Výkonný design s jednou kolejnicí + 12V *Japonské elektrolytické kondenzátory *Připraveno na nejnovější procesory Intel *Plná ochrana OCP, OVP, SCP, OPP, OTP *Certifikát Gold 80 PLUS® Specifikace *Model: Hydro GSM Lite Pro (HGS-550M) *Formát: ATX *Ventilátor: 120 mm *Rozměry: 150 x 140 x 86 mm *Účinnost: >90% *Vstupní napětí: 100 240 Vac *Vstupní proud: 8-4 A *Frekvence: 50 60 Hz *PFC: Aktivní PFC *Poskytovaná energie: 550 W *Ochrana: OCP, OVP, SCP, OPP, OTP Konektory *1 x ATX 24 Pin *2 x CPU 4+4 Pin *2 x PCI-E 6+2 Pin *6 x SATA *2 x Molex Více na stránkách výrobce: https://www.fsplifestyle.com/en/product/HydroGSMLitePRO550W.html (patro.cz)

Podobné produkty ako FSP/Fortron HYDRO GSM Lite PRO 550, 80PLUS GOLD, 550W, semi-modular, PPA5505801

EDIFIER X2 sluchátka růžová (EDIFIER X2 růžová)

EDIFIER X2 sluchátka růžová (EDIFIER X2 růžová)
Detail

Bezdrátová sluchátka - s mikrofonem, True Wireless, pecky, uzavřená konstrukce, Bluetooth 5.1, podpora SBC, hlasový asistent, přepínání skladeb, přijímání hovorů, certifikace IPX4, frekvenční rozsah 20-20000 Hz, citlivost 94 dB/mW, impedance 32 Ohm, měnič 13 mm, výdrž baterie až 28 h (7 h+21 h) Bezdrátová sluchátka Edifier X2 vás okouzlí nejen růžovým provedením, ale také poctivým zvukem nebo až 28hodinovou výdrží baterie. Sluchátka vynikají kompaktním zpracováním a nízkou hmotností, díky čemuž jsou ideální pro každodenní používání. Například cestou do školy nebo do práce. Při používání sluchátek oceníte až 7hodinovouvýdrž baterie a dalších 21 hodin získáte z nabíjecího pouzdra. Bezdrátová sluchátka EarFun Air Pro SV jsou vybavena 13mm driverem s nízkým zkreslením pro špičkové zvukové podání. Díky technologii Bluetooth 5.1 získáte čistý zvukový přenos i na delší vzdálenost. Klíčové vlastnosti bezdrátových sluchátek Edifier X2,... (alza.cz)

Podobné produkty ako EDIFIER X2 sluchátka růžová (EDIFIER X2 růžová)

Triton RNA-02-A51-YXX-X2, RNA-02-A51-YXX-X2

Triton RNA-02-A51-YXX-X2, RNA-02-A51-YXX-X2
Detail

Hybridní rozvaděč RNA Datový rozvaděč RNA s plochými dveřmi (verze -X2 na konci kódu) byl vyvinut pro instalaci v místech, kde není možno těžit z výhod které přináší standardní model tohoto rozvaděče. Celková hloubka rozvaděče včetně dveří u této modifikace dosahuje pouze 110 mm. Použití plochých dveří přináší některá omezení. Držák keystonů pro osazení datových rozvodů je zde kolmo na plastovou montážní desku a kabely tak více zasahují do prostoru určeného pro instalaci aktivních prvků. Také část určená pro rozvod napájení se liší od základního modelu. *IP20 / IK05 *Rozvaděč se věší přímo na zeď, případně jej lze osadit do připraveného otvoru ve zdi. *Určen k samostatné montáži či v kombinaci s rozvaděčem typu SNA. *Kabelové vstupy na horní, spodní a obou bočních stěnách rozvaděče umožňují jeho spojování do větších sestav s ostatními rozvaděči této řady včetně elektro rozvaděčů typu SNA. *Svařovaný skelet z plechu tloušťky 1 mm v kombinaci s plastem PEHD 8 mm. *Rám rozvaděče a všechny oddělitelné části (boční a zadní kryty, dveře…) jsou pospojeny pomocí propojovacích kabelů, které musí být důkladně připevněny a zasunuty do konektorů po celou dobu užívání rozvaděče. *Na spodní části rozvaděče je umístěn šroub M8 pro připojení pospojení. *Po obvodu rozvaděče jsou připraveny záslepky k vylomení. *Maximální dovolené zatížení rozvaděče 20 kg, dveří 2 kg. (patro.cz)

