Beliani v barvě tmavého dřeva forres (beliani_133494)

Produkt Beliani v barvě tmavého dřeva forres (beliani_133494) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Beliani v barvě tmavého dřeva forres (beliani_133494) upraviť a produkt hľadať znova.

BELIANI v barvě tmavého dřeva FORRES (beliani_133493)

BELIANI v barvě tmavého dřeva FORRES (beliani_133493)
Detail

Konferenční stolek obdelníkový, materiál konstrukce: kov, materiál desky: dřevotříska, rozměry: 60 × 46 × 120 cm barva: černá Rádi byste zkrášlili svůj domov a pořídili si nový nábytek? Jestliže je vaše odpověď ano, mohl by vám přijít vhod také konferenční stolek BELIANI, který je navýsost praktický, a navíc skvěle doplní styl vašeho domova. Až budete zvažovat jeho umístění, nezapomeňte, že má rozměry 46 × 60 × 120 cm. Pro desku konferenčního stolku byl vybrán materiál, kterým je dřevotříska. Co do materiálu konstrukce, tu tvoří kov. BELIANI v barvě tmavého dřeva FORRES bude pro vás ideálně vhodný, jestliže máte v oblibě obdélníkové kusy nábytku. Podstatné parametry u produktu BELIANI v barvě tmavého dřeva FORRES Pořiďte si nový konferenční stolek a dodejte do prostoru šmrnc Co se týká rozměrů, naměříme 46 × 60 × 120 cm Konferenční stolek BELIANI má desku, kterou tvoří dřevotříska Přijde vám vhod, pokud se zajímáte o obdélníkové kusy nábytku BELIANI v barvě... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI v barvě tmavého dřeva FORRES (beliani_133493) , Beliani v barvě tmavého dřeva forres (beliani_133494)

BELIANI v barvě tmavého dřeva FORRES (beliani_133494)

BELIANI v barvě tmavého dřeva FORRES (beliani_133494)
Detail

Odkládací stolek - čtvercový, materiál desky MDF, materiál konstrukce kov, černá barva, rozměry 56 × 56 × 56 cm (V׊×H) Odkládací stolek BELIANI je doplněk vyjímající se v každém interiéru, který poslouží pro odkládání drobností i dekorací. Jeho čtvercové provedení vám bude vyhovovat svou snadnou kombinovatelností s ostatním nábytkem. Materiál, který byl zvolen k výrobě desky, je mdf se solidní odolností i pevností. Konstrukce, kterou v tomto případě dělá kov, na vás udělá dojem po vzhledové i praktické stránce - dobře vypadá a má vysokou stabilitu. Efektnímu designu odkládacího stolku BELIANI přidává třešničku na dort černá barva. Při umisťování zvažte rozměry, které jsou 56 × 56 × 56 cm. Zajímavé funkce u produktu BELIANI v barvě tmavého dřeva FORRES Stylový kousek hodící se do jakéhokoliv interiéru Působivě navržené čtvercové řešení Materiál, který posloužil k výrobě desky: mdf Materiál, který posloužil pro výrobu konstrukce: kov Barevná varianta stolku... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI v barvě tmavého dřeva FORRES (beliani_133494) , Beliani v barvě tmavého dřeva forres (beliani_133493)

BELIANI s 5 policemi v barvě tmavého dřeva FORRES (beliani_133498)

BELIANI s 5 policemi v barvě tmavého dřeva FORRES (beliani_133498)
Detail

Regál - konstrukce z dřevotřísky, policový, police z dřevotřísky, 5 polic, nosnost police 15 kg, šroubovaný, černá barva konstrukce, rozměry 1840 × 640 × 400 mm (V׊×H) Máte v úmyslu ještě něčím vyplnit nevyužitý prostor ve vašem bytě? Volné místo by tak mohl vyplnit policový regál BELIANI. Jistě se vám bude hodit další úložný prostor a zároveň stylový kousek. Regál je vybaven 5 policemi. Konstrukce vyrobená z dřevotřísky zaručí stabilitu a také plní estetickou funkci. Polici je možné zatížit maximálně 15 kg. Pro nekomplikovanou přepravu a snadné uskladnění se dodává demontovaný. Snadno ho potom smontujete, díky spojovacím materiálům a návodu, které najdete v balení. Regál BELIANI měří 1840 × 640 × 400 mm (vך×h). Hlavní přednosti produktu BELIANI s 5 policemi v barvě tmavého dřeva FORRES Regál BELIANI má 5 polic Materiál konstrukce: dřevotříska Materiálem polic je dřevotříska Dostanete ho demontovaný spolu se šrouby Barva konstrukce je černá Regál BELIANI měří... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI s 5 policemi v barvě tmavého dřeva FORRES (beliani_133498) , Beliani se 4 policemi v barvě tmavého dřeva forres (beliani_133496)

BELIANI se 4 policemi v barvě tmavého dřeva FORRES (beliani_133496)

BELIANI se 4 policemi v barvě tmavého dřeva FORRES (beliani_133496)
Detail

Regál - konstrukce z dřevotřísky, policový, police z dřevotřísky, 4 police, nosnost police 15 kg, šroubovaný, černá barva konstrukce, rozměry 1430 × 640 × 400 mm (V׊×H) Přemýšlíte, jak ještě doplnit volné místo v interiéru? Zbylý prostor by snadno vyplnil policový regál BELIANI. Budete tak mít k dispozici stylový kousek s dalším úložným prostorem. Regál je vybaven 4 policemi. Konstrukce vyrobená z dřevotřísky zaručí výbornou stabilitu a moderní design. Nosnost police činí 15 kg. Pro snadnou manipulaci a lepší uskladnění se dodává v rozloženém stavu. Jeho pozdější montáž je jednoduchá, díky spojovacím materiálům a návodu, jež jsou součástí balení. Regál BELIANI měří 1430 × 640 × 400 mm (vך×h). Zásadní vlastnosti produktu BELIANI se 4 policemi v barvě tmavého dřeva FORRES Regál BELIANI obsahuje 4 police Materiál konstrukce: dřevotříska Materiálem polic je dřevotříska Zasílá se rozložený, spolu s návodem a šrouby Barva konstrukce je černá Regál BELIANI měří 1430... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI se 4 policemi v barvě tmavého dřeva FORRES (beliani_133496) , Beliani s 5 policemi v barvě tmavého dřeva forres (beliani_133498)

BELIANI v odstínu tmavého dřeva ADENA (beliani_162959)

BELIANI v odstínu tmavého dřeva ADENA (beliani_162959)
Detail

Konferenční stolek obdelníkový, materiál konstrukce: kov, materiál desky: mdf, rozměry: 60 × 43 × 100 cm barva: černá Přejete si pořídit nový nábytek nebo jen vyměnit ten stávající? Pokud je vaše odpověď ano, bude se vám líbit konferenční stolek BELIANI, který vás překvapí svou praktičností, a navíc dobře vypadá. Až budete zvažovat jeho umístění, nezapomeňte, že disponuje rozměry 43 × 60 × 100 cm. K výrobě desky tohoto konferenčního stolku byl zvolen materiál, kterým je MDF. Máme-li v hledáčku konstrukci, tu tvoří kov. BELIANI v odstínu tmavého dřeva ADENA bude dělaný jako pro vás, jestliže vám přináší radost obdélníkové kusy nábytku. Klíčové přednosti u produktu BELIANI v odstínu tmavého dřeva ADENA Rozšiřte svůj nábytek doma o nový konferenční stolek Tento model disponuje rozměry 43 × 60 × 100 cm Konferenční stolek BELIANI byl zhotoven s deskou, kterou tvoří MDF Zaujme vaši pozornost, jestliže hledáte obdélníkové kusy nábytku BELIANI v odstínu tmavého dřeva... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI v odstínu tmavého dřeva ADENA (beliani_162959) , Beliani v odstínu tmavého dřeva adena (beliani_162959)

BELIANI z tmavého dřeva s černým ASTON (beliani_207927)

BELIANI z tmavého dřeva s černým ASTON (beliani_207927)
Detail

Konferenční stolek obdelníkový, s odkládacím prostorem, materiál konstrukce: kov, materiál desky: dřevotříska, rozměry: 60 × 46 × 106 cm barva: černá Rádi byste si pořídili nový nábytek nebo jen vyměnili ten stávající? Pokud odpovídáte ano, mohl by vám přijít vhod také konferenční stolek BELIANI, který vás překvapí svou praktičností, a ještě přináší úžasný design. Při správném výběru myslete na to, že pokud jde o rozměry, naměříte 46 × 60 × 106 cm. Hovoříme-li o desce konferenčního stolku, je vyrobena z materiálu, kterým je dřevotříska. Pokud vás zajímá samotná konstrukce, tu tvoří kov. BELIANI z tmavého dřeva s černým ASTON bude dělaný jako pro vás, pokud máte oblíbené obdélníkové kousky nábytku. Zajímavé funkce u produktu BELIANI z tmavého dřeva s černým ASTON Ozvláštněte svůj domov novým konferenčním stolkem Rozměry se u tohoto modelu vyšplhaly na 46 × 60 × 106 cm Konferenční stolek BELIANI vybavil výrobce deskou, kterou tvoří dřevotříska Zcela jistě vás osloví (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI z tmavého dřeva s černým ASTON (beliani_207927) , Beliani z tmavého dřeva s černou barvou (beliani_180203)

