Berghoff kuchyňské náčiní ve stojanu essentials sada 7ks (bf-1307010)

Produkt Berghoff kuchyňské náčiní ve stojanu essentials sada 7ks (bf-1307010) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Berghoff kuchyňské náčiní ve stojanu essentials sada 7ks (bf-1307010) upraviť a produkt hľadať znova.

BergHOFF kuchyňské náčiní ve stojanu ESSENTIALS sada 7ks (BF-1307010)

BergHOFF kuchyňské náčiní ve stojanu ESSENTIALS sada 7ks (BF-1307010)
Detail

Naběračka , sada náčiní ve stojanu, ušlechtilá nerezová ocel ve vysoké kvalitě 18/10, očko k zavěšení do stojanu, zesílená ergonomická rukojeť, lesklé provedení, odolné vůči korozi, odření a potravinovým kyselinám, dostojí požadavkům pro domácí i profesionální použití, velmi snadná údržba, vhodné do myčky nádobí Pokud jste milovníkem designových věcí, pak vám doma nesmí chybět originální stojan s kuchyňským náčiním BergHOFF z kolekce ESSENTIALS. Jistě jej také oceníte v profesionálních provozech. Sada je vyrobená z nerezové oceli ve vysoké kvalitě 18/10. Každý kus náčiní má zesílenou ergonomickou rukojeť, na jejímž konci je očko, pomocí kterého jej zavěsíte na otočný stojan a vše budete mít při vaření po ruce. Mimo stojan sada BergHOFF obsahuje dalších 6 kusů různých naběraček a obraceček v lesklém provedení, které jsou odolné vůči korozi, oděru i potravinovým kyselinám. Veškeré nádobí je vhodné do myčky na nádobí. Klíčové... (alza.cz)

Podobné produkty ako BergHOFF kuchyňské náčiní ve stojanu ESSENTIALS sada 7ks (BF-1307010) , Berghoff kuchyňské náčiní ve stojanu essentials + nástěnný držák sada 8ks (bf-1308055)

BergHOFF kuchyňské náčiní ve stojanu ESSENTIALS + nástěnný držák sada 8ks (BF-1308055)

BergHOFF kuchyňské náčiní ve stojanu ESSENTIALS + nástěnný držák sada 8ks (BF-1308055)
Detail

Naběračka , sada náčiní ve stojanu + držák na stěnu, odolné provedení z nerezové oceli, vhodné pro každodenní použití, očko pro zavešení, otočný stojan i nástěnný držák na zeď Pokud jste milovníkem designových věcí, pak vám doma nesmí chybět originální stojan s kuchyňským náčiním BergHOFF z kolekce ESSENTIALS. Sada je vyrobená z nerezové oceli, takže se nemusíte obávat koroze po delším čase používání. Každý kus náčiní má na konci očko, pomocí kterého jej zavěsíte na otočný stojan či nástěnný držák a vše budete mít při vaření po ruce. Mimo tyto dva komponenty sada BergHOFF obsahuje servírovací lžíci, naběračku na polévku, masovou porcovací vidličku, šťouchadlo na brambory, obracečka a pěnovačku. Klíčové vlastnosti kuchyňského náčiní BergHOFF ve stojanu ESSENTIALS + nástěnného držáku sada 8 ksOriginální stojan s kuchyňským náčiním BergHOFF z kolekce ESSENTIALSSada je vyrobená z nerezové oceliKaždý kus náčiní má na konci očko,... (alza.cz)

Podobné produkty ako BergHOFF kuchyňské náčiní ve stojanu ESSENTIALS + nástěnný držák sada 8ks (BF-1308055) , Berghoff sada nožů ve stojanu essentials 7ks (bf-1307030)

BergHOFF Sada nožů ve stojanu ESSENTIALS 7ks (BF-1307030)

BergHOFF Sada nožů ve stojanu ESSENTIALS 7ks (BF-1307030)
Detail

Sada nožů - nůž na pečivo, okrajovací nůž, univerzální nůž a vykosťovací nůž, materiál rukojeti plast, materiál čepele ocel Chtěli byste mít v kuchyni velkou sadu nožů, díky které budete schopni krájet cokoliv? V tom případě je právě pro vás jako dělaná sada nožů BergHOFF, která je pro každou domácnost nezbytností. Tato sada zahrnuje nůž na pečivo, okrajovací nůž, univerzální nůž a vykosťovací nůž. Nůž na pečivo zvládne nakrájet pečivo bez otravného drobení, můžete ho ale využít i k porcování měkkého těsta na kousky. S pomocí univerzálního nože se dá krájet celá řada rozličných potravin. Vykošťovací nůž poslouží pro snazší vykoštění masa. S okrajovacím nožem budete schopni s přesností okrájet jakoukoliv suroviny. Tyto čepele se dají využít na většinu potravin, jelikož jsou vytvořené z tvrdé oceli. Rukojeť nože tvoří plast a zásluhou toho je nůž znatelně lehčí. Hlavní vlastnosti produktu BergHOFF Sada nožů ve stojanu ESSENTIALS 7ks S pomocí sady nožů... (alza.cz)

Podobné produkty ako BergHOFF Sada nožů ve stojanu ESSENTIALS 7ks (BF-1307030) , Berghoff sada nožů ve stojanu essentials 6ks (bf-1306210)

BerlingerHaus Kuchyňské náčiní ve stojanu Ebony Line Rosewood sada 7ks (BH-6229)

BerlingerHaus Kuchyňské náčiní ve stojanu Ebony Line Rosewood sada 7ks (BH-6229)
Detail

Kuchyňské náčiní z nylonu, odolné do 180°C, nylon je šetrný k vašemu nádobí, nikdy jej nepoškrábe, ideální pro mramorové, keramické a nepřilnavé povrchy, praktická nožička uprostřed náčiní, můžete jej položit a nezašpiníte si kuchyňskou linku, všechno náčiní má očko, takže lze i zavěsit, designově dokonalé a funkční náčiní pro vaši moderní kuchyni, ECOfriendly, neobsahuje žádné škodliviny jako PFOA, olovo ani kadmium, sada 7ks obsahuje pěnovačku, naběračku, naběračku na těstoviny, servírovací lžíci, mačkadlo na brambory a designový otočný stojan Sada kuchyňského náčiní značky BerlingerHaus kolekce Ebony Line Rosewood obsahující 6 kusů náčiní a 1 otočný stojan, je vyrobena z nylonu. Jeho předností je odolnost do 180 °C a šetrnost k nádobí, které nikdy nepoškrábe. Tato sada se hodí pro používání na nepřilnavém, mramorovém či keramickém povrchu. Praktická nožička uprostřed každého náčiní dovoluje odložit ho na kuchyňskou linku bez obav, že ji umažete. Očko... (alza.cz)

Podobné produkty ako BerlingerHaus Kuchyňské náčiní ve stojanu Ebony Line Rosewood sada 7ks (BH-6229) , Berlingerhaus kuchyňské náčiní ve stojanu ebony line rosewood sada 7ks (bh-6229)

BergHOFF Sada nožů ve stojanu ESSENTIALS 6ks (BF-1306210)