Podobné produkty ako Triton RNA-02-A51-YXX-X2, RNA-02-A51-YXX-X2

MSI MPG Infinite X2 13FNUG-030EU (MPG Infinite X2 13FNUG-030EU)

MSI MPG Infinite X2 13FNUG-030EU (MPG Infinite X2 13FNUG-030EU)
Detail

Herní PC Intel Core i7 13700KF Raptor Lake 5.4 GHz, NVIDIA Geforce RTX 4080 16GB, RAM 32GB DDR5, SSD 2000 GB, Bez mechaniky, Wi-Fi, HDMI a DisplayPort, 4× USB 3.2, 4× USB 2.0, typ skříně: Midi Tower, Windows 11 Home Herní PC MSI se stane nerozlučným kamarádem každého hráče. Mimo působivého designu se můžete spolehnout i na rychlý a spolehlivý hardware. S touto sestavou si můžete dovolit i nové herní pecky a dech jí nedojde ještě dalších několik let. Mozkem všestranného počítače MSI MPG Infinite X2 13FNUG-030EU je čip Intel Core i7 jemuž sekunduje extra velká porce operační paměti. Samozřejmostí je výkonná grafická karta, s níž si vychutnáte i nejmenší detaily. Oceňovanou výhodou je i vyšší rychlost úložiště, SSD disk pracuje ohromně rychle, přístup k datům i chod celého systému bude velmi rychlý. Jakožto VR ready sestava vám tento kousek pomůže do světa virtuální reality. Vše je chráněno skříní typu Midi Tower, ve které máte prostor i pro další... (alza.cz)

Podobné produkty ako MSI MPG Infinite X2 13FNUG-030EU (MPG Infinite X2 13FNUG-030EU)

MSI MPG Infinite X2 13FNUF-045EU (MPG Infinite X2 13FNUF-045EU)

MSI MPG Infinite X2 13FNUF-045EU (MPG Infinite X2 13FNUF-045EU)
Detail

Herní PC Intel Core i7 13700KF Raptor Lake 5.4 GHz, NVIDIA Geforce RTX 4070 Ti 12GB, RAM 32GB DDR5, SSD 2000 GB, Bez mechaniky, Wi-Fi, HDMI a DisplayPort, 4× USB 3.2, 4× USB 2.0, typ skříně: Midi Tower, Windows 11 Home Drtivý výkon počítače MSI MPG Infinite X2 13FNUF zajistí Intel Core i7-13700KF ve spojení s GeForce RTX 4070 Ti Tak tohle je naprostá pecka. Chcete extra výkonný herní počítač, který rozjede všechny hry na plné pecky? Zvolte herní dělo MSI MPG Infinite X2. Jedná se o nekompromisně vybavený počítač s vodním chlazením poskládaný do designově lákavé skříně. Vše navíc doprovází efektní světelné efekty Mystic Light. Benefity herního PC MSI MPG Infinite X2 16jádrový Intel Core i7Počítač MSI MPG Infinite X2 pohání 16jádrový procesor Intel Core i7-13700KF s pracovní frekvencí až 5,4 GHz. K uchlazení takové výpočetní síly je nutné kvalitní vodní chlazení s masivním... (alza.cz)

Podobné produkty ako MSI MPG Infinite X2 13FNUF-045EU (MPG Infinite X2 13FNUF-045EU)

MSI MEG Trident X2 13NUG-033EU (MEG Trident X2 13NUG-033EU)

MSI MEG Trident X2 13NUG-033EU (MEG Trident X2 13NUG-033EU)
Detail

Herní PC Intel Core i7 13700KF Raptor Lake 5.4 GHz, NVIDIA Geforce RTX 4080 16GB, RAM 32GB DDR5, SSD 2000 GB + HDD 2 TB 7200 ot/min, Bez mechaniky, Wi-Fi, HDMI a DisplayPort, 2× USB 3.2, 2× USB 2.0, typ skříně: Midi Tower, Windows 11 Home Herní PC MSI se stane nerozlučným kamarádem každého hráče. Nabízí vám pečlivě vyladěný hardwarem a moderní design. Díky této sestavě si zahrajete i nové herní pecky a s nároky her se vyrovná ještě několik let. Mozkem praktického počítače MSI MEG Trident X2 13NUG-033EU je procesor Intel Core i7 který doplňuje vyjímečně velká porce operační paměti. Nemůže chybět samostatná grafická karta, díky které si užijete ty správné detaily. Během hraní zajisté oceníte i vyšší rychlost úložiště, klasický disk je púodpořen extra rychlou SSD jednotkou, přístup k datům a chod celého systému bude opravdu rychlý. Jakožto VR ready sestava vás tento kousek přenese i do virtuální reality. To vše je ochráněno pomocí skříně typu Midi... (alza.cz)