BELIANI z tmavého dřeva s bílou ARVIN (beliani_203824)

BELIANI z tmavého dřeva s bílou ARVIN (beliani_203824)
Detail

Noční stolek - bílá barva, obdelníkový, moderní styl, materiál desky MDF, materiál konstrukce MDF, atypické nohy, 4 nohy, s úložným prostorem, se šuplíky, rozměry 58 × 40 × 30 cm (V׊×H) Lampičku, budík či rozečtenou knihu můžete položit na námi doporučený noční stolek BELIANI. Na první pohled zaujme jeho moderní styl. Je populární pro své obdélníkové provedení, které je vkusně řešeno. Ve spodní části stolku jsou umístěny 4 atypické nožičky, které vám garantují skvělou stabilitu. Díky nim bude úklid pod stolkem pohodlnější a vzduch bude bez problému cirkulovat. Zahrnuje přidané šuplíky a úložný prostor pro ukládání drobných věcí. Pro osobní věci využijete odkládací část nočního stolku. V balení se nachází jeden noční stolek pro samostatnou postel. Noční stolek BELIANI perfektně oživí váš interiér. Zásadní přednosti produktu BELIANI z tmavého dřeva s bílou ARVIN Moderní noční stolek BELIANI poskytne dostatek místa pro vaši lampičku, budík nebo knihu Obdélníkové... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI z tmavého dřeva s bílou ARVIN (beliani_203824) , Beliani z tmavého dřeva s černým aston (beliani_207927)

BELIANI z tmavého dřeva s černou barvou (beliani_180203)

BELIANI z tmavého dřeva s černou barvou (beliani_180203)
Detail

Konferenční stolek obdelníkový, s odkládacím prostorem, materiál konstrukce: kov, materiál desky: dřevotříska, rozměry: 61 × 51 × 120 cm barva: černá Uvažujete o pořízení nového nábytku? Pokud souhlasíte, bude se vám hodit konferenční stolek BELIANI, který oplývá praktičností, a navíc skvěle doplní styl vašeho domova. Pokud zvažujete, kam jej umístíte, neměli byste zapomenout, že jeho rozměry dělají 51 × 61 × 120 cm. Pro výrobu samotné desky byl zvolen materiál, jímž je dřevotříska. Zaměříme-li se na konstrukci, tu tvoří kov. Konečný design stolku podpořila matná povrchová úprava. BELIANI z tmavého dřeva s černou barvou bude pro vás ideálně vhodný, pokud máte oblíbené obdélníkové kusy nábytku. Stěžejní vlastnosti u produktu BELIANI z tmavého dřeva s černou barvou Udělejte si radost stylovým konferenčním stolkem Rozměry u tohoto modelu dělají 51 × 61 × 120 cm Konferenční stolek BELIANI byl vyroben s deskou, kterou tvoří dřevotříska Dokonalý vzhled obohacuje... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI z tmavého dřeva s černou barvou (beliani_180203) , Beliani z tmavého dřeva s bílou arvin (beliani_203824)

BELIANI 180 × 200 cm z tmavého dřeva MIALET (beliani_164589)

BELIANI 180 × 200 cm z tmavého dřeva MIALET (beliani_164589)
Detail

Postel - 187 × 209 cm (Š×D), výška 106 cm, manželská, s čelem, materiál dřevotřísková deska a PVC, klasický styl, dekor dřeva kaučukovník, pro matraci 180 × 200 cm, s roštem, hnědá barva Plánujete si pořídit novou postel, která by zapadla do vaší ložnice? Pak vám určitě padne do oka postel BELIANI. Pro kvalitní spánek je důležité si vybrat ten správný typ postele. Dvoulůžková postel se hodí nejen pro manželské páry, ale taktéž pro jednotlivce, kteří mají rádi pohodlí a dostatek prostoru. Postel měří 106 × 187 × 209 cm (vך×h). Zatímco její hnědá barva přináší vkusnou nadčasovost, kvalita použitých materiálů zase spolehlivou životnost, tudíž postel bude sloužit po dlouhá léta. Výrobním materiálem postele je dřevotřísková deska a PVC. Nejen, že postel BELIANI skvěle vypadá, ale přináší do domova také klasický styl. Zásadní vlastnosti produktu BELIANI 180 × 200 cm z tmavého dřeva MIALET Kvalitní postel BELIANI je vybavena čelem Rozměry jsou 106 × 187 × 209 cm... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI 180 × 200 cm z tmavého dřeva MIALET (beliani_164589) , Beliani 180 × 200 cm z tmavého dřeva mialet (beliani_164589)

Boční BELIANI z tmavého dřeva s černým ASTON (beliani_207926)

Boční BELIANI z tmavého dřeva s černým ASTON (beliani_207926)
Detail

Odkládací stolek - čtvercový, s úložným prostorem, materiál desky dřevo a dřevotříska, materiál konstrukce kov, klasické nohy, 4 nohy, matná povrchová úprava, černá barva, rozměry 55 × 45 × 45 cm (V׊×H) Odkládací stolek BELIANI je doplněk zapadající do jakéhokoliv interiéru, který se osvědčí jako odkládací plocha nebo pro vystavení dekorací. Jeho čtvercové provedení vyniká skvělou kombinovatelností s dalším nábytkem. Materiál, ze kterého byla deska vyrobena, je dřevo a dřevotříska propůjčující pevnost a odolnost. Konstrukce, kterou v tomto případě kompletuje kov, spojuje příjemné s užitečným - dobře vypadá a vzhledem k vysoké stabilitě nehrozí převrhnutí. Obzvlášť s ním budou spokojení ti, komu se domů hodí matná povrchová úprava. Působivému designu odkládacího stolku BELIANI panuje černá barva. Při rozhodování se o místě nezapomeňte na rozměry, které jsou 45 × 55 × 45 cm. Mezi výhody tohoto modelu náleží také úložný prostor, který je vždy potřeba a to i u... (alza.cz)

Podobné produkty ako Boční BELIANI z tmavého dřeva s černým ASTON (beliani_207926) , Boční beliani z tmavého dřeva s černým aston (beliani_207926)

BELIANI 160 × 200 cm z tmavého dřeva MIALET (beliani_164588)

BELIANI 160 × 200 cm z tmavého dřeva MIALET (beliani_164588)
Detail

Postel - 167 × 209 cm (Š×D), výška 106 cm, manželská, s čelem, materiál dřevotřísková deska a PVC, klasický styl, dekor dřeva kaučukovník, pro matraci 160 × 200 cm, s roštem, hnědá barva Potřebujete novou postel, která by dokonale zapadla do vaší ložnice? V tom případě by vás mohla zaujmout postel BELIANI. Spánek je velmi důležitý, proto nepodceňte výběr vhodné postele. Dvoulůžková postel je vhodná nejen pro manžele, ale taktéž pro jednotlivce, kteří mají rádi pohodlí a dostatek prostoru. Postel měří 106 × 167 × 209 cm (vך×h). Zatímco její hnědá barva umocní vkusné provedení, kvalitní materiál zase přispěje k dlouhé životnosti, tudíž postel bude sloužit po dlouhá léta. Materiálem použitým k výrobě postele je dřevotřísková deska a PVC. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale přinese do domova nevšední nádech, který umocní klasický styl. Hlavní vlastnosti produktu BELIANI 160 × 200 cm z tmavého dřeva MIALET Kvalitní postel BELIANI je vybavena čelem Rozměry... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI 160 × 200 cm z tmavého dřeva MIALET (beliani_164588) , Beliani nosorožec v hnědé barvě (beliani_169397)

BELIANI LED 180 × 200 cm z tmavého dřeva MIALET (beliani_164582)

BELIANI LED 180 × 200 cm z tmavého dřeva MIALET (beliani_164582)
Detail

Postel - 187 × 209 cm (Š×D), výška 106 cm, manželská, s osvětlením a s čelem, materiál dřevotřísková deska, klasický styl, dekor dřeva kaučukovník, pro matraci 180 × 200 cm, s roštem, hnědá barva Hledáte vhodnou postel, která se bude dokonale vyjímat ve vaší ložnici? Pak by vás mohla zaujmout postel BELIANI. Spánek je velmi důležitý, proto nepodceňte výběr vhodné postele. Dvoulůžková postel se nehodí jen pro páry, ale ocení ji také jednotlivci, kterým vyhovuje dostatek prostoru. Postel má 106 × 187 × 209 cm (vך×h). Zatímco její hnědá barva přináší vkusnou nadčasovost, kvalita použitých materiálů zase spolehlivou životnost, tudíž postel bude sloužit k pohodlnému spánku po dlouhá léta. Materiálem použitým k výrobě postele je dřevotřísková deska. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale umocní celkový dojem nádherným provedením, který představuje klasický styl. Hlavní vlastnosti produktu BELIANI LED 180 × 200 cm z tmavého dřeva MIALET Kvalitní postel BELIANI je... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI LED 180 × 200 cm z tmavého dřeva MIALET (beliani_164582) , Beliani led 180 × 200 cm z tmavého dřeva mialet (beliani_164582)

BELIANI LED 160 × 200 cm z tmavého dřeva MIALET (beliani_164584)