BergHOFF Sada nožů ve stojanu ESSENTIALS 6ks (BF-1306210)
Detail

Sada nožů - nůž na pečivo, okrajovací nůž, porcovací nůž a univerzální nůž, materiál rukojeti ocel, materiál čepele ocel Rádi byste měli k dispozici velkou sadu nožů, kterou využijete na každý druh krájení? V tom případě je pro vás ideální volbou sada nožů BergHOFF, která je pro každou domácnost nezbytností. Do této sady náleží nůž na pečivo, okrajovací nůž, porcovací nůž a univerzální nůž. S nožem na pečivo nakrájíte hladce a bez zbytečného drobení, využití ale najde i při oddělování měkkého těsta. S pomocí univerzálního nože si můžete troufnout na suroviny všeho druhu. Porcovací nůž je přizpůsoben pro naporcování masa. Okrajovací nůž se hodí obvzlášť pro ovoce a zeleninu, jelikož se s ním dají např. dobře vykrájet kazy. S těmito čepelemi se můžete pustit do krájení prakticky čehokoliv, jelikož jsou zhotovené z pevné oceli. Rukojeť je sestrojena z oceli, se kterou bude úchop nože pohodlnější. Hlavní přednosti produktu BergHOFF Sada nožů ve stojanu ESSENTIALS... (alza.cz)

Podobné produkty ako BergHOFF Sada nožů ve stojanu ESSENTIALS 6ks (BF-1306210) , Berghoff sada nožů ve stojanu arch 8ks (bf-1308037)

BergHOFF Sada nožů ve stojanu ARCH 8ks (BF-1308037)

BergHOFF Sada nožů ve stojanu ARCH 8ks (BF-1308037)
Detail

Sada nožů - nůž na zeleninu, okrajovací nůž, univerzální nůž a vykosťovací nůž, materiál rukojeti ocel, materiál čepele ocel Chtěli byste mít v kuchyni velkou sadu nožů, se kterou nakrájíte cokoliv? Pak se vám určitě bude hodit sada nožů BergHOFF, která by měla být ve výbavě každé kuchyně. Tato sada zahrnuje nůž na zeleninu, okrajovací nůž, univerzální nůž a vykosťovací nůž. Univerzální nůž se hodí k přípravě prakticky jakéhokoliv pokrmu. Nůž na zeleninu poslouží k porcování zeleniny. Vykošťovací nůž je uzpůsoben pro vyjmutí kostí z masa. Okrajovací nůž se hodí pro suroviny, jejichž zpracování si vyžaduje větší preciznost. Tyto čepele si poradí s většinou potravin, jelikož jsou zhotovené z pevné oceli. Rukojeť utváří pevná ocel, díky které nůž do ruky pohodlně sedne. Hlavní vlastnosti produktu BergHOFF Sada nožů ve stojanu ARCH 8ks S pomocí sady nožů BergHOFF bude krájení hotové raz dva Představuje skvělou pomůcku pro běžné krájení Zeleninu do salátu... (alza.cz)

Podobné produkty ako BergHOFF Sada nožů ve stojanu ARCH 8ks (BF-1308037) , Berghoff essentials 330ml (bf-1107133)

Berlingerhaus Sada nožů a kuchyňského náčiní ve stojanu 12 ks Burgundy Metallic Line

Detail

Sada nožů z nerezové oceli ve stojanu a kuchyňského náčiní. Berlingerhaus Sada nožů a kuchyňského náčiní ve stojanu 12 ks Burgundy Metallic Line disponuje nepřilnavým antibakteriálním povrchem Diamond. Nože jsou vhodné do myčky. Sada nožů obsahuje kuchařský 20 cm, na pečivo 20 cm, Santoku 18 cm, univerzální 12 cm. (mall.cz)

Podobné produkty ako Berlingerhaus Sada nožů a kuchyňského náčiní ve stojanu 12 ks Burgundy Metallic Line , Berghoff obracečka nerez essentials (bf-1301112)

Berlingerhaus Sada nožů a kuchyňského náčiní ve stojanu Royal Black Collection 12 ks - rozbaleno

Detail

Sada nožů a kuchyňského náčiní ve stojanu Royal Black Collection od značky Berlingerhaus je vyrobena z nerezové oceli. Sada obsahuje kuchařský nůž, nůž na pečivo, nůž Santoku, univerzální nůž, kuchyňský nůž, multifunkční kuchyňský stojan a další kuchyňské nástroje. Jistě oceníte nepřilnavý antibakteriální povrch Diamond a ergonomicky tvarované měkčené rukojeti s pevným úchopem. (mall.cz)

Podobné produkty ako Berlingerhaus Sada nožů a kuchyňského náčiní ve stojanu Royal Black Collection 12 ks - rozbaleno , Berghoff naběračka děrovaná nerez essentials (bf-1301111)

Stojan na kuchyňské náčiní rackula

Stojan na kuchyňské náčiní rackula
Detail

Vysoce univerzální a praktický stojan na kuchyňské náčiní, do kterého se vejdou pokličky, lžíce, vidličky, špachtle atd., a který vám pomůže pohodlněji připravovat jídlo, udržovat pořádek a čistotu na pracovní desce. Stojan má různé drážky pro uložení kuchyňského náčiní a sklopný podpůrný stojan pro umístění pokliček. V případě potřeby má také drážku na zadní straně pro zavěšení, když se nepoužívá. Snadno se čistí, protože jej lze mýt v myčce nádobí. (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Stojan na kuchyňské náčiní rackula , Berghoff otvírák číšnický nerez essentials (bf-1100063)

Stojan na kuchyňské náčiní ORION Black

Stojan na kuchyňské náčiní ORION Black
Detail

NakupteStojan na kuchyňské náčiní ORION Blackz kategorieBílá technika > Kuchyň > Kuchyňské pomůcky > Ostatní kuchyňské pomůckyza179.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Stojan na kuchyňské náčiní ORION Black , Berghoff servírovací lžíce nerez essentials (bf-1301115)

Stojan na kuchyňské náčiní ORION Whitney

Stojan na kuchyňské náčiní ORION Whitney
Detail

NakupteStojan na kuchyňské náčiní ORION Whitneyz kategorieBílá technika > Kuchyň > Kuchyňské pomůcky > Ostatní kuchyňské pomůckyza189.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Stojan na kuchyňské náčiní ORION Whitney , Berghoff čajová konvice essentials 0.9l (bf-1107060)

Stojan na kuchyňské náčiní ORION Whiteline

Stojan na kuchyňské náčiní ORION Whiteline
Detail

NakupteStojan na kuchyňské náčiní ORION Whitelinez kategorieBílá technika > Kuchyň > Kuchyňské pomůcky > Ostatní kuchyňské pomůckyza399.00Kč (tipa.eu)

Podobné produkty ako Stojan na kuchyňské náčiní ORION Whiteline , Berghoff otvírák na lahve nerez essentials (bf-1301108)

BergHOFF ESSENTIALS 330ml (BF-1107133)