Podobné produkty ako MSI MEG Trident X2 13NUG-033EU (MEG Trident X2 13NUG-033EU)

MSI MPG Infinite X2 13FNUG-019EU (MPG Infinite X2 13FNUG-019EU)

MSI MPG Infinite X2 13FNUG-019EU (MPG Infinite X2 13FNUG-019EU)
Detail

Herní PC Intel Core i7 13700KF Raptor Lake 5.4 GHz, NVIDIA Geforce RTX 4080 16GB, RAM 32GB DDR5, SSD 1000 GB, Bez mechaniky, Wi-Fi, HDMI a DisplayPort, 4× USB 3.2, 4× USB 2.0, typ skříně: Midi Tower, Windows 11 Home Herní PC MSI se stane společníkem každého nadšeného hráče. Kromě rychlého a spolehlivého hardwaru vás osloví i moderním designem. S touto sestavou si můžete pořídit nové herní pecky a ještě několik let dokáže udržet tempo s nároky her. Základem všestranného počítače MSI MPG Infinite X2 13FNUG-019EU je procesor Intel Core i7 k němuž patří extra vysoká operační paměť. Samozřejmostí je výkonná grafická karta, která pomůže vykreslit herní svět do nejmenších detailů. Jistě oceníte i vyšší rychlost úložiště, SSD disk pracuje ohromně rychle, což se projeví na přístupu k datům i svižnosti chodu celého systému. Vše je zaobaleno do skříně typu Midi Tower s dostatkem prostoru i pro případné rozšíření. Vysoce výkonné počítače vyžadují kvalitní... (alza.cz)

Podobné produkty ako MSI MPG Infinite X2 13FNUG-019EU (MPG Infinite X2 13FNUG-019EU)

MSI MPG Infinite X2 13FNUI-006EU (MPG Infinite X2 13FNUI-006EU)

MSI MPG Infinite X2 13FNUI-006EU (MPG Infinite X2 13FNUI-006EU)
Detail

Herní PC Intel Core i9 13900KF Raptor Lake 5.8 GHz, NVIDIA Geforce RTX 4090 24GB, RAM 64GB DDR5, SSD 2000 GB, Bez mechaniky, Wi-Fi, HDMI a DisplayPort, 4× USB 3.2, 4× USB 2.0, typ skříně: Midi Tower, Windows 11 Home Herní PC MSI se stane společníkem každého nadšeného hráče. Může se pochlubit vysoce spolehlivým hardwarem i moderním designem. Díky této sestavě si zahrajete i nové herní pecky a zajisté se ještě několik let vyrovná s nároky her. Srdcem praktického počítače MSI MPG Infinite X2 13FNUI-006EU je čip Intel Core i9 jemuž sekunduje patřičně vysoká operační paměť. Předností je výkonná grafická karta, s níž si vychutnáte i nejmenší detaily. Při hrách je výhodou vyšší rychlost úložiště, SSD disk bez mechanických část disponuje extrémní rychlostí, přístup k datům a chod celého systému bude opravdu rychlý. Vše je zabezpečeno skříní typu Midi Tower, která má dostatečný prostor i pro případné rozšíření. Vysoce výkonné stroje musíte dokonale chladit. V... (alza.cz)

Podobné produkty ako MSI MPG Infinite X2 13FNUI-006EU (MPG Infinite X2 13FNUI-006EU)