BELIANI LED 160 × 200 cm z tmavého dřeva MIALET (beliani_164584)
Detail

Postel - 167 × 209 cm (Š×D), výška 106 cm, manželská, s osvětlením a s čelem, materiál dřevotřísková deska a PVC, klasický styl, dekor dřeva kaučukovník, pro matraci 160 × 200 cm, s roštem, hnědá barva Poohlížíte se po nové posteli, která by se hodila do vaší ložnice? Pak by vás mohla zaujmout postel BELIANI. Spánek je nezbytný k našemu správnému fungování, proto si dejte na výběru postele záležet. Dvoulůžková postel se nehodí jen pro páry, ale na své si přijdou i jednotlivci, kteří si rádi vychutnají dostatek prostoru. Postel má 106 × 167 × 209 cm (vך×h). Zatímco její hnědá barva přináší vkusnou nadčasovost, kvalita použitých materiálů zase spolehlivou životnost, díky čemuž bude postel sloužit k pohodlnému spánku po dlouhá léta. Materiálem postele je dřevotřísková deska a PVC. Nejen, že postel BELIANI skvěle vypadá, ale přináší do domova také klasický styl. Klíčové přednosti produktu BELIANI LED 160 × 200 cm z tmavého dřeva MIALET Kvalitní postel BELIANI je... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI LED 160 × 200 cm z tmavého dřeva MIALET (beliani_164584) , Beliani chesterfield v šedé barvě michigan (beliani_70044)

BELIANI sametová 140 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241789)

BELIANI sametová 140 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241789)
Detail

Postel - 156 × 228 cm (Š×D), výška 95 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo, kov, překližka a textil, moderní styl, dekor dřeva eukalyptus a topol, pro matraci 140 × 200 cm, s roštem, černá a šedá barva Vybíráte novou postel, která perfektně zapadne do vaší ložnice? V tom případě by vás mohla upoutat postel BELIANI. Spánek je velmi podstatný a tvoří značnou část dne, proto výběr postele hraje tak zásadní roli. Dvoulůžková postel není vhodná pouze pro páry, ale ocení ji také jednotlivci, kterým vyhovuje dostatek prostoru. Postel má 95 × 156 × 228 cm (vך×h). Zatímco její černá a šedá barva vdechne nábytku vkusnou nadčasovost, kvalitní materiál zase dlouhou životnost, tudíž postel bude sloužit po dlouhá léta. Výrobním materiálem postele je dřevo, kov, překližka a textil. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale umocní celkový dojem nádherným provedením, který představuje moderní styl. Hlavní vlastnosti produktu BELIANI sametová 140 × 200 cm BELIANI tmavě šedá... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI sametová 140 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241789) , Beliani chesterfield v mořské barvě michigan (beliani_70046)

BELIANI dřevěná 180 × 200 cm BELIANI tmavě modrá FLORAC (beliani_174639)

BELIANI dřevěná 180 × 200 cm BELIANI tmavě modrá FLORAC (beliani_174639)
Detail

Postel - 187 × 208 cm (Š×D), výška 70 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo a překližka, klasický styl, matná povrchová úprava, pro matraci 180 × 200 cm, s roštem, modrá barva Plánujete si pořídit novou postel, která by zapadla do vaší ložnice? V tom případě by vás mohla zaujmout postel BELIANI. Spánek je velmi důležitý, proto nepodceňte výběr vhodné postele. Dvoulůžková postel se hodí nejen pro manželské páry, ale na své si přijdou i jednotlivci, kteří si rádi vychutnají dostatek prostoru. Postel má 70 × 187 × 208 cm (vך×h). Zatímco její modrá barva vdechne nábytku vkusnou nadčasovost, kvalitní materiál zase dlouhou životnost, tudíž postel bude sloužit po dlouhá léta. Materiálem použitým k výrobě postele je dřevo a překližka. Celkový vzhled dotváří povrchová úprava v matu. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale přinese do každého domova klasický styl. Klíčové vlastnosti produktu BELIANI dřevěná 180 × 200 cm BELIANI tmavě modrá FLORAC Kvalitní postel... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI dřevěná 180 × 200 cm BELIANI tmavě modrá FLORAC (beliani_174639) , Beliani chesterfield v tmavě modré barvě michigan (beliani_70045)

BELIANI sametová 160 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241788)

BELIANI sametová 160 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241788)
Detail

Postel - 176 × 228 cm (Š×D), výška 95 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo, kov, překližka a textil, moderní styl, dekor dřeva eukalyptus a topol, pro matraci 160 × 200 cm, s roštem, černá a šedá barva Vybíráte novou postel, která perfektně zapadne do vaší ložnice? Pak by vás mohla zaujmout postel BELIANI. Spánek je velmi důležitý, proto nepodceňte výběr vhodné postele. Dvoulůžková postel je vhodná nejen pro manžele, ale na své si přijdou i jednotlivci, kteří si rádi vychutnají dostatek prostoru. Postel má 95 × 176 × 228 cm (vך×h). Zatímco její černá a šedá barva umocní vkusné provedení, kvalitní materiál zase přispěje k dlouhé životnosti, tudíž postel bude sloužit k pohodlnému spánku po dlouhá léta. K výrobě postele slouží dřevo, kov, překližka a textil. Nejen, že postel BELIANI skvěle vypadá, ale přináší do domova také moderní styl. Klíčové vlastnosti produktu BELIANI sametová 160 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE Kvalitní postel BELIANI je vybavena čelem... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI sametová 160 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241788) , Beliani v tmavomodré barvě 180 × 200cm talence (beliani_130016)

BELIANI tmavě šedá BELIANI 140 × 200 cm LA ROCHELLE (beliani_163900)

BELIANI tmavě šedá BELIANI 140 × 200 cm LA ROCHELLE (beliani_163900)
Detail

Postel - 147 × 218 cm (Š×D), výška 109 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo, polyester a překližka, moderní styl, dekor dřeva borovice a eukalyptus, pro matraci 140 × 200 cm, s roštem, černá a šedá barva Chcete si pořídit novou postel, která se ve vaší ložnici bude ideálně vyjímat? Pak vás jistě zaujme postel BELIANI. S kvalitou spánku souvisí také kvalita dne, a proto je potřeba si postel správně vybrat. Dvoulůžková postel se hodí nejen pro manželské páry, ale také pro jednotlivce, kteří milují pohodlí a hodně prostoru. Postel měří 109 × 147 × 218 cm (vך×h). Zatímco její černá a šedá barva umocní zdařilý vzhled, kvalitní materiál zase propůjčí dlouhou životnost, tudíž postel bude sloužit k pohodlnému spánku po dlouhá léta. K výrobě postele slouží dřevo, polyester a překližka. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale vdechne prostoru atmosféru, která připomíná moderní styl. Klíčové přednosti produktu BELIANI tmavě šedá BELIANI 140 × 200 cm LA ROCHELLE... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI tmavě šedá BELIANI 140 × 200 cm LA ROCHELLE (beliani_163900) , Beliani v přírodní barvě se šedou částí alloa (beliani_119712)

BELIANI sametová 180 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241790)

BELIANI sametová 180 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241790)
Detail

Postel - 196 × 228 cm (Š×D), výška 95 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo, kov, překližka a textil, moderní styl, dekor dřeva eukalyptus a topol, pro matraci 180 × 200 cm, s roštem, černá a šedá barva Plánujete si pořídit novou postel, která by zapadla do vaší ložnice? Pak vás jistě zaujme postel BELIANI. Spánek je velmi důležitý, proto nepodceňte výběr vhodné postele. Dvoulůžková postel není vhodná pouze pro páry, ale taktéž pro jednotlivce, kteří mají rádi pohodlí a dostatek prostoru. Postel má 95 × 196 × 228 cm (vך×h). Zatímco její černá a šedá barva nabízí pěkný vzhled, kvalitní materiál zase přispěje k dlouhé životnosti, tudíž postel bude sloužit po dlouhá léta. K výrobě postele slouží dřevo, kov, překližka a textil. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale umocní celkový dojem nádherným provedením, který představuje moderní styl. Klíčové vlastnosti produktu BELIANI sametová 180 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE Kvalitní postel BELIANI je vybavena... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI sametová 180 × 200 cm BELIANI tmavě šedá MELLE (beliani_241790) , Knihovna z tmavého dřeva vicosa, 236762 (beliani_236762)

BELIANI dřevěná 160 × 200 cm BELIANI tmavě modrá FLORAC (beliani_174638)

BELIANI dřevěná 160 × 200 cm BELIANI tmavě modrá FLORAC (beliani_174638)
Detail

Postel - 167 × 208 cm (Š×D), výška 70 cm, manželská, s čelem, materiál dřevo a překližka, klasický styl, matná povrchová úprava, pro matraci 160 × 200 cm, s roštem, modrá barva Poohlížíte se po nové posteli, která by se hodila do vaší ložnice? Pak vás jistě zaujme postel BELIANI. Spánek je nezbytný k našemu správnému fungování, proto si dejte na výběru postele záležet. Dvoulůžková postel není vhodná pouze pro páry, ale na své si přijdou i jednotlivci, kteří si rádi vychutnají dostatek prostoru. Postel měří 70 × 167 × 208 cm (vך×h). Zatímco její modrá barva umocní vkusné provedení, kvalitní materiál zase přispěje k dlouhé životnosti, tudíž postel bude sloužit k pohodlnému spánku po dlouhá léta. K výrobě postele slouží dřevo a překližka. Celkový vzhled dotváří úprava povrchu v matném provedení. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale přinese do domova nevšední nádech, který umocní klasický styl. Hlavní vlastnosti produktu BELIANI dřevěná 160 × 200 cm BELIANI... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI dřevěná 160 × 200 cm BELIANI tmavě modrá FLORAC (beliani_174638) , Komoda z tmavého dřeva perth , 186239 (beliani_186239)