BergHOFF ESSENTIALS 330ml (BF-1107133)
Detail

Termohrnek objem 330 ml, materiál: nerez, tepelná výdrž teplého nápoje 6 h, tepelná výdrž studeného nápoje 12 h, dvojitá stěna, vhodné do myčky, 100% těsnící, 100% hermeticky uzavřené, pogumovaný povrch a uzavírání na závit, Přejete si, aby vaše káva či čaj zůstaly teplé i mimo váš domov? BergHOFF ESSENTIALS 330ml je tím správným řešením. Tělo hrnku je vyrobené z nerezu, proto není třeba se obávat poškození, zároveň zajistí udržení tepla na dlouhou dobu. Víčko vám zaručí, že se vám nápoj na cestách nevylije a také zajišťuje lepší tepelnou izolaci. BergHOFF ESSENTIALS 330ml nabízí objem o 330 ml. Termohrnek disponuje dvojitou stěnou, tudíž je dokonale zajištěna dlouhotrvající tepelná izolace. Vzhledem k tomu, že je možné termohrnek umýt v myčce na nádobí se nebudete muset zdržovat. Nejdůležitější přednosti termohrnku BergHOFF ESSENTIALS 330ml Termohrnek, který udrží vaši kávu či čaj v teple, v létě naopak v chladu Tělo hrnku: nerez Termohrnek nabídne objem... (alza.cz)

Podobné produkty ako BergHOFF ESSENTIALS 330ml (BF-1107133) , Berghoff box na svačinu nerez essentials (bf-1100196)

Orion Stojan na kuchyňské náčiní Sweet Home

Orion Stojan na kuchyňské náčiní Sweet Home
Detail

Stojan na kuchyňské náčiní z kvalitní keramiky s dekorem Sweet Home stylově vyladí vaši kuchyni. Díky němu budete mít potřebné kuchyňské náčiní vždy hned po ruce. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Stojan na kuchyňské náčiní Sweet Home , Berghoff nůžky na drůbež nerez essentials (bf-1301078)

Stojan na kuchyňské náčiní 15cm, eva solo

Stojan na kuchyňské náčiní 15cm, eva solo
Detail

Se stojanem na kuchyňské náčiní Eva Solo je snadné udržet kuchyňskou pracovní plochu, jídelní stůl nebo pracovní stůl uklizené. Má dřevěnou rukojeť, která slouží i jako dělič stojanu. Je ideální pro uspořádání kuchyňského náčiní nebo kancelářských potřeb. Materiál: keramika, dubové dřevo. Rozměry: výška 15,5cm (decoronline.cz)

Podobné produkty ako Stojan na kuchyňské náčiní 15cm, eva solo , Berghoff naběračka na polévku nerez essentials (bf-1301110)

Orion Stojan na kuchyňské náčiní akácie WHITELINE

Orion Stojan na kuchyňské náčiní akácie WHITELINE
Detail

Stojan Whiteline o velikosti 10 x 10 x 15 cm pomůže uložit nejpoužívanější náčiní na kuchyňské lince, vařečky, nůžky apod. tak, abyste měli vše potřebné po ruce. Ostatní náčiní tak může zůstat v zásuvce. A pokud chcete, lze do něj uložit i příbory, třeba na zahradní grilovačce. Příjemné masivní provedení z akáciového dřeva v kombinacím s bílým nátěrem stojanu dobře zapadne do tradiční i moderní kuchyně. Na spodní straně má protiskluzové podložky. V případě potřeby ho stačí otřít nebo umýt ve vodě se saponátem a nechat oschnout. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Stojan na kuchyňské náčiní akácie WHITELINE , Berghoff nůž porcovací nerez essentials 20cm (bf-1301077)

Orion Plastový stojan na kuchyňské náčiní WHITNEY

Orion Plastový stojan na kuchyňské náčiní WHITNEY
Detail

Elegantní a zároveň praktický plastový stojan uloží příbory, kuchyňské náčiní i nože. Budete je mít vždy při ruce. Jeho oválný tvar v bílé barvě s bambusovým předělem se hodí do klasické domácnosti i moderního interiéru. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Plastový stojan na kuchyňské náčiní WHITNEY , Berghoff nůž na pečivo nerez essentials 22cm (bf-1301085)

BERLINGER HAUS - Nože+kuchyňské náčiní+stojan Burgundy

BERLINGER HAUS - Nože+kuchyňské náčiní+stojan Burgundy
Detail

Burgundy, sada obsahuje nože 3x 20cm, 1x 12cm, 1x 9cm, 1x naběračka, 1x lžíce, 1x naběračka na špagety, 1x pěnovačka, 1x obracečka, 1x kočka na brambory, 1x stojan 22,5x 2 (home-point.cz)

Podobné produkty ako BERLINGER HAUS - Nože+kuchyňské náčiní+stojan Burgundy , Berghoff mlýnek na pepř a sůl essentials 26cm (bf-1106245)

BergHOFF obracečka nerez ESSENTIALS (BF-1301112)

BergHOFF obracečka nerez ESSENTIALS (BF-1301112)
Detail

Obracečka z ušlechtilé nerezové oceli ve vysoké kvalitě 18/10, očko k zavěšení, zesílená ergonomická rukojeť, lesklé provedení, odolné vůči korozi, odření a potravinovým kyselinám, pro domácí i profesionální použití, velmi snadná údržba, náčiní je vhodné do myčky nádobí Obracečka BergHOFF z kolekce ESSENTIALS je výbornou pomůckou v domácnosti pro obracení horkých pokrmů, což oceníte zejména při manipulaci s plátky masa či palačinkami. Je vyrobena z ušlechtilé nerezové oceli ve vysoké kvalitě 18/10, což zabraňuje korozi, oděru i případným potravinovým kyselinám. Ergonomická rukojeť skvěle padne do ruky a lesklé provedení bude skvěle vypadat v každé domácnosti. Díky oku na rukojeti je možno obracečku BergHOFF zavěsit. Údržba je rovněž velmi snadná a je možné i mytí v myčce na nádobí. Klíčové vlastnosti nerezové obracečky BergHOFF ESSENTIALSObracečka BergHOFF je výbornou pomůckou v domácnosti pro servírování pokrmů z hrnců či... (alza.cz)

Podobné produkty ako BergHOFF obracečka nerez ESSENTIALS (BF-1301112) , Orion kuchyňské náčiní vánoční

Stojan na kuchyňské náčiní v.20cm, eva solo

Stojan na kuchyňské náčiní v.20cm, eva solo
Detail

Se stojanem na kuchyňské náčiní Eva Solo je snadné udržet kuchyňskou pracovní plochu, jídelní stůl nebo pracovní stůl uklizené. Má dřevěnou rukojeť, která slouží i jako dělič stojanu. Je ideální pro uspořádání kuchyňského náčiní nebo kancelářských potřeb. Materiál: keramica, dubové dřevo. Rozměry: výška 20cm (decoronline.cz)

Podobné produkty ako Stojan na kuchyňské náčiní v.20cm, eva solo , Cs solingen kuchyňské náčiní se závěsnou lištou exquisite 7ks cs-008765 (cs-008765)

Sada kuchyňské náčiní profi, nerezové, 18dílná sada

Sada kuchyňské náčiní profi, nerezové, 18dílná sada
Detail

S touto všestrannou sadou z nerezové oceli jste vybaveni pro všechna kulinářská dobrodružství! Lze mýt v myčce nádobí. Nerezové hrnce a pánve jsou odolné vůči vysokým teplotám až do +110 °C. Obsah sady: - 1 hrnec, - 1 malý hrnec s napařovací vložkou, - 1 hrnec na mléko, - 1 mísa, - 1 pánev, - 2 naběračky, - 1 stěrka, - 1 metla, - 4 porcovací misky, - 2 pokličky na hrnce, - slánka a pepřenka. Rozměry pánve: Ø 24 cm Objem hrnců: Hrnce: 4 l a 2,5 l; Nádoba na mléko: 1 l (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Sada kuchyňské náčiní profi, nerezové, 18dílná sada , Berghoff příbor dětský circus nerez sada 3ks (bf-1204030)