HMS X2

HMS X2
Detail

Multipress HMS X2 je nejrozsáhlejší zařízení určené ke komplexnímu tréninku celého těla. Jeho universálnost nahradí mnoho strojů běžné posilovny na jednom místě. Kolejnice Atlasu jsou skvělým zařízením pro silový rozvoj svalových partii. Díky plynulému chodu jsou všechny cviky izolované a vedené ve správné poloze. Posilovací zařízení X2 HMS zahrnuje - vodící tyče - modlitebník, motýlek, přítahy vrchní i spodní kladky, předkopávání. Takové široké spektrum zařízení je ideální stroj pro lidi , kteří zvažuji celkový rozvoj svalových partii. Hlavním prvkem celého Atlasu je odjímatelná posilovací lavice. Lavice má nastavitelnou opěru a sedátko vyrobené z odolného čalounění z uhlíkových vláken. Velká kvalita zařízení multipressu HMS X2 zaručuje bezproblémový provoz po dlouhou dobu. Silné rámy zkonstruované z kvalitní oceli , systém kladek a zařízení pro napínání lan splňuje ty nejvyšší technické a estetické normy.Všem doporučujeme tento stroj na domácí použití. Funkce: Bench press Motýlek Přítahy vrchní kladky Dolní přítahy Předkopávání Modlitebník Parametry: Rozměr po rozložení: délka: 242 cm šířka: 205 cm výška: 219 cm Ložiska ve všech kladkách Lineární ložiska v posuvném mechanizmu Úchyty na kotouče o průměru 25 a 50mm Multifunkční, odnímatelná lavice Odolné čalounění Nastavení napětí lan Popruh na kotník Pojistné body s bezpečnostním mechanismem Váha produktu: 191 kg Maximální zatížení produktu (závaží + uživatel): 272kg Maximální zatížení předkopávání: 45kg Maximální zatížení vrchní kladky: 90kg Maximální zatížení: 135 kg Upozornění: Certifikát, norma: Záruka: 24 měsíců (patro.cz)

Podobné produkty ako HMS X2

Fractal Design Dynamic X2 GP-14 bílý (FD-FAN-DYN-X2-GP14-WTO)

Fractal Design Dynamic X2 GP-14 bílý (FD-FAN-DYN-X2-GP14-WTO)
Detail

Ventilátor do PC 140 × 25 mm, 1000 RPM, 12 V, maximální hlučnost až 33,7 dB, 3pin Tento ventilátor Dynamic X2 GP-14 v bílé barvě značky Fractal Design je navržen pro výborné chlazení procesorů, jiných komponentů a celkovému zlepšení stavu proudění vzduchu uvnitř vašeho počítače. Tím je zajištěn bezproblémový a hlavně tichý chod. Ventilátor má neměnnou rychlost otáčení a připojuje se pomocí 3pinového konektoru. Rychlost otáček je až 1000 RPM a je vybaven hydraulickým ložiskem, díky kterému je životnost až neuvěřitelných 100 000 hodin! Klíčové vlastnosti ventilátoru X2 GP-14 značky Fractal Design Ventilátor Dynamic X2 GP-14 značky Fractal Design v bílé barvěUrčen pro chlazení procesorů, dalších komponentů a celkově pro zlepšení stavu proudění vzduchuGarantuje bezproblémový a hlavně tichý chod - 18,9 dB (A)Rychlost otáček je až 1000 RPMPřipojení pomocí 3-pin konektoru Životnost až 100 000 hodin díky LLS ložiskuBílá barva... (alza.cz)

Podobné produkty ako Fractal Design Dynamic X2 GP-14 bílý (FD-FAN-DYN-X2-GP14-WTO)

Insta360 ONE X2

Insta360 ONE X2
Detail

Akční outdoorová 360 kamera Insta360 ONE X2, robustní konstrukce, vodotěsná do 10 m, dvojice 360° objektivů s celkovým rozlišením 5.7K a 30 fps, kodek H.265, dotykový displej, čtyři mikrofony pro 360 audio, automatické stříhání a úpravy v mobilní aplikaci Insta360 ONE, ShotLab, SteadyCam režim, stabilizace FlowState, ovládání hlasem. 80 minut natáčení. Hmotnost 149 g, 46,2 x 113 x 29,8 mm. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Insta360 ONE X2