BELIANI v průmyslovém designu KEENE (beliani_68197)

BELIANI v průmyslovém designu KEENE (beliani_68197)
Detail

Regál - konstrukce z dřevotřísky, policový, se zásuvkami, police z dřevotřísky, 4 police, nosnost police 10 kg, šroubovaný, rozměry 1010 × 560 × 510 mm (V׊×H) Lámete si hlavu nad tím, čím ještě vybavit váš byt? V tom případě by mohl být vhodný policový regál BELIANI. Získáte tak další úložný prostor a zároveň stylový kousek, který skvěle doplní váš byt. Regál disponuje 4 policemi a zásuvkami. Konstrukce zhotovená z dřevotřísky garantuje stabilitu a estetický vzhled. Maximální nosnost police činí 10 kg. Pro nekomplikovanou přepravu a snadné uskladnění jej obdržíte demontovaný. Nebudete mít ale žádné problémy s jeho smontováním pomocí spojovacích materiálů a návodu, které najdete v balení. Regál BELIANI měří 1010 × 560 × 510 mm (vך×h). Klíčové přednosti produktu BELIANI v průmyslovém designu KEENE Regál BELIANI má 4 police Pro úschovu věcí využijete praktické zásuvky Materiál konstrukce: dřevotříska Materiálem polic je dřevotříska Dostanete ho rozložený, se... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI v průmyslovém designu KEENE (beliani_68197) , Komoda z tmavého dřeva delta, 250232 (beliani_250232)

BELIANI LUCEA (beliani_198590)

BELIANI LUCEA (beliani_198590)
Detail

Odkládací stolek - kulatý, materiál desky kov, materiál konstrukce kov, 4 nohy, černá a stříbrná barva, výška 44 cm Odkládací stolek BELIANI je skvělým doplňkem do každého interiéru, který využijete pro odkládání drobností nebo vystavení dekorací. Jeho kulaté provedení oceníte pro celou řadu možností, jak jej nakombinovat s ostatním nábytkem. Materiál, ze kterého byla deska zhotovena, je kov zajišťující pevnost a odolnost. Konstrukce, kterou v tomto případě dělá kov, nejen že dobře vypadá, ale je samozřejmě i velmi stabilní a praktická. Líbivému designu odkládacího stolku BELIANI vládne černá a stříbrná barva. Rozměry, které byste při umisťování měli zvážit, jsou 40 × 44 × 40 cm. Důležité vlastnosti u produktu BELIANI LUCEA Kousek s líbivým designem do každého interiéru Praktické a pohledné kulaté řešení Odolnou desku tvoří kov Materiál, ze kterého je zhotovena konstrukce: kov Barevnost stolku BELIANI bude černá a stříbrná Stolek BELIANI má rozměry 40 cm × 44 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI LUCEA (beliani_198590) , Kesper s dekorem tmavého dřeva, 400 ml (32690)

BELIANI 140 × 200 cm s úložným prostorem BELIANI tmavě šedá LA ROCHELLE (beliani_160072)

BELIANI 140 × 200 cm s úložným prostorem BELIANI tmavě šedá LA ROCHELLE (beliani_160072)
Detail

Postel - 153 × 213 cm (Š×D), výška 109 cm, manželská, s úložným prostorem a s čelem, materiál dřevo, polyester a překližka, dekor dřeva borovice a eukalyptus, pro matraci 140 × 200 cm, s roštem, černá a šedá barva Uvažujete nad novou postelí, která do vaší ložnice ideálně padne? Pak by vás mohla upoutat postel BELIANI. Spánek je nezbytný k našemu správnému fungování, proto si dejte na výběru postele záležet. Dvoulůžková postel je vhodná nejen pro manžele, ale i pro jednotlivce, kterým vyhovuje hodně prostoru pro spánek. Postel má 109 × 153 × 213 cm (vך×h). Zatímco její černá a šedá barva umocní zdařilý vzhled, kvalitní materiál zase propůjčí dlouhou životnost, tudíž postel bude sloužit k pohodlnému spánku po dlouhá léta. Materiálem použitým k výrobě postele je dřevo, polyester a překližka. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale umocní celkový dojem nádherným provedením, který představuje vkusný styl. Klíčové přednosti produktu BELIANI 140 × 200 cm s... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI 140 × 200 cm s úložným prostorem BELIANI tmavě šedá LA ROCHELLE (beliani_160072) , Komoda z tmavého dřeva černá vilseck, 256250 (beliani_256250)

BELIANI 180 × 200 cm s úložným prostorem BELIANI tmavě šedá LA ROCHELLE (beliani_160066)

BELIANI 180 × 200 cm s úložným prostorem BELIANI tmavě šedá LA ROCHELLE (beliani_160066)
Detail

Postel - 193 × 213 cm (Š×D), výška 109 cm, manželská, s úložným prostorem a s čelem, materiál dřevo, polyester a překližka, dekor dřeva borovice a eukalyptus, pro matraci 180 × 200 cm, s roštem, černá a šedá barva Potřebujete novou postel, která by dokonale zapadla do vaší ložnice? Pak by vás mohla upoutat postel BELIANI. Spánek je velmi podstatný a tvoří značnou část dne, proto výběr postele hraje tak zásadní roli. Dvoulůžková postel se nehodí jen pro páry, ale i pro jednotlivce, kterým vyhovuje hodně prostoru pro spánek. Postel měří 109 × 193 × 213 cm (vך×h). Zatímco její černá a šedá barva vdechne nábytku vkusnou nadčasovost, kvalitní materiál zase dlouhou životnost, díky čemuž bude postel sloužit k pohodlnému spánku po dlouhá léta. K výrobě postele slouží dřevo, polyester a překližka. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale umocní celkový dojem nádherným provedením, který představuje povedený styl. Zásadní vlastnosti produktu BELIANI 180 × 200 cm s... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI 180 × 200 cm s úložným prostorem BELIANI tmavě šedá LA ROCHELLE (beliani_160066) , Jídelní stůl v tmavém odstínu dřeva a černé barvě sintra, 151420 (beliani_151420)

BELIANI 160 × 200 cm s úložným prostorem BELIANI tmavě šedá LA ROCHELLE (beliani_160069)

BELIANI 160 × 200 cm s úložným prostorem BELIANI tmavě šedá LA ROCHELLE (beliani_160069)
Detail

Postel - 173 × 213 cm (Š×D), výška 109 cm, manželská, s úložným prostorem, materiál polyester, klasický styl, dekor dřeva borovice, pro matraci 160 × 200 cm, s roštem, černá a šedá barva Poohlížíte se po nové posteli, která by se hodila do vaší ložnice? Pak by vás mohla upoutat postel BELIANI. Pro kvalitní spánek je důležité si vybrat ten správný typ postele. Dvoulůžková postel se nehodí jen pro páry, ale i pro jednotlivce, kterým vyhovuje hodně prostoru pro spánek. Postel měří 109 × 173 × 213 cm (vך×h). Zatímco její černá a šedá barva umocní zdařilý vzhled, kvalitní materiál zase propůjčí dlouhou životnost, díky čemuž bude postel sloužit po dlouhá léta. Materiálem použitým k výrobě postele je polyester. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale vdechne prostoru atmosféru, která připomíná klasický styl. Klíčové přednosti produktu BELIANI 160 × 200 cm s úložným prostorem BELIANI tmavě šedá LA ROCHELLE Kvalitní postel BELIANI Měří 109 × 173 × 213 cm (vך×h)... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI 160 × 200 cm s úložným prostorem BELIANI tmavě šedá LA ROCHELLE (beliani_160069) , Beliani, sedací souprava z umělé kůže v hnědé barvě vogar, 133720 (beliani_133720)

BELIANI v průmyslovém stylu BOLTON taupe (beliani_69279)

BELIANI v průmyslovém stylu BOLTON taupe (beliani_69279)
Detail

Konferenční stolek obdelníkový, s odkládacím prostorem, materiál konstrukce: kov, materiál desky: dřevotříska, rozměry: 61 × 51 × 120 cm barva: černá Rozhodli jste se vybavit váš domov novým nábytkem či jen chcete vyměnit starý za nový? Pokud je vaše odpověď ano, radost vám udělá konferenční stolek BELIANI, který s sebou přináší praktičnost a bude si dobře rozumět s ostatním vybavením vašeho bytu. Při jeho pořizování byste neměli zapomínat na to, že byl navržen s rozměry 51 × 61 × 120 cm. Deska konferenčního stolku byla vyrobena z materiálu, kterým je dřevotříska. Pokud se zaměříme na konstrukci, tu tvoří kov. Konečný vzhled stolku podtrhla matná úprava povrchu. BELIANI v průmyslovém stylu BOLTON taupe bude pro vás skvělý, jestliže vám přináší radost obdélníkové kusy nábytku. Nejdůležitější funkce u produktu BELIANI v průmyslovém stylu BOLTON taupe Rozšiřte svůj nábytek doma o nový konferenční stolek Rozměry u tohoto modelu dělají 51 × 61 × 120 cm Konferenční... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI v průmyslovém stylu BOLTON taupe (beliani_69279) , Beliani, sedací souprava z umělé kůže v krémové barvě vogar, 133716 (beliani_133716)