BergHOFF otvírák číšnický nerez ESSENTIALS (BF-1100063)

BergHOFF otvírák číšnický nerez ESSENTIALS (BF-1100063)
Detail

Otvírák na víno - multifunkční, materiál ocel, stříbrná barva, s otvírákem na lahve a s nožem, rozměry 1 × 11 × 3 cm (V׊×H) Otvírák na lahve BergHOFF z kolekce ESSENTIALS přijde vhod v každé domácnosti, gastro provozu, ale i při cestování či táboření. Je vyroben z nerezi, což mu předurčuje dlouhou životnost a odolnost vůči korozi. Jeho součástí je dlouhá vývrtka pro snadné a rychlé otevírání lahví s korkovým uzávěrem a malý nožík. Všechny nástroje po použití bezpečně složíte, takže je možné otvírák BergHOFF nosit i v kapse. Klíčové vlastnosti nerezového otvíráku na lahve BergHOFF ESSENTIALSOtvírák na lahve BergHOFF z kolekce ESSENTIALS přijde vhod v každé domácnostiVyužití najde i v gastro provozech, cestování či tábořeníJe vyroben z nerezi, což mu předurčuje dlouhou životnostOdolný vůči koroziSoučástí je dlouhá vývrtka a malý nožíkVšechny nástroje po použití bezpečně složíte, takže je možné otvírák BergHOFF nosit i v kapseRozměry:11 ×... (alza.cz)

Podobné produkty ako BergHOFF otvírák číšnický nerez ESSENTIALS (BF-1100063) , Berghoff příbor dětský swip nerez sada 3ks (bf-1204031)

BergHOFF servírovací lžíce nerez ESSENTIALS (BF-1301115)

BergHOFF servírovací lžíce nerez ESSENTIALS (BF-1301115)
Detail

Lžíce - materiál ocel, s okem na zavěšení, vhodná do myčky, rozměry 35 × 7 cm (D׊) Servírovací lžíce BergHOFF z kolekce ESSENTIALS je výbornou pomůckou v domácnosti pro servírování pokrmů z hrnců či pánví, což oceníte zejména při nabírání šťáv a omáček. Je vyrobena z ušlechtilé nerezové oceli ve vysoké kvalitě 18/10, což zabraňuje korozi, oděru i případným potravinovým kyselinám. Ergonomická rukojeť skvěle padne do ruky a lesklé provedení bude skvěle vypadat v každé domácnosti. Díky oku na rukojeti je možno lžíci BergHOFF zavěsit. Údržba je rovněž velmi snadná a je možné i mytí v myčce na nádobí. Klíčové vlastnosti nerezové servírovací lžíce BergHOFF ESSENTIALSLžíce BergHOFF je výbornou pomůckou v domácnosti pro servírování pokrmů z hrnců či pánvíOceníte ji zejména při nabírání šťáv a omáčekJe vyrobena z ušlechtilé nerezové oceli ve vysoké kvalitě 18/10Materiál zabraňuje korozi, oděru i případným potravinovým kyselinámErgonomická... (alza.cz)

Podobné produkty ako BergHOFF servírovací lžíce nerez ESSENTIALS (BF-1301115) , Berghoff orion 0,5l (bf-1100184)

BergHOFF naběračka děrovaná nerez ESSENTIALS (BF-1301111)

BergHOFF naběračka děrovaná nerez ESSENTIALS (BF-1301111)
Detail

Naběračka , ušlechtilá nerezová ocel ve vysoké kvalitě 18/10, očko k zavěšení, zesílená ergonomická rukojeť, lesklé provedení, odolné vůči korozi, odření a potravinovým kyselinám, pro domácí i profesionální použití, velmi snadná údržba, náčiní je vhodné do myčky nádobí Naběračka BergHOFF je výbornou pomůckou v domácnosti pro nabírání pokrmů z hrnců či pánví. Otvory umožňují odkapání přebytečné mastnoty či vody, což oceníte zejména při vyjímání těstovin, knedlíku či masa z polévky. Je vyrobena z ušlechtilé nerezové oceli ve vysoké kvalitě 18/10, což zabraňuje korozi, oděru i případným potravinovým kyselinám. Ergonomická rukojeť skvěle padne do ruky a lesklé provedení bude skvěle vypadat v každé domácnosti. Díky oku na rukojeti je možno naběračku BergHOFF zavěsit. Údržba je rovněž velmi snadná a je možné i mytí v myčce na nádobí. Klíčové vlastnosti nerezové děrované naběračky BergHOFF ESSENTIALSNaběračka BergHOFF je výbornou pomůckou v... (alza.cz)

Podobné produkty ako BergHOFF naběračka děrovaná nerez ESSENTIALS (BF-1301111) , Berghoff leo, multifunkční (bf-3950030)

BergHOFF Čajová konvice ESSENTIALS 0.9l (BF-1107060)

BergHOFF Čajová konvice ESSENTIALS 0.9l (BF-1107060)
Detail

Čajová konvice objem 0.9l, sklo Řadíte se mezi milovníky čaje a pouze hrneček je vám málo? Čajová konvice BergHOFF bude skvělým doplňkem pro pohodové chvíle. Jejím materiálem je Sklo. Konvice o objemu 0,9 l vám zpříjemní přípravu vašeho oblíbeného čaje nebo jiného teplého nápoje. Uvnitř balení se nachází sítko, díky kterému budete sypaný čaj připravovat snadněji. Konvice je vybavena žáruvzdorným sklem, které nebude mít problém s vyššími teplotami. Důležité funkce čajové konvice BergHOFF Čajová konvice ESSENTIALS 0.9l Snadná příprava sypaných čajů díky sítku Žáruvzdorné sklo si poradí i s vyššími teplotami Ideální pro snadnou přípravu teplých i studených čajů a jiných nápojů Materiál čajové konvice BergHOFF: sklo Objem konvice: 0,9 l (alza.cz)

Podobné produkty ako BergHOFF Čajová konvice ESSENTIALS 0.9l (BF-1107060) , Berghoff 26cm, třístranné (bf-1100034)

CS Solingen Kuchyňské náčiní se závěsnou lištou EXQUISITE 7ks CS-008765 (CS-008765)

CS Solingen Kuchyňské náčiní se závěsnou lištou EXQUISITE 7ks CS-008765 (CS-008765)
Detail

Kuchyňské náčiní nerezová ocel/chrom/nikl, kombinace matného a leštěného povrchu, sada obsahuje: naběračku, naběračku na špagety, servírovací lžíci, šlehací metlu, pěnovačku, obracečku, lištu na zavěšení Kuchyňské náčiní CS Solingen EXQUISITE CS-008765 budete mít díky závěsné liště kdykoliv v průběhu vaření při ruce. Náčiní je vyrobeno z nerezové oceli, chromu a niklu, přičemž vzhled tvoří kombinace matného a leštěného povrchu. Sada náčiní CS Solingen obsahuje naběračku, naběračku na špagety, servírovací lžíci, šlehací metlu, pěnovačku, obracečku a lištu na zavěšení na zeď. Klíčové vlastnosti náčiní CS Solingen EXQUISITE CS-008765 7dílná sada kuchyňského náčiníSada obsahuje držák pro pověšení na zeďPraktické kuchařské nástroje pro každodenní použitíNáčiní CS Solingen je vyrobeno z nerezové oceli, chromu a nikluKombinace matného a leštěného povrchu (alza.cz)