HMS X2 MULTIPRESS

HMS X2 MULTIPRESS
Detail

Multipress HMS X2 je nejrozsáhlejší zařízení určené ke komplexnímu tréninku celého těla. Jeho universálnost nahradí mnoho strojů běžné posilovny na jednom místě. Kolejnice Atlasu jsou skvělým zařízením pro silový rozvoj svalových partii. Díky plynulému chodu jsou všechny cviky izolované a vedené ve správné poloze. Posilovací zařízení X2 HMS zahrnuje - vodící tyče - modlitebník, motýlek, přítahy vrchní i spodní kladky, předkopávání. Takové široké spektrum zařízení je ideální stroj pro lidi , kteří zvažuji celkový rozvoj svalových partii. Hlavním prvkem celého Atlasu je odjímatelná posilovací lavice. Lavice má nastavitelnou opěru a sedátko vyrobené z odolného čalounění z uhlíkových vláken. Velká kvalita zařízení multipressu HMS X2 zaručuje bezproblémový provoz po dlouhou dobu. Silné rámy zkonstruované z kvalitní oceli , systém kladek a zařízení pro napínání lan splňuje ty nejvyšší technické a estetické normy.Všem doporučujeme tento stroj na domácí použití. Funkce: Bench press Motýlek Přítahy vrchní kladky Dolní přítahy Předkopávání Modlitebník Parametry: Rozměr po rozložení: délka: 242 cm šířka: 205 cm výška: 219 cm Ložiska ve všech kladkách Lineární ložiska v posuvném mechanizmu Úchyty na kotouče o průměru 25 a 50mm Multifunkční, odnímatelná lavice Odolné čalounění Nastavení napětí lan Popruh na kotník Pojistné body s bezpečnostním mechanismem Váha produktu: 191 kg Maximální zatížení produktu (závaží + uživatel): 272kg Maximální zatížení předkopávání: 45kg Maximální zatížení vrchní kladky: 90kg Maximální zatížení: 135 kg Upozornění: Certifikát, norma: Záruka: 24 měsíců (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako HMS X2 MULTIPRESS

Mooer Drummer X2

Mooer Drummer X2
Detail

Bicí automat (kytary.cz)

Podobné produkty ako Mooer Drummer X2

AKASO V50 X2

AKASO V50 X2
Detail

Už žádné rozmazané fotografie a rozklepaná videa – akční kamera Akaso V50 X2 má elektronickou stabilizaci obrazu EIS proti otřesům, takže pořizuje ostré záběry. Natáčí 4K videa a fotí až 20Mpx snímky v té nejvyšší kvalitě, se všemi detaily a v živých barvách. Vodotěsné pouzdro umožní focení až v 40m hloubce vody. Spolu s kamerou obdržíte široké příslušenství včetně dálkového ovládání. (mall.cz)

Podobné produkty ako AKASO V50 X2

Bestway Kolo s opěrkou a úchyty (6941607333280)

Bestway Kolo s opěrkou a úchyty (6941607333280)
Detail

Nafukovací křeslo - kolo, pevný vinylový materiál 0,45 mm, rukojeti, opěradlo, držáky nápojů, na dně chladivá síťka, lano po celém obvodu, součástí opravná záplata, nosnost 90 kg, průměr 122 cm Plovací křeslo ve tvaru kola o průměru 122 cm je určeno pro jednu osobu do 90 kg. bestway Kolo s opěrkou a úchyty nabízí praktické rukojeti, opěradlo, síťku na dně a držáky nápojů. Pro ještě větší pohodlí i bezpečnost je po celém obvodu plovoucího kruhu instalováno lano. Nafukovací křeslo Bestway z pevného vinylového materiálu odolného proti povětrnostním vlivům se dodává s opravnou záplatou.Klíčové vlastnosti nafukovacího křesla Bestway Kolo s opěrkou a úchytyPlovoucí kruh s nosností do 90 kg pro 1 dospělou osobu Bestway Floating Island Hydro-force rapid Rider má dvě madla pro snadnou manipulaci a přenášeníNafukovací křeslo potěší pohodlnou opěrkou zadS chladivým dnem ze síťovinyNafukovací křeslo disponuje lanem po celém obvoduBestway Kolo s opěrkou a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bestway Kolo s opěrkou a úchyty (6941607333280)

Fractal Design Dynamic X2 GP-14 PWM černý (FD-FAN-DYN-X2-GP14-PWM-WT)