BELIANI v tmavomodré barvě 180 × 200cm TALENCE (beliani_130016)

BELIANI v tmavomodré barvě 180 × 200cm TALENCE (beliani_130016)
Detail

Postel - 198 × 218 cm (Š×D), výška 106 cm, manželská, s čelem, materiál žinylka, klasický styl, dekor dřeva kaučukovník, pro matraci 180 × 200 cm, s roštem, modrá barva Chcete si pořídit novou postel, která se ve vaší ložnici bude ideálně vyjímat? Pak vás jistě zaujme postel BELIANI. S kvalitou spánku souvisí také kvalita dne, a proto je potřeba si postel správně vybrat. Dvoulůžková postel se nehodí jen pro páry, ale také pro jednotlivce, kteří milují pohodlí a hodně prostoru. Postel měří 106 × 198 × 218 cm (vך×h). Zatímco její modrá barva vdechne nábytku vkusnou nadčasovost, kvalitní materiál zase dlouhou životnost, díky čemuž bude postel sloužit k pohodlnému spánku po dlouhá léta. K výrobě postele slouží žinylka. Nejen, že postel BELIANI dobře vypadá, ale umocní celkový dojem nádherným provedením, který představuje klasický styl. Klíčové vlastnosti produktu BELIANI v tmavomodré barvě 180 × 200cm TALENCE Kvalitní postel BELIANI je vybavena čelem Rozměry jsou... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI v tmavomodré barvě 180 × 200cm TALENCE (beliani_130016) , Komoda z tmavého dřeva s bílou nueva, 236671 (beliani_236671)

BELIANI hnědý EUROSTAR (beliani_121934)

BELIANI hnědý EUROSTAR (beliani_121934)
Detail

Noční stolek - černá a hnědá barva, dekor dřeva borovice, obdelníkový, retro styl, materiál konstrukce dřevo, klasické nohy, 4 nohy, s úložným prostorem, se šuplíky, rozměry 46 × 50 × 35 cm (V׊×H) K odložení rozečtené knihy či umístění lampičky vám poslouží praktický noční stolek BELIANI. Po designové stránce zaujme jeho retro styl. Je velmi oblíbený pro své obdélníkové provedení, které je vkusně řešeno. Ve spodní části se nacházejí 4 klasické nožičky, které se postarají o perfektní stabilitu. Umožní dobrou cirkulaci vzduchu a snadný úklid podlahy pod stolkem. Zahrnuje přidané šuplíky a úložný prostor pro uložení drobných věcí. K umístění osobních věcí vám poslouží odkládací část nočního stolku. V balení naleznete jeden noční stolek pro samostatnou postel. Noční stolek BELIANI váš interiér dovede k dokonalosti. Hlavní přednosti výrobku BELIANI hnědý EUROSTAR Retro noční stolek BELIANI vám poskytne dostatečný prostor na lampičku, budík či knížku Obdélníkové... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI hnědý EUROSTAR (beliani_121934) , Komoda z tmavého dřeva s šedou medfort, 198182 (beliani_198182)

BELIANI FOSTER černý (beliani_73598)

BELIANI FOSTER černý (beliani_73598)
Detail

Regál - dřevěný, policový, police z dřevovláknitých desek MDF, 4 police, nosnost police 5 kg, šroubovaný, černá barva konstrukce, rozměry 1520 × 800 × 300 mm (V׊×H) Máte v úmyslu ještě něčím vyplnit nevyužitý prostor ve vašem bytě? Ideálním výběrem by mohl být policový regál BELIANI. Budete tak mít k dispozici praktický bytový doplněk s dostatečným úložným prostorem. Regál disponuje 4 policemi. Dřevěná konstrukce zajistí stabilitu a také moderní design. Polici je možné zatížit maximálně 5 kg. Pro jednoduchou přepravu a lepší uskladnění se dodává v rozloženém stavu. S jeho smontováním vám pomohou spojovacích materiály a návod, které naleznete uvnitř balení. Regál BELIANI měří 1520 × 800 × 300 mm (vך×h). Klíčové vlastnosti produktu BELIANI FOSTER černý Regál BELIANI obsahuje 4 police Materiál konstrukce: dřevo Police jsou zhotoveny z dřevovláknité desky (MDF) Dodávaný v demontu, se šrouby a návodem Barva konstrukce je černá Regál BELIANI měří 1520 × 800 × 300... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI FOSTER černý (beliani_73598) , Nivea men dárkové balení s vůní tmavého dřeva (9005800361772)

BELIANI hnědý ALTOS (beliani_121514)

BELIANI hnědý ALTOS (beliani_121514)
Detail

Konferenční stolek obdelníkový, materiál konstrukce: kov, materiál desky: mdf, rozměry: 64 × 44 × 115 cm barva: černá Uvažujete o pořízení nového nábytku? Pokud je vaše odpověď ano, mohl by se vám hodit konferenční stolek BELIANI, který vás překvapí svou praktičností, přičemž navíc bude skvěle vypadat. Až jej budete vybírat, berte v potaz také to, že jeho rozměry jsou 44 × 64 × 115 cm. Máme-li na mysli desku stolku, byla navržena z materiálu, kterým je MDF. Máme-li v hledáčku konstrukci, tu tvoří kov. BELIANI hnědý ALTOS bude pro vás perfektní, jestliže vám přináší radost obdélníkové kusy nábytku. Významné vlastnosti u produktu BELIANI hnědý ALTOS Podtrhněte prostor svého domova novým konferenčním stolkem Rozměry jsou u tohoto modelu 44 × 64 × 115 cm Konferenční stolek BELIANI byl zhotoven s deskou, kterou tvoří MDF Je pro vás jako dělaný, pokud hledáte obdélníkové kusy nábytku BELIANI hnědý ALTOS činí elegantním černá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI hnědý ALTOS (beliani_121514) , Třídveřová komoda z tmavého dřeva s bílou nueva, 236664 (beliani_236664)

Bílý BELIANI GILBERT (beliani_66125)

Bílý BELIANI GILBERT (beliani_66125)
Detail

Noční stolek - bílá barva, obdelníkový, vintage styl, materiál konstrukce dřevotříska a MDF, s úložným prostorem, se šuplíky, rozměry 52 × 48 × 43 cm (V׊×H) Na budík či rozečtenou knihu pro vás máme připravený praktický noční stolek BELIANI. Na první pohled zaujme jeho vintage styl. Je velmi oblíbený pro své obdélníkové provedení, jež dodá každému prostoru eleganci. Je vyroben s přidanými šuplíky a s úložným prostorem pro ukládání drobných věcí. Odkládací část nočního stolku můžete využít k umístění osobních věcí. Součást balení tvoří jeden noční stolek pro samostatnou postel. Noční stolek BELIANI doladí váš pokoj k dokonalosti. Klíčové vlastnosti výrobku Bílý BELIANI GILBERT Vintage noční stolek BELIANI vám zajistí dostatek místa na budík či knížku Obdélníkové provedení působí nadčasovým a elegantním dojmem Je vybaven šuplíky i úložným prostorem Odkládací část nočního stolku můžete využít k umístění osobních věcí V balení je obsažen jeden noční stolek pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI GILBERT (beliani_66125) , Knihovna se 6 policemi z tmavého dřeva varden, 251860 (beliani_251860)

BELIANI FOSTER bílý (beliani_165100)

BELIANI FOSTER bílý (beliani_165100)
Detail

Odkládací stolek - čtvercový, materiál desky MDF, materiál konstrukce MDF, bílá barva, rozměry 60 × 40 × 40 cm (V׊×H) Odkládací stolek BELIANI je doplněk příhodný do každého interiéru, který umožňuje odkládat drobnosti nebo vystavit dekorace. Jeho čtvercové provedení nabízí řadu možností, jak jej zkombinovat s dalším nábytkem. Materiál, který byl zvolen k výrobě desky, je mdf nabízející pevnost a odolnost. Konstrukce, v tomto případě mdf, nejen že dobře vypadá, ale je samozřejmě i velmi stabilní a praktická. Atraktivnímu designu odkládacího stolku BELIANI dále dodává na kráse bílá barva. Rozměry, které byste při výběru místa měli brát v potaz, jsou 40 × 60 × 40 cm. Základní vlastnosti u produktu BELIANI FOSTER bílý Designový kousek ozvláštní každý interiér Elegantní čtvercové řešení Desku kompletuje mdf Konstrukce je z materiálu: mdf Barevné provedení stolku BELIANI je bílá Stolek BELIANI bude mít rozměry 40 cm × 60 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI FOSTER bílý (beliani_165100)

BELIANI FOSTER černý (beliani_73596)