Podobné produkty ako CS Solingen Kuchyňské náčiní se závěsnou lištou EXQUISITE 7ks CS-008765 (CS-008765) , Berghoff orion 0,75l (bf-1100185)

BergHOFF nůž porcovací nerez ESSENTIALS 20cm (BF-1301077)

BergHOFF nůž porcovací nerez ESSENTIALS 20cm (BF-1301077)
Detail

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 20 cm, porcovací nůž, materiál rukojeti plast Výjimečný kuchyňský nůž bude praktickou součástí kuchařské výbavy. Porcovací nůž od společnosti BergHOFF se skvěle hodí na precizní porcování a to hlavně u surovin, se kterými si jiný nůž nemusí poradit. Velikost čepele má celých 20 cm, široká je pak 29 mm. Sympaticky lehká rukojeť z tvrdého plastu je bezchybně vyvážená a úžasně padne do vaší dlaně. Zásadní funkce kuchyňského nože BergHOFF nůž porcovací nerez ESSENTIALS 20cm BergHOFF nůž porcovací nerez ESSENTIALS 20cm vlastní čepel dlouhou 20 cm Kvalitní rukojeť z hutného plastu Typ nože: porcovací nůž (alza.cz)

Podobné produkty ako BergHOFF nůž porcovací nerez ESSENTIALS 20cm (BF-1301077) , Berghoff leo 3ks (bf-3950220)

BergHOFF naběračka na těstoviny nerez ESSENTIALS (BF-1301113)

BergHOFF naběračka na těstoviny nerez ESSENTIALS (BF-1301113)
Detail

Naběračka , ušlechtilá nerezová ocel ve vysoké kvalitě 18/10, očko k zavěšení, zesílená ergonomická rukojeť, lesklé provedení, odolné vůči korozi, odření a potravinovým kyselinám, pro domácí i profesionální použití, velmi snadná údržba, náčiní je vhodné do myčky nádobí Naběračka BergHOFF je výbornou pomůckou v domácnosti pro nabírání. Otvory umožňují odkapání přebytečné vody, což oceníte zejména při vyjímání těstovin. Je vyrobena z ušlechtilé nerezové oceli ve vysoké kvalitě 18/10, což zabraňuje korozi, oděru i případným potravinovým kyselinám. Ergonomická rukojeť skvěle padne do ruky a lesklé provedení bude skvěle vypadat v každé domácnosti. Díky oku na rukojeti je možno naběračku BergHOFF zavěsit. Údržba je rovněž velmi snadná a je možné i mytí v myčce na nádobí. Klíčové vlastnosti nerezové naběračky na těstoviny BergHOFF ESSENTIALSNaběračka BergHOFF je výbornou pomůckou v domácnosti pro nabíráníOtvory umožňují odkapání... (alza.cz)

Podobné produkty ako BergHOFF naběračka na těstoviny nerez ESSENTIALS (BF-1301113) , Berghoff comfort 28cm (bf-1100238a)

BergHOFF šťouchadlo na brambory nerez ESSENTIALS (BF-1301114)

BergHOFF šťouchadlo na brambory nerez ESSENTIALS (BF-1301114)
Detail

Šťouchadlo na brambory praktický pomocník pro přípravu bramborových a zeleninových kaší Šťouchadlo BergHOFF z kolekce ESSENTIALS je výbornou pomůckou v domácnosti pro přípravu bramborových a zeleninových kaší. Je vyrobeno z ušlechtilé nerezové oceli ve vysoké kvalitě 18/10, což zabraňuje korozi, oděru i případným potravinovým kyselinám. Ergonomická rukojeť skvěle padne do ruky a lesklé provedení bude skvěle vypadat v každé domácnosti. Díky oku na rukojeti je možné šťouchadlo BergHOFF zavěsit. Údržba je rovněž velmi snadná a je možné i mytí v myčce na nádobí. Klíčové vlastnosti nerezového šťouchadla na brambory BergHOFF ESSENTIALSŠťouchadlo BergHOFF je výbornou pomůckou v domácnosti pro přípravu bramborových a zeleninových kašíOceníte jej zejména při nabírání šťáv a omáčekJe vyrobeno z ušlechtilé nerezové oceli ve vysoké kvalitě 18/10Materiál zabraňuje korozi, oděru i případným potravinovým kyselinámErgonomická rukojeť skvěle... (alza.cz)

Podobné produkty ako BergHOFF šťouchadlo na brambory nerez ESSENTIALS (BF-1301114) , Berghoff gem 26.5x25x5cm (bf-3990001)

BergHOFF naběračka na polévku nerez ESSENTIALS (BF-1301110)

BergHOFF naběračka na polévku nerez ESSENTIALS (BF-1301110)
Detail

Naběračka , ušlechtilá nerezová ocel ve vysoké kvalitě 18/10, očko k zavěšení, zesílená ergonomická rukojeť, lesklé provedení, odolné vůči korozi, odření a potravinovým kyselinám, pro domácí i profesionální použití, velmi snadná údržba, náčiní je vhodné do myčky nádobí Naběračka BergHOFF je výbornou pomůckou v domácnosti pro nabírání pokrmů z hrnců či pánví, což oceníte zejména při vyjímání tekutin, jako jsou omáčky či polévky. Je vyrobena z ušlechtilé nerezové oceli ve vysoké kvalitě 18/10, což zabraňuje korozi, oděru i případným potravinovým kyselinám. Ergonomická rukojeť skvěle padne do ruky a lesklé provedení bude skvěle vypadat v každé domácnosti. Díky oku na rukojeti je možno naběračku BergHOFF zavěsit. Údržba je rovněž velmi snadná a je možné i mytí v myčce na nádobí. Klíčové vlastnosti nerezové naběračky na polévku BergHOFF ESSENTIALSNaběračka BergHOFF je výbornou pomůckou v domácnosti pro nabírání pokrmů z hrnců či pánvíOceníte... (alza.cz)

Podobné produkty ako BergHOFF naběračka na polévku nerez ESSENTIALS (BF-1301110) , Berghoff julienne leo (bf-3950003)

BergHOFF nůžky na drůbež nerez ESSENTIALS (BF-1301078)

BergHOFF nůžky na drůbež nerez ESSENTIALS (BF-1301078)
Detail

Nůžky na drůběž, dokonalá ergonomie pro snadné a přesné porcování, zajišťuje bezpečné držení a velmi účinně přenese sílu stisku, zesílená čepel z nerezové oceli, bezpečnostní pojistka proti otevření při skladování Masivní nůžky na drůbež BergHOFF z kolekce ESSENTIALS mají speciálně tvarovanou zesílenou čepel z nerezové oceli typu X20Cr13. Jsou vybaveny ergonomickou rukojetí v černé barvě, která umožňuje pevný stisk i bezpečný úchop. Speciální malé zoubky na ostří slouží k porcování středně velkých kostí a krájení zmraženého drůbežího masa a ryb. Hluboký výkroj v zadní části čepele zase umožní porcování největších drůbežích kostí. Nůžky BergHOFF jsou navíc opatřeny bezpečnostní pojistkou proti samovolnému otevření při jejich skladování. Klíčové vlastnosti nerezových nůžek na drůbež BergHOFF ESSENTIALSMasivní nůžky na drůbež BergHOFF z kolekce ESSENTIALSMají speciálně tvarovanou zesílenou čepel z nerezové oceli typu X20Cr13Ergonomická... (alza.cz)