Fractal Design Dynamic X2 GP-14 PWM černý (FD-FAN-DYN-X2-GP14-PWM-WT)
Detail

Ventilátor do PC 140 × 25 mm, 500 RPM - 1700 RPM, 12 V, maximální hlučnost až 33,7 dB, 4pin PWM Tento ventilátor Dynamic X2 GP-14 PWM v černé barvě značky Fractal Design je navržen pro výborné chlazení procesorů, jiných komponentů a celkovému zlepšení stavu proudění vzduchu uvnitř vašeho počítače. Tím je zajištěn bezproblémový a hlavně tichý chod. Ventilátor má různou rychlost otáčení a připojuje se pomocí 4pinového konektoru. Rychlost otáček se pohybuje v rozmezí 500 - 1700 RPM a je vybaven hydraulickým ložiskem, díky kterému je životnost až neuvěřitelných 100 000 hodin! Klíčové vlastnosti ventilátoru X2 GP-14 PWM značky Fractal Design Ventilátor Dynamic X2 GP-14 PWM značky Fractal Design v černé barvěUrčen pro chlazení procesorů, dalších komponentů a celkově pro zlepšení stavu proudění vzduchuGarantuje bezproblémový a hlavně tichý chod - 33,7 dB (A)Rychlost otáček se pohybuje v rozmezí 500 - 1700 RPMPřipojení pomocí... (alza.cz)

Podobné produkty ako Fractal Design Dynamic X2 GP-14 PWM černý (FD-FAN-DYN-X2-GP14-PWM-WT)

Fractal Design Dynamic X2 GP-12 PWM černý (FD-FAN-DYN-X2-GP12-PWM-WT)

Fractal Design Dynamic X2 GP-12 PWM černý (FD-FAN-DYN-X2-GP12-PWM-WT)
Detail

Ventilátor do PC 120 × 25 mm, 500 RPM - 2000 RPM, 12 V, maximální hlučnost až 32,2 dB, 4pin PWM Tento ventilátor Dynamic X2 G-12 PWM v černé barvě značky Fractal Design je navržen pro výborné chlazení procesorů, jiných komponentů a celkovému zlepšení stavu proudění vzduchu uvnitř vašeho počítače. Tím je zajištěn bezproblémový a hlavně tichý chod. Ventilátor má různou rychlost otáčení a připojuje se pomocí 4pinového konektoru. Rychlost otáček se pohybuje v rozmezí 500 - 2000 RPM a je vybaven hydraulickým ložiskem, díky kterému je životnost až neuvěřitelných 100 000 hodin! Klíčové vlastnosti ventilátoru X2 G-12 PWM značky Fractal Design Ventilátor Dynamic X2 G-12 PWM značky Fractal Design v černé barvěUrčen pro chlazení procesorů, dalších komponentů a celkově pro zlepšení stavu proudění vzduchuGarantuje bezproblémový a hlavně tichý chod - 32,2 dB (A)Rychlost otáček se pohybuje v rozmezí 500 - 2000 RPMPřipojení pomocí 4-pin... (alza.cz)

Podobné produkty ako Fractal Design Dynamic X2 GP-12 PWM černý (FD-FAN-DYN-X2-GP12-PWM-WT)
Bestway Nafukovací kajak Cove Champion X2 s pádly a pumpou, 331 x 88 cm, Hohem iSteady X2 black (iSteady X2), EDIFIER X2 sluchátka růžová (EDIFIER X2 růžová), FSP Fortron HYDRO GSM Lite PRO 650 (PPA6505801), evolveo strongphone x2 recenze, MSI MPG Infinite X2 13FNUG-030EU (MPG Infinite X2 13FNUG-030EU), ROCKETBOOK Think Board X2 (287), Insta360 ONE X2 (CINOSXX/A), Fractal Design Dynamic X2 GP-14 bílý (FD-FAN-DYN-X2-GP14-WTO), Bestway Bazének (6942138952162), bestway plavecke rukavky, Bestway Plameňák (6941607311196), catrice hydro overnight mask, Fractal Design Dynamic X2 GP-12 PWM černý (FD-FAN-DYN-X2-GP12-PWM-WT), Bestway Hrací centrum (6942138968088), Bestway Bazén Ostrov (6942138952179), Bestway Skluzavka vodní (6942138968996), Bestway Bazén 150x53cm (6942138951325), Bestway Hrací centrum (6942138968873), filtrace bestway nahradni dily, nahradni dily pro bestway, bestway 58126 piskova filtrace, bestway piskova filtrace navod, CRAFT CORE Endur Hydro (SPTcra199nad), CRAFT CORE Endur Hydro (SPTcra203nad), sowash hydro jet ustni sprcha, CRAFT CORE Endur Hydro (SPTcra402nad)