BELIANI FOSTER černý (beliani_73596)
Detail

Odkládací stolek - čtvercový, materiál desky kov, materiál konstrukce kov, překřížené nohy, 4 nohy, černá barva, rozměry 60 × 40 × 40 cm (V׊×H) Odkládací stolek BELIANI je doplněk zapadající do jakéhokoliv interiéru, který poslouží pro odkládání drobností i dekorací. Jeho čtvercové provedení vás příjemně překvapí tím, jak snadno se dá kombinovat s ostatním nábytkem. Materiál, který byl zvolen k výrobě desky, je kov zajišťující pevnost a odolnost. Konstrukce, tedy konkrétně kov, na vás zapůsobí nejen svým líbivým vzhledem, ale i stabilitou a praktičností. Výjimečnému designu odkládacího stolku BELIANI vládne černá barva. Pro správné umístění berte v potaz rozměry, které jsou 40 × 60 × 40 cm. Zásadní vlastnosti u produktu BELIANI FOSTER černý Kousek s designem vhodným do každého interiéru Působivě navržené čtvercové řešení Odolnou desku tvoří kov Materiál, který posloužil pro výrobu konstrukce: kov Barevné provedení stolku BELIANI je černá Stolek BELIANI bude... (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI FOSTER černý (beliani_73596)

Béžová BELIANI MATARO (beliani_62821)

Béžová BELIANI MATARO (beliani_62821)
Detail

Koupelnová skříňka - rozměry 132 × 40 × 35 cm (V׊×H), materiál hliník a MDF Přemýšlíte o renovaci staré koupelny? Pak vás určitě zaujme horní koupelnová skříňka BELIANI. Béžová a stříbrná skříňka bude nejen plnit praktickou funkci, ale svou barvou a designem výborně doplní celkový vzhled koupelny. Koupelnová skříňka BELIANI je vybavena praktickými dvířky, za která uschováte vše potřebné. Materiálem skříňky je hliník a MDF. Rozměry koupelnové skříňky BELIANI činí 132 × 40 × 35 cm (V׊×H). Zásadní přednosti koupelnové skříňky Béžová BELIANI MATARO Béžová a stříbrná skříňka doladí vzhled vaší koupelny Je dodávána bez umyvadla Koupelnové doplňky uschováte za dvířka Materiálem pro výrobu koupelnové skříňky je hliník a MDF Rozměry koupelnové skříňky jsou 132 × 40 × 35 cm (V׊×H) (alza.cz)

Podobné produkty ako Béžová BELIANI MATARO (beliani_62821)

Bílá BELIANI UNICORN (beliani_161339)

Bílá BELIANI UNICORN (beliani_161339)
Detail

Stolička - materiál konstrukce: dřevo, materiál sedáku: textil, nosnost: 120 kg, rozměry stoličky: 35×31×91 cm (V׊×H), výška sedáku: 35 cm, hmotnost: 3 kg, 1 ks v balení, bílá barva Máte v úmyslu pořízení dalšího místa k sezení či jen doplnění interiéru? Bílá BELIANI UNICORN vám toto nabízí. Lze ji postavit i do malé místnosti, její rozměry dosahují 31 × 91 cm, sedák je potom umístěn ve výšce 35 cm. O stabilitu stoličky se postará konstrukce, kterou tvoří dřevo. Aby posezení na stoličce bylo pohodlné, bude pro vás nezbytné znát materiál sedáku. V tomto případě se používá textil. Elegantní vzhled stoličky BELIANI rozzáří bílá. Při její koupi je důležité myslet i na to, že její nosnost činí 120 kg. Uvnitř balení se nachází jedna stolička. Stolička BELIANI disponuje hmotností 3 kg. Důležité funkce produktu Bílá BELIANI UNICORN Udělejte si radost elegantní stoličkou Je opatřena výškou sedu 35 cm Rozměry: 31 × 91 cm Stoličce BELIANI patří bílá barva... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílá BELIANI UNICORN (beliani_161339)

BELIANI šedý ALTOS (beliani_121513)

BELIANI šedý ALTOS (beliani_121513)
Detail

Konferenční stolek obdelníkový, materiál konstrukce: kov, materiál desky: mdf, rozměry: 64 × 44 × 104 cm barva: šedá Poohlížíte se po novém nábytku nebo se doma chystáte na renovaci? Jestliže ano, zalíbí se vám konferenční stolek BELIANI, jenž je výjimečně praktický, a navíc dobře vypadá. Pokud budete zvažovat jeho budoucí místo, berte v potaz, že nabízí rozměry 44 × 64 × 104 cm. Při výrobě desky zvolil výrobce materiál, kterým je MDF. Zaměříme-li se na konstrukci, tu tvoří kov. BELIANI šedý ALTOS se vám bude hodit, pokud vás těší obdélníkové kusy nábytku. Rozhodující parametry u produktu BELIANI šedý ALTOS Vybavte si váš domov stylovým konferenčním stolkem Tento model disponuje rozměry 44 × 64 × 104 cm Konferenční stolek BELIANI byl navržen s deskou, kterou tvoří MDF Bude se vám líbit, pokud máte ve svém hledáčku obdélníkové kusy nábytku BELIANI šedý ALTOS zdobí šedá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI šedý ALTOS (beliani_121513)

Šedá BELIANI ALPACA (beliani_161095)

Šedá BELIANI ALPACA (beliani_161095)
Detail

Stolička - materiál konstrukce: dřevo, materiál sedáku: textil, nosnost: 120 kg, rozměry stoličky: 45×65×30 cm (V׊×H), výška sedáku: 45 cm, hmotnost: 4 kg, 1 ks v balení, šedá barva Plánujete zakoupení dalšího místa k sezení či jen stylový kousek do vašeho interiéru? Šedá BELIANI ALPACA je tím správným výběrem. Umístíte ji klidně i do menší místnosti, její rozměry dosahují 65 × 30 cm a pokud jde o výšku sedáku, ta dosahuje 45 cm. Na výrobu konstrukce byl použit materiál, kterým je dřevo. Aby se vám na stoličce pohodlně sedělo, budete se starat i o materiál sedáku. Na tento model se používá textil. Podobu stoličky BELIANI doplní šedá. Při jejím používání je nutné myslet i na to, že její nosnost činí 120 kg. Uvnitř balení se nachází jedna stolička. Stolička BELIANI váží 4 kg. Hlavní přednosti produktu Šedá BELIANI ALPACA Zakupte si originální stoličku Nabízí výšku sedu 45 cm Rozměry: 65 × 30 cm Stoličce BELIANI patří šedá barva Konstrukce se vyrábí z... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šedá BELIANI ALPACA (beliani_161095)

Šedá BELIANI BILBAO (beliani_173679)

Šedá BELIANI BILBAO (beliani_173679)
Detail

Koupelnová skříňka - rozměry 88 × 40 × 35 cm (V׊×H), materiál MDF Přemýšlíte o novém vzhledu koupelny? Pak vás jistě zaujme horní koupelnová skříňka BELIANI. Stříbrná a šedá skříňka zastane nejen praktickou funkci, ale svou barvou a designem výborně doplní celkový vzhled koupelny. Koupelnová skříňka BELIANI disponuje praktickými dvířky, za která uložíte vše potřebné. Materiálem skříňky je MDF. Rozměry koupelnové skříňky BELIANI činí 88 × 40 × 35 cm (V׊×H). Hlavní přednosti koupelnové skříňky Šedá BELIANI BILBAO Stříbrná a šedá skříňka podtrhne vzhled vaší koupelny Dodává se bez umyvadla S dvířky, za něž uschováte koupelnové potřeby Materiálem pro výrobu koupelnové skříňky je MDF Rozměry koupelnové skříňky jsou 88 × 40 × 35 cm (V׊×H) (alza.cz)

Podobné produkty ako Šedá BELIANI BILBAO (beliani_173679)

Šedý BELIANI KANSAS (beliani_74983)

Šedý BELIANI KANSAS (beliani_74983)
Detail

Taburet na nožičkách, čtvercový tvar, bez úložného prostoru, materiál: bavlna, rozměry: 32×37×37 cm (V׊×H) bílá a šedá barva Hledáte možnost, jak si podložit nohy, ale zároveň i získat nové doplněk k sezení? V tom případě by se vám mohl hodit taburet BELIANI. Má praktický čtvercový tvar, který podtrhne vzhled vašeho interiéru. Co do jeho rozměrů, ty činí 37 × 37 cm, u výšky pak očekávejte 32 cm. Produkt Šedý BELIANI KANSAS je zhotovený z patřičně odolného materiálu, v tomto případě jej vytváří bavlna. Lze u něj najít nožičky, díky čemuž působí elegantnějším dojmem a k tomu se lépe přenáší. Základní přednosti produktu Šedý BELIANI KANSAS Pohodlný taburet do vašeho domova Čtvercový tvar snadno sladíte s interiérem Obohacen o nožičky Materiál taburetu BELIANI: bavlna Vévodí mu bílá a šedá barva Rozměry produktu Šedý BELIANI KANSAS jsou 32 × 37 × 37 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Šedý BELIANI KANSAS (beliani_74983)

BELIANI hnědý ADENA (beliani_128784)