Podobné produkty ako BergHOFF nůžky na drůbež nerez ESSENTIALS (BF-1301078)

BergHOFF box na svačinu nerez ESSENTIALS (BF-1100196)

BergHOFF box na svačinu nerez ESSENTIALS (BF-1100196)
Detail

Svačinový box - 7×21×14,5 cm, objem 1,1 l, jídlonosič, vodotěsné, vhodné do mrazničky, vhodné do myčky a vhodné do mikrovlnky Svačinový box BergHOFF si oblíbíte pro jeho praktičnost. Dokážete přenést omáčky či polévky, protože je vodotěsný. Bezpečně ho vložíte do myčky, mrazničky a mikrovlnné trouby. Objem svačinového boxu BergHOFF je 1,1 l. Takový objem poté souvisí s rozměry, které se vyšplhaly na 7 × 21 × 14,5 cm. Významné parametry produktu BergHOFF box na svačinu nerez ESSENTIALS Svačinový box určený na cesty, do školy či do práce Barevné provedení svačinového boxu BergHOFF: nerez Vodotěsný svačinový box BergHOFF Lze vložit do mikrovlnné trouby, mrazničky i myčky na nádobí Objem činí 1,1 l Rozměry svačinového boxu činí 7 × 21 × 14,5 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako BergHOFF box na svačinu nerez ESSENTIALS (BF-1100196)

BergHOFF otvírák na lahve nerez ESSENTIALS (BF-1301108)

BergHOFF otvírák na lahve nerez ESSENTIALS (BF-1301108)
Detail

Otvírák na lahve - materiál kov, slitina zinku, do ruky, vhodný do myčky, k zavěšení, rozměry 4,5 × 17 cm (Š×H) Otvírák na lahve BergHOFF z kolekce ESSENTIALS přijde vhod v každé domácnosti. Je vyroben z pevné slitiny zinku, což mu předurčuje dlouhou životnost a navíc odolnost vůči korozi, odření a potravinovým kyselinám. Rukojeť je zesílená v oblasti držení a má i ergonomický tvar pro lepší padnutí do ruky. Očko na opačném konci umožňuje zavěšení, takže nemusíte otvírák BergHOFF nikde hledat a budete jej mít vždy po ruce. Otvírák s lesklým vzhledem je navíc vhodný i do myčky nádobí. Klíčové vlastnosti nerezového otvíráku na lahve BergHOFF ESSENTIALSOtvírák na lahve BergHOFF z kolekce ESSENTIALS přijde vhod v každé domácnostiJe vyroben z pevné slitiny zinku, což mu předurčuje dlouhou životnostOdolný vůči korozi, odření a potravinovým kyselinámRukojeť je zesílená v oblasti držení a má i ergonomický tvar pro lepší padnutí do rukyOčko na... (alza.cz)

Podobné produkty ako BergHOFF otvírák na lahve nerez ESSENTIALS (BF-1301108)

BerlingerHaus Sada nožů ve stojanu s držákem na tablet a brouskem 7ks BH-2339 (BH-2339)

BerlingerHaus Sada nožů ve stojanu s držákem na tablet a brouskem 7ks BH-2339 (BH-2339)
Detail

Sada nožů - japonský nůž, kuchařský nůž, nůž na pečivo, nůžky a univerzální nůž, materiál rukojeti ocel, materiál čepele ocel, stojan na nože součástí balení, vhodné do myčky, 7 kusů v sadě Sada nožů BerlingerHaus Black Rose Kikoza Collection je dokonalým pomocníkem do domácí i profesionální kuchyně, který vám maximálně usnadní přípravu pokrmů. Laserem broušené čepele jsou vyrobené z vysoce kvalitní nerezové oceli a doplněné o nepřilnavý povrch, který zamezí zůstávání potravin na noži. Zcela komfortní používání umožní ergonomicky tvarovaná rukojeť s pevným úchopem. Sada obsahuje 5 ks nožů, kuchařský, univerzální, loupací nůž, nůž Santoku a na pečivo a praktické nůžky. Zajisté oceníte také velmi snadné čištění nožů a možnost jejich umývání v myčce na nádobí. Klíčové vlastnosti sady nožů ve stojanu s držákem na tablet a brouskem BerlingerHaus Black Rose Kikoza Collection 7 ksSada 5 ks nožů, nůžek a designového stojanuNože vyrobené z... (alza.cz)

Podobné produkty ako BerlingerHaus Sada nožů ve stojanu s držákem na tablet a brouskem 7ks BH-2339 (BH-2339)

BergHOFF nůž na pečivo nerez ESSENTIALS 22cm (BF-1301085)

BergHOFF nůž na pečivo nerez ESSENTIALS 22cm (BF-1301085)
Detail

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 22 cm, nůž na pečivo, materiál rukojeti plast Nevšední kuchyňský nůž se stane úžasným doplňkem každé domácnosti. Nůž na pečivo od výrobce BergHOFF se skvěle hodí na snadné krájení pečiva bez zbytečných drobků, využití ale najde i při oddělování měkkého těsta na kousky. Velikost čepele dosahuje v celku 22 cm a to při šířce 29 mm. Lehká rukojeť z tuhého plastu je ideálně vyvážená a také náramně padne do vaší ruky. Stěžejní vlastnosti kuchyňského nože BergHOFF nůž na pečivo nerez ESSENTIALS 22cm BergHOFF nůž na pečivo nerez ESSENTIALS 22cm vlastní čepel dlouhou 22 cm Odolná plastová rukojeť Typ nože: nůž na pečivo (alza.cz)

Podobné produkty ako BergHOFF nůž na pečivo nerez ESSENTIALS 22cm (BF-1301085)

BergHOFF mlýnek na pepř a sůl ESSENTIALS 42cm (BF-1100077)

BergHOFF mlýnek na pepř a sůl ESSENTIALS 42cm (BF-1100077)
Detail

Mlýnek na koření na koření a na pepř, typ mlýnku: ruční, materiál: dřevo, nastavitelná hrubost mletí: ano, počet kusů v sadě: 1 Bez soli, pepře či jiného koření se v kuchyni neobejdete a pokud chcete mít při vaření i servírování toto koření vždy po ruce, je dobré si pořídit mlýnek od značky BergHOFF z kolekce ESSENTIALS. Díky tomuto šikovnému mlýnku snadno a rychle dodáte svým pokrmům nezaměnitelnou chuť čerstvě namletého koření. Mlýnek BergHOFF má ergonomický tvar pro pohodlné držení a je vyroben ze dřeva s lesklou černou úpravou a má keramický mlecí mechanismus. Díky tomuto mechanismu je také možné si libovolně nastavit hrubost namletí. Klíčové vlastnosti mlýnku na pepř a sůl BergHOFF ESSENTIALS 42 cmMlýnek na koření od značky BergHOFFSnadno a rychle dodá pokrmům nezaměnitelnou chuťErgonomický tvar pro pohodlné držení Mlýnek BergHOFF je vyroben ze dřeva s lesklou černou úpravouMá keramický mlecí mechanismusDíky... (alza.cz)

Podobné produkty ako BergHOFF mlýnek na pepř a sůl ESSENTIALS 42cm (BF-1100077)

BergHOFF mlýnek na pepř a sůl ESSENTIALS 26cm (BF-1106245)

BergHOFF mlýnek na pepř a sůl ESSENTIALS 26cm (BF-1106245)
Detail

Mlýnek na koření na koření a na pepř, typ mlýnku: ruční, materiál: dřevo, nastavitelná hrubost mletí: ano, počet kusů v sadě: 1 Bez soli, pepře či jiného koření se v kuchyni neobejdete a pokud chcete mít při vaření i servírování toto koření vždy po ruce, je dobré si pořídit mlýnek od značky BergHOFF z kolekce ESSENTIALS. Díky tomuto šikovnému mlýnku snadno a rychle dodáte svým pokrmům nezaměnitelnou chuť čerstvě namletého koření. Mlýnek BergHOFF má ergonomický tvar pro pohodlné držení a je vyroben ze dřeva s lesklou černou úpravou a má keramický mlecí mechanismus. Díky tomuto mechanismu je také možné si libovolně nastavit hrubost namletí. Klíčové vlastnosti mlýnku na pepř a sůl BergHOFF ESSENTIALS 26 cmMlýnek na koření od značky BergHOFFSnadno a rychle dodá pokrmům nezaměnitelnou chuťErgonomický tvar pro pohodlné držení Mlýnek BergHOFF je vyroben ze dřeva s lesklou černou úpravouMá keramický mlecí mechanismusDíky... (alza.cz)

Podobné produkty ako BergHOFF mlýnek na pepř a sůl ESSENTIALS 26cm (BF-1106245)

Banquet Dřevěný stojan na kuchyňské náčiní 20 x 10 x 18 cm

Banquet Dřevěný stojan na kuchyňské náčiní 20 x 10 x 18 cm
Detail

Dřevěný stojan na příbory a kuchyňské náčinní ze dřeva Paulownia je praktický pomocník, který umožňuje v kuchyni šetřit místo a zároveň mít kuchyňské náčinní či příbory pohromadě. (4home.cz)

Podobné produkty ako Banquet Dřevěný stojan na kuchyňské náčiní 20 x 10 x 18 cm

BergHOFF nůž na ovoce a zeleninu nerez ESSENTIALS 8cm (BF-1301074)

BergHOFF nůž na ovoce a zeleninu nerez ESSENTIALS 8cm (BF-1301074)
Detail

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 8 cm, nůž na zeleninu, materiál rukojeti plast Výborný kuchyňský nůž bude praktickou ozdobou kuchyňské výbavy. Nůž na zeleninu od výrobce BergHOFF se skvěle hodí na precizní porcování zeleniny. Délka této čepele má celkem 8 cm a to při šířce 18 mm. Lehká rukojeť z rezistního plastu je ideálně vyvážená a přesně padne do ruky. Klíčové funkce kuchyňského nože BergHOFF nůž na ovoce a zeleninu nerez ESSENTIALS 8cm BergHOFF nůž na ovoce a zeleninu nerez ESSENTIALS 8cm má čepel o délce 8 cm Kvalitní rukojeť z hutného plastu Typ nože: nůž na zeleninu (alza.cz)

Podobné produkty ako BergHOFF nůž na ovoce a zeleninu nerez ESSENTIALS 8cm (BF-1301074)

BerlingerHaus Kuchyňské náčiní Black Royal Collection sada 4ks (BH-6217)

BerlingerHaus Kuchyňské náčiní Black Royal Collection sada 4ks (BH-6217)
Detail

Kuchyňské náčiní z nylonu, odolné do 180°C, nylon je šetrný k vašemu nádobí, nikdy jej nepoškrábe, ideální pro mramorové, keramické a nepřilnavé povrchy, praktická nožička uprostřed náčiní, můžete jej položit a nezašpiníte si kuchyňskou linku, všechno náčiní má očko, takže lze i zavěsit, designově dokonalé a funkční náčiní pro vaši moderní kuchyni, ECOfriendly, neobsahuje žádné škodliviny jako PFOA, olovo ani kadmium, sada 4ks obsahuje obracečku, pěnovačku, naběračku a šlehací metlu Sada kuchyňského náčiní značky BerlingerHaus kolekce Black Royal Collection obsahující 4 kusy náčiní, je vyrobena z nylonu. Jeho předností je odolnost do 180 °C a šetrnost k nádobí, které nikdy nepoškrábe. Tato sada se hodí pro používání na nepřilnavém, mramorovém či keramickém povrchu. Praktická nožička uprostřed každého náčiní dovoluje odložit ho na kuchyňskou linku bez obav, že ji umažete. Očko umožňuje jeho zavěšení. Pěkné a funkční náčiní BerlingerHaus... (alza.cz)

Podobné produkty ako BerlingerHaus Kuchyňské náčiní Black Royal Collection sada 4ks (BH-6217)

Klarstein Stojan kuchyňské náčiní, čtvercový, cca 12 × 23 × 12 cm (Š × V × H), bambus

Klarstein Stojan kuchyňské náčiní, čtvercový, cca 12 × 23 × 12 cm (Š × V × H), bambus
Detail

Salátový příbor, kuchyňské nože, šlehače nebo vařečky: se stojanem na nářadí od Klarstein bambuswaldu si každý kuchyňský nástroj najde své místo. V čtvercové nádobě jsou tvé kuchyňské pomůcky nejen dobře uložené, ale také ideální chráněny díky bambusu, který je odolný proti vlhkosti. Zažij ve své kuchyni úžasný řád a maximální pohodlí: s bambusovou kuchyňskou nádobou od Klarstein bambuswaldu máš při vaření po ruce každé nářadí. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Stojan kuchyňské náčiní, čtvercový, cca 12 × 23 × 12 cm (Š × V × H), bambus

Klarstein Stojan kuchyňské náčiní, čtvercový, cca 12 × 23 × 12 cm (Š × V × H), bambus

Klarstein Stojan kuchyňské náčiní, čtvercový, cca 12 × 23 × 12 cm (Š × V × H), bambus
Detail

Salátový příbor, kuchyňské nože, šlehače nebo vařečky: se stojanem na nářadí od Klarstein bambuswaldu si každý kuchyňský nástroj najde své místo. V čtvercové nádobě jsou tvé kuchyňské pomůcky nejen dobře uložené, ale také ideální chráněny díky bambusu, který je odolný proti vlhkosti. Zažij ve své kuchyni úžasný řád a maximální pohodlí: s bambusovou kuchyňskou nádobou od Klarstein bambuswaldu máš při vaření po ruce každé nářadí. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Stojan kuchyňské náčiní, čtvercový, cca 12 × 23 × 12 cm (Š × V × H), bambus

PROHOME - Kořenka sada 6ks ve stojanu

PROHOME - Kořenka sada 6ks ve stojanu
Detail

(home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Kořenka sada 6ks ve stojanu

PROHOME - Kořenka sada 12ks ve stojanu

PROHOME - Kořenka sada 12ks ve stojanu
Detail

Materiál nerez + sklo+plast, rozmer - stojan 19x19x22cm, kořenka 12x v- 9,5cm, průměr 4,5cm (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Kořenka sada 12ks ve stojanu