BELIANI hnědý ADENA (beliani_128784)
Detail

Konferenční stolek obdelníkový, materiál konstrukce: kov, materiál desky: mdf, rozměry: 60 × 40 × 110 cm barva: černá Uvažujete o pořízení nového nábytku? Pokud souhlasíte, nenechte si ujít konferenční stolek BELIANI, který nese výhodu ve své praktičnosti, a navíc skvěle vypadá. Při jeho pořizování byste neměli zapomínat na to, že disponuje rozměry 40 × 60 × 110 cm. Máme-li na mysli desku stolku, byla navržena z materiálu, kterým je MDF. Co se týká materiálu konstrukce, tu tvoří kov. BELIANI hnědý ADENA se vám bude hodit, pokud se vám líbí obdélníkové kousky nábytku. Významné parametry u produktu BELIANI hnědý ADENA Doplňte svůj nábytek novým konferenčním stolkem Tento model disponuje rozměry 40 × 60 × 110 cm Konferenční stolek BELIANI byl zhotoven s deskou, kterou tvoří MDF Bude pro vás ideální, jestliže vyhledáváte obdélníkové kusy nábytku BELIANI hnědý ADENA zkrášluje černá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI hnědý ADENA (beliani_128784)

Šedá BELIANI MATARO (beliani_173704)

Šedá BELIANI MATARO (beliani_173704)
Detail

Koupelnová skříňka - závěsná, rozměry 132 × 40 × 35 cm (V׊×H), materiál MDF Přemýšlíte, že vaše koupelna by si zasloužila oživit? Pak by vám mohla by vám přijít vhod horní koupelnová skříňka BELIANI. Stříbrná a šedá skříňka zastane nejen praktickou funkci, ale svou barvou a stylem skvěle doplní celkový vzhled koupelny. U skříněk je vždy důležité zvolit, jestli preferujete závěsný nebo volně stojící model. Tato závěsná koupelnová skříňka vyžaduje montáž na zeď, na níž bude pevně a stabilně uchycena. Nezabere žádné místo na podlaze či nábytku a úklid pod ní je hračkou. Koupelnová skříňka BELIANI disponuje praktickými dvířky, za která uschováte vše potřebné. Materiálem skříňky je MDF. Rozměry koupelnové skříňky BELIANI jsou 132 × 40 × 35 cm (V׊×H). Zásadní přednosti koupelnové skříňky Šedá BELIANI MATARO Stříbrná a šedá skříňka svým designem podtrhne vzhled vaší koupelny Závěsná koupelnová skříňka je určena k přimontování na stěnu Je dodávána bez umyvadla... (alza.cz)

Podobné produkty ako Šedá BELIANI MATARO (beliani_173704)

BELIANI GAMBO II (beliani_157337)

BELIANI GAMBO II (beliani_157337)
Detail

Konferenční stolek obdelníkový, materiál konstrukce: dřevo, materiál desky: dřevo, rozměry: 60 × 51 × 100 cm barva: hnědá Přemýšlíte o renovaci svého bytu a chystáte se pořídit si nový nábytek? Pokud souhlasíte, bude se vám líbit konferenční stolek BELIANI, který je naprosto praktický, a navíc dobře vypadá. Při vybírání toho ideálního místa pro jeho umístění byste měli myslet na to, že jeho rozměry jsou 51 × 60 × 100 cm. K výrobě desky tohoto konferenčního stolku byl zvolen materiál, jímž je dřevo. Pokud se zaměříme na konstrukci, tu tvoří dřevo. BELIANI GAMBO II bude pro vás skvělý, jestliže vám činí radost obdélníkové kousky nábytku. Zásadní funkce u produktu BELIANI GAMBO II Ozvláštněte svůj domov novým konferenčním stolkem Tento model disponuje rozměry 51 × 60 × 100 cm Konferenční stolek BELIANI výrobce zhotovil s deskou, kterou tvoří dřevo Nadchne vás, pokud máte ve svém hledáčku obdélníkové kusy nábytku BELIANI GAMBO II zdobí hnědá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI GAMBO II (beliani_157337)

Dřevěný BELIANI ARVADA (beliani_84278)

Dřevěný BELIANI ARVADA (beliani_84278)
Detail

Noční stolek - šedá barva, dekor dřeva kaučukovník, obdelníkový, vintage styl, materiál desky dřevo, materiál konstrukce dřevotříska, klasické nohy, 4 nohy, s úložným prostorem, se šuplíky, rozměry 45 × 40 × 30 cm (V׊×H) Jako praktický kus nábytku, který využijete například k odložení knihy nebo budíku, vám doporučujeme noční stolek BELIANI. Na první pohled zaujme jeho vintage styl. Je populární pro své obdélníkové provedení, jež dodá každému prostoru eleganci. Ve spodní části se nacházejí 4 klasické nožičky, které se postarají o výbornou stabilitu. Při úklidu vám zajistí pohodlný přístup k podlaze a dobrou cirkulaci vzduchu. K dispozici jsou přidané šuplíky i úložný prostor k umístění drobných věcí. Odkládací prostor nočního stolku využijete k umístění osobních věcí. Balení obsahuje jeden noční stolek pro samostatnou postel. Noční stolek BELIANI perfektně oživí váš interiér. Hlavní vlastnosti produktu Dřevěný BELIANI ARVADA Vintage noční stolek BELIANI... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dřevěný BELIANI ARVADA (beliani_84278)

Béžová BELIANI BILBAO (beliani_58900)

Béžová BELIANI BILBAO (beliani_58900)
Detail

Koupelnová skříňka - rozměry 88 × 40 × 35 cm (V׊×H), materiál hliník a MDF Přemýšlíte o renovaci staré koupelny? Pak vás určitě zaujme horní koupelnová skříňka BELIANI. Béžová a stříbrná skříňka se postará nejen o praktickou funkci, ale svou barvou a stylem výborně doplní celkový dojem koupelny. Koupelnová skříňka BELIANI disponuje praktickými dvířky, za která uschováte vše potřebné. Materiálem skříňky je hliník a MDF. Rozměry koupelnové skříňky BELIANI činí 88 × 40 × 35 cm (V׊×H). Klíčové přednosti koupelnové skříňky Béžová BELIANI BILBAO Béžová a stříbrná skříňka svým designem umocní vzhled vaší koupelny Dodává se bez umyvadla Koupelnové potřeby uschováte za dvířka Materiálem pro výrobu koupelnové skříňky je hliník a MDF Rozměry koupelnové skříňky odpovídají 88 × 40 × 35 cm (V׊×H) (alza.cz)

Podobné produkty ako Béžová BELIANI BILBAO (beliani_58900)

Bílá BELIANI BUNNY (beliani_161327)

Bílá BELIANI BUNNY (beliani_161327)
Detail

Stolička - materiál konstrukce: dřevo, materiál sedáku: textil, nosnost: 120 kg, rozměry stoličky: 36×57×31 cm (V׊×H), výška sedáku: 36 cm, hmotnost: 3 kg, 1 ks v balení, bílá barva Máte v úmyslu pořízení dalšího místa k sezení či jen doplnění interiéru? Bílá BELIANI BUNNY je volbou přímo pro vás. V místnosti zabere díky svým malým rozměrům místo o velikosti 57 × 31 cm a výška sedáku je potom 36 cm. Na konstrukci byl vybrán materiál, jímž je dřevo. Aby se vám na stoličce pohodlně sedělo, bude pro vás důležitý i materiál sedáku. U tohoto modelu naleznete textil. Specifický vzhled stoličky BELIANI ovlivňuje bílá. Při jejím používání nezapomínejte ani na to, že její nosnost dosahuje 120 kg. Uvnitř balení se nachází jedna stolička. Stolička BELIANI nabízí hmotnost 3 kg. Nejdůležitější vlastnosti produktu Bílá BELIANI BUNNY Udělejte si radost zajímavou stoličkou Sedět na ní budete ve výšce 36 cm Rozměry: 57 × 31 cm Stoličce BELIANI dominuje bílá barva Na... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílá BELIANI BUNNY (beliani_161327)

Skleněný BELIANI HUDSON (beliani_58556)

Skleněný BELIANI HUDSON (beliani_58556)
Detail

Konferenční stolek obdelníkový, materiál konstrukce: dřevo, materiál desky: sklo, rozměry: 60 × 46 × 120 cm barva: hnědá Uvažujete o renovaci svého domova a poohlížíte se po novém nábytku? Pokud ano, mohl by se vám hodit konferenční stolek BELIANI, který nese výhodu ve své praktičnosti, a navíc dobře vypadá. Pro správné umístění berte v potaz, že má od výrobce rozměry 46 × 60 × 120 cm. Pokud jde o desku konferenčního stolku, pro ni byl vybrán materiál, jímž je sklo. Pokud se podíváme na konstrukci, tu tvoří dřevo. Skleněný BELIANI HUDSON bude pro vás skvělý, jestliže jste si zamilovali obdélníkové kusy nábytku. Zajímavé funkce u produktu Skleněný BELIANI HUDSON Vybavte svůj domov novým konferenčním stolkem Rozměry u tohoto modelu dělají 46 × 60 × 120 cm Konferenční stolek BELIANI disponuje deskou, kterou tvoří sklo Zcela určitě si vás získá, pokud se zajímáte o obdélníkové kusy nábytku Skleněný BELIANI HUDSON podtrhuje hnědá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako Skleněný BELIANI HUDSON (beliani_58556)

BELIANI KOKOMO bílý (beliani_317375)

BELIANI KOKOMO bílý (beliani_317375)
Detail

Konferenční stolek obdelníkový, materiál konstrukce: mdf, materiál desky: mdf, rozměry: 60 × 45 × 120 cm barva: bílá Rozhodli jste se vybavit váš domov novým nábytkem či jen chcete vyměnit starý za nový? V případě, že je vaše odpověď kladná, mohl by vám přijít vhod také konferenční stolek BELIANI, který je naprosto praktický, a ještě přináší úžasný design. Při správném výběru nezapomeňte na to, že jeho rozměry dělají 45 × 60 × 120 cm. Pro výrobu samotné desky byl zvolen materiál, kterým je MDF. Pokud se zaměříme na konstrukci, tu tvoří mdf. BELIANI KOKOMO bílý bude ideální právě pro vás, jestliže jste si zamilovali obdélníkové kusy nábytku. Zásadní vlastnosti u produktu BELIANI KOKOMO bílý Dopřejte si nový konferenční stolek do svého domova Rozměry jsou u tohoto modelu 45 × 60 × 120 cm Konferenční stolek BELIANI disponuje deskou, kterou tvoří MDF Bude se vám líbit, pokud hledáte obdélníkové kusy nábytku BELIANI KOKOMO bílý zkrášluje bílá barva (alza.cz)

Podobné produkty ako BELIANI KOKOMO bílý (beliani_317375)

Bílý BELIANI TOBAGO (beliani_145217)

Bílý BELIANI TOBAGO (beliani_145217)
Detail

Konzolový stolek - rozměr 77 × 102 × 40 cm (V׊×H), s odkládacím prostorem, odkládací prostor, materiál konstrukce MDF, materiál desky MDF, bílá barva Pro zútulnění vašeho domova se bude perfektně hodit konzolový stolek BELIANI. Jeho obdélníkové zpracování se bude vyjímat v různých místnostech. Umístit ho můžete například do obývacího pokoje a dekorovat květinami či fotografiemi, ale skvěle bude vypadat i ve vstupní hale nebo předsíni, kde poslouží na odkládání drobností. Součástí jsou 4 klasické nohy, které jsou zárukou dobré stability. Osobní věci najdou své místo na odkládacím prostoru stolku. Praktický konzolový stolek bude příjemným společníkem do moderního i venkovského prostoru. Zásadní vlastnosti konzolového stolku Bílý BELIANI TOBAGO Konzolový stolek BELIANI poslouží jako odkládací stolek ve vstupní hale Je velmi oblíbený pro své obdélníkové vyhotovení Dole jsou umístěny klasické nohy, které se postarají o dobrou stabilitu Osobní věci lze umístit na... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bílý BELIANI TOBAGO (beliani_145217)

Skleněný BELIANI MINNESOTA (beliani_58543)

Skleněný BELIANI MINNESOTA (beliani_58543)
Detail

Konferenční stolek kulatý, materiál konstrukce: dřevo, materiál desky: sklo, rozměry: 90 × 45 × 90 cm barva: hnědá Rádi byste zkrášlili svůj domov a pořídili si nový nábytek? Jestliže ano, bude pro vás jako dělaný konferenční stolek BELIANI, který oplývá praktičností, přičemž navíc bude skvěle vypadat. Až jej budete vybírat, berte v potaz také to, že co do rozměrů naměříte 45 × 90 × 90 cm. Deska konferenčního stolku byla vyrobena z materiálu, kterým je sklo. Pokud se podíváme na konstrukci, tu tvoří dřevo. Skleněný BELIANI MINNESOTA bude ideální právě pro vás, pokud máte oblíbené kulaté kousky nábytku. Stěžejní vlastnosti u produktu Skleněný BELIANI MINNESOTA Pořiďte si nový konferenční stolek a dodejte do prostoru šmrnc Rozměry jsou u tohoto konkrétního typu 45 × 90 × 90 cm Konferenční stolek BELIANI výrobce zhotovil s deskou, kterou tvoří sklo Zcela jistě vás osloví, pokud jsou předmětem vašeho zájmu kulaté kusy nábytku Skleněný BELIANI MINNESOTA zdobí hnědá... (alza.cz)

Podobné produkty ako Skleněný BELIANI MINNESOTA (beliani_58543)

Dřevěný BELIANI KELSEY (beliani_124983)

Dřevěný BELIANI KELSEY (beliani_124983)
Detail

Odkládací stolek - kulatý, materiál desky dřevo, materiál konstrukce dřevo, klasické nohy, 4 nohy, dekor dřeva teak, výška 46 cm Odkládací stolek BELIANI je ideálním doplňkem interiéru, který se osvědčí jako odkládací plocha nebo pro vystavení dekorací. Jeho kulaté provedení má výhodu v tom, že se dá snadno nakombinovat s dalším nábytkem. Materiál zvolený pro výrobu desky stolu je dřevo vynikající pevností a odolností. Konstrukce, zde ji tvoří dřevo, na vás udělá dojem po vzhledové i praktické stránce - dobře vypadá a má vysokou stabilitu. Atraktivnímu designu odkládacího stolku BELIANI přidává třešničku na dort hnědá barva. Při umisťování zvažte rozměry, které jsou 44 × 46 × 44 cm. Hlavní přednosti u produktu Dřevěný BELIANI KELSEY Stylový kousek zapadne do každého interiéru Důmyslně navržené kulaté řešení Materiál zvolený k výrobě desky: dřevo Materiál, ze kterého je zhotovena konstrukce: dřevo Barevná varianta stolku BELIANI je hnědá Stolek BELIANI disponuje... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dřevěný BELIANI KELSEY (beliani_124983)

Černý BELIANI FOSTER (beliani_73597)

Černý BELIANI FOSTER (beliani_73597)
Detail

Konferenční stolek obdelníkový, s odkládacím prostorem, materiál konstrukce: mdf, materiál desky: mdf, rozměry: 55 × 45 × 100 cm barva: černá Přejete si pořídit nový nábytek nebo jen vyměnit ten stávající? Pokud odpovídáte ano, budete okouzleni konferenčním stolkem BELIANI, který je naprosto praktický, a navíc skvěle doplní styl vašeho domova. Pokud budete zvažovat jeho budoucí místo, berte v potaz, že má rozměry 45 × 55 × 100 cm. Výrobce desku konferenčního stolku zhotovil z materiálu, jímž je MDF. Co se týká materiálu konstrukce, tu tvoří mdf. Ke konečnému vzhledu stolku přispěla v tomto případě matná povrchová úprava. Černý BELIANI FOSTER bude pro vás ideálně vhodný, jestliže jste si zamilovali obdélníkové kousky nábytku. Hlavní přednosti u produktu Černý BELIANI FOSTER Rozšiřte svůj nábytek doma o nový konferenční stolek Pokud jde o rozměry, naměříme 45 × 55 × 100 cm Konferenční stolek BELIANI vybavil výrobce deskou, kterou tvoří MDF Dokonalý vzhled vytváří... (alza.cz)

Podobné produkty ako Černý BELIANI FOSTER (beliani_73597)
BELIANI v barvě tmavého dřeva FORRES (beliani_133494), BELIANI v barvě tmavého dřeva FORRES (beliani_133493), BELIANI se 4 policemi v barvě tmavého dřeva FORRES (beliani_133496), BELIANI s 5 policemi v barvě tmavého dřeva FORRES (beliani_133498), BELIANI v odstínu tmavého dřeva ADENA (beliani_162959), BELIANI z tmavého dřeva s černou barvou (beliani_180203), BELIANI z tmavého dřeva s černým ASTON (beliani_207927), BELIANI z tmavého dřeva s bílou ARVIN (beliani_203824), BELIANI 180 × 200 cm z tmavého dřeva MIALET (beliani_164589), Boční BELIANI z tmavého dřeva s černým ASTON (beliani_207926), BELIANI nosorožec v hnědé barvě (beliani_169397), BELIANI LED 180 × 200 cm z tmavého dřeva MIALET (beliani_164582), BELIANI Chesterfield v šedé barvě MICHIGAN (beliani_70044), BELIANI Chesterfield v mořské barvě MICHIGAN (beliani_70046), BELIANI Chesterfield v tmavě modré barvě MICHIGAN (beliani_70045), BELIANI v tmavomodré barvě 180 × 200cm TALENCE (beliani_130016), BELIANI v přírodní barvě se šedou částí ALLOA (beliani_119712), Knihovna z tmavého dřeva VICOSA, 236762 (beliani_236762), Komoda z tmavého dřeva PERTH , 186239 (beliani_186239), Komoda z tmavého dřeva DELTA, 250232 (beliani_250232), Kesper s dekorem tmavého dřeva, 400 ml (32690), Komoda z tmavého dřeva černá VILSECK, 256250 (beliani_256250), Jídelní stůl v tmavém odstínu dřeva a černé barvě SINTRA, 151420 (beliani_151420), BELIANI, Sedací souprava z umělé kůže v hnědé barvě VOGAR, 133720 (beliani_133720), BELIANI, Sedací souprava z umělé kůže v krémové barvě VOGAR, 133716 (beliani_133716), Komoda z tmavého dřeva s bílou NUEVA, 236671 (beliani_236671), Komoda z tmavého dřeva s šedou MEDFORT, 198182 (beliani_198182), NIVEA MEN dárkové balení s vůní tmavého dřeva (9005800361772), Třídveřová komoda z tmavého dřeva s bílou NUEVA, 236664 (beliani_236664), Knihovna se 6 policemi z tmavého dřeva VARDEN, 251860 (beliani_251860)