PROHOME - Kořenka sada 8ks ve stojanu

PROHOME - Kořenka sada 8ks ve stojanu
Detail

Materiál nerez + sklo+plast, rozměr - stojan 16x16x16cm, kořenka 8x v- 9,5cm, průměr 4,5cm (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Kořenka sada 8ks ve stojanu

PROHOME - Kořenka sada 16ks ve stojanu

PROHOME - Kořenka sada 16ks ve stojanu
Detail

Materiál nerez + sklo+plast, rozměr - stojan 16x16x27cm, kořenka 16x v- 9,5cm, průměr 4,5cm, (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Kořenka sada 16ks ve stojanu

PROHOME - Nože sada 8dílná ve stojanu

PROHOME - Nože sada 8dílná ve stojanu
Detail

Nože 19,2,19.5,12.9cm/stojan16x10x20cm/ocilka19cm/nůžky18.5cm (home-point.cz)

Podobné produkty ako PROHOME - Nože sada 8dílná ve stojanu

Orion Kuchyňské náčiní vánoční

Orion Kuchyňské náčiní vánoční
Detail

Sada kuchyňské stěrky a vařečky s vánočním motivem může být skvělým dárkem nebo pozorností v době Vánoc. Měkké hrany stěrky dokonale přilnou k nádobě, lze bez problému použít do teploty -40 °C až +120 °C. Je vhodná prakticky pro všechny druhy potravin např. kyselé, ale také i s obsahem tuku či oleje včetně alkoholických. Rozměry: stěrka š. 5 cm, d. 29 cm, vařečka š. 4,5 cm, d. 29 cm. Dodáváme ve dvou barevných variantách bez možnosti výběru. (4home.cz)

Podobné produkty ako Orion Kuchyňské náčiní vánoční

BerlingerHaus Kuchyňské náčiní Black Rose Collection sada 4ks BH-6208 (BH-6208)

BerlingerHaus Kuchyňské náčiní Black Rose Collection sada 4ks BH-6208 (BH-6208)
Detail

Kuchyňské náčiní z nylonu, odolné do 180°C, nylon je šetrný k vašemu nádobí, nikdy jej nepoškrábe, ideální pro mramorové, keramické a nepřilnavé povrchy, praktická nožička uprostřed náčiní, můžete jej položit a nezašpiníte si kuchyňskou linku, všechno náčiní má očko, takže lze i zavěsit, designově dokonalé a funkční náčiní pro vaši moderní kuchyni, ECOfriendly, neobsahuje žádné škodliviny jako PFOA, olovo ani kadmium, sada 4ks obsahuje obracečku, pěnovačku, naběračku a šlehací metlu Sada kuchyňského náčiní značky BerlingerHaus kolekce Black Rose Collection obsahující 4 kusy náčiní, je vyrobena z nylonu. Jeho předností je odolnost do 180 °C a šetrnost k nádobí, které nikdy nepoškrábe. Tato sada se hodí pro používání na nepřilnavém, mramorovém či keramickém povrchu. Praktická nožička v odstínu růžové barvy uprostřed každého náčiní dovoluje odložit ho na kuchyňskou linku bez obav, že ji umažete. Očko umožňuje jeho zavěšení. Pěkné a funkční... (alza.cz)

Podobné produkty ako BerlingerHaus Kuchyňské náčiní Black Rose Collection sada 4ks BH-6208 (BH-6208)

BergHOFF příbor dětský CIRCUS nerez sada 3ks (BF-1204030)

BergHOFF příbor dětský CIRCUS nerez sada 3ks (BF-1204030)
Detail

Dětský příbor - Naučit se jíst příborem vyžaduje spoustu trpělivosti. Proto usnadněte vašim ratolestem fázi učení, jak jen to půjde. Dětský příbor CIRCUS od belgické značky BergHOFF je určen pro ty nejmenší děti. Krásně padne do malých ručiček a čas strávený u jídla bude zábava. Sada obsahuje nůž, vidličku a lžíci se speciálním ergonomickým tvarem pro pohodlnější úchop. Vše je vyrobeno z nerezové oceli v kvalitě 18/10, což zaručuje dlouhou životnost. Příbor BergHOFF má lesklý vzhled s barevnými detaily a je vhodný i do myčky na nádobí. Klíčové vlastnosti nerezového dětského příboru BergHOFF CIRCUS sada 3 ksDětský příbor CIRCUS od belgické značky BergHOFF je určen pro ty nejmenší dětiKrásně padne do malých ručičekSada obsahuje nůž, vidličku a lžíci se speciálním ergonomickým tvarem pro pohodlnější úchopVše je vyrobeno z nerezové oceli v kvalitě 18/10Příbor BergHOFF má lesklý vzhled s barevnými detailyJe vhodný i do myčky na nádobíObsah... (alza.cz)

Podobné produkty ako BergHOFF příbor dětský CIRCUS nerez sada 3ks (BF-1204030)
BergHOFF kuchyňské náčiní ve stojanu ESSENTIALS + nástěnný držák sada 8ks (BF-1308055), BergHOFF Sada nožů ve stojanu ESSENTIALS 7ks (BF-1307030), BergHOFF Sada nožů ve stojanu ESSENTIALS 6ks (BF-1306210), BerlingerHaus Kuchyňské náčiní ve stojanu Ebony Line Rosewood sada 7ks (BH-6229), BergHOFF Sada nožů ve stojanu ARCH 8ks (BF-1308037), BergHOFF ESSENTIALS 330ml (BF-1107133), BergHOFF obracečka nerez ESSENTIALS (BF-1301112), BergHOFF naběračka děrovaná nerez ESSENTIALS (BF-1301111), BergHOFF otvírák číšnický nerez ESSENTIALS (BF-1100063), BergHOFF servírovací lžíce nerez ESSENTIALS (BF-1301115), BergHOFF Čajová konvice ESSENTIALS 0.9l (BF-1107060), BergHOFF otvírák na lahve nerez ESSENTIALS (BF-1301108), BergHOFF box na svačinu nerez ESSENTIALS (BF-1100196), BergHOFF nůžky na drůbež nerez ESSENTIALS (BF-1301078), BergHOFF naběračka na polévku nerez ESSENTIALS (BF-1301110), BergHOFF nůž porcovací nerez ESSENTIALS 20cm (BF-1301077), BergHOFF nůž na pečivo nerez ESSENTIALS 22cm (BF-1301085), BergHOFF mlýnek na pepř a sůl ESSENTIALS 26cm (BF-1106245), Orion Kuchyňské náčiní vánoční , CS Solingen Kuchyňské náčiní se závěsnou lištou EXQUISITE 7ks CS-008765 (CS-008765), BergHOFF příbor dětský CIRCUS nerez sada 3ks (BF-1204030), BergHOFF příbor dětský SWIP nerez sada 3ks (BF-1204031), BergHOFF ORION 0,5l (BF-1100184), BergHOFF LEO, multifunkční (BF-3950030), BergHOFF 26cm, třístranné (BF-1100034), BergHOFF ORION 0,75l (BF-1100185), BergHOFF LEO 3ks (BF-3950220), BergHOFF COMFORT 28cm (BF-1100238A), BergHOFF GEM 26.5x25x5cm (BF-3990001), BergHOFF Julienne LEO (BF-3950003)